Ponedeljak, 11.12.2017.

13:42

Crveno-beli zanemeli kad su izvukli 'Armejce'

Fudbaleri Crvene zvezde nisu sa oduševljenjem prihvatili činjenicu da će u Ligi Evrope igrati protiv ekipe CSKA Moskve.

Izvor: B92

Crveno-beli zanemeli kad su izvukli 'Armejce' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Mihajlo

pre 6 godina

Erik Abidal je izvukao CSKA cisto ako niste upuceni, ne velicajte mali klub preko velikog fudbalskog genija! Zvezdinu lopticu je izvukao neki lik iz UEFA.

Spurs

pre 6 godina

Rusi uvek nesigurni. Ili razbijaju ili kiksaju. Kod njih se nikad ne zna. Osim Dzagoeva, Fernandesa, Vitinja, Vernbluma i Akinfeeva oni nemaju bolje, a i oni nisu u top formi. Nije lose, mozemo da prodjemo.

prekomoracanin

pre 6 godina

pa nemojte da sve gledate crno.eto prilike da napravite "pravoslavnu" atmosferu na stadionu uz pratecu koreografiju velicanja srbije i rusije i vladimira putina. da mogu deca negde nekad da pogledaju na youtube kako su "delije" (turski konjanici) pravili odlicnu koreografiju uprkos ubedljivom porazu.

slobos sa rodosa

pre 6 godina

(Jo, 11. decembar 2017 17:39)
CSKA neatraktivan protivnik?! Ali zato je Plzenj neviđena atrakcija kao i oni skenderi i kilavi momci.Mnogo su ovi grobari neki smešni likovi.Evo već me zove ortak i kaže,u što smo dobili neke jake,imaju 14 bodova prednosti,a Zvezda ima već devet nad Partizanom,od srede i svih 12.A kada je pre par godina Zvezda ispala od Slavije ili kada je letos izbacila njihov najčuveniji klub Spartu,podsmevali su se češkoj ligi

ika

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

Oliver

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto hoce i atraktivnog protivnika i da prodju.Pa gospodo, ne mogu i jare i pare.Ako hoces da prodjes,onda ne mozes da izvuces Atletiko Madrid ili nesto slicno "atraktivno".Odlucite se sta 'ocete:pare ili prolaz? Ne moze oboje!

Sta uradi to Jorgose Printezise??!

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.
(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)
Jel su vam oni braca kao i Olimpijakos?

pedja

pre 6 godina

Delije moje jeste primetili da nam gdobari donose srecu u svim utakmicama: Razbice vas Keln,Razbice vas Bate, razbice vas Arsenal... Neka sad ide Razbijanje od Cska pa Milan, Atalanta, Zenit pa i plzen da nas razbije u medjuvremenu

pedja

pre 6 godina

Ja Sam zadovoljan zrebom moglo je i bolje a i gore. Cska je laksi rival od : Spanaca, Milana,Spartaka,Zenita, Atalante (italijani nam nikako ne leze).Dobro je sto prvu igramo na Marakani.Nadam se uz 60000 DELIJA pobedu 1-0,2-0. A u moskvi Borjan neka odlezi sa loptom u narucju. Idemo Dalje

slobinator

pre 6 godina

stvarno ne znam čemu tajac.cska nije nikakvo ime u evropskim okvirima.košarkaši da ,ali fudbalski klub nije ništa kroz celu istoriju.u grupi su eliminisani praktično od bazela,pošto junajted nije imao konkurenciju,a benfika ove godine nije bila konkurentna.svakako nisu prići ni arsenalovom drugom timu.ni u ruskom prvenstvu im ne cvetaju ruže.ako se pametno odrade prelazni rok i pripreme verujem u zvezdin prolaz

bobadiljaaa

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Као што си уживао против Иртиша?!

radetoronto

pre 6 godina

CSKA jeste apsolutni favorit, ali stvarno ne vidim razlog za neki strah. Momci, dajte sve od sebe pa sta bude nek bude.

Mi ovde, realno, nemamo sta izgubiti. Mozemo samo dobiti.

Batko

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Kao ja u tvom ekstremno kompleksaškom komentaru. Samo nastavi, puna podrška

lucho

pre 6 godina

Preiskusna ekipa ali slabija trenutno od Spartaka i Zenita i Zvezda nije bez sansi, Atletiko, Atl. Bilbao, Dortmund bili bi skoro nemoguca misija tako da je moglo i teze. Ako se pobedi 1-0 recimo u Bg imali bi nadu za prolazak. Vece je pitanje ko ce otici i da li ce zamene biti adekvatne..

dex

pre 6 godina

@afamadam

Normalno, Arsenal igrao sa trecim timom. Ko su bre ti Ceh, Debisi, Volkot, Ziru, Vilser... Nikad cuo za njih, sve neki golobradi mladici. Deluje da je lepa karijera pred njima.

maconii

pre 6 godina

ma nema potrebe za bilo kakvim strahom...zvezda je takodje dobar tim koji ume da igra na rezultat...i pri tome jos jedna bitna stvar ,a to je steceno iskustvo igranja u evropi i odlicni rezultati ove polu sezone...tako da csk nije apsolutni favorit,a i nije toliko jaka ekipa kao pre 5 ili vise godina...bice gusto kao protiv krasnodara,ali zvezda ide dalje...kakav crni milan

Zorz Papadubi

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Partizan u Kijevu primio gol vise za 15.minuta, nego Zvezda za 6 utakmica u LE. Ali nema veze, daj da pljujemo po drugima. ;)

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. (v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.
Pa mi sa postenim sudjenjem super igramo i ja sam prezadovaljan rezultatima, samo je Vosa trebala biti pobeda ostalo sve ok. A seti se spartaka, lucana, cuke i backe kako ste uzeli bodove, bili bi isti. Partizan nije imao nijednu spornu situaciju osima Napretka, gde je bio ofsajd ...sve ostlo cisto kao suza. A vi imate na 4-5 mesta opasan problem sa kriterijumom sudjenja. Ajde sad jos reci da smo mi izmislili i podelu bodova i da budes konaca cinik do kraja.

Mrsomud

pre 6 godina

Igramo odlično i imamo šanse,a ako prođemo njih,ni finale nije daleko.Samo da ne kiksnemo u sredu,Partizan je najopasniji kada je ranjen.

Batko

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. 
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) 


Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.

Darko

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

Koliko gluposti u ovo malo teksta.Koji je to treci tim Arsenala, ako mozes nabroj mi imena, i obrazlozi, po kom osnovi je to treci tim Arsenala??Cak i da jestr, taj isti tim je napunio i Kelna i Borisova.
Drugo, Keln jeste zadnji u Nackoj, ali nikako nije slab tim. To je tim koji vredi 120 miliona evra, vise nego pola nase lige zajedno.
Bate Borisov , kakav takav je sampion Belorusije, a i vas su izbacili koliko se secam pre par gpdina. Sad jos kao i CSKA nikad slabiji.Sta reci za vas, u kvalifikacijama vas demolirao Olimpijakos, koji je eto nikad slabiji.Ni u jednom mecu do sada niste igrali sa klubovima iz Nemacke, Engleske,Spanije,Italije. U jednoj od laksih grupa ste upali i opet osvojili manje bodova nego Zvezda, i uz negativan skor i pobeda i gol razlike prosli dalje.

mr.wolf

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57)

Sta ce da radimo ? Pa nista, ja verovatno isto sto i ako pobedimo, verovatno veceram. Sto se tebe tice ne znam.
Inace da je bilo posteno sudjenje vi bi burazeru imali do sada -15 ali nema veze.

milos

pre 6 godina

iz neutralnog ugla za blizance-part.je raspad i nema sta da trazi a crna zvezda posle 15god.ima igru i bice ravnopravno ali cska je preiskusan,kvalitetniji a tu je i rejting cska,znaci ako zatreba i sudije ko protiv arsenala,uostalom ko i ovde,sto je penal za blizance za spartak i lucane,nije.a,blizu je i sp u rusiji,fudbal je biznis itd.ne treba gajiti nadu,zvezda ce se dobro boriti ali uz ruznu igru cska,jedan gol il sporna sudijska procena ce odluciti.za ovu god.dosta od blizanaca,pa za 15god.opet.

+SAVO

pre 6 godina

Колико “научника” је путовало на ово извлачење, о туђем трошку? Да уживо виде лоптице и чују име противника, који није могао бити тежи у целом свемиру. И од кога ће, наравно, морати да испадну!

mr.wolf

pre 6 godina

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.
(ja, 11. decembar 2017 15:34)

A Napredak je pocepao vas, tako da bi ustvari nase prvenstvo trebalo da ima 3 predstavnika u LS, jer zamisli sta bi tek taj Napredak napravio Yang Bojsu.

anonimus

pre 6 godina

Na rajku ce da bude pravi derbi. Grobari ce biti uz bracu Armejce, sa druge strane kao i uvek oni isti, tako da nista novo. Nadam se da cemo da zauzmemo bar pola tribina. GLEDAMO SE...

afamadam

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

mirko

pre 6 godina

Ja verujem u Zvezdu i trenera Milojevića, i da bar ostane isti tim sa ili bez Boaćija da će odigrati maksimalno i takticki perfdktno kao i do sada

Aleksandar

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

To, da li ste bolji, videćemo za par dana.

Samo bahato

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje Cska, onda nije nemoguce da ode do kraja i osvoji Ligu Evrope. Samo treba verovati.(VerujPobedices, 11. decembar 2017 13:55)
Evo ih, počeli su...

ja

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.

ma hajte molim vas...

pre 6 godina

A čemu taj toliki strah i neverica? Jel ima pauza u Rusiji? Ima. Jel predugačka? Jeste. Jel fudbal takva igra da i Partizan može da pobedi i prodje ponekad? Jeste. :-)))

Samo hrabro i sa puno optimizma, podrška neće izostati!

KaraDjordje

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58) …

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!
(milan, 11. decembar 2017 14:12)

Izvini moram da te ispravim, nije bilo celo poluvreme, tri komada od omladinaca Dinama za 30 min. i 45 sek.

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali partizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.

mika šumadinac

pre 6 godina

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 11. decembar 2017 14:47)

Eto ko ovde komentariše...Pa jesi li ti nekada bio na vasem stadionu ? Jel znas zašto ga zovemo rupa?

Negativni

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??
(Mustang, 11. decembar 2017 13:56)

Odlično zapažanje. I kada pogledaš da je tako u svim oblastima života, jasno ti je zašto smo na dnu.

nemke

pre 6 godina

Meni ce najvise biti zao ako nam suspenduju stadion, zbog bakljade u poslednjoj utakmici... I poruke podrske Generalu, koja je okarakterisana kao "rasizam"... Ostalo... Mi nemamo sta da izgubimo... Prvo nismo verovali da cemo se kvalifikovati u grupnu fazu LE. Potom nismo verovali da cemo proci dalje (nakon zreba)... Sad mi dodje svejedno, hocemo li proci... Samo da ne suspenduju stadion, zbog dobrog finansijskog prihoda (500.000-1.000.000e)...

PS: Hrabro momci, pa sta bude...

Grobari

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih glupih,starijih navijaca. Volim Partizan kao oci svoje ali ne mrzim druge. Ako Zvezda ostane u priblizno istom sastavu nista nije nemoguce. I najmanji bi hendikep bi da samo Boaci ode. Bitniji saf je Kanga a o Donaldu konstanti da i ne govorim. Ovaj tim Zvezde zna da igra na rezultat. Ne srljaju u evropi ni kad prime gol.realno su takmicarski tim. U super ligi namestaju kao i mi..

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Neka se spremi rupa,stize 10000 grobara sa bracom !
(Remontovana limenka !, 11. decembar 2017 14:35)

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...

veliki strumf

pre 6 godina

@Robin Hood A sto Akinfeev ume da kiksne? To nista? Bez sumnje dobar golman ali i kikser. Mozemo sa Cska, nisu nikakav bauk. Juce ih Spartak pregazio 3-0, nisu tako strasni. Mene najvise brine -20 u Moskvi u revansu - to nam moze biti problem.

Nesa

pre 6 godina

Odlican zreb.....Gasprom finansira i Zvezdu i CSKA.Mogli bi Rusi da nas puste malo da se zaradujemo i mi, ipak smo cekali 25 godina !
-Da su Rusi imali onu stvar pre 25 godina i stavili veto na sankcije 1992 godine ...Srbija bi danas bila 100 puta jaca !

Darko

pre 6 godina

Zasto zanemeli, ja sam zadovoljan. Ne kazem da smo favoriti, ali realno, mnogo bolje nismo mogli proci, ai mnogo gore i jesmo.CSKA nije nepremostiva prepreka, ako smo mogli da igramo sa Krasnodarom, mozemo i za CSKA.Mogli smo da igralo sa Arsenalom, sto ne i sa CSKA. Alo, ovo je vec sesnaestina finala i nema lakih protivnika.Opet volim neko zvucnije ime, ozbiljnije ce mo ga prihvatiti, nego recimo evo Plzenj, koji nije neko ime, ali moze da bude itekako neugodan.Tako da momci, vi ste vec ostvarili i vise od cilja, sad uzivajte i igrajte fudbal, pa sta bog da.

Aleksa

pre 6 godina

Žreb je mogao biti bolji, ali treba biti zahvalan što su momci uopšte dogurali do ove faze takmičenja. CSKA je ekipa koja je ispala iz LŠ grupe sa 9 bodova, dobili su Benfiku i Bazel u gostima i dali gol Junajtedu na Trafordu i sasvim sigurno se ne možemo nadati rezultatu protiv njih, ali su svakako dobar test da vidimo gde smo i koliko možemo da se takmičimo sa najboljima.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@Robin Hood
Nasmejao si me iskreno . Akifejev je posle 11 godina doživeo meč u LŠ da ne primi gol , predzadnje kolo LŠ protiv Benfike , posle 43 utakmice . Imaš tekst izguglaj , nije teško da se informišeš pre nego što paušalno napišeš nešto .
Usput ne znaš da li je džokej ili golman .

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

Aleksa37

pre 6 godina

Наслов вам је као да смо очекивали да добијемо противника меча Напредак - Партизан, а да смо добили стрељачки вод. Напредак нисмо ни могли да очекујемо а ЦСКА је фантастичан гост. А нико из горњег дома није "прихватљив" ни за нас, ни за лошије из дербија са Напретком, сви су јаки и скупи.

dusan

pre 6 godina

Sta se plasite bre aman...CSKA je po vrednosti 84 miliona, u donjem delu nosilaca po vrednosti, ko je sve mogao da nam padne...Toliko kosta i Krasnodar

Bane

pre 6 godina

(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)

Vidi drugar postoji znatna distinkcija biti državni klub Rusije i državni klub Srbije. Rusija te veća te znatno bogatija zemlja od Srbije. Samo se ti nadaj da će biti lako.

Dushebajev

pre 6 godina

Pa pazite..kad pogledas koga smo mogli dobiti a da je recimo laksi protivnik po nas..definitivno Sporting,Braga,Kijev i po meni donekle Plzen Viktorija..ali realno sta bi ocekivali od Atletiko Madrida ili Lacija?Ovo je 1/16 finala..sasvim solidan protivnik..ne zare i pale kao nekada ali su jak i cvrst tim..dosta podsjecaju na Krasnodar..mislim uz malo srece da se moze proci Cska!

Vlada

pre 6 godina

Normalno da su zanemeli slepci kad im i nije priotitet da pokusaju da prodju dalje, vec da dobiju “zvucno” ime kako bi napumpali cene karata da kasiraju debelo na punoj Marakani. Sa takvim pacovskim mentalitetom nema sta da trazimo u Evropi.

ja

pre 6 godina

@ (Pedja J7, 11. decembar 2017 13:58)

Nije fudbal problem, već nefudbalske rabote. Za očekivati je da Armejska braća naprave nerede zbog kojih bi Zvezda mogla biti kažnjena. Otud i negodovanje izvučenim rivalom...

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

partizan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bicu Slobodan, 11. decembar 2017 13:57)

Prvaci sveta?

bokeljPFC1

pre 6 godina

Nemaju sanse ni Partizan ni Zvezda pogotovo CZV mnogo faktora ce uticati na stranu CSKA a sto se tice Partizana katastrofa i ogroman pad u svakom smislu od trenera preko igraca itd...ja sam navijac Partizana ali ovo je realna slika.

beogradski

pre 6 godina

(Veliki Zvezdas, 11. decembar 2017 14:47)

i meni će biti frka kad na marakanu istrče teo, džordan i grifin, realno nemamo šanse

dex

pre 6 godina

Nema razloga za tako nesto. Zaista su kvalitetni, ali juce ih je Spartak unistio 3:0, a ako se ne varam na tabeli su iza Krasnodara. Igra im je iz kola u kolo sve losija. Nesto kao i Partizan ovde. Mogli smo lakse naravno, ali nisu oni neprolazni.

milan

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!

Лепи Цане

pre 6 godina

Занемели од бола... зар баш нама запало да браћу Русе избацимо из Лиге Европе?

Bojan Gvozda

pre 6 godina

A sta bi tek radili da smo dobili Zenit ( Rigoni, Ivanovic, Paredes, Kokorin, Dzjuba) rastavili bi nas na komade!
Ovako protiv Cska se moze igrati bolje oni nego AM, Bilbao, Lazio itd...

Robin Hood

pre 6 godina

Pa kako nece zanemeti kad su dobili protivnika koji ce im biti tezi bar 2x od svake utakmice u dosadasnjem delu LE.
CSKA igra jako dobro i imaju jaku ekipu, onom Akinfejevu kad je dan ne moze dati gol ni 6 Mesija i Ronalda da sutaju od jedamput. Mada nista strasno, pobicemo se i sa njima kao i sa svima, igra se 11 na 11.

Mustang

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??

Nikola

pre 6 godina

Po meni odlican zreb, Rusi tvrda ekipa neatraktivna, pobeda na Marakani nas vodi dalje.. mislim da je ova ekipa dokazala da Zvezdaska javnost mora da veruje u njih, ajmo cigani!

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!

Pedja J7

pre 6 godina

Evo Krasnodar 4. CSKA 5. u Rusiji... I sta sad, sigurno prolazimo CSKA?
Naravno da ne, ali imamo sanse...
Sta bre zanemeli???
Pa sta ste hteli sa Dubocicom Leskovac da igrate?
SAMO HRABRO!
NAPRED ZVEZDA!!!

Staridz

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.

Pedja J7

pre 6 godina

Evo Krasnodar 4. CSKA 5. u Rusiji... I sta sad, sigurno prolazimo CSKA?
Naravno da ne, ali imamo sanse...
Sta bre zanemeli???
Pa sta ste hteli sa Dubocicom Leskovac da igrate?
SAMO HRABRO!
NAPRED ZVEZDA!!!

Mustang

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??

Staridz

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.

Лепи Цане

pre 6 godina

Занемели од бола... зар баш нама запало да браћу Русе избацимо из Лиге Европе?

Bojan Gvozda

pre 6 godina

A sta bi tek radili da smo dobili Zenit ( Rigoni, Ivanovic, Paredes, Kokorin, Dzjuba) rastavili bi nas na komade!
Ovako protiv Cska se moze igrati bolje oni nego AM, Bilbao, Lazio itd...

Negativni

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??
(Mustang, 11. decembar 2017 13:56)

Odlično zapažanje. I kada pogledaš da je tako u svim oblastima života, jasno ti je zašto smo na dnu.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!

Nikola

pre 6 godina

Po meni odlican zreb, Rusi tvrda ekipa neatraktivna, pobeda na Marakani nas vodi dalje.. mislim da je ova ekipa dokazala da Zvezdaska javnost mora da veruje u njih, ajmo cigani!

milan

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!

Grobari

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih glupih,starijih navijaca. Volim Partizan kao oci svoje ali ne mrzim druge. Ako Zvezda ostane u priblizno istom sastavu nista nije nemoguce. I najmanji bi hendikep bi da samo Boaci ode. Bitniji saf je Kanga a o Donaldu konstanti da i ne govorim. Ovaj tim Zvezde zna da igra na rezultat. Ne srljaju u evropi ni kad prime gol.realno su takmicarski tim. U super ligi namestaju kao i mi..

Robin Hood

pre 6 godina

Pa kako nece zanemeti kad su dobili protivnika koji ce im biti tezi bar 2x od svake utakmice u dosadasnjem delu LE.
CSKA igra jako dobro i imaju jaku ekipu, onom Akinfejevu kad je dan ne moze dati gol ni 6 Mesija i Ronalda da sutaju od jedamput. Mada nista strasno, pobicemo se i sa njima kao i sa svima, igra se 11 na 11.

dusan

pre 6 godina

Sta se plasite bre aman...CSKA je po vrednosti 84 miliona, u donjem delu nosilaca po vrednosti, ko je sve mogao da nam padne...Toliko kosta i Krasnodar

Dushebajev

pre 6 godina

Pa pazite..kad pogledas koga smo mogli dobiti a da je recimo laksi protivnik po nas..definitivno Sporting,Braga,Kijev i po meni donekle Plzen Viktorija..ali realno sta bi ocekivali od Atletiko Madrida ili Lacija?Ovo je 1/16 finala..sasvim solidan protivnik..ne zare i pale kao nekada ali su jak i cvrst tim..dosta podsjecaju na Krasnodar..mislim uz malo srece da se moze proci Cska!

Vlada

pre 6 godina

Normalno da su zanemeli slepci kad im i nije priotitet da pokusaju da prodju dalje, vec da dobiju “zvucno” ime kako bi napumpali cene karata da kasiraju debelo na punoj Marakani. Sa takvim pacovskim mentalitetom nema sta da trazimo u Evropi.

Darko

pre 6 godina

Zasto zanemeli, ja sam zadovoljan. Ne kazem da smo favoriti, ali realno, mnogo bolje nismo mogli proci, ai mnogo gore i jesmo.CSKA nije nepremostiva prepreka, ako smo mogli da igramo sa Krasnodarom, mozemo i za CSKA.Mogli smo da igralo sa Arsenalom, sto ne i sa CSKA. Alo, ovo je vec sesnaestina finala i nema lakih protivnika.Opet volim neko zvucnije ime, ozbiljnije ce mo ga prihvatiti, nego recimo evo Plzenj, koji nije neko ime, ali moze da bude itekako neugodan.Tako da momci, vi ste vec ostvarili i vise od cilja, sad uzivajte i igrajte fudbal, pa sta bog da.

bokeljPFC1

pre 6 godina

Nemaju sanse ni Partizan ni Zvezda pogotovo CZV mnogo faktora ce uticati na stranu CSKA a sto se tice Partizana katastrofa i ogroman pad u svakom smislu od trenera preko igraca itd...ja sam navijac Partizana ali ovo je realna slika.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Neka se spremi rupa,stize 10000 grobara sa bracom !
(Remontovana limenka !, 11. decembar 2017 14:35)

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...

Aleksa37

pre 6 godina

Наслов вам је као да смо очекивали да добијемо противника меча Напредак - Партизан, а да смо добили стрељачки вод. Напредак нисмо ни могли да очекујемо а ЦСКА је фантастичан гост. А нико из горњег дома није "прихватљив" ни за нас, ни за лошије из дербија са Напретком, сви су јаки и скупи.

KaraDjordje

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58) …

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!
(milan, 11. decembar 2017 14:12)

Izvini moram da te ispravim, nije bilo celo poluvreme, tri komada od omladinaca Dinama za 30 min. i 45 sek.

mr.wolf

pre 6 godina

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.
(ja, 11. decembar 2017 15:34)

A Napredak je pocepao vas, tako da bi ustvari nase prvenstvo trebalo da ima 3 predstavnika u LS, jer zamisli sta bi tek taj Napredak napravio Yang Bojsu.

Zorz Papadubi

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Partizan u Kijevu primio gol vise za 15.minuta, nego Zvezda za 6 utakmica u LE. Ali nema veze, daj da pljujemo po drugima. ;)

Darko

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

Koliko gluposti u ovo malo teksta.Koji je to treci tim Arsenala, ako mozes nabroj mi imena, i obrazlozi, po kom osnovi je to treci tim Arsenala??Cak i da jestr, taj isti tim je napunio i Kelna i Borisova.
Drugo, Keln jeste zadnji u Nackoj, ali nikako nije slab tim. To je tim koji vredi 120 miliona evra, vise nego pola nase lige zajedno.
Bate Borisov , kakav takav je sampion Belorusije, a i vas su izbacili koliko se secam pre par gpdina. Sad jos kao i CSKA nikad slabiji.Sta reci za vas, u kvalifikacijama vas demolirao Olimpijakos, koji je eto nikad slabiji.Ni u jednom mecu do sada niste igrali sa klubovima iz Nemacke, Engleske,Spanije,Italije. U jednoj od laksih grupa ste upali i opet osvojili manje bodova nego Zvezda, i uz negativan skor i pobeda i gol razlike prosli dalje.

ma hajte molim vas...

pre 6 godina

A čemu taj toliki strah i neverica? Jel ima pauza u Rusiji? Ima. Jel predugačka? Jeste. Jel fudbal takva igra da i Partizan može da pobedi i prodje ponekad? Jeste. :-)))

Samo hrabro i sa puno optimizma, podrška neće izostati!

nemke

pre 6 godina

Meni ce najvise biti zao ako nam suspenduju stadion, zbog bakljade u poslednjoj utakmici... I poruke podrske Generalu, koja je okarakterisana kao "rasizam"... Ostalo... Mi nemamo sta da izgubimo... Prvo nismo verovali da cemo se kvalifikovati u grupnu fazu LE. Potom nismo verovali da cemo proci dalje (nakon zreba)... Sad mi dodje svejedno, hocemo li proci... Samo da ne suspenduju stadion, zbog dobrog finansijskog prihoda (500.000-1.000.000e)...

PS: Hrabro momci, pa sta bude...

dex

pre 6 godina

Nema razloga za tako nesto. Zaista su kvalitetni, ali juce ih je Spartak unistio 3:0, a ako se ne varam na tabeli su iza Krasnodara. Igra im je iz kola u kolo sve losija. Nesto kao i Partizan ovde. Mogli smo lakse naravno, ali nisu oni neprolazni.

veliki strumf

pre 6 godina

@Robin Hood A sto Akinfeev ume da kiksne? To nista? Bez sumnje dobar golman ali i kikser. Mozemo sa Cska, nisu nikakav bauk. Juce ih Spartak pregazio 3-0, nisu tako strasni. Mene najvise brine -20 u Moskvi u revansu - to nam moze biti problem.

Samo bahato

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje Cska, onda nije nemoguce da ode do kraja i osvoji Ligu Evrope. Samo treba verovati.(VerujPobedices, 11. decembar 2017 13:55)
Evo ih, počeli su...

Batko

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Kao ja u tvom ekstremno kompleksaškom komentaru. Samo nastavi, puna podrška

Aleksa

pre 6 godina

Žreb je mogao biti bolji, ali treba biti zahvalan što su momci uopšte dogurali do ove faze takmičenja. CSKA je ekipa koja je ispala iz LŠ grupe sa 9 bodova, dobili su Benfiku i Bazel u gostima i dali gol Junajtedu na Trafordu i sasvim sigurno se ne možemo nadati rezultatu protiv njih, ali su svakako dobar test da vidimo gde smo i koliko možemo da se takmičimo sa najboljima.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@Robin Hood
Nasmejao si me iskreno . Akifejev je posle 11 godina doživeo meč u LŠ da ne primi gol , predzadnje kolo LŠ protiv Benfike , posle 43 utakmice . Imaš tekst izguglaj , nije teško da se informišeš pre nego što paušalno napišeš nešto .
Usput ne znaš da li je džokej ili golman .

Batko

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. 
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) 


Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.

radetoronto

pre 6 godina

CSKA jeste apsolutni favorit, ali stvarno ne vidim razlog za neki strah. Momci, dajte sve od sebe pa sta bude nek bude.

Mi ovde, realno, nemamo sta izgubiti. Mozemo samo dobiti.

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

mirko

pre 6 godina

Ja verujem u Zvezdu i trenera Milojevića, i da bar ostane isti tim sa ili bez Boaćija da će odigrati maksimalno i takticki perfdktno kao i do sada

mr.wolf

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57)

Sta ce da radimo ? Pa nista, ja verovatno isto sto i ako pobedimo, verovatno veceram. Sto se tebe tice ne znam.
Inace da je bilo posteno sudjenje vi bi burazeru imali do sada -15 ali nema veze.

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

Nesa

pre 6 godina

Odlican zreb.....Gasprom finansira i Zvezdu i CSKA.Mogli bi Rusi da nas puste malo da se zaradujemo i mi, ipak smo cekali 25 godina !
-Da su Rusi imali onu stvar pre 25 godina i stavili veto na sankcije 1992 godine ...Srbija bi danas bila 100 puta jaca !

partizan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bicu Slobodan, 11. decembar 2017 13:57)

Prvaci sveta?

mika šumadinac

pre 6 godina

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 11. decembar 2017 14:47)

Eto ko ovde komentariše...Pa jesi li ti nekada bio na vasem stadionu ? Jel znas zašto ga zovemo rupa?

pedja

pre 6 godina

Delije moje jeste primetili da nam gdobari donose srecu u svim utakmicama: Razbice vas Keln,Razbice vas Bate, razbice vas Arsenal... Neka sad ide Razbijanje od Cska pa Milan, Atalanta, Zenit pa i plzen da nas razbije u medjuvremenu

pedja

pre 6 godina

Ja Sam zadovoljan zrebom moglo je i bolje a i gore. Cska je laksi rival od : Spanaca, Milana,Spartaka,Zenita, Atalante (italijani nam nikako ne leze).Dobro je sto prvu igramo na Marakani.Nadam se uz 60000 DELIJA pobedu 1-0,2-0. A u moskvi Borjan neka odlezi sa loptom u narucju. Idemo Dalje

dex

pre 6 godina

@afamadam

Normalno, Arsenal igrao sa trecim timom. Ko su bre ti Ceh, Debisi, Volkot, Ziru, Vilser... Nikad cuo za njih, sve neki golobradi mladici. Deluje da je lepa karijera pred njima.

beogradski

pre 6 godina

(Veliki Zvezdas, 11. decembar 2017 14:47)

i meni će biti frka kad na marakanu istrče teo, džordan i grifin, realno nemamo šanse

afamadam

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

ja

pre 6 godina

@ (Pedja J7, 11. decembar 2017 13:58)

Nije fudbal problem, već nefudbalske rabote. Za očekivati je da Armejska braća naprave nerede zbog kojih bi Zvezda mogla biti kažnjena. Otud i negodovanje izvučenim rivalom...

bobadiljaaa

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Као што си уживао против Иртиша?!

Bane

pre 6 godina

(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)

Vidi drugar postoji znatna distinkcija biti državni klub Rusije i državni klub Srbije. Rusija te veća te znatno bogatija zemlja od Srbije. Samo se ti nadaj da će biti lako.

Aleksandar

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

To, da li ste bolji, videćemo za par dana.

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali partizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.

ja

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.

lucho

pre 6 godina

Preiskusna ekipa ali slabija trenutno od Spartaka i Zenita i Zvezda nije bez sansi, Atletiko, Atl. Bilbao, Dortmund bili bi skoro nemoguca misija tako da je moglo i teze. Ako se pobedi 1-0 recimo u Bg imali bi nadu za prolazak. Vece je pitanje ko ce otici i da li ce zamene biti adekvatne..

Mrsomud

pre 6 godina

Igramo odlično i imamo šanse,a ako prođemo njih,ni finale nije daleko.Samo da ne kiksnemo u sredu,Partizan je najopasniji kada je ranjen.

+SAVO

pre 6 godina

Колико “научника” је путовало на ово извлачење, о туђем трошку? Да уживо виде лоптице и чују име противника, који није могао бити тежи у целом свемиру. И од кога ће, наравно, морати да испадну!

slobinator

pre 6 godina

stvarno ne znam čemu tajac.cska nije nikakvo ime u evropskim okvirima.košarkaši da ,ali fudbalski klub nije ništa kroz celu istoriju.u grupi su eliminisani praktično od bazela,pošto junajted nije imao konkurenciju,a benfika ove godine nije bila konkurentna.svakako nisu prići ni arsenalovom drugom timu.ni u ruskom prvenstvu im ne cvetaju ruže.ako se pametno odrade prelazni rok i pripreme verujem u zvezdin prolaz

anonimus

pre 6 godina

Na rajku ce da bude pravi derbi. Grobari ce biti uz bracu Armejce, sa druge strane kao i uvek oni isti, tako da nista novo. Nadam se da cemo da zauzmemo bar pola tribina. GLEDAMO SE...

maconii

pre 6 godina

ma nema potrebe za bilo kakvim strahom...zvezda je takodje dobar tim koji ume da igra na rezultat...i pri tome jos jedna bitna stvar ,a to je steceno iskustvo igranja u evropi i odlicni rezultati ove polu sezone...tako da csk nije apsolutni favorit,a i nije toliko jaka ekipa kao pre 5 ili vise godina...bice gusto kao protiv krasnodara,ali zvezda ide dalje...kakav crni milan

Oliver

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto hoce i atraktivnog protivnika i da prodju.Pa gospodo, ne mogu i jare i pare.Ako hoces da prodjes,onda ne mozes da izvuces Atletiko Madrid ili nesto slicno "atraktivno".Odlucite se sta 'ocete:pare ili prolaz? Ne moze oboje!

milos

pre 6 godina

iz neutralnog ugla za blizance-part.je raspad i nema sta da trazi a crna zvezda posle 15god.ima igru i bice ravnopravno ali cska je preiskusan,kvalitetniji a tu je i rejting cska,znaci ako zatreba i sudije ko protiv arsenala,uostalom ko i ovde,sto je penal za blizance za spartak i lucane,nije.a,blizu je i sp u rusiji,fudbal je biznis itd.ne treba gajiti nadu,zvezda ce se dobro boriti ali uz ruznu igru cska,jedan gol il sporna sudijska procena ce odluciti.za ovu god.dosta od blizanaca,pa za 15god.opet.

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. (v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.
Pa mi sa postenim sudjenjem super igramo i ja sam prezadovaljan rezultatima, samo je Vosa trebala biti pobeda ostalo sve ok. A seti se spartaka, lucana, cuke i backe kako ste uzeli bodove, bili bi isti. Partizan nije imao nijednu spornu situaciju osima Napretka, gde je bio ofsajd ...sve ostlo cisto kao suza. A vi imate na 4-5 mesta opasan problem sa kriterijumom sudjenja. Ajde sad jos reci da smo mi izmislili i podelu bodova i da budes konaca cinik do kraja.

Sta uradi to Jorgose Printezise??!

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.
(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)
Jel su vam oni braca kao i Olimpijakos?

ika

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

slobos sa rodosa

pre 6 godina

(Jo, 11. decembar 2017 17:39)
CSKA neatraktivan protivnik?! Ali zato je Plzenj neviđena atrakcija kao i oni skenderi i kilavi momci.Mnogo su ovi grobari neki smešni likovi.Evo već me zove ortak i kaže,u što smo dobili neke jake,imaju 14 bodova prednosti,a Zvezda ima već devet nad Partizanom,od srede i svih 12.A kada je pre par godina Zvezda ispala od Slavije ili kada je letos izbacila njihov najčuveniji klub Spartu,podsmevali su se češkoj ligi

prekomoracanin

pre 6 godina

pa nemojte da sve gledate crno.eto prilike da napravite "pravoslavnu" atmosferu na stadionu uz pratecu koreografiju velicanja srbije i rusije i vladimira putina. da mogu deca negde nekad da pogledaju na youtube kako su "delije" (turski konjanici) pravili odlicnu koreografiju uprkos ubedljivom porazu.

Spurs

pre 6 godina

Rusi uvek nesigurni. Ili razbijaju ili kiksaju. Kod njih se nikad ne zna. Osim Dzagoeva, Fernandesa, Vitinja, Vernbluma i Akinfeeva oni nemaju bolje, a i oni nisu u top formi. Nije lose, mozemo da prodjemo.

Mihajlo

pre 6 godina

Erik Abidal je izvukao CSKA cisto ako niste upuceni, ne velicajte mali klub preko velikog fudbalskog genija! Zvezdinu lopticu je izvukao neki lik iz UEFA.

Staridz

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.

afamadam

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

Лепи Цане

pre 6 godina

Занемели од бола... зар баш нама запало да браћу Русе избацимо из Лиге Европе?

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali partizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.

partizan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bicu Slobodan, 11. decembar 2017 13:57)

Prvaci sveta?

Mustang

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??

Nesa

pre 6 godina

Odlican zreb.....Gasprom finansira i Zvezdu i CSKA.Mogli bi Rusi da nas puste malo da se zaradujemo i mi, ipak smo cekali 25 godina !
-Da su Rusi imali onu stvar pre 25 godina i stavili veto na sankcije 1992 godine ...Srbija bi danas bila 100 puta jaca !

Bicu Slobodan

pre 6 godina

Zasto? I oni igraju sa 11 igraca, i oni su sa ove planete. Oni nek kukaju, izvukli su ubicu favorita, prvaka sveta. Peti su u Rusiji, a mi smo izbacili Krasnodar koji je cetvrti. Mi nemamo cega da se plasimo, nemamo sta da izgubimo. Idemo dalje!

Pedja J7

pre 6 godina

Evo Krasnodar 4. CSKA 5. u Rusiji... I sta sad, sigurno prolazimo CSKA?
Naravno da ne, ali imamo sanse...
Sta bre zanemeli???
Pa sta ste hteli sa Dubocicom Leskovac da igrate?
SAMO HRABRO!
NAPRED ZVEZDA!!!

milan

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!

mika šumadinac

pre 6 godina

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...
(Jeri smo ta ko u mo gucnosti, 11. decembar 2017 14:47)

Eto ko ovde komentariše...Pa jesi li ti nekada bio na vasem stadionu ? Jel znas zašto ga zovemo rupa?

Vlada

pre 6 godina

Normalno da su zanemeli slepci kad im i nije priotitet da pokusaju da prodju dalje, vec da dobiju “zvucno” ime kako bi napumpali cene karata da kasiraju debelo na punoj Marakani. Sa takvim pacovskim mentalitetom nema sta da trazimo u Evropi.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

@Neka se spremi rupa,stize 10000 grobara sa bracom !
(Remontovana limenka !, 11. decembar 2017 14:35)

Prvo, nije mi jasno kako mozes za najbolji stadion u Srbiji da kazes da je rupa. Drugo, kojih bre 10000? Vas toliko ni na derbiju ne dodje a mislis ovde cete. Bice vise Delija i navijaca Spartaka u Moskvi nego vas ovde...

ja

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.

Nikola

pre 6 godina

Po meni odlican zreb, Rusi tvrda ekipa neatraktivna, pobeda na Marakani nas vodi dalje.. mislim da je ova ekipa dokazala da Zvezdaska javnost mora da veruje u njih, ajmo cigani!

Samo bahato

pre 6 godina

Ako Zvezda prodje Cska, onda nije nemoguce da ode do kraja i osvoji Ligu Evrope. Samo treba verovati.(VerujPobedices, 11. decembar 2017 13:55)
Evo ih, počeli su...

v_K_esspreso

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. (v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.
Pa mi sa postenim sudjenjem super igramo i ja sam prezadovaljan rezultatima, samo je Vosa trebala biti pobeda ostalo sve ok. A seti se spartaka, lucana, cuke i backe kako ste uzeli bodove, bili bi isti. Partizan nije imao nijednu spornu situaciju osima Napretka, gde je bio ofsajd ...sve ostlo cisto kao suza. A vi imate na 4-5 mesta opasan problem sa kriterijumom sudjenja. Ajde sad jos reci da smo mi izmislili i podelu bodova i da budes konaca cinik do kraja.

Robin Hood

pre 6 godina

Pa kako nece zanemeti kad su dobili protivnika koji ce im biti tezi bar 2x od svake utakmice u dosadasnjem delu LE.
CSKA igra jako dobro i imaju jaku ekipu, onom Akinfejevu kad je dan ne moze dati gol ni 6 Mesija i Ronalda da sutaju od jedamput. Mada nista strasno, pobicemo se i sa njima kao i sa svima, igra se 11 na 11.

Aleksandar

pre 6 godina

Nismo imali srece kao grobari ali smo zato mnogo bolji od grobara koji samo imaju srecu i nista drugo.
(Borac rs, 11. decembar 2017 15:18)

To, da li ste bolji, videćemo za par dana.

+SAVO

pre 6 godina

Колико “научника” је путовало на ово извлачење, о туђем трошку? Да уживо виде лоптице и чују име противника, који није могао бити тежи у целом свемиру. И од кога ће, наравно, морати да испадну!

anonimus

pre 6 godina

Na rajku ce da bude pravi derbi. Grobari ce biti uz bracu Armejce, sa druge strane kao i uvek oni isti, tako da nista novo. Nadam se da cemo da zauzmemo bar pola tribina. GLEDAMO SE...

milos

pre 6 godina

iz neutralnog ugla za blizance-part.je raspad i nema sta da trazi a crna zvezda posle 15god.ima igru i bice ravnopravno ali cska je preiskusan,kvalitetniji a tu je i rejting cska,znaci ako zatreba i sudije ko protiv arsenala,uostalom ko i ovde,sto je penal za blizance za spartak i lucane,nije.a,blizu je i sp u rusiji,fudbal je biznis itd.ne treba gajiti nadu,zvezda ce se dobro boriti ali uz ruznu igru cska,jedan gol il sporna sudijska procena ce odluciti.za ovu god.dosta od blizanaca,pa za 15god.opet.

mr.wolf

pre 6 godina

Vama stvarno nije dobro. Aman, ko ima sreće? Dobili Keln koji ima samo tri boda u Bundesligi golom sa 30 metara. To nije sreća? Imali ste još nekoliko srećnih golova Kange, Boaćija, iz daljine. Ja kažem da smo imali i mi sreće, ali i vi, treba biti objektivan. A pričate da je Viktorija slaba. Pa kako onda ima 18 bodova više od one Sparte, što ste onomad proglasili da je jaka i da niste imali sreće sa žrebom? Kako je CSKA jači, kada je peti u ruskom prvenstvu, iza onog Krasnodara kojeg izbaciste? Znate šta, vi možete da lažete ali stanje na tabeli ne laže, Jang bojs kao i Viktorija su prvi u svojim prvenstvima, pritom Jang Bojs ispred Bazela koji je dobio Mančester, kao i CSKA (vašeg protivnika) sa 2:0 u Moskvi u grupnoj fazi LŠ, i završili ispred njih.
(ja, 11. decembar 2017 15:34)

A Napredak je pocepao vas, tako da bi ustvari nase prvenstvo trebalo da ima 3 predstavnika u LS, jer zamisli sta bi tek taj Napredak napravio Yang Bojsu.

Grobari

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih glupih,starijih navijaca. Volim Partizan kao oci svoje ali ne mrzim druge. Ako Zvezda ostane u priblizno istom sastavu nista nije nemoguce. I najmanji bi hendikep bi da samo Boaci ode. Bitniji saf je Kanga a o Donaldu konstanti da i ne govorim. Ovaj tim Zvezde zna da igra na rezultat. Ne srljaju u evropi ni kad prime gol.realno su takmicarski tim. U super ligi namestaju kao i mi..

ma hajte molim vas...

pre 6 godina

A čemu taj toliki strah i neverica? Jel ima pauza u Rusiji? Ima. Jel predugačka? Jeste. Jel fudbal takva igra da i Partizan može da pobedi i prodje ponekad? Jeste. :-)))

Samo hrabro i sa puno optimizma, podrška neće izostati!

nemke

pre 6 godina

Meni ce najvise biti zao ako nam suspenduju stadion, zbog bakljade u poslednjoj utakmici... I poruke podrske Generalu, koja je okarakterisana kao "rasizam"... Ostalo... Mi nemamo sta da izgubimo... Prvo nismo verovali da cemo se kvalifikovati u grupnu fazu LE. Potom nismo verovali da cemo proci dalje (nakon zreba)... Sad mi dodje svejedno, hocemo li proci... Samo da ne suspenduju stadion, zbog dobrog finansijskog prihoda (500.000-1.000.000e)...

PS: Hrabro momci, pa sta bude...

Bojan Gvozda

pre 6 godina

A sta bi tek radili da smo dobili Zenit ( Rigoni, Ivanovic, Paredes, Kokorin, Dzjuba) rastavili bi nas na komade!
Ovako protiv Cska se moze igrati bolje oni nego AM, Bilbao, Lazio itd...

Aleksa37

pre 6 godina

Наслов вам је као да смо очекивали да добијемо противника меча Напредак - Партизан, а да смо добили стрељачки вод. Напредак нисмо ни могли да очекујемо а ЦСКА је фантастичан гост. А нико из горњег дома није "прихватљив" ни за нас, ни за лошије из дербија са Напретком, сви су јаки и скупи.

Zorz Papadubi

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58)

Partizan u Kijevu primio gol vise za 15.minuta, nego Zvezda za 6 utakmica u LE. Ali nema veze, daj da pljujemo po drugima. ;)

Darko

pre 6 godina

Arsenal igrao sa trecim timom i omladincima grupnu fazu, keln raspad, najgori tim u istoriji bundeslige, vode 3:0 izgube 4:3 na svom terenu juce. Bate Borisov toliko bezidejan, u dvomecu lad bi gledali zvezda ispala od Bate Borisova jer su igrali kuci 1:1 a u gostima 0:0. Sada dolazi Cska, najslabiji u poslednjih 10 godina, ali ce pobediti zvezdu bez problma. U ligi se zvezda gura i tek ce, sviraju se penali, oni sudijama daju dreseve itd...to je rezime zvezde ove sezone.

Koliko gluposti u ovo malo teksta.Koji je to treci tim Arsenala, ako mozes nabroj mi imena, i obrazlozi, po kom osnovi je to treci tim Arsenala??Cak i da jestr, taj isti tim je napunio i Kelna i Borisova.
Drugo, Keln jeste zadnji u Nackoj, ali nikako nije slab tim. To je tim koji vredi 120 miliona evra, vise nego pola nase lige zajedno.
Bate Borisov , kakav takav je sampion Belorusije, a i vas su izbacili koliko se secam pre par gpdina. Sad jos kao i CSKA nikad slabiji.Sta reci za vas, u kvalifikacijama vas demolirao Olimpijakos, koji je eto nikad slabiji.Ni u jednom mecu do sada niste igrali sa klubovima iz Nemacke, Engleske,Spanije,Italije. U jednoj od laksih grupa ste upali i opet osvojili manje bodova nego Zvezda, i uz negativan skor i pobeda i gol razlike prosli dalje.

KaraDjordje

pre 6 godina

cska usred lisabona u ligi prvaka dao isto golova ko zvezda u le u 6 utakmica....
(Zigzag, 11. decembar 2017 13:58) …

Zvezda primi manje golova na 6 utakmica u LE nego vi za jedno poluvreme!!!!
(milan, 11. decembar 2017 14:12)

Izvini moram da te ispravim, nije bilo celo poluvreme, tri komada od omladinaca Dinama za 30 min. i 45 sek.

Sta uradi to Jorgose Printezise??!

pre 6 godina

Sto bi zanemeli kad cemo u obe utakmice biti domacini, Crveno Bela braca iz Moskve ce biti uz nas u velikom broju. Ja ocekujem da nas u Moskvi na tribinama bude deset hiljada ultrsa. Zvezda ce proci cska vojni i drzavni klub.
(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)
Jel su vam oni braca kao i Olimpijakos?

mr.wolf

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako.
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57)

Sta ce da radimo ? Pa nista, ja verovatno isto sto i ako pobedimo, verovatno veceram. Sto se tebe tice ne znam.
Inace da je bilo posteno sudjenje vi bi burazeru imali do sada -15 ali nema veze.

Batko

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Kao ja u tvom ekstremno kompleksaškom komentaru. Samo nastavi, puna podrška

bokeljPFC1

pre 6 godina

Nemaju sanse ni Partizan ni Zvezda pogotovo CZV mnogo faktora ce uticati na stranu CSKA a sto se tice Partizana katastrofa i ogroman pad u svakom smislu od trenera preko igraca itd...ja sam navijac Partizana ali ovo je realna slika.

ja

pre 6 godina

@ (Pedja J7, 11. decembar 2017 13:58)

Nije fudbal problem, već nefudbalske rabote. Za očekivati je da Armejska braća naprave nerede zbog kojih bi Zvezda mogla biti kažnjena. Otud i negodovanje izvučenim rivalom...

Batko

pre 6 godina

A sta cemo da radimo ako nekim slucajem vas Partizan pobedi u sredu? Jel ce i tada Miloje biti dobar takticar. Kapa dole za rezulatate, da je bilo posteno sudjenje sad bi vi bezali pairtizanu mozda bod-dva i imali poraz vise i po koju neresenu. Ali polako. 
(v_K_esspreso, 11. decembar 2017 15:57) 


Da je posteno sudjenje vi bi bili 3. ili 4.

Mrsomud

pre 6 godina

Igramo odlično i imamo šanse,a ako prođemo njih,ni finale nije daleko.Samo da ne kiksnemo u sredu,Partizan je najopasniji kada je ranjen.

Dushebajev

pre 6 godina

Pa pazite..kad pogledas koga smo mogli dobiti a da je recimo laksi protivnik po nas..definitivno Sporting,Braga,Kijev i po meni donekle Plzen Viktorija..ali realno sta bi ocekivali od Atletiko Madrida ili Lacija?Ovo je 1/16 finala..sasvim solidan protivnik..ne zare i pale kao nekada ali su jak i cvrst tim..dosta podsjecaju na Krasnodar..mislim uz malo srece da se moze proci Cska!

Darko

pre 6 godina

Zasto zanemeli, ja sam zadovoljan. Ne kazem da smo favoriti, ali realno, mnogo bolje nismo mogli proci, ai mnogo gore i jesmo.CSKA nije nepremostiva prepreka, ako smo mogli da igramo sa Krasnodarom, mozemo i za CSKA.Mogli smo da igralo sa Arsenalom, sto ne i sa CSKA. Alo, ovo je vec sesnaestina finala i nema lakih protivnika.Opet volim neko zvucnije ime, ozbiljnije ce mo ga prihvatiti, nego recimo evo Plzenj, koji nije neko ime, ali moze da bude itekako neugodan.Tako da momci, vi ste vec ostvarili i vise od cilja, sad uzivajte i igrajte fudbal, pa sta bog da.

Bane

pre 6 godina

(Staridz, 11. decembar 2017 13:48)

Vidi drugar postoji znatna distinkcija biti državni klub Rusije i državni klub Srbije. Rusija te veća te znatno bogatija zemlja od Srbije. Samo se ti nadaj da će biti lako.

beogradski

pre 6 godina

(Veliki Zvezdas, 11. decembar 2017 14:47)

i meni će biti frka kad na marakanu istrče teo, džordan i grifin, realno nemamo šanse

dex

pre 6 godina

@afamadam

Normalno, Arsenal igrao sa trecim timom. Ko su bre ti Ceh, Debisi, Volkot, Ziru, Vilser... Nikad cuo za njih, sve neki golobradi mladici. Deluje da je lepa karijera pred njima.

pedja

pre 6 godina

Delije moje jeste primetili da nam gdobari donose srecu u svim utakmicama: Razbice vas Keln,Razbice vas Bate, razbice vas Arsenal... Neka sad ide Razbijanje od Cska pa Milan, Atalanta, Zenit pa i plzen da nas razbije u medjuvremenu

bobadiljaaa

pre 6 godina

Sto cu da uzivam u destrukciju te famozne zvezdine odbrane nemate pojma.
(Pera Ždera, 11. decembar 2017 16:46)

Као што си уживао против Иртиша?!

slobinator

pre 6 godina

stvarno ne znam čemu tajac.cska nije nikakvo ime u evropskim okvirima.košarkaši da ,ali fudbalski klub nije ništa kroz celu istoriju.u grupi su eliminisani praktično od bazela,pošto junajted nije imao konkurenciju,a benfika ove godine nije bila konkurentna.svakako nisu prići ni arsenalovom drugom timu.ni u ruskom prvenstvu im ne cvetaju ruže.ako se pametno odrade prelazni rok i pripreme verujem u zvezdin prolaz

slobos sa rodosa

pre 6 godina

(Jo, 11. decembar 2017 17:39)
CSKA neatraktivan protivnik?! Ali zato je Plzenj neviđena atrakcija kao i oni skenderi i kilavi momci.Mnogo su ovi grobari neki smešni likovi.Evo već me zove ortak i kaže,u što smo dobili neke jake,imaju 14 bodova prednosti,a Zvezda ima već devet nad Partizanom,od srede i svih 12.A kada je pre par godina Zvezda ispala od Slavije ili kada je letos izbacila njihov najčuveniji klub Spartu,podsmevali su se češkoj ligi

dusan

pre 6 godina

Sta se plasite bre aman...CSKA je po vrednosti 84 miliona, u donjem delu nosilaca po vrednosti, ko je sve mogao da nam padne...Toliko kosta i Krasnodar

veliki strumf

pre 6 godina

@Robin Hood A sto Akinfeev ume da kiksne? To nista? Bez sumnje dobar golman ali i kikser. Mozemo sa Cska, nisu nikakav bauk. Juce ih Spartak pregazio 3-0, nisu tako strasni. Mene najvise brine -20 u Moskvi u revansu - to nam moze biti problem.

onako bez lupetanja

pre 6 godina

@Robin Hood
Nasmejao si me iskreno . Akifejev je posle 11 godina doživeo meč u LŠ da ne primi gol , predzadnje kolo LŠ protiv Benfike , posle 43 utakmice . Imaš tekst izguglaj , nije teško da se informišeš pre nego što paušalno napišeš nešto .
Usput ne znaš da li je džokej ili golman .

Oliver

pre 6 godina

Najjaci su mi ovi sto hoce i atraktivnog protivnika i da prodju.Pa gospodo, ne mogu i jare i pare.Ako hoces da prodjes,onda ne mozes da izvuces Atletiko Madrid ili nesto slicno "atraktivno".Odlucite se sta 'ocete:pare ili prolaz? Ne moze oboje!

Negativni

pre 6 godina

Dzaja legenda svetskog fudbala krajem 60 ih i Terza ispodprosecan kvazifudbaler OFK a Beograda koji je danas zahvaljujuci Terzi treceligas - sede zajedno na zrebu gde je jedan Dzaja Marioneta jednom Terzicu ??
(Mustang, 11. decembar 2017 13:56)

Odlično zapažanje. I kada pogledaš da je tako u svim oblastima života, jasno ti je zašto smo na dnu.

mirko

pre 6 godina

Ja verujem u Zvezdu i trenera Milojevića, i da bar ostane isti tim sa ili bez Boaćija da će odigrati maksimalno i takticki perfdktno kao i do sada

prekomoracanin

pre 6 godina

pa nemojte da sve gledate crno.eto prilike da napravite "pravoslavnu" atmosferu na stadionu uz pratecu koreografiju velicanja srbije i rusije i vladimira putina. da mogu deca negde nekad da pogledaju na youtube kako su "delije" (turski konjanici) pravili odlicnu koreografiju uprkos ubedljivom porazu.

maconii

pre 6 godina

ma nema potrebe za bilo kakvim strahom...zvezda je takodje dobar tim koji ume da igra na rezultat...i pri tome jos jedna bitna stvar ,a to je steceno iskustvo igranja u evropi i odlicni rezultati ove polu sezone...tako da csk nije apsolutni favorit,a i nije toliko jaka ekipa kao pre 5 ili vise godina...bice gusto kao protiv krasnodara,ali zvezda ide dalje...kakav crni milan

pedja

pre 6 godina

Ja Sam zadovoljan zrebom moglo je i bolje a i gore. Cska je laksi rival od : Spanaca, Milana,Spartaka,Zenita, Atalante (italijani nam nikako ne leze).Dobro je sto prvu igramo na Marakani.Nadam se uz 60000 DELIJA pobedu 1-0,2-0. A u moskvi Borjan neka odlezi sa loptom u narucju. Idemo Dalje

dex

pre 6 godina

Nema razloga za tako nesto. Zaista su kvalitetni, ali juce ih je Spartak unistio 3:0, a ako se ne varam na tabeli su iza Krasnodara. Igra im je iz kola u kolo sve losija. Nesto kao i Partizan ovde. Mogli smo lakse naravno, ali nisu oni neprolazni.

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

Dado

pre 6 godina

Ja mislim, da Zvezda svakako ima šanse. CSKA nije nepobediv tim a ove godine očigledno ne deluju preterano sigurno u sebe. U ruskom šampionatu trenutno su peti, u nekom momentu bili su i sedmi recimo. Šta se tiče vrednosti tima, njihov i tim Krasnodara vrede skoro pa isto. U šampionatu su gubili protiv Spartaka iz Moskve recimo, a jedan Maribor je tom Spartaku uzeo 2 boda u Ligi Šampiona. CSKA sa druge strane u Ligi Šampiona svakako jeste 3 puta pobedio al od toga 2 pobede protiv Benfice (a njih su u grupi pobedili svi) i jedna protiv Basela.

Svakako, da su favorit ali je sve moguče. Prednost je i ta, da oni, kao i Zvezda imaju zimsku pavzu, tako da neče biti u punom ritmu, jer im šampionat počinje tek početkom marta, a utakmice sa Zvezdom idu polovinom februara (15 i 22 februar).

Zavisit če dosta i od transfer politike u januaru. Šta če dovesti oni, šta če uraditi Zvezda, ali svakako ja mislim da Zvezda nema čega da se plaši i treba da ide hrabro u taj dvomeč pa šta bude. Kad vidiš, da se moglo dobiti i dobre španske ekipe, ili jedan Dortmund pa i taj Milan kojeg su navodno priželjkivali u klubu, jasno je da ovo nije baš toliko loš žreb.

radetoronto

pre 6 godina

CSKA jeste apsolutni favorit, ali stvarno ne vidim razlog za neki strah. Momci, dajte sve od sebe pa sta bude nek bude.

Mi ovde, realno, nemamo sta izgubiti. Mozemo samo dobiti.

ika

pre 6 godina

Kaze Ivica, Oni su mocan tim, Oni osvajaju prvensto svake godine vec 10godina su dominantni. Zeljko Pantic kaze, Oni su bolji od ove Sparte? Internet je cudo, imate sve podatke na transfermarketu. On kaze da je Sparta najtrofejniji Ceski klub koji ima 13 sampionskih titula,3Mitropa cupa, 6 cupa Ceske. Vrednost kluba je 36mil eu.Slavija Prag,4 titule, 1mitropa cup i 7 cupa ceske.vrednost kluba 33,8 mil eu. Onda dodje Plzen 4titule i jedan cup ceske. vrednost kluba 25mil. Ovo nije toliko vazno u fudbalu ali cisto da se zna prava istina, nemogu da verujem da gospodin Ilijev nije znao ove podatke a sta reci za gospodina Pantica, On sve zna, trebalo bi i ovo da procita i da dobro upamti.Nadam se da nece praviti ispade u sledecem Partizanovom Vesniku.Verovatno ce Plzen biti predstavljen kao najveci Ceski klub svih vremena i jedan od najjacih evropskih velikana.

Aleksa

pre 6 godina

Žreb je mogao biti bolji, ali treba biti zahvalan što su momci uopšte dogurali do ove faze takmičenja. CSKA je ekipa koja je ispala iz LŠ grupe sa 9 bodova, dobili su Benfiku i Bazel u gostima i dali gol Junajtedu na Trafordu i sasvim sigurno se ne možemo nadati rezultatu protiv njih, ali su svakako dobar test da vidimo gde smo i koliko možemo da se takmičimo sa najboljima.

lucho

pre 6 godina

Preiskusna ekipa ali slabija trenutno od Spartaka i Zenita i Zvezda nije bez sansi, Atletiko, Atl. Bilbao, Dortmund bili bi skoro nemoguca misija tako da je moglo i teze. Ako se pobedi 1-0 recimo u Bg imali bi nadu za prolazak. Vece je pitanje ko ce otici i da li ce zamene biti adekvatne..

Spurs

pre 6 godina

Rusi uvek nesigurni. Ili razbijaju ili kiksaju. Kod njih se nikad ne zna. Osim Dzagoeva, Fernandesa, Vitinja, Vernbluma i Akinfeeva oni nemaju bolje, a i oni nisu u top formi. Nije lose, mozemo da prodjemo.

Mihajlo

pre 6 godina

Erik Abidal je izvukao CSKA cisto ako niste upuceni, ne velicajte mali klub preko velikog fudbalskog genija! Zvezdinu lopticu je izvukao neki lik iz UEFA.