1. Hezonja deli sudbinu mnogih igraca sa ovih prostora u NBA koji su zrtve tamosnjih trenera, sistema igre i marketinga. Ako si iz Evrope, bez obzira sto imas kvalitet veci od mnogi afroamerikanaca, neces imati prednost u odnosu na njih. Potrebno je mnogo vise truda, da bi se izborio za minutazu, slobodu suta, akciju za sebe... Njegova NBA sudbina lici na NBA sudbinu naseg Bjelice.
   (Profesor BG, 19. decembar 2017 15:23)

  # Link komentara

 2. air bodzan hahhahahahahahhahahahaahahahahahh, rvati i kosarka hahhahahahahhahaahah
  (rvati i sport, 19. decembar 2017 06:18)

  # Link komentara

 3. nasao kad ce da se razgoropadi i mene obori na tiketu. Neverovatno!
   (SilentBob, 18. decembar 2017 22:22)

  # Link komentara

 4. Super Mario pravi dragulj, posle air Bodzana trenutacno najbolji kosarkas sa ovih prostora!!!
   (drago, 18. decembar 2017 22:16)

  # Link komentara

 5. Da li mirno spavas Rusijo i Aleksej Svede?
  Salu na stranu, uzivanje je bilo gledati ovaj klip.
  (kole, 18. decembar 2017 21:47)

  # Link komentara

 6. Dobar kosarkas, bez ikakve dileme. Odlicno gradjen, visok, dobar atleta, ima jako dobar sut, ulaz, cita igru. Imao je dobrih utakmica i u Barceloni, i nije dzabe biran kao peti pik. Sa cisto kosarkaske strane je zaista ogroman talenat. Sa druge strane, mane su mu u glavi, slicno kao Milicicu svojevremeno. Neskroman, drcan, sujetan, nerealno naduven, misli da zna sve i da je bolji od svih. I to ga je kostalo prethodne dve godine, umislio je na dolasku da je vec zvezda u NBA, i ugasio se u Magicu. Generalno, u NBA ce pre uspeti skromni, vredni i radni momci, NBA je "progutao" mnoge umisljene evropske zvezde, poput Milicica, Spanoulisa, De Coloa, Navarra, Rudyja, sada Hezonje... Nadam se da ce uspeti u karijeri, u NBA ili EL, jer kvalitetom zasluzuje. U suprotnom ga ceka sudbina Milicica i gomile drugih velikih talenata, koji su nestali. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.
  (Dejan, 18. decembar 2017 21:19)

  sve se slazim osim za rudija fernandeza,koliko god ga ne voleli,on je bio sjajan u portlandu i da nije sklon povredama proveo bi on mnogo godina u NBA.
  (milosh-nish, 18. decembar 2017 21:44)

  # Link komentara

 7. Hezonju su unistili nepismeni Nba treneri,isto kao i naseg Bjelicu.Nije mi jasna ta pozicija igraca gde ne smes nista drugo da radis,osim da stojis i cekas da sutnes trojku,a imas potencijala za mnogo,mnogo vise.
  (riverdale, 18. decembar 2017 21:39)

  # Link komentara

 8. Bravo komšija. Jeste da ne igra dobro, ali možda mu ovo bude prekretnica. Ja navijam za Balkan, a ostali kako hoće.
  (Gde ja živim, 18. decembar 2017 21:25)

  # Link komentara

 9. Dobar kosarkas, bez ikakve dileme. Odlicno gradjen, visok, dobar atleta, ima jako dobar sut, ulaz, cita igru. Imao je dobrih utakmica i u Barceloni, i nije dzabe biran kao peti pik. Sa cisto kosarkaske strane je zaista ogroman talenat. Sa druge strane, mane su mu u glavi, slicno kao Milicicu svojevremeno. Neskroman, drcan, sujetan, nerealno naduven, misli da zna sve i da je bolji od svih. I to ga je kostalo prethodne dve godine, umislio je na dolasku da je vec zvezda u NBA, i ugasio se u Magicu. Generalno, u NBA ce pre uspeti skromni, vredni i radni momci, NBA je "progutao" mnoge umisljene evropske zvezde, poput Milicica, Spanoulisa, De Coloa, Navarra, Rudyja, sada Hezonje... Nadam se da ce uspeti u karijeri, u NBA ili EL, jer kvalitetom zasluzuje. U suprotnom ga ceka sudbina Milicica i gomile drugih velikih talenata, koji su nestali. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.
  (Dejan, 18. decembar 2017 21:19)

  # Link komentara

 10. svaka cast komso!
   (bogi, 18. decembar 2017 21:13)

  # Link komentara

 11. Bas je "super" mario, sa prosekom od 4 poena po utakmici.
  Bogdan u prvoj sezoni ima prosek od tacno 10 poena po utakmici. Sta onda za njega da kazemo?! Super? Mega? Giga?
   (LesMiserables, 18. decembar 2017 21:07)

  # Link komentara

 12. Super Mario je zesci "bust"kao sto bi Ameri rekli.Jedna partija mu uopste ne vadi ocajne sezone
   (Bran Stark, 18. decembar 2017 20:42)

  # Link komentara