Subota, 09.12.2017.

15:23

PL: Mojs i Arnautović srušili šampiona

Fudbaleri Vest Hema napravili su veliko iznenađenje i savladali Čelsi minimalnim rezultatom (1:0) u derbiju Premijer lige kojim je otvoreno 16. kolo.

Izvor: B92

PL: Mojs i Arnautoviæ srušili šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

robert smith

pre 6 godina

(Oki, 09. decembar 2017 20:32)

kako je tebi dobro. jedina istina je da Liverpul zovu glavni grad istocne Irske, mnogo Iraca tu zivi. a Ircima su Englezi u proslosti cinili mnogo lose stvari, tako da Irci sa razlogom imaju animozitet prema Londonu. Liverpul je imao najjaci radnicki sindikat i zbog toga je 'gvozdena lejdi' jos pocetkom 80-ih precrtala Liverpul kao grad, fudbal je takodje bio u sklopu toga. aristokratija fudbal ne prati.

Oki

pre 6 godina

@Liverpool man,prvo se malo informiši pa onda komentatiši,navijači Junajteda i Liverpula imaju jednu zajedničku stvar sa Barselonom,to je separatizam.
Možda nekom i nije poznato da su navijači Junajteda usko povezani sa navijačima škotskog Glazgov Rendžersa,isto kao i navijači Liverpula sa navijačima iz Belfasta(čitaj IRA),obe grupe su protiv monarhije UK,pa otud i netrpeljivost prema Londonskim aristokratskim klubovima,primera radi kao Čelsi,čiji navijači su najodaniji kruni,pa ih stoga nazivaju i "Victoria Lions"
Za Čelsi su uvek navijali ljudi plave krvi poput bivšeg premijera Džona Mejdžora,dok za Liverpul obični lučki radnici od toga dobar deo i doseljenika iz Irske,pravi i odani navijači iz Engleske za njih kažu da su obična .....,koja želi da gleda utakmucu a pritom ne plati kartu,pa setite se samo Hejsela i Hilsboroa i tragedije koju su izazvali,a da su posledice toga trpeli svi Engleski klubovi u Evropi,a u maju videće se ko igra LŠ,za Čelsi sam siguran,ali Liverpul zavisiće od Arsenala i nepredvidivog Vengera !

mnemonic

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

(Fler, 09. decembar 2017 17:05)

A kakva je tvoja odbrana?

MiLaN

pre 6 godina

adriano_galliani, 09. decembar 2017 18:12)

Sta je sa Milanom? Jesu jos deseti ili su pali jos koje mesto nize? Pobediti Benevento za Milan je misaona imenica, tako da sve vise i vise dokazujes koliki si kompleksas. Nadji zivot vec jednom.

BlueFortress

pre 6 godina

@mladen

Ne mogu da ulazim u detalje jer bi mi trebalo previse prostora ali ukratko raspored sam pominjao i najteza grupa u LS od konkurenata, veliki problemi sa povredama su uslovili losiji start ali stvari se preokrecu sigurno jer postoji RAZLOG zasto su imali 20+ bodova prosle god od ovih sto se bore za top4...
Jako dobro su igrali posle poraza od Rome sve do danas, kiksevi su normalna stvar i jer poznajem ovaj tim i fudbal generalno tvrdim da nece biti nikakav problem da zavrse u top 3, Arsenal, Liverpul i Totenhem imaju svoje probleme a Celsi cim malo "zategne" odranu i napad tu zbog kvaliteta stvaraju razliku, da ne pominjem mentalitet....

Tennisman

pre 6 godina

Ovde je sve manje vise sigurno osim da sutra Junajted ne slavi, Siti ce osvojiti drugo Junajted, za trece ce se boriti Liverpul, Arsenal, Celsi to je to, pozdrav. Liverpulov fan

Pedja

pre 6 godina

Da li je normalno da se u svakoj vesti o Celsiju pominje Matic koji je sada igrac Man Utd,znaci pisite tamo o Maticu.Smorili ste vise,nije njega Celsi prodao za dzak krompira pa da se pise toliko o tome,niti je on najbolji zadnji vezni na svetu,odlican igrac ali svi ga velicaju jer je srbin.Celsi je danas izgubio jer se videlo da nemaju snage od LS i naravno da je tesko da se igra protiv klasicnog bunkera koji se i ne svodi samo na oduzimanje lopte i cekanje protivnikove greske,vec svaki put kad je Celsi imao solidan kontra napad pravljen je faul za zuti,odlicna taktika Mojesa.E sad sto se igraca Celsija tice..odbrana katastrofa,Kejhil covek odavno ne zasluzuje prvu postavu,Azpi je u padu forme neko vreme,Kristensen nije los mada i nije taj kalibar da ispravlja greske ove dvojice,Ridiger mora da igra umesto Kejhila.Vezni red:Kante solidan mada imao je i gresaka prilicno,Fabregas osim dugog pasa nista,Bakayoko je brz i nema losu tehniku ali onoliki covek a da je onako slab u duelu to jos nisam video.Za Zapakostu sam mislio da je dosta bolji fudbaler a mozda se jos uvek nije snasao.Azar nista nije pokazao na ovoj utakmicu,dosta slab.Morata ocajan,izgleda da on ne moze dati gol sem glavom,imao je onu odlicnu sansu pred kraj i sutira pola metra od stative,ako nema dobrog centarsuta on je neupotrebljiv,zbog toga Konta i forsira Fabregasa i zato je kupio Zapakostu koji je imao najvise centarsuteva u Sriji A.Sve u svemu jedna ocajna utakmica Celsija i zasluzena pobeda Cekicara.Da je Celsi kupio Arnautovica umesto Morate procvetali bi,zna on da igra klasicnog spica jako dobro a momak od pocetka sezone jedini gura WH,odlican fudbaler,neverovatne predisoizicije a dosta brz i odlicu tehniku ima,igrac tipa Benzeme kada je u formi.Toliko od mene,pozdrav i Chelsea till i die!

adriano_galliani

pre 6 godina

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mladen, 9. decembar 2017 17:25)

Навијачи Ливерпула не подржавају тим иако он није освојио дуго времена ништа. Не, они и даље причају како су најбољи, највећи и како им нико није ни близу. То је велика разлика. Ко ће сад да призна да 30 година није био у праву...

Да видим тог навијача Ливерпула који након два пута по 7 комада у ЛШ сада НЕ мисли да је Ливерпул убедљиво први фаворит за освајање свих трофеја.

Fler

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

Mladen

pre 6 godina

@Fler

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?

Mladen

pre 6 godina

@BlueFortress

Pa ne znam bas, ja evo npr. ove sezone vidim da se Celzi muci i da ne dobijaju cak ni ove utkamoce sto su na papiru lake. Igra zavisi od jednog igraca i to je to, kada on stane, staje ceo tim. Samo sto ove godine nemaju Kostu, koji je kada ne ide umeo da umuva gol, to Morata ne zna. Videcemo na kraju sezone ko ce gde biti.

doom

pre 6 godina

браво "Чекићари"! и даље ми није јасно зашто се Челси одрекао Матића... глуост године за сада.

BlueFortress

pre 6 godina

@liverpool man

Smesno i prilicno "optimistcno" ali javi se na kraju, bice minimum 5-10 bodova ispred Liverpula i Arsenala koji ce se boriti za tu 4. poziciju, s obzirom na sve faktore plavci ce biti sigurno treci ako Junajted ne posustane, ako ne mozes da uvidis razliku u kvalitetu onda...Jako dobar raspored ima Celsi sve do 28. kola bas zato sto je na pocetku bilo tesko i "cupavo" i tu ce steci vecu zalihu bodova nego do sada sto su stekli.

nenad rs

pre 6 godina

Uz West Ham, stavio bih tu Werder, AC Chievo, AZ 67,Athletic Bilbao. Provjereno ekipe koje mogu svakog dobiti ali isto tako izgubiti kad se najmanje nadaš.

Milovan

pre 6 godina

Kao što sam već najavio (a dobio sam mnogo minusa) ovo je očekivano. Liverpul je trenutno u najboljoj formi. Doktor Klop složio je sve kockice. Sutra dobijamo Everton, tri, četiri gola razlike. Mančesteri će podeliti pobodove i mi smo korak bliže tituli. Realno najbolji smo trenutno. Jedno dobro pojačanje u odbrani i osvajamo duplu krunu.

Ti nikad nećeš hodati sam

Bree

pre 6 godina

Englezi ako su i malo pametni od sledece sezone moraju uvesti VAR! Cist penal nije dosudjen za Vest Hem, kada je lopta pogodila u ruku Kristensena. Za Junajted, Siti, Totenhem, Arsenal, Liverpul ili Celsi sudija bi potrcao da svira, al ovako za Vest Hem, nista. Po mom misljenju, jeste najbolja liga, ali i ubedljivo najgore sudije!

The 11th Doctor

pre 6 godina

Chelsea bez ideje celu utakmicu. Fabregas totalno van ritma. Činjenica da je Kante bio najkreativniji u fazi napada sve govori. Bakajoko treba da bude redovno na klupi, a umesto njega svaki meč da počinje Drinkwater. Za West Ham nema šta da se kaže, jedna šansa u 6. minutu i posle toga nisu bili zainteresovani da izadju iz svog šesnaesterca.

BlueFortress

pre 6 godina

Kakav ocajan pocetak vikenda, ponovo spor ulazak u mec i uspavanost i naravno da 3 boda ostaju timu koji je do sada igrao najgoru odbranu u ligi a Arnautovic ce sada zapoceti novi tromesecni niz bez gola.
Sramotan nedostatak zelje i inicijative u napadu Celsija (19 suteva, 2 u okvir!?!?), ovaj i poraz od Palasa su svakako zavrsili sve visoke ambicije, sledi borba za 2-4 mesto i kup takmicenja naravno. Vest Hem je pokazao protiv Sitija da ce dici formu a Mojes kada postavi bunker sa odugovlacenjem vremena i pametnim faulovima - tu je tesko kreirati.
Zato je Moratin promasaj u 83. min utoliko vredniji i zasluzena pobeda za "cekicare"...

Novo gostovanje vec u utorak, Hadersfild mora biti komotno pobedjen.

Ranko 78

pre 6 godina

Kao što sam napisao i pre početka sezone, Čelsi ima 13,14 stvarno fenomenalnih fudbalera, ali to nije dovoljno da se izdrži čitava sezona. U sredu su igrali protiv Atletika, a već danas se videlo da nemaju dovoljnu dubinu u timu. Vest Hemu svaka čast, borili su se kao lavovi, i zasluženo pobedili.

bobo mk

pre 6 godina

Svaki put kad gledam Marka razocaram se sto ne igra za nasu reprezentaciju.
(Aca Pirot, 09. decembar 2017 15:32)

Šta će ti Marko kada imaš Mitrovića, uživaj i plači.

kulja

pre 6 godina

Treba nam levi bek koji je probojan za razliku od tromog alonsa i ja bih voleo Dele Alija ali to nece nikad da se tesi,ali svakako fudbaler svetske klase ofanzivac jedan.prelazni rok katastrofa Diego onakve prilike kao u 83 moratinu sa salom resava tako da je to veliki minus za celzi i umeo je da da gol ne iz cega jednostavno bio je uvek na pravom mestu. bakajoko ako se ne uozbilji na klupu ga poslati, na leto potraziti resenje do data Drinkwoter koji je po meni za sad koliko je igrao bio je dobar

Ranko 78

pre 6 godina

Kao što sam napisao i pre početka sezone, Čelsi ima 13,14 stvarno fenomenalnih fudbalera, ali to nije dovoljno da se izdrži čitava sezona. U sredu su igrali protiv Atletika, a već danas se videlo da nemaju dovoljnu dubinu u timu. Vest Hemu svaka čast, borili su se kao lavovi, i zasluženo pobedili.

Bree

pre 6 godina

Englezi ako su i malo pametni od sledece sezone moraju uvesti VAR! Cist penal nije dosudjen za Vest Hem, kada je lopta pogodila u ruku Kristensena. Za Junajted, Siti, Totenhem, Arsenal, Liverpul ili Celsi sudija bi potrcao da svira, al ovako za Vest Hem, nista. Po mom misljenju, jeste najbolja liga, ali i ubedljivo najgore sudije!

The 11th Doctor

pre 6 godina

Chelsea bez ideje celu utakmicu. Fabregas totalno van ritma. Činjenica da je Kante bio najkreativniji u fazi napada sve govori. Bakajoko treba da bude redovno na klupi, a umesto njega svaki meč da počinje Drinkwater. Za West Ham nema šta da se kaže, jedna šansa u 6. minutu i posle toga nisu bili zainteresovani da izadju iz svog šesnaesterca.

BlueFortress

pre 6 godina

Kakav ocajan pocetak vikenda, ponovo spor ulazak u mec i uspavanost i naravno da 3 boda ostaju timu koji je do sada igrao najgoru odbranu u ligi a Arnautovic ce sada zapoceti novi tromesecni niz bez gola.
Sramotan nedostatak zelje i inicijative u napadu Celsija (19 suteva, 2 u okvir!?!?), ovaj i poraz od Palasa su svakako zavrsili sve visoke ambicije, sledi borba za 2-4 mesto i kup takmicenja naravno. Vest Hem je pokazao protiv Sitija da ce dici formu a Mojes kada postavi bunker sa odugovlacenjem vremena i pametnim faulovima - tu je tesko kreirati.
Zato je Moratin promasaj u 83. min utoliko vredniji i zasluzena pobeda za "cekicare"...

Novo gostovanje vec u utorak, Hadersfild mora biti komotno pobedjen.

nenad rs

pre 6 godina

Uz West Ham, stavio bih tu Werder, AC Chievo, AZ 67,Athletic Bilbao. Provjereno ekipe koje mogu svakog dobiti ali isto tako izgubiti kad se najmanje nadaš.

doom

pre 6 godina

браво "Чекићари"! и даље ми није јасно зашто се Челси одрекао Матића... глуост године за сада.

Fler

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

BlueFortress

pre 6 godina

@liverpool man

Smesno i prilicno "optimistcno" ali javi se na kraju, bice minimum 5-10 bodova ispred Liverpula i Arsenala koji ce se boriti za tu 4. poziciju, s obzirom na sve faktore plavci ce biti sigurno treci ako Junajted ne posustane, ako ne mozes da uvidis razliku u kvalitetu onda...Jako dobar raspored ima Celsi sve do 28. kola bas zato sto je na pocetku bilo tesko i "cupavo" i tu ce steci vecu zalihu bodova nego do sada sto su stekli.

MiLaN

pre 6 godina

adriano_galliani, 09. decembar 2017 18:12)

Sta je sa Milanom? Jesu jos deseti ili su pali jos koje mesto nize? Pobediti Benevento za Milan je misaona imenica, tako da sve vise i vise dokazujes koliki si kompleksas. Nadji zivot vec jednom.

Pedja

pre 6 godina

Da li je normalno da se u svakoj vesti o Celsiju pominje Matic koji je sada igrac Man Utd,znaci pisite tamo o Maticu.Smorili ste vise,nije njega Celsi prodao za dzak krompira pa da se pise toliko o tome,niti je on najbolji zadnji vezni na svetu,odlican igrac ali svi ga velicaju jer je srbin.Celsi je danas izgubio jer se videlo da nemaju snage od LS i naravno da je tesko da se igra protiv klasicnog bunkera koji se i ne svodi samo na oduzimanje lopte i cekanje protivnikove greske,vec svaki put kad je Celsi imao solidan kontra napad pravljen je faul za zuti,odlicna taktika Mojesa.E sad sto se igraca Celsija tice..odbrana katastrofa,Kejhil covek odavno ne zasluzuje prvu postavu,Azpi je u padu forme neko vreme,Kristensen nije los mada i nije taj kalibar da ispravlja greske ove dvojice,Ridiger mora da igra umesto Kejhila.Vezni red:Kante solidan mada imao je i gresaka prilicno,Fabregas osim dugog pasa nista,Bakayoko je brz i nema losu tehniku ali onoliki covek a da je onako slab u duelu to jos nisam video.Za Zapakostu sam mislio da je dosta bolji fudbaler a mozda se jos uvek nije snasao.Azar nista nije pokazao na ovoj utakmicu,dosta slab.Morata ocajan,izgleda da on ne moze dati gol sem glavom,imao je onu odlicnu sansu pred kraj i sutira pola metra od stative,ako nema dobrog centarsuta on je neupotrebljiv,zbog toga Konta i forsira Fabregasa i zato je kupio Zapakostu koji je imao najvise centarsuteva u Sriji A.Sve u svemu jedna ocajna utakmica Celsija i zasluzena pobeda Cekicara.Da je Celsi kupio Arnautovica umesto Morate procvetali bi,zna on da igra klasicnog spica jako dobro a momak od pocetka sezone jedini gura WH,odlican fudbaler,neverovatne predisoizicije a dosta brz i odlicu tehniku ima,igrac tipa Benzeme kada je u formi.Toliko od mene,pozdrav i Chelsea till i die!

Mladen

pre 6 godina

@BlueFortress

Pa ne znam bas, ja evo npr. ove sezone vidim da se Celzi muci i da ne dobijaju cak ni ove utkamoce sto su na papiru lake. Igra zavisi od jednog igraca i to je to, kada on stane, staje ceo tim. Samo sto ove godine nemaju Kostu, koji je kada ne ide umeo da umuva gol, to Morata ne zna. Videcemo na kraju sezone ko ce gde biti.

Milovan

pre 6 godina

Kao što sam već najavio (a dobio sam mnogo minusa) ovo je očekivano. Liverpul je trenutno u najboljoj formi. Doktor Klop složio je sve kockice. Sutra dobijamo Everton, tri, četiri gola razlike. Mančesteri će podeliti pobodove i mi smo korak bliže tituli. Realno najbolji smo trenutno. Jedno dobro pojačanje u odbrani i osvajamo duplu krunu.

Ti nikad nećeš hodati sam

bobo mk

pre 6 godina

Svaki put kad gledam Marka razocaram se sto ne igra za nasu reprezentaciju.
(Aca Pirot, 09. decembar 2017 15:32)

Šta će ti Marko kada imaš Mitrovića, uživaj i plači.

Mladen

pre 6 godina

@Fler

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?

adriano_galliani

pre 6 godina

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mladen, 9. decembar 2017 17:25)

Навијачи Ливерпула не подржавају тим иако он није освојио дуго времена ништа. Не, они и даље причају како су најбољи, највећи и како им нико није ни близу. То је велика разлика. Ко ће сад да призна да 30 година није био у праву...

Да видим тог навијача Ливерпула који након два пута по 7 комада у ЛШ сада НЕ мисли да је Ливерпул убедљиво први фаворит за освајање свих трофеја.

kulja

pre 6 godina

Treba nam levi bek koji je probojan za razliku od tromog alonsa i ja bih voleo Dele Alija ali to nece nikad da se tesi,ali svakako fudbaler svetske klase ofanzivac jedan.prelazni rok katastrofa Diego onakve prilike kao u 83 moratinu sa salom resava tako da je to veliki minus za celzi i umeo je da da gol ne iz cega jednostavno bio je uvek na pravom mestu. bakajoko ako se ne uozbilji na klupu ga poslati, na leto potraziti resenje do data Drinkwoter koji je po meni za sad koliko je igrao bio je dobar

BlueFortress

pre 6 godina

@mladen

Ne mogu da ulazim u detalje jer bi mi trebalo previse prostora ali ukratko raspored sam pominjao i najteza grupa u LS od konkurenata, veliki problemi sa povredama su uslovili losiji start ali stvari se preokrecu sigurno jer postoji RAZLOG zasto su imali 20+ bodova prosle god od ovih sto se bore za top4...
Jako dobro su igrali posle poraza od Rome sve do danas, kiksevi su normalna stvar i jer poznajem ovaj tim i fudbal generalno tvrdim da nece biti nikakav problem da zavrse u top 3, Arsenal, Liverpul i Totenhem imaju svoje probleme a Celsi cim malo "zategne" odranu i napad tu zbog kvaliteta stvaraju razliku, da ne pominjem mentalitet....

Oki

pre 6 godina

@Liverpool man,prvo se malo informiši pa onda komentatiši,navijači Junajteda i Liverpula imaju jednu zajedničku stvar sa Barselonom,to je separatizam.
Možda nekom i nije poznato da su navijači Junajteda usko povezani sa navijačima škotskog Glazgov Rendžersa,isto kao i navijači Liverpula sa navijačima iz Belfasta(čitaj IRA),obe grupe su protiv monarhije UK,pa otud i netrpeljivost prema Londonskim aristokratskim klubovima,primera radi kao Čelsi,čiji navijači su najodaniji kruni,pa ih stoga nazivaju i "Victoria Lions"
Za Čelsi su uvek navijali ljudi plave krvi poput bivšeg premijera Džona Mejdžora,dok za Liverpul obični lučki radnici od toga dobar deo i doseljenika iz Irske,pravi i odani navijači iz Engleske za njih kažu da su obična .....,koja želi da gleda utakmucu a pritom ne plati kartu,pa setite se samo Hejsela i Hilsboroa i tragedije koju su izazvali,a da su posledice toga trpeli svi Engleski klubovi u Evropi,a u maju videće se ko igra LŠ,za Čelsi sam siguran,ali Liverpul zavisiće od Arsenala i nepredvidivog Vengera !

robert smith

pre 6 godina

(Oki, 09. decembar 2017 20:32)

kako je tebi dobro. jedina istina je da Liverpul zovu glavni grad istocne Irske, mnogo Iraca tu zivi. a Ircima su Englezi u proslosti cinili mnogo lose stvari, tako da Irci sa razlogom imaju animozitet prema Londonu. Liverpul je imao najjaci radnicki sindikat i zbog toga je 'gvozdena lejdi' jos pocetkom 80-ih precrtala Liverpul kao grad, fudbal je takodje bio u sklopu toga. aristokratija fudbal ne prati.

Tennisman

pre 6 godina

Ovde je sve manje vise sigurno osim da sutra Junajted ne slavi, Siti ce osvojiti drugo Junajted, za trece ce se boriti Liverpul, Arsenal, Celsi to je to, pozdrav. Liverpulov fan

mnemonic

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

(Fler, 09. decembar 2017 17:05)

A kakva je tvoja odbrana?

Milovan

pre 6 godina

Kao što sam već najavio (a dobio sam mnogo minusa) ovo je očekivano. Liverpul je trenutno u najboljoj formi. Doktor Klop složio je sve kockice. Sutra dobijamo Everton, tri, četiri gola razlike. Mančesteri će podeliti pobodove i mi smo korak bliže tituli. Realno najbolji smo trenutno. Jedno dobro pojačanje u odbrani i osvajamo duplu krunu.

Ti nikad nećeš hodati sam

kulja

pre 6 godina

Treba nam levi bek koji je probojan za razliku od tromog alonsa i ja bih voleo Dele Alija ali to nece nikad da se tesi,ali svakako fudbaler svetske klase ofanzivac jedan.prelazni rok katastrofa Diego onakve prilike kao u 83 moratinu sa salom resava tako da je to veliki minus za celzi i umeo je da da gol ne iz cega jednostavno bio je uvek na pravom mestu. bakajoko ako se ne uozbilji na klupu ga poslati, na leto potraziti resenje do data Drinkwoter koji je po meni za sad koliko je igrao bio je dobar

bobo mk

pre 6 godina

Svaki put kad gledam Marka razocaram se sto ne igra za nasu reprezentaciju.
(Aca Pirot, 09. decembar 2017 15:32)

Šta će ti Marko kada imaš Mitrovića, uživaj i plači.

BlueFortress

pre 6 godina

Kakav ocajan pocetak vikenda, ponovo spor ulazak u mec i uspavanost i naravno da 3 boda ostaju timu koji je do sada igrao najgoru odbranu u ligi a Arnautovic ce sada zapoceti novi tromesecni niz bez gola.
Sramotan nedostatak zelje i inicijative u napadu Celsija (19 suteva, 2 u okvir!?!?), ovaj i poraz od Palasa su svakako zavrsili sve visoke ambicije, sledi borba za 2-4 mesto i kup takmicenja naravno. Vest Hem je pokazao protiv Sitija da ce dici formu a Mojes kada postavi bunker sa odugovlacenjem vremena i pametnim faulovima - tu je tesko kreirati.
Zato je Moratin promasaj u 83. min utoliko vredniji i zasluzena pobeda za "cekicare"...

Novo gostovanje vec u utorak, Hadersfild mora biti komotno pobedjen.

adriano_galliani

pre 6 godina

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mladen, 9. decembar 2017 17:25)

Навијачи Ливерпула не подржавају тим иако он није освојио дуго времена ништа. Не, они и даље причају како су најбољи, највећи и како им нико није ни близу. То је велика разлика. Ко ће сад да призна да 30 година није био у праву...

Да видим тог навијача Ливерпула који након два пута по 7 комада у ЛШ сада НЕ мисли да је Ливерпул убедљиво први фаворит за освајање свих трофеја.

Tennisman

pre 6 godina

Ovde je sve manje vise sigurno osim da sutra Junajted ne slavi, Siti ce osvojiti drugo Junajted, za trece ce se boriti Liverpul, Arsenal, Celsi to je to, pozdrav. Liverpulov fan

Mladen

pre 6 godina

@Fler

Barem su navijaci Liverpula uvek tu, podrzavaju tim iako nisu nista osvojili dugo vremena. Osim toga ako se ne nadas, zasto onda uopste navijas?

BlueFortress

pre 6 godina

@liverpool man

Smesno i prilicno "optimistcno" ali javi se na kraju, bice minimum 5-10 bodova ispred Liverpula i Arsenala koji ce se boriti za tu 4. poziciju, s obzirom na sve faktore plavci ce biti sigurno treci ako Junajted ne posustane, ako ne mozes da uvidis razliku u kvalitetu onda...Jako dobar raspored ima Celsi sve do 28. kola bas zato sto je na pocetku bilo tesko i "cupavo" i tu ce steci vecu zalihu bodova nego do sada sto su stekli.

doom

pre 6 godina

браво "Чекићари"! и даље ми није јасно зашто се Челси одрекао Матића... глуост године за сада.

Pedja

pre 6 godina

Da li je normalno da se u svakoj vesti o Celsiju pominje Matic koji je sada igrac Man Utd,znaci pisite tamo o Maticu.Smorili ste vise,nije njega Celsi prodao za dzak krompira pa da se pise toliko o tome,niti je on najbolji zadnji vezni na svetu,odlican igrac ali svi ga velicaju jer je srbin.Celsi je danas izgubio jer se videlo da nemaju snage od LS i naravno da je tesko da se igra protiv klasicnog bunkera koji se i ne svodi samo na oduzimanje lopte i cekanje protivnikove greske,vec svaki put kad je Celsi imao solidan kontra napad pravljen je faul za zuti,odlicna taktika Mojesa.E sad sto se igraca Celsija tice..odbrana katastrofa,Kejhil covek odavno ne zasluzuje prvu postavu,Azpi je u padu forme neko vreme,Kristensen nije los mada i nije taj kalibar da ispravlja greske ove dvojice,Ridiger mora da igra umesto Kejhila.Vezni red:Kante solidan mada imao je i gresaka prilicno,Fabregas osim dugog pasa nista,Bakayoko je brz i nema losu tehniku ali onoliki covek a da je onako slab u duelu to jos nisam video.Za Zapakostu sam mislio da je dosta bolji fudbaler a mozda se jos uvek nije snasao.Azar nista nije pokazao na ovoj utakmicu,dosta slab.Morata ocajan,izgleda da on ne moze dati gol sem glavom,imao je onu odlicnu sansu pred kraj i sutira pola metra od stative,ako nema dobrog centarsuta on je neupotrebljiv,zbog toga Konta i forsira Fabregasa i zato je kupio Zapakostu koji je imao najvise centarsuteva u Sriji A.Sve u svemu jedna ocajna utakmica Celsija i zasluzena pobeda Cekicara.Da je Celsi kupio Arnautovica umesto Morate procvetali bi,zna on da igra klasicnog spica jako dobro a momak od pocetka sezone jedini gura WH,odlican fudbaler,neverovatne predisoizicije a dosta brz i odlicu tehniku ima,igrac tipa Benzeme kada je u formi.Toliko od mene,pozdrav i Chelsea till i die!

BlueFortress

pre 6 godina

@mladen

Ne mogu da ulazim u detalje jer bi mi trebalo previse prostora ali ukratko raspored sam pominjao i najteza grupa u LS od konkurenata, veliki problemi sa povredama su uslovili losiji start ali stvari se preokrecu sigurno jer postoji RAZLOG zasto su imali 20+ bodova prosle god od ovih sto se bore za top4...
Jako dobro su igrali posle poraza od Rome sve do danas, kiksevi su normalna stvar i jer poznajem ovaj tim i fudbal generalno tvrdim da nece biti nikakav problem da zavrse u top 3, Arsenal, Liverpul i Totenhem imaju svoje probleme a Celsi cim malo "zategne" odranu i napad tu zbog kvaliteta stvaraju razliku, da ne pominjem mentalitet....

mnemonic

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

(Fler, 09. decembar 2017 17:05)

A kakva je tvoja odbrana?

Bree

pre 6 godina

Englezi ako su i malo pametni od sledece sezone moraju uvesti VAR! Cist penal nije dosudjen za Vest Hem, kada je lopta pogodila u ruku Kristensena. Za Junajted, Siti, Totenhem, Arsenal, Liverpul ili Celsi sudija bi potrcao da svira, al ovako za Vest Hem, nista. Po mom misljenju, jeste najbolja liga, ali i ubedljivo najgore sudije!

Oki

pre 6 godina

@Liverpool man,prvo se malo informiši pa onda komentatiši,navijači Junajteda i Liverpula imaju jednu zajedničku stvar sa Barselonom,to je separatizam.
Možda nekom i nije poznato da su navijači Junajteda usko povezani sa navijačima škotskog Glazgov Rendžersa,isto kao i navijači Liverpula sa navijačima iz Belfasta(čitaj IRA),obe grupe su protiv monarhije UK,pa otud i netrpeljivost prema Londonskim aristokratskim klubovima,primera radi kao Čelsi,čiji navijači su najodaniji kruni,pa ih stoga nazivaju i "Victoria Lions"
Za Čelsi su uvek navijali ljudi plave krvi poput bivšeg premijera Džona Mejdžora,dok za Liverpul obični lučki radnici od toga dobar deo i doseljenika iz Irske,pravi i odani navijači iz Engleske za njih kažu da su obična .....,koja želi da gleda utakmucu a pritom ne plati kartu,pa setite se samo Hejsela i Hilsboroa i tragedije koju su izazvali,a da su posledice toga trpeli svi Engleski klubovi u Evropi,a u maju videće se ko igra LŠ,za Čelsi sam siguran,ali Liverpul zavisiće od Arsenala i nepredvidivog Vengera !

Ranko 78

pre 6 godina

Kao što sam napisao i pre početka sezone, Čelsi ima 13,14 stvarno fenomenalnih fudbalera, ali to nije dovoljno da se izdrži čitava sezona. U sredu su igrali protiv Atletika, a već danas se videlo da nemaju dovoljnu dubinu u timu. Vest Hemu svaka čast, borili su se kao lavovi, i zasluženo pobedili.

Mladen

pre 6 godina

@BlueFortress

Pa ne znam bas, ja evo npr. ove sezone vidim da se Celzi muci i da ne dobijaju cak ni ove utkamoce sto su na papiru lake. Igra zavisi od jednog igraca i to je to, kada on stane, staje ceo tim. Samo sto ove godine nemaju Kostu, koji je kada ne ide umeo da umuva gol, to Morata ne zna. Videcemo na kraju sezone ko ce gde biti.

The 11th Doctor

pre 6 godina

Chelsea bez ideje celu utakmicu. Fabregas totalno van ritma. Činjenica da je Kante bio najkreativniji u fazi napada sve govori. Bakajoko treba da bude redovno na klupi, a umesto njega svaki meč da počinje Drinkwater. Za West Ham nema šta da se kaže, jedna šansa u 6. minutu i posle toga nisu bili zainteresovani da izadju iz svog šesnaesterca.

MiLaN

pre 6 godina

adriano_galliani, 09. decembar 2017 18:12)

Sta je sa Milanom? Jesu jos deseti ili su pali jos koje mesto nize? Pobediti Benevento za Milan je misaona imenica, tako da sve vise i vise dokazujes koliki si kompleksas. Nadji zivot vec jednom.

robert smith

pre 6 godina

(Oki, 09. decembar 2017 20:32)

kako je tebi dobro. jedina istina je da Liverpul zovu glavni grad istocne Irske, mnogo Iraca tu zivi. a Ircima su Englezi u proslosti cinili mnogo lose stvari, tako da Irci sa razlogom imaju animozitet prema Londonu. Liverpul je imao najjaci radnicki sindikat i zbog toga je 'gvozdena lejdi' jos pocetkom 80-ih precrtala Liverpul kao grad, fudbal je takodje bio u sklopu toga. aristokratija fudbal ne prati.

Fler

pre 6 godina

@BlueFortress, optimizam je drugo ime navijača Liverpula, za to im čovjek treba skinuti kapu, imati tako senzacionalnu odbranu i nadati se tituli je čarobno hhaha.

nenad rs

pre 6 godina

Uz West Ham, stavio bih tu Werder, AC Chievo, AZ 67,Athletic Bilbao. Provjereno ekipe koje mogu svakog dobiti ali isto tako izgubiti kad se najmanje nadaš.