Petak, 26.12.2003.

21:05

Kup Koraća: Partizan - C. zvezda 99:105

Izvor: B92

Kup Koraæa: Partizan - C. zvezda 99:105 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Stojan

pre 20 godina

Volim ove komentare jer na njemu cijeli svijet moze procitati kako placu grobari i stalno imaju odgovor na sve bez obzira sto Zvezda nad njima dominira u svim elementima sporta, a to znaci da su katastrofa i da nikad ne mogu prihvatiti istinu. To su valda preko medija naucili od onih sto vode klub za koji oni navijaju. Ali kad jednog dana shvate za koga stvarno navijaju, stidit ce se samih sebe sto su bili slijepi i naivni. Sretan srpski Bozic i srpska Nova godina svim Delijama sirom svijeta.

Sandokan

pre 20 godina

Jao, bre, cigojneri, mnogo se lozite. Ne valja vam to. Brzo ste zaboravili Split, Gravlen i one Letonce (Ventspils, tako li se zovu). Jednom nas dobijete u 100 godina (o sudjenju sampionu drzave i ucesniku Evrolige ne treba trositi reci) i sad kao gumarska liga bolja. Mon dieux !!! Zna se ko je sampion. Cigojneri, tisina.

Vojvodic, Prijedor

pre 20 godina

Pokazalo se da se prerano napadao Sagadin. Mislim da navijaci trebaju biti strpljiviji. Organizacija kluba je dobra, prvi put je objelodanjen budzet, tim je mlad i perspektivan. Jedino sto bi Zvezdi trebao jedan dobar skakac i onda mozemo da se nadamo realizaciji projekta evropske Zvezde 2005.god.
P.S. Takodje se pokazalo da u derbijima prepotencija aktera uvijek dodje glave!

Brigate

pre 20 godina

Poraz grobarskog lobija u KSSCG koji nam nije dozvolio da udjemo u halu i pruzimo podrsku nasem timu. Zvezdinim klincima svaka cast. Imaju vece srce od 'onih'... Partizani nemaju mnogo mesta za napredak. Crnci (jedini koji nesto znace) ne mogu da iznesu celu sezonu, dok povratkom Jeretina i Koprivice, uz eventualno jos jednog stranca pod kosem, Zvezda moze samo bolje. Jedno moram da priznam, a to je da grobovi dobro podnose sve ovo. Ponizenje u fudbalu, rukometu, sad ovo ... da se to meni desava stvarno ne znam ... moc navike evidentno cini cuda ...

Za vecnu slavu, za pobedu, za samo nasu Zvezdu Crvenu, pesma nek' grmi odjekuje, napred Zvezdo ludo volim te !!!

Obradovic Vuk

pre 20 godina

Tokom cele utakmice vodio je Partizan.Zvezda je cekala priliku da preokrene rezultet.Zaostajala je za Partizanom i po 10,11 poena.Pred kraj stupaju na scenu Ricardson,Rakocevic i Djuric.Postizu veoma vazne poene za Zvezdu.Dolazi do poremecaja igre Partizana,sto uslovljava lose izvodjenje slobodnih bacanja od strane Djure Ostojica(pogodjeno jedno slobodno bacanje za izjednacenje 90:90).Produzeci.Zvezda je dala svoje poslednje atome snage i na kraju pobedila sa 105:99.Svaka cast Hausu zabelezio je 43 poena,ali ni to nije pomoglo Partizanu da pobedi Zvezdu.U svakom slucaju bilo je napeto do samog kraja.Da Haus i Rakocevic nisu nastupili na ovom "derbiju" utakmica nebi bila interesantna.Cestitam Zvezdi i Sagadinu na ovako vaznom koraku ka osvajanju kupa RADIVOJA KORACA,svaka vam cast.

Ivana

pre 20 godina

Sva beda se videla samo na jednom primeru. Svi su videli kako je sinoć odigrao Rakočević a kako Avdalović. E, taj Avdalović je letos dobio mesto u reprezentaciji a Rakočević je najuren!? To je uradio Vujošević, trener Partizana koji je reprezentaciju pretvorio u grobarsku filijalu. Zato smo i bili šesti. Sada će u Atinu da vodi i Kovača, i Ćakića a možda i Šilobada! Sramota.

Djuro Ostojic

pre 20 godina

Haus je zasluzio da ga zovnemo u repku....covek razbija vec godinama a ljudi iz saveza ga izbegavaju. Dokle bre vise? Haus da pravi haos u Atini!!!

Dejan

pre 20 godina

Ovo je bilo strasno. O cemu prica Vujosevic? Cestita protivniku a prave takve propuste kod vodjenja ekipe. Pa taj Sagadin je napunio Zvezdu klincima (Radivojevic, Nesovic, Bjelica, Bogdanovic) koji igraju a na kome nama počiva igra? Na strancima Hausu i Braunu koji će da odu, na "mladićima" Ostojiću, Šilobadu, Materiću... Strasno. Strasno.

Милан

pre 20 godina

Аман људи, није ово била утакмица две екипе већ сздар два схватања кошарке, два света. Ко је где било је довољно да видите ако сте гледали пренос. Стручни штаб Звезде у браон сомотским оделима по последњој моди а код Партизана - тренер у "сирогојно" џемперу, један у сивом, други у црном трећи у не знам каквом оделу... Био је ово судар Звезде која је у УЛЕБ-у и која се залаже за кошаркашку интеграцију и Партизаан чији је челник у ФИБА борду а само силом прилика игра УЛЕБ јер нема где. Ово је био судар оних који мисле да само треба да се игра српска лига, са српским играчима (Тодорић је пре годину дана у име Партизана предлагао да се ЗАБРАНИ страним играчима да играју код нас а сада имају два странца) и који кроз новине чак на ружан начин нападају Сагадина јединог страног тренера код нас и Звезде која је за отварање граница. Пoбедила је Звезда. Зато су гробари били тако тужни.

zeka

pre 20 godina

Da sumiramo neke stvari:
1.Grobar srpske kosarke / Zmago Sagadin je pobedio naseg selektora Vujosevica
2.Zvezdini netalentovani igraci su pobedili reprezentativne velicine, Vuleta koji se ne vidi od prekobrojnog Rakocevica, Djuru koji ne moze da pogodi slobodno bacanje...
3.Partizan je izveo 60!!!!!! slobodnih bacanja!!!!Zvezda je zavrsila sa 4 igraca utakmicu.Toliko o sudjenju
4.Gumarska liga je smesna, a EFES srpska je mnogo jaka, i zato su tri tima iz Goodyear lige u polufinalu...
5.Partizan je imao navijace, a Zvezdini nisu usli u halu, sem malo dece.
Pozdrav svim sveznajucim kosarkaskim patriotama, od navijaca, preko novinara do funkcionera.
Ssuper ste vi grobari, bas ste mocni.

Sasa

pre 20 godina

Zvezda je pokazala da se ne igra na papiru,vec na parketu!!Zvezdin mladi tim je sinoc ostavio herc na terenu,i siguran sam da cemo osvojiti KORACA!ZMAGO SRBINE!!!

aleksandar

pre 20 godina

Kup Koraca Partizan - C. Zvezda.
Zvezda je pobedila, zahvaljujuci losem izvodjenju slobodnih bacanja Osojica i Kecmana. Sagadin je napravio dobru taktiku. Centri Partizana su podbacili. Nadam se da cemo se revansirati u play off-u.
Sramotra sta su huligani uradili od Spensa i okoline. Treba na njima da se upotrebi novi zakon.
Pozdrav iz Novog Sada.

tako je kako je

pre 20 godina

Ko razume shvatice!!
Veoma losa utakmica kao i uvek u derbijima , sto je potpuna zasluga Zvezde , jer taktika "udri do iznemoglosti" moze da da i iznenada dobar rezultat, ako protiv sebe imas centra koji promasi 5 vezanih bacanja kada je najbitnije. Ali,na dusu i Vujosevicu koji je morao da ga izvede napolje.
Haus i Rakocevic ne pripadaju ovim prosecnim igracima.
Srecna pobeda , ali posle potpunog povratka Krstica i Kecmana,nema Zvezda sta da trazi protiv Partizana ali ni protiv Refleksa i Buducnosti koji su za klasu bolji od nje.
Sramota sta Sagadin forsira, a sudije zdusno podrzavaju.
Neka malo i Zvezdi radosti , pa i oni su neki klub sa tradicijom , jel da? Sport je to , nema frke, a stvari ce doci na svoje mesto kada Zvezda bude samo u fudbalu prva jer su Kosarka, Rukomet i Vaterpolo za nas godinama rezervisni, naravno.

Nikola

pre 20 godina

Katastrofa od nase igre veceras - vidi se lepo da je ekipa na dnu forme od pocetka sezone; svi osim Hausa igraju ocajno. Krstic ne moze da pogodi iz igre, Perovic se izgubio, Ostojic promasuje slobodna bacanja ko Sek, a Kecman i Materic promasuju tablu i to 2-3 puta zaredom. Nista, idemo dalje, nadamo se da ce Vujosevic uspeti da digne ekipi formu pred nastavak, inace nam se crno pise i pred Evroligu i pred plej-of.

Nemanja Perovic

pre 20 godina

Utakmica je bila odlicna,ali ja mislim da da je Zvezda nezasluzeno pobedila jer je Partizan bio bolji tim tokom cele utakmice!

aca

pre 20 godina

I corava koka ubode neko zrno! Ovo je po meni senzacija godine u kosarci! I dalje puna podrska Partizanu, kup je ionako nebitan. Ali, i dalje molba za dovodjenjem nekog beka sutera!

Don Quijote

pre 20 godina

Ove mracne snage proslosti vec pocinju da me nerviraju, majke mi moje. Odavno vec oni zive u nekom svom virtuelnom svetu, svetlosnu godinu daleko od realnosti. Cuj samo Bucko Basa, Zvezda je pobedila objektivno jaceg rivala, a neki se zale na sudjenje, koje je bilo lose, i naravno na stetu Partizana, iako je Zvezda utakmicu zavrsila sa 4 igraca!?! Umesto da cestitaju boljem od sebe, pokriju se usima i bar ne daju nesuvisle komentare, nastavljaju da se prosipaju kao pirinac po kuhinjskom patosu, i uopste ne primecujuci koliko su smesni i oni i njohva objasnjenja sopstvenih poraza. Partizani, gazimo vas kao bubasvabe i vi samo cutite i hrskajte.

Boris

pre 20 godina

Ma grobari i da se sudija skinuo i zaigrao za vas vi ne biste dobili. Nemate srce.Svi vi koji mislite da je Partizan pobedio sam sebe (to ste culi na TV-u verovatno) gadno gresite. Pobedila vas je mocna Zvezda.

B

pre 20 godina

Ocekivao sam vecu bujicu navijackih strasti...
Elem, da cestitam Zvezdi da zasluzenoj pobedi. Sad se lepo vidi da Vujosevic mora ODMAH da leti iz Partizana (da ne pricam iz reprezentacije). Mislim da je sasvim realno da Partizan trenutno ima individualno kvalitetniju ekipu od Zvezde. Nikako perspektivniju, ali kvalitetniju sigurno. A kada kvalitetniji tim izgubi to znaci da je trener "nadigran", "nadmudren" da ne upotrebim neku tezu rec. Cudi me da nije dobio i 3-4 tehnicke za svoje primerno ponasanje... Vise mi je zaista dosta nerviranja zbog Vujosevica i njegovih "poteza" i krajnje je vreme, ako ga Danilovic bas toliko voli, da Diki kaze svoje i dovede stvari na svoje mesto. Licno mislim da je poraz od Zvezde u Kupu dovoljan da dobije otkaz.
P.S. Poruka zvezdasima: Kako vas nije sramota da prozivate srpsku ligu a hvalite tu u kojoj igrate?!

ivan kg

pre 20 godina

Heeeheee nasa Zvexda pobedi reprezentaciju!!!!!To znaci da bi onda Zmago trebao da bude trener reprezentacije a igraci zvezde reprezentativci!!!!
Vujosevica napolje iz srpskog sporta sem iz Partizana volim njegove prepotentne izjave i cestitke ZVEZDI na kraju!!!!!

Slipknot

pre 20 godina

Zvezda je odigrala veoma smirena i cekala da Partizanu popusti koncentracija. BRAVO za Richardsona na jednoj i Hausa na drugoj.
Drago mi je da je Zvezda pobedila. Pobede Reflexa,Buducnosti i Zvezde govore dovoljno sta je Partizan propustio ne usavsi u GY ligu. Sada bi sa Partizanom u GY-u imali verovatno prva 4 nasa kluba...a ovako i ovako je dobro za nasu kosarku. Partizan pobedjuje u Evroligi,Zvezda i Reflex u GY-u.
Samo Zvezdi nedostaje jos jedan vrsni centar po mogucstvu stranac.
I jos jednom bravo za prikazanu partiju oba tima. Zvezda sa vise zelje ide dalje a Partizan ce sada imati vremena da se pripremi za okrsaj sa Olimpijom u Evroligi.

alexa

pre 20 godina

Mislim da je sada svima jasna razlika u kvalitetu izmedju Goodyear i Prve Srpske lige. Ipak, grobarima vise odgovara da "fantasticnom" igrom dobijaju svoje protivnike u domacem prvenstvu sa 30 i vise razlike. Mozda je slabost protivnika u domacoj ligi i razlog kvalitetnog nastupa u Evropi. Da igraju neku malo jacu ligu (npr. Belgijsku ili Poljsku), a da ne spominjem Goodyear ili neku drugu, verovatno ne bi mogli da dodju do daha od poraza na svim frontovima.A sto se tice stranaca, i protivljenja grobara o njihovom dovodjenju...pa da vam nije House, ne bi ni Zastavu dobili. Vidimo se u play-off-u... ako dodjete do njega.

Bora

pre 20 godina

Kad vidim koliko se ovi zvezdasi raduju pobedi onda mi i nije zao sto smo izgubili.Visoko su uzleteli,a desice se isto kao i posle fudbalskog derbija (setite se OFK-a i Rozenborga).Zivi bili pa videli.

nenad

pre 20 godina

ajmo sad da cujemo anti-zmagovce!!!pa pogledajte sa kim on igra a skim vujosevic a kako je zavrsilo.po prvi put u zadnje vrijeme k.k. zvezda ima moral i ne predaje se.a sto se tice sudjenja:vise faula na centrima parizana je trebalo suditi neko rece.kakoi ne pa i ovako je djuro bio non stop na liniji.a haus moze koracat do mile volje.cim udje u reket faul ako hne pogodi.bruka!!!

Lebron-MVP

pre 20 godina

Svaka cast Housu(istina prosrao ga je sut),realno Rakocevica jedan na jedan ne moze ovde niko da cuva,ali igrac utakmice je Norm Richardson.Trojka za vodjstvo i onaj skok u napadu i kos(ne zaboravite bio je na zemlji kad je upucen sut)zasluzuju naziv MVP.
Veceras ali kao i umnogim vecerima do sad videli smo(mislim na pre svega na Partizan u euroligi)Americku skolu kosarke u najboljem sto ona daje...pozrtvovanje,atrktivnost,all around b-ball ali i ono najbitniji POBEDNICKI mentalitet(ono sto je pogodio Richardson-sa 3-4 utakmice u Zvezdi,sa 7,8 minuta u igri je fenomenalno...a tek house u euroligi..a tek veceras).
Moja poruka ide svim onim "znalcima i dusebriznicima" koji su najavljivali da ce amerinci upropastiti nasu kosarku...Pa sta bi videli od vecerasnje utakmice da nema Amera(reprezentativca Ostojica,Materica...reprezentativca AVDALOVICA...Djurica,Dragojlovica?????).Na sta bi nasi timovi licili bez gore pomenutih i Kimanija,Stanleya,Freemena?????

Carmello Anthony

pre 20 godina

Vrlo zanimljiva utakmica...da nije Hausa,Rakoca i Ricardsona kvalitet bi bio uzasan..ali to nije razlog mog obracanja javnosti.
Naime,mislim da bi ksj moramo pod oznakom HITNO da se otarasi sudije Dimitrijevica,jer ono sto je veceras svirao bilo je u najmanju ruku tragicno,kad neko izbaci 8 igraca jedne i 4(mislim)druge u jednoj ne preterano gruboj(ako mi dozvolite rekao bih i mekoj utakmici)onda je to znak da sa sudijom nesto nije u redu(ne kazem da je sudio na stetu bilo kome ali jednostavno je svojim seckanjem unistio utakmicu..).
Jos jedna stvar,ako ovo bilo ko ko nesto odlucuje Za ime Boga,ne dozvoljavajte vise da utakmice prenose oni Vojvodjani(pa onaj nema blage veze sa sportom a kamoli kosarkom,ja imam utisak da ce covek ispustiti dusu dok prenosi utakmicu)..Denda je uzas i antireklama za kosarku ali Pobogu pa on je Chick Hearns za ovog...
Plus,zabranite ovim Novosadjanima da rade i reziraju prenos...reziser je verovatno 2 puta gledao kosarkasku utakmicu(ne posle '70ih)..kamere su verovatno iz perioda
dokumentarnih filmova o prvom svetskom ratu,jedva se razlikuju boje...a izgleda da su kamere postavljene po krovu ili po nekim blizim zgradama oko Spensa...sve u svemu UZAS
Mislim da je vreme soc-realizma ODAVNO proslo i da kvalitet mora da ispliva!!!

Миљојко

pre 20 godina

Свака част Звезди на храброј игри. Победити Партизан без Јеретина који је после Ракочевића најважнији Звзедин играч и са тек дошлом Ричардсоном је подвиг. Још је већу подвиг то што је Звзедин тим најмлађи на Купу са просеком од 21 године и што смо видели праву плејаду клинаца коју је Сагадин лансирао попут - Нешовића, Бјелице, Ђурића, Радивојевића, Богдановића. С друге стране, Партизан су странци Хаус и Браун и када они не играју нема ни тима. То се видело када је изашао Хаус. Више нису ништа могли да погоде. Сада је јасно да Змаго више ради за српску кошарку лансиракући "српске" клинце од Вујошевића који само форсира странце. И сада је јасно која је лига квалитетнија - Јадранска! Надам се да ће сада гробари мало да заћуте, да оставе Јадранску лигу, Звезду, управу и Змага на миру и да да се позабаве својим проблемима којих имају много.

Marko_BG

pre 20 godina

Zvezdin tim je definitivno medju pet najboljih na svetu jer je pobedio reprezentaciju SCG koja je bila sesta na svetskom prvenstvu. Jos ako se uracuna da su u toj "reprezentaciji" glavni igraci Ameri koji nisu igrali na svetskom prvenstvu zvezdin tim sigurno spada medju tri na svetu., tako da je resenje za srpsku kosarku da postavi Sagadina za selektora, ovaj da prekopira Duleta i pozove u reprezentaciju sve zvezdine igrace plus Pedju i uzimamo medalju garantovano, akad se oporavi Koprivica junacki jurisamo na zlato.Dakle, Zmago za selektora a Dule neka ostane trener Partizana jos dugo i da ga Bog pozivi, dok on trenira grobare nema zime za delije.Hvala ti Dule!

Mile

pre 20 godina

Katastrofa dve osim mladih Zvezdinih pulena koji sve to pobedili!!!
Upravo sam dosao iz Spensa (naravno cim sam proslavio pobedu u nekom lokalu u NS)
Kao prvo organizacija je KATASTROFALNA!!!! Jednostavno su se svi ponasali prema nama kao da smo stoke. Prvo su nas terali da skidamo jakne na -5C a o ljubaznosti redara i policije necu ni da pricam...
Kao drugo, Kad sam usao u halu jednostavno su svi navijali za Partizan, imao sam osecaj da se nalazim u seli grobariji... Posto nase navijace nisu pustili unutra nas oko 150 smo morali da nadglasamo celu halu (sto nam je i uspelo).
Kao trece SUDJENJE uzas i sramota, kakve su to odluke i kriterijumi, kao da je Partizan pretplacen na titule (a mozda i jeste). Kao i Djura Ostojic koji i da je upucao nekog na terenu, mislim da ne bi dobio 5. licnu gresku...
Ali eto ipak smo se izvukli videcemo sta ce biti sa Vosom koja nije ni malo naivna...
RS FOREVER

Milos Pavlovic

pre 20 godina

Sta li se ovi cigani pale kad nece da osvoje kup.Doduse pobedili su najjaci tim u zemlji,ali ipak moraju da shvate da se ovakva utakmica dobija jednom u 100 god.Ceka ih play off,e tu ima 3 utakmice koje nikako ne mogu da dobiju.Pa jedna lasta ne cini prolece,tako da uzivajte u ovoj pobedi bice vam prva i poslednja.Nije valjda da ste se stvarno upalili da ste bolji od Partizana,ako je tako onda ste se bas dobro utripovali.

filip_iz_valjeva

pre 20 godina

Lepo je ovo sto sam cuo od Zmaga-da ne bi bilo nezasluzeno da je i Partizan slavio.Steta zbog ove tuce bre,ne treba nam to....trulo je krajnje.Partizan ce uzeti titulu,sada ne sumnjam.Dupla kruna bi ipak bilo previse...
Volim Partizan!

Zach Randolph

pre 20 godina

I ko je sad bolji!!!!Pa normalno da je Zvezda.Pobedili smo vas i u fudbalu i u kosarci,pa sta vise da radimo s vama jadni moji grobari!Uhhhh sto mi je bila fina ova 2003god. SRETNU 2004 GODINU SVIM NAVIJACIMA C.ZVEZDE I NAJBOLJEM SAJTU NA PLANETI ZELI Z-BO!!!!P.S.-ZVEZDA SAMPION!

Darko Ljig

pre 20 godina

Zahvaljujem se Hausu sto nam je omogucio da pobedimo! Pa nije on Dzordan da sam pobedi. Cim je izasao Partizan je bio izgubljen. Dakle Zvezda ipak nije Barselona pa da pusti da grobarcici pobede!

Ivan NS

pre 20 godina

Pa gde ste sada grobari, nema vas da nam otpevate jedan Djurdjevdan! Puno ste se hvalili ovih dana, ali uzalud. Pa da vam nije bilo Hausa izgubili biste sa 15-ak poena razlike. Hvala Ostojicu sto je igrao za Zvezdu. A svako ko je sumnjao u kvalitete Rakocevica veceras je mogao da se uveri o kakvom igracu se radi. I jos nesto. Ovo je jos jedan dokaz da ne igraju imena, nego tim, kao i da se utakmica igra 40 minuta, a ne 30 kako je mislio Partizan. Sta da vam radim kada Vule nije igrac za velika dela, posto je promasio trojku na kraju, a da li je s' pravom igrao on u reprezentaciji ili je to trebalo da bude Rakocevic prosudite sami.
Napred, Zvezdo, alealeale!
Kup je nas!!!
pozdrav svim DELIJAMA!!!

ultra_boysi

pre 20 godina

Bilo je tesko meni koji sam sjedio u kuci,mozemo samo zamisliti kako je bilo igracima i jednog i drugog tima.Mislim da rjeci Vujosevica nisu tacne,odnosno Partizan nije jaci od Zvezde,sto se naravno i pokazalo! House je odigrao odlicno ali Rakocevic i Richardson su ipak odlucili pobjednika.Na zalost na mecu nije bilo prisutno mnogo navijaca crveno-belih zbog sukoba sa policijom.Sutra svi zvezdasi budimo sa omiljenim timom i pomozimo mu u osvajanu prve u nizu titula za ovu godinu.

ognjen

pre 20 godina

Bravo Zvezdo!
Ovo je pravi podvig s obzirom da nije igrao Jeretin i da je Partizan ipak kvalitetniji tim. Zvezda je pobedila zbog veceg srca jer se nije predavala ni kad je delovalo da je sve gotovo.
Jos jednom se pokazalo da je Sagadin DOKTOR kosarke za naseg "saveznog selektora".

Lazar

pre 20 godina

Sad vec ni ne moramo da uzmemo taj nazovimo trofej.
Tek sad mi je postalo jasno zasto su se u ceti partizana zdusno borili protiv stranaca. Neverovatno prosta stvar ceta Partizana sa svojim sampionskim timom sponzora tipa Progres, 063 itd pokupuje sve sto valja i ostali trunu u sivilu svakodnevice jer ne mogu da proizvedu pardon stvore talente svake nedelje.
Dozvolise igranje stranaca a ceti partizana vise i nije tako bitno da dovodi supertalentovane klince iz cele Srbije, pogotovu sa Malog Kalemegdana.
Sad dovedu dvoje crnih ubace par belih juniora i kao imaju tim.
No nema veze bitno da vas pobedismo, a nadamo se da nije posledni put ove sezone.
Vidimo se u polufinalu ili finalu SRBA lige.

Branko

pre 20 godina

Upravo sam se vratio iz SPENS-a, gdje je Zvezda dobila Partizan. I to kako ga dobila. Gubila 39 minuta i onda stigla do prvog iznenacenja. Svi koji su gledali taj mec, znaju o cemu pricam. Ovaj tim dobija konture i pobednicki mentalitet i ja bih htio i volio samo jedno - da se svi oni "strucnjaci" koji su trazili ostavku trenera odmah izvinu istom. Ljudi, u sezonama pre Slovenca, uspeh je bio ostati u ligi, a sezona je bila spasena ako bi se samo jednom pobedio Partizan a od starih kajli se nije mogao probiti ni jedan mladi igrac ili ako se probija odmah se izgubi prelaskom u konkurentski tim. I sta sada imamo: ekipu sa prosekom godina od 21.6 (vecinom iz Zvezdine skole), prvo mesto u jadranskoj ligi (sto nije garancija da cemo istu osvojiti ali ) i skalp od grobara i to onaj najsladji.

Vodili su grobari celu utakmicu i onda kada se je lomilo vujosevicevi reprezentativci ne mogu vola da ubodu sa linije bacanja. Zalosno je to da ekipa sa tri ili cetri reprezentativca bazira kompletnu gru u napadu na Hausu (koji jeste igrac vrhunske klase) i kada Frederik ode na klupu Canak fula i tablu i obruc cccccc.

Da sumiram. Nikada u poslednjih nekoliko sezona nisam vise uzivao u Zvezdinim igrama i imao poverenje u trenera. A ako jos netko od njegovih kriticara ne zna. Pre desetak dana taj isti Partizan je tukao Barselonu. Zvezda ce i da lje gubiti neke utakmice, ali svaki sekund koji ti momci od dvadesetak godina provedu na parketu vredi zlata i trofeja u buducnosti. Zato vidimo se na SPENS-u sutra, a kome treba rezervni retrovizor, neka samo proseta platoom ispred dvorane. Mozda nadje i koji komad pandurske opreme.

Ivan Nikolic

pre 20 godina

Svaka cast momci samo napred.Pokazali ste da mozete.Ipak ovaj tim ima perspektive i ako je bilo sumnji.Kad se Koprivica oporavi, pa Jeretin pa Richardson jos malo prilagodi bice super. Kao da ulazimo u formu bas kad je vreme kako je i Zmago najavljivao. Jos jednom bravo Zvezdo.
Ivan Leskovac

Borko

pre 20 godina

Bravo Zvezdo,bravo Rakoce.Lepo do pobede protiv preplasenog Partizana u poslednjih 15min.
Svaka cast za Richardsona.Nadam se da ce mu ova utakmica uliti samopouzdanje.
Ja bih mnogo voleo da Zvezda osvoji ovaj KUP,ali posle ovako iscrpljujuce utakmice tesko je dobiti za dva dana i mnogo slabiji tim od Vojvodine.
Triput UA za reziju,kamere,komentatora za TVNS.

Aleksandar

pre 20 godina

Navijač sam Partizana, ali Zvezda je zasluženo pobedila. Nadam se da cemo u play off-u da se revanširamo. Iz Novog Sada sam. Sramota šta su huligani uradili večeras od Novog Sada

Marko

pre 20 godina

C.Zvezda je bila bolja u zadnjoj deonici i produzetku i zasluzeno pobedila. Ocigledno je bilo da su, izlaskom Hausa zbog 5 l.gresaka Partizanova kola krenula niz brdo.

Dingo

pre 20 godina

Haus i Brau su ukupno postigli 55 poena. To je strasno za domace igrace u Partizanu i tu se vidi kvalitet "podunavske" lige. Ne zaboravite da se Partizan tako zdusno zalagao da se ne usvoji predlog Zvezde od pre dve godine za dva stranca. Govorili su da to steti nasoj kosarci, a sada svoju igru grade na dva amera, a ta ista Zvezda je pola sampionata igrala bez stranaca, jedina u Uleb cupu.

Nenad Rankovic

pre 20 godina

BRAVO ZVEZDO!
Zaista su Grobari preterali sa samohvalisanjem i nebrojeno puta ponovljenim "mi smo ucesnici Evrolige, a Zvezda igra vulkanizersku ligu". Mnogo su se hvalili Grobari sa fondom igraca, kvalitetnim centrima, reprezentativnim trenerom itd. Istina je da je Zvezda sa jedva skrpljenim timom, bez Koprivice i Jeretina (usao pred kraj produzetka, inace bi na kraju imali samo tri igraca na terenu), sa povredjenim Dozetom, uspela da borbenoscu i znanjem pobedi uobrazene "zvezdice" iz Partizana. Hausu svaka cast na poenima, ali na manje od 2 minuta pre kraja Dimitrijevic ga je "debelo" castio sto mu nije sudio korake vec licnu Zvezdinom igracu! To je moglo da odluci pobednika. Poruka za Djuru Ostojicu; dzabe ti reprezentativno (!!) iskustvo kada nemas "mu.." da u odlucujucim trenucima ubacis slobodna bacanja protiv tima iz koga si prebegao u Partizan.
BRAVO ZVEZDO i spremaj se za tezak mec protiv dobre ekipe Vojvodine!

Basketball Sumadije

pre 20 godina

3 najbolja tima goodyear lige (iz SCG) protiv 3 najbolja iz ostatka, rezultat 3 : 0 . Definitivno se vidi GDE JE KVALITET. O pobedi sa 4 igraca i da ne govorimo. Uostalom to je i bio rezultat Derbija u fudbalu. Ili da uzmemo onih 40 poena Housa i da racunamo samo poene domacih igraca (zbog onih svojevremenih napada da Zvezda forsira dovodjenje stranaca a sad ti isti stranci sprecavaju da Partizan ne bude DEKLASIRAN sa 30 i vise razlike). E sad kako rece jedan od onih "navijaca" za "objektivnu" :) upravu KS SCG tisina, kad vlada Partizan.

Lepi Milance NH

pre 20 godina

Prvi put posle 5 godina sam zahvaljujuci internetu uspeo da odgledam jednu kosarkasku utakmicu , i da vidim pobedu meni nekada veoma dragog tima. Bravo momci samo tako igrajte sve do finala , pa kada ga uzmete , kao sto je i planirano.

Informator

pre 20 godina

Pošto još nije kraj utakmice neću da komentarišem rezultat ali...
Debelo prosečna košarka. Zvezda me je prijatno iznenadila skokom iako je imala nešto manje skokova od Partizana i dosta jakom odbranom. Suđenje standardno, katastrofalno loše. Neko će reći da sam pristrasan ali mislim da su morali mnogo više faulova da sviraju na centrima Partizana. To je i direktan uzorak ulaska u produžetke i ako budu dobili slobodno se može reći da će to biti jedan od razloga. Međutim nije suđenje najgore što se moglo videti. Najgore što je bilo je TV prenos! Režija očaj, komentar takođe. Ono što je ispod svakog nivoa je "stručni konsultant". Hoće li taj čovek naći negde trenersko mesto i ostaviti nas više na miru u gledanju utakmica. Evo izgleda da će Zvezda da dobije utakmicu. Neka neka se i oni malo raduju!

kikej

pre 20 godina

Doslo je vrijeme da stvari dodju na svoja mjesta,i zgubili ste u fudbalu 3:0; u rukometu 30:25 i sada u kosarci 105:99 sledeci je sport odbojka i tu ce te izgubiti.

Nebojsa-Feki-Presevo

pre 20 godina

Ja sam vatreni navijac Partizana, ali bez obzira na to ja mislim da je Partizan u vecerasnjoj utakmici bio favorit ,a da je pobedio sam sebe pogresno je reagovao trener Pertizana Dusko Vujosevic sa postavkom u produzetku. Partizan je realno govoreci jaci tim od Zvezde to znaju i zvezdasi jer oni odavno ne znaju za evro-ligu u kojoj Partizan igra sa velikim uspehom.

miki

pre 20 godina

Interesantno. Do sada su partizanovci mnogo vise komentarisali rad Sagadina i zvezdine uprave nego sto su gledali sta se desava u vlastitoj kuci. Sad imaju razloga da uzmu metlu u ruke, ili , bolje receno bager, pa da ociste vlastito dvoriste...

Dejan

pre 20 godina

Ovo je bilo strasno. O cemu prica Vujosevic? Cestita protivniku a prave takve propuste kod vodjenja ekipe. Pa taj Sagadin je napunio Zvezdu klincima (Radivojevic, Nesovic, Bjelica, Bogdanovic) koji igraju a na kome nama počiva igra? Na strancima Hausu i Braunu koji će da odu, na "mladićima" Ostojiću, Šilobadu, Materiću... Strasno. Strasno.

zeka

pre 20 godina

Da sumiramo neke stvari:
1.Grobar srpske kosarke / Zmago Sagadin je pobedio naseg selektora Vujosevica
2.Zvezdini netalentovani igraci su pobedili reprezentativne velicine, Vuleta koji se ne vidi od prekobrojnog Rakocevica, Djuru koji ne moze da pogodi slobodno bacanje...
3.Partizan je izveo 60!!!!!! slobodnih bacanja!!!!Zvezda je zavrsila sa 4 igraca utakmicu.Toliko o sudjenju
4.Gumarska liga je smesna, a EFES srpska je mnogo jaka, i zato su tri tima iz Goodyear lige u polufinalu...
5.Partizan je imao navijace, a Zvezdini nisu usli u halu, sem malo dece.
Pozdrav svim sveznajucim kosarkaskim patriotama, od navijaca, preko novinara do funkcionera.
Ssuper ste vi grobari, bas ste mocni.

Милан

pre 20 godina

Аман људи, није ово била утакмица две екипе већ сздар два схватања кошарке, два света. Ко је где било је довољно да видите ако сте гледали пренос. Стручни штаб Звезде у браон сомотским оделима по последњој моди а код Партизана - тренер у "сирогојно" џемперу, један у сивом, други у црном трећи у не знам каквом оделу... Био је ово судар Звезде која је у УЛЕБ-у и која се залаже за кошаркашку интеграцију и Партизаан чији је челник у ФИБА борду а само силом прилика игра УЛЕБ јер нема где. Ово је био судар оних који мисле да само треба да се игра српска лига, са српским играчима (Тодорић је пре годину дана у име Партизана предлагао да се ЗАБРАНИ страним играчима да играју код нас а сада имају два странца) и који кроз новине чак на ружан начин нападају Сагадина јединог страног тренера код нас и Звезде која је за отварање граница. Пoбедила је Звезда. Зато су гробари били тако тужни.

Ivana

pre 20 godina

Sva beda se videla samo na jednom primeru. Svi su videli kako je sinoć odigrao Rakočević a kako Avdalović. E, taj Avdalović je letos dobio mesto u reprezentaciji a Rakočević je najuren!? To je uradio Vujošević, trener Partizana koji je reprezentaciju pretvorio u grobarsku filijalu. Zato smo i bili šesti. Sada će u Atinu da vodi i Kovača, i Ćakića a možda i Šilobada! Sramota.

kikej

pre 20 godina

Doslo je vrijeme da stvari dodju na svoja mjesta,i zgubili ste u fudbalu 3:0; u rukometu 30:25 i sada u kosarci 105:99 sledeci je sport odbojka i tu ce te izgubiti.

Nenad Rankovic

pre 20 godina

BRAVO ZVEZDO!
Zaista su Grobari preterali sa samohvalisanjem i nebrojeno puta ponovljenim "mi smo ucesnici Evrolige, a Zvezda igra vulkanizersku ligu". Mnogo su se hvalili Grobari sa fondom igraca, kvalitetnim centrima, reprezentativnim trenerom itd. Istina je da je Zvezda sa jedva skrpljenim timom, bez Koprivice i Jeretina (usao pred kraj produzetka, inace bi na kraju imali samo tri igraca na terenu), sa povredjenim Dozetom, uspela da borbenoscu i znanjem pobedi uobrazene "zvezdice" iz Partizana. Hausu svaka cast na poenima, ali na manje od 2 minuta pre kraja Dimitrijevic ga je "debelo" castio sto mu nije sudio korake vec licnu Zvezdinom igracu! To je moglo da odluci pobednika. Poruka za Djuru Ostojicu; dzabe ti reprezentativno (!!) iskustvo kada nemas "mu.." da u odlucujucim trenucima ubacis slobodna bacanja protiv tima iz koga si prebegao u Partizan.
BRAVO ZVEZDO i spremaj se za tezak mec protiv dobre ekipe Vojvodine!

Sasa

pre 20 godina

Zvezda je pokazala da se ne igra na papiru,vec na parketu!!Zvezdin mladi tim je sinoc ostavio herc na terenu,i siguran sam da cemo osvojiti KORACA!ZMAGO SRBINE!!!

Obradovic Vuk

pre 20 godina

Tokom cele utakmice vodio je Partizan.Zvezda je cekala priliku da preokrene rezultet.Zaostajala je za Partizanom i po 10,11 poena.Pred kraj stupaju na scenu Ricardson,Rakocevic i Djuric.Postizu veoma vazne poene za Zvezdu.Dolazi do poremecaja igre Partizana,sto uslovljava lose izvodjenje slobodnih bacanja od strane Djure Ostojica(pogodjeno jedno slobodno bacanje za izjednacenje 90:90).Produzeci.Zvezda je dala svoje poslednje atome snage i na kraju pobedila sa 105:99.Svaka cast Hausu zabelezio je 43 poena,ali ni to nije pomoglo Partizanu da pobedi Zvezdu.U svakom slucaju bilo je napeto do samog kraja.Da Haus i Rakocevic nisu nastupili na ovom "derbiju" utakmica nebi bila interesantna.Cestitam Zvezdi i Sagadinu na ovako vaznom koraku ka osvajanju kupa RADIVOJA KORACA,svaka vam cast.

Brigate

pre 20 godina

Poraz grobarskog lobija u KSSCG koji nam nije dozvolio da udjemo u halu i pruzimo podrsku nasem timu. Zvezdinim klincima svaka cast. Imaju vece srce od 'onih'... Partizani nemaju mnogo mesta za napredak. Crnci (jedini koji nesto znace) ne mogu da iznesu celu sezonu, dok povratkom Jeretina i Koprivice, uz eventualno jos jednog stranca pod kosem, Zvezda moze samo bolje. Jedno moram da priznam, a to je da grobovi dobro podnose sve ovo. Ponizenje u fudbalu, rukometu, sad ovo ... da se to meni desava stvarno ne znam ... moc navike evidentno cini cuda ...

Za vecnu slavu, za pobedu, za samo nasu Zvezdu Crvenu, pesma nek' grmi odjekuje, napred Zvezdo ludo volim te !!!

Stojan

pre 20 godina

Volim ove komentare jer na njemu cijeli svijet moze procitati kako placu grobari i stalno imaju odgovor na sve bez obzira sto Zvezda nad njima dominira u svim elementima sporta, a to znaci da su katastrofa i da nikad ne mogu prihvatiti istinu. To su valda preko medija naucili od onih sto vode klub za koji oni navijaju. Ali kad jednog dana shvate za koga stvarno navijaju, stidit ce se samih sebe sto su bili slijepi i naivni. Sretan srpski Bozic i srpska Nova godina svim Delijama sirom svijeta.

Informator

pre 20 godina

Pošto još nije kraj utakmice neću da komentarišem rezultat ali...
Debelo prosečna košarka. Zvezda me je prijatno iznenadila skokom iako je imala nešto manje skokova od Partizana i dosta jakom odbranom. Suđenje standardno, katastrofalno loše. Neko će reći da sam pristrasan ali mislim da su morali mnogo više faulova da sviraju na centrima Partizana. To je i direktan uzorak ulaska u produžetke i ako budu dobili slobodno se može reći da će to biti jedan od razloga. Međutim nije suđenje najgore što se moglo videti. Najgore što je bilo je TV prenos! Režija očaj, komentar takođe. Ono što je ispod svakog nivoa je "stručni konsultant". Hoće li taj čovek naći negde trenersko mesto i ostaviti nas više na miru u gledanju utakmica. Evo izgleda da će Zvezda da dobije utakmicu. Neka neka se i oni malo raduju!

Lepi Milance NH

pre 20 godina

Prvi put posle 5 godina sam zahvaljujuci internetu uspeo da odgledam jednu kosarkasku utakmicu , i da vidim pobedu meni nekada veoma dragog tima. Bravo momci samo tako igrajte sve do finala , pa kada ga uzmete , kao sto je i planirano.

miki

pre 20 godina

Interesantno. Do sada su partizanovci mnogo vise komentarisali rad Sagadina i zvezdine uprave nego sto su gledali sta se desava u vlastitoj kuci. Sad imaju razloga da uzmu metlu u ruke, ili , bolje receno bager, pa da ociste vlastito dvoriste...

Nebojsa-Feki-Presevo

pre 20 godina

Ja sam vatreni navijac Partizana, ali bez obzira na to ja mislim da je Partizan u vecerasnjoj utakmici bio favorit ,a da je pobedio sam sebe pogresno je reagovao trener Pertizana Dusko Vujosevic sa postavkom u produzetku. Partizan je realno govoreci jaci tim od Zvezde to znaju i zvezdasi jer oni odavno ne znaju za evro-ligu u kojoj Partizan igra sa velikim uspehom.

Basketball Sumadije

pre 20 godina

3 najbolja tima goodyear lige (iz SCG) protiv 3 najbolja iz ostatka, rezultat 3 : 0 . Definitivno se vidi GDE JE KVALITET. O pobedi sa 4 igraca i da ne govorimo. Uostalom to je i bio rezultat Derbija u fudbalu. Ili da uzmemo onih 40 poena Housa i da racunamo samo poene domacih igraca (zbog onih svojevremenih napada da Zvezda forsira dovodjenje stranaca a sad ti isti stranci sprecavaju da Partizan ne bude DEKLASIRAN sa 30 i vise razlike). E sad kako rece jedan od onih "navijaca" za "objektivnu" :) upravu KS SCG tisina, kad vlada Partizan.

Aleksandar

pre 20 godina

Navijač sam Partizana, ali Zvezda je zasluženo pobedila. Nadam se da cemo u play off-u da se revanširamo. Iz Novog Sada sam. Sramota šta su huligani uradili večeras od Novog Sada

Marko

pre 20 godina

C.Zvezda je bila bolja u zadnjoj deonici i produzetku i zasluzeno pobedila. Ocigledno je bilo da su, izlaskom Hausa zbog 5 l.gresaka Partizanova kola krenula niz brdo.

Dingo

pre 20 godina

Haus i Brau su ukupno postigli 55 poena. To je strasno za domace igrace u Partizanu i tu se vidi kvalitet "podunavske" lige. Ne zaboravite da se Partizan tako zdusno zalagao da se ne usvoji predlog Zvezde od pre dve godine za dva stranca. Govorili su da to steti nasoj kosarci, a sada svoju igru grade na dva amera, a ta ista Zvezda je pola sampionata igrala bez stranaca, jedina u Uleb cupu.

Branko

pre 20 godina

Upravo sam se vratio iz SPENS-a, gdje je Zvezda dobila Partizan. I to kako ga dobila. Gubila 39 minuta i onda stigla do prvog iznenacenja. Svi koji su gledali taj mec, znaju o cemu pricam. Ovaj tim dobija konture i pobednicki mentalitet i ja bih htio i volio samo jedno - da se svi oni "strucnjaci" koji su trazili ostavku trenera odmah izvinu istom. Ljudi, u sezonama pre Slovenca, uspeh je bio ostati u ligi, a sezona je bila spasena ako bi se samo jednom pobedio Partizan a od starih kajli se nije mogao probiti ni jedan mladi igrac ili ako se probija odmah se izgubi prelaskom u konkurentski tim. I sta sada imamo: ekipu sa prosekom godina od 21.6 (vecinom iz Zvezdine skole), prvo mesto u jadranskoj ligi (sto nije garancija da cemo istu osvojiti ali ) i skalp od grobara i to onaj najsladji.

Vodili su grobari celu utakmicu i onda kada se je lomilo vujosevicevi reprezentativci ne mogu vola da ubodu sa linije bacanja. Zalosno je to da ekipa sa tri ili cetri reprezentativca bazira kompletnu gru u napadu na Hausu (koji jeste igrac vrhunske klase) i kada Frederik ode na klupu Canak fula i tablu i obruc cccccc.

Da sumiram. Nikada u poslednjih nekoliko sezona nisam vise uzivao u Zvezdinim igrama i imao poverenje u trenera. A ako jos netko od njegovih kriticara ne zna. Pre desetak dana taj isti Partizan je tukao Barselonu. Zvezda ce i da lje gubiti neke utakmice, ali svaki sekund koji ti momci od dvadesetak godina provedu na parketu vredi zlata i trofeja u buducnosti. Zato vidimo se na SPENS-u sutra, a kome treba rezervni retrovizor, neka samo proseta platoom ispred dvorane. Mozda nadje i koji komad pandurske opreme.

Borko

pre 20 godina

Bravo Zvezdo,bravo Rakoce.Lepo do pobede protiv preplasenog Partizana u poslednjih 15min.
Svaka cast za Richardsona.Nadam se da ce mu ova utakmica uliti samopouzdanje.
Ja bih mnogo voleo da Zvezda osvoji ovaj KUP,ali posle ovako iscrpljujuce utakmice tesko je dobiti za dva dana i mnogo slabiji tim od Vojvodine.
Triput UA za reziju,kamere,komentatora za TVNS.

Ivan Nikolic

pre 20 godina

Svaka cast momci samo napred.Pokazali ste da mozete.Ipak ovaj tim ima perspektive i ako je bilo sumnji.Kad se Koprivica oporavi, pa Jeretin pa Richardson jos malo prilagodi bice super. Kao da ulazimo u formu bas kad je vreme kako je i Zmago najavljivao. Jos jednom bravo Zvezdo.
Ivan Leskovac

Ivan NS

pre 20 godina

Pa gde ste sada grobari, nema vas da nam otpevate jedan Djurdjevdan! Puno ste se hvalili ovih dana, ali uzalud. Pa da vam nije bilo Hausa izgubili biste sa 15-ak poena razlike. Hvala Ostojicu sto je igrao za Zvezdu. A svako ko je sumnjao u kvalitete Rakocevica veceras je mogao da se uveri o kakvom igracu se radi. I jos nesto. Ovo je jos jedan dokaz da ne igraju imena, nego tim, kao i da se utakmica igra 40 minuta, a ne 30 kako je mislio Partizan. Sta da vam radim kada Vule nije igrac za velika dela, posto je promasio trojku na kraju, a da li je s' pravom igrao on u reprezentaciji ili je to trebalo da bude Rakocevic prosudite sami.
Napred, Zvezdo, alealeale!
Kup je nas!!!
pozdrav svim DELIJAMA!!!

ultra_boysi

pre 20 godina

Bilo je tesko meni koji sam sjedio u kuci,mozemo samo zamisliti kako je bilo igracima i jednog i drugog tima.Mislim da rjeci Vujosevica nisu tacne,odnosno Partizan nije jaci od Zvezde,sto se naravno i pokazalo! House je odigrao odlicno ali Rakocevic i Richardson su ipak odlucili pobjednika.Na zalost na mecu nije bilo prisutno mnogo navijaca crveno-belih zbog sukoba sa policijom.Sutra svi zvezdasi budimo sa omiljenim timom i pomozimo mu u osvajanu prve u nizu titula za ovu godinu.

Darko Ljig

pre 20 godina

Zahvaljujem se Hausu sto nam je omogucio da pobedimo! Pa nije on Dzordan da sam pobedi. Cim je izasao Partizan je bio izgubljen. Dakle Zvezda ipak nije Barselona pa da pusti da grobarcici pobede!

Lazar

pre 20 godina

Sad vec ni ne moramo da uzmemo taj nazovimo trofej.
Tek sad mi je postalo jasno zasto su se u ceti partizana zdusno borili protiv stranaca. Neverovatno prosta stvar ceta Partizana sa svojim sampionskim timom sponzora tipa Progres, 063 itd pokupuje sve sto valja i ostali trunu u sivilu svakodnevice jer ne mogu da proizvedu pardon stvore talente svake nedelje.
Dozvolise igranje stranaca a ceti partizana vise i nije tako bitno da dovodi supertalentovane klince iz cele Srbije, pogotovu sa Malog Kalemegdana.
Sad dovedu dvoje crnih ubace par belih juniora i kao imaju tim.
No nema veze bitno da vas pobedismo, a nadamo se da nije posledni put ove sezone.
Vidimo se u polufinalu ili finalu SRBA lige.

ognjen

pre 20 godina

Bravo Zvezdo!
Ovo je pravi podvig s obzirom da nije igrao Jeretin i da je Partizan ipak kvalitetniji tim. Zvezda je pobedila zbog veceg srca jer se nije predavala ni kad je delovalo da je sve gotovo.
Jos jednom se pokazalo da je Sagadin DOKTOR kosarke za naseg "saveznog selektora".

filip_iz_valjeva

pre 20 godina

Lepo je ovo sto sam cuo od Zmaga-da ne bi bilo nezasluzeno da je i Partizan slavio.Steta zbog ove tuce bre,ne treba nam to....trulo je krajnje.Partizan ce uzeti titulu,sada ne sumnjam.Dupla kruna bi ipak bilo previse...
Volim Partizan!

Milos Pavlovic

pre 20 godina

Sta li se ovi cigani pale kad nece da osvoje kup.Doduse pobedili su najjaci tim u zemlji,ali ipak moraju da shvate da se ovakva utakmica dobija jednom u 100 god.Ceka ih play off,e tu ima 3 utakmice koje nikako ne mogu da dobiju.Pa jedna lasta ne cini prolece,tako da uzivajte u ovoj pobedi bice vam prva i poslednja.Nije valjda da ste se stvarno upalili da ste bolji od Partizana,ako je tako onda ste se bas dobro utripovali.

Zach Randolph

pre 20 godina

I ko je sad bolji!!!!Pa normalno da je Zvezda.Pobedili smo vas i u fudbalu i u kosarci,pa sta vise da radimo s vama jadni moji grobari!Uhhhh sto mi je bila fina ova 2003god. SRETNU 2004 GODINU SVIM NAVIJACIMA C.ZVEZDE I NAJBOLJEM SAJTU NA PLANETI ZELI Z-BO!!!!P.S.-ZVEZDA SAMPION!

Mile

pre 20 godina

Katastrofa dve osim mladih Zvezdinih pulena koji sve to pobedili!!!
Upravo sam dosao iz Spensa (naravno cim sam proslavio pobedu u nekom lokalu u NS)
Kao prvo organizacija je KATASTROFALNA!!!! Jednostavno su se svi ponasali prema nama kao da smo stoke. Prvo su nas terali da skidamo jakne na -5C a o ljubaznosti redara i policije necu ni da pricam...
Kao drugo, Kad sam usao u halu jednostavno su svi navijali za Partizan, imao sam osecaj da se nalazim u seli grobariji... Posto nase navijace nisu pustili unutra nas oko 150 smo morali da nadglasamo celu halu (sto nam je i uspelo).
Kao trece SUDJENJE uzas i sramota, kakve su to odluke i kriterijumi, kao da je Partizan pretplacen na titule (a mozda i jeste). Kao i Djura Ostojic koji i da je upucao nekog na terenu, mislim da ne bi dobio 5. licnu gresku...
Ali eto ipak smo se izvukli videcemo sta ce biti sa Vosom koja nije ni malo naivna...
RS FOREVER

Marko_BG

pre 20 godina

Zvezdin tim je definitivno medju pet najboljih na svetu jer je pobedio reprezentaciju SCG koja je bila sesta na svetskom prvenstvu. Jos ako se uracuna da su u toj "reprezentaciji" glavni igraci Ameri koji nisu igrali na svetskom prvenstvu zvezdin tim sigurno spada medju tri na svetu., tako da je resenje za srpsku kosarku da postavi Sagadina za selektora, ovaj da prekopira Duleta i pozove u reprezentaciju sve zvezdine igrace plus Pedju i uzimamo medalju garantovano, akad se oporavi Koprivica junacki jurisamo na zlato.Dakle, Zmago za selektora a Dule neka ostane trener Partizana jos dugo i da ga Bog pozivi, dok on trenira grobare nema zime za delije.Hvala ti Dule!

Миљојко

pre 20 godina

Свака част Звезди на храброј игри. Победити Партизан без Јеретина који је после Ракочевића најважнији Звзедин играч и са тек дошлом Ричардсоном је подвиг. Још је већу подвиг то што је Звзедин тим најмлађи на Купу са просеком од 21 године и што смо видели праву плејаду клинаца коју је Сагадин лансирао попут - Нешовића, Бјелице, Ђурића, Радивојевића, Богдановића. С друге стране, Партизан су странци Хаус и Браун и када они не играју нема ни тима. То се видело када је изашао Хаус. Више нису ништа могли да погоде. Сада је јасно да Змаго више ради за српску кошарку лансиракући "српске" клинце од Вујошевића који само форсира странце. И сада је јасно која је лига квалитетнија - Јадранска! Надам се да ће сада гробари мало да заћуте, да оставе Јадранску лигу, Звезду, управу и Змага на миру и да да се позабаве својим проблемима којих имају много.

Lebron-MVP

pre 20 godina

Svaka cast Housu(istina prosrao ga je sut),realno Rakocevica jedan na jedan ne moze ovde niko da cuva,ali igrac utakmice je Norm Richardson.Trojka za vodjstvo i onaj skok u napadu i kos(ne zaboravite bio je na zemlji kad je upucen sut)zasluzuju naziv MVP.
Veceras ali kao i umnogim vecerima do sad videli smo(mislim na pre svega na Partizan u euroligi)Americku skolu kosarke u najboljem sto ona daje...pozrtvovanje,atrktivnost,all around b-ball ali i ono najbitniji POBEDNICKI mentalitet(ono sto je pogodio Richardson-sa 3-4 utakmice u Zvezdi,sa 7,8 minuta u igri je fenomenalno...a tek house u euroligi..a tek veceras).
Moja poruka ide svim onim "znalcima i dusebriznicima" koji su najavljivali da ce amerinci upropastiti nasu kosarku...Pa sta bi videli od vecerasnje utakmice da nema Amera(reprezentativca Ostojica,Materica...reprezentativca AVDALOVICA...Djurica,Dragojlovica?????).Na sta bi nasi timovi licili bez gore pomenutih i Kimanija,Stanleya,Freemena?????

Carmello Anthony

pre 20 godina

Vrlo zanimljiva utakmica...da nije Hausa,Rakoca i Ricardsona kvalitet bi bio uzasan..ali to nije razlog mog obracanja javnosti.
Naime,mislim da bi ksj moramo pod oznakom HITNO da se otarasi sudije Dimitrijevica,jer ono sto je veceras svirao bilo je u najmanju ruku tragicno,kad neko izbaci 8 igraca jedne i 4(mislim)druge u jednoj ne preterano gruboj(ako mi dozvolite rekao bih i mekoj utakmici)onda je to znak da sa sudijom nesto nije u redu(ne kazem da je sudio na stetu bilo kome ali jednostavno je svojim seckanjem unistio utakmicu..).
Jos jedna stvar,ako ovo bilo ko ko nesto odlucuje Za ime Boga,ne dozvoljavajte vise da utakmice prenose oni Vojvodjani(pa onaj nema blage veze sa sportom a kamoli kosarkom,ja imam utisak da ce covek ispustiti dusu dok prenosi utakmicu)..Denda je uzas i antireklama za kosarku ali Pobogu pa on je Chick Hearns za ovog...
Plus,zabranite ovim Novosadjanima da rade i reziraju prenos...reziser je verovatno 2 puta gledao kosarkasku utakmicu(ne posle '70ih)..kamere su verovatno iz perioda
dokumentarnih filmova o prvom svetskom ratu,jedva se razlikuju boje...a izgleda da su kamere postavljene po krovu ili po nekim blizim zgradama oko Spensa...sve u svemu UZAS
Mislim da je vreme soc-realizma ODAVNO proslo i da kvalitet mora da ispliva!!!

nenad

pre 20 godina

ajmo sad da cujemo anti-zmagovce!!!pa pogledajte sa kim on igra a skim vujosevic a kako je zavrsilo.po prvi put u zadnje vrijeme k.k. zvezda ima moral i ne predaje se.a sto se tice sudjenja:vise faula na centrima parizana je trebalo suditi neko rece.kakoi ne pa i ovako je djuro bio non stop na liniji.a haus moze koracat do mile volje.cim udje u reket faul ako hne pogodi.bruka!!!

Bora

pre 20 godina

Kad vidim koliko se ovi zvezdasi raduju pobedi onda mi i nije zao sto smo izgubili.Visoko su uzleteli,a desice se isto kao i posle fudbalskog derbija (setite se OFK-a i Rozenborga).Zivi bili pa videli.

Slipknot

pre 20 godina

Zvezda je odigrala veoma smirena i cekala da Partizanu popusti koncentracija. BRAVO za Richardsona na jednoj i Hausa na drugoj.
Drago mi je da je Zvezda pobedila. Pobede Reflexa,Buducnosti i Zvezde govore dovoljno sta je Partizan propustio ne usavsi u GY ligu. Sada bi sa Partizanom u GY-u imali verovatno prva 4 nasa kluba...a ovako i ovako je dobro za nasu kosarku. Partizan pobedjuje u Evroligi,Zvezda i Reflex u GY-u.
Samo Zvezdi nedostaje jos jedan vrsni centar po mogucstvu stranac.
I jos jednom bravo za prikazanu partiju oba tima. Zvezda sa vise zelje ide dalje a Partizan ce sada imati vremena da se pripremi za okrsaj sa Olimpijom u Evroligi.

alexa

pre 20 godina

Mislim da je sada svima jasna razlika u kvalitetu izmedju Goodyear i Prve Srpske lige. Ipak, grobarima vise odgovara da "fantasticnom" igrom dobijaju svoje protivnike u domacem prvenstvu sa 30 i vise razlike. Mozda je slabost protivnika u domacoj ligi i razlog kvalitetnog nastupa u Evropi. Da igraju neku malo jacu ligu (npr. Belgijsku ili Poljsku), a da ne spominjem Goodyear ili neku drugu, verovatno ne bi mogli da dodju do daha od poraza na svim frontovima.A sto se tice stranaca, i protivljenja grobara o njihovom dovodjenju...pa da vam nije House, ne bi ni Zastavu dobili. Vidimo se u play-off-u... ako dodjete do njega.

ivan kg

pre 20 godina

Heeeheee nasa Zvexda pobedi reprezentaciju!!!!!To znaci da bi onda Zmago trebao da bude trener reprezentacije a igraci zvezde reprezentativci!!!!
Vujosevica napolje iz srpskog sporta sem iz Partizana volim njegove prepotentne izjave i cestitke ZVEZDI na kraju!!!!!

B

pre 20 godina

Ocekivao sam vecu bujicu navijackih strasti...
Elem, da cestitam Zvezdi da zasluzenoj pobedi. Sad se lepo vidi da Vujosevic mora ODMAH da leti iz Partizana (da ne pricam iz reprezentacije). Mislim da je sasvim realno da Partizan trenutno ima individualno kvalitetniju ekipu od Zvezde. Nikako perspektivniju, ali kvalitetniju sigurno. A kada kvalitetniji tim izgubi to znaci da je trener "nadigran", "nadmudren" da ne upotrebim neku tezu rec. Cudi me da nije dobio i 3-4 tehnicke za svoje primerno ponasanje... Vise mi je zaista dosta nerviranja zbog Vujosevica i njegovih "poteza" i krajnje je vreme, ako ga Danilovic bas toliko voli, da Diki kaze svoje i dovede stvari na svoje mesto. Licno mislim da je poraz od Zvezde u Kupu dovoljan da dobije otkaz.
P.S. Poruka zvezdasima: Kako vas nije sramota da prozivate srpsku ligu a hvalite tu u kojoj igrate?!

Boris

pre 20 godina

Ma grobari i da se sudija skinuo i zaigrao za vas vi ne biste dobili. Nemate srce.Svi vi koji mislite da je Partizan pobedio sam sebe (to ste culi na TV-u verovatno) gadno gresite. Pobedila vas je mocna Zvezda.

Don Quijote

pre 20 godina

Ove mracne snage proslosti vec pocinju da me nerviraju, majke mi moje. Odavno vec oni zive u nekom svom virtuelnom svetu, svetlosnu godinu daleko od realnosti. Cuj samo Bucko Basa, Zvezda je pobedila objektivno jaceg rivala, a neki se zale na sudjenje, koje je bilo lose, i naravno na stetu Partizana, iako je Zvezda utakmicu zavrsila sa 4 igraca!?! Umesto da cestitaju boljem od sebe, pokriju se usima i bar ne daju nesuvisle komentare, nastavljaju da se prosipaju kao pirinac po kuhinjskom patosu, i uopste ne primecujuci koliko su smesni i oni i njohva objasnjenja sopstvenih poraza. Partizani, gazimo vas kao bubasvabe i vi samo cutite i hrskajte.

Nemanja Perovic

pre 20 godina

Utakmica je bila odlicna,ali ja mislim da da je Zvezda nezasluzeno pobedila jer je Partizan bio bolji tim tokom cele utakmice!

Nikola

pre 20 godina

Katastrofa od nase igre veceras - vidi se lepo da je ekipa na dnu forme od pocetka sezone; svi osim Hausa igraju ocajno. Krstic ne moze da pogodi iz igre, Perovic se izgubio, Ostojic promasuje slobodna bacanja ko Sek, a Kecman i Materic promasuju tablu i to 2-3 puta zaredom. Nista, idemo dalje, nadamo se da ce Vujosevic uspeti da digne ekipi formu pred nastavak, inace nam se crno pise i pred Evroligu i pred plej-of.

aca

pre 20 godina

I corava koka ubode neko zrno! Ovo je po meni senzacija godine u kosarci! I dalje puna podrska Partizanu, kup je ionako nebitan. Ali, i dalje molba za dovodjenjem nekog beka sutera!

tako je kako je

pre 20 godina

Ko razume shvatice!!
Veoma losa utakmica kao i uvek u derbijima , sto je potpuna zasluga Zvezde , jer taktika "udri do iznemoglosti" moze da da i iznenada dobar rezultat, ako protiv sebe imas centra koji promasi 5 vezanih bacanja kada je najbitnije. Ali,na dusu i Vujosevicu koji je morao da ga izvede napolje.
Haus i Rakocevic ne pripadaju ovim prosecnim igracima.
Srecna pobeda , ali posle potpunog povratka Krstica i Kecmana,nema Zvezda sta da trazi protiv Partizana ali ni protiv Refleksa i Buducnosti koji su za klasu bolji od nje.
Sramota sta Sagadin forsira, a sudije zdusno podrzavaju.
Neka malo i Zvezdi radosti , pa i oni su neki klub sa tradicijom , jel da? Sport je to , nema frke, a stvari ce doci na svoje mesto kada Zvezda bude samo u fudbalu prva jer su Kosarka, Rukomet i Vaterpolo za nas godinama rezervisni, naravno.

aleksandar

pre 20 godina

Kup Koraca Partizan - C. Zvezda.
Zvezda je pobedila, zahvaljujuci losem izvodjenju slobodnih bacanja Osojica i Kecmana. Sagadin je napravio dobru taktiku. Centri Partizana su podbacili. Nadam se da cemo se revansirati u play off-u.
Sramotra sta su huligani uradili od Spensa i okoline. Treba na njima da se upotrebi novi zakon.
Pozdrav iz Novog Sada.

Djuro Ostojic

pre 20 godina

Haus je zasluzio da ga zovnemo u repku....covek razbija vec godinama a ljudi iz saveza ga izbegavaju. Dokle bre vise? Haus da pravi haos u Atini!!!

Vojvodic, Prijedor

pre 20 godina

Pokazalo se da se prerano napadao Sagadin. Mislim da navijaci trebaju biti strpljiviji. Organizacija kluba je dobra, prvi put je objelodanjen budzet, tim je mlad i perspektivan. Jedino sto bi Zvezdi trebao jedan dobar skakac i onda mozemo da se nadamo realizaciji projekta evropske Zvezde 2005.god.
P.S. Takodje se pokazalo da u derbijima prepotencija aktera uvijek dodje glave!

Sandokan

pre 20 godina

Jao, bre, cigojneri, mnogo se lozite. Ne valja vam to. Brzo ste zaboravili Split, Gravlen i one Letonce (Ventspils, tako li se zovu). Jednom nas dobijete u 100 godina (o sudjenju sampionu drzave i ucesniku Evrolige ne treba trositi reci) i sad kao gumarska liga bolja. Mon dieux !!! Zna se ko je sampion. Cigojneri, tisina.

Djuro Ostojic

pre 20 godina

Haus je zasluzio da ga zovnemo u repku....covek razbija vec godinama a ljudi iz saveza ga izbegavaju. Dokle bre vise? Haus da pravi haos u Atini!!!

aleksandar

pre 20 godina

Kup Koraca Partizan - C. Zvezda.
Zvezda je pobedila, zahvaljujuci losem izvodjenju slobodnih bacanja Osojica i Kecmana. Sagadin je napravio dobru taktiku. Centri Partizana su podbacili. Nadam se da cemo se revansirati u play off-u.
Sramotra sta su huligani uradili od Spensa i okoline. Treba na njima da se upotrebi novi zakon.
Pozdrav iz Novog Sada.

Sandokan

pre 20 godina

Jao, bre, cigojneri, mnogo se lozite. Ne valja vam to. Brzo ste zaboravili Split, Gravlen i one Letonce (Ventspils, tako li se zovu). Jednom nas dobijete u 100 godina (o sudjenju sampionu drzave i ucesniku Evrolige ne treba trositi reci) i sad kao gumarska liga bolja. Mon dieux !!! Zna se ko je sampion. Cigojneri, tisina.

Informator

pre 20 godina

Pošto još nije kraj utakmice neću da komentarišem rezultat ali...
Debelo prosečna košarka. Zvezda me je prijatno iznenadila skokom iako je imala nešto manje skokova od Partizana i dosta jakom odbranom. Suđenje standardno, katastrofalno loše. Neko će reći da sam pristrasan ali mislim da su morali mnogo više faulova da sviraju na centrima Partizana. To je i direktan uzorak ulaska u produžetke i ako budu dobili slobodno se može reći da će to biti jedan od razloga. Međutim nije suđenje najgore što se moglo videti. Najgore što je bilo je TV prenos! Režija očaj, komentar takođe. Ono što je ispod svakog nivoa je "stručni konsultant". Hoće li taj čovek naći negde trenersko mesto i ostaviti nas više na miru u gledanju utakmica. Evo izgleda da će Zvezda da dobije utakmicu. Neka neka se i oni malo raduju!

Lepi Milance NH

pre 20 godina

Prvi put posle 5 godina sam zahvaljujuci internetu uspeo da odgledam jednu kosarkasku utakmicu , i da vidim pobedu meni nekada veoma dragog tima. Bravo momci samo tako igrajte sve do finala , pa kada ga uzmete , kao sto je i planirano.

miki

pre 20 godina

Interesantno. Do sada su partizanovci mnogo vise komentarisali rad Sagadina i zvezdine uprave nego sto su gledali sta se desava u vlastitoj kuci. Sad imaju razloga da uzmu metlu u ruke, ili , bolje receno bager, pa da ociste vlastito dvoriste...

Nebojsa-Feki-Presevo

pre 20 godina

Ja sam vatreni navijac Partizana, ali bez obzira na to ja mislim da je Partizan u vecerasnjoj utakmici bio favorit ,a da je pobedio sam sebe pogresno je reagovao trener Pertizana Dusko Vujosevic sa postavkom u produzetku. Partizan je realno govoreci jaci tim od Zvezde to znaju i zvezdasi jer oni odavno ne znaju za evro-ligu u kojoj Partizan igra sa velikim uspehom.

kikej

pre 20 godina

Doslo je vrijeme da stvari dodju na svoja mjesta,i zgubili ste u fudbalu 3:0; u rukometu 30:25 i sada u kosarci 105:99 sledeci je sport odbojka i tu ce te izgubiti.

Basketball Sumadije

pre 20 godina

3 najbolja tima goodyear lige (iz SCG) protiv 3 najbolja iz ostatka, rezultat 3 : 0 . Definitivno se vidi GDE JE KVALITET. O pobedi sa 4 igraca i da ne govorimo. Uostalom to je i bio rezultat Derbija u fudbalu. Ili da uzmemo onih 40 poena Housa i da racunamo samo poene domacih igraca (zbog onih svojevremenih napada da Zvezda forsira dovodjenje stranaca a sad ti isti stranci sprecavaju da Partizan ne bude DEKLASIRAN sa 30 i vise razlike). E sad kako rece jedan od onih "navijaca" za "objektivnu" :) upravu KS SCG tisina, kad vlada Partizan.

Aleksandar

pre 20 godina

Navijač sam Partizana, ali Zvezda je zasluženo pobedila. Nadam se da cemo u play off-u da se revanširamo. Iz Novog Sada sam. Sramota šta su huligani uradili večeras od Novog Sada

Marko

pre 20 godina

C.Zvezda je bila bolja u zadnjoj deonici i produzetku i zasluzeno pobedila. Ocigledno je bilo da su, izlaskom Hausa zbog 5 l.gresaka Partizanova kola krenula niz brdo.

Dingo

pre 20 godina

Haus i Brau su ukupno postigli 55 poena. To je strasno za domace igrace u Partizanu i tu se vidi kvalitet "podunavske" lige. Ne zaboravite da se Partizan tako zdusno zalagao da se ne usvoji predlog Zvezde od pre dve godine za dva stranca. Govorili su da to steti nasoj kosarci, a sada svoju igru grade na dva amera, a ta ista Zvezda je pola sampionata igrala bez stranaca, jedina u Uleb cupu.

Branko

pre 20 godina

Upravo sam se vratio iz SPENS-a, gdje je Zvezda dobila Partizan. I to kako ga dobila. Gubila 39 minuta i onda stigla do prvog iznenacenja. Svi koji su gledali taj mec, znaju o cemu pricam. Ovaj tim dobija konture i pobednicki mentalitet i ja bih htio i volio samo jedno - da se svi oni "strucnjaci" koji su trazili ostavku trenera odmah izvinu istom. Ljudi, u sezonama pre Slovenca, uspeh je bio ostati u ligi, a sezona je bila spasena ako bi se samo jednom pobedio Partizan a od starih kajli se nije mogao probiti ni jedan mladi igrac ili ako se probija odmah se izgubi prelaskom u konkurentski tim. I sta sada imamo: ekipu sa prosekom godina od 21.6 (vecinom iz Zvezdine skole), prvo mesto u jadranskoj ligi (sto nije garancija da cemo istu osvojiti ali ) i skalp od grobara i to onaj najsladji.

Vodili su grobari celu utakmicu i onda kada se je lomilo vujosevicevi reprezentativci ne mogu vola da ubodu sa linije bacanja. Zalosno je to da ekipa sa tri ili cetri reprezentativca bazira kompletnu gru u napadu na Hausu (koji jeste igrac vrhunske klase) i kada Frederik ode na klupu Canak fula i tablu i obruc cccccc.

Da sumiram. Nikada u poslednjih nekoliko sezona nisam vise uzivao u Zvezdinim igrama i imao poverenje u trenera. A ako jos netko od njegovih kriticara ne zna. Pre desetak dana taj isti Partizan je tukao Barselonu. Zvezda ce i da lje gubiti neke utakmice, ali svaki sekund koji ti momci od dvadesetak godina provedu na parketu vredi zlata i trofeja u buducnosti. Zato vidimo se na SPENS-u sutra, a kome treba rezervni retrovizor, neka samo proseta platoom ispred dvorane. Mozda nadje i koji komad pandurske opreme.

Nenad Rankovic

pre 20 godina

BRAVO ZVEZDO!
Zaista su Grobari preterali sa samohvalisanjem i nebrojeno puta ponovljenim "mi smo ucesnici Evrolige, a Zvezda igra vulkanizersku ligu". Mnogo su se hvalili Grobari sa fondom igraca, kvalitetnim centrima, reprezentativnim trenerom itd. Istina je da je Zvezda sa jedva skrpljenim timom, bez Koprivice i Jeretina (usao pred kraj produzetka, inace bi na kraju imali samo tri igraca na terenu), sa povredjenim Dozetom, uspela da borbenoscu i znanjem pobedi uobrazene "zvezdice" iz Partizana. Hausu svaka cast na poenima, ali na manje od 2 minuta pre kraja Dimitrijevic ga je "debelo" castio sto mu nije sudio korake vec licnu Zvezdinom igracu! To je moglo da odluci pobednika. Poruka za Djuru Ostojicu; dzabe ti reprezentativno (!!) iskustvo kada nemas "mu.." da u odlucujucim trenucima ubacis slobodna bacanja protiv tima iz koga si prebegao u Partizan.
BRAVO ZVEZDO i spremaj se za tezak mec protiv dobre ekipe Vojvodine!

Borko

pre 20 godina

Bravo Zvezdo,bravo Rakoce.Lepo do pobede protiv preplasenog Partizana u poslednjih 15min.
Svaka cast za Richardsona.Nadam se da ce mu ova utakmica uliti samopouzdanje.
Ja bih mnogo voleo da Zvezda osvoji ovaj KUP,ali posle ovako iscrpljujuce utakmice tesko je dobiti za dva dana i mnogo slabiji tim od Vojvodine.
Triput UA za reziju,kamere,komentatora za TVNS.

Ivan Nikolic

pre 20 godina

Svaka cast momci samo napred.Pokazali ste da mozete.Ipak ovaj tim ima perspektive i ako je bilo sumnji.Kad se Koprivica oporavi, pa Jeretin pa Richardson jos malo prilagodi bice super. Kao da ulazimo u formu bas kad je vreme kako je i Zmago najavljivao. Jos jednom bravo Zvezdo.
Ivan Leskovac

Ivan NS

pre 20 godina

Pa gde ste sada grobari, nema vas da nam otpevate jedan Djurdjevdan! Puno ste se hvalili ovih dana, ali uzalud. Pa da vam nije bilo Hausa izgubili biste sa 15-ak poena razlike. Hvala Ostojicu sto je igrao za Zvezdu. A svako ko je sumnjao u kvalitete Rakocevica veceras je mogao da se uveri o kakvom igracu se radi. I jos nesto. Ovo je jos jedan dokaz da ne igraju imena, nego tim, kao i da se utakmica igra 40 minuta, a ne 30 kako je mislio Partizan. Sta da vam radim kada Vule nije igrac za velika dela, posto je promasio trojku na kraju, a da li je s' pravom igrao on u reprezentaciji ili je to trebalo da bude Rakocevic prosudite sami.
Napred, Zvezdo, alealeale!
Kup je nas!!!
pozdrav svim DELIJAMA!!!

ultra_boysi

pre 20 godina

Bilo je tesko meni koji sam sjedio u kuci,mozemo samo zamisliti kako je bilo igracima i jednog i drugog tima.Mislim da rjeci Vujosevica nisu tacne,odnosno Partizan nije jaci od Zvezde,sto se naravno i pokazalo! House je odigrao odlicno ali Rakocevic i Richardson su ipak odlucili pobjednika.Na zalost na mecu nije bilo prisutno mnogo navijaca crveno-belih zbog sukoba sa policijom.Sutra svi zvezdasi budimo sa omiljenim timom i pomozimo mu u osvajanu prve u nizu titula za ovu godinu.

Darko Ljig

pre 20 godina

Zahvaljujem se Hausu sto nam je omogucio da pobedimo! Pa nije on Dzordan da sam pobedi. Cim je izasao Partizan je bio izgubljen. Dakle Zvezda ipak nije Barselona pa da pusti da grobarcici pobede!

Lazar

pre 20 godina

Sad vec ni ne moramo da uzmemo taj nazovimo trofej.
Tek sad mi je postalo jasno zasto su se u ceti partizana zdusno borili protiv stranaca. Neverovatno prosta stvar ceta Partizana sa svojim sampionskim timom sponzora tipa Progres, 063 itd pokupuje sve sto valja i ostali trunu u sivilu svakodnevice jer ne mogu da proizvedu pardon stvore talente svake nedelje.
Dozvolise igranje stranaca a ceti partizana vise i nije tako bitno da dovodi supertalentovane klince iz cele Srbije, pogotovu sa Malog Kalemegdana.
Sad dovedu dvoje crnih ubace par belih juniora i kao imaju tim.
No nema veze bitno da vas pobedismo, a nadamo se da nije posledni put ove sezone.
Vidimo se u polufinalu ili finalu SRBA lige.

ognjen

pre 20 godina

Bravo Zvezdo!
Ovo je pravi podvig s obzirom da nije igrao Jeretin i da je Partizan ipak kvalitetniji tim. Zvezda je pobedila zbog veceg srca jer se nije predavala ni kad je delovalo da je sve gotovo.
Jos jednom se pokazalo da je Sagadin DOKTOR kosarke za naseg "saveznog selektora".

filip_iz_valjeva

pre 20 godina

Lepo je ovo sto sam cuo od Zmaga-da ne bi bilo nezasluzeno da je i Partizan slavio.Steta zbog ove tuce bre,ne treba nam to....trulo je krajnje.Partizan ce uzeti titulu,sada ne sumnjam.Dupla kruna bi ipak bilo previse...
Volim Partizan!

Milos Pavlovic

pre 20 godina

Sta li se ovi cigani pale kad nece da osvoje kup.Doduse pobedili su najjaci tim u zemlji,ali ipak moraju da shvate da se ovakva utakmica dobija jednom u 100 god.Ceka ih play off,e tu ima 3 utakmice koje nikako ne mogu da dobiju.Pa jedna lasta ne cini prolece,tako da uzivajte u ovoj pobedi bice vam prva i poslednja.Nije valjda da ste se stvarno upalili da ste bolji od Partizana,ako je tako onda ste se bas dobro utripovali.

Zach Randolph

pre 20 godina

I ko je sad bolji!!!!Pa normalno da je Zvezda.Pobedili smo vas i u fudbalu i u kosarci,pa sta vise da radimo s vama jadni moji grobari!Uhhhh sto mi je bila fina ova 2003god. SRETNU 2004 GODINU SVIM NAVIJACIMA C.ZVEZDE I NAJBOLJEM SAJTU NA PLANETI ZELI Z-BO!!!!P.S.-ZVEZDA SAMPION!

Mile

pre 20 godina

Katastrofa dve osim mladih Zvezdinih pulena koji sve to pobedili!!!
Upravo sam dosao iz Spensa (naravno cim sam proslavio pobedu u nekom lokalu u NS)
Kao prvo organizacija je KATASTROFALNA!!!! Jednostavno su se svi ponasali prema nama kao da smo stoke. Prvo su nas terali da skidamo jakne na -5C a o ljubaznosti redara i policije necu ni da pricam...
Kao drugo, Kad sam usao u halu jednostavno su svi navijali za Partizan, imao sam osecaj da se nalazim u seli grobariji... Posto nase navijace nisu pustili unutra nas oko 150 smo morali da nadglasamo celu halu (sto nam je i uspelo).
Kao trece SUDJENJE uzas i sramota, kakve su to odluke i kriterijumi, kao da je Partizan pretplacen na titule (a mozda i jeste). Kao i Djura Ostojic koji i da je upucao nekog na terenu, mislim da ne bi dobio 5. licnu gresku...
Ali eto ipak smo se izvukli videcemo sta ce biti sa Vosom koja nije ni malo naivna...
RS FOREVER

Marko_BG

pre 20 godina

Zvezdin tim je definitivno medju pet najboljih na svetu jer je pobedio reprezentaciju SCG koja je bila sesta na svetskom prvenstvu. Jos ako se uracuna da su u toj "reprezentaciji" glavni igraci Ameri koji nisu igrali na svetskom prvenstvu zvezdin tim sigurno spada medju tri na svetu., tako da je resenje za srpsku kosarku da postavi Sagadina za selektora, ovaj da prekopira Duleta i pozove u reprezentaciju sve zvezdine igrace plus Pedju i uzimamo medalju garantovano, akad se oporavi Koprivica junacki jurisamo na zlato.Dakle, Zmago za selektora a Dule neka ostane trener Partizana jos dugo i da ga Bog pozivi, dok on trenira grobare nema zime za delije.Hvala ti Dule!

Миљојко

pre 20 godina

Свака част Звезди на храброј игри. Победити Партизан без Јеретина који је после Ракочевића најважнији Звзедин играч и са тек дошлом Ричардсоном је подвиг. Још је већу подвиг то што је Звзедин тим најмлађи на Купу са просеком од 21 године и што смо видели праву плејаду клинаца коју је Сагадин лансирао попут - Нешовића, Бјелице, Ђурића, Радивојевића, Богдановића. С друге стране, Партизан су странци Хаус и Браун и када они не играју нема ни тима. То се видело када је изашао Хаус. Више нису ништа могли да погоде. Сада је јасно да Змаго више ради за српску кошарку лансиракући "српске" клинце од Вујошевића који само форсира странце. И сада је јасно која је лига квалитетнија - Јадранска! Надам се да ће сада гробари мало да заћуте, да оставе Јадранску лигу, Звезду, управу и Змага на миру и да да се позабаве својим проблемима којих имају много.

Lebron-MVP

pre 20 godina

Svaka cast Housu(istina prosrao ga je sut),realno Rakocevica jedan na jedan ne moze ovde niko da cuva,ali igrac utakmice je Norm Richardson.Trojka za vodjstvo i onaj skok u napadu i kos(ne zaboravite bio je na zemlji kad je upucen sut)zasluzuju naziv MVP.
Veceras ali kao i umnogim vecerima do sad videli smo(mislim na pre svega na Partizan u euroligi)Americku skolu kosarke u najboljem sto ona daje...pozrtvovanje,atrktivnost,all around b-ball ali i ono najbitniji POBEDNICKI mentalitet(ono sto je pogodio Richardson-sa 3-4 utakmice u Zvezdi,sa 7,8 minuta u igri je fenomenalno...a tek house u euroligi..a tek veceras).
Moja poruka ide svim onim "znalcima i dusebriznicima" koji su najavljivali da ce amerinci upropastiti nasu kosarku...Pa sta bi videli od vecerasnje utakmice da nema Amera(reprezentativca Ostojica,Materica...reprezentativca AVDALOVICA...Djurica,Dragojlovica?????).Na sta bi nasi timovi licili bez gore pomenutih i Kimanija,Stanleya,Freemena?????

Carmello Anthony

pre 20 godina

Vrlo zanimljiva utakmica...da nije Hausa,Rakoca i Ricardsona kvalitet bi bio uzasan..ali to nije razlog mog obracanja javnosti.
Naime,mislim da bi ksj moramo pod oznakom HITNO da se otarasi sudije Dimitrijevica,jer ono sto je veceras svirao bilo je u najmanju ruku tragicno,kad neko izbaci 8 igraca jedne i 4(mislim)druge u jednoj ne preterano gruboj(ako mi dozvolite rekao bih i mekoj utakmici)onda je to znak da sa sudijom nesto nije u redu(ne kazem da je sudio na stetu bilo kome ali jednostavno je svojim seckanjem unistio utakmicu..).
Jos jedna stvar,ako ovo bilo ko ko nesto odlucuje Za ime Boga,ne dozvoljavajte vise da utakmice prenose oni Vojvodjani(pa onaj nema blage veze sa sportom a kamoli kosarkom,ja imam utisak da ce covek ispustiti dusu dok prenosi utakmicu)..Denda je uzas i antireklama za kosarku ali Pobogu pa on je Chick Hearns za ovog...
Plus,zabranite ovim Novosadjanima da rade i reziraju prenos...reziser je verovatno 2 puta gledao kosarkasku utakmicu(ne posle '70ih)..kamere su verovatno iz perioda
dokumentarnih filmova o prvom svetskom ratu,jedva se razlikuju boje...a izgleda da su kamere postavljene po krovu ili po nekim blizim zgradama oko Spensa...sve u svemu UZAS
Mislim da je vreme soc-realizma ODAVNO proslo i da kvalitet mora da ispliva!!!

nenad

pre 20 godina

ajmo sad da cujemo anti-zmagovce!!!pa pogledajte sa kim on igra a skim vujosevic a kako je zavrsilo.po prvi put u zadnje vrijeme k.k. zvezda ima moral i ne predaje se.a sto se tice sudjenja:vise faula na centrima parizana je trebalo suditi neko rece.kakoi ne pa i ovako je djuro bio non stop na liniji.a haus moze koracat do mile volje.cim udje u reket faul ako hne pogodi.bruka!!!

Bora

pre 20 godina

Kad vidim koliko se ovi zvezdasi raduju pobedi onda mi i nije zao sto smo izgubili.Visoko su uzleteli,a desice se isto kao i posle fudbalskog derbija (setite se OFK-a i Rozenborga).Zivi bili pa videli.

Slipknot

pre 20 godina

Zvezda je odigrala veoma smirena i cekala da Partizanu popusti koncentracija. BRAVO za Richardsona na jednoj i Hausa na drugoj.
Drago mi je da je Zvezda pobedila. Pobede Reflexa,Buducnosti i Zvezde govore dovoljno sta je Partizan propustio ne usavsi u GY ligu. Sada bi sa Partizanom u GY-u imali verovatno prva 4 nasa kluba...a ovako i ovako je dobro za nasu kosarku. Partizan pobedjuje u Evroligi,Zvezda i Reflex u GY-u.
Samo Zvezdi nedostaje jos jedan vrsni centar po mogucstvu stranac.
I jos jednom bravo za prikazanu partiju oba tima. Zvezda sa vise zelje ide dalje a Partizan ce sada imati vremena da se pripremi za okrsaj sa Olimpijom u Evroligi.

alexa

pre 20 godina

Mislim da je sada svima jasna razlika u kvalitetu izmedju Goodyear i Prve Srpske lige. Ipak, grobarima vise odgovara da "fantasticnom" igrom dobijaju svoje protivnike u domacem prvenstvu sa 30 i vise razlike. Mozda je slabost protivnika u domacoj ligi i razlog kvalitetnog nastupa u Evropi. Da igraju neku malo jacu ligu (npr. Belgijsku ili Poljsku), a da ne spominjem Goodyear ili neku drugu, verovatno ne bi mogli da dodju do daha od poraza na svim frontovima.A sto se tice stranaca, i protivljenja grobara o njihovom dovodjenju...pa da vam nije House, ne bi ni Zastavu dobili. Vidimo se u play-off-u... ako dodjete do njega.

ivan kg

pre 20 godina

Heeeheee nasa Zvexda pobedi reprezentaciju!!!!!To znaci da bi onda Zmago trebao da bude trener reprezentacije a igraci zvezde reprezentativci!!!!
Vujosevica napolje iz srpskog sporta sem iz Partizana volim njegove prepotentne izjave i cestitke ZVEZDI na kraju!!!!!

B

pre 20 godina

Ocekivao sam vecu bujicu navijackih strasti...
Elem, da cestitam Zvezdi da zasluzenoj pobedi. Sad se lepo vidi da Vujosevic mora ODMAH da leti iz Partizana (da ne pricam iz reprezentacije). Mislim da je sasvim realno da Partizan trenutno ima individualno kvalitetniju ekipu od Zvezde. Nikako perspektivniju, ali kvalitetniju sigurno. A kada kvalitetniji tim izgubi to znaci da je trener "nadigran", "nadmudren" da ne upotrebim neku tezu rec. Cudi me da nije dobio i 3-4 tehnicke za svoje primerno ponasanje... Vise mi je zaista dosta nerviranja zbog Vujosevica i njegovih "poteza" i krajnje je vreme, ako ga Danilovic bas toliko voli, da Diki kaze svoje i dovede stvari na svoje mesto. Licno mislim da je poraz od Zvezde u Kupu dovoljan da dobije otkaz.
P.S. Poruka zvezdasima: Kako vas nije sramota da prozivate srpsku ligu a hvalite tu u kojoj igrate?!

Boris

pre 20 godina

Ma grobari i da se sudija skinuo i zaigrao za vas vi ne biste dobili. Nemate srce.Svi vi koji mislite da je Partizan pobedio sam sebe (to ste culi na TV-u verovatno) gadno gresite. Pobedila vas je mocna Zvezda.

Don Quijote

pre 20 godina

Ove mracne snage proslosti vec pocinju da me nerviraju, majke mi moje. Odavno vec oni zive u nekom svom virtuelnom svetu, svetlosnu godinu daleko od realnosti. Cuj samo Bucko Basa, Zvezda je pobedila objektivno jaceg rivala, a neki se zale na sudjenje, koje je bilo lose, i naravno na stetu Partizana, iako je Zvezda utakmicu zavrsila sa 4 igraca!?! Umesto da cestitaju boljem od sebe, pokriju se usima i bar ne daju nesuvisle komentare, nastavljaju da se prosipaju kao pirinac po kuhinjskom patosu, i uopste ne primecujuci koliko su smesni i oni i njohva objasnjenja sopstvenih poraza. Partizani, gazimo vas kao bubasvabe i vi samo cutite i hrskajte.

Nemanja Perovic

pre 20 godina

Utakmica je bila odlicna,ali ja mislim da da je Zvezda nezasluzeno pobedila jer je Partizan bio bolji tim tokom cele utakmice!

Nikola

pre 20 godina

Katastrofa od nase igre veceras - vidi se lepo da je ekipa na dnu forme od pocetka sezone; svi osim Hausa igraju ocajno. Krstic ne moze da pogodi iz igre, Perovic se izgubio, Ostojic promasuje slobodna bacanja ko Sek, a Kecman i Materic promasuju tablu i to 2-3 puta zaredom. Nista, idemo dalje, nadamo se da ce Vujosevic uspeti da digne ekipi formu pred nastavak, inace nam se crno pise i pred Evroligu i pred plej-of.

aca

pre 20 godina

I corava koka ubode neko zrno! Ovo je po meni senzacija godine u kosarci! I dalje puna podrska Partizanu, kup je ionako nebitan. Ali, i dalje molba za dovodjenjem nekog beka sutera!

tako je kako je

pre 20 godina

Ko razume shvatice!!
Veoma losa utakmica kao i uvek u derbijima , sto je potpuna zasluga Zvezde , jer taktika "udri do iznemoglosti" moze da da i iznenada dobar rezultat, ako protiv sebe imas centra koji promasi 5 vezanih bacanja kada je najbitnije. Ali,na dusu i Vujosevicu koji je morao da ga izvede napolje.
Haus i Rakocevic ne pripadaju ovim prosecnim igracima.
Srecna pobeda , ali posle potpunog povratka Krstica i Kecmana,nema Zvezda sta da trazi protiv Partizana ali ni protiv Refleksa i Buducnosti koji su za klasu bolji od nje.
Sramota sta Sagadin forsira, a sudije zdusno podrzavaju.
Neka malo i Zvezdi radosti , pa i oni su neki klub sa tradicijom , jel da? Sport je to , nema frke, a stvari ce doci na svoje mesto kada Zvezda bude samo u fudbalu prva jer su Kosarka, Rukomet i Vaterpolo za nas godinama rezervisni, naravno.

Dejan

pre 20 godina

Ovo je bilo strasno. O cemu prica Vujosevic? Cestita protivniku a prave takve propuste kod vodjenja ekipe. Pa taj Sagadin je napunio Zvezdu klincima (Radivojevic, Nesovic, Bjelica, Bogdanovic) koji igraju a na kome nama počiva igra? Na strancima Hausu i Braunu koji će da odu, na "mladićima" Ostojiću, Šilobadu, Materiću... Strasno. Strasno.

zeka

pre 20 godina

Da sumiramo neke stvari:
1.Grobar srpske kosarke / Zmago Sagadin je pobedio naseg selektora Vujosevica
2.Zvezdini netalentovani igraci su pobedili reprezentativne velicine, Vuleta koji se ne vidi od prekobrojnog Rakocevica, Djuru koji ne moze da pogodi slobodno bacanje...
3.Partizan je izveo 60!!!!!! slobodnih bacanja!!!!Zvezda je zavrsila sa 4 igraca utakmicu.Toliko o sudjenju
4.Gumarska liga je smesna, a EFES srpska je mnogo jaka, i zato su tri tima iz Goodyear lige u polufinalu...
5.Partizan je imao navijace, a Zvezdini nisu usli u halu, sem malo dece.
Pozdrav svim sveznajucim kosarkaskim patriotama, od navijaca, preko novinara do funkcionera.
Ssuper ste vi grobari, bas ste mocni.

Sasa

pre 20 godina

Zvezda je pokazala da se ne igra na papiru,vec na parketu!!Zvezdin mladi tim je sinoc ostavio herc na terenu,i siguran sam da cemo osvojiti KORACA!ZMAGO SRBINE!!!

Милан

pre 20 godina

Аман људи, није ово била утакмица две екипе већ сздар два схватања кошарке, два света. Ко је где било је довољно да видите ако сте гледали пренос. Стручни штаб Звезде у браон сомотским оделима по последњој моди а код Партизана - тренер у "сирогојно" џемперу, један у сивом, други у црном трећи у не знам каквом оделу... Био је ово судар Звезде која је у УЛЕБ-у и која се залаже за кошаркашку интеграцију и Партизаан чији је челник у ФИБА борду а само силом прилика игра УЛЕБ јер нема где. Ово је био судар оних који мисле да само треба да се игра српска лига, са српским играчима (Тодорић је пре годину дана у име Партизана предлагао да се ЗАБРАНИ страним играчима да играју код нас а сада имају два странца) и који кроз новине чак на ружан начин нападају Сагадина јединог страног тренера код нас и Звезде која је за отварање граница. Пoбедила је Звезда. Зато су гробари били тако тужни.

Ivana

pre 20 godina

Sva beda se videla samo na jednom primeru. Svi su videli kako je sinoć odigrao Rakočević a kako Avdalović. E, taj Avdalović je letos dobio mesto u reprezentaciji a Rakočević je najuren!? To je uradio Vujošević, trener Partizana koji je reprezentaciju pretvorio u grobarsku filijalu. Zato smo i bili šesti. Sada će u Atinu da vodi i Kovača, i Ćakića a možda i Šilobada! Sramota.

Obradovic Vuk

pre 20 godina

Tokom cele utakmice vodio je Partizan.Zvezda je cekala priliku da preokrene rezultet.Zaostajala je za Partizanom i po 10,11 poena.Pred kraj stupaju na scenu Ricardson,Rakocevic i Djuric.Postizu veoma vazne poene za Zvezdu.Dolazi do poremecaja igre Partizana,sto uslovljava lose izvodjenje slobodnih bacanja od strane Djure Ostojica(pogodjeno jedno slobodno bacanje za izjednacenje 90:90).Produzeci.Zvezda je dala svoje poslednje atome snage i na kraju pobedila sa 105:99.Svaka cast Hausu zabelezio je 43 poena,ali ni to nije pomoglo Partizanu da pobedi Zvezdu.U svakom slucaju bilo je napeto do samog kraja.Da Haus i Rakocevic nisu nastupili na ovom "derbiju" utakmica nebi bila interesantna.Cestitam Zvezdi i Sagadinu na ovako vaznom koraku ka osvajanju kupa RADIVOJA KORACA,svaka vam cast.

Brigate

pre 20 godina

Poraz grobarskog lobija u KSSCG koji nam nije dozvolio da udjemo u halu i pruzimo podrsku nasem timu. Zvezdinim klincima svaka cast. Imaju vece srce od 'onih'... Partizani nemaju mnogo mesta za napredak. Crnci (jedini koji nesto znace) ne mogu da iznesu celu sezonu, dok povratkom Jeretina i Koprivice, uz eventualno jos jednog stranca pod kosem, Zvezda moze samo bolje. Jedno moram da priznam, a to je da grobovi dobro podnose sve ovo. Ponizenje u fudbalu, rukometu, sad ovo ... da se to meni desava stvarno ne znam ... moc navike evidentno cini cuda ...

Za vecnu slavu, za pobedu, za samo nasu Zvezdu Crvenu, pesma nek' grmi odjekuje, napred Zvezdo ludo volim te !!!

Vojvodic, Prijedor

pre 20 godina

Pokazalo se da se prerano napadao Sagadin. Mislim da navijaci trebaju biti strpljiviji. Organizacija kluba je dobra, prvi put je objelodanjen budzet, tim je mlad i perspektivan. Jedino sto bi Zvezdi trebao jedan dobar skakac i onda mozemo da se nadamo realizaciji projekta evropske Zvezde 2005.god.
P.S. Takodje se pokazalo da u derbijima prepotencija aktera uvijek dodje glave!

Stojan

pre 20 godina

Volim ove komentare jer na njemu cijeli svijet moze procitati kako placu grobari i stalno imaju odgovor na sve bez obzira sto Zvezda nad njima dominira u svim elementima sporta, a to znaci da su katastrofa i da nikad ne mogu prihvatiti istinu. To su valda preko medija naucili od onih sto vode klub za koji oni navijaju. Ali kad jednog dana shvate za koga stvarno navijaju, stidit ce se samih sebe sto su bili slijepi i naivni. Sretan srpski Bozic i srpska Nova godina svim Delijama sirom svijeta.