Petak, 25.08.2017.

20:12

Zvezda opet u Londonu, u Keln po 'dug'

Fudbaleri Crvene zvezde posle deset godina takmičiće se na najmasovnijem evropskom takmičenju, ali nije imala sreće sa žrebom u Ligi Evrope.

Izvor: SM

Zvezda opet u Londonu, u Keln po 'dug' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Rakić N.

pre 6 godina

Sto pisete da nije imala sreće, to su gluposti plasirane od strane kukavica. Bogu hvala pa nam dolaze jaki klubovi jerbo 10 godina nas nije bilo nigde, bice atraktivne utakmice. Hvala za objavu komentara. Pozzz...

nista o nicemu

pre 6 godina

cigani spremajte se 16.maja igramo finale u lionu ;)
(more su koke, 26. avgust 2017 02:03)

Hahha, vidimo se. Moramo i Stojketa da izbacimo, i on je bivsi kao Plavsic i Ristic, kad smo krenuli nema smisla da prekidamo.

sv sava

pre 6 godina

ljudi ne primajte se, kakav dug da vratimo. pa Keln ce da nas vrati na fabricka podesavanja gore nego Arsenal koji ce da dozira i rutinski pobedi.

analiticar_amater

pre 6 godina

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 26. avgust 2017 08:38)

Kad vec brojis sudijske greske onda oduzmi Krasnodaru gol posle auta ili gol iz nepostojeceg penala u Beogradu. Dali smo i mi njima 4 komada i prosli dalje. Dakle objasni ti sad meni zasto nas ni Sparta ni Krasnodar nisu spustili na zemlju sa po 5:0 kako ste vi grobari to pricali? Nije valjda da lose prognozirate? Vi od Olimpijakosa primili 5 komada a citajuci vase komentare covek bi pomislio da ste vi njima dali toliko. Maltezani su nam bili pripremne utakmice i to bukvalno, a na toj istoj Malti ste vi cak i izgubili, ako nisi zaboravio na mocnu Sliemu. Niko nije ni rekao da cemo pobediti Arsenal, ali vi ste pricali svasta, pa evo i dalje pitam, sta je bilo sa spustanjem na zemlju protiv Krasnodara i Sparte i sta je bilo sa vasim dranjem Olimpijakosa? Vi koji gledate tu Evropu citavu deceniju ste jos manje svesni od nas jer izjavljujete neverovatne gluposti i ne mozete da pogodite nista sto prognozirate. Ostaje vam za utehu nepriznati gol Ristica i sada se time tesite posto ste bili ubedjeni da cemo da puknemo.

Dejan

pre 6 godina

@ analiticar_amater: "Nismo mi bas Hamburg." Taj Hamburg prosle sezone samo sto nije otisao u 2. Bundesligu. Toliko o njima. E sad sto su pobedili u Kelna je njihova cast i govori vise o Kelnu, koji ce da bude protivnik Zvezde. Tako da se nikad ne zna. Lepo neko rece, lopta je okrugla.

Lokacija

pre 6 godina

I treba što atraktivnija grupa za CZ,pošto svakih 10 godina vide Evropu dajte da cirkus liči na nešto,sreća vaša da nije bio peti šešir inače bi bili u šestom...

beki

pre 6 godina

odlicne ekipe dobili
zvucne a ne puno zainteresovane za ovaj nivo takmicenja
tu je opasan bate i keln
ja zalim sto moj partizan ima tako neinteresantne ekipe

todor

pre 6 godina

@analiticar_amater Pa nije vam dao tamo Krasnodar 7 komada ali vam je dao 4 (jedan cista nepriznat) a u dve utakmice 5. Vama je i Florijana sa Malte, poluamaterska ekipa dala 3 komada ako se ne varam.

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.

Nemanja

pre 6 godina

Nasa grupa je super. Stari rivali, zvucna imena. Pa meni je i mesto CZV uz Engleze i Nemce u Evropi, Bate je isto dobra i dokazana ekipa, pravi predstavnik istocne Evrope. Pa ja vise volim Arsenal i Keln, nego Salcburg npr. Grupa je super, prava povratnicka.

Zlatko

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi. 
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48) 
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.
(mario, 25. avgust 2017 21:09)

Navijač Partizana i navijač Dinama se svađaju na vest o Zvezdi. :) Prvi je navijač Partizana, čim govori oni. Pokušava da omalovaži Zvezdu poredeći je sa Dinamom. Drugi je navijač Dinama, ali umesto da odgovori Partizanovcu, on proziva Zvezdu, iako sad niko od Zvezdaša nije spominjao njegov Dinamo. Mukice i jedni i drugi. Ovi prvi imaju samo jednu želju, da komšiji crkne krava. Čak ne ni krava, već komšija lično da ode na onaj svet. Ovi drugi dočekali da mačke nema pa misle da kolo vode. Deco draga (mislim na ovu dvojicu i njima slične), da se Zvezda sutra ugasi ili da postane stabilan drugoligaš kao Notingem Forest, vi i dalje nećete imati mira i proganjaće vas duhovi prošlosti. Dokle god nam ovakvi prvi prognoziraju nema zime za nas. Dokle god nam ovakvi drugi govore ono što i mi znamo, biće im teže da prihvate realnost kad se vratimo na staze na kojima smo bili. Čak i da se nikad ne vratimo i tada ćemo imati nešto što oni nikad neće.

Mikii

pre 6 godina

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...
(Dusan kg, 25. avgust 2017 23:19)

Ali ste zato vi Real Madrid u Evropi. Tako je, reci im.

zz top

pre 6 godina

Kaze jedan ovde da CE biti 9-0 za arsenal da da da, tako ste pricali I za spartu da CE dati zvezdi 10 golova, a vidi Ko IDE dalje a Ko sjedi kuci sada,

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bio u Kelnu tada, prebili Piksija od batina, svaki start krvnicki, igrali fenomenalno do prvog gola pa se pogubili. Robi zicer nije uterao, njihovi nas pre utakmice pljuckali sa gornjeg nivoa, a nasi poludeli pa kad smo krenuli u napad celu tribinu pocistili. Vojska posle dosla ali nas nije dirala nego samo njih vratila gore i postavila tampon zonu. Vratili se na Cavtat, bilo nevreme u Beogradu, carinik hajdukovac kaze 'prolazite, necu vas pitati nista, ajme kako ste bili dobri a ispadoste'.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Jel može analiza koliko vredi skenderbeu.?
groblje ih se plaši.
zvezda jedva čeka slavna imena , povratak u svoje društvo.

Miki kontiki

pre 6 godina

Ја не мислим да није имала среће, а ево и зашто. Само са великим и јаким клубовима можете да напредујете и видите где објективно припадате. Наравно, тешко је поверовати да би Звезда могла овде да прође, али оно што је најбитније јесте, како ће и на који начин да пружи отпор? Да ли ће да изгуби са голом, два разлике, или ће да губи катастрофалним резултатима.

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Sta ja mislim ? Mislim da cemo gledati i jedne i druge na prolece :).Mogu i Z i P da prodju grupu ako budu igrali kao i do sad.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Zašto nije imala sreće?? Ako tako gledamo onda ne treba ni igrati uopšte!! Arsenal je favorit, i njemu ide prvo mesto, ali sa Bate i Kölnom možemo da igramo. Eno Köln je večeras puko kući od HSV-a koji se godinama bori za opstanak. Nije Köln Bayern ili Borrusia!! Igrajte kao sinoć i rezultati neće izostati. Ubrzo će i Jovičić da se oporavi tako da ćemo biti još jači!! A ko misli da je bolji moraće to na Marakani da dokaže!!

Mi Lale navijamo za nas i naša kuće, okrečene i bogate

pre 6 godina

Šta ti je mazohizam: srećni što su dobili Engleze, Nemce i Bele Ruse, a bili bi nesrećni da igraju sa Ukrajincima, Švajcarcima i Albancima. Arsen peti u najjačij ligi sveta, Keln peti u drugoj ligi po snazi, Bata prvak države koja je ekonomski jaka i redovno igraju u Evropi. Neće vama biti lako da podnesete sve poraze. A Partizan? Nisam opterećen, kako bude. A da bih se radovao da imamo Zvezdin žreb, pa bio bih budala, kao što ste vi, ali ja nisam u vašoj koži, iz koje se ne može, jer ceo Knin navija za vas. Da li ste bili u Kninu, i selima okolo-naokolo? Setite se filma Virgina, i golog kamena, i pesama Bore Drljače, oćemo li večeras na prelo... uz tabananje nogama, tap-tap-tap...

fancy

pre 6 godina

Ja sam licno ocekivao tj prizeljkivao sto atraktivniju grupu, zasto? Zato sto kad udjes na velika vrata kao covek onda nek bude spektakl i fanfare...puna Mara svaki put, zvucna imena i nek se igra muski pa sta bude! Partizanova grupa je utoliko mozda cak i teza jer "ne zvuci"...a svako moze da ih otrsi posebno napaljeni albanci, domacica Boysi a tek Kijev. Zvezda dobija dve kod kuce, sa Arsenalom nereseno a na strani mozda padne Bate cak...sa Kelnom klanje za bod. Partizan dobija samo Jang boys kod kuce, nereseno sa Skenderbeg i vrv Dinamom dok napolju sve gube

Dushke Köln

pre 6 godina

Rajn energi štadion i 10 soma cigana burazera.
Srušićemo Keln sa sve kelnerima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jako i do samog kraja, 25. avgust 2017 20:43)

Komentar objasnio, tako će da bude! ;-)

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

Ma vec je pao rekord protiv Krasnodara kad su nas napucali 7:0 u Rusiji. Ili bese nisu nego ste samo vi tako prognozirali? Ja vas i dalje cekam da objasnite kako ste omasili za Spartu i Krasnodar da ce da nas napucaju i spuste na zemlju.

20 kinte

pre 6 godina

@ igor
jesu, ali su dva od tri gola dali tako što je lopta izašla iz terena, naši neiskusno stali i desilo se šta se desilo. Sledeće dve godine smo bili mnogo namazaniji, verovatno i zbog toga, a inače, kada smo kod iskustva, ne bih da licitiram ali mislim da smo jedna od, ako ne i najmlađa ekipa koja je podigla ušatog uzevši prosek godina.

Dusan kg

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
(Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...

igor ns

pre 6 godina

@metall
Tacno tako. U zaustavnom vremenu su dali gol za prolaz. Sva 3 gola su dali u 2 poluvremenu. Ali iskreno, nismo mi u Bg bili bolji, cisto na lucidnost Deje....

metall

pre 6 godina

vn

Gledam te slike ispred ociju, evo citavih gotovo 30 godina kasnije. Jedna mala ispravka - Robijeva neverovatna sansa je bila pri stanju 2-0, i umesto da tada bude 2-1 i nas prolaz dalje, Nemci su u duboko zaustavnom vremenu dali treci gol i izbacili nas.

grobar

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.

nn

pre 6 godina

Secam se kradje u Kelnu... Plakao sam kao kiša. Bio sam dete.

Odlicna grupa. Opet cemo biti deo Evrope. Bar fudbalske, da ne zvuci kao neki kliše.

Partizan je prosao mnogo gore. Izuvace ih Albanci i Ukrajinci.
20 godina gledamo Azere, Kazahstance, Kiprane, Moldavce... u tim nekim pretkvalifikacijama.

Doata! Arsenal i Keln za promenu!

Ni Amer ni Rus

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..
(Edukovanje, 25. avgust 2017 21:31)

Edukovanje - BATE je redovan ucesnik.

mario

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi.
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48)
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.

analiticar_amater

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.
(grobar, 25. avgust 2017 21:22

Nismo mi bas Hamburg. A i tek im je pocetak sezone, dok Zvezda dodje na red mogu se uigrati i podici nivo igre.

Milan

pre 6 godina

teska grupa al sta je tu je. neka igraju fudbal pa sta bude. inace, ovo je drugorazredno evro takmicenje a oba nasa kluba presretna. eto na kojim nam granama fudbal danas. steta.

Марко

pre 6 godina

Ови из Арсенала већ спремају тројицу чувара за Савића. Енглези су то - традиција.

Mile

pre 6 godina

Köln je ekipa s kojim se svakako moze igrati, uz dobar pristup igri nece biti bauk. BATE, ne znam, moze se s njima, ovde smo u blagoj prednosti tamo 50-50. Arsenal je Arsenal, ali igrati fudbal, pa sta bude

vn

pre 6 godina

87. minut revanša u Kelnu, prva šansa za Zvezdu, kontra ugao - Prosinečki plasira loptu iskosa, vidim je kako ulazi u mrežu, skačem, to bi bilo 3:1 i prolaz, još nisam ni doskočio kad ugledah kako lopta "izlazi" iz mreže... ujutru sam video more sedih u levom zulufu, a imao sam tek 16. godina. Evo prilike da ga uteramo u mrežu kako valja ;)

Edukovanje

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..

Konzerva

pre 6 godina

Tada u Beogradu protiv Kelna,gol Savićevića za 2:0,bomba pod prečku,u revanšu kod prvog gola lopta bila u gol-autu,treći gol u zadnjim minutima,Šekularac je tada bio trener,kažnjen,posle utakmice vređao članove Kelna...

dovla

pre 6 godina

Ne treba napumpavati situaciju. Lopta je okrugla, svi smo ljudi od krvi i mesa i sve je moguce. Ne treba sad nazivati ovakve utakmice utakmicama godine i stavljati pritisak na momke. Ovo treba da bude normalna stvar da na Marakanu dolaze ovakvi klubovi. Nekad dobijes, nekad izgubis i sta je tu je, zivot ide dalje u svakom slucaju.

Ccc

pre 6 godina

"Preciznim centaršutom i volejem..." Izgleda da je Dule Savić u to doba bio užasno brz, pa je sam sebi centrirao i stigao da uhvati volej!

Delija

pre 6 godina

Dobar zreb.Da se tri puta napuni stadion i nema sta da se izgubi.Bolje ovo nego sto je groblje izvuklo.Niti love niti prolaz dalje, niti atraktivni protivnici

Ноле

pre 6 godina

Никад нисам видео да је џак пара дао гол.Јохан Кројф.И они ће проћи као руси све са својих 566 милиона евра номиналне вредности.

CiraPixi

pre 6 godina

Zreb kakav se samo pozeleti moze, da momci osete svetski fudbal.Arsenal ne moze da da vise od tri gola Zvezdi u Londonu i tako treba psihološki da se spremi ekipa, isto kao protiv Krasnodara.Hvala za spektakl u najavi, dugo smo čekali.Kanga kao Savicevic protiv Kelna i nema zime.Grupu ne moramo da prodjemo, uzivajmo, a sledece sezone, napad na LS.

CiraPixi

pre 6 godina

Zreb kakav se samo pozeleti moze, da momci osete svetski fudbal.Arsenal ne moze da da vise od tri gola Zvezdi u Londonu i tako treba psihološki da se spremi ekipa, isto kao protiv Krasnodara.Hvala za spektakl u najavi, dugo smo čekali.Kanga kao Savicevic protiv Kelna i nema zime.Grupu ne moramo da prodjemo, uzivajmo, a sledece sezone, napad na LS.

Delija

pre 6 godina

Dobar zreb.Da se tri puta napuni stadion i nema sta da se izgubi.Bolje ovo nego sto je groblje izvuklo.Niti love niti prolaz dalje, niti atraktivni protivnici

Ccc

pre 6 godina

"Preciznim centaršutom i volejem..." Izgleda da je Dule Savić u to doba bio užasno brz, pa je sam sebi centrirao i stigao da uhvati volej!

nn

pre 6 godina

Secam se kradje u Kelnu... Plakao sam kao kiša. Bio sam dete.

Odlicna grupa. Opet cemo biti deo Evrope. Bar fudbalske, da ne zvuci kao neki kliše.

Partizan je prosao mnogo gore. Izuvace ih Albanci i Ukrajinci.
20 godina gledamo Azere, Kazahstance, Kiprane, Moldavce... u tim nekim pretkvalifikacijama.

Doata! Arsenal i Keln za promenu!

Марко

pre 6 godina

Ови из Арсенала већ спремају тројицу чувара за Савића. Енглези су то - традиција.

Konzerva

pre 6 godina

Tada u Beogradu protiv Kelna,gol Savićevića za 2:0,bomba pod prečku,u revanšu kod prvog gola lopta bila u gol-autu,treći gol u zadnjim minutima,Šekularac je tada bio trener,kažnjen,posle utakmice vređao članove Kelna...

vn

pre 6 godina

87. minut revanša u Kelnu, prva šansa za Zvezdu, kontra ugao - Prosinečki plasira loptu iskosa, vidim je kako ulazi u mrežu, skačem, to bi bilo 3:1 i prolaz, još nisam ni doskočio kad ugledah kako lopta "izlazi" iz mreže... ujutru sam video more sedih u levom zulufu, a imao sam tek 16. godina. Evo prilike da ga uteramo u mrežu kako valja ;)

Ноле

pre 6 godina

Никад нисам видео да је џак пара дао гол.Јохан Кројф.И они ће проћи као руси све са својих 566 милиона евра номиналне вредности.

dovla

pre 6 godina

Ne treba napumpavati situaciju. Lopta je okrugla, svi smo ljudi od krvi i mesa i sve je moguce. Ne treba sad nazivati ovakve utakmice utakmicama godine i stavljati pritisak na momke. Ovo treba da bude normalna stvar da na Marakanu dolaze ovakvi klubovi. Nekad dobijes, nekad izgubis i sta je tu je, zivot ide dalje u svakom slucaju.

Mile

pre 6 godina

Köln je ekipa s kojim se svakako moze igrati, uz dobar pristup igri nece biti bauk. BATE, ne znam, moze se s njima, ovde smo u blagoj prednosti tamo 50-50. Arsenal je Arsenal, ali igrati fudbal, pa sta bude

analiticar_amater

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.
(grobar, 25. avgust 2017 21:22

Nismo mi bas Hamburg. A i tek im je pocetak sezone, dok Zvezda dodje na red mogu se uigrati i podici nivo igre.

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

Ma vec je pao rekord protiv Krasnodara kad su nas napucali 7:0 u Rusiji. Ili bese nisu nego ste samo vi tako prognozirali? Ja vas i dalje cekam da objasnite kako ste omasili za Spartu i Krasnodar da ce da nas napucaju i spuste na zemlju.

metall

pre 6 godina

vn

Gledam te slike ispred ociju, evo citavih gotovo 30 godina kasnije. Jedna mala ispravka - Robijeva neverovatna sansa je bila pri stanju 2-0, i umesto da tada bude 2-1 i nas prolaz dalje, Nemci su u duboko zaustavnom vremenu dali treci gol i izbacili nas.

igor ns

pre 6 godina

@metall
Tacno tako. U zaustavnom vremenu su dali gol za prolaz. Sva 3 gola su dali u 2 poluvremenu. Ali iskreno, nismo mi u Bg bili bolji, cisto na lucidnost Deje....

grobar

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.

Ni Amer ni Rus

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..
(Edukovanje, 25. avgust 2017 21:31)

Edukovanje - BATE je redovan ucesnik.

Dusan kg

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
(Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...

20 kinte

pre 6 godina

@ igor
jesu, ali su dva od tri gola dali tako što je lopta izašla iz terena, naši neiskusno stali i desilo se šta se desilo. Sledeće dve godine smo bili mnogo namazaniji, verovatno i zbog toga, a inače, kada smo kod iskustva, ne bih da licitiram ali mislim da smo jedna od, ako ne i najmlađa ekipa koja je podigla ušatog uzevši prosek godina.

Zlatko

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi. 
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48) 
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.
(mario, 25. avgust 2017 21:09)

Navijač Partizana i navijač Dinama se svađaju na vest o Zvezdi. :) Prvi je navijač Partizana, čim govori oni. Pokušava da omalovaži Zvezdu poredeći je sa Dinamom. Drugi je navijač Dinama, ali umesto da odgovori Partizanovcu, on proziva Zvezdu, iako sad niko od Zvezdaša nije spominjao njegov Dinamo. Mukice i jedni i drugi. Ovi prvi imaju samo jednu želju, da komšiji crkne krava. Čak ne ni krava, već komšija lično da ode na onaj svet. Ovi drugi dočekali da mačke nema pa misle da kolo vode. Deco draga (mislim na ovu dvojicu i njima slične), da se Zvezda sutra ugasi ili da postane stabilan drugoligaš kao Notingem Forest, vi i dalje nećete imati mira i proganjaće vas duhovi prošlosti. Dokle god nam ovakvi prvi prognoziraju nema zime za nas. Dokle god nam ovakvi drugi govore ono što i mi znamo, biće im teže da prihvate realnost kad se vratimo na staze na kojima smo bili. Čak i da se nikad ne vratimo i tada ćemo imati nešto što oni nikad neće.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bio u Kelnu tada, prebili Piksija od batina, svaki start krvnicki, igrali fenomenalno do prvog gola pa se pogubili. Robi zicer nije uterao, njihovi nas pre utakmice pljuckali sa gornjeg nivoa, a nasi poludeli pa kad smo krenuli u napad celu tribinu pocistili. Vojska posle dosla ali nas nije dirala nego samo njih vratila gore i postavila tampon zonu. Vratili se na Cavtat, bilo nevreme u Beogradu, carinik hajdukovac kaze 'prolazite, necu vas pitati nista, ajme kako ste bili dobri a ispadoste'.

analiticar_amater

pre 6 godina

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 26. avgust 2017 08:38)

Kad vec brojis sudijske greske onda oduzmi Krasnodaru gol posle auta ili gol iz nepostojeceg penala u Beogradu. Dali smo i mi njima 4 komada i prosli dalje. Dakle objasni ti sad meni zasto nas ni Sparta ni Krasnodar nisu spustili na zemlju sa po 5:0 kako ste vi grobari to pricali? Nije valjda da lose prognozirate? Vi od Olimpijakosa primili 5 komada a citajuci vase komentare covek bi pomislio da ste vi njima dali toliko. Maltezani su nam bili pripremne utakmice i to bukvalno, a na toj istoj Malti ste vi cak i izgubili, ako nisi zaboravio na mocnu Sliemu. Niko nije ni rekao da cemo pobediti Arsenal, ali vi ste pricali svasta, pa evo i dalje pitam, sta je bilo sa spustanjem na zemlju protiv Krasnodara i Sparte i sta je bilo sa vasim dranjem Olimpijakosa? Vi koji gledate tu Evropu citavu deceniju ste jos manje svesni od nas jer izjavljujete neverovatne gluposti i ne mozete da pogodite nista sto prognozirate. Ostaje vam za utehu nepriznati gol Ristica i sada se time tesite posto ste bili ubedjeni da cemo da puknemo.

Dushke Köln

pre 6 godina

Rajn energi štadion i 10 soma cigana burazera.
Srušićemo Keln sa sve kelnerima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jako i do samog kraja, 25. avgust 2017 20:43)

Komentar objasnio, tako će da bude! ;-)

mario

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi.
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48)
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.

Milan

pre 6 godina

teska grupa al sta je tu je. neka igraju fudbal pa sta bude. inace, ovo je drugorazredno evro takmicenje a oba nasa kluba presretna. eto na kojim nam granama fudbal danas. steta.

Edukovanje

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..

Nemanja

pre 6 godina

Nasa grupa je super. Stari rivali, zvucna imena. Pa meni je i mesto CZV uz Engleze i Nemce u Evropi, Bate je isto dobra i dokazana ekipa, pravi predstavnik istocne Evrope. Pa ja vise volim Arsenal i Keln, nego Salcburg npr. Grupa je super, prava povratnicka.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Zašto nije imala sreće?? Ako tako gledamo onda ne treba ni igrati uopšte!! Arsenal je favorit, i njemu ide prvo mesto, ali sa Bate i Kölnom možemo da igramo. Eno Köln je večeras puko kući od HSV-a koji se godinama bori za opstanak. Nije Köln Bayern ili Borrusia!! Igrajte kao sinoć i rezultati neće izostati. Ubrzo će i Jovičić da se oporavi tako da ćemo biti još jači!! A ko misli da je bolji moraće to na Marakani da dokaže!!

zz top

pre 6 godina

Kaze jedan ovde da CE biti 9-0 za arsenal da da da, tako ste pricali I za spartu da CE dati zvezdi 10 golova, a vidi Ko IDE dalje a Ko sjedi kuci sada,

Dejan

pre 6 godina

@ analiticar_amater: "Nismo mi bas Hamburg." Taj Hamburg prosle sezone samo sto nije otisao u 2. Bundesligu. Toliko o njima. E sad sto su pobedili u Kelna je njihova cast i govori vise o Kelnu, koji ce da bude protivnik Zvezde. Tako da se nikad ne zna. Lepo neko rece, lopta je okrugla.

beki

pre 6 godina

odlicne ekipe dobili
zvucne a ne puno zainteresovane za ovaj nivo takmicenja
tu je opasan bate i keln
ja zalim sto moj partizan ima tako neinteresantne ekipe

fancy

pre 6 godina

Ja sam licno ocekivao tj prizeljkivao sto atraktivniju grupu, zasto? Zato sto kad udjes na velika vrata kao covek onda nek bude spektakl i fanfare...puna Mara svaki put, zvucna imena i nek se igra muski pa sta bude! Partizanova grupa je utoliko mozda cak i teza jer "ne zvuci"...a svako moze da ih otrsi posebno napaljeni albanci, domacica Boysi a tek Kijev. Zvezda dobija dve kod kuce, sa Arsenalom nereseno a na strani mozda padne Bate cak...sa Kelnom klanje za bod. Partizan dobija samo Jang boys kod kuce, nereseno sa Skenderbeg i vrv Dinamom dok napolju sve gube

Miki kontiki

pre 6 godina

Ја не мислим да није имала среће, а ево и зашто. Само са великим и јаким клубовима можете да напредујете и видите где објективно припадате. Наравно, тешко је поверовати да би Звезда могла овде да прође, али оно што је најбитније јесте, како ће и на који начин да пружи отпор? Да ли ће да изгуби са голом, два разлике, или ће да губи катастрофалним резултатима.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Jel može analiza koliko vredi skenderbeu.?
groblje ih se plaši.
zvezda jedva čeka slavna imena , povratak u svoje društvo.

Mikii

pre 6 godina

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...
(Dusan kg, 25. avgust 2017 23:19)

Ali ste zato vi Real Madrid u Evropi. Tako je, reci im.

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Sta ja mislim ? Mislim da cemo gledati i jedne i druge na prolece :).Mogu i Z i P da prodju grupu ako budu igrali kao i do sad.

Rakić N.

pre 6 godina

Sto pisete da nije imala sreće, to su gluposti plasirane od strane kukavica. Bogu hvala pa nam dolaze jaki klubovi jerbo 10 godina nas nije bilo nigde, bice atraktivne utakmice. Hvala za objavu komentara. Pozzz...

nista o nicemu

pre 6 godina

cigani spremajte se 16.maja igramo finale u lionu ;)
(more su koke, 26. avgust 2017 02:03)

Hahha, vidimo se. Moramo i Stojketa da izbacimo, i on je bivsi kao Plavsic i Ristic, kad smo krenuli nema smisla da prekidamo.

Mi Lale navijamo za nas i naša kuće, okrečene i bogate

pre 6 godina

Šta ti je mazohizam: srećni što su dobili Engleze, Nemce i Bele Ruse, a bili bi nesrećni da igraju sa Ukrajincima, Švajcarcima i Albancima. Arsen peti u najjačij ligi sveta, Keln peti u drugoj ligi po snazi, Bata prvak države koja je ekonomski jaka i redovno igraju u Evropi. Neće vama biti lako da podnesete sve poraze. A Partizan? Nisam opterećen, kako bude. A da bih se radovao da imamo Zvezdin žreb, pa bio bih budala, kao što ste vi, ali ja nisam u vašoj koži, iz koje se ne može, jer ceo Knin navija za vas. Da li ste bili u Kninu, i selima okolo-naokolo? Setite se filma Virgina, i golog kamena, i pesama Bore Drljače, oćemo li večeras na prelo... uz tabananje nogama, tap-tap-tap...

todor

pre 6 godina

@analiticar_amater Pa nije vam dao tamo Krasnodar 7 komada ali vam je dao 4 (jedan cista nepriznat) a u dve utakmice 5. Vama je i Florijana sa Malte, poluamaterska ekipa dala 3 komada ako se ne varam.

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.

sv sava

pre 6 godina

ljudi ne primajte se, kakav dug da vratimo. pa Keln ce da nas vrati na fabricka podesavanja gore nego Arsenal koji ce da dozira i rutinski pobedi.

Lokacija

pre 6 godina

I treba što atraktivnija grupa za CZ,pošto svakih 10 godina vide Evropu dajte da cirkus liči na nešto,sreća vaša da nije bio peti šešir inače bi bili u šestom...

mario

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi.
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48)
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.

Milan

pre 6 godina

teska grupa al sta je tu je. neka igraju fudbal pa sta bude. inace, ovo je drugorazredno evro takmicenje a oba nasa kluba presretna. eto na kojim nam granama fudbal danas. steta.

Mi Lale navijamo za nas i naša kuće, okrečene i bogate

pre 6 godina

Šta ti je mazohizam: srećni što su dobili Engleze, Nemce i Bele Ruse, a bili bi nesrećni da igraju sa Ukrajincima, Švajcarcima i Albancima. Arsen peti u najjačij ligi sveta, Keln peti u drugoj ligi po snazi, Bata prvak države koja je ekonomski jaka i redovno igraju u Evropi. Neće vama biti lako da podnesete sve poraze. A Partizan? Nisam opterećen, kako bude. A da bih se radovao da imamo Zvezdin žreb, pa bio bih budala, kao što ste vi, ali ja nisam u vašoj koži, iz koje se ne može, jer ceo Knin navija za vas. Da li ste bili u Kninu, i selima okolo-naokolo? Setite se filma Virgina, i golog kamena, i pesama Bore Drljače, oćemo li večeras na prelo... uz tabananje nogama, tap-tap-tap...

todor

pre 6 godina

@analiticar_amater Pa nije vam dao tamo Krasnodar 7 komada ali vam je dao 4 (jedan cista nepriznat) a u dve utakmice 5. Vama je i Florijana sa Malte, poluamaterska ekipa dala 3 komada ako se ne varam.

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.

Lokacija

pre 6 godina

I treba što atraktivnija grupa za CZ,pošto svakih 10 godina vide Evropu dajte da cirkus liči na nešto,sreća vaša da nije bio peti šešir inače bi bili u šestom...

Delija

pre 6 godina

Dobar zreb.Da se tri puta napuni stadion i nema sta da se izgubi.Bolje ovo nego sto je groblje izvuklo.Niti love niti prolaz dalje, niti atraktivni protivnici

CiraPixi

pre 6 godina

Zreb kakav se samo pozeleti moze, da momci osete svetski fudbal.Arsenal ne moze da da vise od tri gola Zvezdi u Londonu i tako treba psihološki da se spremi ekipa, isto kao protiv Krasnodara.Hvala za spektakl u najavi, dugo smo čekali.Kanga kao Savicevic protiv Kelna i nema zime.Grupu ne moramo da prodjemo, uzivajmo, a sledece sezone, napad na LS.

sv sava

pre 6 godina

ljudi ne primajte se, kakav dug da vratimo. pa Keln ce da nas vrati na fabricka podesavanja gore nego Arsenal koji ce da dozira i rutinski pobedi.

Edukovanje

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..

Dusan kg

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
(Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...

nn

pre 6 godina

Secam se kradje u Kelnu... Plakao sam kao kiša. Bio sam dete.

Odlicna grupa. Opet cemo biti deo Evrope. Bar fudbalske, da ne zvuci kao neki kliše.

Partizan je prosao mnogo gore. Izuvace ih Albanci i Ukrajinci.
20 godina gledamo Azere, Kazahstance, Kiprane, Moldavce... u tim nekim pretkvalifikacijama.

Doata! Arsenal i Keln za promenu!

analiticar_amater

pre 6 godina

Mislim da će ovo biti obaranje rekorda po broju postignutih golova u Londonu...9:0 za Arsenal...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rafet, 25. avgust 2017 22:48)

Ma vec je pao rekord protiv Krasnodara kad su nas napucali 7:0 u Rusiji. Ili bese nisu nego ste samo vi tako prognozirali? Ja vas i dalje cekam da objasnite kako ste omasili za Spartu i Krasnodar da ce da nas napucaju i spuste na zemlju.

vn

pre 6 godina

87. minut revanša u Kelnu, prva šansa za Zvezdu, kontra ugao - Prosinečki plasira loptu iskosa, vidim je kako ulazi u mrežu, skačem, to bi bilo 3:1 i prolaz, još nisam ni doskočio kad ugledah kako lopta "izlazi" iz mreže... ujutru sam video more sedih u levom zulufu, a imao sam tek 16. godina. Evo prilike da ga uteramo u mrežu kako valja ;)

fancy

pre 6 godina

Ja sam licno ocekivao tj prizeljkivao sto atraktivniju grupu, zasto? Zato sto kad udjes na velika vrata kao covek onda nek bude spektakl i fanfare...puna Mara svaki put, zvucna imena i nek se igra muski pa sta bude! Partizanova grupa je utoliko mozda cak i teza jer "ne zvuci"...a svako moze da ih otrsi posebno napaljeni albanci, domacica Boysi a tek Kijev. Zvezda dobija dve kod kuce, sa Arsenalom nereseno a na strani mozda padne Bate cak...sa Kelnom klanje za bod. Partizan dobija samo Jang boys kod kuce, nereseno sa Skenderbeg i vrv Dinamom dok napolju sve gube

Ni Amer ni Rus

pre 6 godina

Arsenal je igrao finale oba evropski takmičenja gde su izgubili od Barselone 2-1 2005/06 u ligi evropi su izgubili od Galate na penale a poznato da je dosta poznatih imena prošlo u taj klub. Tako da neupotpunosti tačna informacija što se tiče igranja njihovog u Evropi. Keln iz Nemačke lige je igrao isto finale lige evrope 1986 godine kad je izgubio od Reala 5-1 dok za Bate vrlo skromna Beloruska ekipa koja ništa nije nikad u evropi uradila tj učestovala..
(Edukovanje, 25. avgust 2017 21:31)

Edukovanje - BATE je redovan ucesnik.

Ccc

pre 6 godina

"Preciznim centaršutom i volejem..." Izgleda da je Dule Savić u to doba bio užasno brz, pa je sam sebi centrirao i stigao da uhvati volej!

analiticar_amater

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.
(grobar, 25. avgust 2017 21:22

Nismo mi bas Hamburg. A i tek im je pocetak sezone, dok Zvezda dodje na red mogu se uigrati i podici nivo igre.

Ноле

pre 6 godina

Никад нисам видео да је џак пара дао гол.Јохан Кројф.И они ће проћи као руси све са својих 566 милиона евра номиналне вредности.

grobar

pre 6 godina

prvo poluvreme keln gubi od hamburga 2:0. ništa nisu pokazali, igraju fizički fudbal. šuplja sredina i odbrana, napad jalov. ovo možete da dobijete i u gostima.

Mile

pre 6 godina

Köln je ekipa s kojim se svakako moze igrati, uz dobar pristup igri nece biti bauk. BATE, ne znam, moze se s njima, ovde smo u blagoj prednosti tamo 50-50. Arsenal je Arsenal, ali igrati fudbal, pa sta bude

Dushke Köln

pre 6 godina

Rajn energi štadion i 10 soma cigana burazera.
Srušićemo Keln sa sve kelnerima!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jako i do samog kraja, 25. avgust 2017 20:43)

Komentar objasnio, tako će da bude! ;-)

dovla

pre 6 godina

Ne treba napumpavati situaciju. Lopta je okrugla, svi smo ljudi od krvi i mesa i sve je moguce. Ne treba sad nazivati ovakve utakmice utakmicama godine i stavljati pritisak na momke. Ovo treba da bude normalna stvar da na Marakanu dolaze ovakvi klubovi. Nekad dobijes, nekad izgubis i sta je tu je, zivot ide dalje u svakom slucaju.

Konzerva

pre 6 godina

Tada u Beogradu protiv Kelna,gol Savićevića za 2:0,bomba pod prečku,u revanšu kod prvog gola lopta bila u gol-autu,treći gol u zadnjim minutima,Šekularac je tada bio trener,kažnjen,posle utakmice vređao članove Kelna...

20 kinte

pre 6 godina

@ igor
jesu, ali su dva od tri gola dali tako što je lopta izašla iz terena, naši neiskusno stali i desilo se šta se desilo. Sledeće dve godine smo bili mnogo namazaniji, verovatno i zbog toga, a inače, kada smo kod iskustva, ne bih da licitiram ali mislim da smo jedna od, ako ne i najmlađa ekipa koja je podigla ušatog uzevši prosek godina.

Zlatko

pre 6 godina

Steta nemogu postaviti neki rekord tipa dinamo z. 0 golova u grupi. 
(Ali ga mogu izjednaciti, 25. avgust 2017 20:48) 
Vas rekord je neoboriv deset godina ne vidjeti Europe.
(mario, 25. avgust 2017 21:09)

Navijač Partizana i navijač Dinama se svađaju na vest o Zvezdi. :) Prvi je navijač Partizana, čim govori oni. Pokušava da omalovaži Zvezdu poredeći je sa Dinamom. Drugi je navijač Dinama, ali umesto da odgovori Partizanovcu, on proziva Zvezdu, iako sad niko od Zvezdaša nije spominjao njegov Dinamo. Mukice i jedni i drugi. Ovi prvi imaju samo jednu želju, da komšiji crkne krava. Čak ne ni krava, već komšija lično da ode na onaj svet. Ovi drugi dočekali da mačke nema pa misle da kolo vode. Deco draga (mislim na ovu dvojicu i njima slične), da se Zvezda sutra ugasi ili da postane stabilan drugoligaš kao Notingem Forest, vi i dalje nećete imati mira i proganjaće vas duhovi prošlosti. Dokle god nam ovakvi prvi prognoziraju nema zime za nas. Dokle god nam ovakvi drugi govore ono što i mi znamo, biće im teže da prihvate realnost kad se vratimo na staze na kojima smo bili. Čak i da se nikad ne vratimo i tada ćemo imati nešto što oni nikad neće.

Nemanja

pre 6 godina

Nasa grupa je super. Stari rivali, zvucna imena. Pa meni je i mesto CZV uz Engleze i Nemce u Evropi, Bate je isto dobra i dokazana ekipa, pravi predstavnik istocne Evrope. Pa ja vise volim Arsenal i Keln, nego Salcburg npr. Grupa je super, prava povratnicka.

analiticar_amater

pre 6 godina

Tako da stvarno ne znam zasto se zanosite, vi niste svesni sta znaci igrati sa premijerligasem i bundesligasem. Evropu niste videli citavu deceniju.

Partizan je onomad u Ligi Sampiona sa Stanojem kad smo bili brutalno jaki primio na JNA ako se ne varam 3 komada od Arsenala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (todor, 26. avgust 2017 08:38)

Kad vec brojis sudijske greske onda oduzmi Krasnodaru gol posle auta ili gol iz nepostojeceg penala u Beogradu. Dali smo i mi njima 4 komada i prosli dalje. Dakle objasni ti sad meni zasto nas ni Sparta ni Krasnodar nisu spustili na zemlju sa po 5:0 kako ste vi grobari to pricali? Nije valjda da lose prognozirate? Vi od Olimpijakosa primili 5 komada a citajuci vase komentare covek bi pomislio da ste vi njima dali toliko. Maltezani su nam bili pripremne utakmice i to bukvalno, a na toj istoj Malti ste vi cak i izgubili, ako nisi zaboravio na mocnu Sliemu. Niko nije ni rekao da cemo pobediti Arsenal, ali vi ste pricali svasta, pa evo i dalje pitam, sta je bilo sa spustanjem na zemlju protiv Krasnodara i Sparte i sta je bilo sa vasim dranjem Olimpijakosa? Vi koji gledate tu Evropu citavu deceniju ste jos manje svesni od nas jer izjavljujete neverovatne gluposti i ne mozete da pogodite nista sto prognozirate. Ostaje vam za utehu nepriznati gol Ristica i sada se time tesite posto ste bili ubedjeni da cemo da puknemo.

metall

pre 6 godina

vn

Gledam te slike ispred ociju, evo citavih gotovo 30 godina kasnije. Jedna mala ispravka - Robijeva neverovatna sansa je bila pri stanju 2-0, i umesto da tada bude 2-1 i nas prolaz dalje, Nemci su u duboko zaustavnom vremenu dali treci gol i izbacili nas.

igor ns

pre 6 godina

@metall
Tacno tako. U zaustavnom vremenu su dali gol za prolaz. Sva 3 gola su dali u 2 poluvremenu. Ali iskreno, nismo mi u Bg bili bolji, cisto na lucidnost Deje....

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

Jel može analiza koliko vredi skenderbeu.?
groblje ih se plaši.
zvezda jedva čeka slavna imena , povratak u svoje društvo.

zz top

pre 6 godina

Kaze jedan ovde da CE biti 9-0 za arsenal da da da, tako ste pricali I za spartu da CE dati zvezdi 10 golova, a vidi Ko IDE dalje a Ko sjedi kuci sada,

beki

pre 6 godina

odlicne ekipe dobili
zvucne a ne puno zainteresovane za ovaj nivo takmicenja
tu je opasan bate i keln
ja zalim sto moj partizan ima tako neinteresantne ekipe

Марко

pre 6 godina

Ови из Арсенала већ спремају тројицу чувара за Савића. Енглези су то - традиција.

Miki kontiki

pre 6 godina

Ја не мислим да није имала среће, а ево и зашто. Само са великим и јаким клубовима можете да напредујете и видите где објективно припадате. Наравно, тешко је поверовати да би Звезда могла овде да прође, али оно што је најбитније јесте, како ће и на који начин да пружи отпор? Да ли ће да изгуби са голом, два разлике, или ће да губи катастрофалним резултатима.

Mikii

pre 6 godina

A prosle sezone vama i arsenu vengeru Bajern dao 15 komada,5-1,5-1.1-5,budi siguran da Zvezda nece da dozivi takvu bruku i sramotu,arsenal je nula i u svojoj zemlji,a tek u Evropi...
(Dusan kg, 25. avgust 2017 23:19)

Ali ste zato vi Real Madrid u Evropi. Tako je, reci im.

Dejan

pre 6 godina

@ analiticar_amater: "Nismo mi bas Hamburg." Taj Hamburg prosle sezone samo sto nije otisao u 2. Bundesligu. Toliko o njima. E sad sto su pobedili u Kelna je njihova cast i govori vise o Kelnu, koji ce da bude protivnik Zvezde. Tako da se nikad ne zna. Lepo neko rece, lopta je okrugla.

Rakić N.

pre 6 godina

Sto pisete da nije imala sreće, to su gluposti plasirane od strane kukavica. Bogu hvala pa nam dolaze jaki klubovi jerbo 10 godina nas nije bilo nigde, bice atraktivne utakmice. Hvala za objavu komentara. Pozzz...

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Sta ja mislim ? Mislim da cemo gledati i jedne i druge na prolece :).Mogu i Z i P da prodju grupu ako budu igrali kao i do sad.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Zašto nije imala sreće?? Ako tako gledamo onda ne treba ni igrati uopšte!! Arsenal je favorit, i njemu ide prvo mesto, ali sa Bate i Kölnom možemo da igramo. Eno Köln je večeras puko kući od HSV-a koji se godinama bori za opstanak. Nije Köln Bayern ili Borrusia!! Igrajte kao sinoć i rezultati neće izostati. Ubrzo će i Jovičić da se oporavi tako da ćemo biti još jači!! A ko misli da je bolji moraće to na Marakani da dokaže!!

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bio u Kelnu tada, prebili Piksija od batina, svaki start krvnicki, igrali fenomenalno do prvog gola pa se pogubili. Robi zicer nije uterao, njihovi nas pre utakmice pljuckali sa gornjeg nivoa, a nasi poludeli pa kad smo krenuli u napad celu tribinu pocistili. Vojska posle dosla ali nas nije dirala nego samo njih vratila gore i postavila tampon zonu. Vratili se na Cavtat, bilo nevreme u Beogradu, carinik hajdukovac kaze 'prolazite, necu vas pitati nista, ajme kako ste bili dobri a ispadoste'.

nista o nicemu

pre 6 godina

cigani spremajte se 16.maja igramo finale u lionu ;)
(more su koke, 26. avgust 2017 02:03)

Hahha, vidimo se. Moramo i Stojketa da izbacimo, i on je bivsi kao Plavsic i Ristic, kad smo krenuli nema smisla da prekidamo.