Nedelja, 10.12.2017.

17:26

Đukić: Nemoguće igrati fudbal po onom terenu

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da ne može ništa da zameri svojoj ekipi i razlog za poraz potražio između ostalog u lošem terenu u Kruševcu.

Izvor: MLJ

Ðukiæ: Nemoguæe igrati fudbal po onom terenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

4. internacionala

pre 6 godina

Ljudi, šta se desilo sa ovim čovekom? Sećam se 2007. kad je moja Zvezda vezala dve duple krune a Djukic došao za trenera i krenuše kvalifikacije. Zvezda katastrofa a partizan sa nekim crncima nikad čuo za njih igra kao Barselona. Da ne beše onih nacionalista na tribinama protiv Zrinjskog Partizan bi tada dosta šta napravio u Evropi. Partizanova najbolja igra u ovom milenijumu je bila ta pod vodjstvom Djukica u prvom mandatu. Ovo? Ne liči ni na šta. Meni nikako nije jasno da je ovo drugi najveći uspeh Partizana od 2000. a ovako se loše igra. Mnogo sreće u evropi ste imali. To je očigledno.

PS. Nije da ne uživam. Nadam se da ćemo vas nakantati u sredu a da li ćete uruciti dotičnom otkaz je nebitno. Naša igra je za dva-tri nivoa iznad vaše tako da se za titulu uopšte ne brinem.

Bob

pre 6 godina

Nemoguce je to, da si ti i dalje trener Partizana??? Pricas bajke kao vodja, u koje i deca ne mogu da poveruju. Nemas igru, sistem, nista ne stima, zadnja linija raspad sistema, useta se svaka ekipa u gol kako stigne. Ima da se kaze jos dosta, ali ne zelim da pisem. Voleo bih da prisustvujem samo jednoj konferenciji za medije, da te pitam tri strucna pitanja, i da cuju nasu navijaci tvoj odgovor!

Van Basten

pre 6 godina

Napise covek, dobili ste na dobrom terenu u Kijevu 4 komada i pustite mu komentar.
Lik poredi Dinamo i Napredak.
Ah ta demokratija.

Tobla

pre 6 godina

Ne bih da budem Djukicev advokat ali na ovom terenu kao i na onom protiv Vose, ova igra se sigurno ne zove fudbal. Kako se zove ne znam ali fudbal sigurno nije. Ovo je i bukvalno njiva i to duboko oranje. U toj njivi svako na svetu moze svakog d dobije. I samo jedna primedba. Mislim da su Partizanovi igraci uzasno lose fizicki pripremljeni i da im je tesko da igraju i po idealnom terenu tako da ne cudi sto na ovakvim oranicama gde je fizicka sprema presudna nemaju sta da traze.

pikolo

pre 6 godina

Prvo, Napredak je imao bar 4-5 dobrih sansi, od kojih je iskoristio dve, a sta reci za promasaj na kraji, jedan na nula. Drugo, teren je los i za Napredak kao i za Partizan, a trece ostani tu gde jesi, sa tobom na celu Partizan nema bas nikakve sanse za titulu.

maradona

pre 6 godina

kako te nije sramota?!!! stalno neki izgovori, dokle vise?! igraci su nam ocajni, treba nam 7 novih igraca! prodati sve za koje imamo ponude ( ako uopste neko zeli ove krseve) samo stojketa ostaviti! dovesti normalnog trenera i sve ispocetka!

CJ

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

To jeste slučaj kada bi ta lošija ekipa išla na 0-0...onda bih i razumeo, ovako ta loša ekipa dade 2 gola.
Koliko bi tek dali da je teren bio dobar?

Cubaka

pre 6 godina

Nisam nesto pratio, u Krusevcu su dobili dva komada, kazu los teren, a u Kijevu su dobili cetiri komada, jel' to znaci da je teren u Kijevu bio duplo losiji ?

Skorpion

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

Znaci u ovom slucaju to je prednost za Partizan.

Markus

pre 6 godina

Sreca pa mi navikli samo na vrhuske terene i igramo tehnicki fudbal bolje od Barselone pa nas toliko kolje onakav teren. Pa 90% terena nase lige je istog kvaliteta kao i ovaj.

ArtuDitu

pre 6 godina

Gledajuci utakmice Partizana, koje su igrali ove sezone, stekao sam utisak da su svi postignuti rezultati plod fantasticnih odbrana golmana Stojkovica. A kada je u fudbalu golman najbolji zna se kakva je ekipa. To se mozda najbolje videlo u utakmicama koje su odigrali u Ligi Uefa sa jedinom ozbiljnom ekipom iz grupe. Primili su sedam golova u dve utakmice. U domacem prvenstvu provlacili su se u nekoliko kola ali su Spartak, Vojvodina i danas Napredak prekinuli to provlacenje. Srecna okolnost za Partizan je sto bolja ekipa, bolja forma ili bolji rezultati nikada nisu bili presudni kada je derbi u pitanju. Ali, ukoliko crno-beli izgube u sredu Djukiceva pozicija bice ozbiljno uzdrmana a sigurno ce se postaviti i pitanje dovedenih pojacanja.

Sasa

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka

ko-ometator

pre 6 godina

Dajte partizanu da igra svoju ligu sa svojim sudijama, terenima, rivalima po izboru. Virtuelni prvaci univerzuma da budu. Mozda ni tad... :-)

Boris

pre 6 godina

Treba postaviti stvari na svoje mesto,a one glase ovako Djukic je imao propusta pre svega u domacem prvenstvu i nekih pogresnih procena,sto nas je kostalo gubitka odredjenog broja bodova,ali ne treba cutati o tome da je drzava,vladajuca partija odredila da bi zvezda trebala biti prvak drzave i to je gotova prica,primera i dokaza je mnogo ,kada bi sve nabrajao ne bi imao dovoljno slova,evo samo prethodno kolo i nedosudjen penal orotiv Vojvodine,a dosudjen Zvezdi protiv Backe ,gde su se smejali i neki fudbaleri zvezde,gospodin premijer daje neke mrvice i FK Partizanu i to se reklamira ns sav glas,pa celnici moraju da cute i da se zahvaljuju !! Sudijska organizacija je nesto najsmesnije i najtuznije sto se pojavilo u nasem fudbalu zadnjih 10 godina !!! Sto se tice lige evrope korektno odigrano ,bez neke vece zamerke,cak i Protiv Dinama igra je bila bolja od rezultata !!!

Milan

pre 6 godina

Sta ti je smetalo protiv Vozdovca, sunce? Ovaj lik ni karaktera ni sramote, ali posle svakog neuspeha ja vec znam sta ce da kaze. Nemam sta da zamerim igracima, ali smetala nam kisa, posle mu smetalo sunce, pa sneg, pa mu smetao pomocni sudija...itd idi bre vise nije te sramota.

BBRS

pre 6 godina

Samo pobeda u derbiju treba da ga ostavi na klupi.
(nik sloter, 10. decembar 2017 18:37)

Po to logici može već večeras da pakuje kofere !

Nikone

pre 6 godina

Ovaj čovjek pojma nema,poslušajte sve njegove izjave i opravdanja za lošu igru,bože sačuvaj.Mozda jedna dvije utakmice bile dobre sve ostale jad za gledanje.Smjena dok ima vremena.

kolee

pre 6 godina

@ban ma pusti Zvezdu, mi nemamo odbranu, a i napad je slab, ne moze niko da ti ukrade ili namjesti titulu ako ti dobijes svoje utakmice. prosle godine se to vidjelo. Pa mi primamo amaterske golove, pogledaj snimke nasih primljenih golova, odbrana ne postoji, lose stoje, sudaraju se malte ne, Stojkovic je cupao ekipu na 90% utakmica! U ovoj ekipi ne znam da li ima tri ozbiljna igraca. Nije tu Djukic toliko ni kriv, kad nemas odbranu, nemas dobru sredinu, a prosjecan napad!

Samo realno

pre 6 godina

Ma jeste I teren I sta sve jos, ali jedna stvar stoji...cim sam cuo da ti preuzimas partizan, znao sam da nema nista od titule...I ovo u EL mi je misterija, ali valjda jer su ostali u grupi operisani od fudbala. Samo je pitanje sa kolikom ce razlikom zvezda uzeti titulu, nista vise...reala je da se uzme kup I to je to...

ban

pre 6 godina

Svestan sam da ove godine Zvezda "mora" da bude prvak i gotovo, kao nekada za vreme Tita kada se jos na pocetku prvenstva znalo ko ce da bude prvak. Ali zao mi je samo kako Uprava nikada ne iskoristi sansu da klub izdignu. Zvezda se pojacavala celo leto kao da oni igraju ligu Sampiona a ovi nasi do zadnjeg momenta nisu znali ko ce da bude u timu. E sada se bojim da cemo duze vreme cekati na titulu. Zivi bili pa videli.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Sve dok O Djukicu i Partizanu kao klubu ovako misle navijaci Partizana, Zvezda neka ne misli. Nama protivnik ne treba, mi smk protivnici sami sebi. Kad se pobedio Jang Bojs i tada je bilo nezadovoljnih...pa Zvezdini navijaci sa onim mrtvim Bozovicem nikada nisu ovoliko pljuvali sopstveni klub. U 2017 partizan uzeo dupli krunu i plasirao se na prolece u Ligi Evrope i neko ovde vice: Djuka odlazi, Ilijev idi, vodi Tavambu, Sumu, i ostale.... pogledajte se u ogledalo dragi navijaci.

Deki

pre 6 godina

U Kijevu je bio dobar teren. Kad će da shvate u Partizanu da gubimo od slabijih zato što nam je sistem u igri loš. Objasni napadačima kad krenu u kontru da ne idu jedan u drugog, nego da šire igru. Takodjer objasni da se lopta ne davi, ona mora stalno da se kreće, to se sve uvežbava.Iskreno, Djukić me razočarao, očekivao sam više. Pa takvih trenera imamo na kilo u Srbiji. Jedan Nikolić je izmislio za Djukića fudbal.

ban

pre 6 godina

E moj Djukicu, kakav teren vama takav i protivniku. Pa od Napredka si izgubio i po najlepsem mogucem vremenu. 11 bodova si prosuo na nasem terenu jesenas. Toliko o tebi, a za moje prijatelje jedna konstatacija jer pamtim odavno, ubedljivo najgori treneri u istoriji Partizana su Toma Kaloperovic,Miodrag Jesic i Miroslav Djukic, a najbolji Ivica Osim, Ante Mladinic i Matekalo od starijih a od mladjih Tumbakovic, Stanojevic i naravno Mateus. Koliko od trenera zavisi igra, uporedite Partizanovu jesen i prolece, sa skoro istim igracima a razlicitim trenerima.

mirko

pre 6 godina

Izjava ista kao protiv Vojvodine i Spartaka, on nema šta da kaže nego ponavlja istu frazu.
Igrali ste očajno Đukiću celu jesen i najpametnije ti je da odeš.
Evo njegove izjave: " Dobro, nemam šta da zamerim igračima borili su se, povrede nas ometaju da igramo u punom sastavu"
Čoveka ne poznajem, nemam ništa protiv njega, ali je loš trener i ne razumem šta hoće sa ovakvom igrom?

wroom1975

pre 6 godina

Još taj derbi da te istrpimo i tebe i tvoje izjave i doviđenja. Njima ništa nije falilo da ti daju 2 komada. Od njegovog dolazka sam pričao da će upropastiti sve što je Nikolić stvorio zato su ga izterali iz Valensije jer igra anti fudbal. Reprezentaciju nam je upropastio i nismo mogli da se oporavimo 2 godine posle njega.

Rade ns

pre 6 godina

Zadnja 3 kola u ligi osvojena 2 boda sramota za Partizan Djukic podhitno da leti iz kluba i oterati oba miletica prodati tavambu dok moze nesto da se uzme za njega(lik veze sa fudbalom nema) i uz dva pojacanja u odbrani mozda napravimo neku hemiju u igri sa novim trenerom u suprotnom tesko da ce mo izboriti evropu kroz prvenstvo. Djukicu odlazi!!!

Kavric

pre 6 godina

Inace,ovako je to bilo, deo terena po kome napada Partizan prefrezirali carapani! A na poluvremenu, prefrezirali drugu stranu a onu prvu izvaljali! Ja vido'! Je l' sad u redu Beogradjani?!

Marko

pre 6 godina

Pocetkom 2017 covek je isteran iz Emirata , jer njegov klub zaredjao 7 poraza...ejjj u Emiratima...covek nigde, bukvalno nigde, nije odradio ugovor, vec je bio pozdravljen ka kapiji mnogo ranije.
Njega jedino onaj Pantic sa TV Partizan uzdize, kao da mi ostali nemamo interent i ne mozemo da proverimo sta je uradio u karijeri kao trener.
Svaka cast kao igrac, ali kao trener covek je ubedljivo najgovri u istoriji Partizana.

Rajko

pre 6 godina

Istine radi,Partizan pred utakmicu sa Dinamom iz Kijeva svoju utakmicu igra u nedelju u 16h sa Vojvodinom,a Zvezda kao favorizovani državni projekat igra u subotu sa Bačkom u 13h!?Svi su znali prognozu vremena za tu nedelju,sneg vejavica,i zato odrede Partizanu termin po meri, da se poubija po onom kijametu sa uvek neugodnom Vojvodinom.Mada, s obzirom ko putuje u goste a ko je domaćin u tom kolu u Ligi Evrope ,trebalo je po logici stvari da bude obrnuto.Pa onda posle napornog putovanja i povratka iz Kijeva, dočeka nas odmorni Napredak koji naravno primenjuje taktiku koju je Đukić trebao da primeni i da sa umornim timom odigra defanzivnu varijantu i da ovo malo ekipe sačuva za Večiti derbi.Ko nema kratko pamćenje zna da je gospodin Marko Nikolić izgubio titulu porazom od Napretka, pod vođstvom Lalatovića,koji je tom prilikom likovao!!Zato u sredu Grobari svi na stadion.

hh

pre 6 godina

Nisam navijac Partizana ali da li je moguce da se trener pravda losim terenom? Da je bio los teren jeste ali koliko je bio los Partizanu bio je i igracima Napretka. Vas najveci problem je odbrana.

Aco RS

pre 6 godina

Pokusavam biti objektivan,podrzavao sam Djukica misleci da treba vremena da se ekipa uigra.Ali ne ide,smjena trenera pod hitno,dovesti nekog sa autoritetom da razdrma ekipu.

Parter B

pre 6 godina

Loš teren,visoka trava,nisu vam svirali dovoljno penaltizana,svaka utakmica se ne igra do 100.minuta,šta je sledeće od umotvorina u JSD ?!?
Đukiću i Muto,ostanite obojica,da se ne lažemo,veliki ste vi Zvezdaši,to znaju svi koji vas poznaju...

Mastermind

pre 6 godina

ODLAZI! Kakvo crno proljeće, pa ovo je cirkus od tima... Odbrana na čelu sa Ostojićem, bolje je Brskovo... Napad ne može vola ubost, putuj igumane!

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Па то вас је и спасило, да су услови били океј примили бисте 4 гола лагано. Ниси ти Ђукићу лош, Ал' у поређењу са Мутом.

Daniele

pre 6 godina

Po tom istom terenu mi nismo primili dva "blatnjava" gola nego dva lepa gola iz tecnih akcija koje su mogle biti prekinute da je imao ko da ih prekine. Po meni, Miletic (bek), Jevtovic, Vulicevic i TAVAMBA (da, Tavamba, kome treba 10 sansi da bi dao jedan gol, jer ne zna da sutne loptu nego golove daje na silu) bi trebalo pod hitno da budu odstranjeni iz ekipe zajedno sa Djukicem. Eto, to je moje vidjenje stvari.

hh

pre 6 godina

Nisam navijac Partizana ali da li je moguce da se trener pravda losim terenom? Da je bio los teren jeste ali koliko je bio los Partizanu bio je i igracima Napretka. Vas najveci problem je odbrana.

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Па то вас је и спасило, да су услови били океј примили бисте 4 гола лагано. Ниси ти Ђукићу лош, Ал' у поређењу са Мутом.

Daniele

pre 6 godina

Po tom istom terenu mi nismo primili dva "blatnjava" gola nego dva lepa gola iz tecnih akcija koje su mogle biti prekinute da je imao ko da ih prekine. Po meni, Miletic (bek), Jevtovic, Vulicevic i TAVAMBA (da, Tavamba, kome treba 10 sansi da bi dao jedan gol, jer ne zna da sutne loptu nego golove daje na silu) bi trebalo pod hitno da budu odstranjeni iz ekipe zajedno sa Djukicem. Eto, to je moje vidjenje stvari.

Aco RS

pre 6 godina

Pokusavam biti objektivan,podrzavao sam Djukica misleci da treba vremena da se ekipa uigra.Ali ne ide,smjena trenera pod hitno,dovesti nekog sa autoritetom da razdrma ekipu.

Mastermind

pre 6 godina

ODLAZI! Kakvo crno proljeće, pa ovo je cirkus od tima... Odbrana na čelu sa Ostojićem, bolje je Brskovo... Napad ne može vola ubost, putuj igumane!

Parter B

pre 6 godina

Loš teren,visoka trava,nisu vam svirali dovoljno penaltizana,svaka utakmica se ne igra do 100.minuta,šta je sledeće od umotvorina u JSD ?!?
Đukiću i Muto,ostanite obojica,da se ne lažemo,veliki ste vi Zvezdaši,to znaju svi koji vas poznaju...

wroom1975

pre 6 godina

Još taj derbi da te istrpimo i tebe i tvoje izjave i doviđenja. Njima ništa nije falilo da ti daju 2 komada. Od njegovog dolazka sam pričao da će upropastiti sve što je Nikolić stvorio zato su ga izterali iz Valensije jer igra anti fudbal. Reprezentaciju nam je upropastio i nismo mogli da se oporavimo 2 godine posle njega.

Deki

pre 6 godina

U Kijevu je bio dobar teren. Kad će da shvate u Partizanu da gubimo od slabijih zato što nam je sistem u igri loš. Objasni napadačima kad krenu u kontru da ne idu jedan u drugog, nego da šire igru. Takodjer objasni da se lopta ne davi, ona mora stalno da se kreće, to se sve uvežbava.Iskreno, Djukić me razočarao, očekivao sam više. Pa takvih trenera imamo na kilo u Srbiji. Jedan Nikolić je izmislio za Djukića fudbal.

Marko

pre 6 godina

Pocetkom 2017 covek je isteran iz Emirata , jer njegov klub zaredjao 7 poraza...ejjj u Emiratima...covek nigde, bukvalno nigde, nije odradio ugovor, vec je bio pozdravljen ka kapiji mnogo ranije.
Njega jedino onaj Pantic sa TV Partizan uzdize, kao da mi ostali nemamo interent i ne mozemo da proverimo sta je uradio u karijeri kao trener.
Svaka cast kao igrac, ali kao trener covek je ubedljivo najgovri u istoriji Partizana.

mirko

pre 6 godina

Izjava ista kao protiv Vojvodine i Spartaka, on nema šta da kaže nego ponavlja istu frazu.
Igrali ste očajno Đukiću celu jesen i najpametnije ti je da odeš.
Evo njegove izjave: " Dobro, nemam šta da zamerim igračima borili su se, povrede nas ometaju da igramo u punom sastavu"
Čoveka ne poznajem, nemam ništa protiv njega, ali je loš trener i ne razumem šta hoće sa ovakvom igrom?

Kavric

pre 6 godina

Inace,ovako je to bilo, deo terena po kome napada Partizan prefrezirali carapani! A na poluvremenu, prefrezirali drugu stranu a onu prvu izvaljali! Ja vido'! Je l' sad u redu Beogradjani?!

Nikone

pre 6 godina

Ovaj čovjek pojma nema,poslušajte sve njegove izjave i opravdanja za lošu igru,bože sačuvaj.Mozda jedna dvije utakmice bile dobre sve ostale jad za gledanje.Smjena dok ima vremena.

BBRS

pre 6 godina

Samo pobeda u derbiju treba da ga ostavi na klupi.
(nik sloter, 10. decembar 2017 18:37)

Po to logici može već večeras da pakuje kofere !

Milan

pre 6 godina

Sta ti je smetalo protiv Vozdovca, sunce? Ovaj lik ni karaktera ni sramote, ali posle svakog neuspeha ja vec znam sta ce da kaze. Nemam sta da zamerim igracima, ali smetala nam kisa, posle mu smetalo sunce, pa sneg, pa mu smetao pomocni sudija...itd idi bre vise nije te sramota.

ban

pre 6 godina

E moj Djukicu, kakav teren vama takav i protivniku. Pa od Napredka si izgubio i po najlepsem mogucem vremenu. 11 bodova si prosuo na nasem terenu jesenas. Toliko o tebi, a za moje prijatelje jedna konstatacija jer pamtim odavno, ubedljivo najgori treneri u istoriji Partizana su Toma Kaloperovic,Miodrag Jesic i Miroslav Djukic, a najbolji Ivica Osim, Ante Mladinic i Matekalo od starijih a od mladjih Tumbakovic, Stanojevic i naravno Mateus. Koliko od trenera zavisi igra, uporedite Partizanovu jesen i prolece, sa skoro istim igracima a razlicitim trenerima.

ArtuDitu

pre 6 godina

Gledajuci utakmice Partizana, koje su igrali ove sezone, stekao sam utisak da su svi postignuti rezultati plod fantasticnih odbrana golmana Stojkovica. A kada je u fudbalu golman najbolji zna se kakva je ekipa. To se mozda najbolje videlo u utakmicama koje su odigrali u Ligi Uefa sa jedinom ozbiljnom ekipom iz grupe. Primili su sedam golova u dve utakmice. U domacem prvenstvu provlacili su se u nekoliko kola ali su Spartak, Vojvodina i danas Napredak prekinuli to provlacenje. Srecna okolnost za Partizan je sto bolja ekipa, bolja forma ili bolji rezultati nikada nisu bili presudni kada je derbi u pitanju. Ali, ukoliko crno-beli izgube u sredu Djukiceva pozicija bice ozbiljno uzdrmana a sigurno ce se postaviti i pitanje dovedenih pojacanja.

Markus

pre 6 godina

Sreca pa mi navikli samo na vrhuske terene i igramo tehnicki fudbal bolje od Barselone pa nas toliko kolje onakav teren. Pa 90% terena nase lige je istog kvaliteta kao i ovaj.

Cubaka

pre 6 godina

Nisam nesto pratio, u Krusevcu su dobili dva komada, kazu los teren, a u Kijevu su dobili cetiri komada, jel' to znaci da je teren u Kijevu bio duplo losiji ?

Rade ns

pre 6 godina

Zadnja 3 kola u ligi osvojena 2 boda sramota za Partizan Djukic podhitno da leti iz kluba i oterati oba miletica prodati tavambu dok moze nesto da se uzme za njega(lik veze sa fudbalom nema) i uz dva pojacanja u odbrani mozda napravimo neku hemiju u igri sa novim trenerom u suprotnom tesko da ce mo izboriti evropu kroz prvenstvo. Djukicu odlazi!!!

Samo realno

pre 6 godina

Ma jeste I teren I sta sve jos, ali jedna stvar stoji...cim sam cuo da ti preuzimas partizan, znao sam da nema nista od titule...I ovo u EL mi je misterija, ali valjda jer su ostali u grupi operisani od fudbala. Samo je pitanje sa kolikom ce razlikom zvezda uzeti titulu, nista vise...reala je da se uzme kup I to je to...

CJ

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

To jeste slučaj kada bi ta lošija ekipa išla na 0-0...onda bih i razumeo, ovako ta loša ekipa dade 2 gola.
Koliko bi tek dali da je teren bio dobar?

ko-ometator

pre 6 godina

Dajte partizanu da igra svoju ligu sa svojim sudijama, terenima, rivalima po izboru. Virtuelni prvaci univerzuma da budu. Mozda ni tad... :-)

pikolo

pre 6 godina

Prvo, Napredak je imao bar 4-5 dobrih sansi, od kojih je iskoristio dve, a sta reci za promasaj na kraji, jedan na nula. Drugo, teren je los i za Napredak kao i za Partizan, a trece ostani tu gde jesi, sa tobom na celu Partizan nema bas nikakve sanse za titulu.

Skorpion

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

Znaci u ovom slucaju to je prednost za Partizan.

kolee

pre 6 godina

@ban ma pusti Zvezdu, mi nemamo odbranu, a i napad je slab, ne moze niko da ti ukrade ili namjesti titulu ako ti dobijes svoje utakmice. prosle godine se to vidjelo. Pa mi primamo amaterske golove, pogledaj snimke nasih primljenih golova, odbrana ne postoji, lose stoje, sudaraju se malte ne, Stojkovic je cupao ekipu na 90% utakmica! U ovoj ekipi ne znam da li ima tri ozbiljna igraca. Nije tu Djukic toliko ni kriv, kad nemas odbranu, nemas dobru sredinu, a prosjecan napad!

Boris

pre 6 godina

Treba postaviti stvari na svoje mesto,a one glase ovako Djukic je imao propusta pre svega u domacem prvenstvu i nekih pogresnih procena,sto nas je kostalo gubitka odredjenog broja bodova,ali ne treba cutati o tome da je drzava,vladajuca partija odredila da bi zvezda trebala biti prvak drzave i to je gotova prica,primera i dokaza je mnogo ,kada bi sve nabrajao ne bi imao dovoljno slova,evo samo prethodno kolo i nedosudjen penal orotiv Vojvodine,a dosudjen Zvezdi protiv Backe ,gde su se smejali i neki fudbaleri zvezde,gospodin premijer daje neke mrvice i FK Partizanu i to se reklamira ns sav glas,pa celnici moraju da cute i da se zahvaljuju !! Sudijska organizacija je nesto najsmesnije i najtuznije sto se pojavilo u nasem fudbalu zadnjih 10 godina !!! Sto se tice lige evrope korektno odigrano ,bez neke vece zamerke,cak i Protiv Dinama igra je bila bolja od rezultata !!!

v_K_esspreso

pre 6 godina

Sve dok O Djukicu i Partizanu kao klubu ovako misle navijaci Partizana, Zvezda neka ne misli. Nama protivnik ne treba, mi smk protivnici sami sebi. Kad se pobedio Jang Bojs i tada je bilo nezadovoljnih...pa Zvezdini navijaci sa onim mrtvim Bozovicem nikada nisu ovoliko pljuvali sopstveni klub. U 2017 partizan uzeo dupli krunu i plasirao se na prolece u Ligi Evrope i neko ovde vice: Djuka odlazi, Ilijev idi, vodi Tavambu, Sumu, i ostale.... pogledajte se u ogledalo dragi navijaci.

Bob

pre 6 godina

Nemoguce je to, da si ti i dalje trener Partizana??? Pricas bajke kao vodja, u koje i deca ne mogu da poveruju. Nemas igru, sistem, nista ne stima, zadnja linija raspad sistema, useta se svaka ekipa u gol kako stigne. Ima da se kaze jos dosta, ali ne zelim da pisem. Voleo bih da prisustvujem samo jednoj konferenciji za medije, da te pitam tri strucna pitanja, i da cuju nasu navijaci tvoj odgovor!

Rajko

pre 6 godina

Istine radi,Partizan pred utakmicu sa Dinamom iz Kijeva svoju utakmicu igra u nedelju u 16h sa Vojvodinom,a Zvezda kao favorizovani državni projekat igra u subotu sa Bačkom u 13h!?Svi su znali prognozu vremena za tu nedelju,sneg vejavica,i zato odrede Partizanu termin po meri, da se poubija po onom kijametu sa uvek neugodnom Vojvodinom.Mada, s obzirom ko putuje u goste a ko je domaćin u tom kolu u Ligi Evrope ,trebalo je po logici stvari da bude obrnuto.Pa onda posle napornog putovanja i povratka iz Kijeva, dočeka nas odmorni Napredak koji naravno primenjuje taktiku koju je Đukić trebao da primeni i da sa umornim timom odigra defanzivnu varijantu i da ovo malo ekipe sačuva za Večiti derbi.Ko nema kratko pamćenje zna da je gospodin Marko Nikolić izgubio titulu porazom od Napretka, pod vođstvom Lalatovića,koji je tom prilikom likovao!!Zato u sredu Grobari svi na stadion.

maradona

pre 6 godina

kako te nije sramota?!!! stalno neki izgovori, dokle vise?! igraci su nam ocajni, treba nam 7 novih igraca! prodati sve za koje imamo ponude ( ako uopste neko zeli ove krseve) samo stojketa ostaviti! dovesti normalnog trenera i sve ispocetka!

ban

pre 6 godina

Svestan sam da ove godine Zvezda "mora" da bude prvak i gotovo, kao nekada za vreme Tita kada se jos na pocetku prvenstva znalo ko ce da bude prvak. Ali zao mi je samo kako Uprava nikada ne iskoristi sansu da klub izdignu. Zvezda se pojacavala celo leto kao da oni igraju ligu Sampiona a ovi nasi do zadnjeg momenta nisu znali ko ce da bude u timu. E sada se bojim da cemo duze vreme cekati na titulu. Zivi bili pa videli.

Sasa

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka

Tobla

pre 6 godina

Ne bih da budem Djukicev advokat ali na ovom terenu kao i na onom protiv Vose, ova igra se sigurno ne zove fudbal. Kako se zove ne znam ali fudbal sigurno nije. Ovo je i bukvalno njiva i to duboko oranje. U toj njivi svako na svetu moze svakog d dobije. I samo jedna primedba. Mislim da su Partizanovi igraci uzasno lose fizicki pripremljeni i da im je tesko da igraju i po idealnom terenu tako da ne cudi sto na ovakvim oranicama gde je fizicka sprema presudna nemaju sta da traze.

4. internacionala

pre 6 godina

Ljudi, šta se desilo sa ovim čovekom? Sećam se 2007. kad je moja Zvezda vezala dve duple krune a Djukic došao za trenera i krenuše kvalifikacije. Zvezda katastrofa a partizan sa nekim crncima nikad čuo za njih igra kao Barselona. Da ne beše onih nacionalista na tribinama protiv Zrinjskog Partizan bi tada dosta šta napravio u Evropi. Partizanova najbolja igra u ovom milenijumu je bila ta pod vodjstvom Djukica u prvom mandatu. Ovo? Ne liči ni na šta. Meni nikako nije jasno da je ovo drugi najveći uspeh Partizana od 2000. a ovako se loše igra. Mnogo sreće u evropi ste imali. To je očigledno.

PS. Nije da ne uživam. Nadam se da ćemo vas nakantati u sredu a da li ćete uruciti dotičnom otkaz je nebitno. Naša igra je za dva-tri nivoa iznad vaše tako da se za titulu uopšte ne brinem.

Van Basten

pre 6 godina

Napise covek, dobili ste na dobrom terenu u Kijevu 4 komada i pustite mu komentar.
Lik poredi Dinamo i Napredak.
Ah ta demokratija.

ban

pre 6 godina

Svestan sam da ove godine Zvezda "mora" da bude prvak i gotovo, kao nekada za vreme Tita kada se jos na pocetku prvenstva znalo ko ce da bude prvak. Ali zao mi je samo kako Uprava nikada ne iskoristi sansu da klub izdignu. Zvezda se pojacavala celo leto kao da oni igraju ligu Sampiona a ovi nasi do zadnjeg momenta nisu znali ko ce da bude u timu. E sada se bojim da cemo duze vreme cekati na titulu. Zivi bili pa videli.

Rajko

pre 6 godina

Istine radi,Partizan pred utakmicu sa Dinamom iz Kijeva svoju utakmicu igra u nedelju u 16h sa Vojvodinom,a Zvezda kao favorizovani državni projekat igra u subotu sa Bačkom u 13h!?Svi su znali prognozu vremena za tu nedelju,sneg vejavica,i zato odrede Partizanu termin po meri, da se poubija po onom kijametu sa uvek neugodnom Vojvodinom.Mada, s obzirom ko putuje u goste a ko je domaćin u tom kolu u Ligi Evrope ,trebalo je po logici stvari da bude obrnuto.Pa onda posle napornog putovanja i povratka iz Kijeva, dočeka nas odmorni Napredak koji naravno primenjuje taktiku koju je Đukić trebao da primeni i da sa umornim timom odigra defanzivnu varijantu i da ovo malo ekipe sačuva za Večiti derbi.Ko nema kratko pamćenje zna da je gospodin Marko Nikolić izgubio titulu porazom od Napretka, pod vođstvom Lalatovića,koji je tom prilikom likovao!!Zato u sredu Grobari svi na stadion.

Boris

pre 6 godina

Treba postaviti stvari na svoje mesto,a one glase ovako Djukic je imao propusta pre svega u domacem prvenstvu i nekih pogresnih procena,sto nas je kostalo gubitka odredjenog broja bodova,ali ne treba cutati o tome da je drzava,vladajuca partija odredila da bi zvezda trebala biti prvak drzave i to je gotova prica,primera i dokaza je mnogo ,kada bi sve nabrajao ne bi imao dovoljno slova,evo samo prethodno kolo i nedosudjen penal orotiv Vojvodine,a dosudjen Zvezdi protiv Backe ,gde su se smejali i neki fudbaleri zvezde,gospodin premijer daje neke mrvice i FK Partizanu i to se reklamira ns sav glas,pa celnici moraju da cute i da se zahvaljuju !! Sudijska organizacija je nesto najsmesnije i najtuznije sto se pojavilo u nasem fudbalu zadnjih 10 godina !!! Sto se tice lige evrope korektno odigrano ,bez neke vece zamerke,cak i Protiv Dinama igra je bila bolja od rezultata !!!

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

Па то вас је и спасило, да су услови били океј примили бисте 4 гола лагано. Ниси ти Ђукићу лош, Ал' у поређењу са Мутом.

v_K_esspreso

pre 6 godina

Sve dok O Djukicu i Partizanu kao klubu ovako misle navijaci Partizana, Zvezda neka ne misli. Nama protivnik ne treba, mi smk protivnici sami sebi. Kad se pobedio Jang Bojs i tada je bilo nezadovoljnih...pa Zvezdini navijaci sa onim mrtvim Bozovicem nikada nisu ovoliko pljuvali sopstveni klub. U 2017 partizan uzeo dupli krunu i plasirao se na prolece u Ligi Evrope i neko ovde vice: Djuka odlazi, Ilijev idi, vodi Tavambu, Sumu, i ostale.... pogledajte se u ogledalo dragi navijaci.

Sasa

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka

ko-ometator

pre 6 godina

Dajte partizanu da igra svoju ligu sa svojim sudijama, terenima, rivalima po izboru. Virtuelni prvaci univerzuma da budu. Mozda ni tad... :-)

Parter B

pre 6 godina

Loš teren,visoka trava,nisu vam svirali dovoljno penaltizana,svaka utakmica se ne igra do 100.minuta,šta je sledeće od umotvorina u JSD ?!?
Đukiću i Muto,ostanite obojica,da se ne lažemo,veliki ste vi Zvezdaši,to znaju svi koji vas poznaju...

Tobla

pre 6 godina

Ne bih da budem Djukicev advokat ali na ovom terenu kao i na onom protiv Vose, ova igra se sigurno ne zove fudbal. Kako se zove ne znam ali fudbal sigurno nije. Ovo je i bukvalno njiva i to duboko oranje. U toj njivi svako na svetu moze svakog d dobije. I samo jedna primedba. Mislim da su Partizanovi igraci uzasno lose fizicki pripremljeni i da im je tesko da igraju i po idealnom terenu tako da ne cudi sto na ovakvim oranicama gde je fizicka sprema presudna nemaju sta da traze.

Skorpion

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

Znaci u ovom slucaju to je prednost za Partizan.

Van Basten

pre 6 godina

Napise covek, dobili ste na dobrom terenu u Kijevu 4 komada i pustite mu komentar.
Lik poredi Dinamo i Napredak.
Ah ta demokratija.

Rade ns

pre 6 godina

Zadnja 3 kola u ligi osvojena 2 boda sramota za Partizan Djukic podhitno da leti iz kluba i oterati oba miletica prodati tavambu dok moze nesto da se uzme za njega(lik veze sa fudbalom nema) i uz dva pojacanja u odbrani mozda napravimo neku hemiju u igri sa novim trenerom u suprotnom tesko da ce mo izboriti evropu kroz prvenstvo. Djukicu odlazi!!!

hh

pre 6 godina

Nisam navijac Partizana ali da li je moguce da se trener pravda losim terenom? Da je bio los teren jeste ali koliko je bio los Partizanu bio je i igracima Napretka. Vas najveci problem je odbrana.

kolee

pre 6 godina

@ban ma pusti Zvezdu, mi nemamo odbranu, a i napad je slab, ne moze niko da ti ukrade ili namjesti titulu ako ti dobijes svoje utakmice. prosle godine se to vidjelo. Pa mi primamo amaterske golove, pogledaj snimke nasih primljenih golova, odbrana ne postoji, lose stoje, sudaraju se malte ne, Stojkovic je cupao ekipu na 90% utakmica! U ovoj ekipi ne znam da li ima tri ozbiljna igraca. Nije tu Djukic toliko ni kriv, kad nemas odbranu, nemas dobru sredinu, a prosjecan napad!

Marko

pre 6 godina

Pocetkom 2017 covek je isteran iz Emirata , jer njegov klub zaredjao 7 poraza...ejjj u Emiratima...covek nigde, bukvalno nigde, nije odradio ugovor, vec je bio pozdravljen ka kapiji mnogo ranije.
Njega jedino onaj Pantic sa TV Partizan uzdize, kao da mi ostali nemamo interent i ne mozemo da proverimo sta je uradio u karijeri kao trener.
Svaka cast kao igrac, ali kao trener covek je ubedljivo najgovri u istoriji Partizana.

BBRS

pre 6 godina

Samo pobeda u derbiju treba da ga ostavi na klupi.
(nik sloter, 10. decembar 2017 18:37)

Po to logici može već večeras da pakuje kofere !

maradona

pre 6 godina

kako te nije sramota?!!! stalno neki izgovori, dokle vise?! igraci su nam ocajni, treba nam 7 novih igraca! prodati sve za koje imamo ponude ( ako uopste neko zeli ove krseve) samo stojketa ostaviti! dovesti normalnog trenera i sve ispocetka!

Mastermind

pre 6 godina

ODLAZI! Kakvo crno proljeće, pa ovo je cirkus od tima... Odbrana na čelu sa Ostojićem, bolje je Brskovo... Napad ne može vola ubost, putuj igumane!

wroom1975

pre 6 godina

Još taj derbi da te istrpimo i tebe i tvoje izjave i doviđenja. Njima ništa nije falilo da ti daju 2 komada. Od njegovog dolazka sam pričao da će upropastiti sve što je Nikolić stvorio zato su ga izterali iz Valensije jer igra anti fudbal. Reprezentaciju nam je upropastio i nismo mogli da se oporavimo 2 godine posle njega.

Samo realno

pre 6 godina

Ma jeste I teren I sta sve jos, ali jedna stvar stoji...cim sam cuo da ti preuzimas partizan, znao sam da nema nista od titule...I ovo u EL mi je misterija, ali valjda jer su ostali u grupi operisani od fudbala. Samo je pitanje sa kolikom ce razlikom zvezda uzeti titulu, nista vise...reala je da se uzme kup I to je to...

ban

pre 6 godina

E moj Djukicu, kakav teren vama takav i protivniku. Pa od Napredka si izgubio i po najlepsem mogucem vremenu. 11 bodova si prosuo na nasem terenu jesenas. Toliko o tebi, a za moje prijatelje jedna konstatacija jer pamtim odavno, ubedljivo najgori treneri u istoriji Partizana su Toma Kaloperovic,Miodrag Jesic i Miroslav Djukic, a najbolji Ivica Osim, Ante Mladinic i Matekalo od starijih a od mladjih Tumbakovic, Stanojevic i naravno Mateus. Koliko od trenera zavisi igra, uporedite Partizanovu jesen i prolece, sa skoro istim igracima a razlicitim trenerima.

Deki

pre 6 godina

U Kijevu je bio dobar teren. Kad će da shvate u Partizanu da gubimo od slabijih zato što nam je sistem u igri loš. Objasni napadačima kad krenu u kontru da ne idu jedan u drugog, nego da šire igru. Takodjer objasni da se lopta ne davi, ona mora stalno da se kreće, to se sve uvežbava.Iskreno, Djukić me razočarao, očekivao sam više. Pa takvih trenera imamo na kilo u Srbiji. Jedan Nikolić je izmislio za Djukića fudbal.

Milan

pre 6 godina

Sta ti je smetalo protiv Vozdovca, sunce? Ovaj lik ni karaktera ni sramote, ali posle svakog neuspeha ja vec znam sta ce da kaze. Nemam sta da zamerim igracima, ali smetala nam kisa, posle mu smetalo sunce, pa sneg, pa mu smetao pomocni sudija...itd idi bre vise nije te sramota.

Cubaka

pre 6 godina

Nisam nesto pratio, u Krusevcu su dobili dva komada, kazu los teren, a u Kijevu su dobili cetiri komada, jel' to znaci da je teren u Kijevu bio duplo losiji ?

pikolo

pre 6 godina

Prvo, Napredak je imao bar 4-5 dobrih sansi, od kojih je iskoristio dve, a sta reci za promasaj na kraji, jedan na nula. Drugo, teren je los i za Napredak kao i za Partizan, a trece ostani tu gde jesi, sa tobom na celu Partizan nema bas nikakve sanse za titulu.

Kavric

pre 6 godina

Inace,ovako je to bilo, deo terena po kome napada Partizan prefrezirali carapani! A na poluvremenu, prefrezirali drugu stranu a onu prvu izvaljali! Ja vido'! Je l' sad u redu Beogradjani?!

Aco RS

pre 6 godina

Pokusavam biti objektivan,podrzavao sam Djukica misleci da treba vremena da se ekipa uigra.Ali ne ide,smjena trenera pod hitno,dovesti nekog sa autoritetom da razdrma ekipu.

Daniele

pre 6 godina

Po tom istom terenu mi nismo primili dva "blatnjava" gola nego dva lepa gola iz tecnih akcija koje su mogle biti prekinute da je imao ko da ih prekine. Po meni, Miletic (bek), Jevtovic, Vulicevic i TAVAMBA (da, Tavamba, kome treba 10 sansi da bi dao jedan gol, jer ne zna da sutne loptu nego golove daje na silu) bi trebalo pod hitno da budu odstranjeni iz ekipe zajedno sa Djukicem. Eto, to je moje vidjenje stvari.

Nikone

pre 6 godina

Ovaj čovjek pojma nema,poslušajte sve njegove izjave i opravdanja za lošu igru,bože sačuvaj.Mozda jedna dvije utakmice bile dobre sve ostale jad za gledanje.Smjena dok ima vremena.

mirko

pre 6 godina

Izjava ista kao protiv Vojvodine i Spartaka, on nema šta da kaže nego ponavlja istu frazu.
Igrali ste očajno Đukiću celu jesen i najpametnije ti je da odeš.
Evo njegove izjave: " Dobro, nemam šta da zamerim igračima borili su se, povrede nas ometaju da igramo u punom sastavu"
Čoveka ne poznajem, nemam ništa protiv njega, ali je loš trener i ne razumem šta hoće sa ovakvom igrom?

ArtuDitu

pre 6 godina

Gledajuci utakmice Partizana, koje su igrali ove sezone, stekao sam utisak da su svi postignuti rezultati plod fantasticnih odbrana golmana Stojkovica. A kada je u fudbalu golman najbolji zna se kakva je ekipa. To se mozda najbolje videlo u utakmicama koje su odigrali u Ligi Uefa sa jedinom ozbiljnom ekipom iz grupe. Primili su sedam golova u dve utakmice. U domacem prvenstvu provlacili su se u nekoliko kola ali su Spartak, Vojvodina i danas Napredak prekinuli to provlacenje. Srecna okolnost za Partizan je sto bolja ekipa, bolja forma ili bolji rezultati nikada nisu bili presudni kada je derbi u pitanju. Ali, ukoliko crno-beli izgube u sredu Djukiceva pozicija bice ozbiljno uzdrmana a sigurno ce se postaviti i pitanje dovedenih pojacanja.

Markus

pre 6 godina

Sreca pa mi navikli samo na vrhuske terene i igramo tehnicki fudbal bolje od Barselone pa nas toliko kolje onakav teren. Pa 90% terena nase lige je istog kvaliteta kao i ovaj.

CJ

pre 6 godina

Ocigledno da vecina koja ovde komentarise ne razume fudbal. Kad je neka ekipa bolja i kad je los teren to je automatski prednost pre pocetka meca za losiju ekipu. Fudbal nije tuca i trka
(Sasa, 10. decembar 2017 19:52)

To jeste slučaj kada bi ta lošija ekipa išla na 0-0...onda bih i razumeo, ovako ta loša ekipa dade 2 gola.
Koliko bi tek dali da je teren bio dobar?

Bob

pre 6 godina

Nemoguce je to, da si ti i dalje trener Partizana??? Pricas bajke kao vodja, u koje i deca ne mogu da poveruju. Nemas igru, sistem, nista ne stima, zadnja linija raspad sistema, useta se svaka ekipa u gol kako stigne. Ima da se kaze jos dosta, ali ne zelim da pisem. Voleo bih da prisustvujem samo jednoj konferenciji za medije, da te pitam tri strucna pitanja, i da cuju nasu navijaci tvoj odgovor!

4. internacionala

pre 6 godina

Ljudi, šta se desilo sa ovim čovekom? Sećam se 2007. kad je moja Zvezda vezala dve duple krune a Djukic došao za trenera i krenuše kvalifikacije. Zvezda katastrofa a partizan sa nekim crncima nikad čuo za njih igra kao Barselona. Da ne beše onih nacionalista na tribinama protiv Zrinjskog Partizan bi tada dosta šta napravio u Evropi. Partizanova najbolja igra u ovom milenijumu je bila ta pod vodjstvom Djukica u prvom mandatu. Ovo? Ne liči ni na šta. Meni nikako nije jasno da je ovo drugi najveći uspeh Partizana od 2000. a ovako se loše igra. Mnogo sreće u evropi ste imali. To je očigledno.

PS. Nije da ne uživam. Nadam se da ćemo vas nakantati u sredu a da li ćete uruciti dotičnom otkaz je nebitno. Naša igra je za dva-tri nivoa iznad vaše tako da se za titulu uopšte ne brinem.