Subota, 09.12.2017.

19:00

Partizan popustio u 4/4, pobeda Cedevite u Pioniru

Košarkaši Partizana izgubili su od Cedevite 92:82 u derbiju 11. kola ABA lige.

Izvor: PT

Partizan popustio u 4/4, pobeda Cedevite u Pioniru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

Tatko

pre 6 godina

@JDAleksandar
Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.

Ima samo jedna sitnica: promenili su adresu, dodali DIVA i izbrisali dug od preko deset miliona evra.

Pozdrav svima!

JDAleksandar

pre 6 godina

Neko sam ko ne voli Crvenu zvezdu ali drugari Partizanovci pre nego sto napisete nesto o njima dobro razmislite gde su danas oni,a gde smo mi ! Mi smo mislili da cemo samo mi igrati kosarku u Srbiji i da ce to trajati narednih sto godina i nismo uradili nista sto se buducnosti kluba tice u vreme Danilovica i Vujosevica ! Posle 3,4 godine u timu imamo talentovane klince poput Tadica,Aranitovica,Stevanovica,Gavrilovica,Tanaskovica,Pecarskog kojima trebs podrska nas Partizanovaca da ove sezone napreduju i da nam sledece godine u timu budu bolji i konkurentniji ! Tim se ne pravi za dva meseca ! On se pravi najmanje godinu dana ! Kao neko ko prati kosarku secam se generacije iz Laktasa koja je rasla kroz sezone i ako je najstariji igrac u timu bio Dragan Milosavljevic sa tada 24,5 godina ! Ali isto se secam Luke Mitrovica i njegove face na klupi kada je Bane Djekic pogodio za 82:54 za Partizan ! Posle samo godinu ipo dana taj isti Luka Mitrovic je bio sampion sa Zvezdom i pobedio Partizan ! To je upravo ono sto nama sada treba ! Ne treba upadati u euforiju posle pobede ali ni dramiti posle poraza ! Ova deca moraju da porastu ove sezone i ako ne dobijaju dovoljno minuta,ali koliko god da dobiju ovo im je prva sezniorska sezona,prva sezona u ABA ligi,prva sezona u evropi.Lako je sada zaduziti se 3 miliona kreditima i dovesti 5 igraca na po godinu dana,ali to nije poenta ! Poenta je istrpeti ove momke,a sledece godine uz 3,4 pojacanja krenuti u neke vece ciljeve.Mi prvo moramo da sredimo svoj klub,a ne da obracamo paznju na druge.Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.Tiha voda breg roni,tako se kaze.Samo stroljenje i podrska za momke.Na dobrom smo putu,bez obzira na ovaj poraz.Kiksom se moze nazvati jedino poraz od Mornara i MZT-a ! Sada bi sa te dve pobede imali 7-4 ! Sto se tice Zvezde,Cedevite,Buducnosti.To je sada za nas preveliki zalogaj ! Istorija ne igra kosarku,Partizan je dva puta veci i uspesniji od svih njih to stoji,ali to u ovom trenutku nema veze !

Ljubisa livac

pre 6 godina

Vraca se Samardo, dolazi Zagorac, ceka se jos plej, Salo Pavlovic sa pecanja i Dulo general i pali se masina! Napasce se 6. mesto svim snagama!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

(JDAleksandar, 09. decembar 2017 23:35)

Pa ovde ima i normalnih!
Neočekivano ali za pohvalu!
Recept je jednostavan RED,RAD I DISCIPLINA!

Toto-ko-tunjo-i-paradoksalna-opozicija

pre 6 godina

Prezivecemo mi i ovo ali zna se ko glas grobara nikada dobiti nece.
 (Xman, 9. decembar 2017 21:31)

Samo znam da se vi drzite proverenih vrednosti:
"Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas", rekao je Vučelić Tanjugu.

anica

pre 6 godina

@Veciti delija
Zvezdasica sam, ne kompleksacica, pisem sta zelim...ne zastupam ni tvoje ni nicije misljenje, vec svoje. Partizan je bivsi evropski prvak u kosarci i igrao je F4 evrolige, postujem to i ne zelim im nista lose. Nemam emociju prema tom klubu, ali to ne znaci da sam corava. Jedno su sitna navijacka peckanja a drugo mrznja. Imam li pravo da volim svoj klub a ne mrzim vecitig rivala, je l to toliko cudno?...to sto su mu navijaci, cast izuzecima iritantno ne realni, detinjasti i veruju u deda mraza njihov problem...takvim ljudima koji su zajedljivi, koji mrze i sire netrpeljivost ne treba davati na znacaju...naravno, ovo se odnosi i na neke navijace Zvezde...obostrano je to.

KaraDjordje

pre 6 godina

Ne znam za druge ali sto se mene tice bas su lepo igrali, dobro, odbrana im je malo suplja, organizacija napada skripi a u sutu su neprecizni, trener im nesto crta oni ne razumeju, ali sve ostalo je bilo bas lepo.

Iskren

pre 6 godina

Tapkanje u mesto dalje traje.. Žalosno je gledati da je K.K Partizan nisko spao u košarci ajd fudbal da razumem al košarci je bar bio uspešan klub što u evropi odnosno na Jadranu.. Teško da to neko shvata realno od običnih partizanovaca odnosno simpatizera koji navijaju za taj klub..

mirko

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
 (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje

Nemke

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)
Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
(Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje
(mirko, 9. decembar 2017 23:21)

Hahahahaha! Klik! hahahaga nije mi žao njih uopšte,zati sto znam sta su sve radili i kako su se sladili onim sto se nama desavalo! Svako ko zna celu pricu nece da ih žali!

Wllaxy

pre 6 godina

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!
(Igor PFC, 09. decembar 2017 22:04)

Duboko izvinjenje što vas nismo sačekali već smo vam prošle godine pobegli u finala svih liga koje smo igrali zajedno...

Btw dobro se ti nama vratio, ovo je kvalitetno trolovanje...

Podsetnik za sve napaljene

pre 6 godina

Posto su pobedjeni ekstra jaki Bilbao i nikada jaca Cibona, krenulo je ovako...

Ауууу како играмо, фантазија!
Брзо, течно, офанзивно, са пуно шутева, браво бре Муто!
Стварно смо Голден стејт.
Само сипај!
(пентхаус, 27. oktobar 2017 18:26) # Link komentara
Preporučujem (+748)Ne preporučujem (-9)

2.Partizan je sa Semjuelsom pogodio, ovo je sad tim koji moze do trona u Aba ligi, a dogodine Evroliga i nova visegodisnja dominacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (politicariSukriminalci, 27. oktobar 2017 18:33) # Link komentara
Preporučujem (+733)...

E moji rodjaci...ovo je bilo 27.10.2017.godine, dakle pre nepunih 45 dana. Lozenje, stigao derbi unutra 7500 ljudi. Stize Zagorac i ceo vokabular poznatih krilatica - pali se mashina, Zagor superheroj, Samardo zverina, Goss the boss itd itd... I onda Pera, Tejlor i kompanija objasnili neke stvari... Puce krcag na 100 delova.

ultrasrbin

pre 6 godina

Muto,

nadam se da si iskoristio kvotu na Cedevitu.
Uplatis tvojih cuvenih 5000 eura i sta te briga.
Dok si bio u Radnickom KG nikako nisam shvatao tvoju filozofiju i kako gubis utakmice koje su vec dobijene.
Onda mi ljudi objasnili da je to visa, i to samo tvoja, matematika.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ anica - Šta ih hvališ? Kakav oni imaju renome👎? Ja navijam da budu zadnji na kraju sezone! Ti si valjda naša, zvezdašica? Ili se varam?

Igor PFC

pre 6 godina

Mogu da nam rade sta hoce, ali sta god bilo prezivecemo!

I sta god nam radili nikada, ALI NIKADA, necemo biti SNS igracka i zahvaljivati se predsedniku za svaki dinar koji nam da, pa makar dobijali jos 10x vise od ovih silnih miliona koliko vama sada sipaju za poslusnost!!!

Ne moraju da nam daju nista, prodacemo Vanju i Andrica pa cemo imati love za naredne 3 godine, a uz mlade koji dolaze sledecih 11 godina cemo ponovo gospodariti regionom!

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!

Wllaxy

pre 6 godina

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 22:24)

Jedino sigurno pod "nećeš moći... " ovde je da ti nešto shvatiš i ne pišeš netačne stvari i gluposti, sve ostalo je pod možda...

Dušan

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!

Dag Kristi

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

A ja sam godinu dana jurio nakon toga nastavak koji se zvao "Dijablarova sudbina",kada sam nasao,mogao sam da umrem,bukvalno. :)

Objektivno

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a?
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41)
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okidač, 9. decembar 2017 21:46

Postoji,jos kako!Sinoc ti je zagorcala vece,kao i pre 3-4 dana kad si navijao za Real protiv nje.Dok ona delje velikane u EL,tvoj mali klub je na mestu koje i zasluzuje.Nastavi da pratis najjaci klub sa ovih prostora.

Objasnjenje

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 9. decembar 2017 21:45)

Kao sto su prosle te 13 sezone,proci ce i ovih 26 za redom,to je neminovno a vec smo bili medju 8 u EL,slabo ti je pamcenje i to mnogo pre po broju utakmica nego vi a bice i F4,ne brini.Sto se Tita tice,svako malo stariji,ko je pratio sport u bivsoj Jugi,odlicno zna koji je slogan sa tribina bio najpoznatiji na partizanovim utakmicama a to je Tito partija-crno bela armija i da je Josip Broz javno izjavljivao da navija za dva kluba,za Hajduk iz srca i za partizan,kao tim vojske.

Wllaxy

pre 6 godina

hahah jedini sportski klub,brend...pa niste postojali u fudbalu u kosarci a sad kao najveci.....hahahah
(paok gate 4 solunica, 09. decembar 2017 21:52)

Tako je, nismo postojali u fudbalu nego su se oni graveri zeznuli pa su na peharima namenjenim prvacima Evrope i sveta greškom ugravirali ime našeg kluba.
Znaš, šta god mislio, to hahah ti uopšte ne pomaže da ti komentar deluje pametnije...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a? 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41) 
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
(Okidač, 09. decembar 2017 21:46)


Hahahahahahhahahahahahha patiš,patiš...ako,ako ....važno da je Keln pobedio i Zagorac je stigao !!!

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

@objasnjenje
Daj nam dokaz titove "tvrdnje" I ja pamtim SFRJ i taj vas Tito to nikada nije rekao jer ga je bolelo uvo za sport.
Ali da ste zajedno s bracom iz Splita plakali to svi znaju. Za one koji ne znaju tu je YOUTUBE.

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."

Wllaxy

pre 6 godina

Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte. 
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 21:45)

OK, znam da je to i previše komplikovano za tebe da shvatiš ali mi pre dve godine JESMO ušli među osam i tamo u četvrtfinalu izgubili od budućeg šampiona ekipe CSKA... No dobro, očito je to too much informacija za tebe...

NoName

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

Lepa vremena. Imao sam oko 2500 stripova. Lunov Magnus, Zlatna serija, Marti Misterija, Dilan Dog, nešto malo Alan Forda... U jednom ćošku 7-8 redova naslagano od poda do plafona. Otišao u vojsku, kad sam se vratio nije bilo ni jednog jedinog. Moje i burazerovo društvo odnelo do poslednjeg. Danas ih imam samo na diskovima. Ali nije to to, nema ništa dok ne lizneš prst da bi okrenuo list. Navika valjda, ko će ga znati... Pozzzz

NoName

pre 6 godina

Iskreno...zao mi vas je. 
(Bojan, 09. decembar 2017 21:07 
Iskreno, nije!
(dzoni77, 09. decembar 2017 21:58)

Iskreno, slažem se sa drugim komentarom.

NoName

pre 6 godina

Od malena navijam za partizan,neverovatno je koliko volim ja ovaj klub,neverovatno..Od malena ja maštam za zaigram za Betis.
(Zagorac, 09. decembar 2017 21:09)

I pare mi nikad nisu bile problem.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....

lemuri

pre 6 godina

@Sofronije...
Opusti se nije ovo bitno , bitno je da Zvezda izgubi od Kelna !!!
Kako Vam se svima vama vraca .
Zao mi za razliku od tebe kluba i pravih navijaca , ali zbog Vas koji ste danima drobili uzivam . Jer ta histerija je bila nesto sto se ne prasta i ne zaboravlja .
Sada , posle srede , za nauk u svoje dvoriste i svoje brige inace znas sta sledi .

Samardo

pre 6 godina

E Zagorce ne volis samo ti partizan....i ja ga obozavam,od rodjena mastao o njemu,u mom selu u Jamajki.Vise o tome mozes procitati nam instagram profilu,iliti na insta storry...poyy

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Da je ovo ne daj Bože domaća liga sada bi čitali saopštenja i izjave kako ih sudije kradu i guraju Zvezdu da postane prvak. Ali hvala Bogu, pa nije ...

boris

pre 6 godina

Pa Dule bi tri puta pljuno sudije, dva puts hvatao igrca za vrat i na kraju dobio ovo pola kosa..ovaj prima 15 trojki..Partizan nazalost ne podseca vise na tu ekipu, slicni su dresovi i isto je ime ostalo su obrisi...nazalost

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita

zemunski kej

pre 6 godina

Slusao sam Grbovica pre oko mesec i po dana kod Tegeltije u emisiji, Kaze stanje u klubu finansijski je takvo da su tada kada su postavili MUTU bili pred gasenjem kluba, BUKVALNO ,Onda je vlada dala nekih 20 OOO evra za takse i sudije ,Posle su doveli ovog Ostoju ali u pitanju su milioni evra duga, Jedini izlaz je da urade sto i Zvezda ,da promene ime npr Partizan Beograd ili Partizan 1945 i ispocetka jer nemaju imovine.

anica

pre 6 godina

Nista gore nego kad ti licna zadrtost i ego ne dozvoljavaju da priznas da nista ne valja, pa tones sve dublje i dublje. Nema Partizan uopste lose igrace koliko je trener los...ovi Gos i Miler bas odlicni igraci...Busadzija od euforije ne moze vise da se koncentrise, i onaj Salic ume da odigra. Generalno je uvek Partizan imao ljude uz svoje ime koji ili su imali znanje pa prikrivali svoju losu narav ili obratno dus dibidus neznalice a sa ljubavlju i institucionalnim sablonima prvi da se dice.
Sramota je ovo za klub takvog renomea.

Aleksej

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!
(Milan, 09. decembar 2017 20:56)Grobari poznavaoci kosarke!

Toni

pre 6 godina

(milos, 9. decembar 2017 20:41)

O, pa ne ide to tako, "zamrznite" status. Može beton liga, može fuzija (ali da platite obaveze), i može ono najteže, što ja ne bih volio. "Zamrzavanje" baš i nije poznat status. Vi biste se malo "zamrzli" pa se opet "odmrzli" u najelitnijem takmičenju? A-a.

Zagorac

pre 6 godina

Grobari ne znam kako da vas utešim ali ajd da probam...Ne bih vam ja mnogo pomogao da sam došo...Ne bi ni Lebron uspeo da vas spasi.E eto,nadam se da sam vas utešio.

Vo iz Forda

pre 6 godina

Ako mi neko da jedan jedini smislen razlog zašto Andrić igra u Partizanu nikad više reč neću za dečka. Ja bi se samoispisao i batalio košarku, od sramote ako ni zbog čega drugog.

ostojici

pre 6 godina

Ali razigrava covek mlade, onaj jadan Pecarski ni minit, a jedini nesto zna. Al tako mu i treba, promasio svlacionicu kad je dolazio u Pionir...

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni?

gremlin

pre 6 godina

Cedevita u pet napada PET OD PET ZA TRI!!!Dali su nam 16 trojki,toliko otprilike i CZ i MZT u prvom kolu,e pa stvarno više!!!Pecarski NI SEKUND važno je da igraju GAVRILOVIĆ I ČAKAREVIĆ!!!Muto,verovao sam ti ali MI NE LIČIMO NI NA ŠTA!!!Gos i Miler SOLIDNI ALI NEMAJU SA KIME DA IGRAJU!!!

golub pismonoša

pre 6 godina

Auuuuu .... Kako će grobari da podnesu ove dane iza nas? Zvezda gazi na svim poljima a oni redjaju poraze. Serija se nastavlja i sledeće nedelje!

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...

Sofronije

pre 6 godina

Kao što rekoh Tantalove muke i nesrećni grobarski niz se nastavlja. Vojvodina, Ritas, Kijev, Keln, Efes, Cedevita... Napredak, Borac, Cibona? Ima li mu kraja? Kad dodamo Dilana Enisa i Radeta Zagorca, nije lako Grobar biti.

Mrki

pre 6 godina

Ne moze bre vise ovakooo.Kolko god da pogodimo vise primamo,i to je tako od pocetka sezone.Kazu odbrana je stvar volje,ali ja jednostavno ne verujem u to,jer ako je tako onda Muto ne znas da motivises igrace da igraju odbranu,a ako nije tako onda ne znas covece.S njim na klupi bolje nece biti kako god okrenes.Odlazi iz institucije!!!

Crnobeac

pre 6 godina

Koliko jos poraza Partizan mora da dozivi da bi netko dobio otkaz? Tu pre svega mislim na upravu,treneta, a od igraca: Cakarevica,Andrica,Salica,Gavrilovica pa cak i Marinkovica koji nije danas igrao.Treba istrpeti ovu sezonu i ubaciti u igru: Pecarskog,dati vecu minutazu Tanaskovicu, Tadicu pa cak i Aranitovicu.Sramta kako danas igra i na sto lici Partizan.

Zakecojle

pre 6 godina

Ajmo sad grobari vasu mantru „ godine dominacije su ostavile traga" i nabijajte glavu u pesak i tesite ste s time umesto da pogledate istini u oci. Mnogo gresaka ste napravili a najveca sto ste prodali Duleta za dodvoravanje vlasti.

milan

pre 6 godina

nije bitno ni da budemo zadnji ,jer kredit kk partizan je ogroman...ali brate mili daj da vidimo neku koncepciju i borbu i odbranu...čovek koji zapostavlja odbranu nije za Partizan,jednostavno odbrana je ključ svega...

Baki SM

pre 6 godina

"Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D"

U pravu si i nisi, gramatički je nepravilno, ali oko botova nisi, lično sam samo zaljubljenik u košarku od kojeg ružnu reč video nisi, a to što su su tribine prazne...

Borkes

pre 6 godina

Opet Muta forsira mlade. Tadic ni na klupi, Pecarski ni minut. Muka ga naterala, jer ima puno povreda, pa vratio Tanaskovica, inace ni ovaj ne bi igrao. I dovedite vise centra! Igra nikakva. Odlazi covece! Dovedite Canka

reflektor

pre 6 godina

Simpatizer sam Zvezde,ali pre svega objektivan poznavalac sporta i kosarke.Partizan nema odbranu,nema.Moze jednom,dva puta da prime 90+ poena,ali 8 puta ne moze da bude slucajno.Ne moze se napadom nositi sa protivnikom.Primiti 15 trojki na svom terenu!!!Iz kg-a sam,znam Mutinu igru iz Radnickog,on nije trener da zategne ekipu u odbrani pa da koristi to u napadu i na taj nacin dobija.Nema ovo pojma,kazem krajnje objektivno,a plus ti mladi kao sto prica da su oni prioritet,pa gde su koliko minuta???On ne zna da kroz EK spanuje ekipu za ABA.On poznaje koasarkui igru,ali je lud kao lik i trener je iz nekih proslih vremena.Isto,isto je igrao Radnicki,trci sutiraj a odbrana zvrji i igraci protivnika ostaju sami na trojkama,kao sto je slucaj bio veceras,ali i protiv Albe,Zvezde,Ritasa,Olimpije,Limoza...Ajd ok ali da gubis i od MZT-a...no comment.Ovo su cinjenice!

branko

pre 6 godina

SVI PROTIV NAS UBACUJU TROJKE SA PARKINGA ISPRED HALE...OVO JE ZA PRICU "VEROVALI ILI NE"...Usput,MUTA je najveci promasaj u istoriji Partizana...

opa

pre 6 godina

8 poraza u 9 zadnjih utakmica....ahahahahahahahhahahahahahah.....14 navijaca....ahahahahahahahha.Juce bilo vise komentatora grobara nego sad na utakmici.Mali i smesan klub

Mirko

pre 6 godina

Brate, ne možete da pobedite pa to ti je! Nude vam se da ih pobediti i vi ništa..
Nervirao sam se s vama, al ne vredi. Nemate šut i tu nema pomoći, mora mnogo da se trenira...
Evo baš pišem ovo i Edin na Areni priča da: ne možeš da pobediš u Aba ligi i uopšte danas ako nisi šuterski potentan, džabe sve..

Vazda Pobro

pre 6 godina

I da vidimo sta ima novo ovih dana... Zvezda pobedila Efes u tamo nekakvom takmicenju, Evroliga kako li ... Partizan po obicaju izgubio, ovaj put u nikad jacoj ABA ligi protiv nekakvih vitaminaca ... Sve je to normalno... Razigravali su `mlade` .. Stize Roberto Karlos i pali se masina ..ojha

Hell

pre 6 godina

Kada ti ekipa primi 15 trojki jednom moze biti slucajnost,ali kada ti ekipa svaku drugu utakmicu prima po 15 trojki onda je to ocigledno da trener nema pojma i da mu ekipa ne igra odbranu. Da Muta ima obraza odavno bi podneo ostavku i izvinio se navijacima sto je brukao klub,ali posto ga nema on ce ostati do daljnjeg i nastavice da nas bruka i ponizava. Sto je najgore Partizan ima jako solidnu ekipu,ne za titulu naravno ali za f4 aba lige sigurno,naravno sa ozbiljnim trenerom a ne sarlatanom!!!

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

I posle kazu za zvezdu da imaju srece sa trojkama u derbiju a cedevita im uvalila 14 trojaka.A to znaci da su lose brane sut za 3 poena

sasha tthe red baron

pre 6 godina

Dobro pamtim sve::::

Svaki put kada KKP ne primi 100 poena je kao pobeda,..
Iz ocaja u katastrofu, srljanja, bezidejno i naivno, i jos samo cekamo da KKP nekkako okrivi CZ za svoj situaciju, pa da bude sve po starom..
Iskrenije od ovog ne moze, KKP je toliko los da svaliti sve na Mutu je naivno, dok je uprava KKP iso tolio kriva, ako ne i vise,,., Veciti sporttsi direktor, koji ne sme dobiti otkaz, i "struka" koja je vec otpustila neih 5 igraca, i igraci za koje niko nikad nije cuo,,, uzas za gledati

Danilovgrad

pre 6 godina

Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas, kazao je Vucelic.

DobarLosZao

pre 6 godina

(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D

istorija koju ne želite da pamtite

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...
(shone, 9. decembar 2017 19:21)

Mi ako bi se vraćali, vratili bismo se u Halu sportova, jer smo tamo evropske utakmice igrali početkom 70-tih godina prošlog veka.
Tada je tamo pao Real, a pao je i u gostima u Madridu, dok ste vi tada bili nižerazredni klub.

Košarka postoji i pre dolaska Miloševića na vlast.

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast, popravili ste skor na 8 od 9. U zadnjih mesec i po dobili ste samo Megu, INSTITUCIJO! Naravno, 90+ niste razocarali ni ovog puta za muk u hali!

dzon meklejn

pre 6 godina

poslednih 9 utakmica - 8 poraza... e moj muto... hvala muti i sns upravi koji su od bivseg prvaka evrope napravili klub u rangu sloge iz kraljeva...
p.s. nisu igraci toliki kamenac koliko je cirkuzant muta nestrucan da vodi klub. ne vidim razlog da se plasiramo na f4 aba lige, prva 3 tima tu za nas su NBA.

Blue Moon 650

pre 6 godina

Kao protiv Zvezde, Budućnosti tako večeras i protiv Cedevite, tako blizu a tako daleko, opet solidna partija u jezivo lošoj atmosferi, mislim da Nikolić više ne može da vodi ekipu i od večeras se nadam da više nije trener Partizana. Novi trener podhitno.

et da lupim i ja neku

pre 6 godina

Ovo je strasno ni glave ni repa.Ekipa kao da nema trenera svako radi sta hoce, uopste nema potpis trenera.Ni odbrane ni skoka nista,kaubojski se sutiraju trojke ko kako hoce.Igra se bez centra neka Mutina filozofija.Gos i Miler samo sluze da te protivnik ne nabije velikom razlikom.Andric da skolu upise dok je jos mlad,decko strasljiv i bez fizickih predispozicija za sport.Dinamik pojacanja su smesna,Cakarevica ne bih komentarisao.Ostoja smenjuj Mutu dok jos ima sanse za 4 mjesto.

DobarLosZao

pre 6 godina

Svaka cast Velickovicu za sve sto je radio u Partizanu,ali u poslednje vreme kad god udje krenu neke greske i gusi se igra... Valjda ce biti bolje

Rep.Srpska

pre 6 godina

ortodoksni sam Zvezdas,sto stariji to je vise volim...ali,gledam utakmicu i nekako mi normalno da navijam ovde za Partizan...prosto ne mogu da navijam za Cedevitu.ali i pored mog zdusnog navijanja ovi crno-beli ne mogu nikako da se sastave.ocajni su i nekako sam tuzan sto,mozda,cak nece ni u play off da udju ako ovu utakmicu izgube.cak ni sebi ne verujem da mi ih je zao.bas mi nekako tuzno deluju.

milos

pre 6 godina

partizanovac sam ali po stoti put apelujem zamrznite status kluba dokle god neko ne bude zeleo da se ozbiljno bavim sa njim.ovo je pravo mucenje za sve koji volimo partizan

Novak

pre 6 godina

Slavlje može da počne....ne primiste stotku!
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:42)

Za razliku od vas znamo i ko smo i šta smo, ne potpisujemo se lažno, kompleksašu mali.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe.... 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37) 

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!
(vlajzi, 09. decembar 2017 19:46)

Medrano je za vas jedna tragi-komedija.... komunistički klub i kralj?????

Cxe

pre 6 godina

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!
(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Da, da, kako da ne. To nije pravilno i ne moze niko da uvede.

Borky

pre 6 godina

Eh da vam je ostao Dzile bili bi ste opasna ekipa al sa ovom maskotom koja je jedino dobra da drzi metlu na suterskom treningu izgledate kao grupa rekreativaca koji naprave 5 dobrih poteza na jednoj utakmici.

Milan

pre 6 godina

Ali sve kako Gos i Miler na kraju kad je sve reseno trce do Cedevitinog kosa kako bi dali jos koji poen i tako nabudzili svoju statistiku...

Milan

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...
(Sofronije-konj-tunjo, 09. decembar 2017 20:13)

ipak ces na kraju ti da cmizdris..izgleda ti malo bilo tokom ove nedelje..

koma

pre 6 godina

Au Visnja, nemoj to da im radis... taman se ponadali.
Salu na stranu, ovde je Gos odlican evroligaski igrac, ima jos 1-2 evrokup igraca. Kad dodju Samardo i Zagorac mozda pobede nekoga.

Mega

pre 6 godina

Pogubio Muta konce polako, sve sam mislio pocetak dok se ne uigraju ali nema smisla, ne zna se ko kad igra i koliko, pusti jednog da igra malo pa ga nema 30 min, ameri ne izlaze uopste celu utakmicu, stihijski se igra, kako kome naleti, Pecarski nista ne igra a moze bar par minuta da dobije i tako, beda

zalosna sova

pre 6 godina

Mene smo zanima,da li je Muta ikad cuo za agresivnu odbranu na prenosu lopte,a ako nije,da li uopste zna sta je to? Nama Miler igra smesnu odbranu,na 5 metara od igraca,bez ikakvog pritiska na prenos lopte,i to tako celu sezonu.Dalje,da li je Muta ikad cuo za odbranu ispred a ne iza bloka i da li je to ikad rekao Mileru? I konacno,da li je svestan da Andric a takodje i Marinkovic,nisu u stanju da igraju kad se odlucuje,jer jednostavno nemaju onu stvar,da pogode kad treba.

xxx

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 19:37) Ti, sa tvojim nickom, si našao da mu popuješ...

fenomen

pre 6 godina

Dobitna kombinacija za Cedevitu glasi
Muta i Djoko Salic Tuta. Muta i Tuta i mi smo u kanalu. Ako veceras dobijemo opet smo u igri za polufinale a ako izgubimo piši propalo. Mnogo bitna utakmica ali kao i jvek do samog kraja ni onaj odozgore ne zna ko ce pobediti. Ali ako nista drugo veceras smo videli akciju Mihajlov ulaz i polaganje. Sad mogu i da umrem daleko bilo, pu pu. Poz.

absolutezero

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!

Звездаш

pre 6 godina

Ко год да победи, нама лепо. Тако је то када заслужимо сјајним играма на оба фронта.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

A budžet kao obadva zajedno ...

zemunski kej

pre 6 godina

Prevelika ocekivanja, Muta Nikolic godinama nije mogao da nadje angazman cak ga nije htela ni Igokea ni Mzt .Uzeo ga gazda Dinamika I doveo sve sto valja u Srbiji pa i tada jedva u kls. Tvrdoglav, ima da gura ovog Djoku Salica ,cemu se nada da ce da eksplodira ,Pa nece nikada i nije .

Batko Borisov

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Polako bre, nemoj da mu uzimas za zlo... Navija za zvezdu, voli covica... Tuzna prica! :(

Baki SM

pre 6 godina

Na "časovima ljubavi" protiv jednog od favorita za titulu tek koja stotina ljudi... Ljudi su objektivno odsutni, komentarišu Zvezdu po netu...

Cxe

pre 6 godina

Uvek ovako.
1/4 - odlican pocetak meca za Partizan.
2/4 - slabe odbrane, Partizan gubi prednost, nereseno.
3/4 - protivnik pogadja sve zivo, Partizan na -7.
4/4 - ubedljiv poraz Partizana.
Bukvalni svaka utakmica ide ovako sa naslovima na B92. Nazalost.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Gubimo ovo jer je Muta ocajan trener, dzabe humor kad je kao trener nula, isto kao onaj cirkuzant Grof Bozovic.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 09. decembar 2017 19:17)
Kao navijač fudbalskog kluba čiji su igrači tražili ofsajd posle auta ti nemáš pravo glasa. Grof vas je ostavi na tabeli kao da je basket u pitanju.

petarczv

pre 6 godina

Gledam utakmicu i siguran sam da ni jedni ni drugi ne mogu da pobede zvezdu. Jedina ozbiljna ekipa uz zvezdu je buducnost. Ova utkmica lakrdija bez odbrane festival sutnutih trojki...

Pep

pre 6 godina

“U cetvrtak Zvezda oderala jarca...veceras to radi Musa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, “

Srbija je ludnica.

Istorija sporta sveta i lažni klub real je maca

Fudbal bari, london i beograd “oderali ste sve timove” lopta kod njih , koji igrači i ne smeju sa loptom ništa, dilovi skupi

Komentar nema veze sa košarkom

Košarka igrate je 5:3 godinama, terate nam trenere, uprava vaša, i igrači ne smeju da potpišu za crno bele

Legende vam ....

Bizar

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....

DobarLosZao

pre 6 godina

Kao grobar kazem poklon kvota 1.70 na Cedevitu
(misel, 09. decembar 2017 18:56)

Nadam se da si stavio svoj celi minimalac na cedevitu pa da grizes nokte ceo mesec.

Grobarče

pre 6 godina

Mislio sam da ce Keln da nas utesi...ali sad mi je jasmo da nam nema utehe...tužni decembar... :( cak i da pobedimo ovde,nije neka uteha za nas...Depresija kuca na vrata,idem da otvorim.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako izgubimo Mutu jos veceras pedalirati. Dzikic bi sa ovim sastavom pobedio i Lijetuvas Ritas i Limoz i Buducnost ali i Fmp Idea.

vlajzi

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe! 
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08) 

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37)

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Nemaš pojma, samog sebe si ugasio. Ipak ćeš ti u školu, pozdrav ...

DobarLosZao

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

Veze ti nemas.

shone

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...

Aleksej

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)Grobari poznati poznavaoci kosarke.Komedija.

Cxe

pre 6 godina

Uvek ovako.
1/4 - odlican pocetak meca za Partizan.
2/4 - slabe odbrane, Partizan gubi prednost, nereseno.
3/4 - protivnik pogadja sve zivo, Partizan na -7.
4/4 - ubedljiv poraz Partizana.
Bukvalni svaka utakmica ide ovako sa naslovima na B92. Nazalost.

reflektor

pre 6 godina

Simpatizer sam Zvezde,ali pre svega objektivan poznavalac sporta i kosarke.Partizan nema odbranu,nema.Moze jednom,dva puta da prime 90+ poena,ali 8 puta ne moze da bude slucajno.Ne moze se napadom nositi sa protivnikom.Primiti 15 trojki na svom terenu!!!Iz kg-a sam,znam Mutinu igru iz Radnickog,on nije trener da zategne ekipu u odbrani pa da koristi to u napadu i na taj nacin dobija.Nema ovo pojma,kazem krajnje objektivno,a plus ti mladi kao sto prica da su oni prioritet,pa gde su koliko minuta???On ne zna da kroz EK spanuje ekipu za ABA.On poznaje koasarkui igru,ali je lud kao lik i trener je iz nekih proslih vremena.Isto,isto je igrao Radnicki,trci sutiraj a odbrana zvrji i igraci protivnika ostaju sami na trojkama,kao sto je slucaj bio veceras,ali i protiv Albe,Zvezde,Ritasa,Olimpije,Limoza...Ajd ok ali da gubis i od MZT-a...no comment.Ovo su cinjenice!

Baki SM

pre 6 godina

Na "časovima ljubavi" protiv jednog od favorita za titulu tek koja stotina ljudi... Ljudi su objektivno odsutni, komentarišu Zvezdu po netu...

istorija koju ne želite da pamtite

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...
(shone, 9. decembar 2017 19:21)

Mi ako bi se vraćali, vratili bismo se u Halu sportova, jer smo tamo evropske utakmice igrali početkom 70-tih godina prošlog veka.
Tada je tamo pao Real, a pao je i u gostima u Madridu, dok ste vi tada bili nižerazredni klub.

Košarka postoji i pre dolaska Miloševića na vlast.

Podsetnik za sve napaljene

pre 6 godina

Posto su pobedjeni ekstra jaki Bilbao i nikada jaca Cibona, krenulo je ovako...

Ауууу како играмо, фантазија!
Брзо, течно, офанзивно, са пуно шутева, браво бре Муто!
Стварно смо Голден стејт.
Само сипај!
(пентхаус, 27. oktobar 2017 18:26) # Link komentara
Preporučujem (+748)Ne preporučujem (-9)

2.Partizan je sa Semjuelsom pogodio, ovo je sad tim koji moze do trona u Aba ligi, a dogodine Evroliga i nova visegodisnja dominacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (politicariSukriminalci, 27. oktobar 2017 18:33) # Link komentara
Preporučujem (+733)...

E moji rodjaci...ovo je bilo 27.10.2017.godine, dakle pre nepunih 45 dana. Lozenje, stigao derbi unutra 7500 ljudi. Stize Zagorac i ceo vokabular poznatih krilatica - pali se mashina, Zagor superheroj, Samardo zverina, Goss the boss itd itd... I onda Pera, Tejlor i kompanija objasnili neke stvari... Puce krcag na 100 delova.

Danilovgrad

pre 6 godina

Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas, kazao je Vucelic.

Rep.Srpska

pre 6 godina

ortodoksni sam Zvezdas,sto stariji to je vise volim...ali,gledam utakmicu i nekako mi normalno da navijam ovde za Partizan...prosto ne mogu da navijam za Cedevitu.ali i pored mog zdusnog navijanja ovi crno-beli ne mogu nikako da se sastave.ocajni su i nekako sam tuzan sto,mozda,cak nece ni u play off da udju ako ovu utakmicu izgube.cak ni sebi ne verujem da mi ih je zao.bas mi nekako tuzno deluju.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Vraca se Samardo, dolazi Zagorac, ceka se jos plej, Salo Pavlovic sa pecanja i Dulo general i pali se masina! Napasce se 6. mesto svim snagama!

Grobarče

pre 6 godina

Mislio sam da ce Keln da nas utesi...ali sad mi je jasmo da nam nema utehe...tužni decembar... :( cak i da pobedimo ovde,nije neka uteha za nas...Depresija kuca na vrata,idem da otvorim.

anica

pre 6 godina

@Veciti delija
Zvezdasica sam, ne kompleksacica, pisem sta zelim...ne zastupam ni tvoje ni nicije misljenje, vec svoje. Partizan je bivsi evropski prvak u kosarci i igrao je F4 evrolige, postujem to i ne zelim im nista lose. Nemam emociju prema tom klubu, ali to ne znaci da sam corava. Jedno su sitna navijacka peckanja a drugo mrznja. Imam li pravo da volim svoj klub a ne mrzim vecitig rivala, je l to toliko cudno?...to sto su mu navijaci, cast izuzecima iritantno ne realni, detinjasti i veruju u deda mraza njihov problem...takvim ljudima koji su zajedljivi, koji mrze i sire netrpeljivost ne treba davati na znacaju...naravno, ovo se odnosi i na neke navijace Zvezde...obostrano je to.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Da je ovo ne daj Bože domaća liga sada bi čitali saopštenja i izjave kako ih sudije kradu i guraju Zvezdu da postane prvak. Ali hvala Bogu, pa nije ...

Milan

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!

DobarLosZao

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

Veze ti nemas.

Aleksej

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!
(Milan, 09. decembar 2017 20:56)Grobari poznavaoci kosarke!

NoName

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

Lepa vremena. Imao sam oko 2500 stripova. Lunov Magnus, Zlatna serija, Marti Misterija, Dilan Dog, nešto malo Alan Forda... U jednom ćošku 7-8 redova naslagano od poda do plafona. Otišao u vojsku, kad sam se vratio nije bilo ni jednog jedinog. Moje i burazerovo društvo odnelo do poslednjeg. Danas ih imam samo na diskovima. Ali nije to to, nema ništa dok ne lizneš prst da bi okrenuo list. Navika valjda, ko će ga znati... Pozzzz

Toto-ko-tunjo-i-paradoksalna-opozicija

pre 6 godina

Prezivecemo mi i ovo ali zna se ko glas grobara nikada dobiti nece.
 (Xman, 9. decembar 2017 21:31)

Samo znam da se vi drzite proverenih vrednosti:
"Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas", rekao je Vučelić Tanjugu.

ostojici

pre 6 godina

Ali razigrava covek mlade, onaj jadan Pecarski ni minit, a jedini nesto zna. Al tako mu i treba, promasio svlacionicu kad je dolazio u Pionir...

Wllaxy

pre 6 godina

hahah jedini sportski klub,brend...pa niste postojali u fudbalu u kosarci a sad kao najveci.....hahahah
(paok gate 4 solunica, 09. decembar 2017 21:52)

Tako je, nismo postojali u fudbalu nego su se oni graveri zeznuli pa su na peharima namenjenim prvacima Evrope i sveta greškom ugravirali ime našeg kluba.
Znaš, šta god mislio, to hahah ti uopšte ne pomaže da ti komentar deluje pametnije...

dzon meklejn

pre 6 godina

poslednih 9 utakmica - 8 poraza... e moj muto... hvala muti i sns upravi koji su od bivseg prvaka evrope napravili klub u rangu sloge iz kraljeva...
p.s. nisu igraci toliki kamenac koliko je cirkuzant muta nestrucan da vodi klub. ne vidim razlog da se plasiramo na f4 aba lige, prva 3 tima tu za nas su NBA.

Aleksej

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)Grobari poznati poznavaoci kosarke.Komedija.

NoName

pre 6 godina

Od malena navijam za partizan,neverovatno je koliko volim ja ovaj klub,neverovatno..Od malena ja maštam za zaigram za Betis.
(Zagorac, 09. decembar 2017 21:09)

I pare mi nikad nisu bile problem.

Nemke

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)
Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
(Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje
(mirko, 9. decembar 2017 23:21)

Hahahahaha! Klik! hahahaga nije mi žao njih uopšte,zati sto znam sta su sve radili i kako su se sladili onim sto se nama desavalo! Svako ko zna celu pricu nece da ih žali!

Zagorac

pre 6 godina

Grobari ne znam kako da vas utešim ali ajd da probam...Ne bih vam ja mnogo pomogao da sam došo...Ne bi ni Lebron uspeo da vas spasi.E eto,nadam se da sam vas utešio.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a? 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41) 
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
(Okidač, 09. decembar 2017 21:46)


Hahahahahahhahahahahahha patiš,patiš...ako,ako ....važno da je Keln pobedio i Zagorac je stigao !!!

Objasnjenje

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 9. decembar 2017 21:45)

Kao sto su prosle te 13 sezone,proci ce i ovih 26 za redom,to je neminovno a vec smo bili medju 8 u EL,slabo ti je pamcenje i to mnogo pre po broju utakmica nego vi a bice i F4,ne brini.Sto se Tita tice,svako malo stariji,ko je pratio sport u bivsoj Jugi,odlicno zna koji je slogan sa tribina bio najpoznatiji na partizanovim utakmicama a to je Tito partija-crno bela armija i da je Josip Broz javno izjavljivao da navija za dva kluba,za Hajduk iz srca i za partizan,kao tim vojske.

Vazda Pobro

pre 6 godina

I da vidimo sta ima novo ovih dana... Zvezda pobedila Efes u tamo nekakvom takmicenju, Evroliga kako li ... Partizan po obicaju izgubio, ovaj put u nikad jacoj ABA ligi protiv nekakvih vitaminaca ... Sve je to normalno... Razigravali su `mlade` .. Stize Roberto Karlos i pali se masina ..ojha

boris

pre 6 godina

Pa Dule bi tri puta pljuno sudije, dva puts hvatao igrca za vrat i na kraju dobio ovo pola kosa..ovaj prima 15 trojki..Partizan nazalost ne podseca vise na tu ekipu, slicni su dresovi i isto je ime ostalo su obrisi...nazalost

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

A budžet kao obadva zajedno ...

koma

pre 6 godina

Au Visnja, nemoj to da im radis... taman se ponadali.
Salu na stranu, ovde je Gos odlican evroligaski igrac, ima jos 1-2 evrokup igraca. Kad dodju Samardo i Zagorac mozda pobede nekoga.

KaraDjordje

pre 6 godina

Ne znam za druge ali sto se mene tice bas su lepo igrali, dobro, odbrana im je malo suplja, organizacija napada skripi a u sutu su neprecizni, trener im nesto crta oni ne razumeju, ali sve ostalo je bilo bas lepo.

Vo iz Forda

pre 6 godina

Ako mi neko da jedan jedini smislen razlog zašto Andrić igra u Partizanu nikad više reč neću za dečka. Ja bi se samoispisao i batalio košarku, od sramote ako ni zbog čega drugog.

Objektivno

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a?
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41)
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okidač, 9. decembar 2017 21:46

Postoji,jos kako!Sinoc ti je zagorcala vece,kao i pre 3-4 dana kad si navijao za Real protiv nje.Dok ona delje velikane u EL,tvoj mali klub je na mestu koje i zasluzuje.Nastavi da pratis najjaci klub sa ovih prostora.

Wllaxy

pre 6 godina

Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte. 
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 21:45)

OK, znam da je to i previše komplikovano za tebe da shvatiš ali mi pre dve godine JESMO ušli među osam i tamo u četvrtfinalu izgubili od budućeg šampiona ekipe CSKA... No dobro, očito je to too much informacija za tebe...

anica

pre 6 godina

Nista gore nego kad ti licna zadrtost i ego ne dozvoljavaju da priznas da nista ne valja, pa tones sve dublje i dublje. Nema Partizan uopste lose igrace koliko je trener los...ovi Gos i Miler bas odlicni igraci...Busadzija od euforije ne moze vise da se koncentrise, i onaj Salic ume da odigra. Generalno je uvek Partizan imao ljude uz svoje ime koji ili su imali znanje pa prikrivali svoju losu narav ili obratno dus dibidus neznalice a sa ljubavlju i institucionalnim sablonima prvi da se dice.
Sramota je ovo za klub takvog renomea.

NoName

pre 6 godina

Iskreno...zao mi vas je. 
(Bojan, 09. decembar 2017 21:07 
Iskreno, nije!
(dzoni77, 09. decembar 2017 21:58)

Iskreno, slažem se sa drugim komentarom.

JDAleksandar

pre 6 godina

Neko sam ko ne voli Crvenu zvezdu ali drugari Partizanovci pre nego sto napisete nesto o njima dobro razmislite gde su danas oni,a gde smo mi ! Mi smo mislili da cemo samo mi igrati kosarku u Srbiji i da ce to trajati narednih sto godina i nismo uradili nista sto se buducnosti kluba tice u vreme Danilovica i Vujosevica ! Posle 3,4 godine u timu imamo talentovane klince poput Tadica,Aranitovica,Stevanovica,Gavrilovica,Tanaskovica,Pecarskog kojima trebs podrska nas Partizanovaca da ove sezone napreduju i da nam sledece godine u timu budu bolji i konkurentniji ! Tim se ne pravi za dva meseca ! On se pravi najmanje godinu dana ! Kao neko ko prati kosarku secam se generacije iz Laktasa koja je rasla kroz sezone i ako je najstariji igrac u timu bio Dragan Milosavljevic sa tada 24,5 godina ! Ali isto se secam Luke Mitrovica i njegove face na klupi kada je Bane Djekic pogodio za 82:54 za Partizan ! Posle samo godinu ipo dana taj isti Luka Mitrovic je bio sampion sa Zvezdom i pobedio Partizan ! To je upravo ono sto nama sada treba ! Ne treba upadati u euforiju posle pobede ali ni dramiti posle poraza ! Ova deca moraju da porastu ove sezone i ako ne dobijaju dovoljno minuta,ali koliko god da dobiju ovo im je prva sezniorska sezona,prva sezona u ABA ligi,prva sezona u evropi.Lako je sada zaduziti se 3 miliona kreditima i dovesti 5 igraca na po godinu dana,ali to nije poenta ! Poenta je istrpeti ove momke,a sledece godine uz 3,4 pojacanja krenuti u neke vece ciljeve.Mi prvo moramo da sredimo svoj klub,a ne da obracamo paznju na druge.Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.Tiha voda breg roni,tako se kaze.Samo stroljenje i podrska za momke.Na dobrom smo putu,bez obzira na ovaj poraz.Kiksom se moze nazvati jedino poraz od Mornara i MZT-a ! Sada bi sa te dve pobede imali 7-4 ! Sto se tice Zvezde,Cedevite,Buducnosti.To je sada za nas preveliki zalogaj ! Istorija ne igra kosarku,Partizan je dva puta veci i uspesniji od svih njih to stoji,ali to u ovom trenutku nema veze !

Sofronije

pre 6 godina

Kao što rekoh Tantalove muke i nesrećni grobarski niz se nastavlja. Vojvodina, Ritas, Kijev, Keln, Efes, Cedevita... Napredak, Borac, Cibona? Ima li mu kraja? Kad dodamo Dilana Enisa i Radeta Zagorca, nije lako Grobar biti.

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Gubimo ovo jer je Muta ocajan trener, dzabe humor kad je kao trener nula, isto kao onaj cirkuzant Grof Bozovic.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 09. decembar 2017 19:17)
Kao navijač fudbalskog kluba čiji su igrači tražili ofsajd posle auta ti nemáš pravo glasa. Grof vas je ostavi na tabeli kao da je basket u pitanju.

Wllaxy

pre 6 godina

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!
(Igor PFC, 09. decembar 2017 22:04)

Duboko izvinjenje što vas nismo sačekali već smo vam prošle godine pobegli u finala svih liga koje smo igrali zajedno...

Btw dobro se ti nama vratio, ovo je kvalitetno trolovanje...

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

I posle kazu za zvezdu da imaju srece sa trojkama u derbiju a cedevita im uvalila 14 trojaka.A to znaci da su lose brane sut za 3 poena

golub pismonoša

pre 6 godina

Auuuuu .... Kako će grobari da podnesu ove dane iza nas? Zvezda gazi na svim poljima a oni redjaju poraze. Serija se nastavlja i sledeće nedelje!

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast, popravili ste skor na 8 od 9. U zadnjih mesec i po dobili ste samo Megu, INSTITUCIJO! Naravno, 90+ niste razocarali ni ovog puta za muk u hali!

Samardo

pre 6 godina

E Zagorce ne volis samo ti partizan....i ja ga obozavam,od rodjena mastao o njemu,u mom selu u Jamajki.Vise o tome mozes procitati nam instagram profilu,iliti na insta storry...poyy

Milan

pre 6 godina

Ali sve kako Gos i Miler na kraju kad je sve reseno trce do Cedevitinog kosa kako bi dali jos koji poen i tako nabudzili svoju statistiku...

ultrasrbin

pre 6 godina

Muto,

nadam se da si iskoristio kvotu na Cedevitu.
Uplatis tvojih cuvenih 5000 eura i sta te briga.
Dok si bio u Radnickom KG nikako nisam shvatao tvoju filozofiju i kako gubis utakmice koje su vec dobijene.
Onda mi ljudi objasnili da je to visa, i to samo tvoja, matematika.

Borky

pre 6 godina

Eh da vam je ostao Dzile bili bi ste opasna ekipa al sa ovom maskotom koja je jedino dobra da drzi metlu na suterskom treningu izgledate kao grupa rekreativaca koji naprave 5 dobrih poteza na jednoj utakmici.

sasha tthe red baron

pre 6 godina

Dobro pamtim sve::::

Svaki put kada KKP ne primi 100 poena je kao pobeda,..
Iz ocaja u katastrofu, srljanja, bezidejno i naivno, i jos samo cekamo da KKP nekkako okrivi CZ za svoj situaciju, pa da bude sve po starom..
Iskrenije od ovog ne moze, KKP je toliko los da svaliti sve na Mutu je naivno, dok je uprava KKP iso tolio kriva, ako ne i vise,,., Veciti sporttsi direktor, koji ne sme dobiti otkaz, i "struka" koja je vec otpustila neih 5 igraca, i igraci za koje niko nikad nije cuo,,, uzas za gledati

Borkes

pre 6 godina

Opet Muta forsira mlade. Tadic ni na klupi, Pecarski ni minut. Muka ga naterala, jer ima puno povreda, pa vratio Tanaskovica, inace ni ovaj ne bi igrao. I dovedite vise centra! Igra nikakva. Odlazi covece! Dovedite Canka

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni?

opa

pre 6 godina

8 poraza u 9 zadnjih utakmica....ahahahahahahahhahahahahahah.....14 navijaca....ahahahahahahahha.Juce bilo vise komentatora grobara nego sad na utakmici.Mali i smesan klub

Dag Kristi

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

A ja sam godinu dana jurio nakon toga nastavak koji se zvao "Dijablarova sudbina",kada sam nasao,mogao sam da umrem,bukvalno. :)

zemunski kej

pre 6 godina

Prevelika ocekivanja, Muta Nikolic godinama nije mogao da nadje angazman cak ga nije htela ni Igokea ni Mzt .Uzeo ga gazda Dinamika I doveo sve sto valja u Srbiji pa i tada jedva u kls. Tvrdoglav, ima da gura ovog Djoku Salica ,cemu se nada da ce da eksplodira ,Pa nece nikada i nije .

Hell

pre 6 godina

Kada ti ekipa primi 15 trojki jednom moze biti slucajnost,ali kada ti ekipa svaku drugu utakmicu prima po 15 trojki onda je to ocigledno da trener nema pojma i da mu ekipa ne igra odbranu. Da Muta ima obraza odavno bi podneo ostavku i izvinio se navijacima sto je brukao klub,ali posto ga nema on ce ostati do daljnjeg i nastavice da nas bruka i ponizava. Sto je najgore Partizan ima jako solidnu ekipu,ne za titulu naravno ali za f4 aba lige sigurno,naravno sa ozbiljnim trenerom a ne sarlatanom!!!

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...
(Sofronije-konj-tunjo, 09. decembar 2017 20:13)

ipak ces na kraju ti da cmizdris..izgleda ti malo bilo tokom ove nedelje..

milan

pre 6 godina

nije bitno ni da budemo zadnji ,jer kredit kk partizan je ogroman...ali brate mili daj da vidimo neku koncepciju i borbu i odbranu...čovek koji zapostavlja odbranu nije za Partizan,jednostavno odbrana je ključ svega...

Звездаш

pre 6 godina

Ко год да победи, нама лепо. Тако је то када заслужимо сјајним играма на оба фронта.

milos

pre 6 godina

partizanovac sam ali po stoti put apelujem zamrznite status kluba dokle god neko ne bude zeleo da se ozbiljno bavim sa njim.ovo je pravo mucenje za sve koji volimo partizan

Crnobeac

pre 6 godina

Koliko jos poraza Partizan mora da dozivi da bi netko dobio otkaz? Tu pre svega mislim na upravu,treneta, a od igraca: Cakarevica,Andrica,Salica,Gavrilovica pa cak i Marinkovica koji nije danas igrao.Treba istrpeti ovu sezonu i ubaciti u igru: Pecarskog,dati vecu minutazu Tanaskovicu, Tadicu pa cak i Aranitovicu.Sramta kako danas igra i na sto lici Partizan.

zemunski kej

pre 6 godina

Slusao sam Grbovica pre oko mesec i po dana kod Tegeltije u emisiji, Kaze stanje u klubu finansijski je takvo da su tada kada su postavili MUTU bili pred gasenjem kluba, BUKVALNO ,Onda je vlada dala nekih 20 OOO evra za takse i sudije ,Posle su doveli ovog Ostoju ali u pitanju su milioni evra duga, Jedini izlaz je da urade sto i Zvezda ,da promene ime npr Partizan Beograd ili Partizan 1945 i ispocetka jer nemaju imovine.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....

Baki SM

pre 6 godina

"Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D"

U pravu si i nisi, gramatički je nepravilno, ali oko botova nisi, lično sam samo zaljubljenik u košarku od kojeg ružnu reč video nisi, a to što su su tribine prazne...

Iskren

pre 6 godina

Tapkanje u mesto dalje traje.. Žalosno je gledati da je K.K Partizan nisko spao u košarci ajd fudbal da razumem al košarci je bar bio uspešan klub što u evropi odnosno na Jadranu.. Teško da to neko shvata realno od običnih partizanovaca odnosno simpatizera koji navijaju za taj klub..

petarczv

pre 6 godina

Gledam utakmicu i siguran sam da ni jedni ni drugi ne mogu da pobede zvezdu. Jedina ozbiljna ekipa uz zvezdu je buducnost. Ova utkmica lakrdija bez odbrane festival sutnutih trojki...

Mirko

pre 6 godina

Brate, ne možete da pobedite pa to ti je! Nude vam se da ih pobediti i vi ništa..
Nervirao sam se s vama, al ne vredi. Nemate šut i tu nema pomoći, mora mnogo da se trenira...
Evo baš pišem ovo i Edin na Areni priča da: ne možeš da pobediš u Aba ligi i uopšte danas ako nisi šuterski potentan, džabe sve..

mirko

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
 (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje

gremlin

pre 6 godina

Cedevita u pet napada PET OD PET ZA TRI!!!Dali su nam 16 trojki,toliko otprilike i CZ i MZT u prvom kolu,e pa stvarno više!!!Pecarski NI SEKUND važno je da igraju GAVRILOVIĆ I ČAKAREVIĆ!!!Muto,verovao sam ti ali MI NE LIČIMO NI NA ŠTA!!!Gos i Miler SOLIDNI ALI NEMAJU SA KIME DA IGRAJU!!!

et da lupim i ja neku

pre 6 godina

Ovo je strasno ni glave ni repa.Ekipa kao da nema trenera svako radi sta hoce, uopste nema potpis trenera.Ni odbrane ni skoka nista,kaubojski se sutiraju trojke ko kako hoce.Igra se bez centra neka Mutina filozofija.Gos i Miler samo sluze da te protivnik ne nabije velikom razlikom.Andric da skolu upise dok je jos mlad,decko strasljiv i bez fizickih predispozicija za sport.Dinamik pojacanja su smesna,Cakarevica ne bih komentarisao.Ostoja smenjuj Mutu dok jos ima sanse za 4 mjesto.

DobarLosZao

pre 6 godina

Svaka cast Velickovicu za sve sto je radio u Partizanu,ali u poslednje vreme kad god udje krenu neke greske i gusi se igra... Valjda ce biti bolje

branko

pre 6 godina

SVI PROTIV NAS UBACUJU TROJKE SA PARKINGA ISPRED HALE...OVO JE ZA PRICU "VEROVALI ILI NE"...Usput,MUTA je najveci promasaj u istoriji Partizana...

zalosna sova

pre 6 godina

Mene smo zanima,da li je Muta ikad cuo za agresivnu odbranu na prenosu lopte,a ako nije,da li uopste zna sta je to? Nama Miler igra smesnu odbranu,na 5 metara od igraca,bez ikakvog pritiska na prenos lopte,i to tako celu sezonu.Dalje,da li je Muta ikad cuo za odbranu ispred a ne iza bloka i da li je to ikad rekao Mileru? I konacno,da li je svestan da Andric a takodje i Marinkovic,nisu u stanju da igraju kad se odlucuje,jer jednostavno nemaju onu stvar,da pogode kad treba.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe.... 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37) 

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!
(vlajzi, 09. decembar 2017 19:46)

Medrano je za vas jedna tragi-komedija.... komunistički klub i kralj?????

Wllaxy

pre 6 godina

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 22:24)

Jedino sigurno pod "nećeš moći... " ovde je da ti nešto shvatiš i ne pišeš netačne stvari i gluposti, sve ostalo je pod možda...

Zakecojle

pre 6 godina

Ajmo sad grobari vasu mantru „ godine dominacije su ostavile traga" i nabijajte glavu u pesak i tesite ste s time umesto da pogledate istini u oci. Mnogo gresaka ste napravili a najveca sto ste prodali Duleta za dodvoravanje vlasti.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ anica - Šta ih hvališ? Kakav oni imaju renome👎? Ja navijam da budu zadnji na kraju sezone! Ti si valjda naša, zvezdašica? Ili se varam?

Mega

pre 6 godina

Pogubio Muta konce polako, sve sam mislio pocetak dok se ne uigraju ali nema smisla, ne zna se ko kad igra i koliko, pusti jednog da igra malo pa ga nema 30 min, ameri ne izlaze uopste celu utakmicu, stihijski se igra, kako kome naleti, Pecarski nista ne igra a moze bar par minuta da dobije i tako, beda

lemuri

pre 6 godina

@Sofronije...
Opusti se nije ovo bitno , bitno je da Zvezda izgubi od Kelna !!!
Kako Vam se svima vama vraca .
Zao mi za razliku od tebe kluba i pravih navijaca , ali zbog Vas koji ste danima drobili uzivam . Jer ta histerija je bila nesto sto se ne prasta i ne zaboravlja .
Sada , posle srede , za nauk u svoje dvoriste i svoje brige inace znas sta sledi .

shone

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

(JDAleksandar, 09. decembar 2017 23:35)

Pa ovde ima i normalnih!
Neočekivano ali za pohvalu!
Recept je jednostavan RED,RAD I DISCIPLINA!

absolutezero

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!

Blue Moon 650

pre 6 godina

Kao protiv Zvezde, Budućnosti tako večeras i protiv Cedevite, tako blizu a tako daleko, opet solidna partija u jezivo lošoj atmosferi, mislim da Nikolić više ne može da vodi ekipu i od večeras se nadam da više nije trener Partizana. Novi trener podhitno.

fenomen

pre 6 godina

Dobitna kombinacija za Cedevitu glasi
Muta i Djoko Salic Tuta. Muta i Tuta i mi smo u kanalu. Ako veceras dobijemo opet smo u igri za polufinale a ako izgubimo piši propalo. Mnogo bitna utakmica ali kao i jvek do samog kraja ni onaj odozgore ne zna ko ce pobediti. Ali ako nista drugo veceras smo videli akciju Mihajlov ulaz i polaganje. Sad mogu i da umrem daleko bilo, pu pu. Poz.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Nemaš pojma, samog sebe si ugasio. Ipak ćeš ti u školu, pozdrav ...

Novak

pre 6 godina

Slavlje može da počne....ne primiste stotku!
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:42)

Za razliku od vas znamo i ko smo i šta smo, ne potpisujemo se lažno, kompleksašu mali.

DobarLosZao

pre 6 godina

Kao grobar kazem poklon kvota 1.70 na Cedevitu
(misel, 09. decembar 2017 18:56)

Nadam se da si stavio svoj celi minimalac na cedevitu pa da grizes nokte ceo mesec.

Mrki

pre 6 godina

Ne moze bre vise ovakooo.Kolko god da pogodimo vise primamo,i to je tako od pocetka sezone.Kazu odbrana je stvar volje,ali ja jednostavno ne verujem u to,jer ako je tako onda Muto ne znas da motivises igrace da igraju odbranu,a ako nije tako onda ne znas covece.S njim na klupi bolje nece biti kako god okrenes.Odlazi iz institucije!!!

Cxe

pre 6 godina

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!
(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Da, da, kako da ne. To nije pravilno i ne moze niko da uvede.

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako izgubimo Mutu jos veceras pedalirati. Dzikic bi sa ovim sastavom pobedio i Lijetuvas Ritas i Limoz i Buducnost ali i Fmp Idea.

Toni

pre 6 godina

(milos, 9. decembar 2017 20:41)

O, pa ne ide to tako, "zamrznite" status. Može beton liga, može fuzija (ali da platite obaveze), i može ono najteže, što ja ne bih volio. "Zamrzavanje" baš i nije poznat status. Vi biste se malo "zamrzli" pa se opet "odmrzli" u najelitnijem takmičenju? A-a.

Dušan

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!

Batko Borisov

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Polako bre, nemoj da mu uzimas za zlo... Navija za zvezdu, voli covica... Tuzna prica! :(

Pep

pre 6 godina

“U cetvrtak Zvezda oderala jarca...veceras to radi Musa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, “

Srbija je ludnica.

Istorija sporta sveta i lažni klub real je maca

Fudbal bari, london i beograd “oderali ste sve timove” lopta kod njih , koji igrači i ne smeju sa loptom ništa, dilovi skupi

Komentar nema veze sa košarkom

Košarka igrate je 5:3 godinama, terate nam trenere, uprava vaša, i igrači ne smeju da potpišu za crno bele

Legende vam ....

Bizar

Igor PFC

pre 6 godina

Mogu da nam rade sta hoce, ali sta god bilo prezivecemo!

I sta god nam radili nikada, ALI NIKADA, necemo biti SNS igracka i zahvaljivati se predsedniku za svaki dinar koji nam da, pa makar dobijali jos 10x vise od ovih silnih miliona koliko vama sada sipaju za poslusnost!!!

Ne moraju da nam daju nista, prodacemo Vanju i Andrica pa cemo imati love za naredne 3 godine, a uz mlade koji dolaze sledecih 11 godina cemo ponovo gospodariti regionom!

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

@objasnjenje
Daj nam dokaz titove "tvrdnje" I ja pamtim SFRJ i taj vas Tito to nikada nije rekao jer ga je bolelo uvo za sport.
Ali da ste zajedno s bracom iz Splita plakali to svi znaju. Za one koji ne znaju tu je YOUTUBE.

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."

DobarLosZao

pre 6 godina

(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D

Tatko

pre 6 godina

@JDAleksandar
Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.

Ima samo jedna sitnica: promenili su adresu, dodali DIVA i izbrisali dug od preko deset miliona evra.

Pozdrav svima!

xxx

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 19:37) Ti, sa tvojim nickom, si našao da mu popuješ...

vlajzi

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe! 
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08) 

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37)

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!

Novak

pre 6 godina

Slavlje može da počne....ne primiste stotku!
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:42)

Za razliku od vas znamo i ko smo i šta smo, ne potpisujemo se lažno, kompleksašu mali.

Igor PFC

pre 6 godina

Mogu da nam rade sta hoce, ali sta god bilo prezivecemo!

I sta god nam radili nikada, ALI NIKADA, necemo biti SNS igracka i zahvaljivati se predsedniku za svaki dinar koji nam da, pa makar dobijali jos 10x vise od ovih silnih miliona koliko vama sada sipaju za poslusnost!!!

Ne moraju da nam daju nista, prodacemo Vanju i Andrica pa cemo imati love za naredne 3 godine, a uz mlade koji dolaze sledecih 11 godina cemo ponovo gospodariti regionom!

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!

shone

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...

Pep

pre 6 godina

“U cetvrtak Zvezda oderala jarca...veceras to radi Musa...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan CZ, “

Srbija je ludnica.

Istorija sporta sveta i lažni klub real je maca

Fudbal bari, london i beograd “oderali ste sve timove” lopta kod njih , koji igrači i ne smeju sa loptom ništa, dilovi skupi

Komentar nema veze sa košarkom

Košarka igrate je 5:3 godinama, terate nam trenere, uprava vaša, i igrači ne smeju da potpišu za crno bele

Legende vam ....

Bizar

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Ako izgubimo Mutu jos veceras pedalirati. Dzikic bi sa ovim sastavom pobedio i Lijetuvas Ritas i Limoz i Buducnost ali i Fmp Idea.

Batko Borisov

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Polako bre, nemoj da mu uzimas za zlo... Navija za zvezdu, voli covica... Tuzna prica! :(

zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita

pre 6 godina

@objasnjenje
Daj nam dokaz titove "tvrdnje" I ja pamtim SFRJ i taj vas Tito to nikada nije rekao jer ga je bolelo uvo za sport.
Ali da ste zajedno s bracom iz Splita plakali to svi znaju. Za one koji ne znaju tu je YOUTUBE.

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."

Tatko

pre 6 godina

@JDAleksandar
Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.

Ima samo jedna sitnica: promenili su adresu, dodali DIVA i izbrisali dug od preko deset miliona evra.

Pozdrav svima!

DobarLosZao

pre 6 godina

(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D

JDAleksandar

pre 6 godina

Neko sam ko ne voli Crvenu zvezdu ali drugari Partizanovci pre nego sto napisete nesto o njima dobro razmislite gde su danas oni,a gde smo mi ! Mi smo mislili da cemo samo mi igrati kosarku u Srbiji i da ce to trajati narednih sto godina i nismo uradili nista sto se buducnosti kluba tice u vreme Danilovica i Vujosevica ! Posle 3,4 godine u timu imamo talentovane klince poput Tadica,Aranitovica,Stevanovica,Gavrilovica,Tanaskovica,Pecarskog kojima trebs podrska nas Partizanovaca da ove sezone napreduju i da nam sledece godine u timu budu bolji i konkurentniji ! Tim se ne pravi za dva meseca ! On se pravi najmanje godinu dana ! Kao neko ko prati kosarku secam se generacije iz Laktasa koja je rasla kroz sezone i ako je najstariji igrac u timu bio Dragan Milosavljevic sa tada 24,5 godina ! Ali isto se secam Luke Mitrovica i njegove face na klupi kada je Bane Djekic pogodio za 82:54 za Partizan ! Posle samo godinu ipo dana taj isti Luka Mitrovic je bio sampion sa Zvezdom i pobedio Partizan ! To je upravo ono sto nama sada treba ! Ne treba upadati u euforiju posle pobede ali ni dramiti posle poraza ! Ova deca moraju da porastu ove sezone i ako ne dobijaju dovoljno minuta,ali koliko god da dobiju ovo im je prva sezniorska sezona,prva sezona u ABA ligi,prva sezona u evropi.Lako je sada zaduziti se 3 miliona kreditima i dovesti 5 igraca na po godinu dana,ali to nije poenta ! Poenta je istrpeti ove momke,a sledece godine uz 3,4 pojacanja krenuti u neke vece ciljeve.Mi prvo moramo da sredimo svoj klub,a ne da obracamo paznju na druge.Zvezda je godinama bezglavo jurila Partizan i otisla u dubiozu koja je trajala 17 godina od 1998 do 2015 ! Kada su shvatili ono sto ja sada pisem,a to je strpljenje i kada su krenuli korak po korak napravili su boom ! Nekoliko mladih talenata.Nekoliko dobrih stranaca.Nekoliko iskusnijih igraca i evo ih sada su picikato.Tiha voda breg roni,tako se kaze.Samo stroljenje i podrska za momke.Na dobrom smo putu,bez obzira na ovaj poraz.Kiksom se moze nazvati jedino poraz od Mornara i MZT-a ! Sada bi sa te dve pobede imali 7-4 ! Sto se tice Zvezde,Cedevite,Buducnosti.To je sada za nas preveliki zalogaj ! Istorija ne igra kosarku,Partizan je dva puta veci i uspesniji od svih njih to stoji,ali to u ovom trenutku nema veze !

Dušan

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!

xxx

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 19:37) Ti, sa tvojim nickom, si našao da mu popuješ...

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni?

vlajzi

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe! 
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08) 

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37)

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ anica - Šta ih hvališ? Kakav oni imaju renome👎? Ja navijam da budu zadnji na kraju sezone! Ti si valjda naša, zvezdašica? Ili se varam?

Baki SM

pre 6 godina

Na "časovima ljubavi" protiv jednog od favorita za titulu tek koja stotina ljudi... Ljudi su objektivno odsutni, komentarišu Zvezdu po netu...

FKCZ u srcu

pre 6 godina

Gubimo ovo jer je Muta ocajan trener, dzabe humor kad je kao trener nula, isto kao onaj cirkuzant Grof Bozovic.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 09. decembar 2017 19:17)
Kao navijač fudbalskog kluba čiji su igrači tražili ofsajd posle auta ti nemáš pravo glasa. Grof vas je ostavi na tabeli kao da je basket u pitanju.

DobarLosZao

pre 6 godina

Kao grobar kazem poklon kvota 1.70 na Cedevitu
(misel, 09. decembar 2017 18:56)

Nadam se da si stavio svoj celi minimalac na cedevitu pa da grizes nokte ceo mesec.

Grobarče

pre 6 godina

Mislio sam da ce Keln da nas utesi...ali sad mi je jasmo da nam nema utehe...tužni decembar... :( cak i da pobedimo ovde,nije neka uteha za nas...Depresija kuca na vrata,idem da otvorim.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

A budžet kao obadva zajedno ...

Aleksej

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)Grobari poznati poznavaoci kosarke.Komedija.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Napred Partizan! Živela kraljevina Srbija! Aki kragujevac je ponosan na tebe!
(Mihajlo, 09. decembar 2017 19:08)

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe....

absolutezero

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!

istorija koju ne želite da pamtite

pre 6 godina

Vratise se ovi iz Arene u Pionir, uskoro ce i u maticnu dvoranu u Železniku, ali i dalje leče svoje komplekse tako sto broje navijace Partizana...Gledaniji smo od vas u ABA ligi, gledaniji smo od vas uvek bili...
(shone, 9. decembar 2017 19:21)

Mi ako bi se vraćali, vratili bismo se u Halu sportova, jer smo tamo evropske utakmice igrali početkom 70-tih godina prošlog veka.
Tada je tamo pao Real, a pao je i u gostima u Madridu, dok ste vi tada bili nižerazredni klub.

Košarka postoji i pre dolaska Miloševića na vlast.

boris

pre 6 godina

Pa Dule bi tri puta pljuno sudije, dva puts hvatao igrca za vrat i na kraju dobio ovo pola kosa..ovaj prima 15 trojki..Partizan nazalost ne podseca vise na tu ekipu, slicni su dresovi i isto je ime ostalo su obrisi...nazalost

Rep.Srpska

pre 6 godina

ortodoksni sam Zvezdas,sto stariji to je vise volim...ali,gledam utakmicu i nekako mi normalno da navijam ovde za Partizan...prosto ne mogu da navijam za Cedevitu.ali i pored mog zdusnog navijanja ovi crno-beli ne mogu nikako da se sastave.ocajni su i nekako sam tuzan sto,mozda,cak nece ni u play off da udju ako ovu utakmicu izgube.cak ni sebi ne verujem da mi ih je zao.bas mi nekako tuzno deluju.

Danilovgrad

pre 6 godina

Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas, kazao je Vucelic.

Crnobeac

pre 6 godina

Koliko jos poraza Partizan mora da dozivi da bi netko dobio otkaz? Tu pre svega mislim na upravu,treneta, a od igraca: Cakarevica,Andrica,Salica,Gavrilovica pa cak i Marinkovica koji nije danas igrao.Treba istrpeti ovu sezonu i ubaciti u igru: Pecarskog,dati vecu minutazu Tanaskovicu, Tadicu pa cak i Aranitovicu.Sramta kako danas igra i na sto lici Partizan.

DobarLosZao

pre 6 godina

Imamo u najmanju ruku kvalitet kao Zvezda i Buducnost, samo nam treba trener. "Samo".
(poznavalac, 09. decembar 2017 19:05)

Veze ti nemas.

branko

pre 6 godina

SVI PROTIV NAS UBACUJU TROJKE SA PARKINGA ISPRED HALE...OVO JE ZA PRICU "VEROVALI ILI NE"...Usput,MUTA je najveci promasaj u istoriji Partizana...

Podsetnik za sve napaljene

pre 6 godina

Posto su pobedjeni ekstra jaki Bilbao i nikada jaca Cibona, krenulo je ovako...

Ауууу како играмо, фантазија!
Брзо, течно, офанзивно, са пуно шутева, браво бре Муто!
Стварно смо Голден стејт.
Само сипај!
(пентхаус, 27. oktobar 2017 18:26) # Link komentara
Preporučujem (+748)Ne preporučujem (-9)

2.Partizan je sa Semjuelsom pogodio, ovo je sad tim koji moze do trona u Aba ligi, a dogodine Evroliga i nova visegodisnja dominacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (politicariSukriminalci, 27. oktobar 2017 18:33) # Link komentara
Preporučujem (+733)...

E moji rodjaci...ovo je bilo 27.10.2017.godine, dakle pre nepunih 45 dana. Lozenje, stigao derbi unutra 7500 ljudi. Stize Zagorac i ceo vokabular poznatih krilatica - pali se mashina, Zagor superheroj, Samardo zverina, Goss the boss itd itd... I onda Pera, Tejlor i kompanija objasnili neke stvari... Puce krcag na 100 delova.

anica

pre 6 godina

@Veciti delija
Zvezdasica sam, ne kompleksacica, pisem sta zelim...ne zastupam ni tvoje ni nicije misljenje, vec svoje. Partizan je bivsi evropski prvak u kosarci i igrao je F4 evrolige, postujem to i ne zelim im nista lose. Nemam emociju prema tom klubu, ali to ne znaci da sam corava. Jedno su sitna navijacka peckanja a drugo mrznja. Imam li pravo da volim svoj klub a ne mrzim vecitig rivala, je l to toliko cudno?...to sto su mu navijaci, cast izuzecima iritantno ne realni, detinjasti i veruju u deda mraza njihov problem...takvim ljudima koji su zajedljivi, koji mrze i sire netrpeljivost ne treba davati na znacaju...naravno, ovo se odnosi i na neke navijace Zvezde...obostrano je to.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

A budžet kao obadva zajedno ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 09. decembar 2017 19:12) 

OBA se kaze bote. Nazad u skolu!
(DobarLosZao, 09. decembar 2017 19:19)

Nemaš pojma, samog sebe si ugasio. Ipak ćeš ti u školu, pozdrav ...

Hell

pre 6 godina

Kada ti ekipa primi 15 trojki jednom moze biti slucajnost,ali kada ti ekipa svaku drugu utakmicu prima po 15 trojki onda je to ocigledno da trener nema pojma i da mu ekipa ne igra odbranu. Da Muta ima obraza odavno bi podneo ostavku i izvinio se navijacima sto je brukao klub,ali posto ga nema on ce ostati do daljnjeg i nastavice da nas bruka i ponizava. Sto je najgore Partizan ima jako solidnu ekipu,ne za titulu naravno ali za f4 aba lige sigurno,naravno sa ozbiljnim trenerom a ne sarlatanom!!!

milan

pre 6 godina

nije bitno ni da budemo zadnji ,jer kredit kk partizan je ogroman...ali brate mili daj da vidimo neku koncepciju i borbu i odbranu...čovek koji zapostavlja odbranu nije za Partizan,jednostavno odbrana je ključ svega...

Zakecojle

pre 6 godina

Ajmo sad grobari vasu mantru „ godine dominacije su ostavile traga" i nabijajte glavu u pesak i tesite ste s time umesto da pogledate istini u oci. Mnogo gresaka ste napravili a najveca sto ste prodali Duleta za dodvoravanje vlasti.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Vraca se Samardo, dolazi Zagorac, ceka se jos plej, Salo Pavlovic sa pecanja i Dulo general i pali se masina! Napasce se 6. mesto svim snagama!

tunjavi

pre 6 godina

kad partizan da trojku ovaj odusevljeno svaki put kaze "daa' a kad cedevita isto tako pogodi trojku on kaze "uff".pa dokle bre grobarski komentatori na areni? (tunjavi, 09. decembar 2017 20:04)

strasno sta ti rade...
(Sofronije-konj-tunjo, 09. decembar 2017 20:13)

ipak ces na kraju ti da cmizdris..izgleda ti malo bilo tokom ove nedelje..

Blue Moon 650

pre 6 godina

Kao protiv Zvezde, Budućnosti tako večeras i protiv Cedevite, tako blizu a tako daleko, opet solidna partija u jezivo lošoj atmosferi, mislim da Nikolić više ne može da vodi ekipu i od večeras se nadam da više nije trener Partizana. Novi trener podhitno.

Borkes

pre 6 godina

Opet Muta forsira mlade. Tadic ni na klupi, Pecarski ni minut. Muka ga naterala, jer ima puno povreda, pa vratio Tanaskovica, inace ni ovaj ne bi igrao. I dovedite vise centra! Igra nikakva. Odlazi covece! Dovedite Canka

zemunski kej

pre 6 godina

Slusao sam Grbovica pre oko mesec i po dana kod Tegeltije u emisiji, Kaze stanje u klubu finansijski je takvo da su tada kada su postavili MUTU bili pred gasenjem kluba, BUKVALNO ,Onda je vlada dala nekih 20 OOO evra za takse i sudije ,Posle su doveli ovog Ostoju ali u pitanju su milioni evra duga, Jedini izlaz je da urade sto i Zvezda ,da promene ime npr Partizan Beograd ili Partizan 1945 i ispocetka jer nemaju imovine.

NoName

pre 6 godina

Iskreno...zao mi vas je. 
(Bojan, 09. decembar 2017 21:07 
Iskreno, nije!
(dzoni77, 09. decembar 2017 21:58)

Iskreno, slažem se sa drugim komentarom.

Звездаш

pre 6 godina

Ко год да победи, нама лепо. Тако је то када заслужимо сјајним играма на оба фронта.

milos

pre 6 godina

partizanovac sam ali po stoti put apelujem zamrznite status kluba dokle god neko ne bude zeleo da se ozbiljno bavim sa njim.ovo je pravo mucenje za sve koji volimo partizan

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Da je ovo ne daj Bože domaća liga sada bi čitali saopštenja i izjave kako ih sudije kradu i guraju Zvezdu da postane prvak. Ali hvala Bogu, pa nije ...

Objasnjenje

pre 6 godina

dobro FMP titoisti....i ovo ce proci. 13 godina ostavilo frustracije.
Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte.
Ovako ste i dalje mali premijerov klub.

PS i dalje mozete da placete za Titom zajedno s bratskim klubom iz Splita
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 9. decembar 2017 21:45)

Kao sto su prosle te 13 sezone,proci ce i ovih 26 za redom,to je neminovno a vec smo bili medju 8 u EL,slabo ti je pamcenje i to mnogo pre po broju utakmica nego vi a bice i F4,ne brini.Sto se Tita tice,svako malo stariji,ko je pratio sport u bivsoj Jugi,odlicno zna koji je slogan sa tribina bio najpoznatiji na partizanovim utakmicama a to je Tito partija-crno bela armija i da je Josip Broz javno izjavljivao da navija za dva kluba,za Hajduk iz srca i za partizan,kao tim vojske.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....

zemunski kej

pre 6 godina

Prevelika ocekivanja, Muta Nikolic godinama nije mogao da nadje angazman cak ga nije htela ni Igokea ni Mzt .Uzeo ga gazda Dinamika I doveo sve sto valja u Srbiji pa i tada jedva u kls. Tvrdoglav, ima da gura ovog Djoku Salica ,cemu se nada da ce da eksplodira ,Pa nece nikada i nije .

DobarLosZao

pre 6 godina

Svaka cast Velickovicu za sve sto je radio u Partizanu,ali u poslednje vreme kad god udje krenu neke greske i gusi se igra... Valjda ce biti bolje

Sofronije

pre 6 godina

Kao što rekoh Tantalove muke i nesrećni grobarski niz se nastavlja. Vojvodina, Ritas, Kijev, Keln, Efes, Cedevita... Napredak, Borac, Cibona? Ima li mu kraja? Kad dodamo Dilana Enisa i Radeta Zagorca, nije lako Grobar biti.

Zagorac

pre 6 godina

Grobari ne znam kako da vas utešim ali ajd da probam...Ne bih vam ja mnogo pomogao da sam došo...Ne bi ni Lebron uspeo da vas spasi.E eto,nadam se da sam vas utešio.

Wllaxy

pre 6 godina

PS mozda ste i bili medj 8, ali dalje izgleda " neces moci..."
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 22:24)

Jedino sigurno pod "nećeš moći... " ovde je da ti nešto shvatiš i ne pišeš netačne stvari i gluposti, sve ostalo je pod možda...

petarczv

pre 6 godina

Gledam utakmicu i siguran sam da ni jedni ni drugi ne mogu da pobede zvezdu. Jedina ozbiljna ekipa uz zvezdu je buducnost. Ova utkmica lakrdija bez odbrane festival sutnutih trojki...

Cxe

pre 6 godina

Može i OBA i OBADVA po novim pravopisnim pravilima, bote. Nazad u školu!
(absolutezero, 09. decembar 2017 19:48)

Da, da, kako da ne. To nije pravilno i ne moze niko da uvede.

Vazda Pobro

pre 6 godina

I da vidimo sta ima novo ovih dana... Zvezda pobedila Efes u tamo nekakvom takmicenju, Evroliga kako li ... Partizan po obicaju izgubio, ovaj put u nikad jacoj ABA ligi protiv nekakvih vitaminaca ... Sve je to normalno... Razigravali su `mlade` .. Stize Roberto Karlos i pali se masina ..ojha

dzon meklejn

pre 6 godina

poslednih 9 utakmica - 8 poraza... e moj muto... hvala muti i sns upravi koji su od bivseg prvaka evrope napravili klub u rangu sloge iz kraljeva...
p.s. nisu igraci toliki kamenac koliko je cirkuzant muta nestrucan da vodi klub. ne vidim razlog da se plasiramo na f4 aba lige, prva 3 tima tu za nas su NBA.

Objektivno

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a?
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41)
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Okidač, 9. decembar 2017 21:46

Postoji,jos kako!Sinoc ti je zagorcala vece,kao i pre 3-4 dana kad si navijao za Real protiv nje.Dok ona delje velikane u EL,tvoj mali klub je na mestu koje i zasluzuje.Nastavi da pratis najjaci klub sa ovih prostora.

opa

pre 6 godina

8 poraza u 9 zadnjih utakmica....ahahahahahahahhahahahahahah.....14 navijaca....ahahahahahahahha.Juce bilo vise komentatora grobara nego sad na utakmici.Mali i smesan klub

Aleksej

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!
(Milan, 09. decembar 2017 20:56)Grobari poznavaoci kosarke!

Samardo

pre 6 godina

E Zagorce ne volis samo ti partizan....i ja ga obozavam,od rodjena mastao o njemu,u mom selu u Jamajki.Vise o tome mozes procitati nam instagram profilu,iliti na insta storry...poyy

Toto-ko-tunjo-i-paradoksalna-opozicija

pre 6 godina

Prezivecemo mi i ovo ali zna se ko glas grobara nikada dobiti nece.
 (Xman, 9. decembar 2017 21:31)

Samo znam da se vi drzite proverenih vrednosti:
"Reakcija predsednika Vučića je za svaku pohvalu, brižna i dirljiva i hvala mu u ime Partizana i svih naših navijača. To je odgovorna reakcija odgovornog čoveka, pokazatelj da je pravi predsednik svih nas", rekao je Vučelić Tanjugu.

mirko

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)

Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
 (Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Hahaha,sine pobrkao si pojmove,mešaš babe i žabe.... 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 19:37) 

Pa jok, nego ce crvenu petokraku u isti kos sa kraljem i Srbijom. To je svetogrdje. Aj paljba!
(vlajzi, 09. decembar 2017 19:46)

Medrano je za vas jedna tragi-komedija.... komunistički klub i kralj?????

Baki SM

pre 6 godina

"Skolu sam odavno zavrsio, i tada sam kao i svi ostali ucen da je to nepravilno.. Bilo to tacno ili ne,cinjenica je da ste vi zvezdini botovi koji se ne skidaju sa Partizanovih vesti. :D"

U pravu si i nisi, gramatički je nepravilno, ali oko botova nisi, lično sam samo zaljubljenik u košarku od kojeg ružnu reč video nisi, a to što su su tribine prazne...

Mrki

pre 6 godina

Ne moze bre vise ovakooo.Kolko god da pogodimo vise primamo,i to je tako od pocetka sezone.Kazu odbrana je stvar volje,ali ja jednostavno ne verujem u to,jer ako je tako onda Muto ne znas da motivises igrace da igraju odbranu,a ako nije tako onda ne znas covece.S njim na klupi bolje nece biti kako god okrenes.Odlazi iz institucije!!!

Milan

pre 6 godina

Secate se kad su dobili Cibonu i imali skor 4-2?Pa su pisali kako je ova ekipa masina i kako su se vratili tamo gde pripadaju(bili kratko na 1 mestu)!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Novica....busanje...ništa,a? 
(Crvena Zvezda 1913, 09. decembar 2017 20:41) 
KK Crvena zvezda...jel postoji?...nista,a...FMP...o,daaaa
(Okidač, 09. decembar 2017 21:46)


Hahahahahahhahahahahahha patiš,patiš...ako,ako ....važno da je Keln pobedio i Zagorac je stigao !!!

ultrasrbin

pre 6 godina

Muto,

nadam se da si iskoristio kvotu na Cedevitu.
Uplatis tvojih cuvenih 5000 eura i sta te briga.
Dok si bio u Radnickom KG nikako nisam shvatao tvoju filozofiju i kako gubis utakmice koje su vec dobijene.
Onda mi ljudi objasnili da je to visa, i to samo tvoja, matematika.

Dag Kristi

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

A ja sam godinu dana jurio nakon toga nastavak koji se zvao "Dijablarova sudbina",kada sam nasao,mogao sam da umrem,bukvalno. :)

Nemke

pre 6 godina

Grobari komentarišu navijače, a delija nema već godinama u ABA ligi, a kod njih se sad na utakmicama čuju ovi redari što pričaju između sebe!
(Dušan, 09. decembar 2017 22:08)
Čuje se i kad neko zalupi vrata svlačionice.....
(Crvena Zvezda 1913, 9. decembar 2017 22:16
Jos malo pa će katanac da se čuje
(mirko, 9. decembar 2017 23:21)

Hahahahaha! Klik! hahahaga nije mi žao njih uopšte,zati sto znam sta su sve radili i kako su se sladili onim sto se nama desavalo! Svako ko zna celu pricu nece da ih žali!

Borky

pre 6 godina

Eh da vam je ostao Dzile bili bi ste opasna ekipa al sa ovom maskotom koja je jedino dobra da drzi metlu na suterskom treningu izgledate kao grupa rekreativaca koji naprave 5 dobrih poteza na jednoj utakmici.

gremlin

pre 6 godina

Cedevita u pet napada PET OD PET ZA TRI!!!Dali su nam 16 trojki,toliko otprilike i CZ i MZT u prvom kolu,e pa stvarno više!!!Pecarski NI SEKUND važno je da igraju GAVRILOVIĆ I ČAKAREVIĆ!!!Muto,verovao sam ti ali MI NE LIČIMO NI NA ŠTA!!!Gos i Miler SOLIDNI ALI NEMAJU SA KIME DA IGRAJU!!!

golub pismonoša

pre 6 godina

Auuuuu .... Kako će grobari da podnesu ove dane iza nas? Zvezda gazi na svim poljima a oni redjaju poraze. Serija se nastavlja i sledeće nedelje!

et da lupim i ja neku

pre 6 godina

Ovo je strasno ni glave ni repa.Ekipa kao da nema trenera svako radi sta hoce, uopste nema potpis trenera.Ni odbrane ni skoka nista,kaubojski se sutiraju trojke ko kako hoce.Igra se bez centra neka Mutina filozofija.Gos i Miler samo sluze da te protivnik ne nabije velikom razlikom.Andric da skolu upise dok je jos mlad,decko strasljiv i bez fizickih predispozicija za sport.Dinamik pojacanja su smesna,Cakarevica ne bih komentarisao.Ostoja smenjuj Mutu dok jos ima sanse za 4 mjesto.

Vo iz Forda

pre 6 godina

Ako mi neko da jedan jedini smislen razlog zašto Andrić igra u Partizanu nikad više reč neću za dečka. Ja bi se samoispisao i batalio košarku, od sramote ako ni zbog čega drugog.

NoName

pre 6 godina

Od malena navijam za partizan,neverovatno je koliko volim ja ovaj klub,neverovatno..Od malena ja maštam za zaigram za Betis.
(Zagorac, 09. decembar 2017 21:09)

I pare mi nikad nisu bile problem.

Wllaxy

pre 6 godina

hahah jedini sportski klub,brend...pa niste postojali u fudbalu u kosarci a sad kao najveci.....hahahah
(paok gate 4 solunica, 09. decembar 2017 21:52)

Tako je, nismo postojali u fudbalu nego su se oni graveri zeznuli pa su na peharima namenjenim prvacima Evrope i sveta greškom ugravirali ime našeg kluba.
Znaš, šta god mislio, to hahah ti uopšte ne pomaže da ti komentar deluje pametnije...

KaraDjordje

pre 6 godina

Ne znam za druge ali sto se mene tice bas su lepo igrali, dobro, odbrana im je malo suplja, organizacija napada skripi a u sutu su neprecizni, trener im nesto crta oni ne razumeju, ali sve ostalo je bilo bas lepo.

fenomen

pre 6 godina

Dobitna kombinacija za Cedevitu glasi
Muta i Djoko Salic Tuta. Muta i Tuta i mi smo u kanalu. Ako veceras dobijemo opet smo u igri za polufinale a ako izgubimo piši propalo. Mnogo bitna utakmica ali kao i jvek do samog kraja ni onaj odozgore ne zna ko ce pobediti. Ali ako nista drugo veceras smo videli akciju Mihajlov ulaz i polaganje. Sad mogu i da umrem daleko bilo, pu pu. Poz.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

I posle kazu za zvezdu da imaju srece sa trojkama u derbiju a cedevita im uvalila 14 trojaka.A to znaci da su lose brane sut za 3 poena

Mega

pre 6 godina

Pogubio Muta konce polako, sve sam mislio pocetak dok se ne uigraju ali nema smisla, ne zna se ko kad igra i koliko, pusti jednog da igra malo pa ga nema 30 min, ameri ne izlaze uopste celu utakmicu, stihijski se igra, kako kome naleti, Pecarski nista ne igra a moze bar par minuta da dobije i tako, beda

zalosna sova

pre 6 godina

Mene smo zanima,da li je Muta ikad cuo za agresivnu odbranu na prenosu lopte,a ako nije,da li uopste zna sta je to? Nama Miler igra smesnu odbranu,na 5 metara od igraca,bez ikakvog pritiska na prenos lopte,i to tako celu sezonu.Dalje,da li je Muta ikad cuo za odbranu ispred a ne iza bloka i da li je to ikad rekao Mileru? I konacno,da li je svestan da Andric a takodje i Marinkovic,nisu u stanju da igraju kad se odlucuje,jer jednostavno nemaju onu stvar,da pogode kad treba.

Milan

pre 6 godina

Ali sve kako Gos i Miler na kraju kad je sve reseno trce do Cedevitinog kosa kako bi dali jos koji poen i tako nabudzili svoju statistiku...

anica

pre 6 godina

Nista gore nego kad ti licna zadrtost i ego ne dozvoljavaju da priznas da nista ne valja, pa tones sve dublje i dublje. Nema Partizan uopste lose igrace koliko je trener los...ovi Gos i Miler bas odlicni igraci...Busadzija od euforije ne moze vise da se koncentrise, i onaj Salic ume da odigra. Generalno je uvek Partizan imao ljude uz svoje ime koji ili su imali znanje pa prikrivali svoju losu narav ili obratno dus dibidus neznalice a sa ljubavlju i institucionalnim sablonima prvi da se dice.
Sramota je ovo za klub takvog renomea.

lemuri

pre 6 godina

@Sofronije...
Opusti se nije ovo bitno , bitno je da Zvezda izgubi od Kelna !!!
Kako Vam se svima vama vraca .
Zao mi za razliku od tebe kluba i pravih navijaca , ali zbog Vas koji ste danima drobili uzivam . Jer ta histerija je bila nesto sto se ne prasta i ne zaboravlja .
Sada , posle srede , za nauk u svoje dvoriste i svoje brige inace znas sta sledi .

Wllaxy

pre 6 godina

Joooooo, samo da nam ponovo ne pobegnete u plejofu kao prosle godine!
(Igor PFC, 09. decembar 2017 22:04)

Duboko izvinjenje što vas nismo sačekali već smo vam prošle godine pobegli u finala svih liga koje smo igrali zajedno...

Btw dobro se ti nama vratio, ovo je kvalitetno trolovanje...

Iskren

pre 6 godina

Tapkanje u mesto dalje traje.. Žalosno je gledati da je K.K Partizan nisko spao u košarci ajd fudbal da razumem al košarci je bar bio uspešan klub što u evropi odnosno na Jadranu.. Teško da to neko shvata realno od običnih partizanovaca odnosno simpatizera koji navijaju za taj klub..

Cxe

pre 6 godina

Uvek ovako.
1/4 - odlican pocetak meca za Partizan.
2/4 - slabe odbrane, Partizan gubi prednost, nereseno.
3/4 - protivnik pogadja sve zivo, Partizan na -7.
4/4 - ubedljiv poraz Partizana.
Bukvalni svaka utakmica ide ovako sa naslovima na B92. Nazalost.

koma

pre 6 godina

Au Visnja, nemoj to da im radis... taman se ponadali.
Salu na stranu, ovde je Gos odlican evroligaski igrac, ima jos 1-2 evrokup igraca. Kad dodju Samardo i Zagorac mozda pobede nekoga.

ostojici

pre 6 godina

Ali razigrava covek mlade, onaj jadan Pecarski ni minit, a jedini nesto zna. Al tako mu i treba, promasio svlacionicu kad je dolazio u Pionir...

NoName

pre 6 godina

Dag Kristi 

Prvi strip o Zagoru koji sam kupio je bio Potop u Darkvudu.
(Zagor, 09. decembar 2017 21:38)

Lepa vremena. Imao sam oko 2500 stripova. Lunov Magnus, Zlatna serija, Marti Misterija, Dilan Dog, nešto malo Alan Forda... U jednom ćošku 7-8 redova naslagano od poda do plafona. Otišao u vojsku, kad sam se vratio nije bilo ni jednog jedinog. Moje i burazerovo društvo odnelo do poslednjeg. Danas ih imam samo na diskovima. Ali nije to to, nema ništa dok ne lizneš prst da bi okrenuo list. Navika valjda, ko će ga znati... Pozzzz

Mirko

pre 6 godina

Brate, ne možete da pobedite pa to ti je! Nude vam se da ih pobediti i vi ništa..
Nervirao sam se s vama, al ne vredi. Nemate šut i tu nema pomoći, mora mnogo da se trenira...
Evo baš pišem ovo i Edin na Areni priča da: ne možeš da pobediš u Aba ligi i uopšte danas ako nisi šuterski potentan, džabe sve..

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

(JDAleksandar, 09. decembar 2017 23:35)

Pa ovde ima i normalnih!
Neočekivano ali za pohvalu!
Recept je jednostavan RED,RAD I DISCIPLINA!

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast, popravili ste skor na 8 od 9. U zadnjih mesec i po dobili ste samo Megu, INSTITUCIJO! Naravno, 90+ niste razocarali ni ovog puta za muk u hali!

sasha tthe red baron

pre 6 godina

Dobro pamtim sve::::

Svaki put kada KKP ne primi 100 poena je kao pobeda,..
Iz ocaja u katastrofu, srljanja, bezidejno i naivno, i jos samo cekamo da KKP nekkako okrivi CZ za svoj situaciju, pa da bude sve po starom..
Iskrenije od ovog ne moze, KKP je toliko los da svaliti sve na Mutu je naivno, dok je uprava KKP iso tolio kriva, ako ne i vise,,., Veciti sporttsi direktor, koji ne sme dobiti otkaz, i "struka" koja je vec otpustila neih 5 igraca, i igraci za koje niko nikad nije cuo,,, uzas za gledati

reflektor

pre 6 godina

Simpatizer sam Zvezde,ali pre svega objektivan poznavalac sporta i kosarke.Partizan nema odbranu,nema.Moze jednom,dva puta da prime 90+ poena,ali 8 puta ne moze da bude slucajno.Ne moze se napadom nositi sa protivnikom.Primiti 15 trojki na svom terenu!!!Iz kg-a sam,znam Mutinu igru iz Radnickog,on nije trener da zategne ekipu u odbrani pa da koristi to u napadu i na taj nacin dobija.Nema ovo pojma,kazem krajnje objektivno,a plus ti mladi kao sto prica da su oni prioritet,pa gde su koliko minuta???On ne zna da kroz EK spanuje ekipu za ABA.On poznaje koasarkui igru,ali je lud kao lik i trener je iz nekih proslih vremena.Isto,isto je igrao Radnicki,trci sutiraj a odbrana zvrji i igraci protivnika ostaju sami na trojkama,kao sto je slucaj bio veceras,ali i protiv Albe,Zvezde,Ritasa,Olimpije,Limoza...Ajd ok ali da gubis i od MZT-a...no comment.Ovo su cinjenice!

Toni

pre 6 godina

(milos, 9. decembar 2017 20:41)

O, pa ne ide to tako, "zamrznite" status. Može beton liga, može fuzija (ali da platite obaveze), i može ono najteže, što ja ne bih volio. "Zamrzavanje" baš i nije poznat status. Vi biste se malo "zamrzli" pa se opet "odmrzli" u najelitnijem takmičenju? A-a.

Wllaxy

pre 6 godina

Prvo udjite u FF ili barem medju 8, pa onda slobidno pricajte. 
(zna se ko je plakao za Titom s bracom iz Splita, 09. decembar 2017 21:45)

OK, znam da je to i previše komplikovano za tebe da shvatiš ali mi pre dve godine JESMO ušli među osam i tamo u četvrtfinalu izgubili od budućeg šampiona ekipe CSKA... No dobro, očito je to too much informacija za tebe...