Četvrtak, 19.10.2017.

22:00

Da li Zvezda oštećena kod gola Žirua?

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Arsenala 1:0 (0:0), u derbiju trećeg kola Grupe H Lige Evrope.

Izvor: B92

Da li Zvezda ošteæena kod gola Žirua? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Dalibor

pre 6 godina

Naravno da se igrac Arsenala nalazio u ofsajdu i da se iz njega vratio to se sankcionise ondosno svira se ofsajd.
Drugi zuti karton Zvedinom igracu dodjeljen je pogresnom odlukom,kontakta jeste bilo ali za karton ne nikako.
Situcaija za analizu jeste pad Zvezdinog igraca u kaznenom prostoru posle kontakta sa igracem Arsenala...
Cestitam pobedu sudiji i arsenalu a Zvezdinim momcima svaka cast!!!

Dacha

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da je bio ofsajd i da smo osteceni i ludeo sam po kuci ali sad posle ove slike sve je jasno,ni govora o ofsajdu ali sve to zbog glupog prenosa,da oni nijednom ne vrate usporeni snimak sa spornim momentom pa to je neozbiljno!!

ljubitelj fudbala

pre 6 godina

Bombastičan naslov,ali ni za šta!Iskreirati što više naslova i u medijima veličati Zvezdu po svaku cenu.Očigledno da se objektivno novinarstvo polako ali sigurno gasi.Sudije su odradile svoj posao korektno.Petoplasirani Premijerligaš je sa kombinovanim timom pobedio Zvezdu pred prepunom "Marakanom".To je trenutna istina . Sasvim solidan utisak o igri Zvezde.

butcherboy

pre 6 godina

"Čini se, ipak, da ni Volkot, a ni žiru nisu bili u nedozvoljenoj poziciji, jer je igrač Crvene zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije" PA ŠTO SE ONDA PITATE?

panteroid

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.
(S/, 20. oktobar 2017 08:41)

Mozda je to penal u JSL.

****

pre 6 godina

Ti klinče što se potpisuješ kao Uroš Prejaki, a je l si zaboravio da je Krasnodaru sviran nepostojeći penal? Ajde odmori malo sa botovanjem, ima te na svakoj Zvezdinoj vesti, život je lepši od visenja po portalima, veruj mi

Nebojsa

pre 6 godina

Po meni gol regularan ali mi je drugi zuti karton za Rodica diskutabilan , pre je bio drugi zuti za Stojkovica za simuliranje kod pada u senestercu .
A ovom sto se potpisuje Uros Djurdjevic i koji non stop pominje nepriznat gol Krasnodara recu da bio je gol , ali je isto i C.Zvezda ostecena za tri gola u dvomecu . Drugi i treci gol u Krasnodaru neregularni i penal u Beogradu koji nije bio .Medalja ima dve strane ....

Tihomir

pre 6 godina

@B92

Zašto jednostavno i razumljivo, ako je lepše komplikovano, nerazumljivo i besmisleno:

"...jer je igrač Crvene Zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije."?

Siniša

pre 6 godina

ovaj snimak nije dobar ,na njemu nema nedozvoljene pozicije ,ali realno nije tako snimak pokazuje samo momenat na kome se ne vidi dobro.

marko

pre 6 godina

Елементарно фудбалско правило каже да не правиш офсајде у свом петерцу, ако судија и одсвира такав офсајд онда кажеш себи да си имао среће. Могли би то наши фудбалери да науче и да се не ваде на глупости. И такође елементарно фудбалско правило каже да мораш да постигнеш најмање један гол да би победио.

S/

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.

Supermen

pre 6 godina

Kolio ste vi novinari navijački nastrojeni, tuga! Kad je greska na zvezdinu stranu naslov kataklizma, kad se pogreši na stranu protivnika jedna prosta rečenica! Kad greška ide na Partizanovu stranu, jedna prosta rečenica ali kad ide na stranu protivnika Partizana, udarna vest!!! Zaslužujemo ovo kako živimo!

šetač

pre 6 godina

Zvezda je odigrala sjajno prvo poluvreme. Trener je neiskusan, morao je da menja Rodića u drugom. Pada koncentracija, iskusna ekipa uvek može da iskoristi slabu kariku i da igraju na tu stranu vrlo lako se napravi faul a sudija nama retko sudi domaćinski.

šetač

pre 6 godina

Nažalost ofsajda nema, nažalost i karton je ispravan jer se sada sankconiše mahanje rukama i laktanje u skoku. Ono što sam siguran domaćin ima popust, Arsenalu u Londonu ne bi izbacio igrača zbog onog faula.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.
(Александар, 19. oktobar 2017 23:33)

Ja sam okoreli fan Barselone i kazem da niste osteceni, gol je regularan. Ovako ste kmecali i posle jednog od derbija da je Tavamba faulirao gosu Kahrimana ( ili koji je vec branio) prosle sezone.

ime i prezime

pre 6 godina

Gol cist ko suza. Odbrana lenja, ceka da sudija svira ofsajd. Napad blentav i lenj, samo pada ne bi li dobili penal ili slobodnjak. Potpuno precizna slika naseg mentaliteta u kome samo da se usicari, kraducka. A snage za eventualno pola sata protiv 2. tima. Beda!

Djordje

pre 6 godina

Ne.Kao ni kod crvenog kartona!!A NA MARAKANI MUK!!
(Grobar, 19. oktobar 2017 22:11)

Nakon gola najglasnije navijanje ZVEZDA ZVEZDA. Ni m od muk. A tek navijanje posle zavrsetka utakmice, sladje i vrednije od bilo koje pobede

Ko to tamo svira drugi zuti?

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.
 (coki, 19. oktobar 2017 22:56)

Sudija uopste NE TREBA da pamti koliko je koji igrac dobio (ako je dobio) kartona. Njegovo je da brine o provodjenju pravila igre.

Ali ne! U Srbiji treba da vaze druga pravila: ne suditi nikako prekrsaj, ako je drugi zuti. Otuda je i Mazic najgori sudija koji je ikada krocio na fudb. teren, iako je najbolji u Evropi.

navlakuša

pre 6 godina

Sudija je navlačio za Arsenal, isto kao što domaće sudije u JSL navlače za CZV i PAR, falilo je još samo da svira nepostojeći penal za Arsenal, al valjda će i toga biti u Londonu il još bolje u Belorusiji.

P.S. CZV i PAR nisu srpski već komunistički klubovi, nastali gašenjem srpskih klubova i oduzimanjem njihove imovine!

Ja

pre 6 godina

Nije ovo problem, problem je tendecionzno sudjenje tokom citave utakmice, dodjela crvenog kartona za nepostojeci faul, ne sviranje 11 metara za Zvezdu,... katastrofa..... ovaj sudija je idiot!

my way

pre 6 godina

Cak i da je tako setite se Krasnodara i Risticeve golcine
(matori, 19. oktobar 2017 23:23)

Сети се ти реванша у којем је Краснодару са каматом враћено за тај поништен гол. Чак и да није, какве то везе има са овим?

Komša

pre 6 godina

Na fotografiji se vidi da je noga odbrambenog igrača bliža liniji 16erca od noge napadača.Ako je to sporan trenutak onda nema nedozvoljene pozicije.
Mislim da bi jedno saopštenje u kojem se traži delegiranje geometra na Zvezdine utakmice dalo rezultat.
Možda ovaj pomoćni sudija poznaje Mažića pa namerno? Valjalo bi i to proveriti.Nikad se ne zna.

Ray Donovan

pre 6 godina

Priznajem da ne pratim fudbal pa zato samo pitam da li od 4.5-e sekunde na snimku igrač kome je upućena lopta nije najbliži golmanu? Inače navijam za Partizan i stvarno nema razloga da neko misli da nisam budem objektivan ovim pitanjem.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Прелеп гол, све спортске емисије, на свим каналима, треба да почну са успореним снимком овог гола следећих недељу дана. Браво Giroud, viva la France!

nnnn

pre 6 godina

Ovo nije bio ofsajd ali te ne menja cinjenicu da je sudio navlacio ceo mec za Arsenal i da nije prestrogo dosudio drugi zuti za obican faul ostalo bi 0-0. Onu ruku igraca Arsenala je video ceo stadion i svi na tv-u ali eto cetvorica sudija koja su stajala pored nisu videla, a da je bila obrnuta situacija sudija ne bi razmisljao ni sekunda, odmah bi dosudio slobodan udarac za Arsenal.
Ali sta je tu, zamislite da navijate za Milan, potrosite 200 miliona evra za pojacanja, budete 10 (deseti) u ligi, i ne mozete kuci da pobedite Rijeku i AEK. Zamisli kako je navijati za taj klub.

Виоп

pre 6 godina

Чист гол. Мени је само засметало што је свака спорна лопта досуђена њима. Гол мајсторија. Други жути споран.

Александар

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.

Car

pre 6 godina

Možda je kod prvog dodavanja Volkot bio u ofsajdu, kod drugog nije. Ono što je poražavajuće je što su svi u Zvezdi digli ruku i stali, uključujući golmana, a Arsenalovci lepo do kraja odigrali akciju. Uči li naše neko da se ne staje i da se igra do sudijskog zvižduka?

goran

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.
(Trile, 19. oktobar 2017 22:59)
Ziru jeste u toj situaciji bio u ofsajdu ali da budemo objektivni ipak pasivnom sto se kaze , jer je u toku bila akcija a lopta nije bila upucena njemu jer se on svo vreme borio za poziciju , da je lopta bila upucena njemu mislim da ne bio bilo nikakve dileme i da bi sudija svirao ofsajd ,ovako su wolkot i Wilsir kombinovali dok su se zvezdini odbrambeni igraci nasli u nekom raskoraku , a Ziru se kao stari i iskusni golgeterski lisac tacno na vreme povukao iz ofsajda taman da postigne (mora se priznati) prelep gol makazicama

coki

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.

максимум

pre 6 godina

други жути је био престрог. судија га је дао накнадно јер је подлегао шоку кад је видео подлив. мош мислити.
а арсенал није добио незаслужено, него на сув квалитет. главу горе. и групна фаза је успех. сад навијамо за келн у немачкој, то је за нас најбитнији резултат. битнији од ове утакмице.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. oktobar 2017 22:15) # Link komentara


Kako? Penalom?

Istina

pre 6 godina

Gol je cist ko suza,nijedan igrac Arsenala nije bio u ofsajdu kod samog postizanja gola ali je cinjenica da je ostecena prilikom iskljucenja.Rodic je bio u skoku,ledjima okrenut od povredjenog igraca i zakacio ga je sasvim slucajno,prilikom pada tj.doskoka.Faul jeste bio ali ne za zuti a samim tim i crveni karton.Cestitke Zvezdinim igracima na pruzenoj igri,pogotovo u prvom poluvremenu,kada su realno zasluzili da vode,bar sa jednim golom razlike.

sudija dobar 9

pre 6 godina

čist gol. drugi žuti je očekivan jer je tukao pre toga i sudija mu progledao kroz prste. danak neikustvu jer nije ovo naša livada liga.

Trile

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.

Darko

pre 6 godina

Nije ofsajd, navijam za Zvezdu, ali ofsajda nema.Mene brine sad glupavi mentalitet, mi uvek sami sebe pobedimo.Eto pre 20 dana, Partizan vodi 2:0, i onda stupa nasa glupost, poklonis protivniku penal, i na kraju izgubis. Mi veceras dali protivniku igraca vise, i izgubili, u reprezentaciji isto, setimo se onih igranja rukom u 16 metara bez potrebe, i poklonis protivniku penal.Stalno nam se to ponavlja.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 19. oktobar 2017 22:07) # Link komentara

A za karton isto svaka cast?

Mare

pre 6 godina

Na zalost ne, crveni prestrogo, udarac laktom je zuti karton ali ovde nije bilo nikakve namere slucajno ga je zakacio i bez velikog intenziteta, tj nije bio klasicni trzaj laktom, sta je tu je steta za bod mnogo bi nam znacio!

Vlada

pre 6 godina

Jedina greška sudije je što nije svirao ono igranje rukom. Tu je moglo biti opasno, jer bilo blizu kaznenog prostora, pa se moglo i u gol šutirati, a i oštar centaršut, pa šta bude. Za sve ostalo je bio apsolutno u pravu i perfektno je vodio utakmicu.
Drugi žuti jeste bio po pravilima. Pitanje je, doduše, da li bi ga svirao u Londonu da su uloge bile zamenjene, ali ovo je bilo sve po pravilima.
Ofsajda isto nije bilo, a gol smo primili krajnje nesrećno, isto kao što krajnje nesrećno nismo dali bar tri komada.
Sve u svemu, momci su zaslužili aplauz. Borili su se kao lavovi 95 minuta. Nisu se uplašili Arsenala i bili su ravnopravan rival, a dobar deo utakmice čak i bolji. Ostaje žal za bodovima, ali igrom i, što je još bitnije, pristupom možemo apsolutno biti zadovoljni.

Negativni

pre 6 godina

Sudija je bio odličan. Nijedna sporna situacija nije sporna. I isključenje je po pravilima. Rodić je igrao grubo ceo meč, zaslužio je tri žuta. Nismo mi grobari, nemojte ljudi da se brukamo.

wolf

pre 6 godina

Kod ofsajda su u pitanju milimetri i svi vi koji tako lako tvrdite da nije ofsajd ste ili neznalice ili botovi grobari!Crveni karton ni u snu nije bio!Ali ni u snu.

Darko

pre 6 godina

Nije ofsajd, navijam za Zvezdu, ali ofsajda nema.Mene brine sad glupavi mentalitet, mi uvek sami sebe pobedimo.Eto pre 20 dana, Partizan vodi 2:0, i onda stupa nasa glupost, poklonis protivniku penal, i na kraju izgubis. Mi veceras dali protivniku igraca vise, i izgubili, u reprezentaciji isto, setimo se onih igranja rukom u 16 metara bez potrebe, i poklonis protivniku penal.Stalno nam se to ponavlja.

Car

pre 6 godina

Možda je kod prvog dodavanja Volkot bio u ofsajdu, kod drugog nije. Ono što je poražavajuće je što su svi u Zvezdi digli ruku i stali, uključujući golmana, a Arsenalovci lepo do kraja odigrali akciju. Uči li naše neko da se ne staje i da se igra do sudijskog zvižduka?

максимум

pre 6 godina

други жути је био престрог. судија га је дао накнадно јер је подлегао шоку кад је видео подлив. мош мислити.
а арсенал није добио незаслужено, него на сув квалитет. главу горе. и групна фаза је успех. сад навијамо за келн у немачкој, то је за нас најбитнији резултат. битнији од ове утакмице.

Виоп

pre 6 godina

Чист гол. Мени је само засметало што је свака спорна лопта досуђена њима. Гол мајсторија. Други жути споран.

goran

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.
(Trile, 19. oktobar 2017 22:59)
Ziru jeste u toj situaciji bio u ofsajdu ali da budemo objektivni ipak pasivnom sto se kaze , jer je u toku bila akcija a lopta nije bila upucena njemu jer se on svo vreme borio za poziciju , da je lopta bila upucena njemu mislim da ne bio bilo nikakve dileme i da bi sudija svirao ofsajd ,ovako su wolkot i Wilsir kombinovali dok su se zvezdini odbrambeni igraci nasli u nekom raskoraku , a Ziru se kao stari i iskusni golgeterski lisac tacno na vreme povukao iz ofsajda taman da postigne (mora se priznati) prelep gol makazicama

Istina

pre 6 godina

Gol je cist ko suza,nijedan igrac Arsenala nije bio u ofsajdu kod samog postizanja gola ali je cinjenica da je ostecena prilikom iskljucenja.Rodic je bio u skoku,ledjima okrenut od povredjenog igraca i zakacio ga je sasvim slucajno,prilikom pada tj.doskoka.Faul jeste bio ali ne za zuti a samim tim i crveni karton.Cestitke Zvezdinim igracima na pruzenoj igri,pogotovo u prvom poluvremenu,kada su realno zasluzili da vode,bar sa jednim golom razlike.

coki

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.

sudija dobar 9

pre 6 godina

čist gol. drugi žuti je očekivan jer je tukao pre toga i sudija mu progledao kroz prste. danak neikustvu jer nije ovo naša livada liga.

Vlada

pre 6 godina

Jedina greška sudije je što nije svirao ono igranje rukom. Tu je moglo biti opasno, jer bilo blizu kaznenog prostora, pa se moglo i u gol šutirati, a i oštar centaršut, pa šta bude. Za sve ostalo je bio apsolutno u pravu i perfektno je vodio utakmicu.
Drugi žuti jeste bio po pravilima. Pitanje je, doduše, da li bi ga svirao u Londonu da su uloge bile zamenjene, ali ovo je bilo sve po pravilima.
Ofsajda isto nije bilo, a gol smo primili krajnje nesrećno, isto kao što krajnje nesrećno nismo dali bar tri komada.
Sve u svemu, momci su zaslužili aplauz. Borili su se kao lavovi 95 minuta. Nisu se uplašili Arsenala i bili su ravnopravan rival, a dobar deo utakmice čak i bolji. Ostaje žal za bodovima, ali igrom i, što je još bitnije, pristupom možemo apsolutno biti zadovoljni.

nnnn

pre 6 godina

Ovo nije bio ofsajd ali te ne menja cinjenicu da je sudio navlacio ceo mec za Arsenal i da nije prestrogo dosudio drugi zuti za obican faul ostalo bi 0-0. Onu ruku igraca Arsenala je video ceo stadion i svi na tv-u ali eto cetvorica sudija koja su stajala pored nisu videla, a da je bila obrnuta situacija sudija ne bi razmisljao ni sekunda, odmah bi dosudio slobodan udarac za Arsenal.
Ali sta je tu, zamislite da navijate za Milan, potrosite 200 miliona evra za pojacanja, budete 10 (deseti) u ligi, i ne mozete kuci da pobedite Rijeku i AEK. Zamisli kako je navijati za taj klub.

Александар

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.

Negativni

pre 6 godina

Sudija je bio odličan. Nijedna sporna situacija nije sporna. I isključenje je po pravilima. Rodić je igrao grubo ceo meč, zaslužio je tri žuta. Nismo mi grobari, nemojte ljudi da se brukamo.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Прелеп гол, све спортске емисије, на свим каналима, треба да почну са успореним снимком овог гола следећих недељу дана. Браво Giroud, viva la France!

Mare

pre 6 godina

Na zalost ne, crveni prestrogo, udarac laktom je zuti karton ali ovde nije bilo nikakve namere slucajno ga je zakacio i bez velikog intenziteta, tj nije bio klasicni trzaj laktom, sta je tu je steta za bod mnogo bi nam znacio!

wolf

pre 6 godina

Kod ofsajda su u pitanju milimetri i svi vi koji tako lako tvrdite da nije ofsajd ste ili neznalice ili botovi grobari!Crveni karton ni u snu nije bio!Ali ni u snu.

Trile

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.

ime i prezime

pre 6 godina

Gol cist ko suza. Odbrana lenja, ceka da sudija svira ofsajd. Napad blentav i lenj, samo pada ne bi li dobili penal ili slobodnjak. Potpuno precizna slika naseg mentaliteta u kome samo da se usicari, kraducka. A snage za eventualno pola sata protiv 2. tima. Beda!

butcherboy

pre 6 godina

"Čini se, ipak, da ni Volkot, a ni žiru nisu bili u nedozvoljenoj poziciji, jer je igrač Crvene zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije" PA ŠTO SE ONDA PITATE?

panteroid

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.
(S/, 20. oktobar 2017 08:41)

Mozda je to penal u JSL.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 19. oktobar 2017 22:07) # Link komentara

A za karton isto svaka cast?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.
(Александар, 19. oktobar 2017 23:33)

Ja sam okoreli fan Barselone i kazem da niste osteceni, gol je regularan. Ovako ste kmecali i posle jednog od derbija da je Tavamba faulirao gosu Kahrimana ( ili koji je vec branio) prosle sezone.

Ko to tamo svira drugi zuti?

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.
 (coki, 19. oktobar 2017 22:56)

Sudija uopste NE TREBA da pamti koliko je koji igrac dobio (ako je dobio) kartona. Njegovo je da brine o provodjenju pravila igre.

Ali ne! U Srbiji treba da vaze druga pravila: ne suditi nikako prekrsaj, ako je drugi zuti. Otuda je i Mazic najgori sudija koji je ikada krocio na fudb. teren, iako je najbolji u Evropi.

Djordje

pre 6 godina

Ne.Kao ni kod crvenog kartona!!A NA MARAKANI MUK!!
(Grobar, 19. oktobar 2017 22:11)

Nakon gola najglasnije navijanje ZVEZDA ZVEZDA. Ni m od muk. A tek navijanje posle zavrsetka utakmice, sladje i vrednije od bilo koje pobede

Komša

pre 6 godina

Na fotografiji se vidi da je noga odbrambenog igrača bliža liniji 16erca od noge napadača.Ako je to sporan trenutak onda nema nedozvoljene pozicije.
Mislim da bi jedno saopštenje u kojem se traži delegiranje geometra na Zvezdine utakmice dalo rezultat.
Možda ovaj pomoćni sudija poznaje Mažića pa namerno? Valjalo bi i to proveriti.Nikad se ne zna.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. oktobar 2017 22:15) # Link komentara


Kako? Penalom?

Supermen

pre 6 godina

Kolio ste vi novinari navijački nastrojeni, tuga! Kad je greska na zvezdinu stranu naslov kataklizma, kad se pogreši na stranu protivnika jedna prosta rečenica! Kad greška ide na Partizanovu stranu, jedna prosta rečenica ali kad ide na stranu protivnika Partizana, udarna vest!!! Zaslužujemo ovo kako živimo!

Ja

pre 6 godina

Nije ovo problem, problem je tendecionzno sudjenje tokom citave utakmice, dodjela crvenog kartona za nepostojeci faul, ne sviranje 11 metara za Zvezdu,... katastrofa..... ovaj sudija je idiot!

šetač

pre 6 godina

Nažalost ofsajda nema, nažalost i karton je ispravan jer se sada sankconiše mahanje rukama i laktanje u skoku. Ono što sam siguran domaćin ima popust, Arsenalu u Londonu ne bi izbacio igrača zbog onog faula.

ljubitelj fudbala

pre 6 godina

Bombastičan naslov,ali ni za šta!Iskreirati što više naslova i u medijima veličati Zvezdu po svaku cenu.Očigledno da se objektivno novinarstvo polako ali sigurno gasi.Sudije su odradile svoj posao korektno.Petoplasirani Premijerligaš je sa kombinovanim timom pobedio Zvezdu pred prepunom "Marakanom".To je trenutna istina . Sasvim solidan utisak o igri Zvezde.

Tihomir

pre 6 godina

@B92

Zašto jednostavno i razumljivo, ako je lepše komplikovano, nerazumljivo i besmisleno:

"...jer je igrač Crvene Zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije."?

****

pre 6 godina

Ti klinče što se potpisuješ kao Uroš Prejaki, a je l si zaboravio da je Krasnodaru sviran nepostojeći penal? Ajde odmori malo sa botovanjem, ima te na svakoj Zvezdinoj vesti, život je lepši od visenja po portalima, veruj mi

my way

pre 6 godina

Cak i da je tako setite se Krasnodara i Risticeve golcine
(matori, 19. oktobar 2017 23:23)

Сети се ти реванша у којем је Краснодару са каматом враћено за тај поништен гол. Чак и да није, какве то везе има са овим?

navlakuša

pre 6 godina

Sudija je navlačio za Arsenal, isto kao što domaće sudije u JSL navlače za CZV i PAR, falilo je još samo da svira nepostojeći penal za Arsenal, al valjda će i toga biti u Londonu il još bolje u Belorusiji.

P.S. CZV i PAR nisu srpski već komunistički klubovi, nastali gašenjem srpskih klubova i oduzimanjem njihove imovine!

marko

pre 6 godina

Елементарно фудбалско правило каже да не правиш офсајде у свом петерцу, ако судија и одсвира такав офсајд онда кажеш себи да си имао среће. Могли би то наши фудбалери да науче и да се не ваде на глупости. И такође елементарно фудбалско правило каже да мораш да постигнеш најмање један гол да би победио.

Dacha

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da je bio ofsajd i da smo osteceni i ludeo sam po kuci ali sad posle ove slike sve je jasno,ni govora o ofsajdu ali sve to zbog glupog prenosa,da oni nijednom ne vrate usporeni snimak sa spornim momentom pa to je neozbiljno!!

Siniša

pre 6 godina

ovaj snimak nije dobar ,na njemu nema nedozvoljene pozicije ,ali realno nije tako snimak pokazuje samo momenat na kome se ne vidi dobro.

Dalibor

pre 6 godina

Naravno da se igrac Arsenala nalazio u ofsajdu i da se iz njega vratio to se sankcionise ondosno svira se ofsajd.
Drugi zuti karton Zvedinom igracu dodjeljen je pogresnom odlukom,kontakta jeste bilo ali za karton ne nikako.
Situcaija za analizu jeste pad Zvezdinog igraca u kaznenom prostoru posle kontakta sa igracem Arsenala...
Cestitam pobedu sudiji i arsenalu a Zvezdinim momcima svaka cast!!!

šetač

pre 6 godina

Zvezda je odigrala sjajno prvo poluvreme. Trener je neiskusan, morao je da menja Rodića u drugom. Pada koncentracija, iskusna ekipa uvek može da iskoristi slabu kariku i da igraju na tu stranu vrlo lako se napravi faul a sudija nama retko sudi domaćinski.

S/

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.

Nebojsa

pre 6 godina

Po meni gol regularan ali mi je drugi zuti karton za Rodica diskutabilan , pre je bio drugi zuti za Stojkovica za simuliranje kod pada u senestercu .
A ovom sto se potpisuje Uros Djurdjevic i koji non stop pominje nepriznat gol Krasnodara recu da bio je gol , ali je isto i C.Zvezda ostecena za tri gola u dvomecu . Drugi i treci gol u Krasnodaru neregularni i penal u Beogradu koji nije bio .Medalja ima dve strane ....

Ray Donovan

pre 6 godina

Priznajem da ne pratim fudbal pa zato samo pitam da li od 4.5-e sekunde na snimku igrač kome je upućena lopta nije najbliži golmanu? Inače navijam za Partizan i stvarno nema razloga da neko misli da nisam budem objektivan ovim pitanjem.

Александар

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Прелеп гол, све спортске емисије, на свим каналима, треба да почну са успореним снимком овог гола следећих недељу дана. Браво Giroud, viva la France!

wolf

pre 6 godina

Kod ofsajda su u pitanju milimetri i svi vi koji tako lako tvrdite da nije ofsajd ste ili neznalice ili botovi grobari!Crveni karton ni u snu nije bio!Ali ni u snu.

Trile

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.

Negativni

pre 6 godina

Sudija je bio odličan. Nijedna sporna situacija nije sporna. I isključenje je po pravilima. Rodić je igrao grubo ceo meč, zaslužio je tri žuta. Nismo mi grobari, nemojte ljudi da se brukamo.

sudija dobar 9

pre 6 godina

čist gol. drugi žuti je očekivan jer je tukao pre toga i sudija mu progledao kroz prste. danak neikustvu jer nije ovo naša livada liga.

nnnn

pre 6 godina

Ovo nije bio ofsajd ali te ne menja cinjenicu da je sudio navlacio ceo mec za Arsenal i da nije prestrogo dosudio drugi zuti za obican faul ostalo bi 0-0. Onu ruku igraca Arsenala je video ceo stadion i svi na tv-u ali eto cetvorica sudija koja su stajala pored nisu videla, a da je bila obrnuta situacija sudija ne bi razmisljao ni sekunda, odmah bi dosudio slobodan udarac za Arsenal.
Ali sta je tu, zamislite da navijate za Milan, potrosite 200 miliona evra za pojacanja, budete 10 (deseti) u ligi, i ne mozete kuci da pobedite Rijeku i AEK. Zamisli kako je navijati za taj klub.

Vlada

pre 6 godina

Jedina greška sudije je što nije svirao ono igranje rukom. Tu je moglo biti opasno, jer bilo blizu kaznenog prostora, pa se moglo i u gol šutirati, a i oštar centaršut, pa šta bude. Za sve ostalo je bio apsolutno u pravu i perfektno je vodio utakmicu.
Drugi žuti jeste bio po pravilima. Pitanje je, doduše, da li bi ga svirao u Londonu da su uloge bile zamenjene, ali ovo je bilo sve po pravilima.
Ofsajda isto nije bilo, a gol smo primili krajnje nesrećno, isto kao što krajnje nesrećno nismo dali bar tri komada.
Sve u svemu, momci su zaslužili aplauz. Borili su se kao lavovi 95 minuta. Nisu se uplašili Arsenala i bili su ravnopravan rival, a dobar deo utakmice čak i bolji. Ostaje žal za bodovima, ali igrom i, što je još bitnije, pristupom možemo apsolutno biti zadovoljni.

coki

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.

максимум

pre 6 godina

други жути је био престрог. судија га је дао накнадно јер је подлегао шоку кад је видео подлив. мош мислити.
а арсенал није добио незаслужено, него на сув квалитет. главу горе. и групна фаза је успех. сад навијамо за келн у немачкој, то је за нас најбитнији резултат. битнији од ове утакмице.

goran

pre 6 godina

Ako zaustavite na 0.13, u trenutku kad Volkot dodaje loptu, videcete da je Ziru u cistom ofsajdu. Ali, zaista je tesko primetiti u toku tekme, iako je Ziru podosta ispred.
(Trile, 19. oktobar 2017 22:59)
Ziru jeste u toj situaciji bio u ofsajdu ali da budemo objektivni ipak pasivnom sto se kaze , jer je u toku bila akcija a lopta nije bila upucena njemu jer se on svo vreme borio za poziciju , da je lopta bila upucena njemu mislim da ne bio bilo nikakve dileme i da bi sudija svirao ofsajd ,ovako su wolkot i Wilsir kombinovali dok su se zvezdini odbrambeni igraci nasli u nekom raskoraku , a Ziru se kao stari i iskusni golgeterski lisac tacno na vreme povukao iz ofsajda taman da postigne (mora se priznati) prelep gol makazicama

Istina

pre 6 godina

Gol je cist ko suza,nijedan igrac Arsenala nije bio u ofsajdu kod samog postizanja gola ali je cinjenica da je ostecena prilikom iskljucenja.Rodic je bio u skoku,ledjima okrenut od povredjenog igraca i zakacio ga je sasvim slucajno,prilikom pada tj.doskoka.Faul jeste bio ali ne za zuti a samim tim i crveni karton.Cestitke Zvezdinim igracima na pruzenoj igri,pogotovo u prvom poluvremenu,kada su realno zasluzili da vode,bar sa jednim golom razlike.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 19. oktobar 2017 22:07) # Link komentara

A za karton isto svaka cast?

Mare

pre 6 godina

Na zalost ne, crveni prestrogo, udarac laktom je zuti karton ali ovde nije bilo nikakve namere slucajno ga je zakacio i bez velikog intenziteta, tj nije bio klasicni trzaj laktom, sta je tu je steta za bod mnogo bi nam znacio!

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 19. oktobar 2017 22:15) # Link komentara


Kako? Penalom?

Виоп

pre 6 godina

Чист гол. Мени је само засметало што је свака спорна лопта досуђена њима. Гол мајсторија. Други жути споран.

Ja

pre 6 godina

Nije ovo problem, problem je tendecionzno sudjenje tokom citave utakmice, dodjela crvenog kartona za nepostojeci faul, ne sviranje 11 metara za Zvezdu,... katastrofa..... ovaj sudija je idiot!

Djordje

pre 6 godina

Ne.Kao ni kod crvenog kartona!!A NA MARAKANI MUK!!
(Grobar, 19. oktobar 2017 22:11)

Nakon gola najglasnije navijanje ZVEZDA ZVEZDA. Ni m od muk. A tek navijanje posle zavrsetka utakmice, sladje i vrednije od bilo koje pobede

Darko

pre 6 godina

Nije ofsajd, navijam za Zvezdu, ali ofsajda nema.Mene brine sad glupavi mentalitet, mi uvek sami sebe pobedimo.Eto pre 20 dana, Partizan vodi 2:0, i onda stupa nasa glupost, poklonis protivniku penal, i na kraju izgubis. Mi veceras dali protivniku igraca vise, i izgubili, u reprezentaciji isto, setimo se onih igranja rukom u 16 metara bez potrebe, i poklonis protivniku penal.Stalno nam se to ponavlja.

Car

pre 6 godina

Možda je kod prvog dodavanja Volkot bio u ofsajdu, kod drugog nije. Ono što je poražavajuće je što su svi u Zvezdi digli ruku i stali, uključujući golmana, a Arsenalovci lepo do kraja odigrali akciju. Uči li naše neko da se ne staje i da se igra do sudijskog zvižduka?

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Оштећени смо за два пенала, офсајд и црвени картон. Ко каже да није тако ватрени је присталица Арсенала, или Партизана.
(Александар, 19. oktobar 2017 23:33)

Ja sam okoreli fan Barselone i kazem da niste osteceni, gol je regularan. Ovako ste kmecali i posle jednog od derbija da je Tavamba faulirao gosu Kahrimana ( ili koji je vec branio) prosle sezone.

S/

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.

navlakuša

pre 6 godina

Sudija je navlačio za Arsenal, isto kao što domaće sudije u JSL navlače za CZV i PAR, falilo je još samo da svira nepostojeći penal za Arsenal, al valjda će i toga biti u Londonu il još bolje u Belorusiji.

P.S. CZV i PAR nisu srpski već komunistički klubovi, nastali gašenjem srpskih klubova i oduzimanjem njihove imovine!

Siniša

pre 6 godina

ovaj snimak nije dobar ,na njemu nema nedozvoljene pozicije ,ali realno nije tako snimak pokazuje samo momenat na kome se ne vidi dobro.

my way

pre 6 godina

Cak i da je tako setite se Krasnodara i Risticeve golcine
(matori, 19. oktobar 2017 23:23)

Сети се ти реванша у којем је Краснодару са каматом враћено за тај поништен гол. Чак и да није, какве то везе има са овим?

Ray Donovan

pre 6 godina

Priznajem da ne pratim fudbal pa zato samo pitam da li od 4.5-e sekunde na snimku igrač kome je upućena lopta nije najbliži golmanu? Inače navijam za Partizan i stvarno nema razloga da neko misli da nisam budem objektivan ovim pitanjem.

šetač

pre 6 godina

Zvezda je odigrala sjajno prvo poluvreme. Trener je neiskusan, morao je da menja Rodića u drugom. Pada koncentracija, iskusna ekipa uvek može da iskoristi slabu kariku i da igraju na tu stranu vrlo lako se napravi faul a sudija nama retko sudi domaćinski.

Nebojsa

pre 6 godina

Po meni gol regularan ali mi je drugi zuti karton za Rodica diskutabilan , pre je bio drugi zuti za Stojkovica za simuliranje kod pada u senestercu .
A ovom sto se potpisuje Uros Djurdjevic i koji non stop pominje nepriznat gol Krasnodara recu da bio je gol , ali je isto i C.Zvezda ostecena za tri gola u dvomecu . Drugi i treci gol u Krasnodaru neregularni i penal u Beogradu koji nije bio .Medalja ima dve strane ....

Komša

pre 6 godina

Na fotografiji se vidi da je noga odbrambenog igrača bliža liniji 16erca od noge napadača.Ako je to sporan trenutak onda nema nedozvoljene pozicije.
Mislim da bi jedno saopštenje u kojem se traži delegiranje geometra na Zvezdine utakmice dalo rezultat.
Možda ovaj pomoćni sudija poznaje Mažića pa namerno? Valjalo bi i to proveriti.Nikad se ne zna.

ime i prezime

pre 6 godina

Gol cist ko suza. Odbrana lenja, ceka da sudija svira ofsajd. Napad blentav i lenj, samo pada ne bi li dobili penal ili slobodnjak. Potpuno precizna slika naseg mentaliteta u kome samo da se usicari, kraducka. A snage za eventualno pola sata protiv 2. tima. Beda!

Supermen

pre 6 godina

Kolio ste vi novinari navijački nastrojeni, tuga! Kad je greska na zvezdinu stranu naslov kataklizma, kad se pogreši na stranu protivnika jedna prosta rečenica! Kad greška ide na Partizanovu stranu, jedna prosta rečenica ali kad ide na stranu protivnika Partizana, udarna vest!!! Zaslužujemo ovo kako živimo!

Dalibor

pre 6 godina

Naravno da se igrac Arsenala nalazio u ofsajdu i da se iz njega vratio to se sankcionise ondosno svira se ofsajd.
Drugi zuti karton Zvedinom igracu dodjeljen je pogresnom odlukom,kontakta jeste bilo ali za karton ne nikako.
Situcaija za analizu jeste pad Zvezdinog igraca u kaznenom prostoru posle kontakta sa igracem Arsenala...
Cestitam pobedu sudiji i arsenalu a Zvezdinim momcima svaka cast!!!

šetač

pre 6 godina

Nažalost ofsajda nema, nažalost i karton je ispravan jer se sada sankconiše mahanje rukama i laktanje u skoku. Ono što sam siguran domaćin ima popust, Arsenalu u Londonu ne bi izbacio igrača zbog onog faula.

marko

pre 6 godina

Елементарно фудбалско правило каже да не правиш офсајде у свом петерцу, ако судија и одсвира такав офсајд онда кажеш себи да си имао среће. Могли би то наши фудбалери да науче и да се не ваде на глупости. И такође елементарно фудбалско правило каже да мораш да постигнеш најмање један гол да би победио.

****

pre 6 godina

Ti klinče što se potpisuješ kao Uroš Prejaki, a je l si zaboravio da je Krasnodaru sviran nepostojeći penal? Ajde odmori malo sa botovanjem, ima te na svakoj Zvezdinoj vesti, život je lepši od visenja po portalima, veruj mi

Ko to tamo svira drugi zuti?

pre 6 godina

na zalost nije,cinilo mi se da jeste ofsajd ali sad se vidi da nije.Ali zato,realno,sta god rekli nasi strucnjaci bivse sudije u studiju RTS-a,ono nije crveni karton i nema uslova u kojim se ono svira kao zuti i to drugi.
 (coki, 19. oktobar 2017 22:56)

Sudija uopste NE TREBA da pamti koliko je koji igrac dobio (ako je dobio) kartona. Njegovo je da brine o provodjenju pravila igre.

Ali ne! U Srbiji treba da vaze druga pravila: ne suditi nikako prekrsaj, ako je drugi zuti. Otuda je i Mazic najgori sudija koji je ikada krocio na fudb. teren, iako je najbolji u Evropi.

ljubitelj fudbala

pre 6 godina

Bombastičan naslov,ali ni za šta!Iskreirati što više naslova i u medijima veličati Zvezdu po svaku cenu.Očigledno da se objektivno novinarstvo polako ali sigurno gasi.Sudije su odradile svoj posao korektno.Petoplasirani Premijerligaš je sa kombinovanim timom pobedio Zvezdu pred prepunom "Marakanom".To je trenutna istina . Sasvim solidan utisak o igri Zvezde.

panteroid

pre 6 godina

Ofsajd nije bio ali je bio penal nad Stojkovićem i nije bio drugi žuti karton za Rodića jer je igrač Arsenala očigledno simulirao i naveo sudiju da Rodiću pokaže opomenu.
(S/, 20. oktobar 2017 08:41)

Mozda je to penal u JSL.

butcherboy

pre 6 godina

"Čini se, ipak, da ni Volkot, a ni žiru nisu bili u nedozvoljenoj poziciji, jer je igrač Crvene zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije" PA ŠTO SE ONDA PITATE?

Tihomir

pre 6 godina

@B92

Zašto jednostavno i razumljivo, ako je lepše komplikovano, nerazumljivo i besmisleno:

"...jer je igrač Crvene Zvezde ostao na desnoj strani iza leđa svoje stoperske linije."?

Dacha

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da je bio ofsajd i da smo osteceni i ludeo sam po kuci ali sad posle ove slike sve je jasno,ni govora o ofsajdu ali sve to zbog glupog prenosa,da oni nijednom ne vrate usporeni snimak sa spornim momentom pa to je neozbiljno!!