1. A hvala sudijama nista? Ubili su Kazinsa od faulova a sudije nista nisu svirale.
  (Mihajlo, 16. decembar 2017 17:28)

  Bilo je mozda u par situacija, ali rekao bih da su vise sudili na stetu Denvera generalno, dobijali su po rukama na svakom prodoru...
   (palop, 16. decembar 2017 19:32)

  # Link komentara

 2. Maloun je u grupi od 10 najboljih trenera u NBA i Jokić ima izuzetnu sreču da mu je on trener u njegovim najarnijim godinama u NBA. Mislim da mnogo ne znaju koliki veliki preokreot je on uradio radi Jokiča.
  Dakle sezonu pre dosao je Nurkič kao izuzetno veliko pojacanje i izuzetan talenat. Maloun je cak toliko polagao nadu u perspektivu Nurkica da je leto pre dolaska Jokiča proveo u Bosni kao gost porodce Nurkić ali kada se pojavio Jokić on ga je toliko da tako kazem izdominirao da Maloun i menađžment Denvera nije imao izbora i trejdovali su Nurkiča istina potpuno sumanuto u konkurentski tim za play off-Potrland, ali to sve pokazuje kako se Malon prilagodjava novim okolonostima i pocinje da gradi formira koncepciju igre u skladu sa novim okolnostima koje ce unaprediti igru i rezultte Denvera a postojece igrace uciniti jos boljima.
  Posebno je znacajno sto Jokic moze od Malouna izuzetno mnogo da nauci i sto je Maloun toliko inteligentan da je shvatio koliki je kapacitet Jokic i da mi je zbog toga dao da preuzme ulogu lidera tima rekavsi mu ds ostali igraci sada njega gledaju i ocekuju da Jokic vodi i kreira igru Denvera.
  (Vladimir, 16. decembar 2017 18:56)

  # Link komentara

 3. A hvala sudijama nista? Ubili su Kazinsa od faulova a sudije nista nisu svirale.
  (Mihajlo, 16. decembar 2017 17:28)

  # Link komentara

 4. vazno da je on individualno radio preko leta...
   (igor, 16. decembar 2017 15:43)

  # Link komentara

 5. Da ste se oslanjali na Jokica u zavrsnicama pa bas i niste...
   (Mikoli, 16. decembar 2017 14:57)

  # Link komentara