1. @kikinda

  Jeste, njemu treba procenat od igraca, a zaradio milione u PAO i Feneru.

  Ne budi klasicni isfrustrirani panter.
   (tralalala, 8. decembar 2017 09:22)

  # Link komentara

 2. Procentom
   (Kikinda, 7. decembar 2017 20:22)

  # Link komentara

 3. Boljeg nije bilo niti ce biti u Evropi. NBA ne pratim pa ne mogu suditi o njihovim strucnjacima. Zeljko bi verujem i u NBA imao zapazenu karijeru. Koliko temparementa i citavog sebe unosi u svaku utakmicu. Bilo bi lepo da nekad se vrati u Partizan i odradi sezonu dve. Poz.
  (fenomen, 07. decembar 2017 18:41)

  Svakako da je drugačiji stil nego u Evropi, ali NBA i nema nešto specijalno dobre trenere, ili mnogo koji su se pokazali kao mnogo dobri treneri. Naravno Popovič je iznad svih, a osim njega Karlajl u Dalasu, Stivens u Bostonu, Stots u Portlandu i Stiv Ker su stvarno dobri treneri, dok ostali imaju značajne mane u načinu na koji vode posao. Problem zbog kog nema evropskih trenera je u tome koliko se cene oni sami u odnosu na igrače. U Evropi trener ima apsolutan autoritet (u normalnim ekipama), dok u NBA igrači imaju autoritet, zato recimo Mesina nije glavni trener, a bolji je od 80% tamošnjih trenera
   (Afram Island, 7. decembar 2017 20:02)

  # Link komentara

 4. Boljeg nije bilo niti ce biti u Evropi. NBA ne pratim pa ne mogu suditi o njihovim strucnjacima. Zeljko bi verujem i u NBA imao zapazenu karijeru. Koliko temparementa i citavog sebe unosi u svaku utakmicu. Bilo bi lepo da nekad se vrati u Partizan i odradi sezonu dve. Poz.
   (fenomen, 7. decembar 2017 18:41)

  # Link komentara