Petak, 29.12.2017.

10:03

Terzić: Odlaskom Kokeze počela je renesansa Zvezde

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, odgovorio je Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, na brojne optužbe.

Izvor: B92

Terziæ: Odlaskom Kokeze poèela je renesansa Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

zvezdan

pre 6 godina

evo ovako terzicu svaka ti cast sto radis za nasu zvezdu pusti kokezu ne obaziri se na njih pre tebe su svi bili u zvezdi kao vole zvezdu a cutali godinama kradje partizana a ko je prvi szao u odbranu zvezde i kaze sve u oci pa to si ti hvala samo tako nastavi srbin zvezdas sabac.

Dragan

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima
(delija von brdo, 29. decembar 2017 14:50)
Istina!

LOL

pre 6 godina

@Mika

Kao navijač Partizana, ubeđen sam da verovatno nijedan normalan navijač Zvezde ne veliča tipove kao što su Čović, Terzić, naziva ih legendama, doktorima, već to rade prvenstveno botovi, koji su se pojavili upravo dolaskom ovih likova na funkciju.

Lazarević

pre 6 godina

Terzicu, pre nego sto nastavis sa napadima na Kokezu i savez, prvo vrati dug od 800 000e, onda nemoj da trazis jos 500 000e. Prestani da pokusavas da odredjujes ti reprezentativce.

bobo mk

pre 6 godina

Kokeza je odveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo, Terzic nije, tako da tisina molim.
(Nikola, 29. decembar 2017 16:31)

Pomešao si likove, Muslin je zaslužan što reprezentacija ide na svetsko prvenstvo, a Krstajić ih vodi.

Depaulo

pre 6 godina

Nije Kokeza dao pare kako ovdje pisu u komentarima nego FSS, sto je uostalom i njegova uloga.. Kome ce dati ako ne Zvezdi, najvecem klubu i brendu na nasim prostorima.. A sto se Terzica tice, nije mi pretjerano drag, ali cinjenica je da ove godine radi odlican posao sa Zvezdom i dok je tako ima moju podrsku jer ja nisam navijac ni Terzica, ni Kokeze,ni slicnih, vec sam navijac Zvezde!

delija von brdo

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima

Zvezda je život, sve drugo su sitnice...

pre 6 godina

Vidim da je ovde dominantno pljuvanje po Terziću? Partizane i razumem, oni ne vole (eufemizam) Zvezdu. Ali vi braćo Zvezdaši? Da li nam je bilo bolje pod Piksijem (naklon do poda za velikog igrača), Toplicom, Den Tanom, Lukićem (hvala za onaj gol u derbiju 80. i neke), Kokezom? Da li su rezultati u njihovo vreme bili bolji? Da li je klub bio stabilniji? Da li je Zvezdan Terzić najčasniji, najmoralniji, najobrazovaniji i najpošteniji čovek na svetu? Verovatno nije. Ali da li su to Vučela, Vazura, Vuletić ili Zečević? Da li su to Florentino Perez, Roman Abramovič, Uli Henes (posle robije je opet u Bajernu) ili Ribolovljev? Da li su to bili Hezus Hil, Taksin Šinavatra, Lučano Mođi ili Sandro Rosel (ko je rekao Nejmar?)..
Možda negde i postoji slučaj da neki akademik ili kakav nuklearni fizičar vodi neki fudbalski klub, ali sorta ovih nabrojanih je mnogo dominantnija. Preko 10 godina Crvena zvezda vodi rat sa funkcionerima FSS-a. Da li to znači da su svi u Zvezdi bili nesposobnjakovići, a funkcioneri saveza svi do jednog časni ljudi?
Kokeza, ako je toliki Zvezdaš, neka pusti Zvezdu na miru. Neka gleda kako da se ne obrukamo u Rusiji. To je njegov posao. Muslina je smenio, pa je se ceo fudbalski svet zbog toga čudio. Razlog? Nije hteo da pozove igrače koje mu je on lično (ne Terzić) sugerisao. Zamislite bilo kog ozbiljnog (naglašavam) selektora kome neko (ko nikad nije šutnuo loptu) kroji reprezentaciju? Postojaće Zvezda i posle ove dvojice. Sve prolazi, Zvezda traje!

Симић

pre 6 godina

Кад ће више овај Терзић да схвати да је небитан, а мишљење небитних људи је НЕБИТНО!!!!

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 29. decembar 2017 13:25)

Jel' ti to o Vujoševiću koji reče da je navijač Zvezde 91' godine ??!

Vujo

pre 6 godina

Bravo za direktora! Drugo mesto u ligi, finale kupa i prolece u evropi. Renesansa Zvezde, mi partizanovci od srca zelimo da ponovite uspeh iz ove godine.S druge strane dok se nisi pojavio u C.Z imali su postovanje drugih. Ne mislim nesto bolje o upravi Partizana ali oni se bar malo trude da ne uvrede inteligenciju svojih
navijaca kao ti zvezdinih.

coki

pre 6 godina

dolaskom nepismenih naprednjaka pocela "renesansa" Zvezde u vidu brisanja desetine miliona duga.Bolje da ste se kao u kosarci ugasili i onda ovaj privatnik Vozdovca preimenuje klub u CZ Stadion,to Stadion isforsiras da se puno ne spominje u javnosti,na reklamama,na banerima,u hali i imas ga samo ba pecatu i u registru u kss i sve ok.

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво Терзо! Ти и Човић сте жива рана гробарима, само наставите овако.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.

SRSPF

pre 6 godina

Renesansa Zvezde je pocela sa dolaskom SNS-a na vlast, kao i sa potpisivanjem najveceg sponzorskog ugovora sa Gaspromom, politicki namaknutim sponzorom 2009. godine. Drzava je sprcala nekoliko desetina miliona evra i rezultat su dve titule i jedno ucesce u Evropi. Vidi se da su sponzorisani od strane drzave, jer su olicje nesposobnosti iste.

Mika

pre 6 godina

zanimljivo da kad krenu ova prepucavanja na komentarima,ja jos nisam ni jednom video da je navijac partizan napisao vucelicu,tumbakovicu legendo,doktore i tako slicni epiteti, dok sa druge strane covic i terzic su legende,da se ne lazemo dolaze svi oni iz istog mulja,ali morate da promenite svest kako gledate na te ljude,nemojte se brckati sa njima u tom mulju jer kad su vam oni legende ni vi niste onda nista bolji...

zoran

pre 6 godina

ovo nisam ocekivao od terze, gospodski ga je unizio.
(deniro, 29. decembar 2017 11:15)

A zasto Terza ne kaze ovo:


"Otkako sam predsednik Fudbalskog saveza Srbije, dali smo više od 1,3 miliona evra pomoći Crvenoj zvezdi na zahtev Zvezdana Terzića, a onda me on pljuje u saopštenjima", kaže Slaviša Kokeza.

Prvi čovek fudbalske Srbije otkriva da je u julu prošle godine FSS pozajmio 800.000 evra crveno-belima, a zatim još 500.000 evra početkom ove nedelje.

"Kod mene u kancelariji bio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović kako bi tražio novu pomoć od FSS. Ako ne pomažemo ništa, zašto su dolazili opet? Naravno da treba da dođu i naša je obaveza da pomognemo svima u Srbiji. Dali smo im pozajmicu od 500.000 evra. U julu prošle godine dali smo više od 800.000 evra Zvezdi za plaćanje bivših igrača, kako bi prošla monitorning UEFA", kaze Kokeza.

miki

pre 6 godina

U jadnoj i siromasnoj Srbiji za dve godine skinuti dug za 26 mil.eura.Bez pomoci drzave.Pa kome vi pricate bajke.To sto se ova dvojica mrze je nesto drugo.Terzic ga je predlozio za tu funkciju a sad ne prestaje da ga pljuje.I naravno za sve je kriv Partizan.Hahaha

Ivan

pre 6 godina

ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.
(neutralni felsh, 29. decembar 2017 11:32)

Terzic je skoro uhvacen na rucku sa Vucelicem,Ilijevim i Panticem pa je Pantic posle sve to peglao u svojoj youtube emisiji - kao, on se odnekud iznenada pojavio a oni svi vaspitani ne mogu da ga odbiju. Haha
Tacno znaju sta ce da pricaju za novine i kako napraviti show i kako zapaliti masu bez mozga.
Ljude pali to da se kao bore sami protiv svih, da su svi protiv njih a oni pobednici ili zrtve - otuda i ta demagogija protiv Kokeze. Znaju u tancine ljudsku psihologiju i kako njome malipulisati u svoju korist.

arigo

pre 6 godina

Bravo, Terza grobare!Da nije njega na privremenom radu ne bi bilo ni najslađe duple krune Partizana u 21.veku.Očekivao sam da će nam otkriti kakvu kafu pije Zečević.U 2018.god.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Kratko saopstenje pred odlazak na kvarcovanje. Namučeni i napaćeni srpski fudbalski funkcioneri, šta uradi procenat od dobrih ljudi!

ministar za lobotomiju

pre 6 godina

Osnovni cilj crveno-belih je nastavak saradnje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.Vučićev doprinos našim rezultatima je nemerljiv i sto se mene tiče svi iz kluba mogu da odu, bitno je samo da on ostane uz nas i uspesi neće izostati. Svestan sam da postoji veliko interesovanje našeg večitog rivala za dovođenje Vučića, ali verujem da ćemo uspeti da ga zadržimo, uprkos njihovim stalnim pokušajima da ga privuku.

Vučić je neko zbog koga sam počeo da navijam za Zvezdu

Mika

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.
(Milos, 29. decembar 2017 11:49)

Ja vam kao Grobar želim da vam Terza i Covic još dugoooo budu u klubu.Sto bi rekao Dule Pacov: Zelen si ko Kosutnjak :)

Aleksandar

pre 6 godina

Kada ce Terzic da odgovori gde se sakrivao od zakona svo ovo vreme i ko mu je pomogao u izbegavanju pravde? Zar takvi treba da nam vode fudbal? Neka prvo dokaze poreklo svoje imovine. Zakon Srbije bi trebao biti vazeci za svakoga.

gavras

pre 6 godina

Terzic nije dosao u zvezdu da bi pocela renesansa zvezde,niti zato sto je zvezdas,njegov glavni zilj da se ponovo uvuce u fudbalski savez,al nece moci momce,obrez moguca sabotaca igraca u reprezentaciji u rusiji, koji su trenutno u zvezdi ili koji su igrali ranije za zvezdu a nastupaju za reprezentaciju po terzicevom nalogu,jel sta briga crnogorca za Srbiju,bitno da se on uvuce u fotelju.

NoName

pre 6 godina

Ne trabunjaj nego plati dugove i odblokiraj prelazni rok
(Delija, 29. decembar 2017 10:38)

Prelazni rok nije blokiran. On počinje tek za 20-ak dana. A nešto što nije počelo ne može biti blokirano.

Bane

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.

goran...

pre 6 godina

pa i ti da se vise bavis svojim poslom a ne fss,sudijama i partizanom nebi do ovakvih prepucavanja ni dolazilo,ali nazalost gospodin terzic mora da bude svakom loncu poklopac...izdao si vise saopstenja nego sto si igraca doveo u cz...

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))
(Realno, 29. decembar 2017 11:19)
Realno si napravio barjak al kaponea i ponosono ga vijiorio na jugu sramotne tribine gde bije i diluje ko stigne
ps. kokeza gde je kazna za zadnji derbi u sezoni?

Милош

pre 6 godina

Ништа мени овде није јасно, ако Кокеза није ваљао у Звезди зашто су га подржали за место председника ФСС...

Dragan

pre 6 godina

@neko ko zna

Kad si tako pun informacija ispricaj nam nesto i o firmi iz Luksemburga...a mogao bi nesto i o "tri za tri", igranju fudbala sa burazerskim klubovima, utakmicama od po 100 minuta...ipak ste to VI patentirali, slozices se, zar ne?

srdjan

pre 6 godina

Javio se ,,pomilovani,,da drzi lekcije za sve je kriv nesrecni Toma Nikolic koji je pomilovao ovog i Dragana Dzajica Dzaju i tako sprecio da se zavede red u nasem fudbalu.

ko-ometator

pre 6 godina

Vecina stvari sto je rekao Terzic za Kokezu su istinite samo ovo o teranju je izostavio jedan veliki i jako bitan detalj, i on je teran i radio je u ostavci mesecima dok se opet nije “kao” vratio kada je Grof poceo da nize pobede sa ekipom odmah je pozurio da se ugradi u taj uspeh. Tako da Terzicu kada bude doslo vreme bices prvi za odlazak, svi mi to znamo a i da se pravi navijaci pitaju nebi ti ni prisao marakani. To sto radis je ok ali svi mi znamo ko si ti a i u ovako dobroj sezoni jedina crna mrlja je tvoje prozivanje i svadja sa savezom i Kokezom. Mediji nisu mesto za poboljsanje stanja u nasem fudbalu vec se to radi na konkretan nacin tako sto prijavis neregularnosti vlastima, uefi, kome god treba i.ne treba i n

Realno

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))

Obelix

pre 6 godina

Narod ga oterao, a vi ga predlozili za prvog coveka FSS?! Gde je tu logika?! Nista nisu bolji ni ovi moji, ali Terza objasnjava neke stvari.

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Pera Lozac, 29. decembar 2017 10:4
rece veliko poklonik najboljeg ikada na ovim prostorima suma from libana placen 2 i kusur miliona eura a pritom ma dug 13 miliona, au brate koja ste vi ma ne znam ni kako da vas nazovem
ps. pitaj vucka da vam plati kao u fudbalu evropu sad ga pitajte za evroligu u kosarci ALI NE DA DOKTOR COVIC!!! ahahahaha

Milos

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.

Goran

pre 6 godina

Ostavite svi vi (Kokeza i Zvezdan . . .) moju Crvenu Zvezdu, i privatizujte je ako joj želite najbolje. I neće biti više nikakve svadje.

,,.,.,

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar a tu neko laze...ovaj prica o polovljenju duga od 50 miliona a Kokeza prica da je Mijailovic bio po pozajmicu u Fss od 500 hiljada !? I zbog crga Fss daje zvezdi 800 hiljada dok drugi klubovi grcaju u dugovima a znamo da se Hajduk iz Kule ugasio zbog 2 miliona duga !?

Grr

pre 6 godina

Terzić odgovorio na brojne optužbe.... Koja zamena teza, jadan dr svi ga napadaju a on "ćuti" i tako svaki dan poslednje dve godine.

кутловић

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.
(Bane, 29. decembar 2017 11:08)

Не знам се пише одвојено.

Sub013

pre 6 godina

Rat “Ko više voli Vučića” izmedju ove dvojice preko ledja naše C. ZVEZDE...
(Dragan BL, 29. decembar 2017 10:30)

Ubedljivo najviše ga voli Vučelić

Sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

stojković,mutavi,vavic,kokeza.....
svi isterani sa severa.
postali idoli groblja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 29. decembar 2017 11:21)
i Omera nemoj zaboraviti nikako....

Liga Šampiona

pre 6 godina

Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

"Naše" su postavili vaši. To su sve vaši.

panda

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21) 
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni.... 
SRAM VAS BRE BILO
(SAMO JAKO TERZO, 29. decembar 2017 10:43)

Ni oni naši nisu ništa bolji i mi se njih stidimo, a vi ovog vašeg veličate još malo pa kao vođu, uostalom šta zna klinac od 15 godina kao ti...

Sub013

pre 6 godina

A , Tole više nije kriv ??? Ma , dokle će više ovaj namazani da govori ko je kriv ... svi sem njega ...
(Ikac Jagodinac, 29. decembar 2017 10:37)

Tole će biti kriv dok je živ a i mnogo posle toga, da je pravde Partizanu bi bile oduzete titule u tom periodu i bio bi vraćen u drugu ligu, ali pošto nema pravde onda Kokeza nastavlja tamo gde je ovaj stao, Tole mu je sad samo savetnik kako da se Zvezdi otme titula i dodeli Partizanu, samo što to ove sezone ni Sveti Petar ne može da uradi

neutralni felsh

pre 6 godina

(Munja, 29. decembar 2017 10:21) 

Koji nasi?! Pa zar Kokeza nije Partizanovac?
(Peppino, 29. decembar 2017 10:46)


ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.

SAMO JAKO TERZO

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21)
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni....
SRAM VAS BRE BILO

joy

pre 6 godina

Izuzimajući saopštenja i sl. gluposti, Zvezdan Terzić je uradio ozbiljan posao u Zvezdi, mnogi su bili na istoj poziciji, pa ništa nisu uradili......

neko ko zna

pre 6 godina

Dug si prepolovio zahvaljujuci Vuchicu, a ne tvom umecu, jer je dozvolio 100% nelegalno upumpavanje novca kroz kompaniju "Ultrakop" koju drze navijaci. Zato bolje da cutis, ali shvati da ce doci vreme kada ce sve biti otkriveno i opet ces na "studije" u Ameriku.
Zna Kokeza zasto kaze da si na privremenom radu u Zvezdi.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Dolaskom ovog na funkciju je ukaljano ime slavnog i ponosnog kluba. To svi znamo. Nesporno je CZ ostvarila konačno neki napredak ali ovakvi ljudi ne trebaju sportu ni fudbalu. Pa ovakvi bi kamen pokvarili u petljavinama. Sva ova imena koja se provlače od devedestih do dana današnjeg pa ljudi moji dokle, dokle ranih toleta, kokeza, terzića, dokle ljudi koji kad se vide u ogledalo razmišljaju sami sebe da prevare

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

maxy, 29. decembar 2017 10:28
Jel ti RAzumes stvar da niko poput Terzica nije mogao ovu 10godisnju hobotnicu koja grabi sve pred sobom zaustaviti osim njega, MA DA SI ZIV I ZDRAV ZVEZDANE 100 GODINA TO TI OD SRCA ZELIM
ps. a pogledas za vreme Jugoslavije hahaha pa oni su bili samo jedan mali vojni klub

maxy

pre 6 godina

Mozda ce me navijaci Crvene Zvezde pogresno shvatiti, ali krivo mi je sto je CZV ostvarila ovakve uspehe pod njegovom komandom. On to nije zasluzio. Jeste medijski malo preduvao sve, tipa odoleli smo velikom Arsenalu, a svi mi smo znali tri igraca odande, ili npr Nemacki velikan je pao, a ljudi nemaju 5 bodova za celu sezonu...preduvao je sve i sad mu navijaci klicu kao Covicu, a zaboravljaju ko su oni. Kod nas je situacija jos gora, preduvase da je vanserijski rezultat, a bezi nam prvi 9 bodova u ovoj jadnoj ligi

kl

pre 6 godina

@Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

Mi naše ne podržavamo, vi ste vaše proizveli u legende kluba...

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone niste imali.

Bane

pre 6 godina

Zar mu već nisi odgovorio. Mislim koja je poenta ovog intervjua da čekamo da se smiluje pa da još kleveta. Inače fasicnantan mu je rečnik, skoro sličan čoveku koji ga je doveo u Zvezdu. A baš me zanima kako će da odgovori jer da čekamo interviju u Ćirilici.

maxy

pre 6 godina

Mozda ce me navijaci Crvene Zvezde pogresno shvatiti, ali krivo mi je sto je CZV ostvarila ovakve uspehe pod njegovom komandom. On to nije zasluzio. Jeste medijski malo preduvao sve, tipa odoleli smo velikom Arsenalu, a svi mi smo znali tri igraca odande, ili npr Nemacki velikan je pao, a ljudi nemaju 5 bodova za celu sezonu...preduvao je sve i sad mu navijaci klicu kao Covicu, a zaboravljaju ko su oni. Kod nas je situacija jos gora, preduvase da je vanserijski rezultat, a bezi nam prvi 9 bodova u ovoj jadnoj ligi

neko ko zna

pre 6 godina

Dug si prepolovio zahvaljujuci Vuchicu, a ne tvom umecu, jer je dozvolio 100% nelegalno upumpavanje novca kroz kompaniju "Ultrakop" koju drze navijaci. Zato bolje da cutis, ali shvati da ce doci vreme kada ce sve biti otkriveno i opet ces na "studije" u Ameriku.
Zna Kokeza zasto kaze da si na privremenom radu u Zvezdi.

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone niste imali.

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone

kl

pre 6 godina

@Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

Mi naše ne podržavamo, vi ste vaše proizveli u legende kluba...

Realno

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))

joy

pre 6 godina

Izuzimajući saopštenja i sl. gluposti, Zvezdan Terzić je uradio ozbiljan posao u Zvezdi, mnogi su bili na istoj poziciji, pa ništa nisu uradili......

Mika

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.
(Milos, 29. decembar 2017 11:49)

Ja vam kao Grobar želim da vam Terza i Covic još dugoooo budu u klubu.Sto bi rekao Dule Pacov: Zelen si ko Kosutnjak :)

Aleksandar

pre 6 godina

Kada ce Terzic da odgovori gde se sakrivao od zakona svo ovo vreme i ko mu je pomogao u izbegavanju pravde? Zar takvi treba da nam vode fudbal? Neka prvo dokaze poreklo svoje imovine. Zakon Srbije bi trebao biti vazeci za svakoga.

ministar za lobotomiju

pre 6 godina

Osnovni cilj crveno-belih je nastavak saradnje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.Vučićev doprinos našim rezultatima je nemerljiv i sto se mene tiče svi iz kluba mogu da odu, bitno je samo da on ostane uz nas i uspesi neće izostati. Svestan sam da postoji veliko interesovanje našeg večitog rivala za dovođenje Vučića, ali verujem da ćemo uspeti da ga zadržimo, uprkos njihovim stalnim pokušajima da ga privuku.

Vučić je neko zbog koga sam počeo da navijam za Zvezdu

gavras

pre 6 godina

Terzic nije dosao u zvezdu da bi pocela renesansa zvezde,niti zato sto je zvezdas,njegov glavni zilj da se ponovo uvuce u fudbalski savez,al nece moci momce,obrez moguca sabotaca igraca u reprezentaciji u rusiji, koji su trenutno u zvezdi ili koji su igrali ranije za zvezdu a nastupaju za reprezentaciju po terzicevom nalogu,jel sta briga crnogorca za Srbiju,bitno da se on uvuce u fotelju.

miki

pre 6 godina

U jadnoj i siromasnoj Srbiji za dve godine skinuti dug za 26 mil.eura.Bez pomoci drzave.Pa kome vi pricate bajke.To sto se ova dvojica mrze je nesto drugo.Terzic ga je predlozio za tu funkciju a sad ne prestaje da ga pljuje.I naravno za sve je kriv Partizan.Hahaha

SRSPF

pre 6 godina

Renesansa Zvezde je pocela sa dolaskom SNS-a na vlast, kao i sa potpisivanjem najveceg sponzorskog ugovora sa Gaspromom, politicki namaknutim sponzorom 2009. godine. Drzava je sprcala nekoliko desetina miliona evra i rezultat su dve titule i jedno ucesce u Evropi. Vidi se da su sponzorisani od strane drzave, jer su olicje nesposobnosti iste.

SAMO JAKO TERZO

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21)
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni....
SRAM VAS BRE BILO

zoran

pre 6 godina

ovo nisam ocekivao od terze, gospodski ga je unizio.
(deniro, 29. decembar 2017 11:15)

A zasto Terza ne kaze ovo:


"Otkako sam predsednik Fudbalskog saveza Srbije, dali smo više od 1,3 miliona evra pomoći Crvenoj zvezdi na zahtev Zvezdana Terzića, a onda me on pljuje u saopštenjima", kaže Slaviša Kokeza.

Prvi čovek fudbalske Srbije otkriva da je u julu prošle godine FSS pozajmio 800.000 evra crveno-belima, a zatim još 500.000 evra početkom ove nedelje.

"Kod mene u kancelariji bio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović kako bi tražio novu pomoć od FSS. Ako ne pomažemo ništa, zašto su dolazili opet? Naravno da treba da dođu i naša je obaveza da pomognemo svima u Srbiji. Dali smo im pozajmicu od 500.000 evra. U julu prošle godine dali smo više od 800.000 evra Zvezdi za plaćanje bivših igrača, kako bi prošla monitorning UEFA", kaze Kokeza.

Bane

pre 6 godina

Zar mu već nisi odgovorio. Mislim koja je poenta ovog intervjua da čekamo da se smiluje pa da još kleveta. Inače fasicnantan mu je rečnik, skoro sličan čoveku koji ga je doveo u Zvezdu. A baš me zanima kako će da odgovori jer da čekamo interviju u Ćirilici.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Dolaskom ovog na funkciju je ukaljano ime slavnog i ponosnog kluba. To svi znamo. Nesporno je CZ ostvarila konačno neki napredak ali ovakvi ljudi ne trebaju sportu ni fudbalu. Pa ovakvi bi kamen pokvarili u petljavinama. Sva ova imena koja se provlače od devedestih do dana današnjeg pa ljudi moji dokle, dokle ranih toleta, kokeza, terzića, dokle ljudi koji kad se vide u ogledalo razmišljaju sami sebe da prevare

Ivan

pre 6 godina

ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.
(neutralni felsh, 29. decembar 2017 11:32)

Terzic je skoro uhvacen na rucku sa Vucelicem,Ilijevim i Panticem pa je Pantic posle sve to peglao u svojoj youtube emisiji - kao, on se odnekud iznenada pojavio a oni svi vaspitani ne mogu da ga odbiju. Haha
Tacno znaju sta ce da pricaju za novine i kako napraviti show i kako zapaliti masu bez mozga.
Ljude pali to da se kao bore sami protiv svih, da su svi protiv njih a oni pobednici ili zrtve - otuda i ta demagogija protiv Kokeze. Znaju u tancine ljudsku psihologiju i kako njome malipulisati u svoju korist.

arigo

pre 6 godina

Bravo, Terza grobare!Da nije njega na privremenom radu ne bi bilo ni najslađe duple krune Partizana u 21.veku.Očekivao sam da će nam otkriti kakvu kafu pije Zečević.U 2018.god.

Goran

pre 6 godina

Ostavite svi vi (Kokeza i Zvezdan . . .) moju Crvenu Zvezdu, i privatizujte je ako joj želite najbolje. I neće biti više nikakve svadje.

Mika

pre 6 godina

zanimljivo da kad krenu ova prepucavanja na komentarima,ja jos nisam ni jednom video da je navijac partizan napisao vucelicu,tumbakovicu legendo,doktore i tako slicni epiteti, dok sa druge strane covic i terzic su legende,da se ne lazemo dolaze svi oni iz istog mulja,ali morate da promenite svest kako gledate na te ljude,nemojte se brckati sa njima u tom mulju jer kad su vam oni legende ni vi niste onda nista bolji...

Dragan

pre 6 godina

@neko ko zna

Kad si tako pun informacija ispricaj nam nesto i o firmi iz Luksemburga...a mogao bi nesto i o "tri za tri", igranju fudbala sa burazerskim klubovima, utakmicama od po 100 minuta...ipak ste to VI patentirali, slozices se, zar ne?

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво Терзо! Ти и Човић сте жива рана гробарима, само наставите овако.

bobo mk

pre 6 godina

Kokeza je odveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo, Terzic nije, tako da tisina molim.
(Nikola, 29. decembar 2017 16:31)

Pomešao si likove, Muslin je zaslužan što reprezentacija ide na svetsko prvenstvo, a Krstajić ih vodi.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Kratko saopstenje pred odlazak na kvarcovanje. Namučeni i napaćeni srpski fudbalski funkcioneri, šta uradi procenat od dobrih ljudi!

LOL

pre 6 godina

@Mika

Kao navijač Partizana, ubeđen sam da verovatno nijedan normalan navijač Zvezde ne veliča tipove kao što su Čović, Terzić, naziva ih legendama, doktorima, već to rade prvenstveno botovi, koji su se pojavili upravo dolaskom ovih likova na funkciju.

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

maxy, 29. decembar 2017 10:28
Jel ti RAzumes stvar da niko poput Terzica nije mogao ovu 10godisnju hobotnicu koja grabi sve pred sobom zaustaviti osim njega, MA DA SI ZIV I ZDRAV ZVEZDANE 100 GODINA TO TI OD SRCA ZELIM
ps. a pogledas za vreme Jugoslavije hahaha pa oni su bili samo jedan mali vojni klub

Zvezda je život, sve drugo su sitnice...

pre 6 godina

Vidim da je ovde dominantno pljuvanje po Terziću? Partizane i razumem, oni ne vole (eufemizam) Zvezdu. Ali vi braćo Zvezdaši? Da li nam je bilo bolje pod Piksijem (naklon do poda za velikog igrača), Toplicom, Den Tanom, Lukićem (hvala za onaj gol u derbiju 80. i neke), Kokezom? Da li su rezultati u njihovo vreme bili bolji? Da li je klub bio stabilniji? Da li je Zvezdan Terzić najčasniji, najmoralniji, najobrazovaniji i najpošteniji čovek na svetu? Verovatno nije. Ali da li su to Vučela, Vazura, Vuletić ili Zečević? Da li su to Florentino Perez, Roman Abramovič, Uli Henes (posle robije je opet u Bajernu) ili Ribolovljev? Da li su to bili Hezus Hil, Taksin Šinavatra, Lučano Mođi ili Sandro Rosel (ko je rekao Nejmar?)..
Možda negde i postoji slučaj da neki akademik ili kakav nuklearni fizičar vodi neki fudbalski klub, ali sorta ovih nabrojanih je mnogo dominantnija. Preko 10 godina Crvena zvezda vodi rat sa funkcionerima FSS-a. Da li to znači da su svi u Zvezdi bili nesposobnjakovići, a funkcioneri saveza svi do jednog časni ljudi?
Kokeza, ako je toliki Zvezdaš, neka pusti Zvezdu na miru. Neka gleda kako da se ne obrukamo u Rusiji. To je njegov posao. Muslina je smenio, pa je se ceo fudbalski svet zbog toga čudio. Razlog? Nije hteo da pozove igrače koje mu je on lično (ne Terzić) sugerisao. Zamislite bilo kog ozbiljnog (naglašavam) selektora kome neko (ko nikad nije šutnuo loptu) kroji reprezentaciju? Postojaće Zvezda i posle ove dvojice. Sve prolazi, Zvezda traje!

Vujo

pre 6 godina

Bravo za direktora! Drugo mesto u ligi, finale kupa i prolece u evropi. Renesansa Zvezde, mi partizanovci od srca zelimo da ponovite uspeh iz ove godine.S druge strane dok se nisi pojavio u C.Z imali su postovanje drugih. Ne mislim nesto bolje o upravi Partizana ali oni se bar malo trude da ne uvrede inteligenciju svojih
navijaca kao ti zvezdinih.

Grr

pre 6 godina

Terzić odgovorio na brojne optužbe.... Koja zamena teza, jadan dr svi ga napadaju a on "ćuti" i tako svaki dan poslednje dve godine.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.

Obelix

pre 6 godina

Narod ga oterao, a vi ga predlozili za prvog coveka FSS?! Gde je tu logika?! Nista nisu bolji ni ovi moji, ali Terza objasnjava neke stvari.

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Pera Lozac, 29. decembar 2017 10:4
rece veliko poklonik najboljeg ikada na ovim prostorima suma from libana placen 2 i kusur miliona eura a pritom ma dug 13 miliona, au brate koja ste vi ma ne znam ni kako da vas nazovem
ps. pitaj vucka da vam plati kao u fudbalu evropu sad ga pitajte za evroligu u kosarci ALI NE DA DOKTOR COVIC!!! ahahahaha

Liga Šampiona

pre 6 godina

Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

"Naše" su postavili vaši. To su sve vaši.

panda

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21) 
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni.... 
SRAM VAS BRE BILO
(SAMO JAKO TERZO, 29. decembar 2017 10:43)

Ni oni naši nisu ništa bolji i mi se njih stidimo, a vi ovog vašeg veličate još malo pa kao vođu, uostalom šta zna klinac od 15 godina kao ti...

srdjan

pre 6 godina

Javio se ,,pomilovani,,da drzi lekcije za sve je kriv nesrecni Toma Nikolic koji je pomilovao ovog i Dragana Dzajica Dzaju i tako sprecio da se zavede red u nasem fudbalu.

Lazarević

pre 6 godina

Terzicu, pre nego sto nastavis sa napadima na Kokezu i savez, prvo vrati dug od 800 000e, onda nemoj da trazis jos 500 000e. Prestani da pokusavas da odredjujes ti reprezentativce.

Bane

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.

Milos

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.

ko-ometator

pre 6 godina

Vecina stvari sto je rekao Terzic za Kokezu su istinite samo ovo o teranju je izostavio jedan veliki i jako bitan detalj, i on je teran i radio je u ostavci mesecima dok se opet nije “kao” vratio kada je Grof poceo da nize pobede sa ekipom odmah je pozurio da se ugradi u taj uspeh. Tako da Terzicu kada bude doslo vreme bices prvi za odlazak, svi mi to znamo a i da se pravi navijaci pitaju nebi ti ni prisao marakani. To sto radis je ok ali svi mi znamo ko si ti a i u ovako dobroj sezoni jedina crna mrlja je tvoje prozivanje i svadja sa savezom i Kokezom. Mediji nisu mesto za poboljsanje stanja u nasem fudbalu vec se to radi na konkretan nacin tako sto prijavis neregularnosti vlastima, uefi, kome god treba i.ne treba i n

Dragan

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima
(delija von brdo, 29. decembar 2017 14:50)
Istina!

Sub013

pre 6 godina

Rat “Ko više voli Vučića” izmedju ove dvojice preko ledja naše C. ZVEZDE...
(Dragan BL, 29. decembar 2017 10:30)

Ubedljivo najviše ga voli Vučelić

Sub013

pre 6 godina

A , Tole više nije kriv ??? Ma , dokle će više ovaj namazani da govori ko je kriv ... svi sem njega ...
(Ikac Jagodinac, 29. decembar 2017 10:37)

Tole će biti kriv dok je živ a i mnogo posle toga, da je pravde Partizanu bi bile oduzete titule u tom periodu i bio bi vraćen u drugu ligu, ali pošto nema pravde onda Kokeza nastavlja tamo gde je ovaj stao, Tole mu je sad samo savetnik kako da se Zvezdi otme titula i dodeli Partizanu, samo što to ove sezone ni Sveti Petar ne može da uradi

coki

pre 6 godina

dolaskom nepismenih naprednjaka pocela "renesansa" Zvezde u vidu brisanja desetine miliona duga.Bolje da ste se kao u kosarci ugasili i onda ovaj privatnik Vozdovca preimenuje klub u CZ Stadion,to Stadion isforsiras da se puno ne spominje u javnosti,na reklamama,na banerima,u hali i imas ga samo ba pecatu i u registru u kss i sve ok.

Depaulo

pre 6 godina

Nije Kokeza dao pare kako ovdje pisu u komentarima nego FSS, sto je uostalom i njegova uloga.. Kome ce dati ako ne Zvezdi, najvecem klubu i brendu na nasim prostorima.. A sto se Terzica tice, nije mi pretjerano drag, ali cinjenica je da ove godine radi odlican posao sa Zvezdom i dok je tako ima moju podrsku jer ja nisam navijac ni Terzica, ni Kokeze,ni slicnih, vec sam navijac Zvezde!

Милош

pre 6 godina

Ништа мени овде није јасно, ако Кокеза није ваљао у Звезди зашто су га подржали за место председника ФСС...

Sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

stojković,mutavi,vavic,kokeza.....
svi isterani sa severa.
postali idoli groblja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 29. decembar 2017 11:21)
i Omera nemoj zaboraviti nikako....

delija von brdo

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima

Симић

pre 6 godina

Кад ће више овај Терзић да схвати да је небитан, а мишљење небитних људи је НЕБИТНО!!!!

zvezdan

pre 6 godina

evo ovako terzicu svaka ti cast sto radis za nasu zvezdu pusti kokezu ne obaziri se na njih pre tebe su svi bili u zvezdi kao vole zvezdu a cutali godinama kradje partizana a ko je prvi szao u odbranu zvezde i kaze sve u oci pa to si ti hvala samo tako nastavi srbin zvezdas sabac.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Munja, 29. decembar 2017 10:21) 

Koji nasi?! Pa zar Kokeza nije Partizanovac?
(Peppino, 29. decembar 2017 10:46)


ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 29. decembar 2017 13:25)

Jel' ti to o Vujoševiću koji reče da je navijač Zvezde 91' godine ??!

NoName

pre 6 godina

Ne trabunjaj nego plati dugove i odblokiraj prelazni rok
(Delija, 29. decembar 2017 10:38)

Prelazni rok nije blokiran. On počinje tek za 20-ak dana. A nešto što nije počelo ne može biti blokirano.

,,.,.,

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar a tu neko laze...ovaj prica o polovljenju duga od 50 miliona a Kokeza prica da je Mijailovic bio po pozajmicu u Fss od 500 hiljada !? I zbog crga Fss daje zvezdi 800 hiljada dok drugi klubovi grcaju u dugovima a znamo da se Hajduk iz Kule ugasio zbog 2 miliona duga !?

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))
(Realno, 29. decembar 2017 11:19)
Realno si napravio barjak al kaponea i ponosono ga vijiorio na jugu sramotne tribine gde bije i diluje ko stigne
ps. kokeza gde je kazna za zadnji derbi u sezoni?

goran...

pre 6 godina

pa i ti da se vise bavis svojim poslom a ne fss,sudijama i partizanom nebi do ovakvih prepucavanja ni dolazilo,ali nazalost gospodin terzic mora da bude svakom loncu poklopac...izdao si vise saopstenja nego sto si igraca doveo u cz...

кутловић

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.
(Bane, 29. decembar 2017 11:08)

Не знам се пише одвојено.

joy

pre 6 godina

Izuzimajući saopštenja i sl. gluposti, Zvezdan Terzić je uradio ozbiljan posao u Zvezdi, mnogi su bili na istoj poziciji, pa ništa nisu uradili......

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

maxy, 29. decembar 2017 10:28
Jel ti RAzumes stvar da niko poput Terzica nije mogao ovu 10godisnju hobotnicu koja grabi sve pred sobom zaustaviti osim njega, MA DA SI ZIV I ZDRAV ZVEZDANE 100 GODINA TO TI OD SRCA ZELIM
ps. a pogledas za vreme Jugoslavije hahaha pa oni su bili samo jedan mali vojni klub

maxy

pre 6 godina

Mozda ce me navijaci Crvene Zvezde pogresno shvatiti, ali krivo mi je sto je CZV ostvarila ovakve uspehe pod njegovom komandom. On to nije zasluzio. Jeste medijski malo preduvao sve, tipa odoleli smo velikom Arsenalu, a svi mi smo znali tri igraca odande, ili npr Nemacki velikan je pao, a ljudi nemaju 5 bodova za celu sezonu...preduvao je sve i sad mu navijaci klicu kao Covicu, a zaboravljaju ko su oni. Kod nas je situacija jos gora, preduvase da je vanserijski rezultat, a bezi nam prvi 9 bodova u ovoj jadnoj ligi

neko ko zna

pre 6 godina

Dug si prepolovio zahvaljujuci Vuchicu, a ne tvom umecu, jer je dozvolio 100% nelegalno upumpavanje novca kroz kompaniju "Ultrakop" koju drze navijaci. Zato bolje da cutis, ali shvati da ce doci vreme kada ce sve biti otkriveno i opet ces na "studije" u Ameriku.
Zna Kokeza zasto kaze da si na privremenom radu u Zvezdi.

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone niste imali.

SAMO JAKO TERZO

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21)
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni....
SRAM VAS BRE BILO

Sub013

pre 6 godina

A , Tole više nije kriv ??? Ma , dokle će više ovaj namazani da govori ko je kriv ... svi sem njega ...
(Ikac Jagodinac, 29. decembar 2017 10:37)

Tole će biti kriv dok je živ a i mnogo posle toga, da je pravde Partizanu bi bile oduzete titule u tom periodu i bio bi vraćen u drugu ligu, ali pošto nema pravde onda Kokeza nastavlja tamo gde je ovaj stao, Tole mu je sad samo savetnik kako da se Zvezdi otme titula i dodeli Partizanu, samo što to ove sezone ni Sveti Petar ne može da uradi

SRSPF

pre 6 godina

Renesansa Zvezde je pocela sa dolaskom SNS-a na vlast, kao i sa potpisivanjem najveceg sponzorskog ugovora sa Gaspromom, politicki namaknutim sponzorom 2009. godine. Drzava je sprcala nekoliko desetina miliona evra i rezultat su dve titule i jedno ucesce u Evropi. Vidi se da su sponzorisani od strane drzave, jer su olicje nesposobnosti iste.

Milos

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.

Pera Lozac

pre 6 godina

Sa 50 miliona duga dovodite po 15 novih igraca svakih 6 meseci u poslednjih 20 godina. Jednom ste morali da ubodete i da napravite pristojan tim. Bili ste na putu da srusite teoriju verovatnoce, 300 igraca u poslednjih 10 godina i ispadanje u predsezoni kupanja. Renesansa, kaze doktor i ostane ziv. Ni Mancester Siti nije dovodio ko vi a za sampone

Vujo

pre 6 godina

Bravo za direktora! Drugo mesto u ligi, finale kupa i prolece u evropi. Renesansa Zvezde, mi partizanovci od srca zelimo da ponovite uspeh iz ove godine.S druge strane dok se nisi pojavio u C.Z imali su postovanje drugih. Ne mislim nesto bolje o upravi Partizana ali oni se bar malo trude da ne uvrede inteligenciju svojih
navijaca kao ti zvezdinih.

Lazarević

pre 6 godina

Terzicu, pre nego sto nastavis sa napadima na Kokezu i savez, prvo vrati dug od 800 000e, onda nemoj da trazis jos 500 000e. Prestani da pokusavas da odredjujes ti reprezentativce.

kl

pre 6 godina

@Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

Mi naše ne podržavamo, vi ste vaše proizveli u legende kluba...

gavras

pre 6 godina

Terzic nije dosao u zvezdu da bi pocela renesansa zvezde,niti zato sto je zvezdas,njegov glavni zilj da se ponovo uvuce u fudbalski savez,al nece moci momce,obrez moguca sabotaca igraca u reprezentaciji u rusiji, koji su trenutno u zvezdi ili koji su igrali ranije za zvezdu a nastupaju za reprezentaciju po terzicevom nalogu,jel sta briga crnogorca za Srbiju,bitno da se on uvuce u fotelju.

miki

pre 6 godina

U jadnoj i siromasnoj Srbiji za dve godine skinuti dug za 26 mil.eura.Bez pomoci drzave.Pa kome vi pricate bajke.To sto se ova dvojica mrze je nesto drugo.Terzic ga je predlozio za tu funkciju a sad ne prestaje da ga pljuje.I naravno za sve je kriv Partizan.Hahaha

мангупаријацз

pre 6 godina

Браво Терзо! Ти и Човић сте жива рана гробарима, само наставите овако.

ministar za lobotomiju

pre 6 godina

Osnovni cilj crveno-belih je nastavak saradnje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.Vučićev doprinos našim rezultatima je nemerljiv i sto se mene tiče svi iz kluba mogu da odu, bitno je samo da on ostane uz nas i uspesi neće izostati. Svestan sam da postoji veliko interesovanje našeg večitog rivala za dovođenje Vučića, ali verujem da ćemo uspeti da ga zadržimo, uprkos njihovim stalnim pokušajima da ga privuku.

Vučić je neko zbog koga sam počeo da navijam za Zvezdu

LOL

pre 6 godina

@Mika

Kao navijač Partizana, ubeđen sam da verovatno nijedan normalan navijač Zvezde ne veliča tipove kao što su Čović, Terzić, naziva ih legendama, doktorima, već to rade prvenstveno botovi, koji su se pojavili upravo dolaskom ovih likova na funkciju.

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Pera Lozac, 29. decembar 2017 10:4
rece veliko poklonik najboljeg ikada na ovim prostorima suma from libana placen 2 i kusur miliona eura a pritom ma dug 13 miliona, au brate koja ste vi ma ne znam ni kako da vas nazovem
ps. pitaj vucka da vam plati kao u fudbalu evropu sad ga pitajte za evroligu u kosarci ALI NE DA DOKTOR COVIC!!! ahahahaha

NE VERUJ IM SINEEEEE

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))
(Realno, 29. decembar 2017 11:19)
Realno si napravio barjak al kaponea i ponosono ga vijiorio na jugu sramotne tribine gde bije i diluje ko stigne
ps. kokeza gde je kazna za zadnji derbi u sezoni?

Sub013

pre 6 godina

Rat “Ko više voli Vučića” izmedju ove dvojice preko ledja naše C. ZVEZDE...
(Dragan BL, 29. decembar 2017 10:30)

Ubedljivo najviše ga voli Vučelić

coki

pre 6 godina

dolaskom nepismenih naprednjaka pocela "renesansa" Zvezde u vidu brisanja desetine miliona duga.Bolje da ste se kao u kosarci ugasili i onda ovaj privatnik Vozdovca preimenuje klub u CZ Stadion,to Stadion isforsiras da se puno ne spominje u javnosti,na reklamama,na banerima,u hali i imas ga samo ba pecatu i u registru u kss i sve ok.

Realno

pre 6 godina

Dr Terza ogledalo svakog navijaca zvezde...i Covica i Fmp su prihvatili kao najrodjenijeg samo zbog nekih kao rezultata , sto ne bi i Ofkana, jednostavno takav je mentalni sklop tamo...cuj ovog,on prica o teranju naroda a pre godinu dana ga terao ceo stadion i on podneo ostavku !? O navijackoj opredeljenosti je suvisno i pricati kad se zna , cuj "voljenoj zvezdi" :)))

Bane

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.

arigo

pre 6 godina

Bravo, Terza grobare!Da nije njega na privremenom radu ne bi bilo ni najslađe duple krune Partizana u 21.veku.Očekivao sam da će nam otkriti kakvu kafu pije Zečević.U 2018.god.

zvezdan

pre 6 godina

evo ovako terzicu svaka ti cast sto radis za nasu zvezdu pusti kokezu ne obaziri se na njih pre tebe su svi bili u zvezdi kao vole zvezdu a cutali godinama kradje partizana a ko je prvi szao u odbranu zvezde i kaze sve u oci pa to si ti hvala samo tako nastavi srbin zvezdas sabac.

zoran

pre 6 godina

ovo nisam ocekivao od terze, gospodski ga je unizio.
(deniro, 29. decembar 2017 11:15)

A zasto Terza ne kaze ovo:


"Otkako sam predsednik Fudbalskog saveza Srbije, dali smo više od 1,3 miliona evra pomoći Crvenoj zvezdi na zahtev Zvezdana Terzića, a onda me on pljuje u saopštenjima", kaže Slaviša Kokeza.

Prvi čovek fudbalske Srbije otkriva da je u julu prošle godine FSS pozajmio 800.000 evra crveno-belima, a zatim još 500.000 evra početkom ove nedelje.

"Kod mene u kancelariji bio je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović kako bi tražio novu pomoć od FSS. Ako ne pomažemo ništa, zašto su dolazili opet? Naravno da treba da dođu i naša je obaveza da pomognemo svima u Srbiji. Dali smo im pozajmicu od 500.000 evra. U julu prošle godine dali smo više od 800.000 evra Zvezdi za plaćanje bivših igrača, kako bi prošla monitorning UEFA", kaze Kokeza.

Bane

pre 6 godina

Zar mu već nisi odgovorio. Mislim koja je poenta ovog intervjua da čekamo da se smiluje pa da još kleveta. Inače fasicnantan mu je rečnik, skoro sličan čoveku koji ga je doveo u Zvezdu. A baš me zanima kako će da odgovori jer da čekamo interviju u Ćirilici.

Симић

pre 6 godina

Кад ће више овај Терзић да схвати да је небитан, а мишљење небитних људи је НЕБИТНО!!!!

Mika

pre 6 godina

Bravo Terzo. Kao i u slucaju Covica,cim vidim kako te groblje napada, znam da radis pravu stvar. Jedini razlog ovog napada su rezultati koje si ostvario. To je ono sto njima smeta i sto im ne das da ti se mesaju u posao. Grobarima nikad nisu smetali razni Dan Tane, Spasojevici, Lukici...sad su nasli tebe da napadaju samo zbog rezultata.Mi Zvezdasi smo uz tebe, i ne damo klub Kokezinim marionetama kao sto ne damo KK bati.
(Milos, 29. decembar 2017 11:49)

Ja vam kao Grobar želim da vam Terza i Covic još dugoooo budu u klubu.Sto bi rekao Dule Pacov: Zelen si ko Kosutnjak :)

Aleksandar

pre 6 godina

Kada ce Terzic da odgovori gde se sakrivao od zakona svo ovo vreme i ko mu je pomogao u izbegavanju pravde? Zar takvi treba da nam vode fudbal? Neka prvo dokaze poreklo svoje imovine. Zakon Srbije bi trebao biti vazeci za svakoga.

Sta im uradi Nebojsa

pre 6 godina

stojković,mutavi,vavic,kokeza.....
svi isterani sa severa.
postali idoli groblja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 29. decembar 2017 11:21)
i Omera nemoj zaboraviti nikako....

Dragan

pre 6 godina

@neko ko zna

Kad si tako pun informacija ispricaj nam nesto i o firmi iz Luksemburga...a mogao bi nesto i o "tri za tri", igranju fudbala sa burazerskim klubovima, utakmicama od po 100 minuta...ipak ste to VI patentirali, slozices se, zar ne?

NoName

pre 6 godina

Ne trabunjaj nego plati dugove i odblokiraj prelazni rok
(Delija, 29. decembar 2017 10:38)

Prelazni rok nije blokiran. On počinje tek za 20-ak dana. A nešto što nije počelo ne može biti blokirano.

Zvezda je život, sve drugo su sitnice...

pre 6 godina

Vidim da je ovde dominantno pljuvanje po Terziću? Partizane i razumem, oni ne vole (eufemizam) Zvezdu. Ali vi braćo Zvezdaši? Da li nam je bilo bolje pod Piksijem (naklon do poda za velikog igrača), Toplicom, Den Tanom, Lukićem (hvala za onaj gol u derbiju 80. i neke), Kokezom? Da li su rezultati u njihovo vreme bili bolji? Da li je klub bio stabilniji? Da li je Zvezdan Terzić najčasniji, najmoralniji, najobrazovaniji i najpošteniji čovek na svetu? Verovatno nije. Ali da li su to Vučela, Vazura, Vuletić ili Zečević? Da li su to Florentino Perez, Roman Abramovič, Uli Henes (posle robije je opet u Bajernu) ili Ribolovljev? Da li su to bili Hezus Hil, Taksin Šinavatra, Lučano Mođi ili Sandro Rosel (ko je rekao Nejmar?)..
Možda negde i postoji slučaj da neki akademik ili kakav nuklearni fizičar vodi neki fudbalski klub, ali sorta ovih nabrojanih je mnogo dominantnija. Preko 10 godina Crvena zvezda vodi rat sa funkcionerima FSS-a. Da li to znači da su svi u Zvezdi bili nesposobnjakovići, a funkcioneri saveza svi do jednog časni ljudi?
Kokeza, ako je toliki Zvezdaš, neka pusti Zvezdu na miru. Neka gleda kako da se ne obrukamo u Rusiji. To je njegov posao. Muslina je smenio, pa je se ceo fudbalski svet zbog toga čudio. Razlog? Nije hteo da pozove igrače koje mu je on lično (ne Terzić) sugerisao. Zamislite bilo kog ozbiljnog (naglašavam) selektora kome neko (ko nikad nije šutnuo loptu) kroji reprezentaciju? Postojaće Zvezda i posle ove dvojice. Sve prolazi, Zvezda traje!

Depaulo

pre 6 godina

Nije Kokeza dao pare kako ovdje pisu u komentarima nego FSS, sto je uostalom i njegova uloga.. Kome ce dati ako ne Zvezdi, najvecem klubu i brendu na nasim prostorima.. A sto se Terzica tice, nije mi pretjerano drag, ali cinjenica je da ove godine radi odlican posao sa Zvezdom i dok je tako ima moju podrsku jer ja nisam navijac ni Terzica, ni Kokeze,ni slicnih, vec sam navijac Zvezde!

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Dolaskom ovog na funkciju je ukaljano ime slavnog i ponosnog kluba. To svi znamo. Nesporno je CZ ostvarila konačno neki napredak ali ovakvi ljudi ne trebaju sportu ni fudbalu. Pa ovakvi bi kamen pokvarili u petljavinama. Sva ova imena koja se provlače od devedestih do dana današnjeg pa ljudi moji dokle, dokle ranih toleta, kokeza, terzića, dokle ljudi koji kad se vide u ogledalo razmišljaju sami sebe da prevare

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.

Mika

pre 6 godina

zanimljivo da kad krenu ova prepucavanja na komentarima,ja jos nisam ni jednom video da je navijac partizan napisao vucelicu,tumbakovicu legendo,doktore i tako slicni epiteti, dok sa druge strane covic i terzic su legende,da se ne lazemo dolaze svi oni iz istog mulja,ali morate da promenite svest kako gledate na te ljude,nemojte se brckati sa njima u tom mulju jer kad su vam oni legende ni vi niste onda nista bolji...

delija von brdo

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima

srdjan

pre 6 godina

Javio se ,,pomilovani,,da drzi lekcije za sve je kriv nesrecni Toma Nikolic koji je pomilovao ovog i Dragana Dzajica Dzaju i tako sprecio da se zavede red u nasem fudbalu.

Grr

pre 6 godina

Terzić odgovorio na brojne optužbe.... Koja zamena teza, jadan dr svi ga napadaju a on "ćuti" i tako svaki dan poslednje dve godine.

Ivan

pre 6 godina

ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.
(neutralni felsh, 29. decembar 2017 11:32)

Terzic je skoro uhvacen na rucku sa Vucelicem,Ilijevim i Panticem pa je Pantic posle sve to peglao u svojoj youtube emisiji - kao, on se odnekud iznenada pojavio a oni svi vaspitani ne mogu da ga odbiju. Haha
Tacno znaju sta ce da pricaju za novine i kako napraviti show i kako zapaliti masu bez mozga.
Ljude pali to da se kao bore sami protiv svih, da su svi protiv njih a oni pobednici ili zrtve - otuda i ta demagogija protiv Kokeze. Znaju u tancine ljudsku psihologiju i kako njome malipulisati u svoju korist.

ko-ometator

pre 6 godina

Vecina stvari sto je rekao Terzic za Kokezu su istinite samo ovo o teranju je izostavio jedan veliki i jako bitan detalj, i on je teran i radio je u ostavci mesecima dok se opet nije “kao” vratio kada je Grof poceo da nize pobede sa ekipom odmah je pozurio da se ugradi u taj uspeh. Tako da Terzicu kada bude doslo vreme bices prvi za odlazak, svi mi to znamo a i da se pravi navijaci pitaju nebi ti ni prisao marakani. To sto radis je ok ali svi mi znamo ko si ti a i u ovako dobroj sezoni jedina crna mrlja je tvoje prozivanje i svadja sa savezom i Kokezom. Mediji nisu mesto za poboljsanje stanja u nasem fudbalu vec se to radi na konkretan nacin tako sto prijavis neregularnosti vlastima, uefi, kome god treba i.ne treba i n

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Kratko saopstenje pred odlazak na kvarcovanje. Namučeni i napaćeni srpski fudbalski funkcioneri, šta uradi procenat od dobrih ljudi!

Dragan

pre 6 godina

Sve sto je rekao tacno je.Kokeza je bio u Zvezdi da bi zavrsio svoje privatne poslove. Nista on za Zvezdu nije uradio.I zato su ga oterali u savez.Tamo vecu stetu od Toleta ne moze da uradi.Ali navijaci vojnog kluba cim se pojavi neko iz Zvezde krenu sa komentarima
(delija von brdo, 29. decembar 2017 14:50)
Istina!

Goran

pre 6 godina

Ostavite svi vi (Kokeza i Zvezdan . . .) moju Crvenu Zvezdu, i privatizujte je ako joj želite najbolje. I neće biti više nikakve svadje.

Милош

pre 6 godina

Ништа мени овде није јасно, ако Кокеза није ваљао у Звезди зашто су га подржали за место председника ФСС...

,,.,.,

pre 6 godina

Mene samo zanima jedna stvar a tu neko laze...ovaj prica o polovljenju duga od 50 miliona a Kokeza prica da je Mijailovic bio po pozajmicu u Fss od 500 hiljada !? I zbog crga Fss daje zvezdi 800 hiljada dok drugi klubovi grcaju u dugovima a znamo da se Hajduk iz Kule ugasio zbog 2 miliona duga !?

Liga Šampiona

pre 6 godina

Kakvi likovi, uzas. Ne smejte se grobari, i vasi su isti.
(Munja, 29. decembar 2017 10:21)

"Naše" su postavili vaši. To su sve vaši.

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Kaze Terzic njihovog voljenog kluba a dok ga nije gurnuo u 3 ligu bio je direktor OFK Beograda. Taj menja voljene klubove kako vetar duva.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 29. decembar 2017 13:25)

Jel' ti to o Vujoševiću koji reče da je navijač Zvezde 91' godine ??!

bobo mk

pre 6 godina

Kokeza je odveo reprezentaciju na svetsko prvenstvo, Terzic nije, tako da tisina molim.
(Nikola, 29. decembar 2017 16:31)

Pomešao si likove, Muslin je zaslužan što reprezentacija ide na svetsko prvenstvo, a Krstajić ih vodi.

goran...

pre 6 godina

pa i ti da se vise bavis svojim poslom a ne fss,sudijama i partizanom nebi do ovakvih prepucavanja ni dolazilo,ali nazalost gospodin terzic mora da bude svakom loncu poklopac...izdao si vise saopstenja nego sto si igraca doveo u cz...

panda

pre 6 godina

Terzić - više ne postoji nijedan pridev kako bi se opisao ovaj, ni ja ne znam šta je.. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panda, 29. decembar 2017 10:21) 
Kakav li imas pridev za ovog vaseg sto ga jure pistoljima po sluzbenim prostorijama pa kroz mesec dana budu ubijeni.... 
SRAM VAS BRE BILO
(SAMO JAKO TERZO, 29. decembar 2017 10:43)

Ni oni naši nisu ništa bolji i mi se njih stidimo, a vi ovog vašeg veličate još malo pa kao vođu, uostalom šta zna klinac od 15 godina kao ti...

Obelix

pre 6 godina

Narod ga oterao, a vi ga predlozili za prvog coveka FSS?! Gde je tu logika?! Nista nisu bolji ni ovi moji, ali Terza objasnjava neke stvari.

кутловић

pre 6 godina

Ne želimo sad da opterećujemo glupostima pa ćemo čekati da dođe vreme. Neznam da li doktor upoznat sa terminom glupost. Rekao sad ili kasnije opet neće promeniti činjenicu da je glupost.
(Bane, 29. decembar 2017 11:08)

Не знам се пише одвојено.

neutralni felsh

pre 6 godina

(Munja, 29. decembar 2017 10:21) 

Koji nasi?! Pa zar Kokeza nije Partizanovac?
(Peppino, 29. decembar 2017 10:46)


ne budite naivni. takvi navijaju samo za sebe. ne samo kokeza nego vecina "fudbalskih funkcionera" na svim stranama.