Sreda, 23.08.2017.

13:00

Zvezda na dva kanala, šampion bez prenosa

Crvena zvezda i Partizan, dva najveća srpska kluba, u četvrtak igraju odlučujuće utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: B92

Zvezda na dva kanala, šampion bez prenosa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

517 Komentari

Sortiraj po:

brm

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57)

Tvoj komentar je slika i prilika Srbije i zašto nam je tako kako nam je. "Labudovo jezero" je predivan balet. Možda bi trebalo da ga odgledaš bar jednom. ;)

Zaza

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57) # Link komentara

Bolje Labudovo jezero, nego onu propagandu antifudbala.

Mile

pre 6 godina

Ne vidim cemu tolika galama? Pa ima dosta sportskih kanala i oni ce prenositi Partizana. E sada sto nije na RTS-u vec na nekom drugom nije razlog za pljuvanje. Sve zavisi od toga koliko su para trazili Madjari. Sigurno su trazili dosta, pa nema prenosa.

GdeProblem

pre 6 godina

I sta je cudno,pusta se ekipa koja ima 70% navijaca u tom slucaju. Pa Zvezda obara rekorde gladanosti u direktnim prenosima,ne Partizan. Cisto kao suza. Neka svako podje od sebe i postavi se u slicnoj situaciji svog posla.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
 (hmm, 23. avgust 2017 17:21)

A taman obrisali suze.

Pop

pre 6 godina

DISKRIMINACIJA klasicna.
Drzava koja ovako diskriminise svog sampiopna mora biti poslednja u Evropi po mnogim parametrima.
Nadam se da ce obe nase ekipe proci dalje.
Svi oni koji odlucuju o prenosima da budu malo profesionalni a ne sa najnizim strastima. Ne odlucuje se da li prenositi crvenu zvezdu ili partizan vec sampiona drzave ili vicesampiona.

Капетан Немо

pre 6 godina

Могао је РТС да покуша да организује комбиновани пренос. Преклапало би се само друго полувреме Партизана са првим полувременом Звезде. Осим тога има РТС и 3. канал. Додуше, то је канал културе али су могли да уступе термин за једну од утакмица. Неће култура нигде побећи а и на полувремену би могли да пусте класичну музику - то би било занимљиво.
Чиними се да су сви овде заборавили на одбојкаше!? Ти момци нас врло често обрадују медаљама са велиих европских и светских такмичења, боре се свим срцем за своју земљу Србију и не траже никакве привилегије. Цело лето су ангажовани у репрезентацији, што у Светској лиги што на припремама за Европско првенство, и сада кад почиње, за њих, најважније такмичење ове године, РТС их ,,шутне'' на други канал. Одбојкаши (и одбојкашице) су, без дилеме, заслужили да буду на првом каналу, а ови што играју квалификације другоразредног европског такмичења нека се преклапају на другом.
Сада се поставља питање покретања четвртог канала РТС-а који би био посвећен искључиво спорту. Несумњиво смо спортска нација и волимо спорт па би један такав канал имао смисла и можда имао чак и завидну гледаност. Ако је трећи канал посвећен искључиво култури а комерцијално је потпуно неисплатив, зашто онда не би постојао и канал спорта који би био бар делимично исплатив? На том каналу би могли да се промовишу, пре свега, спортови који нису баш гледани и заступљени у медијима. Пре свега мислим на женски спорт, појединачне спортове, домаће лиге (и женске и мушке), а успут и преносе неких значајнијих такмичења или утакмица. РТС-у не трба да буде на уму само гледаност неког програма него и да афирмише неке друге вредности које нису баш исплативе. Невероватно је, на пример, да Србија има светског шампиона у рвању а да ми нисмо гледали чак ни финале на РТС-у, а велика већина грађана Србије није ни знала да се такмичење уопште одвија и где!? Евентуални четврти канал РТС-а би све то могао да покрије.
Да не буде збуне, волео бих да и Партизан и Звезда прођу у групну фазу Лиге Европе и да обе екипе буду преношене на РТС-у, али ми је било која репрезентација дража и пре бих гледао одбојкашку репрезентацију него моју Звезду.
Волим Звезду али Србију волим више!
Напред Звездо!!! До Лиге Европе!!!
Напред Србијо!!! До медаље!!!

Strasne stvari

pre 6 godina

Vrhunac licemerja je kad prozivas Partizan za 1 milion evra dok je Zvezdi u istim periodu upumpano 60 miliona i obrisano jos 20.Ali kada vidimo sa koje strane dolaze prozivke nismo uopste iznenadjeni,ne zovu ih dzabe kako ih zovu.

dragan

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.
(dr fritz, 23. avgust 2017 17:57)

Tako je,dajte velikane evropskog fudbala,patlidzan,fljamurtari,ael,tikve,sume,vodoinstalatere iz Irske...

ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

pre 6 godina

Vi koji jurite internet link, jer nemate Arenu, ovde mozete pratiti u sjajnoj rezlouciji. Madjarska TV online.

Kanal je M4

http://www.mediaklikk.hu/musorujsag/

Srecno za Partizan, ali i za Zvezdu...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

Ovo je fenomenalno!
M4 SPORT u pristojnoj rezoluciji (480p), ovde se gleda Partizan sutra!
Veliko hvala i veliki pozdrav!

hmm

pre 6 godina

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...
(hmm..., 23. avgust 2017 17:33)

Hahah...ma burazeru,ja pričam o negledljivosti vaše igre...onde ništa nije bilo tvrdo već očajno...Dok je Zvezdina bila i dinamična i tvrda i puna golova,sve što vaša nije.
Uz to,ne kažem da vaša utakmica ne treba da se prenosi...itekako treba i ovde niko od zvezdinih navijača ne kaže da ne treba.Vi pričate da naša ne treba,zato što ste vi šampioni,zato što samo vi igrate evropu,bla bla bla...
Vama smeta Zvezda...nama ne smeta Partizan...
Uostalom evo informacije da će Arena da vam prenosi utakmicu ali to je nebitno jer ćete da gledate Zvezdu i da se nasladjujete...eej,znamo se ;)

jashtaman

pre 6 godina

Da radite na nekoj televiziji,da li bi prenosili Zvezdu ili Partizan?
Preuzimanje prenosa iz inostranstva,dodatni trosak. Zvezdu ce da gleda(realno),mnoooogo vise ljudi,sto znaci da reklame za vreme utakmice televizija moze dobro da naplati.
Ne zelim da prozivam niti bilo sta,ali samo realno,Zvezda ima mnogo vise navijaca. Ne pravite partizanovci moji,uvek zrtve od samih sebe,ugusicete se u mrznji.
A na kraju ce prenosa verovatno biti,kao i uvek. Ali eto vama prilike da malo kmecite po netu,ali je bitno da na svom stadionu ne mozete dve utakmice da spojite sa publikom.
Zvezda,Uefa,Vucic,svi su protiv vas...
umesto da pogledate ko vam vodi klub i da to resite,vi kmecite na rts.
Nadam se da cete proci dalje,jer ko zna ko ce vam biti kriv ako ispadnete....

Mz/x

pre 6 godina

Vi pametni koji se žalite da RTS nije emitovao utakmicu Florijana-C.Zvezda da li znate da sa te utakmice uopšte nije bilo prenosa, pa samim tim RTS nije imao šta da preuzme.

Realno

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 23. avgust 2017 16:30)

Ove godine ces gledati svoj mali klub jos u nedelju protiv nekog evropskog kluba i nema vise...i jos dva puta na prolece i to vam je za ovu sezonu.Naredne sezone opet prva bez publike u kvalifikacijama za LE,i vec u drugoj,kad istekne kazna,bice cao i za tu sezonu.Jedino ako mislis da je Nikolic jos vas trener,pa mozes njega da gledas jos 6 utakmica ove jeseni u Evropi.

hmm...

pre 6 godina

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu? 
Po tome što je Partizan šampion? 
Zvučniji protivnik? 
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu? 
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
(hmm, 23. avgust 2017 17:21)

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...

dragan

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najboli je opancarev lepak, 23. avgust 2017 17:24)

Pa lako je vama bilo od 90-ih,Miko darivao sakom i kapom,Teleoptik i novac iz budzeta koliko god treba pa do Toleta koji vam je platio najbolju travu za teren. Ali to nisu bili dvostruki arsini nikako,to je bilo normalno za taj period od dve decenije

Smederevac

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

U veliko si zabludi.Partizan je jedini klub koji nas predstavlja u Evropi i to vec deceniju.Zato je zasluzio sve privilegije.Jednostavno ljudi se plase za svoj posao i na ovakav nacin zele da ga sacuvaju,dodvoravaju se doticnom i njegovoj mezimici.JAD I BEDA.

pustos

pre 6 godina

napredni rts napredna urednica...
kaze ima dva kanala a u stvari postoje prakticno 4 ( HD i rts3) i mnogi phta do sad su prenosili emitovali potpuno razlicit program na svim kanalima

jedno kaze drugo realnost to vec lici na vodju , zar ne?

ilke kv

pre 6 godina

ima utakmica na Areni 1 Videoton-Partizan, upravo procital na vestima Blica. I drago mi je zbog toga iako sam navijac Zvezde. Jer ne bi bilo fer da samo Zvezdu prenose. Zelim i Zvezdi i Partizanu da prodju sutra.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Objektivno je da budu oba prenosa, ali je objektivno i da Zvezda treba sa ima prednost uvek. Ovi sto kukaju kao narikace i krive biu, ciu, av i sve zivo moraju znati da ni Atletiko ne moze da kuka i vice "hocemo ravnopravno i sve kao Real". Ali me odusevio onaj sto voli musemu i smatra je trofejom, u salu bi je nosio:-)

čovek

pre 6 godina

Za Džonija i njemu slične...
Ne prenosi se međunarodna utakmica klubova svoje zemlje zbog snage protivnika ve? zbog svojih timova.
Ja kao navijač Partizana želim i Zvezdi sutra prolaz u Ligu. Gde god nas je sto vise, bolje je. A glupava saopstenja sa RTS ne komentarisem.

Jova

pre 6 godina

Arena sport je obezbedila prenos na svom prvom kanalu.molim vas da prekinete sa tom kuknjavom vise.setite se lprosle godine.zvezdu je samo Sk prenosio i niko vise a partizan i rts i arena.zato budite malko realni a ne samo po navici da kukate i naricete ko zadusne babe.cao

misko

pre 6 godina

Ja ne znas sta vi hocete ako nema mogucnosti za prenos nema jer verovatno su Madjari nemaju mogucnost da instaliraju opremu za to,jedino da skupe pare da se poslaje ekima RTS sa reportaznim kolima i da se tamo instalira operema,pa ni Arena ne prenosi..a koliko vidim nema je ni u najavi na strimu preko interneta..madjari su tako odlucili da ne instaliraju opremu za prenos i tu se vise nista ne moze ..sem ako ne odluce sutra drugacije..i utakmica se ne igra u Budimpesti..nego u nekom malo gradu i verovatno je to problem...

OVDE PRENOS

pre 6 godina

Braco Partizanovci, ovde ce biti prenos..kompjutere u ruke , pa na gledanje...

http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sta reci o RTS-u bezvrednom, a da vec nije izreceno..? Totalno neupotrebljiva medijska kuca...kome i cemu sluzi samo Bog zna.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim

max

pre 6 godina

Cekaj malo,interesovanje za Zvezdu je toliko da vise nema karti na blagajnama..50 000 ljudi ce biti na stadionu a mi koji nismo uspeli da nabavimo kartu treba da blejimo u prazno jer ne mozemo gledati na stadionu? Ne gospodo bacaci flasa i topovskih udara,niste interesantni a mi prosli-ne prosli,opet smo gledaniji od vas i sto se pre naviknete da je tako,bice vam lakse jer prvi put je uvek najteze ;) Dosta su nama oduzimani termini zbog antifudbala koji igraju oni sa druge strane brda.

Nikola

pre 6 godina

Dajte bre ljudi kakva odbojka. Totalno nevazan mec u grupnoj fazi. Nek Partizan bude na prvom a Zvezda na drugom. Nije fer prema navijacima Partizana. Zeleo bih da i moja Zvezda i Partizan prodju dalje i da u petak cekamo zreb u Nionu svi zajedno! Srecno momcima sutra na terenu. Sportski pozdrav!

muftija delija

pre 6 godina

vučić,vesić,čović,mali,terzić,na jednoj strani i ti me pitaš za koga navijam....
da li je bar malo jasno ovo oko prenosa?

partizan

pre 6 godina

Džaba otete titule, narod zna ko igra bolji fudbal.
(Vuk, 23. avgust 2017 17:16)
Nije oteta vec ste vi nesposobni.A u derbijima vas je Partizan odrao prosle godine

ford

pre 6 godina

Ako Zvezda ispadne a Partizan prodje,voleo bih da bude u grupi sa Krasnodarom pa da uvidite razliku..!!Po kvalitetu prikazanog fudbala,zali boze sto ce jedan od ova dva kluba (Par vs Vid) da prodje dalje!!Rts treba da prenosi duel realno,ali posle onog mazohizma koji sam priredio sebi tako sto sam odgledao CELU utakmicu,ovog puta bih odustao od tog zadovoljstva!!

dr fritz

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.

Džoni

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti, logično je da će prenositi utakmicu koja se igra kod nas a i protivnik koji nam dolazi je puno kvalitetniji i atraktivniji medijima nego Mađari. Veće šanse i dalje ima Partizan jer igra sa slabijim protivnikom, dok bi prolaz Zvezde bio ravan podvigu jer su Rusi za klasu kvalitetnija ekipa ali ne pobeđuje uvek skuplji i kvalitetniji tim pa ćemo da vidimo.

punimlimenke

pre 6 godina

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!
(BS, 23. avgust 2017 14:52)
Titulu ste nam dodelili vi, sa kecom na krovu.
A sto se tice para, 20 mil do sada ste dobili od ugovora koji su Zuti dodelili vama.
Znam da ne volite o time da pricate, jer je lakse govoriti kako ste bili podredjeni nego nesposobni.
Uvek ste imali pomoc i drzave i saveza...zato nam je i drago, sto mi kako vi kazete nebitni.imamo isti br. Titula kao vi jako bitni.
I neko vam je ufurao pricu da vam nedostaje Jovicic a pola od vas nema ideju gde je taj momak igrao i odkle je dosao.Samo je Terza izasao pred novinare i iskoristio priliku da satanizuje Drincica, zato sto je ovaj dva puta probusio i Rajka i Bajka.
Jedva su ih nagovorili da nastave sa branjenjem.

hmm

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...

One night in May

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

Videoton je medju Madjarima popularan otprilike koliko i Partizan medju Srbima...

JojicKojic

pre 6 godina

Sutra ispadate od Rusa,vec ste poceli da zapomazete za derbi i tu sledi jos jedan nokaut...opet jedna sezona bez trofeja i Evrope....postoji i druga Srbija ,nisu svi bas crveno beli....polako braco...

bbROD

pre 6 godina

Ubi vas NEBITNOST groblje !
(Batko, 23. avgust 2017 16:00)
Mozda smo mi sada nebitni ali od sutra cete nebitni biti vi jer jos jednom ispadate u sezoni kupanja a nas cete gledati u Evropi cele jeseni

bice tesno, bice nula tri

pre 6 godina

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 23. avgust 2017 16:14)

Gde je to mezimica igrala prosle godine pa da je prenose?

antiDebil

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.
(seksisto, 23. avgust 2017 15:33)

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?

veliki strumf

pre 6 godina

Jasna stvar. Pa Partizan ce na oba meca sa Videotonom ukupno gledati 4.500 ljudi. Igraju na seoskom stadionu. Otprilike tolika ekipa stize samo iz Nisa na nasu Maru (iliti Rajka) sutra!

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Auuu sine, kakav ispran mozak, kakvi kompleksi...ubice vas ta paranoja, sine!!!
Zasto Zvezda ima prednost???
Pa sine to je ZVEZDA!!!! Ne razumes ti to!!
Mozete vi biti sampioni jos 1000 puta, ali nikadaaaaa necete biti Zvezda, za vas navija sacica, Zvezdu prati citav Balkan!!! Ne shvatate vi to, ne vidite sustinu od kompleksa...

buk pvo

pre 6 godina

Zvezda je popularnija, odbojka je gledana...ali reci (i uciniti) da za utakmicu Partizana nema interesovanja, pa zato i ne prenositi je kriminal. Bio je onomad prenos Ajaks - Borac Cacak na rts, kapiram da je svih 1000/2000 navijaca i simpatizera Borca bio motiv veliki za Javni servis... ovo nije od juce, koliko
puta je signal bio los kada igramo mi 'preko', koliko puta u kombinovanom prenosu smo gledali 70/30 % u korist komsinice. Na pinku gost i voditelji uzivo se hvale kako ce navijati za Grke protiv Partizana... stvarno jad i beda, u novinama ovih dana kao da komsinica igra polufinale Lige Sampiona a mi inter toto kup.
Nadam se da igraci Partizana i trener prate i citaju ovo, da proradi neki inat, pa da kao ljudi gledamo snimak iz Madjarske a do tada teletekst i hd signal na nekom krs sajtu.

Istina

pre 6 godina

Prenosi se utakmica,koja gotovo citavu Srbiju interesuje a mali klubovi sa malim brojem navijaca,gotovo nikog i ne interesuju.Uz sve to,nakon gledanja prvih utakmica,mislim da ovu drugu utakmicu ne bi gledali ni najveci mazohisti medju njihovim navijacima jer obe ekipe su poput zonasa.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost 
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili

nesa

pre 6 godina

A partizan je vec davne 1955/56 godine igrao Ligu sampiona!!! https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD_%D1%83_%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC_%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B8%D0%BC%D0%B0
Sramota. A ozboljno - RTS sramota. Arena sramota. Pa oni su sampioni. Prema tome prednost njima.

iskreni grobar

pre 6 godina

Moj Partizan je zadnji put, protiv Videotona u Beogradu, preko malih ekrana gledalo 7321 gledaoc, kako statistike kazu. Priznajem da je to malo da se otkupe prava na prenos.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom
(Dejan, 23. avgust 2017 15:48)

Rts1 i Rts2 imaju svi, Rts3 ne, zato

bosko

pre 6 godina

Boze mili, ovaj lik sa nikom Nista o ničemu obare sve rekorde sa komentarima. Svaki drugi je njegov... Od Terze pod hitno da dobije nagradu u vidu pola hleba sa 200 grama Alpske salame..

Blandy

pre 6 godina

Ne sekirajte se braco grobari.Partizan cemo gledati celu jesen u Evropi,a ovo je njima zadnja utakmica za ovu sezonu u Evropi,pa i red je da je gledaju na svim mogucim kanalima,posle ce samo da je gledaju na histori youtube.

hmm...

pre 6 godina

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona 
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali, 

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom, 
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali. 
.
(najveći trofej: Mušema, 23. avgust 2017 15:53

ko nam prica, ekipa koja deset godina nije videla Evropu osim u sezoni kupanja, idite do usatog i molite se kokektivno peharu iz proslog milenijuma, mozda ce toliko i proci vremena kad opet udjete u neko evropsko takmicenje...

aleksandar

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...

Negativni

pre 6 godina

Mislim da je ovo prosto stvar tržišta i marketinga. RTS ima obavezu, s obzirom na to da se finansira od gradjana, da prenosi utakmice reprezentacije. To je sasvim normalno. Zvezda igra kući pred punim stadionom i prava za taj prenos su smešna u odnosu na ona koja bi platili za prenos iz Madjarske. A Arena je privatna tv i razmišlja isključivo tržišno. Dakle, utakmica Videoton - Partizan je interesantna samo navijačima Partizana, tako da ne donosi prihod kao, recimo, utakmica Milana ili Sevilje. Stvar je vrlo prosta. Nema tu mnogo filozofije.

nista o nicemu

pre 6 godina

ovim komentarima vidim samo vecu mrznju prema Partizanu nego li ljubav prema svom klubu.
(asd, 23. avgust 2017 16:17)

Pa ti gledaj mrznju umesto prenosahahhahahhahahah

nista o nicemu

pre 6 godina

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?
(antiDebil, 23. avgust 2017 16:06)

Lazni sampioni imaju lazan prenos. Dosta vam je. Kmecitr Vucicu, mozda vam pusti na Pinku, taman pre Farme, da ne menjate kanal

mirko

pre 6 godina

pa imoj drug okoreli grobar otisao na spavanje na sredini prosle utakmice partizana, gledao celu zvezdu i skoro nije uzivao u tako u kvalitetu utakmice. ko bre da gleda ono mučenje partizana iako ja mislim da mogu da prođu pre nego zvezda

Ajoj

pre 6 godina

Ne znam sta nije jasno...pa televizije valjda prate tržište i zainteresovanost gledališta...sve je savršeno logično ;)
(MasterMind, 23. avgust 2017 15:43)

Rts prati sta joj vođa naloži.

Mlinar

pre 6 godina

RTS ne prenosi partizan posto svi znaju da ce i partizanovci pre gledati zvezdu nego crno bele u nadi da ce ih krasnodar izbaciti, pa svi znaju da oni vise mrze zvezdu nego sto vole partizan

Salebgc

pre 6 godina

Pa B92 ima nacionalnu frekvenciju. Pruza vam se sansa za prenos. Licemerno je da pisete da RTS i Arena ne prenose mec. Zbog cega vi ne prenosite ?????

nista o nicemu

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Kakvi ste sampioni takav vam je i prenos. Zna narod ko je najbolji, a kome Vucic sredjuje titule.

hleba i igara

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.

BS

pre 6 godina

Jedan vodja jedan klub.I da on to ne trazi poltroni trce da rade ono sto misle da on zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TnT, 23. avgust 2017 13:30)

I ko osvoji duplu krunu prosle sezone? I kome je doticni finansijski pomogao da ga UEFA ne suspenzuje? Secas li se kluba koji je nedavno iz istog razloga izbacen iz Evropskih takmicenja na jednu sezonu? Zaboravio si?

zemunski kej

pre 6 godina

Ako se Partizan plasira a Zvezda ispadne? FK Partizan da zacepi cenu da odpadnu usi ovima iz RTSa za sledece prenose da ih nauci pameti i poslovanju.

Gogsi sa visine

pre 6 godina

Pa realno isplativije za televiziju da prenose dobar fudbal sa Marakane plus pun stadion u odnosu na antifudbal iz Madjarske dve amatarske ekipe

Dejan

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom

PBC

pre 6 godina

Ma da,u Srbiji ima 400 puta više zvezdasa i vreme je stalo 1991. I više ništa nije važno. Zvezda i zvezdaši jesu pravi predstavnici Srbije samo u dve sfere- mitomaniji i geslu da 1000 puta ponovljena laž postaje istina. A što se Partizana tiče,neka se uprava opet zahvali velikom vođi, sramota je kako se naš klub tretira od ovog režima

Аксентије Топаловић

pre 6 godina

Колико је Партизан "атрактивно" играо у 1. мечу, толико је и интересовање за реванш.

Goran

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.

nikola

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

700 000 Madjara u Srbiji??? Odakle ti leba ti taj podatak.Znaci kao sto si izlupetao o nekakvim prednostima,tako si lupio i cifru o broju Madjara u Srbiji.Po Popisu ih ima 254 000.A za prenos ne brini,HRT je najavio da ce prenositi

kovač

pre 6 godina

Partizanovi navijaci ionako gledaju Pink i Farmu. Ne vidim zasto kukate RTSu, a ne Mitrovicu? On je blizak vasem vodji.
(nista o nicemu, 23. avgust 2017 15:30)

Izvadi sendvič iz usta, ništa te nerazumemo :)

nista o nicemu

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pitaju te jer ti ne navijas za Partizan nego samo protiv Zvezde. To nije jasno nikome, osim Grobarima

Msc_stefan

pre 6 godina

Mogao je da se napravi MIX prenos obe utakmice na jednom kanalu, naravno partizan prvo poluvreme celo jer ranihe pocinju......
Bila bi to prilika da se malo i navijaci udruze po kladionicama video bimu nekom pa da zajedno bodre klubove za evropu, a na domacoj sceni neka bude kako bude....

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.
(analiticar_amater, 23. avgust 2017 13:10)
Ne, majstore. To je RTS- opredelili su se da prenose utakmicu iz BG-a, a ne da salju ekipu u inostranstvo. Imaju gomilu nekih RTs kanala, nisam ni znao da postoje dok nisam reinstalirao kanale. Kao i Arena. Ali sta da ocekujes od njih, koliko puta su vec preskocili prenose i Zvezde i Partizana u Evropi, o ostalim ekipama da ne pricamo.
Sad je odbojka razlog, da nema odbojke sutra pustili bi Bolji zivot, samo bi smislili neko novo saopstenje.

nista o nicemu

pre 6 godina

..ali ipak ste vi samo komšije evropskih šampiona.
(ruku na srce, 23. avgust 2017 15:34)

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

A vi usati pehar na tv ekranu

Komšija Rade

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.
(lo.ol, 23. avgust 2017 14:15)
ma 100% kakvih 80%, osim vas niko ne postoji, viste ultra mega šampinjoni iz rupe

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Citam komentare 65% gradjana navija za Zvezdu pa onda 80%Gradjana navija za Zvezdu odakle vam te gluposti jel neka anketa bila a rts ima i treci kanal pa su u ovako zgusnutom rasporedu mogli da naprave neki kompromis ocito da nije postojala zelja za to pa svi placaju pretplatu gospodo sa rts-a

mooda od labooda

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.
(Parni valjak, 23. avgust 2017 14:41)

RTS ne greši. Vi ćete u to vreme gledati filharmoniju na Kolarcu, pa nije potreban prenos Partizanove utakmice.

A sad ozbiljno: jeste veliki propust da nema prenosa, ali nemojte te fore sa vođom, ovo, ono... nije vam smetalo kad je ceo državni vrh bio grobarski.

A verujem da će biti prenosa, samo vas malo lože.

nista o nicemu

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fasizam je ono sto ste pevali protiv Vojvodine. Ovo nije fasizam.

Srki Dzedaj

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!  
Sta, nekome i dalje nije jasno ?  
Pa budimo ozbiljni...  
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise ! 
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17) 


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju... 
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima... 
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila... 
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu! 
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA! 
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!
(Dzoni, 23. avgust 2017 14:14)

Hahahaha, bravo za komentar!

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

televizija prenosi onoga ko ima gledanost.
to se prosto meri.
pitanje za groblje koje pominje košarku.Šta znači učesnik F4?
ispao u polufinalu?
Jel znate koliko puta je Zvezda bila u polufinalu raznih fudbalskih kupova?Mnogo.
Bili ste prvaci Evrope u košarci,batalite tu glupost o F4.

Dejan 1989

pre 6 godina

pomirite se sa cinjenicom da ste u poredjenju sa CRVENOM ZVEZDOM nebitni....I uvek ce tako biti...UVEK..................................Napred CRVENO-BELI...........Jako do pobede..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ma nema frke, samo kad bude Partizan prosao a zvezda ne onda ne moraju ni da prenose Partizan u grupi nego nek prenose zvezdine prijateljske sa njihovim bratskim spartama, to im je jedina evropa koju su videli.

Alexa

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?

Sasa

pre 6 godina

Tako to obično biva kad se desi da manji i veći klub igraju u isto vreme...televizija napravi kompromis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mule, 23. avgust 2017 14:26)

Jos kad bi ti naucio znacenje reci "kompromis". Sramoto Srbije .

cobi

pre 6 godina

pa ko bi da gleda Partizan? srđan dragojević i još par komunjara, pa kojoj je to televiziji isplatljivo? i sve to u terminu kada zvezda igra

IgyBgd

pre 6 godina

Svima koji imaju problem sa time sto se nema prenosa utakmice u kojoj igra sampion: kvalifikacije za ligu sampiona su se igrale juce i igraju se danas. Sutra se igraju kvalifikacije za ligu evrope i tu vasa titula nema nikakvu tezinu.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Sada procitah , pa ovo je sjajno , novi povod za kuknjavu . Svaki dan ali svaki , bez preskakanja .
Mada možda HRT 1 ili 2 prenose . Ipak su njihovi .

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...
(Nino, 23. avgust 2017 15:24)

Sine 3:2 je aktivan rezultat. Jeste Krasnodar bio bolji ali Zvezda je i dalje u igri i minimalna pobeda je vodi dalje, sto aktivan rezultat upravo i podrazumeva. Sta je tebi aktivan rezultat ako ne minimalan poraz u gostima uz dva postignuta gola? Jos jedan u nizu komentara koji dokazuju da se u ovaj sport ne razumete, tako da ne znam sta se onda bunite.

realno

pre 6 godina

"...Al niko do sad nije rek'o LIČNO JA NE DAM! Ko si ti da mi ne daš da -gledam utakmicu- !? Ako mu ne bi oči vadila, ne bila ja Anica"

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

nista o nicemu

pre 6 godina

. Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav
(vazduplohov, 23. avgust 2017 13:23)

Komercijalna televizija ne mora nista. Ne gleda vas niko, ne donosite profit. Shvatite to, nebitni ste.

Nino

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...

milan

pre 6 godina

@mirko, lepo sam se izrazio. Samo jedan moze biti NAJVECI. Zvezda je brend, simbol grada i Srbije. I njeno ce ime vecno biti urezano na ''usatom''. Lep pozdrav.

seksisto

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Njima je ovo poslednja utakmica u Evropi ove sezone, pa nek gledaju duplo. Mi cemo se nasih nagledati u grupnoj fazi LE. Neka se raduju, mukice. Treba im i reprizirati kad prsnu u derbiju.

Dare_cz

pre 6 godina

Crvena Zvezda je fudbalska institucija sa ubedljivo najvise navijaca u Srbiji i normalno da ce imati prednost u odnosu na partizan koji je mali klub

maremare

pre 6 godina

Ovo je primer da se tv kuce odlucuju za atraktivniju i pre svega isplativiju utakmicu. I rts i arena imaju svoju kalkulaciju i rade onako kako njima odgovara. Meni prenos ne treba (imam kartu) ali bi bilo lepo da prenose obe utakmice i da prodju oba Srpska kluba.

Batko

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Klasičan luzer ! "Vazno ucestvovati, ali ne i pobediti" ??? Skokni do muzeja da vidis "usatog", a mi cemo nastaviti da gledamo musemu u kafani, i to onu "kockastu"

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

Rts 1 neka prenosi Zvezdu, Rts 2 neka prenosi Partizan a Odbojku neka daju snimak cele utakmice posle meca Partizana. Eventualno, na poluvremenu Partizana pustiti odbojku, bice tada kraj prvog seta a na poluvremenu Zvezde pustiti opet odbojku, bice kraj treceg seta. Glesanost ogromna sve vreme i svi ispostovani i zadovoljni.

nista o nicemu

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?
(Alexa, 23. avgust 2017 15:34)

Nama mesto u Evroligi, vama nije. Du ju fil divousn?

Igor

pre 6 godina

Zelim vam da ispadnete, da vidi uzivo 50 hiljada ljudi i ko zna jos koliko preko tv-a..a drugi neka odigraju kako hoce, posto ni oni nisu bolji..

Nicky boy

pre 6 godina

Citiraću čuvenog novinara Bogdana Tirnanića, velikog navijača Zvezde:

"Državno favorizovanje Crvene zvezde stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Partizana".

najveći trofej: Mušema

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali,

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom,
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali.
.

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

TnT

pre 6 godina

(BS, 23. avgust 2017 15:00)

Mi smo osvojili zato sto ste bili nesposobni!Inace ako ste bili bolji sto dovedoste 20 igraca u ovom prelaznom roku.A molim te nemoj ti kao navijac zvezde da pricas o pomoci drzave.Sto se tice vaseg izbacivanja iz evrope tu vam niko nije mogao pomoci zato sto ste falsifikovali finansijske izvestaje.I na kraju to sto branis koga branis razumem te,ipak ti je to posao,interes iznad svega.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...
(ljubitelj odbojke, 23. avgust 2017 13:22)

Kakvi su sampioni takva je i prednost

agent promena

pre 6 godina

prvo poluvreme + kombinovani prenos + drugo poluvreme, ali ko ce sad toliko da razmislja
(Jovan, 23. avgust 2017 13:25)

fer!

hleba i povrća

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.
(hleba i igara, 23. avgust 2017 15:27)

Da, samo u tom slučaju ne bi trebalo da se potpišeš sa
"hleba i igara",

već sa:
"hleba, paprike i paradjza".

Igor Zvezdara

pre 6 godina

Zaboravljate da Arena nema na SBB-u koji je verovatno najveci provajder i da utakmice koje se daju na Areni dobar deo gradjana Srbije ne moze da gleda. Da li je RTS moga da emituje utakmice na dva kanala ili ne o tome moze da se prica a u slucaju da se opredeljuju za jednu utakmicu mislim da je sasvim logicno da izaberu onu kluba koji ima veci broj navijaca.

utnpistim

pre 6 godina

Pa kad jedan istaknuti Srdjan Dragojevic kaze "zar smo opet mi navijaci partizana zrtva" onda sta da ocekujemo od prosecnih gradjana?Bolesno

1914

pre 6 godina

Reprezentacija igra EP u odbojci,kakvi crni Partizani i Zvezde.Njih neka gledaju Beogradjani,kakave veze ima ostatak Srbije s njima?Normalna Srbija navija protiv Titovih blizanaca!

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Zvezdas sam ali ovo nije ok.Sad da li cela Srbija navija za Zvezdu ili pola za Zvezdu a pola za Partizan to je nebitno.Treba i Partizan da se prenosi i mene zanima sta ce da urade.U svakom slucaju moze da se nadje prenos Partizana na netu.Idemo Srbi u Ligu Evrope da konacno imamo dva kluba u LE.

cucko

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.
(Mihajlo, 23. avgust 2017 14:32) U pravu si, ali ja kao zvezdaš mislim da se mora prenositi i Partizan, jer srpski klub pokušava da se plasira u evopsko takmičenje. Da je fudbal bio očajan, jeste, ali to je srpski fudbal danas.Surova realnost.

kladzom do bola

pre 6 godina

ma od 8h rts 1 radasin maraton do jutra a na rts 2 stizu dolari maraton do jutra . jedino radio prenos i to multi partizan, zvezda, odbojka bg 1 , da se zna ko su sabana u sopstvenoj drzavi

antiDebil

pre 6 godina

pre nego što mama pozove doktora, još samo da dodam da su i najelitniji srpski političari navijači avangardne institucije: poliglota dačić, muževni ružić, moralni vučelić, lucidni tadić, kao i perjanica iz dijaspore - elokventni mile dodig, koji beskompromisno u laktašima čuva osnivačku povelju našeg partizaia.

Paor

pre 6 godina

Cuj "neku odbojku". Pa ti odbojkasi ce uzeti neku od medalja na EP, a ova dva kluba, koja sistemski unistavaju nas sport, ce veceras zavrsiti takmicenja porazima!

Циго

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!(Filip, 23. avgust 2017 13:30)Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila
(Ns, 23. avgust 2017 14:28) Слажем се, ал' шта ћеш, ноћна мора бато, заувек!

Stomak

pre 6 godina

Pored tri programa RTSa i jedno sest Arena, oni nisu u stanju da prenose tri meca istovremeno. I pride daju smesna opravdanja. Sa druge strane, umesto da se navijaci bar jednom ujedine, oni se prepucavaju ko bi pre trebalo da se prenosi. Pa valjda bi morala da se prenose sva tri meca?!

Ns

pre 6 godina

I još Olivera Kovačević ima obraza da tvituje kako tri prenosa ne mogu da stanu na dva programa kao da smo mi mutavi pa nemamo rts 3 i rts hd, pa čak i da je istina da postoje samo dva programa po kom kriterijumu ne prenose šampiona države, da ne pricam da su mogli i kombinovano da rade 2 pol Partizana i 1 pol Zvezde ili da odbojku daju u snimku, imaju hiljadu nacina ali kad neko ne zeli ili ne sme onda trazi izgovore, od sad na pretplatu nek ne računaju.

dragan

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ma ko tebe pita ista,kome si ti bitan. Sedi kuci,jedi se i navijaj ya koga god hoces

večiti kontraš

pre 6 godina

Sta? Da li ste vi normalni? Platicu vam pretplatu sigurno...
(Nemanja, 23. avgust 2017 14:08)

Molim te,nemoj da je platis , da i izvrsitelji uzmu neki dinar

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Izadjes na izbore i promenis vlast.

Skupis vecinu i promenis vlast.

Dok ne skupis vecinu - trpi ili napolje.

Savet - malo je verovatno da ce Partizanovi navijaci ikada biti vecina. Zato bi bilo izuzetno vazno, ako imas ambiciju da nesto promenis, da pridobijes i glasove Zvezdinih navijaca. Samo tako ces imati fer sansu - bez Zvezdinih navijaca, uzalud trud, dzaba ti sve...

Matematiku na mozes da prevaris - u Srbiji ce Zvezdini navijaci zauvek biti ubedljiva vecina.

Dexxy

pre 6 godina

Zvezdas sam ali ovo su bitne utakmice za oba kluba dok takodje pocinje EP u odbojci. Trebalo bi iznaci mogucnosti da se otprati i partizan. Dva RTS-a i pet arena, stvarno neverovatno.

UltraS

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.
(Bolesna mrznja prema sampionu, 23. avgust 2017 13:10)

I neko prica o bolesnoj mrznji? Postojimo i dalje, uprkos naporima vasih politicara i tajkuna da nas ugasite. To vreme je proslo. Postojimo i sve smo jaci! Napred Zvezdo moja! Zelim i vama pobedu, jer ce ona vise znaciti iskrenim i pravim navijacima Partizana, vama takvima nece, jer cete puci od muke zbog Zvezde. Vas Partizan ne zanima.

BVB

pre 6 godina

Drago mi je kao zvezdasu sto ce RTS prenositi Zvezdu...ali kojom logikom se prednost daje odbojkaskoj utakmici pre fudbalske? Jel njima cilj gledanost? Bez trunke omalovazavanja odbojke, fudbal je ipak popularniji.

Vladimir

pre 6 godina

Sada je 2017, nije 1986, ne postoje samo dva kanala državne televizije. U Srbiji ima 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom, zašto neka druga ne otkupi prenos, ako postoji toliko interesovanje?

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Ljudi mesate babe i zabe,RTS-u odgovara da ima sto vise gledaoca,realno je da Zvezda ima makar ali.makar 20 posto vise navijaca :)
Da ne cukaricki sampion je k bi isto tako pricali?
Mec Cukaricki Videoton da se prenosi a Partizan Krasnodar ne?
Prvo atraktivnost protivnika,drugo mnogo veci broj Zvezdasa

Soko

pre 6 godina

Verovatno su racunali da Zvezda ima vise navijaca ali nisu uzeli u obzir da ce 50000 biti na Marakani a 200 u Madjarskoj. Tako da vecina pravih navijaca moze da gleda Zvezdu uzivo dok Partizanovi ne mogu. Jos jedna stvar je vazna koga ce gledat presednik a njemu se mora udovoljit.

Pantela

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. avgust 2017 13:53) Не, двоструки аршин је кад један клуб покори планету, а други испадне од фљумунтарија, и онда овај други добије телеоптик на поклон...

pozz

pre 6 godina

Ijaooo slusaj ovu patetiku Dragojevica...kao neko kinji navijace partizana a Zvezda isto tako nije prenosena.
(Zvezdas, 23. avgust 2017 13:17)

koja to zvezdina utakmica nije prenosena? samo ona sa malte I to iz razloga jer ni maltezani nisu radili prenos pa nije mogao da se preuzme signal. partizanu nije prenosena utakmica iz podgorice I sad ova. pricam naravno o rts-u

Rajko

pre 6 godina

U eri interneta i striminga uvek ima resenja, doduse zavisi koliko ih se zakaci na isti kanal pa treba imati celicne zivce i odgledati iseckani zivi prenos. Dakle samo vipleague i reddit, jedan od njih mora da radi.

Rajko

pre 6 godina

Prenos trba da bude iz madjarske jer nemaju svi priliku da gledaju...u Bg moze vecina da ode..
(Ivan HH, 23. avgust 2017 13:32)
70% RS navija za Zvezdu,toliko negdje i u Srbiji,vas svejedno ima 40 000 ,mozete kolektivno otici do Madjarske,jedna malo jača ekskurzija.

kondor

pre 6 godina

Oko čega se ljudi raspravljaju u doba interneta.Čak neko ovde govori o fašizmu, što se ne prenosi njegov voljeni klub.Aman bre ljudi, prestanite da koristite takve reči, za neki sportski događaj.Ne mogu da verujem, šta se dešava sa ovim narodom, koji običnu sportsku utakmicu doživljava, kao nešto od čega mu zavisi život.Sećam se, kad sam slušao radio prenos Zvezde i Grashopersa, to je tada bilo normalno i niko nije kukao, što se ne prenosi, a danas....

BS

pre 6 godina

A sta cemo sa trecim programom i hd kanalom? Politicka odluka 100%.
(Nenad, 23. avgust 2017 14:15)

Da li se po istom principu i politickom odlukom uzima i dupla kruna? Ili ste vi jaci i od drzave i Vlade?

Nikola

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo nema smisla zaista. Partizan gostuje, i nema prenosa, a rts ima 3 kanala. Jasno je da je zvezda popularniji klub, ali partizan isto ima veliku popularnost, i ovo zaista nije u redu.

klempavi domaci zadatak

pre 6 godina

Djukic je izjavio da Videoton neda partizanu da igra, nema tv prenosa, uefa je kaznila Partizan praznim tribinama, naj bolji igraci su eto na neki cudan nacin isparili iz partizana za neke cudne pare, ne pomaze Partizan TV, ne pomazu domace sudije, nema celnih ljudi fk Partizan u FSS .... pa kako neko moze ostati tako ravnodusan protiv zavere na svetskom nivou, ne samo na domacem...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

1. Partizan, kao zvanični šampion mora da ima mesta na nacionalnoj TV!
2. Crvena zvezda koja je realno najpopularniji i najveći klub u zemlji, u svakom slučaju mora da ima prenos!
3. mali parazitski sportovi kao što su odbojka, košarka i slični su nakačeni na državni budžet, isisavaju značajna sredstva od države iako gledajući po značaju ne poseduju nikakav ugled i težinu u međunarodnim krugovima, oni svakako ne zaslužuju da ih prenosi nacionalna TV, a pogotovo ne zaslužuju ogroman novac koji im se daje od svih nas, odnosno direktno iz budžeta!

Nemanjina

pre 6 godina

a niste to isto pisali kad nije bilo prenosa sa Malte, a Partizan bio na dva kanala?
(Neki, 23. avgust 2017 13:32)

Nije bio prenos iz Podgorice.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Na netu prenos gde hoces , RTS je vec duze vreme u sukobu sa mozgom, nekada se znalo da se prenos ide sa gostovanja a sad postalo normalno da se prenosi mec kod nas a ne u gostima....luda kuca

BS

pre 6 godina

zato sto vucic voli da gleda prenos svojih ljubimaca na dva kanala istovremeno ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 23. avgust 2017 14:06

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!

neutralni felsh

pre 6 godina

Ко је светски шампион? 
Звезда, Звезда!
(Сви на стадион!, 23. avgust 2017 13:10)


vremeplov je niz hodnik, poslednja vrata levo...

Duka

pre 6 godina

Evo zasto mi je ova titula najdraza u zivotu.
Zbog bolene mrznje prema Partizanu.
Ali dobro, trpimo aparhejd i ponosni smo na to. Zato cemo jos vise voleti Partizan.

brzi

pre 6 godina

Zasto jednostavno ne puste Partizan na rts-u, ako je vec Zvezda na areni. Kad se zavrsi Partizan nek se ukljuce na drugo poluvreme Zvezde? Samo budite halavi zato cete i ispasti. Pustite ih i na pink comedy.

student

pre 6 godina

Pa naravno da treba prenositi odbojku, jer je to Evropsko prvenstvo, i igra reprezentacija Srbije, još su nam odbojkaške selekcije mnogo uspešnije od fudbalera, i trebalo bi bolje da ih tretiramo, pogotovo što naši fudbaleri igraju kvalifikacije i godinama nemaju zadovoljavajuće rezultate, a odbojkaši su se već plasirali na EP i stalno nam donose medalje. RTS bi trebalo da na prvom i trećem kanalu prenosi fudbalere, a na drugom odbojkaše. Svako primat treba da ima odbojkaška REPREZENTACIJA u odnosu na fudbalski klub. Na kraju krajeva, ne znam zašto npr Pink/Prva/B92 ne bi otkupili prava prenosa za npr Zvezdin meč, a da Partizan ide na RTS-u, ili obrnuto.

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil ... Zvezda vicesampion??? Zvezda je SAMPION EVROPE 1991 U FUDBALU!!!!! Jednom sampion uvek sampion. A ova lokalna takmicenja ko to prati...

Malo realnosti

pre 6 godina

U julu mesecu ste se podsmevali Zvezdi sto nije prenosena sa Malte, a Partizan na dva kanala...karma je cudo!
(kaboom, 23. avgust 2017 13:24)

Stvarno je bio neizvestan mec posle 3:0 kuci. Ni Partuzan nije prenosen u Podgorici posle 2:0.

Toto-ko-tunjo-zivcano-popustio

pre 6 godina

Nemojte, bre, ljudi! Dajte im, aman, te nase kanale i jos jedan gratis! Ko je platio, neka gleda uzivo na stadionu, ko nije reprizu i kraj.

Manučo

pre 6 godina

Zašto nema prenosa prvenstva severo-istočne evrope u umetničkom klizanju(za klizače do 19 godina), ili Balkansko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici.

... mislim, realno

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
...
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fašizam je kada nekoga nazivaš Ciganinom u pogrdnom smislu.

igor

pre 6 godina

sve je to normalno vuckova mezimica moze samo da se gleda a nakon tekme cirilica na celu sa vodjom sa pricm kakav je on ciganin bio i gde je sve isao da gleda cz i kako ih je sad spasio,na svim kanalima naravno , pa rijaliti.. i meni je to ok tako nam i treba da se razumemo.

Ns

pre 6 godina

Ovo je krunski dokaz ophodjenja drzave i vlasti prema jednom klubu sa takvom svetlom istorijom i tradicijom i sve zbog toga sto vodja ne podnosi crno bele boje, najgora drzava ne na svetu već u svemiru doveli su me do toga da je mrzim iz dna duše

veljko

pre 6 godina

partizan je uvek privlacio i sad privlaci manje publike od zvezde.

drugo, partizan jeste sampion, ali je vec ispao iz trke za ligu sampiona, pa nema tu "prednost" u trenutku kad oba tima igraju u istim kvalifikacijama.

trece, krasnodar je mnogo bolji i zanimljiviji protivnik od videotona.

cetvrto, reprezentacija je rtsu uvek ispred klubova, pa nema izbora izmedju tri tekme, vec sustinski biraju izmedju zvezde i partizana.

peto, rts 3 ima drugaciju programsku semu i ne treba fudbal i sport da zauzmu sve kanale. sporta vec ima previse. mnogo vise nego sto je zdravo za sve nas.

sesto, rts hd pusta prva dva kanala u boljoj slici ili reemituje stari program. on nije kanal za dodatni program.

sedmo. arena i sport klub, kao i ostali kanali (prva, b92 itd), mogu jos uvek da reaguju i kupe prava za partizan. ako je toliko interesantan, koliko tvrdite, oni ce to sigurno i uraditi, posto imaju komercijalnu racunicu. ja se nadam da ce to i biti slucaj.

aaaaaa

pre 6 godina

ne znam koja je logika u tome da se arena I rts ne usklade pa da jedno partizan a drugo zvezdu a sto se tice kritika na racun prenosa odbojke treba ljudi da znaju da je reprezentacija vaznija u bilo kom sportu vaznija od kluba jer jedni predstavljaju drzavu a drugi privatni interse

Ns

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!
(Filip, 23. avgust 2017 13:30)
Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila

Mihajlo

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.

Realnost

pre 6 godina

@ Neki

Da, bas istu tezinu ima revans utakmica na Malti iz koje se ocekuje da prodje zvezda jer ima 3:0 iz 1.takmice i utakmica izmedju Partizana i Videotona koja direktno odlucuje ko ulazi u grupe LE i gde obe ekipe imaju da kazemo pozitivan rezultat iz 1. meca. Svasta.

molina

pre 6 godina

Najbolje da prenosi onaj Pantic, partizanov vjesnik. Salim se, ide prenos na Areni. Vec su poslali komentatore ali se dugo ceka na granici pa je neizvesno da li ce stici. Pantic ceka u steku da simultano prenosi ali samo prvo poluvreme zato sto vodje sa juga moraju da odgledaju utakmicu sa Rajka. Srce je srce.

Delija

pre 6 godina

Mislim da nije u redu da RTS ne prenosi oba Srpska kluba. Makar jedan bio na RTS 1, a drugi na Areni. Brukate sebe samo. Srećno, pa da oba tima prođu dalje.

Dzoni

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju...
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima...
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila...
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu!
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA!
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!

lo.ol

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.

IGOR

pre 6 godina

Zna se ko je velikan a ko je pored :D
(Lord of the flies, 23. avgust 2017 13:31
"Krasnodar ne zeli da igra na ocajnoj Marakani".
Ovo je danasnji naslov jedne od sportskih vesti. Pa ti sad vidi ko je VELIKAN.

novinari

pre 6 godina

mnogo vas vise ima ,ali vam je dzaba . zvezdasa je duplo vise !
Koliko vidim ,Zvezda nema nikakve veze sa ovim prenosima . Mec Partizana se poklapa sa reprezentativnim u odbojci ,i to se zna ko ima prednost . Valjda je repka bitnija od Sume ,Talambe i ostalih "Srba".

BSK

pre 6 godina

Mislite da ovi sa RTS-a znaju ko je sampion i sta to znaci. Nemaju pojma. Pa i da nije tako, prenose utakmicu koju prenosi druga televizija, koja se igra kod nas, gde ce stadion biti pun, na ustrb utakmice gde ne postoji realna mogucnost da je drugacije gledamo. Jos se javlja Olivera, strasno. Da se Vucela bolje pokazao sad bi gledali Partizan.

Posmatrač

pre 6 godina

Ma ne, samo vam se čini da je Partizan siroče, a Zvezda državni projekat.
A nije vam možda palo na pamet da od 20 sati prenosite prvo poluvreme Partizana, a da drugo poluvreme prenosite u kombinaciji sa prvim poluvremenom Zvezde?
Bruka! Sram Vas bilo!

Parni valjak

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.

Knez

pre 6 godina

Cigan sam, realno ovo nema smisla, šta više Zvezda igra kući, ako hoćeš da gledaš idi na stadion..Partizan igra na strani, prenos mora da bude.

PAOK

pre 6 godina

Ljudi hoce da su gledani, a znaju koliko je Zvezdasa, partizan gleda sacica !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 23. avgust 2017 13:22)

Videlo se u finalu kupa kad niste mogli sever na JNA da popunite.Ja sam slusao utakmice Partizana na radiju i nije mi problem.Samo se vidi kakav odnos ima drzava prema Partizanu i veliki je uspeh pod ovakvim uslovima biti prvak.Ovo ni Berija nije radio sto se sad radi

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Potpuno normalna odluka, uzeto je u obzir da za jedan klub navija 10%, a za drugi 80% populacije. To se videlo i kod akcije davanja krvi, preko 700 zvezdinih i jedva 70 ovih sa druge strane brda.

ccc

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

muamia

pre 6 godina

Aha idemo merilo... Koga prenositi finale lige sampiona zvezda :partizan ili finale u odbojci srbija brazil???? Kakvo vam je glupo to poredjenje pa prenosi se ono sto ce se vise gledati valjda... Partizan videoton i zvezda rusi... Odbojku nece gledati ni dva posto populacije

banja luka

pre 6 godina

Zakon gledanosti nekog tv programa. Iz percepcije navijaca partizana Partizana izgleda kao nepravda ali tv prenosi ono sto ce vise ljudi da gleda. Sto se odbojke tice nju ce najmanje ljudi da gleda ali to moraju jer je reprezentacija I EP.

Peppino

pre 6 godina

Koja bre odbojka, to nece celo prvenstvo 1000 ljudi da odgleda, mada me iskreno bas briga, gledacu Partizan preko satelita, ima prenos na madjarskom m4 sport-u.

Gradjanin Srbije

pre 6 godina

Pitajte Madjare zasto im utakmica pocinje u 20 casova.Utakmice Lige Evrope po terminu pocinju u 19 casova i u 21,05. Zvezda se drzala tog termina. Za veliku vecinu gledalaca u Srbiji vaznija je Zvezda i naravno odbojka

Molim?

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Kakve veze ima Zvezda sa ovim? pa i Zvezdu su cesto zakidali na rts-u ..

Slobodan

pre 6 godina

Zaboravljate da prosle godine Zvezdu kao sampiona drzave RTS ni jednom u kvalifikacijama nije prenosio a Partizana jeste.Zato nemojte sad da dizete galamu i da tvrdite da su svi protiv vas.Neka zavera protiv sampiona.Slazem se da ako postoji mogucnost a vec imaju tri kanala treba da daju prenos.

dirigent

pre 6 godina

Pa samo jedan klub je najveci na ovim prostorima i urezan u istoriju fudbala, a to je Crvena Zvezda, tako da je ovo potpuno normalno... Ko zeli da gleda onaj antifudbal videorekordera i partizana ???

Nikola

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Cekaj, jesi ti ozbiljan? Bitnija je utakmica protiv nekih Madjara ili Rusa osnovanih pre 10 godina od EP u odbojci? Sportu u kom smo najdominantnija sila u istoriji

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I tako me neinteresuje nas fudbal ali nije uredu zbog navijaca Partizana isto tako bih rekao i za Zvezdu a Vosu koliko puta su izbegli da prenose o tome nevredi ni pricati ipak svi placaju pretplatu a uz to imaju i treci kanal jeste da bi bio presedan ali mogu tamo ponekad da daju termin za sport

Caplin

pre 6 godina

Verovatno su se vodili logikom da zvezda ima vise navijaca i samim tim je atraktivnija za prenos, sto i ima logike, ali je bez veze je da ne prenose oba tima.
Napred zvezda, a puno srece i komsijama da prodju dalje. Lepo bi bilo da i zvezda i partizan prezime u evropi

Nenad

pre 6 godina

Sada jedsn deo navijača spominje da je Zvezda veči klub a druga da je to uradio država Niko nwzna zašto je tako baš. A da li ste čuli mađardka televizija koliko traži prenos uživo??? RTS je preneo užibo Partizan Videoton ali taj.meč bio dosadno do nesvesti ni F od fudbala nije bio ali ebo vam link gde možete gledati sutra utakmicu uživo
https://nianow.com/videoton-vs-partizan-live-stream-football-online-2017

NikolaSrb

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Da Zvezda je definitivno kriva...ajde ne pravi izgovore vi i onako uvek navijate protiv Zvezde to su kompleksi.

tebrex

pre 6 godina

Evo šta kažu ljudi sa Arene https://twitter.com/PartizanNet/status/900092873357578244
Ovde je RTS napravio problem, jer su odugovlačili i sad se Arena nateže sa Mađarima oko uslova.

Steve G

pre 6 godina

Arena sport ima 5 kanala! Tako da, ako je bitnija zvezda, koja je na trecem kanalu, ostaje im jos 3 kanala! Izgleda je bitnije od sampiona drzave akropolis kup i neka liga sampiona u hokeju. Neka stave na arena sport 5, snalazicemo se nekako, kod prijatelja, u kafanu, kumova, bilo koga ko ima arene. Izgleda da NECE da prenose!

md

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.

vazduplohov

pre 6 godina

Ja bih u ovoj situaciji vise kritikovao Arenu, nego RTS. Odbojka svakako mora da se prenosi, tu nema spora. Znaci rts-u ostaje jedan slobodan kanal za prenos jednog od dva moguca meca i iako navijam za Partizan, razumem zasto su se opredelili za prenos Zvezdinog meca (igra se kod nas, bice sjajna atmosfera, preko 50 000 ljudi, i ako je sudeci po prvom mecu bice zanimljiviji mec od onog koji se igra u Madjarskoj). Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Da li imaju sponzorsku obavezu prema odbojkaskoj reprezentaciji - ne znam.

Ali da prenose kombinovano je totalni apsurd!!!
Zasto bi vecina, nadmocna ubedljiva vecina od osnivanja Zvezde do dana danasnjeg trpela zbog ubedljive, zanemarljive, na nivpou statisticke greske manjine???

RTS je televizija koja bi trebalo da udovoljava vecini zitelja Srbije - a ubedljiva vecina navija za Zvezdu, koga uopste briga za Partizan.

Pogledajte TV gledanost prve utakmice Zvezda - Sparta, a onda uporedite sa Partizan - Olimpijakos (jace takmicenje, jaci i atraktivniji rival) - i sve ce vam biti savrseno jasno.

Na TV-u ide ono sto vecina ljudi zeli da gleda - a to je Zvezda.

Strudla

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!

некле

pre 6 godina

Ма каква бре одбојка, дајте то у репризи после Партизана.
Невероватно шта се дешава, зар да неки безвезни одбојкашки меч у групи има предност у односу на фудбал као убедљиво најпопуларнији спорт на свету, плус игра наш шампион у директној борби за лигу европе?!
Овај ртс је невероватан, а слушај ти оливеру ковачевић?!
Па нормално је и да се дешава ово на ртс, кад жена одлучује о спорту.
Без потцењивања, али еј одбојка еј.
Волим тај спорт да се разумемо, али ајд да је борба за злато па и да разумем некако, али ово тотално неважни меч у групи.
Лудило.

mirko

pre 6 godina

Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Ne znam u kome si problemu; da li ne znaš srpski jezik ili si mentalno u prošlom veku.
Ako se kaže dva najveća onda ne može biti jedan, nego dva, a ako misliš da je klub koji je nekada bio veliki, ostao to zauvek onda si izgubljen u vremenu.
Mnogi velikani više ne postoje, ne samo u fudbalu nego u svim oblastima.
Ta bolest megalomanije je nažalost izrok mnogih nesreća ove zemlje.

#12

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo što Arena radi celo leto je najblaže rečeno potpuno nelogično. Nije mi jasno zašto i oni prenose neki događaj kada isti taj prenos uzme i Rts, ne znam nikoga ko će gledati prenos na Areni ako isti ima i na javnom servisu, prvo što Rts ima signal po celoj Srbiji, a drugo slika je uvek kvalitetnija. Razumem da su sada termini problem jer se poklapaju, ali Rts ima i treći kanal na kojem je u par navrata ranije prenosio sportske događaje. Opet, sve i da nije izvodljivo, Arena ima 5 kanala i lako bi mogla da stavi Partizan na bilo koji. Ako se zna da su obe televizije u javnom vlasništvu jasno je da lako mogu da se dogovore međusobno i naprave kompromis da svi budu zadovoljni, u šta uopšte i ne sumnjam. Sportski pozdrav! :-)

Zigzag

pre 6 godina

A na preostalih 112 kanala arene moci cete da uzivate u top 20 golova Anrija i raznim snimcima utakmica iz proslog veka. Sramota!!!
(Šavi, 23. avgust 2017 13:13)Arena nije drzavna televizija stoga nema odgovornost prenositi ni CZ ni Partizan.....ali da Rts prenosi viceprvaka dok osvajace duple krune ne ...e to je sramota..

evropa u crnom

pre 6 godina

Prvo Srbija, pa onda sve ostalo. Partizan kako je odigrao prvu utakmicu smesno je pricati o prenosu druge, da je lopta bila probusena ne bi gledaoci ni primetili!!!

logično

pre 6 godina

Rts uvek prenosi ono što je u Beogradu i reprezentaciju. Što znači u ovom slučaju Zvezdu i evropsko prvenstvo. A ne sećam se da se grobarski B92 javljao kad Zvezdu niko nije prenosio protiv Florijane. I na kraju da li bi većina radije gledala onu muku od fudbala Videotona i partizana ili Zvezdu i Krasnodar sa Marakane?

Gru

pre 6 godina

80% Srba navija za Zvezdu, Partizan ni protiv Reala nije mogao da napuni stadion. I stvarno nema logike da se prednost da meču Videoton-Partizan, iako verujem da će se obe utakmice prenositi.

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Posle prvog meca partizana i vedeotona, ne znam kako neko ima zelju da gleda drugi mec ! I ako mislim da ce i partizan i zvezda proci...

dex

pre 6 godina

@bolesna mrznja

Nije stvar da li je Partizan sampion, igra u istom takmicenju za pocetak. Drugo, trenutno igra odvratno kao i Videoton, dok bi Zvezda mogla da odigra interesantnu utakmicu, plus ima preko 65% navijaca...

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Pa naravno kada se favorizuje mezimica velikog vodje!
Medjutim,ovo je Zvezdina poslednja utakmica u evropi ove sezone..mozda zbog toga..

prodigyCZ

pre 6 godina

a ko je neko ovih godina prenosio Partizan onda je to RTS,a Zvezdu proslu godinu u kvalifikacijama za LS prenosio SK kog nema pola Srbije ako ne i vise,ej za LS nisu mogli da otkupe prava.mozda se na HRT-u pojavi prenos :)))

analiticar_amater

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.

Realno...

pre 6 godina

Ljudi ne plaćaju pretplatu..i onda rts mora sa reklamama...da bi bilo reklama mora biti iznačajna gledanost..a ko će gledati Partizan u 8h..vojni penzioneri? Ne verujem, žene im gledaju Sulejmana Veličanstvenog u to vreme..u tom smislu ovo je jedino logična i ekonomski opravdana oduka RTS-a..da ne pričam da će Zvezdu prenositi besplatno (kao što su navikli), a da Videotonu mora da se plati za tv prava...a gledam ove komentare . koja prizma gledanja neko mrzi partizan pa ga ne pušta..i onda dođe Srdjan Dragojević, koji bi trebalo da je kao neki viši nivo, i napiše onakvu glupost na Tviteru..a portali prenose..

misa

pre 6 godina

Zivimo u kapitalizmu. Sta donosi vise para to se pusta... A treba se uzeti u obzir i EP koje je zagodjeno u tim terminima jos pre vise meseci...

Gagi

pre 6 godina

Ja ne mogu da navijam za zvezdu,jer navijam za partizan. Zelja mi je da oba srpska kluba prodju dalje. Ali sramota je da se ne prenosi utakmica u evropi srpskog šampiona. Pored toliko sportskih kanala. VELIKA BRUKA!!!!!!

Doktor

pre 6 godina

Svašta, zna se valjda red. Odbojkaši kao najuspešniji moraju biti u direktnom prenosu. Zatim ide naš najveći i najtrofejniji i najpopularniji klub, bivši prvak sveta. A onda svi ostali... I da ne zaboravim : argument "šampion" je presmešan. Kakvo prvenstvo takav i "šampion"... :)

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je nenormalna mrznja prema Partizanu i njegovim navijacima. Pa sta ako zvezdana ima vise navijaca!Jel to merilo kvaliteta.Titule,medjusobne utakmice,gol razlika,medjunarodni uspesi zvezdane sve je to sistematski namestano da bi karcinom Srbije bio bolji od Partizana. Za nas navija krem drustva i nauke. Mi smo avangarda i mi smo JSD. Ne stidimo se Jugoslovenstva i nastavljamo tradiciju. Nama Srbija i srpstvo nisu referenca mi smo Jugosloveni. Zato nas i kaznjavate ali prezivecemo i ovo.

Janis

pre 6 godina

Za sve vas koji ne razumete kako ovo funkcionise: Zvezda ima daleko vise navijaca od Partizana, i mozete svi da se ljutite, ali RTS sa pravom prenosi Zvezdu pre Partizana zbog vece gledanosti, a ovi sa Arene zaista treba da se stide

John Terry

pre 6 godina

Pa ne prenosite odbojku... ovo uopste nije tezak izbor covece. Zvezda na jednom kanalu, Partizan na drugom, pa kad se zavrsi odlozeno prenos odbojke. Ovaj RTS kao sa kruske da je pao. Nikad ne umeju dobru odluku da donesu.

Кнез Мишкин

pre 6 godina

Ја навијам за Звезду и сматрам да то није у реду. Промјените то да могу и они који навијају за Партизан да испрате утакмицу свог клуба. Дај БОЖЕ побједе Звезде и Партизана! СССС!

ehh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ti vam izgovor? pa kao da ne znamo za koga vi navijate.

ljubitelj odbojke

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...

antiDebil

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !

Repka

pre 6 godina

Jel moguće da pojedini govore kakva odbojka? Alo ljudi, evropsko prvenstvo se igra, na fudbalskom stadionu u Vršavi pred 60.000 ljudi. Naravno da se ne dovodi u pitanje prenos istog. Ne moze se staviti bilo koji klub ispred reprezentacije!!! Ta ista odbojka nam je donela veliki uspeh u prošlosti, a od fudbala samo jad i beda!!!

kong

pre 6 godina

"... ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota." - (md, 23. avgust 2017 13:09)

"Neku" odbojku ?!..
..kažeš "neku odbojku" ,za reprezentaciju Srbije ?!!
..pa,zabranio bi RTS-u,ne samo da prenosi Patizan i Zvezdu,nego bilo koji klub..
Nacionalni javni servis treba ,da prenosi samo mečeve koje igra nacionalni tim... a klubovi nek nađu privatne televizije,koje će prenositi utakmice..

haos

pre 6 godina

Kako nema smisla ovo sto je napisala...logicno je da se prenosi trenutni sampion drzave valjda, ali barem da su napravili dogovor sa arenom...tuga

Jašta

pre 6 godina

Ma ne bih pustio ni zvezdu ni partizan, a odbojkašima/cama, vaterpolistima/kinjana, rvačima, i ostalim sportistima i sportovima gde pokazujemo velike rezultate mnogo više pažnje.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Nista cudno. Kada sam pitao jednog urednika jednog poznatog sajta zasto je Zvezda u fudbalu medijski vise zastupljena u odnosu na Partizan, kaze mi on :" Zato sto je vest o Zvezdi 6-7 puta u proseku "klikovanija" u odnosu na vest o Partizanu". Surova i bolna istina za Partizanovce.

Valjevska podvala

pre 6 godina

prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Samo što u toj odbojci imamo 30 puta više uspeha nego u klupskom fudbalu.

nada22

pre 6 godina

Non-stop kritikujete RTS, a UŽIVATE uz 100 ŠUND-kanala TV-Pinka!? Pa eto, gledajte, slušajta i sutra golog.ze "zvezde estrade" iz Srbije i REGIONA i divite se "zgodnim" voditeljkama na pismenosti, rečniku, dikciji, a posebno na "divnom" izgledu! Mitrović samo daje pare za ono što "narod traži".

KRASTAVAC

pre 6 godina

Pa kad se igra bez publike sve nekako deluje sablasno. Marakana će biti puna, to će biti spektakl, sve je stvar marketinga i profita, nema to veze sa navijačkim strastima.

bob

pre 6 godina

zato što je prva utakmica partizana bila toliko dosadna i loša da ne zaslužuju ni pregled meča od dva minuta u dnevniku da bude pušten,ono je kazna za oči onakav fudbal

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Kad ispadne drzavno mezimce ,trazicete i vi sa RTS i vi sa Arene da nam prenosite grupnu fazu.Tad im Vucela uzmi milion eura po utakmici.

Nizdis

pre 6 godina

Dobro ajde budite realni. Da li je bolje da prenose Zvezda Krasnodar ili ono sto ne mogu nazvati fudbalom od prosle nedelje Partizan Videoton? Ja znam da Partizan ima gotovo jednako navijaca koliko i zvezda, ali jel realno da je neko toliki mazohista da ŽELI to da gleda?

Zofri

pre 6 godina

Voleo bih da vidim reakciju javnosti kada bi isao samo prenos Partizana i odbojke.Sto se tice rasporeda na RTS pa oni koliko znam imaju i RTS 3,koji placaju gradjani Srbije.A sto se tice Arene,pa po toj logici bilo bi uputnije da se trazi prenos od RTV1 ili RTRS,jer Arena je ako ne gresim u privatnom vlasnistvu.A i dobar deo Srbije nije pokriven kablovskom,jer Srbija nije samo Beograd.

Filip

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!

Gavra

pre 6 godina

Osećam potrebu da konstatujem da Partizan i Crvena Zvezda nemaju jednak tretman na RTS-u iz najmanje dva razloga :

1. Prilikom najave za prošlonedeljne prenose Crvena Zvezda se najavljuje kada ona daje gol, a Partizan u istom prilogu u nastavku prima gol.
Zašto nije prikazan gol Partizana iz utakmice sa Olimpijakosom (a dao ih je tri), nego baš onaj koji daje ekipa, gle čuda, u crveno belim dresovima?
Da li se htelo da se jedna ekipa pokaže pobedničkom, a druga gubitničkom?
Ako bi moglo da se nađe opravdanje da se šampion najavljuje drugi po redu, jer je prvi prenos bio za vicešampiona , ovo je očigledna namera bez opravdanih razloga.

2. Za četvrtak se najavljuje samo prenos jednog tima i to vicešampiona koji ima slabiji rezultat iz prve utakmice od šampiona.
Dok šampion igra , uživo se diskutuje o šansama vicešampiona u uvodnoj emisiji.

hh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pa nije Zvezda kriva sto medijske kuce nisu u stanju da se dogovore ko ce sta da prenosi.........

KadPorastemBićuKengur

pre 6 godina

Istini za volju, Krasnodar je atraktivniji protivnik od Videotona, ali to nije opravdanje da ne bude prenosa Partizanove utakmice.

Zajev

pre 6 godina

Što niste dali snimak odbojke, koliko će ljudi to da gleda? Uostalom, nisi ti direktor programa da bi nam TI davala objašnjenje, juče ste davali snimak akcije "Krv za Krasnodor", na sve strane šikljalo je crveno, CZ i šire (bože me sačuvaj ove parole), a dan ranije ta je akcija davanja krvi bila u Partizanu, niste o tome dali ni najmanji izveštaj. Nemoj ti da yse "istaničenješ", znamo mi koji vetar i od koga duva.

Bolesna mrznja prema sampionu

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.

fenomen

pre 6 godina

Arena ima 5 kanala, sportklub takodje nekoliko kanala. Partizan prenos a Zvezda drugo poluvreme live ako bas mora odbojka. Nevidjena glopost da jedna utakmica pocne u 20 a druga u 21h. Moze i RTV 1 ili 2 da prenosi. Prva bi mogla da preuzme Zvezdu. U svakom slucaju AVdogan mora da intervenise ne bi li dokazao da je Partizan ravnopravan sa njegovom miljenicom. Poz

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.

Strudla

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!

md

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.

haos

pre 6 godina

Kako nema smisla ovo sto je napisala...logicno je da se prenosi trenutni sampion drzave valjda, ali barem da su napravili dogovor sa arenom...tuga

analiticar_amater

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.

Bolesna mrznja prema sampionu

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.

antiDebil

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !

Кнез Мишкин

pre 6 godina

Ја навијам за Звезду и сматрам да то није у реду. Промјените то да могу и они који навијају за Партизан да испрате утакмицу свог клуба. Дај БОЖЕ побједе Звезде и Партизана! СССС!

некле

pre 6 godina

Ма каква бре одбојка, дајте то у репризи после Партизана.
Невероватно шта се дешава, зар да неки безвезни одбојкашки меч у групи има предност у односу на фудбал као убедљиво најпопуларнији спорт на свету, плус игра наш шампион у директној борби за лигу европе?!
Овај ртс је невероватан, а слушај ти оливеру ковачевић?!
Па нормално је и да се дешава ово на ртс, кад жена одлучује о спорту.
Без потцењивања, али еј одбојка еј.
Волим тај спорт да се разумемо, али ајд да је борба за злато па и да разумем некако, али ово тотално неважни меч у групи.
Лудило.

Molim?

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Kakve veze ima Zvezda sa ovim? pa i Zvezdu su cesto zakidali na rts-u ..

Zigzag

pre 6 godina

A na preostalih 112 kanala arene moci cete da uzivate u top 20 golova Anrija i raznim snimcima utakmica iz proslog veka. Sramota!!!
(Šavi, 23. avgust 2017 13:13)Arena nije drzavna televizija stoga nema odgovornost prenositi ni CZ ni Partizan.....ali da Rts prenosi viceprvaka dok osvajace duple krune ne ...e to je sramota..

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Pa naravno kada se favorizuje mezimica velikog vodje!
Medjutim,ovo je Zvezdina poslednja utakmica u evropi ove sezone..mozda zbog toga..

Parni valjak

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.

KadPorastemBićuKengur

pre 6 godina

Istini za volju, Krasnodar je atraktivniji protivnik od Videotona, ali to nije opravdanje da ne bude prenosa Partizanove utakmice.

vazduplohov

pre 6 godina

Ja bih u ovoj situaciji vise kritikovao Arenu, nego RTS. Odbojka svakako mora da se prenosi, tu nema spora. Znaci rts-u ostaje jedan slobodan kanal za prenos jednog od dva moguca meca i iako navijam za Partizan, razumem zasto su se opredelili za prenos Zvezdinog meca (igra se kod nas, bice sjajna atmosfera, preko 50 000 ljudi, i ako je sudeci po prvom mecu bice zanimljiviji mec od onog koji se igra u Madjarskoj). Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav

Msc_stefan

pre 6 godina

Mogao je da se napravi MIX prenos obe utakmice na jednom kanalu, naravno partizan prvo poluvreme celo jer ranihe pocinju......
Bila bi to prilika da se malo i navijaci udruze po kladionicama video bimu nekom pa da zajedno bodre klubove za evropu, a na domacoj sceni neka bude kako bude....

Mlinar

pre 6 godina

RTS ne prenosi partizan posto svi znaju da ce i partizanovci pre gledati zvezdu nego crno bele u nadi da ce ih krasnodar izbaciti, pa svi znaju da oni vise mrze zvezdu nego sto vole partizan

nista o nicemu

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fasizam je ono sto ste pevali protiv Vojvodine. Ovo nije fasizam.

Alexa

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?

Ajoj

pre 6 godina

Ne znam sta nije jasno...pa televizije valjda prate tržište i zainteresovanost gledališta...sve je savršeno logično ;)
(MasterMind, 23. avgust 2017 15:43)

Rts prati sta joj vođa naloži.

Nicky boy

pre 6 godina

Citiraću čuvenog novinara Bogdana Tirnanića, velikog navijača Zvezde:

"Državno favorizovanje Crvene zvezde stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Partizana".

bob

pre 6 godina

zato što je prva utakmica partizana bila toliko dosadna i loša da ne zaslužuju ni pregled meča od dva minuta u dnevniku da bude pušten,ono je kazna za oči onakav fudbal

Dare_cz

pre 6 godina

Crvena Zvezda je fudbalska institucija sa ubedljivo najvise navijaca u Srbiji i normalno da ce imati prednost u odnosu na partizan koji je mali klub

Istina

pre 6 godina

Prenosi se utakmica,koja gotovo citavu Srbiju interesuje a mali klubovi sa malim brojem navijaca,gotovo nikog i ne interesuju.Uz sve to,nakon gledanja prvih utakmica,mislim da ovu drugu utakmicu ne bi gledali ni najveci mazohisti medju njihovim navijacima jer obe ekipe su poput zonasa.

ljubitelj odbojke

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...

Negativni

pre 6 godina

Mislim da je ovo prosto stvar tržišta i marketinga. RTS ima obavezu, s obzirom na to da se finansira od gradjana, da prenosi utakmice reprezentacije. To je sasvim normalno. Zvezda igra kući pred punim stadionom i prava za taj prenos su smešna u odnosu na ona koja bi platili za prenos iz Madjarske. A Arena je privatna tv i razmišlja isključivo tržišno. Dakle, utakmica Videoton - Partizan je interesantna samo navijačima Partizana, tako da ne donosi prihod kao, recimo, utakmica Milana ili Sevilje. Stvar je vrlo prosta. Nema tu mnogo filozofije.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Auuu sine, kakav ispran mozak, kakvi kompleksi...ubice vas ta paranoja, sine!!!
Zasto Zvezda ima prednost???
Pa sine to je ZVEZDA!!!! Ne razumes ti to!!
Mozete vi biti sampioni jos 1000 puta, ali nikadaaaaa necete biti Zvezda, za vas navija sacica, Zvezdu prati citav Balkan!!! Ne shvatate vi to, ne vidite sustinu od kompleksa...

Salebgc

pre 6 godina

Pa B92 ima nacionalnu frekvenciju. Pruza vam se sansa za prenos. Licemerno je da pisete da RTS i Arena ne prenose mec. Zbog cega vi ne prenosite ?????

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je nenormalna mrznja prema Partizanu i njegovim navijacima. Pa sta ako zvezdana ima vise navijaca!Jel to merilo kvaliteta.Titule,medjusobne utakmice,gol razlika,medjunarodni uspesi zvezdane sve je to sistematski namestano da bi karcinom Srbije bio bolji od Partizana. Za nas navija krem drustva i nauke. Mi smo avangarda i mi smo JSD. Ne stidimo se Jugoslovenstva i nastavljamo tradiciju. Nama Srbija i srpstvo nisu referenca mi smo Jugosloveni. Zato nas i kaznjavate ali prezivecemo i ovo.

cobi

pre 6 godina

pa ko bi da gleda Partizan? srđan dragojević i još par komunjara, pa kojoj je to televiziji isplatljivo? i sve to u terminu kada zvezda igra

Repka

pre 6 godina

Jel moguće da pojedini govore kakva odbojka? Alo ljudi, evropsko prvenstvo se igra, na fudbalskom stadionu u Vršavi pred 60.000 ljudi. Naravno da se ne dovodi u pitanje prenos istog. Ne moze se staviti bilo koji klub ispred reprezentacije!!! Ta ista odbojka nam je donela veliki uspeh u prošlosti, a od fudbala samo jad i beda!!!

Zajev

pre 6 godina

Što niste dali snimak odbojke, koliko će ljudi to da gleda? Uostalom, nisi ti direktor programa da bi nam TI davala objašnjenje, juče ste davali snimak akcije "Krv za Krasnodor", na sve strane šikljalo je crveno, CZ i šire (bože me sačuvaj ove parole), a dan ranije ta je akcija davanja krvi bila u Partizanu, niste o tome dali ni najmanji izveštaj. Nemoj ti da yse "istaničenješ", znamo mi koji vetar i od koga duva.

Аксентије Топаловић

pre 6 godina

Колико је Партизан "атрактивно" играо у 1. мечу, толико је и интересовање за реванш.

veliki strumf

pre 6 godina

Jasna stvar. Pa Partizan ce na oba meca sa Videotonom ukupno gledati 4.500 ljudi. Igraju na seoskom stadionu. Otprilike tolika ekipa stize samo iz Nisa na nasu Maru (iliti Rajka) sutra!

Caplin

pre 6 godina

Verovatno su se vodili logikom da zvezda ima vise navijaca i samim tim je atraktivnija za prenos, sto i ima logike, ali je bez veze je da ne prenose oba tima.
Napred zvezda, a puno srece i komsijama da prodju dalje. Lepo bi bilo da i zvezda i partizan prezime u evropi

dragan

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.
(dr fritz, 23. avgust 2017 17:57)

Tako je,dajte velikane evropskog fudbala,patlidzan,fljamurtari,ael,tikve,sume,vodoinstalatere iz Irske...

Filip

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!

nikola

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

700 000 Madjara u Srbiji??? Odakle ti leba ti taj podatak.Znaci kao sto si izlupetao o nekakvim prednostima,tako si lupio i cifru o broju Madjara u Srbiji.Po Popisu ih ima 254 000.A za prenos ne brini,HRT je najavio da ce prenositi

aleksandar

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...

bbROD

pre 6 godina

Ubi vas NEBITNOST groblje !
(Batko, 23. avgust 2017 16:00)
Mozda smo mi sada nebitni ali od sutra cete nebitni biti vi jer jos jednom ispadate u sezoni kupanja a nas cete gledati u Evropi cele jeseni

Nikola

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo nema smisla zaista. Partizan gostuje, i nema prenosa, a rts ima 3 kanala. Jasno je da je zvezda popularniji klub, ali partizan isto ima veliku popularnost, i ovo zaista nije u redu.

Циго

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!(Filip, 23. avgust 2017 13:30)Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila
(Ns, 23. avgust 2017 14:28) Слажем се, ал' шта ћеш, ноћна мора бато, заувек!

Blandy

pre 6 godina

Ne sekirajte se braco grobari.Partizan cemo gledati celu jesen u Evropi,a ovo je njima zadnja utakmica za ovu sezonu u Evropi,pa i red je da je gledaju na svim mogucim kanalima,posle ce samo da je gledaju na histori youtube.

hmm

pre 6 godina

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...
(hmm..., 23. avgust 2017 17:33)

Hahah...ma burazeru,ja pričam o negledljivosti vaše igre...onde ništa nije bilo tvrdo već očajno...Dok je Zvezdina bila i dinamična i tvrda i puna golova,sve što vaša nije.
Uz to,ne kažem da vaša utakmica ne treba da se prenosi...itekako treba i ovde niko od zvezdinih navijača ne kaže da ne treba.Vi pričate da naša ne treba,zato što ste vi šampioni,zato što samo vi igrate evropu,bla bla bla...
Vama smeta Zvezda...nama ne smeta Partizan...
Uostalom evo informacije da će Arena da vam prenosi utakmicu ali to je nebitno jer ćete da gledate Zvezdu i da se nasladjujete...eej,znamo se ;)

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Na netu prenos gde hoces , RTS je vec duze vreme u sukobu sa mozgom, nekada se znalo da se prenos ide sa gostovanja a sad postalo normalno da se prenosi mec kod nas a ne u gostima....luda kuca

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Potpuno normalna odluka, uzeto je u obzir da za jedan klub navija 10%, a za drugi 80% populacije. To se videlo i kod akcije davanja krvi, preko 700 zvezdinih i jedva 70 ovih sa druge strane brda.

nista o nicemu

pre 6 godina

. Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav
(vazduplohov, 23. avgust 2017 13:23)

Komercijalna televizija ne mora nista. Ne gleda vas niko, ne donosite profit. Shvatite to, nebitni ste.

Batko

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Klasičan luzer ! "Vazno ucestvovati, ali ne i pobediti" ??? Skokni do muzeja da vidis "usatog", a mi cemo nastaviti da gledamo musemu u kafani, i to onu "kockastu"

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost 
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili

Srki Dzedaj

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!  
Sta, nekome i dalje nije jasno ?  
Pa budimo ozbiljni...  
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise ! 
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17) 


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju... 
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima... 
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila... 
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu! 
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA! 
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!
(Dzoni, 23. avgust 2017 14:14)

Hahahaha, bravo za komentar!

Pop

pre 6 godina

DISKRIMINACIJA klasicna.
Drzava koja ovako diskriminise svog sampiopna mora biti poslednja u Evropi po mnogim parametrima.
Nadam se da ce obe nase ekipe proci dalje.
Svi oni koji odlucuju o prenosima da budu malo profesionalni a ne sa najnizim strastima. Ne odlucuje se da li prenositi crvenu zvezdu ili partizan vec sampiona drzave ili vicesampiona.

evropa u crnom

pre 6 godina

Prvo Srbija, pa onda sve ostalo. Partizan kako je odigrao prvu utakmicu smesno je pricati o prenosu druge, da je lopta bila probusena ne bi gledaoci ni primetili!!!

Strasne stvari

pre 6 godina

Vrhunac licemerja je kad prozivas Partizan za 1 milion evra dok je Zvezdi u istim periodu upumpano 60 miliona i obrisano jos 20.Ali kada vidimo sa koje strane dolaze prozivke nismo uopste iznenadjeni,ne zovu ih dzabe kako ih zovu.

dragan

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ma ko tebe pita ista,kome si ti bitan. Sedi kuci,jedi se i navijaj ya koga god hoces

Pantela

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. avgust 2017 13:53) Не, двоструки аршин је кад један клуб покори планету, а други испадне од фљумунтарија, и онда овај други добије телеоптик на поклон...

... mislim, realno

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
...
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fašizam je kada nekoga nazivaš Ciganinom u pogrdnom smislu.

bice tesno, bice nula tri

pre 6 godina

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 23. avgust 2017 16:14)

Gde je to mezimica igrala prosle godine pa da je prenose?

iskreni grobar

pre 6 godina

Moj Partizan je zadnji put, protiv Videotona u Beogradu, preko malih ekrana gledalo 7321 gledaoc, kako statistike kazu. Priznajem da je to malo da se otkupe prava na prenos.

najveći trofej: Mušema

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali,

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom,
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali.
.

antiDebil

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.
(seksisto, 23. avgust 2017 15:33)

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?

BS

pre 6 godina

Jedan vodja jedan klub.I da on to ne trazi poltroni trce da rade ono sto misle da on zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TnT, 23. avgust 2017 13:30)

I ko osvoji duplu krunu prosle sezone? I kome je doticni finansijski pomogao da ga UEFA ne suspenzuje? Secas li se kluba koji je nedavno iz istog razloga izbacen iz Evropskih takmicenja na jednu sezonu? Zaboravio si?

nista o nicemu

pre 6 godina

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?
(antiDebil, 23. avgust 2017 16:06)

Lazni sampioni imaju lazan prenos. Dosta vam je. Kmecitr Vucicu, mozda vam pusti na Pinku, taman pre Farme, da ne menjate kanal

hmm...

pre 6 godina

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona 
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali, 

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom, 
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali. 
.
(najveći trofej: Mušema, 23. avgust 2017 15:53

ko nam prica, ekipa koja deset godina nije videla Evropu osim u sezoni kupanja, idite do usatog i molite se kokektivno peharu iz proslog milenijuma, mozda ce toliko i proci vremena kad opet udjete u neko evropsko takmicenje...

bosko

pre 6 godina

Boze mili, ovaj lik sa nikom Nista o ničemu obare sve rekorde sa komentarima. Svaki drugi je njegov... Od Terze pod hitno da dobije nagradu u vidu pola hleba sa 200 grama Alpske salame..

One night in May

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

Videoton je medju Madjarima popularan otprilike koliko i Partizan medju Srbima...

prodigyCZ

pre 6 godina

a ko je neko ovih godina prenosio Partizan onda je to RTS,a Zvezdu proslu godinu u kvalifikacijama za LS prenosio SK kog nema pola Srbije ako ne i vise,ej za LS nisu mogli da otkupe prava.mozda se na HRT-u pojavi prenos :)))

dirigent

pre 6 godina

Pa samo jedan klub je najveci na ovim prostorima i urezan u istoriju fudbala, a to je Crvena Zvezda, tako da je ovo potpuno normalno... Ko zeli da gleda onaj antifudbal videorekordera i partizana ???

Gradjanin Srbije

pre 6 godina

Pitajte Madjare zasto im utakmica pocinje u 20 casova.Utakmice Lige Evrope po terminu pocinju u 19 casova i u 21,05. Zvezda se drzala tog termina. Za veliku vecinu gledalaca u Srbiji vaznija je Zvezda i naravno odbojka

nista o nicemu

pre 6 godina

ovim komentarima vidim samo vecu mrznju prema Partizanu nego li ljubav prema svom klubu.
(asd, 23. avgust 2017 16:17)

Pa ti gledaj mrznju umesto prenosahahhahahhahahah

NikolaSrb

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Da Zvezda je definitivno kriva...ajde ne pravi izgovore vi i onako uvek navijate protiv Zvezde to su kompleksi.

BS

pre 6 godina

zato sto vucic voli da gleda prenos svojih ljubimaca na dva kanala istovremeno ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 23. avgust 2017 14:06

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...
(ljubitelj odbojke, 23. avgust 2017 13:22)

Kakvi su sampioni takva je i prednost

agent promena

pre 6 godina

prvo poluvreme + kombinovani prenos + drugo poluvreme, ali ko ce sad toliko da razmislja
(Jovan, 23. avgust 2017 13:25)

fer!

Goran

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.

hmm

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Kad ispadne drzavno mezimce ,trazicete i vi sa RTS i vi sa Arene da nam prenosite grupnu fazu.Tad im Vucela uzmi milion eura po utakmici.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Citam komentare 65% gradjana navija za Zvezdu pa onda 80%Gradjana navija za Zvezdu odakle vam te gluposti jel neka anketa bila a rts ima i treci kanal pa su u ovako zgusnutom rasporedu mogli da naprave neki kompromis ocito da nije postojala zelja za to pa svi placaju pretplatu gospodo sa rts-a

mirko

pre 6 godina

pa imoj drug okoreli grobar otisao na spavanje na sredini prosle utakmice partizana, gledao celu zvezdu i skoro nije uzivao u tako u kvalitetu utakmice. ko bre da gleda ono mučenje partizana iako ja mislim da mogu da prođu pre nego zvezda

Jova

pre 6 godina

Arena sport je obezbedila prenos na svom prvom kanalu.molim vas da prekinete sa tom kuknjavom vise.setite se lprosle godine.zvezdu je samo Sk prenosio i niko vise a partizan i rts i arena.zato budite malko realni a ne samo po navici da kukate i naricete ko zadusne babe.cao

nista o nicemu

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Kakvi ste sampioni takav vam je i prenos. Zna narod ko je najbolji, a kome Vucic sredjuje titule.

ford

pre 6 godina

Ako Zvezda ispadne a Partizan prodje,voleo bih da bude u grupi sa Krasnodarom pa da uvidite razliku..!!Po kvalitetu prikazanog fudbala,zali boze sto ce jedan od ova dva kluba (Par vs Vid) da prodje dalje!!Rts treba da prenosi duel realno,ali posle onog mazohizma koji sam priredio sebi tako sto sam odgledao CELU utakmicu,ovog puta bih odustao od tog zadovoljstva!!

Doktor

pre 6 godina

Svašta, zna se valjda red. Odbojkaši kao najuspešniji moraju biti u direktnom prenosu. Zatim ide naš najveći i najtrofejniji i najpopularniji klub, bivši prvak sveta. A onda svi ostali... I da ne zaboravim : argument "šampion" je presmešan. Kakvo prvenstvo takav i "šampion"... :)

Džoni

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti, logično je da će prenositi utakmicu koja se igra kod nas a i protivnik koji nam dolazi je puno kvalitetniji i atraktivniji medijima nego Mađari. Veće šanse i dalje ima Partizan jer igra sa slabijim protivnikom, dok bi prolaz Zvezde bio ravan podvigu jer su Rusi za klasu kvalitetnija ekipa ali ne pobeđuje uvek skuplji i kvalitetniji tim pa ćemo da vidimo.

BSK

pre 6 godina

Mislite da ovi sa RTS-a znaju ko je sampion i sta to znaci. Nemaju pojma. Pa i da nije tako, prenose utakmicu koju prenosi druga televizija, koja se igra kod nas, gde ce stadion biti pun, na ustrb utakmice gde ne postoji realna mogucnost da je drugacije gledamo. Jos se javlja Olivera, strasno. Da se Vucela bolje pokazao sad bi gledali Partizan.

UltraS

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.
(Bolesna mrznja prema sampionu, 23. avgust 2017 13:10)

I neko prica o bolesnoj mrznji? Postojimo i dalje, uprkos naporima vasih politicara i tajkuna da nas ugasite. To vreme je proslo. Postojimo i sve smo jaci! Napred Zvezdo moja! Zelim i vama pobedu, jer ce ona vise znaciti iskrenim i pravim navijacima Partizana, vama takvima nece, jer cete puci od muke zbog Zvezde. Vas Partizan ne zanima.

nista o nicemu

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pitaju te jer ti ne navijas za Partizan nego samo protiv Zvezde. To nije jasno nikome, osim Grobarima

max

pre 6 godina

Cekaj malo,interesovanje za Zvezdu je toliko da vise nema karti na blagajnama..50 000 ljudi ce biti na stadionu a mi koji nismo uspeli da nabavimo kartu treba da blejimo u prazno jer ne mozemo gledati na stadionu? Ne gospodo bacaci flasa i topovskih udara,niste interesantni a mi prosli-ne prosli,opet smo gledaniji od vas i sto se pre naviknete da je tako,bice vam lakse jer prvi put je uvek najteze ;) Dosta su nama oduzimani termini zbog antifudbala koji igraju oni sa druge strane brda.

jashtaman

pre 6 godina

Da radite na nekoj televiziji,da li bi prenosili Zvezdu ili Partizan?
Preuzimanje prenosa iz inostranstva,dodatni trosak. Zvezdu ce da gleda(realno),mnoooogo vise ljudi,sto znaci da reklame za vreme utakmice televizija moze dobro da naplati.
Ne zelim da prozivam niti bilo sta,ali samo realno,Zvezda ima mnogo vise navijaca. Ne pravite partizanovci moji,uvek zrtve od samih sebe,ugusicete se u mrznji.
A na kraju ce prenosa verovatno biti,kao i uvek. Ali eto vama prilike da malo kmecite po netu,ali je bitno da na svom stadionu ne mozete dve utakmice da spojite sa publikom.
Zvezda,Uefa,Vucic,svi su protiv vas...
umesto da pogledate ko vam vodi klub i da to resite,vi kmecite na rts.
Nadam se da cete proci dalje,jer ko zna ko ce vam biti kriv ako ispadnete....

Капетан Немо

pre 6 godina

Могао је РТС да покуша да организује комбиновани пренос. Преклапало би се само друго полувреме Партизана са првим полувременом Звезде. Осим тога има РТС и 3. канал. Додуше, то је канал културе али су могли да уступе термин за једну од утакмица. Неће култура нигде побећи а и на полувремену би могли да пусте класичну музику - то би било занимљиво.
Чиними се да су сви овде заборавили на одбојкаше!? Ти момци нас врло често обрадују медаљама са велиих европских и светских такмичења, боре се свим срцем за своју земљу Србију и не траже никакве привилегије. Цело лето су ангажовани у репрезентацији, што у Светској лиги што на припремама за Европско првенство, и сада кад почиње, за њих, најважније такмичење ове године, РТС их ,,шутне'' на други канал. Одбојкаши (и одбојкашице) су, без дилеме, заслужили да буду на првом каналу, а ови што играју квалификације другоразредног европског такмичења нека се преклапају на другом.
Сада се поставља питање покретања четвртог канала РТС-а који би био посвећен искључиво спорту. Несумњиво смо спортска нација и волимо спорт па би један такав канал имао смисла и можда имао чак и завидну гледаност. Ако је трећи канал посвећен искључиво култури а комерцијално је потпуно неисплатив, зашто онда не би постојао и канал спорта који би био бар делимично исплатив? На том каналу би могли да се промовишу, пре свега, спортови који нису баш гледани и заступљени у медијима. Пре свега мислим на женски спорт, појединачне спортове, домаће лиге (и женске и мушке), а успут и преносе неких значајнијих такмичења или утакмица. РТС-у не трба да буде на уму само гледаност неког програма него и да афирмише неке друге вредности које нису баш исплативе. Невероватно је, на пример, да Србија има светског шампиона у рвању а да ми нисмо гледали чак ни финале на РТС-у, а велика већина грађана Србије није ни знала да се такмичење уопште одвија и где!? Евентуални четврти канал РТС-а би све то могао да покрије.
Да не буде збуне, волео бих да и Партизан и Звезда прођу у групну фазу Лиге Европе и да обе екипе буду преношене на РТС-у, али ми је било која репрезентација дража и пре бих гледао одбојкашку репрезентацију него моју Звезду.
Волим Звезду али Србију волим више!
Напред Звездо!!! До Лиге Европе!!!
Напред Србијо!!! До медаље!!!

milan

pre 6 godina

@mirko, lepo sam se izrazio. Samo jedan moze biti NAJVECI. Zvezda je brend, simbol grada i Srbije. I njeno ce ime vecno biti urezano na ''usatom''. Lep pozdrav.

seksisto

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.

nista o nicemu

pre 6 godina

..ali ipak ste vi samo komšije evropskih šampiona.
(ruku na srce, 23. avgust 2017 15:34)

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

A vi usati pehar na tv ekranu

buk pvo

pre 6 godina

Zvezda je popularnija, odbojka je gledana...ali reci (i uciniti) da za utakmicu Partizana nema interesovanja, pa zato i ne prenositi je kriminal. Bio je onomad prenos Ajaks - Borac Cacak na rts, kapiram da je svih 1000/2000 navijaca i simpatizera Borca bio motiv veliki za Javni servis... ovo nije od juce, koliko
puta je signal bio los kada igramo mi 'preko', koliko puta u kombinovanom prenosu smo gledali 70/30 % u korist komsinice. Na pinku gost i voditelji uzivo se hvale kako ce navijati za Grke protiv Partizana... stvarno jad i beda, u novinama ovih dana kao da komsinica igra polufinale Lige Sampiona a mi inter toto kup.
Nadam se da igraci Partizana i trener prate i citaju ovo, da proradi neki inat, pa da kao ljudi gledamo snimak iz Madjarske a do tada teletekst i hd signal na nekom krs sajtu.

JojicKojic

pre 6 godina

Sutra ispadate od Rusa,vec ste poceli da zapomazete za derbi i tu sledi jos jedan nokaut...opet jedna sezona bez trofeja i Evrope....postoji i druga Srbija ,nisu svi bas crveno beli....polako braco...

Realno

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 23. avgust 2017 16:30)

Ove godine ces gledati svoj mali klub jos u nedelju protiv nekog evropskog kluba i nema vise...i jos dva puta na prolece i to vam je za ovu sezonu.Naredne sezone opet prva bez publike u kvalifikacijama za LE,i vec u drugoj,kad istekne kazna,bice cao i za tu sezonu.Jedino ako mislis da je Nikolic jos vas trener,pa mozes njega da gledas jos 6 utakmica ove jeseni u Evropi.

Stomak

pre 6 godina

Pored tri programa RTSa i jedno sest Arena, oni nisu u stanju da prenose tri meca istovremeno. I pride daju smesna opravdanja. Sa druge strane, umesto da se navijaci bar jednom ujedine, oni se prepucavaju ko bi pre trebalo da se prenosi. Pa valjda bi morala da se prenose sva tri meca?!

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

Rts 1 neka prenosi Zvezdu, Rts 2 neka prenosi Partizan a Odbojku neka daju snimak cele utakmice posle meca Partizana. Eventualno, na poluvremenu Partizana pustiti odbojku, bice tada kraj prvog seta a na poluvremenu Zvezde pustiti opet odbojku, bice kraj treceg seta. Glesanost ogromna sve vreme i svi ispostovani i zadovoljni.

Komšija Rade

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.
(lo.ol, 23. avgust 2017 14:15)
ma 100% kakvih 80%, osim vas niko ne postoji, viste ultra mega šampinjoni iz rupe

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Objektivno je da budu oba prenosa, ali je objektivno i da Zvezda treba sa ima prednost uvek. Ovi sto kukaju kao narikace i krive biu, ciu, av i sve zivo moraju znati da ni Atletiko ne moze da kuka i vice "hocemo ravnopravno i sve kao Real". Ali me odusevio onaj sto voli musemu i smatra je trofejom, u salu bi je nosio:-)

dragan

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najboli je opancarev lepak, 23. avgust 2017 17:24)

Pa lako je vama bilo od 90-ih,Miko darivao sakom i kapom,Teleoptik i novac iz budzeta koliko god treba pa do Toleta koji vam je platio najbolju travu za teren. Ali to nisu bili dvostruki arsini nikako,to je bilo normalno za taj period od dve decenije

Dejan 1989

pre 6 godina

pomirite se sa cinjenicom da ste u poredjenju sa CRVENOM ZVEZDOM nebitni....I uvek ce tako biti...UVEK..................................Napred CRVENO-BELI...........Jako do pobede..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kovač

pre 6 godina

Partizanovi navijaci ionako gledaju Pink i Farmu. Ne vidim zasto kukate RTSu, a ne Mitrovicu? On je blizak vasem vodji.
(nista o nicemu, 23. avgust 2017 15:30)

Izvadi sendvič iz usta, ništa te nerazumemo :)

punimlimenke

pre 6 godina

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!
(BS, 23. avgust 2017 14:52)
Titulu ste nam dodelili vi, sa kecom na krovu.
A sto se tice para, 20 mil do sada ste dobili od ugovora koji su Zuti dodelili vama.
Znam da ne volite o time da pricate, jer je lakse govoriti kako ste bili podredjeni nego nesposobni.
Uvek ste imali pomoc i drzave i saveza...zato nam je i drago, sto mi kako vi kazete nebitni.imamo isti br. Titula kao vi jako bitni.
I neko vam je ufurao pricu da vam nedostaje Jovicic a pola od vas nema ideju gde je taj momak igrao i odkle je dosao.Samo je Terza izasao pred novinare i iskoristio priliku da satanizuje Drincica, zato sto je ovaj dva puta probusio i Rajka i Bajka.
Jedva su ih nagovorili da nastave sa branjenjem.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Sada procitah , pa ovo je sjajno , novi povod za kuknjavu . Svaki dan ali svaki , bez preskakanja .
Mada možda HRT 1 ili 2 prenose . Ipak su njihovi .

cucko

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.
(Mihajlo, 23. avgust 2017 14:32) U pravu si, ali ja kao zvezdaš mislim da se mora prenositi i Partizan, jer srpski klub pokušava da se plasira u evopsko takmičenje. Da je fudbal bio očajan, jeste, ali to je srpski fudbal danas.Surova realnost.

fenomen

pre 6 godina

Arena ima 5 kanala, sportklub takodje nekoliko kanala. Partizan prenos a Zvezda drugo poluvreme live ako bas mora odbojka. Nevidjena glopost da jedna utakmica pocne u 20 a druga u 21h. Moze i RTV 1 ili 2 da prenosi. Prva bi mogla da preuzme Zvezdu. U svakom slucaju AVdogan mora da intervenise ne bi li dokazao da je Partizan ravnopravan sa njegovom miljenicom. Poz

kong

pre 6 godina

"... ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota." - (md, 23. avgust 2017 13:09)

"Neku" odbojku ?!..
..kažeš "neku odbojku" ,za reprezentaciju Srbije ?!!
..pa,zabranio bi RTS-u,ne samo da prenosi Patizan i Zvezdu,nego bilo koji klub..
Nacionalni javni servis treba ,da prenosi samo mečeve koje igra nacionalni tim... a klubovi nek nađu privatne televizije,koje će prenositi utakmice..

Dexxy

pre 6 godina

Zvezdas sam ali ovo su bitne utakmice za oba kluba dok takodje pocinje EP u odbojci. Trebalo bi iznaci mogucnosti da se otprati i partizan. Dva RTS-a i pet arena, stvarno neverovatno.

muftija delija

pre 6 godina

vučić,vesić,čović,mali,terzić,na jednoj strani i ti me pitaš za koga navijam....
da li je bar malo jasno ovo oko prenosa?

logično

pre 6 godina

Rts uvek prenosi ono što je u Beogradu i reprezentaciju. Što znači u ovom slučaju Zvezdu i evropsko prvenstvo. A ne sećam se da se grobarski B92 javljao kad Zvezdu niko nije prenosio protiv Florijane. I na kraju da li bi većina radije gledala onu muku od fudbala Videotona i partizana ili Zvezdu i Krasnodar sa Marakane?

molina

pre 6 godina

Najbolje da prenosi onaj Pantic, partizanov vjesnik. Salim se, ide prenos na Areni. Vec su poslali komentatore ali se dugo ceka na granici pa je neizvesno da li ce stici. Pantic ceka u steku da simultano prenosi ali samo prvo poluvreme zato sto vodje sa juga moraju da odgledaju utakmicu sa Rajka. Srce je srce.

ilke kv

pre 6 godina

ima utakmica na Areni 1 Videoton-Partizan, upravo procital na vestima Blica. I drago mi je zbog toga iako sam navijac Zvezde. Jer ne bi bilo fer da samo Zvezdu prenose. Zelim i Zvezdi i Partizanu da prodju sutra.

Nikola

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Cekaj, jesi ti ozbiljan? Bitnija je utakmica protiv nekih Madjara ili Rusa osnovanih pre 10 godina od EP u odbojci? Sportu u kom smo najdominantnija sila u istoriji

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Nista cudno. Kada sam pitao jednog urednika jednog poznatog sajta zasto je Zvezda u fudbalu medijski vise zastupljena u odnosu na Partizan, kaze mi on :" Zato sto je vest o Zvezdi 6-7 puta u proseku "klikovanija" u odnosu na vest o Partizanu". Surova i bolna istina za Partizanovce.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ко је светски шампион? 
Звезда, Звезда!
(Сви на стадион!, 23. avgust 2017 13:10)


vremeplov je niz hodnik, poslednja vrata levo...

Vladimir

pre 6 godina

Sada je 2017, nije 1986, ne postoje samo dva kanala državne televizije. U Srbiji ima 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom, zašto neka druga ne otkupi prenos, ako postoji toliko interesovanje?

utnpistim

pre 6 godina

Pa kad jedan istaknuti Srdjan Dragojevic kaze "zar smo opet mi navijaci partizana zrtva" onda sta da ocekujemo od prosecnih gradjana?Bolesno

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Zvezdas sam ali ovo nije ok.Sad da li cela Srbija navija za Zvezdu ili pola za Zvezdu a pola za Partizan to je nebitno.Treba i Partizan da se prenosi i mene zanima sta ce da urade.U svakom slucaju moze da se nadje prenos Partizana na netu.Idemo Srbi u Ligu Evrope da konacno imamo dva kluba u LE.

John Terry

pre 6 godina

Pa ne prenosite odbojku... ovo uopste nije tezak izbor covece. Zvezda na jednom kanalu, Partizan na drugom, pa kad se zavrsi odlozeno prenos odbojke. Ovaj RTS kao sa kruske da je pao. Nikad ne umeju dobru odluku da donesu.

Delija

pre 6 godina

Mislim da nije u redu da RTS ne prenosi oba Srpska kluba. Makar jedan bio na RTS 1, a drugi na Areni. Brukate sebe samo. Srećno, pa da oba tima prođu dalje.

ccc

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

Malo realnosti

pre 6 godina

U julu mesecu ste se podsmevali Zvezdi sto nije prenosena sa Malte, a Partizan na dva kanala...karma je cudo!
(kaboom, 23. avgust 2017 13:24)

Stvarno je bio neizvestan mec posle 3:0 kuci. Ni Partuzan nije prenosen u Podgorici posle 2:0.

klempavi domaci zadatak

pre 6 godina

Djukic je izjavio da Videoton neda partizanu da igra, nema tv prenosa, uefa je kaznila Partizan praznim tribinama, naj bolji igraci su eto na neki cudan nacin isparili iz partizana za neke cudne pare, ne pomaze Partizan TV, ne pomazu domace sudije, nema celnih ljudi fk Partizan u FSS .... pa kako neko moze ostati tako ravnodusan protiv zavere na svetskom nivou, ne samo na domacem...

večiti kontraš

pre 6 godina

Sta? Da li ste vi normalni? Platicu vam pretplatu sigurno...
(Nemanja, 23. avgust 2017 14:08)

Molim te,nemoj da je platis , da i izvrsitelji uzmu neki dinar

igor

pre 6 godina

sve je to normalno vuckova mezimica moze samo da se gleda a nakon tekme cirilica na celu sa vodjom sa pricm kakav je on ciganin bio i gde je sve isao da gleda cz i kako ih je sad spasio,na svim kanalima naravno , pa rijaliti.. i meni je to ok tako nam i treba da se razumemo.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...
(Nino, 23. avgust 2017 15:24)

Sine 3:2 je aktivan rezultat. Jeste Krasnodar bio bolji ali Zvezda je i dalje u igri i minimalna pobeda je vodi dalje, sto aktivan rezultat upravo i podrazumeva. Sta je tebi aktivan rezultat ako ne minimalan poraz u gostima uz dva postignuta gola? Jos jedan u nizu komentara koji dokazuju da se u ovaj sport ne razumete, tako da ne znam sta se onda bunite.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

televizija prenosi onoga ko ima gledanost.
to se prosto meri.
pitanje za groblje koje pominje košarku.Šta znači učesnik F4?
ispao u polufinalu?
Jel znate koliko puta je Zvezda bila u polufinalu raznih fudbalskih kupova?Mnogo.
Bili ste prvaci Evrope u košarci,batalite tu glupost o F4.

nesa

pre 6 godina

A partizan je vec davne 1955/56 godine igrao Ligu sampiona!!! https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD_%D1%83_%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC_%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B8%D0%BC%D0%B0
Sramota. A ozboljno - RTS sramota. Arena sramota. Pa oni su sampioni. Prema tome prednost njima.

Gavra

pre 6 godina

Osećam potrebu da konstatujem da Partizan i Crvena Zvezda nemaju jednak tretman na RTS-u iz najmanje dva razloga :

1. Prilikom najave za prošlonedeljne prenose Crvena Zvezda se najavljuje kada ona daje gol, a Partizan u istom prilogu u nastavku prima gol.
Zašto nije prikazan gol Partizana iz utakmice sa Olimpijakosom (a dao ih je tri), nego baš onaj koji daje ekipa, gle čuda, u crveno belim dresovima?
Da li se htelo da se jedna ekipa pokaže pobedničkom, a druga gubitničkom?
Ako bi moglo da se nađe opravdanje da se šampion najavljuje drugi po redu, jer je prvi prenos bio za vicešampiona , ovo je očigledna namera bez opravdanih razloga.

2. Za četvrtak se najavljuje samo prenos jednog tima i to vicešampiona koji ima slabiji rezultat iz prve utakmice od šampiona.
Dok šampion igra , uživo se diskutuje o šansama vicešampiona u uvodnoj emisiji.

Igor

pre 6 godina

Zelim vam da ispadnete, da vidi uzivo 50 hiljada ljudi i ko zna jos koliko preko tv-a..a drugi neka odigraju kako hoce, posto ni oni nisu bolji..

Smederevac

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

U veliko si zabludi.Partizan je jedini klub koji nas predstavlja u Evropi i to vec deceniju.Zato je zasluzio sve privilegije.Jednostavno ljudi se plase za svoj posao i na ovakav nacin zele da ga sacuvaju,dodvoravaju se doticnom i njegovoj mezimici.JAD I BEDA.

Nikola

pre 6 godina

Dajte bre ljudi kakva odbojka. Totalno nevazan mec u grupnoj fazi. Nek Partizan bude na prvom a Zvezda na drugom. Nije fer prema navijacima Partizana. Zeleo bih da i moja Zvezda i Partizan prodju dalje i da u petak cekamo zreb u Nionu svi zajedno! Srecno momcima sutra na terenu. Sportski pozdrav!

Valjevska podvala

pre 6 godina

prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Samo što u toj odbojci imamo 30 puta više uspeha nego u klupskom fudbalu.

Ns

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!
(Filip, 23. avgust 2017 13:30)
Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila

antiDebil

pre 6 godina

pre nego što mama pozove doktora, još samo da dodam da su i najelitniji srpski političari navijači avangardne institucije: poliglota dačić, muževni ružić, moralni vučelić, lucidni tadić, kao i perjanica iz dijaspore - elokventni mile dodig, koji beskompromisno u laktašima čuva osnivačku povelju našeg partizaia.

nista o nicemu

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?
(Alexa, 23. avgust 2017 15:34)

Nama mesto u Evroligi, vama nije. Du ju fil divousn?

dex

pre 6 godina

@bolesna mrznja

Nije stvar da li je Partizan sampion, igra u istom takmicenju za pocetak. Drugo, trenutno igra odvratno kao i Videoton, dok bi Zvezda mogla da odigra interesantnu utakmicu, plus ima preko 65% navijaca...

ehh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ti vam izgovor? pa kao da ne znamo za koga vi navijate.

mirko

pre 6 godina

Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Ne znam u kome si problemu; da li ne znaš srpski jezik ili si mentalno u prošlom veku.
Ako se kaže dva najveća onda ne može biti jedan, nego dva, a ako misliš da je klub koji je nekada bio veliki, ostao to zauvek onda si izgubljen u vremenu.
Mnogi velikani više ne postoje, ne samo u fudbalu nego u svim oblastima.
Ta bolest megalomanije je nažalost izrok mnogih nesreća ove zemlje.

veljko

pre 6 godina

partizan je uvek privlacio i sad privlaci manje publike od zvezde.

drugo, partizan jeste sampion, ali je vec ispao iz trke za ligu sampiona, pa nema tu "prednost" u trenutku kad oba tima igraju u istim kvalifikacijama.

trece, krasnodar je mnogo bolji i zanimljiviji protivnik od videotona.

cetvrto, reprezentacija je rtsu uvek ispred klubova, pa nema izbora izmedju tri tekme, vec sustinski biraju izmedju zvezde i partizana.

peto, rts 3 ima drugaciju programsku semu i ne treba fudbal i sport da zauzmu sve kanale. sporta vec ima previse. mnogo vise nego sto je zdravo za sve nas.

sesto, rts hd pusta prva dva kanala u boljoj slici ili reemituje stari program. on nije kanal za dodatni program.

sedmo. arena i sport klub, kao i ostali kanali (prva, b92 itd), mogu jos uvek da reaguju i kupe prava za partizan. ako je toliko interesantan, koliko tvrdite, oni ce to sigurno i uraditi, posto imaju komercijalnu racunicu. ja se nadam da ce to i biti slucaj.

Knez

pre 6 godina

Cigan sam, realno ovo nema smisla, šta više Zvezda igra kući, ako hoćeš da gledaš idi na stadion..Partizan igra na strani, prenos mora da bude.

Rajko

pre 6 godina

Prenos trba da bude iz madjarske jer nemaju svi priliku da gledaju...u Bg moze vecina da ode..
(Ivan HH, 23. avgust 2017 13:32)
70% RS navija za Zvezdu,toliko negdje i u Srbiji,vas svejedno ima 40 000 ,mozete kolektivno otici do Madjarske,jedna malo jača ekskurzija.

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil ... Zvezda vicesampion??? Zvezda je SAMPION EVROPE 1991 U FUDBALU!!!!! Jednom sampion uvek sampion. A ova lokalna takmicenja ko to prati...

partizan

pre 6 godina

Džaba otete titule, narod zna ko igra bolji fudbal.
(Vuk, 23. avgust 2017 17:16)
Nije oteta vec ste vi nesposobni.A u derbijima vas je Partizan odrao prosle godine

hh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pa nije Zvezda kriva sto medijske kuce nisu u stanju da se dogovore ko ce sta da prenosi.........

Janis

pre 6 godina

Za sve vas koji ne razumete kako ovo funkcionise: Zvezda ima daleko vise navijaca od Partizana, i mozete svi da se ljutite, ali RTS sa pravom prenosi Zvezdu pre Partizana zbog vece gledanosti, a ovi sa Arene zaista treba da se stide

lo.ol

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.

Paor

pre 6 godina

Cuj "neku odbojku". Pa ti odbojkasi ce uzeti neku od medalja na EP, a ova dva kluba, koja sistemski unistavaju nas sport, ce veceras zavrsiti takmicenja porazima!

hleba i igara

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.

misko

pre 6 godina

Ja ne znas sta vi hocete ako nema mogucnosti za prenos nema jer verovatno su Madjari nemaju mogucnost da instaliraju opremu za to,jedino da skupe pare da se poslaje ekima RTS sa reportaznim kolima i da se tamo instalira operema,pa ni Arena ne prenosi..a koliko vidim nema je ni u najavi na strimu preko interneta..madjari su tako odlucili da ne instaliraju opremu za prenos i tu se vise nista ne moze ..sem ako ne odluce sutra drugacije..i utakmica se ne igra u Budimpesti..nego u nekom malo gradu i verovatno je to problem...

ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

pre 6 godina

Vi koji jurite internet link, jer nemate Arenu, ovde mozete pratiti u sjajnoj rezlouciji. Madjarska TV online.

Kanal je M4

http://www.mediaklikk.hu/musorujsag/

Srecno za Partizan, ali i za Zvezdu...

Jašta

pre 6 godina

Ma ne bih pustio ni zvezdu ni partizan, a odbojkašima/cama, vaterpolistima/kinjana, rvačima, i ostalim sportistima i sportovima gde pokazujemo velike rezultate mnogo više pažnje.

student

pre 6 godina

Pa naravno da treba prenositi odbojku, jer je to Evropsko prvenstvo, i igra reprezentacija Srbije, još su nam odbojkaške selekcije mnogo uspešnije od fudbalera, i trebalo bi bolje da ih tretiramo, pogotovo što naši fudbaleri igraju kvalifikacije i godinama nemaju zadovoljavajuće rezultate, a odbojkaši su se već plasirali na EP i stalno nam donose medalje. RTS bi trebalo da na prvom i trećem kanalu prenosi fudbalere, a na drugom odbojkaše. Svako primat treba da ima odbojkaška REPREZENTACIJA u odnosu na fudbalski klub. Na kraju krajeva, ne znam zašto npr Pink/Prva/B92 ne bi otkupili prava prenosa za npr Zvezdin meč, a da Partizan ide na RTS-u, ili obrnuto.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Izadjes na izbore i promenis vlast.

Skupis vecinu i promenis vlast.

Dok ne skupis vecinu - trpi ili napolje.

Savet - malo je verovatno da ce Partizanovi navijaci ikada biti vecina. Zato bi bilo izuzetno vazno, ako imas ambiciju da nesto promenis, da pridobijes i glasove Zvezdinih navijaca. Samo tako ces imati fer sansu - bez Zvezdinih navijaca, uzalud trud, dzaba ti sve...

Matematiku na mozes da prevaris - u Srbiji ce Zvezdini navijaci zauvek biti ubedljiva vecina.

Mihajlo

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.

BS

pre 6 godina

A sta cemo sa trecim programom i hd kanalom? Politicka odluka 100%.
(Nenad, 23. avgust 2017 14:15)

Da li se po istom principu i politickom odlukom uzima i dupla kruna? Ili ste vi jaci i od drzave i Vlade?

hleba i povrća

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.
(hleba i igara, 23. avgust 2017 15:27)

Da, samo u tom slučaju ne bi trebalo da se potpišeš sa
"hleba i igara",

već sa:
"hleba, paprike i paradjza".

pustos

pre 6 godina

napredni rts napredna urednica...
kaze ima dva kanala a u stvari postoje prakticno 4 ( HD i rts3) i mnogi phta do sad su prenosili emitovali potpuno razlicit program na svim kanalima

jedno kaze drugo realnost to vec lici na vodju , zar ne?

Gru

pre 6 godina

80% Srba navija za Zvezdu, Partizan ni protiv Reala nije mogao da napuni stadion. I stvarno nema logike da se prednost da meču Videoton-Partizan, iako verujem da će se obe utakmice prenositi.

Dzoni

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju...
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima...
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila...
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu!
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA!
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!

banja luka

pre 6 godina

Zakon gledanosti nekog tv programa. Iz percepcije navijaca partizana Partizana izgleda kao nepravda ali tv prenosi ono sto ce vise ljudi da gleda. Sto se odbojke tice nju ce najmanje ljudi da gleda ali to moraju jer je reprezentacija I EP.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.
(analiticar_amater, 23. avgust 2017 13:10)
Ne, majstore. To je RTS- opredelili su se da prenose utakmicu iz BG-a, a ne da salju ekipu u inostranstvo. Imaju gomilu nekih RTs kanala, nisam ni znao da postoje dok nisam reinstalirao kanale. Kao i Arena. Ali sta da ocekujes od njih, koliko puta su vec preskocili prenose i Zvezde i Partizana u Evropi, o ostalim ekipama da ne pricamo.
Sad je odbojka razlog, da nema odbojke sutra pustili bi Bolji zivot, samo bi smislili neko novo saopstenje.

tebrex

pre 6 godina

Evo šta kažu ljudi sa Arene https://twitter.com/PartizanNet/status/900092873357578244
Ovde je RTS napravio problem, jer su odugovlačili i sad se Arena nateže sa Mađarima oko uslova.

Slobodan

pre 6 godina

Zaboravljate da prosle godine Zvezdu kao sampiona drzave RTS ni jednom u kvalifikacijama nije prenosio a Partizana jeste.Zato nemojte sad da dizete galamu i da tvrdite da su svi protiv vas.Neka zavera protiv sampiona.Slazem se da ako postoji mogucnost a vec imaju tri kanala treba da daju prenos.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I tako me neinteresuje nas fudbal ali nije uredu zbog navijaca Partizana isto tako bih rekao i za Zvezdu a Vosu koliko puta su izbegli da prenose o tome nevredi ni pricati ipak svi placaju pretplatu a uz to imaju i treci kanal jeste da bi bio presedan ali mogu tamo ponekad da daju termin za sport

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Ljudi mesate babe i zabe,RTS-u odgovara da ima sto vise gledaoca,realno je da Zvezda ima makar ali.makar 20 posto vise navijaca :)
Da ne cukaricki sampion je k bi isto tako pricali?
Mec Cukaricki Videoton da se prenosi a Partizan Krasnodar ne?
Prvo atraktivnost protivnika,drugo mnogo veci broj Zvezdasa

pozz

pre 6 godina

Ijaooo slusaj ovu patetiku Dragojevica...kao neko kinji navijace partizana a Zvezda isto tako nije prenosena.
(Zvezdas, 23. avgust 2017 13:17)

koja to zvezdina utakmica nije prenosena? samo ona sa malte I to iz razloga jer ni maltezani nisu radili prenos pa nije mogao da se preuzme signal. partizanu nije prenosena utakmica iz podgorice I sad ova. pricam naravno o rts-u

Nemanjina

pre 6 godina

a niste to isto pisali kad nije bilo prenosa sa Malte, a Partizan bio na dva kanala?
(Neki, 23. avgust 2017 13:32)

Nije bio prenos iz Podgorice.

kondor

pre 6 godina

Oko čega se ljudi raspravljaju u doba interneta.Čak neko ovde govori o fašizmu, što se ne prenosi njegov voljeni klub.Aman bre ljudi, prestanite da koristite takve reči, za neki sportski događaj.Ne mogu da verujem, šta se dešava sa ovim narodom, koji običnu sportsku utakmicu doživljava, kao nešto od čega mu zavisi život.Sećam se, kad sam slušao radio prenos Zvezde i Grashopersa, to je tada bilo normalno i niko nije kukao, što se ne prenosi, a danas....

Soko

pre 6 godina

Verovatno su racunali da Zvezda ima vise navijaca ali nisu uzeli u obzir da ce 50000 biti na Marakani a 200 u Madjarskoj. Tako da vecina pravih navijaca moze da gleda Zvezdu uzivo dok Partizanovi ne mogu. Jos jedna stvar je vazna koga ce gledat presednik a njemu se mora udovoljit.

PBC

pre 6 godina

Ma da,u Srbiji ima 400 puta više zvezdasa i vreme je stalo 1991. I više ništa nije važno. Zvezda i zvezdaši jesu pravi predstavnici Srbije samo u dve sfere- mitomaniji i geslu da 1000 puta ponovljena laž postaje istina. A što se Partizana tiče,neka se uprava opet zahvali velikom vođi, sramota je kako se naš klub tretira od ovog režima

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim

GdeProblem

pre 6 godina

I sta je cudno,pusta se ekipa koja ima 70% navijaca u tom slucaju. Pa Zvezda obara rekorde gladanosti u direktnim prenosima,ne Partizan. Cisto kao suza. Neka svako podje od sebe i postavi se u slicnoj situaciji svog posla.

KRASTAVAC

pre 6 godina

Pa kad se igra bez publike sve nekako deluje sablasno. Marakana će biti puna, to će biti spektakl, sve je stvar marketinga i profita, nema to veze sa navijačkim strastima.

#12

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo što Arena radi celo leto je najblaže rečeno potpuno nelogično. Nije mi jasno zašto i oni prenose neki događaj kada isti taj prenos uzme i Rts, ne znam nikoga ko će gledati prenos na Areni ako isti ima i na javnom servisu, prvo što Rts ima signal po celoj Srbiji, a drugo slika je uvek kvalitetnija. Razumem da su sada termini problem jer se poklapaju, ali Rts ima i treći kanal na kojem je u par navrata ranije prenosio sportske događaje. Opet, sve i da nije izvodljivo, Arena ima 5 kanala i lako bi mogla da stavi Partizan na bilo koji. Ako se zna da su obe televizije u javnom vlasništvu jasno je da lako mogu da se dogovore međusobno i naprave kompromis da svi budu zadovoljni, u šta uopšte i ne sumnjam. Sportski pozdrav! :-)

Zofri

pre 6 godina

Voleo bih da vidim reakciju javnosti kada bi isao samo prenos Partizana i odbojke.Sto se tice rasporeda na RTS pa oni koliko znam imaju i RTS 3,koji placaju gradjani Srbije.A sto se tice Arene,pa po toj logici bilo bi uputnije da se trazi prenos od RTV1 ili RTRS,jer Arena je ako ne gresim u privatnom vlasnistvu.A i dobar deo Srbije nije pokriven kablovskom,jer Srbija nije samo Beograd.

IGOR

pre 6 godina

Zna se ko je velikan a ko je pored :D
(Lord of the flies, 23. avgust 2017 13:31
"Krasnodar ne zeli da igra na ocajnoj Marakani".
Ovo je danasnji naslov jedne od sportskih vesti. Pa ti sad vidi ko je VELIKAN.

mooda od labooda

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.
(Parni valjak, 23. avgust 2017 14:41)

RTS ne greši. Vi ćete u to vreme gledati filharmoniju na Kolarcu, pa nije potreban prenos Partizanove utakmice.

A sad ozbiljno: jeste veliki propust da nema prenosa, ali nemojte te fore sa vođom, ovo, ono... nije vam smetalo kad je ceo državni vrh bio grobarski.

A verujem da će biti prenosa, samo vas malo lože.

Sasa

pre 6 godina

Tako to obično biva kad se desi da manji i veći klub igraju u isto vreme...televizija napravi kompromis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mule, 23. avgust 2017 14:26)

Jos kad bi ti naucio znacenje reci "kompromis". Sramoto Srbije .

Dejan

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Da li imaju sponzorsku obavezu prema odbojkaskoj reprezentaciji - ne znam.

Ali da prenose kombinovano je totalni apsurd!!!
Zasto bi vecina, nadmocna ubedljiva vecina od osnivanja Zvezde do dana danasnjeg trpela zbog ubedljive, zanemarljive, na nivpou statisticke greske manjine???

RTS je televizija koja bi trebalo da udovoljava vecini zitelja Srbije - a ubedljiva vecina navija za Zvezdu, koga uopste briga za Partizan.

Pogledajte TV gledanost prve utakmice Zvezda - Sparta, a onda uporedite sa Partizan - Olimpijakos (jace takmicenje, jaci i atraktivniji rival) - i sve ce vam biti savrseno jasno.

Na TV-u ide ono sto vecina ljudi zeli da gleda - a to je Zvezda.

PAOK

pre 6 godina

Ljudi hoce da su gledani, a znaju koliko je Zvezdasa, partizan gleda sacica !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 23. avgust 2017 13:22)

Videlo se u finalu kupa kad niste mogli sever na JNA da popunite.Ja sam slusao utakmice Partizana na radiju i nije mi problem.Samo se vidi kakav odnos ima drzava prema Partizanu i veliki je uspeh pod ovakvim uslovima biti prvak.Ovo ni Berija nije radio sto se sad radi

Duka

pre 6 godina

Evo zasto mi je ova titula najdraza u zivotu.
Zbog bolene mrznje prema Partizanu.
Ali dobro, trpimo aparhejd i ponosni smo na to. Zato cemo jos vise voleti Partizan.

novinari

pre 6 godina

mnogo vas vise ima ,ali vam je dzaba . zvezdasa je duplo vise !
Koliko vidim ,Zvezda nema nikakve veze sa ovim prenosima . Mec Partizana se poklapa sa reprezentativnim u odbojci ,i to se zna ko ima prednost . Valjda je repka bitnija od Sume ,Talambe i ostalih "Srba".

fudbalski ekspert

pre 6 godina

1. Partizan, kao zvanični šampion mora da ima mesta na nacionalnoj TV!
2. Crvena zvezda koja je realno najpopularniji i najveći klub u zemlji, u svakom slučaju mora da ima prenos!
3. mali parazitski sportovi kao što su odbojka, košarka i slični su nakačeni na državni budžet, isisavaju značajna sredstva od države iako gledajući po značaju ne poseduju nikakav ugled i težinu u međunarodnim krugovima, oni svakako ne zaslužuju da ih prenosi nacionalna TV, a pogotovo ne zaslužuju ogroman novac koji im se daje od svih nas, odnosno direktno iz budžeta!

IgyBgd

pre 6 godina

Svima koji imaju problem sa time sto se nema prenosa utakmice u kojoj igra sampion: kvalifikacije za ligu sampiona su se igrale juce i igraju se danas. Sutra se igraju kvalifikacije za ligu evrope i tu vasa titula nema nikakvu tezinu.

zemunski kej

pre 6 godina

Ako se Partizan plasira a Zvezda ispadne? FK Partizan da zacepi cenu da odpadnu usi ovima iz RTSa za sledece prenose da ih nauci pameti i poslovanju.

OVDE PRENOS

pre 6 godina

Braco Partizanovci, ovde ce biti prenos..kompjutere u ruke , pa na gledanje...

http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sta reci o RTS-u bezvrednom, a da vec nije izreceno..? Totalno neupotrebljiva medijska kuca...kome i cemu sluzi samo Bog zna.

Gagi

pre 6 godina

Ja ne mogu da navijam za zvezdu,jer navijam za partizan. Zelja mi je da oba srpska kluba prodju dalje. Ali sramota je da se ne prenosi utakmica u evropi srpskog šampiona. Pored toliko sportskih kanala. VELIKA BRUKA!!!!!!

Peppino

pre 6 godina

Koja bre odbojka, to nece celo prvenstvo 1000 ljudi da odgleda, mada me iskreno bas briga, gledacu Partizan preko satelita, ima prenos na madjarskom m4 sport-u.

Ns

pre 6 godina

I još Olivera Kovačević ima obraza da tvituje kako tri prenosa ne mogu da stanu na dva programa kao da smo mi mutavi pa nemamo rts 3 i rts hd, pa čak i da je istina da postoje samo dva programa po kom kriterijumu ne prenose šampiona države, da ne pricam da su mogli i kombinovano da rade 2 pol Partizana i 1 pol Zvezde ili da odbojku daju u snimku, imaju hiljadu nacina ali kad neko ne zeli ili ne sme onda trazi izgovore, od sad na pretplatu nek ne računaju.

Posmatrač

pre 6 godina

Ma ne, samo vam se čini da je Partizan siroče, a Zvezda državni projekat.
A nije vam možda palo na pamet da od 20 sati prenosite prvo poluvreme Partizana, a da drugo poluvreme prenosite u kombinaciji sa prvim poluvremenom Zvezde?
Bruka! Sram Vas bilo!

Realnost

pre 6 godina

@ Neki

Da, bas istu tezinu ima revans utakmica na Malti iz koje se ocekuje da prodje zvezda jer ima 3:0 iz 1.takmice i utakmica izmedju Partizana i Videotona koja direktno odlucuje ko ulazi u grupe LE i gde obe ekipe imaju da kazemo pozitivan rezultat iz 1. meca. Svasta.

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

nada22

pre 6 godina

Non-stop kritikujete RTS, a UŽIVATE uz 100 ŠUND-kanala TV-Pinka!? Pa eto, gledajte, slušajta i sutra golog.ze "zvezde estrade" iz Srbije i REGIONA i divite se "zgodnim" voditeljkama na pismenosti, rečniku, dikciji, a posebno na "divnom" izgledu! Mitrović samo daje pare za ono što "narod traži".

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Posle prvog meca partizana i vedeotona, ne znam kako neko ima zelju da gleda drugi mec ! I ako mislim da ce i partizan i zvezda proci...

Ns

pre 6 godina

Ovo je krunski dokaz ophodjenja drzave i vlasti prema jednom klubu sa takvom svetlom istorijom i tradicijom i sve zbog toga sto vodja ne podnosi crno bele boje, najgora drzava ne na svetu već u svemiru doveli su me do toga da je mrzim iz dna duše

Manučo

pre 6 godina

Zašto nema prenosa prvenstva severo-istočne evrope u umetničkom klizanju(za klizače do 19 godina), ili Balkansko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Njima je ovo poslednja utakmica u Evropi ove sezone, pa nek gledaju duplo. Mi cemo se nasih nagledati u grupnoj fazi LE. Neka se raduju, mukice. Treba im i reprizirati kad prsnu u derbiju.

1914

pre 6 godina

Reprezentacija igra EP u odbojci,kakvi crni Partizani i Zvezde.Njih neka gledaju Beogradjani,kakave veze ima ostatak Srbije s njima?Normalna Srbija navija protiv Titovih blizanaca!

TnT

pre 6 godina

(BS, 23. avgust 2017 15:00)

Mi smo osvojili zato sto ste bili nesposobni!Inace ako ste bili bolji sto dovedoste 20 igraca u ovom prelaznom roku.A molim te nemoj ti kao navijac zvezde da pricas o pomoci drzave.Sto se tice vaseg izbacivanja iz evrope tu vam niko nije mogao pomoci zato sto ste falsifikovali finansijske izvestaje.I na kraju to sto branis koga branis razumem te,ipak ti je to posao,interes iznad svega.

dr fritz

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.

Nizdis

pre 6 godina

Dobro ajde budite realni. Da li je bolje da prenose Zvezda Krasnodar ili ono sto ne mogu nazvati fudbalom od prosle nedelje Partizan Videoton? Ja znam da Partizan ima gotovo jednako navijaca koliko i zvezda, ali jel realno da je neko toliki mazohista da ŽELI to da gleda?

brzi

pre 6 godina

Zasto jednostavno ne puste Partizan na rts-u, ako je vec Zvezda na areni. Kad se zavrsi Partizan nek se ukljuce na drugo poluvreme Zvezde? Samo budite halavi zato cete i ispasti. Pustite ih i na pink comedy.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ma nema frke, samo kad bude Partizan prosao a zvezda ne onda ne moraju ni da prenose Partizan u grupi nego nek prenose zvezdine prijateljske sa njihovim bratskim spartama, to im je jedina evropa koju su videli.

Gogsi sa visine

pre 6 godina

Pa realno isplativije za televiziju da prenose dobar fudbal sa Marakane plus pun stadion u odnosu na antifudbal iz Madjarske dve amatarske ekipe

Nino

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom
(Dejan, 23. avgust 2017 15:48)

Rts1 i Rts2 imaju svi, Rts3 ne, zato

čovek

pre 6 godina

Za Džonija i njemu slične...
Ne prenosi se međunarodna utakmica klubova svoje zemlje zbog snage protivnika ve? zbog svojih timova.
Ja kao navijač Partizana želim i Zvezdi sutra prolaz u Ligu. Gde god nas je sto vise, bolje je. A glupava saopstenja sa RTS ne komentarisem.

Mz/x

pre 6 godina

Vi pametni koji se žalite da RTS nije emitovao utakmicu Florijana-C.Zvezda da li znate da sa te utakmice uopšte nije bilo prenosa, pa samim tim RTS nije imao šta da preuzme.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

Ovo je fenomenalno!
M4 SPORT u pristojnoj rezoluciji (480p), ovde se gleda Partizan sutra!
Veliko hvala i veliki pozdrav!

Realno...

pre 6 godina

Ljudi ne plaćaju pretplatu..i onda rts mora sa reklamama...da bi bilo reklama mora biti iznačajna gledanost..a ko će gledati Partizan u 8h..vojni penzioneri? Ne verujem, žene im gledaju Sulejmana Veličanstvenog u to vreme..u tom smislu ovo je jedino logična i ekonomski opravdana oduka RTS-a..da ne pričam da će Zvezdu prenositi besplatno (kao što su navikli), a da Videotonu mora da se plati za tv prava...a gledam ove komentare . koja prizma gledanja neko mrzi partizan pa ga ne pušta..i onda dođe Srdjan Dragojević, koji bi trebalo da je kao neki viši nivo, i napiše onakvu glupost na Tviteru..a portali prenose..

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

hmm...

pre 6 godina

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu? 
Po tome što je Partizan šampion? 
Zvučniji protivnik? 
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu? 
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
(hmm, 23. avgust 2017 17:21)

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...

Steve G

pre 6 godina

Arena sport ima 5 kanala! Tako da, ako je bitnija zvezda, koja je na trecem kanalu, ostaje im jos 3 kanala! Izgleda je bitnije od sampiona drzave akropolis kup i neka liga sampiona u hokeju. Neka stave na arena sport 5, snalazicemo se nekako, kod prijatelja, u kafanu, kumova, bilo koga ko ima arene. Izgleda da NECE da prenose!

BVB

pre 6 godina

Drago mi je kao zvezdasu sto ce RTS prenositi Zvezdu...ali kojom logikom se prednost daje odbojkaskoj utakmici pre fudbalske? Jel njima cilj gledanost? Bez trunke omalovazavanja odbojke, fudbal je ipak popularniji.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
 (hmm, 23. avgust 2017 17:21)

A taman obrisali suze.

maremare

pre 6 godina

Ovo je primer da se tv kuce odlucuju za atraktivniju i pre svega isplativiju utakmicu. I rts i arena imaju svoju kalkulaciju i rade onako kako njima odgovara. Meni prenos ne treba (imam kartu) ali bi bilo lepo da prenose obe utakmice i da prodju oba Srpska kluba.

Zaza

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57) # Link komentara

Bolje Labudovo jezero, nego onu propagandu antifudbala.

brm

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57)

Tvoj komentar je slika i prilika Srbije i zašto nam je tako kako nam je. "Labudovo jezero" je predivan balet. Možda bi trebalo da ga odgledaš bar jednom. ;)

Rajko

pre 6 godina

U eri interneta i striminga uvek ima resenja, doduse zavisi koliko ih se zakaci na isti kanal pa treba imati celicne zivce i odgledati iseckani zivi prenos. Dakle samo vipleague i reddit, jedan od njih mora da radi.

misa

pre 6 godina

Zivimo u kapitalizmu. Sta donosi vise para to se pusta... A treba se uzeti u obzir i EP koje je zagodjeno u tim terminima jos pre vise meseci...

aaaaaa

pre 6 godina

ne znam koja je logika u tome da se arena I rts ne usklade pa da jedno partizan a drugo zvezdu a sto se tice kritika na racun prenosa odbojke treba ljudi da znaju da je reprezentacija vaznija u bilo kom sportu vaznija od kluba jer jedni predstavljaju drzavu a drugi privatni interse

muamia

pre 6 godina

Aha idemo merilo... Koga prenositi finale lige sampiona zvezda :partizan ili finale u odbojci srbija brazil???? Kakvo vam je glupo to poredjenje pa prenosi se ono sto ce se vise gledati valjda... Partizan videoton i zvezda rusi... Odbojku nece gledati ni dva posto populacije

Mile

pre 6 godina

Ne vidim cemu tolika galama? Pa ima dosta sportskih kanala i oni ce prenositi Partizana. E sada sto nije na RTS-u vec na nekom drugom nije razlog za pljuvanje. Sve zavisi od toga koliko su para trazili Madjari. Sigurno su trazili dosta, pa nema prenosa.

Igor Zvezdara

pre 6 godina

Zaboravljate da Arena nema na SBB-u koji je verovatno najveci provajder i da utakmice koje se daju na Areni dobar deo gradjana Srbije ne moze da gleda. Da li je RTS moga da emituje utakmice na dva kanala ili ne o tome moze da se prica a u slucaju da se opredeljuju za jednu utakmicu mislim da je sasvim logicno da izaberu onu kluba koji ima veci broj navijaca.

Nenad

pre 6 godina

Sada jedsn deo navijača spominje da je Zvezda veči klub a druga da je to uradio država Niko nwzna zašto je tako baš. A da li ste čuli mađardka televizija koliko traži prenos uživo??? RTS je preneo užibo Partizan Videoton ali taj.meč bio dosadno do nesvesti ni F od fudbala nije bio ali ebo vam link gde možete gledati sutra utakmicu uživo
https://nianow.com/videoton-vs-partizan-live-stream-football-online-2017

realno

pre 6 godina

"...Al niko do sad nije rek'o LIČNO JA NE DAM! Ko si ti da mi ne daš da -gledam utakmicu- !? Ako mu ne bi oči vadila, ne bila ja Anica"

Toto-ko-tunjo-zivcano-popustio

pre 6 godina

Nemojte, bre, ljudi! Dajte im, aman, te nase kanale i jos jedan gratis! Ko je platio, neka gleda uzivo na stadionu, ko nije reprizu i kraj.

kladzom do bola

pre 6 godina

ma od 8h rts 1 radasin maraton do jutra a na rts 2 stizu dolari maraton do jutra . jedino radio prenos i to multi partizan, zvezda, odbojka bg 1 , da se zna ko su sabana u sopstvenoj drzavi

Bolesna mrznja prema sampionu

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.

md

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.

Strudla

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!

haos

pre 6 godina

Kako nema smisla ovo sto je napisala...logicno je da se prenosi trenutni sampion drzave valjda, ali barem da su napravili dogovor sa arenom...tuga

analiticar_amater

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.

antiDebil

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !

Dare_cz

pre 6 godina

Crvena Zvezda je fudbalska institucija sa ubedljivo najvise navijaca u Srbiji i normalno da ce imati prednost u odnosu na partizan koji je mali klub

Molim?

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Kakve veze ima Zvezda sa ovim? pa i Zvezdu su cesto zakidali na rts-u ..

dirigent

pre 6 godina

Pa samo jedan klub je najveci na ovim prostorima i urezan u istoriju fudbala, a to je Crvena Zvezda, tako da je ovo potpuno normalno... Ko zeli da gleda onaj antifudbal videorekordera i partizana ???

cobi

pre 6 godina

pa ko bi da gleda Partizan? srđan dragojević i još par komunjara, pa kojoj je to televiziji isplatljivo? i sve to u terminu kada zvezda igra

Enrico Pallazzo

pre 6 godina

Potpuno normalna odluka, uzeto je u obzir da za jedan klub navija 10%, a za drugi 80% populacije. To se videlo i kod akcije davanja krvi, preko 700 zvezdinih i jedva 70 ovih sa druge strane brda.

Istina

pre 6 godina

Prenosi se utakmica,koja gotovo citavu Srbiju interesuje a mali klubovi sa malim brojem navijaca,gotovo nikog i ne interesuju.Uz sve to,nakon gledanja prvih utakmica,mislim da ovu drugu utakmicu ne bi gledali ni najveci mazohisti medju njihovim navijacima jer obe ekipe su poput zonasa.

prodigyCZ

pre 6 godina

a ko je neko ovih godina prenosio Partizan onda je to RTS,a Zvezdu proslu godinu u kvalifikacijama za LS prenosio SK kog nema pola Srbije ako ne i vise,ej za LS nisu mogli da otkupe prava.mozda se na HRT-u pojavi prenos :)))

некле

pre 6 godina

Ма каква бре одбојка, дајте то у репризи после Партизана.
Невероватно шта се дешава, зар да неки безвезни одбојкашки меч у групи има предност у односу на фудбал као убедљиво најпопуларнији спорт на свету, плус игра наш шампион у директној борби за лигу европе?!
Овај ртс је невероватан, а слушај ти оливеру ковачевић?!
Па нормално је и да се дешава ово на ртс, кад жена одлучује о спорту.
Без потцењивања, али еј одбојка еј.
Волим тај спорт да се разумемо, али ајд да је борба за злато па и да разумем некако, али ово тотално неважни меч у групи.
Лудило.

bob

pre 6 godina

zato što je prva utakmica partizana bila toliko dosadna i loša da ne zaslužuju ni pregled meča od dva minuta u dnevniku da bude pušten,ono je kazna za oči onakav fudbal

Parni valjak

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.

Mlinar

pre 6 godina

RTS ne prenosi partizan posto svi znaju da ce i partizanovci pre gledati zvezdu nego crno bele u nadi da ce ih krasnodar izbaciti, pa svi znaju da oni vise mrze zvezdu nego sto vole partizan

Blandy

pre 6 godina

Ne sekirajte se braco grobari.Partizan cemo gledati celu jesen u Evropi,a ovo je njima zadnja utakmica za ovu sezonu u Evropi,pa i red je da je gledaju na svim mogucim kanalima,posle ce samo da je gledaju na histori youtube.

antiDebil

pre 6 godina

Ovo je nenormalna mrznja prema Partizanu i njegovim navijacima. Pa sta ako zvezdana ima vise navijaca!Jel to merilo kvaliteta.Titule,medjusobne utakmice,gol razlika,medjunarodni uspesi zvezdane sve je to sistematski namestano da bi karcinom Srbije bio bolji od Partizana. Za nas navija krem drustva i nauke. Mi smo avangarda i mi smo JSD. Ne stidimo se Jugoslovenstva i nastavljamo tradiciju. Nama Srbija i srpstvo nisu referenca mi smo Jugosloveni. Zato nas i kaznjavate ali prezivecemo i ovo.

Ma koga bre to zanima

pre 6 godina

Pa naravno kada se favorizuje mezimica velikog vodje!
Medjutim,ovo je Zvezdina poslednja utakmica u evropi ove sezone..mozda zbog toga..

aleksandar

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...

Zigzag

pre 6 godina

A na preostalih 112 kanala arene moci cete da uzivate u top 20 golova Anrija i raznim snimcima utakmica iz proslog veka. Sramota!!!
(Šavi, 23. avgust 2017 13:13)Arena nije drzavna televizija stoga nema odgovornost prenositi ni CZ ni Partizan.....ali da Rts prenosi viceprvaka dok osvajace duple krune ne ...e to je sramota..

JojicKojic

pre 6 godina

Sutra ispadate od Rusa,vec ste poceli da zapomazete za derbi i tu sledi jos jedan nokaut...opet jedna sezona bez trofeja i Evrope....postoji i druga Srbija ,nisu svi bas crveno beli....polako braco...

Nikola

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Cekaj, jesi ti ozbiljan? Bitnija je utakmica protiv nekih Madjara ili Rusa osnovanih pre 10 godina od EP u odbojci? Sportu u kom smo najdominantnija sila u istoriji

Gru

pre 6 godina

80% Srba navija za Zvezdu, Partizan ni protiv Reala nije mogao da napuni stadion. I stvarno nema logike da se prednost da meču Videoton-Partizan, iako verujem da će se obe utakmice prenositi.

Caplin

pre 6 godina

Verovatno su se vodili logikom da zvezda ima vise navijaca i samim tim je atraktivnija za prenos, sto i ima logike, ali je bez veze je da ne prenose oba tima.
Napred zvezda, a puno srece i komsijama da prodju dalje. Lepo bi bilo da i zvezda i partizan prezime u evropi

antiDebil

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.
(seksisto, 23. avgust 2017 15:33)

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?

Doktor

pre 6 godina

Svašta, zna se valjda red. Odbojkaši kao najuspešniji moraju biti u direktnom prenosu. Zatim ide naš najveći i najtrofejniji i najpopularniji klub, bivši prvak sveta. A onda svi ostali... I da ne zaboravim : argument "šampion" je presmešan. Kakvo prvenstvo takav i "šampion"... :)

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Auuu sine, kakav ispran mozak, kakvi kompleksi...ubice vas ta paranoja, sine!!!
Zasto Zvezda ima prednost???
Pa sine to je ZVEZDA!!!! Ne razumes ti to!!
Mozete vi biti sampioni jos 1000 puta, ali nikadaaaaa necete biti Zvezda, za vas navija sacica, Zvezdu prati citav Balkan!!! Ne shvatate vi to, ne vidite sustinu od kompleksa...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

1. Partizan, kao zvanični šampion mora da ima mesta na nacionalnoj TV!
2. Crvena zvezda koja je realno najpopularniji i najveći klub u zemlji, u svakom slučaju mora da ima prenos!
3. mali parazitski sportovi kao što su odbojka, košarka i slični su nakačeni na državni budžet, isisavaju značajna sredstva od države iako gledajući po značaju ne poseduju nikakav ugled i težinu u međunarodnim krugovima, oni svakako ne zaslužuju da ih prenosi nacionalna TV, a pogotovo ne zaslužuju ogroman novac koji im se daje od svih nas, odnosno direktno iz budžeta!

Dejan 1989

pre 6 godina

pomirite se sa cinjenicom da ste u poredjenju sa CRVENOM ZVEZDOM nebitni....I uvek ce tako biti...UVEK..................................Napred CRVENO-BELI...........Jako do pobede..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goran

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.

Alexa

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?

nista o nicemu

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Kakvi ste sampioni takav vam je i prenos. Zna narod ko je najbolji, a kome Vucic sredjuje titule.

Ajoj

pre 6 godina

Ne znam sta nije jasno...pa televizije valjda prate tržište i zainteresovanost gledališta...sve je savršeno logično ;)
(MasterMind, 23. avgust 2017 15:43)

Rts prati sta joj vođa naloži.

Nino

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...

partizan

pre 6 godina

Džaba otete titule, narod zna ko igra bolji fudbal.
(Vuk, 23. avgust 2017 17:16)
Nije oteta vec ste vi nesposobni.A u derbijima vas je Partizan odrao prosle godine

Strasne stvari

pre 6 godina

Vrhunac licemerja je kad prozivas Partizan za 1 milion evra dok je Zvezdi u istim periodu upumpano 60 miliona i obrisano jos 20.Ali kada vidimo sa koje strane dolaze prozivke nismo uopste iznenadjeni,ne zovu ih dzabe kako ih zovu.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Nista cudno. Kada sam pitao jednog urednika jednog poznatog sajta zasto je Zvezda u fudbalu medijski vise zastupljena u odnosu na Partizan, kaze mi on :" Zato sto je vest o Zvezdi 6-7 puta u proseku "klikovanija" u odnosu na vest o Partizanu". Surova i bolna istina za Partizanovce.

dragan

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ma ko tebe pita ista,kome si ti bitan. Sedi kuci,jedi se i navijaj ya koga god hoces

Pantela

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 23. avgust 2017 13:53) Не, двоструки аршин је кад један клуб покори планету, а други испадне од фљумунтарија, и онда овај други добије телеоптик на поклон...

bbROD

pre 6 godina

Ubi vas NEBITNOST groblje !
(Batko, 23. avgust 2017 16:00)
Mozda smo mi sada nebitni ali od sutra cete nebitni biti vi jer jos jednom ispadate u sezoni kupanja a nas cete gledati u Evropi cele jeseni

evropa u crnom

pre 6 godina

Prvo Srbija, pa onda sve ostalo. Partizan kako je odigrao prvu utakmicu smesno je pricati o prenosu druge, da je lopta bila probusena ne bi gledaoci ni primetili!!!

BS

pre 6 godina

zato sto vucic voli da gleda prenos svojih ljubimaca na dva kanala istovremeno ;)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 23. avgust 2017 14:06

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!

dr fritz

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.

Filip

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!

hmm...

pre 6 godina

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona 
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali, 

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom, 
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali. 
.
(najveći trofej: Mušema, 23. avgust 2017 15:53

ko nam prica, ekipa koja deset godina nije videla Evropu osim u sezoni kupanja, idite do usatog i molite se kokektivno peharu iz proslog milenijuma, mozda ce toliko i proci vremena kad opet udjete u neko evropsko takmicenje...

dex

pre 6 godina

@bolesna mrznja

Nije stvar da li je Partizan sampion, igra u istom takmicenju za pocetak. Drugo, trenutno igra odvratno kao i Videoton, dok bi Zvezda mogla da odigra interesantnu utakmicu, plus ima preko 65% navijaca...

seksisto

pre 6 godina

Na mestu RTSa ja bi prenosio samo odbojku, pa se svadjajte sto nema nijednog kluba. Kakve veze ima sto je Partizan sampion, oni gledaju ko ce sta najvise da gleda. Zvezda ima daleko vise navijaca, i sa njihove tacke gledanja cao, zdravo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Nema tu tacki gledanja. Rts je javni servis Srbije, dakle sampion Srbije ima prednost. Pink moze da prenosi one koji mu se vise svidjaju a ne Rts !
Malo si se zbunio...
Mozda se Rts vodi onim da ce ovo biti poslednja zvezdanina utakmica u Evropi a da ce Partizan morati da prenose jos barem 6 puta ?
(antiDebil, 23. avgust 2017 16:06)

Lazni sampioni imaju lazan prenos. Dosta vam je. Kmecitr Vucicu, mozda vam pusti na Pinku, taman pre Farme, da ne menjate kanal

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim

Ns

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!
(Filip, 23. avgust 2017 13:30)
Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila

UltraS

pre 6 godina

20h Videoton-Partizan; 20.30 EP odbojka Srbija-Poljska; 21h C.Zvezda-Krasnodar. Napravite raspored na dva kanala RTS!— Olivera Kovacevic 

Napravicemo raspored: 20h - sampion - 1. kanal. 20.30h - EP odbojka - 2. kanal.
(Bolesna mrznja prema sampionu, 23. avgust 2017 13:10)

I neko prica o bolesnoj mrznji? Postojimo i dalje, uprkos naporima vasih politicara i tajkuna da nas ugasite. To vreme je proslo. Postojimo i sve smo jaci! Napred Zvezdo moja! Zelim i vama pobedu, jer ce ona vise znaciti iskrenim i pravim navijacima Partizana, vama takvima nece, jer cete puci od muke zbog Zvezde. Vas Partizan ne zanima.

Pop

pre 6 godina

DISKRIMINACIJA klasicna.
Drzava koja ovako diskriminise svog sampiopna mora biti poslednja u Evropi po mnogim parametrima.
Nadam se da ce obe nase ekipe proci dalje.
Svi oni koji odlucuju o prenosima da budu malo profesionalni a ne sa najnizim strastima. Ne odlucuje se da li prenositi crvenu zvezdu ili partizan vec sampiona drzave ili vicesampiona.

Nizdis

pre 6 godina

Dobro ajde budite realni. Da li je bolje da prenose Zvezda Krasnodar ili ono sto ne mogu nazvati fudbalom od prosle nedelje Partizan Videoton? Ja znam da Partizan ima gotovo jednako navijaca koliko i zvezda, ali jel realno da je neko toliki mazohista da ŽELI to da gleda?

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Citam komentare 65% gradjana navija za Zvezdu pa onda 80%Gradjana navija za Zvezdu odakle vam te gluposti jel neka anketa bila a rts ima i treci kanal pa su u ovako zgusnutom rasporedu mogli da naprave neki kompromis ocito da nije postojala zelja za to pa svi placaju pretplatu gospodo sa rts-a

nista o nicemu

pre 6 godina

ovim komentarima vidim samo vecu mrznju prema Partizanu nego li ljubav prema svom klubu.
(asd, 23. avgust 2017 16:17)

Pa ti gledaj mrznju umesto prenosahahhahahhahahah

Komšija Rade

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.
(lo.ol, 23. avgust 2017 14:15)
ma 100% kakvih 80%, osim vas niko ne postoji, viste ultra mega šampinjoni iz rupe

Smederevac

pre 6 godina

jeste da partizan nije ni zaslužio prenos sa obzirom kako je odigrao prvi meč, ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

U veliko si zabludi.Partizan je jedini klub koji nas predstavlja u Evropi i to vec deceniju.Zato je zasluzio sve privilegije.Jednostavno ljudi se plase za svoj posao i na ovakav nacin zele da ga sacuvaju,dodvoravaju se doticnom i njegovoj mezimici.JAD I BEDA.

punimlimenke

pre 6 godina

I da vama dodeli duplu krunu i da novac da vas UEFA ne bi suspendovala!
(BS, 23. avgust 2017 14:52)
Titulu ste nam dodelili vi, sa kecom na krovu.
A sto se tice para, 20 mil do sada ste dobili od ugovora koji su Zuti dodelili vama.
Znam da ne volite o time da pricate, jer je lakse govoriti kako ste bili podredjeni nego nesposobni.
Uvek ste imali pomoc i drzave i saveza...zato nam je i drago, sto mi kako vi kazete nebitni.imamo isti br. Titula kao vi jako bitni.
I neko vam je ufurao pricu da vam nedostaje Jovicic a pola od vas nema ideju gde je taj momak igrao i odkle je dosao.Samo je Terza izasao pred novinare i iskoristio priliku da satanizuje Drincica, zato sto je ovaj dva puta probusio i Rajka i Bajka.
Jedva su ih nagovorili da nastave sa branjenjem.

NikolaSrb

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Da Zvezda je definitivno kriva...ajde ne pravi izgovore vi i onako uvek navijate protiv Zvezde to su kompleksi.

Zajev

pre 6 godina

Što niste dali snimak odbojke, koliko će ljudi to da gleda? Uostalom, nisi ti direktor programa da bi nam TI davala objašnjenje, juče ste davali snimak akcije "Krv za Krasnodor", na sve strane šikljalo je crveno, CZ i šire (bože me sačuvaj ove parole), a dan ranije ta je akcija davanja krvi bila u Partizanu, niste o tome dali ni najmanji izveštaj. Nemoj ti da yse "istaničenješ", znamo mi koji vetar i od koga duva.

Gradjanin Srbije

pre 6 godina

Pitajte Madjare zasto im utakmica pocinje u 20 casova.Utakmice Lige Evrope po terminu pocinju u 19 casova i u 21,05. Zvezda se drzala tog termina. Za veliku vecinu gledalaca u Srbiji vaznija je Zvezda i naravno odbojka

nista o nicemu

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fasizam je ono sto ste pevali protiv Vojvodine. Ovo nije fasizam.

Batko

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Klasičan luzer ! "Vazno ucestvovati, ali ne i pobediti" ??? Skokni do muzeja da vidis "usatog", a mi cemo nastaviti da gledamo musemu u kafani, i to onu "kockastu"

veliki strumf

pre 6 godina

Jasna stvar. Pa Partizan ce na oba meca sa Videotonom ukupno gledati 4.500 ljudi. Igraju na seoskom stadionu. Otprilike tolika ekipa stize samo iz Nisa na nasu Maru (iliti Rajka) sutra!

hmm...

pre 6 godina

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu? 
Po tome što je Partizan šampion? 
Zvučniji protivnik? 
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu? 
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
(hmm, 23. avgust 2017 17:21)

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...

Аксентије Топаловић

pre 6 godina

Колико је Партизан "атрактивно" играо у 1. мечу, толико је и интересовање за реванш.

Igor

pre 6 godina

Zelim vam da ispadnete, da vidi uzivo 50 hiljada ljudi i ko zna jos koliko preko tv-a..a drugi neka odigraju kako hoce, posto ni oni nisu bolji..

Negativni

pre 6 godina

Mislim da je ovo prosto stvar tržišta i marketinga. RTS ima obavezu, s obzirom na to da se finansira od gradjana, da prenosi utakmice reprezentacije. To je sasvim normalno. Zvezda igra kući pred punim stadionom i prava za taj prenos su smešna u odnosu na ona koja bi platili za prenos iz Madjarske. A Arena je privatna tv i razmišlja isključivo tržišno. Dakle, utakmica Videoton - Partizan je interesantna samo navijačima Partizana, tako da ne donosi prihod kao, recimo, utakmica Milana ili Sevilje. Stvar je vrlo prosta. Nema tu mnogo filozofije.

iskreni grobar

pre 6 godina

Moj Partizan je zadnji put, protiv Videotona u Beogradu, preko malih ekrana gledalo 7321 gledaoc, kako statistike kazu. Priznajem da je to malo da se otkupe prava na prenos.

muftija delija

pre 6 godina

vučić,vesić,čović,mali,terzić,na jednoj strani i ti me pitaš za koga navijam....
da li je bar malo jasno ovo oko prenosa?

Циго

pre 6 godina

Aj da se ne lazemo, ni jedan kanal nije lud da pusti partizan videoton posle one proslonedeljnje uspavaonice! Ono je bila jedna od 2,3 najdosadnije utakmice u istoriji fudbala!(Filip, 23. avgust 2017 13:30)Dosadnija od zvezda marsej sigurno nije bila
(Ns, 23. avgust 2017 14:28) Слажем се, ал' шта ћеш, ноћна мора бато, заувек!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Njima je ovo poslednja utakmica u Evropi ove sezone, pa nek gledaju duplo. Mi cemo se nasih nagledati u grupnoj fazi LE. Neka se raduju, mukice. Treba im i reprizirati kad prsnu u derbiju.

bice tesno, bice nula tri

pre 6 godina

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Znači Haoos (čisto onako komentar), 23. avgust 2017 16:14)

Gde je to mezimica igrala prosle godine pa da je prenose?

dragan

pre 6 godina

Mrtva Zvezda i nekakav ruski klub osnovan davne 2008.godine, igraju na zasadima uljane repice u cuvenoj "rupi". Spe'takl, nema šta.

Dajte narodu Dnevnika 2 i Zvezdinih utakmica. Ovih utakmica ćemo se lako osloboditi, već u četvrtak naveče, a šta ćemo sa Dnevnikom 2.
(dr fritz, 23. avgust 2017 17:57)

Tako je,dajte velikane evropskog fudbala,patlidzan,fljamurtari,ael,tikve,sume,vodoinstalatere iz Irske...

GdeProblem

pre 6 godina

I sta je cudno,pusta se ekipa koja ima 70% navijaca u tom slucaju. Pa Zvezda obara rekorde gladanosti u direktnim prenosima,ne Partizan. Cisto kao suza. Neka svako podje od sebe i postavi se u slicnoj situaciji svog posla.

ljubitelj odbojke

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...

nikola

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

700 000 Madjara u Srbiji??? Odakle ti leba ti taj podatak.Znaci kao sto si izlupetao o nekakvim prednostima,tako si lupio i cifru o broju Madjara u Srbiji.Po Popisu ih ima 254 000.A za prenos ne brini,HRT je najavio da ce prenositi

mirko

pre 6 godina

pa imoj drug okoreli grobar otisao na spavanje na sredini prosle utakmice partizana, gledao celu zvezdu i skoro nije uzivao u tako u kvalitetu utakmice. ko bre da gleda ono mučenje partizana iako ja mislim da mogu da prođu pre nego zvezda

... mislim, realno

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
...
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Fašizam je kada nekoga nazivaš Ciganinom u pogrdnom smislu.

BS

pre 6 godina

Jedan vodja jedan klub.I da on to ne trazi poltroni trce da rade ono sto misle da on zeli.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (TnT, 23. avgust 2017 13:30)

I ko osvoji duplu krunu prosle sezone? I kome je doticni finansijski pomogao da ga UEFA ne suspenzuje? Secas li se kluba koji je nedavno iz istog razloga izbacen iz Evropskih takmicenja na jednu sezonu? Zaboravio si?

PBC

pre 6 godina

Ma da,u Srbiji ima 400 puta više zvezdasa i vreme je stalo 1991. I više ništa nije važno. Zvezda i zvezdaši jesu pravi predstavnici Srbije samo u dve sfere- mitomaniji i geslu da 1000 puta ponovljena laž postaje istina. A što se Partizana tiče,neka se uprava opet zahvali velikom vođi, sramota je kako se naš klub tretira od ovog režima

ccc

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

Nicky boy

pre 6 godina

Citiraću čuvenog novinara Bogdana Tirnanića, velikog navijača Zvezde:

"Državno favorizovanje Crvene zvezde stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Partizana".

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom
(Dejan, 23. avgust 2017 15:48)

Rts1 i Rts2 imaju svi, Rts3 ne, zato

John Terry

pre 6 godina

Pa ne prenosite odbojku... ovo uopste nije tezak izbor covece. Zvezda na jednom kanalu, Partizan na drugom, pa kad se zavrsi odlozeno prenos odbojke. Ovaj RTS kao sa kruske da je pao. Nikad ne umeju dobru odluku da donesu.

Repka

pre 6 godina

Jel moguće da pojedini govore kakva odbojka? Alo ljudi, evropsko prvenstvo se igra, na fudbalskom stadionu u Vršavi pred 60.000 ljudi. Naravno da se ne dovodi u pitanje prenos istog. Ne moze se staviti bilo koji klub ispred reprezentacije!!! Ta ista odbojka nam je donela veliki uspeh u prošlosti, a od fudbala samo jad i beda!!!

molina

pre 6 godina

Najbolje da prenosi onaj Pantic, partizanov vjesnik. Salim se, ide prenos na Areni. Vec su poslali komentatore ali se dugo ceka na granici pa je neizvesno da li ce stici. Pantic ceka u steku da simultano prenosi ali samo prvo poluvreme zato sto vodje sa juga moraju da odgledaju utakmicu sa Rajka. Srce je srce.

Srki Dzedaj

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!  
Sta, nekome i dalje nije jasno ?  
Pa budimo ozbiljni...  
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise ! 
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17) 


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju... 
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima... 
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila... 
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu! 
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA! 
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!
(Dzoni, 23. avgust 2017 14:14)

Hahahaha, bravo za komentar!

najveći trofej: Mušema

pre 6 godina

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

Ime nešeg kluba je ugravirano na peharu Lige šampiona
i eno ga u Ljutice Bogdana u trofejnoj sali,

a vi možda možete da se potpišete na mušemu tesarskom olovkom,
pa da je izložite u svojoj trofejnoj sali.
.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nemojte sad o tome kako je zvezda veci klub, partizan je Sampion, valjda zasluzuje samim tim sto je bio prvi da nas prenosi javni servis, ako ne to, vise ljudi ce gledati PFK zato sto je gost 
RTS NASE PRAVO DA NE VIDIMO NISTA!
(Strudla, 23. avgust 2017 13:12)

Sad se pravite mutavi i ne sećate kako je bilo ŠAMPIONU ZVEZDI prošle sezone sa prenosima?
Licemeri ste oduvek bili

nesa

pre 6 godina

A partizan je vec davne 1955/56 godine igrao Ligu sampiona!!! https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD_%D1%83_%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC_%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B8%D0%BC%D0%B0
Sramota. A ozboljno - RTS sramota. Arena sramota. Pa oni su sampioni. Prema tome prednost njima.

Кнез Мишкин

pre 6 godina

Ја навијам за Звезду и сматрам да то није у реду. Промјените то да могу и они који навијају за Партизан да испрате утакмицу свог клуба. Дај БОЖЕ побједе Звезде и Партизана! СССС!

milan

pre 6 godina

@mirko, lepo sam se izrazio. Samo jedan moze biti NAJVECI. Zvezda je brend, simbol grada i Srbije. I njeno ce ime vecno biti urezano na ''usatom''. Lep pozdrav.

nista o nicemu

pre 6 godina

. Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav
(vazduplohov, 23. avgust 2017 13:23)

Komercijalna televizija ne mora nista. Ne gleda vas niko, ne donosite profit. Shvatite to, nebitni ste.

Realno

pre 6 godina

Ja kao grobar ne kukam znam da cu gledati bar jos 6 puta ove sezone Partizan u Evropi,dok komsinici je ovo poslednja utakmuca..Budite razumni malo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aleksandar, 23. avgust 2017 16:30)

Ove godine ces gledati svoj mali klub jos u nedelju protiv nekog evropskog kluba i nema vise...i jos dva puta na prolece i to vam je za ovu sezonu.Naredne sezone opet prva bez publike u kvalifikacijama za LE,i vec u drugoj,kad istekne kazna,bice cao i za tu sezonu.Jedino ako mislis da je Nikolic jos vas trener,pa mozes njega da gledas jos 6 utakmica ove jeseni u Evropi.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...
 (hmm, 23. avgust 2017 17:21)

A taman obrisali suze.

KRASTAVAC

pre 6 godina

Pa kad se igra bez publike sve nekako deluje sablasno. Marakana će biti puna, to će biti spektakl, sve je stvar marketinga i profita, nema to veze sa navijačkim strastima.

Gogsi sa visine

pre 6 godina

Pa realno isplativije za televiziju da prenose dobar fudbal sa Marakane plus pun stadion u odnosu na antifudbal iz Madjarske dve amatarske ekipe

utnpistim

pre 6 godina

Pa kad jedan istaknuti Srdjan Dragojevic kaze "zar smo opet mi navijaci partizana zrtva" onda sta da ocekujemo od prosecnih gradjana?Bolesno

OVDE PRENOS

pre 6 godina

Braco Partizanovci, ovde ce biti prenos..kompjutere u ruke , pa na gledanje...

http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sta reci o RTS-u bezvrednom, a da vec nije izreceno..? Totalno neupotrebljiva medijska kuca...kome i cemu sluzi samo Bog zna.

max

pre 6 godina

Cekaj malo,interesovanje za Zvezdu je toliko da vise nema karti na blagajnama..50 000 ljudi ce biti na stadionu a mi koji nismo uspeli da nabavimo kartu treba da blejimo u prazno jer ne mozemo gledati na stadionu? Ne gospodo bacaci flasa i topovskih udara,niste interesantni a mi prosli-ne prosli,opet smo gledaniji od vas i sto se pre naviknete da je tako,bice vam lakse jer prvi put je uvek najteze ;) Dosta su nama oduzimani termini zbog antifudbala koji igraju oni sa druge strane brda.

vazduplohov

pre 6 godina

Ja bih u ovoj situaciji vise kritikovao Arenu, nego RTS. Odbojka svakako mora da se prenosi, tu nema spora. Znaci rts-u ostaje jedan slobodan kanal za prenos jednog od dva moguca meca i iako navijam za Partizan, razumem zasto su se opredelili za prenos Zvezdinog meca (igra se kod nas, bice sjajna atmosfera, preko 50 000 ljudi, i ako je sudeci po prvom mecu bice zanimljiviji mec od onog koji se igra u Madjarskoj). Sa druge strane, Arena ima 5 kanala, tako da mora da nadje mesta za prenos Partizana.
pozdrav

fenomen

pre 6 godina

Arena ima 5 kanala, sportklub takodje nekoliko kanala. Partizan prenos a Zvezda drugo poluvreme live ako bas mora odbojka. Nevidjena glopost da jedna utakmica pocne u 20 a druga u 21h. Moze i RTV 1 ili 2 da prenosi. Prva bi mogla da preuzme Zvezdu. U svakom slucaju AVdogan mora da intervenise ne bi li dokazao da je Partizan ravnopravan sa njegovom miljenicom. Poz

logično

pre 6 godina

Rts uvek prenosi ono što je u Beogradu i reprezentaciju. Što znači u ovom slučaju Zvezdu i evropsko prvenstvo. A ne sećam se da se grobarski B92 javljao kad Zvezdu niko nije prenosio protiv Florijane. I na kraju da li bi većina radije gledala onu muku od fudbala Videotona i partizana ili Zvezdu i Krasnodar sa Marakane?

Duka

pre 6 godina

Evo zasto mi je ova titula najdraza u zivotu.
Zbog bolene mrznje prema Partizanu.
Ali dobro, trpimo aparhejd i ponosni smo na to. Zato cemo jos vise voleti Partizan.

Knez

pre 6 godina

Cigan sam, realno ovo nema smisla, šta više Zvezda igra kući, ako hoćeš da gledaš idi na stadion..Partizan igra na strani, prenos mora da bude.

Msc_stefan

pre 6 godina

Mogao je da se napravi MIX prenos obe utakmice na jednom kanalu, naravno partizan prvo poluvreme celo jer ranihe pocinju......
Bila bi to prilika da se malo i navijaci udruze po kladionicama video bimu nekom pa da zajedno bodre klubove za evropu, a na domacoj sceni neka bude kako bude....

nista o nicemu

pre 6 godina

..ali ipak ste vi samo komšije evropskih šampiona.
(ruku na srce, 23. avgust 2017 15:34)

Ipak ste vi mušemu videli samo u kafani :)
(koxy, 23. avgust 2017 15:40)

A vi usati pehar na tv ekranu

One night in May

pre 6 godina

Partizan je sampion i zato ima prednost. Partizan pocinje u 20h a zvezda kasnije...tako da je i tu prednost.
Partizan ima povoljniji rezultatat jer nije izgubio.
Partizan mozda ima manje navihaca od zvezde....ali u srb ima bar 700 000 madjara koji ce gledati videoton....tako da ima vise zairentosovanih za ovaj prenos.
(Goran, 23. avgust 2017 15:32)

Videoton je medju Madjarima popularan otprilike koliko i Partizan medju Srbima...

Mz/x

pre 6 godina

Vi pametni koji se žalite da RTS nije emitovao utakmicu Florijana-C.Zvezda da li znate da sa te utakmice uopšte nije bilo prenosa, pa samim tim RTS nije imao šta da preuzme.

Realno...

pre 6 godina

Ljudi ne plaćaju pretplatu..i onda rts mora sa reklamama...da bi bilo reklama mora biti iznačajna gledanost..a ko će gledati Partizan u 8h..vojni penzioneri? Ne verujem, žene im gledaju Sulejmana Veličanstvenog u to vreme..u tom smislu ovo je jedino logična i ekonomski opravdana oduka RTS-a..da ne pričam da će Zvezdu prenositi besplatno (kao što su navikli), a da Videotonu mora da se plati za tv prava...a gledam ove komentare . koja prizma gledanja neko mrzi partizan pa ga ne pušta..i onda dođe Srdjan Dragojević, koji bi trebalo da je kao neki viši nivo, i napiše onakvu glupost na Tviteru..a portali prenose..

mirko

pre 6 godina

Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Ne znam u kome si problemu; da li ne znaš srpski jezik ili si mentalno u prošlom veku.
Ako se kaže dva najveća onda ne može biti jedan, nego dva, a ako misliš da je klub koji je nekada bio veliki, ostao to zauvek onda si izgubljen u vremenu.
Mnogi velikani više ne postoje, ne samo u fudbalu nego u svim oblastima.
Ta bolest megalomanije je nažalost izrok mnogih nesreća ove zemlje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ко је светски шампион? 
Звезда, Звезда!
(Сви на стадион!, 23. avgust 2017 13:10)


vremeplov je niz hodnik, poslednja vrata levo...

Rajko

pre 6 godina

Prenos trba da bude iz madjarske jer nemaju svi priliku da gledaju...u Bg moze vecina da ode..
(Ivan HH, 23. avgust 2017 13:32)
70% RS navija za Zvezdu,toliko negdje i u Srbiji,vas svejedno ima 40 000 ,mozete kolektivno otici do Madjarske,jedna malo jača ekskurzija.

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil ... Zvezda vicesampion??? Zvezda je SAMPION EVROPE 1991 U FUDBALU!!!!! Jednom sampion uvek sampion. A ova lokalna takmicenja ko to prati...

klempavi domaci zadatak

pre 6 godina

Djukic je izjavio da Videoton neda partizanu da igra, nema tv prenosa, uefa je kaznila Partizan praznim tribinama, naj bolji igraci su eto na neki cudan nacin isparili iz partizana za neke cudne pare, ne pomaze Partizan TV, ne pomazu domace sudije, nema celnih ljudi fk Partizan u FSS .... pa kako neko moze ostati tako ravnodusan protiv zavere na svetskom nivou, ne samo na domacem...

BS

pre 6 godina

A sta cemo sa trecim programom i hd kanalom? Politicka odluka 100%.
(Nenad, 23. avgust 2017 14:15)

Da li se po istom principu i politickom odlukom uzima i dupla kruna? Ili ste vi jaci i od drzave i Vlade?

igor

pre 6 godina

sve je to normalno vuckova mezimica moze samo da se gleda a nakon tekme cirilica na celu sa vodjom sa pricm kakav je on ciganin bio i gde je sve isao da gleda cz i kako ih je sad spasio,na svim kanalima naravno , pa rijaliti.. i meni je to ok tako nam i treba da se razumemo.

Realnost iz drugog ugla

pre 6 godina

Rts 1 neka prenosi Zvezdu, Rts 2 neka prenosi Partizan a Odbojku neka daju snimak cele utakmice posle meca Partizana. Eventualno, na poluvremenu Partizana pustiti odbojku, bice tada kraj prvog seta a na poluvremenu Zvezde pustiti opet odbojku, bice kraj treceg seta. Glesanost ogromna sve vreme i svi ispostovani i zadovoljni.

bosko

pre 6 godina

Boze mili, ovaj lik sa nikom Nista o ničemu obare sve rekorde sa komentarima. Svaki drugi je njegov... Od Terze pod hitno da dobije nagradu u vidu pola hleba sa 200 grama Alpske salame..

misko

pre 6 godina

Ja ne znas sta vi hocete ako nema mogucnosti za prenos nema jer verovatno su Madjari nemaju mogucnost da instaliraju opremu za to,jedino da skupe pare da se poslaje ekima RTS sa reportaznim kolima i da se tamo instalira operema,pa ni Arena ne prenosi..a koliko vidim nema je ni u najavi na strimu preko interneta..madjari su tako odlucili da ne instaliraju opremu za prenos i tu se vise nista ne moze ..sem ako ne odluce sutra drugacije..i utakmica se ne igra u Budimpesti..nego u nekom malo gradu i verovatno je to problem...

hmm

pre 6 godina

Čekajte grobari...
1.Videoton-Partizan
2.Zvezda-Krasnodar,

Kada procitate ova imena,vi mozete da sebi kazete da je prvi par zanimljiviji od drugog...po čemu?
Po tome što je Partizan šampion?
Zvučniji protivnik?
Ok,a gde vam je igra,šampioni? Ono ruglo treba da ima prednost po čemu?
Uostalom,i da ima prenosa,više biste gledali Zvezdinu utakmicu i navijali za Ruse i visili po ovim komentarima nego što bi gledali šampiona...

jashtaman

pre 6 godina

Da radite na nekoj televiziji,da li bi prenosili Zvezdu ili Partizan?
Preuzimanje prenosa iz inostranstva,dodatni trosak. Zvezdu ce da gleda(realno),mnoooogo vise ljudi,sto znaci da reklame za vreme utakmice televizija moze dobro da naplati.
Ne zelim da prozivam niti bilo sta,ali samo realno,Zvezda ima mnogo vise navijaca. Ne pravite partizanovci moji,uvek zrtve od samih sebe,ugusicete se u mrznji.
A na kraju ce prenosa verovatno biti,kao i uvek. Ali eto vama prilike da malo kmecite po netu,ali je bitno da na svom stadionu ne mozete dve utakmice da spojite sa publikom.
Zvezda,Uefa,Vucic,svi su protiv vas...
umesto da pogledate ko vam vodi klub i da to resite,vi kmecite na rts.
Nadam se da cete proci dalje,jer ko zna ko ce vam biti kriv ako ispadnete....

PAOK

pre 6 godina

Ljudi hoce da su gledani, a znaju koliko je Zvezdasa, partizan gleda sacica !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 23. avgust 2017 13:22)

Videlo se u finalu kupa kad niste mogli sever na JNA da popunite.Ja sam slusao utakmice Partizana na radiju i nije mi problem.Samo se vidi kakav odnos ima drzava prema Partizanu i veliki je uspeh pod ovakvim uslovima biti prvak.Ovo ni Berija nije radio sto se sad radi

zemunski kej

pre 6 godina

Ako se Partizan plasira a Zvezda ispadne? FK Partizan da zacepi cenu da odpadnu usi ovima iz RTSa za sledece prenose da ih nauci pameti i poslovanju.

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

pusti Jsd jedi kuvano

pre 6 godina

Sada procitah , pa ovo je sjajno , novi povod za kuknjavu . Svaki dan ali svaki , bez preskakanja .
Mada možda HRT 1 ili 2 prenose . Ipak su njihovi .

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda nema aktivan rezultat, cemu takvo klubastvo, pukom srecom je rezultat 3-2, i onda prepametni zvezdasi se busaju. To nije aktivan rezultat, Krasnodar je bio primetno bolji...
(Nino, 23. avgust 2017 15:24)

Sine 3:2 je aktivan rezultat. Jeste Krasnodar bio bolji ali Zvezda je i dalje u igri i minimalna pobeda je vodi dalje, sto aktivan rezultat upravo i podrazumeva. Sta je tebi aktivan rezultat ako ne minimalan poraz u gostima uz dva postignuta gola? Jos jedan u nizu komentara koji dokazuju da se u ovaj sport ne razumete, tako da ne znam sta se onda bunite.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

televizija prenosi onoga ko ima gledanost.
to se prosto meri.
pitanje za groblje koje pominje košarku.Šta znači učesnik F4?
ispao u polufinalu?
Jel znate koliko puta je Zvezda bila u polufinalu raznih fudbalskih kupova?Mnogo.
Bili ste prvaci Evrope u košarci,batalite tu glupost o F4.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Objektivno je da budu oba prenosa, ali je objektivno i da Zvezda treba sa ima prednost uvek. Ovi sto kukaju kao narikace i krive biu, ciu, av i sve zivo moraju znati da ni Atletiko ne moze da kuka i vice "hocemo ravnopravno i sve kao Real". Ali me odusevio onaj sto voli musemu i smatra je trofejom, u salu bi je nosio:-)

pustos

pre 6 godina

napredni rts napredna urednica...
kaze ima dva kanala a u stvari postoje prakticno 4 ( HD i rts3) i mnogi phta do sad su prenosili emitovali potpuno razlicit program na svim kanalima

jedno kaze drugo realnost to vec lici na vodju , zar ne?

kong

pre 6 godina

"... ali prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota." - (md, 23. avgust 2017 13:09)

"Neku" odbojku ?!..
..kažeš "neku odbojku" ,za reprezentaciju Srbije ?!!
..pa,zabranio bi RTS-u,ne samo da prenosi Patizan i Zvezdu,nego bilo koji klub..
Nacionalni javni servis treba ,da prenosi samo mečeve koje igra nacionalni tim... a klubovi nek nađu privatne televizije,koje će prenositi utakmice..

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Da li imaju sponzorsku obavezu prema odbojkaskoj reprezentaciji - ne znam.

Ali da prenose kombinovano je totalni apsurd!!!
Zasto bi vecina, nadmocna ubedljiva vecina od osnivanja Zvezde do dana danasnjeg trpela zbog ubedljive, zanemarljive, na nivpou statisticke greske manjine???

RTS je televizija koja bi trebalo da udovoljava vecini zitelja Srbije - a ubedljiva vecina navija za Zvezdu, koga uopste briga za Partizan.

Pogledajte TV gledanost prve utakmice Zvezda - Sparta, a onda uporedite sa Partizan - Olimpijakos (jace takmicenje, jaci i atraktivniji rival) - i sve ce vam biti savrseno jasno.

Na TV-u ide ono sto vecina ljudi zeli da gleda - a to je Zvezda.

lo.ol

pre 6 godina

antiDebil, sine glavni cilj svih televizija je da budu gledane. 80% gradjana Srbije navija za Zvezdu i gledace utakmicu. Ne vidim u cemu je problem.

antiDebil

pre 6 godina

pre nego što mama pozove doktora, još samo da dodam da su i najelitniji srpski političari navijači avangardne institucije: poliglota dačić, muževni ružić, moralni vučelić, lucidni tadić, kao i perjanica iz dijaspore - elokventni mile dodig, koji beskompromisno u laktašima čuva osnivačku povelju našeg partizaia.

Sasa

pre 6 godina

Tako to obično biva kad se desi da manji i veći klub igraju u isto vreme...televizija napravi kompromis
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mule, 23. avgust 2017 14:26)

Jos kad bi ti naucio znacenje reci "kompromis". Sramoto Srbije .

nista o nicemu

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pitaju te jer ti ne navijas za Partizan nego samo protiv Zvezde. To nije jasno nikome, osim Grobarima

buk pvo

pre 6 godina

Zvezda je popularnija, odbojka je gledana...ali reci (i uciniti) da za utakmicu Partizana nema interesovanja, pa zato i ne prenositi je kriminal. Bio je onomad prenos Ajaks - Borac Cacak na rts, kapiram da je svih 1000/2000 navijaca i simpatizera Borca bio motiv veliki za Javni servis... ovo nije od juce, koliko
puta je signal bio los kada igramo mi 'preko', koliko puta u kombinovanom prenosu smo gledali 70/30 % u korist komsinice. Na pinku gost i voditelji uzivo se hvale kako ce navijati za Grke protiv Partizana... stvarno jad i beda, u novinama ovih dana kao da komsinica igra polufinale Lige Sampiona a mi inter toto kup.
Nadam se da igraci Partizana i trener prate i citaju ovo, da proradi neki inat, pa da kao ljudi gledamo snimak iz Madjarske a do tada teletekst i hd signal na nekom krs sajtu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Kad ispadne drzavno mezimce ,trazicete i vi sa RTS i vi sa Arene da nam prenosite grupnu fazu.Tad im Vucela uzmi milion eura po utakmici.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Sramota, to je ono sto se zovu dvostruki arsini.Sampionov mec da se ne prenosi a mezimica sa druge strane bice na cak dva kanala.

veljko

pre 6 godina

partizan je uvek privlacio i sad privlaci manje publike od zvezde.

drugo, partizan jeste sampion, ali je vec ispao iz trke za ligu sampiona, pa nema tu "prednost" u trenutku kad oba tima igraju u istim kvalifikacijama.

trece, krasnodar je mnogo bolji i zanimljiviji protivnik od videotona.

cetvrto, reprezentacija je rtsu uvek ispred klubova, pa nema izbora izmedju tri tekme, vec sustinski biraju izmedju zvezde i partizana.

peto, rts 3 ima drugaciju programsku semu i ne treba fudbal i sport da zauzmu sve kanale. sporta vec ima previse. mnogo vise nego sto je zdravo za sve nas.

sesto, rts hd pusta prva dva kanala u boljoj slici ili reemituje stari program. on nije kanal za dodatni program.

sedmo. arena i sport klub, kao i ostali kanali (prva, b92 itd), mogu jos uvek da reaguju i kupe prava za partizan. ako je toliko interesantan, koliko tvrdite, oni ce to sigurno i uraditi, posto imaju komercijalnu racunicu. ja se nadam da ce to i biti slucaj.

IGOR

pre 6 godina

Zna se ko je velikan a ko je pored :D
(Lord of the flies, 23. avgust 2017 13:31
"Krasnodar ne zeli da igra na ocajnoj Marakani".
Ovo je danasnji naslov jedne od sportskih vesti. Pa ti sad vidi ko je VELIKAN.

Mile

pre 6 godina

Ne vidim cemu tolika galama? Pa ima dosta sportskih kanala i oni ce prenositi Partizana. E sada sto nije na RTS-u vec na nekom drugom nije razlog za pljuvanje. Sve zavisi od toga koliko su para trazili Madjari. Sigurno su trazili dosta, pa nema prenosa.

Gavra

pre 6 godina

Osećam potrebu da konstatujem da Partizan i Crvena Zvezda nemaju jednak tretman na RTS-u iz najmanje dva razloga :

1. Prilikom najave za prošlonedeljne prenose Crvena Zvezda se najavljuje kada ona daje gol, a Partizan u istom prilogu u nastavku prima gol.
Zašto nije prikazan gol Partizana iz utakmice sa Olimpijakosom (a dao ih je tri), nego baš onaj koji daje ekipa, gle čuda, u crveno belim dresovima?
Da li se htelo da se jedna ekipa pokaže pobedničkom, a druga gubitničkom?
Ako bi moglo da se nađe opravdanje da se šampion najavljuje drugi po redu, jer je prvi prenos bio za vicešampiona , ovo je očigledna namera bez opravdanih razloga.

2. Za četvrtak se najavljuje samo prenos jednog tima i to vicešampiona koji ima slabiji rezultat iz prve utakmice od šampiona.
Dok šampion igra , uživo se diskutuje o šansama vicešampiona u uvodnoj emisiji.

Ns

pre 6 godina

Ovo je krunski dokaz ophodjenja drzave i vlasti prema jednom klubu sa takvom svetlom istorijom i tradicijom i sve zbog toga sto vodja ne podnosi crno bele boje, najgora drzava ne na svetu već u svemiru doveli su me do toga da je mrzim iz dna duše

Malo realnosti

pre 6 godina

U julu mesecu ste se podsmevali Zvezdi sto nije prenosena sa Malte, a Partizan na dva kanala...karma je cudo!
(kaboom, 23. avgust 2017 13:24)

Stvarno je bio neizvestan mec posle 3:0 kuci. Ni Partuzan nije prenosen u Podgorici posle 2:0.

novinari

pre 6 godina

mnogo vas vise ima ,ali vam je dzaba . zvezdasa je duplo vise !
Koliko vidim ,Zvezda nema nikakve veze sa ovim prenosima . Mec Partizana se poklapa sa reprezentativnim u odbojci ,i to se zna ko ima prednost . Valjda je repka bitnija od Sume ,Talambe i ostalih "Srba".

Nikola

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo nema smisla zaista. Partizan gostuje, i nema prenosa, a rts ima 3 kanala. Jasno je da je zvezda popularniji klub, ali partizan isto ima veliku popularnost, i ovo zaista nije u redu.

večiti kontraš

pre 6 godina

Sta? Da li ste vi normalni? Platicu vam pretplatu sigurno...
(Nemanja, 23. avgust 2017 14:08)

Molim te,nemoj da je platis , da i izvrsitelji uzmu neki dinar

TnT

pre 6 godina

(BS, 23. avgust 2017 15:00)

Mi smo osvojili zato sto ste bili nesposobni!Inace ako ste bili bolji sto dovedoste 20 igraca u ovom prelaznom roku.A molim te nemoj ti kao navijac zvezde da pricas o pomoci drzave.Sto se tice vaseg izbacivanja iz evrope tu vam niko nije mogao pomoci zato sto ste falsifikovali finansijske izvestaje.I na kraju to sto branis koga branis razumem te,ipak ti je to posao,interes iznad svega.

Janis

pre 6 godina

Za sve vas koji ne razumete kako ovo funkcionise: Zvezda ima daleko vise navijaca od Partizana, i mozete svi da se ljutite, ali RTS sa pravom prenosi Zvezdu pre Partizana zbog vece gledanosti, a ovi sa Arene zaista treba da se stide

kovač

pre 6 godina

Partizanovi navijaci ionako gledaju Pink i Farmu. Ne vidim zasto kukate RTSu, a ne Mitrovicu? On je blizak vasem vodji.
(nista o nicemu, 23. avgust 2017 15:30)

Izvadi sendvič iz usta, ništa te nerazumemo :)

čovek

pre 6 godina

Za Džonija i njemu slične...
Ne prenosi se međunarodna utakmica klubova svoje zemlje zbog snage protivnika ve? zbog svojih timova.
Ja kao navijač Partizana želim i Zvezdi sutra prolaz u Ligu. Gde god nas je sto vise, bolje je. A glupava saopstenja sa RTS ne komentarisem.

dragan

pre 6 godina

Nemam nista protiv nek prenose Zvezdu a nas sto navijamo za Partizan nek oslobode pretplate kad nema termina za nas klub a jos mi je draze posto ceo balkan navija za Zvezdu svi ce biti u prilici da vide prelepu srpsku travu posto je samo Zvezda srpski tim
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najboli je opancarev lepak, 23. avgust 2017 17:24)

Pa lako je vama bilo od 90-ih,Miko darivao sakom i kapom,Teleoptik i novac iz budzeta koliko god treba pa do Toleta koji vam je platio najbolju travu za teren. Ali to nisu bili dvostruki arsini nikako,to je bilo normalno za taj period od dve decenije

KadPorastemBićuKengur

pre 6 godina

Istini za volju, Krasnodar je atraktivniji protivnik od Videotona, ali to nije opravdanje da ne bude prenosa Partizanove utakmice.

Peppino

pre 6 godina

Koja bre odbojka, to nece celo prvenstvo 1000 ljudi da odgleda, mada me iskreno bas briga, gledacu Partizan preko satelita, ima prenos na madjarskom m4 sport-u.

Posmatrač

pre 6 godina

Ma ne, samo vam se čini da je Partizan siroče, a Zvezda državni projekat.
A nije vam možda palo na pamet da od 20 sati prenosite prvo poluvreme Partizana, a da drugo poluvreme prenosite u kombinaciji sa prvim poluvremenom Zvezde?
Bruka! Sram Vas bilo!

Tekvondo je zakon

pre 6 godina

Iskreno Zvezdas sam ali ovo nije ok.Sad da li cela Srbija navija za Zvezdu ili pola za Zvezdu a pola za Partizan to je nebitno.Treba i Partizan da se prenosi i mene zanima sta ce da urade.U svakom slucaju moze da se nadje prenos Partizana na netu.Idemo Srbi u Ligu Evrope da konacno imamo dva kluba u LE.

nista o nicemu

pre 6 godina

Pa u svakoj zemlji je tako, tekuci šampion drzave ima prednost prilikom prenosa, izvinite ali trebali ste da se izborite za prenos prosle godine dok je trajalo prvensto! UUUUUPS...
(ljubitelj odbojke, 23. avgust 2017 13:22)

Kakvi su sampioni takva je i prednost

nista o nicemu

pre 6 godina

@ Ne postoje dva najveca srpska kluba. Samo jedan je najveci. Onaj koji je pokorio Evropu i svet. Lep pozdrav.
(milan, 23. avgust 2017 13:10)

Po tom kriterijumu gde vam je mesto u kosarci gde je jedan klub pokorio Evropu i 4 puta igrao F4 EL i jedini je klub koji je pripremne utakmice igrao sa americkim NBA ekipama, dok drugi slavi ulazak u top 16 i top 8 kao planetarni uspeh?
(Alexa, 23. avgust 2017 15:34)

Nama mesto u Evroligi, vama nije. Du ju fil divousn?

ford

pre 6 godina

Ako Zvezda ispadne a Partizan prodje,voleo bih da bude u grupi sa Krasnodarom pa da uvidite razliku..!!Po kvalitetu prikazanog fudbala,zali boze sto ce jedan od ova dva kluba (Par vs Vid) da prodje dalje!!Rts treba da prenosi duel realno,ali posle onog mazohizma koji sam priredio sebi tako sto sam odgledao CELU utakmicu,ovog puta bih odustao od tog zadovoljstva!!

Cigani Ludaci

pre 6 godina

Posle prvog meca partizana i vedeotona, ne znam kako neko ima zelju da gleda drugi mec ! I ako mislim da ce i partizan i zvezda proci...

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !!
Sta, nekome i dalje nije jasno ?
Pa budimo ozbiljni...
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)

Izadjes na izbore i promenis vlast.

Skupis vecinu i promenis vlast.

Dok ne skupis vecinu - trpi ili napolje.

Savet - malo je verovatno da ce Partizanovi navijaci ikada biti vecina. Zato bi bilo izuzetno vazno, ako imas ambiciju da nesto promenis, da pridobijes i glasove Zvezdinih navijaca. Samo tako ces imati fer sansu - bez Zvezdinih navijaca, uzalud trud, dzaba ti sve...

Matematiku na mozes da prevaris - u Srbiji ce Zvezdini navijaci zauvek biti ubedljiva vecina.

Nemanjina

pre 6 godina

a niste to isto pisali kad nije bilo prenosa sa Malte, a Partizan bio na dva kanala?
(Neki, 23. avgust 2017 13:32)

Nije bio prenos iz Podgorice.

Mihajlo

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.

Dexxy

pre 6 godina

Zvezdas sam ali ovo su bitne utakmice za oba kluba dok takodje pocinje EP u odbojci. Trebalo bi iznaci mogucnosti da se otprati i partizan. Dva RTS-a i pet arena, stvarno neverovatno.

banja luka

pre 6 godina

Zakon gledanosti nekog tv programa. Iz percepcije navijaca partizana Partizana izgleda kao nepravda ali tv prenosi ono sto ce vise ljudi da gleda. Sto se odbojke tice nju ce najmanje ljudi da gleda ali to moraju jer je reprezentacija I EP.

Igor Zvezdara

pre 6 godina

Zaboravljate da Arena nema na SBB-u koji je verovatno najveci provajder i da utakmice koje se daju na Areni dobar deo gradjana Srbije ne moze da gleda. Da li je RTS moga da emituje utakmice na dva kanala ili ne o tome moze da se prica a u slucaju da se opredeljuju za jednu utakmicu mislim da je sasvim logicno da izaberu onu kluba koji ima veci broj navijaca.

Jova

pre 6 godina

Arena sport je obezbedila prenos na svom prvom kanalu.molim vas da prekinete sa tom kuknjavom vise.setite se lprosle godine.zvezdu je samo Sk prenosio i niko vise a partizan i rts i arena.zato budite malko realni a ne samo po navici da kukate i naricete ko zadusne babe.cao

Valjevska podvala

pre 6 godina

prenositi neku odbojku pre bitnog fudbalskog meča je stvarno sramota.
(md, 23. avgust 2017 13:09)

Samo što u toj odbojci imamo 30 puta više uspeha nego u klupskom fudbalu.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ma nema frke, samo kad bude Partizan prosao a zvezda ne onda ne moraju ni da prenose Partizan u grupi nego nek prenose zvezdine prijateljske sa njihovim bratskim spartama, to im je jedina evropa koju su videli.

hleba i igara

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.

Salebgc

pre 6 godina

Pa B92 ima nacionalnu frekvenciju. Pruza vam se sansa za prenos. Licemerno je da pisete da RTS i Arena ne prenose mec. Zbog cega vi ne prenosite ?????

Nikola

pre 6 godina

Dajte bre ljudi kakva odbojka. Totalno nevazan mec u grupnoj fazi. Nek Partizan bude na prvom a Zvezda na drugom. Nije fer prema navijacima Partizana. Zeleo bih da i moja Zvezda i Partizan prodju dalje i da u petak cekamo zreb u Nionu svi zajedno! Srecno momcima sutra na terenu. Sportski pozdrav!

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Ljudi mesate babe i zabe,RTS-u odgovara da ima sto vise gledaoca,realno je da Zvezda ima makar ali.makar 20 posto vise navijaca :)
Da ne cukaricki sampion je k bi isto tako pricali?
Mec Cukaricki Videoton da se prenosi a Partizan Krasnodar ne?
Prvo atraktivnost protivnika,drugo mnogo veci broj Zvezdasa

pozz

pre 6 godina

Ijaooo slusaj ovu patetiku Dragojevica...kao neko kinji navijace partizana a Zvezda isto tako nije prenosena.
(Zvezdas, 23. avgust 2017 13:17)

koja to zvezdina utakmica nije prenosena? samo ona sa malte I to iz razloga jer ni maltezani nisu radili prenos pa nije mogao da se preuzme signal. partizanu nije prenosena utakmica iz podgorice I sad ova. pricam naravno o rts-u

Soko

pre 6 godina

Verovatno su racunali da Zvezda ima vise navijaca ali nisu uzeli u obzir da ce 50000 biti na Marakani a 200 u Madjarskoj. Tako da vecina pravih navijaca moze da gleda Zvezdu uzivo dok Partizanovi ne mogu. Jos jedna stvar je vazna koga ce gledat presednik a njemu se mora udovoljit.

Djordje Stanojevic

pre 6 godina

Na netu prenos gde hoces , RTS je vec duze vreme u sukobu sa mozgom, nekada se znalo da se prenos ide sa gostovanja a sad postalo normalno da se prenosi mec kod nas a ne u gostima....luda kuca

Realnost

pre 6 godina

@ Neki

Da, bas istu tezinu ima revans utakmica na Malti iz koje se ocekuje da prodje zvezda jer ima 3:0 iz 1.takmice i utakmica izmedju Partizana i Videotona koja direktno odlucuje ko ulazi u grupe LE i gde obe ekipe imaju da kazemo pozitivan rezultat iz 1. meca. Svasta.

ehh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Ti vam izgovor? pa kao da ne znamo za koga vi navijate.

BSK

pre 6 godina

Mislite da ovi sa RTS-a znaju ko je sampion i sta to znaci. Nemaju pojma. Pa i da nije tako, prenose utakmicu koju prenosi druga televizija, koja se igra kod nas, gde ce stadion biti pun, na ustrb utakmice gde ne postoji realna mogucnost da je drugacije gledamo. Jos se javlja Olivera, strasno. Da se Vucela bolje pokazao sad bi gledali Partizan.

brzi

pre 6 godina

Zasto jednostavno ne puste Partizan na rts-u, ako je vec Zvezda na areni. Kad se zavrsi Partizan nek se ukljuce na drugo poluvreme Zvezde? Samo budite halavi zato cete i ispasti. Pustite ih i na pink comedy.

IgyBgd

pre 6 godina

Svima koji imaju problem sa time sto se nema prenosa utakmice u kojoj igra sampion: kvalifikacije za ligu sampiona su se igrale juce i igraju se danas. Sutra se igraju kvalifikacije za ligu evrope i tu vasa titula nema nikakvu tezinu.

Džoni

pre 6 godina

Ne lupajte gluposti, logično je da će prenositi utakmicu koja se igra kod nas a i protivnik koji nam dolazi je puno kvalitetniji i atraktivniji medijima nego Mađari. Veće šanse i dalje ima Partizan jer igra sa slabijim protivnikom, dok bi prolaz Zvezde bio ravan podvigu jer su Rusi za klasu kvalitetnija ekipa ali ne pobeđuje uvek skuplji i kvalitetniji tim pa ćemo da vidimo.

brm

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57)

Tvoj komentar je slika i prilika Srbije i zašto nam je tako kako nam je. "Labudovo jezero" je predivan balet. Možda bi trebalo da ga odgledaš bar jednom. ;)

Slobodan

pre 6 godina

Zaboravljate da prosle godine Zvezdu kao sampiona drzave RTS ni jednom u kvalifikacijama nije prenosio a Partizana jeste.Zato nemojte sad da dizete galamu i da tvrdite da su svi protiv vas.Neka zavera protiv sampiona.Slazem se da ako postoji mogucnost a vec imaju tri kanala treba da daju prenos.

Zofri

pre 6 godina

Voleo bih da vidim reakciju javnosti kada bi isao samo prenos Partizana i odbojke.Sto se tice rasporeda na RTS pa oni koliko znam imaju i RTS 3,koji placaju gradjani Srbije.A sto se tice Arene,pa po toj logici bilo bi uputnije da se trazi prenos od RTV1 ili RTRS,jer Arena je ako ne gresim u privatnom vlasnistvu.A i dobar deo Srbije nije pokriven kablovskom,jer Srbija nije samo Beograd.

Ns

pre 6 godina

I još Olivera Kovačević ima obraza da tvituje kako tri prenosa ne mogu da stanu na dva programa kao da smo mi mutavi pa nemamo rts 3 i rts hd, pa čak i da je istina da postoje samo dva programa po kom kriterijumu ne prenose šampiona države, da ne pricam da su mogli i kombinovano da rade 2 pol Partizana i 1 pol Zvezde ili da odbojku daju u snimku, imaju hiljadu nacina ali kad neko ne zeli ili ne sme onda trazi izgovore, od sad na pretplatu nek ne računaju.

muamia

pre 6 godina

Aha idemo merilo... Koga prenositi finale lige sampiona zvezda :partizan ili finale u odbojci srbija brazil???? Kakvo vam je glupo to poredjenje pa prenosi se ono sto ce se vise gledati valjda... Partizan videoton i zvezda rusi... Odbojku nece gledati ni dva posto populacije

1914

pre 6 godina

Reprezentacija igra EP u odbojci,kakvi crni Partizani i Zvezde.Njih neka gledaju Beogradjani,kakave veze ima ostatak Srbije s njima?Normalna Srbija navija protiv Titovih blizanaca!

Капетан Немо

pre 6 godina

Могао је РТС да покуша да организује комбиновани пренос. Преклапало би се само друго полувреме Партизана са првим полувременом Звезде. Осим тога има РТС и 3. канал. Додуше, то је канал културе али су могли да уступе термин за једну од утакмица. Неће култура нигде побећи а и на полувремену би могли да пусте класичну музику - то би било занимљиво.
Чиними се да су сви овде заборавили на одбојкаше!? Ти момци нас врло често обрадују медаљама са велиих европских и светских такмичења, боре се свим срцем за своју земљу Србију и не траже никакве привилегије. Цело лето су ангажовани у репрезентацији, што у Светској лиги што на припремама за Европско првенство, и сада кад почиње, за њих, најважније такмичење ове године, РТС их ,,шутне'' на други канал. Одбојкаши (и одбојкашице) су, без дилеме, заслужили да буду на првом каналу, а ови што играју квалификације другоразредног европског такмичења нека се преклапају на другом.
Сада се поставља питање покретања четвртог канала РТС-а који би био посвећен искључиво спорту. Несумњиво смо спортска нација и волимо спорт па би један такав канал имао смисла и можда имао чак и завидну гледаност. Ако је трећи канал посвећен искључиво култури а комерцијално је потпуно неисплатив, зашто онда не би постојао и канал спорта који би био бар делимично исплатив? На том каналу би могли да се промовишу, пре свега, спортови који нису баш гледани и заступљени у медијима. Пре свега мислим на женски спорт, појединачне спортове, домаће лиге (и женске и мушке), а успут и преносе неких значајнијих такмичења или утакмица. РТС-у не трба да буде на уму само гледаност неког програма него и да афирмише неке друге вредности које нису баш исплативе. Невероватно је, на пример, да Србија има светског шампиона у рвању а да ми нисмо гледали чак ни финале на РТС-у, а велика већина грађана Србије није ни знала да се такмичење уопште одвија и где!? Евентуални четврти канал РТС-а би све то могао да покрије.
Да не буде збуне, волео бих да и Партизан и Звезда прођу у групну фазу Лиге Европе и да обе екипе буду преношене на РТС-у, али ми је било која репрезентација дража и пре бих гледао одбојкашку репрезентацију него моју Звезду.
Волим Звезду али Србију волим више!
Напред Звездо!!! До Лиге Европе!!!
Напред Србијо!!! До медаље!!!

Zaza

pre 6 godina

Ima i RTS3... mogu da pomere reprizu "labudovog jezera"
(malisa, 24. avgust 2017 08:57) # Link komentara

Bolje Labudovo jezero, nego onu propagandu antifudbala.

Jašta

pre 6 godina

Ma ne bih pustio ni zvezdu ni partizan, a odbojkašima/cama, vaterpolistima/kinjana, rvačima, i ostalim sportistima i sportovima gde pokazujemo velike rezultate mnogo više pažnje.

hh

pre 6 godina

I posle me pitaju kako mogu da navijam protiv zvezde
(Tuta, 23. avgust 2017 13:13)

Pa nije Zvezda kriva sto medijske kuce nisu u stanju da se dogovore ko ce sta da prenosi.........

mooda od labooda

pre 6 godina

Ovi što komentarišu da je Zvezda markentiški interesantnija jer ima više navijača greše, jer će većina Zvezdine publike za to vreme gledati Grand i Parove.
(Parni valjak, 23. avgust 2017 14:41)

RTS ne greši. Vi ćete u to vreme gledati filharmoniju na Kolarcu, pa nije potreban prenos Partizanove utakmice.

A sad ozbiljno: jeste veliki propust da nema prenosa, ali nemojte te fore sa vođom, ovo, ono... nije vam smetalo kad je ceo državni vrh bio grobarski.

A verujem da će biti prenosa, samo vas malo lože.

Valter

pre 6 godina

Da li RTS razmislja malo,Zvezda igra pred rasprodatom Marakanom,,a nju ce prenositi i Arena,zar nije logicnije prenositi Partizan ,koji je ŠAMPION Srbije u fudbalu, ali to u NjEGOVOJ drzavi ne znaci nista...

To koje u cijoj drzavi sampion je posebno pitanje. No, gledanost odlucuje. Vise navijaca ima odbojkaska reprezentacija nego fk partizan, u Srbiji bez juzne Pokrajne.

kladzom do bola

pre 6 godina

ma od 8h rts 1 radasin maraton do jutra a na rts 2 stizu dolari maraton do jutra . jedino radio prenos i to multi partizan, zvezda, odbojka bg 1 , da se zna ko su sabana u sopstvenoj drzavi

Gagi

pre 6 godina

Ja ne mogu da navijam za zvezdu,jer navijam za partizan. Zelja mi je da oba srpska kluba prodju dalje. Ali sramota je da se ne prenosi utakmica u evropi srpskog šampiona. Pored toliko sportskih kanala. VELIKA BRUKA!!!!!!

Nenad

pre 6 godina

Sada jedsn deo navijača spominje da je Zvezda veči klub a druga da je to uradio država Niko nwzna zašto je tako baš. A da li ste čuli mađardka televizija koliko traži prenos uživo??? RTS je preneo užibo Partizan Videoton ali taj.meč bio dosadno do nesvesti ni F od fudbala nije bio ali ebo vam link gde možete gledati sutra utakmicu uživo
https://nianow.com/videoton-vs-partizan-live-stream-football-online-2017

maremare

pre 6 godina

Ovo je primer da se tv kuce odlucuju za atraktivniju i pre svega isplativiju utakmicu. I rts i arena imaju svoju kalkulaciju i rade onako kako njima odgovara. Meni prenos ne treba (imam kartu) ali bi bilo lepo da prenose obe utakmice i da prodju oba Srpska kluba.

agent promena

pre 6 godina

prvo poluvreme + kombinovani prenos + drugo poluvreme, ali ko ce sad toliko da razmislja
(Jovan, 23. avgust 2017 13:25)

fer!

Dejan

pre 6 godina

Zar RTS nema 3 kanala. Sta je RTS 3. Izgleda da je to kanal neke druge televizije a ne R T S -ov........... Olivera misli da ima samo kanala a ne 3. Ugasite ga onda kad ga ne racunate vasim kanalom

hmm

pre 6 godina

zamisli kad vi sutra odigrate tvrdu utakmicu bez golova kao Partizan, a sasvim je moguce to. Vas su Rusi pocepali, i vi se jos dicite time. Ali dobro, Partizan ima vece sanse da se plasira i verovatno ce, ali ce zato cela Srbija vas anti fudbal gledati ili kidanje Rusa...
(hmm..., 23. avgust 2017 17:33)

Hahah...ma burazeru,ja pričam o negledljivosti vaše igre...onde ništa nije bilo tvrdo već očajno...Dok je Zvezdina bila i dinamična i tvrda i puna golova,sve što vaša nije.
Uz to,ne kažem da vaša utakmica ne treba da se prenosi...itekako treba i ovde niko od zvezdinih navijača ne kaže da ne treba.Vi pričate da naša ne treba,zato što ste vi šampioni,zato što samo vi igrate evropu,bla bla bla...
Vama smeta Zvezda...nama ne smeta Partizan...
Uostalom evo informacije da će Arena da vam prenosi utakmicu ali to je nebitno jer ćete da gledate Zvezdu i da se nasladjujete...eej,znamo se ;)

tebrex

pre 6 godina

Evo šta kažu ljudi sa Arene https://twitter.com/PartizanNet/status/900092873357578244
Ovde je RTS napravio problem, jer su odugovlačili i sad se Arena nateže sa Mađarima oko uslova.

Steve G

pre 6 godina

Arena sport ima 5 kanala! Tako da, ako je bitnija zvezda, koja je na trecem kanalu, ostaje im jos 3 kanala! Izgleda je bitnije od sampiona drzave akropolis kup i neka liga sampiona u hokeju. Neka stave na arena sport 5, snalazicemo se nekako, kod prijatelja, u kafanu, kumova, bilo koga ko ima arene. Izgleda da NECE da prenose!

Stomak

pre 6 godina

Pored tri programa RTSa i jedno sest Arena, oni nisu u stanju da prenose tri meca istovremeno. I pride daju smesna opravdanja. Sa druge strane, umesto da se navijaci bar jednom ujedine, oni se prepucavaju ko bi pre trebalo da se prenosi. Pa valjda bi morala da se prenose sva tri meca?!

Delija

pre 6 godina

Mislim da nije u redu da RTS ne prenosi oba Srpska kluba. Makar jedan bio na RTS 1, a drugi na Areni. Brukate sebe samo. Srećno, pa da oba tima prođu dalje.

Dzoni

pre 6 godina

To je klasica definicija fasizma !! 
Sta, nekome i dalje nije jasno ? 
Pa budimo ozbiljni... 
Vicesampinjon ima prednost u odnosu na sampiona ? To je moguce samo u faaistickim banana drzavama i nigde vise !
(antiDebil, 23. avgust 2017 13:17)


Ahahahahaha... Zli jezici bi rekli da su televizije vodjene licnim intresima, biraju mnoooogo gledaniju utakmicu, ali sta oni znaju...
Najgore sto ovo nije domaca zavera, vec medjunarodna, mracne sile pokusavaju da uniste poslednje uporiste postenja u Srbiji... Setite se samo kako su vas sudije pokrale protiv Olimpijakosa, a onda vam mafija iz Uefa suspendovala stadion protiv Madjara, ni krivima ni duznima...
Naravno da domacem planu to je jos izrazitije, da je bilo posteno vi bi podedili Vozdovac, a Zvezda da sada sve izgubila...
I sada ova sramna odluka da se prenosi Zvezda je kap koja je prelila casu!
STOP UNISTAVANJU PARTIZANA!
ZIVELE TEORIJE ZAVERE, MAGIJA I ALHEMIJA!

Toto-ko-tunjo-zivcano-popustio

pre 6 godina

Nemojte, bre, ljudi! Dajte im, aman, te nase kanale i jos jedan gratis! Ko je platio, neka gleda uzivo na stadionu, ko nije reprizu i kraj.

realno

pre 6 godina

"...Al niko do sad nije rek'o LIČNO JA NE DAM! Ko si ti da mi ne daš da -gledam utakmicu- !? Ako mu ne bi oči vadila, ne bila ja Anica"

cucko

pre 6 godina

Iako sam partizanovac,hvala rts-u što ne prenosi partizan,ne mogu opet da gledam onaj antifudbal,mučenje.Ničim nisu zaslužili da ih gledamo.
(Mihajlo, 23. avgust 2017 14:32) U pravu si, ali ja kao zvezdaš mislim da se mora prenositi i Partizan, jer srpski klub pokušava da se plasira u evopsko takmičenje. Da je fudbal bio očajan, jeste, ali to je srpski fudbal danas.Surova realnost.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

@ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

Ovo je fenomenalno!
M4 SPORT u pristojnoj rezoluciji (480p), ovde se gleda Partizan sutra!
Veliko hvala i veliki pozdrav!

misa

pre 6 godina

Zivimo u kapitalizmu. Sta donosi vise para to se pusta... A treba se uzeti u obzir i EP koje je zagodjeno u tim terminima jos pre vise meseci...

BVB

pre 6 godina

Drago mi je kao zvezdasu sto ce RTS prenositi Zvezdu...ali kojom logikom se prednost daje odbojkaskoj utakmici pre fudbalske? Jel njima cilj gledanost? Bez trunke omalovazavanja odbojke, fudbal je ipak popularniji.

kondor

pre 6 godina

Oko čega se ljudi raspravljaju u doba interneta.Čak neko ovde govori o fašizmu, što se ne prenosi njegov voljeni klub.Aman bre ljudi, prestanite da koristite takve reči, za neki sportski događaj.Ne mogu da verujem, šta se dešava sa ovim narodom, koji običnu sportsku utakmicu doživljava, kao nešto od čega mu zavisi život.Sećam se, kad sam slušao radio prenos Zvezde i Grashopersa, to je tada bilo normalno i niko nije kukao, što se ne prenosi, a danas....

#12

pre 6 godina

Zvezdaš sam, ali ovo što Arena radi celo leto je najblaže rečeno potpuno nelogično. Nije mi jasno zašto i oni prenose neki događaj kada isti taj prenos uzme i Rts, ne znam nikoga ko će gledati prenos na Areni ako isti ima i na javnom servisu, prvo što Rts ima signal po celoj Srbiji, a drugo slika je uvek kvalitetnija. Razumem da su sada termini problem jer se poklapaju, ali Rts ima i treći kanal na kojem je u par navrata ranije prenosio sportske događaje. Opet, sve i da nije izvodljivo, Arena ima 5 kanala i lako bi mogla da stavi Partizan na bilo koji. Ako se zna da su obe televizije u javnom vlasništvu jasno je da lako mogu da se dogovore međusobno i naprave kompromis da svi budu zadovoljni, u šta uopšte i ne sumnjam. Sportski pozdrav! :-)

Manučo

pre 6 godina

Zašto nema prenosa prvenstva severo-istočne evrope u umetničkom klizanju(za klizače do 19 godina), ili Balkansko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici.

student

pre 6 godina

Pa naravno da treba prenositi odbojku, jer je to Evropsko prvenstvo, i igra reprezentacija Srbije, još su nam odbojkaške selekcije mnogo uspešnije od fudbalera, i trebalo bi bolje da ih tretiramo, pogotovo što naši fudbaleri igraju kvalifikacije i godinama nemaju zadovoljavajuće rezultate, a odbojkaši su se već plasirali na EP i stalno nam donose medalje. RTS bi trebalo da na prvom i trećem kanalu prenosi fudbalere, a na drugom odbojkaše. Svako primat treba da ima odbojkaška REPREZENTACIJA u odnosu na fudbalski klub. Na kraju krajeva, ne znam zašto npr Pink/Prva/B92 ne bi otkupili prava prenosa za npr Zvezdin meč, a da Partizan ide na RTS-u, ili obrnuto.

Paor

pre 6 godina

Cuj "neku odbojku". Pa ti odbojkasi ce uzeti neku od medalja na EP, a ova dva kluba, koja sistemski unistavaju nas sport, ce veceras zavrsiti takmicenja porazima!

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Hahahahahahahaha. Dobro, sad ozbiljno. Verovatno su se opredelili za to koji mec izaziva vise paznje te samim tim moze da donese i vecu gledanost. Nije fer prema Partizanu, ipak je sampion drzave i ima dosta navijaca, ali sta sad.
(analiticar_amater, 23. avgust 2017 13:10)
Ne, majstore. To je RTS- opredelili su se da prenose utakmicu iz BG-a, a ne da salju ekipu u inostranstvo. Imaju gomilu nekih RTs kanala, nisam ni znao da postoje dok nisam reinstalirao kanale. Kao i Arena. Ali sta da ocekujes od njih, koliko puta su vec preskocili prenose i Zvezde i Partizana u Evropi, o ostalim ekipama da ne pricamo.
Sad je odbojka razlog, da nema odbojke sutra pustili bi Bolji zivot, samo bi smislili neko novo saopstenje.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

I tako me neinteresuje nas fudbal ali nije uredu zbog navijaca Partizana isto tako bih rekao i za Zvezdu a Vosu koliko puta su izbegli da prenose o tome nevredi ni pricati ipak svi placaju pretplatu a uz to imaju i treci kanal jeste da bi bio presedan ali mogu tamo ponekad da daju termin za sport

Vladimir

pre 6 godina

Sada je 2017, nije 1986, ne postoje samo dva kanala državne televizije. U Srbiji ima 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom, zašto neka druga ne otkupi prenos, ako postoji toliko interesovanje?

ilke kv

pre 6 godina

ima utakmica na Areni 1 Videoton-Partizan, upravo procital na vestima Blica. I drago mi je zbog toga iako sam navijac Zvezde. Jer ne bi bilo fer da samo Zvezdu prenose. Zelim i Zvezdi i Partizanu da prodju sutra.

ZA ONE KOJI JURE INTERNET LINK

pre 6 godina

Vi koji jurite internet link, jer nemate Arenu, ovde mozete pratiti u sjajnoj rezlouciji. Madjarska TV online.

Kanal je M4

http://www.mediaklikk.hu/musorujsag/

Srecno za Partizan, ali i za Zvezdu...

nada22

pre 6 godina

Non-stop kritikujete RTS, a UŽIVATE uz 100 ŠUND-kanala TV-Pinka!? Pa eto, gledajte, slušajta i sutra golog.ze "zvezde estrade" iz Srbije i REGIONA i divite se "zgodnim" voditeljkama na pismenosti, rečniku, dikciji, a posebno na "divnom" izgledu! Mitrović samo daje pare za ono što "narod traži".

aaaaaa

pre 6 godina

ne znam koja je logika u tome da se arena I rts ne usklade pa da jedno partizan a drugo zvezdu a sto se tice kritika na racun prenosa odbojke treba ljudi da znaju da je reprezentacija vaznija u bilo kom sportu vaznija od kluba jer jedni predstavljaju drzavu a drugi privatni interse

hleba i povrća

pre 6 godina

Ukinuti i Zvezdu i Partizan, na stadione postaviti plastenike sa paprikom i paradajzom. Bar da narod vidi neku vajdu od toga što ga decenijama pljačkaju da bi finansirali ove 2 bande.
(hleba i igara, 23. avgust 2017 15:27)

Da, samo u tom slučaju ne bi trebalo da se potpišeš sa
"hleba i igara",

već sa:
"hleba, paprike i paradjza".

Rajko

pre 6 godina

U eri interneta i striminga uvek ima resenja, doduse zavisi koliko ih se zakaci na isti kanal pa treba imati celicne zivce i odgledati iseckani zivi prenos. Dakle samo vipleague i reddit, jedan od njih mora da radi.