Ponedeljak, 23.10.2017.

17:00

Meloun: Jokić mora da bude agresivniji

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun rekao je da Nikola Jokić mora da šutira više od tri puta na utakmici.

Izvor: B92

Meloun: Jokiæ mora da bude agresivniji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

-21grams

pre 6 godina

Ne vidim ni jednog realnog razloga da Jokic bude nezadovoljan bilo chime. Trener otvoreno pricha i pokazuje da zeli da gradi tim oko njega, Millsap, kao jako igrachko ime i jak igrach je doshao u Denver i prihvatio da se tim gradi oko Jokica, a ne oko njega. Vole ga navijachi. Hvale ga experti. Shta sad tu fali? Mozda nishta, jer ceo Denverov tim igra slabo posle shok gubitka od Utah, posle velike prednosti koje su imali. Mozda mu je Millsap uterao @strah u kosti" ili bolje recheno, Millsap mozda stavlja veci pritisak na njega da dobro igra, jer je chovek vishe nego sposoban da pokloni Jokicu vishe minuta na klupi, a i da preuzme mesto lidera ekipe. Kako god...i ako ja lichno volim shto je chovek malo flegma, ali ako nastavi da izgleda, kao dete kome mama nije htela da kupi lizalicu i uz to igra slabo, moze da mu se desi najgora stvar, a to je da navijache pochne da nervira. Navijachi ce da ga vole i da misle da je super i pored "durenja", SAMO, ako uz durenje ide i dobro igra. U suprotnom ce da samo im izgleda kao jedno iritirajuce derishte i za Jokica ce to da bude kraj u Denveru. Nadam se da nece.

CarloNS

pre 6 godina

Izdao je drzavu da bi radio individualno. Objasnite mi sada, zasto ne bismo trebali da ga prozivamo?
(NbgDeki, 23. oktobar 2017 20:48)

Ne brini ništa, naš Somborac neće bojkotovati reprezentaciju Vojvodine.

Majk

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Ajde objasni tu statistiku u kontekstu? Ekipa sa njim na terenu je imala +21 a on imao ucinak 0 poena, 0 ofanzivnih skokova, 0 blokada i 3 izgubljene lopte. Znaci nije nista specijalno radio u odbrani kao ni u napadu. Imao je 7 asistencija pa neka su bile sve trojke to je 21 poen a nisu bile trojke.

Drugim recima kada pogledas statistiku celog tima vidis da su svi u + a cak 4ica pored Jokica imaju dvocifren + sto znaci da je Jokic bio za nijansu boljoj kombinaciji igraca oko sebe koji su doprineli njegovom + Pozicija na kojoj igra u timu mu daje sansu da uvek ima najbolju kombinaciju sutera oko sebe.

Njegova igra nije bila dobra u zadnjoj partiji i to je to. Naravno moze on bezbroj puta bolje da odigra i odigrace.

bixente

pre 6 godina

Recimo da bude jos aktivniji na dogadjajima svima nam dragog predsjednika.... osim inauguracije da ide i na skupove, rodjendane, godisnjice. Mogu mu oprostiti to sto nije igrao za reprezentaciju, ali inauguracija.... ma daj. Covjece nezavisan si finansijski, mlad si, koristis internet, nemoguce je da ne vidis sta vucic radi. Pored svega toga ti odes na ustolicenje vodje. Tu je izgubio kod mnogih ne samo kod mene.

Gospodin Sarkastični

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Em napisa glupost, em dobi gomilu pozitivnih. Indeks korisnosti nije isto što i plus ili minus koji Denver napravi dok je Jokić bio na terenu. Denver je bio u plusu 21 poen dok je on igrao, ali mu je indeks korisnosti manji naravno. Asistencije, poeni, skokovi, blokade i td. se računaju u indeks korisnosti.

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće Jokić dobro, možda već od noćas. Ja jesam bio od onih koji nisu razumeli njegovu odluku da ne igra (mada sam više bio iznerviram komentarima Miškovih botova o "SP sledeće godine"), ali ovde neki preteruju za sve pare. Ljudi, bilo pa prošlo. Ako krene da nas ispaljuje svako leto onda i da se ljutimo. Nek potpiše taj ugovor koliki god da je pa će valjda doći da nas obraduje. I on i svi ostali.

Uros

pre 6 godina

I ta tri suta koja je imao bila su zato sto je morao da uputi loptu ka kosu, iz teskih situacija. Da nije bilo tako prilicno sam siguran da ne bi ni jednom sutnuo. Cak je u jednoj situaciji bio sam, odmahnuo je rukom da mu ne dodaju loptu. Cini mi se da je bojkotovao nesto ili nekog. Ko ce ga znati.

Sportski pozdrav ;)

mare

pre 6 godina

Kome su smesne "individualno" fore realno je IQ sobna temperatura. Bilo je smesno prvih 5 min rodjace ako i toliko.
(ikac klisa, 23. oktobar 2017 18:09)

Smesno je i dalje, nemoj da zezas. Rodjace.

SS

pre 6 godina

Ne izgleda uopste fizicki snaznije nego prosle godine,zasto je propustio EP?I jeste bolje igrao posle Olimpijade ,sada pogledajte Porzingisa koje je igrao EP decko je mnogo bolji od Jokica 33 poena za 34 minuta.Takvo iskustvo i mecevi gde si vodja ekipe mnogo znace

anbeast

pre 6 godina

Koliko neinventivnih jadnika u komentarima.... Jokic (niti bilo ko od sportista) nikome od nas ne duguje nista. Prestanite da se ponasate kao da su nekome nesto odgovorni i duzni. Koliko vas koji pljujete neodazivanje reprezentaciji je islo u vojsku? Koliko vas bi se lisilo odmora da ode da radi nesto korisno u svojoj mesnoj zajednici? Koliko vas bi odbilo kurs usavrsavanja u firmi, koji moze da donese povisicu da bi igralo fudbal za reprezentaciji opstine? Jokic je nesto pokusavao da dokaze na toj utakmici, necim je bio nezadovoljan. On, realno, treba da uzima bar 10-15 suteva po utakmici... Imate internet, potrazite sta fanovi Denvera misle o Nikoli i koliko pljuju po treneru i organizaciji sto nikako da definitivno ''daju kljuceve'' tima Nikoli. Setite se pljuvanja kada na nekom buducem takmicenju Jokic bude trpao po 20 poena za reprezentaciju... Ne kapiram kada smo postali tako negativni, zli cak?!? Lavina zluradih komentara i na Teovu povredu i na Jokiceve nesto losije partije (a sva tri puta bio na domak tripl dabla). Ne kapiram uzivanje u tome da se neko ili nesto opljuje. Verovatno zavisi od toga koliko je ko ostvaren kao osoba....

bobrock

pre 6 godina

Momak cjelu utakmicu nije htjeo da pogleda na koš sem ako je morao jer je napad isticao! A faca mu je bila ko u klinje kada ga tjeraju da jede, on neće, a mora:))

Saša

pre 6 godina

Ono što sam ja čuo da Jokić bojkotuje zbog trejda Nelsona. On nerazume odluku kluba i vidno je nezadovoljan. Nelson mu je bio najbolji drug tamo.

marko

pre 6 godina

Ne mogu da kazem da nema samopouzdanja jer Jokic nikada nije imao problema sa tim, ali mislim da je neigranje na evropskom greska u smislu da bi se vratio prepun istog. Samopouzdanje se stice utakmicama, a ne bildovanjem tako da mislim da je Jokic obzirom da je bio slobodan od maja mogao da radi i na snazi i da bude sa reprezentacijom, i da bi bio zver mada gledajuci onog Grka cela ova moja prica pada u vodu. Mozda ipak nije toliki kapacitet kakvim ga mi vidimo, dobar jeste ali ne bas medju najboljima.

el dumo

pre 6 godina

nije los jokic ne mora puno da daje ali je efikasan za asistencije poput tea mada mislim da je teo trebao ranije da ode opasan je kosarkas bice jokara dobar..

nista o nicemu

pre 6 godina

Sta mu se ne svidja? Ne svidja mu se Milsap 100%. verovatno se razocarao kad su doveli igraca istog tipa.
(ASASA, 23. oktobar 2017 18:44)

Milsap i Jokic isti tip igraca? Covece, ti bas ne znas kosarku

rema

pre 6 godina

Za 66 minuta u dve utakmice protiv Jute i Kingsa Jokić je imao samo 7 poena . Jako tanko. Asistencije ne treba ni računati jer je u NBA sve asistencija. Ko zna, možda ove sezone Joka skroz odigra loše...
I odbrane protivničkih timova će ih bolje čuvati.

munje

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!

Buki

pre 6 godina

Prosle godine kad sam citao vesti o Jokicu i kad ga trener kritikuje nerviro sam se,ali bicu iskren ove godine na vesti o Jokicu sam jednostavno ravnodusan mislim da se mnogi ljubitelji kosarke iz Srbije isto osecaju.

tocka

pre 6 godina

I pored svega Nikola je nas najbolji kosarkas u NBA, cak i kada ne sutne na kos, a to je u najmanju ruku impresivno, a sa druge strane i zalosno.

Mile

pre 6 godina

Imaće Jokić ove sezone manje lopti na raspolaganju. Nema više matorog Nelsona da mu je gura, mali Mudije je Vestbrukovsku tip plejmekera koji gleda samo da gura loptu i trči, a tu je i Milsap koji zahteva svojih 10-15 šuteva.

delboj

pre 6 godina

Jokiceva igra prosle sezone u Denveru je prodavanje fore evropske timske igre. Zato je cijela ekipa bila bolja. Umjesto da je igrao EP i jos vise unaprijedio svoju igru i ideje kroz bitne utakmice, on je radio na fizikalijama. Kao da to ne rade reprezentativci na pripremama, mogao je ostajati po sat vremena poslije ili prije treninga ako su jaci ti trenizni u Americi. U svakom slucaju jedno je sigurno, sto vise pumpas misice preko mjere to je sut slabiji. To vazi za svakoga, ne samo za Jokica.

Rajko007

pre 6 godina

Jedan od ta 3 suta je bio na isteku napada kad nije ni imao izbora sem da uputi sut. Celu utakmicu je terao neki inat i nije zeleo niti iz jedne otvorene ili izradjene pozicije da sutira. Ocigledno ga je neko opasno iznervirao pa je sad u fazi samo njemu znanog dokazivanja.

зумбул

pre 6 godina

Па шта хоћете, какве везе има што је убацио 0 поена. 9 скокова и 7 асистенција, то му доће девет напада који се заврше са тројком плус слободним, па онда ових седам асистенција за опет седам тројки плус слободна бацања, то му дође да је Јокара заслужан за 64 од 96 Денверових кошева, што још није виђено! Јокара МВП! Сви га пљујете што је издао Србију да би овако енормно напредовао током лета, а немате појма о кошарци!

palop

pre 6 godina

Опа, већ трејд на видику.
(marko, 23. oktobar 2017 17:08)

Ala tebi i ostalima ovde ima da se sloši kad vidite koliki će mu biti novi ugovor...

Rajko007

pre 6 godina

Jedan od ta 3 suta je bio na isteku napada kad nije ni imao izbora sem da uputi sut. Celu utakmicu je terao neki inat i nije zeleo niti iz jedne otvorene ili izradjene pozicije da sutira. Ocigledno ga je neko opasno iznervirao pa je sad u fazi samo njemu znanog dokazivanja.

Mile

pre 6 godina

Imaće Jokić ove sezone manje lopti na raspolaganju. Nema više matorog Nelsona da mu je gura, mali Mudije je Vestbrukovsku tip plejmekera koji gleda samo da gura loptu i trči, a tu je i Milsap koji zahteva svojih 10-15 šuteva.

tocka

pre 6 godina

I pored svega Nikola je nas najbolji kosarkas u NBA, cak i kada ne sutne na kos, a to je u najmanju ruku impresivno, a sa druge strane i zalosno.

bobrock

pre 6 godina

Momak cjelu utakmicu nije htjeo da pogleda na koš sem ako je morao jer je napad isticao! A faca mu je bila ko u klinje kada ga tjeraju da jede, on neće, a mora:))

palop

pre 6 godina

Опа, већ трејд на видику.
(marko, 23. oktobar 2017 17:08)

Ala tebi i ostalima ovde ima da se sloši kad vidite koliki će mu biti novi ugovor...

Buki

pre 6 godina

Prosle godine kad sam citao vesti o Jokicu i kad ga trener kritikuje nerviro sam se,ali bicu iskren ove godine na vesti o Jokicu sam jednostavno ravnodusan mislim da se mnogi ljubitelji kosarke iz Srbije isto osecaju.

Saša

pre 6 godina

Ono što sam ja čuo da Jokić bojkotuje zbog trejda Nelsona. On nerazume odluku kluba i vidno je nezadovoljan. Nelson mu je bio najbolji drug tamo.

SS

pre 6 godina

Ne izgleda uopste fizicki snaznije nego prosle godine,zasto je propustio EP?I jeste bolje igrao posle Olimpijade ,sada pogledajte Porzingisa koje je igrao EP decko je mnogo bolji od Jokica 33 poena za 34 minuta.Takvo iskustvo i mecevi gde si vodja ekipe mnogo znace

anbeast

pre 6 godina

Koliko neinventivnih jadnika u komentarima.... Jokic (niti bilo ko od sportista) nikome od nas ne duguje nista. Prestanite da se ponasate kao da su nekome nesto odgovorni i duzni. Koliko vas koji pljujete neodazivanje reprezentaciji je islo u vojsku? Koliko vas bi se lisilo odmora da ode da radi nesto korisno u svojoj mesnoj zajednici? Koliko vas bi odbilo kurs usavrsavanja u firmi, koji moze da donese povisicu da bi igralo fudbal za reprezentaciji opstine? Jokic je nesto pokusavao da dokaze na toj utakmici, necim je bio nezadovoljan. On, realno, treba da uzima bar 10-15 suteva po utakmici... Imate internet, potrazite sta fanovi Denvera misle o Nikoli i koliko pljuju po treneru i organizaciji sto nikako da definitivno ''daju kljuceve'' tima Nikoli. Setite se pljuvanja kada na nekom buducem takmicenju Jokic bude trpao po 20 poena za reprezentaciju... Ne kapiram kada smo postali tako negativni, zli cak?!? Lavina zluradih komentara i na Teovu povredu i na Jokiceve nesto losije partije (a sva tri puta bio na domak tripl dabla). Ne kapiram uzivanje u tome da se neko ili nesto opljuje. Verovatno zavisi od toga koliko je ko ostvaren kao osoba....

munje

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!

marko

pre 6 godina

Ne mogu da kazem da nema samopouzdanja jer Jokic nikada nije imao problema sa tim, ali mislim da je neigranje na evropskom greska u smislu da bi se vratio prepun istog. Samopouzdanje se stice utakmicama, a ne bildovanjem tako da mislim da je Jokic obzirom da je bio slobodan od maja mogao da radi i na snazi i da bude sa reprezentacijom, i da bi bio zver mada gledajuci onog Grka cela ova moja prica pada u vodu. Mozda ipak nije toliki kapacitet kakvim ga mi vidimo, dobar jeste ali ne bas medju najboljima.

delboj

pre 6 godina

Jokiceva igra prosle sezone u Denveru je prodavanje fore evropske timske igre. Zato je cijela ekipa bila bolja. Umjesto da je igrao EP i jos vise unaprijedio svoju igru i ideje kroz bitne utakmice, on je radio na fizikalijama. Kao da to ne rade reprezentativci na pripremama, mogao je ostajati po sat vremena poslije ili prije treninga ako su jaci ti trenizni u Americi. U svakom slucaju jedno je sigurno, sto vise pumpas misice preko mjere to je sut slabiji. To vazi za svakoga, ne samo za Jokica.

Uros

pre 6 godina

I ta tri suta koja je imao bila su zato sto je morao da uputi loptu ka kosu, iz teskih situacija. Da nije bilo tako prilicno sam siguran da ne bi ni jednom sutnuo. Cak je u jednoj situaciji bio sam, odmahnuo je rukom da mu ne dodaju loptu. Cini mi se da je bojkotovao nesto ili nekog. Ko ce ga znati.

Sportski pozdrav ;)

bixente

pre 6 godina

Recimo da bude jos aktivniji na dogadjajima svima nam dragog predsjednika.... osim inauguracije da ide i na skupove, rodjendane, godisnjice. Mogu mu oprostiti to sto nije igrao za reprezentaciju, ali inauguracija.... ma daj. Covjece nezavisan si finansijski, mlad si, koristis internet, nemoguce je da ne vidis sta vucic radi. Pored svega toga ti odes na ustolicenje vodje. Tu je izgubio kod mnogih ne samo kod mene.

mare

pre 6 godina

Kome su smesne "individualno" fore realno je IQ sobna temperatura. Bilo je smesno prvih 5 min rodjace ako i toliko.
(ikac klisa, 23. oktobar 2017 18:09)

Smesno je i dalje, nemoj da zezas. Rodjace.

rema

pre 6 godina

Za 66 minuta u dve utakmice protiv Jute i Kingsa Jokić je imao samo 7 poena . Jako tanko. Asistencije ne treba ni računati jer je u NBA sve asistencija. Ko zna, možda ove sezone Joka skroz odigra loše...
I odbrane protivničkih timova će ih bolje čuvati.

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće Jokić dobro, možda već od noćas. Ja jesam bio od onih koji nisu razumeli njegovu odluku da ne igra (mada sam više bio iznerviram komentarima Miškovih botova o "SP sledeće godine"), ali ovde neki preteruju za sve pare. Ljudi, bilo pa prošlo. Ako krene da nas ispaljuje svako leto onda i da se ljutimo. Nek potpiše taj ugovor koliki god da je pa će valjda doći da nas obraduje. I on i svi ostali.

el dumo

pre 6 godina

nije los jokic ne mora puno da daje ali je efikasan za asistencije poput tea mada mislim da je teo trebao ranije da ode opasan je kosarkas bice jokara dobar..

Gospodin Sarkastični

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Em napisa glupost, em dobi gomilu pozitivnih. Indeks korisnosti nije isto što i plus ili minus koji Denver napravi dok je Jokić bio na terenu. Denver je bio u plusu 21 poen dok je on igrao, ali mu je indeks korisnosti manji naravno. Asistencije, poeni, skokovi, blokade i td. se računaju u indeks korisnosti.

зумбул

pre 6 godina

Па шта хоћете, какве везе има што је убацио 0 поена. 9 скокова и 7 асистенција, то му доће девет напада који се заврше са тројком плус слободним, па онда ових седам асистенција за опет седам тројки плус слободна бацања, то му дође да је Јокара заслужан за 64 од 96 Денверових кошева, што још није виђено! Јокара МВП! Сви га пљујете што је издао Србију да би овако енормно напредовао током лета, а немате појма о кошарци!

nista o nicemu

pre 6 godina

Sta mu se ne svidja? Ne svidja mu se Milsap 100%. verovatno se razocarao kad su doveli igraca istog tipa.
(ASASA, 23. oktobar 2017 18:44)

Milsap i Jokic isti tip igraca? Covece, ti bas ne znas kosarku

-21grams

pre 6 godina

Ne vidim ni jednog realnog razloga da Jokic bude nezadovoljan bilo chime. Trener otvoreno pricha i pokazuje da zeli da gradi tim oko njega, Millsap, kao jako igrachko ime i jak igrach je doshao u Denver i prihvatio da se tim gradi oko Jokica, a ne oko njega. Vole ga navijachi. Hvale ga experti. Shta sad tu fali? Mozda nishta, jer ceo Denverov tim igra slabo posle shok gubitka od Utah, posle velike prednosti koje su imali. Mozda mu je Millsap uterao @strah u kosti" ili bolje recheno, Millsap mozda stavlja veci pritisak na njega da dobro igra, jer je chovek vishe nego sposoban da pokloni Jokicu vishe minuta na klupi, a i da preuzme mesto lidera ekipe. Kako god...i ako ja lichno volim shto je chovek malo flegma, ali ako nastavi da izgleda, kao dete kome mama nije htela da kupi lizalicu i uz to igra slabo, moze da mu se desi najgora stvar, a to je da navijache pochne da nervira. Navijachi ce da ga vole i da misle da je super i pored "durenja", SAMO, ako uz durenje ide i dobro igra. U suprotnom ce da samo im izgleda kao jedno iritirajuce derishte i za Jokica ce to da bude kraj u Denveru. Nadam se da nece.

Majk

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Ajde objasni tu statistiku u kontekstu? Ekipa sa njim na terenu je imala +21 a on imao ucinak 0 poena, 0 ofanzivnih skokova, 0 blokada i 3 izgubljene lopte. Znaci nije nista specijalno radio u odbrani kao ni u napadu. Imao je 7 asistencija pa neka su bile sve trojke to je 21 poen a nisu bile trojke.

Drugim recima kada pogledas statistiku celog tima vidis da su svi u + a cak 4ica pored Jokica imaju dvocifren + sto znaci da je Jokic bio za nijansu boljoj kombinaciji igraca oko sebe koji su doprineli njegovom + Pozicija na kojoj igra u timu mu daje sansu da uvek ima najbolju kombinaciju sutera oko sebe.

Njegova igra nije bila dobra u zadnjoj partiji i to je to. Naravno moze on bezbroj puta bolje da odigra i odigrace.

CarloNS

pre 6 godina

Izdao je drzavu da bi radio individualno. Objasnite mi sada, zasto ne bismo trebali da ga prozivamo?
(NbgDeki, 23. oktobar 2017 20:48)

Ne brini ništa, naš Somborac neće bojkotovati reprezentaciju Vojvodine.

Buki

pre 6 godina

Prosle godine kad sam citao vesti o Jokicu i kad ga trener kritikuje nerviro sam se,ali bicu iskren ove godine na vesti o Jokicu sam jednostavno ravnodusan mislim da se mnogi ljubitelji kosarke iz Srbije isto osecaju.

delboj

pre 6 godina

Jokiceva igra prosle sezone u Denveru je prodavanje fore evropske timske igre. Zato je cijela ekipa bila bolja. Umjesto da je igrao EP i jos vise unaprijedio svoju igru i ideje kroz bitne utakmice, on je radio na fizikalijama. Kao da to ne rade reprezentativci na pripremama, mogao je ostajati po sat vremena poslije ili prije treninga ako su jaci ti trenizni u Americi. U svakom slucaju jedno je sigurno, sto vise pumpas misice preko mjere to je sut slabiji. To vazi za svakoga, ne samo za Jokica.

зумбул

pre 6 godina

Па шта хоћете, какве везе има што је убацио 0 поена. 9 скокова и 7 асистенција, то му доће девет напада који се заврше са тројком плус слободним, па онда ових седам асистенција за опет седам тројки плус слободна бацања, то му дође да је Јокара заслужан за 64 од 96 Денверових кошева, што још није виђено! Јокара МВП! Сви га пљујете што је издао Србију да би овако енормно напредовао током лета, а немате појма о кошарци!

mare

pre 6 godina

Kome su smesne "individualno" fore realno je IQ sobna temperatura. Bilo je smesno prvih 5 min rodjace ako i toliko.
(ikac klisa, 23. oktobar 2017 18:09)

Smesno je i dalje, nemoj da zezas. Rodjace.

CarloNS

pre 6 godina

Izdao je drzavu da bi radio individualno. Objasnite mi sada, zasto ne bismo trebali da ga prozivamo?
(NbgDeki, 23. oktobar 2017 20:48)

Ne brini ništa, naš Somborac neće bojkotovati reprezentaciju Vojvodine.

tocka

pre 6 godina

I pored svega Nikola je nas najbolji kosarkas u NBA, cak i kada ne sutne na kos, a to je u najmanju ruku impresivno, a sa druge strane i zalosno.

rema

pre 6 godina

Za 66 minuta u dve utakmice protiv Jute i Kingsa Jokić je imao samo 7 poena . Jako tanko. Asistencije ne treba ni računati jer je u NBA sve asistencija. Ko zna, možda ove sezone Joka skroz odigra loše...
I odbrane protivničkih timova će ih bolje čuvati.

palop

pre 6 godina

Опа, већ трејд на видику.
(marko, 23. oktobar 2017 17:08)

Ala tebi i ostalima ovde ima da se sloši kad vidite koliki će mu biti novi ugovor...

munje

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!

marko

pre 6 godina

Ne mogu da kazem da nema samopouzdanja jer Jokic nikada nije imao problema sa tim, ali mislim da je neigranje na evropskom greska u smislu da bi se vratio prepun istog. Samopouzdanje se stice utakmicama, a ne bildovanjem tako da mislim da je Jokic obzirom da je bio slobodan od maja mogao da radi i na snazi i da bude sa reprezentacijom, i da bi bio zver mada gledajuci onog Grka cela ova moja prica pada u vodu. Mozda ipak nije toliki kapacitet kakvim ga mi vidimo, dobar jeste ali ne bas medju najboljima.

anbeast

pre 6 godina

Koliko neinventivnih jadnika u komentarima.... Jokic (niti bilo ko od sportista) nikome od nas ne duguje nista. Prestanite da se ponasate kao da su nekome nesto odgovorni i duzni. Koliko vas koji pljujete neodazivanje reprezentaciji je islo u vojsku? Koliko vas bi se lisilo odmora da ode da radi nesto korisno u svojoj mesnoj zajednici? Koliko vas bi odbilo kurs usavrsavanja u firmi, koji moze da donese povisicu da bi igralo fudbal za reprezentaciji opstine? Jokic je nesto pokusavao da dokaze na toj utakmici, necim je bio nezadovoljan. On, realno, treba da uzima bar 10-15 suteva po utakmici... Imate internet, potrazite sta fanovi Denvera misle o Nikoli i koliko pljuju po treneru i organizaciji sto nikako da definitivno ''daju kljuceve'' tima Nikoli. Setite se pljuvanja kada na nekom buducem takmicenju Jokic bude trpao po 20 poena za reprezentaciju... Ne kapiram kada smo postali tako negativni, zli cak?!? Lavina zluradih komentara i na Teovu povredu i na Jokiceve nesto losije partije (a sva tri puta bio na domak tripl dabla). Ne kapiram uzivanje u tome da se neko ili nesto opljuje. Verovatno zavisi od toga koliko je ko ostvaren kao osoba....

bixente

pre 6 godina

Recimo da bude jos aktivniji na dogadjajima svima nam dragog predsjednika.... osim inauguracije da ide i na skupove, rodjendane, godisnjice. Mogu mu oprostiti to sto nije igrao za reprezentaciju, ali inauguracija.... ma daj. Covjece nezavisan si finansijski, mlad si, koristis internet, nemoguce je da ne vidis sta vucic radi. Pored svega toga ti odes na ustolicenje vodje. Tu je izgubio kod mnogih ne samo kod mene.

SS

pre 6 godina

Ne izgleda uopste fizicki snaznije nego prosle godine,zasto je propustio EP?I jeste bolje igrao posle Olimpijade ,sada pogledajte Porzingisa koje je igrao EP decko je mnogo bolji od Jokica 33 poena za 34 minuta.Takvo iskustvo i mecevi gde si vodja ekipe mnogo znace

Majk

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Ajde objasni tu statistiku u kontekstu? Ekipa sa njim na terenu je imala +21 a on imao ucinak 0 poena, 0 ofanzivnih skokova, 0 blokada i 3 izgubljene lopte. Znaci nije nista specijalno radio u odbrani kao ni u napadu. Imao je 7 asistencija pa neka su bile sve trojke to je 21 poen a nisu bile trojke.

Drugim recima kada pogledas statistiku celog tima vidis da su svi u + a cak 4ica pored Jokica imaju dvocifren + sto znaci da je Jokic bio za nijansu boljoj kombinaciji igraca oko sebe koji su doprineli njegovom + Pozicija na kojoj igra u timu mu daje sansu da uvek ima najbolju kombinaciju sutera oko sebe.

Njegova igra nije bila dobra u zadnjoj partiji i to je to. Naravno moze on bezbroj puta bolje da odigra i odigrace.

Saša

pre 6 godina

Ono što sam ja čuo da Jokić bojkotuje zbog trejda Nelsona. On nerazume odluku kluba i vidno je nezadovoljan. Nelson mu je bio najbolji drug tamo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sta mu se ne svidja? Ne svidja mu se Milsap 100%. verovatno se razocarao kad su doveli igraca istog tipa.
(ASASA, 23. oktobar 2017 18:44)

Milsap i Jokic isti tip igraca? Covece, ti bas ne znas kosarku

Gde ja živim

pre 6 godina

Biće Jokić dobro, možda već od noćas. Ja jesam bio od onih koji nisu razumeli njegovu odluku da ne igra (mada sam više bio iznerviram komentarima Miškovih botova o "SP sledeće godine"), ali ovde neki preteruju za sve pare. Ljudi, bilo pa prošlo. Ako krene da nas ispaljuje svako leto onda i da se ljutimo. Nek potpiše taj ugovor koliki god da je pa će valjda doći da nas obraduje. I on i svi ostali.

-21grams

pre 6 godina

Ne vidim ni jednog realnog razloga da Jokic bude nezadovoljan bilo chime. Trener otvoreno pricha i pokazuje da zeli da gradi tim oko njega, Millsap, kao jako igrachko ime i jak igrach je doshao u Denver i prihvatio da se tim gradi oko Jokica, a ne oko njega. Vole ga navijachi. Hvale ga experti. Shta sad tu fali? Mozda nishta, jer ceo Denverov tim igra slabo posle shok gubitka od Utah, posle velike prednosti koje su imali. Mozda mu je Millsap uterao @strah u kosti" ili bolje recheno, Millsap mozda stavlja veci pritisak na njega da dobro igra, jer je chovek vishe nego sposoban da pokloni Jokicu vishe minuta na klupi, a i da preuzme mesto lidera ekipe. Kako god...i ako ja lichno volim shto je chovek malo flegma, ali ako nastavi da izgleda, kao dete kome mama nije htela da kupi lizalicu i uz to igra slabo, moze da mu se desi najgora stvar, a to je da navijache pochne da nervira. Navijachi ce da ga vole i da misle da je super i pored "durenja", SAMO, ako uz durenje ide i dobro igra. U suprotnom ce da samo im izgleda kao jedno iritirajuce derishte i za Jokica ce to da bude kraj u Denveru. Nadam se da nece.

Rajko007

pre 6 godina

Jedan od ta 3 suta je bio na isteku napada kad nije ni imao izbora sem da uputi sut. Celu utakmicu je terao neki inat i nije zeleo niti iz jedne otvorene ili izradjene pozicije da sutira. Ocigledno ga je neko opasno iznervirao pa je sad u fazi samo njemu znanog dokazivanja.

el dumo

pre 6 godina

nije los jokic ne mora puno da daje ali je efikasan za asistencije poput tea mada mislim da je teo trebao ranije da ode opasan je kosarkas bice jokara dobar..

Gospodin Sarkastični

pre 6 godina

Jokaра 0 поена, АЛИ индекс корисности +21, (најбољи индекс у екипи) победа Денвера!
(munje, 23. oktobar 2017 18:50)

Em napisa glupost, em dobi gomilu pozitivnih. Indeks korisnosti nije isto što i plus ili minus koji Denver napravi dok je Jokić bio na terenu. Denver je bio u plusu 21 poen dok je on igrao, ali mu je indeks korisnosti manji naravno. Asistencije, poeni, skokovi, blokade i td. se računaju u indeks korisnosti.

bobrock

pre 6 godina

Momak cjelu utakmicu nije htjeo da pogleda na koš sem ako je morao jer je napad isticao! A faca mu je bila ko u klinje kada ga tjeraju da jede, on neće, a mora:))

Mile

pre 6 godina

Imaće Jokić ove sezone manje lopti na raspolaganju. Nema više matorog Nelsona da mu je gura, mali Mudije je Vestbrukovsku tip plejmekera koji gleda samo da gura loptu i trči, a tu je i Milsap koji zahteva svojih 10-15 šuteva.

Uros

pre 6 godina

I ta tri suta koja je imao bila su zato sto je morao da uputi loptu ka kosu, iz teskih situacija. Da nije bilo tako prilicno sam siguran da ne bi ni jednom sutnuo. Cak je u jednoj situaciji bio sam, odmahnuo je rukom da mu ne dodaju loptu. Cini mi se da je bojkotovao nesto ili nekog. Ko ce ga znati.

Sportski pozdrav ;)