Utorak, 05.12.2017.

08:16

Voriorsi preokrenuli -21, spektakl Kajri-Janis

Preokret Voriorsa uz povredu Karija, 12. uzastopna pobeda Klivlenda, sjajan obračun Kajrija Irvinga i Janisa Adetokumba, obeležili su proteklu noć u NBA ligi.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Voriorsi preokrenuli -21, spektakl Kajri-Janis IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

paspalj chandler

pre 6 godina

(Jezekilj, 5. decembar 2017 11:52)
Izbaci Korvera i Klaya jer imaju bolji procenat, ostali sutiraju mnogo vise ali da, Lebron je mnogo popravio sut za 3.
Hvala bogu pa se u finalu prica da je Durant bolji, tad treba da se prica a ne u 20. utakmici u sezoni.

Zagor

pre 6 godina

Jezekilj

Mislim da je izuzetno nepravedno reci da je Lebron izgubio sam 5 finala, a titule mu doneli Vejd i Kajri. I Kobi i Sek su imali Orija i Fisera koji su donosili pobede sutevima uz zvuk sirene, ali to ne znaci da ova dvojica nisu imali najveci doprinos.

Rade

pre 6 godina

(Jezekilj, 05. decembar 2017 11:52)

Statistika. Lebronovci je koriste, nekad argument, nekad kao opravdanje, a kad se spomene najvazniji statistički parametar - prstenovi, oni kažu Rasel.
Evo ga ovaj da me ubeđuje kako je Lebron postao najjači trojkaš u ligi. A što ima mehaniku, kao da odapinje strelu, što kad promaši lopta se odbije do trojke... nebitno. Što ne uporediš broj šuteva koji su ovi igrači šutnuli. I ne meri se procenat nakon 30 utakmica. Sačekaj, ne brini, tj brini...

vince carter

pre 6 godina

Vidim da sam spomenut i kad ne ostavim komentar,ja koji nisam napisao nista o Lebronovom iskljucenju,niti sam pisao da su mu Irving i Alen doneli titule..Irving i Alen ne bi dosli u priliku da resavaju te utakmice bez Lebrona,ovo je timski sport,vise puta sam pisao da najbolji igrac ikad ne postoji,razlicite pozicije,pravila,treninzi..ne moze se znati ko je najbolji,to su samo nasa prepucavanja,ja samo polemisem o najvecem...To je vec nesto drugo. @Jezekilj ne stavljaj mi nesto sto nisam rekao nikad. Takodje pisem kad neko izvali neku neistinu ili ne sagleda siru sliku. Na primer O Jordanu cesto neko izvali nebulozu pa odregujem. Eto na primer on je uzimao mnogo vise suteva je cest komentar iako je imao 50% bez Wizardsa u karijeri a na primer sa druge strane Lebron ima bolji procenat suta za tri od Karija a sutira verovatno duplo manje trojki,procenat bi bio daleko nizi sa istim brojem suteva kao ovi igraci.

who cares

pre 6 godina

Nadam se da ce Kari da se vrati brzo, samo zato sto ne mogu da smislim da Lebron uzme jos jedan prsten. A to su cinjenice, koliko god voleo da na primer na istoku Boston pobedi Klivlend, to je u plej ofu na 4 pobede realno nemoguce, a Golden Stejt moze da ostane i bez Duranta i bez Tompsona ili bilo kog drugog i da osvoji titulu, ali bez Karija ne moze da je osvoji, koliko god Durant i Tompson bili dobri, nemaju to sto treba da slomi ekipu kad treba, eto na primer Durant je godinama igrao sa Vestbrukom i Hardenom, pa njih trojica, kakvih indovidualaca nisu osvojili tituli, nisu osvojili ni zapad nijednom, tj stigli do finala. Pre dve godine kada je Golden Stejt oborio sezonski rekord po pobedama Dzordanovih Bullsa nije bilo Duranta, ali je Kari bio mvp, medjutim povreda u plej of-u i izgubili od Klivlenda. To je u principu jedina nada svih timova i na zapadu u razigravanju i posle u finalu da mogu da ih pobede, da Kari ne igra ili igra polu povredjen kao tada. Za Duranta i Tompsona ima leka, jer njihov prosek poena jeste velika ali ti poeni i potezi na terenu su ocekivani, ukalkulisani u taktiku, oni mogu da se skautiraju i spreme odbrane za njih. Kari sa druge strane je covek koga niko ne zna kako da igra odbranu protiv njega, jer i ako uradite sve savrseno eto vam tri trojke zaredom sa 8 metara, i to kod njega nije kao kod Hardena i Duranta, jednom u tri utakmice takva trojka, vec ako ga bas dobro cuvate, ubacice vam 3,4 takve cisto da razbije koncentraciju odbrane.

Jezekilj

pre 6 godina

Pun pogododak da Vejd ulazi sa klupe. Uloga kojoj se on u potpunosti prilagodio i vidi se da daje rezultate. I ono što je predložio T-Mac u jednoj emisiji, da Karmelo ulazi sa klupe, isto bi imalo smisla. Statistika bi mu se popravila, a i Oklahoma bi igrala daleko bolje, pošto Melo već godinama važi za najvećeg ball-stoppera. Samim tim bi i igrao više protiv druge postave protivničkog tima, pa bi mu dosta bilo olakšano. Ovako se Oklahoma i dalje 'traži'.
A da je LeBron vezao dvije tehničke kao Durent, odmah bi se nakačili dežurni poznavaoci NBA dešavanja @vincecarter i @petarczv da nam daju svoj uvid u stanje stvari, nešto tipa 'siledžija na sterodidima. Samoprozvani Kralj kojem je sve u karijeri bilo olakšano. Dvije titule mu donio D.Vejd, jednu titulu Kajri Irving, a on sam izgubio ostalih 5. Čovjek za koga je Majkl Džordan izmislio košarku.' Ali ovako će svi preći preko toga, jer Durant nije LeBron i nije toliko zanimljiv medijima, nema TOLIKO hejta oko njega. I btw. jeste li primjetili kako više niko ne spominje da je Durent bolji igrač od LeBrona! A prošlo finale svi ga dizali u nebesa i kovali u zvijezde kako je uvijek BIO BOLJI. Sad ništa. Pih.

Jezekilj

pre 6 godina

Malo edukacije za neznalice: bolji procenat za 3 poena ove godine LeBron Džejms ima od ovih igrača:
Kyle Korver
James Harden
Klay Thompson
Steph Curry
Kevin Durant
Kyrie Irving
Bradley Beal
JJ Redick
Eric Gordon
Devin Booker

Hmmm

Kangrga

pre 6 godina

@petarczv
Kajri MVP sa 23 poena i 5 asistencija po meču?!
Šta su onda Harden, Lebron i Janis?!
-Gospodari Univerzuma?!
ps. Zapad je ove godine po kvalitetu izjednačen sa Istokom, s tim što je Istok mnogo talentovaniji i za 2-3 godine će biti jači od Zapada...

NBA

pre 6 godina

Da li se ovo već izdvajaju ekipe za play off na zapadu?
Za sada izgleda dosta izvjesno, osim što će možda OKC ući umjesto jedne ekipe koje su trenutno od 4 do 8 mjesta. Ovi ispod OKC će teško dohvatiti osmo mjesto. Naravno, uvijek neka serija pobjeda/poraza obrne stvari ali ja bih volio da ostane trenutno stanje.

Na istoku će biti veća gužva za doigravanje.

Qwerty

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srbin, 5. decembar 2017 08:41)

Srbendo, ko ti drma kavez? Sta je neposteno u njihovoj pobedi? Sta izmisljaju? Sta hoces da sve dobiju 30 razlike da bi ti mogao da kazes kako su dominatni? Samo da se tata Curry vrati koji je tek uhvatio zalet pa ces da vidis sta je prava ekipa. Inace, kako ide tvojim kingsima, timbervulvsima i nagetsima za koje nisi cuo do prosle sezone?

jovica

pre 6 godina

@Srbin
Pa oni namerno tako igraju u regularnom delu NBA, samo da iznerviraju tebe i ostale obozavaoce onog drvosece Jamesa-a. Videces kad dodje play-off, sta je ozbiljna kosarka i magija.

antiDebil

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.
(samo kazem, 5. decembar 2017 08:37

Ne valja ti primer. Federer je u najtrofejnijim danima dosta cesto gubio od Berdiha, a mnogo puta ga je tesko pobedjivao. U poslednje 3 ili 4 godine, od onog Rodjinog preobrazaja 2014.godine Berdih ne moze ni set da mu uzme. Federer igra bolje poslednjih godina nego kada je osvajao najvise trofeja, pogotovu je bio dobar 2015.godine, zvuci cudno ali je tako.
Zasto je kvota bila takva ? Pre neki dan je Sakramento pobedio golden state u gostima...

the answer

pre 6 godina

buker razbio 76ers-e s?m..46poena...
kad ce vise Ajzea Tomas da se vrati,da vidimo u kakvom je stanju,i kako ce izgledati Klivlend...

drago

pre 6 godina

Kakо igra Air Bodzan, pravi je umjetnik igre pod obrucima! Nocas 19 poena a realno se nije ni oznojio, lagano, liderski, prava bi bila steta da ga ne vidimo ove godine na allstaru!!

hvala

pre 6 godina

E napokon da ste stavili tablicu sa omjerom pobeda i poraza. To sad ima smisla. Na nekim sajtovima stoje samo postotci sto mi nema smisla. Puno je bolje videti koliko pobeda i poraza ima svaki tim.

Porta

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
(Srbin, 05. decembar 2017 08:41)

Opšte je poznato među svim ljubiteljima košarke da Voriorsi igraju treću četvrtinu. Svaki tim ima svoj stil, njihov je takav. Jednostavno su prejaki za to da psihološki krenu u "rat" od samog početka. Tokom prvog poluvremena "ispipaju" snagu protivnika, i u trećoj četvrtini, u skladu s tim povećaju dozu igre koliko je potrebno da pobede. Neće da se iživljavaju. Ali da se razumemo, ne čine se takve stvari svesno i namerno, već je to psihološki rezultat trenutnog dominantnog stanja u kojem se nalaze. Jednostavno imaju previše ful-zvezda, prejaki su da bi počinjali igru od prve minute.
Sportski pozdrav!

menjam nick

pre 6 godina

(samo kazem, 05. decembar 2017 08:37)

1.25 i jeste kvota adekvatna.. Šta bi ti, 1.05? Federer ako izgubi ispada sa turnira, a kavsi treba 80 utakmica da odigraju..

Srbin

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...

samo kazem

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.

Comy

pre 6 godina

Kao igrac Durent je vrlo vrlo gotivan, cak po stilu najvise podseca od svih zvezda na onog pravog kosarkasa starog kova. Prelazak u drugi tim je cist sopstveni interes i biznis, i to je bezveze da se komentarise, ali jedna druga stvar mi para oci u zadnje vreme a to je ponasanje u zadnje vreme prema zvezdama iz drugih timova koje uporno provocira. Skoro pa svake druge nedelje se sa nekim zakaci. I to jos sve likovi iz reprezentacije mahom...
Cudno bas.

Moj Boston ponovo deluje vrlo ozbiljno :)

Comy

pre 6 godina

Kao igrac Durent je vrlo vrlo gotivan, cak po stilu najvise podseca od svih zvezda na onog pravog kosarkasa starog kova. Prelazak u drugi tim je cist sopstveni interes i biznis, i to je bezveze da se komentarise, ali jedna druga stvar mi para oci u zadnje vreme a to je ponasanje u zadnje vreme prema zvezdama iz drugih timova koje uporno provocira. Skoro pa svake druge nedelje se sa nekim zakaci. I to jos sve likovi iz reprezentacije mahom...
Cudno bas.

Moj Boston ponovo deluje vrlo ozbiljno :)

menjam nick

pre 6 godina

(samo kazem, 05. decembar 2017 08:37)

1.25 i jeste kvota adekvatna.. Šta bi ti, 1.05? Federer ako izgubi ispada sa turnira, a kavsi treba 80 utakmica da odigraju..

Porta

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
(Srbin, 05. decembar 2017 08:41)

Opšte je poznato među svim ljubiteljima košarke da Voriorsi igraju treću četvrtinu. Svaki tim ima svoj stil, njihov je takav. Jednostavno su prejaki za to da psihološki krenu u "rat" od samog početka. Tokom prvog poluvremena "ispipaju" snagu protivnika, i u trećoj četvrtini, u skladu s tim povećaju dozu igre koliko je potrebno da pobede. Neće da se iživljavaju. Ali da se razumemo, ne čine se takve stvari svesno i namerno, već je to psihološki rezultat trenutnog dominantnog stanja u kojem se nalaze. Jednostavno imaju previše ful-zvezda, prejaki su da bi počinjali igru od prve minute.
Sportski pozdrav!

the answer

pre 6 godina

buker razbio 76ers-e s?m..46poena...
kad ce vise Ajzea Tomas da se vrati,da vidimo u kakvom je stanju,i kako ce izgledati Klivlend...

samo kazem

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.

NBA

pre 6 godina

Da li se ovo već izdvajaju ekipe za play off na zapadu?
Za sada izgleda dosta izvjesno, osim što će možda OKC ući umjesto jedne ekipe koje su trenutno od 4 do 8 mjesta. Ovi ispod OKC će teško dohvatiti osmo mjesto. Naravno, uvijek neka serija pobjeda/poraza obrne stvari ali ja bih volio da ostane trenutno stanje.

Na istoku će biti veća gužva za doigravanje.

hvala

pre 6 godina

E napokon da ste stavili tablicu sa omjerom pobeda i poraza. To sad ima smisla. Na nekim sajtovima stoje samo postotci sto mi nema smisla. Puno je bolje videti koliko pobeda i poraza ima svaki tim.

Qwerty

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srbin, 5. decembar 2017 08:41)

Srbendo, ko ti drma kavez? Sta je neposteno u njihovoj pobedi? Sta izmisljaju? Sta hoces da sve dobiju 30 razlike da bi ti mogao da kazes kako su dominatni? Samo da se tata Curry vrati koji je tek uhvatio zalet pa ces da vidis sta je prava ekipa. Inace, kako ide tvojim kingsima, timbervulvsima i nagetsima za koje nisi cuo do prosle sezone?

Jezekilj

pre 6 godina

Malo edukacije za neznalice: bolji procenat za 3 poena ove godine LeBron Džejms ima od ovih igrača:
Kyle Korver
James Harden
Klay Thompson
Steph Curry
Kevin Durant
Kyrie Irving
Bradley Beal
JJ Redick
Eric Gordon
Devin Booker

Hmmm

Kangrga

pre 6 godina

@petarczv
Kajri MVP sa 23 poena i 5 asistencija po meču?!
Šta su onda Harden, Lebron i Janis?!
-Gospodari Univerzuma?!
ps. Zapad je ove godine po kvalitetu izjednačen sa Istokom, s tim što je Istok mnogo talentovaniji i za 2-3 godine će biti jači od Zapada...

Jezekilj

pre 6 godina

Pun pogododak da Vejd ulazi sa klupe. Uloga kojoj se on u potpunosti prilagodio i vidi se da daje rezultate. I ono što je predložio T-Mac u jednoj emisiji, da Karmelo ulazi sa klupe, isto bi imalo smisla. Statistika bi mu se popravila, a i Oklahoma bi igrala daleko bolje, pošto Melo već godinama važi za najvećeg ball-stoppera. Samim tim bi i igrao više protiv druge postave protivničkog tima, pa bi mu dosta bilo olakšano. Ovako se Oklahoma i dalje 'traži'.
A da je LeBron vezao dvije tehničke kao Durent, odmah bi se nakačili dežurni poznavaoci NBA dešavanja @vincecarter i @petarczv da nam daju svoj uvid u stanje stvari, nešto tipa 'siledžija na sterodidima. Samoprozvani Kralj kojem je sve u karijeri bilo olakšano. Dvije titule mu donio D.Vejd, jednu titulu Kajri Irving, a on sam izgubio ostalih 5. Čovjek za koga je Majkl Džordan izmislio košarku.' Ali ovako će svi preći preko toga, jer Durant nije LeBron i nije toliko zanimljiv medijima, nema TOLIKO hejta oko njega. I btw. jeste li primjetili kako više niko ne spominje da je Durent bolji igrač od LeBrona! A prošlo finale svi ga dizali u nebesa i kovali u zvijezde kako je uvijek BIO BOLJI. Sad ništa. Pih.

Rade

pre 6 godina

(Jezekilj, 05. decembar 2017 11:52)

Statistika. Lebronovci je koriste, nekad argument, nekad kao opravdanje, a kad se spomene najvazniji statistički parametar - prstenovi, oni kažu Rasel.
Evo ga ovaj da me ubeđuje kako je Lebron postao najjači trojkaš u ligi. A što ima mehaniku, kao da odapinje strelu, što kad promaši lopta se odbije do trojke... nebitno. Što ne uporediš broj šuteva koji su ovi igrači šutnuli. I ne meri se procenat nakon 30 utakmica. Sačekaj, ne brini, tj brini...

jovica

pre 6 godina

@Srbin
Pa oni namerno tako igraju u regularnom delu NBA, samo da iznerviraju tebe i ostale obozavaoce onog drvosece Jamesa-a. Videces kad dodje play-off, sta je ozbiljna kosarka i magija.

drago

pre 6 godina

Kakо igra Air Bodzan, pravi je umjetnik igre pod obrucima! Nocas 19 poena a realno se nije ni oznojio, lagano, liderski, prava bi bila steta da ga ne vidimo ove godine na allstaru!!

Zagor

pre 6 godina

Jezekilj

Mislim da je izuzetno nepravedno reci da je Lebron izgubio sam 5 finala, a titule mu doneli Vejd i Kajri. I Kobi i Sek su imali Orija i Fisera koji su donosili pobede sutevima uz zvuk sirene, ali to ne znaci da ova dvojica nisu imali najveci doprinos.

Srbin

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...

who cares

pre 6 godina

Nadam se da ce Kari da se vrati brzo, samo zato sto ne mogu da smislim da Lebron uzme jos jedan prsten. A to su cinjenice, koliko god voleo da na primer na istoku Boston pobedi Klivlend, to je u plej ofu na 4 pobede realno nemoguce, a Golden Stejt moze da ostane i bez Duranta i bez Tompsona ili bilo kog drugog i da osvoji titulu, ali bez Karija ne moze da je osvoji, koliko god Durant i Tompson bili dobri, nemaju to sto treba da slomi ekipu kad treba, eto na primer Durant je godinama igrao sa Vestbrukom i Hardenom, pa njih trojica, kakvih indovidualaca nisu osvojili tituli, nisu osvojili ni zapad nijednom, tj stigli do finala. Pre dve godine kada je Golden Stejt oborio sezonski rekord po pobedama Dzordanovih Bullsa nije bilo Duranta, ali je Kari bio mvp, medjutim povreda u plej of-u i izgubili od Klivlenda. To je u principu jedina nada svih timova i na zapadu u razigravanju i posle u finalu da mogu da ih pobede, da Kari ne igra ili igra polu povredjen kao tada. Za Duranta i Tompsona ima leka, jer njihov prosek poena jeste velika ali ti poeni i potezi na terenu su ocekivani, ukalkulisani u taktiku, oni mogu da se skautiraju i spreme odbrane za njih. Kari sa druge strane je covek koga niko ne zna kako da igra odbranu protiv njega, jer i ako uradite sve savrseno eto vam tri trojke zaredom sa 8 metara, i to kod njega nije kao kod Hardena i Duranta, jednom u tri utakmice takva trojka, vec ako ga bas dobro cuvate, ubacice vam 3,4 takve cisto da razbije koncentraciju odbrane.

paspalj chandler

pre 6 godina

(Jezekilj, 5. decembar 2017 11:52)
Izbaci Korvera i Klaya jer imaju bolji procenat, ostali sutiraju mnogo vise ali da, Lebron je mnogo popravio sut za 3.
Hvala bogu pa se u finalu prica da je Durant bolji, tad treba da se prica a ne u 20. utakmici u sezoni.

vince carter

pre 6 godina

Vidim da sam spomenut i kad ne ostavim komentar,ja koji nisam napisao nista o Lebronovom iskljucenju,niti sam pisao da su mu Irving i Alen doneli titule..Irving i Alen ne bi dosli u priliku da resavaju te utakmice bez Lebrona,ovo je timski sport,vise puta sam pisao da najbolji igrac ikad ne postoji,razlicite pozicije,pravila,treninzi..ne moze se znati ko je najbolji,to su samo nasa prepucavanja,ja samo polemisem o najvecem...To je vec nesto drugo. @Jezekilj ne stavljaj mi nesto sto nisam rekao nikad. Takodje pisem kad neko izvali neku neistinu ili ne sagleda siru sliku. Na primer O Jordanu cesto neko izvali nebulozu pa odregujem. Eto na primer on je uzimao mnogo vise suteva je cest komentar iako je imao 50% bez Wizardsa u karijeri a na primer sa druge strane Lebron ima bolji procenat suta za tri od Karija a sutira verovatno duplo manje trojki,procenat bi bio daleko nizi sa istim brojem suteva kao ovi igraci.

antiDebil

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.
(samo kazem, 5. decembar 2017 08:37

Ne valja ti primer. Federer je u najtrofejnijim danima dosta cesto gubio od Berdiha, a mnogo puta ga je tesko pobedjivao. U poslednje 3 ili 4 godine, od onog Rodjinog preobrazaja 2014.godine Berdih ne moze ni set da mu uzme. Federer igra bolje poslednjih godina nego kada je osvajao najvise trofeja, pogotovu je bio dobar 2015.godine, zvuci cudno ali je tako.
Zasto je kvota bila takva ? Pre neki dan je Sakramento pobedio golden state u gostima...

Srbin

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...

antiDebil

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.
(samo kazem, 5. decembar 2017 08:37

Ne valja ti primer. Federer je u najtrofejnijim danima dosta cesto gubio od Berdiha, a mnogo puta ga je tesko pobedjivao. U poslednje 3 ili 4 godine, od onog Rodjinog preobrazaja 2014.godine Berdih ne moze ni set da mu uzme. Federer igra bolje poslednjih godina nego kada je osvajao najvise trofeja, pogotovu je bio dobar 2015.godine, zvuci cudno ali je tako.
Zasto je kvota bila takva ? Pre neki dan je Sakramento pobedio golden state u gostima...

drago

pre 6 godina

Kakо igra Air Bodzan, pravi je umjetnik igre pod obrucima! Nocas 19 poena a realno se nije ni oznojio, lagano, liderski, prava bi bila steta da ga ne vidimo ove godine na allstaru!!

jovica

pre 6 godina

@Srbin
Pa oni namerno tako igraju u regularnom delu NBA, samo da iznerviraju tebe i ostale obozavaoce onog drvosece Jamesa-a. Videces kad dodje play-off, sta je ozbiljna kosarka i magija.

samo kazem

pre 6 godina

Moze neko da objasni od kladionicara kvotu na Kavse 1.25 do 1.35? Pa oni ne da su bili favoriti na ovom mecu negoo... tipa kao Federer u najboljim danima protiv paaa ajd da kazem Berdiha (koji ga nikad ili samo jednom pobedio), da ne kazem bas Svarcman ili Dolgopolov.

Jezekilj

pre 6 godina

Malo edukacije za neznalice: bolji procenat za 3 poena ove godine LeBron Džejms ima od ovih igrača:
Kyle Korver
James Harden
Klay Thompson
Steph Curry
Kevin Durant
Kyrie Irving
Bradley Beal
JJ Redick
Eric Gordon
Devin Booker

Hmmm

who cares

pre 6 godina

Nadam se da ce Kari da se vrati brzo, samo zato sto ne mogu da smislim da Lebron uzme jos jedan prsten. A to su cinjenice, koliko god voleo da na primer na istoku Boston pobedi Klivlend, to je u plej ofu na 4 pobede realno nemoguce, a Golden Stejt moze da ostane i bez Duranta i bez Tompsona ili bilo kog drugog i da osvoji titulu, ali bez Karija ne moze da je osvoji, koliko god Durant i Tompson bili dobri, nemaju to sto treba da slomi ekipu kad treba, eto na primer Durant je godinama igrao sa Vestbrukom i Hardenom, pa njih trojica, kakvih indovidualaca nisu osvojili tituli, nisu osvojili ni zapad nijednom, tj stigli do finala. Pre dve godine kada je Golden Stejt oborio sezonski rekord po pobedama Dzordanovih Bullsa nije bilo Duranta, ali je Kari bio mvp, medjutim povreda u plej of-u i izgubili od Klivlenda. To je u principu jedina nada svih timova i na zapadu u razigravanju i posle u finalu da mogu da ih pobede, da Kari ne igra ili igra polu povredjen kao tada. Za Duranta i Tompsona ima leka, jer njihov prosek poena jeste velika ali ti poeni i potezi na terenu su ocekivani, ukalkulisani u taktiku, oni mogu da se skautiraju i spreme odbrane za njih. Kari sa druge strane je covek koga niko ne zna kako da igra odbranu protiv njega, jer i ako uradite sve savrseno eto vam tri trojke zaredom sa 8 metara, i to kod njega nije kao kod Hardena i Duranta, jednom u tri utakmice takva trojka, vec ako ga bas dobro cuvate, ubacice vam 3,4 takve cisto da razbije koncentraciju odbrane.

Qwerty

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srbin, 5. decembar 2017 08:41)

Srbendo, ko ti drma kavez? Sta je neposteno u njihovoj pobedi? Sta izmisljaju? Sta hoces da sve dobiju 30 razlike da bi ti mogao da kazes kako su dominatni? Samo da se tata Curry vrati koji je tek uhvatio zalet pa ces da vidis sta je prava ekipa. Inace, kako ide tvojim kingsima, timbervulvsima i nagetsima za koje nisi cuo do prosle sezone?

Jezekilj

pre 6 godina

Pun pogododak da Vejd ulazi sa klupe. Uloga kojoj se on u potpunosti prilagodio i vidi se da daje rezultate. I ono što je predložio T-Mac u jednoj emisiji, da Karmelo ulazi sa klupe, isto bi imalo smisla. Statistika bi mu se popravila, a i Oklahoma bi igrala daleko bolje, pošto Melo već godinama važi za najvećeg ball-stoppera. Samim tim bi i igrao više protiv druge postave protivničkog tima, pa bi mu dosta bilo olakšano. Ovako se Oklahoma i dalje 'traži'.
A da je LeBron vezao dvije tehničke kao Durent, odmah bi se nakačili dežurni poznavaoci NBA dešavanja @vincecarter i @petarczv da nam daju svoj uvid u stanje stvari, nešto tipa 'siledžija na sterodidima. Samoprozvani Kralj kojem je sve u karijeri bilo olakšano. Dvije titule mu donio D.Vejd, jednu titulu Kajri Irving, a on sam izgubio ostalih 5. Čovjek za koga je Majkl Džordan izmislio košarku.' Ali ovako će svi preći preko toga, jer Durant nije LeBron i nije toliko zanimljiv medijima, nema TOLIKO hejta oko njega. I btw. jeste li primjetili kako više niko ne spominje da je Durent bolji igrač od LeBrona! A prošlo finale svi ga dizali u nebesa i kovali u zvijezde kako je uvijek BIO BOLJI. Sad ništa. Pih.

Comy

pre 6 godina

Kao igrac Durent je vrlo vrlo gotivan, cak po stilu najvise podseca od svih zvezda na onog pravog kosarkasa starog kova. Prelazak u drugi tim je cist sopstveni interes i biznis, i to je bezveze da se komentarise, ali jedna druga stvar mi para oci u zadnje vreme a to je ponasanje u zadnje vreme prema zvezdama iz drugih timova koje uporno provocira. Skoro pa svake druge nedelje se sa nekim zakaci. I to jos sve likovi iz reprezentacije mahom...
Cudno bas.

Moj Boston ponovo deluje vrlo ozbiljno :)

Kangrga

pre 6 godina

@petarczv
Kajri MVP sa 23 poena i 5 asistencija po meču?!
Šta su onda Harden, Lebron i Janis?!
-Gospodari Univerzuma?!
ps. Zapad je ove godine po kvalitetu izjednačen sa Istokom, s tim što je Istok mnogo talentovaniji i za 2-3 godine će biti jači od Zapada...

Rade

pre 6 godina

(Jezekilj, 05. decembar 2017 11:52)

Statistika. Lebronovci je koriste, nekad argument, nekad kao opravdanje, a kad se spomene najvazniji statistički parametar - prstenovi, oni kažu Rasel.
Evo ga ovaj da me ubeđuje kako je Lebron postao najjači trojkaš u ligi. A što ima mehaniku, kao da odapinje strelu, što kad promaši lopta se odbije do trojke... nebitno. Što ne uporediš broj šuteva koji su ovi igrači šutnuli. I ne meri se procenat nakon 30 utakmica. Sačekaj, ne brini, tj brini...

paspalj chandler

pre 6 godina

(Jezekilj, 5. decembar 2017 11:52)
Izbaci Korvera i Klaya jer imaju bolji procenat, ostali sutiraju mnogo vise ali da, Lebron je mnogo popravio sut za 3.
Hvala bogu pa se u finalu prica da je Durant bolji, tad treba da se prica a ne u 20. utakmici u sezoni.

vince carter

pre 6 godina

Vidim da sam spomenut i kad ne ostavim komentar,ja koji nisam napisao nista o Lebronovom iskljucenju,niti sam pisao da su mu Irving i Alen doneli titule..Irving i Alen ne bi dosli u priliku da resavaju te utakmice bez Lebrona,ovo je timski sport,vise puta sam pisao da najbolji igrac ikad ne postoji,razlicite pozicije,pravila,treninzi..ne moze se znati ko je najbolji,to su samo nasa prepucavanja,ja samo polemisem o najvecem...To je vec nesto drugo. @Jezekilj ne stavljaj mi nesto sto nisam rekao nikad. Takodje pisem kad neko izvali neku neistinu ili ne sagleda siru sliku. Na primer O Jordanu cesto neko izvali nebulozu pa odregujem. Eto na primer on je uzimao mnogo vise suteva je cest komentar iako je imao 50% bez Wizardsa u karijeri a na primer sa druge strane Lebron ima bolji procenat suta za tri od Karija a sutira verovatno duplo manje trojki,procenat bi bio daleko nizi sa istim brojem suteva kao ovi igraci.

hvala

pre 6 godina

E napokon da ste stavili tablicu sa omjerom pobeda i poraza. To sad ima smisla. Na nekim sajtovima stoje samo postotci sto mi nema smisla. Puno je bolje videti koliko pobeda i poraza ima svaki tim.

Zagor

pre 6 godina

Jezekilj

Mislim da je izuzetno nepravedno reci da je Lebron izgubio sam 5 finala, a titule mu doneli Vejd i Kajri. I Kobi i Sek su imali Orija i Fisera koji su donosili pobede sutevima uz zvuk sirene, ali to ne znaci da ova dvojica nisu imali najveci doprinos.

menjam nick

pre 6 godina

(samo kazem, 05. decembar 2017 08:37)

1.25 i jeste kvota adekvatna.. Šta bi ti, 1.05? Federer ako izgubi ispada sa turnira, a kavsi treba 80 utakmica da odigraju..

Porta

pre 6 godina

Kao i uvek Warriorsi se izvlace. Oni nikada nemogu nekog da dobiju posteno vec UVEK neke jurnjave i na kraju izmuljaju nesto. Koji su mi to sampioni, nigde dominacije...
(Srbin, 05. decembar 2017 08:41)

Opšte je poznato među svim ljubiteljima košarke da Voriorsi igraju treću četvrtinu. Svaki tim ima svoj stil, njihov je takav. Jednostavno su prejaki za to da psihološki krenu u "rat" od samog početka. Tokom prvog poluvremena "ispipaju" snagu protivnika, i u trećoj četvrtini, u skladu s tim povećaju dozu igre koliko je potrebno da pobede. Neće da se iživljavaju. Ali da se razumemo, ne čine se takve stvari svesno i namerno, već je to psihološki rezultat trenutnog dominantnog stanja u kojem se nalaze. Jednostavno imaju previše ful-zvezda, prejaki su da bi počinjali igru od prve minute.
Sportski pozdrav!

the answer

pre 6 godina

buker razbio 76ers-e s?m..46poena...
kad ce vise Ajzea Tomas da se vrati,da vidimo u kakvom je stanju,i kako ce izgledati Klivlend...

NBA

pre 6 godina

Da li se ovo već izdvajaju ekipe za play off na zapadu?
Za sada izgleda dosta izvjesno, osim što će možda OKC ući umjesto jedne ekipe koje su trenutno od 4 do 8 mjesta. Ovi ispod OKC će teško dohvatiti osmo mjesto. Naravno, uvijek neka serija pobjeda/poraza obrne stvari ali ja bih volio da ostane trenutno stanje.

Na istoku će biti veća gužva za doigravanje.