Nedelja, 22.10.2017.

16:50

Zvezda posle drame poražena u Zagrebu!

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u neizvesnom meču u Zagrebu od ekipe Cedevite, u petom kolu ABA lige - 79:74.

Izvor: B92

Zvezda posle drame poražena u Zagrebu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

380 Komentari

Sortiraj po:

bilbao

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.
(Četverooki Nešo,

Alo Cipiripi..O cemu ti brines. Pa dogodine Balkanski kup vapi za Vama. Kozuv makedonski, Rilski Bugarski,Arad rumunski i Pec. Pa vi vise nemate ni k od kosarke. Bilbao ce Vas rasturiti kao dete zvecku.

rock star

pre 6 godina

Da se ovaj poraz sto pre zaboravi, jedna lepa vest za navijace Zvezde. Zagorac sve dalje od Valensije, a sve blizi Partizanu. Put Valensije najverovatnije ide Wright iz Igokee.

018

pre 6 godina

Црвена звезда не постоји,ово је Човићев мутант!!!
(Сурови Заплањац, 23. oktobar 2017 06:14)

A sta ste vi,koja od dve Igokee ili Dinamik?Koliko znam u Zaplanju su samo cobani u crno belom i nisu nikad bili surovi,dok ostali skolovaniji ljudi,navijaju za crveno bele.

Zvezdas

pre 6 godina

Zvezda može i da nestane, ostaćelagenda: bila jednom jedna Zvezd, ekipa koju su navijači vileli. Bili su i ostali klubovi, nisu voleli svoj, jedino važno ima je bilo da mrze Zvezdu. Tako se i navijači opredljuju, oni koji znaju da vole navijaju za Zvezdu a oni koji ne znaju već samo znaju da mze navijaju za ostale. A Zvezda? Može da ispadne iz svih liga uvek ćemo je voleti i u uvek će je oni drugi mrzeti...

Real Madrid

pre 6 godina

Ali ce opet biti Kalemegdan u junu za tripletu!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 23. oktobar 2017 13:30)

Tripleta je kad se osvoji EL trofej, domaci trofej i kup. To mozete samo da sanjate.
Jos jednom, po ko zna koji put, pokazuju navijaci FMPa da su kosarkaski nepismeni. Nema veze, nije sramota pitati :)

neko iz mase

pre 6 godina

Da je kojim slucajem zvezda nastavila da pobedjuje cedevitu i buducnost kao sto je ranije u predhodnim sezonama. Odmah bi bilo nakon tekme likovanja odnosno nabedjenost i ismejavanje drugih. Zbog toga mi je drago sto su vam uskratili zelju da ponovo uradite isto. Nevezano dal ce te osvojit ili ne osvojit.

Najrealnije

pre 6 godina

Za Zvezdu je mnogo veći hendikep što je ostala bez onog kondicionog trenera iz prethodne sezone,nego odlazak Radonjića.Ako je postojala mogućnost da ga Alimpijević ostavio,trebao je pod obavezno jer Radonjić sad nigde ne radi i čovek je slobodan.Sa njegovim treninzima,Zvezda je bila ubedljivo najspremnija ekipa u EL.

Nebojsa

pre 6 godina

Kad sam letos saznao koji trener ce biti na klupi i kakav tim su selektirali za ovu sezonu ostao sam bez teksta . Ovaj tim nema buducnost . Ja od utakmice sa Buducnost ne gledam vise ni jednu utakmicu i ako sam zvezdas , ovo je totalani promasaj sa timom.
Doveden je trener koji je prosle godine u ovo vreme vodio tim u KLS a danas vodi tim u EL .Niko ne kaze da ovaj momak za 4-5 godina nece izrasti u dobrog trenera
Ali sad nije za C.Zvezdu, opasno se neko igra sa imenom kluba .Dovode nam neiskusnog trenera i vrlo slabe igrace Pazite mi igramo EL i za taj rang takmicenja moraju bolji igraci i iskusan trener . Svaku cemo utakmicu izgubiti na jednu loptu to nam sleduje .

Stoga psst tebi..

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(
(Goran, 22. oktobar 2017 23:15)

Nisi ti ZVEZDAŠ već samo onaj koji se lažno može predstavljati po forumu da je.

Komunalac

pre 6 godina

Uskoro stize onaj Rajt iz Igokeje, u toku su zavrsni pregovori.. Sve ce biti poznato za par dana, ali on ce 99% pojacati prvaka Srbije i ABA lige! Uz dolazak Dusana Ristica u decembru to bi bilo to sto se tice tima za ovu sezonu!

srb

pre 6 godina

@deki ne pricaj o budzetu kada se radi o partizanu jer su sve to nagadjanja. Nigde ne mozes da pronadjes koliki je budzet, niko ni ne izadje da kaze toliko i toliko para imamo i sa time raspolazemo, zvezda mora da bude transparentna zbog el ali partizanov budzet je misterija vec godinama. Onda izadje na kraju sezone koliko ste dobijali od drzave i ispadne da je vise od nas, s time sto zvezda privlaci druge sponzore, tv prava, pobede u el, prodaja karata i sl i skupe se vece pare. Fener placa 80% plate peri, bjelica je najplaceniji kod nas sa 400k godisnje, svi ostali znatno manje. Citam radicevic 600k pa dajte ne salite se bzvz, jeste, prima milijarde. Cudo sta sve internet trpi

Istina

pre 6 godina

alimpijevicu ostani....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sax, 22. oktobar 2017 22:19)

Ostace,ne brini...a u junu,Kalemegdan i 3 nova trofeja.Vas je vec oducio od kosarke u nasoj ligi i to sa FMP-om,ciji je budzet bio pet puta manji od vaseg.

GX

pre 6 godina

Nerealni komentari zaista. Retko gde se moglo procitati nesto smisleno. Razumem isfrustrirane grobare koji se nadaju da ce nesto da urade ove sezone, ali...to je samo nada bez neke kvalitetne osnove (u njihovom timu). Ovo sto pisem je upuceno "zvezdasima" koji vec otpustaju igrace i kukaju.

Znaci posle samo dva dana, ova ekipa je krs i ne zna da igra? Gluposti. Kao sto nije merilo pobeda nad Barselonom (koja jeste za klasu jaca od prosle godine i ima smisleniju takmicarsku ekipu; i zanemarite grobarske omalovazavajuce komentare o jednoj Barseloni, videcemo koliko ce imati pobeda u EK), tako nije ni merilo ovaj poraz od Cedevite, jer gubili smo tamo i ranijih sezona u ligaskom delu. Svi zaboravljate kakav je pocetak bio sa Radonjicem i koliko je vremena trebalo da se sistem uhoda i napravi. Poraza na pretek u neizvesnim zavrsnicama, sto u ABA, sto u EL, ali se SVE vratilo kada je trebalo.
Cinjenica jeste da je ekipa nova i da ne treba otpisivati nijednog igraca. Mozda ne pokazuju sada ono sto ljudi ocekuju od njih, ali treba im dati i vremena. Neki nisu samo promenili klubove, vec i citav sistem. Sezona je duga i ima previse utakmica i trebace svaki igrac.
Kada odstranimo oscilacije, ova ekipa je vrlo potentna i napadacki moze da bude vrlo ubojita. Odbrana ce se zategnuti i to je pitanje vremena i rada, ali ona VEC SADA izgleda bolje nego u prvim utakmicama. Sto se tice trenera, prolazice kroz iste stvari kao i Radonja, ali samo po ubrzanom kursu.

dure

pre 6 godina

kakvo beznadje,pre nekoliko sezona,bukvalno oterali covica,sad u vecini komentara,takoreci ga mole da se vrati!?To mogu sami licemeri,pardon navijaci zvezde!Isto tako nas uveravaju da braca navijaj za Partizan..e svasta..

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.   
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)  
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)  

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!  
Čemu ?! 
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21) 


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...
(živi bili, pa...., 22. oktobar 2017 19:33)

Opšte je poznato da grobar više mrzi Zvezdu nego što voli a i prati svoj klub.
Hvala što dokazuješ tu činjenicu ! ?

CzBg89!

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)
Pa vi ste se hvalali kako cete razigravati mladu decu vec nekoliko godina tako. A svke godine po 3 4 nova stranca.

Goran

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(

anica

pre 6 godina

(Hell, 22. oktobar 2017 22:23)
Bas naprotiv, EL ima timove koji su na posten nacin tu gde jesu, na neki ujednacen nacin. Zna se kako se igra EL I koji su uslovi. Te price nikad slabija okacite macku o rep. Ne mogu pricati za ovu sezonu jer je tek pocela ali za prethodnu smo se licno uverili da jedan Olimpijakos koji je na kraju igrao finale je imao 3 pobede vise od Zvezde pri ulasku u F8 koja je bila deveta. Od te tri pobede dve su protiv Zvezde. Ne postoji tim koji se ne moze dobiti ili obratno jer svako daje maksimum. U Beogradu su "padali" veliki klubovi I padace I dalje. Navaro je upravo u Pioniru odigrao 400. utakmicu u EL, a ti ga nazivas matorcem. Boli Vas Zvezda, I bolece vas I dalje jer ste zavidni I lubomorni.

Posmatrač

pre 6 godina

Izgubili ste osovinu igrača ove sezone a još najgore što vam je otišao trener Radonjić koji vam je napravio kakav takav sistem. Teško je gradit ponovo sve iznova! "Nov tim a samim tim nov trener." Treba to istrpet al vi kao uvek nemate živaca da istrpite već bi odmah tamo gde ste stali prošle godine..To vas može koštat puno, a ni ne mora. Vreme će pokazati svoje !

bolero

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.

Hell

pre 6 godina

@ Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba, 
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47) 

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 22. oktobar 2017 20:45)

Da verujemo! Zato sto pratimo El dosta god unazad i znamo kakv je kvalitet ekipa bio ranije a kakav je poslednjih par sezona i sve je slabiji! To svaki poznavalac vidi. Pa uporedite igrace koji su ranije igrali u El i ove sad,nebo i zemlja je razlika. Jednoj Barsi igra jos uvek Navaro,alo matorac! Sve sto vredi odmah ode u Nba a dolaze neki osrednji sa koledza. Koje igrace sada maju Barsa,Makabi,Real,Cska a koje su imali ranije?! To je cinjenica. Jedine prave zvezde su bili Teo koji je otisao u Nba i Ljulj koji je povredjen. Dokaz koliko je El oslabila je taj sto jedan Real dovodi Kuzmica a Fener Gudurica?! Majko mila,pa ti igraci ne bi bili ni u trecoj postavi tih ekipa pre nekoliko godina!!

oberin martel

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Tako je ranijih godina teran Dzenkins, Nelson pre njega takođe. Čak je i Jović pretprošle godine, posle povrede čašćavan ovakvim komentarima. Radičević će biti dobar, samo strpljenja bar malo.

Milan

pre 6 godina

U rotaciji nam dosta nedostaje Dangubić, naročito u fazi odbrane, Radičević objektivno ne može da bude drugi play, mora se naći zamena, Davidovac bolji od Kešelja, ali drže nas četiri iskusna igrača: Ročesti, Antić, Bjelica i Lazić, klinci su još super mladi da igraju, mada bi voleo da vidim više energije. Feldin mora i može bolje, ako ne, bojim se da će i kao mnogi pre njega......

Nastavi dalje.

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bolero, 22. oktobar 2017 22:06)

I dalje stoji da si glup pa ne shvataš da je ovo forum a ne časovi Srpskog jezika.

NIJE ISTO I NE MOŽE DA BUDE ISTO

pre 6 godina

Evo razlike izmedju proslogodisnje ekipe i ove, ona je mogla da pobedjuje u EL i da se sprda sa ABA ligom ova to ne moze nikako..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 22. oktobar 2017 21:32)

Pa vidš donekle si u pravu. Prošlogodišnja ekipa nije imala ovako nezgodan raspored. Pazi sada, 13tog protiv Žalgirisa u Kaunasu, put u subotu, u nedelju igrali protiv Budućnosti u Železniku od 19h, pa onda utakmica u petak protiv Barselone pa danas u 19h protiv Cedevite, pa Himki u utorak (putovanje celi ponedeljak), pa Makabi u četvrtak. Izuzetno težak raspored, teških utakmica. Nije humano igrati protiv Budučnosti posle puta iz Kaunasa i protiv Cedevite, izmedju prethodnih utakmica manje od 48 sati + putovanje

Bojan

pre 6 godina

Bice oscilacija, nov je tim i trener. Verovatno ce sve to biti dovoljno za titulu u ABA ligi. Jedina zamerka i mana ovog tima je sto je ucinak domacih igraca potpuno minoran. Ako kao strane igrace racunamo Bjelicu i Antica nama domaci igraci ne daju ni 15% koseva..

Kutica

pre 6 godina

Ovako vise ne moze. Ne mogu 4 igraca da nose ceo tim i to najstarija. Mladi ako ne mogu da daju doprinos treba da napuste klub dobrovoljno pocevsi od Radicevica i Jankovica.

Garfild

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Kako nije kad vec igra? I odlican je :) Napred Fmp!

Valternbg

pre 6 godina

I dalje se cudim pobedi protiv Barse.Kako su oni dozvolili sebi da izgube od 2 igraca i publike nije mi jasno.Mi pojma nemamo.Svaka pobeda u el-cudo!Za abu nam treba bar centar.Mislim da je gotovo sa dominacijom,to je bilo to,a zasto su to uradili blage veze nemam.

Teo

pre 6 godina

Dzanan Musa je ozbiljan talenat. Bas volim da gledam tog decka, onako mrsav, misli covek da ne moze nista, a doneo preokret. Bas igra sa velikim samopouzdanjem, steta sto ce brzo u NBA.

Neko@

pre 6 godina

Auuu ljudi kakvi ste, sad Zvezda ne valja ništa!?!
A pre par dana u nebesa je dizete!
Ne valjaju vam ni ovi Srbi sa koledža, a momci realno nisu igrali ovaj nivo.
Pa polako rođaci, polako, doći će sve na svoje mesto. Nije Barsa pobedjena slucajno, vec kvalitetom.
Dajte podršku ovim momcima, jer igrali su danas sa vrlo jakim timom inače. I poraza će biti naravno. Bolje sada, no na prolece...

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen. 
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57) 

ću, ćeš, će, ćemo, ĆETE, će....ću, ćeš, ćemo, ĆETE, će...

lal

pre 6 godina

ako se grobari raduju porazima zvezde zato sto se nadaju da mogu da osvoje aba ligu i da igraju el naredne godine, onda mi je to sasvim i redu... ljudski je nadati se i verovati u svoj tim... nekada je izgledalo da ce partizan vecno igrati el, ali zvezdasi su se nadali... i docekali su dan kada je zvezda preuzela primat od partizana...
ako se pak raduju tome da ni zvezda ni partizan nece igrati el sledece godine... pa realno i to mi je ok... srbi smo... da komsiji crkne krava... to nam je trademark...
ali to nije tema, mene zanima nase dvoriste... da li ste vi braco cigani svesni da je ovo potpuno nova ekipa??? da je potrebno mnogo vremena, promena, krvi, suza i znoja da bi ova ekipa izgurala do svog maksimalnog potencijala??? setite se samo radonjica i komentara od pre nekoliko godina??? covek bi pomislio da cemo slaviti dan kad ode, a mi ga pravimo od blata, pre nego sto smo novom treneru dali sansu...
kada su dovodjeni "matorci" negodovali smo, a ti "matorci" nam trenutno drze glavu iznad vode... i doktori su izmedju ostalog zbog svog iskustva... pa da pero moze da igra vrhunski svaka dva dana po 30 minuta, ostao bi kod zeljka...
kad klinac dodje iz razvojne lige da igra za sampiona, to je neverovatan sok za njega (mnogo veci nego kada neko iz omladinskog pogona predje u prvi tim)... potrebno je vreme za adaptaciju... ne kazem da su dobri, ali ne mogu da tvrdim ni da su losi... oktobar je... nijedna pobeda nije beznacajna, kao ni poraz, ali ako mogu da biram radije bih birao poraze u oktobru, a pobede u maju...
opustite se i ostavite momke da rade... ne tako davno nam je pretilo ispadanje iz lige... secam se i kad smo imali 6 registrovanih igraca za utakmicu (koju smo zbog "skracene" rotacije zavrsili sa cetvoricom u terenu, posto su dva igraca imala po pet licnih)...

JDAleksandar

pre 6 godina

Bice jos poraza ove sezone.Ja sam na pocetku sezone rekao da ce prvi imati izmedju 5 i 7 poraza,a cetvrti ce imati izmedju 9 i 11 ! Liga je dosta izjednacena i timovi su nekako bolje napadacki selektirani od prosle godine.Ja kao Partizanovac sam zadovoljan izborom igraca Partizana za ovu sezonu.Sto se Zvezde tice ona i sa jednim pojacanjem nece nista bitno promeniti,a ako dovedu dva,onda ce morati dvojica da dobiju otkaze ili da se Davidovac i Apic stave u drugi plan !

više stranaca imate nego mi

pre 6 godina

Jel istina da Radicevic prima 600.000 godisnje sto je vise od celokupnog Partizanovog budzeta?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Partizan, 22. oktobar 2017 21:20)

Da li ti stvarno misliš da je partizanov budžet 600.000???? Koliko samo dobijate od MTSa prekriva ceo budžet.

aleksandar

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20  
pametnom dosta 
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?
(Milan B., 22. oktobar 2017 21:35......dosta ti je

Četverooki Nešo

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.

....

pre 6 godina

Pero Antić, Ročesti i Bjelica, to je naša mladost i naša budućnost !!!
(Batko, 22. oktobar 2017 19:36)

sigurno si mislio na buducnost iz Podgorice ... popij jednu Cedevitu na eks hahahaaa

Milos

pre 6 godina

Realista, mi smo u tom Cipiripi kupu kao sto i sam kazes pobedjivali i dolazili do polufinala. Nismo kao vi primali 111 poena i dozvoljavali da nas povedjuje ko stigne. Inace, to je vas naziv a ne nas.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Rocestija moze da zameni samo Filip Covic on je doktor za Radicevica.
(Jevdja, 22. oktobar 2017 21:13)

Filip Covic, Rebic su jako limitirani odbrambeno igrači, pritom u napadu mogu da trpaju samo u ekipama kao što su Mega i FMP gde nema pritiska pobede, naučite više to

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.
(Ivan NS, 22. oktobar 2017 19:15)

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.

Milan B.

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20 
pametnom dosta
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?

zemunski kej

pre 6 godina

Nevolja ovog tima pa i trenera jee sto je relativno blisko secanje na ekipu od prosle sezone. Radonja je imao vise dobrih igraca u rosteru ili srpski receno na klupi a da su upotrebljivi, ove godine je ogromna razlika prve postave i klupe.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali. 
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24) 

Prilično se dobro sećam između 2005 i 2012 da ste vi ti koji ste to pisali nama dok smo igrali Evrokup a to samo dokazuje da ti pratiš ne duže od 5 godina verovatno čim to ne znaš.
Samo vam sad ljudi kroz šalu uzvraćaju

ssssss

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)

Decko, vi non stop pricate kako cete sezonu iskoristiti za razigravanja nasih mladih igraca, a imate pun tim stranaca. Ko je i kad u Zvezdi rekao da ce ove sezone razigravati nase igrace? Oni su pravili tim za titula na domacem frontu. Ne razumem poentu tvog komentara uopste!

Норис

pre 6 godina

Звездо моја лепа! :)
Гле како су се на тебе острвили исфрустрирани партизановци и звездаши који немају никаквог стрпљења.

Нашли нешто да паметују. Видео бих их да су они морали да после Барселоне са само једним тренингом отпутују аутобусом до Загреба и да за мање од 48 сати играју против наоштрене Цедевите која је везала неколико пораза па је овај меч морала да добије (иначе би тренер Здовц можда летео из клуба).

Пуна подршка за нашег тренера младунца Алимпијевића и његове кошаркаше! :)
Идемо, само позитивно! :)

Неки људи не схватају да је од почетка званичног дела сезоне прошло тек 3 седмице. Још није време ни за какву панику и нервозу.

Borky

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje
(DD, 22. oktobar 2017 20:27)

U utorak vec igramo protiv Himkija a protiv Barcelone smo pomjerili na petak zbog fudbala.Nije moglo gore da ti zapadne Cedevita u gostima izmedju ove dvije utakmice.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Како беше другари из предграђа, оно јуче вам је било смешно?
(спортски уметник, 22. oktobar 2017 20:04)

117-105
Kako nije smešno. utrkivali se ko ce manje odbrane da igra.

@ajdep

pre 6 godina

Jos jedan poraz. Izgubili smo na jednu loptu i od Buducnosti i od Cedevite. Realno bespotreban je bio poraz od Buducnosti...
Nedostaje Danguba dosta u rotaciji....
Ovdje fali prvenstveno doprinos klupe.
Radicevic je za sada uzas blagi ni suta ni asistencije....
Jankovic pogubljen i u vremenu i u prostoru
Jovanovic jos nedorecen.... mozda...

Feldin ne doprinosi koliko smo ocekivali....los % suta, slabo vodjenje lopte za beka itd...
Keselj .... pozdrav...

Стварно

pre 6 godina

Дал сте бре реални. Па како је Радоња почео??? Терали сте га после пар утакмица. Победили Барсу, ову су порази на лопту-две. Све ће то доћи на своје место.

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobili smo mi barsu ali na silu i pritisak publike .......selektiranje ekipe lose .....mnogo su me neki igraci razocarali ....keselj katastrofa nikakvog osecaja ni za igru ni skok ,prostor ni sut ,sta se coveku desilo pojma nemam nije ni zasta .....radicevic decko je u totalnom grcu ,sut mu je katastrofalan baca kamenje i normalno erbolove.nije za abba ligu a ne evroligu ....jovanovic jak fizicki ali treba dobrog rada za osecaj nije za evroligu ....jankovic ima tu prostora mnogo za napredak ali nije za evroligu ....feldin dosao van forme i siluje suteve sve neke iz teskog ,coveka treba uozbiljiti .....dobric jos mu treba rada ,davidovac mlad itd .....lesor potencijal ali u odbrani pojma nema samo ispada i igramo sa igracem manje ....antic ok ,bjelica ....rocesti preteriiva nekad ........trener alimpijevic u velikom problemu jer mu je gro igraca van forme a kod nekih se vidi nazadovanje radicevic .....tezak zadatak ima alimpijevic da podigne igracima formu ,napravi tim i rezultat a malo vremena za treninge ....pitanje koliko je alimpijevic sposoban za to ....ovde treba potraziti bar 2 ili 3 nova resenja....jos 1 centar ...zatim krilo ili bek umesto keselja i plej bilo kakav umesto radicevica .....ovaj roster nema dovoljan kvalitet za evroligu a ni abu ocigledno

gremlin

pre 6 godina

@veliki štrumpfe
Možda mi i ne stignemo do play-ofa ALI
ZAPAMTI MI SMO REKORDERI NEČEG ŠTO SE ZOVE ABA LIGA...prstenja za više od jedne ruke...

Hell

pre 6 godina

Kao navijac Partizana pokusacu da napisem nesto realno,bez klinackih prepucavanja. Primetno je da je ovaj tim Zvezde daleko limitiraniji nego onaj iz prosle sezone. Pobedili ste Barsu,svaka cast,ali to je ogromnim delom zbog navijanja koje je doprinelo da se igraci Barse malo tremiraju,a manje na kvalitet. Dobicete vi u Bg-u jos tekmi u El ali realno kvalitt za top 8 nikako nemate. Ista ta Barsa ce vas u revansu puknuti 20 razlike. Jos jedan pokazatelj su ove utakmice u aba ligi koje ste dobijali rutinski takoreci bez zamaranja a sada ih dobijate na misice ili gubite. Doveli ste skupog Feldina bespotrebno. Pa zar mislite da bi ga Pao pustio da su procenili da im znaci puno? Pa ne bi,ili ga vi placate vise nego sto su mu ponudili oni? Rocesti je jako iskusan,pravo pojacanje,ali on nema snage da izdrzi ovaj ritam el,aba na duze staze,mator je,popustice,isto kao i Antic. I dalje ste prvi favoriti za osvajanje aba lige ali to nije zagarantovano kao prosle sezone,jedino ako vam gazda dovede jos neko pojacanje sto me ne bi cudilo,a u el ceste se boriti sa Zalgirisom i Bambergom za neko od poslednja tri mesta,to je realno za sad...

tak

pre 6 godina

Najvise fali rezevni plej, posto je Radicevic bas tanak, asistencija, sut, odbrana- sve slabo... Zbog toga I Rocesti ne odmara koliko bi trebalo, pa I njemu zafali snage na kraju, a ovo ce kako sezona odmice biti jos veci problem..

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)

Samo što vi još niste igrali ni sa nama, ni sa Budućnosti, ni sa Cedevitom Olimpijom, polako, ponovo ko prošle sezone neosnovano polećete, biće bolan pad ponovo

j

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!
(anonymus, 22. oktobar 2017 19:08)
Ovo je prvo leto da je Zvezda stvarala bas nov tim.Proteklih godina su uglavnom igrali isti igraci iz Srbije Mitrovic,Dangubic,Rebic,Simonovic,Guduric,Lazic + par stranaca koji su potpisali i na vise od godinu dana cak se i Dzenkins vratio iz Milana znaci on je i poznavao sistem sto na primer Partizan nikada nije mogao da uradi sa strancima koje je dovodio,osim sa Veselim koji je bio vise od sezone al on je imao 18,19 godina tada.

srbijanac

pre 6 godina

imamo dobar tim za aba ligu ali ipak nam, fale jos dva igraca i to rajtovih sposobnosti kada se vec spominje kao moguce pojacanje i centra koji ce zatvarati prostor u reketu sto do sada nisu radili antic i lesort a to znaci da trener ili pokusava nesto ili ne ume da planira odbranu u kojoj centri treba da budu vise u reketu umesto vani igra treba u tom segmentu da se poravi i eto opet odlicne zvezde koja ce meljati protivnike barselonu nismo pobedili zbog zelje nego i srece da nisu uspeli da iskoriste velike rupe u reketu koji su nasi centri pravili a i rocester i feldin ne bi smeli da idu silom na kos mora to da bude izradjena akcija keselj me razocarao i morao bi ili da proigra ili da ga menjaju radicevic igra slabiju odbranu od rebica koga spominjete a i u napad je takodje slabiji valjda ce se popravi trebace nam u rotaciji ne zalim zbog poraza tek je pocetak sezone ima dosta da se igra i ako sve bude ok eto opet zvezde na pobdnickom postolju...

P5RX49

pre 6 godina

"Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)"

Polako, potpisao je trogodisnji ugovor, ima vremena da vas izmuze za par stotina hiljada evra.

Bozo

pre 6 godina

Trener jednostavno ne zna da postavi odbranu.
Nema ni autoriteta da sprovede dogovorenu igru.
Vec posle par napada, Zvezdina igra se lomi i pocinje raspad.
Barsa je pobedjena uz pomoc publike i velike zelje navijaca ali pre svega njihoviM+m losim sutem na pocetku utakmice.

Ako treba da se upropasti sezona da bi videli da ovo nije trener za Zvezdu, dobro, neka bude.

Realista

pre 6 godina

Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 22. oktobar 2017 20:01)

Ti si neki vidovit? Odakle ti pravo , da u nikad izjednacenijoj ligi, potcenjujes pre svega Buducnost, ali i ostale ekipe.

I prekini poraze da svaljujes na sudije. Kao i u fudbalu. OK je kad sudije protivniku ne priznaju gol, a lopta pola metra u golu, ali nije ok ne znam sta protiv Arsenala? Ako nisi skontao, po novim pravilima, ako igrac sa ledja uhvati ruku protivniku koji ide u pravcu kosa, svira se nesportska. A to je Antic uradio. Lazic, koji je nizi od svog protivnika rukama ga drzi oko struka i obojica padaju. Licna Laziceva kao kuca. Kako nisi prokomentarisao licnu u napadu Nikolsa, kada daje kos, a sudije sviraju faul u napadu. Pa bio je faul. Sudije su bile dobre na ovoj utakmici, a ti se nauci da gubis, jer vise, niti imate toliko dobre igrace, niti imate para kao zadnjih par sezona unazad, niti ste stoprocentni favoriti kao proslih sezona. Budi malo objektivan. Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.

Snake

pre 6 godina

Za Radicevica je Rebic izmislio kosarku.
Definitivno najslabija karika.
Kao sto sam vec pisao nas najveci problem u odbrani je branjenje pika i skok igra a u napadu najveci problem sto nema akcije ako ne racunamo kada je lopta kod Milka.
Nema duplih blokova za Rocestija,Pik end pop Lesora i Milka i sl.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)
Naravno da se radujemo pobedi nad Barsom. Te necemo se radovati pobedama nad Zadrom i Igokeom - to se za nas podrazumeva. A vi, jeste se radovali pobedama nad Albom i Ritasom? Zasto niste? Pa vi se ni ne secate kada ste zadnji put nekog dobili u Evropi - ni u drugorazrednom Evrokupu, ni u onom komicnom kupu Mitra Mirica. Igrali ste sve sa smesnim ekipama, a vec imate 4 poraza u sezoni. U narednih 7 meceva igracete samo sa snaznim protivnicima - vise od 1 meca dobiti necete.
A mi - igrali smo pre 45 sati protiv Barse, sada sa Cedevitom koja igrala mec jos u sredu i bila dmorna, odmah putujemo kod Himkija gde igramo u utorak, pa cekamo Makabi u cetvrtak. Kakav raspored, a? Sta biste vi dali za nesto tako, ali avaj, dzabe. O EL mozete samo da sanjate. Potrosnja velika, a nemamo drzavnih sponzora pa su nam izmene smesne i igramo sa 7-8 igraca. A vi se javite kad dobijete nekog u Evropi i kad primite manje od 100 komada.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba,
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47)

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha

Realno

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah
(Beograd ima prvaka Evrope u kosarci, 22. oktobar 2017 19:54

Ne brini ti za Nolana,on je vas upropastio za sva vremena i povratka vam vise nema.Brini brigu sto ce vas Cibona razvaliti naredno kolo a niste igrali ni protiv Buducnosti,Cedevite,Olimpije...Zvezda vise nema od koga da izgubi do kraja prvenstva,osim mozda u Moraci,znaci maksimum 3 tekme,dok ce vas mnogi da cepaju i ne vidim koga mozete dobiti na strani,osim slabasnog Zadra.

ja

pre 6 godina

Opušteno, bre. Da li vi iskreno mislite da bilo ko u ABA ligi može da nas dobije u seriji do 3 pobede. Možemo mi u ligaškom delu i četvrtu da budemo - bitno je samo ući u plej of...

Deki

pre 6 godina

@(oberin martel, 22. oktobar 2017 19:58), prosto je neverovatno šta ti pišeš?????Koliki je vaš trenutno budžet, a koliki naš? Šta misliš, sa kojom je platom Pera iz Fenerbahče došao i koliku platu sad ima u Zvezdi. Koje strance ste vi doveli a koje mi? Kod nas Djoko, Čakarević, kod vas Bjelica, Pero. Kod nas neka deca iz Dinamika i Veličković koji je pred penziju. Vama poništeno preko 10 miliona duga, mi naših 5 vraćamo tako što nas država pomaže na rate da vratimo tih 5 miliona. Gasite se, palite, ne znate ni sami u kojoj ste varijanti. Čestitam na pobedi nad Barsom, ali, dajte da budemo realni makar sa budžetom koji imate u svim sportovima i koji je mnogo veći od našeg.

pedja 71

pre 6 godina

Prosle godine hajka na Radonjica sto prvi tim forsira u ABA ligi.
Sad ne valja sto je Alimpijevic rotirao.
Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.

Poznavalac

pre 6 godina

Drugu utakmicu u Jadranskoj zaredom gubimo ponajvise zbog Pere Antica,jednostavno kao najiskusniji ne sme sebi da dozvoli da pravi tehnicku ili nameran faul kad mu nije mesto. Konkretno danas njegov nameran faul okrenuo je utakmicu u Cedevitinu korist, uprkos neuigranosti i utakmici manje od 48 sati mogli smo da dobijemo. Takodje i Feldin sa svojim potezima nas je upropastio.

pedja 71

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24)

Ovo bi imalo smisla kada bi bilo napisano od navijaca bilo kog kluba, osim od strane partizanovca.
Godinama ste mislili da ste Bogom dani i da samo vi treba da igrate EL.
Niste birali sredstva, zar ne?

DD

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje

dejan

pre 6 godina

pola ovih igraca nije videlo kondicionih priprema,Feldin prvi, oni svaku drugu tekmu umorni bez energije i koja je uloga davidovca i keselja vise bre ..

miki_redstar_only

pre 6 godina

Подршка Алимпијевићу и момцима! Каква брутална крађа у режији судија! Ником у регијону неодговара јака Звезда па је на све начина опструктиррају! После величанствене победе над једном од најачих Европских екипа Барселоном играмо против много слабијег и мањег клуба који требамо да рутински победимо и нажалост због умора и судија ми губимо! Људи из врха клуба мора да реагују и да заштите тим и тренера од ових ван теренских игара. Звезда је најбоља и то ће доказати до краја а само нам дајте да играмо поштено и без подметавања. До коначне победе! ДС 1989

divac

pre 6 godina

Sad kad otpustite Kešelje će vam kapne jedno pola milki,i dovedete jedno ekstra pojačanje,i još ce da vam ostane za malog Fiću ...i bog da vas vidi!

sasa.r

pre 6 godina

Ostavio sam komentar prije par sati da Zvezda ima 5 odličnih igrača ali loše zamjene čak i za osvajanje ABA lige.Poslije ove utakmice kažem da sam pogriješio jer pitanje je da li su Feldin,Antić i Lesor baš tako odlični( jesu za određenu minutažu i ništa više)...i ostaju Ročesti i Bjelica koji su klasa za sebe.Ostali tipa Radičević,Janković,Kešelj,Jovanović realno su druga liga.Barsa je dobijena na publiku,m atmosferu, pritisak ali čim se igra uobičajena ABA utakmica Zvezda nije favorit, posebno u gostima, protiv nijedne ekipe!Jedino Dobrić nešto pokazuje ali ni on nije prava alternativa.Pazite Gordić, Ivanović,Gibson, Šehović,Ilić,Popović,Lendri, Nikolić, Barović,Sead Šehović, izuzetno izjednačen tim i veliki roster.Zvezda ne da nema roster nego ga uopšte nema.Obavezno dovesti Rajta iz Igokeje i jednog krštenog centra.Bez njih nema ništa ni od ABA titule a u Evropi tek potop.

Objektivan fan

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vazda, 22. oktobar 2017 18:50)

Evo da ti objasnim, pošto očigledno ne razumeš...
Svaki kontakt u onakvoj situaciji je faul.
Faul sa ledja je nesportski faul.
Jel je sada jasnije?
Nije ovo fudbal da možeš da diraš igrača koji trči kontru i to još sa ledja.

Beograd ima prvaka Evrope u kosarci

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah

Petar Delija

pre 6 godina

Ja uopste nisam zabrinut
Novi tim novi trener.Najgore je proslo.Igrali smo za Buducnot i Cedevitom i to posle gustog rasporeda u EL. Sada igramo sa autsajderima. Treba cuvati snagu i cuvati se povreda. Crta se podvlaci u junu

POPE

pre 6 godina

Bez obzira sto su sudije u zadnjoj cetvrtini donele pobedu Cedeviti treba reci da Zvezda sa ovakvom igrom nije ni zasluzila da pobedi. Zvezda u sastavu ima 3 kvalitetna igraca a ostali nemaju mesta ni u MZT,FMP itd.Kad se uzmu i velike greske u vodjenju ekipe sve to govori da je Zvezda najmanje 50 % slabija od prosle godine.To uz slab Partizan govori da ove godine ABA prvak nece sigurno biti iz Srbije.

keruzzi

pre 6 godina

Mlaki bratski derbi,dva mala kluba hrvatskih sponzorasa,u kazalisnoj atmosferi fiskulturne hale gde se sluzi cedevita,a posle tekme svi skupa u ideu.

anonymus

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!

shone

pre 6 godina

Samo trebate da pročitate vaše komentare posle utakmice sa Barselonom, pa onda ove veceras...Niko ništa ne treba da vam priča, tu je potpuno jasno kakvi ste vi navijači i koliko se razumete u košarku!

Michael

pre 6 godina

Niko ne spori da je Zvezda i dalje najkvalitetniji tim u ABA ligi, ali je činjenica da će ovaj sastav biti daleko manje dominantan nego prethodne ekipe... Evropske utakmice, u to sam siguran, će dobijati navijači. Samo njihova energija ovaj tim može izdići iznad prosečnosti... Ogromna greška uprave je što ove godine ne ganja F4. U grotlu Arene, Zvezda bi mogla do evropske titule. Na žalost sa ovim trenerom, pobede na strani će biti izuzetak, a samim tim i visok plasman u Evropi je misaona imenica... P.S. Da se razumemo u čitavoj situaciji Alempijević je ponajmanji krivac. Dečko je izuzetno perspektivan, godine uspeha su pred njim, ali u sezoni u kojoj Zvezda teoretski može do evropskog trona, na klupi je morao da sedi neko sa mnogo više iskustva (svako poređenje sa Obradovićem kojem je prva sezona donela evropsku titulu sa Partizanom je iluzorna)... Iskreno se nadam da grešim...

velja

pre 6 godina

svaku utakmicu koju smo izgubili do sada izgubili smo zbog loseg zagradjivanja skoka u napadu. srediti to i eto rezultata. nikakvih tu drugih problema nema

sever

pre 6 godina

Igokea hladno dobila i Cedevitu i Buducnost, od kojih je Zvezda izgubila. Ovaj Covicev sminker celo drugo poluvreme drzi Lesora naklupi.

cole

pre 6 godina

ako jake utakmice u prvih mesec dana gubis na jednu loptu, to mnogo govori o timu. iskreno, ocekivao sam da ce nas u ovih mesec dana onako igracki jaki buducnost, cedevita i barsa lagano dobiti. izgubismo dve od te tri na jednu loptu, zalgiris kao jezivo suterska ekipa nas dobi takodje na jednu loptu. onako kako su se istrosili protiv barse, dobro da su i ovako odigrali u zagrebu. jer tek pocetak sezone, a raspored ubitacan. bravo zvezdo, ne brinem da ces mi i ove godine doneti mnoooooogoooo radosti!

Savatiye

pre 6 godina

Mene fascinira suđenje koje ima Zvezda u ABA ligi. Tretman je zapravo sramotan, kao da se radi o timu koji je tek ušao u ABA ligu a ne o šampionu!?
I prošle godine je bilo isto. Očigledno je da neke sudije treniraju strogoću na Zvezdi. Pogotovo ako se vidi suđenje u EL, gde Zvezda ima duplo bolji kriterijum. Protiv Barse pred kraj utakmice Zvezda je napravila 15 faulova. Ali zato protiv Katića, Muse, Stipčevića, Čerija, Ukića imaju 30 faulova. Zaista interesantno!?
Jer poznato je da su oni teži za čuvanje od Ertela, Serafana, Navara, Tomića, Koponena, Oriole i ostalih anonimusa iz Barselone...

dubina

pre 6 godina

Ali inteligencije koje porede ABA ligu i Evroligu hahahaha Daj bre momci su prije par dana pobijedili Barsu, kakve cedevite i gluposti... kad dodju bitne utakmice na kraju sve chemo da pregazimo sa pola gasa...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ako Lesor nije povrijedjen, zašto ga je Alimpije držao 3 trećine na klupi ? Mnogo izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja pogotovo Ročesti koji se dosta puta pogubi i ne zna gdje će sa loptom. Treba ovde još mnogo rada ali prije svega par pojačanja . A sada idemo na fudbal. Pozdrav za Juliju 🌹

hmm

pre 6 godina

(lets play, 22. oktobar 2017 19:07)

Ma pali bre,neznalice.
Preksinoć smo pobedili Barselonu,ne mozes da ocekuješ Bog zna kakvu utakmicu i ritam...
Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora...
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....

miki

pre 6 godina

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)
Cinjenici da smo bili prvaci Evrope i da smo 4 puta igrali final 4, sto vi necete za 700 godina.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...
(asdf, 22. oktobar 2017 19:35)

Nije tri nego dva i to ne puna, u petak završili oko 21h utakmicu, u nedelju počeli u 19h, ovo nije nba i ovo nisu vanserijske atlete poput Janisa ili Lilarda pa da mogu svaki dan da igraju vrhunskim ritmom.
I najvažnije, videćete kad dođe plejof i utakmica za utakmicom ko je ko, a tu će kao i obično, Cedevita i ostali da crknu a Zvezda će da sve uništi, zahvaljujući upravo evroligi i ovom ludom ritmu.

Астер

pre 6 godina

Ништа, данас није било довољно расположених играча за побједу.
Но, најбитније је да је разлика мала, па ће у Београду бити прилика за побједу већом разликом.

Звездини навијачи не би требало да забораве да је овај тим: 1) прије два дана побједио Барселону и 2) пун је нових играча па је потребно вријеме да ствари дођу на своје.

Увијек уз Звезду! :)

kuku lele

pre 6 godina

Rajt u Partizanu i sa ovim komedijašima od igrača mogu da se izbace limenke...realno FMP je smešan, ove godine bitka Cedevite i Budućnosti, FMP-Zvezda-Diva-Beograd nema šanse

....

pre 6 godina

Дајте Батку цедевиту...
(nik sloter, 22. oktobar 2017 19:09)

ne vredi, mislim da ga muci nervoza trenutno, mozda nesto za smirenje a posle naravno cedevita

ford

pre 6 godina

Od 92 komentara,70 je od grobara koji se nasladjuju..Ah,dobro,pa i ti ljudi moraju za nekog da navijaju,a za koga ce ako nece za svoje iz rodne grude..
Tuzno!!

Vojvodjanin

pre 6 godina

Uz ovaj poraz Zvezde ostaje na prvom mestu Buducnost, a oni su takodje najbolji predstavnik ABA lige u Evropi - jedini bez poraza. Ekipa bez napumpanih imena, EL i NBA osvajaca, malog budzeta. Bravo. Imajte na umu i da su igrali bez 2 bitna igraca protiv Zvezde.

Dragan Lo

pre 6 godina

Sad će intelektualna konferencija za štampu velikog mislioca Alimpijevića. Dečko ništa još u životu nije uradio, ali imao je mnogo toga reći nakon pobede nad Barsom.

oberin martel

pre 6 godina

Ovo ne liči ninašta. Kako god pogledaš katastrofa od igre. Nit glave nit repa.. Lesort zaboravljen, Jovanović koji je odlično odigrao i sa kim smo bili u plusu zaboravljen. Al biser nad biserima je uvođenje Davidovca na 20 sekundi pre kraja a mi na -5. Alimpijević je od tri neizvesne utakmice uspeo da izgubi sve tri. A igra je zlo. Kada ne ide šut gubimo protiv bilo kog krštenog tima gubimo. Radonjić je razapinjan zbog svakog poraza, od CSK-a do Olimpijakosa a ovaj se još uvek miluje i mazi. Čovek koji vodio Spartak i FMP dobio da vodi evroligaša. Čoviću nađi bilo kakvog iole normalnog trenera dok ne bude kasno.

Džoni

pre 6 godina

Nije problem izgubiti ali je problem kada se odigra ovako loše! Građenje našeg koša SKANDALOZNO! Izgubljene lopte TRAGIKOMIČNO!

Giga

pre 6 godina

Imacemo problema s ovim sastavom ove sezone i u ABA,ne mogu Rocesti,Antic i Bjelica sami da uznesu sve.Feldin mora puno bolje,a Radicevic napravi vise stete nego koristi.Bolje da se zadrzao Volters nego ovo sto igra Radicevic.Jesmo pobedili Barcelonu ali nismo briljirali ni u toj utakmici,Barca je bas odigrala los mec.Videcemo u sledece dve-tri nedelje da li ovaj tim moze bolje,ako ne nekima se zahvaliti i dovesti druge ako ih ima na trzistu dovoljno kvalitetnih.

velja

pre 6 godina

sve je to dobro... tim koji igra dva meseca ne moze da igra svaki drugi dan i da pobedjuje. i pored toga igramo sa glavnim konkurentskim klubovima na jednu loptu. a i buducnost i cedevita i partizan ce imati jos neki poraz jer takva ce biti liga ove godine

Realno

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30) # Link komentara
Preporučujem (+6)Ne preporučujem (-6)

Ti stvarno mislis da je Covicu neki bitan faktor poseta i ulaznice !? Pa ti si onda stvarno naivcina kad verujes da on finansira dva kluba i plate ,putovanja,zakupe dvorana i sve ostalo sto ide od par asprodatih arena i pionira....

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili novi bratski klub. Ocekujemo bratstvo sa Himkijem i Makabijem sledece nedelje, tako da se bratski pul siri iz nedelje u nedelju.

Zvezdas 1971

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.

Borky

pre 6 godina

Euroliga je u ovom trenetku puno vaznija i teze je uci u top8 nego u top4 aba.Olaksavajuca okolnost je sto smo protiv Barcelone igrali prije dan i po a klupa nam ne sluzi ni za mahanje peskirima pa igraci kojo su izginuli preksinoc moraju opet danas protiv jedne dobre ekipe da igraju 35min.Najveci problem za sada Radicevic koji nema ni jednu jedinu karakteristiku kosarkasa,play koji okrenut ledjima vodi lopt za koga je Jovic suterski Rej Alen i pasom ...ma kojim pasom.Ovi JJ moraju uhvatiti neku konstantu jer jedan dobra pa 5 losih utakmica Zvezda ne moze trpiti jer mora pobjedjivati u oba takmicenja.

gremlin

pre 6 godina

@Michael
Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.
(Pera Zdera, 22. oktobar 2017 19:48)

Prvo treba oterati trenera, pa kada dođe neko ko se razume u košarku neka vidi šta sa ovakvim igračkim kadrom. Imajte na umu da za sve to treba para a nas ne finansira država kao jugoslavene.

B9

pre 6 godina

možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...
(slede još 2 poraza u EL, 22. oktobar 2017) Sviđa mi se komentar, mada koliko se sećam Delije bojkotuju ABA ligu, pa ovo možda nisu ni Zvezdaši.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Kako stoje stvari, Institucija, sa novim centrom, opet preuzima primat na Balkanu..a onda opet 5-6 godina dominacije, pa opet spletke i zatvaranje slavine.

stefi

pre 6 godina

Stipanović koji bazen ne moze da pogodi sa linije slobodnih bacanja, dva puta izvodi i pogadja sva 4 kosa a na klupi Cedevite Musa i drustvo se smeju kada pogodi svaki kos. Ne veruju da nije promašio ni jedno bacanje?

ferdinand

pre 6 godina

Ne budite smešni. Zvezda ima najjaču ekipu u ABA. Složiće se kockice do play-of, a i ovi porazi na loptu će se vratiti kad bude trebalo. Manite se pljuvanja.

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Jedan od velikih uspeha Igodinamika je svaki poraz Zvezde. Zvezda ce biti prvak svakako, cak i da u plej off ne udje sa prve pozicije.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I tako onda pobeda protiv Barse nema znacaj posto smo izgubili u ZG..aj ti polako Alimpije,da se ne ljubimo...
(west silver, 22. oktobar 2017 19:43)

Samo se seti Radonjinog početka, skoro pune dve sezone mu trebale, kako ne shvatate da je ovo potpuno nov tim skoro, sa par neiskusnih mladih igrača koji nemaju iza sebe timove koji su imali imperativ i pritisak pobede, nov ciklus, nov tim, za kojeg treba strpljenje i nista drugo

pivljanin

pre 6 godina

Definitivno se treba zahvaliti Radičeviću, Jovanoviću i Jankoviću...!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Van Damme, 22. oktobar 2017 19:02)

Nemaš ti veze sa košarkom. Jovanović je odlično odigrao. Dok je on bio u igri bili smo u plusu. Al mi nemamo trenera. Mi imamo Alimpija.

Kiko

pre 6 godina

Koristan poraz, bolje sad videti da se na Radicevica ne moze racunati a Rocestiju treba neko ko da makar dostojno odmeni.... Jovanovic nista...(univerzitetlije nula) Keselj odavno u minusu... Radanov nejasno prosledjen u Fmp... min dva adekvatna pojacanja ovde moraju da se dodaju...

Salvador

pre 6 godina

Treba dati jos jednu sansu Alimpijevicu i to sledecu: ako pobedi u naredne dve utakmice OK ako ne otkaz. Posle tog otkaza otkazi Radicevicu, Keselju, Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu, Dobricu, Davidovcu, Apicu i Lazarevicu.

Норис

pre 6 godina

Као и много пута у досадашњем делу сезоне кад су на паркету Јанковић и Радичевић противник рапидно повећава разлику.

+/- индекс:

- Радичевић (8 минута), -10
- Јанковић (3 минута), -9
- Јовановић (17 минута), -9
- Лазаревић (5 минута), -9

Ех, шта све Звезда мора да трпи због добробити српске кошарке! :С

Но, и ову утакмицу је било могуће добити да Фелдин није био толико индиспониран.

Фелдин (28 минута), -9. Шут из игре 5/13...слабо, слабо.
У плусу по обичају познати трио - Рочести, Бјелица и Антић, а од играча са клупе добро се снашао Давидовац (+2 за 9 минута, макар није ништа покварио).

Millennium

pre 6 godina

Neću ništa sad da pričam da ne bude odmah a pljuvači, a hejteri. Ali videće se na kraju gde smo, a ovo ne sluti na dobro. Da li ovi igrači uopšte imaju motiv da igraju ABA ili kidaju samo u EL?

Bryan Zentz

pre 6 godina

Zvezdo, igraci, Dusane, samo napred, glavu Gore, gresilo se dosta na ovoj utakmici, Ali bice sve u redu kada bude bilo najbitnije. A sve vas pljuvace, sram da bude

....

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.
(Hmm, 22. oktobar 2017 19:05)

Lazig ga je drzao rukama iza ledja, to je cist faul. Da ga je samo telom gradio nista nebi bilo, ovako je morao zato sto je nizi od njega. Nemojte trazite odmah opravdanje u sudjenju, nadigrali su vas i imali malo vise srece, kad je stao Bjelica ekipa je stala.

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.

miki

pre 6 godina

Ovoj Zvezdi ako nesto misle da urade ove godine HITNO treba bar jos jedan igrac koji ume da pogodi kos. Oslm Rocestija I centara, niko nista ne moze da pogodi. Jadno I tuzno.

Terenac

pre 6 godina

Topic je kriv za poraz. Covece, dovuci Lesora do terena, ovaj Alimpije je posle 7 minuta zaboravio da on postoji.
I za ubuduce, Alimpije, odmaraju se veterani a ne neko ko ima 22 godine.

Toma

pre 6 godina

Navijačima nije odgovarao Bilan, upravi i treneru ne treba Rajt!? Šta ćemo sad, kad puknemo u aba i obrukamo se u Evropi? Zna se da to znači propast.

hmm

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe...
(Apatin ceo crno-beo, 22. oktobar 2017 19:06)


A odbranu ko šiša?
Vama,kao da će uvek šut da ide.
Postigli ste 100+ poena u prijateljskom meču i vi to odlično znate.
Kakav crni run n' gun...pa jel mislite da će Zvezda to da vam dozvoli?
A posto vam je odbrana šuplja,šta misliš,šta će da vam se dogodi?

Run n' gun u Srbiji...idi begaj...

Kroki

pre 6 godina

Iz Beograda je jedan košarkaški klub koji je osvojio Evroligu.. Beograd ima jednog prvaka Evrope,ko li je to?? PARTIZANNNNNN... Ajmo sada jednu cedevitu, i laku noć.

slede još 2 poraza u EL

pre 6 godina

Izgleda da je legenda malo promašila sa pojačanjima...a bila bi fora kada bi pokušali da ga smenite kad budete imali na pola EL skor 3:12...možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...

PeruN

pre 6 godina

Poraz,kao poraz ništa strašno,ali boli činjenica koliko promašaja u selekciji tima za ovu sezonu,kako ove tako i prethodnih,pravo domaćinsko poslovanje nema šta.Bruka!

živi bili, pa....

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.  
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :) 
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06) 

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?! 
Čemu ?!
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...

petar nikolić

pre 6 godina

Iskreno, zahvaliti se Radičeviću jer nema šut, prodor, ni asistencije, dakle, ofanzivno veoma slab. Potreban je igrač prodora, nešto slično Dženkinsu.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Ne znam šta je, ali ovo nije nikakva igra!! Umor nije, i ne sme da bude izgovor!! Zašto je Lessort igrao samo 7 minuta?! Bez teškog centra, i još jednog pleja nemamo šta da tražimo ni u ABA Ligi!!

asdf

pre 6 godina

Koja ste bre vi institucija pa vi svaki meč primate sto komada. Aj zdravo
(Deyan, 22. oktobar 2017 19:25)

Iz vaseg primera danas i naseg juce vidimo da li je bolje primiti 104 ili 25 poena manje, tacnije 79.

veliki strumf

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)
Vi imate poraze od MZT i Mornara, mi bar od 2 od 3 najjaca kluba u ligi - Cedevite i Buducnosti. Da ste u ovih 5 kola igrali sa ova 2 tima, imali biste 4 poraza. Ali ko ce vama nesto da objasni, zivite vi u vasim iluzijama. U ABA jedino sto je bitno jeste plej of, a tamo cemo sigurno igrati, za razliku od vas grobara! Nego, lepo u junu se vidimo na Kalemegdanu, nemojte opet da propustite zurku.

bocko

pre 6 godina

Uz ovakve partije Radicevica nemoguce je ocekivati dobre rezultate ove sezone.Ako nastavi ovako bolje ubaciti Uskokovica,pa neka se dete kali.Gore od ovoga ne moze.

....

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno
(Dirigent, 22. oktobar 2017 18:56)

popij i ti jednu cedevitu, bolje ces se osecati...nemoj da se nerviras.

4vum9x

pre 6 godina

"Samo da edukujem navijace KK History chanel mali budzet. IDEA je srpska kompanija osnovana po srpskom zakonu.U Zagrebu nema IDEA vec Konzum."

Samo se ti primaj ahahaha...

Cinik

pre 6 godina

Nakon drugog poraza Zvezde samo se potvrđuje ono što pišem već nekoliko puta ali se ne objavljuje. Ovaj sastav Zvezde je jedan preplaćen sastav od para ovog nedužnog naroda koji to ničim nije zaslužio. Bazirati igru na zaista dobrim igračima tipa Antića, Bjelice, Ročestija, Feldina ali koji su u godinama i koji ne mogu odigrati celu utakmicu na vrhunskom nivou je ravno sportskom samoubistvu. Čak šta više ovaj Feldin uopšte ne igra odbranu, Antić ne igra u napadu unutar reketa već se samo izvlači na šut, tako da se samo postavlja pitanje kada će ovaj veštački projekat da propadne.

Milos

pre 6 godina

Ajde, nema veze..nista strasno, bice bolje. Ova ekipa ima potencijal. Nema mesta drami.ABA je jaka ove sezone, bolje sad da se izgubi nego kad bude trebalo u aprilu/maju. Opet ce biti Kalis u junu bez sekiracije. A i da damo malo Ostojinim navijacima KK Napredni Dinamik razloga da se raduju pose silnih blamaza u kupu Mace diskrecije.

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

Ivan NS

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

asdf

pre 6 godina

Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora... 
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....
(hmm, 22. oktobar 2017 19:20)

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...

Ivan

pre 6 godina

Ako nekome nije bilo jasno do sada, Zvezda nema sta da trazi sa ovakvim sastavom na dva fronta. Izgubice sve bitne meceve kao sto je I do sada bio slucaj Cedevita I Buducnost. Dok mi shvatimo da Radicevic mora ad bude izbacen iz kluba, imamo vec dva poraza i to skoro iskljucivo zbog njega i njegovog vremena provedenog na terenu, gde nam protivnici prave serije po 10-0. Nista bolji nije ni onaj Jankovic. Potreban je tezak rez u sastavu dok jos nije kasno.

Dwiht York

pre 6 godina

E moj Alempije. Umesto da trazis Tajm aut na minut pre kraja i postavis napad, ti pustas stihijski napad Rocestija i sledi veliki promasaj Dobrica za tri poena. kjluc utakmice!

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ranijih sezona je Cedevita bila redovna mušterija Zvezde i trening partner a sada nekakav Musa se sprda sa skupim igračima koje smo doveli... Alimpije je baš veliki stručnjak nema šta

Rio

pre 6 godina

Ako Radicevic, Jankovic, Lazarevic, pa i Jovanovic, Dobric i Davidovac ne mogu da iznesu ovakvu utakmicu onda nije jasno kako mogu da igraju EL. Ovako niti smo odmorili glavne igrace niti smo dobili utakmicu. Mora dodatna selekcija, na Keselja se ne moze racunati.

andrejka

pre 6 godina

Rocesti i Feldin ce vas pokopati ove sezone. Antic klasa za sve ostale kosarkase. Nego moram da prokomentarisem strucne stabove Mornara, FMP 1 i FMP 2.

Feder

pre 6 godina

Nista strasno, koje god mjesto da budemo od prva 4 u Aba ligi osvajamo, ali veoma je bitno da ako se ovi iz razvojne lige ne razigraju do januara izbace iz tima i dovedu se ozbiljniji igraci... Za koji dan Evroliga opet... nema kraja dobrim utakmicama, a komsije male sto komentarisu, opustite se, naskodice vam tolika patnja :**

Apatin ceo crno-beo

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe... Ovde jedan komentar kako Lazić nekoga odučava od košarke!? Čovek koji se bori kao lav (kapa dole) i igra vrhunsku odbranu, pri tom u napadu
ne postoji njegov učinak, nekoga
odučava od košarke? Gluposti...

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom. 
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30)

ZALGIRIS SA NAJMANJIM BUDZETOM I DALJE PUNI SVOJU ARENU, NIJE NJIMA TO PROBLEM

kris

pre 6 godina

Sramotna igra, ali nije loš poraz da se vidi da puno toga nije dobro. Barcelona je bila izuzetak gde su igrači napaljeni fantastičnim navijanjem pružili i više od onog što mogu. Danas smo se svi vratili u realnost. Puno promašenih "pojačanja", trener početnik, prva petorka nema zamene, ovi što uđu sami nas za dva minuta uvedu u bonus i posle nema prostora za jaku odbranu. Tri igrača što nas nose(Ročesti, Bjelica i Antić) zajedno imaju 100 godina i kako da izdrže po trideset minuta svaka dva, tri dana i tako do maja. Ne miriše na dobro.

Hmm

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.

lets play

pre 6 godina

veze sa vezom nema alimpijevic. igramo ocajno od pocetka sezone, nema ni napada ni odbrane, o skoku tek da ne pricam.bukvalno se sve svodi na induvidualna resenja, divljanja, sutevi iz neizradjenih i nenormalnih pozicija. mene nije kupio pobedom protiv barse, ovo sto mi igramo nema veze sa vezom. bas mi je drago sto su nas tukli i buducnost i cedevita, necemo ni partizan moci da dobijemo jer imamo trenera koji blage veze sa kosarkom nema, i nikada slabiju ekipu u poslednjih 5 god. ovo je bukvalno tragikomicno na sta nas je dr. nebojsa sveo, na dobrica davidovca jovanovica jankovica radicevica dangubica keselja a ni ovi sto su dovedeni kao pojacanja to nisu. strasno i jadno, znajuci covica, gurace svoje po bilo koju cenu tako da ne ocekujem da se bilo sta promeni a trebalo bi da se juce otera trener i da se dovedu najmanje tri top kvalitetna igraca na pozicijama jedan tri i pet...

Pera Zdera

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.

Mare

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto je Lesor igrao samo 7min. Koji odmor za decka koji ima 22 godine? Bez Rocestija, Bjelice i Antica bi bila katastrofa. Drago mi je da je Davidovac dobio sansu, dobro je iskoristio,ima energiju,i zna. Jankovic i Radicevic su katastrofa,treba im se zahvaliti. Jovanovic je jedino u 3/4 bio dobar. Dok su bili Jankovic i Jovanovic na terenu, svaki igrac je poentirao preko njih, prosli su ih kao da su vazduh. Mislim da i Apic zasluzuje da debituje u ABI, prosle je u fmpu bio jedan od nosilaca i u ABI i u super ligi. Keselju se treba zahvaliti.

dr feelgood

pre 6 godina

sad je vec ocigledna nervoza u covicevom timu...nema ko se nije svadjao sa saigracima veceras, veliki razdor izmedju veterana i mladjih igraca...raspad je blizu...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Srecno Zvezdo!
(anica, 22. oktobar 2017 16:56)

Srecno hahha, idi u halu nekad, mada i Cedevita i Fmp Idea su iz Zagreba, pa Cedevitina hala nije daleko.

Астер

pre 6 godina

На овој утакмици је коначно наступио и Давидовац и за сада добро користи шансу: 8 минута, 3 поена, 3 скока, 2 асистенције. Активан је и користан. Једини играч са клупе за кога се то може рећи. Ако и у наредним утакмицама буде тако играо - добићемо још једног играча за ротацију. Добрића, наравно, не рачунам - он је добар.

Ух, шта нам ради овај Муса!

Džoni

pre 6 godina

Koliko smo kritikovali Voltersa prošle sezone a on dečko je Stiv Neš za Radičevića. Škripi nam građenje koša i skok! Po meni mora da se dovede kršteni plej, jedna 4na5 a možda čak i trojka. Duga je sezona a prva petorka neće moći sve to da iznese. Ove naše koledž košarkaše vratiti tamo odakle smo ih uzeli a i Kešelj izgleda da više nije ozbiljan igrač. Ročesti, Feldin, Lazić, Bjelica, Lesor, Dangubić, Davidovac, Dobrić imaju kvalitet a ovi ostali su više nego diskutabilni! Daj Bože da grešim pa da me demantuju ali mrka kapa.

Peca

pre 6 godina

Trebamo biti realni, nemamo kvalitetnu igru za jake utakmice .Barselonu smo dobili na individualni kvalitet igraca koji su sve pogadjali.Nesto hitno mora da se menja.

svemirko

pre 6 godina

ne vredi vise ovako, vodja treba fmp da trenira a brat da bude skaut i sns kadar da se postavi u sve klubove, jedino tako moze da se napreduje xD

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.
(Ivan, 22. oktobar 2017 18:29)

ISTI PRIMER KAO OBA FMP-A KOD NAS

Aca

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Opet iz tebe "pametni" komentari. Od 15 casova pametujes.Kada se ovo zavrsi gledas fudbal Zvezdu.Imas li decace zivot, devojku?

Dirigent

pre 6 godina

Sto Lesor ne igra vise nije mi jasno o_0 .... Ovaj Rochesti je zlata vrijedan igrac, moze svaku tekmu po 30 min da igra opusteno ...

mvp

pre 6 godina

Radicevic,Jankovic,Jovanovic neemaju pojma o kosarci a svi potpisani na tried godine pa hajde to sad otpusti i Stavi kljuc u bravu a o Keselju ne vedi trositi rijeci uzas.Svaki prosjecan poznavalac kosarke bolju bi selekciju napravio za over pare.

Miki

pre 6 godina

Ova sezona će biti mučenje za navijače, ovo kažem zato što ćemo 75% utakmica gubiti u neizveznoj završnici posle katastrofalne igre

Aca

pre 6 godina

Pazi grobare koji nemaju pametnija posla nego da gledaju Zvezdu. Sada ce naizmenicno da prate i fudbal. Ja bih pre gledao 24 Kitchen nego Partizana.A ima i Totenhem Liverpul

Vazda

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska... Male faulove ne treba ni pominjat, zakopase nas, sve nam sviraju... Al dobro kako god bilo na kraju Aba lige cemo mi doc na svoje kad bude bilo najpotrebnije cemo sve da pregazimo...

Grobar

pre 6 godina

Hehehehehehehehehe!!Ali vi ste dobili prejaku Barsu!!Hahahahaha!!

Antic Rocesti i Bjelica ce vam ovim ritmom crci do Nove godine pa titulu videti necete!!

A Patrick Miller>>>>Felidn!!

dex

pre 6 godina

Ovo je bas lose. Naravno da je nova ekipa, ali dva poraza u 5 kola i to od jedina dva konkurenta je bas lose. Ovo je ipak preskupa i prekvalitetna ekipa za uslove ABA lige da bi posle pet kola imala 3-2. Nema tu mnogo mesta za opravdanja i price kako ce biti jos ovih poraza, jer nama je ABA prioritet i jedini put ka EL. Za sada, uopste ne deluje dobro.

Trust the process

pre 6 godina

I posle samo dva dana, Bjelica nema pojma, Rocesti nema pojma, Lesor ne zna nista, Feldin rupa, Alimpije nema pojma, a Covic je legenda.

Dirigent

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno

ja

pre 6 godina

Idemo dalje...desavaju se I porazi. Napred Zvezdo tebe volim ja.
(anica, 22. oktobar 2017 18:56)

tek ce se desavati porazi, ovo je samo pocetak seceru...

Ivan

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.

kris

pre 6 godina

Radičevića, Jankovića, Jovanovića i još poneke ćemo čekati čitavu sezonu, kao svojevremeno Micića ili Lipovija.Za Lesora, Feldina se vidi da mogu i očekivati je da će pokazati nešto u budućnosti, nešto već i jesu, ali ovi jednostavno ne znaju i čupaće nam živce čitave sezone, ako ih ranije ne odstrane. Po meni ozbiljan klub ne sme sebi dozvoljavati ovoliki broj promašaja od Tompsona, Mekela, Sofa, do Radičevića, Kešelja i sl. Za pare od ovih promašaja su mogli zadržati Jovića.

veliki strumf

pre 6 godina

Mrzi me da premotam 2/4 i da prebrojim, ali u tom delu igre Cedevita je imala desetak (!!!) skokova u napadu, plus smo izgubili mislim 7 lopti. I pored ove katastrofalne statistike nekako smo dobili 2/4 i na poluvremenu je egal. Medjutim, gradjenje kosa, narocito od stranw bekova (pre svih od Feldina) je katastrofalno!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ајде Звездо да испијемо 🍷ту цедевиту у предаху евролиге ! Идемо шампиони 💥💥🔥!

gremlin

pre 6 godina

Evo gledam 39-39 pol,juče 50-50 pol,možete vi da pričate šta hoćete KOŠARKA SE UBRZALA,IGRA SE NA VELIKI BROJ POSEDA,OK IMA I GREŠAKA I ABA JE OZBILJNA LIGA...vidi zadnje EP!!!

Gde ja živim

pre 6 godina

Koliko meni ovaj Davidovac liči na Savana to nije normalno. I košarkaški i fizički. Inače Zvezdaši ovaj Radičević vam je mnogo neodlučan. Krene da uradi jedno pa onda ne zna šta će i baci floater koji liči samo po izgledu na to. Mora to bolje. Jedini Bjelica zasad na visini zadatka i Ročesti donekle. Davidovac zalaganjem pomaže. Mada cenim da ovo može da se dobije i sa ovakvom igrom.

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko se hitno ne reaguje dovodjenjem zamene umesto Radicevica, odgovorno tvrdim, Zvezda ce izgubiti sve bitne plej of serije. Zvezda je od pocetka sezone u konstatnom minusu kada god je on na terenu i koliko god da je na terenu.

maly mclasky

pre 6 godina

Uf u kakvom je kanalu Zvezda,,,,,Ne mogu da se sastave.Feldin se macuje sa loptom,Jankovic,Jovanovic,Radicevic,Lazarevic tesko da bi igrali u Kliku....Sta je bre ovo???Bice ovo -20.

Fidel@@

pre 6 godina

Limun@@
Jedino se vi zalite na raspored,niko drugi.Svi su protiv vas ,smaras ,verovatno je pravim navijacima Zvezde, muka dok cita tvoje kmecanje.

japaner

pre 6 godina

cedevita po istoriji nije Zadar ili Split. ovo neki novi timovi aka Todoric. zato i nema navijaca, ne predstavlja grad ili pripadnost.

Dejan CZ

pre 6 godina

Skoro nisam video veceg antitalenta za kosarku od ovog Radicevica...trejd Keselj Radicevic za Rajta i Vuka Radivojevica...Jovanovic u FMP,Odzo u Zvezdu...e to je tim kakav treba da izgleda.

Zagrebčan

pre 6 godina

Cedevita umjetni klub bez navijača. U publici rodbina i prijatelji igrača i par ljudi iz Cedevite. Višestruko više publike Cedevita ima na gostovanjima.

komentari

pre 6 godina

Nazalost, moram odmah da kritikujem. Radicevic jako los, Rebic za koga sam uvek mislio da nije za Zvezdu ( i dalje to mislim ), mnogo bolji od Radicevica.

veliki strumf

pre 6 godina

Mi imamo 7 igraca, ovo ostalo samo popunjava roster i smeta u igri. Za 2 min 2/4 izgubili smo neverovatnih 5 lopti. Iz pozicionih napada nijedan sut za 3 minuta! Napravise nam 8 razlike bezveze. Ocigledno je, pisalo je nas dosta i posle Barselone (tada i treba da se pise, kad se dobije a ne kad se gubi), da Radicevic, Keselj (vec je eliminisan) pa i Jankovic nemaju mesta u Zvezdi, sasvim su prosecni igraci. Feldin isto ne moze da se sastavi.

Batko

pre 6 godina

Hocete li uhvatiti jednu loptu u odbrani!?
(Ivan, 22. oktobar 2017 17:40)

imamo skok vise, ali oni 9 off. od toga 2 u poslednjem napadu kada im se lopta odbijala bukvalno u ruke.
10/7 Zvezda, 7/9 Cedevita

očigledno

pre 6 godina

Koliko li će Srbi u Zvezdi dati poena? Mislim da će se raspucati. Cenim nekih 18 poena
(MHBN, 22. oktobar 2017 17:18)

Protiv Barse Bjelica najefikasniji, dok u medjuvremenu u Partizanu samo ameri daju koseve...

Danilovgrad

pre 6 godina

Cim udju nasi glavni igraci odma se okrece utakmica, ali opet bez obzira i ako dobijemo ovo, igraci ce nam biti umorni ... Ne mogu da vjerujem da nemamo nekoliko krstenih zamjena...

sever

pre 6 godina

Rocesti, Dobric, Lazic, Dangubic, Bjelica, Antic, Lesort...i to je to sto imamo.

Potreban jos jedan dobar organizator igre, dobar suter poput Rajta iz Igokee, krilo sa dobrim sutem i jak centar. Kada pogledas pola tima...!?

ahil

pre 6 godina

Sta radi Radicevic? Pa 5min.ne moze da zameni Rochestija! O njegovom sutu ne treba trositi reci,kao da kamenje baca! Antic i Bjelica fantasticni!

Limun

pre 6 godina

Sta je tu je. Zvezda u petak igra sa Zalgirisom.Putuje se preko Varsave u nedelju sa Buducnost koji je svoj mec EC igrao u sredu i ponovo u sredu.Isti slucaj i sa Cedevitom. Igras protiv Barse u petak danas u nedelju sa Cedevitom, u utorak sa Himkijem u cetvrtak sa Makabijem. Izgleda da EC ima prednost nad EL. vise odmora

Aleksej

pre 6 godina

Jankovic,Jovanovic,Lazarevic,Keselj,Davidovac,Radicevic zali Boze para bolje umesto njih da su dovedena dva proverena igraca jedan na poziciji 4,5 jedan na poziciji 1,2.

Motka

pre 6 godina

Nema apsolutno nikakve potrebe da u Zvezdi igraju Jankovic, Jovanovic, Radičević, Lazarević, Feldin. Hitno novi igrači, inače će ovi dabkrepaju u pola sezone. Tražiti šutere za 3, centra i jedno krilo

Dirigent

pre 6 godina

Nazalost nama je klupa katastrofalna, nije to ono da su cas dobri, cas losi, katastrofalni su ova trojica, cetvorica da im i ne pominjem Prezimena... Mi imamo odlicnu prvu ekipu koja moze svakog da pobijedi ali s obzirom da igramo na dva fronta, svakih par dana utakmica pregorece nam i Rocesti i Bjelica, Antic, Feldin (koji jos nije pokazao sta sve zna ali oce sigurno) ... ladno nemamo makar mrvu ozbiljnih igraca za zamjene, naravno ne racunajuci Dobrica koji su sasvim ok ... Al ova NCA ekipa ......... uffff

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.
(Ivan, 22. oktobar 2017 18:29)

ISTI PRIMER KAO OBA FMP-A KOD NAS

Trust the process

pre 6 godina

I posle samo dva dana, Bjelica nema pojma, Rocesti nema pojma, Lesor ne zna nista, Feldin rupa, Alimpije nema pojma, a Covic je legenda.

stefi

pre 6 godina

Stipanović koji bazen ne moze da pogodi sa linije slobodnih bacanja, dva puta izvodi i pogadja sva 4 kosa a na klupi Cedevite Musa i drustvo se smeju kada pogodi svaki kos. Ne veruju da nije promašio ni jedno bacanje?

Hell

pre 6 godina

Kao navijac Partizana pokusacu da napisem nesto realno,bez klinackih prepucavanja. Primetno je da je ovaj tim Zvezde daleko limitiraniji nego onaj iz prosle sezone. Pobedili ste Barsu,svaka cast,ali to je ogromnim delom zbog navijanja koje je doprinelo da se igraci Barse malo tremiraju,a manje na kvalitet. Dobicete vi u Bg-u jos tekmi u El ali realno kvalitt za top 8 nikako nemate. Ista ta Barsa ce vas u revansu puknuti 20 razlike. Jos jedan pokazatelj su ove utakmice u aba ligi koje ste dobijali rutinski takoreci bez zamaranja a sada ih dobijate na misice ili gubite. Doveli ste skupog Feldina bespotrebno. Pa zar mislite da bi ga Pao pustio da su procenili da im znaci puno? Pa ne bi,ili ga vi placate vise nego sto su mu ponudili oni? Rocesti je jako iskusan,pravo pojacanje,ali on nema snage da izdrzi ovaj ritam el,aba na duze staze,mator je,popustice,isto kao i Antic. I dalje ste prvi favoriti za osvajanje aba lige ali to nije zagarantovano kao prosle sezone,jedino ako vam gazda dovede jos neko pojacanje sto me ne bi cudilo,a u el ceste se boriti sa Zalgirisom i Bambergom za neko od poslednja tri mesta,to je realno za sad...

....

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno
(Dirigent, 22. oktobar 2017 18:56)

popij i ti jednu cedevitu, bolje ces se osecati...nemoj da se nerviras.

Danilovgrad

pre 6 godina

Cim udju nasi glavni igraci odma se okrece utakmica, ali opet bez obzira i ako dobijemo ovo, igraci ce nam biti umorni ... Ne mogu da vjerujem da nemamo nekoliko krstenih zamjena...

komentari

pre 6 godina

Nazalost, moram odmah da kritikujem. Radicevic jako los, Rebic za koga sam uvek mislio da nije za Zvezdu ( i dalje to mislim ), mnogo bolji od Radicevica.

Hell

pre 6 godina

@ Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba, 
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47) 

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 22. oktobar 2017 20:45)

Da verujemo! Zato sto pratimo El dosta god unazad i znamo kakv je kvalitet ekipa bio ranije a kakav je poslednjih par sezona i sve je slabiji! To svaki poznavalac vidi. Pa uporedite igrace koji su ranije igrali u El i ove sad,nebo i zemlja je razlika. Jednoj Barsi igra jos uvek Navaro,alo matorac! Sve sto vredi odmah ode u Nba a dolaze neki osrednji sa koledza. Koje igrace sada maju Barsa,Makabi,Real,Cska a koje su imali ranije?! To je cinjenica. Jedine prave zvezde su bili Teo koji je otisao u Nba i Ljulj koji je povredjen. Dokaz koliko je El oslabila je taj sto jedan Real dovodi Kuzmica a Fener Gudurica?! Majko mila,pa ti igraci ne bi bili ni u trecoj postavi tih ekipa pre nekoliko godina!!

Terenac

pre 6 godina

Topic je kriv za poraz. Covece, dovuci Lesora do terena, ovaj Alimpije je posle 7 minuta zaboravio da on postoji.
I za ubuduce, Alimpije, odmaraju se veterani a ne neko ko ima 22 godine.

miki

pre 6 godina

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)
Cinjenici da smo bili prvaci Evrope i da smo 4 puta igrali final 4, sto vi necete za 700 godina.

keruzzi

pre 6 godina

Mlaki bratski derbi,dva mala kluba hrvatskih sponzorasa,u kazalisnoj atmosferi fiskulturne hale gde se sluzi cedevita,a posle tekme svi skupa u ideu.

živi bili, pa....

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.  
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :) 
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06) 

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?! 
Čemu ?!
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...

Goran

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(

ferdinand

pre 6 godina

Ne budite smešni. Zvezda ima najjaču ekipu u ABA. Složiće se kockice do play-of, a i ovi porazi na loptu će se vratiti kad bude trebalo. Manite se pljuvanja.

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.   
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)  
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)  

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!  
Čemu ?! 
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21) 


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...
(živi bili, pa...., 22. oktobar 2017 19:33)

Opšte je poznato da grobar više mrzi Zvezdu nego što voli a i prati svoj klub.
Hvala što dokazuješ tu činjenicu ! ?

lal

pre 6 godina

ako se grobari raduju porazima zvezde zato sto se nadaju da mogu da osvoje aba ligu i da igraju el naredne godine, onda mi je to sasvim i redu... ljudski je nadati se i verovati u svoj tim... nekada je izgledalo da ce partizan vecno igrati el, ali zvezdasi su se nadali... i docekali su dan kada je zvezda preuzela primat od partizana...
ako se pak raduju tome da ni zvezda ni partizan nece igrati el sledece godine... pa realno i to mi je ok... srbi smo... da komsiji crkne krava... to nam je trademark...
ali to nije tema, mene zanima nase dvoriste... da li ste vi braco cigani svesni da je ovo potpuno nova ekipa??? da je potrebno mnogo vremena, promena, krvi, suza i znoja da bi ova ekipa izgurala do svog maksimalnog potencijala??? setite se samo radonjica i komentara od pre nekoliko godina??? covek bi pomislio da cemo slaviti dan kad ode, a mi ga pravimo od blata, pre nego sto smo novom treneru dali sansu...
kada su dovodjeni "matorci" negodovali smo, a ti "matorci" nam trenutno drze glavu iznad vode... i doktori su izmedju ostalog zbog svog iskustva... pa da pero moze da igra vrhunski svaka dva dana po 30 minuta, ostao bi kod zeljka...
kad klinac dodje iz razvojne lige da igra za sampiona, to je neverovatan sok za njega (mnogo veci nego kada neko iz omladinskog pogona predje u prvi tim)... potrebno je vreme za adaptaciju... ne kazem da su dobri, ali ne mogu da tvrdim ni da su losi... oktobar je... nijedna pobeda nije beznacajna, kao ni poraz, ali ako mogu da biram radije bih birao poraze u oktobru, a pobede u maju...
opustite se i ostavite momke da rade... ne tako davno nam je pretilo ispadanje iz lige... secam se i kad smo imali 6 registrovanih igraca za utakmicu (koju smo zbog "skracene" rotacije zavrsili sa cetvoricom u terenu, posto su dva igraca imala po pet licnih)...

GX

pre 6 godina

Nerealni komentari zaista. Retko gde se moglo procitati nesto smisleno. Razumem isfrustrirane grobare koji se nadaju da ce nesto da urade ove sezone, ali...to je samo nada bez neke kvalitetne osnove (u njihovom timu). Ovo sto pisem je upuceno "zvezdasima" koji vec otpustaju igrace i kukaju.

Znaci posle samo dva dana, ova ekipa je krs i ne zna da igra? Gluposti. Kao sto nije merilo pobeda nad Barselonom (koja jeste za klasu jaca od prosle godine i ima smisleniju takmicarsku ekipu; i zanemarite grobarske omalovazavajuce komentare o jednoj Barseloni, videcemo koliko ce imati pobeda u EK), tako nije ni merilo ovaj poraz od Cedevite, jer gubili smo tamo i ranijih sezona u ligaskom delu. Svi zaboravljate kakav je pocetak bio sa Radonjicem i koliko je vremena trebalo da se sistem uhoda i napravi. Poraza na pretek u neizvesnim zavrsnicama, sto u ABA, sto u EL, ali se SVE vratilo kada je trebalo.
Cinjenica jeste da je ekipa nova i da ne treba otpisivati nijednog igraca. Mozda ne pokazuju sada ono sto ljudi ocekuju od njih, ali treba im dati i vremena. Neki nisu samo promenili klubove, vec i citav sistem. Sezona je duga i ima previse utakmica i trebace svaki igrac.
Kada odstranimo oscilacije, ova ekipa je vrlo potentna i napadacki moze da bude vrlo ubojita. Odbrana ce se zategnuti i to je pitanje vremena i rada, ali ona VEC SADA izgleda bolje nego u prvim utakmicama. Sto se tice trenera, prolazice kroz iste stvari kao i Radonja, ali samo po ubrzanom kursu.

kris

pre 6 godina

Radičevića, Jankovića, Jovanovića i još poneke ćemo čekati čitavu sezonu, kao svojevremeno Micića ili Lipovija.Za Lesora, Feldina se vidi da mogu i očekivati je da će pokazati nešto u budućnosti, nešto već i jesu, ali ovi jednostavno ne znaju i čupaće nam živce čitave sezone, ako ih ranije ne odstrane. Po meni ozbiljan klub ne sme sebi dozvoljavati ovoliki broj promašaja od Tompsona, Mekela, Sofa, do Radičevića, Kešelja i sl. Za pare od ovih promašaja su mogli zadržati Jovića.

Kroki

pre 6 godina

Iz Beograda je jedan košarkaški klub koji je osvojio Evroligu.. Beograd ima jednog prvaka Evrope,ko li je to?? PARTIZANNNNNN... Ajmo sada jednu cedevitu, i laku noć.

....

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.
(Hmm, 22. oktobar 2017 19:05)

Lazig ga je drzao rukama iza ledja, to je cist faul. Da ga je samo telom gradio nista nebi bilo, ovako je morao zato sto je nizi od njega. Nemojte trazite odmah opravdanje u sudjenju, nadigrali su vas i imali malo vise srece, kad je stao Bjelica ekipa je stala.

Garfild

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Kako nije kad vec igra? I odlican je :) Napred Fmp!

pedja 71

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24)

Ovo bi imalo smisla kada bi bilo napisano od navijaca bilo kog kluba, osim od strane partizanovca.
Godinama ste mislili da ste Bogom dani i da samo vi treba da igrate EL.
Niste birali sredstva, zar ne?

Realno

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30) # Link komentara
Preporučujem (+6)Ne preporučujem (-6)

Ti stvarno mislis da je Covicu neki bitan faktor poseta i ulaznice !? Pa ti si onda stvarno naivcina kad verujes da on finansira dva kluba i plate ,putovanja,zakupe dvorana i sve ostalo sto ide od par asprodatih arena i pionira....

Realista

pre 6 godina

Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 22. oktobar 2017 20:01)

Ti si neki vidovit? Odakle ti pravo , da u nikad izjednacenijoj ligi, potcenjujes pre svega Buducnost, ali i ostale ekipe.

I prekini poraze da svaljujes na sudije. Kao i u fudbalu. OK je kad sudije protivniku ne priznaju gol, a lopta pola metra u golu, ali nije ok ne znam sta protiv Arsenala? Ako nisi skontao, po novim pravilima, ako igrac sa ledja uhvati ruku protivniku koji ide u pravcu kosa, svira se nesportska. A to je Antic uradio. Lazic, koji je nizi od svog protivnika rukama ga drzi oko struka i obojica padaju. Licna Laziceva kao kuca. Kako nisi prokomentarisao licnu u napadu Nikolsa, kada daje kos, a sudije sviraju faul u napadu. Pa bio je faul. Sudije su bile dobre na ovoj utakmici, a ti se nauci da gubis, jer vise, niti imate toliko dobre igrace, niti imate para kao zadnjih par sezona unazad, niti ste stoprocentni favoriti kao proslih sezona. Budi malo objektivan. Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.

Deki

pre 6 godina

@(oberin martel, 22. oktobar 2017 19:58), prosto je neverovatno šta ti pišeš?????Koliki je vaš trenutno budžet, a koliki naš? Šta misliš, sa kojom je platom Pera iz Fenerbahče došao i koliku platu sad ima u Zvezdi. Koje strance ste vi doveli a koje mi? Kod nas Djoko, Čakarević, kod vas Bjelica, Pero. Kod nas neka deca iz Dinamika i Veličković koji je pred penziju. Vama poništeno preko 10 miliona duga, mi naših 5 vraćamo tako što nas država pomaže na rate da vratimo tih 5 miliona. Gasite se, palite, ne znate ni sami u kojoj ste varijanti. Čestitam na pobedi nad Barsom, ali, dajte da budemo realni makar sa budžetom koji imate u svim sportovima i koji je mnogo veći od našeg.

dr feelgood

pre 6 godina

sad je vec ocigledna nervoza u covicevom timu...nema ko se nije svadjao sa saigracima veceras, veliki razdor izmedju veterana i mladjih igraca...raspad je blizu...

veliki strumf

pre 6 godina

Mi imamo 7 igraca, ovo ostalo samo popunjava roster i smeta u igri. Za 2 min 2/4 izgubili smo neverovatnih 5 lopti. Iz pozicionih napada nijedan sut za 3 minuta! Napravise nam 8 razlike bezveze. Ocigledno je, pisalo je nas dosta i posle Barselone (tada i treba da se pise, kad se dobije a ne kad se gubi), da Radicevic, Keselj (vec je eliminisan) pa i Jankovic nemaju mesta u Zvezdi, sasvim su prosecni igraci. Feldin isto ne moze da se sastavi.

dex

pre 6 godina

Ovo je bas lose. Naravno da je nova ekipa, ali dva poraza u 5 kola i to od jedina dva konkurenta je bas lose. Ovo je ipak preskupa i prekvalitetna ekipa za uslove ABA lige da bi posle pet kola imala 3-2. Nema tu mnogo mesta za opravdanja i price kako ce biti jos ovih poraza, jer nama je ABA prioritet i jedini put ka EL. Za sada, uopste ne deluje dobro.

Savatiye

pre 6 godina

Mene fascinira suđenje koje ima Zvezda u ABA ligi. Tretman je zapravo sramotan, kao da se radi o timu koji je tek ušao u ABA ligu a ne o šampionu!?
I prošle godine je bilo isto. Očigledno je da neke sudije treniraju strogoću na Zvezdi. Pogotovo ako se vidi suđenje u EL, gde Zvezda ima duplo bolji kriterijum. Protiv Barse pred kraj utakmice Zvezda je napravila 15 faulova. Ali zato protiv Katića, Muse, Stipčevića, Čerija, Ukića imaju 30 faulova. Zaista interesantno!?
Jer poznato je da su oni teži za čuvanje od Ertela, Serafana, Navara, Tomića, Koponena, Oriole i ostalih anonimusa iz Barselone...

Beograd ima prvaka Evrope u kosarci

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah

Grobar

pre 6 godina

Hehehehehehehehehe!!Ali vi ste dobili prejaku Barsu!!Hahahahaha!!

Antic Rocesti i Bjelica ce vam ovim ritmom crci do Nove godine pa titulu videti necete!!

A Patrick Miller>>>>Felidn!!

Teo

pre 6 godina

Dzanan Musa je ozbiljan talenat. Bas volim da gledam tog decka, onako mrsav, misli covek da ne moze nista, a doneo preokret. Bas igra sa velikim samopouzdanjem, steta sto ce brzo u NBA.

Cinik

pre 6 godina

Nakon drugog poraza Zvezde samo se potvrđuje ono što pišem već nekoliko puta ali se ne objavljuje. Ovaj sastav Zvezde je jedan preplaćen sastav od para ovog nedužnog naroda koji to ničim nije zaslužio. Bazirati igru na zaista dobrim igračima tipa Antića, Bjelice, Ročestija, Feldina ali koji su u godinama i koji ne mogu odigrati celu utakmicu na vrhunskom nivou je ravno sportskom samoubistvu. Čak šta više ovaj Feldin uopšte ne igra odbranu, Antić ne igra u napadu unutar reketa već se samo izvlači na šut, tako da se samo postavlja pitanje kada će ovaj veštački projekat da propadne.

divac

pre 6 godina

Sad kad otpustite Kešelje će vam kapne jedno pola milki,i dovedete jedno ekstra pojačanje,i još ce da vam ostane za malog Fiću ...i bog da vas vidi!

srb

pre 6 godina

@deki ne pricaj o budzetu kada se radi o partizanu jer su sve to nagadjanja. Nigde ne mozes da pronadjes koliki je budzet, niko ni ne izadje da kaze toliko i toliko para imamo i sa time raspolazemo, zvezda mora da bude transparentna zbog el ali partizanov budzet je misterija vec godinama. Onda izadje na kraju sezone koliko ste dobijali od drzave i ispadne da je vise od nas, s time sto zvezda privlaci druge sponzore, tv prava, pobede u el, prodaja karata i sl i skupe se vece pare. Fener placa 80% plate peri, bjelica je najplaceniji kod nas sa 400k godisnje, svi ostali znatno manje. Citam radicevic 600k pa dajte ne salite se bzvz, jeste, prima milijarde. Cudo sta sve internet trpi

kris

pre 6 godina

Sramotna igra, ali nije loš poraz da se vidi da puno toga nije dobro. Barcelona je bila izuzetak gde su igrači napaljeni fantastičnim navijanjem pružili i više od onog što mogu. Danas smo se svi vratili u realnost. Puno promašenih "pojačanja", trener početnik, prva petorka nema zamene, ovi što uđu sami nas za dva minuta uvedu u bonus i posle nema prostora za jaku odbranu. Tri igrača što nas nose(Ročesti, Bjelica i Antić) zajedno imaju 100 godina i kako da izdrže po trideset minuta svaka dva, tri dana i tako do maja. Ne miriše na dobro.

Neko@

pre 6 godina

Auuu ljudi kakvi ste, sad Zvezda ne valja ništa!?!
A pre par dana u nebesa je dizete!
Ne valjaju vam ni ovi Srbi sa koledža, a momci realno nisu igrali ovaj nivo.
Pa polako rođaci, polako, doći će sve na svoje mesto. Nije Barsa pobedjena slucajno, vec kvalitetom.
Dajte podršku ovim momcima, jer igrali su danas sa vrlo jakim timom inače. I poraza će biti naravno. Bolje sada, no na prolece...

ja

pre 6 godina

Idemo dalje...desavaju se I porazi. Napred Zvezdo tebe volim ja.
(anica, 22. oktobar 2017 18:56)

tek ce se desavati porazi, ovo je samo pocetak seceru...

NIJE ISTO I NE MOŽE DA BUDE ISTO

pre 6 godina

Evo razlike izmedju proslogodisnje ekipe i ove, ona je mogla da pobedjuje u EL i da se sprda sa ABA ligom ova to ne moze nikako..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 22. oktobar 2017 21:32)

Pa vidš donekle si u pravu. Prošlogodišnja ekipa nije imala ovako nezgodan raspored. Pazi sada, 13tog protiv Žalgirisa u Kaunasu, put u subotu, u nedelju igrali protiv Budućnosti u Železniku od 19h, pa onda utakmica u petak protiv Barselone pa danas u 19h protiv Cedevite, pa Himki u utorak (putovanje celi ponedeljak), pa Makabi u četvrtak. Izuzetno težak raspored, teških utakmica. Nije humano igrati protiv Budučnosti posle puta iz Kaunasa i protiv Cedevite, izmedju prethodnih utakmica manje od 48 sati + putovanje

Istina

pre 6 godina

alimpijevicu ostani....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sax, 22. oktobar 2017 22:19)

Ostace,ne brini...a u junu,Kalemegdan i 3 nova trofeja.Vas je vec oducio od kosarke u nasoj ligi i to sa FMP-om,ciji je budzet bio pet puta manji od vaseg.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Rocestija moze da zameni samo Filip Covic on je doktor za Radicevica.
(Jevdja, 22. oktobar 2017 21:13)

Filip Covic, Rebic su jako limitirani odbrambeno igrači, pritom u napadu mogu da trpaju samo u ekipama kao što su Mega i FMP gde nema pritiska pobede, naučite više to

aleksandar

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20  
pametnom dosta 
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?
(Milan B., 22. oktobar 2017 21:35......dosta ti je

više stranaca imate nego mi

pre 6 godina

Jel istina da Radicevic prima 600.000 godisnje sto je vise od celokupnog Partizanovog budzeta?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Partizan, 22. oktobar 2017 21:20)

Da li ti stvarno misliš da je partizanov budžet 600.000???? Koliko samo dobijate od MTSa prekriva ceo budžet.

CzBg89!

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)
Pa vi ste se hvalali kako cete razigravati mladu decu vec nekoliko godina tako. A svke godine po 3 4 nova stranca.

oberin martel

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Tako je ranijih godina teran Dzenkins, Nelson pre njega takođe. Čak je i Jović pretprošle godine, posle povrede čašćavan ovakvim komentarima. Radičević će biti dobar, samo strpljenja bar malo.

Rio

pre 6 godina

Ako Radicevic, Jankovic, Lazarevic, pa i Jovanovic, Dobric i Davidovac ne mogu da iznesu ovakvu utakmicu onda nije jasno kako mogu da igraju EL. Ovako niti smo odmorili glavne igrace niti smo dobili utakmicu. Mora dodatna selekcija, na Keselja se ne moze racunati.

Posmatrač

pre 6 godina

Izgubili ste osovinu igrača ove sezone a još najgore što vam je otišao trener Radonjić koji vam je napravio kakav takav sistem. Teško je gradit ponovo sve iznova! "Nov tim a samim tim nov trener." Treba to istrpet al vi kao uvek nemate živaca da istrpite već bi odmah tamo gde ste stali prošle godine..To vas može koštat puno, a ni ne mora. Vreme će pokazati svoje !

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko se hitno ne reaguje dovodjenjem zamene umesto Radicevica, odgovorno tvrdim, Zvezda ce izgubiti sve bitne plej of serije. Zvezda je od pocetka sezone u konstatnom minusu kada god je on na terenu i koliko god da je na terenu.

Džoni

pre 6 godina

Koliko smo kritikovali Voltersa prošle sezone a on dečko je Stiv Neš za Radičevića. Škripi nam građenje koša i skok! Po meni mora da se dovede kršteni plej, jedna 4na5 a možda čak i trojka. Duga je sezona a prva petorka neće moći sve to da iznese. Ove naše koledž košarkaše vratiti tamo odakle smo ih uzeli a i Kešelj izgleda da više nije ozbiljan igrač. Ročesti, Feldin, Lazić, Bjelica, Lesor, Dangubić, Davidovac, Dobrić imaju kvalitet a ovi ostali su više nego diskutabilni! Daj Bože da grešim pa da me demantuju ali mrka kapa.

Ivan NS

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.

shone

pre 6 godina

Samo trebate da pročitate vaše komentare posle utakmice sa Barselonom, pa onda ove veceras...Niko ništa ne treba da vam priča, tu je potpuno jasno kakvi ste vi navijači i koliko se razumete u košarku!

@ajdep

pre 6 godina

Jos jedan poraz. Izgubili smo na jednu loptu i od Buducnosti i od Cedevite. Realno bespotreban je bio poraz od Buducnosti...
Nedostaje Danguba dosta u rotaciji....
Ovdje fali prvenstveno doprinos klupe.
Radicevic je za sada uzas blagi ni suta ni asistencije....
Jankovic pogubljen i u vremenu i u prostoru
Jovanovic jos nedorecen.... mozda...

Feldin ne doprinosi koliko smo ocekivali....los % suta, slabo vodjenje lopte za beka itd...
Keselj .... pozdrav...

P5RX49

pre 6 godina

"Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)"

Polako, potpisao je trogodisnji ugovor, ima vremena da vas izmuze za par stotina hiljada evra.

Стварно

pre 6 godina

Дал сте бре реални. Па како је Радоња почео??? Терали сте га после пар утакмица. Победили Барсу, ову су порази на лопту-две. Све ће то доћи на своје место.

Peca

pre 6 godina

Trebamo biti realni, nemamo kvalitetnu igru za jake utakmice .Barselonu smo dobili na individualni kvalitet igraca koji su sve pogadjali.Nesto hitno mora da se menja.

4vum9x

pre 6 godina

"Samo da edukujem navijace KK History chanel mali budzet. IDEA je srpska kompanija osnovana po srpskom zakonu.U Zagrebu nema IDEA vec Konzum."

Samo se ti primaj ahahaha...

sever

pre 6 godina

Igokea hladno dobila i Cedevitu i Buducnost, od kojih je Zvezda izgubila. Ovaj Covicev sminker celo drugo poluvreme drzi Lesora naklupi.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Ne znam šta je, ali ovo nije nikakva igra!! Umor nije, i ne sme da bude izgovor!! Zašto je Lessort igrao samo 7 minuta?! Bez teškog centra, i još jednog pleja nemamo šta da tražimo ni u ABA Ligi!!

Toma

pre 6 godina

Navijačima nije odgovarao Bilan, upravi i treneru ne treba Rajt!? Šta ćemo sad, kad puknemo u aba i obrukamo se u Evropi? Zna se da to znači propast.

zemunski kej

pre 6 godina

Nevolja ovog tima pa i trenera jee sto je relativno blisko secanje na ekipu od prosle sezone. Radonja je imao vise dobrih igraca u rosteru ili srpski receno na klupi a da su upotrebljivi, ove godine je ogromna razlika prve postave i klupe.

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.

svemirko

pre 6 godina

ne vredi vise ovako, vodja treba fmp da trenira a brat da bude skaut i sns kadar da se postavi u sve klubove, jedino tako moze da se napreduje xD

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30)

ZALGIRIS SA NAJMANJIM BUDZETOM I DALJE PUNI SVOJU ARENU, NIJE NJIMA TO PROBLEM

Poznavalac

pre 6 godina

Drugu utakmicu u Jadranskoj zaredom gubimo ponajvise zbog Pere Antica,jednostavno kao najiskusniji ne sme sebi da dozvoli da pravi tehnicku ili nameran faul kad mu nije mesto. Konkretno danas njegov nameran faul okrenuo je utakmicu u Cedevitinu korist, uprkos neuigranosti i utakmici manje od 48 sati mogli smo da dobijemo. Takodje i Feldin sa svojim potezima nas je upropastio.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)
Naravno da se radujemo pobedi nad Barsom. Te necemo se radovati pobedama nad Zadrom i Igokeom - to se za nas podrazumeva. A vi, jeste se radovali pobedama nad Albom i Ritasom? Zasto niste? Pa vi se ni ne secate kada ste zadnji put nekog dobili u Evropi - ni u drugorazrednom Evrokupu, ni u onom komicnom kupu Mitra Mirica. Igrali ste sve sa smesnim ekipama, a vec imate 4 poraza u sezoni. U narednih 7 meceva igracete samo sa snaznim protivnicima - vise od 1 meca dobiti necete.
A mi - igrali smo pre 45 sati protiv Barse, sada sa Cedevitom koja igrala mec jos u sredu i bila dmorna, odmah putujemo kod Himkija gde igramo u utorak, pa cekamo Makabi u cetvrtak. Kakav raspored, a? Sta biste vi dali za nesto tako, ali avaj, dzabe. O EL mozete samo da sanjate. Potrosnja velika, a nemamo drzavnih sponzora pa su nam izmene smesne i igramo sa 7-8 igraca. A vi se javite kad dobijete nekog u Evropi i kad primite manje od 100 komada.

Miki

pre 6 godina

Ova sezona će biti mučenje za navijače, ovo kažem zato što ćemo 75% utakmica gubiti u neizveznoj završnici posle katastrofalne igre

....

pre 6 godina

Дајте Батку цедевиту...
(nik sloter, 22. oktobar 2017 19:09)

ne vredi, mislim da ga muci nervoza trenutno, mozda nesto za smirenje a posle naravno cedevita

petar nikolić

pre 6 godina

Iskreno, zahvaliti se Radičeviću jer nema šut, prodor, ni asistencije, dakle, ofanzivno veoma slab. Potreban je igrač prodora, nešto slično Dženkinsu.

gremlin

pre 6 godina

@Michael
Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...

kuku lele

pre 6 godina

Rajt u Partizanu i sa ovim komedijašima od igrača mogu da se izbace limenke...realno FMP je smešan, ove godine bitka Cedevite i Budućnosti, FMP-Zvezda-Diva-Beograd nema šanse

....

pre 6 godina

Pero Antić, Ročesti i Bjelica, to je naša mladost i naša budućnost !!!
(Batko, 22. oktobar 2017 19:36)

sigurno si mislio na buducnost iz Podgorice ... popij jednu Cedevitu na eks hahahaaa

Valternbg

pre 6 godina

I dalje se cudim pobedi protiv Barse.Kako su oni dozvolili sebi da izgube od 2 igraca i publike nije mi jasno.Mi pojma nemamo.Svaka pobeda u el-cudo!Za abu nam treba bar centar.Mislim da je gotovo sa dominacijom,to je bilo to,a zasto su to uradili blage veze nemam.

anica

pre 6 godina

(Hell, 22. oktobar 2017 22:23)
Bas naprotiv, EL ima timove koji su na posten nacin tu gde jesu, na neki ujednacen nacin. Zna se kako se igra EL I koji su uslovi. Te price nikad slabija okacite macku o rep. Ne mogu pricati za ovu sezonu jer je tek pocela ali za prethodnu smo se licno uverili da jedan Olimpijakos koji je na kraju igrao finale je imao 3 pobede vise od Zvezde pri ulasku u F8 koja je bila deveta. Od te tri pobede dve su protiv Zvezde. Ne postoji tim koji se ne moze dobiti ili obratno jer svako daje maksimum. U Beogradu su "padali" veliki klubovi I padace I dalje. Navaro je upravo u Pioniru odigrao 400. utakmicu u EL, a ti ga nazivas matorcem. Boli Vas Zvezda, I bolece vas I dalje jer ste zavidni I lubomorni.

Borky

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje
(DD, 22. oktobar 2017 20:27)

U utorak vec igramo protiv Himkija a protiv Barcelone smo pomjerili na petak zbog fudbala.Nije moglo gore da ti zapadne Cedevita u gostima izmedju ove dvije utakmice.

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobili smo mi barsu ali na silu i pritisak publike .......selektiranje ekipe lose .....mnogo su me neki igraci razocarali ....keselj katastrofa nikakvog osecaja ni za igru ni skok ,prostor ni sut ,sta se coveku desilo pojma nemam nije ni zasta .....radicevic decko je u totalnom grcu ,sut mu je katastrofalan baca kamenje i normalno erbolove.nije za abba ligu a ne evroligu ....jovanovic jak fizicki ali treba dobrog rada za osecaj nije za evroligu ....jankovic ima tu prostora mnogo za napredak ali nije za evroligu ....feldin dosao van forme i siluje suteve sve neke iz teskog ,coveka treba uozbiljiti .....dobric jos mu treba rada ,davidovac mlad itd .....lesor potencijal ali u odbrani pojma nema samo ispada i igramo sa igracem manje ....antic ok ,bjelica ....rocesti preteriiva nekad ........trener alimpijevic u velikom problemu jer mu je gro igraca van forme a kod nekih se vidi nazadovanje radicevic .....tezak zadatak ima alimpijevic da podigne igracima formu ,napravi tim i rezultat a malo vremena za treninge ....pitanje koliko je alimpijevic sposoban za to ....ovde treba potraziti bar 2 ili 3 nova resenja....jos 1 centar ...zatim krilo ili bek umesto keselja i plej bilo kakav umesto radicevica .....ovaj roster nema dovoljan kvalitet za evroligu a ni abu ocigledno

Kutica

pre 6 godina

Ovako vise ne moze. Ne mogu 4 igraca da nose ceo tim i to najstarija. Mladi ako ne mogu da daju doprinos treba da napuste klub dobrovoljno pocevsi od Radicevica i Jankovica.

Apatin ceo crno-beo

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe... Ovde jedan komentar kako Lazić nekoga odučava od košarke!? Čovek koji se bori kao lav (kapa dole) i igra vrhunsku odbranu, pri tom u napadu
ne postoji njegov učinak, nekoga
odučava od košarke? Gluposti...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba,
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47)

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha

tak

pre 6 godina

Najvise fali rezevni plej, posto je Radicevic bas tanak, asistencija, sut, odbrana- sve slabo... Zbog toga I Rocesti ne odmara koliko bi trebalo, pa I njemu zafali snage na kraju, a ovo ce kako sezona odmice biti jos veci problem..

ja

pre 6 godina

Opušteno, bre. Da li vi iskreno mislite da bilo ko u ABA ligi može da nas dobije u seriji do 3 pobede. Možemo mi u ligaškom delu i četvrtu da budemo - bitno je samo ući u plej of...

j

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!
(anonymus, 22. oktobar 2017 19:08)
Ovo je prvo leto da je Zvezda stvarala bas nov tim.Proteklih godina su uglavnom igrali isti igraci iz Srbije Mitrovic,Dangubic,Rebic,Simonovic,Guduric,Lazic + par stranaca koji su potpisali i na vise od godinu dana cak se i Dzenkins vratio iz Milana znaci on je i poznavao sistem sto na primer Partizan nikada nije mogao da uradi sa strancima koje je dovodio,osim sa Veselim koji je bio vise od sezone al on je imao 18,19 godina tada.

Objektivan fan

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vazda, 22. oktobar 2017 18:50)

Evo da ti objasnim, pošto očigledno ne razumeš...
Svaki kontakt u onakvoj situaciji je faul.
Faul sa ledja je nesportski faul.
Jel je sada jasnije?
Nije ovo fudbal da možeš da diraš igrača koji trči kontru i to još sa ledja.

slede još 2 poraza u EL

pre 6 godina

Izgleda da je legenda malo promašila sa pojačanjima...a bila bi fora kada bi pokušali da ga smenite kad budete imali na pola EL skor 3:12...možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...

asdf

pre 6 godina

Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora... 
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....
(hmm, 22. oktobar 2017 19:20)

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...

sasa.r

pre 6 godina

Ostavio sam komentar prije par sati da Zvezda ima 5 odličnih igrača ali loše zamjene čak i za osvajanje ABA lige.Poslije ove utakmice kažem da sam pogriješio jer pitanje je da li su Feldin,Antić i Lesor baš tako odlični( jesu za određenu minutažu i ništa više)...i ostaju Ročesti i Bjelica koji su klasa za sebe.Ostali tipa Radičević,Janković,Kešelj,Jovanović realno su druga liga.Barsa je dobijena na publiku,m atmosferu, pritisak ali čim se igra uobičajena ABA utakmica Zvezda nije favorit, posebno u gostima, protiv nijedne ekipe!Jedino Dobrić nešto pokazuje ali ni on nije prava alternativa.Pazite Gordić, Ivanović,Gibson, Šehović,Ilić,Popović,Lendri, Nikolić, Barović,Sead Šehović, izuzetno izjednačen tim i veliki roster.Zvezda ne da nema roster nego ga uopšte nema.Obavezno dovesti Rajta iz Igokeje i jednog krštenog centra.Bez njih nema ništa ni od ABA titule a u Evropi tek potop.

Milan B.

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20 
pametnom dosta
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?

Milan

pre 6 godina

U rotaciji nam dosta nedostaje Dangubić, naročito u fazi odbrane, Radičević objektivno ne može da bude drugi play, mora se naći zamena, Davidovac bolji od Kešelja, ali drže nas četiri iskusna igrača: Ročesti, Antić, Bjelica i Lazić, klinci su još super mladi da igraju, mada bi voleo da vidim više energije. Feldin mora i može bolje, ako ne, bojim se da će i kao mnogi pre njega......

Mare

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto je Lesor igrao samo 7min. Koji odmor za decka koji ima 22 godine? Bez Rocestija, Bjelice i Antica bi bila katastrofa. Drago mi je da je Davidovac dobio sansu, dobro je iskoristio,ima energiju,i zna. Jankovic i Radicevic su katastrofa,treba im se zahvaliti. Jovanovic je jedino u 3/4 bio dobar. Dok su bili Jankovic i Jovanovic na terenu, svaki igrac je poentirao preko njih, prosli su ih kao da su vazduh. Mislim da i Apic zasluzuje da debituje u ABI, prosle je u fmpu bio jedan od nosilaca i u ABI i u super ligi. Keselju se treba zahvaliti.

Астер

pre 6 godina

Ништа, данас није било довољно расположених играча за побједу.
Но, најбитније је да је разлика мала, па ће у Београду бити прилика за побједу већом разликом.

Звездини навијачи не би требало да забораве да је овај тим: 1) прије два дана побједио Барселону и 2) пун је нових играча па је потребно вријеме да ствари дођу на своје.

Увијек уз Звезду! :)

Džoni

pre 6 godina

Nije problem izgubiti ali je problem kada se odigra ovako loše! Građenje našeg koša SKANDALOZNO! Izgubljene lopte TRAGIKOMIČNO!

Норис

pre 6 godina

Као и много пута у досадашњем делу сезоне кад су на паркету Јанковић и Радичевић противник рапидно повећава разлику.

+/- индекс:

- Радичевић (8 минута), -10
- Јанковић (3 минута), -9
- Јовановић (17 минута), -9
- Лазаревић (5 минута), -9

Ех, шта све Звезда мора да трпи због добробити српске кошарке! :С

Но, и ову утакмицу је било могуће добити да Фелдин није био толико индиспониран.

Фелдин (28 минута), -9. Шут из игре 5/13...слабо, слабо.
У плусу по обичају познати трио - Рочести, Бјелица и Антић, а од играча са клупе добро се снашао Давидовац (+2 за 9 минута, макар није ништа покварио).

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Како беше другари из предграђа, оно јуче вам је било смешно?
(спортски уметник, 22. oktobar 2017 20:04)

117-105
Kako nije smešno. utrkivali se ko ce manje odbrane da igra.

JDAleksandar

pre 6 godina

Bice jos poraza ove sezone.Ja sam na pocetku sezone rekao da ce prvi imati izmedju 5 i 7 poraza,a cetvrti ce imati izmedju 9 i 11 ! Liga je dosta izjednacena i timovi su nekako bolje napadacki selektirani od prosle godine.Ja kao Partizanovac sam zadovoljan izborom igraca Partizana za ovu sezonu.Sto se Zvezde tice ona i sa jednim pojacanjem nece nista bitno promeniti,a ako dovedu dva,onda ce morati dvojica da dobiju otkaze ili da se Davidovac i Apic stave u drugi plan !

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.
(Ivan NS, 22. oktobar 2017 19:15)

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.

gremlin

pre 6 godina

@veliki štrumpfe
Možda mi i ne stignemo do play-ofa ALI
ZAPAMTI MI SMO REKORDERI NEČEG ŠTO SE ZOVE ABA LIGA...prstenja za više od jedne ruke...

Četverooki Nešo

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.

Nastavi dalje.

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bolero, 22. oktobar 2017 22:06)

I dalje stoji da si glup pa ne shvataš da je ovo forum a ne časovi Srpskog jezika.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I tako onda pobeda protiv Barse nema znacaj posto smo izgubili u ZG..aj ti polako Alimpije,da se ne ljubimo...
(west silver, 22. oktobar 2017 19:43)

Samo se seti Radonjinog početka, skoro pune dve sezone mu trebale, kako ne shvatate da je ovo potpuno nov tim skoro, sa par neiskusnih mladih igrača koji nemaju iza sebe timove koji su imali imperativ i pritisak pobede, nov ciklus, nov tim, za kojeg treba strpljenje i nista drugo

Realno

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah
(Beograd ima prvaka Evrope u kosarci, 22. oktobar 2017 19:54

Ne brini ti za Nolana,on je vas upropastio za sva vremena i povratka vam vise nema.Brini brigu sto ce vas Cibona razvaliti naredno kolo a niste igrali ni protiv Buducnosti,Cedevite,Olimpije...Zvezda vise nema od koga da izgubi do kraja prvenstva,osim mozda u Moraci,znaci maksimum 3 tekme,dok ce vas mnogi da cepaju i ne vidim koga mozete dobiti na strani,osim slabasnog Zadra.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali. 
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24) 

Prilično se dobro sećam između 2005 i 2012 da ste vi ti koji ste to pisali nama dok smo igrali Evrokup a to samo dokazuje da ti pratiš ne duže od 5 godina verovatno čim to ne znaš.
Samo vam sad ljudi kroz šalu uzvraćaju

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Srecno Zvezdo!
(anica, 22. oktobar 2017 16:56)

Srecno hahha, idi u halu nekad, mada i Cedevita i Fmp Idea su iz Zagreba, pa Cedevitina hala nije daleko.

Bryan Zentz

pre 6 godina

Zvezdo, igraci, Dusane, samo napred, glavu Gore, gresilo se dosta na ovoj utakmici, Ali bice sve u redu kada bude bilo najbitnije. A sve vas pljuvace, sram da bude

Норис

pre 6 godina

Звездо моја лепа! :)
Гле како су се на тебе острвили исфрустрирани партизановци и звездаши који немају никаквог стрпљења.

Нашли нешто да паметују. Видео бих их да су они морали да после Барселоне са само једним тренингом отпутују аутобусом до Загреба и да за мање од 48 сати играју против наоштрене Цедевите која је везала неколико пораза па је овај меч морала да добије (иначе би тренер Здовц можда летео из клуба).

Пуна подршка за нашег тренера младунца Алимпијевића и његове кошаркаше! :)
Идемо, само позитивно! :)

Неки људи не схватају да је од почетка званичног дела сезоне прошло тек 3 седмице. Још није време ни за какву панику и нервозу.

miki_redstar_only

pre 6 godina

Подршка Алимпијевићу и момцима! Каква брутална крађа у режији судија! Ником у регијону неодговара јака Звезда па је на све начина опструктиррају! После величанствене победе над једном од најачих Европских екипа Барселоном играмо против много слабијег и мањег клуба који требамо да рутински победимо и нажалост због умора и судија ми губимо! Људи из врха клуба мора да реагују и да заштите тим и тренера од ових ван теренских игара. Звезда је најбоља и то ће доказати до краја а само нам дајте да играмо поштено и без подметавања. До коначне победе! ДС 1989

Milos

pre 6 godina

Realista, mi smo u tom Cipiripi kupu kao sto i sam kazes pobedjivali i dolazili do polufinala. Nismo kao vi primali 111 poena i dozvoljavali da nas povedjuje ko stigne. Inace, to je vas naziv a ne nas.

Dirigent

pre 6 godina

Sto Lesor ne igra vise nije mi jasno o_0 .... Ovaj Rochesti je zlata vrijedan igrac, moze svaku tekmu po 30 min da igra opusteno ...

Giga

pre 6 godina

Imacemo problema s ovim sastavom ove sezone i u ABA,ne mogu Rocesti,Antic i Bjelica sami da uznesu sve.Feldin mora puno bolje,a Radicevic napravi vise stete nego koristi.Bolje da se zadrzao Volters nego ovo sto igra Radicevic.Jesmo pobedili Barcelonu ali nismo briljirali ni u toj utakmici,Barca je bas odigrala los mec.Videcemo u sledece dve-tri nedelje da li ovaj tim moze bolje,ako ne nekima se zahvaliti i dovesti druge ako ih ima na trzistu dovoljno kvalitetnih.

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ranijih sezona je Cedevita bila redovna mušterija Zvezde i trening partner a sada nekakav Musa se sprda sa skupim igračima koje smo doveli... Alimpije je baš veliki stručnjak nema šta

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)

Samo što vi još niste igrali ni sa nama, ni sa Budućnosti, ni sa Cedevitom Olimpijom, polako, ponovo ko prošle sezone neosnovano polećete, biće bolan pad ponovo

Zagrebčan

pre 6 godina

Cedevita umjetni klub bez navijača. U publici rodbina i prijatelji igrača i par ljudi iz Cedevite. Višestruko više publike Cedevita ima na gostovanjima.

oberin martel

pre 6 godina

Ovo ne liči ninašta. Kako god pogledaš katastrofa od igre. Nit glave nit repa.. Lesort zaboravljen, Jovanović koji je odlično odigrao i sa kim smo bili u plusu zaboravljen. Al biser nad biserima je uvođenje Davidovca na 20 sekundi pre kraja a mi na -5. Alimpijević je od tri neizvesne utakmice uspeo da izgubi sve tri. A igra je zlo. Kada ne ide šut gubimo protiv bilo kog krštenog tima gubimo. Radonjić je razapinjan zbog svakog poraza, od CSK-a do Olimpijakosa a ovaj se još uvek miluje i mazi. Čovek koji vodio Spartak i FMP dobio da vodi evroligaša. Čoviću nađi bilo kakvog iole normalnog trenera dok ne bude kasno.

hmm

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe...
(Apatin ceo crno-beo, 22. oktobar 2017 19:06)


A odbranu ko šiša?
Vama,kao da će uvek šut da ide.
Postigli ste 100+ poena u prijateljskom meču i vi to odlično znate.
Kakav crni run n' gun...pa jel mislite da će Zvezda to da vam dozvoli?
A posto vam je odbrana šuplja,šta misliš,šta će da vam se dogodi?

Run n' gun u Srbiji...idi begaj...

dubina

pre 6 godina

Ali inteligencije koje porede ABA ligu i Evroligu hahahaha Daj bre momci su prije par dana pobijedili Barsu, kakve cedevite i gluposti... kad dodju bitne utakmice na kraju sve chemo da pregazimo sa pola gasa...

Aleksej

pre 6 godina

Jankovic,Jovanovic,Lazarevic,Keselj,Davidovac,Radicevic zali Boze para bolje umesto njih da su dovedena dva proverena igraca jedan na poziciji 4,5 jedan na poziciji 1,2.

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom. 
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!

pedja 71

pre 6 godina

Prosle godine hajka na Radonjica sto prvi tim forsira u ABA ligi.
Sad ne valja sto je Alimpijevic rotirao.
Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.

dure

pre 6 godina

kakvo beznadje,pre nekoliko sezona,bukvalno oterali covica,sad u vecini komentara,takoreci ga mole da se vrati!?To mogu sami licemeri,pardon navijaci zvezde!Isto tako nas uveravaju da braca navijaj za Partizan..e svasta..

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ајде Звездо да испијемо 🍷ту цедевиту у предаху евролиге ! Идемо шампиони 💥💥🔥!

bocko

pre 6 godina

Uz ovakve partije Radicevica nemoguce je ocekivati dobre rezultate ove sezone.Ako nastavi ovako bolje ubaciti Uskokovica,pa neka se dete kali.Gore od ovoga ne moze.

Kiko

pre 6 godina

Koristan poraz, bolje sad videti da se na Radicevica ne moze racunati a Rocestiju treba neko ko da makar dostojno odmeni.... Jovanovic nista...(univerzitetlije nula) Keselj odavno u minusu... Radanov nejasno prosledjen u Fmp... min dva adekvatna pojacanja ovde moraju da se dodaju...

Dirigent

pre 6 godina

Nazalost nama je klupa katastrofalna, nije to ono da su cas dobri, cas losi, katastrofalni su ova trojica, cetvorica da im i ne pominjem Prezimena... Mi imamo odlicnu prvu ekipu koja moze svakog da pobijedi ali s obzirom da igramo na dva fronta, svakih par dana utakmica pregorece nam i Rocesti i Bjelica, Antic, Feldin (koji jos nije pokazao sta sve zna ali oce sigurno) ... ladno nemamo makar mrvu ozbiljnih igraca za zamjene, naravno ne racunajuci Dobrica koji su sasvim ok ... Al ova NCA ekipa ......... uffff

Dirigent

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno

Vojvodjanin

pre 6 godina

Uz ovaj poraz Zvezde ostaje na prvom mestu Buducnost, a oni su takodje najbolji predstavnik ABA lige u Evropi - jedini bez poraza. Ekipa bez napumpanih imena, EL i NBA osvajaca, malog budzeta. Bravo. Imajte na umu i da su igrali bez 2 bitna igraca protiv Zvezde.

anonymus

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!

Snake

pre 6 godina

Za Radicevica je Rebic izmislio kosarku.
Definitivno najslabija karika.
Kao sto sam vec pisao nas najveci problem u odbrani je branjenje pika i skok igra a u napadu najveci problem sto nema akcije ako ne racunamo kada je lopta kod Milka.
Nema duplih blokova za Rocestija,Pik end pop Lesora i Milka i sl.

miki

pre 6 godina

Ovoj Zvezdi ako nesto misle da urade ove godine HITNO treba bar jos jedan igrac koji ume da pogodi kos. Oslm Rocestija I centara, niko nista ne moze da pogodi. Jadno I tuzno.

Pera Zdera

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.

Dwiht York

pre 6 godina

E moj Alempije. Umesto da trazis Tajm aut na minut pre kraja i postavis napad, ti pustas stihijski napad Rocestija i sledi veliki promasaj Dobrica za tri poena. kjluc utakmice!

ssssss

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)

Decko, vi non stop pricate kako cete sezonu iskoristiti za razigravanja nasih mladih igraca, a imate pun tim stranaca. Ko je i kad u Zvezdi rekao da ce ove sezone razigravati nase igrace? Oni su pravili tim za titula na domacem frontu. Ne razumem poentu tvog komentara uopste!

Vazda

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska... Male faulove ne treba ni pominjat, zakopase nas, sve nam sviraju... Al dobro kako god bilo na kraju Aba lige cemo mi doc na svoje kad bude bilo najpotrebnije cemo sve da pregazimo...

ford

pre 6 godina

Od 92 komentara,70 je od grobara koji se nasladjuju..Ah,dobro,pa i ti ljudi moraju za nekog da navijaju,a za koga ce ako nece za svoje iz rodne grude..
Tuzno!!

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Kako stoje stvari, Institucija, sa novim centrom, opet preuzima primat na Balkanu..a onda opet 5-6 godina dominacije, pa opet spletke i zatvaranje slavine.

hmm

pre 6 godina

(lets play, 22. oktobar 2017 19:07)

Ma pali bre,neznalice.
Preksinoć smo pobedili Barselonu,ne mozes da ocekuješ Bog zna kakvu utakmicu i ritam...
Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora...
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....

Ivan

pre 6 godina

Ako nekome nije bilo jasno do sada, Zvezda nema sta da trazi sa ovakvim sastavom na dva fronta. Izgubice sve bitne meceve kao sto je I do sada bio slucaj Cedevita I Buducnost. Dok mi shvatimo da Radicevic mora ad bude izbacen iz kluba, imamo vec dva poraza i to skoro iskljucivo zbog njega i njegovog vremena provedenog na terenu, gde nam protivnici prave serije po 10-0. Nista bolji nije ni onaj Jankovic. Potreban je tezak rez u sastavu dok jos nije kasno.

pivljanin

pre 6 godina

Definitivno se treba zahvaliti Radičeviću, Jovanoviću i Jankoviću...!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Van Damme, 22. oktobar 2017 19:02)

Nemaš ti veze sa košarkom. Jovanović je odlično odigrao. Dok je on bio u igri bili smo u plusu. Al mi nemamo trenera. Mi imamo Alimpija.

veliki strumf

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)
Vi imate poraze od MZT i Mornara, mi bar od 2 od 3 najjaca kluba u ligi - Cedevite i Buducnosti. Da ste u ovih 5 kola igrali sa ova 2 tima, imali biste 4 poraza. Ali ko ce vama nesto da objasni, zivite vi u vasim iluzijama. U ABA jedino sto je bitno jeste plej of, a tamo cemo sigurno igrati, za razliku od vas grobara! Nego, lepo u junu se vidimo na Kalemegdanu, nemojte opet da propustite zurku.

Bojan

pre 6 godina

Bice oscilacija, nov je tim i trener. Verovatno ce sve to biti dovoljno za titulu u ABA ligi. Jedina zamerka i mana ovog tima je sto je ucinak domacih igraca potpuno minoran. Ako kao strane igrace racunamo Bjelicu i Antica nama domaci igraci ne daju ni 15% koseva..

Aca

pre 6 godina

Pazi grobare koji nemaju pametnija posla nego da gledaju Zvezdu. Sada ce naizmenicno da prate i fudbal. Ja bih pre gledao 24 Kitchen nego Partizana.A ima i Totenhem Liverpul

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Jedan od velikih uspeha Igodinamika je svaki poraz Zvezde. Zvezda ce biti prvak svakako, cak i da u plej off ne udje sa prve pozicije.

velja

pre 6 godina

sve je to dobro... tim koji igra dva meseca ne moze da igra svaki drugi dan i da pobedjuje. i pored toga igramo sa glavnim konkurentskim klubovima na jednu loptu. a i buducnost i cedevita i partizan ce imati jos neki poraz jer takva ce biti liga ove godine

velja

pre 6 godina

svaku utakmicu koju smo izgubili do sada izgubili smo zbog loseg zagradjivanja skoka u napadu. srediti to i eto rezultata. nikakvih tu drugih problema nema

mvp

pre 6 godina

Radicevic,Jankovic,Jovanovic neemaju pojma o kosarci a svi potpisani na tried godine pa hajde to sad otpusti i Stavi kljuc u bravu a o Keselju ne vedi trositi rijeci uzas.Svaki prosjecan poznavalac kosarke bolju bi selekciju napravio za over pare.

Астер

pre 6 godina

На овој утакмици је коначно наступио и Давидовац и за сада добро користи шансу: 8 минута, 3 поена, 3 скока, 2 асистенције. Активан је и користан. Једини играч са клупе за кога се то може рећи. Ако и у наредним утакмицама буде тако играо - добићемо још једног играча за ротацију. Добрића, наравно, не рачунам - он је добар.

Ух, шта нам ради овај Муса!

Borky

pre 6 godina

Euroliga je u ovom trenetku puno vaznija i teze je uci u top8 nego u top4 aba.Olaksavajuca okolnost je sto smo protiv Barcelone igrali prije dan i po a klupa nam ne sluzi ni za mahanje peskirima pa igraci kojo su izginuli preksinoc moraju opet danas protiv jedne dobre ekipe da igraju 35min.Najveci problem za sada Radicevic koji nema ni jednu jedinu karakteristiku kosarkasa,play koji okrenut ledjima vodi lopt za koga je Jovic suterski Rej Alen i pasom ...ma kojim pasom.Ovi JJ moraju uhvatiti neku konstantu jer jedan dobra pa 5 losih utakmica Zvezda ne moze trpiti jer mora pobjedjivati u oba takmicenja.

maly mclasky

pre 6 godina

Uf u kakvom je kanalu Zvezda,,,,,Ne mogu da se sastave.Feldin se macuje sa loptom,Jankovic,Jovanovic,Radicevic,Lazarevic tesko da bi igrali u Kliku....Sta je bre ovo???Bice ovo -20.

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili novi bratski klub. Ocekujemo bratstvo sa Himkijem i Makabijem sledece nedelje, tako da se bratski pul siri iz nedelje u nedelju.

Michael

pre 6 godina

Niko ne spori da je Zvezda i dalje najkvalitetniji tim u ABA ligi, ali je činjenica da će ovaj sastav biti daleko manje dominantan nego prethodne ekipe... Evropske utakmice, u to sam siguran, će dobijati navijači. Samo njihova energija ovaj tim može izdići iznad prosečnosti... Ogromna greška uprave je što ove godine ne ganja F4. U grotlu Arene, Zvezda bi mogla do evropske titule. Na žalost sa ovim trenerom, pobede na strani će biti izuzetak, a samim tim i visok plasman u Evropi je misaona imenica... P.S. Da se razumemo u čitavoj situaciji Alempijević je ponajmanji krivac. Dečko je izuzetno perspektivan, godine uspeha su pred njim, ali u sezoni u kojoj Zvezda teoretski može do evropskog trona, na klupi je morao da sedi neko sa mnogo više iskustva (svako poređenje sa Obradovićem kojem je prva sezona donela evropsku titulu sa Partizanom je iluzorna)... Iskreno se nadam da grešim...

Bozo

pre 6 godina

Trener jednostavno ne zna da postavi odbranu.
Nema ni autoriteta da sprovede dogovorenu igru.
Vec posle par napada, Zvezdina igra se lomi i pocinje raspad.
Barsa je pobedjena uz pomoc publike i velike zelje navijaca ali pre svega njihoviM+m losim sutem na pocetku utakmice.

Ako treba da se upropasti sezona da bi videli da ovo nije trener za Zvezdu, dobro, neka bude.

POPE

pre 6 godina

Bez obzira sto su sudije u zadnjoj cetvrtini donele pobedu Cedeviti treba reci da Zvezda sa ovakvom igrom nije ni zasluzila da pobedi. Zvezda u sastavu ima 3 kvalitetna igraca a ostali nemaju mesta ni u MZT,FMP itd.Kad se uzmu i velike greske u vodjenju ekipe sve to govori da je Zvezda najmanje 50 % slabija od prosle godine.To uz slab Partizan govori da ove godine ABA prvak nece sigurno biti iz Srbije.

Aca

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Opet iz tebe "pametni" komentari. Od 15 casova pametujes.Kada se ovo zavrsi gledas fudbal Zvezdu.Imas li decace zivot, devojku?

lets play

pre 6 godina

veze sa vezom nema alimpijevic. igramo ocajno od pocetka sezone, nema ni napada ni odbrane, o skoku tek da ne pricam.bukvalno se sve svodi na induvidualna resenja, divljanja, sutevi iz neizradjenih i nenormalnih pozicija. mene nije kupio pobedom protiv barse, ovo sto mi igramo nema veze sa vezom. bas mi je drago sto su nas tukli i buducnost i cedevita, necemo ni partizan moci da dobijemo jer imamo trenera koji blage veze sa kosarkom nema, i nikada slabiju ekipu u poslednjih 5 god. ovo je bukvalno tragikomicno na sta nas je dr. nebojsa sveo, na dobrica davidovca jovanovica jankovica radicevica dangubica keselja a ni ovi sto su dovedeni kao pojacanja to nisu. strasno i jadno, znajuci covica, gurace svoje po bilo koju cenu tako da ne ocekujem da se bilo sta promeni a trebalo bi da se juce otera trener i da se dovedu najmanje tri top kvalitetna igraca na pozicijama jedan tri i pet...

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen. 
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57) 

ću, ćeš, će, ćemo, ĆETE, će....ću, ćeš, ćemo, ĆETE, će...

Dragan Lo

pre 6 godina

Sad će intelektualna konferencija za štampu velikog mislioca Alimpijevića. Dečko ništa još u životu nije uradio, ali imao je mnogo toga reći nakon pobede nad Barsom.

dejan

pre 6 godina

pola ovih igraca nije videlo kondicionih priprema,Feldin prvi, oni svaku drugu tekmu umorni bez energije i koja je uloga davidovca i keselja vise bre ..

Motka

pre 6 godina

Nema apsolutno nikakve potrebe da u Zvezdi igraju Jankovic, Jovanovic, Radičević, Lazarević, Feldin. Hitno novi igrači, inače će ovi dabkrepaju u pola sezone. Tražiti šutere za 3, centra i jedno krilo

Millennium

pre 6 godina

Neću ništa sad da pričam da ne bude odmah a pljuvači, a hejteri. Ali videće se na kraju gde smo, a ovo ne sluti na dobro. Da li ovi igrači uopšte imaju motiv da igraju ABA ili kidaju samo u EL?

PeruN

pre 6 godina

Poraz,kao poraz ništa strašno,ali boli činjenica koliko promašaja u selekciji tima za ovu sezonu,kako ove tako i prethodnih,pravo domaćinsko poslovanje nema šta.Bruka!

B9

pre 6 godina

možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...
(slede još 2 poraza u EL, 22. oktobar 2017) Sviđa mi se komentar, mada koliko se sećam Delije bojkotuju ABA ligu, pa ovo možda nisu ni Zvezdaši.

ahil

pre 6 godina

Sta radi Radicevic? Pa 5min.ne moze da zameni Rochestija! O njegovom sutu ne treba trositi reci,kao da kamenje baca! Antic i Bjelica fantasticni!

cole

pre 6 godina

ako jake utakmice u prvih mesec dana gubis na jednu loptu, to mnogo govori o timu. iskreno, ocekivao sam da ce nas u ovih mesec dana onako igracki jaki buducnost, cedevita i barsa lagano dobiti. izgubismo dve od te tri na jednu loptu, zalgiris kao jezivo suterska ekipa nas dobi takodje na jednu loptu. onako kako su se istrosili protiv barse, dobro da su i ovako odigrali u zagrebu. jer tek pocetak sezone, a raspored ubitacan. bravo zvezdo, ne brinem da ces mi i ove godine doneti mnoooooogoooo radosti!

Hmm

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.

Milos

pre 6 godina

Ajde, nema veze..nista strasno, bice bolje. Ova ekipa ima potencijal. Nema mesta drami.ABA je jaka ove sezone, bolje sad da se izgubi nego kad bude trebalo u aprilu/maju. Opet ce biti Kalis u junu bez sekiracije. A i da damo malo Ostojinim navijacima KK Napredni Dinamik razloga da se raduju pose silnih blamaza u kupu Mace diskrecije.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...
(asdf, 22. oktobar 2017 19:35)

Nije tri nego dva i to ne puna, u petak završili oko 21h utakmicu, u nedelju počeli u 19h, ovo nije nba i ovo nisu vanserijske atlete poput Janisa ili Lilarda pa da mogu svaki dan da igraju vrhunskim ritmom.
I najvažnije, videćete kad dođe plejof i utakmica za utakmicom ko je ko, a tu će kao i obično, Cedevita i ostali da crknu a Zvezda će da sve uništi, zahvaljujući upravo evroligi i ovom ludom ritmu.

Salvador

pre 6 godina

Treba dati jos jednu sansu Alimpijevicu i to sledecu: ako pobedi u naredne dve utakmice OK ako ne otkaz. Posle tog otkaza otkazi Radicevicu, Keselju, Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu, Dobricu, Davidovcu, Apicu i Lazarevicu.

očigledno

pre 6 godina

Koliko li će Srbi u Zvezdi dati poena? Mislim da će se raspucati. Cenim nekih 18 poena
(MHBN, 22. oktobar 2017 17:18)

Protiv Barse Bjelica najefikasniji, dok u medjuvremenu u Partizanu samo ameri daju koseve...

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

Zvezdas 1971

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.
(Pera Zdera, 22. oktobar 2017 19:48)

Prvo treba oterati trenera, pa kada dođe neko ko se razume u košarku neka vidi šta sa ovakvim igračkim kadrom. Imajte na umu da za sve to treba para a nas ne finansira država kao jugoslavene.

Dejan CZ

pre 6 godina

Skoro nisam video veceg antitalenta za kosarku od ovog Radicevica...trejd Keselj Radicevic za Rajta i Vuka Radivojevica...Jovanovic u FMP,Odzo u Zvezdu...e to je tim kakav treba da izgleda.

Ivan

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.

Petar Delija

pre 6 godina

Ja uopste nisam zabrinut
Novi tim novi trener.Najgore je proslo.Igrali smo za Buducnot i Cedevitom i to posle gustog rasporeda u EL. Sada igramo sa autsajderima. Treba cuvati snagu i cuvati se povreda. Crta se podvlaci u junu

Feder

pre 6 godina

Nista strasno, koje god mjesto da budemo od prva 4 u Aba ligi osvajamo, ali veoma je bitno da ako se ovi iz razvojne lige ne razigraju do januara izbace iz tima i dovedu se ozbiljniji igraci... Za koji dan Evroliga opet... nema kraja dobrim utakmicama, a komsije male sto komentarisu, opustite se, naskodice vam tolika patnja :**

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

asdf

pre 6 godina

Koja ste bre vi institucija pa vi svaki meč primate sto komada. Aj zdravo
(Deyan, 22. oktobar 2017 19:25)

Iz vaseg primera danas i naseg juce vidimo da li je bolje primiti 104 ili 25 poena manje, tacnije 79.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ako Lesor nije povrijedjen, zašto ga je Alimpije držao 3 trećine na klupi ? Mnogo izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja pogotovo Ročesti koji se dosta puta pogubi i ne zna gdje će sa loptom. Treba ovde još mnogo rada ali prije svega par pojačanja . A sada idemo na fudbal. Pozdrav za Juliju 🌹

Limun

pre 6 godina

Sta je tu je. Zvezda u petak igra sa Zalgirisom.Putuje se preko Varsave u nedelju sa Buducnost koji je svoj mec EC igrao u sredu i ponovo u sredu.Isti slucaj i sa Cedevitom. Igras protiv Barse u petak danas u nedelju sa Cedevitom, u utorak sa Himkijem u cetvrtak sa Makabijem. Izgleda da EC ima prednost nad EL. vise odmora

veliki strumf

pre 6 godina

Mrzi me da premotam 2/4 i da prebrojim, ali u tom delu igre Cedevita je imala desetak (!!!) skokova u napadu, plus smo izgubili mislim 7 lopti. I pored ove katastrofalne statistike nekako smo dobili 2/4 i na poluvremenu je egal. Medjutim, gradjenje kosa, narocito od stranw bekova (pre svih od Feldina) je katastrofalno!

Gde ja živim

pre 6 godina

Koliko meni ovaj Davidovac liči na Savana to nije normalno. I košarkaški i fizički. Inače Zvezdaši ovaj Radičević vam je mnogo neodlučan. Krene da uradi jedno pa onda ne zna šta će i baci floater koji liči samo po izgledu na to. Mora to bolje. Jedini Bjelica zasad na visini zadatka i Ročesti donekle. Davidovac zalaganjem pomaže. Mada cenim da ovo može da se dobije i sa ovakvom igrom.

japaner

pre 6 godina

cedevita po istoriji nije Zadar ili Split. ovo neki novi timovi aka Todoric. zato i nema navijaca, ne predstavlja grad ili pripadnost.

Fidel@@

pre 6 godina

Limun@@
Jedino se vi zalite na raspored,niko drugi.Svi su protiv vas ,smaras ,verovatno je pravim navijacima Zvezde, muka dok cita tvoje kmecanje.

sever

pre 6 godina

Rocesti, Dobric, Lazic, Dangubic, Bjelica, Antic, Lesort...i to je to sto imamo.

Potreban jos jedan dobar organizator igre, dobar suter poput Rajta iz Igokee, krilo sa dobrim sutem i jak centar. Kada pogledas pola tima...!?

DD

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje

andrejka

pre 6 godina

Rocesti i Feldin ce vas pokopati ove sezone. Antic klasa za sve ostale kosarkase. Nego moram da prokomentarisem strucne stabove Mornara, FMP 1 i FMP 2.

bolero

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.

Batko

pre 6 godina

Hocete li uhvatiti jednu loptu u odbrani!?
(Ivan, 22. oktobar 2017 17:40)

imamo skok vise, ali oni 9 off. od toga 2 u poslednjem napadu kada im se lopta odbijala bukvalno u ruke.
10/7 Zvezda, 7/9 Cedevita

Nebojsa

pre 6 godina

Kad sam letos saznao koji trener ce biti na klupi i kakav tim su selektirali za ovu sezonu ostao sam bez teksta . Ovaj tim nema buducnost . Ja od utakmice sa Buducnost ne gledam vise ni jednu utakmicu i ako sam zvezdas , ovo je totalani promasaj sa timom.
Doveden je trener koji je prosle godine u ovo vreme vodio tim u KLS a danas vodi tim u EL .Niko ne kaze da ovaj momak za 4-5 godina nece izrasti u dobrog trenera
Ali sad nije za C.Zvezdu, opasno se neko igra sa imenom kluba .Dovode nam neiskusnog trenera i vrlo slabe igrace Pazite mi igramo EL i za taj rang takmicenja moraju bolji igraci i iskusan trener . Svaku cemo utakmicu izgubiti na jednu loptu to nam sleduje .

Real Madrid

pre 6 godina

Ali ce opet biti Kalemegdan u junu za tripletu!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 23. oktobar 2017 13:30)

Tripleta je kad se osvoji EL trofej, domaci trofej i kup. To mozete samo da sanjate.
Jos jednom, po ko zna koji put, pokazuju navijaci FMPa da su kosarkaski nepismeni. Nema veze, nije sramota pitati :)

gremlin

pre 6 godina

Evo gledam 39-39 pol,juče 50-50 pol,možete vi da pričate šta hoćete KOŠARKA SE UBRZALA,IGRA SE NA VELIKI BROJ POSEDA,OK IMA I GREŠAKA I ABA JE OZBILJNA LIGA...vidi zadnje EP!!!

Najrealnije

pre 6 godina

Za Zvezdu je mnogo veći hendikep što je ostala bez onog kondicionog trenera iz prethodne sezone,nego odlazak Radonjića.Ako je postojala mogućnost da ga Alimpijević ostavio,trebao je pod obavezno jer Radonjić sad nigde ne radi i čovek je slobodan.Sa njegovim treninzima,Zvezda je bila ubedljivo najspremnija ekipa u EL.

srbijanac

pre 6 godina

imamo dobar tim za aba ligu ali ipak nam, fale jos dva igraca i to rajtovih sposobnosti kada se vec spominje kao moguce pojacanje i centra koji ce zatvarati prostor u reketu sto do sada nisu radili antic i lesort a to znaci da trener ili pokusava nesto ili ne ume da planira odbranu u kojoj centri treba da budu vise u reketu umesto vani igra treba u tom segmentu da se poravi i eto opet odlicne zvezde koja ce meljati protivnike barselonu nismo pobedili zbog zelje nego i srece da nisu uspeli da iskoriste velike rupe u reketu koji su nasi centri pravili a i rocester i feldin ne bi smeli da idu silom na kos mora to da bude izradjena akcija keselj me razocarao i morao bi ili da proigra ili da ga menjaju radicevic igra slabiju odbranu od rebica koga spominjete a i u napad je takodje slabiji valjda ce se popravi trebace nam u rotaciji ne zalim zbog poraza tek je pocetak sezone ima dosta da se igra i ako sve bude ok eto opet zvezde na pobdnickom postolju...

Komunalac

pre 6 godina

Uskoro stize onaj Rajt iz Igokeje, u toku su zavrsni pregovori.. Sve ce biti poznato za par dana, ali on ce 99% pojacati prvaka Srbije i ABA lige! Uz dolazak Dusana Ristica u decembru to bi bilo to sto se tice tima za ovu sezonu!

Stoga psst tebi..

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(
(Goran, 22. oktobar 2017 23:15)

Nisi ti ZVEZDAŠ već samo onaj koji se lažno može predstavljati po forumu da je.

018

pre 6 godina

Црвена звезда не постоји,ово је Човићев мутант!!!
(Сурови Заплањац, 23. oktobar 2017 06:14)

A sta ste vi,koja od dve Igokee ili Dinamik?Koliko znam u Zaplanju su samo cobani u crno belom i nisu nikad bili surovi,dok ostali skolovaniji ljudi,navijaju za crveno bele.

rock star

pre 6 godina

Da se ovaj poraz sto pre zaboravi, jedna lepa vest za navijace Zvezde. Zagorac sve dalje od Valensije, a sve blizi Partizanu. Put Valensije najverovatnije ide Wright iz Igokee.

neko iz mase

pre 6 godina

Da je kojim slucajem zvezda nastavila da pobedjuje cedevitu i buducnost kao sto je ranije u predhodnim sezonama. Odmah bi bilo nakon tekme likovanja odnosno nabedjenost i ismejavanje drugih. Zbog toga mi je drago sto su vam uskratili zelju da ponovo uradite isto. Nevezano dal ce te osvojit ili ne osvojit.

bilbao

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.
(Četverooki Nešo,

Alo Cipiripi..O cemu ti brines. Pa dogodine Balkanski kup vapi za Vama. Kozuv makedonski, Rilski Bugarski,Arad rumunski i Pec. Pa vi vise nemate ni k od kosarke. Bilbao ce Vas rasturiti kao dete zvecku.

Zvezdas

pre 6 godina

Zvezda može i da nestane, ostaćelagenda: bila jednom jedna Zvezd, ekipa koju su navijači vileli. Bili su i ostali klubovi, nisu voleli svoj, jedino važno ima je bilo da mrze Zvezdu. Tako se i navijači opredljuju, oni koji znaju da vole navijaju za Zvezdu a oni koji ne znaju već samo znaju da mze navijaju za ostale. A Zvezda? Može da ispadne iz svih liga uvek ćemo je voleti i u uvek će je oni drugi mrzeti...

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.
(Ivan, 22. oktobar 2017 18:29)

ISTI PRIMER KAO OBA FMP-A KOD NAS

miki_redstar_only

pre 6 godina

Подршка Алимпијевићу и момцима! Каква брутална крађа у режији судија! Ником у регијону неодговара јака Звезда па је на све начина опструктиррају! После величанствене победе над једном од најачих Европских екипа Барселоном играмо против много слабијег и мањег клуба који требамо да рутински победимо и нажалост због умора и судија ми губимо! Људи из врха клуба мора да реагују и да заштите тим и тренера од ових ван теренских игара. Звезда је најбоља и то ће доказати до краја а само нам дајте да играмо поштено и без подметавања. До коначне победе! ДС 1989

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.   
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)  
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)  

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!  
Čemu ?! 
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21) 


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...
(živi bili, pa...., 22. oktobar 2017 19:33)

Opšte je poznato da grobar više mrzi Zvezdu nego što voli a i prati svoj klub.
Hvala što dokazuješ tu činjenicu ! ?

CzBg89!

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)
Pa vi ste se hvalali kako cete razigravati mladu decu vec nekoliko godina tako. A svke godine po 3 4 nova stranca.

miki

pre 6 godina

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)
Cinjenici da smo bili prvaci Evrope i da smo 4 puta igrali final 4, sto vi necete za 700 godina.

keruzzi

pre 6 godina

Mlaki bratski derbi,dva mala kluba hrvatskih sponzorasa,u kazalisnoj atmosferi fiskulturne hale gde se sluzi cedevita,a posle tekme svi skupa u ideu.

živi bili, pa....

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.  
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :) 
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06) 

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?! 
Čemu ?!
(BBRS, 22. oktobar 2017 19:21)


vašem drugom gašenju u ovoj deceniji, koje je tu, iza ugla...

Kroki

pre 6 godina

Iz Beograda je jedan košarkaški klub koji je osvojio Evroligu.. Beograd ima jednog prvaka Evrope,ko li je to?? PARTIZANNNNNN... Ajmo sada jednu cedevitu, i laku noć.

Hell

pre 6 godina

@ Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba, 
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47) 

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 22. oktobar 2017 20:45)

Da verujemo! Zato sto pratimo El dosta god unazad i znamo kakv je kvalitet ekipa bio ranije a kakav je poslednjih par sezona i sve je slabiji! To svaki poznavalac vidi. Pa uporedite igrace koji su ranije igrali u El i ove sad,nebo i zemlja je razlika. Jednoj Barsi igra jos uvek Navaro,alo matorac! Sve sto vredi odmah ode u Nba a dolaze neki osrednji sa koledza. Koje igrace sada maju Barsa,Makabi,Real,Cska a koje su imali ranije?! To je cinjenica. Jedine prave zvezde su bili Teo koji je otisao u Nba i Ljulj koji je povredjen. Dokaz koliko je El oslabila je taj sto jedan Real dovodi Kuzmica a Fener Gudurica?! Majko mila,pa ti igraci ne bi bili ni u trecoj postavi tih ekipa pre nekoliko godina!!

oberin martel

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.
(Pera Zdera, 22. oktobar 2017 19:48)

Prvo treba oterati trenera, pa kada dođe neko ko se razume u košarku neka vidi šta sa ovakvim igračkim kadrom. Imajte na umu da za sve to treba para a nas ne finansira država kao jugoslavene.

Hell

pre 6 godina

Kao navijac Partizana pokusacu da napisem nesto realno,bez klinackih prepucavanja. Primetno je da je ovaj tim Zvezde daleko limitiraniji nego onaj iz prosle sezone. Pobedili ste Barsu,svaka cast,ali to je ogromnim delom zbog navijanja koje je doprinelo da se igraci Barse malo tremiraju,a manje na kvalitet. Dobicete vi u Bg-u jos tekmi u El ali realno kvalitt za top 8 nikako nemate. Ista ta Barsa ce vas u revansu puknuti 20 razlike. Jos jedan pokazatelj su ove utakmice u aba ligi koje ste dobijali rutinski takoreci bez zamaranja a sada ih dobijate na misice ili gubite. Doveli ste skupog Feldina bespotrebno. Pa zar mislite da bi ga Pao pustio da su procenili da im znaci puno? Pa ne bi,ili ga vi placate vise nego sto su mu ponudili oni? Rocesti je jako iskusan,pravo pojacanje,ali on nema snage da izdrzi ovaj ritam el,aba na duze staze,mator je,popustice,isto kao i Antic. I dalje ste prvi favoriti za osvajanje aba lige ali to nije zagarantovano kao prosle sezone,jedino ako vam gazda dovede jos neko pojacanje sto me ne bi cudilo,a u el ceste se boriti sa Zalgirisom i Bambergom za neko od poslednja tri mesta,to je realno za sad...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Srecno Zvezdo!
(anica, 22. oktobar 2017 16:56)

Srecno hahha, idi u halu nekad, mada i Cedevita i Fmp Idea su iz Zagreba, pa Cedevitina hala nije daleko.

Istina

pre 6 godina

alimpijevicu ostani....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sax, 22. oktobar 2017 22:19)

Ostace,ne brini...a u junu,Kalemegdan i 3 nova trofeja.Vas je vec oducio od kosarke u nasoj ligi i to sa FMP-om,ciji je budzet bio pet puta manji od vaseg.

Dirigent

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno

anica

pre 6 godina

(Hell, 22. oktobar 2017 22:23)
Bas naprotiv, EL ima timove koji su na posten nacin tu gde jesu, na neki ujednacen nacin. Zna se kako se igra EL I koji su uslovi. Te price nikad slabija okacite macku o rep. Ne mogu pricati za ovu sezonu jer je tek pocela ali za prethodnu smo se licno uverili da jedan Olimpijakos koji je na kraju igrao finale je imao 3 pobede vise od Zvezde pri ulasku u F8 koja je bila deveta. Od te tri pobede dve su protiv Zvezde. Ne postoji tim koji se ne moze dobiti ili obratno jer svako daje maksimum. U Beogradu su "padali" veliki klubovi I padace I dalje. Navaro je upravo u Pioniru odigrao 400. utakmicu u EL, a ti ga nazivas matorcem. Boli Vas Zvezda, I bolece vas I dalje jer ste zavidni I lubomorni.

ferdinand

pre 6 godina

Ne budite smešni. Zvezda ima najjaču ekipu u ABA. Složiće se kockice do play-of, a i ovi porazi na loptu će se vratiti kad bude trebalo. Manite se pljuvanja.

veliki strumf

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom.
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)
Naravno da se radujemo pobedi nad Barsom. Te necemo se radovati pobedama nad Zadrom i Igokeom - to se za nas podrazumeva. A vi, jeste se radovali pobedama nad Albom i Ritasom? Zasto niste? Pa vi se ni ne secate kada ste zadnji put nekog dobili u Evropi - ni u drugorazrednom Evrokupu, ni u onom komicnom kupu Mitra Mirica. Igrali ste sve sa smesnim ekipama, a vec imate 4 poraza u sezoni. U narednih 7 meceva igracete samo sa snaznim protivnicima - vise od 1 meca dobiti necete.
A mi - igrali smo pre 45 sati protiv Barse, sada sa Cedevitom koja igrala mec jos u sredu i bila dmorna, odmah putujemo kod Himkija gde igramo u utorak, pa cekamo Makabi u cetvrtak. Kakav raspored, a? Sta biste vi dali za nesto tako, ali avaj, dzabe. O EL mozete samo da sanjate. Potrosnja velika, a nemamo drzavnih sponzora pa su nam izmene smesne i igramo sa 7-8 igraca. A vi se javite kad dobijete nekog u Evropi i kad primite manje od 100 komada.

Savatiye

pre 6 godina

Mene fascinira suđenje koje ima Zvezda u ABA ligi. Tretman je zapravo sramotan, kao da se radi o timu koji je tek ušao u ABA ligu a ne o šampionu!?
I prošle godine je bilo isto. Očigledno je da neke sudije treniraju strogoću na Zvezdi. Pogotovo ako se vidi suđenje u EL, gde Zvezda ima duplo bolji kriterijum. Protiv Barse pred kraj utakmice Zvezda je napravila 15 faulova. Ali zato protiv Katića, Muse, Stipčevića, Čerija, Ukića imaju 30 faulova. Zaista interesantno!?
Jer poznato je da su oni teži za čuvanje od Ertela, Serafana, Navara, Tomića, Koponena, Oriole i ostalih anonimusa iz Barselone...

Četverooki Nešo

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.

pedja 71

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24)

Ovo bi imalo smisla kada bi bilo napisano od navijaca bilo kog kluba, osim od strane partizanovca.
Godinama ste mislili da ste Bogom dani i da samo vi treba da igrate EL.
Niste birali sredstva, zar ne?

srb

pre 6 godina

@deki ne pricaj o budzetu kada se radi o partizanu jer su sve to nagadjanja. Nigde ne mozes da pronadjes koliki je budzet, niko ni ne izadje da kaze toliko i toliko para imamo i sa time raspolazemo, zvezda mora da bude transparentna zbog el ali partizanov budzet je misterija vec godinama. Onda izadje na kraju sezone koliko ste dobijali od drzave i ispadne da je vise od nas, s time sto zvezda privlaci druge sponzore, tv prava, pobede u el, prodaja karata i sl i skupe se vece pare. Fener placa 80% plate peri, bjelica je najplaceniji kod nas sa 400k godisnje, svi ostali znatno manje. Citam radicevic 600k pa dajte ne salite se bzvz, jeste, prima milijarde. Cudo sta sve internet trpi

....

pre 6 godina

Kazem ja da navijaci malog kluba nemaju obraza... pogledaj koliko komentarisu nase vijesti a njih prasi ko stigne, pogotovo u cipiripi kupu... zalosno
(Dirigent, 22. oktobar 2017 18:56)

popij i ti jednu cedevitu, bolje ces se osecati...nemoj da se nerviras.

ssssss

pre 6 godina

Od 67 poena Zvezde za sada, 47 su postigli stranci i neko od navijaca Zvezde ima obraza da spominje razigravanje srpskih igraca u Partizanu.
(asdf, 22. oktobar 2017 18:44)

Decko, vi non stop pricate kako cete sezonu iskoristiti za razigravanja nasih mladih igraca, a imate pun tim stranaca. Ko je i kad u Zvezdi rekao da ce ove sezone razigravati nase igrace? Oni su pravili tim za titula na domacem frontu. Ne razumem poentu tvog komentara uopste!

Realno

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah
(Beograd ima prvaka Evrope u kosarci, 22. oktobar 2017 19:54

Ne brini ti za Nolana,on je vas upropastio za sva vremena i povratka vam vise nema.Brini brigu sto ce vas Cibona razvaliti naredno kolo a niste igrali ni protiv Buducnosti,Cedevite,Olimpije...Zvezda vise nema od koga da izgubi do kraja prvenstva,osim mozda u Moraci,znaci maksimum 3 tekme,dok ce vas mnogi da cepaju i ne vidim koga mozete dobiti na strani,osim slabasnog Zadra.

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.

pedja 71

pre 6 godina

Prosle godine hajka na Radonjica sto prvi tim forsira u ABA ligi.
Sad ne valja sto je Alimpijevic rotirao.
Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.

Vazda

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska... Male faulove ne treba ni pominjat, zakopase nas, sve nam sviraju... Al dobro kako god bilo na kraju Aba lige cemo mi doc na svoje kad bude bilo najpotrebnije cemo sve da pregazimo...

ford

pre 6 godina

Od 92 komentara,70 je od grobara koji se nasladjuju..Ah,dobro,pa i ti ljudi moraju za nekog da navijaju,a za koga ce ako nece za svoje iz rodne grude..
Tuzno!!

ja

pre 6 godina

Opušteno, bre. Da li vi iskreno mislite da bilo ko u ABA ligi može da nas dobije u seriji do 3 pobede. Možemo mi u ligaškom delu i četvrtu da budemo - bitno je samo ući u plej of...

više stranaca imate nego mi

pre 6 godina

Jel istina da Radicevic prima 600.000 godisnje sto je vise od celokupnog Partizanovog budzeta?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo Partizan, 22. oktobar 2017 21:20)

Da li ti stvarno misliš da je partizanov budžet 600.000???? Koliko samo dobijate od MTSa prekriva ceo budžet.

dr feelgood

pre 6 godina

sad je vec ocigledna nervoza u covicevom timu...nema ko se nije svadjao sa saigracima veceras, veliki razdor izmedju veterana i mladjih igraca...raspad je blizu...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)

Samo što vi još niste igrali ni sa nama, ni sa Budućnosti, ni sa Cedevitom Olimpijom, polako, ponovo ko prošle sezone neosnovano polećete, biće bolan pad ponovo

DD

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Како беше другари из предграђа, оно јуче вам је било смешно?
(спортски уметник, 22. oktobar 2017 20:04)

117-105
Kako nije smešno. utrkivali se ko ce manje odbrane da igra.

Toliko od mene.

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.
(Ivan NS, 22. oktobar 2017 19:15)

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.

Астер

pre 6 godina

Ништа, данас није било довољно расположених играча за побједу.
Но, најбитније је да је разлика мала, па ће у Београду бити прилика за побједу већом разликом.

Звездини навијачи не би требало да забораве да је овај тим: 1) прије два дана побједио Барселону и 2) пун је нових играча па је потребно вријеме да ствари дођу на своје.

Увијек уз Звезду! :)

BBRS

pre 6 godina

Hehe samo se vi dalje radujte pobedi nad Barsom. 
I popite jednu cedevitu nakon ovoga. :)
(Dobri zlocko, 22. oktobar 2017 19:06)

A čemu li se ti i tebi slični radujete ?!
Čemu ?!

decki preseljeni od osnivaca

pre 6 godina

Jedan od velikih uspeha Igodinamika je svaki poraz Zvezde. Zvezda ce biti prvak svakako, cak i da u plej off ne udje sa prve pozicije.

Aca

pre 6 godina

Pazi grobare koji nemaju pametnija posla nego da gledaju Zvezdu. Sada ce naizmenicno da prate i fudbal. Ja bih pre gledao 24 Kitchen nego Partizana.A ima i Totenhem Liverpul

Milos

pre 6 godina

Realista, mi smo u tom Cipiripi kupu kao sto i sam kazes pobedjivali i dolazili do polufinala. Nismo kao vi primali 111 poena i dozvoljavali da nas povedjuje ko stigne. Inace, to je vas naziv a ne nas.

Cinik

pre 6 godina

Nakon drugog poraza Zvezde samo se potvrđuje ono što pišem već nekoliko puta ali se ne objavljuje. Ovaj sastav Zvezde je jedan preplaćen sastav od para ovog nedužnog naroda koji to ničim nije zaslužio. Bazirati igru na zaista dobrim igračima tipa Antića, Bjelice, Ročestija, Feldina ali koji su u godinama i koji ne mogu odigrati celu utakmicu na vrhunskom nivou je ravno sportskom samoubistvu. Čak šta više ovaj Feldin uopšte ne igra odbranu, Antić ne igra u napadu unutar reketa već se samo izvlači na šut, tako da se samo postavlja pitanje kada će ovaj veštački projekat da propadne.

Норис

pre 6 godina

Звездо моја лепа! :)
Гле како су се на тебе острвили исфрустрирани партизановци и звездаши који немају никаквог стрпљења.

Нашли нешто да паметују. Видео бих их да су они морали да после Барселоне са само једним тренингом отпутују аутобусом до Загреба и да за мање од 48 сати играју против наоштрене Цедевите која је везала неколико пораза па је овај меч морала да добије (иначе би тренер Здовц можда летео из клуба).

Пуна подршка за нашег тренера младунца Алимпијевића и његове кошаркаше! :)
Идемо, само позитивно! :)

Неки људи не схватају да је од почетка званичног дела сезоне прошло тек 3 седмице. Још није време ни за какву панику и нервозу.

Realista

pre 6 godina

Izgubili smo sa par poena razlike od buduceg protivnika u finalu ABA, utakmicu koja je odigrana dva dana posle Barse. Nikakav problem.
Ne volim price o sudjenju, ali nesportska Antica i peta licna Lazica prelomile su utakmicu. Obe dosudjene bez osnova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 22. oktobar 2017 20:01)

Ti si neki vidovit? Odakle ti pravo , da u nikad izjednacenijoj ligi, potcenjujes pre svega Buducnost, ali i ostale ekipe.

I prekini poraze da svaljujes na sudije. Kao i u fudbalu. OK je kad sudije protivniku ne priznaju gol, a lopta pola metra u golu, ali nije ok ne znam sta protiv Arsenala? Ako nisi skontao, po novim pravilima, ako igrac sa ledja uhvati ruku protivniku koji ide u pravcu kosa, svira se nesportska. A to je Antic uradio. Lazic, koji je nizi od svog protivnika rukama ga drzi oko struka i obojica padaju. Licna Laziceva kao kuca. Kako nisi prokomentarisao licnu u napadu Nikolsa, kada daje kos, a sudije sviraju faul u napadu. Pa bio je faul. Sudije su bile dobre na ovoj utakmici, a ti se nauci da gubis, jer vise, niti imate toliko dobre igrace, niti imate para kao zadnjih par sezona unazad, niti ste stoprocentni favoriti kao proslih sezona. Budi malo objektivan. Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nije ovo znak da je aba jaka nego da je EL nikad slabija.Sve sto je iole valjalo otislo u nba,
(Taćo, 22. oktobar 2017 19:47)

Dakle, vi ljudi stvarno verujete u ovo. hahahahahaha

kuku lele

pre 6 godina

Rajt u Partizanu i sa ovim komedijašima od igrača mogu da se izbace limenke...realno FMP je smešan, ove godine bitka Cedevite i Budućnosti, FMP-Zvezda-Diva-Beograd nema šanse

Hmm

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.

Salvador

pre 6 godina

Treba dati jos jednu sansu Alimpijevicu i to sledecu: ako pobedi u naredne dve utakmice OK ako ne otkaz. Posle tog otkaza otkazi Radicevicu, Keselju, Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu, Dobricu, Davidovcu, Apicu i Lazarevicu.

POPE

pre 6 godina

Bez obzira sto su sudije u zadnjoj cetvrtini donele pobedu Cedeviti treba reci da Zvezda sa ovakvom igrom nije ni zasluzila da pobedi. Zvezda u sastavu ima 3 kvalitetna igraca a ostali nemaju mesta ni u MZT,FMP itd.Kad se uzmu i velike greske u vodjenju ekipe sve to govori da je Zvezda najmanje 50 % slabija od prosle godine.To uz slab Partizan govori da ove godine ABA prvak nece sigurno biti iz Srbije.

Deki

pre 6 godina

@(oberin martel, 22. oktobar 2017 19:58), prosto je neverovatno šta ti pišeš?????Koliki je vaš trenutno budžet, a koliki naš? Šta misliš, sa kojom je platom Pera iz Fenerbahče došao i koliku platu sad ima u Zvezdi. Koje strance ste vi doveli a koje mi? Kod nas Djoko, Čakarević, kod vas Bjelica, Pero. Kod nas neka deca iz Dinamika i Veličković koji je pred penziju. Vama poništeno preko 10 miliona duga, mi naših 5 vraćamo tako što nas država pomaže na rate da vratimo tih 5 miliona. Gasite se, palite, ne znate ni sami u kojoj ste varijanti. Čestitam na pobedi nad Barsom, ali, dajte da budemo realni makar sa budžetom koji imate u svim sportovima i koji je mnogo veći od našeg.

BVB

pre 6 godina

Grobari dobili novi bratski klub. Ocekujemo bratstvo sa Himkijem i Makabijem sledece nedelje, tako da se bratski pul siri iz nedelje u nedelju.

sin lovca na medvede

pre 6 godina

Kako stoje stvari, Institucija, sa novim centrom, opet preuzima primat na Balkanu..a onda opet 5-6 godina dominacije, pa opet spletke i zatvaranje slavine.

hmm

pre 6 godina

(lets play, 22. oktobar 2017 19:07)

Ma pali bre,neznalice.
Preksinoć smo pobedili Barselonu,ne mozes da ocekuješ Bog zna kakvu utakmicu i ritam...
Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora...
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...
(asdf, 22. oktobar 2017 19:35)

Nije tri nego dva i to ne puna, u petak završili oko 21h utakmicu, u nedelju počeli u 19h, ovo nije nba i ovo nisu vanserijske atlete poput Janisa ili Lilarda pa da mogu svaki dan da igraju vrhunskim ritmom.
I najvažnije, videćete kad dođe plejof i utakmica za utakmicom ko je ko, a tu će kao i obično, Cedevita i ostali da crknu a Zvezda će da sve uništi, zahvaljujući upravo evroligi i ovom ludom ritmu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ајде Звездо да испијемо 🍷ту цедевиту у предаху евролиге ! Идемо шампиони 💥💥🔥!

ja

pre 6 godina

Idemo dalje...desavaju se I porazi. Napred Zvezdo tebe volim ja.
(anica, 22. oktobar 2017 18:56)

tek ce se desavati porazi, ovo je samo pocetak seceru...

Milos

pre 6 godina

Ajde, nema veze..nista strasno, bice bolje. Ova ekipa ima potencijal. Nema mesta drami.ABA je jaka ove sezone, bolje sad da se izgubi nego kad bude trebalo u aprilu/maju. Opet ce biti Kalis u junu bez sekiracije. A i da damo malo Ostojinim navijacima KK Napredni Dinamik razloga da se raduju pose silnih blamaza u kupu Mace diskrecije.

veliki strumf

pre 6 godina

Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...
(gremlin, 22. oktobar 2017 19:24)
Vi imate poraze od MZT i Mornara, mi bar od 2 od 3 najjaca kluba u ligi - Cedevite i Buducnosti. Da ste u ovih 5 kola igrali sa ova 2 tima, imali biste 4 poraza. Ali ko ce vama nesto da objasni, zivite vi u vasim iluzijama. U ABA jedino sto je bitno jeste plej of, a tamo cemo sigurno igrati, za razliku od vas grobara! Nego, lepo u junu se vidimo na Kalemegdanu, nemojte opet da propustite zurku.

Beograd ima prvaka Evrope u kosarci

pre 6 godina

Nolan na aparatima. Ajmo Nolane popij jednu cedevitu i u krevet, da ne zakasnis sutra ujutru u školu! Aaahah

aleksandar

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20  
pametnom dosta 
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?
(Milan B., 22. oktobar 2017 21:35......dosta ti je

Ivan NS

pre 6 godina

Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)

Šteta što si nepismen.

Garfild

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Kako nije kad vec igra? I odlican je :) Napred Fmp!

Grobar

pre 6 godina

Hehehehehehehehehe!!Ali vi ste dobili prejaku Barsu!!Hahahahaha!!

Antic Rocesti i Bjelica ce vam ovim ritmom crci do Nove godine pa titulu videti necete!!

A Patrick Miller>>>>Felidn!!

pivljanin

pre 6 godina

Definitivno se treba zahvaliti Radičeviću, Jovanoviću i Jankoviću...!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Van Damme, 22. oktobar 2017 19:02)

Nemaš ti veze sa košarkom. Jovanović je odlično odigrao. Dok je on bio u igri bili smo u plusu. Al mi nemamo trenera. Mi imamo Alimpija.

gremlin

pre 6 godina

@veliki štrumpfe
Možda mi i ne stignemo do play-ofa ALI
ZAPAMTI MI SMO REKORDERI NEČEG ŠTO SE ZOVE ABA LIGA...prstenja za više od jedne ruke...

oberin martel

pre 6 godina

Ovo ne liči ninašta. Kako god pogledaš katastrofa od igre. Nit glave nit repa.. Lesort zaboravljen, Jovanović koji je odlično odigrao i sa kim smo bili u plusu zaboravljen. Al biser nad biserima je uvođenje Davidovca na 20 sekundi pre kraja a mi na -5. Alimpijević je od tri neizvesne utakmice uspeo da izgubi sve tri. A igra je zlo. Kada ne ide šut gubimo protiv bilo kog krštenog tima gubimo. Radonjić je razapinjan zbog svakog poraza, od CSK-a do Olimpijakosa a ovaj se još uvek miluje i mazi. Čovek koji vodio Spartak i FMP dobio da vodi evroligaša. Čoviću nađi bilo kakvog iole normalnog trenera dok ne bude kasno.

dubina

pre 6 godina

Ali inteligencije koje porede ABA ligu i Evroligu hahahaha Daj bre momci su prije par dana pobijedili Barsu, kakve cedevite i gluposti... kad dodju bitne utakmice na kraju sve chemo da pregazimo sa pola gasa...

Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30)

ZALGIRIS SA NAJMANJIM BUDZETOM I DALJE PUNI SVOJU ARENU, NIJE NJIMA TO PROBLEM

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Iako ne osvojite ABA, pa sta. Niste vi pretplaceni da igrate EL. Ima tu i drugih klubova. Vi cete u kup Mitra Mirica, Cipiripi, ili kako ga vec bez imalo srama zovete, a godinama ste ga igrali i plakali kad ste pobedjivali. 
(Realista, 22. oktobar 2017 20:24) 

Prilično se dobro sećam između 2005 i 2012 da ste vi ti koji ste to pisali nama dok smo igrali Evrokup a to samo dokazuje da ti pratiš ne duže od 5 godina verovatno čim to ne znaš.
Samo vam sad ljudi kroz šalu uzvraćaju

NIJE ISTO I NE MOŽE DA BUDE ISTO

pre 6 godina

Evo razlike izmedju proslogodisnje ekipe i ove, ona je mogla da pobedjuje u EL i da se sprda sa ABA ligom ova to ne moze nikako..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lola, 22. oktobar 2017 21:32)

Pa vidš donekle si u pravu. Prošlogodišnja ekipa nije imala ovako nezgodan raspored. Pazi sada, 13tog protiv Žalgirisa u Kaunasu, put u subotu, u nedelju igrali protiv Budućnosti u Železniku od 19h, pa onda utakmica u petak protiv Barselone pa danas u 19h protiv Cedevite, pa Himki u utorak (putovanje celi ponedeljak), pa Makabi u četvrtak. Izuzetno težak raspored, teških utakmica. Nije humano igrati protiv Budučnosti posle puta iz Kaunasa i protiv Cedevite, izmedju prethodnih utakmica manje od 48 sati + putovanje

Neko@

pre 6 godina

Auuu ljudi kakvi ste, sad Zvezda ne valja ništa!?!
A pre par dana u nebesa je dizete!
Ne valjaju vam ni ovi Srbi sa koledža, a momci realno nisu igrali ovaj nivo.
Pa polako rođaci, polako, doći će sve na svoje mesto. Nije Barsa pobedjena slucajno, vec kvalitetom.
Dajte podršku ovim momcima, jer igrali su danas sa vrlo jakim timom inače. I poraza će biti naravno. Bolje sada, no na prolece...

Trust the process

pre 6 godina

I posle samo dva dana, Bjelica nema pojma, Rocesti nema pojma, Lesor ne zna nista, Feldin rupa, Alimpije nema pojma, a Covic je legenda.

Dragan Lo

pre 6 godina

Sad će intelektualna konferencija za štampu velikog mislioca Alimpijevića. Dečko ništa još u životu nije uradio, ali imao je mnogo toga reći nakon pobede nad Barsom.

oberin martel

pre 6 godina

Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)

Tako je ranijih godina teran Dzenkins, Nelson pre njega takođe. Čak je i Jović pretprošle godine, posle povrede čašćavan ovakvim komentarima. Radičević će biti dobar, samo strpljenja bar malo.

Petar Delija

pre 6 godina

Ja uopste nisam zabrinut
Novi tim novi trener.Najgore je proslo.Igrali smo za Buducnot i Cedevitom i to posle gustog rasporeda u EL. Sada igramo sa autsajderima. Treba cuvati snagu i cuvati se povreda. Crta se podvlaci u junu

Feder

pre 6 godina

Nista strasno, koje god mjesto da budemo od prva 4 u Aba ligi osvajamo, ali veoma je bitno da ako se ovi iz razvojne lige ne razigraju do januara izbace iz tima i dovedu se ozbiljniji igraci... Za koji dan Evroliga opet... nema kraja dobrim utakmicama, a komsije male sto komentarisu, opustite se, naskodice vam tolika patnja :**

P5RX49

pre 6 godina

"Ko je doveo ovog Radičevića u Zvezdu? Šta je ovo ljudi moji?! Nije ni za fmp
(Miki, 22. oktobar 2017 17:25)"

Polako, potpisao je trogodisnji ugovor, ima vremena da vas izmuze za par stotina hiljada evra.

očigledno

pre 6 godina

Koliko li će Srbi u Zvezdi dati poena? Mislim da će se raspucati. Cenim nekih 18 poena
(MHBN, 22. oktobar 2017 17:18)

Protiv Barse Bjelica najefikasniji, dok u medjuvremenu u Partizanu samo ameri daju koseve...

lets play

pre 6 godina

veze sa vezom nema alimpijevic. igramo ocajno od pocetka sezone, nema ni napada ni odbrane, o skoku tek da ne pricam.bukvalno se sve svodi na induvidualna resenja, divljanja, sutevi iz neizradjenih i nenormalnih pozicija. mene nije kupio pobedom protiv barse, ovo sto mi igramo nema veze sa vezom. bas mi je drago sto su nas tukli i buducnost i cedevita, necemo ni partizan moci da dobijemo jer imamo trenera koji blage veze sa kosarkom nema, i nikada slabiju ekipu u poslednjih 5 god. ovo je bukvalno tragikomicno na sta nas je dr. nebojsa sveo, na dobrica davidovca jovanovica jankovica radicevica dangubica keselja a ni ovi sto su dovedeni kao pojacanja to nisu. strasno i jadno, znajuci covica, gurace svoje po bilo koju cenu tako da ne ocekujem da se bilo sta promeni a trebalo bi da se juce otera trener i da se dovedu najmanje tri top kvalitetna igraca na pozicijama jedan tri i pet...

Michael

pre 6 godina

Niko ne spori da je Zvezda i dalje najkvalitetniji tim u ABA ligi, ali je činjenica da će ovaj sastav biti daleko manje dominantan nego prethodne ekipe... Evropske utakmice, u to sam siguran, će dobijati navijači. Samo njihova energija ovaj tim može izdići iznad prosečnosti... Ogromna greška uprave je što ove godine ne ganja F4. U grotlu Arene, Zvezda bi mogla do evropske titule. Na žalost sa ovim trenerom, pobede na strani će biti izuzetak, a samim tim i visok plasman u Evropi je misaona imenica... P.S. Da se razumemo u čitavoj situaciji Alempijević je ponajmanji krivac. Dečko je izuzetno perspektivan, godine uspeha su pred njim, ali u sezoni u kojoj Zvezda teoretski može do evropskog trona, na klupi je morao da sedi neko sa mnogo više iskustva (svako poređenje sa Obradovićem kojem je prva sezona donela evropsku titulu sa Partizanom je iluzorna)... Iskreno se nadam da grešim...

zoran ivkovic

pre 6 godina

dobili smo mi barsu ali na silu i pritisak publike .......selektiranje ekipe lose .....mnogo su me neki igraci razocarali ....keselj katastrofa nikakvog osecaja ni za igru ni skok ,prostor ni sut ,sta se coveku desilo pojma nemam nije ni zasta .....radicevic decko je u totalnom grcu ,sut mu je katastrofalan baca kamenje i normalno erbolove.nije za abba ligu a ne evroligu ....jovanovic jak fizicki ali treba dobrog rada za osecaj nije za evroligu ....jankovic ima tu prostora mnogo za napredak ali nije za evroligu ....feldin dosao van forme i siluje suteve sve neke iz teskog ,coveka treba uozbiljiti .....dobric jos mu treba rada ,davidovac mlad itd .....lesor potencijal ali u odbrani pojma nema samo ispada i igramo sa igracem manje ....antic ok ,bjelica ....rocesti preteriiva nekad ........trener alimpijevic u velikom problemu jer mu je gro igraca van forme a kod nekih se vidi nazadovanje radicevic .....tezak zadatak ima alimpijevic da podigne igracima formu ,napravi tim i rezultat a malo vremena za treninge ....pitanje koliko je alimpijevic sposoban za to ....ovde treba potraziti bar 2 ili 3 nova resenja....jos 1 centar ...zatim krilo ili bek umesto keselja i plej bilo kakav umesto radicevica .....ovaj roster nema dovoljan kvalitet za evroligu a ni abu ocigledno

Valternbg

pre 6 godina

I dalje se cudim pobedi protiv Barse.Kako su oni dozvolili sebi da izgube od 2 igraca i publike nije mi jasno.Mi pojma nemamo.Svaka pobeda u el-cudo!Za abu nam treba bar centar.Mislim da je gotovo sa dominacijom,to je bilo to,a zasto su to uradili blage veze nemam.

Limun

pre 6 godina

Sta je tu je. Zvezda u petak igra sa Zalgirisom.Putuje se preko Varsave u nedelju sa Buducnost koji je svoj mec EC igrao u sredu i ponovo u sredu.Isti slucaj i sa Cedevitom. Igras protiv Barse u petak danas u nedelju sa Cedevitom, u utorak sa Himkijem u cetvrtak sa Makabijem. Izgleda da EC ima prednost nad EL. vise odmora

Dimitrije sine Mitre

pre 6 godina

Ranijih sezona je Cedevita bila redovna mušterija Zvezde i trening partner a sada nekakav Musa se sprda sa skupim igračima koje smo doveli... Alimpije je baš veliki stručnjak nema šta

asdf

pre 6 godina

Koja ste bre vi institucija pa vi svaki meč primate sto komada. Aj zdravo
(Deyan, 22. oktobar 2017 19:25)

Iz vaseg primera danas i naseg juce vidimo da li je bolje primiti 104 ili 25 poena manje, tacnije 79.

hmm

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe...
(Apatin ceo crno-beo, 22. oktobar 2017 19:06)


A odbranu ko šiša?
Vama,kao da će uvek šut da ide.
Postigli ste 100+ poena u prijateljskom meču i vi to odlično znate.
Kakav crni run n' gun...pa jel mislite da će Zvezda to da vam dozvoli?
A posto vam je odbrana šuplja,šta misliš,šta će da vam se dogodi?

Run n' gun u Srbiji...idi begaj...

Bryan Zentz

pre 6 godina

Zvezdo, igraci, Dusane, samo napred, glavu Gore, gresilo se dosta na ovoj utakmici, Ali bice sve u redu kada bude bilo najbitnije. A sve vas pljuvace, sram da bude

lal

pre 6 godina

ako se grobari raduju porazima zvezde zato sto se nadaju da mogu da osvoje aba ligu i da igraju el naredne godine, onda mi je to sasvim i redu... ljudski je nadati se i verovati u svoj tim... nekada je izgledalo da ce partizan vecno igrati el, ali zvezdasi su se nadali... i docekali su dan kada je zvezda preuzela primat od partizana...
ako se pak raduju tome da ni zvezda ni partizan nece igrati el sledece godine... pa realno i to mi je ok... srbi smo... da komsiji crkne krava... to nam je trademark...
ali to nije tema, mene zanima nase dvoriste... da li ste vi braco cigani svesni da je ovo potpuno nova ekipa??? da je potrebno mnogo vremena, promena, krvi, suza i znoja da bi ova ekipa izgurala do svog maksimalnog potencijala??? setite se samo radonjica i komentara od pre nekoliko godina??? covek bi pomislio da cemo slaviti dan kad ode, a mi ga pravimo od blata, pre nego sto smo novom treneru dali sansu...
kada su dovodjeni "matorci" negodovali smo, a ti "matorci" nam trenutno drze glavu iznad vode... i doktori su izmedju ostalog zbog svog iskustva... pa da pero moze da igra vrhunski svaka dva dana po 30 minuta, ostao bi kod zeljka...
kad klinac dodje iz razvojne lige da igra za sampiona, to je neverovatan sok za njega (mnogo veci nego kada neko iz omladinskog pogona predje u prvi tim)... potrebno je vreme za adaptaciju... ne kazem da su dobri, ali ne mogu da tvrdim ni da su losi... oktobar je... nijedna pobeda nije beznacajna, kao ni poraz, ali ako mogu da biram radije bih birao poraze u oktobru, a pobede u maju...
opustite se i ostavite momke da rade... ne tako davno nam je pretilo ispadanje iz lige... secam se i kad smo imali 6 registrovanih igraca za utakmicu (koju smo zbog "skracene" rotacije zavrsili sa cetvoricom u terenu, posto su dva igraca imala po pet licnih)...

Milan B.

pre 6 godina

54p stranci, ostali 20 
pametnom dosta
(samo da kažem, 22. oktobar 2017 20:14) Taj podatak ne znam. Znam da su sve koseve dali igraci Zvezde. Da li je glupom dosta?

bolero

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.

Miki

pre 6 godina

Ova sezona će biti mučenje za navijače, ovo kažem zato što ćemo 75% utakmica gubiti u neizveznoj završnici posle katastrofalne igre

cole

pre 6 godina

ako jake utakmice u prvih mesec dana gubis na jednu loptu, to mnogo govori o timu. iskreno, ocekivao sam da ce nas u ovih mesec dana onako igracki jaki buducnost, cedevita i barsa lagano dobiti. izgubismo dve od te tri na jednu loptu, zalgiris kao jezivo suterska ekipa nas dobi takodje na jednu loptu. onako kako su se istrosili protiv barse, dobro da su i ovako odigrali u zagrebu. jer tek pocetak sezone, a raspored ubitacan. bravo zvezdo, ne brinem da ces mi i ove godine doneti mnoooooogoooo radosti!

slede još 2 poraza u EL

pre 6 godina

Izgleda da je legenda malo promašila sa pojačanjima...a bila bi fora kada bi pokušali da ga smenite kad budete imali na pola EL skor 3:12...možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...

....

pre 6 godina

Prelomni trenutak utakmice je kada na promašen šut Cedevite Boltauzer sudi nepostojeći faul Laziću. Treba da nam bude jasno da smo se svima, ranije preko Partizana, skorije preko Zvezde napili krvi ostatku ABA lige i da će sudije da nas klempave kako stignu.
(Hmm, 22. oktobar 2017 19:05)

Lazig ga je drzao rukama iza ledja, to je cist faul. Da ga je samo telom gradio nista nebi bilo, ovako je morao zato sto je nizi od njega. Nemojte trazite odmah opravdanje u sudjenju, nadigrali su vas i imali malo vise srece, kad je stao Bjelica ekipa je stala.

Zvezdas 1971

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.

Objektivan fan

pre 6 godina

Znaci ove sudije sto cine ovo je komicno.. Anticu lik ruku slomi i sa nesportske ponistise na obicni faul, a Antic pomazi ovoga bukvalno to nesportska...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vazda, 22. oktobar 2017 18:50)

Evo da ti objasnim, pošto očigledno ne razumeš...
Svaki kontakt u onakvoj situaciji je faul.
Faul sa ledja je nesportski faul.
Jel je sada jasnije?
Nije ovo fudbal da možeš da diraš igrača koji trči kontru i to još sa ledja.

divac

pre 6 godina

Sad kad otpustite Kešelje će vam kapne jedno pola milki,i dovedete jedno ekstra pojačanje,i još ce da vam ostane za malog Fiću ...i bog da vas vidi!

Nastavi dalje.

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57)

I dalje stoji da si nepismen.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bolero, 22. oktobar 2017 22:06)

I dalje stoji da si glup pa ne shvataš da je ovo forum a ne časovi Srpskog jezika.

srbijanac

pre 6 godina

imamo dobar tim za aba ligu ali ipak nam, fale jos dva igraca i to rajtovih sposobnosti kada se vec spominje kao moguce pojacanje i centra koji ce zatvarati prostor u reketu sto do sada nisu radili antic i lesort a to znaci da trener ili pokusava nesto ili ne ume da planira odbranu u kojoj centri treba da budu vise u reketu umesto vani igra treba u tom segmentu da se poravi i eto opet odlicne zvezde koja ce meljati protivnike barselonu nismo pobedili zbog zelje nego i srece da nisu uspeli da iskoriste velike rupe u reketu koji su nasi centri pravili a i rocester i feldin ne bi smeli da idu silom na kos mora to da bude izradjena akcija keselj me razocarao i morao bi ili da proigra ili da ga menjaju radicevic igra slabiju odbranu od rebica koga spominjete a i u napad je takodje slabiji valjda ce se popravi trebace nam u rotaciji ne zalim zbog poraza tek je pocetak sezone ima dosta da se igra i ako sve bude ok eto opet zvezde na pobdnickom postolju...

Realno

pre 6 godina

Nije mi samo jasno kako misle da napune arenu sa ovako losom igrom. Prazne tribine su veliki problem za finansije i za najmanji budzet u evroligi koji se tako puni. Srce na teren.
(Zvezdas 1971, 22. oktobar 2017 19:30) # Link komentara
Preporučujem (+6)Ne preporučujem (-6)

Ti stvarno mislis da je Covicu neki bitan faktor poseta i ulaznice !? Pa ti si onda stvarno naivcina kad verujes da on finansira dva kluba i plate ,putovanja,zakupe dvorana i sve ostalo sto ide od par asprodatih arena i pionira....

j

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!
(anonymus, 22. oktobar 2017 19:08)
Ovo je prvo leto da je Zvezda stvarala bas nov tim.Proteklih godina su uglavnom igrali isti igraci iz Srbije Mitrovic,Dangubic,Rebic,Simonovic,Guduric,Lazic + par stranaca koji su potpisali i na vise od godinu dana cak se i Dzenkins vratio iz Milana znaci on je i poznavao sistem sto na primer Partizan nikada nije mogao da uradi sa strancima koje je dovodio,osim sa Veselim koji je bio vise od sezone al on je imao 18,19 godina tada.

....

pre 6 godina

Pero Antić, Ročesti i Bjelica, to je naša mladost i naša budućnost !!!
(Batko, 22. oktobar 2017 19:36)

sigurno si mislio na buducnost iz Podgorice ... popij jednu Cedevitu na eks hahahaaa

Стварно

pre 6 godina

Дал сте бре реални. Па како је Радоња почео??? Терали сте га после пар утакмица. Победили Барсу, ову су порази на лопту-две. Све ће то доћи на своје место.

Bozo

pre 6 godina

Trener jednostavno ne zna da postavi odbranu.
Nema ni autoriteta da sprovede dogovorenu igru.
Vec posle par napada, Zvezdina igra se lomi i pocinje raspad.
Barsa je pobedjena uz pomoc publike i velike zelje navijaca ali pre svega njihoviM+m losim sutem na pocetku utakmice.

Ako treba da se upropasti sezona da bi videli da ovo nije trener za Zvezdu, dobro, neka bude.

4vum9x

pre 6 godina

"Samo da edukujem navijace KK History chanel mali budzet. IDEA je srpska kompanija osnovana po srpskom zakonu.U Zagrebu nema IDEA vec Konzum."

Samo se ti primaj ahahaha...

gremlin

pre 6 godina

@Michael
Ok,napadate EL mislim teoretski,i možete do F4 teoretski,i sve tako a u stvarnosti imate skor kao i Partizan koji se NAVODNO BORI ZA OPSTANAK U ABA...p.s.Mašta može svašta...

asdf

pre 6 godina

Uostalom i Barsa je veceras izgubila u španskom prvenstvu i to čak 25:9 u zadnjoj cetvrtini,sto moze samo da bude rezultat umora... 
No,izvini,ti ipak znaš bolje od svih u Zvezdi....
(hmm, 22. oktobar 2017 19:20)

Ono kada kosarkasi u 3 dana ne mogu da igraju 2x po 30 minuta kosarke...

maly mclasky

pre 6 godina

Uf u kakvom je kanalu Zvezda,,,,,Ne mogu da se sastave.Feldin se macuje sa loptom,Jankovic,Jovanovic,Radicevic,Lazarevic tesko da bi igrali u Kliku....Sta je bre ovo???Bice ovo -20.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

I tako onda pobeda protiv Barse nema znacaj posto smo izgubili u ZG..aj ti polako Alimpije,da se ne ljubimo...
(west silver, 22. oktobar 2017 19:43)

Samo se seti Radonjinog početka, skoro pune dve sezone mu trebale, kako ne shvatate da je ovo potpuno nov tim skoro, sa par neiskusnih mladih igrača koji nemaju iza sebe timove koji su imali imperativ i pritisak pobede, nov ciklus, nov tim, za kojeg treba strpljenje i nista drugo

GX

pre 6 godina

Nerealni komentari zaista. Retko gde se moglo procitati nesto smisleno. Razumem isfrustrirane grobare koji se nadaju da ce nesto da urade ove sezone, ali...to je samo nada bez neke kvalitetne osnove (u njihovom timu). Ovo sto pisem je upuceno "zvezdasima" koji vec otpustaju igrace i kukaju.

Znaci posle samo dva dana, ova ekipa je krs i ne zna da igra? Gluposti. Kao sto nije merilo pobeda nad Barselonom (koja jeste za klasu jaca od prosle godine i ima smisleniju takmicarsku ekipu; i zanemarite grobarske omalovazavajuce komentare o jednoj Barseloni, videcemo koliko ce imati pobeda u EK), tako nije ni merilo ovaj poraz od Cedevite, jer gubili smo tamo i ranijih sezona u ligaskom delu. Svi zaboravljate kakav je pocetak bio sa Radonjicem i koliko je vremena trebalo da se sistem uhoda i napravi. Poraza na pretek u neizvesnim zavrsnicama, sto u ABA, sto u EL, ali se SVE vratilo kada je trebalo.
Cinjenica jeste da je ekipa nova i da ne treba otpisivati nijednog igraca. Mozda ne pokazuju sada ono sto ljudi ocekuju od njih, ali treba im dati i vremena. Neki nisu samo promenili klubove, vec i citav sistem. Sezona je duga i ima previse utakmica i trebace svaki igrac.
Kada odstranimo oscilacije, ova ekipa je vrlo potentna i napadacki moze da bude vrlo ubojita. Odbrana ce se zategnuti i to je pitanje vremena i rada, ali ona VEC SADA izgleda bolje nego u prvim utakmicama. Sto se tice trenera, prolazice kroz iste stvari kao i Radonja, ali samo po ubrzanom kursu.

Aleksej

pre 6 godina

Jankovic,Jovanovic,Lazarevic,Keselj,Davidovac,Radicevic zali Boze para bolje umesto njih da su dovedena dva proverena igraca jedan na poziciji 4,5 jedan na poziciji 1,2.

Aca

pre 6 godina

Uros Djurdjevic Prejaki

Opet iz tebe "pametni" komentari. Od 15 casova pametujes.Kada se ovo zavrsi gledas fudbal Zvezdu.Imas li decace zivot, devojku?

Borky

pre 6 godina

Euroliga je u ovom trenetku puno vaznija i teze je uci u top8 nego u top4 aba.Olaksavajuca okolnost je sto smo protiv Barcelone igrali prije dan i po a klupa nam ne sluzi ni za mahanje peskirima pa igraci kojo su izginuli preksinoc moraju opet danas protiv jedne dobre ekipe da igraju 35min.Najveci problem za sada Radicevic koji nema ni jednu jedinu karakteristiku kosarkasa,play koji okrenut ledjima vodi lopt za koga je Jovic suterski Rej Alen i pasom ...ma kojim pasom.Ovi JJ moraju uhvatiti neku konstantu jer jedan dobra pa 5 losih utakmica Zvezda ne moze trpiti jer mora pobjedjivati u oba takmicenja.

....

pre 6 godina

Дајте Батку цедевиту...
(nik sloter, 22. oktobar 2017 19:09)

ne vredi, mislim da ga muci nervoza trenutno, mozda nesto za smirenje a posle naravno cedevita

sasa.r

pre 6 godina

Ostavio sam komentar prije par sati da Zvezda ima 5 odličnih igrača ali loše zamjene čak i za osvajanje ABA lige.Poslije ove utakmice kažem da sam pogriješio jer pitanje je da li su Feldin,Antić i Lesor baš tako odlični( jesu za određenu minutažu i ništa više)...i ostaju Ročesti i Bjelica koji su klasa za sebe.Ostali tipa Radičević,Janković,Kešelj,Jovanović realno su druga liga.Barsa je dobijena na publiku,m atmosferu, pritisak ali čim se igra uobičajena ABA utakmica Zvezda nije favorit, posebno u gostima, protiv nijedne ekipe!Jedino Dobrić nešto pokazuje ali ni on nije prava alternativa.Pazite Gordić, Ivanović,Gibson, Šehović,Ilić,Popović,Lendri, Nikolić, Barović,Sead Šehović, izuzetno izjednačen tim i veliki roster.Zvezda ne da nema roster nego ga uopšte nema.Obavezno dovesti Rajta iz Igokeje i jednog krštenog centra.Bez njih nema ništa ni od ABA titule a u Evropi tek potop.

shone

pre 6 godina

Samo trebate da pročitate vaše komentare posle utakmice sa Barselonom, pa onda ove veceras...Niko ništa ne treba da vam priča, tu je potpuno jasno kakvi ste vi navijači i koliko se razumete u košarku!

Stoga psst tebi..

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(
(Goran, 22. oktobar 2017 23:15)

Nisi ti ZVEZDAŠ već samo onaj koji se lažno može predstavljati po forumu da je.

Motka

pre 6 godina

Nema apsolutno nikakve potrebe da u Zvezdi igraju Jankovic, Jovanovic, Radičević, Lazarević, Feldin. Hitno novi igrači, inače će ovi dabkrepaju u pola sezone. Tražiti šutere za 3, centra i jedno krilo

andrejka

pre 6 godina

Rocesti i Feldin ce vas pokopati ove sezone. Antic klasa za sve ostale kosarkase. Nego moram da prokomentarisem strucne stabove Mornara, FMP 1 i FMP 2.

dejan

pre 6 godina

pola ovih igraca nije videlo kondicionih priprema,Feldin prvi, oni svaku drugu tekmu umorni bez energije i koja je uloga davidovca i keselja vise bre ..

Goran

pre 6 godina

"Uvek ce te biti u senci K.K Partizana. Da sam na vasem mestu molio bi Boga da se ne vrati na stare staze uspeha jer bi to znacilo apsolutno kraj za vas ponovo u kosarci.
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 19:10)"

Druze, ja sam iz istog tabora, ali i ja cu da ti kazem isto - cuti, ne blamiraj se, nepismen si :( Zbog takvih je i pocelo ovo ludilo. OK, uvek je bilo sitnih podbadanja ... mi smo zezali Zvezdase kada izgube od nekih anonimusa, oni zezali nas kada mi izgubimo, ali ovo je bolesno, covece - navijamo za potpune strance, a mrzimo komsije :(

anonymus

pre 6 godina

Ne može da bude Zvezdi trener 31godisnjak. Jednostavno NE MOŽE! NEMA DOVOLJNO ISKUSTVA! Jedan od najskupljih poteza koju je uprava Zvezde napravila. Drugo, Zvezdin problem je što Zvezda svakog božijeg leta stvara nov tim. To mora da prestane ako hoće bolje uspehe!!

Toma

pre 6 godina

Navijačima nije odgovarao Bilan, upravi i treneru ne treba Rajt!? Šta ćemo sad, kad puknemo u aba i obrukamo se u Evropi? Zna se da to znači propast.

Peca

pre 6 godina

Trebamo biti realni, nemamo kvalitetnu igru za jake utakmice .Barselonu smo dobili na individualni kvalitet igraca koji su sve pogadjali.Nesto hitno mora da se menja.

Vojvodjanin

pre 6 godina

Uz ovaj poraz Zvezde ostaje na prvom mestu Buducnost, a oni su takodje najbolji predstavnik ABA lige u Evropi - jedini bez poraza. Ekipa bez napumpanih imena, EL i NBA osvajaca, malog budzeta. Bravo. Imajte na umu i da su igrali bez 2 bitna igraca protiv Zvezde.

dure

pre 6 godina

kakvo beznadje,pre nekoliko sezona,bukvalno oterali covica,sad u vecini komentara,takoreci ga mole da se vrati!?To mogu sami licemeri,pardon navijaci zvezde!Isto tako nas uveravaju da braca navijaj za Partizan..e svasta..

svemirko

pre 6 godina

ne vredi vise ovako, vodja treba fmp da trenira a brat da bude skaut i sns kadar da se postavi u sve klubove, jedino tako moze da se napreduje xD

velja

pre 6 godina

sve je to dobro... tim koji igra dva meseca ne moze da igra svaki drugi dan i da pobedjuje. i pored toga igramo sa glavnim konkurentskim klubovima na jednu loptu. a i buducnost i cedevita i partizan ce imati jos neki poraz jer takva ce biti liga ove godine

Snake

pre 6 godina

Za Radicevica je Rebic izmislio kosarku.
Definitivno najslabija karika.
Kao sto sam vec pisao nas najveci problem u odbrani je branjenje pika i skok igra a u napadu najveci problem sto nema akcije ako ne racunamo kada je lopta kod Milka.
Nema duplih blokova za Rocestija,Pik end pop Lesora i Milka i sl.

Danilovgrad

pre 6 godina

Cim udju nasi glavni igraci odma se okrece utakmica, ali opet bez obzira i ako dobijemo ovo, igraci ce nam biti umorni ... Ne mogu da vjerujem da nemamo nekoliko krstenih zamjena...

Ivan

pre 6 godina

Nikada necu razumeti ove klubove kao sto je Cedevita. Za koga oni igraju, ko navija za njih? Cist trosak od kluba, I jos na kraju uvek drugi i pored svih amerikanaca sa astronosmkim platama.

dex

pre 6 godina

Ovo je bas lose. Naravno da je nova ekipa, ali dva poraza u 5 kola i to od jedina dva konkurenta je bas lose. Ovo je ipak preskupa i prekvalitetna ekipa za uslove ABA lige da bi posle pet kola imala 3-2. Nema tu mnogo mesta za opravdanja i price kako ce biti jos ovih poraza, jer nama je ABA prioritet i jedini put ka EL. Za sada, uopste ne deluje dobro.

Apatin ceo crno-beo

pre 6 godina

Juče idu komentari kako Partizan igra rum & gun i kineske odbrane i slično, pa? Bolje ovako kao Zvezda dati evroligaških 15 poena u zadnjoj četvrtini? Na minut do kraja 11 (slovima: JEDANAEST) poena? Bolje je tako? Ne bih rekao, kiselo je to grožđe... Ovde jedan komentar kako Lazić nekoga odučava od košarke!? Čovek koji se bori kao lav (kapa dole) i igra vrhunsku odbranu, pri tom u napadu
ne postoji njegov učinak, nekoga
odučava od košarke? Gluposti...

petar nikolić

pre 6 godina

Iskreno, zahvaliti se Radičeviću jer nema šut, prodor, ni asistencije, dakle, ofanzivno veoma slab. Potreban je igrač prodora, nešto slično Dženkinsu.

Poznavalac

pre 6 godina

Drugu utakmicu u Jadranskoj zaredom gubimo ponajvise zbog Pere Antica,jednostavno kao najiskusniji ne sme sebi da dozvoli da pravi tehnicku ili nameran faul kad mu nije mesto. Konkretno danas njegov nameran faul okrenuo je utakmicu u Cedevitinu korist, uprkos neuigranosti i utakmici manje od 48 sati mogli smo da dobijemo. Takodje i Feldin sa svojim potezima nas je upropastio.

Teo

pre 6 godina

Dzanan Musa je ozbiljan talenat. Bas volim da gledam tog decka, onako mrsav, misli covek da ne moze nista, a doneo preokret. Bas igra sa velikim samopouzdanjem, steta sto ce brzo u NBA.

Kiko

pre 6 godina

Koristan poraz, bolje sad videti da se na Radicevica ne moze racunati a Rocestiju treba neko ko da makar dostojno odmeni.... Jovanovic nista...(univerzitetlije nula) Keselj odavno u minusu... Radanov nejasno prosledjen u Fmp... min dva adekvatna pojacanja ovde moraju da se dodaju...

Terenac

pre 6 godina

Topic je kriv za poraz. Covece, dovuci Lesora do terena, ovaj Alimpije je posle 7 minuta zaboravio da on postoji.
I za ubuduce, Alimpije, odmaraju se veterani a ne neko ko ima 22 godine.

Kutica

pre 6 godina

Ovako vise ne moze. Ne mogu 4 igraca da nose ceo tim i to najstarija. Mladi ako ne mogu da daju doprinos treba da napuste klub dobrovoljno pocevsi od Radicevica i Jankovica.

Komunalac

pre 6 godina

Uskoro stize onaj Rajt iz Igokeje, u toku su zavrsni pregovori.. Sve ce biti poznato za par dana, ali on ce 99% pojacati prvaka Srbije i ABA lige! Uz dolazak Dusana Ristica u decembru to bi bilo to sto se tice tima za ovu sezonu!

018

pre 6 godina

Црвена звезда не постоји,ово је Човићев мутант!!!
(Сурови Заплањац, 23. oktobar 2017 06:14)

A sta ste vi,koja od dve Igokee ili Dinamik?Koliko znam u Zaplanju su samo cobani u crno belom i nisu nikad bili surovi,dok ostali skolovaniji ljudi,navijaju za crveno bele.

Pera Zdera

pre 6 godina

Ovaj Feldein je uzas. Njegov govor tela, ponasanje, nervoza. Alimpije postavi napad na tajmautu za Peru on je opali preko ruke. Igra za sebe a odbranu lazna agresivnost, daleko losiji od Djenke. Sto pre njega treba oterati.

Zagrebčan

pre 6 godina

Cedevita umjetni klub bez navijača. U publici rodbina i prijatelji igrača i par ljudi iz Cedevite. Višestruko više publike Cedevita ima na gostovanjima.

komentari

pre 6 godina

Nazalost, moram odmah da kritikujem. Radicevic jako los, Rebic za koga sam uvek mislio da nije za Zvezdu ( i dalje to mislim ), mnogo bolji od Radicevica.

Nebojsa

pre 6 godina

Kad sam letos saznao koji trener ce biti na klupi i kakav tim su selektirali za ovu sezonu ostao sam bez teksta . Ovaj tim nema buducnost . Ja od utakmice sa Buducnost ne gledam vise ni jednu utakmicu i ako sam zvezdas , ovo je totalani promasaj sa timom.
Doveden je trener koji je prosle godine u ovo vreme vodio tim u KLS a danas vodi tim u EL .Niko ne kaze da ovaj momak za 4-5 godina nece izrasti u dobrog trenera
Ali sad nije za C.Zvezdu, opasno se neko igra sa imenom kluba .Dovode nam neiskusnog trenera i vrlo slabe igrace Pazite mi igramo EL i za taj rang takmicenja moraju bolji igraci i iskusan trener . Svaku cemo utakmicu izgubiti na jednu loptu to nam sleduje .

Dejan CZ

pre 6 godina

Skoro nisam video veceg antitalenta za kosarku od ovog Radicevica...trejd Keselj Radicevic za Rajta i Vuka Radivojevica...Jovanovic u FMP,Odzo u Zvezdu...e to je tim kakav treba da izgleda.

velja

pre 6 godina

svaku utakmicu koju smo izgubili do sada izgubili smo zbog loseg zagradjivanja skoka u napadu. srediti to i eto rezultata. nikakvih tu drugih problema nema

Millennium

pre 6 godina

Neću ništa sad da pričam da ne bude odmah a pljuvači, a hejteri. Ali videće se na kraju gde smo, a ovo ne sluti na dobro. Da li ovi igrači uopšte imaju motiv da igraju ABA ili kidaju samo u EL?

Bojan

pre 6 godina

Bice oscilacija, nov je tim i trener. Verovatno ce sve to biti dovoljno za titulu u ABA ligi. Jedina zamerka i mana ovog tima je sto je ucinak domacih igraca potpuno minoran. Ako kao strane igrace racunamo Bjelicu i Antica nama domaci igraci ne daju ni 15% koseva..

Dwiht York

pre 6 godina

E moj Alempije. Umesto da trazis Tajm aut na minut pre kraja i postavis napad, ti pustas stihijski napad Rocestija i sledi veliki promasaj Dobrica za tri poena. kjluc utakmice!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ako Lesor nije povrijedjen, zašto ga je Alimpije držao 3 trećine na klupi ? Mnogo izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja pogotovo Ročesti koji se dosta puta pogubi i ne zna gdje će sa loptom. Treba ovde još mnogo rada ali prije svega par pojačanja . A sada idemo na fudbal. Pozdrav za Juliju 🌹

Норис

pre 6 godina

Као и много пута у досадашњем делу сезоне кад су на паркету Јанковић и Радичевић противник рапидно повећава разлику.

+/- индекс:

- Радичевић (8 минута), -10
- Јанковић (3 минута), -9
- Јовановић (17 минута), -9
- Лазаревић (5 минута), -9

Ех, шта све Звезда мора да трпи због добробити српске кошарке! :С

Но, и ову утакмицу је било могуће добити да Фелдин није био толико индиспониран.

Фелдин (28 минута), -9. Шут из игре 5/13...слабо, слабо.
У плусу по обичају познати трио - Рочести, Бјелица и Антић, а од играча са клупе добро се снашао Давидовац (+2 за 9 минута, макар није ништа покварио).

Milan

pre 6 godina

U rotaciji nam dosta nedostaje Dangubić, naročito u fazi odbrane, Radičević objektivno ne može da bude drugi play, mora se naći zamena, Davidovac bolji od Kešelja, ali drže nas četiri iskusna igrača: Ročesti, Antić, Bjelica i Lazić, klinci su još super mladi da igraju, mada bi voleo da vidim više energije. Feldin mora i može bolje, ako ne, bojim se da će i kao mnogi pre njega......

Ivan

pre 6 godina

Ukoliko se hitno ne reaguje dovodjenjem zamene umesto Radicevica, odgovorno tvrdim, Zvezda ce izgubiti sve bitne plej of serije. Zvezda je od pocetka sezone u konstatnom minusu kada god je on na terenu i koliko god da je na terenu.

Fidel@@

pre 6 godina

Limun@@
Jedino se vi zalite na raspored,niko drugi.Svi su protiv vas ,smaras ,verovatno je pravim navijacima Zvezde, muka dok cita tvoje kmecanje.

Džoni

pre 6 godina

Koliko smo kritikovali Voltersa prošle sezone a on dečko je Stiv Neš za Radičevića. Škripi nam građenje koša i skok! Po meni mora da se dovede kršteni plej, jedna 4na5 a možda čak i trojka. Duga je sezona a prva petorka neće moći sve to da iznese. Ove naše koledž košarkaše vratiti tamo odakle smo ih uzeli a i Kešelj izgleda da više nije ozbiljan igrač. Ročesti, Feldin, Lazić, Bjelica, Lesor, Dangubić, Davidovac, Dobrić imaju kvalitet a ovi ostali su više nego diskutabilni! Daj Bože da grešim pa da me demantuju ali mrka kapa.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Ne znam šta je, ali ovo nije nikakva igra!! Umor nije, i ne sme da bude izgovor!! Zašto je Lessort igrao samo 7 minuta?! Bez teškog centra, i još jednog pleja nemamo šta da tražimo ni u ABA Ligi!!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Rocestija moze da zameni samo Filip Covic on je doktor za Radicevica.
(Jevdja, 22. oktobar 2017 21:13)

Filip Covic, Rebic su jako limitirani odbrambeno igrači, pritom u napadu mogu da trpaju samo u ekipama kao što su Mega i FMP gde nema pritiska pobede, naučite više to

Zvezdas

pre 6 godina

Zvezda može i da nestane, ostaćelagenda: bila jednom jedna Zvezd, ekipa koju su navijači vileli. Bili su i ostali klubovi, nisu voleli svoj, jedino važno ima je bilo da mrze Zvezdu. Tako se i navijači opredljuju, oni koji znaju da vole navijaju za Zvezdu a oni koji ne znaju već samo znaju da mze navijaju za ostale. A Zvezda? Može da ispadne iz svih liga uvek ćemo je voleti i u uvek će je oni drugi mrzeti...

veliki strumf

pre 6 godina

Mi imamo 7 igraca, ovo ostalo samo popunjava roster i smeta u igri. Za 2 min 2/4 izgubili smo neverovatnih 5 lopti. Iz pozicionih napada nijedan sut za 3 minuta! Napravise nam 8 razlike bezveze. Ocigledno je, pisalo je nas dosta i posle Barselone (tada i treba da se pise, kad se dobije a ne kad se gubi), da Radicevic, Keselj (vec je eliminisan) pa i Jankovic nemaju mesta u Zvezdi, sasvim su prosecni igraci. Feldin isto ne moze da se sastavi.

bocko

pre 6 godina

Uz ovakve partije Radicevica nemoguce je ocekivati dobre rezultate ove sezone.Ako nastavi ovako bolje ubaciti Uskokovica,pa neka se dete kali.Gore od ovoga ne moze.

Giga

pre 6 godina

Imacemo problema s ovim sastavom ove sezone i u ABA,ne mogu Rocesti,Antic i Bjelica sami da uznesu sve.Feldin mora puno bolje,a Radicevic napravi vise stete nego koristi.Bolje da se zadrzao Volters nego ovo sto igra Radicevic.Jesmo pobedili Barcelonu ali nismo briljirali ni u toj utakmici,Barca je bas odigrala los mec.Videcemo u sledece dve-tri nedelje da li ovaj tim moze bolje,ako ne nekima se zahvaliti i dovesti druge ako ih ima na trzistu dovoljno kvalitetnih.

neko iz mase

pre 6 godina

Da je kojim slucajem zvezda nastavila da pobedjuje cedevitu i buducnost kao sto je ranije u predhodnim sezonama. Odmah bi bilo nakon tekme likovanja odnosno nabedjenost i ismejavanje drugih. Zbog toga mi je drago sto su vam uskratili zelju da ponovo uradite isto. Nevezano dal ce te osvojit ili ne osvojit.

Batko

pre 6 godina

Hocete li uhvatiti jednu loptu u odbrani!?
(Ivan, 22. oktobar 2017 17:40)

imamo skok vise, ali oni 9 off. od toga 2 u poslednjem napadu kada im se lopta odbijala bukvalno u ruke.
10/7 Zvezda, 7/9 Cedevita

kris

pre 6 godina

Radičevića, Jankovića, Jovanovića i još poneke ćemo čekati čitavu sezonu, kao svojevremeno Micića ili Lipovija.Za Lesora, Feldina se vidi da mogu i očekivati je da će pokazati nešto u budućnosti, nešto već i jesu, ali ovi jednostavno ne znaju i čupaće nam živce čitave sezone, ako ih ranije ne odstrane. Po meni ozbiljan klub ne sme sebi dozvoljavati ovoliki broj promašaja od Tompsona, Mekela, Sofa, do Radičevića, Kešelja i sl. Za pare od ovih promašaja su mogli zadržati Jovića.

sever

pre 6 godina

Igokea hladno dobila i Cedevitu i Buducnost, od kojih je Zvezda izgubila. Ovaj Covicev sminker celo drugo poluvreme drzi Lesora naklupi.

PeruN

pre 6 godina

Poraz,kao poraz ništa strašno,ali boli činjenica koliko promašaja u selekciji tima za ovu sezonu,kako ove tako i prethodnih,pravo domaćinsko poslovanje nema šta.Bruka!

kris

pre 6 godina

Sramotna igra, ali nije loš poraz da se vidi da puno toga nije dobro. Barcelona je bila izuzetak gde su igrači napaljeni fantastičnim navijanjem pružili i više od onog što mogu. Danas smo se svi vratili u realnost. Puno promašenih "pojačanja", trener početnik, prva petorka nema zamene, ovi što uđu sami nas za dva minuta uvedu u bonus i posle nema prostora za jaku odbranu. Tri igrača što nas nose(Ročesti, Bjelica i Antić) zajedno imaju 100 godina i kako da izdrže po trideset minuta svaka dva, tri dana i tako do maja. Ne miriše na dobro.

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

tak

pre 6 godina

Najvise fali rezevni plej, posto je Radicevic bas tanak, asistencija, sut, odbrana- sve slabo... Zbog toga I Rocesti ne odmara koliko bi trebalo, pa I njemu zafali snage na kraju, a ovo ce kako sezona odmice biti jos veci problem..

mvp

pre 6 godina

Radicevic,Jankovic,Jovanovic neemaju pojma o kosarci a svi potpisani na tried godine pa hajde to sad otpusti i Stavi kljuc u bravu a o Keselju ne vedi trositi rijeci uzas.Svaki prosjecan poznavalac kosarke bolju bi selekciju napravio za over pare.

Астер

pre 6 godina

На овој утакмици је коначно наступио и Давидовац и за сада добро користи шансу: 8 минута, 3 поена, 3 скока, 2 асистенције. Активан је и користан. Једини играч са клупе за кога се то може рећи. Ако и у наредним утакмицама буде тако играо - добићемо још једног играча за ротацију. Добрића, наравно, не рачунам - он је добар.

Ух, шта нам ради овај Муса!

Dirigent

pre 6 godina

Sto Lesor ne igra vise nije mi jasno o_0 .... Ovaj Rochesti je zlata vrijedan igrac, moze svaku tekmu po 30 min da igra opusteno ...

miki

pre 6 godina

Ovoj Zvezdi ako nesto misle da urade ove godine HITNO treba bar jos jedan igrac koji ume da pogodi kos. Oslm Rocestija I centara, niko nista ne moze da pogodi. Jadno I tuzno.

stefi

pre 6 godina

Stipanović koji bazen ne moze da pogodi sa linije slobodnih bacanja, dva puta izvodi i pogadja sva 4 kosa a na klupi Cedevite Musa i drustvo se smeju kada pogodi svaki kos. Ne veruju da nije promašio ni jedno bacanje?

@ajdep

pre 6 godina

Jos jedan poraz. Izgubili smo na jednu loptu i od Buducnosti i od Cedevite. Realno bespotreban je bio poraz od Buducnosti...
Nedostaje Danguba dosta u rotaciji....
Ovdje fali prvenstveno doprinos klupe.
Radicevic je za sada uzas blagi ni suta ni asistencije....
Jankovic pogubljen i u vremenu i u prostoru
Jovanovic jos nedorecen.... mozda...

Feldin ne doprinosi koliko smo ocekivali....los % suta, slabo vodjenje lopte za beka itd...
Keselj .... pozdrav...

U fudbalu je rešenje

pre 6 godina

Kad nemaš "argument" onda ti jedino preostaje da drugom kažeš da je nepismen. 
(Toliko od mene., 22. oktobar 2017 21:57) 

ću, ćeš, će, ćemo, ĆETE, će....ću, ćeš, ćemo, ĆETE, će...

Dirigent

pre 6 godina

Nazalost nama je klupa katastrofalna, nije to ono da su cas dobri, cas losi, katastrofalni su ova trojica, cetvorica da im i ne pominjem Prezimena... Mi imamo odlicnu prvu ekipu koja moze svakog da pobijedi ali s obzirom da igramo na dva fronta, svakih par dana utakmica pregorece nam i Rocesti i Bjelica, Antic, Feldin (koji jos nije pokazao sta sve zna ali oce sigurno) ... ladno nemamo makar mrvu ozbiljnih igraca za zamjene, naravno ne racunajuci Dobrica koji su sasvim ok ... Al ova NCA ekipa ......... uffff

Ivan

pre 6 godina

Ako nekome nije bilo jasno do sada, Zvezda nema sta da trazi sa ovakvim sastavom na dva fronta. Izgubice sve bitne meceve kao sto je I do sada bio slucaj Cedevita I Buducnost. Dok mi shvatimo da Radicevic mora ad bude izbacen iz kluba, imamo vec dva poraza i to skoro iskljucivo zbog njega i njegovog vremena provedenog na terenu, gde nam protivnici prave serije po 10-0. Nista bolji nije ni onaj Jankovic. Potreban je tezak rez u sastavu dok jos nije kasno.

Rio

pre 6 godina

Ako Radicevic, Jankovic, Lazarevic, pa i Jovanovic, Dobric i Davidovac ne mogu da iznesu ovakvu utakmicu onda nije jasno kako mogu da igraju EL. Ovako niti smo odmorili glavne igrace niti smo dobili utakmicu. Mora dodatna selekcija, na Keselja se ne moze racunati.

B9

pre 6 godina

možda bi napokon ukapirali da je to ne moguće, jer je to sada njegov privatan klub...
(slede još 2 poraza u EL, 22. oktobar 2017) Sviđa mi se komentar, mada koliko se sećam Delije bojkotuju ABA ligu, pa ovo možda nisu ni Zvezdaši.

Borky

pre 6 godina

Zasto se ABA utakmice igraju samo dva dana posle EL?Pre smo igrali u ponedeljak ocigledno da je ovaj ritam previse..sudjenje je bilo katastrofa takodje
(DD, 22. oktobar 2017 20:27)

U utorak vec igramo protiv Himkija a protiv Barcelone smo pomjerili na petak zbog fudbala.Nije moglo gore da ti zapadne Cedevita u gostima izmedju ove dvije utakmice.

Posmatrač

pre 6 godina

Izgubili ste osovinu igrača ove sezone a još najgore što vam je otišao trener Radonjić koji vam je napravio kakav takav sistem. Teško je gradit ponovo sve iznova! "Nov tim a samim tim nov trener." Treba to istrpet al vi kao uvek nemate živaca da istrpite već bi odmah tamo gde ste stali prošle godine..To vas može koštat puno, a ni ne mora. Vreme će pokazati svoje !

Real Madrid

pre 6 godina

Ali ce opet biti Kalemegdan u junu za tripletu!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (finch, 23. oktobar 2017 13:30)

Tripleta je kad se osvoji EL trofej, domaci trofej i kup. To mozete samo da sanjate.
Jos jednom, po ko zna koji put, pokazuju navijaci FMPa da su kosarkaski nepismeni. Nema veze, nije sramota pitati :)

japaner

pre 6 godina

cedevita po istoriji nije Zadar ili Split. ovo neki novi timovi aka Todoric. zato i nema navijaca, ne predstavlja grad ili pripadnost.

Gde ja živim

pre 6 godina

Koliko meni ovaj Davidovac liči na Savana to nije normalno. I košarkaški i fizički. Inače Zvezdaši ovaj Radičević vam je mnogo neodlučan. Krene da uradi jedno pa onda ne zna šta će i baci floater koji liči samo po izgledu na to. Mora to bolje. Jedini Bjelica zasad na visini zadatka i Ročesti donekle. Davidovac zalaganjem pomaže. Mada cenim da ovo može da se dobije i sa ovakvom igrom.

gremlin

pre 6 godina

Evo gledam 39-39 pol,juče 50-50 pol,možete vi da pričate šta hoćete KOŠARKA SE UBRZALA,IGRA SE NA VELIKI BROJ POSEDA,OK IMA I GREŠAKA I ABA JE OZBILJNA LIGA...vidi zadnje EP!!!

veliki strumf

pre 6 godina

Mrzi me da premotam 2/4 i da prebrojim, ali u tom delu igre Cedevita je imala desetak (!!!) skokova u napadu, plus smo izgubili mislim 7 lopti. I pored ove katastrofalne statistike nekako smo dobili 2/4 i na poluvremenu je egal. Medjutim, gradjenje kosa, narocito od stranw bekova (pre svih od Feldina) je katastrofalno!

Mare

pre 6 godina

Nije mi jasno zasto je Lesor igrao samo 7min. Koji odmor za decka koji ima 22 godine? Bez Rocestija, Bjelice i Antica bi bila katastrofa. Drago mi je da je Davidovac dobio sansu, dobro je iskoristio,ima energiju,i zna. Jankovic i Radicevic su katastrofa,treba im se zahvaliti. Jovanovic je jedino u 3/4 bio dobar. Dok su bili Jankovic i Jovanovic na terenu, svaki igrac je poentirao preko njih, prosli su ih kao da su vazduh. Mislim da i Apic zasluzuje da debituje u ABI, prosle je u fmpu bio jedan od nosilaca i u ABI i u super ligi. Keselju se treba zahvaliti.

sever

pre 6 godina

Rocesti, Dobric, Lazic, Dangubic, Bjelica, Antic, Lesort...i to je to sto imamo.

Potreban jos jedan dobar organizator igre, dobar suter poput Rajta iz Igokee, krilo sa dobrim sutem i jak centar. Kada pogledas pola tima...!?

Najrealnije

pre 6 godina

Za Zvezdu je mnogo veći hendikep što je ostala bez onog kondicionog trenera iz prethodne sezone,nego odlazak Radonjića.Ako je postojala mogućnost da ga Alimpijević ostavio,trebao je pod obavezno jer Radonjić sad nigde ne radi i čovek je slobodan.Sa njegovim treninzima,Zvezda je bila ubedljivo najspremnija ekipa u EL.

Rade

pre 6 godina

Nije mi jasan ovaj Alimpije da ima ovoliko izmena I rotacija, koriscenje svih 12 igraca u ovako vaznoj utakmici. Svi pricaju da Je najvaznija ABA a mi izgubimo I od Buducnost I sad od Cedevite. Lesort pelican Protic Barse sad igra manje od Jovanovic koji nije igrao prethodne dve, Davidovac isto a Lazarevic I da ne spominjem. ova utakmici je bila vaznija od svih u euroligi u sledeca 2 kola.

Džoni

pre 6 godina

Nije problem izgubiti ali je problem kada se odigra ovako loše! Građenje našeg koša SKANDALOZNO! Izgubljene lopte TRAGIKOMIČNO!

bilbao

pre 6 godina

Nema veze, biće lakše od utorka. Idete lepo u šoping u Moskvu da vam se Šved, Marković i Robinson potpišu. A u petak ko zna, Makabiju je malo jedna lopta, tamo svi šutiraju, možda vam se posreći. Nadam se da ne.
(Četverooki Nešo,

Alo Cipiripi..O cemu ti brines. Pa dogodine Balkanski kup vapi za Vama. Kozuv makedonski, Rilski Bugarski,Arad rumunski i Pec. Pa vi vise nemate ni k od kosarke. Bilbao ce Vas rasturiti kao dete zvecku.

JDAleksandar

pre 6 godina

Bice jos poraza ove sezone.Ja sam na pocetku sezone rekao da ce prvi imati izmedju 5 i 7 poraza,a cetvrti ce imati izmedju 9 i 11 ! Liga je dosta izjednacena i timovi su nekako bolje napadacki selektirani od prosle godine.Ja kao Partizanovac sam zadovoljan izborom igraca Partizana za ovu sezonu.Sto se Zvezde tice ona i sa jednim pojacanjem nece nista bitno promeniti,a ako dovedu dva,onda ce morati dvojica da dobiju otkaze ili da se Davidovac i Apic stave u drugi plan !

zemunski kej

pre 6 godina

Nevolja ovog tima pa i trenera jee sto je relativno blisko secanje na ekipu od prosle sezone. Radonja je imao vise dobrih igraca u rosteru ili srpski receno na klupi a da su upotrebljivi, ove godine je ogromna razlika prve postave i klupe.

ahil

pre 6 godina

Sta radi Radicevic? Pa 5min.ne moze da zameni Rochestija! O njegovom sutu ne treba trositi reci,kao da kamenje baca! Antic i Bjelica fantasticni!

rock star

pre 6 godina

Da se ovaj poraz sto pre zaboravi, jedna lepa vest za navijace Zvezde. Zagorac sve dalje od Valensije, a sve blizi Partizanu. Put Valensije najverovatnije ide Wright iz Igokee.