Nedelja, 17.12.2017.

13:59

Kada Gvardiola završi, šta će od rekorda ostati?

Mančester siti je postao prvi tim posle Vulvsa 1953. godine koji je pobedio Arsenal, Čelsi, Liverpul, Totenhem i Mančester junajted. I sve to pre Božića.

Izvor: MLJ

Kada Gvardiola završi, šta æe od rekorda ostati? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

MKD-4

pre 6 godina

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA...PEP je genije fudbala,dva trenutno najbolja igrača,SALAH I DE BRUNE kod"murinja"su bili SLABI-(prodati) a kod dva NAJ(po meni) trenera najbolji igrači trenutno u PL.Stalno se spominje kad osvoji sa Portom...PORTO je velik klub bio i pre Murinja,bili su evropski prvaci i pre njega,INTER je bio dva puta osvajao(HERERA) pre Murinja.Ovaj"galiani"..piše gluposti,VOLI VIŠE DOBRU ODBRANU..sigurno nije zavoleo Milan zbog odbrane(navijao bi za INTER i Hererin-Catanagio)..Piše jedan nije u vrhu-nivo sa Fergijem,Vengerom..znamo kako su prolazili OBA trenera PROTIV PEPA..Normalno nije NIVO...Ovi drugi sto spominju sto ne uzme da trenira Bolton,WBA...zna se ko vozi traktor a ko RAKETU..Niko ne spominje Steau,Psv,Benfiku,PORTOkao osvajaci(ne pamti se)..ZATO SVI ZNAJU..ERA AJAXA(Krojf),BAYERN(Bekenbauer),L'POOL(Senkli),MILAN(Saki)..I ERA KOJA JE PROMENILA FUDBAL(BARSA-SPANIJA sa tom igrom..PRVI PUT SVETSKI PRVACI)...ERA GENIJE FUDBALA(nisam navijač)..PEP GVARDIOLA.

Nikki

pre 6 godina

Smesan trener. Da postoji VAR sistem 10 godina unazad imao bi nula LS. Obe su mu donele sudije. U Bajeru opet tri godine nista nije napravio sem Bundeslige sto bi i moja baba osvojila. Sad potrosio pola milijarde za dva leta i napravio tim a opet nece da osvoji LS.

tikatak

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi 

(mile, 17. decembar 2017 14:15) 

Ako ti posao nude Barsa, Bajern i Siti, pa naravno da ces njih da treniras. Nije se Gvardiola nudio nekome vec su njemu nudili posao najveci klubovi, a nudice mu posao i posle Sitija. Gvardiolu traze Bajern i Siti, a Bolton ili VBA traze Perdjua, Alerdajsa ili nekog treceg. Razlika je ocigledna.

@@@

pre 6 godina

@Bree
Nije vodio slabiji tim jer je od prve sezone pokazao da je veliki trener. Osvoji sve moguce sa Barsom u prvoj sezoni i to posto je promenio pola tima u odnosu na Rajkardovu Barselonu i onda neko ocekuje da ode da trenira Napredak!?
Barselona je u njegovo vreme dominirala fudbalom, isti taj tim je posle njega bio neprepoznatljiv.
Da je istina da svako sa takvim timom moze da osvaja, onda bi Barsa posle njega imala jos 5-6 LS titula. Ali nema.
Kako nikada ne izracunas koliko je Murinjo trosio na pojacanja? Ili je MU odjednom neki sirotinjski klub? O Celziju i Realu da ne pricamo. Cinjenica je da Murinjo sa Realom koji je imao Ronalda, Kaku, Iguaina, Benzemu, Ramosa.. nije usao ni u finale LS. Sa timom na koji je potroseno milijardu eura. Da ne pricamo o Celziju i MU. Vodio je onaj mocni Celzi i nije osvojio ni dosao do finala. I niko da mu izracuna budzet i koliko je para trosio na pojacanja. Sta radi sa MU? Potrosio stotine miliona i ne moze ni za LS da se kvalifikuje. Ali vazno je da gomila botova njega smatra nekim velikim trenerom.

neutralni felsh

pre 6 godina

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:23)


bas si cvetak zanovetak :)

sakupljac minusa

pre 6 godina

Pep Guardiola managerial spend:
Barcelona: €383m
Bayern Munich: €195m
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮 Man City: €459.2m

Total = €1.037 billion

bvb

pre 6 godina

Milan je ulozio 200 miliona u 10 igraca, a ovaj je i vise toga ulozio 4 igraca. Milan u timu nije imao 2 krstena igraca, a ovaj je imao, po imenima, vrvt jedan od 3 najjaca tima na svetu.

Live

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi
(mile, 17. decembar 2017 14:15)
Mile, ajde da kažeš da su u ligi sve sami vest-bromovi i boltoni, ali zar su Čelsi, MU, Liverpul, Totenhem, pa i Arsenal neki siromašni klubovi, koji imaju samo igrače iz svog pogona? Zar je Real sirotinja, pa ih je razbijao?

JJ

pre 6 godina

Najbolji U PL, i to kažem kao navijač MU. Ali, sinovi, jedan je Ferguson, to dobro znaju i simpatizeri Sitija. Prvenstvo je zanimljivo za sve, sem za nas navijace Junajteda hahaha.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

adrinano galijani
...ma daj bre ko to drzi 4-5 mesta pre PL u Evropi...Englezi i Spanci su tu negde...a ostali daleko iza njih...

bvb

pre 6 godina

Niko ne kaze da mu je lako ali, isto tako mu i nije bas tesko. Pricate kako i drugi trose ali nijedan tim u ligi ne trosi tolike pare iz sezone u sezonu. Je l kapirate da je on timu u koji je ulozeno ko zna koliko para dodao defanzivne igrace koji vrede preko 200 miliona? Poredite ga sa Murinjom, a u Unitedu pola igraca nije ni za osrednji PL tim. Oni su i pre ove sezone imali strasne igrace pa ste videli kako je isti taj Gvardiola prosao.

Negativni

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da traži. Svi konkurenti se nisu nimalo pojačali ( Lukaku je skup ali nije vrhunski igrač), tako da je liga ove godine slabija. Totenhem je primio idiotski gol, kao i Mančester, ali videlo se da obe ekipe relativno lako izbegavaju visoki presing Sitija i ulaze im u šesnaesterac često, ali nemaju vrhunske igrače sredine terena koji mogu da asistiraju ili daju gol. Mančester Junajted bez Pogbe nema sredinu. Ostali su prosečni. Videćemo kako će Čelzi izgledati u nastavku sezone. Mislim da Siti u LŠ nema šta da traži. Ako bude igrao visoki presing protiv Reala, Barse ili Bajerna koji imaju vrhunske srednjake, primiće gomilu golova kao protiv Monaka prošle godine. Guardiola je odličan trener ali ne vrhunski. Vrhunski treneri imaju sistem koji daje rezultate cele sezone, i to sa prosečnim timom. Mislim da će ih prvi jači tim u LŠ izbaciti bez problema.

Posmatrac

pre 6 godina

@adriano_galliani Ti ces da cenis da li je City-ju sezona uspesna ili ne... Drzi se ti tvog propalog Milana i ne kmeci ovde. Ti si bas autoritet da omalovazavas Gvardiolu, pacenice iskompleksirani...

headhunter

pre 6 godina

adriano galijani

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira " ,sad kad je dosao, dominira vec nakon druge sezone ,naravno sad se hvatamo potrosnje "lako mu je kad je ulozio milijardu eura " ,iako i drugi ulazu kao i on i ulagali su ranije pa niko nije ovako startao...pa sad ako uzme premijer ligu,onda ce biti "lako mu je bilo uzeti premijer ligu,sto ne uzme LS " ..vec se pocelo sa tim jadnim degradiranjem kad ste videli da se covek sali sa sa premijer ligom :),pa ako uzme kojim slucajem i LS ,bice "pa lako mu je uzeti Ls sa ovakvim Sitijem,sto ne uzme prvestvo jupitera " ..tako to sve ide sa omalovazavanjem..a mozda bi covek i uzeo,jer je fudbalski genije,vanzemaljac...Pep Gvardiola, avangarda ,filozof,totalni fudbal...bunkerasi na aparatima,kao i kineski milan....

Ivan

pre 6 godina

(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Taj plasticni Celsi ima najboljeg igraca lige Azara i najboljeg golmana lige, ko je kriv Konteu sto dovodi Ridigera i Bakajoka, a Gvardiola Sanea i Delfa, zna Pep koga da dovede.

NoName

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci? 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28) 

Вокер, Менди и Стоунс.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:01)

Prva dvojica u redu, Stouns mislim da nije bio rekord. Čini mi se da je izjednačen bio sa Luizom, mada, moguće da grešim. Nebitno, sigurno je bolje dati za Vokera i Stounsa 100 miliona nego za Pogbu.

Hari

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da trazi.
(Negativni, 17. decembar 2017 15:44)

Daj Boze da imas vise od 12 godina.

adriano_galliani

pre 6 godina

I Milan je ulozio 200 miliona eura pa gdje je ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 17. decembar 2017 14:27)

Милан је уложио 200 милиона, Сити милијарду и по. Дакле, сачекај још мало па ћемо да видимо ко је где. Милан је прошле године узео Супер Куп макар, Сити ни то.

adriano_galliani

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28)

Вокер, Менди и Стоунс.

adriano_galliani

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.
(Objektivno, 17. decembar 2017 14:58)

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.

adriano_galliani

pre 6 godina

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira "
(headhunter, 17. decembar 2017 15:23)

То ја нисам говорио сигурно јер о ПЛ немам неко мишљење, осим по парама они су тек на 5-6 месту у Европи по квалитету. И то причам већ годинама.

chemistry

pre 6 godina

Kada sa timom u kome igraju Sterling, Sane i neki Jesus koji je do pre 3 godine radio moleraj napravis ovakav niz pobeda u najjacoj ligi na svetu, jasno je da si najbolji u svojoj profesiji. Pep vidi fudbal na drugaciji nacin, ovo sto on izvodi nije normalno.

Ivan

pre 6 godina

da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Konte dovodi Bakajoka i Ridigera a Pep Sanea Delfa i Zezusa o tome se radi, a cene igraca koliko su platili i jedan i drugi su priblizne, Pep zna koga da dovede za razliku od ostalih.

Bree

pre 6 godina

Znam da ce me sada napadati novopeceni Sitijevi fanovi i Gvardiolini botovi, ali cu reci svoje misljenje. Ne kazem da je los trener i nije, ali covek nikada nije vodio slabiji tim, sa malim budzetom, to je cinjenica. Prosle sezone su zavrsili 4., da bi ove samo u odbranu ulozili oko 200 mil. A od njegovog dolaska vise od pola milijarde u tim. Sa ovakvim timom bi i Mancini i Pelegrini bili uspesni, koji su vec osvajali PL, sa mnogo slabijim timom od ovoga. Ipak mi je drazi uspeh Lestera i Ranijerija iz 2016.

Mladen

pre 6 godina

@Makaveli The Don

Ajde nemoj da jedes pite, nisu oni daleko najspremniji, vec imaju daleko najbolji tim. Nije magija napraviti tim kad u tim koji je vec u vrhu lige, upumpas 400 miliona.

Boxer

pre 6 godina

Mislim da je dobar trener, odlican... Ali ga nikad nisam smatrao vrhunskim.. Jer jednostavno Barsa je Barsa, to se i posle pokazalo kada su neki "solidni" treneri (nikoga ne osporavam niti bilo sta, i to je moje licno misljenje) uspevali da osvoje trofeje.. Uz svo duzno postovanje osvojiti titulu u nemackoj sa Bajernom i nije neki preveli zadatak.. Ali ako sa Sitijen uzme par titula i LS (pod obavezno) mislim da ce svima zacepiti usta.. Para vrti gde burgija nece, i to je normalno, ali kada se pogleda sada imamo 10-tak timova koji mogu da dovedu igraca za 100+ miliona, tako da to sto je potrosio ogromne novce nije nista novo, treba uklopiti sve to i sto neko napisa u komentarima fizicki ih spremiti kao sto je to Pep uradio ove godine...Siti je kao masina..

manga

pre 6 godina

Protiv arsenala ne postojeci penal i pusten ofsajd od 1m... Da ne pricamo o produzetku protiv bormuta od 7 minuta kao i protiv wet hema itd...

pera iz kosjerica

pre 6 godina

porediti Siti sa mancesterom sa arsenalom iz 2003 -2004je smemo porediti Vengera, Ferguson,Ancelotija Murinjo
sa Gvardiolom je smešno
Prvo gvardiola nije profil,stručnjak kao gore pomenuti treneri ( veličine)
Lako je pitu praviti kad imaš materijal dobar ne osporavam gvardiolin rad ali pitu treba nekad i od govana napraviti.
Treba se pokazati u malom timu bez velikih sredstava kao na primer Murinjo u portu, a ostali kad im se ime spomene treba da ustanu svi i poklone se tri tačke...

adriano_galliani

pre 6 godina

Dok ostalima izmiče, Špancu je nadomak šaka. Kada je sezona krenula, krenula je i potrošnja novca. Nekolicina pojačanja iz Monaka, desetine miliona iz džepa i rezultati moraju da dođu? Da nije uvek tako, u svetu fudbala ima mnogo primera.

......

Нико никада није оволико куповао. То је 7-8 година рекордних улагања. Од сезоне када је Робињо дошао, потрошили су 1.5 милијарду евра само на куповину играча, а чак 30% од тога је потрошио сам Превариола! Од трофеја, узели су две ПЛ и два купа. Неко би рекао да најбоље тек предстоји али то ћемо тек видети.. Овако је играо и Бајерн па знамо како је Превариола прошао.

Оно што јесте неоспорно јесте "нападачки" фудбал, то људи воле да виде. Ја ипак више волим трофеје а ту сав кредибилитет Превариоле пада у воду.

Ако не освоји ЛШ, сезоне је неуспешна.

dzon

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.

Zorowitzki

pre 6 godina

Rekorde kao sto su Najmanje primljenih golova, najvise postignutih, najvise bodova, najbolja gol razlika itd. sve drzi jedan klub - Čelsi. Trn u oku Pepovoj Barseloni, pa biće i njegovom Sitiju, samo polako. Svaka čast za ovu polusezonu, ali ne verujem da mogu da zadrze ovakvu formu tokom cele sezone.

Makaveli The Don

pre 6 godina

Gvardiola je doziveo prosle sezone totalni debakl u PL,ali je covek uradio kljucnu stvar ovog leta,to nisu pojacanja nego sama fizicka sprema,Siti je fizicki najspremnija ekipa u PL,njima prosto niko ne moze da parira trce 90.minuta svaku utakmicu od pocetka do kraja sa visokom presingom,to ni jedan ekipa u PL ne moze da isprati,i to je osnova zbog cega su vec sad sampioni,prosle sezone gomila tih igraca su bili slabasni,spori sad pucaju od ekspluzivnosti,kao da su sprinteri na terenu ne fudbaleri,sledece sezone ako Celzi,Junajted,Liverpul,Totenhem i Arsenal misle da izazovu Siti morace Konte,Murinjo,Klop,Pocetino i Venger znatno bolje da spreme ekipe inace,preti slicna katastrofa ovoj!!!

unreal

pre 6 godina

Sada ce da krene pisanje da on nista ne zna i sve to kupio bez znanja i pocece brojanje koliko su drugi klubovi bolji po raznim parametrima.

...

pre 6 godina

Ja uopste nepratim Siti,kad procitam sastav sve je to ok ali nista spektakularno,nekako mi smesno sve ovo..pogotovo poredjenje sa onim Arsenalom(ono je bilo remek-delo)!!!Mozda samo ja ovo mislim jer realno nepodnosim Gvardiolu!

NoName

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?

Objektivno

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.

Makaveli The Don

pre 6 godina

Gvardiola je doziveo prosle sezone totalni debakl u PL,ali je covek uradio kljucnu stvar ovog leta,to nisu pojacanja nego sama fizicka sprema,Siti je fizicki najspremnija ekipa u PL,njima prosto niko ne moze da parira trce 90.minuta svaku utakmicu od pocetka do kraja sa visokom presingom,to ni jedan ekipa u PL ne moze da isprati,i to je osnova zbog cega su vec sad sampioni,prosle sezone gomila tih igraca su bili slabasni,spori sad pucaju od ekspluzivnosti,kao da su sprinteri na terenu ne fudbaleri,sledece sezone ako Celzi,Junajted,Liverpul,Totenhem i Arsenal misle da izazovu Siti morace Konte,Murinjo,Klop,Pocetino i Venger znatno bolje da spreme ekipe inace,preti slicna katastrofa ovoj!!!

unreal

pre 6 godina

Sada ce da krene pisanje da on nista ne zna i sve to kupio bez znanja i pocece brojanje koliko su drugi klubovi bolji po raznim parametrima.

dzon

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.

...

pre 6 godina

Ja uopste nepratim Siti,kad procitam sastav sve je to ok ali nista spektakularno,nekako mi smesno sve ovo..pogotovo poredjenje sa onim Arsenalom(ono je bilo remek-delo)!!!Mozda samo ja ovo mislim jer realno nepodnosim Gvardiolu!

Boxer

pre 6 godina

Mislim da je dobar trener, odlican... Ali ga nikad nisam smatrao vrhunskim.. Jer jednostavno Barsa je Barsa, to se i posle pokazalo kada su neki "solidni" treneri (nikoga ne osporavam niti bilo sta, i to je moje licno misljenje) uspevali da osvoje trofeje.. Uz svo duzno postovanje osvojiti titulu u nemackoj sa Bajernom i nije neki preveli zadatak.. Ali ako sa Sitijen uzme par titula i LS (pod obavezno) mislim da ce svima zacepiti usta.. Para vrti gde burgija nece, i to je normalno, ali kada se pogleda sada imamo 10-tak timova koji mogu da dovedu igraca za 100+ miliona, tako da to sto je potrosio ogromne novce nije nista novo, treba uklopiti sve to i sto neko napisa u komentarima fizicki ih spremiti kao sto je to Pep uradio ove godine...Siti je kao masina..

NoName

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?

Bree

pre 6 godina

Znam da ce me sada napadati novopeceni Sitijevi fanovi i Gvardiolini botovi, ali cu reci svoje misljenje. Ne kazem da je los trener i nije, ali covek nikada nije vodio slabiji tim, sa malim budzetom, to je cinjenica. Prosle sezone su zavrsili 4., da bi ove samo u odbranu ulozili oko 200 mil. A od njegovog dolaska vise od pola milijarde u tim. Sa ovakvim timom bi i Mancini i Pelegrini bili uspesni, koji su vec osvajali PL, sa mnogo slabijim timom od ovoga. Ipak mi je drazi uspeh Lestera i Ranijerija iz 2016.

Posmatrac

pre 6 godina

@adriano_galliani Ti ces da cenis da li je City-ju sezona uspesna ili ne... Drzi se ti tvog propalog Milana i ne kmeci ovde. Ti si bas autoritet da omalovazavas Gvardiolu, pacenice iskompleksirani...

headhunter

pre 6 godina

adriano galijani

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira " ,sad kad je dosao, dominira vec nakon druge sezone ,naravno sad se hvatamo potrosnje "lako mu je kad je ulozio milijardu eura " ,iako i drugi ulazu kao i on i ulagali su ranije pa niko nije ovako startao...pa sad ako uzme premijer ligu,onda ce biti "lako mu je bilo uzeti premijer ligu,sto ne uzme LS " ..vec se pocelo sa tim jadnim degradiranjem kad ste videli da se covek sali sa sa premijer ligom :),pa ako uzme kojim slucajem i LS ,bice "pa lako mu je uzeti Ls sa ovakvim Sitijem,sto ne uzme prvestvo jupitera " ..tako to sve ide sa omalovazavanjem..a mozda bi covek i uzeo,jer je fudbalski genije,vanzemaljac...Pep Gvardiola, avangarda ,filozof,totalni fudbal...bunkerasi na aparatima,kao i kineski milan....

Objektivno

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.

chemistry

pre 6 godina

Kada sa timom u kome igraju Sterling, Sane i neki Jesus koji je do pre 3 godine radio moleraj napravis ovakav niz pobeda u najjacoj ligi na svetu, jasno je da si najbolji u svojoj profesiji. Pep vidi fudbal na drugaciji nacin, ovo sto on izvodi nije normalno.

Live

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi
(mile, 17. decembar 2017 14:15)
Mile, ajde da kažeš da su u ligi sve sami vest-bromovi i boltoni, ali zar su Čelsi, MU, Liverpul, Totenhem, pa i Arsenal neki siromašni klubovi, koji imaju samo igrače iz svog pogona? Zar je Real sirotinja, pa ih je razbijao?

Hari

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da trazi.
(Negativni, 17. decembar 2017 15:44)

Daj Boze da imas vise od 12 godina.

Ivan

pre 6 godina

da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Konte dovodi Bakajoka i Ridigera a Pep Sanea Delfa i Zezusa o tome se radi, a cene igraca koliko su platili i jedan i drugi su priblizne, Pep zna koga da dovede za razliku od ostalih.

NoName

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci? 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28) 

Вокер, Менди и Стоунс.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:01)

Prva dvojica u redu, Stouns mislim da nije bio rekord. Čini mi se da je izjednačen bio sa Luizom, mada, moguće da grešim. Nebitno, sigurno je bolje dati za Vokera i Stounsa 100 miliona nego za Pogbu.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Pep Guardiola managerial spend:
Barcelona: €383m
Bayern Munich: €195m
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮 Man City: €459.2m

Total = €1.037 billion

Ivan

pre 6 godina

(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Taj plasticni Celsi ima najboljeg igraca lige Azara i najboljeg golmana lige, ko je kriv Konteu sto dovodi Ridigera i Bakajoka, a Gvardiola Sanea i Delfa, zna Pep koga da dovede.

neutralni felsh

pre 6 godina

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:23)


bas si cvetak zanovetak :)

adriano_galliani

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28)

Вокер, Менди и Стоунс.

@@@

pre 6 godina

@Bree
Nije vodio slabiji tim jer je od prve sezone pokazao da je veliki trener. Osvoji sve moguce sa Barsom u prvoj sezoni i to posto je promenio pola tima u odnosu na Rajkardovu Barselonu i onda neko ocekuje da ode da trenira Napredak!?
Barselona je u njegovo vreme dominirala fudbalom, isti taj tim je posle njega bio neprepoznatljiv.
Da je istina da svako sa takvim timom moze da osvaja, onda bi Barsa posle njega imala jos 5-6 LS titula. Ali nema.
Kako nikada ne izracunas koliko je Murinjo trosio na pojacanja? Ili je MU odjednom neki sirotinjski klub? O Celziju i Realu da ne pricamo. Cinjenica je da Murinjo sa Realom koji je imao Ronalda, Kaku, Iguaina, Benzemu, Ramosa.. nije usao ni u finale LS. Sa timom na koji je potroseno milijardu eura. Da ne pricamo o Celziju i MU. Vodio je onaj mocni Celzi i nije osvojio ni dosao do finala. I niko da mu izracuna budzet i koliko je para trosio na pojacanja. Sta radi sa MU? Potrosio stotine miliona i ne moze ni za LS da se kvalifikuje. Ali vazno je da gomila botova njega smatra nekim velikim trenerom.

manga

pre 6 godina

Protiv arsenala ne postojeci penal i pusten ofsajd od 1m... Da ne pricamo o produzetku protiv bormuta od 7 minuta kao i protiv wet hema itd...

tikatak

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi 

(mile, 17. decembar 2017 14:15) 

Ako ti posao nude Barsa, Bajern i Siti, pa naravno da ces njih da treniras. Nije se Gvardiola nudio nekome vec su njemu nudili posao najveci klubovi, a nudice mu posao i posle Sitija. Gvardiolu traze Bajern i Siti, a Bolton ili VBA traze Perdjua, Alerdajsa ili nekog treceg. Razlika je ocigledna.

bvb

pre 6 godina

Milan je ulozio 200 miliona u 10 igraca, a ovaj je i vise toga ulozio 4 igraca. Milan u timu nije imao 2 krstena igraca, a ovaj je imao, po imenima, vrvt jedan od 3 najjaca tima na svetu.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

adrinano galijani
...ma daj bre ko to drzi 4-5 mesta pre PL u Evropi...Englezi i Spanci su tu negde...a ostali daleko iza njih...

Zorowitzki

pre 6 godina

Rekorde kao sto su Najmanje primljenih golova, najvise postignutih, najvise bodova, najbolja gol razlika itd. sve drzi jedan klub - Čelsi. Trn u oku Pepovoj Barseloni, pa biće i njegovom Sitiju, samo polako. Svaka čast za ovu polusezonu, ali ne verujem da mogu da zadrze ovakvu formu tokom cele sezone.

adriano_galliani

pre 6 godina

Dok ostalima izmiče, Špancu je nadomak šaka. Kada je sezona krenula, krenula je i potrošnja novca. Nekolicina pojačanja iz Monaka, desetine miliona iz džepa i rezultati moraju da dođu? Da nije uvek tako, u svetu fudbala ima mnogo primera.

......

Нико никада није оволико куповао. То је 7-8 година рекордних улагања. Од сезоне када је Робињо дошао, потрошили су 1.5 милијарду евра само на куповину играча, а чак 30% од тога је потрошио сам Превариола! Од трофеја, узели су две ПЛ и два купа. Неко би рекао да најбоље тек предстоји али то ћемо тек видети.. Овако је играо и Бајерн па знамо како је Превариола прошао.

Оно што јесте неоспорно јесте "нападачки" фудбал, то људи воле да виде. Ја ипак више волим трофеје а ту сав кредибилитет Превариоле пада у воду.

Ако не освоји ЛШ, сезоне је неуспешна.

JJ

pre 6 godina

Najbolji U PL, i to kažem kao navijač MU. Ali, sinovi, jedan je Ferguson, to dobro znaju i simpatizeri Sitija. Prvenstvo je zanimljivo za sve, sem za nas navijace Junajteda hahaha.

adriano_galliani

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.
(Objektivno, 17. decembar 2017 14:58)

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.

Negativni

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da traži. Svi konkurenti se nisu nimalo pojačali ( Lukaku je skup ali nije vrhunski igrač), tako da je liga ove godine slabija. Totenhem je primio idiotski gol, kao i Mančester, ali videlo se da obe ekipe relativno lako izbegavaju visoki presing Sitija i ulaze im u šesnaesterac često, ali nemaju vrhunske igrače sredine terena koji mogu da asistiraju ili daju gol. Mančester Junajted bez Pogbe nema sredinu. Ostali su prosečni. Videćemo kako će Čelzi izgledati u nastavku sezone. Mislim da Siti u LŠ nema šta da traži. Ako bude igrao visoki presing protiv Reala, Barse ili Bajerna koji imaju vrhunske srednjake, primiće gomilu golova kao protiv Monaka prošle godine. Guardiola je odličan trener ali ne vrhunski. Vrhunski treneri imaju sistem koji daje rezultate cele sezone, i to sa prosečnim timom. Mislim da će ih prvi jači tim u LŠ izbaciti bez problema.

MKD-4

pre 6 godina

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA...PEP je genije fudbala,dva trenutno najbolja igrača,SALAH I DE BRUNE kod"murinja"su bili SLABI-(prodati) a kod dva NAJ(po meni) trenera najbolji igrači trenutno u PL.Stalno se spominje kad osvoji sa Portom...PORTO je velik klub bio i pre Murinja,bili su evropski prvaci i pre njega,INTER je bio dva puta osvajao(HERERA) pre Murinja.Ovaj"galiani"..piše gluposti,VOLI VIŠE DOBRU ODBRANU..sigurno nije zavoleo Milan zbog odbrane(navijao bi za INTER i Hererin-Catanagio)..Piše jedan nije u vrhu-nivo sa Fergijem,Vengerom..znamo kako su prolazili OBA trenera PROTIV PEPA..Normalno nije NIVO...Ovi drugi sto spominju sto ne uzme da trenira Bolton,WBA...zna se ko vozi traktor a ko RAKETU..Niko ne spominje Steau,Psv,Benfiku,PORTOkao osvajaci(ne pamti se)..ZATO SVI ZNAJU..ERA AJAXA(Krojf),BAYERN(Bekenbauer),L'POOL(Senkli),MILAN(Saki)..I ERA KOJA JE PROMENILA FUDBAL(BARSA-SPANIJA sa tom igrom..PRVI PUT SVETSKI PRVACI)...ERA GENIJE FUDBALA(nisam navijač)..PEP GVARDIOLA.

Mladen

pre 6 godina

@Makaveli The Don

Ajde nemoj da jedes pite, nisu oni daleko najspremniji, vec imaju daleko najbolji tim. Nije magija napraviti tim kad u tim koji je vec u vrhu lige, upumpas 400 miliona.

pera iz kosjerica

pre 6 godina

porediti Siti sa mancesterom sa arsenalom iz 2003 -2004je smemo porediti Vengera, Ferguson,Ancelotija Murinjo
sa Gvardiolom je smešno
Prvo gvardiola nije profil,stručnjak kao gore pomenuti treneri ( veličine)
Lako je pitu praviti kad imaš materijal dobar ne osporavam gvardiolin rad ali pitu treba nekad i od govana napraviti.
Treba se pokazati u malom timu bez velikih sredstava kao na primer Murinjo u portu, a ostali kad im se ime spomene treba da ustanu svi i poklone se tri tačke...

adriano_galliani

pre 6 godina

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira "
(headhunter, 17. decembar 2017 15:23)

То ја нисам говорио сигурно јер о ПЛ немам неко мишљење, осим по парама они су тек на 5-6 месту у Европи по квалитету. И то причам већ годинама.

bvb

pre 6 godina

Niko ne kaze da mu je lako ali, isto tako mu i nije bas tesko. Pricate kako i drugi trose ali nijedan tim u ligi ne trosi tolike pare iz sezone u sezonu. Je l kapirate da je on timu u koji je ulozeno ko zna koliko para dodao defanzivne igrace koji vrede preko 200 miliona? Poredite ga sa Murinjom, a u Unitedu pola igraca nije ni za osrednji PL tim. Oni su i pre ove sezone imali strasne igrace pa ste videli kako je isti taj Gvardiola prosao.

adriano_galliani

pre 6 godina

I Milan je ulozio 200 miliona eura pa gdje je ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 17. decembar 2017 14:27)

Милан је уложио 200 милиона, Сити милијарду и по. Дакле, сачекај још мало па ћемо да видимо ко је где. Милан је прошле године узео Супер Куп макар, Сити ни то.

Nikki

pre 6 godina

Smesan trener. Da postoji VAR sistem 10 godina unazad imao bi nula LS. Obe su mu donele sudije. U Bajeru opet tri godine nista nije napravio sem Bundeslige sto bi i moja baba osvojila. Sad potrosio pola milijarde za dva leta i napravio tim a opet nece da osvoji LS.

...

pre 6 godina

Ja uopste nepratim Siti,kad procitam sastav sve je to ok ali nista spektakularno,nekako mi smesno sve ovo..pogotovo poredjenje sa onim Arsenalom(ono je bilo remek-delo)!!!Mozda samo ja ovo mislim jer realno nepodnosim Gvardiolu!

dzon

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.

Zorowitzki

pre 6 godina

Rekorde kao sto su Najmanje primljenih golova, najvise postignutih, najvise bodova, najbolja gol razlika itd. sve drzi jedan klub - Čelsi. Trn u oku Pepovoj Barseloni, pa biće i njegovom Sitiju, samo polako. Svaka čast za ovu polusezonu, ali ne verujem da mogu da zadrze ovakvu formu tokom cele sezone.

adriano_galliani

pre 6 godina

Dok ostalima izmiče, Špancu je nadomak šaka. Kada je sezona krenula, krenula je i potrošnja novca. Nekolicina pojačanja iz Monaka, desetine miliona iz džepa i rezultati moraju da dođu? Da nije uvek tako, u svetu fudbala ima mnogo primera.

......

Нико никада није оволико куповао. То је 7-8 година рекордних улагања. Од сезоне када је Робињо дошао, потрошили су 1.5 милијарду евра само на куповину играча, а чак 30% од тога је потрошио сам Превариола! Од трофеја, узели су две ПЛ и два купа. Неко би рекао да најбоље тек предстоји али то ћемо тек видети.. Овако је играо и Бајерн па знамо како је Превариола прошао.

Оно што јесте неоспорно јесте "нападачки" фудбал, то људи воле да виде. Ја ипак више волим трофеје а ту сав кредибилитет Превариоле пада у воду.

Ако не освоји ЛШ, сезоне је неуспешна.

pera iz kosjerica

pre 6 godina

porediti Siti sa mancesterom sa arsenalom iz 2003 -2004je smemo porediti Vengera, Ferguson,Ancelotija Murinjo
sa Gvardiolom je smešno
Prvo gvardiola nije profil,stručnjak kao gore pomenuti treneri ( veličine)
Lako je pitu praviti kad imaš materijal dobar ne osporavam gvardiolin rad ali pitu treba nekad i od govana napraviti.
Treba se pokazati u malom timu bez velikih sredstava kao na primer Murinjo u portu, a ostali kad im se ime spomene treba da ustanu svi i poklone se tri tačke...

Negativni

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da traži. Svi konkurenti se nisu nimalo pojačali ( Lukaku je skup ali nije vrhunski igrač), tako da je liga ove godine slabija. Totenhem je primio idiotski gol, kao i Mančester, ali videlo se da obe ekipe relativno lako izbegavaju visoki presing Sitija i ulaze im u šesnaesterac često, ali nemaju vrhunske igrače sredine terena koji mogu da asistiraju ili daju gol. Mančester Junajted bez Pogbe nema sredinu. Ostali su prosečni. Videćemo kako će Čelzi izgledati u nastavku sezone. Mislim da Siti u LŠ nema šta da traži. Ako bude igrao visoki presing protiv Reala, Barse ili Bajerna koji imaju vrhunske srednjake, primiće gomilu golova kao protiv Monaka prošle godine. Guardiola je odličan trener ali ne vrhunski. Vrhunski treneri imaju sistem koji daje rezultate cele sezone, i to sa prosečnim timom. Mislim da će ih prvi jači tim u LŠ izbaciti bez problema.

adriano_galliani

pre 6 godina

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira "
(headhunter, 17. decembar 2017 15:23)

То ја нисам говорио сигурно јер о ПЛ немам неко мишљење, осим по парама они су тек на 5-6 месту у Европи по квалитету. И то причам већ годинама.

adriano_galliani

pre 6 godina

I Milan je ulozio 200 miliona eura pa gdje je ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sandzak, 17. decembar 2017 14:27)

Милан је уложио 200 милиона, Сити милијарду и по. Дакле, сачекај још мало па ћемо да видимо ко је где. Милан је прошле године узео Супер Куп макар, Сити ни то.

adriano_galliani

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.
(Objektivno, 17. decembar 2017 14:58)

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.

NoName

pre 6 godina

ne kazem da je los trener, ali on i murinjo su dobili svakog igraca na kog su pokazali prstom. gvardiola je 3 puta obarao rekord za defanzivca. mislim kad bi konteu doveli igrace koje on hoce, da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?

Bree

pre 6 godina

Znam da ce me sada napadati novopeceni Sitijevi fanovi i Gvardiolini botovi, ali cu reci svoje misljenje. Ne kazem da je los trener i nije, ali covek nikada nije vodio slabiji tim, sa malim budzetom, to je cinjenica. Prosle sezone su zavrsili 4., da bi ove samo u odbranu ulozili oko 200 mil. A od njegovog dolaska vise od pola milijarde u tim. Sa ovakvim timom bi i Mancini i Pelegrini bili uspesni, koji su vec osvajali PL, sa mnogo slabijim timom od ovoga. Ipak mi je drazi uspeh Lestera i Ranijerija iz 2016.

Mladen

pre 6 godina

@Makaveli The Don

Ajde nemoj da jedes pite, nisu oni daleko najspremniji, vec imaju daleko najbolji tim. Nije magija napraviti tim kad u tim koji je vec u vrhu lige, upumpas 400 miliona.

manga

pre 6 godina

Protiv arsenala ne postojeci penal i pusten ofsajd od 1m... Da ne pricamo o produzetku protiv bormuta od 7 minuta kao i protiv wet hema itd...

Nikki

pre 6 godina

Smesan trener. Da postoji VAR sistem 10 godina unazad imao bi nula LS. Obe su mu donele sudije. U Bajeru opet tri godine nista nije napravio sem Bundeslige sto bi i moja baba osvojila. Sad potrosio pola milijarde za dva leta i napravio tim a opet nece da osvoji LS.

bvb

pre 6 godina

Niko ne kaze da mu je lako ali, isto tako mu i nije bas tesko. Pricate kako i drugi trose ali nijedan tim u ligi ne trosi tolike pare iz sezone u sezonu. Je l kapirate da je on timu u koji je ulozeno ko zna koliko para dodao defanzivne igrace koji vrede preko 200 miliona? Poredite ga sa Murinjom, a u Unitedu pola igraca nije ni za osrednji PL tim. Oni su i pre ove sezone imali strasne igrace pa ste videli kako je isti taj Gvardiola prosao.

unreal

pre 6 godina

Sada ce da krene pisanje da on nista ne zna i sve to kupio bez znanja i pocece brojanje koliko su drugi klubovi bolji po raznim parametrima.

bvb

pre 6 godina

Milan je ulozio 200 miliona u 10 igraca, a ovaj je i vise toga ulozio 4 igraca. Milan u timu nije imao 2 krstena igraca, a ovaj je imao, po imenima, vrvt jedan od 3 najjaca tima na svetu.

sakupljac minusa

pre 6 godina

Pep Guardiola managerial spend:
Barcelona: €383m
Bayern Munich: €195m
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮 Man City: €459.2m

Total = €1.037 billion

NoName

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci? 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28) 

Вокер, Менди и Стоунс.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:01)

Prva dvojica u redu, Stouns mislim da nije bio rekord. Čini mi se da je izjednačen bio sa Luizom, mada, moguće da grešim. Nebitno, sigurno je bolje dati za Vokera i Stounsa 100 miliona nego za Pogbu.

Objektivno

pre 6 godina

Pep je veliki majstor, nista on nije potrosio vise para od Murinja a pogledajte razliku izmedju te dve ekipe, pogledajte filozofiju te dve ekipe, svi bi gledali bre Siti nego Junajted, isto tako sto bi svi gledali Napoli pre Juventusa po lepoti fudbala.Pep samo opet dokazuje da je bolji od Murinja, dokazao je to u Spaniji,dokazuje to i u Engleskoj.Ipak sad je nezahvalno porediti ih, tek kad okoncaju trenerske karijere mozemo pricati o tome koji je bio uspesniji.

chemistry

pre 6 godina

Kada sa timom u kome igraju Sterling, Sane i neki Jesus koji je do pre 3 godine radio moleraj napravis ovakav niz pobeda u najjacoj ligi na svetu, jasno je da si najbolji u svojoj profesiji. Pep vidi fudbal na drugaciji nacin, ovo sto on izvodi nije normalno.

Posmatrac

pre 6 godina

@adriano_galliani Ti ces da cenis da li je City-ju sezona uspesna ili ne... Drzi se ti tvog propalog Milana i ne kmeci ovde. Ti si bas autoritet da omalovazavas Gvardiolu, pacenice iskompleksirani...

Hari

pre 6 godina

Siti će osvojiti, možda, Premier ligu, ali ovakvom igrom u LŠ nema šta da trazi.
(Negativni, 17. decembar 2017 15:44)

Daj Boze da imas vise od 12 godina.

JJ

pre 6 godina

Najbolji U PL, i to kažem kao navijač MU. Ali, sinovi, jedan je Ferguson, to dobro znaju i simpatizeri Sitija. Prvenstvo je zanimljivo za sve, sem za nas navijace Junajteda hahaha.

Makaveli The Don

pre 6 godina

Gvardiola je doziveo prosle sezone totalni debakl u PL,ali je covek uradio kljucnu stvar ovog leta,to nisu pojacanja nego sama fizicka sprema,Siti je fizicki najspremnija ekipa u PL,njima prosto niko ne moze da parira trce 90.minuta svaku utakmicu od pocetka do kraja sa visokom presingom,to ni jedan ekipa u PL ne moze da isprati,i to je osnova zbog cega su vec sad sampioni,prosle sezone gomila tih igraca su bili slabasni,spori sad pucaju od ekspluzivnosti,kao da su sprinteri na terenu ne fudbaleri,sledece sezone ako Celzi,Junajted,Liverpul,Totenhem i Arsenal misle da izazovu Siti morace Konte,Murinjo,Klop,Pocetino i Venger znatno bolje da spreme ekipe inace,preti slicna katastrofa ovoj!!!

Ivan

pre 6 godina

(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Taj plasticni Celsi ima najboljeg igraca lige Azara i najboljeg golmana lige, ko je kriv Konteu sto dovodi Ridigera i Bakajoka, a Gvardiola Sanea i Delfa, zna Pep koga da dovede.

adriano_galliani

pre 6 godina

Gvardiola 3 puta obarao rekord za defanzivca? Koji su to defanzivci?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 17. decembar 2017 14:28)

Вокер, Менди и Стоунс.

Boxer

pre 6 godina

Mislim da je dobar trener, odlican... Ali ga nikad nisam smatrao vrhunskim.. Jer jednostavno Barsa je Barsa, to se i posle pokazalo kada su neki "solidni" treneri (nikoga ne osporavam niti bilo sta, i to je moje licno misljenje) uspevali da osvoje trofeje.. Uz svo duzno postovanje osvojiti titulu u nemackoj sa Bajernom i nije neki preveli zadatak.. Ali ako sa Sitijen uzme par titula i LS (pod obavezno) mislim da ce svima zacepiti usta.. Para vrti gde burgija nece, i to je normalno, ali kada se pogleda sada imamo 10-tak timova koji mogu da dovedu igraca za 100+ miliona, tako da to sto je potrosio ogromne novce nije nista novo, treba uklopiti sve to i sto neko napisa u komentarima fizicki ih spremiti kao sto je to Pep uradio ove godine...Siti je kao masina..

headhunter

pre 6 godina

adriano galijani

Pre nego sto je dosao,bilo je ono bas presigurno ,u fazonu "neka dodje u premijer ligu pa onda neka dominira " ,sad kad je dosao, dominira vec nakon druge sezone ,naravno sad se hvatamo potrosnje "lako mu je kad je ulozio milijardu eura " ,iako i drugi ulazu kao i on i ulagali su ranije pa niko nije ovako startao...pa sad ako uzme premijer ligu,onda ce biti "lako mu je bilo uzeti premijer ligu,sto ne uzme LS " ..vec se pocelo sa tim jadnim degradiranjem kad ste videli da se covek sali sa sa premijer ligom :),pa ako uzme kojim slucajem i LS ,bice "pa lako mu je uzeti Ls sa ovakvim Sitijem,sto ne uzme prvestvo jupitera " ..tako to sve ide sa omalovazavanjem..a mozda bi covek i uzeo,jer je fudbalski genije,vanzemaljac...Pep Gvardiola, avangarda ,filozof,totalni fudbal...bunkerasi na aparatima,kao i kineski milan....

Ivan

pre 6 godina

da bi se celzi sad klao sa sitijem.
(dzon, 17. decembar 2017 14:09)

Konte dovodi Bakajoka i Ridigera a Pep Sanea Delfa i Zezusa o tome se radi, a cene igraca koliko su platili i jedan i drugi su priblizne, Pep zna koga da dovede za razliku od ostalih.

neutralni felsh

pre 6 godina

И у Србији би сви "бре" пре слушали Цецу него Pink Floyd, па шта? Давежа Превариолу не бих могао ни да нема ништа друго на телевизији. То што људи воле само победе и голове не говори ништа о фудбалу. Трофеји се освајају одбраном а њему одбрану до сада су играле судије.
(adriano_galliani, 17. decembar 2017 15:23)


bas si cvetak zanovetak :)

MKD-4

pre 6 godina

NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA...PEP je genije fudbala,dva trenutno najbolja igrača,SALAH I DE BRUNE kod"murinja"su bili SLABI-(prodati) a kod dva NAJ(po meni) trenera najbolji igrači trenutno u PL.Stalno se spominje kad osvoji sa Portom...PORTO je velik klub bio i pre Murinja,bili su evropski prvaci i pre njega,INTER je bio dva puta osvajao(HERERA) pre Murinja.Ovaj"galiani"..piše gluposti,VOLI VIŠE DOBRU ODBRANU..sigurno nije zavoleo Milan zbog odbrane(navijao bi za INTER i Hererin-Catanagio)..Piše jedan nije u vrhu-nivo sa Fergijem,Vengerom..znamo kako su prolazili OBA trenera PROTIV PEPA..Normalno nije NIVO...Ovi drugi sto spominju sto ne uzme da trenira Bolton,WBA...zna se ko vozi traktor a ko RAKETU..Niko ne spominje Steau,Psv,Benfiku,PORTOkao osvajaci(ne pamti se)..ZATO SVI ZNAJU..ERA AJAXA(Krojf),BAYERN(Bekenbauer),L'POOL(Senkli),MILAN(Saki)..I ERA KOJA JE PROMENILA FUDBAL(BARSA-SPANIJA sa tom igrom..PRVI PUT SVETSKI PRVACI)...ERA GENIJE FUDBALA(nisam navijač)..PEP GVARDIOLA.

nikad nikome izvini

pre 6 godina

adrinano galijani
...ma daj bre ko to drzi 4-5 mesta pre PL u Evropi...Englezi i Spanci su tu negde...a ostali daleko iza njih...

tikatak

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi 

(mile, 17. decembar 2017 14:15) 

Ako ti posao nude Barsa, Bajern i Siti, pa naravno da ces njih da treniras. Nije se Gvardiola nudio nekome vec su njemu nudili posao najveci klubovi, a nudice mu posao i posle Sitija. Gvardiolu traze Bajern i Siti, a Bolton ili VBA traze Perdjua, Alerdajsa ili nekog treceg. Razlika je ocigledna.

Live

pre 6 godina

dajte mu neki vest brom ili bolton pa da vidimo majstora kako kida. lako je sa 500 miliona ili sa mesijem, xaviem i iniestom pre u barsi
(mile, 17. decembar 2017 14:15)
Mile, ajde da kažeš da su u ligi sve sami vest-bromovi i boltoni, ali zar su Čelsi, MU, Liverpul, Totenhem, pa i Arsenal neki siromašni klubovi, koji imaju samo igrače iz svog pogona? Zar je Real sirotinja, pa ih je razbijao?

@@@

pre 6 godina

@Bree
Nije vodio slabiji tim jer je od prve sezone pokazao da je veliki trener. Osvoji sve moguce sa Barsom u prvoj sezoni i to posto je promenio pola tima u odnosu na Rajkardovu Barselonu i onda neko ocekuje da ode da trenira Napredak!?
Barselona je u njegovo vreme dominirala fudbalom, isti taj tim je posle njega bio neprepoznatljiv.
Da je istina da svako sa takvim timom moze da osvaja, onda bi Barsa posle njega imala jos 5-6 LS titula. Ali nema.
Kako nikada ne izracunas koliko je Murinjo trosio na pojacanja? Ili je MU odjednom neki sirotinjski klub? O Celziju i Realu da ne pricamo. Cinjenica je da Murinjo sa Realom koji je imao Ronalda, Kaku, Iguaina, Benzemu, Ramosa.. nije usao ni u finale LS. Sa timom na koji je potroseno milijardu eura. Da ne pricamo o Celziju i MU. Vodio je onaj mocni Celzi i nije osvojio ni dosao do finala. I niko da mu izracuna budzet i koliko je para trosio na pojacanja. Sta radi sa MU? Potrosio stotine miliona i ne moze ni za LS da se kvalifikuje. Ali vazno je da gomila botova njega smatra nekim velikim trenerom.