Petak, 01.09.2017.

11:55

Loša forma Argentine i Urugvaja, pobeda Brazila

Ekipe Urugvaja i Argentine odigrale su bez golova, dok je Brazil pobedio Ekvador sa 2:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: PT

Loša forma Argentine i Urugvaja, pobeda Brazila IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 6 godina

utisak meca: nejmar izvodi fintu, igrac ekvadora mu uklizava sa obe noge direktno u noge, sudija mu daje zuti karton a svi igraci ekvadora se bune, a on sam ponajvise... bolje da pita kezmana kako je prosao sa istim startom posle nepunog minuta na terenu :)

HESOYAM

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla
(Don, 1. septembar 2017 13:06)

Kao prvo DiMarija nije napadac vec vezni, takodje je panjina jos otkad je otisao iz Reala. Iguain je verovatno najgori igrac na svetu za velike utakmice, cak i Ronaldo zadnjih godina daje neke bitnije golove, ali Iguain NIKAD nista nije napravio na bitnoj tekmi, pogledaj samo proslo finale svetskog prvenstva covek je sam izgubio tu tekmu sa nemogucim promasajima.

Da, Argentina posle Francuske ima najbolji napad na svetu, uz to da je Francuska svetlosnim godinama ispred posto mogu da sastave 3 napada jaca od Argentine, ali najbitnije vezni red im je bukvalno gori od naseg, ovi nasi su za njih doktori fudbala. Odbrana je takodje jadna i golman totalni prosek. Fudbal nije samo napad, nije ovo 1950.

ooo

pre 6 godina

(Madridista, 1. septembar 2017 15:06)

Pa dobio je. Mesi je pre nekoliko meseci doneo pobedu Argentini protiv Urugvaja sa jedinim golom u toj utakmici kada su igrali u Argentini. Isto tako im je Mesi doneo pobedu i protiv Kolumbije. Bilo je 3-0, a Mesi je dao 1 gol i imao je 2 asistencije. A doneo im je pobedu i protiv Čilea. Bilo je 2-1, a Mesi je dao gol i imao je asistenciju. Koliko god Mesi bio dobar ipak ne moze ni on da resi svaku utakmicu. To ne moze niko, niti ce ikada moci. I da, Di Maria, Dibala, Aguero, Iguain jesu odlicni igraci u klubu ali oni u reprezentaciji su obicni panjevi koji nicemu ne sluze. I to svi do jednog. Oni bez Mesija ne mogu da pobede ni najslabije reprezentacije poput Venecuele, Perua, Bolivije. U 7 utakmica bez Mesija oni su dobili samo 1. Zato sad i jesu tek peti.

Madridista

pre 6 godina

Ziko 10

Veze ti o fudbalu nemas - Ortega je igrao napadaca a Kili Gonzales je bio krilo tj u tvom slucaju vezni..Nije Ajmar nego Aimar.
Toliko potcenjivanje drugih igraca a velicanje Mesija u svakom mecu,to vidjeno nije..Pitam se zasto onda sam ne dobije taj Urugvaj, posto je najbolji ikada po ovim botovima koji dalje od nosa ne vide?
Potcenjivanje Di Marije,Dibale,Aguera,Iguaina da bi se uzdigao lik koji je strasno dobar ali daleko od Maradone,mnogo daleko... nego od nosa se dalje ne vidi !

Negativni

pre 6 godina

(zico10, 1. septembar 2017 13:00)

Slažem se sa tobom, uglavnom. Mesi jeste najbolji u svojoj generaciji bez konkurencije (Kristijano Ronaldo je daleko od njegove klase, videćemo kakav će Nejmar biti), ali ne može se porediti sa Maradonom.
Ronaldo (onaj pravi) jeste apsolutno klasa Mesija, samo na drugoj poziciji u timu. Da nije toliko lomljen i mlaćen, imao bi mnogo više trofeja.
A ono što se videlo u jučerašnjim utakmicama u južnoj Americi, to je srednjevekovni fudbal Urugvaja i Ekvadora, gde su Mesi i Nejmar mogli da ostanu bez kičme. Tamo ne važe pravila kao u Evropi.

A najbolji tim ikada je onaj od čijeg si vodje pozajmio nick.

veliki strumf

pre 6 godina

Odem na flashscore nocas u 1h da vidim sastave timova. Argentini u napadu Mesi, Dibala, Ikardi, Urugvaju Kavani i Suarez. Radim ujutru, ali rekoh ohoho ovo ne sme da se propusti, bice kisa golova. Argentina sa ovakvim napadom nece dati manje od 3 komada... Avaaaj! Urugvaj se povukao, osim u prvih 15-20 minuta i jedne dobre sanse Kavanija nisu odigrali nista. U drugom poluvremenu Argentina imala 90% posed lopte, bukvalno. U Argentini Dibala se nije video, a Ikardi je max 2 puta pipnuo loptu, on tek nije postojao. Mesi igrao malo povucenije, pokrenuo 100 napada, prolazio, sutirao, ali ne moze protiv 10 igraca. Di Marija ocajan, ni senka igraca od pre 2-3 godine. Bas nikakvu podrsku Mesi nije imao. Zadnjih 10 min Argentina drzala loptu na sredini, samo se dodavali, nisu zeleli da rizikuju, iako su na tabeli peti. Legao da spavam u 3h, a da nista nisam video od fudbala. Morace Argentina drasticno da menja postavku - kvaliteti Dibale i Ikardija moraju se iskoristiti. Ovako protiv bunkera ne mogu nista.

VladaNS

pre 6 godina

Navijaću za Argentinu kad Messi ode. Sve pokušavaju na njega, ubijajući sopstvene kvalitete a kao što znamo Messi nije vođa i na tom planu nije ni mrva od Maradone. Što pre on ode, pre će im svanuti, šteta što je slagao posle Kopa Amerika da više neće igrati za njih :(

Uros

pre 6 godina

Argentina=Barselona, kad ne znas sta ces sa loptom daj Mesiju i ocekuj da prodje 5 igraca i servira loptu nekom napadacu,ako ne 3 dana su bez gola

Roko Leni Ukic

pre 6 godina

Cile Paragvaj namestena utakmica. Znam coveka koji zivi u Cileu i prati tamo sta se deseva. Fudbalskom savezu su trebale pare za renoviranje stadiona Kolo Kolo-a a predsednica(Cilea) Bachelet nije vise htela da odvaja novac iz budzeta.

mj23

pre 6 godina

panjevi? dybala, di maria, higuain, agguero, messi, lavezzi, macherano...
i da sad ne nabrajam ostale tipa pastore itd..

top tri reprezentacija na svijetu, s uvjerljivo najjacom navalom zadnjih 5 godina.

Balkanac

pre 6 godina

Dugo nisam gledao gluplju utakmicu opet Messi mora sve sam.Sad pojedinci mogu da vide sta Di maria znaci Argentini tj ne znaci, Ikardi je imao jedno foliranje za penal na celoj utakmici, Messi cak nije dobijao pas blizu gola nego se vracao do centra da bi pokusao nesto!

Don

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla

M

pre 6 godina

Kakva utakmica arg-urug o.0...
onako nesto dugo nisam gledao..
koja mrtvara boze mili..
kontam sve lezi bzv ali ajd mozda se okrene..
za sta sam ostao budan majko..
Brazil malo interesantnije ali nista posebno..
Nejmar ce se usrati sad da pokaze da je i on poseban..
pogibe samo fintirajuci -_-

Car Dusan

pre 6 godina

Ovaj Mesi jeste sigurno najbolji igrač današnjice. Nikad ne može ništa osvojiti sa reprezentacijom... Nije krivica sva u ekipi,trebalo bi on da pravi tu razliku - koja bi ga svrstala zajedno sa jednim Zidanom,Maradonom, Peleom..Daleko je - iza njih!

zico10

pre 6 godina

Ko je sada kriv messiju što ne pravi razliku?
(Dzhoni, 1. septembar 2017 12:37)

Pravi Mesi itekako razliku,tj on izvlaci od ove reprezentacija max...Problem je sto ljudi itekako precenjuju mogucnosti ove Argentine i onda se smatra neuspehom sve sto ostvare.A zapravo mogu biti itekako sretni sto ce otici na kraju ovo svetsko,jer da nije opet tog Mesija ne bi ga videli (bili su katastrofalni u onih par tekmi kad ga nije bilo) .Ono finale svetskog je vrh,nema dalje.Nemaci su za njih svemirski brod.Tim sa glavom i repom,i to po 2 vrhunska igraca na svkaoj poziciji.U Argentini vezni red cine Binilja i Maskerano !! Odbrana smesna,i jedino sto im valja je napad,al svi cekaju da Mesi nesto uradi. 2002 god i svetsko u Aziji,po meni je tad Argentina bila najjaca u istoriji ,i prvi favorit turnira,i sta se desilo,ispadnu u grupi!! A pazi sad kakva je to ekipa bila. pozadi Samuel,Ajala,Zaneti...u sredini,Veron,Ajmar,RIkelme,SImeone,Ortega...Napad Crespo,claudio Lopez,Kili Gonzales i Batistuta !! Da se najezis !!!! Po meni jedna od najacih generacija ikad koja nije uzela svetsko.I onda pogledaj sa kakvim je balvanima Mesi odveo Argentinu do finala svetskog i finala cope vec par puta i na svim tim takmicenjiam je bio najbolji igrac ekipe. Bez ikakve dileme najbolji igrac sveta svoje generacije i po meni odmah iza Maradone ,koji je ipak nedodirljiv.Ronalda stavlajti u isti kos sa Mesijem je blago receno neumesno .

barca

pre 6 godina

Ja sam gledao tekmu Argentina- Urugvaj od 38 min do 50 i nekog minuta. Prljava utakmica , izrazito ruzna za gledanje zahvaljujuci Urugvajcima i njihovoj igri pred domacim navijacima.Bez obzira sto je zavrsena bez golova, samo slepac i mrzitelj dela Mesija moze da komentarise nesto lose na njegov racun.Njegov nivo igre u ovih 15 min niko ne moze da dostigne.Svaki put kada je imao loptu u nogama, pretrcao bi dva igraca i poslao loptu direktno napred otvarajuci teren.Dodje na pola terena ( jer u ovoj JAKOJ Argentini, kako neki kazu, ne moze da dobije loptu ako se ne vrati po nju), i samo krene napred i sa jednim duplim pasom udje u peterac.A pitao bih kriticare gde je bio recimo Dibala? Gde je bio Di Marija? TAj Dibala je recimo razbio barselonu, gde je sada? Di Marija, gde je on ? Lik je povredjen svaki put kad igra za repku, totalno ogranicen igrac.Tek kada ih stavis jedne pored drugih, vidis koliko je Mesi svetlosnih godina ispred.A onda pogledas utakmicu Portugala i place ti se.Pola tih manekena ne bi zavrsilo utakmicu

Sinisa

pre 6 godina

Gledam sinoc utakicu,i bukvalno jesino nesto sto je pokusavao na utakmici,to je bio Messi,slobodan udarac,dva puta je pokusao solo prodor,i da odigra dupli pas sa saigracem,ali jednostavno su njegovi saigraci panjevi,izgubljeni u prostotu i vremenu. .Jeste Urugvaj igrao defanzivnk jako,i ostro,ugusili su potpuno igru,ali bez obzira na to,Messi po ko zna koji put djeluje usamljeno na terenu,nema podrsku.

4444

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Urugvaj - Argentina (igrao 2+, jbg). Ljudi, ono je strasno kakav je ono antifudbal bio. U nekim momentima mi je delovao kao da Partizan i Zvezda igraju dinamicnije na Derbiju, otvorenije...

4444

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Urugvaj - Argentina (igrao 2+, jbg). Ljudi, ono je strasno kakav je ono antifudbal bio. U nekim momentima mi je delovao kao da Partizan i Zvezda igraju dinamicnije na Derbiju, otvorenije...

Sinisa

pre 6 godina

Gledam sinoc utakicu,i bukvalno jesino nesto sto je pokusavao na utakmici,to je bio Messi,slobodan udarac,dva puta je pokusao solo prodor,i da odigra dupli pas sa saigracem,ali jednostavno su njegovi saigraci panjevi,izgubljeni u prostotu i vremenu. .Jeste Urugvaj igrao defanzivnk jako,i ostro,ugusili su potpuno igru,ali bez obzira na to,Messi po ko zna koji put djeluje usamljeno na terenu,nema podrsku.

barca

pre 6 godina

Ja sam gledao tekmu Argentina- Urugvaj od 38 min do 50 i nekog minuta. Prljava utakmica , izrazito ruzna za gledanje zahvaljujuci Urugvajcima i njihovoj igri pred domacim navijacima.Bez obzira sto je zavrsena bez golova, samo slepac i mrzitelj dela Mesija moze da komentarise nesto lose na njegov racun.Njegov nivo igre u ovih 15 min niko ne moze da dostigne.Svaki put kada je imao loptu u nogama, pretrcao bi dva igraca i poslao loptu direktno napred otvarajuci teren.Dodje na pola terena ( jer u ovoj JAKOJ Argentini, kako neki kazu, ne moze da dobije loptu ako se ne vrati po nju), i samo krene napred i sa jednim duplim pasom udje u peterac.A pitao bih kriticare gde je bio recimo Dibala? Gde je bio Di Marija? TAj Dibala je recimo razbio barselonu, gde je sada? Di Marija, gde je on ? Lik je povredjen svaki put kad igra za repku, totalno ogranicen igrac.Tek kada ih stavis jedne pored drugih, vidis koliko je Mesi svetlosnih godina ispred.A onda pogledas utakmicu Portugala i place ti se.Pola tih manekena ne bi zavrsilo utakmicu

Uros

pre 6 godina

Argentina=Barselona, kad ne znas sta ces sa loptom daj Mesiju i ocekuj da prodje 5 igraca i servira loptu nekom napadacu,ako ne 3 dana su bez gola

Balkanac

pre 6 godina

Dugo nisam gledao gluplju utakmicu opet Messi mora sve sam.Sad pojedinci mogu da vide sta Di maria znaci Argentini tj ne znaci, Ikardi je imao jedno foliranje za penal na celoj utakmici, Messi cak nije dobijao pas blizu gola nego se vracao do centra da bi pokusao nesto!

zico10

pre 6 godina

Ko je sada kriv messiju što ne pravi razliku?
(Dzhoni, 1. septembar 2017 12:37)

Pravi Mesi itekako razliku,tj on izvlaci od ove reprezentacija max...Problem je sto ljudi itekako precenjuju mogucnosti ove Argentine i onda se smatra neuspehom sve sto ostvare.A zapravo mogu biti itekako sretni sto ce otici na kraju ovo svetsko,jer da nije opet tog Mesija ne bi ga videli (bili su katastrofalni u onih par tekmi kad ga nije bilo) .Ono finale svetskog je vrh,nema dalje.Nemaci su za njih svemirski brod.Tim sa glavom i repom,i to po 2 vrhunska igraca na svkaoj poziciji.U Argentini vezni red cine Binilja i Maskerano !! Odbrana smesna,i jedino sto im valja je napad,al svi cekaju da Mesi nesto uradi. 2002 god i svetsko u Aziji,po meni je tad Argentina bila najjaca u istoriji ,i prvi favorit turnira,i sta se desilo,ispadnu u grupi!! A pazi sad kakva je to ekipa bila. pozadi Samuel,Ajala,Zaneti...u sredini,Veron,Ajmar,RIkelme,SImeone,Ortega...Napad Crespo,claudio Lopez,Kili Gonzales i Batistuta !! Da se najezis !!!! Po meni jedna od najacih generacija ikad koja nije uzela svetsko.I onda pogledaj sa kakvim je balvanima Mesi odveo Argentinu do finala svetskog i finala cope vec par puta i na svim tim takmicenjiam je bio najbolji igrac ekipe. Bez ikakve dileme najbolji igrac sveta svoje generacije i po meni odmah iza Maradone ,koji je ipak nedodirljiv.Ronalda stavlajti u isti kos sa Mesijem je blago receno neumesno .

M

pre 6 godina

Kakva utakmica arg-urug o.0...
onako nesto dugo nisam gledao..
koja mrtvara boze mili..
kontam sve lezi bzv ali ajd mozda se okrene..
za sta sam ostao budan majko..
Brazil malo interesantnije ali nista posebno..
Nejmar ce se usrati sad da pokaze da je i on poseban..
pogibe samo fintirajuci -_-

veliki strumf

pre 6 godina

Odem na flashscore nocas u 1h da vidim sastave timova. Argentini u napadu Mesi, Dibala, Ikardi, Urugvaju Kavani i Suarez. Radim ujutru, ali rekoh ohoho ovo ne sme da se propusti, bice kisa golova. Argentina sa ovakvim napadom nece dati manje od 3 komada... Avaaaj! Urugvaj se povukao, osim u prvih 15-20 minuta i jedne dobre sanse Kavanija nisu odigrali nista. U drugom poluvremenu Argentina imala 90% posed lopte, bukvalno. U Argentini Dibala se nije video, a Ikardi je max 2 puta pipnuo loptu, on tek nije postojao. Mesi igrao malo povucenije, pokrenuo 100 napada, prolazio, sutirao, ali ne moze protiv 10 igraca. Di Marija ocajan, ni senka igraca od pre 2-3 godine. Bas nikakvu podrsku Mesi nije imao. Zadnjih 10 min Argentina drzala loptu na sredini, samo se dodavali, nisu zeleli da rizikuju, iako su na tabeli peti. Legao da spavam u 3h, a da nista nisam video od fudbala. Morace Argentina drasticno da menja postavku - kvaliteti Dibale i Ikardija moraju se iskoristiti. Ovako protiv bunkera ne mogu nista.

Don

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla

mj23

pre 6 godina

panjevi? dybala, di maria, higuain, agguero, messi, lavezzi, macherano...
i da sad ne nabrajam ostale tipa pastore itd..

top tri reprezentacija na svijetu, s uvjerljivo najjacom navalom zadnjih 5 godina.

ooo

pre 6 godina

(Madridista, 1. septembar 2017 15:06)

Pa dobio je. Mesi je pre nekoliko meseci doneo pobedu Argentini protiv Urugvaja sa jedinim golom u toj utakmici kada su igrali u Argentini. Isto tako im je Mesi doneo pobedu i protiv Kolumbije. Bilo je 3-0, a Mesi je dao 1 gol i imao je 2 asistencije. A doneo im je pobedu i protiv Čilea. Bilo je 2-1, a Mesi je dao gol i imao je asistenciju. Koliko god Mesi bio dobar ipak ne moze ni on da resi svaku utakmicu. To ne moze niko, niti ce ikada moci. I da, Di Maria, Dibala, Aguero, Iguain jesu odlicni igraci u klubu ali oni u reprezentaciji su obicni panjevi koji nicemu ne sluze. I to svi do jednog. Oni bez Mesija ne mogu da pobede ni najslabije reprezentacije poput Venecuele, Perua, Bolivije. U 7 utakmica bez Mesija oni su dobili samo 1. Zato sad i jesu tek peti.

VladaNS

pre 6 godina

Navijaću za Argentinu kad Messi ode. Sve pokušavaju na njega, ubijajući sopstvene kvalitete a kao što znamo Messi nije vođa i na tom planu nije ni mrva od Maradone. Što pre on ode, pre će im svanuti, šteta što je slagao posle Kopa Amerika da više neće igrati za njih :(

Car Dusan

pre 6 godina

Ovaj Mesi jeste sigurno najbolji igrač današnjice. Nikad ne može ništa osvojiti sa reprezentacijom... Nije krivica sva u ekipi,trebalo bi on da pravi tu razliku - koja bi ga svrstala zajedno sa jednim Zidanom,Maradonom, Peleom..Daleko je - iza njih!

Madridista

pre 6 godina

Ziko 10

Veze ti o fudbalu nemas - Ortega je igrao napadaca a Kili Gonzales je bio krilo tj u tvom slucaju vezni..Nije Ajmar nego Aimar.
Toliko potcenjivanje drugih igraca a velicanje Mesija u svakom mecu,to vidjeno nije..Pitam se zasto onda sam ne dobije taj Urugvaj, posto je najbolji ikada po ovim botovima koji dalje od nosa ne vide?
Potcenjivanje Di Marije,Dibale,Aguera,Iguaina da bi se uzdigao lik koji je strasno dobar ali daleko od Maradone,mnogo daleko... nego od nosa se dalje ne vidi !

Negativni

pre 6 godina

(zico10, 1. septembar 2017 13:00)

Slažem se sa tobom, uglavnom. Mesi jeste najbolji u svojoj generaciji bez konkurencije (Kristijano Ronaldo je daleko od njegove klase, videćemo kakav će Nejmar biti), ali ne može se porediti sa Maradonom.
Ronaldo (onaj pravi) jeste apsolutno klasa Mesija, samo na drugoj poziciji u timu. Da nije toliko lomljen i mlaćen, imao bi mnogo više trofeja.
A ono što se videlo u jučerašnjim utakmicama u južnoj Americi, to je srednjevekovni fudbal Urugvaja i Ekvadora, gde su Mesi i Nejmar mogli da ostanu bez kičme. Tamo ne važe pravila kao u Evropi.

A najbolji tim ikada je onaj od čijeg si vodje pozajmio nick.

neutralni felsh

pre 6 godina

utisak meca: nejmar izvodi fintu, igrac ekvadora mu uklizava sa obe noge direktno u noge, sudija mu daje zuti karton a svi igraci ekvadora se bune, a on sam ponajvise... bolje da pita kezmana kako je prosao sa istim startom posle nepunog minuta na terenu :)

Roko Leni Ukic

pre 6 godina

Cile Paragvaj namestena utakmica. Znam coveka koji zivi u Cileu i prati tamo sta se deseva. Fudbalskom savezu su trebale pare za renoviranje stadiona Kolo Kolo-a a predsednica(Cilea) Bachelet nije vise htela da odvaja novac iz budzeta.

HESOYAM

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla
(Don, 1. septembar 2017 13:06)

Kao prvo DiMarija nije napadac vec vezni, takodje je panjina jos otkad je otisao iz Reala. Iguain je verovatno najgori igrac na svetu za velike utakmice, cak i Ronaldo zadnjih godina daje neke bitnije golove, ali Iguain NIKAD nista nije napravio na bitnoj tekmi, pogledaj samo proslo finale svetskog prvenstva covek je sam izgubio tu tekmu sa nemogucim promasajima.

Da, Argentina posle Francuske ima najbolji napad na svetu, uz to da je Francuska svetlosnim godinama ispred posto mogu da sastave 3 napada jaca od Argentine, ali najbitnije vezni red im je bukvalno gori od naseg, ovi nasi su za njih doktori fudbala. Odbrana je takodje jadna i golman totalni prosek. Fudbal nije samo napad, nije ovo 1950.

Car Dusan

pre 6 godina

Ovaj Mesi jeste sigurno najbolji igrač današnjice. Nikad ne može ništa osvojiti sa reprezentacijom... Nije krivica sva u ekipi,trebalo bi on da pravi tu razliku - koja bi ga svrstala zajedno sa jednim Zidanom,Maradonom, Peleom..Daleko je - iza njih!

zico10

pre 6 godina

Ko je sada kriv messiju što ne pravi razliku?
(Dzhoni, 1. septembar 2017 12:37)

Pravi Mesi itekako razliku,tj on izvlaci od ove reprezentacija max...Problem je sto ljudi itekako precenjuju mogucnosti ove Argentine i onda se smatra neuspehom sve sto ostvare.A zapravo mogu biti itekako sretni sto ce otici na kraju ovo svetsko,jer da nije opet tog Mesija ne bi ga videli (bili su katastrofalni u onih par tekmi kad ga nije bilo) .Ono finale svetskog je vrh,nema dalje.Nemaci su za njih svemirski brod.Tim sa glavom i repom,i to po 2 vrhunska igraca na svkaoj poziciji.U Argentini vezni red cine Binilja i Maskerano !! Odbrana smesna,i jedino sto im valja je napad,al svi cekaju da Mesi nesto uradi. 2002 god i svetsko u Aziji,po meni je tad Argentina bila najjaca u istoriji ,i prvi favorit turnira,i sta se desilo,ispadnu u grupi!! A pazi sad kakva je to ekipa bila. pozadi Samuel,Ajala,Zaneti...u sredini,Veron,Ajmar,RIkelme,SImeone,Ortega...Napad Crespo,claudio Lopez,Kili Gonzales i Batistuta !! Da se najezis !!!! Po meni jedna od najacih generacija ikad koja nije uzela svetsko.I onda pogledaj sa kakvim je balvanima Mesi odveo Argentinu do finala svetskog i finala cope vec par puta i na svim tim takmicenjiam je bio najbolji igrac ekipe. Bez ikakve dileme najbolji igrac sveta svoje generacije i po meni odmah iza Maradone ,koji je ipak nedodirljiv.Ronalda stavlajti u isti kos sa Mesijem je blago receno neumesno .

VladaNS

pre 6 godina

Navijaću za Argentinu kad Messi ode. Sve pokušavaju na njega, ubijajući sopstvene kvalitete a kao što znamo Messi nije vođa i na tom planu nije ni mrva od Maradone. Što pre on ode, pre će im svanuti, šteta što je slagao posle Kopa Amerika da više neće igrati za njih :(

Sinisa

pre 6 godina

Gledam sinoc utakicu,i bukvalno jesino nesto sto je pokusavao na utakmici,to je bio Messi,slobodan udarac,dva puta je pokusao solo prodor,i da odigra dupli pas sa saigracem,ali jednostavno su njegovi saigraci panjevi,izgubljeni u prostotu i vremenu. .Jeste Urugvaj igrao defanzivnk jako,i ostro,ugusili su potpuno igru,ali bez obzira na to,Messi po ko zna koji put djeluje usamljeno na terenu,nema podrsku.

Don

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla

barca

pre 6 godina

Ja sam gledao tekmu Argentina- Urugvaj od 38 min do 50 i nekog minuta. Prljava utakmica , izrazito ruzna za gledanje zahvaljujuci Urugvajcima i njihovoj igri pred domacim navijacima.Bez obzira sto je zavrsena bez golova, samo slepac i mrzitelj dela Mesija moze da komentarise nesto lose na njegov racun.Njegov nivo igre u ovih 15 min niko ne moze da dostigne.Svaki put kada je imao loptu u nogama, pretrcao bi dva igraca i poslao loptu direktno napred otvarajuci teren.Dodje na pola terena ( jer u ovoj JAKOJ Argentini, kako neki kazu, ne moze da dobije loptu ako se ne vrati po nju), i samo krene napred i sa jednim duplim pasom udje u peterac.A pitao bih kriticare gde je bio recimo Dibala? Gde je bio Di Marija? TAj Dibala je recimo razbio barselonu, gde je sada? Di Marija, gde je on ? Lik je povredjen svaki put kad igra za repku, totalno ogranicen igrac.Tek kada ih stavis jedne pored drugih, vidis koliko je Mesi svetlosnih godina ispred.A onda pogledas utakmicu Portugala i place ti se.Pola tih manekena ne bi zavrsilo utakmicu

Madridista

pre 6 godina

Ziko 10

Veze ti o fudbalu nemas - Ortega je igrao napadaca a Kili Gonzales je bio krilo tj u tvom slucaju vezni..Nije Ajmar nego Aimar.
Toliko potcenjivanje drugih igraca a velicanje Mesija u svakom mecu,to vidjeno nije..Pitam se zasto onda sam ne dobije taj Urugvaj, posto je najbolji ikada po ovim botovima koji dalje od nosa ne vide?
Potcenjivanje Di Marije,Dibale,Aguera,Iguaina da bi se uzdigao lik koji je strasno dobar ali daleko od Maradone,mnogo daleko... nego od nosa se dalje ne vidi !

Roko Leni Ukic

pre 6 godina

Cile Paragvaj namestena utakmica. Znam coveka koji zivi u Cileu i prati tamo sta se deseva. Fudbalskom savezu su trebale pare za renoviranje stadiona Kolo Kolo-a a predsednica(Cilea) Bachelet nije vise htela da odvaja novac iz budzeta.

Negativni

pre 6 godina

(zico10, 1. septembar 2017 13:00)

Slažem se sa tobom, uglavnom. Mesi jeste najbolji u svojoj generaciji bez konkurencije (Kristijano Ronaldo je daleko od njegove klase, videćemo kakav će Nejmar biti), ali ne može se porediti sa Maradonom.
Ronaldo (onaj pravi) jeste apsolutno klasa Mesija, samo na drugoj poziciji u timu. Da nije toliko lomljen i mlaćen, imao bi mnogo više trofeja.
A ono što se videlo u jučerašnjim utakmicama u južnoj Americi, to je srednjevekovni fudbal Urugvaja i Ekvadora, gde su Mesi i Nejmar mogli da ostanu bez kičme. Tamo ne važe pravila kao u Evropi.

A najbolji tim ikada je onaj od čijeg si vodje pozajmio nick.

mj23

pre 6 godina

panjevi? dybala, di maria, higuain, agguero, messi, lavezzi, macherano...
i da sad ne nabrajam ostale tipa pastore itd..

top tri reprezentacija na svijetu, s uvjerljivo najjacom navalom zadnjih 5 godina.

Uros

pre 6 godina

Argentina=Barselona, kad ne znas sta ces sa loptom daj Mesiju i ocekuj da prodje 5 igraca i servira loptu nekom napadacu,ako ne 3 dana su bez gola

Balkanac

pre 6 godina

Dugo nisam gledao gluplju utakmicu opet Messi mora sve sam.Sad pojedinci mogu da vide sta Di maria znaci Argentini tj ne znaci, Ikardi je imao jedno foliranje za penal na celoj utakmici, Messi cak nije dobijao pas blizu gola nego se vracao do centra da bi pokusao nesto!

HESOYAM

pre 6 godina

(Sinisa, 1. septembar 2017 12:32) Aj malo objektivnosti, reci da je Mesi igrao sa panjevima, moze samo u njega slepo zaljubljen covek :D Za najbolji napad na svetu(po sastavu) DiMariju, Dibalu i Iguaina reci da su panjevi, je kao reci za samog Mesija da nema tehniku, e toliko ima smisla
(Don, 1. septembar 2017 13:06)

Kao prvo DiMarija nije napadac vec vezni, takodje je panjina jos otkad je otisao iz Reala. Iguain je verovatno najgori igrac na svetu za velike utakmice, cak i Ronaldo zadnjih godina daje neke bitnije golove, ali Iguain NIKAD nista nije napravio na bitnoj tekmi, pogledaj samo proslo finale svetskog prvenstva covek je sam izgubio tu tekmu sa nemogucim promasajima.

Da, Argentina posle Francuske ima najbolji napad na svetu, uz to da je Francuska svetlosnim godinama ispred posto mogu da sastave 3 napada jaca od Argentine, ali najbitnije vezni red im je bukvalno gori od naseg, ovi nasi su za njih doktori fudbala. Odbrana je takodje jadna i golman totalni prosek. Fudbal nije samo napad, nije ovo 1950.

veliki strumf

pre 6 godina

Odem na flashscore nocas u 1h da vidim sastave timova. Argentini u napadu Mesi, Dibala, Ikardi, Urugvaju Kavani i Suarez. Radim ujutru, ali rekoh ohoho ovo ne sme da se propusti, bice kisa golova. Argentina sa ovakvim napadom nece dati manje od 3 komada... Avaaaj! Urugvaj se povukao, osim u prvih 15-20 minuta i jedne dobre sanse Kavanija nisu odigrali nista. U drugom poluvremenu Argentina imala 90% posed lopte, bukvalno. U Argentini Dibala se nije video, a Ikardi je max 2 puta pipnuo loptu, on tek nije postojao. Mesi igrao malo povucenije, pokrenuo 100 napada, prolazio, sutirao, ali ne moze protiv 10 igraca. Di Marija ocajan, ni senka igraca od pre 2-3 godine. Bas nikakvu podrsku Mesi nije imao. Zadnjih 10 min Argentina drzala loptu na sredini, samo se dodavali, nisu zeleli da rizikuju, iako su na tabeli peti. Legao da spavam u 3h, a da nista nisam video od fudbala. Morace Argentina drasticno da menja postavku - kvaliteti Dibale i Ikardija moraju se iskoristiti. Ovako protiv bunkera ne mogu nista.

ooo

pre 6 godina

(Madridista, 1. septembar 2017 15:06)

Pa dobio je. Mesi je pre nekoliko meseci doneo pobedu Argentini protiv Urugvaja sa jedinim golom u toj utakmici kada su igrali u Argentini. Isto tako im je Mesi doneo pobedu i protiv Kolumbije. Bilo je 3-0, a Mesi je dao 1 gol i imao je 2 asistencije. A doneo im je pobedu i protiv Čilea. Bilo je 2-1, a Mesi je dao gol i imao je asistenciju. Koliko god Mesi bio dobar ipak ne moze ni on da resi svaku utakmicu. To ne moze niko, niti ce ikada moci. I da, Di Maria, Dibala, Aguero, Iguain jesu odlicni igraci u klubu ali oni u reprezentaciji su obicni panjevi koji nicemu ne sluze. I to svi do jednog. Oni bez Mesija ne mogu da pobede ni najslabije reprezentacije poput Venecuele, Perua, Bolivije. U 7 utakmica bez Mesija oni su dobili samo 1. Zato sad i jesu tek peti.

4444

pre 6 godina

Gledao sam sinoc Urugvaj - Argentina (igrao 2+, jbg). Ljudi, ono je strasno kakav je ono antifudbal bio. U nekim momentima mi je delovao kao da Partizan i Zvezda igraju dinamicnije na Derbiju, otvorenije...

M

pre 6 godina

Kakva utakmica arg-urug o.0...
onako nesto dugo nisam gledao..
koja mrtvara boze mili..
kontam sve lezi bzv ali ajd mozda se okrene..
za sta sam ostao budan majko..
Brazil malo interesantnije ali nista posebno..
Nejmar ce se usrati sad da pokaze da je i on poseban..
pogibe samo fintirajuci -_-

neutralni felsh

pre 6 godina

utisak meca: nejmar izvodi fintu, igrac ekvadora mu uklizava sa obe noge direktno u noge, sudija mu daje zuti karton a svi igraci ekvadora se bune, a on sam ponajvise... bolje da pita kezmana kako je prosao sa istim startom posle nepunog minuta na terenu :)