Utorak, 28.11.2017.

18:51

Zvezda odgovara Ilievu: Evo ko je počeo... (VIDEO)

Crvena zvezda i Partizan nastavljaju raspravu preko medija, a crveno-beli na drugo saopštenje crno-belih ponovo odgovaraju video materijalom.

Izvor:

Zvezda odgovara Ilievu: Evo ko je poèeo... (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla
(dusan, 29. novembar 2017 00:50)

Jeste, baš je to rekao, prilikom izvlačenja grupa za LE, koje je direktno prenošeno na TV Partizan, možeš pustiti taj snimak na YT da se uveriš. :)
Inače redovno pratim vesnik, Pantić ne uzima tek tako Zvezdu u usta, više ih pominje u pozitivnom kontekstu nego u negativnom, a pominje ih u lošem jedino kada neko poput Terzića da neku čuvenu izjavu, pa mu ovaj odgovori.

Andriy

pre 6 godina

Vidim neke ovde sve nesto Zeljko ovo pa Zeljko ono...ljudi taj vas Zeljko u tu "vasu emisiju" stalno pominje Crvenu Zvezdu...ali bukvalno svaku emisiju covek nesto mora da kaze i pomene Zvezdu..ako se zove partizanov vesnik neka tako i bude pricajte o partizanu a ne vise o zvezdi nego o "vasem partizanovom vesniku"....

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Sir Oliver@. Izvini, ali moram da te ispravim iz postovanja prema glumcu Gagiju Jovanovicu, on je veliki zvezdas i bas skoro je kod Ivana Ivanovica pricao o tome i kako je pravio cuveni hit ‘Dejo majstore’.

Slavko Komar RSB

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.
(Toliko, 28. novembar 2017 20:14) # Link komentara

Kao sto ste i do sad :))))))))

kodzo

pre 6 godina

Zeljko Pantic siri mrznju vec mesecima na Partizan TV. A na Vucelin znak svi mediji krecu hajku na Zvezdu i to kada se lomi prvenstvo. Za to vreme van ociju javnosti uprtih u Zvezdine toboze namestaljke, FSS, Partizan i jos neki klubovi igraju prvenstvo da Partizan bude prvak. Po starom isprobanom receptu, to rade i ove jeseni, samo sto sad Partizan mnogo losije igra i tesko pobedjuje, pa ne moze tako lako da se uvije, a Zvzeda kasno po obicaju dize galamu...Onda im se salju sudije da u laganim utakmicama kao sviraju sumnjive penale za Zvezdu (kup Borac, Rad na Marakani)da bi se stekli uslovi za ponovni napad i opravdanje za sve one penale za 2-1 posle 80-og minuta...Prosle sezone su Djurdjevic - Leonardo to peglali i Partizan je bio bolji od Zvezde, a ove Suma-Tavamba bas nisu na tom nivou, pa ni jedan sut ka golu da upute na derbiju, pa pomoc Partizanu mnogo bode oci.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 23:59)

U tom slucaju ni Efempe ne bi dobio IDEA za sponzora u kosarci. Pojma nemas sa zivotom alo vazno za tebe da si zaradio sendvic. Prijatno.

dusan

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla

x

pre 6 godina

Molim gospodu iz Zvezde i Partizana da napišu saopštenja protivnicima u Ligi Evrope. Bilo je dosta sudijskih grešaka i nepravde. Ne znam zašto ćute i ne oglašavaju se?! :)

Treca sreca

pre 6 godina

@U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!
(Dagoberto, 28. novembar 2017 21:44)

Secam se te utakmice,nije sviran cist penal za Partizan i ponisten mu cist gol zbog izmisljenog ofsajda.Na stranu to,ne vidim u cemu je problem.Sudije su uvek bile naklonjenije Zvezdi,u prilog tome imas izjave da su svesno svirale za nju jer im srce nije dalo drugacije,imas gomilu sudija u upravnom odboru Zvezde,imas i podatak da Partizanu nije sviran penal 22 godine.Drugo,kriv vam Vucelin spin za gubitak titule?Zato niste pobedili Vozdovac?Kako je Partizan bio prvak sve godine dok ste vodili hajku kako krade i otima?Nije mu smetalo da vas oducava u derbijima.Inace sve je pocelo od Vesica.

novica

pre 6 godina

(severnjača) Kako je to Partizan mogao da krene u medijsku hajku kad su svi mediji vaši (Vučićevi)? Partizanov vesnik je Partizanova kuća i namenjen je navijačima Partizana, a ne vama mrziteljima svega i svačega. Pa ceo FS je sastavljen od bivših fudbalera ili članova uprave Zvezde, ali i to vam ne odgovara?! Šta hoćete više? Sad će Keln da vas otkine, pa plačite do mile volje, ostavite našeg Pantića na miru!

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezdino bavljenje pantićem je pokušaj ućutkivanja istine!...smešno?
pa evo ti argumenata, kao prvo zamisli da se partizan bavi izjavama milojka pantića!?...ili onog novinara zvezdaša što je otišao zatvor zbog izjave ‘prvi u svetu izgubili nameštenu titulu’ D.A.
kao drugo ako je zeljko pantic takavk, pa šta se smarate oko njega, pustite ga da umre od mržnje prema zvezdi...osim ako kažem osim ako to što priča nije istina!?

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste
 (kamikaza, 28. novembar 2017 21:31)

Smesan je samo tvoj kapacitet da shvatis sustinu jasnog komentara. Gde sam rekao da je Partizan kriv zbog Vozdovca? Pricam, evo i drugi put a ti se malo napregni, da su razni objektivni strucnjaci govorili da je prvenstvo reseno i da se sampion zna. Da Zvezdu ne moze niko da ugrozi jer je PRVENSTVO NAMESTENO. Posle naseg kiksa vi osvajate titulu i tako NAMESTENO PRVENSTVO vise ili NIJE NAMESTENO PRVENSTVO ili cuvena paradoksalna misao koja bi ostavila u cudu i najvece umove-PRVENSTVO JE NAMESTENO ALI MI NE MOZEMO CAK NI TAKVO DA GA OSVOJIMO(???). To ste vi. Cim niste vi prvi, odmah su mutne radnje. U suprotnom, sve je ok.

Max

pre 6 godina

MIP (Muzika i Partizan) radio (naravno - ilegalno ulaganje, kao i onaj hotline koji je Partizan imao uz mini buseve po Beogradu) 2006 godina...
Pred utakmicu Zvezda - Milan:
"I nadamo se da ce veceras u rupi biti pet golova, naravno sve u mrezi domacina"
Kad si grobar nisi sav svoj. Uvek te je neko ucio da navijas za Partizan - deda, tata...grobar - nikad svoj. Zato si i Jugosloven. I mislis da je to neka "sirina i avangarda". Nema zatucanijeg navijaca od grobara. Dokaz? Da li su sve Partizanove titule ciste? Ako ste rekli "da"...polozili ste.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ja mislim da je pocelo negde 45. Glavni krivci su Svabe koji su izgubili rat.
(iuk, 28. novembar 2017 20:46)

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.

Marko

pre 6 godina

Sad tek vidim koliko je zapravo neverovatno da Srbija uopste i ima fudbalsku reprezentaciju kad se uzme u obzir ko su eksponenti najpopularnijih klubova. To sto smo se plasirali na svetsko prvenstvo ravno je sletanju na Saturn!
Svaka cast momcima i njihovom treneru. Jedino sto se odigralo shodno ocekivanjima jeste da je trener otpusten posle uspesnog poduhvata. To je u zoni sumraka sasvim logicno.

αμα μπορεισ να με...

pre 6 godina

Није битно за кога навијам.. Већ ме полако попушта љубав према фудбалу, за коју ни сам нисам могао вјеровати да ће ме тако разочарати.. Доста провлачења кроз текстове овог или оног клуба, док се главни актери састају и заједно договарају. Иначе, овај лик из ЦЗ по гестикулацији се види да нема појма о чему говори.. Забит у Русији? Има амеррићки стадион? Па има, шта? Шта све мора бити базирано на САД? Краснодар му није познат, а чуо је за Гримсби Таун, или Корк? Велики познавалац фудбала, мо'ш мислити...

bla bla...i tako

pre 6 godina

Covek kao prica kao o Sesticu i Miticu (a verujem samo da bi izgledalo da je stariji)eej kakve veze imaju Mira i Slobo sa Partizanom da nije i ARKAN bio Partizanovac pa neki drugi kaze zvezdina TV lepota za gledanje istorija i uspesi(sve je to tacno i lepo)al zato svi sajtovi puni bljuvotina svaki dan i po vise puta dnevno. Kad god je Partizan bio prvak imao je i bolji tim i to ko je bar malo realan vidi,zna i moze da proveri(a gubili smo cini mi se i 5:1 pa nismo bili prvi pa kad samo igrali LS 2003. gubili takodje i nismo bili prvaci). I onda POCINJE
(ko je prvi poceo?????) tim koji napravi dug od 50-60 miliona(u kosarci 20) bez ikakvog uspeha pocinje da pise saopstenja kako su svi drugi krivi i ako Zvezda ne bude prva to nije rgularno.
Kao sto sam vec pisao od drzave dobijate vise nego svi drugi zajedno i nije vam dovoljno izgleda, timovi nisu mogli da registruju igrace jer im Zvezda duguje pare za igrace (BORAC,SLOBODA, JAGODINA sad i Radnicki )pa ovo "takmicenje" od starta upravo gubi smisao zbog Zvezde ali ni to nije sve sad su Kokeza i Vucic navijaci Partizana i uvek ce biti nesto ......
Samo gde vam je saopstenje posle pobede nad Cukarickim
AJMO NOVINARI PITAJTE MRKELU dal im je potrebno pomagati da bi Partizan imao alibi za svoje "prljave igre"

Ns

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?
(BVB, 28. novembar 2017 19:37)

Ma kako da ne mi cemo da se bavimo samo ljupkim i pristojnim stvarima ko da zivimo u Norveskoj pa sve funkcionise i sistem i drzava i sport, a vi cete da kradete i otimate i obezvredjujete tudju krv i znoj i da na to niko ne reaguje, e pa malo morgen, vi uredjujete skoro sve televizije i sve ostale medije u srbiji pa vam samo fali jos i Partizanov Vesnik da uredjujete, e pa neće da može, G. Pantić je bastion Partizanstine koji se hrabro bori za nas klub protiv raznih laznih doktora i kriminalaca sa druge strane brda

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Evo već 5-ti sat od odgovora Zvezde, a iz Partizana niko da se oglasi i odgovori, a tako su danas tokom celog dana bili ažurni i u roku od pola sata izdavali saopštenja i odgovore. Jedan je samo odgovor zašto, zato što su matirani i nemaju odgovor. I bolje im je da ćute, isti oni koji zaključavaju novinare pred izbornu skupštinu kluba i van svih prava ih lišavaju slobode, a javljaju se i pričaju o poštenju i pravu. Sportski pozdrav ...

спортски уметник

pre 6 godina

спортски уметник 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби 
********* 
али Напредак квари мезимици планове... 
********* 

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.
(zvezdaš, 28. novembar 2017 21:12)

Не то није наслађивање него иронија, теби очигледно стран појам, јер лик помиње Партизанову надокнаду, а то што се Звезди продужава 10 минута се не рачуна јер су примили гол тада? Је л' то та логика? Дакел, једно је иронија, а друго су коментари типа "а је л' сте се понадали?", "је*и цигане/гробаре", "толико пара а разбија вас ко стигне" и остало наслађивање туђим поразима

Sir Oliver

pre 6 godina

Ako cemo posteno, počelo je 1941. Ali je posle toga bilo i mirnijih perioda. Kao sad će da ga da nadje ko je prvi počeo. I ovaj ostrašćeni nesrećnik novinar FKP je proizvod sejanja mržnje medju Srbima koje je planski radila Kominterna i KPJ na čelu sa JBT.
Ono što je meni najjači utisak u celoj ovoj raspravi su reklame za Next sokove od pre 10-tak godina koje su se vrtele na NACIONALNOJ TELEVIZIJI (Servis svih gradjana Srbije). Gagi Jovanović, navijač Pratizana, kupouje karte za derbi i kad ga prodavac pita koja će mesta on kaže: "Sve jedno". U dresu Partizana seda na severnu tribinu gde je okružen najcrnjim mogućim divljacima i idiotima. I naravno završava u šok sobi uz poruku "Nije svejedno".
Zahvaljujem mojoj državi i profesionalnim novinarima što su moj trud da moje dete naučim slobodarskim tradicijama i sportskom duhu kloje su negovali Rajko Mitić, Olja Petrovič, Miloš Šestić, Rajko Janjanin, Sead Sušić, Srebrenko Repčić i drugi, izvrgli takvom ruglu i plate podigli od poreza koji smo i mi, Zvezdaši, plaćali. E tu je počelo. Kad su Mirko Marjanović i Mirjana Marković Milošević odlučili da će u ovoj zemlji da postoji samo jedan klub. A to se nastavilo sve do pre par godina. Hvala onima koji su tu zaveli bar malo reda.

severnjača

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Ne služi te dobro sećanje, pre toga je počela hajka i pritisak od strane Partizana, kada je Zvezda imala bodovnu prednost posle regularnog dela! Tada su počeli pritisci na sudije i javnost a kada je Zvezda izgubila od Voždovca onda ste se ućutali, sve je bilo regularno i slavili ste titulu! Doduše, bili ste bolji u finišu prvenstva i u samom derbiju ali ste krenuli sa medijskom hajkom pre toga! Možemo do sutra da se ubeđujemo ko je prvi počeo, međutim, daleko ste vi od "nevinih" u ovim smišljenim pritiscima!

derion

pre 6 godina

@el gladijator...dozvolicu mogucnost da se ne secas bas najbolje perioda kada je Lukic bio u Zvezdi,a Djura u Partizanu.Dakle,prva sezona Lukicevog presednikovanja,kada se dovelo odjednom 10-15 pojacanja,svi su nam predvidjali sredinu tabele.Pizon trener,jesenji deo sezone smo bili prvi na tabeli,u nekim momemtima i 5-6 bodova ispred Partizana,e tada je Djura poceo da komentarise Zvezdine utakmice,i sudjenje na istim,doduse ne putem saopstenja,a pomalo i Tole predsednik FSS-a,kroz neke razgovore o `regularnosti`...jednom recju iskazivali su svoju `zabrinutost` za regularnost,naravno jer je Zvezda bila prva,sto nikako nisu predvideli,kasnije kada je Partizan zauzeo prvo mesto,vise nije bilo price o famoznoj `regularnosti` od strane istih,a kada bi neko postavio pitanje o tome,tada je Tole govorio da on nije zaduzen za to,vec je zaduzena `zajednica prvoligasa`,prvo su napravili pritisak,i kada je po njima `doslo sve na svoje mesto` vise se nisu oglasavali po tom pitanju u fazonu `hajde sada da fudbalske organe pustimo da rade svoj posao`...prava politicka retorika.Kada vec smo se dotakli tog perioda,i toga `ko je prvi poceo`,onda da se ne zaboravi.

el gladijator

pre 6 godina

pocelo je jos od ere Vladana Lukica...za svaki nedosudjen aut ili korner dobijali smo saopstenje od "stubova srpsrva"...a za pena, pi njihovom misljenju naravno, l da ne govorim.
Ipak, kao ni ovima danas, nije smetalo da budu uzastopni sampioni u dosudjivanju penala u svoju korist
Nek se samo zna - 69:50

BVB

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Bravo pogodio si odakle je pocelo. Iz vase kuknjave da je zatvoreno prvenstvo, pa kad je Vozdovac dobio Zvezdu onda nista. Vas "Tango smrti" i ostale carolije..

Savatiye

pre 6 godina

Imao sam priliku da sa ovim likom razgovaram na slavi kod jednog zajedničkog prijatelja i to jedno sedam-osam godina za redom i moram reći da čovek nažalost nema svoj život. Partizan i Zvezda od ujutru do uveče. Druge teme za njega ne postoje. Tužno je videti čoveka od 42-43 godine da se ponaša ovako. Tužno! I velika je sramota Partizana što ovakvom čoveku dozvoljava da govori u njegovo ime! Da ga javno bruka. Naravno ni profesor nije mnogo bolji, kada ga čovek vidi onakvog prosto izgubi volju da ga sluša. Neka me niko ne razume pogrešno, mislim da je sramota da jedan intelektualac izgleda onako, da dozvoli sebi da ima 150 kilograma.

zvezdaš

pre 6 godina

спортски уметник

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби
*********
али Напредак квари мезимици планове...
*********

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.

Dagoberto

pre 6 godina

Pa jel Zeljko pominje ovde sudjenje u jsl i fss?? Nije od ovoga pocelo!
(what, 28. novembar 2017 20:06)

U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!

zvezdaš

pre 6 godina

a u evropi dali 2 gola u 5 utakmica
(Rade, 28. novembar 2017 21:09)

I primili 2 gola u 5 utakmica, mada po vašim stručnim predviđanjima, Arsenal će nas rasturiti, Bate će nas odvaliti, Keln će nas razbiti...

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....

kamikaza

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste

mirko

pre 6 godina

evo ja samo pitam duga Ilieva da li je sudija Novica Anđelovski dobar sa uparavom Partizana i da li je posredovao u dovođenju Antonova. kako je sudio znamo i cela priča kreće maltene od njegovog suđenja

Goran

pre 6 godina

Zahvaljujuci sposobnim ljudima ka sto su Terzic i Covic Crvena Zvezda je uz Barselonu i Real trenutno najozbiljnije sportsko drustvo u Evropi. I umesto te ljude da nagradimo za kvalitetan rad provlacimo ih kroz blato.Neki cak tvrde za njih da su kriminalci.E Srbijo, a sigurno su najposteniji sportski radnici koje je ova drzava imala. I uspesni u tome.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bavicu se samo revansom Partizan- Videoton. Ahahahahaha!!!
(Ivan, 28. novembar 2017 19:06)

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај 
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36) 

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar... 
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54)

Ja niti sam kao on niti bilo koga prozivam. Samo se služim činjenicama tako da si omašio temu skroz, pozdrav za obojicu ...

Igor

pre 6 godina

Pantić je jedan od najvećih manipulatora koje je sportsko novinarstvo ikada videlo. Na ovom klipu je još korektan, inače toliko manipuliše, loži masu, puni ljude mržnjom prema Zvezdi, svi penali za Partizan su regularni, a svaki penal za Zvezdu odmah vanredna specijalna emisija.

Mirko

pre 6 godina

Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.
(asdf, 28. novembar 2017 19:39)

Ok, ali šta sad? Šta si hteo da kažeš? Sramota te emisije ali se naježiš ako se ne priča?
Msm gde je tu granica šta treba da se priča a šta ne? Shvataš koliko je to tanka granica? Granica ukusa i pristojnosti.

Ja ovaj klip nisam video jer ne pratim njihove stranice, ali da je bolesno bolesno je - sad ispada da smo mi platili prebogati Krasnodar da prođemo? A platili smo i Arsenal da tamo igramo nerešeno? I Spartu smo platili i sve ostale...
Sad ako nastavimo sa tom glupošću možemo reći i da je Partizan prošao Jang Bojs a onda ih je Spartak rasturio, što znači - šta?
Znači totalno nepoznavanje fudbala i diletantizam u novinarskom i profesionalnom smislu - onih koji to postavljaju na vesti i forume, na net, kao oblik reklame, vesti ili komunikacije.

Tu ćemo se zaustaviti, jer bi mnogo davno mogli da odemo u prošlost.

bg leprikoni

pre 6 godina

Ko prati malo rad Zeljka Pantica zna da je doticni jedan od najvecih kriticara zvezdinog dzelata u oba sporta Gorana Vesica,naravno nijedan zvezdas nikada nije imao problem sa Vesicem vec su im za sve krivi Dulo,Salo i Tolo,kako ih vec zovu,takodje nikada se niko od zvezdinih funkcionera nije nasao na udaru zbog toga sto im omladinska skola sluzi kao ukras i sto godinama ne izbacuju igrace iz iste(odatle i silni dugovi jer nema realnog prihoda),vec su im za to krivi Mirko Marjanovic i Partizan sa Zemunelom.Sa razvojem tehnologije i interneta vox populi je poceo da se ozbiljno shvata,pa se tako sadasnji funkcioneri CZV u saopstenjima koriste retorikom komentatora na RSB foruma,pominju Marjanovica,Vokrija,Tudjmana,izdaju gotovo decija saopstenja,uz najneverovatnije spinovanje vezano za njihovog Slavisu kao coveka Partizana.Sa druge strane,iako nisu nista bolji,se ipak ne ide toliko nisko i bar se nikada ne omalovazava
celokupna istorija kluba sto ovi iz Zvezde konstantno rade.Nikako ne ljubim ovog Pantica,ali realno covek vise zeli dobro zvezdi od oba "doktora",za koje vi i dalje botujete dok vam oci zamazuju.

Zex

pre 6 godina

Kako je samo voditelj vesnika ispunjen mrznjom prema Zvezdi, znaci u svakoj emisiji on se dotakne zvezde.Tesko mu je sigurno jer zna da je partizan mali klub i uvek ce biti manji od zvezde.

Koliko vam je džidipi?

pre 6 godina

Svađe mogu da budu neukusne i ružne, ali pitam vas zašto vi, u 21. veku, suštinu svog navijanja zasnivate na nacionalističkoj mržnji, zašto prebrojavate igrače Partizana koji nisu bili Srbi? Da li ste vi normalni? Da li znate da se u razvijenim zemljama nacionalnost nigde ne vodi i da to nikoga tamo ne zanima i da li znate da vas zbog tog dosadnog srbovanja niko u svetu ne voli? Na lošem ste glasu vi koji ste primitivni srpski nacionalisti. Možete li da opišete to svoje "srbstvo", čime se izdvajate od drugih - po lepoti, po pameti, po higijeni, po odevanju, po bogatstvu, po obrazovanju... ili je sve kontra?

hypatija

pre 6 godina

Hteo sam nešto da kažem , ali ... uvrediću nekog. Evo, ipak . U domaćem prvenstvu Partizan pokazuje više u večitom derbiju i uvek više pljuje po večitom rivalu svake sezone godinama unazad . Razlog je jednostavan . Čak i da se nikako ne kvalifikuje u bilo koje evropsko takmičenje , Partizan će uvek da odigra makar dve utakmice u sezoni protiv jednog evropskog , odnosno svetskog prvaka tj. Crvene Zvezde . To isto važi i za sve ostale klubove učesnike našeg domaćeg prvenstva. Što se sudjenja tiče, oduvek je bilo da sudije nekako više štite one popularnije, poznatije, one koji su u svetu fudbala pokazali i postigli nešto . A Crvena Zvezda je evropski i svetski prvak , tako da je i to prilično jasno ... Ali šta sad Crvena Zvezda da radi ? Kao večiti derbi . Koji je to večiti derbi ? Sa Partizanom ? Ma dajte ljudi, uozbiljite se . To je samo jedan prosečan srpski klub, koji decenijama unazad traži svoje mesto pod fudbalskim nebom Evrope. A tek sveta, to je još dalje. Crvena Zvezda odavno više nema nekog motiva da se posebno dokazuje igranjem protiv bilo kog kluba iz domaćeg prvenstva. Ali, šta se mora nije teško. A Partizan , moraće kad tad da osustanu od bavljenja politikom i da ozbiljno krenu da igraju fudbal. Ipak i oni imaju po nekog navijača.Zbog njih je potrebno da igraju fudbal na terenu, a ne da daju izjave po televizijama, novinama, a sam fudbal da ostave po strani.

Mare

pre 6 godina

Skidaj kapuuuu neznalicooooo! Partizan bi izaso iz zvezdine grupe sa 0 bodova...dok bi se Zvezda prošetala Partizanovom grupom to je valjda jasno ljudi

спортски уметник

pre 6 godina

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...  
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te! 
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54) 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби као неки што то раде на Партизановим вестима. Нађи бар један такав коментар или ми дај бар неки коментар где сам написао нешто што није истина, само један једини...овако твоје речи у празно немају тежину

NoName

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.  
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42) 

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja
(Oslo, 28. novembar 2017 20:12)

I isto veče, iako je bila nedelja, FSS je dozvolio Novom Pazaru da registruje igrače. Prvo im zabrane registraciju, ljudi odigraju bez ijedne rezerve, onda ih pokradu i na kraju dana čuvenom ponocnom komisijom im dozvole registraciju.

Oslo

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu. 
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42)

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.  
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...  
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama. 
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21) 

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...
(NoName, 28. novembar 2017 19:37)

Ne samo da je dovodio dva zvezdaša da glasaju već su i zakljucavali novinare u prostorijama i samim tih ih lišili slobode. Ali ako pitate Vuletića to je bilo sve po zakonu i pravu, pozdrav ...

Toliko

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@bg leprikoni, prvo nije tačno da zvezdaši ne kritikuju Vesića, čovek je esencija propasti i države i kluba i to će ti reći svako ko iole prati Zvezdu. Svi su bili na udaru, Lukić i ekipa nije prišla stadionu od teranja. Omladinska škola konačno radi i stvara, na pritisak nas zvezdaša. Zemunelo stoji kao mutan projekat jer priča o finansiranju od Kežmanovih para je malo dečija kada se zna da se prvo iz Zvezdine kase presipalo, `90ih kada ni za penzije nije bilo. Plus je to delo Zeke/Bjeke što je samo po tom osnovu upitno. A taj tvoj Pantić je prvi bot, svoje uprave koje histerično brani od sopstenih navijača. Istok jna naziva ludacima, plaćenicima samo zato što im recimo ne ide u glavu Đukićeva “igra” ili Sumin transfer. Al` se sve to zamaže ako se udari po zajedničkom neprijatelju. Na tu kartu i uspešno vozi, kao svi se šatro ograđuju od njega dok ne pomene Zvezdu, onda se mnogi ozare i citiraju.

Republika Srpska

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)



Naprotiv.

BBRS

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

A ti si pa bolji od njega !

спортски уметник

pre 6 godina

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 19:46)

100+ али Напредак квари мезимици планове

asdf

pre 6 godina

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi
(blek stena, 28. novembar 2017 19:15)

A jok nevo ce o Javoru da prica. Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.

rade

pre 6 godina

Prvo...Nije pocelo sa ovom emisijom Zeljka Pantica, nego sa neplaniranim porazom na krovu TC Vozdovac, gde je odmah nakon toga Zvezda izdala saopstenje kako Kokeza otima titulu i salje Zvezdi na toj utakmici svog sudiju da to sprovede u delo, pritom oznacivsi Partizan kao podstrekaca!!!
Drugo...Ja ne vidim sta je lose Zeljko Pantic rekao u toj emisiji koju rukovodstvo Zvezde apostrofira...Da li je sporno sto nije priznat regularan gol Krasnodara? Da li je autor emisije rekao da ce prvi da skine kapu Zvezdi ukoliko prodje? Pa prozivajte ga zbog toga, trazite da vam skine kapu, ali nemojte da spinujete i da tvrdite da je tako pocelo! U medjuvremenu je neko nekoga na zrebu za grupnu fazu LE hvatao za vrat, ali ne, nije ni tako pocelo, nego tako sto je Zeljko Pantic rekao da ce skinuti kapu Zvezdi ukoliko prodje Krasnodar!? Lukic je zapoceo...Dr nastavio istim putem...

Bane

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Koji đavo i gledate. Ja niti jesam niti ni ne pada napamet da to gledam. Ima milion i sto boljih sadržaja na netu.

спортски уметник

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај

Neutralac KG

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!

Ivan

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.

BVB

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...

*

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!
(kako ko, pa ja, 28. novembar 2017 19:29)

Ako je partizanova emisija onda je i to sredstvo informisanja, sta si hteo da kazes komsija mali?

Tru tu

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.

blek stena

pre 6 godina

Dr Terza je toliko opterecen da prati i partizanove emisije na youtube.
(ahahaha, 28. novembar 2017 18:55)

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi

neutralni felsh

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.

NoName

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje. 
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge... 
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21)

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@BVB, kud podseti na brata Anđaru, prava šteta što je u sudskim zavrzlamama, poslužio bi nam kao ozbiljan kontra udar Žeksu. Zamisli tri sata yt emisije, specijali, pipanje čaše u Red Star kafeu uz muzičke blokove. Bard i Ciga Đorđević tandem za specijalne analize i taktičke finese. To bi oborilo internet nebo na teme, kak`i Siti/ČelziTv. Mnogima ne bilo dobro.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.
(Ivan, 28. novembar 2017 19:10)

Citiraju ga isti oni kao što je on, dakle znamo kakav soj ljudi. Čovek ne vadi iz usta Zvezdu čak i protiv Krasnodara je uzeo da komentariše naš meč. Nego daj mi te neoborive dokaze da vidim i ja , čekam ??!

kako ko, pa ja

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!

Vasa

pre 6 godina

Ljudi da li je moguce da bilo ko slusa sta ovaj covek prica? Kakav je to novinar poznavalac fudbala koji ne zna nista o ruskoj ligi, kao satro to je neka leva liga, ali to je samo jedna od gluposti koje on izgovara. Objektivno iz mog ugla :))))

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...

blek stena

pre 6 godina

Dr Terza je toliko opterecen da prati i partizanove emisije na youtube.
(ahahaha, 28. novembar 2017 18:55)

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi

BVB

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?

rade

pre 6 godina

Prvo...Nije pocelo sa ovom emisijom Zeljka Pantica, nego sa neplaniranim porazom na krovu TC Vozdovac, gde je odmah nakon toga Zvezda izdala saopstenje kako Kokeza otima titulu i salje Zvezdi na toj utakmici svog sudiju da to sprovede u delo, pritom oznacivsi Partizan kao podstrekaca!!!
Drugo...Ja ne vidim sta je lose Zeljko Pantic rekao u toj emisiji koju rukovodstvo Zvezde apostrofira...Da li je sporno sto nije priznat regularan gol Krasnodara? Da li je autor emisije rekao da ce prvi da skine kapu Zvezdi ukoliko prodje? Pa prozivajte ga zbog toga, trazite da vam skine kapu, ali nemojte da spinujete i da tvrdite da je tako pocelo! U medjuvremenu je neko nekoga na zrebu za grupnu fazu LE hvatao za vrat, ali ne, nije ni tako pocelo, nego tako sto je Zeljko Pantic rekao da ce skinuti kapu Zvezdi ukoliko prodje Krasnodar!? Lukic je zapoceo...Dr nastavio istim putem...

Vasa

pre 6 godina

Ljudi da li je moguce da bilo ko slusa sta ovaj covek prica? Kakav je to novinar poznavalac fudbala koji ne zna nista o ruskoj ligi, kao satro to je neka leva liga, ali to je samo jedna od gluposti koje on izgovara. Objektivno iz mog ugla :))))

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.
(Ivan, 28. novembar 2017 19:10)

Citiraju ga isti oni kao što je on, dakle znamo kakav soj ljudi. Čovek ne vadi iz usta Zvezdu čak i protiv Krasnodara je uzeo da komentariše naš meč. Nego daj mi te neoborive dokaze da vidim i ja , čekam ??!

Oslo

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu. 
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42)

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja

Zex

pre 6 godina

Kako je samo voditelj vesnika ispunjen mrznjom prema Zvezdi, znaci u svakoj emisiji on se dotakne zvezde.Tesko mu je sigurno jer zna da je partizan mali klub i uvek ce biti manji od zvezde.

Igor

pre 6 godina

Pantić je jedan od najvećih manipulatora koje je sportsko novinarstvo ikada videlo. Na ovom klipu je još korektan, inače toliko manipuliše, loži masu, puni ljude mržnjom prema Zvezdi, svi penali za Partizan su regularni, a svaki penal za Zvezdu odmah vanredna specijalna emisija.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bavicu se samo revansom Partizan- Videoton. Ahahahahaha!!!
(Ivan, 28. novembar 2017 19:06)

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...

NoName

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.  
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42) 

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja
(Oslo, 28. novembar 2017 20:12)

I isto veče, iako je bila nedelja, FSS je dozvolio Novom Pazaru da registruje igrače. Prvo im zabrane registraciju, ljudi odigraju bez ijedne rezerve, onda ih pokradu i na kraju dana čuvenom ponocnom komisijom im dozvole registraciju.

NoName

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje. 
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge... 
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21)

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...

*

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!
(kako ko, pa ja, 28. novembar 2017 19:29)

Ako je partizanova emisija onda je i to sredstvo informisanja, sta si hteo da kazes komsija mali?

Toliko

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.  
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...  
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama. 
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21) 

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...
(NoName, 28. novembar 2017 19:37)

Ne samo da je dovodio dva zvezdaša da glasaju već su i zakljucavali novinare u prostorijama i samim tih ih lišili slobode. Ali ako pitate Vuletića to je bilo sve po zakonu i pravu, pozdrav ...

Mare

pre 6 godina

Skidaj kapuuuu neznalicooooo! Partizan bi izaso iz zvezdine grupe sa 0 bodova...dok bi se Zvezda prošetala Partizanovom grupom to je valjda jasno ljudi

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste
 (kamikaza, 28. novembar 2017 21:31)

Smesan je samo tvoj kapacitet da shvatis sustinu jasnog komentara. Gde sam rekao da je Partizan kriv zbog Vozdovca? Pricam, evo i drugi put a ti se malo napregni, da su razni objektivni strucnjaci govorili da je prvenstvo reseno i da se sampion zna. Da Zvezdu ne moze niko da ugrozi jer je PRVENSTVO NAMESTENO. Posle naseg kiksa vi osvajate titulu i tako NAMESTENO PRVENSTVO vise ili NIJE NAMESTENO PRVENSTVO ili cuvena paradoksalna misao koja bi ostavila u cudu i najvece umove-PRVENSTVO JE NAMESTENO ALI MI NE MOZEMO CAK NI TAKVO DA GA OSVOJIMO(???). To ste vi. Cim niste vi prvi, odmah su mutne radnje. U suprotnom, sve je ok.

Dagoberto

pre 6 godina

Pa jel Zeljko pominje ovde sudjenje u jsl i fss?? Nije od ovoga pocelo!
(what, 28. novembar 2017 20:06)

U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!

zvezdaš

pre 6 godina

a u evropi dali 2 gola u 5 utakmica
(Rade, 28. novembar 2017 21:09)

I primili 2 gola u 5 utakmica, mada po vašim stručnim predviđanjima, Arsenal će nas rasturiti, Bate će nas odvaliti, Keln će nas razbiti...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ja mislim da je pocelo negde 45. Glavni krivci su Svabe koji su izgubili rat.
(iuk, 28. novembar 2017 20:46)

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.

Bane

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Koji đavo i gledate. Ja niti jesam niti ni ne pada napamet da to gledam. Ima milion i sto boljih sadržaja na netu.

Tru tu

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.

Savatiye

pre 6 godina

Imao sam priliku da sa ovim likom razgovaram na slavi kod jednog zajedničkog prijatelja i to jedno sedam-osam godina za redom i moram reći da čovek nažalost nema svoj život. Partizan i Zvezda od ujutru do uveče. Druge teme za njega ne postoje. Tužno je videti čoveka od 42-43 godine da se ponaša ovako. Tužno! I velika je sramota Partizana što ovakvom čoveku dozvoljava da govori u njegovo ime! Da ga javno bruka. Naravno ni profesor nije mnogo bolji, kada ga čovek vidi onakvog prosto izgubi volju da ga sluša. Neka me niko ne razume pogrešno, mislim da je sramota da jedan intelektualac izgleda onako, da dozvoli sebi da ima 150 kilograma.

hypatija

pre 6 godina

Hteo sam nešto da kažem , ali ... uvrediću nekog. Evo, ipak . U domaćem prvenstvu Partizan pokazuje više u večitom derbiju i uvek više pljuje po večitom rivalu svake sezone godinama unazad . Razlog je jednostavan . Čak i da se nikako ne kvalifikuje u bilo koje evropsko takmičenje , Partizan će uvek da odigra makar dve utakmice u sezoni protiv jednog evropskog , odnosno svetskog prvaka tj. Crvene Zvezde . To isto važi i za sve ostale klubove učesnike našeg domaćeg prvenstva. Što se sudjenja tiče, oduvek je bilo da sudije nekako više štite one popularnije, poznatije, one koji su u svetu fudbala pokazali i postigli nešto . A Crvena Zvezda je evropski i svetski prvak , tako da je i to prilično jasno ... Ali šta sad Crvena Zvezda da radi ? Kao večiti derbi . Koji je to večiti derbi ? Sa Partizanom ? Ma dajte ljudi, uozbiljite se . To je samo jedan prosečan srpski klub, koji decenijama unazad traži svoje mesto pod fudbalskim nebom Evrope. A tek sveta, to je još dalje. Crvena Zvezda odavno više nema nekog motiva da se posebno dokazuje igranjem protiv bilo kog kluba iz domaćeg prvenstva. Ali, šta se mora nije teško. A Partizan , moraće kad tad da osustanu od bavljenja politikom i da ozbiljno krenu da igraju fudbal. Ipak i oni imaju po nekog navijača.Zbog njih je potrebno da igraju fudbal na terenu, a ne da daju izjave po televizijama, novinama, a sam fudbal da ostave po strani.

Ivan

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.

спортски уметник

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај

BBRS

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

A ti si pa bolji od njega !

Sir Oliver

pre 6 godina

Ako cemo posteno, počelo je 1941. Ali je posle toga bilo i mirnijih perioda. Kao sad će da ga da nadje ko je prvi počeo. I ovaj ostrašćeni nesrećnik novinar FKP je proizvod sejanja mržnje medju Srbima koje je planski radila Kominterna i KPJ na čelu sa JBT.
Ono što je meni najjači utisak u celoj ovoj raspravi su reklame za Next sokove od pre 10-tak godina koje su se vrtele na NACIONALNOJ TELEVIZIJI (Servis svih gradjana Srbije). Gagi Jovanović, navijač Pratizana, kupouje karte za derbi i kad ga prodavac pita koja će mesta on kaže: "Sve jedno". U dresu Partizana seda na severnu tribinu gde je okružen najcrnjim mogućim divljacima i idiotima. I naravno završava u šok sobi uz poruku "Nije svejedno".
Zahvaljujem mojoj državi i profesionalnim novinarima što su moj trud da moje dete naučim slobodarskim tradicijama i sportskom duhu kloje su negovali Rajko Mitić, Olja Petrovič, Miloš Šestić, Rajko Janjanin, Sead Sušić, Srebrenko Repčić i drugi, izvrgli takvom ruglu i plate podigli od poreza koji smo i mi, Zvezdaši, plaćali. E tu je počelo. Kad su Mirko Marjanović i Mirjana Marković Milošević odlučili da će u ovoj zemlji da postoji samo jedan klub. A to se nastavilo sve do pre par godina. Hvala onima koji su tu zaveli bar malo reda.

Max

pre 6 godina

MIP (Muzika i Partizan) radio (naravno - ilegalno ulaganje, kao i onaj hotline koji je Partizan imao uz mini buseve po Beogradu) 2006 godina...
Pred utakmicu Zvezda - Milan:
"I nadamo se da ce veceras u rupi biti pet golova, naravno sve u mrezi domacina"
Kad si grobar nisi sav svoj. Uvek te je neko ucio da navijas za Partizan - deda, tata...grobar - nikad svoj. Zato si i Jugosloven. I mislis da je to neka "sirina i avangarda". Nema zatucanijeg navijaca od grobara. Dokaz? Da li su sve Partizanove titule ciste? Ako ste rekli "da"...polozili ste.

Neutralac KG

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!

BVB

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Bravo pogodio si odakle je pocelo. Iz vase kuknjave da je zatvoreno prvenstvo, pa kad je Vozdovac dobio Zvezdu onda nista. Vas "Tango smrti" i ostale carolije..

zvezdaš

pre 6 godina

спортски уметник

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби
*********
али Напредак квари мезимици планове...
*********

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.

severnjača

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Ne služi te dobro sećanje, pre toga je počela hajka i pritisak od strane Partizana, kada je Zvezda imala bodovnu prednost posle regularnog dela! Tada su počeli pritisci na sudije i javnost a kada je Zvezda izgubila od Voždovca onda ste se ućutali, sve je bilo regularno i slavili ste titulu! Doduše, bili ste bolji u finišu prvenstva i u samom derbiju ali ste krenuli sa medijskom hajkom pre toga! Možemo do sutra da se ubeđujemo ko je prvi počeo, međutim, daleko ste vi od "nevinih" u ovim smišljenim pritiscima!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@bg leprikoni, prvo nije tačno da zvezdaši ne kritikuju Vesića, čovek je esencija propasti i države i kluba i to će ti reći svako ko iole prati Zvezdu. Svi su bili na udaru, Lukić i ekipa nije prišla stadionu od teranja. Omladinska škola konačno radi i stvara, na pritisak nas zvezdaša. Zemunelo stoji kao mutan projekat jer priča o finansiranju od Kežmanovih para je malo dečija kada se zna da se prvo iz Zvezdine kase presipalo, `90ih kada ni za penzije nije bilo. Plus je to delo Zeke/Bjeke što je samo po tom osnovu upitno. A taj tvoj Pantić je prvi bot, svoje uprave koje histerično brani od sopstenih navijača. Istok jna naziva ludacima, plaćenicima samo zato što im recimo ne ide u glavu Đukićeva “igra” ili Sumin transfer. Al` se sve to zamaže ako se udari po zajedničkom neprijatelju. Na tu kartu i uspešno vozi, kao svi se šatro ograđuju od njega dok ne pomene Zvezdu, onda se mnogi ozare i citiraju.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Evo već 5-ti sat od odgovora Zvezde, a iz Partizana niko da se oglasi i odgovori, a tako su danas tokom celog dana bili ažurni i u roku od pola sata izdavali saopštenja i odgovore. Jedan je samo odgovor zašto, zato što su matirani i nemaju odgovor. I bolje im je da ćute, isti oni koji zaključavaju novinare pred izbornu skupštinu kluba i van svih prava ih lišavaju slobode, a javljaju se i pričaju o poštenju i pravu. Sportski pozdrav ...

Mirko

pre 6 godina

Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.
(asdf, 28. novembar 2017 19:39)

Ok, ali šta sad? Šta si hteo da kažeš? Sramota te emisije ali se naježiš ako se ne priča?
Msm gde je tu granica šta treba da se priča a šta ne? Shvataš koliko je to tanka granica? Granica ukusa i pristojnosti.

Ja ovaj klip nisam video jer ne pratim njihove stranice, ali da je bolesno bolesno je - sad ispada da smo mi platili prebogati Krasnodar da prođemo? A platili smo i Arsenal da tamo igramo nerešeno? I Spartu smo platili i sve ostale...
Sad ako nastavimo sa tom glupošću možemo reći i da je Partizan prošao Jang Bojs a onda ih je Spartak rasturio, što znači - šta?
Znači totalno nepoznavanje fudbala i diletantizam u novinarskom i profesionalnom smislu - onih koji to postavljaju na vesti i forume, na net, kao oblik reklame, vesti ili komunikacije.

Tu ćemo se zaustaviti, jer bi mnogo davno mogli da odemo u prošlost.

bg leprikoni

pre 6 godina

Ko prati malo rad Zeljka Pantica zna da je doticni jedan od najvecih kriticara zvezdinog dzelata u oba sporta Gorana Vesica,naravno nijedan zvezdas nikada nije imao problem sa Vesicem vec su im za sve krivi Dulo,Salo i Tolo,kako ih vec zovu,takodje nikada se niko od zvezdinih funkcionera nije nasao na udaru zbog toga sto im omladinska skola sluzi kao ukras i sto godinama ne izbacuju igrace iz iste(odatle i silni dugovi jer nema realnog prihoda),vec su im za to krivi Mirko Marjanovic i Partizan sa Zemunelom.Sa razvojem tehnologije i interneta vox populi je poceo da se ozbiljno shvata,pa se tako sadasnji funkcioneri CZV u saopstenjima koriste retorikom komentatora na RSB foruma,pominju Marjanovica,Vokrija,Tudjmana,izdaju gotovo decija saopstenja,uz najneverovatnije spinovanje vezano za njihovog Slavisu kao coveka Partizana.Sa druge strane,iako nisu nista bolji,se ipak ne ide toliko nisko i bar se nikada ne omalovazava
celokupna istorija kluba sto ovi iz Zvezde konstantno rade.Nikako ne ljubim ovog Pantica,ali realno covek vise zeli dobro zvezdi od oba "doktora",za koje vi i dalje botujete dok vam oci zamazuju.

derion

pre 6 godina

@el gladijator...dozvolicu mogucnost da se ne secas bas najbolje perioda kada je Lukic bio u Zvezdi,a Djura u Partizanu.Dakle,prva sezona Lukicevog presednikovanja,kada se dovelo odjednom 10-15 pojacanja,svi su nam predvidjali sredinu tabele.Pizon trener,jesenji deo sezone smo bili prvi na tabeli,u nekim momemtima i 5-6 bodova ispred Partizana,e tada je Djura poceo da komentarise Zvezdine utakmice,i sudjenje na istim,doduse ne putem saopstenja,a pomalo i Tole predsednik FSS-a,kroz neke razgovore o `regularnosti`...jednom recju iskazivali su svoju `zabrinutost` za regularnost,naravno jer je Zvezda bila prva,sto nikako nisu predvideli,kasnije kada je Partizan zauzeo prvo mesto,vise nije bilo price o famoznoj `regularnosti` od strane istih,a kada bi neko postavio pitanje o tome,tada je Tole govorio da on nije zaduzen za to,vec je zaduzena `zajednica prvoligasa`,prvo su napravili pritisak,i kada je po njima `doslo sve na svoje mesto` vise se nisu oglasavali po tom pitanju u fazonu `hajde sada da fudbalske organe pustimo da rade svoj posao`...prava politicka retorika.Kada vec smo se dotakli tog perioda,i toga `ko je prvi poceo`,onda da se ne zaboravi.

mirko

pre 6 godina

evo ja samo pitam duga Ilieva da li je sudija Novica Anđelovski dobar sa uparavom Partizana i da li je posredovao u dovođenju Antonova. kako je sudio znamo i cela priča kreće maltene od njegovog suđenja

Republika Srpska

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)



Naprotiv.

Koliko vam je džidipi?

pre 6 godina

Svađe mogu da budu neukusne i ružne, ali pitam vas zašto vi, u 21. veku, suštinu svog navijanja zasnivate na nacionalističkoj mržnji, zašto prebrojavate igrače Partizana koji nisu bili Srbi? Da li ste vi normalni? Da li znate da se u razvijenim zemljama nacionalnost nigde ne vodi i da to nikoga tamo ne zanima i da li znate da vas zbog tog dosadnog srbovanja niko u svetu ne voli? Na lošem ste glasu vi koji ste primitivni srpski nacionalisti. Možete li da opišete to svoje "srbstvo", čime se izdvajate od drugih - po lepoti, po pameti, po higijeni, po odevanju, po bogatstvu, po obrazovanju... ili je sve kontra?

Goran

pre 6 godina

Zahvaljujuci sposobnim ljudima ka sto su Terzic i Covic Crvena Zvezda je uz Barselonu i Real trenutno najozbiljnije sportsko drustvo u Evropi. I umesto te ljude da nagradimo za kvalitetan rad provlacimo ih kroz blato.Neki cak tvrde za njih da su kriminalci.E Srbijo, a sigurno su najposteniji sportski radnici koje je ova drzava imala. I uspesni u tome.

спортски уметник

pre 6 godina

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 19:46)

100+ али Напредак квари мезимици планове

kako ko, pa ja

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!

novica

pre 6 godina

(severnjača) Kako je to Partizan mogao da krene u medijsku hajku kad su svi mediji vaši (Vučićevi)? Partizanov vesnik je Partizanova kuća i namenjen je navijačima Partizana, a ne vama mrziteljima svega i svačega. Pa ceo FS je sastavljen od bivših fudbalera ili članova uprave Zvezde, ali i to vam ne odgovara?! Šta hoćete više? Sad će Keln da vas otkine, pa plačite do mile volje, ostavite našeg Pantića na miru!

asdf

pre 6 godina

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi
(blek stena, 28. novembar 2017 19:15)

A jok nevo ce o Javoru da prica. Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.

bla bla...i tako

pre 6 godina

Covek kao prica kao o Sesticu i Miticu (a verujem samo da bi izgledalo da je stariji)eej kakve veze imaju Mira i Slobo sa Partizanom da nije i ARKAN bio Partizanovac pa neki drugi kaze zvezdina TV lepota za gledanje istorija i uspesi(sve je to tacno i lepo)al zato svi sajtovi puni bljuvotina svaki dan i po vise puta dnevno. Kad god je Partizan bio prvak imao je i bolji tim i to ko je bar malo realan vidi,zna i moze da proveri(a gubili smo cini mi se i 5:1 pa nismo bili prvi pa kad samo igrali LS 2003. gubili takodje i nismo bili prvaci). I onda POCINJE
(ko je prvi poceo?????) tim koji napravi dug od 50-60 miliona(u kosarci 20) bez ikakvog uspeha pocinje da pise saopstenja kako su svi drugi krivi i ako Zvezda ne bude prva to nije rgularno.
Kao sto sam vec pisao od drzave dobijate vise nego svi drugi zajedno i nije vam dovoljno izgleda, timovi nisu mogli da registruju igrace jer im Zvezda duguje pare za igrace (BORAC,SLOBODA, JAGODINA sad i Radnicki )pa ovo "takmicenje" od starta upravo gubi smisao zbog Zvezde ali ni to nije sve sad su Kokeza i Vucic navijaci Partizana i uvek ce biti nesto ......
Samo gde vam je saopstenje posle pobede nad Cukarickim
AJMO NOVINARI PITAJTE MRKELU dal im je potrebno pomagati da bi Partizan imao alibi za svoje "prljave igre"

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај 
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36) 

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar... 
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54)

Ja niti sam kao on niti bilo koga prozivam. Samo se služim činjenicama tako da si omašio temu skroz, pozdrav za obojicu ...

kamikaza

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste

Ns

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?
(BVB, 28. novembar 2017 19:37)

Ma kako da ne mi cemo da se bavimo samo ljupkim i pristojnim stvarima ko da zivimo u Norveskoj pa sve funkcionise i sistem i drzava i sport, a vi cete da kradete i otimate i obezvredjujete tudju krv i znoj i da na to niko ne reaguje, e pa malo morgen, vi uredjujete skoro sve televizije i sve ostale medije u srbiji pa vam samo fali jos i Partizanov Vesnik da uredjujete, e pa neće da može, G. Pantić je bastion Partizanstine koji se hrabro bori za nas klub protiv raznih laznih doktora i kriminalaca sa druge strane brda

αμα μπορεισ να με...

pre 6 godina

Није битно за кога навијам.. Већ ме полако попушта љубав према фудбалу, за коју ни сам нисам могао вјеровати да ће ме тако разочарати.. Доста провлачења кроз текстове овог или оног клуба, док се главни актери састају и заједно договарају. Иначе, овај лик из ЦЗ по гестикулацији се види да нема појма о чему говори.. Забит у Русији? Има амеррићки стадион? Па има, шта? Шта све мора бити базирано на САД? Краснодар му није познат, а чуо је за Гримсби Таун, или Корк? Велики познавалац фудбала, мо'ш мислити...

спортски уметник

pre 6 godina

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...  
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te! 
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54) 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби као неки што то раде на Партизановим вестима. Нађи бар један такав коментар или ми дај бар неки коментар где сам написао нешто што није истина, само један једини...овако твоје речи у празно немају тежину

neutralni felsh

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@BVB, kud podseti na brata Anđaru, prava šteta što je u sudskim zavrzlamama, poslužio bi nam kao ozbiljan kontra udar Žeksu. Zamisli tri sata yt emisije, specijali, pipanje čaše u Red Star kafeu uz muzičke blokove. Bard i Ciga Đorđević tandem za specijalne analize i taktičke finese. To bi oborilo internet nebo na teme, kak`i Siti/ČelziTv. Mnogima ne bilo dobro.

el gladijator

pre 6 godina

pocelo je jos od ere Vladana Lukica...za svaki nedosudjen aut ili korner dobijali smo saopstenje od "stubova srpsrva"...a za pena, pi njihovom misljenju naravno, l da ne govorim.
Ipak, kao ni ovima danas, nije smetalo da budu uzastopni sampioni u dosudjivanju penala u svoju korist
Nek se samo zna - 69:50

Treca sreca

pre 6 godina

@U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!
(Dagoberto, 28. novembar 2017 21:44)

Secam se te utakmice,nije sviran cist penal za Partizan i ponisten mu cist gol zbog izmisljenog ofsajda.Na stranu to,ne vidim u cemu je problem.Sudije su uvek bile naklonjenije Zvezdi,u prilog tome imas izjave da su svesno svirale za nju jer im srce nije dalo drugacije,imas gomilu sudija u upravnom odboru Zvezde,imas i podatak da Partizanu nije sviran penal 22 godine.Drugo,kriv vam Vucelin spin za gubitak titule?Zato niste pobedili Vozdovac?Kako je Partizan bio prvak sve godine dok ste vodili hajku kako krade i otima?Nije mu smetalo da vas oducava u derbijima.Inace sve je pocelo od Vesica.

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezdino bavljenje pantićem je pokušaj ućutkivanja istine!...smešno?
pa evo ti argumenata, kao prvo zamisli da se partizan bavi izjavama milojka pantića!?...ili onog novinara zvezdaša što je otišao zatvor zbog izjave ‘prvi u svetu izgubili nameštenu titulu’ D.A.
kao drugo ako je zeljko pantic takavk, pa šta se smarate oko njega, pustite ga da umre od mržnje prema zvezdi...osim ako kažem osim ako to što priča nije istina!?

Marko

pre 6 godina

Sad tek vidim koliko je zapravo neverovatno da Srbija uopste i ima fudbalsku reprezentaciju kad se uzme u obzir ko su eksponenti najpopularnijih klubova. To sto smo se plasirali na svetsko prvenstvo ravno je sletanju na Saturn!
Svaka cast momcima i njihovom treneru. Jedino sto se odigralo shodno ocekivanjima jeste da je trener otpusten posle uspesnog poduhvata. To je u zoni sumraka sasvim logicno.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....

Andriy

pre 6 godina

Vidim neke ovde sve nesto Zeljko ovo pa Zeljko ono...ljudi taj vas Zeljko u tu "vasu emisiju" stalno pominje Crvenu Zvezdu...ali bukvalno svaku emisiju covek nesto mora da kaze i pomene Zvezdu..ako se zove partizanov vesnik neka tako i bude pricajte o partizanu a ne vise o zvezdi nego o "vasem partizanovom vesniku"....

x

pre 6 godina

Molim gospodu iz Zvezde i Partizana da napišu saopštenja protivnicima u Ligi Evrope. Bilo je dosta sudijskih grešaka i nepravde. Ne znam zašto ćute i ne oglašavaju se?! :)

спортски уметник

pre 6 godina

спортски уметник 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби 
********* 
али Напредак квари мезимици планове... 
********* 

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.
(zvezdaš, 28. novembar 2017 21:12)

Не то није наслађивање него иронија, теби очигледно стран појам, јер лик помиње Партизанову надокнаду, а то што се Звезди продужава 10 минута се не рачуна јер су примили гол тада? Је л' то та логика? Дакел, једно је иронија, а друго су коментари типа "а је л' сте се понадали?", "је*и цигане/гробаре", "толико пара а разбија вас ко стигне" и остало наслађивање туђим поразима

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Sir Oliver@. Izvini, ali moram da te ispravim iz postovanja prema glumcu Gagiju Jovanovicu, on je veliki zvezdas i bas skoro je kod Ivana Ivanovica pricao o tome i kako je pravio cuveni hit ‘Dejo majstore’.

kodzo

pre 6 godina

Zeljko Pantic siri mrznju vec mesecima na Partizan TV. A na Vucelin znak svi mediji krecu hajku na Zvezdu i to kada se lomi prvenstvo. Za to vreme van ociju javnosti uprtih u Zvezdine toboze namestaljke, FSS, Partizan i jos neki klubovi igraju prvenstvo da Partizan bude prvak. Po starom isprobanom receptu, to rade i ove jeseni, samo sto sad Partizan mnogo losije igra i tesko pobedjuje, pa ne moze tako lako da se uvije, a Zvzeda kasno po obicaju dize galamu...Onda im se salju sudije da u laganim utakmicama kao sviraju sumnjive penale za Zvezdu (kup Borac, Rad na Marakani)da bi se stekli uslovi za ponovni napad i opravdanje za sve one penale za 2-1 posle 80-og minuta...Prosle sezone su Djurdjevic - Leonardo to peglali i Partizan je bio bolji od Zvezde, a ove Suma-Tavamba bas nisu na tom nivou, pa ni jedan sut ka golu da upute na derbiju, pa pomoc Partizanu mnogo bode oci.

Slavko Komar RSB

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.
(Toliko, 28. novembar 2017 20:14) # Link komentara

Kao sto ste i do sad :))))))))

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 23:59)

U tom slucaju ni Efempe ne bi dobio IDEA za sponzora u kosarci. Pojma nemas sa zivotom alo vazno za tebe da si zaradio sendvic. Prijatno.

dusan

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla

Nikola

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla
(dusan, 29. novembar 2017 00:50)

Jeste, baš je to rekao, prilikom izvlačenja grupa za LE, koje je direktno prenošeno na TV Partizan, možeš pustiti taj snimak na YT da se uveriš. :)
Inače redovno pratim vesnik, Pantić ne uzima tek tako Zvezdu u usta, više ih pominje u pozitivnom kontekstu nego u negativnom, a pominje ih u lošem jedino kada neko poput Terzića da neku čuvenu izjavu, pa mu ovaj odgovori.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...

rade

pre 6 godina

Prvo...Nije pocelo sa ovom emisijom Zeljka Pantica, nego sa neplaniranim porazom na krovu TC Vozdovac, gde je odmah nakon toga Zvezda izdala saopstenje kako Kokeza otima titulu i salje Zvezdi na toj utakmici svog sudiju da to sprovede u delo, pritom oznacivsi Partizan kao podstrekaca!!!
Drugo...Ja ne vidim sta je lose Zeljko Pantic rekao u toj emisiji koju rukovodstvo Zvezde apostrofira...Da li je sporno sto nije priznat regularan gol Krasnodara? Da li je autor emisije rekao da ce prvi da skine kapu Zvezdi ukoliko prodje? Pa prozivajte ga zbog toga, trazite da vam skine kapu, ali nemojte da spinujete i da tvrdite da je tako pocelo! U medjuvremenu je neko nekoga na zrebu za grupnu fazu LE hvatao za vrat, ali ne, nije ni tako pocelo, nego tako sto je Zeljko Pantic rekao da ce skinuti kapu Zvezdi ukoliko prodje Krasnodar!? Lukic je zapoceo...Dr nastavio istim putem...

blek stena

pre 6 godina

Dr Terza je toliko opterecen da prati i partizanove emisije na youtube.
(ahahaha, 28. novembar 2017 18:55)

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi

Tru tu

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.

bg leprikoni

pre 6 godina

Ko prati malo rad Zeljka Pantica zna da je doticni jedan od najvecih kriticara zvezdinog dzelata u oba sporta Gorana Vesica,naravno nijedan zvezdas nikada nije imao problem sa Vesicem vec su im za sve krivi Dulo,Salo i Tolo,kako ih vec zovu,takodje nikada se niko od zvezdinih funkcionera nije nasao na udaru zbog toga sto im omladinska skola sluzi kao ukras i sto godinama ne izbacuju igrace iz iste(odatle i silni dugovi jer nema realnog prihoda),vec su im za to krivi Mirko Marjanovic i Partizan sa Zemunelom.Sa razvojem tehnologije i interneta vox populi je poceo da se ozbiljno shvata,pa se tako sadasnji funkcioneri CZV u saopstenjima koriste retorikom komentatora na RSB foruma,pominju Marjanovica,Vokrija,Tudjmana,izdaju gotovo decija saopstenja,uz najneverovatnije spinovanje vezano za njihovog Slavisu kao coveka Partizana.Sa druge strane,iako nisu nista bolji,se ipak ne ide toliko nisko i bar se nikada ne omalovazava
celokupna istorija kluba sto ovi iz Zvezde konstantno rade.Nikako ne ljubim ovog Pantica,ali realno covek vise zeli dobro zvezdi od oba "doktora",za koje vi i dalje botujete dok vam oci zamazuju.

Republika Srpska

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)



Naprotiv.

спортски уметник

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај

Ivan

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 

Nisam bas to zakljucio na osnovu komentara o njegovim emisijama u proslosti. Misljenja su ozbiljno podeljena. Dosta njih ga i citira i predstavlja ono sto prica, kao neoborive cinjenice.
(Ivan, 28. novembar 2017 19:10)

Citiraju ga isti oni kao što je on, dakle znamo kakav soj ljudi. Čovek ne vadi iz usta Zvezdu čak i protiv Krasnodara je uzeo da komentariše naš meč. Nego daj mi te neoborive dokaze da vidim i ja , čekam ??!

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezdino bavljenje pantićem je pokušaj ućutkivanja istine!...smešno?
pa evo ti argumenata, kao prvo zamisli da se partizan bavi izjavama milojka pantića!?...ili onog novinara zvezdaša što je otišao zatvor zbog izjave ‘prvi u svetu izgubili nameštenu titulu’ D.A.
kao drugo ako je zeljko pantic takavk, pa šta se smarate oko njega, pustite ga da umre od mržnje prema zvezdi...osim ako kažem osim ako to što priča nije istina!?

novica

pre 6 godina

(severnjača) Kako je to Partizan mogao da krene u medijsku hajku kad su svi mediji vaši (Vučićevi)? Partizanov vesnik je Partizanova kuća i namenjen je navijačima Partizana, a ne vama mrziteljima svega i svačega. Pa ceo FS je sastavljen od bivših fudbalera ili članova uprave Zvezde, ali i to vam ne odgovara?! Šta hoćete više? Sad će Keln da vas otkine, pa plačite do mile volje, ostavite našeg Pantića na miru!

Ns

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?
(BVB, 28. novembar 2017 19:37)

Ma kako da ne mi cemo da se bavimo samo ljupkim i pristojnim stvarima ko da zivimo u Norveskoj pa sve funkcionise i sistem i drzava i sport, a vi cete da kradete i otimate i obezvredjujete tudju krv i znoj i da na to niko ne reaguje, e pa malo morgen, vi uredjujete skoro sve televizije i sve ostale medije u srbiji pa vam samo fali jos i Partizanov Vesnik da uredjujete, e pa neće da može, G. Pantić je bastion Partizanstine koji se hrabro bori za nas klub protiv raznih laznih doktora i kriminalaca sa druge strane brda

спортски уметник

pre 6 godina

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 19:46)

100+ али Напредак квари мезимици планове

kamikaza

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste

BVB

pre 6 godina

Uporedite youtube kanale "Zvezda TV" i "Linija zivota" sa "Partizanovim vesnikom" ? Ovo prvo sadrzi razgovor sa igracima, izvestaji o radovima, podsecanje na legende kluba, bitne dogadjaje na taj dan... a ovaj "vesnik" sluzi da slusamo Pantica kako se prebacuje na "Andjus mode". Pa zar od toliko lepih desavanja kroz istoriju koje ste doziveli, vi pravite rijaliti emisiju i rugate se slavnoj istoriji svog kluba?

bla bla...i tako

pre 6 godina

Covek kao prica kao o Sesticu i Miticu (a verujem samo da bi izgledalo da je stariji)eej kakve veze imaju Mira i Slobo sa Partizanom da nije i ARKAN bio Partizanovac pa neki drugi kaze zvezdina TV lepota za gledanje istorija i uspesi(sve je to tacno i lepo)al zato svi sajtovi puni bljuvotina svaki dan i po vise puta dnevno. Kad god je Partizan bio prvak imao je i bolji tim i to ko je bar malo realan vidi,zna i moze da proveri(a gubili smo cini mi se i 5:1 pa nismo bili prvi pa kad samo igrali LS 2003. gubili takodje i nismo bili prvaci). I onda POCINJE
(ko je prvi poceo?????) tim koji napravi dug od 50-60 miliona(u kosarci 20) bez ikakvog uspeha pocinje da pise saopstenja kako su svi drugi krivi i ako Zvezda ne bude prva to nije rgularno.
Kao sto sam vec pisao od drzave dobijate vise nego svi drugi zajedno i nije vam dovoljno izgleda, timovi nisu mogli da registruju igrace jer im Zvezda duguje pare za igrace (BORAC,SLOBODA, JAGODINA sad i Radnicki )pa ovo "takmicenje" od starta upravo gubi smisao zbog Zvezde ali ni to nije sve sad su Kokeza i Vucic navijaci Partizana i uvek ce biti nesto ......
Samo gde vam je saopstenje posle pobede nad Cukarickim
AJMO NOVINARI PITAJTE MRKELU dal im je potrebno pomagati da bi Partizan imao alibi za svoje "prljave igre"

neutralni felsh

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.

kako ko, pa ja

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!

Mare

pre 6 godina

Skidaj kapuuuu neznalicooooo! Partizan bi izaso iz zvezdine grupe sa 0 bodova...dok bi se Zvezda prošetala Partizanovom grupom to je valjda jasno ljudi

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....

Treca sreca

pre 6 godina

@U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!
(Dagoberto, 28. novembar 2017 21:44)

Secam se te utakmice,nije sviran cist penal za Partizan i ponisten mu cist gol zbog izmisljenog ofsajda.Na stranu to,ne vidim u cemu je problem.Sudije su uvek bile naklonjenije Zvezdi,u prilog tome imas izjave da su svesno svirale za nju jer im srce nije dalo drugacije,imas gomilu sudija u upravnom odboru Zvezde,imas i podatak da Partizanu nije sviran penal 22 godine.Drugo,kriv vam Vucelin spin za gubitak titule?Zato niste pobedili Vozdovac?Kako je Partizan bio prvak sve godine dok ste vodili hajku kako krade i otima?Nije mu smetalo da vas oducava u derbijima.Inace sve je pocelo od Vesica.

el gladijator

pre 6 godina

pocelo je jos od ere Vladana Lukica...za svaki nedosudjen aut ili korner dobijali smo saopstenje od "stubova srpsrva"...a za pena, pi njihovom misljenju naravno, l da ne govorim.
Ipak, kao ni ovima danas, nije smetalo da budu uzastopni sampioni u dosudjivanju penala u svoju korist
Nek se samo zna - 69:50

hypatija

pre 6 godina

Hteo sam nešto da kažem , ali ... uvrediću nekog. Evo, ipak . U domaćem prvenstvu Partizan pokazuje više u večitom derbiju i uvek više pljuje po večitom rivalu svake sezone godinama unazad . Razlog je jednostavan . Čak i da se nikako ne kvalifikuje u bilo koje evropsko takmičenje , Partizan će uvek da odigra makar dve utakmice u sezoni protiv jednog evropskog , odnosno svetskog prvaka tj. Crvene Zvezde . To isto važi i za sve ostale klubove učesnike našeg domaćeg prvenstva. Što se sudjenja tiče, oduvek je bilo da sudije nekako više štite one popularnije, poznatije, one koji su u svetu fudbala pokazali i postigli nešto . A Crvena Zvezda je evropski i svetski prvak , tako da je i to prilično jasno ... Ali šta sad Crvena Zvezda da radi ? Kao večiti derbi . Koji je to večiti derbi ? Sa Partizanom ? Ma dajte ljudi, uozbiljite se . To je samo jedan prosečan srpski klub, koji decenijama unazad traži svoje mesto pod fudbalskim nebom Evrope. A tek sveta, to je još dalje. Crvena Zvezda odavno više nema nekog motiva da se posebno dokazuje igranjem protiv bilo kog kluba iz domaćeg prvenstva. Ali, šta se mora nije teško. A Partizan , moraće kad tad da osustanu od bavljenja politikom i da ozbiljno krenu da igraju fudbal. Ipak i oni imaju po nekog navijača.Zbog njih je potrebno da igraju fudbal na terenu, a ne da daju izjave po televizijama, novinama, a sam fudbal da ostave po strani.

Zex

pre 6 godina

Kako je samo voditelj vesnika ispunjen mrznjom prema Zvezdi, znaci u svakoj emisiji on se dotakne zvezde.Tesko mu je sigurno jer zna da je partizan mali klub i uvek ce biti manji od zvezde.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 21:06)

A sta je partizan namestio. Da izgubite od vozdovca. Jel vas na toj utakmici ostetio sudija. Ili nije fer sto su vam dali 3 gola. Partizan je kriv za to i fss.
Daj smesni ste
 (kamikaza, 28. novembar 2017 21:31)

Smesan je samo tvoj kapacitet da shvatis sustinu jasnog komentara. Gde sam rekao da je Partizan kriv zbog Vozdovca? Pricam, evo i drugi put a ti se malo napregni, da su razni objektivni strucnjaci govorili da je prvenstvo reseno i da se sampion zna. Da Zvezdu ne moze niko da ugrozi jer je PRVENSTVO NAMESTENO. Posle naseg kiksa vi osvajate titulu i tako NAMESTENO PRVENSTVO vise ili NIJE NAMESTENO PRVENSTVO ili cuvena paradoksalna misao koja bi ostavila u cudu i najvece umove-PRVENSTVO JE NAMESTENO ALI MI NE MOZEMO CAK NI TAKVO DA GA OSVOJIMO(???). To ste vi. Cim niste vi prvi, odmah su mutne radnje. U suprotnom, sve je ok.

Max

pre 6 godina

MIP (Muzika i Partizan) radio (naravno - ilegalno ulaganje, kao i onaj hotline koji je Partizan imao uz mini buseve po Beogradu) 2006 godina...
Pred utakmicu Zvezda - Milan:
"I nadamo se da ce veceras u rupi biti pet golova, naravno sve u mrezi domacina"
Kad si grobar nisi sav svoj. Uvek te je neko ucio da navijas za Partizan - deda, tata...grobar - nikad svoj. Zato si i Jugosloven. I mislis da je to neka "sirina i avangarda". Nema zatucanijeg navijaca od grobara. Dokaz? Da li su sve Partizanove titule ciste? Ako ste rekli "da"...polozili ste.

Goran

pre 6 godina

Zahvaljujuci sposobnim ljudima ka sto su Terzic i Covic Crvena Zvezda je uz Barselonu i Real trenutno najozbiljnije sportsko drustvo u Evropi. I umesto te ljude da nagradimo za kvalitetan rad provlacimo ih kroz blato.Neki cak tvrde za njih da su kriminalci.E Srbijo, a sigurno su najposteniji sportski radnici koje je ova drzava imala. I uspesni u tome.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Ja mislim da je pocelo negde 45. Glavni krivci su Svabe koji su izgubili rat.
(iuk, 28. novembar 2017 20:46)

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

Zavisi ko sudi, ako sudi Andjelovski neće još da se svira kraj ... 100+ pozdrav ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај 
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36) 

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar... 
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54)

Ja niti sam kao on niti bilo koga prozivam. Samo se služim činjenicama tako da si omašio temu skroz, pozdrav za obojicu ...

Sir Oliver

pre 6 godina

Ako cemo posteno, počelo je 1941. Ali je posle toga bilo i mirnijih perioda. Kao sad će da ga da nadje ko je prvi počeo. I ovaj ostrašćeni nesrećnik novinar FKP je proizvod sejanja mržnje medju Srbima koje je planski radila Kominterna i KPJ na čelu sa JBT.
Ono što je meni najjači utisak u celoj ovoj raspravi su reklame za Next sokove od pre 10-tak godina koje su se vrtele na NACIONALNOJ TELEVIZIJI (Servis svih gradjana Srbije). Gagi Jovanović, navijač Pratizana, kupouje karte za derbi i kad ga prodavac pita koja će mesta on kaže: "Sve jedno". U dresu Partizana seda na severnu tribinu gde je okružen najcrnjim mogućim divljacima i idiotima. I naravno završava u šok sobi uz poruku "Nije svejedno".
Zahvaljujem mojoj državi i profesionalnim novinarima što su moj trud da moje dete naučim slobodarskim tradicijama i sportskom duhu kloje su negovali Rajko Mitić, Olja Petrovič, Miloš Šestić, Rajko Janjanin, Sead Sušić, Srebrenko Repčić i drugi, izvrgli takvom ruglu i plate podigli od poreza koji smo i mi, Zvezdaši, plaćali. E tu je počelo. Kad su Mirko Marjanović i Mirjana Marković Milošević odlučili da će u ovoj zemlji da postoji samo jedan klub. A to se nastavilo sve do pre par godina. Hvala onima koji su tu zaveli bar malo reda.

asdf

pre 6 godina

Partizan je toliko opterecen da na svojoj televiziji prica o Zvezdi
(blek stena, 28. novembar 2017 19:15)

A jok nevo ce o Javoru da prica. Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Bavicu se samo revansom Partizan- Videoton. Ahahahahaha!!!
(Ivan, 28. novembar 2017 19:06)

Bolest. Kakva je hajka bila na prolece, namesteno prvenstvo, sampion se zna... Setim se onih maestralnih likova koji su se dan za danom smenjivali u izjavama da je sve reseno i da je Zvezda prva samo ostali da se rasporede. Kad je Partizan uzeo titulu, sve je ok i posteno, sve se zaboravi, uz Makijavelija u srcu i s osmehom na licu, sve zavijeno u samo njima svojstvenu paradoksalnu formu-"ni namestenu titulu ne znaju da uzmu".

Savatiye

pre 6 godina

Imao sam priliku da sa ovim likom razgovaram na slavi kod jednog zajedničkog prijatelja i to jedno sedam-osam godina za redom i moram reći da čovek nažalost nema svoj život. Partizan i Zvezda od ujutru do uveče. Druge teme za njega ne postoje. Tužno je videti čoveka od 42-43 godine da se ponaša ovako. Tužno! I velika je sramota Partizana što ovakvom čoveku dozvoljava da govori u njegovo ime! Da ga javno bruka. Naravno ni profesor nije mnogo bolji, kada ga čovek vidi onakvog prosto izgubi volju da ga sluša. Neka me niko ne razume pogrešno, mislim da je sramota da jedan intelektualac izgleda onako, da dozvoli sebi da ima 150 kilograma.

*

pre 6 godina

To je Partizanova televizija na YT - on tamo moze da kaze sta hoce...
I Zvezda na svojoj TV neka prica sta god, ali u sredstvima javnog informisanja i jedni i drugi treba da cute i da se ponasaju kako dolikuje sportskim radnicima!
(kako ko, pa ja, 28. novembar 2017 19:29)

Ako je partizanova emisija onda je i to sredstvo informisanja, sta si hteo da kazes komsija mali?

Oslo

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu. 
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42)

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja

Koliko vam je džidipi?

pre 6 godina

Svađe mogu da budu neukusne i ružne, ali pitam vas zašto vi, u 21. veku, suštinu svog navijanja zasnivate na nacionalističkoj mržnji, zašto prebrojavate igrače Partizana koji nisu bili Srbi? Da li ste vi normalni? Da li znate da se u razvijenim zemljama nacionalnost nigde ne vodi i da to nikoga tamo ne zanima i da li znate da vas zbog tog dosadnog srbovanja niko u svetu ne voli? Na lošem ste glasu vi koji ste primitivni srpski nacionalisti. Možete li da opišete to svoje "srbstvo", čime se izdvajate od drugih - po lepoti, po pameti, po higijeni, po odevanju, po bogatstvu, po obrazovanju... ili je sve kontra?

zvezdaš

pre 6 godina

a u evropi dali 2 gola u 5 utakmica
(Rade, 28. novembar 2017 21:09)

I primili 2 gola u 5 utakmica, mada po vašim stručnim predviđanjima, Arsenal će nas rasturiti, Bate će nas odvaliti, Keln će nas razbiti...

спортски уметник

pre 6 godina

спортски уметник 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби 
********* 
али Напредак квари мезимици планове... 
********* 

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.
(zvezdaš, 28. novembar 2017 21:12)

Не то није наслађивање него иронија, теби очигледно стран појам, јер лик помиње Партизанову надокнаду, а то што се Звезди продужава 10 минута се не рачуна јер су примили гол тада? Је л' то та логика? Дакел, једно је иронија, а друго су коментари типа "а је л' сте се понадали?", "је*и цигане/гробаре", "толико пара а разбија вас ко стигне" и остало наслађивање туђим поразима

Igor

pre 6 godina

Pantić je jedan od najvećih manipulatora koje je sportsko novinarstvo ikada videlo. Na ovom klipu je još korektan, inače toliko manipuliše, loži masu, puni ljude mržnjom prema Zvezdi, svi penali za Partizan su regularni, a svaki penal za Zvezdu odmah vanredna specijalna emisija.

спортски уметник

pre 6 godina

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...  
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te! 
(Neutralac KG, 28. novembar 2017 19:54) 

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби као неки што то раде на Партизановим вестима. Нађи бар један такав коментар или ми дај бар неки коментар где сам написао нешто што није истина, само један једини...овако твоје речи у празно немају тежину

BBRS

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

A ti si pa bolji od njega !

Toliko

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.

Vasa

pre 6 godina

Ljudi da li je moguce da bilo ko slusa sta ovaj covek prica? Kakav je to novinar poznavalac fudbala koji ne zna nista o ruskoj ligi, kao satro to je neka leva liga, ali to je samo jedna od gluposti koje on izgovara. Objektivno iz mog ugla :))))

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Naravno. Zvezde ne bi ni bilo, zar ne? A Glaser, Matekalo, Brozovic, Bobek, Cajkovski... ne bi dolazili u Beograd da stvaraju "srpski" klub.
(Toto-ko-tunjo, 28. novembar 2017 23:59)

U tom slucaju ni Efempe ne bi dobio IDEA za sponzora u kosarci. Pojma nemas sa zivotom alo vazno za tebe da si zaradio sendvic. Prijatno.

Slavko Komar RSB

pre 6 godina

Ovi o svemu, samo ne o stranim sudijama i uvođenju VAR tehnologije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Komar RSB, 28. novembar 2017 19:08

Za to smo rekli,moze sve sto pozelite,cak i da Ilijev bude glavni a Vucelic i Vazura pomocnici a iza golova mozete staviti ovog Pantica i Bucka Vuletica i opet bi vas razvalili sa 2-3 razlike.
(Toliko, 28. novembar 2017 20:14) # Link komentara

Kao sto ste i do sad :))))))))

NoName

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56) 


u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje. 
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge... 
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama.
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21)

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...

Dagoberto

pre 6 godina

Pa jel Zeljko pominje ovde sudjenje u jsl i fss?? Nije od ovoga pocelo!
(what, 28. novembar 2017 20:06)

U pravu si, nije ovde pocelo. Pocelo je jos pre godinu i po-dve kada je Partizan navodno slao snimke Zvezdinih utakmica u uefu da bi dokazao kako Zvezda namesta. A ako hoces jos tacnije kada je sve pocelo sto se tice saopstenja i bezobraznih izjava, pocelo je kada je Stanojevic pre ko zna koliko godina svako kolo pricao kako je celo prvenstvo nameseno i kako Zvezda mora da bude prva. A onda on i Partizan budu prvaci godinama. Ispadnu od poluamatera Samroka a onda vezu 20 pobeda zaredom u nasoj ligi. Tada su te pobede bile ok. A kada Zvezda veze toliko pobeda, sve je namesteno, je l' tako? Zvezda mora da bude prva je l' tako? Isto kao i prosle sezone kada je Zvezda zatvorila utakmicu sa Vozdovcem?? Isti trend se nastavio i prosle sezone i sada je ista prica i bice uvek ista prica sa vama grobarima sprskog fudbala. Drz'te lopova rece lopovcina!

severnjača

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Ne služi te dobro sećanje, pre toga je počela hajka i pritisak od strane Partizana, kada je Zvezda imala bodovnu prednost posle regularnog dela! Tada su počeli pritisci na sudije i javnost a kada je Zvezda izgubila od Voždovca onda ste se ućutali, sve je bilo regularno i slavili ste titulu! Doduše, bili ste bolji u finišu prvenstva i u samom derbiju ali ste krenuli sa medijskom hajkom pre toga! Možemo do sutra da se ubeđujemo ko je prvi počeo, međutim, daleko ste vi od "nevinih" u ovim smišljenim pritiscima!

Nikola

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla
(dusan, 29. novembar 2017 00:50)

Jeste, baš je to rekao, prilikom izvlačenja grupa za LE, koje je direktno prenošeno na TV Partizan, možeš pustiti taj snimak na YT da se uveriš. :)
Inače redovno pratim vesnik, Pantić ne uzima tek tako Zvezdu u usta, više ih pominje u pozitivnom kontekstu nego u negativnom, a pominje ih u lošem jedino kada neko poput Terzića da neku čuvenu izjavu, pa mu ovaj odgovori.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Evo već 5-ti sat od odgovora Zvezde, a iz Partizana niko da se oglasi i odgovori, a tako su danas tokom celog dana bili ažurni i u roku od pola sata izdavali saopštenja i odgovore. Jedan je samo odgovor zašto, zato što su matirani i nemaju odgovor. I bolje im je da ćute, isti oni koji zaključavaju novinare pred izbornu skupštinu kluba i van svih prava ih lišavaju slobode, a javljaju se i pričaju o poštenju i pravu. Sportski pozdrav ...

BVB

pre 6 godina

Ako me secanje dobro sluzi,pocelo je prosle sezone gubitkom namestene titule czv!?zvezdasi,previse ste bahati i bezobrazni!setite se sta vam je sve pricao vas doktor,kako je slao pantovica da dize cenu sumi,kako ste velicali grofa da bi ga na kraju najbrutalnije izvredjali i najurili,i tako dalje i tako blize....
(Ofsajd slepče!, 28. novembar 2017 21:45)

Bravo pogodio si odakle je pocelo. Iz vase kuknjave da je zatvoreno prvenstvo, pa kad je Vozdovac dobio Zvezdu onda nista. Vas "Tango smrti" i ostale carolije..

derion

pre 6 godina

@el gladijator...dozvolicu mogucnost da se ne secas bas najbolje perioda kada je Lukic bio u Zvezdi,a Djura u Partizanu.Dakle,prva sezona Lukicevog presednikovanja,kada se dovelo odjednom 10-15 pojacanja,svi su nam predvidjali sredinu tabele.Pizon trener,jesenji deo sezone smo bili prvi na tabeli,u nekim momemtima i 5-6 bodova ispred Partizana,e tada je Djura poceo da komentarise Zvezdine utakmice,i sudjenje na istim,doduse ne putem saopstenja,a pomalo i Tole predsednik FSS-a,kroz neke razgovore o `regularnosti`...jednom recju iskazivali su svoju `zabrinutost` za regularnost,naravno jer je Zvezda bila prva,sto nikako nisu predvideli,kasnije kada je Partizan zauzeo prvo mesto,vise nije bilo price o famoznoj `regularnosti` od strane istih,a kada bi neko postavio pitanje o tome,tada je Tole govorio da on nije zaduzen za to,vec je zaduzena `zajednica prvoligasa`,prvo su napravili pritisak,i kada je po njima `doslo sve na svoje mesto` vise se nisu oglasavali po tom pitanju u fazonu `hajde sada da fudbalske organe pustimo da rade svoj posao`...prava politicka retorika.Kada vec smo se dotakli tog perioda,i toga `ko je prvi poceo`,onda da se ne zaboravi.

αμα μπορεισ να με...

pre 6 godina

Није битно за кога навијам.. Већ ме полако попушта љубав према фудбалу, за коју ни сам нисам могао вјеровати да ће ме тако разочарати.. Доста провлачења кроз текстове овог или оног клуба, док се главни актери састају и заједно договарају. Иначе, овај лик из ЦЗ по гестикулацији се види да нема појма о чему говори.. Забит у Русији? Има амеррићки стадион? Па има, шта? Шта све мора бити базирано на САД? Краснодар му није познат, а чуо је за Гримсби Таун, или Корк? Велики познавалац фудбала, мо'ш мислити...

zvezdaš

pre 6 godina

спортски уметник

Као прво, никада се не наслађујем на вести када Звезда изгуби
*********
али Напредак квари мезимици планове...
*********

Dva minuta je prošlo između tvoja dva komentara... i već si slagao. Baš si umetnik.

mirko

pre 6 godina

evo ja samo pitam duga Ilieva da li je sudija Novica Anđelovski dobar sa uparavom Partizana i da li je posredovao u dovođenju Antonova. kako je sudio znamo i cela priča kreće maltene od njegovog suđenja

Bane

pre 6 godina

(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)

Koji đavo i gledate. Ja niti jesam niti ni ne pada napamet da to gledam. Ima milion i sto boljih sadržaja na netu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

u poslednjih 10 godina? da si ti ziv i zdrav, "partizanov vesnik" postoji vec koliko decenija. isto kao i "zvezdina revija", ne znam sad da li u istom obliku. format se istina menja, ali i vremena se menjaju takodje.  
dakle, to su fanzini za navijace, vrlo simpatican vid komunikacije svakog kluba sa svojim publikom. nekad su navijaci pisali svoje priloge...  
inace, farme i parove gledamo po klupskim izbornim skupstinama. 
(neutralni felsh, 28. novembar 2017 19:21) 

Na vašoj skupštini da, na prošloj vašoj skupštini profesor prava je čak doveo dva navijača Zvezde da glasaju, nisi valjda zaboravio...
(NoName, 28. novembar 2017 19:37)

Ne samo da je dovodio dva zvezdaša da glasaju već su i zakljucavali novinare u prostorijama i samim tih ih lišili slobode. Ali ako pitate Vuletića to je bilo sve po zakonu i pravu, pozdrav ...

dusan

pre 6 godina

Pa sta sad sa ovim snimkom? Ja sam zvezdas, a sta je pogresno rekao Zeljko Pantic...doduse, ne znam da li je skinuo kapu posto je zvezda prosla

Neutralac KG

pre 6 godina

Taj partizanov Vesnik je nešto najbolesnije što se pojavilo u zadnjih 10 godina računajući Farmu i Parove, čak se i navijači partizana podsmevaju Pantiću ...  
 (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 28. novembar 2017 18:56)  

Чекај, Нолан каже да је нешто болесно....па нема даље, нека неко свира крај
(спортски уметник, 28. novembar 2017 19:36)

E samo mu ti ne moralisi i ne pametuj, kad si isti kao on...jedina razlika je sto jedan navija za Zvezdu a drugi za Partizam, a u osnovi ste isti!! Spineri, botovi, zivite samo da pljujete one druge,od vas covek ne moze da procita normalan komentar...
Pratimo i tvoje komentare "sportski umetnice" tako da nemoj tu sad da nam glumis neko postenje, a isti si kao taj koga prozivas, molim te!

NoName

pre 6 godina

Hajde da se ne lazemo sve je pocelo od one komedije 2:0 poluvreme do 2:6 na kraju za zvezdanu.  
Tog dana je pocela farsa koja traje i dan danas.
(Tru tu, 28. novembar 2017 19:42) 

zaboravio si godinu dana ranije Novi Pazar kojem nije fozvoljeno da registruje igrace....pa su sa drugim timom vodili 3:1....izgubili 4:3 posle najvece kradje ikada i dosudjenog penala kada je igraca Novog Pazara pogodila lopta u ledja
(Oslo, 28. novembar 2017 20:12)

I isto veče, iako je bila nedelja, FSS je dozvolio Novom Pazaru da registruje igrače. Prvo im zabrane registraciju, ljudi odigraju bez ijedne rezerve, onda ih pokradu i na kraju dana čuvenom ponocnom komisijom im dozvole registraciju.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@bg leprikoni, prvo nije tačno da zvezdaši ne kritikuju Vesića, čovek je esencija propasti i države i kluba i to će ti reći svako ko iole prati Zvezdu. Svi su bili na udaru, Lukić i ekipa nije prišla stadionu od teranja. Omladinska škola konačno radi i stvara, na pritisak nas zvezdaša. Zemunelo stoji kao mutan projekat jer priča o finansiranju od Kežmanovih para je malo dečija kada se zna da se prvo iz Zvezdine kase presipalo, `90ih kada ni za penzije nije bilo. Plus je to delo Zeke/Bjeke što je samo po tom osnovu upitno. A taj tvoj Pantić je prvi bot, svoje uprave koje histerično brani od sopstenih navijača. Istok jna naziva ludacima, plaćenicima samo zato što im recimo ne ide u glavu Đukićeva “igra” ili Sumin transfer. Al` se sve to zamaže ako se udari po zajedničkom neprijatelju. Na tu kartu i uspešno vozi, kao svi se šatro ograđuju od njega dok ne pomene Zvezdu, onda se mnogi ozare i citiraju.

kodzo

pre 6 godina

Zeljko Pantic siri mrznju vec mesecima na Partizan TV. A na Vucelin znak svi mediji krecu hajku na Zvezdu i to kada se lomi prvenstvo. Za to vreme van ociju javnosti uprtih u Zvezdine toboze namestaljke, FSS, Partizan i jos neki klubovi igraju prvenstvo da Partizan bude prvak. Po starom isprobanom receptu, to rade i ove jeseni, samo sto sad Partizan mnogo losije igra i tesko pobedjuje, pa ne moze tako lako da se uvije, a Zvzeda kasno po obicaju dize galamu...Onda im se salju sudije da u laganim utakmicama kao sviraju sumnjive penale za Zvezdu (kup Borac, Rad na Marakani)da bi se stekli uslovi za ponovni napad i opravdanje za sve one penale za 2-1 posle 80-og minuta...Prosle sezone su Djurdjevic - Leonardo to peglali i Partizan je bio bolji od Zvezde, a ove Suma-Tavamba bas nisu na tom nivou, pa ni jedan sut ka golu da upute na derbiju, pa pomoc Partizanu mnogo bode oci.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

@BVB, kud podseti na brata Anđaru, prava šteta što je u sudskim zavrzlamama, poslužio bi nam kao ozbiljan kontra udar Žeksu. Zamisli tri sata yt emisije, specijali, pipanje čaše u Red Star kafeu uz muzičke blokove. Bard i Ciga Đorđević tandem za specijalne analize i taktičke finese. To bi oborilo internet nebo na teme, kak`i Siti/ČelziTv. Mnogima ne bilo dobro.

x

pre 6 godina

Molim gospodu iz Zvezde i Partizana da napišu saopštenja protivnicima u Ligi Evrope. Bilo je dosta sudijskih grešaka i nepravde. Ne znam zašto ćute i ne oglašavaju se?! :)

Marko

pre 6 godina

Sad tek vidim koliko je zapravo neverovatno da Srbija uopste i ima fudbalsku reprezentaciju kad se uzme u obzir ko su eksponenti najpopularnijih klubova. To sto smo se plasirali na svetsko prvenstvo ravno je sletanju na Saturn!
Svaka cast momcima i njihovom treneru. Jedino sto se odigralo shodno ocekivanjima jeste da je trener otpusten posle uspesnog poduhvata. To je u zoni sumraka sasvim logicno.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Sir Oliver@. Izvini, ali moram da te ispravim iz postovanja prema glumcu Gagiju Jovanovicu, on je veliki zvezdas i bas skoro je kod Ivana Ivanovica pricao o tome i kako je pravio cuveni hit ‘Dejo majstore’.

Andriy

pre 6 godina

Vidim neke ovde sve nesto Zeljko ovo pa Zeljko ono...ljudi taj vas Zeljko u tu "vasu emisiju" stalno pominje Crvenu Zvezdu...ali bukvalno svaku emisiju covek nesto mora da kaze i pomene Zvezdu..ako se zove partizanov vesnik neka tako i bude pricajte o partizanu a ne vise o zvezdi nego o "vasem partizanovom vesniku"....

Mirko

pre 6 godina

Pa normalno je da ce pricati o najvecem rivalu samo sto to ovaj Pantic radi zalosno. Sramota me ove emisije ali kada cujem da partizanovac i zvezdas ne treba da pricaju o suprotnom taboru najezim se.
(asdf, 28. novembar 2017 19:39)

Ok, ali šta sad? Šta si hteo da kažeš? Sramota te emisije ali se naježiš ako se ne priča?
Msm gde je tu granica šta treba da se priča a šta ne? Shvataš koliko je to tanka granica? Granica ukusa i pristojnosti.

Ja ovaj klip nisam video jer ne pratim njihove stranice, ali da je bolesno bolesno je - sad ispada da smo mi platili prebogati Krasnodar da prođemo? A platili smo i Arsenal da tamo igramo nerešeno? I Spartu smo platili i sve ostale...
Sad ako nastavimo sa tom glupošću možemo reći i da je Partizan prošao Jang Bojs a onda ih je Spartak rasturio, što znači - šta?
Znači totalno nepoznavanje fudbala i diletantizam u novinarskom i profesionalnom smislu - onih koji to postavljaju na vesti i forume, na net, kao oblik reklame, vesti ili komunikacije.

Tu ćemo se zaustaviti, jer bi mnogo davno mogli da odemo u prošlost.