Sreda, 25.10.2017.

21:28

Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?

Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".

Izvor: SM

Èoviæ: 39 miliona, a samo Vujoševiæu 600.000 evra? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

332 Komentari

Sortiraj po:

Dr Nebojsa Covic

pre 6 godina

Doktor Nebojsa Covic uvek izazove paniku medju grobarima koji se odmah mobilizuju i svi sednu za tastaturama "braneci" svoju cast navodno.A covek je lepo rekao istinu.

floki

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Tacno tako. Kao sto je tacno da je CZV imala vise uspeha do nekih sedamdesetih. E onda od ere Kicanovica i Dalipagica krece dominacija Partizana, ako cemo ga uporediti sa Zvezdom. A kasnije krece i dominacija u citavom regionu. Tacno je da Jugoplastika i Cibona imaju vise evropskih titula, medjutim kada se sve sabere Partizan je ubedljivo najveci klub na ovim prostorima. E sad, iz cisto politickih razloga, gurao se neki privatni projekat kako bi se zadovoljio isfrustrirani deo pucanstva koji navija za CZV, pa je Partizan u malom zapecku par sezona, ali je vrlo verovatno da se to vec ove sezone promeni i stvari jednostavno dovedu na svoje mesto.

C7-5

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 26. oktobar 2017 10:10)

Ja bi pitao samo jedno. Ko je u Rusiji javno govorio da Karicu nikada nece biti dozvoljeno da se vrati u Srbiju a sada je u Srbiji? Postoji link na You Tube. Ko je to dopustio a pita se za sve u zemlji? E sada ti proveri i razmisli i malo manje pricaj o Karicu jer mi je jasno sta hoces da kazes.

Jankovic

pre 6 godina

Neko je cacnuo tamo gde boli?
Zar sve nije transparentno? Kad izadje papir u javnost onda je to bajato. Aj da ne verujemo dokazima nego recima ovog coveka, dokazanog postenjacine.

MarcoPolo

pre 6 godina

ljudi,nemojte ovde da prozivate ovog poštenog čiku,izbegavajte komentare takvog tipa. vidite da je dotični počeo da odgovara saopštenjima na prozivke sa društvenih mreža. uskoro ćemo čitati saopštenja i na prozivke zbog "neprimerenih" komentara na b92...

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

@nosi fenjer navija za fener ne vidis da ga je covek replicirao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua, 26. oktobar 2017 12:02)

Jesi li ti treći alter ego?

Jedno je sa vesti o Čoviću,drugo sa vesti o odlasku Rajta u Bamberg.
Replicirao sam sebi ,na dve odvojene vesti,sa potpuno istim tekstom?
A posebno je interesantan na vesti o Rajtu gde se potpisuje kao SM lađa i gde zove delije na bojkot kluba.
Pogledaj slobodno.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Sad kad je isplivao podatak da ste za Kalinica dobili 350k ,a za Gudurica 300k,umesto milion koliko ste prijavili vreme je Covicu da odgovoris odakle ti pare za pravljenje ovako skupog tima.Rocesti ima platu od 600k eura ,sto je vise nego sto vredi kompletan Partizan.Ajmo Covicu ,istinu na videlo ako smes.Samo lud je mogao da poveruje da ce neko vama da da milion eura za ona dva poluigraca.Lengford u najboljim godinama toliko nije kostao.Dosta lazi.Objavite komentar

А ко? Јeл' ja?! А тeк они! Шта су свe они радили...!

pre 6 godina

Нијe ми јасно, зашто Човић финансијски извeштај из свог клуба и eвидeнтни губитак што само по сeби и ниј ништа спeцијално чудно - цeла држава јe у минусу, а спорт поготово - упорeђујe са Партизаном, који јe такођe у минусу. Зашто с уопштe бави Партизаном и скрeћe тeму са својих губитака на нeкакву тeорију завeрe и комшилук?! Да нe дужим, како год да сe окрeнe код нас јe спорт играчка за УДБУ и провeрeнe пeрачe новца.

спортски уметник

pre 6 godina

Dakle ovako... 

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako... 

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja: 
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara? 

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama? 

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra? 

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa? 

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra? 

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT? 

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20)

У циљу спиновања и ботовања још један ботовски коментар. Партизан.нет нема везе са клубом, то је навијачки налог, а комплекси из предграђа су толики да очекујем да ће сутра писати саопштење и на фејс статус неког дете који напише да је Партизан најбољи, јер зар таква провокација олако да прође....а што се тиче свега што си ти навео све је то млаћење празне сламе исто као и твоја и легенда, велика већина тих дугова је враћена, а ти да имаш папире ти би то и објавио, а не би млатио у празно, то вас највише и боли

Federer

pre 6 godina

Nek neko objasni magu i njegovim praznoglavim pristalicama da se radi o prihodima i rashodima za 2016. godinu. Dule je otisao, kad?

Stvarno neverovatno da je Zvezda napravila gubitak od 3 miliona evra za samo godinu dana. Covek ce da ih zatvori brze no sto ih je osnovao. Nije u dobrim odnosima s nekim visokim drzavnim funkcionrima sto ce znaciti da nema poklona drzave 18 miliona evra kao pre 6 godina.

Krčag ide na vodu dok se ne razbije

pre 6 godina

Crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, a mali pantergančić koji pojma nema da je to manihejsko učenje, borba svetosti protiv tame ili borba dobra protiv zla, to je i suština hrišćanstva, kikoće se jer je neuki talambas, koji zamišlja da je suština sveta u crveno-beloj boji. Jeste, ali to je po komunističkoj teoriji, kad je sin radnika na pošten način mogao da stekne fabriku. Pantergančiće i ne slute zašto je njihov bata Čovke opet u buli? Zato što su dvojica jakih navijača CZ, koji su sve učinili da Partizan nestane, shvatili da im ovaj tajfun, na krilima moralnog gmizavca, ispred nosa otima KKCZ, onako podmuklo i iza leđa (radiće tu sud, dokazivaće tajfun da je uložio svoj novac u spas kluba, da je on vratio 16 miliona, i da je danas vlasnik), a drže ga još u CZ dok ne prođe beogradski F4 (i to će državu da košta 5-6 miliona, ko će da puni halu zbog Španaca i Turaka), kad sve to prođe, bez CZ, osim ako se ne bude igrao F9, a onda sledi tačka na "podvalu iz predgrađa", poznatu kao FMPCZBGDivaĐilasIdeaAgrokorTodorić, za ovim je raspisana crvena Interpolova poternica, kao za Terzu nekada, pa koliko vi to "interpolovaca" imate u stubu?

спортски уметник

pre 6 godina

Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić. 
Svi ove godine priključeni. 
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima. 
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 09:50)


и сви они заједно имају 5 минута на паркету....почели ботиви да спинују и друге називају ботовима, одлична камуфлажа

Real Madrid

pre 6 godina

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 10:24)

Haha, dobar pokusaj, potrudi se malo vise.

Милош

pre 6 godina

Економија је чудо, шта год да напишеш тачно је, а и није тачно.
У губитак фирме за неку годину не улазе расxоди за које знате да ће бити у следећој. Предпостављам да постоје поравнања између клуба и поверилаца, па самим тим та потраживања не могу се књижити као губитак пошто нису доспела.
Друга је прича препуцавања између клубова где је свако у праву а и није, у зависности од количине злобе или тренутне инспирације...

Nemke

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...
(broz, 26. oktobar 2017 09:25)

Evo ja cu da ti nabrojim.Prvo Bobi i Bjeli u NBA(Boban direktno iz Zvezde u SAN ANTONIO),to koliko igra,to je druga stvar,dokazao se on u evroligi kao najbolji centar u jednoj sezoni,oborio rekord u prosecnom indexu,u skokovima,u ofanzivnim skokovima itd...Dalje...Nedovic,Micic,Kalina,Gudura,Stimac,Kuzmic,Simon,Jovke,Djenka,Mitrovic,Cirbes,Blazic,Miler(da nije povreda bio bi i dalje najbolja cetvorka u EL) itd...ne mogu svih da se setim.A iz ovog poredjenja mozemo primetiti da ste vi strane igrace vide "izbacivali" nego domace...Macvan i Lucic godinama u "kanalu" ,sva sreca pa ih Sale spasio inace tesko da bi uspeli nesto znacajno kao Kalina na primer, na F4 u dve utakmice imao index 48 ,u polufinale 24 i u finale 24.Judo je bio malo bolji pa je titula MVP fajnl fora za malo izmakla Kalini

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.
(Needukovan, 26. oktobar 2017 09:00)

Није те срамота после овога што си написао. Излишно је причати уопште о Партизановим играчима, зато боље погледај у своје двориште мало,који је то Звездин продукт који је нешто направио у Евролиги и НБА? Бјелица? А да, Бјелица је из Партизанове школе кошарке....ко још?

Duka

pre 6 godina

Napadnes Vujosevica i botovi krenu kao mravi.
Ali dobro je to sto im uporno naturas tu 2011 pa neka razmisljaju.
Da se ne zabiravi da ste fmp.

Čovek koji je video papire...

pre 6 godina

Dakle ovako...

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako...

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja:
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara?

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama?

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra?

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa?

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra?

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT?

Ko je državni projekat?

Sumnjam, dakle postojim (Dekart)

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...
(Vlada, 26. oktobar 2017 09:37)

Niko me nije cenzurisao, to je dobar znak, i dokaz da će i ovo biti lani. "Ali posla ovoga što si napisao definitivno je trebalo da budeš cenzurisan". Vidiš kako si nevešt u pisanju, kažeš da je trebalo da budem cenzurisan, a fali obrazloženje - "jer to što si napisao nije tačno, nema smisla... zato i zato i zbog toga i toga"", i tako dalje i tome slično. Odgovori, pošto vidim da te je pogodilo moje pitanje - da li je KKCZ udruženje ili ima privatnog vlasnika? Ti bi ovo cenzurisao? Ajde! "Ja se sa vama ni u čemu ne slažem ali sve ću učiniti da se vaše mišljenje javno objavi", pisao je Volter pre 250 godina, a ti bi u 21. veku cenzurisao obično pitanje, koje nije lišeno osnova. Gukni, vidim da nisi pantergančić, nego upućen u "problem koji se nagomilao": da li je KKCZ udruženje ili je u vlasništvu jednog tajfuna?

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(Real Madrid, 25. oktobar 2017 22:19)


Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(SM Ladja, 25. oktobar 2017 22:51)

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?

Halebarda

pre 6 godina

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20

Partizan je državni klub i može država da ga projektuje, kao svoj projekat, mada od te pomoći jedva da je preživeo, ali kojim pravom tajfun, i tajfunčići, traže da država lovom pomaže njegov privatni projekat?

muamua

pre 6 godina

@cika djura
Zanimljivo je da je saznati za vreme uppr koji je bio pib zvezde ako ne znas ja pib od radnje menjam samo ako menjam sve sto se tice poslovanja... Tj ako sam pukao...

Real Madrid

pre 6 godina

Covic se hvalio kako ima obezbedjeno 6M za tu godinu... A u minusu je 3 Miliona 100 000€. Znaci Covic je potrosio 9 (DEVET) miliona i 100 000€. I posle kukanje i spin kako je budzet zvezde 2,5M.
Ali, samo spin radi.
Jer, kako drugacije protiv dokaza i cinjenica.

analiza

pre 6 godina

"Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili."
(nosi fenjer,navija za fener)

Koliko su minuta svi momci gore navedeni odigrali do sada za CZ?Ko su nosioci igre?Prošle godine se znalo,ako ne ide Joviću,ne igra ceo tim,jer je Jović bio bitan,a ne neko ko samo greje klupu.Kapiram da neko ne podnosi Par,ali ne kapiram kako može da ne vidi očiglednu stvar.To je kao da ja verujem da je Gavrlilović bitna karika u Par!I,iako ne navijam za CZ ,ne želim da joj se desi isto što i Par,da oni koji su je uništavali postanu spasioci,koji još očekuju i zahvalnost.

Djalma

pre 6 godina

Pazi njega, problem ima sto se budzet puni u hodu. Znaci u hodu ce se napuniti do 10 milki.
Ma napadni ti Duleta jos jace i pojacaj botove. Garant ides u legendu. Opet.

Zvezdas

pre 6 godina

Oglasi se Covic a onda nagrnu komentari navijaca KK history chanel. Taj klub nikada do sada nije izasao u javnost sa svojim bilansom.Koliki su rashodi, prihodi,kolika dugovanja,koliki je budzet. Sve se krije.I onda izadje jedan covek i baci ih u mulj. Racun blokiran a onda uskoci grad da odblokira racun, Dug Vujosevicu i Dzonsonu .Zvezdin bilans se nalazi na APR.I tacno je da EL vrsi kontrolu poslovanja svih klubova.Zato deco ne skacite bez veze

aleks bg

pre 6 godina

Fin izvestaj se usvaja za jednu god, sto znaci da su ovo gubitci samo za 2016. Ukupan dug,iz predhodnih god ,ne nestaje on prelazi u bilans stanja i ti dugovi su usvojeni predhodnih godina. Obaveza prema Duleta ili bilo kome iz predhodnih godina se ovde ne vide. Zakljucak gubitci za 2016 su tacni, ukupan dug pogledati u Bilansu stanja oba kluba . Dr Covic zamajava javnost po obicaju.

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Da se manes ti KKP-a vise, zajedno si sa sadasnjim vlastima doveo partizan skoro do bankrota. Dok je partizan osvaja titule, bilo je barem nekog reciprociteta u davanju novca u oba kluba. Pa vi danas igrate u slicnom sistu kao i KKP kod Vujosevica. Ne mogu 16MIL duga samo da nestanu, videcemo uostalom u narednim godinama.

macak

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-) 
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.
(Veljko C., 26. oktobar 2017 09:17)

Posto mi prvi komentar nisu objavili evo opet da pokusavam svima vama koji verujete, lozite se i jedva cekate kada ce ovaj kvazi strucnjak pomenuti Partizan i DV (a uvek ga pominje kada prethodno izgubi neku utakmicu), da pokusam da vam objasnim da u ekonomiji pojam duga i pojam gubitka nisu isto.. Ali nastavite sa slepo verujete raznim doktorima koje imate, Covicu, Zvezdanu i ostaloj ekipi...

broz

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...

analiza

pre 6 godina

"Ovome jedna noga drugoj ne misli dobro."
(led zeppelin)
Komentar je pogodak u metu.A za sve koji se zaluđuju raznim tabelama i programima,pitanje,ako izađe tabela u kojoj pise da bolje živimo sada nego pre dve godine a lošije nego za dve godine,da li će te i u nju poverovati?Papir trpi sve.

Needukovan

pre 6 godina

'Koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!'
(Zoran, 26. oktobar 2017 00:21)

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.

Cika Djura

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.
(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)


PIB KK Crvena Zvezda je isti onaj koji je bio pre UPPR.Adresa Mali Kalemegdan.Tastaturu u ruke i trazi

Košarkaški klub Crvena Zvezda
Mali Kalemegdan 2
11000 Beograd (Stari Grad)
T: 011/262-3500

igraj, napadaj

pre 6 godina

Ja samo da se ponovim...a šta bi bilo komšije da kojim slučajem zaređate poraze, da poželite da smenite legendu...šta mislite da li je to pravno izvodljivo...valjda bi onda shvatili da ste njegov privatni klub...

kile

pre 6 godina

Čekaj, ne razumem. Morao sam nekoliko puta da pročitam njegovu izjavu da bih razumeo. Šta znači to je "bajata" vest i to da Partizan pokušava da podmetne?? Šta da podmetne?? Šta je KKP kriv ako su svi podaci javni?? Meni sve ovo liči da KKCZ neće još dugo...
A sa druge strane upoređivati finansijski rezultat jedne godine sa dugovanjima (koja su nastala prethodnih godina) su babe i žabe. Ubeđen sam da on to zna ali misli da smo mi ovde neuki pa će da prođe...

Kemp

pre 6 godina

''crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.''

Auu :D Odričem se Zvezde, tek sada vidim šta je Partizan čoveče! Ajmo crno-beli, o oo oo!

Kadinjača

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.
(epcot, 26. oktobar 2017 09:03)

Vidi se da si veliki humanista. Očekujem od tebe da Duletu ponudiš bubreg za transplataciju.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.


Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.

Kosarka je M.kakemegdan 2

pre 6 godina

Odnos komentara u korist tima sa duplo manje navijaca objasnjava sve. Propagandna masina je cudo! Gospodo Partizanovci da skratimo pricu, kada ce te pokazati knjige poslovanja?

laki

pre 6 godina

Ovo se zove transparentnost.
Kad ti neko slika i izbaci papire javno a ti kazes da je 'bajata vest' i pogledajte Partizan. E moj Covicu u lazi su kratke noge.
Nabio si dug za godinu dana 3 miliona a ko zna koliki je kad se sve sabere od 2011. Mozda premasuje Partizanov od 6 miliona, ne bi me cudilo uopste.

Vlada

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...

Veljko C.

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-)
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.

epcot

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....
(Mikula, 26. oktobar 

Не спомињи фудбал и антологијски изгубљену титулу која је била намештена

Carpe diem

pre 6 godina

E,dokoni,ako od mržnje nemate pametnijeg posla,stvarno mi vas je žao. Zar sport nije samo igra?Potrudite se da dan provedete lepše,da nešto naučite,a ne da trujete duše mržnjom,jer...ovaj dan nema reprizu!
Pametnom dosta.

muamua

pre 6 godina

@misa ahahahahaa partizan je na putu za final 4igrao protiv panatenaikosa i makabija.....to su timovi koji su tada harali kosarkom... Zamisli danasnju kosarku kad barselona izgubi kod kuce od jedne ekipe ili izgubi od zvezde...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

@Bajfar 

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!
(mesni marezak, 26. oktobar 2017 01:21)

Ne to se radi kroz UPPR. ;)

A ono sto ti mesas su bilans uspeha i bilans stanja. Proguglaj i bice ti jasno.

dking

pre 6 godina

Ovaj ne može bez Duleta. Opsednut, zaljubljen, začaran, očaran... ne prođe dan da ga ne pomene, a njega nema već godinama. Tako će i za Mutu izgleda, vreme je.

Mikula

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....

Vlada

pre 6 godina

Gubitak iz bilo koje godine ostaje na finansijskom izvestaju sve do njegovog izmirenja, nema veze sto je ovo izvestaj za 2016 godinu, on se sagledava kumulativno i tako se prikazuje u izvestaju!!!
Sto se tice gubitka generalno, udruzenja kao sto su sportski klubovi ni ne mogu da imaju dobit jer njihov cilj nije osnivanje za ostvarivanje dobiti, i nije dobit kao dobit niti gubitak kao gubitak, vec je to visak prihoda na rashodima sto se nikad ne desava pa je u glavnom visak rashoda nad prihodima !!!
Ono sto je bitno je da Covke kako ga mnogi nazivaju ne moze da podize dobit iz poslovanja jer ga ni nema pa radi ili za platu ili gratis.
A kad imas plate zaposlenima, troskove zakupa hala, aviona i td ni ne mozes da ocekujes neku dobit taman da si prodao najboljeg igraca na svetu. Klub ima 49 zaposlenih tako da... Sve ima na APR-u koga zanima!

Mirko

pre 6 godina

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

--------
O cemu pricas ti ?
Klub ti se ugasio !
Napravili ste 20 miliona evra duga kroz projekat "Evropska Zvezda" a koji je preko noci izbrisan !
FMP promenio ime u CZV Beograd pa po posle U KK CZV !
Ceo tim ste uzeli iz Zeleznika, doveli preskupe strance i pokupili sve najbolje igrace iz Srbije !
Za tri godine ste napravili opet isto veliki dug !
Napad na Partizan i prozivanje Vujosevica je klasicna prica kad lopov vice drzi'te lopova !

Imate srece sto vam je vodja tu gde jeste pa ce to preko noci opet biti obrisano.

Da li će neko da me cenzuriše?

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.

analiza

pre 6 godina

"m ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!"
(nosi fenjer,navija za fener)

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ti dokazi da nisi duzan to sto pise...napad je najbolja odbrana i skretanje teme....on sad umesto da dokaze....prica o partizanu....cim politicari krenu sa ovim kontra pricama...tacno je garant.

dovla

pre 6 godina

Sta se palite? Izgleda strasno jer je u pitanju suma u desetorazrednoj valuti. To je 3.5 miliona eura. Za godinu, dve Zvezda ce biti profitabilna. Videcu sta cete da pricate kada se u isto vreme ispostavi da se na JSD izvestaju pojavila mala greska, slucajno pomerili zarez za 3 mesta.

Miskec

pre 6 godina

"Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima..."
Tu je poenta, Partizan je BIO sve to sto si napisao, jer evo sada ce peta sezona kako nema ni jednog pehara. Bolje da ne pisemo o nacinu na koji je taj klub bio sve to sto si nabrojao bio, a posebno o nacinu na koji su svi ti igraci dovodjeni - otimani! Iskreno se nadam da vise ni jedan klub nece dominirati na nacin na koji je to cinio KK Partizan, jer je u tome sporta bilo najmanje! Prestanite u nedostatku argumenata da se pozoivate na istoriju, ko se jos seca svega sto je iza nas?

...

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

podsecas me na Vucica kad pocnes tako da spinujes u nedostatku argumenata i cinjenica...

pera

pre 6 godina

Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33) 
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice! 
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Mala digresija, košarke ne bi bilo da nije bilo Zvezde. I to je istorija ako tako vec posmatrate.

Dejan CZ

pre 6 godina

Ja kao zvezdas evo moram priznati da se Nebojsa malo presao u racunici...Dug prema Vujosevicu ne meri se u parama vec u karanfilovim laticama jer ipak se radi o obostranoj ljubavi...

dragan

pre 6 godina

Ovom funkcioneru SPSa verovati ? Molim pitanje pro vladinom klubu tkzv CZ pitanje-kojim sportom se uspešno bavio ovaj da zaslužuje fotelju ?

Srle

pre 6 godina

Jasno je svima pa i onim ostrascenim grobarima da Partizan fabrikuje svoje izvestaje i obmanjuje javnost godinama. Zato su i propali jer nema ko da pokrije sva ta dugovanja a drzava da da vise nema. Cuj gubitak prosle godine 300.000 eura. Potrebno je da drzava posalje svoje inspektore i proveri gde se sve trose pare od naroda ali Partizan se dobro setio i ubacio nove clanove SNS da spreci bilo kakvu proveru.

madadama56

pre 6 godina

Majstor obmane.Za gubitak mu krive komšije.Gubitak je evidentan i nije tajan.Kakve veze imaju komšije?Gubitak komšija je evidentan,a iznos duga preme Vujoševiću i gubitak za 2016.nemaju veze.Dug je nastao duži niz godina neplaćanjem.Gubitak nastaje kada su troškovi veći od prihoda.Osnovna škola poslovanja.

Hopla

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

Ovde se prica o kosarci, ne o fudbalu... Nesto si pobrkao...

Hopla

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu. 

KLUB NAM GASE!!! 

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat: 

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno. 

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom. 

Ukratko dogadjaji idu ovako: 

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin 
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine 
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti 
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan. 
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi. 
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca. 
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra 
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora 
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei 
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$ 
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita 

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo. 

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

Nisi morao toliko da pises ako si samo hteo da ti se svako normalan smeje...

Hopla

pre 6 godina

Hoce SNS da udje u Zvezdu! Spreciti po svaku cenu... 
(Bari 91, 25. oktobar 2017 23:31)

Za pocetak mora da izadje da bi ponovo mogla da udje...

Predrag

pre 6 godina

Obicni navijači i Zvezde i Partizana: Uprave i vođe navijača vas zamajavaju. Oni napunise dzepove drzavnih para a vi se tu nesto kao ložite i prepucavate.

Velicanstveni

pre 6 godina

Mikis@U Srbiji je takodje zakon isti,svaki dinar koji potrosis mora da se pravda i nikakve exel tabele ne pomazu,bukvalno se i kod nas koriste tabele zbog preglednosti i samo zbog toga.Ja takve likove kao sto su uprave Zvezde i Partizana ne mogu da podnesem zato sto se sve zna o njima a oni vedre i oblace po Srbiji.

Hopla

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio? 
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)

A vi ste dosli do toga da se kunete u Covica... Da, zaista, ko li je tu ludji...

Hopla

pre 6 godina

Dobro, jeste bajata vest, pise datum na papirima. Nego, od tada, kako stoje stvari? Jel se gubitak smanjio ili povecao? Ovo sto pricas je besmisleno ali dobro, da ima smisla ne bi bio napredan...

Hopla

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica 
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25) 

Udavise ga titule i Evroliga! :-) 

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)
(011, 25. oktobar 2017 23:46)

I jesu ga udavile titule. Onih 13 uzastopnih, i onih ne znam koliko u ABA ligi i naravno evroliga onih x ucesca i ono jedno osvajanje... i tako... Kad vec pomenu lobotomiju... To naravno sve ima bilo kakve veze sa time da je ovaj dug postojao, a to sto ga on zove bajatim zaista nije ucinilo da je nestao... No opusteno, pored lobotomije, znam da nekima ni dedukcija bas nije jaca strana. .

CZ99

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !
(goran, 25. oktobar 2017 23:43

Trlababalan.....Svake godine pricate isto,kako vam ne dosadi...:)Samo se zavali and uzivaj..:*

Dzoni

pre 6 godina

Covicu, imenuj te vase "komsije". Klubu iz Zeleznika komsije mogu da budu iz Zarkova, Sremcice ili Rusnja. Koji su?
(Aki, 25. oktobar 2017 21:36)
Nemoj samo Sremcicu u negativnom kontekstu, Sremcica je apsolutno grobarski kraj, grmi sa svih strana Sremcice!!! :)

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Kada čitam komentare prosto shvatim da navijači zvezde i partizana nemaju ni trunke kontakta sa realnošću. A meni je jasno odavno da je Zvezda simbol fudbala jer tu je najviše napravila rezultata u evropskim takmičenjima a partizan simbol košarke koji je napravio rezultate u evropskim takmičenjima. Normalni navijači dva tabora će to prihvatit i poštovat al bolesni ili ostrašćeni mozak neće nikad prihvatit činjenicu takvu.

neutralni

pre 6 godina

Dok je zvezda trpela torturu, na sve moguce nacine, bila pred gasenjem, nisu ovoliko plakali i kukali. Kako grobari danas razmisljaju, i koliko ih boli sto nisu prvaci, to je jedan fenomen koji ima naravno osnova u dugogodisnjoj dominaciji. Kao psihologu, posebno mi je zanimljiv onaj vid omalovazavanja: vi ste fmp. I svi dele to ubedjenje, i onda na vestima o zvezdi (fmp) javi se 100 grobara, a posle derbija na 1000. I svi strepe pred medjusobni okrsaj. Teoretski, to je konfuzija, ali se javi moc podsvesti i eto euforije. Da li grobari stvarno misle da, od 90ih pa na dalje, dominiraju, i prestizu zvezdu u titulama, bez favorizovanja od strane pojedinaca na vlasti. Ni oni sami ne veruju da je to moguce.

spin doctor

pre 6 godina

1. Bilans uspeha za 2016 godinu je dostupan javno na apr-u tek 2-3 meseca unazad prema tome to moŸe biti bajata vest samo za doktora.

2. U bilans uspeha za 2016 ne ulaze dugovanja iz prethodnih godina (kada su knjigovodstveno nastala potraživanja Vujoševića).

Prema tome, lep spin je doktor bacio na sto : "Eto vidite da drugi nameštaju, a ja i da hoću ne mogu da namestim zbog evrolige a i svakako je to bajata vest. Mislite o tome, samo nemojte da mislite o tome da li je normalno da napravim 3 miliona evra gubitka u jednoj sezoni i pri tom je proglasim najuspešnijom u istoriji."

Terenac

pre 6 godina

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 25. oktobar 2017 23:42)

Zasto excel nije verodostojan? Excel je samo alat za proracune, a podaci koji se u njega unose su druga stvar. Excel izvestaji se koriste i dan danas, finansijski sektor SAD koji se bavi 401k planovima salje klijentima izvestaje iz excela.
Verodostojnost podataka je druga stvar. Ali opet, nekima su verodostojni odstampani kurir clanci i teorije zavere jednog "maga".

Del Piero#10

pre 6 godina

Bilo je da Vujošević unosi tenzije između dva kluba i da truje narod i atmosferu. Evo već tri godine je prošlo bez Duleta u srpskoj košarci a ovaj uporno debatuje sam sa sobom, stalno izmišlja samo da se daju izjave. Niko ga iz Partizana nije dirao. Zanimljivo da se ova izjava događa u trenutku kada Zvezda beleži četiri poraza u pet utakmica... Stari je to političar, zna kako da zamaskira svoje greške i poraze i prebaci sve na drugi kolosek.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Da odmah bude jasno, ne volim Covica, naprotiv... Ali, kako ocekujete da ne pljuje po Partizanu kada mu na svakoj utakmici, svakoj, makar i protiv Konstantina, vredjate zenu, sina... Mislim, logicno je da ce vas jos vise mrzeti, ali dobro, Srbija je ovo, nista cudno...

todor

pre 6 godina

Simptomaticno slicna retorika vvucicevskoj, seseljevskoj pa i Slobinoj. Kad neko kaze nesto protiv njega on se vadi napadom imaginarnog unutrasnjeg neprijatelja.

'To su nam podmetnuli strani placenici i izdajnici, ua lopovi'

Kakva tragedija ko nam upravlja drzavom, sportom.

SvjemirX

pre 6 godina

Samo jedna "sitnica" - 18.10. (dakle, pre 7 dana) je Duško Vujošević bio gost na jednoj televiziji i na konkretno pitanje voditelja "Koliko Vam Partizan duguje" odgovorio "negde oko 370.000 eura". Snimak emisije postoji i na YouTube-u, te je lako proverljiv. Mislite li da legenda Železnika i njegovi botovi znaju bolje od samog Vujoševića kakav je ugovor imao sa Partizanom?? Još jedna u nizu laži u kojoj je Legenda uhvaćena, ali bez obzira na činjenice, njegovi sledbenici će nastaviti da nas ubeđuju u njihovu istinu. Da je neko izneo ovakvu nebulozu na račun gazde iz Železnika, dotični bi već izdao 17 saopštenja i pokrenuo tužbu. Da li on misli da smo baš toliko naivni??

mesni marezak

pre 6 godina

@Bajfar

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!

Terenac

pre 6 godina

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)

Lepo odstampas spreadsheet u okviru nekog dokumenta.
A "general" mozda jeste mahao izjavama ali prenesenim izjavama. Verovatno ni ne znas koliko je lako potplatiti novinara da doda koju rec, preskoci neke druge, i uz par priloga, veznika i zareza napravi rusvaj.
Jeste tacno da je ugovor na neku sumu ali dovoljno je da novinar precuti na koliko godina i tu "general" uskace sa svojom magijom.

Zoran

pre 6 godina

Stara narodna: ,,lopov viče dršte lopova” koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!

Sve je laz

pre 6 godina

Na stranu Coviceve spin manipulacije,mene zanima zasto Partizan i drugi klubovi moraju da vracaju dugove sa sve kamatom a Zvezda ne? Ili to ima neku cenu? Molim za odgovor,hvala unapred.

fifi

pre 6 godina

Pazi ovo, dokle to ide?? Dr prica o Partizanu a ne o tome odakle minus kluba od 379.160.669,41 dinara?? To su stotine miliona dinara? On prica o tome da je prikriveno dugovanje Partizana?? To je bitno a to kako bre napravi toliki minus i to u 2016. godini a igras EL, osvajac si ABA i drzavnog prvenstva, to nije bitno. Kaze da je transparentno?? Pa gospodine Covicu i ove godine se ubulite za jos toliko para i vi ste ugasili klub. A onda okrivite Partizan i ovu vlast istu tu vlast koja vas je podigla iz pepela i milionskih dugovanja koji su isparili i NIKADA nije objavljeno kako je taj novac vracen, koliko i kome?? Ali je sve transparentno??

спортски уметник

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca. 
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije. 
pare su stigle kasnije. 
pametnom je jasno. 
pitanje je : šta je prodao partizan? 
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55) 


Али Аранитовић Партизану...па та лаж би могла да ти прође само код таквих као ти. Сви добро знамо да "ex-fmp" динара није добио за Санија, већ да је Сани на суду добио раскид уговора

ja

pre 6 godina

Čovek bez pomoći Države (dinar dali nisu)ove godine sve sam resava. Kapa dole
(Gost, 25. oktobar 2017 23:53)

auuuuvauuuu jeeeee bravo za njega...

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Али где је вест да ће партизан добити 2 милиона евра од државе? Зато ботујете овде.

anica

pre 6 godina

(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58
Tacno...al to ne daje za pravo da pljujete po Zvezdi sada, jer kao klub sa manje titula I ne treba da vas zanima gospodine, pljujete i bivseg evropskog prvaka u fudbalu. Koja je muka?

xxx

pre 6 godina

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36) Mi vas odavno gazimo, a ti slep to ne vidiš...

NoName

pre 6 godina

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom. 

(NoName) 


A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora.

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)


Hahahahah, u kom svetu vi zivite? On je mahao IZJAVAMA? Tebi je to argument? Hoces li da ostavim na stotine linkova ovde sa IZJAVAMA o treniranju i igranju iz ljubavi? Posle se ispostavilo da ta ljubav kosta 300 000 evra na godisnjem nivou. Ili izjavu kako igranje u Prepunoj  Areni donosi gubitak? Ili ces mozda izjavu o Klobucarevih 100 000 evra koji nisu 100 000  nego 200 000 evra? I tebi je TO argument? I pitas me kakve su to tabele iz Eksela koje su overene? Pa  VALIDNE, neoverene ne vrede ni pola lule duvana. U Ekselu su pametni ljudi ostavili opciju PRINT da bi to sto radis moglo da se odstampa i po potrebi overi, potpise itd..Ti verovatno smatras da kad zavrsis rad u Ekselu uzmes A4 list, lenjirom nacrtas tabele i onda to stavis u pisacu masinu i prepises ono iz Eksela i nakon toga stavis pecat i potpis. Gospode, s kim se ja raspravljam.. Veruj mi, ima opcija STAMPAJ 

xxx

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u
(Batko, 25. oktobar 2017 22:15) Čović-vaša legenda, to mi dođe mnogo veća bruka. Kad malo porasteš, samo će ti se kasti...

спортски уметник

pre 6 godina

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

рече лик који са поносом пева кебине песме на утакмицама

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Da vam pravo kazem zgadio mi se sport u ovoj drzavi i totalno sam ravnodusan vise ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan jel neko treci nema sanse,ali kada procitam da najmocniji covek drzave koji je inace navijac Zvezde daje vise para Partizanu razmisljam da li neko normalan moze u to da poveruje,isto tako bi napisao i u slucaju da svemoguci navija za Partizan a navijaci Partizana komentarisu da daje vise Zvezdi.Zao mi je navijaca koji nisu mogli da prate kosarku dok je liga u Jugi bila najaca u Evropi tribine uvek bile pune i fenomelno navijanje.Ovo sada sto se igra je smesno,kupujemo neke igrace koji nekada ne bi mogli da igraju u klubu koji je bio na sredini tabele.Politicari su unistili sve u sportu i jedino im je bitno da zavade navijace radi njihovog interesa.A ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan to vise nije u nadleznosti klubova vec politicara.

C7-5

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)


Pljuvao si po Duletu, ocima nisi mogao da ga vidis a sada navijas za njega i pricas o njemu a coveka, NEMA vise u nasoj kosarci?? Isti si ko ovaj tvoj gazda koji i dalje prica o njemu?? Pa to su nocne more ljudi??

miki_redstar_only

pre 6 godina

Душмани хоће да нас униште па нас само нападају како би ми скренули са шампионског пута! Господин Човић је ходајућа легенда нашег клуба мора да има свако поштовање и поверење сваког правог Делије јер је клуб спасао и подигао на Европски врх и ја му верујем да је вест бајата и да су је пометнули они који мрзе Звезду и њу као кошаркашки симбол Србије региона и европе а нека ови што су тукли судије и отимали играче и коме је држава давала и сада даје из свих разних буџета паре оставе нас на миру да наставимо на миру на врх јер нам је место на врху да будемо први. Пуна подршка Господину Човићу да настави тамо куда треба а ми ћемо ту да пружимо подршку. До коначне победе! ДС 1989

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jeeste Covke i vase komsije su pustile vest da si odradio fuziju sa Efempeom i izbrisao dug stare Zvezde koji je iznosio 16 miliona evra. Sve se zna.

Misa

pre 6 godina

Igramo lepo i pošteno u granicama mogućnosti , smeta mi to što su nam apetiti preveliki , Partizani su 12 godina uz 95% državnih SPS kombinacija isli u Top 16 kada je od 6 ekipa islo 4 pa su sa skorom od recimo 4:7 išli kao 3. u konkurenciji Budiveljnika i Olimpije ili recimo Šolea ili Kantua. Takvih epizodista više nema , samo najjajači igraju kao u fudbalu 91.

Dušan

pre 6 godina

Možda je vest za tebe 'bajata',za nas nije.Znači 3 mil.e gubitak!! Pa gde je "marketing,ulaznice,tv prava,sponzori"...e moj demagogu!!
I zna on dobro šta je bilans stanja,a šta bilans uspeha,nego prosipa ovo za neznalice!
Partizan je inače Duletu isplatio 150.000 a ostatak je reprogramiran na 7 godišnjih rata po 50.000 e!Tako da se u godišnjem bilansu,može naći samo obaveza od 50.000e.
Partizan u ovom momentu duguje Duletu 2 rate,tj.100.000.e.
I platiće mu.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Video tu drugu vest da Partizan duguje 39 miliona dinara a zanimljivo da Covke nije video da Efempe duguje bivsem treneru Radonjicu 4 zaostale plate.

Tanja

pre 6 godina

Gubitak se iskazuje u Bilansu uspeha i odnosi se na period od jedne godine. U Bilansu stanja su obaveze gde i treba da se nalazi dug i to je stanje ukupnog duga na taj dan 31.12 . Nije sporna Odluka.

Zoran

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.KLUB NAM GASE!!!Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.Ukratko dogadjaji idu ovako:1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zitaI mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)
Sve je Ovo već vidjeno pre Par sezona samo u vašu korist pa ako je ovo tačno što pišeš zelim vam da se opet ugasite ali ovaj put po sve

NoName

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun. 

Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica. 

Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto. 

Lep pozdrav svima.

(mikis, 25. oktobar 2017 23:45)


Ne vidis zasto je Excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda? E zbog toga je Covic magistar, a ti mesas malter u Nemackoj. Ti si vec dao odgovor ali u svoj svojoj zaslepljenosti ti taj odgovor koji si sam dao ne vidis. A on je sledeci , citiram te:" Samo ako imam dokaz( racun za neke troskove) onda to mogu da prikazem u excelu." Ti tvoju poresku prijavu nosis poreznicima, racune ostavljas kod sebe. Ako oni nesto posumnjaju, ti imas dokaz u vidu racuna. Covic je doneo izvestaj u Excelu, preglednije je, lakse za uporedjivanje, ne mislis valjda da je u tv emisiju trebao da ponese tri-cetiri kutije sa racunima? Imas li ti predstavu koliko racuna godisnje napravi kolektiv kao Zvezda ili Partizan? Ako Covicev poreski izvestaj u Excelu nema pokrice u racunima sledi mu krivicna prijava za utaju, zato su te excel table bitnije od Kurira. Je li jasnije?

Neko Iz Mase

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
 (Realno, 25. oktobar 2017 22:04) # Link komentara

A znaš li ti da je macOS High Sierra mnogo bolji i stabilniji od Windowsa i Numbers mnogo jednostavniji od Excela a možda i efikasniji.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

sm ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!

aleksa

pre 6 godina

Ne znam odakle im obraz da pricaju o finansijama,i jedan i drugi klub posluju sa ogromnim gubicima koji mi,obican narod,placamo i finansiramo,ajde necu da kazem sta su.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari kad vide sliku dr Čovića kao kokoške pred zemljotres.....opšta instiktivna histerijja i panika!
Još jednom -HVALA GOSPODINE ČOVIĆU ZA TAČKU NA CRNO BELI POLU-SVET!!!!

Dule032

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!! 

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise! 

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu! 

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom" 

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4! 

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 

Е а спомени и најважније, НИСУ УГАСИЛИ КЛУБ!!!!!!

Лука Дончић-Звездаш

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

шта каже Дулоа, колики је буџетоа? Јел се пали машиноа? Кад долази Салоа? 'Оће бити БАТињоа?

mikis

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun.
Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica.
Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto.
Lep pozdrav svima.

Milos

pre 6 godina

SM Ladja se pre samo par sati predstavljao kao Delija i pozivao na bojkot Zvezdinih utakmica zbog rezultata i uprave. Sad ispada da je ipak grobar:). Klasican model botovanja po drustvenim mrezama preuzet od stranke.Pa vi sad vidite ko podrzava KK Dinamicni naprednjak na drustvenim mrezama.

živi bili

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

Auuu pa ti si već izgubio kume. Vujoševićev ugovor je bio 360K godišnje a bio je na klupi koliko? Dosta bre demagogije, uzeće vam ozbiljnu lovu i džaba vam Vučić sipa lovu, kreću BAT-ovi!

011

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25)

Udavise ga titule i Evroliga! :-)

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.

Parter B

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.

KLUB NAM GASE!!!

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.

Ukratko dogadjaji idu ovako:

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!!
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.

antiDebil

pre 6 godina

Pazi, Doktor ne zna sta je bilans uspeha a sta je bilans stanja....
(Mesersmit, 25. oktobar 2017 23:34)

Sto bi Andjus rekao ,,a gde nestade to dr ? Jel on doktor ili nije, ili je doktor po potrebi. Da li primecujete da je Dr nestalo iz upotrebe ?'' !

qwftp

pre 6 godina

Dugovanja spadaju pod obaveze, predstavljaju deo pasive i kao takva se nalaze u bilansu stanja, a ne bilansu uspeha. Ukoliko se dugovanja izmiruju dolazi do smanjenja pozicije tekućeg računa ili gotovine, odnosno do smanjenja likvidnosti. To ne postoji u bilansu uspeha i ne utiče na rashode u datoj godini i tako smanjuje rezultat. Logično pitanje je onda, kakve to veze ima sa rezultatom?

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Najjace je sto je dokument o gubitku tzv.czv izasao na drustvenim mrezama?!sta je s medijima?zasto mu je kkp trn u oku cim veze 2-3pobede?! uopste zasto nas napada?

skg

pre 6 godina

nemoj se vise plasiti komsija,misija je uspela,vi ste pobedili...komsije su unistene,vise nikome ne mogu nauditi. mozes nastaviti sa svojim poslovima,niko ti ne stoji na putu!

The end is near.

pre 6 godina

Klima se njima TRON polako pa otud ovakve izjave u kojem se kreće pokazivat koliko su kompleksi neizlečivi kad je u pitanju K.K CZV prema K.K PARTIZANU.

Neko123

pre 6 godina

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.
(NoName)

A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora. Cela poenta je bila da je Dule preneo kako je vas sponzor IZJAVIO na konferenciji za medije da su sklopili najveci sponzorski ugovor do sada, i onda je pokazivao clanak (opet cinjenica) koliki je bio prethodni najveci sponzorski ugovor. Onda ako imas gram mozga saberes 1+1 i shvatis koliki je sponzorski ugovor potpisan. Nikakve izmisljotine, nikakvi tabloidi, sve izjave sa vasih konferencija za medije. Vi nastavite da primenjujte Gebels-Covic metode ali ima nas kojima jos nije ispran mozak.

ccc

pre 6 godina

Stalno ste optuzivali Vujosevica da je pravio razdor u nasoj kosarci. Oteran je i to politicki, nema ga! Pa ko sada izbija na povrsinu? Onaj koji je sve radio, muljao, pravio svakakve mutne kombinacije koristeci svoje politicke veze. Ovaj covek koga vise niko ne pominje a on, malo malo pa se javi i kuka, optuzuje? Minus CZFMP 379.160.669,41 dinara???? Da li neko moze da izracuna koliko je to eu? Na mom kalkulatoru nema mesta za ovu cifru..

Rio

pre 6 godina

Resenje za sve bice kada se drzavi vrate vojni stadion i SC Banjica, a i Teleoptik. Te pare rasporediti klubovima, ne moze jedan klub da otima stadione i sportske centre na kvarno kako nekome padne na pamet. Kao kada bi Zvezda sada na sebe uknjizila SC Tas i kompleks Milicionara, a otela stadion koji ce da se gradi, nacionalni.

Fidel@@

pre 6 godina

Doticnom gospodinu je Partizan nabio zesce komlekse.Ovo postaje sprdacina ,moze on da prica sta hoce,traume su ostavile neizbrisiv trag.

011

pre 6 godina

@kk niko fmp ne moze da zabrani kako ce se zvati.....bole ove reci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 25. oktobar 2017 22:29)

Cccccc, pisete, u stvari mekecete, ovo vec ne znam koliko godina, a i dalje ne mozete da napisete bez ozbiljne kolizije sa gramatikom???

2 veka Vuka je pored vas prohujalo s' vihorom! :-)

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 25. oktobar 2017 23:48)
Pa dobro...vas doktor drzi casove ljubavi sa kamatom...plus poneki gušozahvat...sa prinudnim busanjem pod Kebinim taktom.

NoName

pre 6 godina

NoName, 25. oktobar 2017 22:14) 

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123, 25. oktobar 2017 22:36)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.

Sasa

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 25. oktobar 2017 22:14

Hvala sto si nam objasio "doktore". Validnost podataka objavljenih u Exelu jednaka je i onim objavljenim na koriscenom WC papiru, ako nisu proverljivi. Mahati gore navedenim papirima i li onim sa Exel tabelama ima isti znacaj ako ne moze da se proveri.
Zanimljivo je da isto tako mase jos jedan covek vec dvadeset godina , a neuke "ovce" mu veruju.

Nadam se da si shvatio "pricu" o Exel tabelama, a ako nisi, molim dobre crtace da ti nacrtaju, ali u Exelu, jer ocigledno je da samo njemu verujes.

"Dijagnosticar", Nis

Posmatrač

pre 6 godina

Dokle više o Čoviću?? Koje on u Srbiji da priča nekome o transparetnosti kad sam ima mnogo više putera na glavi. Za Duleta znam da je bio sportski radnik koji je zdravlje ostavio na terenu zbog partizana. Samim tim je naravno zaslužio da svoje pare naplati pošteno naspram drugih lopova koji neodgavaraju uopšte.

gagi

pre 6 godina

ja ovde nisam pročitao da je gospodin Čović ovu informaciju proglasio netačnom, samo da je bajata...i da je od komšija....šta to znači bajata???? jel tačna il nije tačna.....to je bitno!!!!

Jankovic

pre 6 godina

Covke napravio 3M duga u godini kad je imao najjeftiniji roster jos od preimenovanja FMPa.
I kad sve to izadje u javnost, ni da porekne, nego spin na Partizan. He-he

Aleksej

pre 6 godina

Puna podrska doktoru Covicu za sve sto radi,zalosni su napadi koji stizu od komsija koji su naucili samo kradjama i lazima da osvajaji titule njih transparentnost plasi.

goran

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !

zemi99

pre 6 godina

Najjače od svega je što mečkari brane Ćovica! Tepaju mu, čak su mu i nadimak nadenuli! Oni njega vole!!! A svi znamo kako će se ta romansa završiti!!!

Mali od Bg

pre 6 godina

Hahahaha, dosle komsije u kancelariju ma Mali Kalis pa pustile? Hahaha. Pa i veverice znaju da se nista ne desava u KKCZ bez njegove dozvole, a izvestaj se prvo pojavio na tw profilu "osobe" koja postoji iskljucivo da se spinuje o Partizanu i to iskljucivo sa finansijske strane. A gle slucajnosti sve se desava 2 dana posto je Partizan potpisao ugovor sa Komtrejdom. Prvi sponzor privatna firma posle 100 god, nije vlasnik dozvolio da ga ucenjuju i daje reket KKCZ kao vecina pa se gosn uvredio.

Milan

pre 6 godina

Da sam vlast sve bi vas rasterao.Ukinuo finansiranje profesionalnih klubova iz budzeta i od javnih preduzeca. Privatizacija pa ko opstane opstane.Objasnio bi lepo narodu da ne dam pare za profesionalne gurace lopte i drustveno sportske radnike.Veoma jednostavno.Pa makar i izgubio izbore.Moje pare za bolnice,vrtice,skole,puteve...ne za uhljebe...

Cruncher

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.

muamua

pre 6 godina

@veliki strumfe pa evo ti apr stranica pa pogledaj izvestaje partizana do 2014mozes da gledas skidas u fajlu koji ne znam da li ti umes da otvoris, posle 2014 za sve firme se salje zahtev putem maila c c c

dragan

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.
(Toni Bandera, 25. oktobar 2017 22:01)
Prijatelju ovo je najnoviji izvestaj! Noviji od ovoga (za 2017) bice u leto 2018 godine. Tako da...

navijac

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

Ti koji nemas pojma, ovo je izvestaj za 2016god, znaci nista iz 2017.god nije uzeto u obzir. I da, ovo je gubitak napravljen samo u 2016oj! Znaci ovim tempom za dve godine opet ste u UPPR-u!

Marko Niš

pre 6 godina

Bilan o godišnjem gubitku pratiš baš tu u godišnjem bilansu uspeha a prethodni dug napravljen od početka pratiš u bilansu stanja. Potpisane odluke prate godišnji bilans uspeha. Prema tome gubitak za 2016. je tačan. E sad što Partizan ima ogroman dug iz ranijih godina a Zvezda ne to je drugi problem. A da li je gubitak saniran u 2017. i kod jednih i kod drugih to je tek treća stvar. Sve je tačno ali ne mešajte bave i žabe. Objavljeno se odnosi samo na 2016. godinu. A ko je ukupno više dužan ne vidi se iz ovih dokumenata ali bih voleo i ja da vidim te bilanse. A ko je i kako to rešio ove godine nadam se da ćemo da vidimo do juna. Hvala

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Samo za grobarsku avangardu koji se razumeju u zvanicne finansijske izvestaje kao Mara u .... To sto je izvestaj za jednu godinu ne znaci da troskovi iz prethodnih godina se brisu zato sto nisu nastali u toj godini. Postoji stavka u svakom bilansu kao pocetno stanje a koje cini preneto stanje iz prethodne godine.
Samim tim sto se zna da se DW duguje na danasnji dan skoro 600 k i to ne izmisljamo mi nego vam je sam to trener izjavio i da ce morati da se naplati putem BATA ceo iznos, vi ste ovaj izvestaj falsifikovali jer bi bilo sjajno da za vas da dugujete samo ovoliko. Marfin banka od 1.6 miliona nije neka stavka, a i sam Todoric je rekao da vam je dug izmedju 4.5 i 6 miliona eur (kopira malo Terzinju +/- par miliona)
Nas klub je javno objavio koliko dugujemo jer je to zbir svih dugova nastalih u godinama iza, pokrili smo u julu prodajom igrackog kadra za 2.7 miliona , tako da nemojte vi da razmisljate o nama. Da je bilo bankomata ne bi bilo ni dugova, ali zato vama sipaju nasi zvezdasi dobrovoljno sa 600 k za mali natpis pozadi. USkoro cete morati i duge rukave da stavite, nema vise gde sns sponzori da vam pomognu vise.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

navijač nemoj opet ispadati ....
gde sam ja pomenuo 2017 godinu?
prividja ti se kao što ti fali jedna nula za vujosevica.

vz

pre 6 godina

svakim svojim nastupom sve vise dokazuje da je, barem podjednako kriv za svu onu zlu krv na relaciji kkp - kk kako god kao I vujosevic. covece, mani nas se. da, imali ste dug toliki I da prodali igrace I pokrili veci deo. problem je sto ste prodali aspolutno sve sto je valjalo, pa ce barem jos 2 sezone da se ceka na neku ozbiljniju prodaju, a el sisa lovu. neka, tako samo. samo "transparentno" postenjacino

Panteri

pre 6 godina

Panteri jos jednom pokazuju da imaju komplekse ogromne, i da su previse optereceni Partizanom, vise mrze Partizan nego li sto vole svoj klub.

Realno

pre 6 godina

@Rene Artois Ja ne znam zasto smo uopste i gubili vreme da odgovaramo na svakakve komentare :) Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Toni Bandera

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.

KKP

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.
(Cruncher, 25. oktobar 2017 22:4.jes ne zna.zna taj gde djavo spava nego potpaljuje malo ove njegove mackice koje ne znaju nista.

država će pomoći Košarkaškom klubu Crvena Zvezda

pre 6 godina

Vujošević nije bio u Partizanu u periodu na koji se odnosi izveštaj, čak nije ni tužio klub u tom periodu tako da gubitak za 2016 nema nikakve veze sa njim. Možda bi Nebojša voleo da Partizan prijavljuje dugovanja kao gubitak iako nisu isplaćena. Dakle, "drž'te lopova" kako bi se skrenula pažnja sa 3,1 milion evra koliko je njegov klub probio budžet u prošloj sezoni. Ekselaši iz železnika neka sami izračunaju koliko je njihov klub potrošio u 2016. pošto znaju koliki je minimalni budžet za igranje Evrolige.(hint: 7+) Sa druge strane, klub koji napada je potrošio svega 300K evra preko planiranog budžeta, a razlog zbog kog nije u plusu je isplata dugovanja Muriću.

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Opusteno covke pa sa kim se svadjas niko ti ovde ne predstavlja pretnju,Partizan nikad slabiji a sto se tice Zvezde ti si kriv sto si prosle godine preforsirao igrace u ABA ligi vijajuci neke tvoje rekorde svi igraci su ti ostali obogaljeni od povreda pa su pobegli glavom bez obzira.Oterao si i trenera kakvog davno niste imali,trpela je i reprezentacija jel su falili momci koji su igrali za Zvezdu a u Evropi ste mogli bolje proci da nisi lecio neke svoje licne frustracije i sad nekom solis pamet.

Quincy Miller

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.

coki

pre 6 godina

Blek Stena...koje vas?mrzimo vise "vas" nego sto volimo Partizan?pa care,vi ste zaboravili na svoj ugaseni klub,presli da navijate za fmp bez blama,imate milion dokaza da to nije cz i opet vas briga,a sve samo da bi se pobedio Partizan,pa nije vazno sto CZ ne postoji,e vidis,to je kada mrzis nekoga vise nego sto volis svoj klub,jer ste za fmp dolazili i po 20.000 ljudi u Arenu,a za CZ par godina za redom,pred gasenje dolazilo vas 150 u Pionir.

oberin martel

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Slabo ti čitaš latinicu. Dulou je isplaćeno samo tih 60000. Ostalo je više od pola miliona evra. Sve u ime ljubavi. Al sada će to Ostoja da isplati očas..

Jovance

pre 6 godina

Ovoga samo treba kulirati, što bi rekla omladina. Derbi je za 10-ak dana a on već kreće sa potpaljivanjem mase. Partizan je malo zivnuo i njemu se vraćaju košmari. Iako realno Zvezda ima jaču ekipu. Ali u strahu su velike oči. Kažem, lepo uprava da ga iskulira. Neka ga neka se raspravlja sam sa sobom.

René Artois

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
(Realno, 25. oktobar 2017 22:04)

Ha-ha-ha, dobro si me nasmejao. Nažalost, neću nastaviti dijalog, to činim samo sa osobama koje su dostigle moj nivo inteligencije.

avangarda

pre 6 godina

@pravi a ne plaćeni
Ok sve si lepo objasnio.
Ajde sad objasni kako ste vratili 16 miliona evra duga i od nižerazredne Aba ekipe postali stabilan Evroligaš?

Batko

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Aham , mora da ste sve isplatili , ostalo samo jos 60 hiljada...
Ma u stvari, Dule duguje vama ! Ne verujes ?! Kako ?!
Pa vi ste sada SNS klub, vama svi od sada duguju !

nev(j)erovatno

pre 6 godina

Ahaha, magistar-doktor ne razlikuje godišnji gubitak od ukupnog duga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mandrak, 25. oktobar 2017 22:01)

Da, strasno... i sam sam inzenjer, ali kada sam prvi put dosao u dodir sa finansijama upisao sam finansijske kurseve da bih razumeo o cemu ljudi govore - ne znam tacno kako se to kaze na nasem, ali ovaj covek ne razlikuje balance sheet od profit/loss izvestaja.
Ah, da... upravo je on izvrsio finansijsku reorganizaciju CZ ;-)

NoName

pre 6 godina

objasni u exelu 
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34) 

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.

Batko

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u

Saša

pre 6 godina

Ko o čemu on o Partizanu . Ka se ne sećam kada je bilo ko iz Partizana pomenuo Covica i Zvezdu. Poslednji put Vujošević pre 5 godina . Pa on ce da vuče kompleks dok je živ .

Ne skreci sa teme

pre 6 godina

Covicu,Vujosevic je odavno otisao iz nase kosarke.Rekao si da je on bio glavni problem sto je Zvezda propala.Eto nema Vujosevica i DS,opet neki izgovori.Sve vise licis na Terzica a to nije dobro.I on je bacao prasinu u oci navijacima optuzujuci Karadzica,Partizan,FSS,UEFU,pa na kraju i Kokezu.Voleo bih da gresim a izgleda da ste istog kova.Jadna Zvezda sa vama na celu.

SM Ladja

pre 6 godina

Veliki problem je Covic napravio sebi halapljivoscu da unisti Partizan. Covek drzi 2 kluba samo da pokupi igrace da ne dodju kod nas. Mlade nase igrace iz Partizana kadete vrbuje nudeci im 3x vece stipendije to mogu sigurno da ti potvrdim, znam jedno dete.
Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.

košarka je samo igra

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.

iskreno

pre 6 godina

Ocekivao sam saopstenje posle sinocnjih utakmica.Doktor uvideo da se navijaci koji imaju mozak okrecu protiv njega.Sad ce morati da se otvori i zamaze oci naivnih navijaca.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.
(Quincy Miller, 25. oktobar 2017 22:12)

Hahahhahahahaa a samo kakvih tek vi pamcenja imate,to su istinski kosmari.Ne moze se bez Duleta i Partizana,no nije vam lako,covek vam je ugasio klub.

muamua

pre 6 godina

Nebojsa Covicu ovaj izvestaj je licno izvestaj koji se dobija kada posaljete zahtev apr za finansijske izvestaje.... Zasto spominjete Duleta vujosevica kada njegov dug ne ulazi u 2016. godinu...

veliki strumf

pre 6 godina

Obozavam da citam pisanija ovih sto samo vise po forumima, ali im ne pada na pamet da odu u halu ili na stadion. Vi ste iz golemog grada, iz Laktasa, pa pricate o nekom predgradju. Kako vam vise ne dosade ta lupetanja, stvarno niste zanimljivi. Bilo mesec-dva, davno nije. Nego pitajte vi vaseg Tegija jel ovo uz Stjepana Supanca klub ili sa Malog Kalemegdana. Iznenadicete se i razocarati! Kad vi budete podneli izvestaj, tada mozete nesto da pisete. Ali ono sto je najvaznije: Todoric i ekipa odlicno znaju da vi EL videti necete, jer NE SMETE DA PODNESETE IZVESTAJ! To je najveca istina. Kod nas se sve zna, jeste napisano je u excell-u (znamo da radimo u ovom programu, sto je za Tosketa i ekipu misaona imenica), a vi izvestaj niste podneli DECENIJAMA. 600.000 evra puta 120 dinara = 72 miliona okrugli, a vi prikazali dug od 39 miliona. A gde su drugi OGROMNI DUGOVI? Samo vi nemojte o postenju. Kad vam stigne BAT - cesacete se.

antiDebil

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 2017 22:30)

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo !
O cemu dalje pricamo, sa kime uopste pricamo, sa onima koji kradu pehare ? Ma daj...

Vlada

pre 6 godina

Koliko ja vidim, ovde piše da je na dan 26.06.2017. KK Crvena Zvezda bila u minusu nešto malo više od 3.2 miliona evra. Da pojasnim dušebrižnicima sa druge strane brda: to ne znači da je toliko bila i u dugu. A onda bih i da podsetim da su dva dana posle toga iz KK Crvena Zvezda počeli da odlaze igrači, počev od Dženkinsa. Tim odlascima je servisiran dug igračima i od obeštećenja koje je preostalo je zarađeno 2.5 miliona evra. A onda su došle i sezonske karte, a valjda je nešto i naplaćeno od sponzora koji nisu davali novac koji su se ugovorom obavezali da daju. To je Čović mislio kada je rekao da je vest bajata.
I posle kažu da nema zlonamernih napada na KK Crvena Zvezda! Samo napred Zvezdo! Sutra protiv Makabija da se trese Arena!

Milos

pre 6 godina

Tako je Covicu majstore..sve podatke smo objavili javno i nemamo sta da krijemo za razliku od KK Dinamicnog naprednjaka predsednika Ostoje a vlasnika Andreja.

Milos Simovic Arandjelovac

pre 6 godina

Ali uvek ta 2011. Alo druze zvezda je postojala i pre tebe, kapiras.
Iskreno , dosta je bilo i povedi ovog tvog Alempijevica zajedno sa americkim studentima.

Neko123

pre 6 godina

objasni u exelu  
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)  

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv. 
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48) 

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
(NoName, 25. oktobar 2017 22:14)

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.

prokupcanin

pre 6 godina

da li mogu na netu da nadjem i procitam potpisane ugovore sa igracima, strucnim stabom i svim zaposlenima (oba sportska drustva)? da li mogu da vidim isplatne liste za sve zaposlene? gde je dokaz da su prijavljeni i da se placa porez na plate i sve sto drzava nama naplacuje? gde se se moze naci kompletan izvestaj umesto eksel tabele i nestvarnih cifarau njima (ne postoji mogucnost da se cifre provere, samo da se njima prepucavamo). tek tada se moze sa pricom o transparentnosti i postenju! sve same postenjacine...

Mare slo

pre 6 godina

Partizan jednu pobedio i sastavio koliko toliko normalan tim i on se odmah javlja da nas pljuje, to samo govori o njemu i njegovim kompleksima, šta ti je strah bože dragi, evo iz partizana dve godine niko nije spomenuo Zvezdu, sve je u redu ako je partizan slab a ovamo glumi nekog gospodina.
Majstore gledaj svoje dvorište a nas pusti na miru...

011

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)

Vidi

pre 6 godina

@Laki dug je 39000 eura ne 39 mil kao u tvojoj glavi. 39 mil evra nije sto i 39000 eur koliki je Zvezdin dug bio tad to je vreme kada Zvezda nije dobila pare od Sponzora zbog Andreja Vucica ali Zvezda prodajom igraca taj dug za minut pokrila i obezbedila 70% budzeta. dovidjenja prijatno.

René Artois

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.

Globtroter

pre 6 godina

Ovaj ne može da ne spomene Partizan na svojim konferencijama i u svojim dosadnim saopštenjima. Zar nije Dule bio problem dva kluba? Od kako je on otišao slušamo prozivke samo sa jedne strane. Šta to govori?

navijac

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!

Tywin

pre 6 godina

Ovo je finansijski izveštaj za period od godinu dana, odnosno za 2016. To znači da ne predstavlja ukupna dugovanja kluba, već ona napravljena tokom navedene godine. Zato je pominjanje duga prema Vujoševiću smešna diverzija, kao uostalom i optuživanje KKP. Čović ni jednog trenutka nije rekao da izveštaj nije tačan! Sve je jasno svakom razumnom čoveku, bez obzira za koga navija.

laki

pre 6 godina

Pa cekaj. Izvestaj za 2016. godinu ne obuhvata Vujosevica.

A ovaj dug CZ je tacan, to je onda kad je Covic kukao da Zvezda mora da postane 'drzavni projekat' i da drzava pokrije ovaj dug i doplati da bi se napao F4. Naravno, niko nije lud da mu pokriva 3+ miliona pa je usledila prodaja igraca od koje se dobar deo pokrio.
Ali to je samo dug za 2016. gde je 'evropska zvezda' 2012., 2013, 2014.,....

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?

UB9RS2

pre 6 godina

Ovi ce ponovo da duguju 20 miliona evra kroz nekoliko godina... Ne mogu da funkcionisu u sistemima koji ih direktno ne favorizuju, ali sada izgleda da ne mogu da funkcionisu ni u sistemima koji ih direktno favorizuju.

zbbz

pre 6 godina

Pusti ti komsije i njihove dugove! Pusti ti da li je bajata vest! To znaci da je tacno da samo par godina posle oprastanja 16M duga i gomile novaca ubacenih u klub, ti si vec u minusu vise od 3M evra???????? Mani ti komsije i njihovog dvorista i ko pusta tu vest.Poenta je da je tacna!!!!

Predsednik kućnog saveta

pre 6 godina

Prva tačka sastanka kućnog saveta : Komšija koji se bave komšinicom.
Druga tačka : Zašto komšinica istresa svoje mrve u zajedničko dvorište?
Treća tačka : Koliki je dug prema Infostanu ?
Četvrta : Razno

Bajfar

pre 6 godina

Koji spin.....Izestaj Partizana je o gubitku iz 2016-te godine kada Vujosevic nije bio ni blizu kluba.Tako da je dug prema njemu zabiljezen u izvestajima iz nekih ranijih godina.Ali "legenda" "spinuje" i navodi na svoju vodenicu kao i uvijek a panteri se pale i primaju.Takodje kao i uvijek...

Bajfar

pre 6 godina

Koji spin.....Izestaj Partizana je o gubitku iz 2016-te godine kada Vujosevic nije bio ni blizu kluba.Tako da je dug prema njemu zabiljezen u izvestajima iz nekih ranijih godina.Ali "legenda" "spinuje" i navodi na svoju vodenicu kao i uvijek a panteri se pale i primaju.Takodje kao i uvijek...

UB9RS2

pre 6 godina

Ovi ce ponovo da duguju 20 miliona evra kroz nekoliko godina... Ne mogu da funkcionisu u sistemima koji ih direktno ne favorizuju, ali sada izgleda da ne mogu da funkcionisu ni u sistemima koji ih direktno favorizuju.

Tywin

pre 6 godina

Ovo je finansijski izveštaj za period od godinu dana, odnosno za 2016. To znači da ne predstavlja ukupna dugovanja kluba, već ona napravljena tokom navedene godine. Zato je pominjanje duga prema Vujoševiću smešna diverzija, kao uostalom i optuživanje KKP. Čović ni jednog trenutka nije rekao da izveštaj nije tačan! Sve je jasno svakom razumnom čoveku, bez obzira za koga navija.

zbbz

pre 6 godina

Pusti ti komsije i njihove dugove! Pusti ti da li je bajata vest! To znaci da je tacno da samo par godina posle oprastanja 16M duga i gomile novaca ubacenih u klub, ti si vec u minusu vise od 3M evra???????? Mani ti komsije i njihovog dvorista i ko pusta tu vest.Poenta je da je tacna!!!!

Globtroter

pre 6 godina

Ovaj ne može da ne spomene Partizan na svojim konferencijama i u svojim dosadnim saopštenjima. Zar nije Dule bio problem dva kluba? Od kako je on otišao slušamo prozivke samo sa jedne strane. Šta to govori?

Milan

pre 6 godina

Da sam vlast sve bi vas rasterao.Ukinuo finansiranje profesionalnih klubova iz budzeta i od javnih preduzeca. Privatizacija pa ko opstane opstane.Objasnio bi lepo narodu da ne dam pare za profesionalne gurace lopte i drustveno sportske radnike.Veoma jednostavno.Pa makar i izgubio izbore.Moje pare za bolnice,vrtice,skole,puteve...ne za uhljebe...

Dule032

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !

ccc

pre 6 godina

Stalno ste optuzivali Vujosevica da je pravio razdor u nasoj kosarci. Oteran je i to politicki, nema ga! Pa ko sada izbija na povrsinu? Onaj koji je sve radio, muljao, pravio svakakve mutne kombinacije koristeci svoje politicke veze. Ovaj covek koga vise niko ne pominje a on, malo malo pa se javi i kuka, optuzuje? Minus CZFMP 379.160.669,41 dinara???? Da li neko moze da izracuna koliko je to eu? Na mom kalkulatoru nema mesta za ovu cifru..

laki

pre 6 godina

Pa cekaj. Izvestaj za 2016. godinu ne obuhvata Vujosevica.

A ovaj dug CZ je tacan, to je onda kad je Covic kukao da Zvezda mora da postane 'drzavni projekat' i da drzava pokrije ovaj dug i doplati da bi se napao F4. Naravno, niko nije lud da mu pokriva 3+ miliona pa je usledila prodaja igraca od koje se dobar deo pokrio.
Ali to je samo dug za 2016. gde je 'evropska zvezda' 2012., 2013, 2014.,....

SM Ladja

pre 6 godina

Veliki problem je Covic napravio sebi halapljivoscu da unisti Partizan. Covek drzi 2 kluba samo da pokupi igrace da ne dodju kod nas. Mlade nase igrace iz Partizana kadete vrbuje nudeci im 3x vece stipendije to mogu sigurno da ti potvrdim, znam jedno dete.
Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.

goran

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !

antiDebil

pre 6 godina

Pazi, Doktor ne zna sta je bilans uspeha a sta je bilans stanja....
(Mesersmit, 25. oktobar 2017 23:34)

Sto bi Andjus rekao ,,a gde nestade to dr ? Jel on doktor ili nije, ili je doktor po potrebi. Da li primecujete da je Dr nestalo iz upotrebe ?'' !

René Artois

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.

Jankovic

pre 6 godina

Covke napravio 3M duga u godini kad je imao najjeftiniji roster jos od preimenovanja FMPa.
I kad sve to izadje u javnost, ni da porekne, nego spin na Partizan. He-he

navijac

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

Ti koji nemas pojma, ovo je izvestaj za 2016god, znaci nista iz 2017.god nije uzeto u obzir. I da, ovo je gubitak napravljen samo u 2016oj! Znaci ovim tempom za dve godine opet ste u UPPR-u!

iskreno

pre 6 godina

Ocekivao sam saopstenje posle sinocnjih utakmica.Doktor uvideo da se navijaci koji imaju mozak okrecu protiv njega.Sad ce morati da se otvori i zamaze oci naivnih navijaca.

Mare slo

pre 6 godina

Partizan jednu pobedio i sastavio koliko toliko normalan tim i on se odmah javlja da nas pljuje, to samo govori o njemu i njegovim kompleksima, šta ti je strah bože dragi, evo iz partizana dve godine niko nije spomenuo Zvezdu, sve je u redu ako je partizan slab a ovamo glumi nekog gospodina.
Majstore gledaj svoje dvorište a nas pusti na miru...

Sasa

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 25. oktobar 2017 22:14

Hvala sto si nam objasio "doktore". Validnost podataka objavljenih u Exelu jednaka je i onim objavljenim na koriscenom WC papiru, ako nisu proverljivi. Mahati gore navedenim papirima i li onim sa Exel tabelama ima isti znacaj ako ne moze da se proveri.
Zanimljivo je da isto tako mase jos jedan covek vec dvadeset godina , a neuke "ovce" mu veruju.

Nadam se da si shvatio "pricu" o Exel tabelama, a ako nisi, molim dobre crtace da ti nacrtaju, ali u Exelu, jer ocigledno je da samo njemu verujes.

"Dijagnosticar", Nis

mikis

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun.
Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica.
Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto.
Lep pozdrav svima.

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!! 

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise! 

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu! 

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom" 

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4! 

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 

Е а спомени и најважније, НИСУ УГАСИЛИ КЛУБ!!!!!!

Jovance

pre 6 godina

Ovoga samo treba kulirati, što bi rekla omladina. Derbi je za 10-ak dana a on već kreće sa potpaljivanjem mase. Partizan je malo zivnuo i njemu se vraćaju košmari. Iako realno Zvezda ima jaču ekipu. Ali u strahu su velike oči. Kažem, lepo uprava da ga iskulira. Neka ga neka se raspravlja sam sa sobom.

Predsednik kućnog saveta

pre 6 godina

Prva tačka sastanka kućnog saveta : Komšija koji se bave komšinicom.
Druga tačka : Zašto komšinica istresa svoje mrve u zajedničko dvorište?
Treća tačka : Koliki je dug prema Infostanu ?
Četvrta : Razno

navijac

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!

Panteri

pre 6 godina

Panteri jos jednom pokazuju da imaju komplekse ogromne, i da su previse optereceni Partizanom, vise mrze Partizan nego li sto vole svoj klub.

Parter B

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.

KLUB NAM GASE!!!

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.

Ukratko dogadjaji idu ovako:

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.

Saša

pre 6 godina

Ko o čemu on o Partizanu . Ka se ne sećam kada je bilo ko iz Partizana pomenuo Covica i Zvezdu. Poslednji put Vujošević pre 5 godina . Pa on ce da vuče kompleks dok je živ .

nev(j)erovatno

pre 6 godina

Ahaha, magistar-doktor ne razlikuje godišnji gubitak od ukupnog duga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mandrak, 25. oktobar 2017 22:01)

Da, strasno... i sam sam inzenjer, ali kada sam prvi put dosao u dodir sa finansijama upisao sam finansijske kurseve da bih razumeo o cemu ljudi govore - ne znam tacno kako se to kaze na nasem, ali ovaj covek ne razlikuje balance sheet od profit/loss izvestaja.
Ah, da... upravo je on izvrsio finansijsku reorganizaciju CZ ;-)

Mali od Bg

pre 6 godina

Hahahaha, dosle komsije u kancelariju ma Mali Kalis pa pustile? Hahaha. Pa i veverice znaju da se nista ne desava u KKCZ bez njegove dozvole, a izvestaj se prvo pojavio na tw profilu "osobe" koja postoji iskljucivo da se spinuje o Partizanu i to iskljucivo sa finansijske strane. A gle slucajnosti sve se desava 2 dana posto je Partizan potpisao ugovor sa Komtrejdom. Prvi sponzor privatna firma posle 100 god, nije vlasnik dozvolio da ga ucenjuju i daje reket KKCZ kao vecina pa se gosn uvredio.

zemi99

pre 6 godina

Najjače od svega je što mečkari brane Ćovica! Tepaju mu, čak su mu i nadimak nadenuli! Oni njega vole!!! A svi znamo kako će se ta romansa završiti!!!

skg

pre 6 godina

nemoj se vise plasiti komsija,misija je uspela,vi ste pobedili...komsije su unistene,vise nikome ne mogu nauditi. mozes nastaviti sa svojim poslovima,niko ti ne stoji na putu!

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 25. oktobar 2017 23:48)
Pa dobro...vas doktor drzi casove ljubavi sa kamatom...plus poneki gušozahvat...sa prinudnim busanjem pod Kebinim taktom.

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Opusteno covke pa sa kim se svadjas niko ti ovde ne predstavlja pretnju,Partizan nikad slabiji a sto se tice Zvezde ti si kriv sto si prosle godine preforsirao igrace u ABA ligi vijajuci neke tvoje rekorde svi igraci su ti ostali obogaljeni od povreda pa su pobegli glavom bez obzira.Oterao si i trenera kakvog davno niste imali,trpela je i reprezentacija jel su falili momci koji su igrali za Zvezdu a u Evropi ste mogli bolje proci da nisi lecio neke svoje licne frustracije i sad nekom solis pamet.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.
(Quincy Miller, 25. oktobar 2017 22:12)

Hahahhahahahaa a samo kakvih tek vi pamcenja imate,to su istinski kosmari.Ne moze se bez Duleta i Partizana,no nije vam lako,covek vam je ugasio klub.

prokupcanin

pre 6 godina

da li mogu na netu da nadjem i procitam potpisane ugovore sa igracima, strucnim stabom i svim zaposlenima (oba sportska drustva)? da li mogu da vidim isplatne liste za sve zaposlene? gde je dokaz da su prijavljeni i da se placa porez na plate i sve sto drzava nama naplacuje? gde se se moze naci kompletan izvestaj umesto eksel tabele i nestvarnih cifarau njima (ne postoji mogucnost da se cifre provere, samo da se njima prepucavamo). tek tada se moze sa pricom o transparentnosti i postenju! sve same postenjacine...

Neko123

pre 6 godina

objasni u exelu  
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)  

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv. 
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48) 

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
(NoName, 25. oktobar 2017 22:14)

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.

Ne skreci sa teme

pre 6 godina

Covicu,Vujosevic je odavno otisao iz nase kosarke.Rekao si da je on bio glavni problem sto je Zvezda propala.Eto nema Vujosevica i DS,opet neki izgovori.Sve vise licis na Terzica a to nije dobro.I on je bacao prasinu u oci navijacima optuzujuci Karadzica,Partizan,FSS,UEFU,pa na kraju i Kokezu.Voleo bih da gresim a izgleda da ste istog kova.Jadna Zvezda sa vama na celu.

coki

pre 6 godina

Blek Stena...koje vas?mrzimo vise "vas" nego sto volimo Partizan?pa care,vi ste zaboravili na svoj ugaseni klub,presli da navijate za fmp bez blama,imate milion dokaza da to nije cz i opet vas briga,a sve samo da bi se pobedio Partizan,pa nije vazno sto CZ ne postoji,e vidis,to je kada mrzis nekoga vise nego sto volis svoj klub,jer ste za fmp dolazili i po 20.000 ljudi u Arenu,a za CZ par godina za redom,pred gasenje dolazilo vas 150 u Pionir.

Cruncher

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.

Neko123

pre 6 godina

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.
(NoName)

A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora. Cela poenta je bila da je Dule preneo kako je vas sponzor IZJAVIO na konferenciji za medije da su sklopili najveci sponzorski ugovor do sada, i onda je pokazivao clanak (opet cinjenica) koliki je bio prethodni najveci sponzorski ugovor. Onda ako imas gram mozga saberes 1+1 i shvatis koliki je sponzorski ugovor potpisan. Nikakve izmisljotine, nikakvi tabloidi, sve izjave sa vasih konferencija za medije. Vi nastavite da primenjujte Gebels-Covic metode ali ima nas kojima jos nije ispran mozak.

muamua

pre 6 godina

Nebojsa Covicu ovaj izvestaj je licno izvestaj koji se dobija kada posaljete zahtev apr za finansijske izvestaje.... Zasto spominjete Duleta vujosevica kada njegov dug ne ulazi u 2016. godinu...

gagi

pre 6 godina

ja ovde nisam pročitao da je gospodin Čović ovu informaciju proglasio netačnom, samo da je bajata...i da je od komšija....šta to znači bajata???? jel tačna il nije tačna.....to je bitno!!!!

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari kad vide sliku dr Čovića kao kokoške pred zemljotres.....opšta instiktivna histerijja i panika!
Još jednom -HVALA GOSPODINE ČOVIĆU ZA TAČKU NA CRNO BELI POLU-SVET!!!!

antiDebil

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 2017 22:30)

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo !
O cemu dalje pricamo, sa kime uopste pricamo, sa onima koji kradu pehare ? Ma daj...

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Najjace je sto je dokument o gubitku tzv.czv izasao na drustvenim mrezama?!sta je s medijima?zasto mu je kkp trn u oku cim veze 2-3pobede?! uopste zasto nas napada?

država će pomoći Košarkaškom klubu Crvena Zvezda

pre 6 godina

Vujošević nije bio u Partizanu u periodu na koji se odnosi izveštaj, čak nije ni tužio klub u tom periodu tako da gubitak za 2016 nema nikakve veze sa njim. Možda bi Nebojša voleo da Partizan prijavljuje dugovanja kao gubitak iako nisu isplaćena. Dakle, "drž'te lopova" kako bi se skrenula pažnja sa 3,1 milion evra koliko je njegov klub probio budžet u prošloj sezoni. Ekselaši iz železnika neka sami izračunaju koliko je njihov klub potrošio u 2016. pošto znaju koliki je minimalni budžet za igranje Evrolige.(hint: 7+) Sa druge strane, klub koji napada je potrošio svega 300K evra preko planiranog budžeta, a razlog zbog kog nije u plusu je isplata dugovanja Muriću.

Fidel@@

pre 6 godina

Doticnom gospodinu je Partizan nabio zesce komlekse.Ovo postaje sprdacina ,moze on da prica sta hoce,traume su ostavile neizbrisiv trag.

košarka je samo igra

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.

Лука Дончић-Звездаш

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

шта каже Дулоа, колики је буџетоа? Јел се пали машиноа? Кад долази Салоа? 'Оће бити БАТињоа?

Posmatrač

pre 6 godina

Dokle više o Čoviću?? Koje on u Srbiji da priča nekome o transparetnosti kad sam ima mnogo više putera na glavi. Za Duleta znam da je bio sportski radnik koji je zdravlje ostavio na terenu zbog partizana. Samim tim je naravno zaslužio da svoje pare naplati pošteno naspram drugih lopova koji neodgavaraju uopšte.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?

dking

pre 6 godina

Ovaj ne može bez Duleta. Opsednut, zaljubljen, začaran, očaran... ne prođe dan da ga ne pomene, a njega nema već godinama. Tako će i za Mutu izgleda, vreme je.

avangarda

pre 6 godina

@pravi a ne plaćeni
Ok sve si lepo objasnio.
Ajde sad objasni kako ste vratili 16 miliona evra duga i od nižerazredne Aba ekipe postali stabilan Evroligaš?

Toni Bandera

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.

KKP

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.
(Cruncher, 25. oktobar 2017 22:4.jes ne zna.zna taj gde djavo spava nego potpaljuje malo ove njegove mackice koje ne znaju nista.

kile

pre 6 godina

Čekaj, ne razumem. Morao sam nekoliko puta da pročitam njegovu izjavu da bih razumeo. Šta znači to je "bajata" vest i to da Partizan pokušava da podmetne?? Šta da podmetne?? Šta je KKP kriv ako su svi podaci javni?? Meni sve ovo liči da KKCZ neće još dugo...
A sa druge strane upoređivati finansijski rezultat jedne godine sa dugovanjima (koja su nastala prethodnih godina) su babe i žabe. Ubeđen sam da on to zna ali misli da smo mi ovde neuki pa će da prođe...

011

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25)

Udavise ga titule i Evroliga! :-)

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)

aleksa

pre 6 godina

Ne znam odakle im obraz da pricaju o finansijama,i jedan i drugi klub posluju sa ogromnim gubicima koji mi,obican narod,placamo i finansiramo,ajde necu da kazem sta su.

Da li će neko da me cenzuriše?

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.

Milos Simovic Arandjelovac

pre 6 godina

Ali uvek ta 2011. Alo druze zvezda je postojala i pre tebe, kapiras.
Iskreno , dosta je bilo i povedi ovog tvog Alempijevica zajedno sa americkim studentima.

The end is near.

pre 6 godina

Klima se njima TRON polako pa otud ovakve izjave u kojem se kreće pokazivat koliko su kompleksi neizlečivi kad je u pitanju K.K CZV prema K.K PARTIZANU.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Sad kad je isplivao podatak da ste za Kalinica dobili 350k ,a za Gudurica 300k,umesto milion koliko ste prijavili vreme je Covicu da odgovoris odakle ti pare za pravljenje ovako skupog tima.Rocesti ima platu od 600k eura ,sto je vise nego sto vredi kompletan Partizan.Ajmo Covicu ,istinu na videlo ako smes.Samo lud je mogao da poveruje da ce neko vama da da milion eura za ona dva poluigraca.Lengford u najboljim godinama toliko nije kostao.Dosta lazi.Objavite komentar

vz

pre 6 godina

svakim svojim nastupom sve vise dokazuje da je, barem podjednako kriv za svu onu zlu krv na relaciji kkp - kk kako god kao I vujosevic. covece, mani nas se. da, imali ste dug toliki I da prodali igrace I pokrili veci deo. problem je sto ste prodali aspolutno sve sto je valjalo, pa ce barem jos 2 sezone da se ceka na neku ozbiljniju prodaju, a el sisa lovu. neka, tako samo. samo "transparentno" postenjacino

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.

Marko Niš

pre 6 godina

Bilan o godišnjem gubitku pratiš baš tu u godišnjem bilansu uspeha a prethodni dug napravljen od početka pratiš u bilansu stanja. Potpisane odluke prate godišnji bilans uspeha. Prema tome gubitak za 2016. je tačan. E sad što Partizan ima ogroman dug iz ranijih godina a Zvezda ne to je drugi problem. A da li je gubitak saniran u 2017. i kod jednih i kod drugih to je tek treća stvar. Sve je tačno ali ne mešajte bave i žabe. Objavljeno se odnosi samo na 2016. godinu. A ko je ukupno više dužan ne vidi se iz ovih dokumenata ali bih voleo i ja da vidim te bilanse. A ko je i kako to rešio ove godine nadam se da ćemo da vidimo do juna. Hvala

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!!
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.

Hopla

pre 6 godina

Hoce SNS da udje u Zvezdu! Spreciti po svaku cenu... 
(Bari 91, 25. oktobar 2017 23:31)

Za pocetak mora da izadje da bi ponovo mogla da udje...

011

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)

dragan

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.
(Toni Bandera, 25. oktobar 2017 22:01)
Prijatelju ovo je najnoviji izvestaj! Noviji od ovoga (za 2017) bice u leto 2018 godine. Tako da...

Batko

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Aham , mora da ste sve isplatili , ostalo samo jos 60 hiljada...
Ma u stvari, Dule duguje vama ! Ne verujes ?! Kako ?!
Pa vi ste sada SNS klub, vama svi od sada duguju !

А ко? Јeл' ja?! А тeк они! Шта су свe они радили...!

pre 6 godina

Нијe ми јасно, зашто Човић финансијски извeштај из свог клуба и eвидeнтни губитак што само по сeби и ниј ништа спeцијално чудно - цeла држава јe у минусу, а спорт поготово - упорeђујe са Партизаном, који јe такођe у минусу. Зашто с уопштe бави Партизаном и скрeћe тeму са својих губитака на нeкакву тeорију завeрe и комшилук?! Да нe дужим, како год да сe окрeнe код нас јe спорт играчка за УДБУ и провeрeнe пeрачe новца.

Mirko

pre 6 godina

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

--------
O cemu pricas ti ?
Klub ti se ugasio !
Napravili ste 20 miliona evra duga kroz projekat "Evropska Zvezda" a koji je preko noci izbrisan !
FMP promenio ime u CZV Beograd pa po posle U KK CZV !
Ceo tim ste uzeli iz Zeleznika, doveli preskupe strance i pokupili sve najbolje igrace iz Srbije !
Za tri godine ste napravili opet isto veliki dug !
Napad na Partizan i prozivanje Vujosevica je klasicna prica kad lopov vice drzi'te lopova !

Imate srece sto vam je vodja tu gde jeste pa ce to preko noci opet biti obrisano.

Vlada

pre 6 godina

Koliko ja vidim, ovde piše da je na dan 26.06.2017. KK Crvena Zvezda bila u minusu nešto malo više od 3.2 miliona evra. Da pojasnim dušebrižnicima sa druge strane brda: to ne znači da je toliko bila i u dugu. A onda bih i da podsetim da su dva dana posle toga iz KK Crvena Zvezda počeli da odlaze igrači, počev od Dženkinsa. Tim odlascima je servisiran dug igračima i od obeštećenja koje je preostalo je zarađeno 2.5 miliona evra. A onda su došle i sezonske karte, a valjda je nešto i naplaćeno od sponzora koji nisu davali novac koji su se ugovorom obavezali da daju. To je Čović mislio kada je rekao da je vest bajata.
I posle kažu da nema zlonamernih napada na KK Crvena Zvezda! Samo napred Zvezdo! Sutra protiv Makabija da se trese Arena!

muamua

pre 6 godina

@veliki strumfe pa evo ti apr stranica pa pogledaj izvestaje partizana do 2014mozes da gledas skidas u fajlu koji ne znam da li ti umes da otvoris, posle 2014 za sve firme se salje zahtev putem maila c c c

Hopla

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu. 

KLUB NAM GASE!!! 

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat: 

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno. 

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom. 

Ukratko dogadjaji idu ovako: 

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin 
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine 
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti 
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan. 
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi. 
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca. 
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra 
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora 
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei 
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$ 
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita 

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo. 

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

Nisi morao toliko da pises ako si samo hteo da ti se svako normalan smeje...

aleks bg

pre 6 godina

Fin izvestaj se usvaja za jednu god, sto znaci da su ovo gubitci samo za 2016. Ukupan dug,iz predhodnih god ,ne nestaje on prelazi u bilans stanja i ti dugovi su usvojeni predhodnih godina. Obaveza prema Duleta ili bilo kome iz predhodnih godina se ovde ne vide. Zakljucak gubitci za 2016 su tacni, ukupan dug pogledati u Bilansu stanja oba kluba . Dr Covic zamajava javnost po obicaju.

igraj, napadaj

pre 6 godina

Ja samo da se ponovim...a šta bi bilo komšije da kojim slučajem zaređate poraze, da poželite da smenite legendu...šta mislite da li je to pravno izvodljivo...valjda bi onda shvatili da ste njegov privatni klub...

Batko

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Samo za grobarsku avangardu koji se razumeju u zvanicne finansijske izvestaje kao Mara u .... To sto je izvestaj za jednu godinu ne znaci da troskovi iz prethodnih godina se brisu zato sto nisu nastali u toj godini. Postoji stavka u svakom bilansu kao pocetno stanje a koje cini preneto stanje iz prethodne godine.
Samim tim sto se zna da se DW duguje na danasnji dan skoro 600 k i to ne izmisljamo mi nego vam je sam to trener izjavio i da ce morati da se naplati putem BATA ceo iznos, vi ste ovaj izvestaj falsifikovali jer bi bilo sjajno da za vas da dugujete samo ovoliko. Marfin banka od 1.6 miliona nije neka stavka, a i sam Todoric je rekao da vam je dug izmedju 4.5 i 6 miliona eur (kopira malo Terzinju +/- par miliona)
Nas klub je javno objavio koliko dugujemo jer je to zbir svih dugova nastalih u godinama iza, pokrili smo u julu prodajom igrackog kadra za 2.7 miliona , tako da nemojte vi da razmisljate o nama. Da je bilo bankomata ne bi bilo ni dugova, ali zato vama sipaju nasi zvezdasi dobrovoljno sa 600 k za mali natpis pozadi. USkoro cete morati i duge rukave da stavite, nema vise gde sns sponzori da vam pomognu vise.

NoName

pre 6 godina

NoName, 25. oktobar 2017 22:14) 

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123, 25. oktobar 2017 22:36)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.
(Needukovan, 26. oktobar 2017 09:00)

Није те срамота после овога што си написао. Излишно је причати уопште о Партизановим играчима, зато боље погледај у своје двориште мало,који је то Звездин продукт који је нешто направио у Евролиги и НБА? Бјелица? А да, Бјелица је из Партизанове школе кошарке....ко још?

laki

pre 6 godina

Ovo se zove transparentnost.
Kad ti neko slika i izbaci papire javno a ti kazes da je 'bajata vest' i pogledajte Partizan. E moj Covicu u lazi su kratke noge.
Nabio si dug za godinu dana 3 miliona a ko zna koliki je kad se sve sabere od 2011. Mozda premasuje Partizanov od 6 miliona, ne bi me cudilo uopste.

macak

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-) 
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.
(Veljko C., 26. oktobar 2017 09:17)

Posto mi prvi komentar nisu objavili evo opet da pokusavam svima vama koji verujete, lozite se i jedva cekate kada ce ovaj kvazi strucnjak pomenuti Partizan i DV (a uvek ga pominje kada prethodno izgubi neku utakmicu), da pokusam da vam objasnim da u ekonomiji pojam duga i pojam gubitka nisu isto.. Ali nastavite sa slepo verujete raznim doktorima koje imate, Covicu, Zvezdanu i ostaloj ekipi...

Real Madrid

pre 6 godina

Covic se hvalio kako ima obezbedjeno 6M za tu godinu... A u minusu je 3 Miliona 100 000€. Znaci Covic je potrosio 9 (DEVET) miliona i 100 000€. I posle kukanje i spin kako je budzet zvezde 2,5M.
Ali, samo spin radi.
Jer, kako drugacije protiv dokaza i cinjenica.

Jankovic

pre 6 godina

Neko je cacnuo tamo gde boli?
Zar sve nije transparentno? Kad izadje papir u javnost onda je to bajato. Aj da ne verujemo dokazima nego recima ovog coveka, dokazanog postenjacine.

qwftp

pre 6 godina

Dugovanja spadaju pod obaveze, predstavljaju deo pasive i kao takva se nalaze u bilansu stanja, a ne bilansu uspeha. Ukoliko se dugovanja izmiruju dolazi do smanjenja pozicije tekućeg računa ili gotovine, odnosno do smanjenja likvidnosti. To ne postoji u bilansu uspeha i ne utiče na rashode u datoj godini i tako smanjuje rezultat. Logično pitanje je onda, kakve to veze ima sa rezultatom?

Rio

pre 6 godina

Resenje za sve bice kada se drzavi vrate vojni stadion i SC Banjica, a i Teleoptik. Te pare rasporediti klubovima, ne moze jedan klub da otima stadione i sportske centre na kvarno kako nekome padne na pamet. Kao kada bi Zvezda sada na sebe uknjizila SC Tas i kompleks Milicionara, a otela stadion koji ce da se gradi, nacionalni.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ti dokazi da nisi duzan to sto pise...napad je najbolja odbrana i skretanje teme....on sad umesto da dokaze....prica o partizanu....cim politicari krenu sa ovim kontra pricama...tacno je garant.

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....
(Mikula, 26. oktobar 

Не спомињи фудбал и антологијски изгубљену титулу која је била намештена

Federer

pre 6 godina

Nek neko objasni magu i njegovim praznoglavim pristalicama da se radi o prihodima i rashodima za 2016. godinu. Dule je otisao, kad?

Stvarno neverovatno da je Zvezda napravila gubitak od 3 miliona evra za samo godinu dana. Covek ce da ih zatvori brze no sto ih je osnovao. Nije u dobrim odnosima s nekim visokim drzavnim funkcionrima sto ce znaciti da nema poklona drzave 18 miliona evra kao pre 6 godina.

Quincy Miller

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.

živi bili

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

Auuu pa ti si već izgubio kume. Vujoševićev ugovor je bio 360K godišnje a bio je na klupi koliko? Dosta bre demagogije, uzeće vam ozbiljnu lovu i džaba vam Vučić sipa lovu, kreću BAT-ovi!

MarcoPolo

pre 6 godina

ljudi,nemojte ovde da prozivate ovog poštenog čiku,izbegavajte komentare takvog tipa. vidite da je dotični počeo da odgovara saopštenjima na prozivke sa društvenih mreža. uskoro ćemo čitati saopštenja i na prozivke zbog "neprimerenih" komentara na b92...

broz

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Da se manes ti KKP-a vise, zajedno si sa sadasnjim vlastima doveo partizan skoro do bankrota. Dok je partizan osvaja titule, bilo je barem nekog reciprociteta u davanju novca u oba kluba. Pa vi danas igrate u slicnom sistu kao i KKP kod Vujosevica. Ne mogu 16MIL duga samo da nestanu, videcemo uostalom u narednim godinama.

Duka

pre 6 godina

Napadnes Vujosevica i botovi krenu kao mravi.
Ali dobro je to sto im uporno naturas tu 2011 pa neka razmisljaju.
Da se ne zabiravi da ste fmp.

NoName

pre 6 godina

objasni u exelu 
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34) 

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.

Milos

pre 6 godina

Tako je Covicu majstore..sve podatke smo objavili javno i nemamo sta da krijemo za razliku od KK Dinamicnog naprednjaka predsednika Ostoje a vlasnika Andreja.

Milos

pre 6 godina

SM Ladja se pre samo par sati predstavljao kao Delija i pozivao na bojkot Zvezdinih utakmica zbog rezultata i uprave. Sad ispada da je ipak grobar:). Klasican model botovanja po drustvenim mrezama preuzet od stranke.Pa vi sad vidite ko podrzava KK Dinamicni naprednjak na drustvenim mrezama.

madadama56

pre 6 godina

Majstor obmane.Za gubitak mu krive komšije.Gubitak je evidentan i nije tajan.Kakve veze imaju komšije?Gubitak komšija je evidentan,a iznos duga preme Vujoševiću i gubitak za 2016.nemaju veze.Dug je nastao duži niz godina neplaćanjem.Gubitak nastaje kada su troškovi veći od prihoda.Osnovna škola poslovanja.

...

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

podsecas me na Vucica kad pocnes tako da spinujes u nedostatku argumenata i cinjenica...

oberin martel

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Slabo ti čitaš latinicu. Dulou je isplaćeno samo tih 60000. Ostalo je više od pola miliona evra. Sve u ime ljubavi. Al sada će to Ostoja da isplati očas..

Hopla

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio? 
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)

A vi ste dosli do toga da se kunete u Covica... Da, zaista, ko li je tu ludji...

Djalma

pre 6 godina

Pazi njega, problem ima sto se budzet puni u hodu. Znaci u hodu ce se napuniti do 10 milki.
Ma napadni ti Duleta jos jace i pojacaj botove. Garant ides u legendu. Opet.

C7-5

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 26. oktobar 2017 10:10)

Ja bi pitao samo jedno. Ko je u Rusiji javno govorio da Karicu nikada nece biti dozvoljeno da se vrati u Srbiju a sada je u Srbiji? Postoji link na You Tube. Ko je to dopustio a pita se za sve u zemlji? E sada ti proveri i razmisli i malo manje pricaj o Karicu jer mi je jasno sta hoces da kazes.

muamua

pre 6 godina

@misa ahahahahaa partizan je na putu za final 4igrao protiv panatenaikosa i makabija.....to su timovi koji su tada harali kosarkom... Zamisli danasnju kosarku kad barselona izgubi kod kuce od jedne ekipe ili izgubi od zvezde...

спортски уметник

pre 6 godina

Dakle ovako... 

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako... 

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja: 
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara? 

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama? 

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra? 

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa? 

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra? 

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT? 

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20)

У циљу спиновања и ботовања још један ботовски коментар. Партизан.нет нема везе са клубом, то је навијачки налог, а комплекси из предграђа су толики да очекујем да ће сутра писати саопштење и на фејс статус неког дете који напише да је Партизан најбољи, јер зар таква провокација олако да прође....а што се тиче свега што си ти навео све је то млаћење празне сламе исто као и твоја и легенда, велика већина тих дугова је враћена, а ти да имаш папире ти би то и објавио, а не би млатио у празно, то вас највише и боли

Vidi

pre 6 godina

@Laki dug je 39000 eura ne 39 mil kao u tvojoj glavi. 39 mil evra nije sto i 39000 eur koliki je Zvezdin dug bio tad to je vreme kada Zvezda nije dobila pare od Sponzora zbog Andreja Vucica ali Zvezda prodajom igraca taj dug za minut pokrila i obezbedila 70% budzeta. dovidjenja prijatno.

analiza

pre 6 godina

"Ovome jedna noga drugoj ne misli dobro."
(led zeppelin)
Komentar je pogodak u metu.A za sve koji se zaluđuju raznim tabelama i programima,pitanje,ako izađe tabela u kojoj pise da bolje živimo sada nego pre dve godine a lošije nego za dve godine,da li će te i u nju poverovati?Papir trpi sve.

analiza

pre 6 godina

"m ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!"
(nosi fenjer,navija za fener)

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

@Bajfar 

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!
(mesni marezak, 26. oktobar 2017 01:21)

Ne to se radi kroz UPPR. ;)

A ono sto ti mesas su bilans uspeha i bilans stanja. Proguglaj i bice ti jasno.

Kadinjača

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.
(epcot, 26. oktobar 2017 09:03)

Vidi se da si veliki humanista. Očekujem od tebe da Duletu ponudiš bubreg za transplataciju.

Krčag ide na vodu dok se ne razbije

pre 6 godina

Crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, a mali pantergančić koji pojma nema da je to manihejsko učenje, borba svetosti protiv tame ili borba dobra protiv zla, to je i suština hrišćanstva, kikoće se jer je neuki talambas, koji zamišlja da je suština sveta u crveno-beloj boji. Jeste, ali to je po komunističkoj teoriji, kad je sin radnika na pošten način mogao da stekne fabriku. Pantergančiće i ne slute zašto je njihov bata Čovke opet u buli? Zato što su dvojica jakih navijača CZ, koji su sve učinili da Partizan nestane, shvatili da im ovaj tajfun, na krilima moralnog gmizavca, ispred nosa otima KKCZ, onako podmuklo i iza leđa (radiće tu sud, dokazivaće tajfun da je uložio svoj novac u spas kluba, da je on vratio 16 miliona, i da je danas vlasnik), a drže ga još u CZ dok ne prođe beogradski F4 (i to će državu da košta 5-6 miliona, ko će da puni halu zbog Španaca i Turaka), kad sve to prođe, bez CZ, osim ako se ne bude igrao F9, a onda sledi tačka na "podvalu iz predgrađa", poznatu kao FMPCZBGDivaĐilasIdeaAgrokorTodorić, za ovim je raspisana crvena Interpolova poternica, kao za Terzu nekada, pa koliko vi to "interpolovaca" imate u stubu?

floki

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Tacno tako. Kao sto je tacno da je CZV imala vise uspeha do nekih sedamdesetih. E onda od ere Kicanovica i Dalipagica krece dominacija Partizana, ako cemo ga uporediti sa Zvezdom. A kasnije krece i dominacija u citavom regionu. Tacno je da Jugoplastika i Cibona imaju vise evropskih titula, medjutim kada se sve sabere Partizan je ubedljivo najveci klub na ovim prostorima. E sad, iz cisto politickih razloga, gurao se neki privatni projekat kako bi se zadovoljio isfrustrirani deo pucanstva koji navija za CZV, pa je Partizan u malom zapecku par sezona, ali je vrlo verovatno da se to vec ove sezone promeni i stvari jednostavno dovedu na svoje mesto.

Aleksej

pre 6 godina

Puna podrska doktoru Covicu za sve sto radi,zalosni su napadi koji stizu od komsija koji su naucili samo kradjama i lazima da osvajaji titule njih transparentnost plasi.

спортски уметник

pre 6 godina

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

рече лик који са поносом пева кебине песме на утакмицама

todor

pre 6 godina

Simptomaticno slicna retorika vvucicevskoj, seseljevskoj pa i Slobinoj. Kad neko kaze nesto protiv njega on se vadi napadom imaginarnog unutrasnjeg neprijatelja.

'To su nam podmetnuli strani placenici i izdajnici, ua lopovi'

Kakva tragedija ko nam upravlja drzavom, sportom.

veliki strumf

pre 6 godina

Obozavam da citam pisanija ovih sto samo vise po forumima, ali im ne pada na pamet da odu u halu ili na stadion. Vi ste iz golemog grada, iz Laktasa, pa pricate o nekom predgradju. Kako vam vise ne dosade ta lupetanja, stvarno niste zanimljivi. Bilo mesec-dva, davno nije. Nego pitajte vi vaseg Tegija jel ovo uz Stjepana Supanca klub ili sa Malog Kalemegdana. Iznenadicete se i razocarati! Kad vi budete podneli izvestaj, tada mozete nesto da pisete. Ali ono sto je najvaznije: Todoric i ekipa odlicno znaju da vi EL videti necete, jer NE SMETE DA PODNESETE IZVESTAJ! To je najveca istina. Kod nas se sve zna, jeste napisano je u excell-u (znamo da radimo u ovom programu, sto je za Tosketa i ekipu misaona imenica), a vi izvestaj niste podneli DECENIJAMA. 600.000 evra puta 120 dinara = 72 miliona okrugli, a vi prikazali dug od 39 miliona. A gde su drugi OGROMNI DUGOVI? Samo vi nemojte o postenju. Kad vam stigne BAT - cesacete se.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jeeste Covke i vase komsije su pustile vest da si odradio fuziju sa Efempeom i izbrisao dug stare Zvezde koji je iznosio 16 miliona evra. Sve se zna.

SvjemirX

pre 6 godina

Samo jedna "sitnica" - 18.10. (dakle, pre 7 dana) je Duško Vujošević bio gost na jednoj televiziji i na konkretno pitanje voditelja "Koliko Vam Partizan duguje" odgovorio "negde oko 370.000 eura". Snimak emisije postoji i na YouTube-u, te je lako proverljiv. Mislite li da legenda Železnika i njegovi botovi znaju bolje od samog Vujoševića kakav je ugovor imao sa Partizanom?? Još jedna u nizu laži u kojoj je Legenda uhvaćena, ali bez obzira na činjenice, njegovi sledbenici će nastaviti da nas ubeđuju u njihovu istinu. Da je neko izneo ovakvu nebulozu na račun gazde iz Železnika, dotični bi već izdao 17 saopštenja i pokrenuo tužbu. Da li on misli da smo baš toliko naivni??

muamua

pre 6 godina

@cika djura
Zanimljivo je da je saznati za vreme uppr koji je bio pib zvezde ako ne znas ja pib od radnje menjam samo ako menjam sve sto se tice poslovanja... Tj ako sam pukao...

Sve je laz

pre 6 godina

Na stranu Coviceve spin manipulacije,mene zanima zasto Partizan i drugi klubovi moraju da vracaju dugove sa sve kamatom a Zvezda ne? Ili to ima neku cenu? Molim za odgovor,hvala unapred.

спортски уметник

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca. 
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije. 
pare su stigle kasnije. 
pametnom je jasno. 
pitanje je : šta je prodao partizan? 
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55) 


Али Аранитовић Партизану...па та лаж би могла да ти прође само код таквих као ти. Сви добро знамо да "ex-fmp" динара није добио за Санија, већ да је Сани на суду добио раскид уговора

spin doctor

pre 6 godina

1. Bilans uspeha za 2016 godinu je dostupan javno na apr-u tek 2-3 meseca unazad prema tome to moŸe biti bajata vest samo za doktora.

2. U bilans uspeha za 2016 ne ulaze dugovanja iz prethodnih godina (kada su knjigovodstveno nastala potraživanja Vujoševića).

Prema tome, lep spin je doktor bacio na sto : "Eto vidite da drugi nameštaju, a ja i da hoću ne mogu da namestim zbog evrolige a i svakako je to bajata vest. Mislite o tome, samo nemojte da mislite o tome da li je normalno da napravim 3 miliona evra gubitka u jednoj sezoni i pri tom je proglasim najuspešnijom u istoriji."

011

pre 6 godina

@kk niko fmp ne moze da zabrani kako ce se zvati.....bole ove reci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 25. oktobar 2017 22:29)

Cccccc, pisete, u stvari mekecete, ovo vec ne znam koliko godina, a i dalje ne mozete da napisete bez ozbiljne kolizije sa gramatikom???

2 veka Vuka je pored vas prohujalo s' vihorom! :-)

Zoran

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.KLUB NAM GASE!!!Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.Ukratko dogadjaji idu ovako:1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zitaI mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)
Sve je Ovo već vidjeno pre Par sezona samo u vašu korist pa ako je ovo tačno što pišeš zelim vam da se opet ugasite ali ovaj put po sve

xxx

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u
(Batko, 25. oktobar 2017 22:15) Čović-vaša legenda, to mi dođe mnogo veća bruka. Kad malo porasteš, samo će ti se kasti...

dragan

pre 6 godina

Ovom funkcioneru SPSa verovati ? Molim pitanje pro vladinom klubu tkzv CZ pitanje-kojim sportom se uspešno bavio ovaj da zaslužuje fotelju ?

Del Piero#10

pre 6 godina

Bilo je da Vujošević unosi tenzije između dva kluba i da truje narod i atmosferu. Evo već tri godine je prošlo bez Duleta u srpskoj košarci a ovaj uporno debatuje sam sa sobom, stalno izmišlja samo da se daju izjave. Niko ga iz Partizana nije dirao. Zanimljivo da se ova izjava događa u trenutku kada Zvezda beleži četiri poraza u pet utakmica... Stari je to političar, zna kako da zamaskira svoje greške i poraze i prebaci sve na drugi kolosek.

Hopla

pre 6 godina

Dobro, jeste bajata vest, pise datum na papirima. Nego, od tada, kako stoje stvari? Jel se gubitak smanjio ili povecao? Ovo sto pricas je besmisleno ali dobro, da ima smisla ne bi bio napredan...

Sumnjam, dakle postojim (Dekart)

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...
(Vlada, 26. oktobar 2017 09:37)

Niko me nije cenzurisao, to je dobar znak, i dokaz da će i ovo biti lani. "Ali posla ovoga što si napisao definitivno je trebalo da budeš cenzurisan". Vidiš kako si nevešt u pisanju, kažeš da je trebalo da budem cenzurisan, a fali obrazloženje - "jer to što si napisao nije tačno, nema smisla... zato i zato i zbog toga i toga"", i tako dalje i tome slično. Odgovori, pošto vidim da te je pogodilo moje pitanje - da li je KKCZ udruženje ili ima privatnog vlasnika? Ti bi ovo cenzurisao? Ajde! "Ja se sa vama ni u čemu ne slažem ali sve ću učiniti da se vaše mišljenje javno objavi", pisao je Volter pre 250 godina, a ti bi u 21. veku cenzurisao obično pitanje, koje nije lišeno osnova. Gukni, vidim da nisi pantergančić, nego upućen u "problem koji se nagomilao": da li je KKCZ udruženje ili je u vlasništvu jednog tajfuna?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Video tu drugu vest da Partizan duguje 39 miliona dinara a zanimljivo da Covke nije video da Efempe duguje bivsem treneru Radonjicu 4 zaostale plate.

Dzoni

pre 6 godina

Covicu, imenuj te vase "komsije". Klubu iz Zeleznika komsije mogu da budu iz Zarkova, Sremcice ili Rusnja. Koji su?
(Aki, 25. oktobar 2017 21:36)
Nemoj samo Sremcicu u negativnom kontekstu, Sremcica je apsolutno grobarski kraj, grmi sa svih strana Sremcice!!! :)

Hopla

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

Ovde se prica o kosarci, ne o fudbalu... Nesto si pobrkao...

Čovek koji je video papire...

pre 6 godina

Dakle ovako...

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako...

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja:
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara?

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama?

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra?

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa?

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra?

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT?

Ko je državni projekat?

Halebarda

pre 6 godina

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20

Partizan je državni klub i može država da ga projektuje, kao svoj projekat, mada od te pomoći jedva da je preživeo, ali kojim pravom tajfun, i tajfunčići, traže da država lovom pomaže njegov privatni projekat?

спортски уметник

pre 6 godina

Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić. 
Svi ove godine priključeni. 
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima. 
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 09:50)


и сви они заједно имају 5 минута на паркету....почели ботиви да спинују и друге називају ботовима, одлична камуфлажа

ja

pre 6 godina

Čovek bez pomoći Države (dinar dali nisu)ove godine sve sam resava. Kapa dole
(Gost, 25. oktobar 2017 23:53)

auuuuvauuuu jeeeee bravo za njega...

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Kada čitam komentare prosto shvatim da navijači zvezde i partizana nemaju ni trunke kontakta sa realnošću. A meni je jasno odavno da je Zvezda simbol fudbala jer tu je najviše napravila rezultata u evropskim takmičenjima a partizan simbol košarke koji je napravio rezultate u evropskim takmičenjima. Normalni navijači dva tabora će to prihvatit i poštovat al bolesni ili ostrašćeni mozak neće nikad prihvatit činjenicu takvu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(Real Madrid, 25. oktobar 2017 22:19)


Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(SM Ladja, 25. oktobar 2017 22:51)

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?

Real Madrid

pre 6 godina

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 10:24)

Haha, dobar pokusaj, potrudi se malo vise.

fifi

pre 6 godina

Pazi ovo, dokle to ide?? Dr prica o Partizanu a ne o tome odakle minus kluba od 379.160.669,41 dinara?? To su stotine miliona dinara? On prica o tome da je prikriveno dugovanje Partizana?? To je bitno a to kako bre napravi toliki minus i to u 2016. godini a igras EL, osvajac si ABA i drzavnog prvenstva, to nije bitno. Kaze da je transparentno?? Pa gospodine Covicu i ove godine se ubulite za jos toliko para i vi ste ugasili klub. A onda okrivite Partizan i ovu vlast istu tu vlast koja vas je podigla iz pepela i milionskih dugovanja koji su isparili i NIKADA nije objavljeno kako je taj novac vracen, koliko i kome?? Ali je sve transparentno??

Nemke

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...
(broz, 26. oktobar 2017 09:25)

Evo ja cu da ti nabrojim.Prvo Bobi i Bjeli u NBA(Boban direktno iz Zvezde u SAN ANTONIO),to koliko igra,to je druga stvar,dokazao se on u evroligi kao najbolji centar u jednoj sezoni,oborio rekord u prosecnom indexu,u skokovima,u ofanzivnim skokovima itd...Dalje...Nedovic,Micic,Kalina,Gudura,Stimac,Kuzmic,Simon,Jovke,Djenka,Mitrovic,Cirbes,Blazic,Miler(da nije povreda bio bi i dalje najbolja cetvorka u EL) itd...ne mogu svih da se setim.A iz ovog poredjenja mozemo primetiti da ste vi strane igrace vide "izbacivali" nego domace...Macvan i Lucic godinama u "kanalu" ,sva sreca pa ih Sale spasio inace tesko da bi uspeli nesto znacajno kao Kalina na primer, na F4 u dve utakmice imao index 48 ,u polufinale 24 i u finale 24.Judo je bio malo bolji pa je titula MVP fajnl fora za malo izmakla Kalini

René Artois

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
(Realno, 25. oktobar 2017 22:04)

Ha-ha-ha, dobro si me nasmejao. Nažalost, neću nastaviti dijalog, to činim samo sa osobama koje su dostigle moj nivo inteligencije.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.

Realno

pre 6 godina

@Rene Artois Ja ne znam zasto smo uopste i gubili vreme da odgovaramo na svakakve komentare :) Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Zoran

pre 6 godina

Stara narodna: ,,lopov viče dršte lopova” koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Da vam pravo kazem zgadio mi se sport u ovoj drzavi i totalno sam ravnodusan vise ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan jel neko treci nema sanse,ali kada procitam da najmocniji covek drzave koji je inace navijac Zvezde daje vise para Partizanu razmisljam da li neko normalan moze u to da poveruje,isto tako bi napisao i u slucaju da svemoguci navija za Partizan a navijaci Partizana komentarisu da daje vise Zvezdi.Zao mi je navijaca koji nisu mogli da prate kosarku dok je liga u Jugi bila najaca u Evropi tribine uvek bile pune i fenomelno navijanje.Ovo sada sto se igra je smesno,kupujemo neke igrace koji nekada ne bi mogli da igraju u klubu koji je bio na sredini tabele.Politicari su unistili sve u sportu i jedino im je bitno da zavade navijace radi njihovog interesa.A ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan to vise nije u nadleznosti klubova vec politicara.

Needukovan

pre 6 godina

'Koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!'
(Zoran, 26. oktobar 2017 00:21)

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.

Carpe diem

pre 6 godina

E,dokoni,ako od mržnje nemate pametnijeg posla,stvarno mi vas je žao. Zar sport nije samo igra?Potrudite se da dan provedete lepše,da nešto naučite,a ne da trujete duše mržnjom,jer...ovaj dan nema reprizu!
Pametnom dosta.

C7-5

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)


Pljuvao si po Duletu, ocima nisi mogao da ga vidis a sada navijas za njega i pricas o njemu a coveka, NEMA vise u nasoj kosarci?? Isti si ko ovaj tvoj gazda koji i dalje prica o njemu?? Pa to su nocne more ljudi??

Predrag

pre 6 godina

Obicni navijači i Zvezde i Partizana: Uprave i vođe navijača vas zamajavaju. Oni napunise dzepove drzavnih para a vi se tu nesto kao ložite i prepucavate.

Kemp

pre 6 godina

''crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.''

Auu :D Odričem se Zvezde, tek sada vidim šta je Partizan čoveče! Ajmo crno-beli, o oo oo!

Velicanstveni

pre 6 godina

Mikis@U Srbiji je takodje zakon isti,svaki dinar koji potrosis mora da se pravda i nikakve exel tabele ne pomazu,bukvalno se i kod nas koriste tabele zbog preglednosti i samo zbog toga.Ja takve likove kao sto su uprave Zvezde i Partizana ne mogu da podnesem zato sto se sve zna o njima a oni vedre i oblace po Srbiji.

Veljko C.

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-)
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.

Kosarka je M.kakemegdan 2

pre 6 godina

Odnos komentara u korist tima sa duplo manje navijaca objasnjava sve. Propagandna masina je cudo! Gospodo Partizanovci da skratimo pricu, kada ce te pokazati knjige poslovanja?

Hopla

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica 
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25) 

Udavise ga titule i Evroliga! :-) 

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)
(011, 25. oktobar 2017 23:46)

I jesu ga udavile titule. Onih 13 uzastopnih, i onih ne znam koliko u ABA ligi i naravno evroliga onih x ucesca i ono jedno osvajanje... i tako... Kad vec pomenu lobotomiju... To naravno sve ima bilo kakve veze sa time da je ovaj dug postojao, a to sto ga on zove bajatim zaista nije ucinilo da je nestao... No opusteno, pored lobotomije, znam da nekima ni dedukcija bas nije jaca strana. .

Miskec

pre 6 godina

"Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima..."
Tu je poenta, Partizan je BIO sve to sto si napisao, jer evo sada ce peta sezona kako nema ni jednog pehara. Bolje da ne pisemo o nacinu na koji je taj klub bio sve to sto si nabrojao bio, a posebno o nacinu na koji su svi ti igraci dovodjeni - otimani! Iskreno se nadam da vise ni jedan klub nece dominirati na nacin na koji je to cinio KK Partizan, jer je u tome sporta bilo najmanje! Prestanite u nedostatku argumenata da se pozoivate na istoriju, ko se jos seca svega sto je iza nas?

Mikula

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....

Cika Djura

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.
(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)


PIB KK Crvena Zvezda je isti onaj koji je bio pre UPPR.Adresa Mali Kalemegdan.Tastaturu u ruke i trazi

Košarkaški klub Crvena Zvezda
Mali Kalemegdan 2
11000 Beograd (Stari Grad)
T: 011/262-3500

Dr Nebojsa Covic

pre 6 godina

Doktor Nebojsa Covic uvek izazove paniku medju grobarima koji se odmah mobilizuju i svi sednu za tastaturama "braneci" svoju cast navodno.A covek je lepo rekao istinu.

Vlada

pre 6 godina

Gubitak iz bilo koje godine ostaje na finansijskom izvestaju sve do njegovog izmirenja, nema veze sto je ovo izvestaj za 2016 godinu, on se sagledava kumulativno i tako se prikazuje u izvestaju!!!
Sto se tice gubitka generalno, udruzenja kao sto su sportski klubovi ni ne mogu da imaju dobit jer njihov cilj nije osnivanje za ostvarivanje dobiti, i nije dobit kao dobit niti gubitak kao gubitak, vec je to visak prihoda na rashodima sto se nikad ne desava pa je u glavnom visak rashoda nad prihodima !!!
Ono sto je bitno je da Covke kako ga mnogi nazivaju ne moze da podize dobit iz poslovanja jer ga ni nema pa radi ili za platu ili gratis.
A kad imas plate zaposlenima, troskove zakupa hala, aviona i td ni ne mozes da ocekujes neku dobit taman da si prodao najboljeg igraca na svetu. Klub ima 49 zaposlenih tako da... Sve ima na APR-u koga zanima!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

navijač nemoj opet ispadati ....
gde sam ja pomenuo 2017 godinu?
prividja ti se kao što ti fali jedna nula za vujosevica.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

sm ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!

mesni marezak

pre 6 godina

@Bajfar

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!

Dejan CZ

pre 6 godina

Ja kao zvezdas evo moram priznati da se Nebojsa malo presao u racunici...Dug prema Vujosevicu ne meri se u parama vec u karanfilovim laticama jer ipak se radi o obostranoj ljubavi...

pera

pre 6 godina

Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33) 
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice! 
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Mala digresija, košarke ne bi bilo da nije bilo Zvezde. I to je istorija ako tako vec posmatrate.

epcot

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.

Dušan

pre 6 godina

Možda je vest za tebe 'bajata',za nas nije.Znači 3 mil.e gubitak!! Pa gde je "marketing,ulaznice,tv prava,sponzori"...e moj demagogu!!
I zna on dobro šta je bilans stanja,a šta bilans uspeha,nego prosipa ovo za neznalice!
Partizan je inače Duletu isplatio 150.000 a ostatak je reprogramiran na 7 godišnjih rata po 50.000 e!Tako da se u godišnjem bilansu,može naći samo obaveza od 50.000e.
Partizan u ovom momentu duguje Duletu 2 rate,tj.100.000.e.
I platiće mu.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Da odmah bude jasno, ne volim Covica, naprotiv... Ali, kako ocekujete da ne pljuje po Partizanu kada mu na svakoj utakmici, svakoj, makar i protiv Konstantina, vredjate zenu, sina... Mislim, logicno je da ce vas jos vise mrzeti, ali dobro, Srbija je ovo, nista cudno...

neutralni

pre 6 godina

Dok je zvezda trpela torturu, na sve moguce nacine, bila pred gasenjem, nisu ovoliko plakali i kukali. Kako grobari danas razmisljaju, i koliko ih boli sto nisu prvaci, to je jedan fenomen koji ima naravno osnova u dugogodisnjoj dominaciji. Kao psihologu, posebno mi je zanimljiv onaj vid omalovazavanja: vi ste fmp. I svi dele to ubedjenje, i onda na vestima o zvezdi (fmp) javi se 100 grobara, a posle derbija na 1000. I svi strepe pred medjusobni okrsaj. Teoretski, to je konfuzija, ali se javi moc podsvesti i eto euforije. Da li grobari stvarno misle da, od 90ih pa na dalje, dominiraju, i prestizu zvezdu u titulama, bez favorizovanja od strane pojedinaca na vlasti. Ni oni sami ne veruju da je to moguce.

Zvezdas

pre 6 godina

Oglasi se Covic a onda nagrnu komentari navijaca KK history chanel. Taj klub nikada do sada nije izasao u javnost sa svojim bilansom.Koliki su rashodi, prihodi,kolika dugovanja,koliki je budzet. Sve se krije.I onda izadje jedan covek i baci ih u mulj. Racun blokiran a onda uskoci grad da odblokira racun, Dug Vujosevicu i Dzonsonu .Zvezdin bilans se nalazi na APR.I tacno je da EL vrsi kontrolu poslovanja svih klubova.Zato deco ne skacite bez veze

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Али где је вест да ће партизан добити 2 милиона евра од државе? Зато ботујете овде.

miki_redstar_only

pre 6 godina

Душмани хоће да нас униште па нас само нападају како би ми скренули са шампионског пута! Господин Човић је ходајућа легенда нашег клуба мора да има свако поштовање и поверење сваког правог Делије јер је клуб спасао и подигао на Европски врх и ја му верујем да је вест бајата и да су је пометнули они који мрзе Звезду и њу као кошаркашки симбол Србије региона и европе а нека ови што су тукли судије и отимали играче и коме је држава давала и сада даје из свих разних буџета паре оставе нас на миру да наставимо на миру на врх јер нам је место на врху да будемо први. Пуна подршка Господину Човићу да настави тамо куда треба а ми ћемо ту да пружимо подршку. До коначне победе! ДС 1989

xxx

pre 6 godina

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36) Mi vas odavno gazimo, a ti slep to ne vidiš...

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.


Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.

analiza

pre 6 godina

"Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili."
(nosi fenjer,navija za fener)

Koliko su minuta svi momci gore navedeni odigrali do sada za CZ?Ko su nosioci igre?Prošle godine se znalo,ako ne ide Joviću,ne igra ceo tim,jer je Jović bio bitan,a ne neko ko samo greje klupu.Kapiram da neko ne podnosi Par,ali ne kapiram kako može da ne vidi očiglednu stvar.To je kao da ja verujem da je Gavrlilović bitna karika u Par!I,iako ne navijam za CZ ,ne želim da joj se desi isto što i Par,da oni koji su je uništavali postanu spasioci,koji još očekuju i zahvalnost.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

@nosi fenjer navija za fener ne vidis da ga je covek replicirao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua, 26. oktobar 2017 12:02)

Jesi li ti treći alter ego?

Jedno je sa vesti o Čoviću,drugo sa vesti o odlasku Rajta u Bamberg.
Replicirao sam sebi ,na dve odvojene vesti,sa potpuno istim tekstom?
A posebno je interesantan na vesti o Rajtu gde se potpisuje kao SM lađa i gde zove delije na bojkot kluba.
Pogledaj slobodno.

Srle

pre 6 godina

Jasno je svima pa i onim ostrascenim grobarima da Partizan fabrikuje svoje izvestaje i obmanjuje javnost godinama. Zato su i propali jer nema ko da pokrije sva ta dugovanja a drzava da da vise nema. Cuj gubitak prosle godine 300.000 eura. Potrebno je da drzava posalje svoje inspektore i proveri gde se sve trose pare od naroda ali Partizan se dobro setio i ubacio nove clanove SNS da spreci bilo kakvu proveru.

NoName

pre 6 godina

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom. 

(NoName) 


A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora.

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)


Hahahahah, u kom svetu vi zivite? On je mahao IZJAVAMA? Tebi je to argument? Hoces li da ostavim na stotine linkova ovde sa IZJAVAMA o treniranju i igranju iz ljubavi? Posle se ispostavilo da ta ljubav kosta 300 000 evra na godisnjem nivou. Ili izjavu kako igranje u Prepunoj  Areni donosi gubitak? Ili ces mozda izjavu o Klobucarevih 100 000 evra koji nisu 100 000  nego 200 000 evra? I tebi je TO argument? I pitas me kakve su to tabele iz Eksela koje su overene? Pa  VALIDNE, neoverene ne vrede ni pola lule duvana. U Ekselu su pametni ljudi ostavili opciju PRINT da bi to sto radis moglo da se odstampa i po potrebi overi, potpise itd..Ti verovatno smatras da kad zavrsis rad u Ekselu uzmes A4 list, lenjirom nacrtas tabele i onda to stavis u pisacu masinu i prepises ono iz Eksela i nakon toga stavis pecat i potpis. Gospode, s kim se ja raspravljam.. Veruj mi, ima opcija STAMPAJ 

NoName

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun. 

Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica. 

Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto. 

Lep pozdrav svima.

(mikis, 25. oktobar 2017 23:45)


Ne vidis zasto je Excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda? E zbog toga je Covic magistar, a ti mesas malter u Nemackoj. Ti si vec dao odgovor ali u svoj svojoj zaslepljenosti ti taj odgovor koji si sam dao ne vidis. A on je sledeci , citiram te:" Samo ako imam dokaz( racun za neke troskove) onda to mogu da prikazem u excelu." Ti tvoju poresku prijavu nosis poreznicima, racune ostavljas kod sebe. Ako oni nesto posumnjaju, ti imas dokaz u vidu racuna. Covic je doneo izvestaj u Excelu, preglednije je, lakse za uporedjivanje, ne mislis valjda da je u tv emisiju trebao da ponese tri-cetiri kutije sa racunima? Imas li ti predstavu koliko racuna godisnje napravi kolektiv kao Zvezda ili Partizan? Ako Covicev poreski izvestaj u Excelu nema pokrice u racunima sledi mu krivicna prijava za utaju, zato su te excel table bitnije od Kurira. Je li jasnije?

Misa

pre 6 godina

Igramo lepo i pošteno u granicama mogućnosti , smeta mi to što su nam apetiti preveliki , Partizani su 12 godina uz 95% državnih SPS kombinacija isli u Top 16 kada je od 6 ekipa islo 4 pa su sa skorom od recimo 4:7 išli kao 3. u konkurenciji Budiveljnika i Olimpije ili recimo Šolea ili Kantua. Takvih epizodista više nema , samo najjajači igraju kao u fudbalu 91.

CZ99

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !
(goran, 25. oktobar 2017 23:43

Trlababalan.....Svake godine pricate isto,kako vam ne dosadi...:)Samo se zavali and uzivaj..:*

dovla

pre 6 godina

Sta se palite? Izgleda strasno jer je u pitanju suma u desetorazrednoj valuti. To je 3.5 miliona eura. Za godinu, dve Zvezda ce biti profitabilna. Videcu sta cete da pricate kada se u isto vreme ispostavi da se na JSD izvestaju pojavila mala greska, slucajno pomerili zarez za 3 mesta.

anica

pre 6 godina

(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58
Tacno...al to ne daje za pravo da pljujete po Zvezdi sada, jer kao klub sa manje titula I ne treba da vas zanima gospodine, pljujete i bivseg evropskog prvaka u fudbalu. Koja je muka?

Tanja

pre 6 godina

Gubitak se iskazuje u Bilansu uspeha i odnosi se na period od jedne godine. U Bilansu stanja su obaveze gde i treba da se nalazi dug i to je stanje ukupnog duga na taj dan 31.12 . Nije sporna Odluka.

Terenac

pre 6 godina

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 25. oktobar 2017 23:42)

Zasto excel nije verodostojan? Excel je samo alat za proracune, a podaci koji se u njega unose su druga stvar. Excel izvestaji se koriste i dan danas, finansijski sektor SAD koji se bavi 401k planovima salje klijentima izvestaje iz excela.
Verodostojnost podataka je druga stvar. Ali opet, nekima su verodostojni odstampani kurir clanci i teorije zavere jednog "maga".

Милош

pre 6 godina

Економија је чудо, шта год да напишеш тачно је, а и није тачно.
У губитак фирме за неку годину не улазе расxоди за које знате да ће бити у следећој. Предпостављам да постоје поравнања између клуба и поверилаца, па самим тим та потраживања не могу се књижити као губитак пошто нису доспела.
Друга је прича препуцавања између клубова где је свако у праву а и није, у зависности од количине злобе или тренутне инспирације...

Vlada

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...

Neko Iz Mase

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
 (Realno, 25. oktobar 2017 22:04) # Link komentara

A znaš li ti da je macOS High Sierra mnogo bolji i stabilniji od Windowsa i Numbers mnogo jednostavniji od Excela a možda i efikasniji.

Terenac

pre 6 godina

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)

Lepo odstampas spreadsheet u okviru nekog dokumenta.
A "general" mozda jeste mahao izjavama ali prenesenim izjavama. Verovatno ni ne znas koliko je lako potplatiti novinara da doda koju rec, preskoci neke druge, i uz par priloga, veznika i zareza napravi rusvaj.
Jeste tacno da je ugovor na neku sumu ali dovoljno je da novinar precuti na koliko godina i tu "general" uskace sa svojom magijom.

René Artois

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Grobari kad vide sliku dr Čovića kao kokoške pred zemljotres.....opšta instiktivna histerijja i panika!
Još jednom -HVALA GOSPODINE ČOVIĆU ZA TAČKU NA CRNO BELI POLU-SVET!!!!

Parter B

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.

KLUB NAM GASE!!!

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.

Ukratko dogadjaji idu ovako:

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?

011

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25)

Udavise ga titule i Evroliga! :-)

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)

Bajfar

pre 6 godina

Koji spin.....Izestaj Partizana je o gubitku iz 2016-te godine kada Vujosevic nije bio ni blizu kluba.Tako da je dug prema njemu zabiljezen u izvestajima iz nekih ranijih godina.Ali "legenda" "spinuje" i navodi na svoju vodenicu kao i uvijek a panteri se pale i primaju.Takodje kao i uvijek...

Dule032

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !

UB9RS2

pre 6 godina

Ovi ce ponovo da duguju 20 miliona evra kroz nekoliko godina... Ne mogu da funkcionisu u sistemima koji ih direktno ne favorizuju, ali sada izgleda da ne mogu da funkcionisu ni u sistemima koji ih direktno favorizuju.

Лука Дончић-Звездаш

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

шта каже Дулоа, колики је буџетоа? Јел се пали машиноа? Кад долази Салоа? 'Оће бити БАТињоа?

goran

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !

anica

pre 6 godina

(antiDebil, 25. oktobar 2017 23:48)
Pa dobro...vas doktor drzi casove ljubavi sa kamatom...plus poneki gušozahvat...sa prinudnim busanjem pod Kebinim taktom.

Quincy Miller

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.

Rio

pre 6 godina

Resenje za sve bice kada se drzavi vrate vojni stadion i SC Banjica, a i Teleoptik. Te pare rasporediti klubovima, ne moze jedan klub da otima stadione i sportske centre na kvarno kako nekome padne na pamet. Kao kada bi Zvezda sada na sebe uknjizila SC Tas i kompleks Milicionara, a otela stadion koji ce da se gradi, nacionalni.

veliki strumf

pre 6 godina

Obozavam da citam pisanija ovih sto samo vise po forumima, ali im ne pada na pamet da odu u halu ili na stadion. Vi ste iz golemog grada, iz Laktasa, pa pricate o nekom predgradju. Kako vam vise ne dosade ta lupetanja, stvarno niste zanimljivi. Bilo mesec-dva, davno nije. Nego pitajte vi vaseg Tegija jel ovo uz Stjepana Supanca klub ili sa Malog Kalemegdana. Iznenadicete se i razocarati! Kad vi budete podneli izvestaj, tada mozete nesto da pisete. Ali ono sto je najvaznije: Todoric i ekipa odlicno znaju da vi EL videti necete, jer NE SMETE DA PODNESETE IZVESTAJ! To je najveca istina. Kod nas se sve zna, jeste napisano je u excell-u (znamo da radimo u ovom programu, sto je za Tosketa i ekipu misaona imenica), a vi izvestaj niste podneli DECENIJAMA. 600.000 evra puta 120 dinara = 72 miliona okrugli, a vi prikazali dug od 39 miliona. A gde su drugi OGROMNI DUGOVI? Samo vi nemojte o postenju. Kad vam stigne BAT - cesacete se.

Vlada

pre 6 godina

Koliko ja vidim, ovde piše da je na dan 26.06.2017. KK Crvena Zvezda bila u minusu nešto malo više od 3.2 miliona evra. Da pojasnim dušebrižnicima sa druge strane brda: to ne znači da je toliko bila i u dugu. A onda bih i da podsetim da su dva dana posle toga iz KK Crvena Zvezda počeli da odlaze igrači, počev od Dženkinsa. Tim odlascima je servisiran dug igračima i od obeštećenja koje je preostalo je zarađeno 2.5 miliona evra. A onda su došle i sezonske karte, a valjda je nešto i naplaćeno od sponzora koji nisu davali novac koji su se ugovorom obavezali da daju. To je Čović mislio kada je rekao da je vest bajata.
I posle kažu da nema zlonamernih napada na KK Crvena Zvezda! Samo napred Zvezdo! Sutra protiv Makabija da se trese Arena!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 6 godina

Samo za grobarsku avangardu koji se razumeju u zvanicne finansijske izvestaje kao Mara u .... To sto je izvestaj za jednu godinu ne znaci da troskovi iz prethodnih godina se brisu zato sto nisu nastali u toj godini. Postoji stavka u svakom bilansu kao pocetno stanje a koje cini preneto stanje iz prethodne godine.
Samim tim sto se zna da se DW duguje na danasnji dan skoro 600 k i to ne izmisljamo mi nego vam je sam to trener izjavio i da ce morati da se naplati putem BATA ceo iznos, vi ste ovaj izvestaj falsifikovali jer bi bilo sjajno da za vas da dugujete samo ovoliko. Marfin banka od 1.6 miliona nije neka stavka, a i sam Todoric je rekao da vam je dug izmedju 4.5 i 6 miliona eur (kopira malo Terzinju +/- par miliona)
Nas klub je javno objavio koliko dugujemo jer je to zbir svih dugova nastalih u godinama iza, pokrili smo u julu prodajom igrackog kadra za 2.7 miliona , tako da nemojte vi da razmisljate o nama. Da je bilo bankomata ne bi bilo ni dugova, ali zato vama sipaju nasi zvezdasi dobrovoljno sa 600 k za mali natpis pozadi. USkoro cete morati i duge rukave da stavite, nema vise gde sns sponzori da vam pomognu vise.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!!
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.

Batko

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Aham , mora da ste sve isplatili , ostalo samo jos 60 hiljada...
Ma u stvari, Dule duguje vama ! Ne verujes ?! Kako ?!
Pa vi ste sada SNS klub, vama svi od sada duguju !

Milos

pre 6 godina

Tako je Covicu majstore..sve podatke smo objavili javno i nemamo sta da krijemo za razliku od KK Dinamicnog naprednjaka predsednika Ostoje a vlasnika Andreja.

NoName

pre 6 godina

NoName, 25. oktobar 2017 22:14) 

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123, 25. oktobar 2017 22:36)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.

011

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)

Aleksej

pre 6 godina

Puna podrska doktoru Covicu za sve sto radi,zalosni su napadi koji stizu od komsija koji su naucili samo kradjama i lazima da osvajaji titule njih transparentnost plasi.

Batko

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u

Vidi

pre 6 godina

@Laki dug je 39000 eura ne 39 mil kao u tvojoj glavi. 39 mil evra nije sto i 39000 eur koliki je Zvezdin dug bio tad to je vreme kada Zvezda nije dobila pare od Sponzora zbog Andreja Vucica ali Zvezda prodajom igraca taj dug za minut pokrila i obezbedila 70% budzeta. dovidjenja prijatno.

NoName

pre 6 godina

objasni u exelu 
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34) 

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.

navijac

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!

Needukovan

pre 6 godina

'Koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!'
(Zoran, 26. oktobar 2017 00:21)

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.

Tywin

pre 6 godina

Ovo je finansijski izveštaj za period od godinu dana, odnosno za 2016. To znači da ne predstavlja ukupna dugovanja kluba, već ona napravljena tokom navedene godine. Zato je pominjanje duga prema Vujoševiću smešna diverzija, kao uostalom i optuživanje KKP. Čović ni jednog trenutka nije rekao da izveštaj nije tačan! Sve je jasno svakom razumnom čoveku, bez obzira za koga navija.

ccc

pre 6 godina

Stalno ste optuzivali Vujosevica da je pravio razdor u nasoj kosarci. Oteran je i to politicki, nema ga! Pa ko sada izbija na povrsinu? Onaj koji je sve radio, muljao, pravio svakakve mutne kombinacije koristeci svoje politicke veze. Ovaj covek koga vise niko ne pominje a on, malo malo pa se javi i kuka, optuzuje? Minus CZFMP 379.160.669,41 dinara???? Da li neko moze da izracuna koliko je to eu? Na mom kalkulatoru nema mesta za ovu cifru..

živi bili

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (košarka je samo igra, 25. oktobar 2017 22:54)

Auuu pa ti si već izgubio kume. Vujoševićev ugovor je bio 360K godišnje a bio je na klupi koliko? Dosta bre demagogije, uzeće vam ozbiljnu lovu i džaba vam Vučić sipa lovu, kreću BAT-ovi!

Mikula

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!! 

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise! 

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu! 

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom" 

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4! 

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 

Е а спомени и најважније, НИСУ УГАСИЛИ КЛУБ!!!!!!

SM Ladja

pre 6 godina

Veliki problem je Covic napravio sebi halapljivoscu da unisti Partizan. Covek drzi 2 kluba samo da pokupi igrace da ne dodju kod nas. Mlade nase igrace iz Partizana kadete vrbuje nudeci im 3x vece stipendije to mogu sigurno da ti potvrdim, znam jedno dete.
Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.

skg

pre 6 godina

nemoj se vise plasiti komsija,misija je uspela,vi ste pobedili...komsije su unistene,vise nikome ne mogu nauditi. mozes nastaviti sa svojim poslovima,niko ti ne stoji na putu!

oberin martel

pre 6 godina

Partizan je isplatio Duletu vecinu duga, i nije 600 hiljada bio duzan nego oko 400. Ostala je jos samo jedna rata a to je i sam Dule rekao, valjda oko 60 hiljada evra!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 25. oktobar 2017 21:50)

Slabo ti čitaš latinicu. Dulou je isplaćeno samo tih 60000. Ostalo je više od pola miliona evra. Sve u ime ljubavi. Al sada će to Ostoja da isplati očas..

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

sm ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!

Mali od Bg

pre 6 godina

Hahahaha, dosle komsije u kancelariju ma Mali Kalis pa pustile? Hahaha. Pa i veverice znaju da se nista ne desava u KKCZ bez njegove dozvole, a izvestaj se prvo pojavio na tw profilu "osobe" koja postoji iskljucivo da se spinuje o Partizanu i to iskljucivo sa finansijske strane. A gle slucajnosti sve se desava 2 dana posto je Partizan potpisao ugovor sa Komtrejdom. Prvi sponzor privatna firma posle 100 god, nije vlasnik dozvolio da ga ucenjuju i daje reket KKCZ kao vecina pa se gosn uvredio.

Jankovic

pre 6 godina

Covke napravio 3M duga u godini kad je imao najjeftiniji roster jos od preimenovanja FMPa.
I kad sve to izadje u javnost, ni da porekne, nego spin na Partizan. He-he

zbbz

pre 6 godina

Pusti ti komsije i njihove dugove! Pusti ti da li je bajata vest! To znaci da je tacno da samo par godina posle oprastanja 16M duga i gomile novaca ubacenih u klub, ti si vec u minusu vise od 3M evra???????? Mani ti komsije i njihovog dvorista i ko pusta tu vest.Poenta je da je tacna!!!!

Milos

pre 6 godina

SM Ladja se pre samo par sati predstavljao kao Delija i pozivao na bojkot Zvezdinih utakmica zbog rezultata i uprave. Sad ispada da je ipak grobar:). Klasican model botovanja po drustvenim mrezama preuzet od stranke.Pa vi sad vidite ko podrzava KK Dinamicni naprednjak na drustvenim mrezama.

antiDebil

pre 6 godina

Pazi, Doktor ne zna sta je bilans uspeha a sta je bilans stanja....
(Mesersmit, 25. oktobar 2017 23:34)

Sto bi Andjus rekao ,,a gde nestade to dr ? Jel on doktor ili nije, ili je doktor po potrebi. Da li primecujete da je Dr nestalo iz upotrebe ?'' !

Čovek koji je video papire...

pre 6 godina

Dakle ovako...

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako...

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja:
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara?

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama?

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra?

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa?

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra?

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT?

Ko je državni projekat?

René Artois

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
(Realno, 25. oktobar 2017 22:04)

Ha-ha-ha, dobro si me nasmejao. Nažalost, neću nastaviti dijalog, to činim samo sa osobama koje su dostigle moj nivo inteligencije.

antiDebil

pre 6 godina

Za razliku od Zvezde Partizan je pravio pametne investicije!!!

1. Umesto da ulaze u mladje pogone koji i onako mogu, u stvari mogli su, da se otmu bilo kome, imali su su ulaganja u vruca umetnicka dela, za koje je opste poznato da svake godine vrede sve vise!

2. Uveli su endemsku kripto valutu - igranje iz ljubavi, koja vrtoglavom brzinom rusi Bitcoin i preti da napravi ozbiljan cunami na plateznom trzistu!

3. Svoje poslovanje u 51 nijansi sive uspeli su da sakriju bolje nego da je radjeno "Enigmom"

4. Mozda i najbitnije - uspeli su da naprave kolektivnu lobotomiju svojih navijaca, koji vec dugo ne veruju sopstvenim ocima i onome sto procitaju,koji to znaju, vec su kao sledbenici institucije prevazisli zdrav razum i osnove matematike koja i dalje zivi u neznaju da je 2+2=4!

Crna ovca je pogrdan naziv, ali je crno-bela sinonim za elitu!!! :-)
(011, 25. oktobar 2017 22:30)

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo !
O cemu dalje pricamo, sa kime uopste pricamo, sa onima koji kradu pehare ? Ma daj...

zemi99

pre 6 godina

Najjače od svega je što mečkari brane Ćovica! Tepaju mu, čak su mu i nadimak nadenuli! Oni njega vole!!! A svi znamo kako će se ta romansa završiti!!!

Globtroter

pre 6 godina

Ovaj ne može da ne spomene Partizan na svojim konferencijama i u svojim dosadnim saopštenjima. Zar nije Dule bio problem dva kluba? Od kako je on otišao slušamo prozivke samo sa jedne strane. Šta to govori?

Kosarka je M.kakemegdan 2

pre 6 godina

Odnos komentara u korist tima sa duplo manje navijaca objasnjava sve. Propagandna masina je cudo! Gospodo Partizanovci da skratimo pricu, kada ce te pokazati knjige poslovanja?

Dr Nebojsa Covic

pre 6 godina

Doktor Nebojsa Covic uvek izazove paniku medju grobarima koji se odmah mobilizuju i svi sednu za tastaturama "braneci" svoju cast navodno.A covek je lepo rekao istinu.

košarka je samo igra

pre 6 godina

Aj' u 20 maraka da će ga Vujošević začepiti? Mnogo je kume, mnogo. Nebojši se priviđa Vujoševićev dug, Dule je oprostio 100000 evra, a potražuje 380000, što jeste mnogo, ali nije 600000 evrića. Čović gubi igricu. Sva pakost će se njemu vratiti.

011

pre 6 godina

@kk niko fmp ne moze da zabrani kako ce se zvati.....bole ove reci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (jovan, 25. oktobar 2017 22:29)

Cccccc, pisete, u stvari mekecete, ovo vec ne znam koliko godina, a i dalje ne mozete da napisete bez ozbiljne kolizije sa gramatikom???

2 veka Vuka je pored vas prohujalo s' vihorom! :-)

Cika Djura

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.
(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)


PIB KK Crvena Zvezda je isti onaj koji je bio pre UPPR.Adresa Mali Kalemegdan.Tastaturu u ruke i trazi

Košarkaški klub Crvena Zvezda
Mali Kalemegdan 2
11000 Beograd (Stari Grad)
T: 011/262-3500

Nemke

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...
(broz, 26. oktobar 2017 09:25)

Evo ja cu da ti nabrojim.Prvo Bobi i Bjeli u NBA(Boban direktno iz Zvezde u SAN ANTONIO),to koliko igra,to je druga stvar,dokazao se on u evroligi kao najbolji centar u jednoj sezoni,oborio rekord u prosecnom indexu,u skokovima,u ofanzivnim skokovima itd...Dalje...Nedovic,Micic,Kalina,Gudura,Stimac,Kuzmic,Simon,Jovke,Djenka,Mitrovic,Cirbes,Blazic,Miler(da nije povreda bio bi i dalje najbolja cetvorka u EL) itd...ne mogu svih da se setim.A iz ovog poredjenja mozemo primetiti da ste vi strane igrace vide "izbacivali" nego domace...Macvan i Lucic godinama u "kanalu" ,sva sreca pa ih Sale spasio inace tesko da bi uspeli nesto znacajno kao Kalina na primer, na F4 u dve utakmice imao index 48 ,u polufinale 24 i u finale 24.Judo je bio malo bolji pa je titula MVP fajnl fora za malo izmakla Kalini

laki

pre 6 godina

Pa cekaj. Izvestaj za 2016. godinu ne obuhvata Vujosevica.

A ovaj dug CZ je tacan, to je onda kad je Covic kukao da Zvezda mora da postane 'drzavni projekat' i da drzava pokrije ovaj dug i doplati da bi se napao F4. Naravno, niko nije lud da mu pokriva 3+ miliona pa je usledila prodaja igraca od koje se dobar deo pokrio.
Ali to je samo dug za 2016. gde je 'evropska zvezda' 2012., 2013, 2014.,....

Panteri

pre 6 godina

Panteri jos jednom pokazuju da imaju komplekse ogromne, i da su previse optereceni Partizanom, vise mrze Partizan nego li sto vole svoj klub.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

navijač nemoj opet ispadati ....
gde sam ja pomenuo 2017 godinu?
prividja ti se kao što ti fali jedna nula za vujosevica.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Pustite vi njega "grobari" i njegove frustracije.On se javi jednom u mesec dana , a vi na svaku vest o Zvezdi?!Pamtite vi dobro i 91' i Bari,a bogami i proslogodisnje raskantavanje "avangarde od strane razvojnog tima.
(Quincy Miller, 25. oktobar 2017 22:12)

Hahahhahahahaa a samo kakvih tek vi pamcenja imate,to su istinski kosmari.Ne moze se bez Duleta i Partizana,no nije vam lako,covek vam je ugasio klub.

Sasa

pre 6 godina

objasni u exelu
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NoName, 25. oktobar 2017 22:14

Hvala sto si nam objasio "doktore". Validnost podataka objavljenih u Exelu jednaka je i onim objavljenim na koriscenom WC papiru, ako nisu proverljivi. Mahati gore navedenim papirima i li onim sa Exel tabelama ima isti znacaj ako ne moze da se proveri.
Zanimljivo je da isto tako mase jos jedan covek vec dvadeset godina , a neuke "ovce" mu veruju.

Nadam se da si shvatio "pricu" o Exel tabelama, a ako nisi, molim dobre crtace da ti nacrtaju, ali u Exelu, jer ocigledno je da samo njemu verujes.

"Dijagnosticar", Nis

mikis

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun.
Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica.
Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto.
Lep pozdrav svima.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(Real Madrid, 25. oktobar 2017 22:19)


Potez otimanja Jankovica, Jovanovica i Radicevica je sve pokazao. Realno on je mogao za te pare naci u Evropi mnogo bolje mlade strane igrace koji bi dosli da se dokazu u EL. To je njihova prednost. Al on je ove preplatio samo da ne dodju kod nas. I sad ima problem, jer su oni losi, nemaju veliki upside, a na velikim ugovorima i visegodisnjim. A mi mesto Radicevica nasli Gossa, umesto Jankovica Pecarskog jednog od najvecih prospekata u svom godistu. Ucinio nam je veliku uslugu. Spasao nas je jos jednog velikog promasaja Rakicevica. I to samo svojom halapljivoscu, frustracijama i egoizmom.
(SM Ladja, 25. oktobar 2017 22:51)

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?

Neko123

pre 6 godina

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.
(Neko123)

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom.
(NoName)

A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora. Cela poenta je bila da je Dule preneo kako je vas sponzor IZJAVIO na konferenciji za medije da su sklopili najveci sponzorski ugovor do sada, i onda je pokazivao clanak (opet cinjenica) koliki je bio prethodni najveci sponzorski ugovor. Onda ako imas gram mozga saberes 1+1 i shvatis koliki je sponzorski ugovor potpisan. Nikakve izmisljotine, nikakvi tabloidi, sve izjave sa vasih konferencija za medije. Vi nastavite da primenjujte Gebels-Covic metode ali ima nas kojima jos nije ispran mozak.

pera

pre 6 godina

Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33) 
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice! 
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Mala digresija, košarke ne bi bilo da nije bilo Zvezde. I to je istorija ako tako vec posmatrate.

Veljko C.

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-)
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Opusteno covke pa sa kim se svadjas niko ti ovde ne predstavlja pretnju,Partizan nikad slabiji a sto se tice Zvezde ti si kriv sto si prosle godine preforsirao igrace u ABA ligi vijajuci neke tvoje rekorde svi igraci su ti ostali obogaljeni od povreda pa su pobegli glavom bez obzira.Oterao si i trenera kakvog davno niste imali,trpela je i reprezentacija jel su falili momci koji su igrali za Zvezdu a u Evropi ste mogli bolje proci da nisi lecio neke svoje licne frustracije i sad nekom solis pamet.

Dejan CZ

pre 6 godina

Ja kao zvezdas evo moram priznati da se Nebojsa malo presao u racunici...Dug prema Vujosevicu ne meri se u parama vec u karanfilovim laticama jer ipak se radi o obostranoj ljubavi...

iskreno

pre 6 godina

Ocekivao sam saopstenje posle sinocnjih utakmica.Doktor uvideo da se navijaci koji imaju mozak okrecu protiv njega.Sad ce morati da se otvori i zamaze oci naivnih navijaca.

Jovance

pre 6 godina

Ovoga samo treba kulirati, što bi rekla omladina. Derbi je za 10-ak dana a on već kreće sa potpaljivanjem mase. Partizan je malo zivnuo i njemu se vraćaju košmari. Iako realno Zvezda ima jaču ekipu. Ali u strahu su velike oči. Kažem, lepo uprava da ga iskulira. Neka ga neka se raspravlja sam sa sobom.

Mare slo

pre 6 godina

Partizan jednu pobedio i sastavio koliko toliko normalan tim i on se odmah javlja da nas pljuje, to samo govori o njemu i njegovim kompleksima, šta ti je strah bože dragi, evo iz partizana dve godine niko nije spomenuo Zvezdu, sve je u redu ako je partizan slab a ovamo glumi nekog gospodina.
Majstore gledaj svoje dvorište a nas pusti na miru...

Srle

pre 6 godina

Jasno je svima pa i onim ostrascenim grobarima da Partizan fabrikuje svoje izvestaje i obmanjuje javnost godinama. Zato su i propali jer nema ko da pokrije sva ta dugovanja a drzava da da vise nema. Cuj gubitak prosle godine 300.000 eura. Potrebno je da drzava posalje svoje inspektore i proveri gde se sve trose pare od naroda ali Partizan se dobro setio i ubacio nove clanove SNS da spreci bilo kakvu proveru.

floki

pre 6 godina

(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)
Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima...i to su činjenice ! Uputi se malo,čitaj ponešto,raspitaj se !Pusti lovačke i ribolovačke pričice!
I čisto da znaš,košarku pratim blizu 50 godina !
(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58)

Tacno tako. Kao sto je tacno da je CZV imala vise uspeha do nekih sedamdesetih. E onda od ere Kicanovica i Dalipagica krece dominacija Partizana, ako cemo ga uporediti sa Zvezdom. A kasnije krece i dominacija u citavom regionu. Tacno je da Jugoplastika i Cibona imaju vise evropskih titula, medjutim kada se sve sabere Partizan je ubedljivo najveci klub na ovim prostorima. E sad, iz cisto politickih razloga, gurao se neki privatni projekat kako bi se zadovoljio isfrustrirani deo pucanstva koji navija za CZV, pa je Partizan u malom zapecku par sezona, ali je vrlo verovatno da se to vec ove sezone promeni i stvari jednostavno dovedu na svoje mesto.

Milos Simovic Arandjelovac

pre 6 godina

Ali uvek ta 2011. Alo druze zvezda je postojala i pre tebe, kapiras.
Iskreno , dosta je bilo i povedi ovog tvog Alempijevica zajedno sa americkim studentima.

navijac

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca.
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije.
pare su stigle kasnije.
pametnom je jasno.
pitanje je : šta je prodao partizan?
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

Ti koji nemas pojma, ovo je izvestaj za 2016god, znaci nista iz 2017.god nije uzeto u obzir. I da, ovo je gubitak napravljen samo u 2016oj! Znaci ovim tempom za dve godine opet ste u UPPR-u!

avangarda

pre 6 godina

@pravi a ne plaćeni
Ok sve si lepo objasnio.
Ajde sad objasni kako ste vratili 16 miliona evra duga i od nižerazredne Aba ekipe postali stabilan Evroligaš?

coki

pre 6 godina

Blek Stena...koje vas?mrzimo vise "vas" nego sto volimo Partizan?pa care,vi ste zaboravili na svoj ugaseni klub,presli da navijate za fmp bez blama,imate milion dokaza da to nije cz i opet vas briga,a sve samo da bi se pobedio Partizan,pa nije vazno sto CZ ne postoji,e vidis,to je kada mrzis nekoga vise nego sto volis svoj klub,jer ste za fmp dolazili i po 20.000 ljudi u Arenu,a za CZ par godina za redom,pred gasenje dolazilo vas 150 u Pionir.

država će pomoći Košarkaškom klubu Crvena Zvezda

pre 6 godina

Vujošević nije bio u Partizanu u periodu na koji se odnosi izveštaj, čak nije ni tužio klub u tom periodu tako da gubitak za 2016 nema nikakve veze sa njim. Možda bi Nebojša voleo da Partizan prijavljuje dugovanja kao gubitak iako nisu isplaćena. Dakle, "drž'te lopova" kako bi se skrenula pažnja sa 3,1 milion evra koliko je njegov klub probio budžet u prošloj sezoni. Ekselaši iz železnika neka sami izračunaju koliko je njihov klub potrošio u 2016. pošto znaju koliki je minimalni budžet za igranje Evrolige.(hint: 7+) Sa druge strane, klub koji napada je potrošio svega 300K evra preko planiranog budžeta, a razlog zbog kog nije u plusu je isplata dugovanja Muriću.

Saša

pre 6 godina

Ko o čemu on o Partizanu . Ka se ne sećam kada je bilo ko iz Partizana pomenuo Covica i Zvezdu. Poslednji put Vujošević pre 5 godina . Pa on ce da vuče kompleks dok je živ .

Ne skreci sa teme

pre 6 godina

Covicu,Vujosevic je odavno otisao iz nase kosarke.Rekao si da je on bio glavni problem sto je Zvezda propala.Eto nema Vujosevica i DS,opet neki izgovori.Sve vise licis na Terzica a to nije dobro.I on je bacao prasinu u oci navijacima optuzujuci Karadzica,Partizan,FSS,UEFU,pa na kraju i Kokezu.Voleo bih da gresim a izgleda da ste istog kova.Jadna Zvezda sa vama na celu.

Fidel@@

pre 6 godina

Doticnom gospodinu je Partizan nabio zesce komlekse.Ovo postaje sprdacina ,moze on da prica sta hoce,traume su ostavile neizbrisiv trag.

miki_redstar_only

pre 6 godina

Душмани хоће да нас униште па нас само нападају како би ми скренули са шампионског пута! Господин Човић је ходајућа легенда нашег клуба мора да има свако поштовање и поверење сваког правог Делије јер је клуб спасао и подигао на Европски врх и ја му верујем да је вест бајата и да су је пометнули они који мрзе Звезду и њу као кошаркашки симбол Србије региона и европе а нека ови што су тукли судије и отимали играче и коме је држава давала и сада даје из свих разних буџета паре оставе нас на миру да наставимо на миру на врх јер нам је место на врху да будемо први. Пуна подршка Господину Човићу да настави тамо куда треба а ми ћемо ту да пружимо подршку. До коначне победе! ДС 1989

neutralni

pre 6 godina

Dok je zvezda trpela torturu, na sve moguce nacine, bila pred gasenjem, nisu ovoliko plakali i kukali. Kako grobari danas razmisljaju, i koliko ih boli sto nisu prvaci, to je jedan fenomen koji ima naravno osnova u dugogodisnjoj dominaciji. Kao psihologu, posebno mi je zanimljiv onaj vid omalovazavanja: vi ste fmp. I svi dele to ubedjenje, i onda na vestima o zvezdi (fmp) javi se 100 grobara, a posle derbija na 1000. I svi strepe pred medjusobni okrsaj. Teoretski, to je konfuzija, ali se javi moc podsvesti i eto euforije. Da li grobari stvarno misle da, od 90ih pa na dalje, dominiraju, i prestizu zvezdu u titulama, bez favorizovanja od strane pojedinaca na vlasti. Ni oni sami ne veruju da je to moguce.

Hopla

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu. 

KLUB NAM GASE!!! 

Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat: 

Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno. 

KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom. 

Ukratko dogadjaji idu ovako: 

1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin 
2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine 
3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti 
4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan. 
5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi. 
6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca. 
7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra 
8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora 
9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei 
10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$ 
11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zita 

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo. 

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

Nisi morao toliko da pises ako si samo hteo da ti se svako normalan smeje...

dovla

pre 6 godina

Sta se palite? Izgleda strasno jer je u pitanju suma u desetorazrednoj valuti. To je 3.5 miliona eura. Za godinu, dve Zvezda ce biti profitabilna. Videcu sta cete da pricate kada se u isto vreme ispostavi da se na JSD izvestaju pojavila mala greska, slucajno pomerili zarez za 3 mesta.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Sad kad je isplivao podatak da ste za Kalinica dobili 350k ,a za Gudurica 300k,umesto milion koliko ste prijavili vreme je Covicu da odgovoris odakle ti pare za pravljenje ovako skupog tima.Rocesti ima platu od 600k eura ,sto je vise nego sto vredi kompletan Partizan.Ajmo Covicu ,istinu na videlo ako smes.Samo lud je mogao da poveruje da ce neko vama da da milion eura za ona dva poluigraca.Lengford u najboljim godinama toliko nije kostao.Dosta lazi.Objavite komentar

epcot

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.

nev(j)erovatno

pre 6 godina

Ahaha, magistar-doktor ne razlikuje godišnji gubitak od ukupnog duga.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mandrak, 25. oktobar 2017 22:01)

Da, strasno... i sam sam inzenjer, ali kada sam prvi put dosao u dodir sa finansijama upisao sam finansijske kurseve da bih razumeo o cemu ljudi govore - ne znam tacno kako se to kaze na nasem, ali ovaj covek ne razlikuje balance sheet od profit/loss izvestaja.
Ah, da... upravo je on izvrsio finansijsku reorganizaciju CZ ;-)

Neko123

pre 6 godina

objasni u exelu  
(ivke, 25. oktobar 2017 21:34)  

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv. 
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48) 

Šta oni znaju šta je Excel. Oni smatraju da se izveštaj podnosi kad izvadiš dva lista iz sredine sveske sa kvadratićima, opljuneš olovku, naškrabaš nešto i to je to. A zadavanje funkcija u Excel- u ostavljaju dokonim ljudima. Kako klincima da objasniš da se na razgovoru za bilo kakav ozbiljniji posao jedno od prvih pitanja je poznavanje rada u ofisu(word, Excel, PowerPoint...). Njihov informacioni nivo ne ide dalje od fejzbuka i jutjuba... Uz obavezni Pink i Kurir.
(NoName, 25. oktobar 2017 22:14)

Hahahaha, ala ste vi promašili poentu. Poenta nije upotreba Eksela, poenta je da je Čović (ili neki pomoćnik) otvorio Eksel i napisao brojeve, i onda to pokazivao kao dokaz. To može i moja baba da uradi, i nema nikakve veze s tim da li je Eksel profesionalan program ili ne. Mogu i ja u AutoCad-u da nacrtam kule i gradove na Marsu, ali to je znači da sam ih napravio.

Misa

pre 6 godina

Igramo lepo i pošteno u granicama mogućnosti , smeta mi to što su nam apetiti preveliki , Partizani su 12 godina uz 95% državnih SPS kombinacija isli u Top 16 kada je od 6 ekipa islo 4 pa su sa skorom od recimo 4:7 išli kao 3. u konkurenciji Budiveljnika i Olimpije ili recimo Šolea ili Kantua. Takvih epizodista više nema , samo najjajači igraju kao u fudbalu 91.

Terenac

pre 6 godina

"Dijagnosticar", Nis
(Sasa, 25. oktobar 2017 23:42)

Zasto excel nije verodostojan? Excel je samo alat za proracune, a podaci koji se u njega unose su druga stvar. Excel izvestaji se koriste i dan danas, finansijski sektor SAD koji se bavi 401k planovima salje klijentima izvestaje iz excela.
Verodostojnost podataka je druga stvar. Ali opet, nekima su verodostojni odstampani kurir clanci i teorije zavere jednog "maga".

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.


Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.

CZ99

pre 6 godina

Polako ali sigurno padate ...ne postaje se kosarkaska institucija preko noci, neki covek vam preko noci (to samo moze u Srbiji) obrisao dug od 20 mil. evra , da bi taj isti covek (naravno necu da ga imenujem jer svi znate ko je ) od svog do tada stabilnog i perspektivnog kluba samo promenio naziv i napravio frankenstajna, klub za koji svi znaju da je vestacki i da nije pravi ,klub koji je alter-ego,predstavlja se za nesto sto nikad nije nikad ce ikad biti i naravno da takav frankenstajn nema buducnost ,prosla godina vam je bila maksimum u svemu ,poceo je onaj da dolazi po svoje...svako cudo tri dana traje, ovo vase traje malo vise od tri godine ali se polako blizi kraju !
(goran, 25. oktobar 2017 23:43

Trlababalan.....Svake godine pricate isto,kako vam ne dosadi...:)Samo se zavali and uzivaj..:*

Miskec

pre 6 godina

"Možeš li da konzumiraš informaciju da je Partizan NAŠ vodeći klub u košarci?Po igračima i trenerima koji su prošli kroz njega,po uspesima..."
Tu je poenta, Partizan je BIO sve to sto si napisao, jer evo sada ce peta sezona kako nema ni jednog pehara. Bolje da ne pisemo o nacinu na koji je taj klub bio sve to sto si nabrojao bio, a posebno o nacinu na koji su svi ti igraci dovodjeni - otimani! Iskreno se nadam da vise ni jedan klub nece dominirati na nacin na koji je to cinio KK Partizan, jer je u tome sporta bilo najmanje! Prestanite u nedostatku argumenata da se pozoivate na istoriju, ko se jos seca svega sto je iza nas?

Zvezdas

pre 6 godina

Oglasi se Covic a onda nagrnu komentari navijaca KK history chanel. Taj klub nikada do sada nije izasao u javnost sa svojim bilansom.Koliki su rashodi, prihodi,kolika dugovanja,koliki je budzet. Sve se krije.I onda izadje jedan covek i baci ih u mulj. Racun blokiran a onda uskoci grad da odblokira racun, Dug Vujosevicu i Dzonsonu .Zvezdin bilans se nalazi na APR.I tacno je da EL vrsi kontrolu poslovanja svih klubova.Zato deco ne skacite bez veze

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Da odmah bude jasno, ne volim Covica, naprotiv... Ali, kako ocekujete da ne pljuje po Partizanu kada mu na svakoj utakmici, svakoj, makar i protiv Konstantina, vredjate zenu, sina... Mislim, logicno je da ce vas jos vise mrzeti, ali dobro, Srbija je ovo, nista cudno...

The end is near.

pre 6 godina

Klima se njima TRON polako pa otud ovakve izjave u kojem se kreće pokazivat koliko su kompleksi neizlečivi kad je u pitanju K.K CZV prema K.K PARTIZANU.

Vlada

pre 6 godina

Gubitak iz bilo koje godine ostaje na finansijskom izvestaju sve do njegovog izmirenja, nema veze sto je ovo izvestaj za 2016 godinu, on se sagledava kumulativno i tako se prikazuje u izvestaju!!!
Sto se tice gubitka generalno, udruzenja kao sto su sportski klubovi ni ne mogu da imaju dobit jer njihov cilj nije osnivanje za ostvarivanje dobiti, i nije dobit kao dobit niti gubitak kao gubitak, vec je to visak prihoda na rashodima sto se nikad ne desava pa je u glavnom visak rashoda nad prihodima !!!
Ono sto je bitno je da Covke kako ga mnogi nazivaju ne moze da podize dobit iz poslovanja jer ga ni nema pa radi ili za platu ili gratis.
A kad imas plate zaposlenima, troskove zakupa hala, aviona i td ni ne mozes da ocekujes neku dobit taman da si prodao najboljeg igraca na svetu. Klub ima 49 zaposlenih tako da... Sve ima na APR-u koga zanima!

muamua

pre 6 godina

Nebojsa Covicu ovaj izvestaj je licno izvestaj koji se dobija kada posaljete zahtev apr za finansijske izvestaje.... Zasto spominjete Duleta vujosevica kada njegov dug ne ulazi u 2016. godinu...

NoName

pre 6 godina

Da pokusam ja da objasnim moje vidjenje excela u finansijskim izvestajima. Ja zivim u Nemackoj i tamo placam porez. Na kraju godine lepo predam izvestaj o svim prihodima i rashodima.Na osnovu toga se izracuna konacni porez. Excel se koristi samo kao pomocni alat, da prikazem preglednije sve troskove/prihode. Bez racuna nista se ne vazi. Samo ako imam dokaz (racun za neke troskove), onda to mogu da prikazem u excelu. Isto tako mogu i na papir rukom da napisem, ali opet uz prilozen racun. 

Sad sto magistar koristi Excel kao dokaz o poslovanju to je jedna prica. 

Sasvim druga prica je sto se ovde javljaju neki ljudi,koji objasnjavaju, da je excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda. Ne vidim zasto. 

Lep pozdrav svima.

(mikis, 25. oktobar 2017 23:45)


Ne vidis zasto je Excel u tim izvestajima bitniji od Pinka i Granda? E zbog toga je Covic magistar, a ti mesas malter u Nemackoj. Ti si vec dao odgovor ali u svoj svojoj zaslepljenosti ti taj odgovor koji si sam dao ne vidis. A on je sledeci , citiram te:" Samo ako imam dokaz( racun za neke troskove) onda to mogu da prikazem u excelu." Ti tvoju poresku prijavu nosis poreznicima, racune ostavljas kod sebe. Ako oni nesto posumnjaju, ti imas dokaz u vidu racuna. Covic je doneo izvestaj u Excelu, preglednije je, lakse za uporedjivanje, ne mislis valjda da je u tv emisiju trebao da ponese tri-cetiri kutije sa racunima? Imas li ti predstavu koliko racuna godisnje napravi kolektiv kao Zvezda ili Partizan? Ako Covicev poreski izvestaj u Excelu nema pokrice u racunima sledi mu krivicna prijava za utaju, zato su te excel table bitnije od Kurira. Je li jasnije?

vz

pre 6 godina

svakim svojim nastupom sve vise dokazuje da je, barem podjednako kriv za svu onu zlu krv na relaciji kkp - kk kako god kao I vujosevic. covece, mani nas se. da, imali ste dug toliki I da prodali igrace I pokrili veci deo. problem je sto ste prodali aspolutno sve sto je valjalo, pa ce barem jos 2 sezone da se ceka na neku ozbiljniju prodaju, a el sisa lovu. neka, tako samo. samo "transparentno" postenjacino

KKP

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.
(Cruncher, 25. oktobar 2017 22:4.jes ne zna.zna taj gde djavo spava nego potpaljuje malo ove njegove mackice koje ne znaju nista.

Posmatrač

pre 6 godina

Dokle više o Čoviću?? Koje on u Srbiji da priča nekome o transparetnosti kad sam ima mnogo više putera na glavi. Za Duleta znam da je bio sportski radnik koji je zdravlje ostavio na terenu zbog partizana. Samim tim je naravno zaslužio da svoje pare naplati pošteno naspram drugih lopova koji neodgavaraju uopšte.

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

Najjace je sto je dokument o gubitku tzv.czv izasao na drustvenim mrezama?!sta je s medijima?zasto mu je kkp trn u oku cim veze 2-3pobede?! uopste zasto nas napada?

Milan

pre 6 godina

Da sam vlast sve bi vas rasterao.Ukinuo finansiranje profesionalnih klubova iz budzeta i od javnih preduzeca. Privatizacija pa ko opstane opstane.Objasnio bi lepo narodu da ne dam pare za profesionalne gurace lopte i drustveno sportske radnike.Veoma jednostavno.Pa makar i izgubio izbore.Moje pare za bolnice,vrtice,skole,puteve...ne za uhljebe...

NoName

pre 6 godina

Upravo suprotno, ti si taj koji je promašio poentu. Čović je pokazivao dokumenta, overena, potpisana, rađena naravno u Excelu, za razliku od Generala koji je mahao printskrinovima Kurira i Informera. Tako da tvoja baba može samo Kurirom da maše. Ti možeš Informerom. 

(NoName) 


A u stvari nije. Covic je mahao Eksel tabelama - kakve su to tabele iz Eksela koje su overene?! Dule jeste mahao novinarskim clancima ali ste vi potpuno promasili njegov argument - on je mahao IZJAVAMA (znaci ne izmisljenim tabloidnim clancima kao sto vi hocete da to predstavite) vaseg sponzora.

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)


Hahahahah, u kom svetu vi zivite? On je mahao IZJAVAMA? Tebi je to argument? Hoces li da ostavim na stotine linkova ovde sa IZJAVAMA o treniranju i igranju iz ljubavi? Posle se ispostavilo da ta ljubav kosta 300 000 evra na godisnjem nivou. Ili izjavu kako igranje u Prepunoj  Areni donosi gubitak? Ili ces mozda izjavu o Klobucarevih 100 000 evra koji nisu 100 000  nego 200 000 evra? I tebi je TO argument? I pitas me kakve su to tabele iz Eksela koje su overene? Pa  VALIDNE, neoverene ne vrede ni pola lule duvana. U Ekselu su pametni ljudi ostavili opciju PRINT da bi to sto radis moglo da se odstampa i po potrebi overi, potpise itd..Ti verovatno smatras da kad zavrsis rad u Ekselu uzmes A4 list, lenjirom nacrtas tabele i onda to stavis u pisacu masinu i prepises ono iz Eksela i nakon toga stavis pecat i potpis. Gospode, s kim se ja raspravljam.. Veruj mi, ima opcija STAMPAJ 

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.

Toni Bandera

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.

gagi

pre 6 godina

ja ovde nisam pročitao da je gospodin Čović ovu informaciju proglasio netačnom, samo da je bajata...i da je od komšija....šta to znači bajata???? jel tačna il nije tačna.....to je bitno!!!!

Mirko

pre 6 godina

I mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)

--------
O cemu pricas ti ?
Klub ti se ugasio !
Napravili ste 20 miliona evra duga kroz projekat "Evropska Zvezda" a koji je preko noci izbrisan !
FMP promenio ime u CZV Beograd pa po posle U KK CZV !
Ceo tim ste uzeli iz Zeleznika, doveli preskupe strance i pokupili sve najbolje igrace iz Srbije !
Za tri godine ste napravili opet isto veliki dug !
Napad na Partizan i prozivanje Vujosevica je klasicna prica kad lopov vice drzi'te lopova !

Imate srece sto vam je vodja tu gde jeste pa ce to preko noci opet biti obrisano.

muamua

pre 6 godina

@misa ahahahahaa partizan je na putu za final 4igrao protiv panatenaikosa i makabija.....to su timovi koji su tada harali kosarkom... Zamisli danasnju kosarku kad barselona izgubi kod kuce od jedne ekipe ili izgubi od zvezde...

dking

pre 6 godina

Ovaj ne može bez Duleta. Opsednut, zaljubljen, začaran, očaran... ne prođe dan da ga ne pomene, a njega nema već godinama. Tako će i za Mutu izgleda, vreme je.

muamua

pre 6 godina

@veliki strumfe pa evo ti apr stranica pa pogledaj izvestaje partizana do 2014mozes da gledas skidas u fajlu koji ne znam da li ti umes da otvoris, posle 2014 za sve firme se salje zahtev putem maila c c c

Cruncher

pre 6 godina

Legenda iz Železnika bi kao doktor mašinskih nauka, ali pre svega kao iskusan privrednik morao da zna razliku između bilansa uspeha i bilansa stanja. Dakle, ovo što Zvezda i Partizan prikazuju u dokumentima je rezultat poslovanja za period 1.1 - 31.12.2016. godine. Gubitak iskazan u ovim dokumentima se odnosi samo za 2016. godinu. Obaveze klubova su iskazane u bilansu stanja tzv. grupa konta 4 gde bi trebale da se nalaze i obaveze koje Partizan ima prema Vujoševiću. Za one kojima računovodstvo nije blisko, bilans uspeha je kao protočni bojler, a bilans stanja bazen u kome se taloži voda iz bilansa uspeha. Čudi me da g-din Čović ne zna ove stvari i ispaljuje amaterske izjave.

aleksa

pre 6 godina

Ne znam odakle im obraz da pricaju o finansijama,i jedan i drugi klub posluju sa ogromnim gubicima koji mi,obican narod,placamo i finansiramo,ajde necu da kazem sta su.

živčan_neki_lik

pre 6 godina

Али где је вест да ће партизан добити 2 милиона евра од државе? Зато ботујете овде.

broz

pre 6 godina

Malo objašnjenje needukovanom...Partizan već par sezona ne igra evroligu,ali skoro da nema kluba u evroligi, koji nema nekog igrača Partizana...Vesterman u CSKA,Gist u Pao,Musli i Gagi u Španiji,Milutinov u Oli,Veseli u Feneru,...da ne širimo priču na evrokup,gde je Džerels jedan od najboljih igrača,Mačvan u Bajernu, Lazme u Uniksu, Gordić u Cedeviti,...e sada bih voleo da mi ti ispričaš o pet igrača Zvezde,koji su uspeli posle Zvezde bilo šta da naprave...Bobi??? Hahaha...Miler,Cirbes,Tompsoni,admiral,Šilb,Vilijams...kuku,kuku,kuku,ni google ne pomaže u pretrazi...

Predsednik kućnog saveta

pre 6 godina

Prva tačka sastanka kućnog saveta : Komšija koji se bave komšinicom.
Druga tačka : Zašto komšinica istresa svoje mrve u zajedničko dvorište?
Treća tačka : Koliki je dug prema Infostanu ?
Četvrta : Razno

anica

pre 6 godina

(Dule032, 25. oktobar 2017 23:58
Tacno...al to ne daje za pravo da pljujete po Zvezdi sada, jer kao klub sa manje titula I ne treba da vas zanima gospodine, pljujete i bivseg evropskog prvaka u fudbalu. Koja je muka?

Zoran

pre 6 godina

Hajde da skinemo rukavice, da pisemo kako jeste. Na stranu rezultati, roster, napredak kroz sezonu.KLUB NAM GASE!!!Pisao sam jos tada da dolaskom Danilovica na celo Kosarkaskog Saveza Srbije pocinje pravljenje novog sistema ciji je cilj da KK Partizan uspostavi ponovo Partizanov protektorat:Dogadjaji koji su potom usledili samo potvrdjuju ono sto je jos tada bilo ocigledno.KSS je jasno izrazio plan da preuzme domacu ligu, a znamo sta nas ceka u istoj kada taj covek koji je kreirao Partizan koji otima, preti, ucenjuje bude dosao na celo Saveza koji upravlja domacom ligom.Ukratko dogadjaji idu ovako:1. KK Partizan preuzima kao VD kum Iskrin2. Muta koji vec 2 godine javno hvali Vucica preuzima mesto trenera i uverava navijace Partizana da uzimaju titulu za 2 godine3. Onda SNS Ostoja preuzima KK Partizan, covek zadatka sa sumnjivom proslosti4. Nedic, generalni sekretar Vlade, Vucicev prvi saradnik formira UO KK Partizan.5. U UO im ulazi Loncar koji je ujedno predsednik KKK Radnicki iz Kragujevca koji je ove godine nekim magicnim trikom prebacen 2 ranga vise i nastupa u prvoj ligi.6. U UO im ulazi predsednik KK Dinamika koji im je poklonio i Mutu i par igraca.7. Ciste im se BAT zabrane u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra8. U klub im ulaze drzavni sponzori kao da oni ove sezone napadaju F4 Evrolige, dok mi ostajemo bez drzavnih sponzora. Duplo vise novca dobijaju od drzavnih sponzora9. Kao sponzori im se pojavljuju privatne firme ciji su vlasnici Zvezdasi, i to sa iznosima daleko vecim u odnosu na naseg sponzora Huawei10. Muta kuka da im je budzet 300.000 evra a dovode igrace koji ih kostaju vise. Samo 3 Amerikanca ih kostaju preko 1.000.000$11. U medijima peru celu pricu, prenose se prijateljski mecevi i to se placa satro eto prihoda bla bla bla, a brdo love im ulazi ispod zitaI mi sad treba ovde da pricamo o rezultatima, razvoju ekipe, pojacanjima, a vezane su nam ruke i noge, vucemo bukagije a cutimo.Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
(Parter B, 25. oktobar 2017 23:36)
Sve je Ovo već vidjeno pre Par sezona samo u vašu korist pa ako je ovo tačno što pišeš zelim vam da se opet ugasite ali ovaj put po sve

xxx

pre 6 godina

pitanje je : šta je prodao partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55)

odgovor: partizan nije prodao, partizan SE PRODAO SNS-u
(Batko, 25. oktobar 2017 22:15) Čović-vaša legenda, to mi dođe mnogo veća bruka. Kad malo porasteš, samo će ti se kasti...

Hopla

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio? 
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)

A vi ste dosli do toga da se kunete u Covica... Da, zaista, ko li je tu ludji...

analiza

pre 6 godina

"m ladja
ne predstavljas se više kao delija?
lepo si rekao da je čović mogao da nadje bolje mlade STRANE igrače.
u tome i jeste razlika,zvezda razigrava srpske igrače!"
(nosi fenjer,navija za fener)

Cuveni srpski igraci,potencijalni reprezentativci,kao sto su Ročesti,Feldin,Lesor,Antić,Bjelica...Dajte malo razmislite pre pisanja-prošle godine CZ jeste razigravala srpske igrače(Mitrović,Lazić,Jović,Kuzmić),ove godine to apsolutno nije tačno.

Da li će neko da me cenzuriše?

pre 6 godina

Crno-beli papir kaže da "Udruženje KK Partizan..." dok crveno-beli papir kaže "KK Crvena zvezda", crno-beli papir ima PIB 101368803, crveni-beli ne pominje svoj PIB. Nisam Kolumbo, sa talentom za velika otkrića, ali pitajte Čovića, to bi novinarski bilo na mestu, da li je KKCZ udruženje, kao što je KKP, ili je vlasnik KKCZ privatno lice, i ko bi to onda mogao da bude. Vi ste mali pantergančići i vas bata Čovke može žedne da prevede preko vode, ali mi koji ga znamo, o da, znamo za njegove doskočice i alhemiju kojom od peska pravi zlato, otpisuje milionske dugove i stavlja tačku na crno-beli svet, i greši: crveno-beli svet postojao je u vreme komunizma, kad je on, sin radnika, sa deset prstiju zaradio fabriku, a crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.

...

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

podsecas me na Vucica kad pocnes tako da spinujes u nedostatku argumenata i cinjenica...

zapadnobalkanskinealbanac

pre 6 godina

Da se manes ti KKP-a vise, zajedno si sa sadasnjim vlastima doveo partizan skoro do bankrota. Dok je partizan osvaja titule, bilo je barem nekog reciprociteta u davanju novca u oba kluba. Pa vi danas igrate u slicnom sistu kao i KKP kod Vujosevica. Ne mogu 16MIL duga samo da nestanu, videcemo uostalom u narednim godinama.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

@nosi fenjer navija za fener ne vidis da ga je covek replicirao
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (muamua, 26. oktobar 2017 12:02)

Jesi li ti treći alter ego?

Jedno je sa vesti o Čoviću,drugo sa vesti o odlasku Rajta u Bamberg.
Replicirao sam sebi ,na dve odvojene vesti,sa potpuno istim tekstom?
A posebno je interesantan na vesti o Rajtu gde se potpisuje kao SM lađa i gde zove delije na bojkot kluba.
Pogledaj slobodno.

dragan

pre 6 godina

Bajato bre, koga briga sta je bilo prosle godine, osporite ako mozete neki noviji godisnji izvestaj, za tekucu ili narednu godinu npr.
(Toni Bandera, 25. oktobar 2017 22:01)
Prijatelju ovo je najnoviji izvestaj! Noviji od ovoga (za 2017) bice u leto 2018 godine. Tako da...

Срећко Несрећа

pre 6 godina

Najjace od svega je ovde sto "avangarda" vice na sva usta da Zvezda ima drzavni bankomat, pa vodju, pa svasta nesto... A SNS im u Fk (titula data na tacni prosle godine), "istaknuti clan" i "biznismen" iz Cacka im predsednik KK, ali ne, oni nisu drzavno mezimce, oni nisu SNS. Oni su "avangarda" (ni oni ne znaju sta znaci to). Oni su antisistem. Oni su borci za slobodu... Hvala V....
(Mikula, 26. oktobar 

Не спомињи фудбал и антологијски изгубљену титулу која је била намештена

спортски уметник

pre 6 godina

Koliko igraca koji nesto znace u EL ili NBA je za 13 godina izbacila ta cuvena akademija kosarke? Osim Pekovica (Crna Gora) jedino je Krle bio nivo koji se ocekuje od vrhunskog kosarkasa iz Srbije. Svi ostali su bili vodonose za krug dvojke. Tepicu izvini. Ti jesi bio prvak EL sa PAO, ali ti si u toj ekipi samo dodavao saigracima peskire. Dok je 'akademija' skolovala igrace nasa reprezentacija je strmoglavo padala, jer je akademija pravila trkace-ratnike,a zna se da smo mi oduvek bili umetnici. Cim je akademija prestala sa radom, reprezentacija se vratila na mesto koje joj pripada jer u njoj vecinu ne cine ucenici 'akademije'. U 'akademiji' su igraci uceni da igraju dekadentnu i retrogradnu kosarku na kos manje, sto je davno prevazidjen stil u celom svetu. Uostalom, najveci sin 'akademije' nigde u trenerskoj karijeri nista nije uradio osim u Bg. Zasto!!!??? Cim su na scenu u reprezentaciji stupili umetnici van akademije, odmah je sve postalo bolje, bas kao i nekada u stara dobra vremena. Ps. Ne spominjite Tomasevica i Vujanica kao produkt akademije koji je nesto znacio u EL, jer su oni skolovani u Zvezdi i kao gotovi igraci presli u 'akademiju'. I naravno cekam da mi kazete ko je osim Pekovica i Krleta nesto znacio u EL ili NBA. Izvol'te..guknite.
(Needukovan, 26. oktobar 2017 09:00)

Није те срамота после овога што си написао. Излишно је причати уопште о Партизановим играчима, зато боље погледај у своје двориште мало,који је то Звездин продукт који је нешто направио у Евролиги и НБА? Бјелица? А да, Бјелица је из Партизанове школе кошарке....ко још?

prokupcanin

pre 6 godina

da li mogu na netu da nadjem i procitam potpisane ugovore sa igracima, strucnim stabom i svim zaposlenima (oba sportska drustva)? da li mogu da vidim isplatne liste za sve zaposlene? gde je dokaz da su prijavljeni i da se placa porez na plate i sve sto drzava nama naplacuje? gde se se moze naci kompletan izvestaj umesto eksel tabele i nestvarnih cifarau njima (ne postoji mogucnost da se cifre provere, samo da se njima prepucavamo). tek tada se moze sa pricom o transparentnosti i postenju! sve same postenjacine...

спортски уметник

pre 6 godina

Excel je Microsoftov najkorišćeniji program u poslovnom svetu, dok su nakorišćeniji programi grobara tv pink i grand tv.
(René Artois, 25. oktobar 2017 21:48)

рече лик који са поносом пева кебине песме на утакмицама

спортски уметник

pre 6 godina

@izveštaj je iz juna meseca. 
guduric,jović,mitrović,onaj u makabiju,kuzmic,aranitovic partizanu...svi su prodati kasnije. 
pare su stigle kasnije. 
pametnom je jasno. 
pitanje je : šta je prodao partizan? 
(nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 21:55) 


Али Аранитовић Партизану...па та лаж би могла да ти прође само код таквих као ти. Сви добро знамо да "ex-fmp" динара није добио за Санија, већ да је Сани на суду добио раскид уговора

Hopla

pre 6 godina

Koliko nas ovi mrze samo zato što smo najboji,najveći i najpopularniji srpski klub!!!! 
Nije ni čudo,mrzeli nas i njihovi ideološki očevi,sve učinili da postanemo deo njih,ali nije im uspelo.
(Crvena Zvezda 1913, 25. oktobar 2017 23:33)

Ovde se prica o kosarci, ne o fudbalu... Nesto si pobrkao...

Federer

pre 6 godina

Nek neko objasni magu i njegovim praznoglavim pristalicama da se radi o prihodima i rashodima za 2016. godinu. Dule je otisao, kad?

Stvarno neverovatno da je Zvezda napravila gubitak od 3 miliona evra za samo godinu dana. Covek ce da ih zatvori brze no sto ih je osnovao. Nije u dobrim odnosima s nekim visokim drzavnim funkcionrima sto ce znaciti da nema poklona drzave 18 miliona evra kao pre 6 godina.

Jankovic

pre 6 godina

Neko je cacnuo tamo gde boli?
Zar sve nije transparentno? Kad izadje papir u javnost onda je to bajato. Aj da ne verujemo dokazima nego recima ovog coveka, dokazanog postenjacine.

Hopla

pre 6 godina

Hoce SNS da udje u Zvezdu! Spreciti po svaku cenu... 
(Bari 91, 25. oktobar 2017 23:31)

Za pocetak mora da izadje da bi ponovo mogla da udje...

Djalma

pre 6 godina

Pazi njega, problem ima sto se budzet puni u hodu. Znaci u hodu ce se napuniti do 10 milki.
Ma napadni ti Duleta jos jace i pojacaj botove. Garant ides u legendu. Opet.

C7-5

pre 6 godina

ej bre grobari stigli ste već dotle da tvrdite da je dule OPROSTIO!?dule nekom nešto oprostio?
sad kad vas oplete neće biti 600 već 700 k. evra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 25. oktobar 2017 23:31)


Pljuvao si po Duletu, ocima nisi mogao da ga vidis a sada navijas za njega i pricas o njemu a coveka, NEMA vise u nasoj kosarci?? Isti si ko ovaj tvoj gazda koji i dalje prica o njemu?? Pa to su nocne more ljudi??

xxx

pre 6 godina

Mi i da osvojimo ABA ligu i obezbedimo Evroligu klub ce biti u kanalu jer su nam tokovi novca prekinuti a ovamo rade pricu za KK sa najviseg drzavnog nivoa. Ciste im teren da nas pregaze to samo slep ne moze da vidi. Toliko od mene. Dosta vise politicke korektnosti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Parter B, 25. oktobar 2017 23:36) Mi vas odavno gazimo, a ti slep to ne vidiš...

Sve je laz

pre 6 godina

Na stranu Coviceve spin manipulacije,mene zanima zasto Partizan i drugi klubovi moraju da vracaju dugove sa sve kamatom a Zvezda ne? Ili to ima neku cenu? Molim za odgovor,hvala unapred.

Terenac

pre 6 godina

(Neko123, 25. oktobar 2017 23:27)

Lepo odstampas spreadsheet u okviru nekog dokumenta.
A "general" mozda jeste mahao izjavama ali prenesenim izjavama. Verovatno ni ne znas koliko je lako potplatiti novinara da doda koju rec, preskoci neke druge, i uz par priloga, veznika i zareza napravi rusvaj.
Jeste tacno da je ugovor na neku sumu ali dovoljno je da novinar precuti na koliko godina i tu "general" uskace sa svojom magijom.

SvjemirX

pre 6 godina

Samo jedna "sitnica" - 18.10. (dakle, pre 7 dana) je Duško Vujošević bio gost na jednoj televiziji i na konkretno pitanje voditelja "Koliko Vam Partizan duguje" odgovorio "negde oko 370.000 eura". Snimak emisije postoji i na YouTube-u, te je lako proverljiv. Mislite li da legenda Železnika i njegovi botovi znaju bolje od samog Vujoševića kakav je ugovor imao sa Partizanom?? Još jedna u nizu laži u kojoj je Legenda uhvaćena, ali bez obzira na činjenice, njegovi sledbenici će nastaviti da nas ubeđuju u njihovu istinu. Da je neko izneo ovakvu nebulozu na račun gazde iz Železnika, dotični bi već izdao 17 saopštenja i pokrenuo tužbu. Da li on misli da smo baš toliko naivni??

Del Piero#10

pre 6 godina

Bilo je da Vujošević unosi tenzije između dva kluba i da truje narod i atmosferu. Evo već tri godine je prošlo bez Duleta u srpskoj košarci a ovaj uporno debatuje sam sa sobom, stalno izmišlja samo da se daju izjave. Niko ga iz Partizana nije dirao. Zanimljivo da se ova izjava događa u trenutku kada Zvezda beleži četiri poraza u pet utakmica... Stari je to političar, zna kako da zamaskira svoje greške i poraze i prebaci sve na drugi kolosek.

Hopla

pre 6 godina

@ Davljenik se i za slamku hvata.Tako i on za gos Duleta Vujosevica 
(juzni front, 25. oktobar 2017 23:25) 

Udavise ga titule i Evroliga! :-) 

A evo je jos ko zna koja potvda onoga sto ranije napisah - kolektivne lobotomije crno-belih ovcica "institucije" i to u punom sjaju! :-)
(011, 25. oktobar 2017 23:46)

I jesu ga udavile titule. Onih 13 uzastopnih, i onih ne znam koliko u ABA ligi i naravno evroliga onih x ucesca i ono jedno osvajanje... i tako... Kad vec pomenu lobotomiju... To naravno sve ima bilo kakve veze sa time da je ovaj dug postojao, a to sto ga on zove bajatim zaista nije ucinilo da je nestao... No opusteno, pored lobotomije, znam da nekima ni dedukcija bas nije jaca strana. .

Realno

pre 6 godina

@Rene Artois Ja ne znam zasto smo uopste i gubili vreme da odgovaramo na svakakve komentare :) Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Video tu drugu vest da Partizan duguje 39 miliona dinara a zanimljivo da Covke nije video da Efempe duguje bivsem treneru Radonjicu 4 zaostale plate.

Dzoni

pre 6 godina

Covicu, imenuj te vase "komsije". Klubu iz Zeleznika komsije mogu da budu iz Zarkova, Sremcice ili Rusnja. Koji su?
(Aki, 25. oktobar 2017 21:36)
Nemoj samo Sremcicu u negativnom kontekstu, Sremcica je apsolutno grobarski kraj, grmi sa svih strana Sremcice!!! :)

dragan

pre 6 godina

Ovom funkcioneru SPSa verovati ? Molim pitanje pro vladinom klubu tkzv CZ pitanje-kojim sportom se uspešno bavio ovaj da zaslužuje fotelju ?

kile

pre 6 godina

Čekaj, ne razumem. Morao sam nekoliko puta da pročitam njegovu izjavu da bih razumeo. Šta znači to je "bajata" vest i to da Partizan pokušava da podmetne?? Šta da podmetne?? Šta je KKP kriv ako su svi podaci javni?? Meni sve ovo liči da KKCZ neće još dugo...
A sa druge strane upoređivati finansijski rezultat jedne godine sa dugovanjima (koja su nastala prethodnih godina) su babe i žabe. Ubeđen sam da on to zna ali misli da smo mi ovde neuki pa će da prođe...

Kemp

pre 6 godina

''crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, gde luča mikrokozma svetli i bori se s tamom i pobeđuje tamu (manihejsko učenje). Zato se na crno-beli svet ne može staviti tačka, on je uslov svakog postojanja.''

Auu :D Odričem se Zvezde, tek sada vidim šta je Partizan čoveče! Ajmo crno-beli, o oo oo!

Real Madrid

pre 6 godina

Covic se hvalio kako ima obezbedjeno 6M za tu godinu... A u minusu je 3 Miliona 100 000€. Znaci Covic je potrosio 9 (DEVET) miliona i 100 000€. I posle kukanje i spin kako je budzet zvezde 2,5M.
Ali, samo spin radi.
Jer, kako drugacije protiv dokaza i cinjenica.

Duka

pre 6 godina

Napadnes Vujosevica i botovi krenu kao mravi.
Ali dobro je to sto im uporno naturas tu 2011 pa neka razmisljaju.
Da se ne zabiravi da ste fmp.

fifi

pre 6 godina

Pazi ovo, dokle to ide?? Dr prica o Partizanu a ne o tome odakle minus kluba od 379.160.669,41 dinara?? To su stotine miliona dinara? On prica o tome da je prikriveno dugovanje Partizana?? To je bitno a to kako bre napravi toliki minus i to u 2016. godini a igras EL, osvajac si ABA i drzavnog prvenstva, to nije bitno. Kaze da je transparentno?? Pa gospodine Covicu i ove godine se ubulite za jos toliko para i vi ste ugasili klub. A onda okrivite Partizan i ovu vlast istu tu vlast koja vas je podigla iz pepela i milionskih dugovanja koji su isparili i NIKADA nije objavljeno kako je taj novac vracen, koliko i kome?? Ali je sve transparentno??

Dušan

pre 6 godina

Možda je vest za tebe 'bajata',za nas nije.Znači 3 mil.e gubitak!! Pa gde je "marketing,ulaznice,tv prava,sponzori"...e moj demagogu!!
I zna on dobro šta je bilans stanja,a šta bilans uspeha,nego prosipa ovo za neznalice!
Partizan je inače Duletu isplatio 150.000 a ostatak je reprogramiran na 7 godišnjih rata po 50.000 e!Tako da se u godišnjem bilansu,može naći samo obaveza od 50.000e.
Partizan u ovom momentu duguje Duletu 2 rate,tj.100.000.e.
I platiće mu.

Neko Iz Mase

pre 6 godina

@Rene Artois ne zna taj sta je Windows a ne Excel.
 (Realno, 25. oktobar 2017 22:04) # Link komentara

A znaš li ti da je macOS High Sierra mnogo bolji i stabilniji od Windowsa i Numbers mnogo jednostavniji od Excela a možda i efikasniji.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Jeeste Covke i vase komsije su pustile vest da si odradio fuziju sa Efempeom i izbrisao dug stare Zvezde koji je iznosio 16 miliona evra. Sve se zna.

laki

pre 6 godina

Ovo se zove transparentnost.
Kad ti neko slika i izbaci papire javno a ti kazes da je 'bajata vest' i pogledajte Partizan. E moj Covicu u lazi su kratke noge.
Nabio si dug za godinu dana 3 miliona a ko zna koliki je kad se sve sabere od 2011. Mozda premasuje Partizanov od 6 miliona, ne bi me cudilo uopste.

Vlada

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...

Sumnjam, dakle postojim (Dekart)

pre 6 godina

(Da li će neko da me cenzuriše?, 26. oktobar 2017 08:54)

Eto, niko te nije cenzurisao, ali posle ovog sto si napisao, definitivno je trebalo da budeš cenzurisan. Osim ako ovo nije bio sarkazam, u kom slučaju svaka čast! Ne znam šta xxx misli o tome. Ipak je on stručnjak za sarkazam...
(Vlada, 26. oktobar 2017 09:37)

Niko me nije cenzurisao, to je dobar znak, i dokaz da će i ovo biti lani. "Ali posla ovoga što si napisao definitivno je trebalo da budeš cenzurisan". Vidiš kako si nevešt u pisanju, kažeš da je trebalo da budem cenzurisan, a fali obrazloženje - "jer to što si napisao nije tačno, nema smisla... zato i zato i zbog toga i toga"", i tako dalje i tome slično. Odgovori, pošto vidim da te je pogodilo moje pitanje - da li je KKCZ udruženje ili ima privatnog vlasnika? Ti bi ovo cenzurisao? Ajde! "Ja se sa vama ni u čemu ne slažem ali sve ću učiniti da se vaše mišljenje javno objavi", pisao je Volter pre 250 godina, a ti bi u 21. veku cenzurisao obično pitanje, koje nije lišeno osnova. Gukni, vidim da nisi pantergančić, nego upućen u "problem koji se nagomilao": da li je KKCZ udruženje ili je u vlasništvu jednog tajfuna?

спортски уметник

pre 6 godina

Dakle ovako... 

Pošto ovde ima puno spinovanja i botovanja, da kažemo u cilju istine ovako... 

Činjenica je da je finansijski izveštaj Crvene zvezde objavljen na twitter nalogu Partizan.net?

Da li ste očekivali da će druga strana prećutati ovo? Posebno što to radi neko ko krije svoje papire godinama? A sve dostupno na sajtu APR.

I zbog toga i nekoliko pitanja: 
- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug od 210.000 evra Edi Muriću? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug Džamaru Vilsonu od 13.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan i dug prema „Marfin Banci“ od 1.600.000 evra? 

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema „Hali sportova“ od 5.000.000 dinara?

- Da li je u ovom finansijskom izveštaju prikazan dug prema hali „Aleksandar Nikolić“ od 12.000.000 dinara? 

- Da li je u ovom izveštaju prikazan dug prema Andreji Milutinoviću od 64.000 evra sa kamatama? 

- Da li je u ovom izveštaju i zaostala dugovanja prema bivšim igračima Dejanu Musliju, Marku Đekiću i Marku Čakareviću, suma od pola miliona evra? 

- Da li je u ovom izveštaju i minusu, prikazan i poreski dug od 1.500.000 evra do nepoznatog iznosa? 

- I konačno, da li je u ovom izveštaju prikazan i dug prema višegodišnjem treneru Dušku Vujoševiću od 600.000 evra? 

Da li su prikazani u ovom izveštaju i ostale obaveze kluba koje se nalaze na FIBA BAT? 

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20)

У циљу спиновања и ботовања још један ботовски коментар. Партизан.нет нема везе са клубом, то је навијачки налог, а комплекси из предграђа су толики да очекујем да ће сутра писати саопштење и на фејс статус неког дете који напише да је Партизан најбољи, јер зар таква провокација олако да прође....а што се тиче свега што си ти навео све је то млаћење празне сламе исто као и твоја и легенда, велика већина тих дугова је враћена, а ти да имаш папире ти би то и објавио, а не би млатио у празно, то вас највише и боли

Krčag ide na vodu dok se ne razbije

pre 6 godina

Crno-beli svet postoji od postanka kosmosa, a mali pantergančić koji pojma nema da je to manihejsko učenje, borba svetosti protiv tame ili borba dobra protiv zla, to je i suština hrišćanstva, kikoće se jer je neuki talambas, koji zamišlja da je suština sveta u crveno-beloj boji. Jeste, ali to je po komunističkoj teoriji, kad je sin radnika na pošten način mogao da stekne fabriku. Pantergančiće i ne slute zašto je njihov bata Čovke opet u buli? Zato što su dvojica jakih navijača CZ, koji su sve učinili da Partizan nestane, shvatili da im ovaj tajfun, na krilima moralnog gmizavca, ispred nosa otima KKCZ, onako podmuklo i iza leđa (radiće tu sud, dokazivaće tajfun da je uložio svoj novac u spas kluba, da je on vratio 16 miliona, i da je danas vlasnik), a drže ga još u CZ dok ne prođe beogradski F4 (i to će državu da košta 5-6 miliona, ko će da puni halu zbog Španaca i Turaka), kad sve to prođe, bez CZ, osim ako se ne bude igrao F9, a onda sledi tačka na "podvalu iz predgrađa", poznatu kao FMPCZBGDivaĐilasIdeaAgrokorTodorić, za ovim je raspisana crvena Interpolova poternica, kao za Terzu nekada, pa koliko vi to "interpolovaca" imate u stubu?

спортски уметник

pre 6 godina

Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić. 
Svi ove godine priključeni. 
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima. 
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili.
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 09:50)


и сви они заједно имају 5 минута на паркету....почели ботиви да спинују и друге називају ботовима, одлична камуфлажа

А ко? Јeл' ja?! А тeк они! Шта су свe они радили...!

pre 6 godina

Нијe ми јасно, зашто Човић финансијски извeштај из свог клуба и eвидeнтни губитак што само по сeби и ниј ништа спeцијално чудно - цeла држава јe у минусу, а спорт поготово - упорeђујe са Партизаном, који јe такођe у минусу. Зашто с уопштe бави Партизаном и скрeћe тeму са својих губитака на нeкакву тeорију завeрe и комшилук?! Да нe дужим, како год да сe окрeнe код нас јe спорт играчка за УДБУ и провeрeнe пeрачe новца.

Marko Niš

pre 6 godina

Bilan o godišnjem gubitku pratiš baš tu u godišnjem bilansu uspeha a prethodni dug napravljen od početka pratiš u bilansu stanja. Potpisane odluke prate godišnji bilans uspeha. Prema tome gubitak za 2016. je tačan. E sad što Partizan ima ogroman dug iz ranijih godina a Zvezda ne to je drugi problem. A da li je gubitak saniran u 2017. i kod jednih i kod drugih to je tek treća stvar. Sve je tačno ali ne mešajte bave i žabe. Objavljeno se odnosi samo na 2016. godinu. A ko je ukupno više dužan ne vidi se iz ovih dokumenata ali bih voleo i ja da vidim te bilanse. A ko je i kako to rešio ove godine nadam se da ćemo da vidimo do juna. Hvala

Zoran

pre 6 godina

Stara narodna: ,,lopov viče dršte lopova” koliko god se trudili nikada nećete biti akademija košarke Partizan. Koliko god vremena da treba vratiće se sve na svoje, a mogli smo da imamo 2 solidna Evroligaša, samo kompleksi su čudo!

ja

pre 6 godina

Čovek bez pomoći Države (dinar dali nisu)ove godine sve sam resava. Kapa dole
(Gost, 25. oktobar 2017 23:53)

auuuuvauuuu jeeeee bravo za njega...

todor

pre 6 godina

Simptomaticno slicna retorika vvucicevskoj, seseljevskoj pa i Slobinoj. Kad neko kaze nesto protiv njega on se vadi napadom imaginarnog unutrasnjeg neprijatelja.

'To su nam podmetnuli strani placenici i izdajnici, ua lopovi'

Kakva tragedija ko nam upravlja drzavom, sportom.

spin doctor

pre 6 godina

1. Bilans uspeha za 2016 godinu je dostupan javno na apr-u tek 2-3 meseca unazad prema tome to moŸe biti bajata vest samo za doktora.

2. U bilans uspeha za 2016 ne ulaze dugovanja iz prethodnih godina (kada su knjigovodstveno nastala potraživanja Vujoševića).

Prema tome, lep spin je doktor bacio na sto : "Eto vidite da drugi nameštaju, a ja i da hoću ne mogu da namestim zbog evrolige a i svakako je to bajata vest. Mislite o tome, samo nemojte da mislite o tome da li je normalno da napravim 3 miliona evra gubitka u jednoj sezoni i pri tom je proglasim najuspešnijom u istoriji."

madadama56

pre 6 godina

Majstor obmane.Za gubitak mu krive komšije.Gubitak je evidentan i nije tajan.Kakve veze imaju komšije?Gubitak komšija je evidentan,a iznos duga preme Vujoševiću i gubitak za 2016.nemaju veze.Dug je nastao duži niz godina neplaćanjem.Gubitak nastaje kada su troškovi veći od prihoda.Osnovna škola poslovanja.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

@Bajfar 

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!
(mesni marezak, 26. oktobar 2017 01:21)

Ne to se radi kroz UPPR. ;)

A ono sto ti mesas su bilans uspeha i bilans stanja. Proguglaj i bice ti jasno.

aleks bg

pre 6 godina

Fin izvestaj se usvaja za jednu god, sto znaci da su ovo gubitci samo za 2016. Ukupan dug,iz predhodnih god ,ne nestaje on prelazi u bilans stanja i ti dugovi su usvojeni predhodnih godina. Obaveza prema Duleta ili bilo kome iz predhodnih godina se ovde ne vide. Zakljucak gubitci za 2016 su tacni, ukupan dug pogledati u Bilansu stanja oba kluba . Dr Covic zamajava javnost po obicaju.

igraj, napadaj

pre 6 godina

Ja samo da se ponovim...a šta bi bilo komšije da kojim slučajem zaređate poraze, da poželite da smenite legendu...šta mislite da li je to pravno izvodljivo...valjda bi onda shvatili da ste njegov privatni klub...

muamua

pre 6 godina

@cika djura
Zanimljivo je da je saznati za vreme uppr koji je bio pib zvezde ako ne znas ja pib od radnje menjam samo ako menjam sve sto se tice poslovanja... Tj ako sam pukao...

analiza

pre 6 godina

"Jovanović,Janković,Radičević,Lazarević,Davidovac,Apić.
Svi ove godine priključeni.
Bolje analiziraj kakve su vam šanse na izborima u Bg.Ne spinuj,zaradi sendvič na vašim sns vestima.
A vidi se da su ti i ortaci u pogonu,100 komentara ste ostavili."
(nosi fenjer,navija za fener)

Koliko su minuta svi momci gore navedeni odigrali do sada za CZ?Ko su nosioci igre?Prošle godine se znalo,ako ne ide Joviću,ne igra ceo tim,jer je Jović bio bitan,a ne neko ko samo greje klupu.Kapiram da neko ne podnosi Par,ali ne kapiram kako može da ne vidi očiglednu stvar.To je kao da ja verujem da je Gavrlilović bitna karika u Par!I,iako ne navijam za CZ ,ne želim da joj se desi isto što i Par,da oni koji su je uništavali postanu spasioci,koji još očekuju i zahvalnost.

Halebarda

pre 6 godina

Ko je državni projekat?
(Čovek koji je video papire..., 26. oktobar 2017 10:20

Partizan je državni klub i može država da ga projektuje, kao svoj projekat, mada od te pomoći jedva da je preživeo, ali kojim pravom tajfun, i tajfunčići, traže da država lovom pomaže njegov privatni projekat?

C7-5

pre 6 godina

Ja bi samo jedno pitanje javno postavio :"Ko je Karicu zabranio da ulaze u KK Crvenu zvezdu.?", a letos je hteo... Ko se za sve pita u drzavi Srbiji i zasto se Zvezdi nije pomoglo da ne rasproda ceo tim letos?! Ovo su dva pitanja na koje zelim odgovore, a onda cemo zakljuciti ko je drzavni projekat.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas-rajvoSa, 26. oktobar 2017 10:10)

Ja bi pitao samo jedno. Ko je u Rusiji javno govorio da Karicu nikada nece biti dozvoljeno da se vrati u Srbiju a sada je u Srbiji? Postoji link na You Tube. Ko je to dopustio a pita se za sve u zemlji? E sada ti proveri i razmisli i malo manje pricaj o Karicu jer mi je jasno sta hoces da kazes.

MarcoPolo

pre 6 godina

ljudi,nemojte ovde da prozivate ovog poštenog čiku,izbegavajte komentare takvog tipa. vidite da je dotični počeo da odgovara saopštenjima na prozivke sa društvenih mreža. uskoro ćemo čitati saopštenja i na prozivke zbog "neprimerenih" komentara na b92...

qwftp

pre 6 godina

Dugovanja spadaju pod obaveze, predstavljaju deo pasive i kao takva se nalaze u bilansu stanja, a ne bilansu uspeha. Ukoliko se dugovanja izmiruju dolazi do smanjenja pozicije tekućeg računa ili gotovine, odnosno do smanjenja likvidnosti. To ne postoji u bilansu uspeha i ne utiče na rashode u datoj godini i tako smanjuje rezultat. Logično pitanje je onda, kakve to veze ima sa rezultatom?

Noćno obezbedjenje

pre 6 godina

Kada čitam komentare prosto shvatim da navijači zvezde i partizana nemaju ni trunke kontakta sa realnošću. A meni je jasno odavno da je Zvezda simbol fudbala jer tu je najviše napravila rezultata u evropskim takmičenjima a partizan simbol košarke koji je napravio rezultate u evropskim takmičenjima. Normalni navijači dva tabora će to prihvatit i poštovat al bolesni ili ostrašćeni mozak neće nikad prihvatit činjenicu takvu.

Hopla

pre 6 godina

Dobro, jeste bajata vest, pise datum na papirima. Nego, od tada, kako stoje stvari? Jel se gubitak smanjio ili povecao? Ovo sto pricas je besmisleno ali dobro, da ima smisla ne bi bio napredan...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

ti dokazi da nisi duzan to sto pise...napad je najbolja odbrana i skretanje teme....on sad umesto da dokaze....prica o partizanu....cim politicari krenu sa ovim kontra pricama...tacno je garant.

analiza

pre 6 godina

"Ovome jedna noga drugoj ne misli dobro."
(led zeppelin)
Komentar je pogodak u metu.A za sve koji se zaluđuju raznim tabelama i programima,pitanje,ako izađe tabela u kojoj pise da bolje živimo sada nego pre dve godine a lošije nego za dve godine,da li će te i u nju poverovati?Papir trpi sve.

Kadinjača

pre 6 godina

Dozvolili ste da se Duletu amputira prst, a ne dajete mu njegove krvavo zaradjene pare. Ja se nadam da će Ostoja, veliki privrednik iz Čačka, to da ispravi.
(epcot, 26. oktobar 2017 09:03)

Vidi se da si veliki humanista. Očekujem od tebe da Duletu ponudiš bubreg za transplataciju.

macak

pre 6 godina

Covic je lepo rekao "samo Vujosevicu 600 000 evra" sto ovima sa tamne strane je tesko da izacunaju.To je 72 000 000 dinara, a oni prikazali 39 miliona ceo dug iz proslosti :-)Tezak falsifikat:-) 
"A ovo je kao pravi testament" - Maratonci trce pocasni krug.
(Veljko C., 26. oktobar 2017 09:17)

Posto mi prvi komentar nisu objavili evo opet da pokusavam svima vama koji verujete, lozite se i jedva cekate kada ce ovaj kvazi strucnjak pomenuti Partizan i DV (a uvek ga pominje kada prethodno izgubi neku utakmicu), da pokusam da vam objasnim da u ekonomiji pojam duga i pojam gubitka nisu isto.. Ali nastavite sa slepo verujete raznim doktorima koje imate, Covicu, Zvezdanu i ostaloj ekipi...

Real Madrid

pre 6 godina

Jel ovo možda neki bot?
Tako grobari imaju gomile komentara .
Hoće li ga bar malo biti sramota?
(nosi fenjer,navija za fener, 26. oktobar 2017 10:24)

Haha, dobar pokusaj, potrudi se malo vise.

mesni marezak

pre 6 godina

@Bajfar

Znači prve godine navedeš koliki je dug, ne izmiriš obavezu i sledeće godine taj dug više ne postoji, pa samim tim nema ni razloga da ga prikazuješ nigde... Sjajno!

Tanja

pre 6 godina

Gubitak se iskazuje u Bilansu uspeha i odnosi se na period od jedne godine. U Bilansu stanja su obaveze gde i treba da se nalazi dug i to je stanje ukupnog duga na taj dan 31.12 . Nije sporna Odluka.

Predrag

pre 6 godina

Obicni navijači i Zvezde i Partizana: Uprave i vođe navijača vas zamajavaju. Oni napunise dzepove drzavnih para a vi se tu nesto kao ložite i prepucavate.

Paterson,autobuska linija 23

pre 6 godina

Da vam pravo kazem zgadio mi se sport u ovoj drzavi i totalno sam ravnodusan vise ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan jel neko treci nema sanse,ali kada procitam da najmocniji covek drzave koji je inace navijac Zvezde daje vise para Partizanu razmisljam da li neko normalan moze u to da poveruje,isto tako bi napisao i u slucaju da svemoguci navija za Partizan a navijaci Partizana komentarisu da daje vise Zvezdi.Zao mi je navijaca koji nisu mogli da prate kosarku dok je liga u Jugi bila najaca u Evropi tribine uvek bile pune i fenomelno navijanje.Ovo sada sto se igra je smesno,kupujemo neke igrace koji nekada ne bi mogli da igraju u klubu koji je bio na sredini tabele.Politicari su unistili sve u sportu i jedino im je bitno da zavade navijace radi njihovog interesa.A ko ce biti prvi Zvezda ili Partizan to vise nije u nadleznosti klubova vec politicara.

Velicanstveni

pre 6 godina

Mikis@U Srbiji je takodje zakon isti,svaki dinar koji potrosis mora da se pravda i nikakve exel tabele ne pomazu,bukvalno se i kod nas koriste tabele zbog preglednosti i samo zbog toga.Ja takve likove kao sto su uprave Zvezde i Partizana ne mogu da podnesem zato sto se sve zna o njima a oni vedre i oblace po Srbiji.

Carpe diem

pre 6 godina

E,dokoni,ako od mržnje nemate pametnijeg posla,stvarno mi vas je žao. Zar sport nije samo igra?Potrudite se da dan provedete lepše,da nešto naučite,a ne da trujete duše mržnjom,jer...ovaj dan nema reprizu!
Pametnom dosta.

Милош

pre 6 godina

Економија је чудо, шта год да напишеш тачно је, а и није тачно.
У губитак фирме за неку годину не улазе расxоди за које знате да ће бити у следећој. Предпостављам да постоје поравнања између клуба и поверилаца, па самим тим та потраживања не могу се књижити као губитак пошто нису доспела.
Друга је прича препуцавања између клубова где је свако у праву а и није, у зависности од количине злобе или тренутне инспирације...