Četvrtak, 31.08.2017.

23:44

Venger nije uspeo da dovede Lemara, Sančes ostao!

Fudbaler Arsenala Aleksis Sančes ostaće u tom klubu, uprkos ponudi Mančester sitija od 60 miliona funti, javljaju britanski mediji.

Izvor: B92

Venger nije uspeo da dovede Lemara, Sanèes ostao! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

netko

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.
(woah, 1. septembar 2017 16:33)

reci coveko ko zaradjuje samsvim solidnu kintu za nase uslove da mu mama placa kablovsku je neozbiljno i vise govori o tebi nego o meni.

problem arsenala je politika koju vode uprava i trener.
od jednog od uspesnijih klubova na ostrvu su napravili sprdnju za koju nece da igraju cak i neki prosecni igraci.
To je ono sto mi se ne dopada!
navijaci sa potezima uprave i trenera nemaju bas nista.
nije ti to srpski fudbal u koji se vidim prilicno razumes gde se ulazi u prostorije kluba pa se samaraju igraci i trener bez problema ili gde se osvajaju titule po volji politicara.

Ova ekipa sa 1-2 pojecanja pod murinjom ili nekim trenerom slicnog kalibra bi osvojio ligu sasvim sigurno.

woah

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.

netko

pre 6 godina

Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.
(woah, 1. septembar 2017 12:36)

navijaci?

jel navijaci prave taktiku smuti pa prospi igrace po terenu gde desni bek igra levog, drugi bek centralnog odbrambenog i sl?
gde super placeni napadac sedi na klupi a mutavi welbeck kog je mancester jedva najurio trcara po terenu?
jel su navijaci krivi za one super takticke utakmice kad je arsenal gubio 5-0,4-0,8-2, i sl (da te podsetim, vecina iraca od onih prvih velikih poraza vise ni ne igra za arsenal)?
jel su navijaci krivi za obecanja pred svaki prelazni rok o tome da ima arsenal oko 150 milki za kupovinu, pa na kraju dovedu sanogoa???

kakvi su navijaci arsenala?
gledajuci po parama sto izdvajaju za klub i kakve ponizenja dozivljavaju kad odu da gledaju utakmice, mislim da su vise nego korektni.
navijaci samo zele uspehe i trofeje kao i svaki drugi navijaci na svetu, ne zele da navijaju za jedan totalno neambiciozan klub gde su samo gazdama pare vazne.

Neznalica

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...
(The-Driver, 1. septembar 2017 06:43)

Nisi subjektivan nego nemaš pojma kako funkcionišu ugovori. Tekođe ti nije jasno koliko traje top igra jednog igrača. Dakle, Sančez je u poslednjoj godini ugovora. Ako ne potpiše novi slobodan je da besplatno pređe iz Arsenala gde mu se prohte. Blizu je 30 godina starosti i nije verovatno da će za tri-četiri godine biti igrač kakav je sada. Mbape nasuprot tome ima 18-19 godina, pod ugovorom je, i samo bog zna gde može da mu bude fudbalska granica za 4-5 godina ako ne i ranije. Šta misliš klub koji kupuje imajući u vidu navedeno, za koga će da da mnogo više para?

Sa druge strane, trenutna razlika u kvalitetu igrača se pokazuje kroz platu. Dakle Sančez ima preko 200 hilada funti nedeljno u Arsenalu. Mbape neće imati toliko kada pređe u PSG. Plaćaš igrača koliko misliš da vredi.

Šta misliš sada? Da li si subjektivan, kako ti kažeš, ili neupućen?

woah

pre 6 godina

01. Da su bitne pare, prodao bi Sančeza i ne bi nudio 100 miliona za drugog igrača. Sančeza je bilo dobro prodati zbog njegovog nezadovoljstva i želje da ode. Onda odmah da ti odgovorim i oko toga da ga nisu prodali zato što je ljubimac navijača... Bio je ljubimac, dok se borio za klub. Pitanje je da li je i sada, kada je uporno pokušavao da ode, a tek ne bi bio da je otišao. I fabregas je bio ljubimac, pa ga nisu primili nazad i redovno mu zvižde.
02. Gabriela je prodao jer se nije snašao. Dečko je stvarno bio rupa i u poslednje vreme je žešće kiksirao. Mustafija je želeo da pošalje na pozajmicu, verovatno zato što je planirao drugog igrača. Ali, kad je ovakva atmosfera, niko od dobrih igrača neće doći u Arsenal. Navijači vređaju, ne igra se liga šampiona, Venger pogubljen zbog noža pod grlom.
03. Jedan sportski komentator lepo reče da je Čembrlejn igrač čija je karakteristika da uvek donosi pogrešne odluke. Otprilike, kad treba da doda levo, on doda desno. Kad treba da doda, on šutne... igrač neprestano šutira, a dao 9 golova. Mislim da je Volkot taj koji treba da igra po desnoj strani, ispred Ozila, a iza njega Beljerin, na sredini Ozil, Džaka, Remzi, Kokelan... Čembrlejn nije imao gde. Ako su u špicu Žiru, ili Velbek, na stranu će morati i Lakazet. Tu je i Sančez, levo. A tu je i Ivobi. Pozadi Koščelni, Bosanac, sad će igrati i Mustafi... Holding se iz nekog razloga preplašio. Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.

netko

pre 6 godina

Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.
(woah, 1. septembar 2017 00:53)

ma ne razumes...upravi su vazne samo $$$.
ostalo je nebitno. a wenger radi bas ono sta traze od njega.
jedino pravi upravi pare, u svim ostalim stvarima je totalno podbacio. pa je jos i tvrdoglav sto ga kritikuju.
prodaje igrace sa kojima ne zna sta ce? ima promaju u napadu i tera gabriela i mustafija? ima problema u veznom redu pa prodaje ox-a?
mustafi i sancez su zato na klupi jer su trazili pojacanja.

sanceza nece da puste samp zbog navijaca jer onda niko nece kupiti karte, on je ljubimac. a niko ne gleda da mu unistavaju karijeru.
arsenal kupi nekog skupljeg na pocetku prelaznog roka, napale time navijace, navijaci pokupuju najskuplkje karte u engleskoj pa posle cvrc. to je politika kluba vec 10tak godina. prevara.
nego, ako nece nijedan igrac koji je iole vredan pomena da igra za arsenal, zasto bi igraci arsenala morali sebi da upropascuju karijere zbog wengera i njegovim nerazumljivih poteza?

coki

pre 6 godina

zanimljivo....jedina razlika sto tvoja Zvezda dovodi igrace a duguje 50 miliona evra a Arsenal posluje sa godisnjih plusom od preko 100 miliona.

woah

pre 6 godina

@niki
upravo suprotno. NIKO od velikih igrača neće doći da igra pred najgorim navijačima na svetu. oni su napravili ovakav razvoj situacije i zbog njih su igrači bezvoljni, a ne zbog Vengera. pa pre manje od mesec dana je Arsenal dobio Čelzi, ali su se navijači pobrinuli da im se ponovo tresu noge, a Vengeru pri sastavljanju tima i ruke i noge.

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Realno, Wenger i nije imao puno izbora. S jedne strane svestan je da Sanchez dogodine odlazi za dž, ali s druge strane Lemar ni za živu glavu nije hteo u Arsenal i to im je jasno stavio do znanja. Ovo kockanje jeste da košta 60 miliona, ali bez čileanca borili bi se za opstanak, dok će ovako biti na sredini tabele!

Mita

pre 6 godina

A i ovi su se pretrgli.Daju za nekog Bernarda Silvu 55 miliona ili za Vokera 45,a hoce Sanceza za iste pare.Sancez je izmislio fudbal za obojicu.Neki Dembele 115 vredi,a hoce Sanceza za 55.

Ante

pre 6 godina

Wengerov ostanak je gore nego neuspjeli tranferi. Čovjek ide u sezonu sa Monrealom na stoperu (liberu) i Holdongom koji ne zna štopat loptu. Belerina stavlja na lijevu stranu a Welbecka ispred Lakazzeta. Stari se pogubio i ko da želi uništiti Arsenal.

The-Driver

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...

zanimljivo

pre 6 godina

Kad pogledaš šta ti je fudbal...
.Moja Zvezda je sa njima u istoj grupi, igramo isto takmičenje. Mi igramo po Surdulicama, Ivanjicama, dovodimo za džabe igrače, kad nam neko ponudi 5miliona za našeg najboljeg igrača odmah padamo na ...... a ovamo se odbija 60miliona, nudiš 90 miliona... Kao dva različita sporta, ma dva različita sveta.

woah

pre 6 godina

Jadan on! Mislio je da je veći od Arsenala, a onda je ostao, jer Arsenal nije uspeo da dovede igrača za kojeg je nudio 50% više nego Siti za njega. I šta će sad? Da sam Venger, poslao bih ga na tribine, da ne kvari raspoloženje u timu.A ostade i Mustafi, jer nisu našli boljeg... 100% sam siguran da Venger ovog leta nije prodao ni jednog igrača koji mu treba. Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.

djuro123

pre 6 godina

Ono kad ti ostane najbolji igrac u klubu, ali si ipak gubitnik prelaznog roka. Inace, Arsen(al) je potrosio 52m, a prodali su igrace za nekih 70m. Mislim da ona "od sjaja do ocaja" nema boljeg primjera od Vengera. Ali dobro, njemu je i dalje veca plata od bilo kog igraca Arsenala. Venger i dalje ima preko 10m platu, a Arsenalove ulaznice su i dalje najskuplje. Da se covjek zapita ko je tu zapravo "izlapio".

Fei Li

pre 6 godina

Katastrofa Arsenala, pitanje je da li imaju tim i za Evropu tj za 6.-to mesto a kamoli za nešto više.

Zvezda, koliko god bi to do pre par meseci zvučalo naučno-fantastično, protiv Arsenala bar kući može da izvuče remi, pa zašto da ne i nešto više, svakako to više nije ta ekipa koje se treba bojati.

Iako ne volim Vengerovu politiku, paradoks je što nijedan fudbaler stvarno ne vredi ovolike pare koliko sada za njih daju - što on tvrdi godinama, ali džabe kad za vrhunske rezultate sada morate izdvajati milione ako hoćete da ste u vrhu. On i uprava to nisu hteli i evo gde su sad, napuštaju ih igrači da bi za manju platu igrali u konkurentskim klubovima.

niki

pre 6 godina

Ostavis nezadovoljnog igraca koji pocinje da se sprda sa klubom,krenes u napad na igraca koji ne zeli da dodje u tvoj klub (ne kazem da bi Draxler hteo da dodje,ali mozda bi bila malo realnija opcija),ostaces bez igraca i centa dogodine od prodaje,a zamenu neces naci za njega nikada,eventualno ces opet dovesti nekog ciji je IQ najveci medju fudbalerima (Park Cu Jung) i to mu je kvalitet najveci pri predstavljanju ili ma ne znam.. Covece,sram te bre bilo,nije ti ovo dedovina,idi iz Arsenala i ti i kompletna uprava! A i vi navijaci,ponekad mi drago sto nas deru svuda,umesto da se pobunite,vi placate najvece cene karata i dupke puno svaki mec,treba da nas deru ko kako stigne!

zanimljivo

pre 6 godina

Kad pogledaš šta ti je fudbal...
.Moja Zvezda je sa njima u istoj grupi, igramo isto takmičenje. Mi igramo po Surdulicama, Ivanjicama, dovodimo za džabe igrače, kad nam neko ponudi 5miliona za našeg najboljeg igrača odmah padamo na ...... a ovamo se odbija 60miliona, nudiš 90 miliona... Kao dva različita sporta, ma dva različita sveta.

djuro123

pre 6 godina

Ono kad ti ostane najbolji igrac u klubu, ali si ipak gubitnik prelaznog roka. Inace, Arsen(al) je potrosio 52m, a prodali su igrace za nekih 70m. Mislim da ona "od sjaja do ocaja" nema boljeg primjera od Vengera. Ali dobro, njemu je i dalje veca plata od bilo kog igraca Arsenala. Venger i dalje ima preko 10m platu, a Arsenalove ulaznice su i dalje najskuplje. Da se covjek zapita ko je tu zapravo "izlapio".

Ante

pre 6 godina

Wengerov ostanak je gore nego neuspjeli tranferi. Čovjek ide u sezonu sa Monrealom na stoperu (liberu) i Holdongom koji ne zna štopat loptu. Belerina stavlja na lijevu stranu a Welbecka ispred Lakazzeta. Stari se pogubio i ko da želi uništiti Arsenal.

Mita

pre 6 godina

A i ovi su se pretrgli.Daju za nekog Bernarda Silvu 55 miliona ili za Vokera 45,a hoce Sanceza za iste pare.Sancez je izmislio fudbal za obojicu.Neki Dembele 115 vredi,a hoce Sanceza za 55.

Fei Li

pre 6 godina

Katastrofa Arsenala, pitanje je da li imaju tim i za Evropu tj za 6.-to mesto a kamoli za nešto više.

Zvezda, koliko god bi to do pre par meseci zvučalo naučno-fantastično, protiv Arsenala bar kući može da izvuče remi, pa zašto da ne i nešto više, svakako to više nije ta ekipa koje se treba bojati.

Iako ne volim Vengerovu politiku, paradoks je što nijedan fudbaler stvarno ne vredi ovolike pare koliko sada za njih daju - što on tvrdi godinama, ali džabe kad za vrhunske rezultate sada morate izdvajati milione ako hoćete da ste u vrhu. On i uprava to nisu hteli i evo gde su sad, napuštaju ih igrači da bi za manju platu igrali u konkurentskim klubovima.

The-Driver

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Realno, Wenger i nije imao puno izbora. S jedne strane svestan je da Sanchez dogodine odlazi za dž, ali s druge strane Lemar ni za živu glavu nije hteo u Arsenal i to im je jasno stavio do znanja. Ovo kockanje jeste da košta 60 miliona, ali bez čileanca borili bi se za opstanak, dok će ovako biti na sredini tabele!

niki

pre 6 godina

Ostavis nezadovoljnog igraca koji pocinje da se sprda sa klubom,krenes u napad na igraca koji ne zeli da dodje u tvoj klub (ne kazem da bi Draxler hteo da dodje,ali mozda bi bila malo realnija opcija),ostaces bez igraca i centa dogodine od prodaje,a zamenu neces naci za njega nikada,eventualno ces opet dovesti nekog ciji je IQ najveci medju fudbalerima (Park Cu Jung) i to mu je kvalitet najveci pri predstavljanju ili ma ne znam.. Covece,sram te bre bilo,nije ti ovo dedovina,idi iz Arsenala i ti i kompletna uprava! A i vi navijaci,ponekad mi drago sto nas deru svuda,umesto da se pobunite,vi placate najvece cene karata i dupke puno svaki mec,treba da nas deru ko kako stigne!

woah

pre 6 godina

@niki
upravo suprotno. NIKO od velikih igrača neće doći da igra pred najgorim navijačima na svetu. oni su napravili ovakav razvoj situacije i zbog njih su igrači bezvoljni, a ne zbog Vengera. pa pre manje od mesec dana je Arsenal dobio Čelzi, ali su se navijači pobrinuli da im se ponovo tresu noge, a Vengeru pri sastavljanju tima i ruke i noge.

woah

pre 6 godina

Jadan on! Mislio je da je veći od Arsenala, a onda je ostao, jer Arsenal nije uspeo da dovede igrača za kojeg je nudio 50% više nego Siti za njega. I šta će sad? Da sam Venger, poslao bih ga na tribine, da ne kvari raspoloženje u timu.A ostade i Mustafi, jer nisu našli boljeg... 100% sam siguran da Venger ovog leta nije prodao ni jednog igrača koji mu treba. Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.

coki

pre 6 godina

zanimljivo....jedina razlika sto tvoja Zvezda dovodi igrace a duguje 50 miliona evra a Arsenal posluje sa godisnjih plusom od preko 100 miliona.

Neznalica

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...
(The-Driver, 1. septembar 2017 06:43)

Nisi subjektivan nego nemaš pojma kako funkcionišu ugovori. Tekođe ti nije jasno koliko traje top igra jednog igrača. Dakle, Sančez je u poslednjoj godini ugovora. Ako ne potpiše novi slobodan je da besplatno pređe iz Arsenala gde mu se prohte. Blizu je 30 godina starosti i nije verovatno da će za tri-četiri godine biti igrač kakav je sada. Mbape nasuprot tome ima 18-19 godina, pod ugovorom je, i samo bog zna gde može da mu bude fudbalska granica za 4-5 godina ako ne i ranije. Šta misliš klub koji kupuje imajući u vidu navedeno, za koga će da da mnogo više para?

Sa druge strane, trenutna razlika u kvalitetu igrača se pokazuje kroz platu. Dakle Sančez ima preko 200 hilada funti nedeljno u Arsenalu. Mbape neće imati toliko kada pređe u PSG. Plaćaš igrača koliko misliš da vredi.

Šta misliš sada? Da li si subjektivan, kako ti kažeš, ili neupućen?

netko

pre 6 godina

Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.
(woah, 1. septembar 2017 12:36)

navijaci?

jel navijaci prave taktiku smuti pa prospi igrace po terenu gde desni bek igra levog, drugi bek centralnog odbrambenog i sl?
gde super placeni napadac sedi na klupi a mutavi welbeck kog je mancester jedva najurio trcara po terenu?
jel su navijaci krivi za one super takticke utakmice kad je arsenal gubio 5-0,4-0,8-2, i sl (da te podsetim, vecina iraca od onih prvih velikih poraza vise ni ne igra za arsenal)?
jel su navijaci krivi za obecanja pred svaki prelazni rok o tome da ima arsenal oko 150 milki za kupovinu, pa na kraju dovedu sanogoa???

kakvi su navijaci arsenala?
gledajuci po parama sto izdvajaju za klub i kakve ponizenja dozivljavaju kad odu da gledaju utakmice, mislim da su vise nego korektni.
navijaci samo zele uspehe i trofeje kao i svaki drugi navijaci na svetu, ne zele da navijaju za jedan totalno neambiciozan klub gde su samo gazdama pare vazne.

woah

pre 6 godina

01. Da su bitne pare, prodao bi Sančeza i ne bi nudio 100 miliona za drugog igrača. Sančeza je bilo dobro prodati zbog njegovog nezadovoljstva i želje da ode. Onda odmah da ti odgovorim i oko toga da ga nisu prodali zato što je ljubimac navijača... Bio je ljubimac, dok se borio za klub. Pitanje je da li je i sada, kada je uporno pokušavao da ode, a tek ne bi bio da je otišao. I fabregas je bio ljubimac, pa ga nisu primili nazad i redovno mu zvižde.
02. Gabriela je prodao jer se nije snašao. Dečko je stvarno bio rupa i u poslednje vreme je žešće kiksirao. Mustafija je želeo da pošalje na pozajmicu, verovatno zato što je planirao drugog igrača. Ali, kad je ovakva atmosfera, niko od dobrih igrača neće doći u Arsenal. Navijači vređaju, ne igra se liga šampiona, Venger pogubljen zbog noža pod grlom.
03. Jedan sportski komentator lepo reče da je Čembrlejn igrač čija je karakteristika da uvek donosi pogrešne odluke. Otprilike, kad treba da doda levo, on doda desno. Kad treba da doda, on šutne... igrač neprestano šutira, a dao 9 golova. Mislim da je Volkot taj koji treba da igra po desnoj strani, ispred Ozila, a iza njega Beljerin, na sredini Ozil, Džaka, Remzi, Kokelan... Čembrlejn nije imao gde. Ako su u špicu Žiru, ili Velbek, na stranu će morati i Lakazet. Tu je i Sančez, levo. A tu je i Ivobi. Pozadi Koščelni, Bosanac, sad će igrati i Mustafi... Holding se iz nekog razloga preplašio. Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.

netko

pre 6 godina

Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.
(woah, 1. septembar 2017 00:53)

ma ne razumes...upravi su vazne samo $$$.
ostalo je nebitno. a wenger radi bas ono sta traze od njega.
jedino pravi upravi pare, u svim ostalim stvarima je totalno podbacio. pa je jos i tvrdoglav sto ga kritikuju.
prodaje igrace sa kojima ne zna sta ce? ima promaju u napadu i tera gabriela i mustafija? ima problema u veznom redu pa prodaje ox-a?
mustafi i sancez su zato na klupi jer su trazili pojacanja.

sanceza nece da puste samp zbog navijaca jer onda niko nece kupiti karte, on je ljubimac. a niko ne gleda da mu unistavaju karijeru.
arsenal kupi nekog skupljeg na pocetku prelaznog roka, napale time navijace, navijaci pokupuju najskuplkje karte u engleskoj pa posle cvrc. to je politika kluba vec 10tak godina. prevara.
nego, ako nece nijedan igrac koji je iole vredan pomena da igra za arsenal, zasto bi igraci arsenala morali sebi da upropascuju karijere zbog wengera i njegovim nerazumljivih poteza?

woah

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.

netko

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.
(woah, 1. septembar 2017 16:33)

reci coveko ko zaradjuje samsvim solidnu kintu za nase uslove da mu mama placa kablovsku je neozbiljno i vise govori o tebi nego o meni.

problem arsenala je politika koju vode uprava i trener.
od jednog od uspesnijih klubova na ostrvu su napravili sprdnju za koju nece da igraju cak i neki prosecni igraci.
To je ono sto mi se ne dopada!
navijaci sa potezima uprave i trenera nemaju bas nista.
nije ti to srpski fudbal u koji se vidim prilicno razumes gde se ulazi u prostorije kluba pa se samaraju igraci i trener bez problema ili gde se osvajaju titule po volji politicara.

Ova ekipa sa 1-2 pojecanja pod murinjom ili nekim trenerom slicnog kalibra bi osvojio ligu sasvim sigurno.

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Realno, Wenger i nije imao puno izbora. S jedne strane svestan je da Sanchez dogodine odlazi za dž, ali s druge strane Lemar ni za živu glavu nije hteo u Arsenal i to im je jasno stavio do znanja. Ovo kockanje jeste da košta 60 miliona, ali bez čileanca borili bi se za opstanak, dok će ovako biti na sredini tabele!

coki

pre 6 godina

zanimljivo....jedina razlika sto tvoja Zvezda dovodi igrace a duguje 50 miliona evra a Arsenal posluje sa godisnjih plusom od preko 100 miliona.

niki

pre 6 godina

Ostavis nezadovoljnog igraca koji pocinje da se sprda sa klubom,krenes u napad na igraca koji ne zeli da dodje u tvoj klub (ne kazem da bi Draxler hteo da dodje,ali mozda bi bila malo realnija opcija),ostaces bez igraca i centa dogodine od prodaje,a zamenu neces naci za njega nikada,eventualno ces opet dovesti nekog ciji je IQ najveci medju fudbalerima (Park Cu Jung) i to mu je kvalitet najveci pri predstavljanju ili ma ne znam.. Covece,sram te bre bilo,nije ti ovo dedovina,idi iz Arsenala i ti i kompletna uprava! A i vi navijaci,ponekad mi drago sto nas deru svuda,umesto da se pobunite,vi placate najvece cene karata i dupke puno svaki mec,treba da nas deru ko kako stigne!

Mita

pre 6 godina

A i ovi su se pretrgli.Daju za nekog Bernarda Silvu 55 miliona ili za Vokera 45,a hoce Sanceza za iste pare.Sancez je izmislio fudbal za obojicu.Neki Dembele 115 vredi,a hoce Sanceza za 55.

Fei Li

pre 6 godina

Katastrofa Arsenala, pitanje je da li imaju tim i za Evropu tj za 6.-to mesto a kamoli za nešto više.

Zvezda, koliko god bi to do pre par meseci zvučalo naučno-fantastično, protiv Arsenala bar kući može da izvuče remi, pa zašto da ne i nešto više, svakako to više nije ta ekipa koje se treba bojati.

Iako ne volim Vengerovu politiku, paradoks je što nijedan fudbaler stvarno ne vredi ovolike pare koliko sada za njih daju - što on tvrdi godinama, ali džabe kad za vrhunske rezultate sada morate izdvajati milione ako hoćete da ste u vrhu. On i uprava to nisu hteli i evo gde su sad, napuštaju ih igrači da bi za manju platu igrali u konkurentskim klubovima.

The-Driver

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...

woah

pre 6 godina

@niki
upravo suprotno. NIKO od velikih igrača neće doći da igra pred najgorim navijačima na svetu. oni su napravili ovakav razvoj situacije i zbog njih su igrači bezvoljni, a ne zbog Vengera. pa pre manje od mesec dana je Arsenal dobio Čelzi, ali su se navijači pobrinuli da im se ponovo tresu noge, a Vengeru pri sastavljanju tima i ruke i noge.

woah

pre 6 godina

Jadan on! Mislio je da je veći od Arsenala, a onda je ostao, jer Arsenal nije uspeo da dovede igrača za kojeg je nudio 50% više nego Siti za njega. I šta će sad? Da sam Venger, poslao bih ga na tribine, da ne kvari raspoloženje u timu.A ostade i Mustafi, jer nisu našli boljeg... 100% sam siguran da Venger ovog leta nije prodao ni jednog igrača koji mu treba. Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.

woah

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.

zanimljivo

pre 6 godina

Kad pogledaš šta ti je fudbal...
.Moja Zvezda je sa njima u istoj grupi, igramo isto takmičenje. Mi igramo po Surdulicama, Ivanjicama, dovodimo za džabe igrače, kad nam neko ponudi 5miliona za našeg najboljeg igrača odmah padamo na ...... a ovamo se odbija 60miliona, nudiš 90 miliona... Kao dva različita sporta, ma dva različita sveta.

Neznalica

pre 6 godina

Možda sam subjektivan, ali 60mil za njega je premalo. Da li je Mbape tri puta bolji od njega? Da li je razlika Ox. I njega stvarno 20 miliona? I bez ovih astronomskih transfera od ove godine, smatram da je 60mil malo.
A ostale poteze Vengera i uprave neću da komentarišem...
(The-Driver, 1. septembar 2017 06:43)

Nisi subjektivan nego nemaš pojma kako funkcionišu ugovori. Tekođe ti nije jasno koliko traje top igra jednog igrača. Dakle, Sančez je u poslednjoj godini ugovora. Ako ne potpiše novi slobodan je da besplatno pređe iz Arsenala gde mu se prohte. Blizu je 30 godina starosti i nije verovatno da će za tri-četiri godine biti igrač kakav je sada. Mbape nasuprot tome ima 18-19 godina, pod ugovorom je, i samo bog zna gde može da mu bude fudbalska granica za 4-5 godina ako ne i ranije. Šta misliš klub koji kupuje imajući u vidu navedeno, za koga će da da mnogo više para?

Sa druge strane, trenutna razlika u kvalitetu igrača se pokazuje kroz platu. Dakle Sančez ima preko 200 hilada funti nedeljno u Arsenalu. Mbape neće imati toliko kada pređe u PSG. Plaćaš igrača koliko misliš da vredi.

Šta misliš sada? Da li si subjektivan, kako ti kažeš, ili neupućen?

netko

pre 6 godina

Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.
(woah, 1. septembar 2017 12:36)

navijaci?

jel navijaci prave taktiku smuti pa prospi igrace po terenu gde desni bek igra levog, drugi bek centralnog odbrambenog i sl?
gde super placeni napadac sedi na klupi a mutavi welbeck kog je mancester jedva najurio trcara po terenu?
jel su navijaci krivi za one super takticke utakmice kad je arsenal gubio 5-0,4-0,8-2, i sl (da te podsetim, vecina iraca od onih prvih velikih poraza vise ni ne igra za arsenal)?
jel su navijaci krivi za obecanja pred svaki prelazni rok o tome da ima arsenal oko 150 milki za kupovinu, pa na kraju dovedu sanogoa???

kakvi su navijaci arsenala?
gledajuci po parama sto izdvajaju za klub i kakve ponizenja dozivljavaju kad odu da gledaju utakmice, mislim da su vise nego korektni.
navijaci samo zele uspehe i trofeje kao i svaki drugi navijaci na svetu, ne zele da navijaju za jedan totalno neambiciozan klub gde su samo gazdama pare vazne.

djuro123

pre 6 godina

Ono kad ti ostane najbolji igrac u klubu, ali si ipak gubitnik prelaznog roka. Inace, Arsen(al) je potrosio 52m, a prodali su igrace za nekih 70m. Mislim da ona "od sjaja do ocaja" nema boljeg primjera od Vengera. Ali dobro, njemu je i dalje veca plata od bilo kog igraca Arsenala. Venger i dalje ima preko 10m platu, a Arsenalove ulaznice su i dalje najskuplje. Da se covjek zapita ko je tu zapravo "izlapio".

Ante

pre 6 godina

Wengerov ostanak je gore nego neuspjeli tranferi. Čovjek ide u sezonu sa Monrealom na stoperu (liberu) i Holdongom koji ne zna štopat loptu. Belerina stavlja na lijevu stranu a Welbecka ispred Lakazzeta. Stari se pogubio i ko da želi uništiti Arsenal.

netko

pre 6 godina

Prodao je samo one sa kojima nije znao šta će. Sančeza je želeo da proda samo zato što je ..., ali nije uspeo da dovede inteligentnije igrače koje je želeo na njegovom mestu i zato je ovaj ostao.
(woah, 1. septembar 2017 00:53)

ma ne razumes...upravi su vazne samo $$$.
ostalo je nebitno. a wenger radi bas ono sta traze od njega.
jedino pravi upravi pare, u svim ostalim stvarima je totalno podbacio. pa je jos i tvrdoglav sto ga kritikuju.
prodaje igrace sa kojima ne zna sta ce? ima promaju u napadu i tera gabriela i mustafija? ima problema u veznom redu pa prodaje ox-a?
mustafi i sancez su zato na klupi jer su trazili pojacanja.

sanceza nece da puste samp zbog navijaca jer onda niko nece kupiti karte, on je ljubimac. a niko ne gleda da mu unistavaju karijeru.
arsenal kupi nekog skupljeg na pocetku prelaznog roka, napale time navijace, navijaci pokupuju najskuplkje karte u engleskoj pa posle cvrc. to je politika kluba vec 10tak godina. prevara.
nego, ako nece nijedan igrac koji je iole vredan pomena da igra za arsenal, zasto bi igraci arsenala morali sebi da upropascuju karijere zbog wengera i njegovim nerazumljivih poteza?

woah

pre 6 godina

01. Da su bitne pare, prodao bi Sančeza i ne bi nudio 100 miliona za drugog igrača. Sančeza je bilo dobro prodati zbog njegovog nezadovoljstva i želje da ode. Onda odmah da ti odgovorim i oko toga da ga nisu prodali zato što je ljubimac navijača... Bio je ljubimac, dok se borio za klub. Pitanje je da li je i sada, kada je uporno pokušavao da ode, a tek ne bi bio da je otišao. I fabregas je bio ljubimac, pa ga nisu primili nazad i redovno mu zvižde.
02. Gabriela je prodao jer se nije snašao. Dečko je stvarno bio rupa i u poslednje vreme je žešće kiksirao. Mustafija je želeo da pošalje na pozajmicu, verovatno zato što je planirao drugog igrača. Ali, kad je ovakva atmosfera, niko od dobrih igrača neće doći u Arsenal. Navijači vređaju, ne igra se liga šampiona, Venger pogubljen zbog noža pod grlom.
03. Jedan sportski komentator lepo reče da je Čembrlejn igrač čija je karakteristika da uvek donosi pogrešne odluke. Otprilike, kad treba da doda levo, on doda desno. Kad treba da doda, on šutne... igrač neprestano šutira, a dao 9 golova. Mislim da je Volkot taj koji treba da igra po desnoj strani, ispred Ozila, a iza njega Beljerin, na sredini Ozil, Džaka, Remzi, Kokelan... Čembrlejn nije imao gde. Ako su u špicu Žiru, ili Velbek, na stranu će morati i Lakazet. Tu je i Sančez, levo. A tu je i Ivobi. Pozadi Koščelni, Bosanac, sad će igrati i Mustafi... Holding se iz nekog razloga preplašio. Verovatno i on zbog velikog pritiska navijača. Umesto da ih navijači guraju, oni ih sapliću.

netko

pre 6 godina

@netko
smiri se, dečko. nisu to tako velike pare za njihove džepove. nervozan si kao da i sam plaćaš, a u stvari plaćaš kablovsku (ili ti mama plaća). A i ne razumeš se u fudbal i ne kapiraš najbolje šta je problem u Arsenalu. I navijači Fulama vole titule. Nekad ih je osvajao i Nju Kastl... ne zanosi se da je sve tako crno i belo, kao što ti zamišljaš.
(woah, 1. septembar 2017 16:33)

reci coveko ko zaradjuje samsvim solidnu kintu za nase uslove da mu mama placa kablovsku je neozbiljno i vise govori o tebi nego o meni.

problem arsenala je politika koju vode uprava i trener.
od jednog od uspesnijih klubova na ostrvu su napravili sprdnju za koju nece da igraju cak i neki prosecni igraci.
To je ono sto mi se ne dopada!
navijaci sa potezima uprave i trenera nemaju bas nista.
nije ti to srpski fudbal u koji se vidim prilicno razumes gde se ulazi u prostorije kluba pa se samaraju igraci i trener bez problema ili gde se osvajaju titule po volji politicara.

Ova ekipa sa 1-2 pojecanja pod murinjom ili nekim trenerom slicnog kalibra bi osvojio ligu sasvim sigurno.