Nedelja, 11.06.2017.

11:39

Velšani vole Beograd: Žene prelepe,pivo nije skupo

Reprezentacije Srbije i Velsa sastaju se u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo. Meč je na programu od 20.45, a navijači Velsa odlično se provode u Beogradu.

Izvor: PT

Velšani vole Beograd: Žene prelepe,pivo nije skupo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Srbistanka

pre 6 godina

A sta kazu o 8.svetskom cudu, tj.muzickoj fontani na Slaviji? Salu na stranu, Velsani su divan narod, zelim im svako dobro :)

mup

pre 6 godina

Zašto svako ko dođe u ovj grad ističe kako su nam žene lepe. Zašto oni misle da ćemo mi biti srećni što oni imaju nameru da nam zaskoče žene i ćerke. Oni štekuju one svoje pegave ženice kod kuće, a ovde se bahate i naskaču na sve živo. Neka dovedu oni svoje,bpa da se menjamo, a ne ovako. Njima sve, nama rogovi

onako usput

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

Da Beograd je prava metropola, i to cak bez metroa:)
Da si ti burazeru bar malo video sveta ne bi ostavljao takav komentar.Moj prvi utisak kada sletim u Beograd su
-ruzan aerodrom
-neljubazno i nervozno osoblje na aerodromu
-divlji taksisti koji te bukvalno vuku za rukav
-katastrofalno los put od aerodroma do zeleznicke i autobuske stanice
-a kada vec stignem do autobuske vidim prljavstinu, neobelezene ulice i pesacke prelaze, gomilu preruznih Hostela, prenasminkane zene sa grandovskom i pinkovskom garderobom, ruzne zvrljotine i grafite na bukvalno svakoj zgradi.... Bas metropola "poput Pariza i Njujorka"??? :)

Scotland

pre 6 godina

stalno ista priča...lepe devojke bla bla bla. Lepih devojaka ima svugde, Švedska, Rusija, Kina.... To u Velsu nikad ne bi izašlo u vestima..Šta misle Srpski navijači o nama?? i da li to je toliko od važnosti. Kao da imamo krizu indentiteta.

gari

pre 6 godina

kad su bili u novom sadu zesce su se razvalili, cisto sumnjam da su i znali rezultst do povratka, al su nas nahvalili za provod, a baljezganja o nasim zenskama nekih ovde...pa nase zenske su za dankinje..nedelja mode, da se nelazemo, imali su sta i videti, a utakmicu ce komentarisati u avionu kad se malo kovrnu iz izmaglice

Nikola

pre 6 godina

Оно јес, земља "зетова са стране" још од Бугара, Византинаца и Османлија, траје већ хиљаду година, по свој прилици нам вреди три царева града чим до данас нисмо престали са промоцијом! На то додај и наш карактер, то што смо за паре рођену земљу турили под Хитлерове бомбе, а не што бисмо дали наше жене странцима!

dule

pre 6 godina

Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
(некле, 11. jun 2017 12:34)

Jedini koji koluta očima kada čuje strani jezik i koji ima kompleks sirotinje i niže rase si ti.
Pozdrav za sve Srpkinje i Srbe i za naše goste iz Velsa. Nadam se dobroj atmosferi večeras i našoj pobedi!

Obelix

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06)

Sto ne volim takve sto hoce da se rugaju drugima kao ti. Dosta navijaca Velsa je te godine odselo u Beogradu. Drugar mi radi u jednom hotelu gde su oni bili. On je bio odusevljen njima.

nz

pre 6 godina

Velšani su cool ekipa, sreo sam ih juče u gradu, opušteni ljudi. Svakako bih za njih menjao ove što pljuju po Srbiji i Beogradu, takvi nisu nikom potrebni.

Zorz@@

pre 6 godina

Ako cemo iskreno,nazalost nasi navijaci su poznatiji kao losi momci .Tako da je i bolje sto gospoda iz Velsa ne pravi probleme,jer nasi huligani ,traze i najmanji povod da bi nekoga istukli.

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51) 
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.
(samo da primetim, 11. jun 2017 14:47)


:)

bas to sam i hteo da kazem kolegi u komentaru - koji redovno pljuje zapadnu evropu a velica "istocnu" (mamu rusiju, jelte) jer ocigledno ne zna da je to odavno vrlo slicno, makar kad govorimo o metropolama.
uzgred, kad govorimo o zenama, mnogo bolja zabava je po jugo-istoku rusije nego po precenjenoj moskvi i peterburgu. moskovljani su toliko uobrazeni da mi je cesto bilo skoro mucno.

neutralni felsh

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..
(Митар пфк, 11. jun 2017 15:09)


hajde ne zezaj molim te. jesi bio nekada medju njima po eurima i mondijalima ili pricas napamet? normalna raja, piju pivo i lupetaju o fudbalu ko i svi mi. drugo je kad popiju bas previse pa ih sopadne da diraju ostale navijace, ali to nije samo njihov specijalitet - ali na srecu, ako jos nastave da piju, onda krenu da se biju medjusobno "na klupskoj bazi" - svi zaborave sviju reprezentaciju i prisete se svojih west hemova, arsenalova, celzija, totenhemova :)

Komša

pre 6 godina

@nekle
Zamisli, stranci došli i hvale naše žene,našu svojinu.Država "duradi" nešto.Hitno "duvedu" zakon da u slučaju najezde stranaca imamo pravo da naše lepše polovine vežemo za radijator kako ne bi došle u iskušenje da im stranci o'kinu obraz.
Jer ti stranci samo gledaju da se obloču i nasrću na ženskinje za razliku od nas koji u Nemačkoj gledamo Nemce,u Češkoj Čehe (a oni na radnim akcijama su gledali brigadirekad već nisu imali lovu da se odkotrljaju do Češke) i ne pijemo uopšte.
Zemljače,znam da postoji ona narodna - " Što ka volim kad godina izda,sve poskupi pojeftini..." ali si izgleda žešće opterećen nemaštinom a i nesiguran u sebe kada si u tripu da bi bucko sa slike mogao da ti odvoji ribu.
O čemu drugom da priča grupa muškaraca ? O pivu,fudbalu i ženama.Zato ne mrači bez veze,ne nabijaj sebi negativnu energiju nego uživaj u životu.

Milan1989

pre 6 godina

Dokaz da smo mi genijalci da u svemu dobrome nadjemo nesto lose, fontana pravi primer. Ukoliko je napravi vlast koju podrzavamo onda je super, ukoliko napravi ona koju ne podrzavamo onda spominjemo lecenje dece i ostale izlizane fraze koje realno nemaju dodirnih tacaka sa fontanom. Ali dobro, to smo mi, uvek velicamo tudje a podistavamo svoje.

Митар пфк

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..

DjuLe***

pre 6 godina

Odusevljeni muralima navijaca Partizana,dali krv navijacu Partizana.Kakva promocija za Srbiju.A ,ganci spremaju prekid utakmice srubovi Srbsstva,dada...hahaha...

bre

pre 6 godina

Poruka cuvenog Alexi Lalasa (cuven za malo starije) kad je jedna navijacica upitala kakva je bezbednost jer je citala o nasim huliganima:
"Enjoy Serbia Danielle! You will spend a good time here
Pozdrav"

Nadam se da ce se nasi ponasati dostojno.

Tisina tamo!

pre 6 godina

To smo mi postali, zemlja jeftinog pica (mada nama nije ni malo jeftino), jeftine radne snage i jeftinih zena!
(Djokoblatobran, 11. jun 2017 11:59)

Zene su jeftine, ali skupo kostaju.

navijac

pre 6 godina

Ono sto fali ovoj drzavi jeste legalizovanje prostitucije i uvodjenje ove privredne grane u legalne tokove! Time ne bi samo privukli gomilu turista u Beograd, vec bi i ostavili brojne splavarke bez posla... O ubiranju PDV-a da i ne pricam.

Bari1991

pre 6 godina

Uvek sam voleo Škotlandjane i Velšane,piju pivo i nikoga ne provociraju,za razliku od onih primitivnih Engleza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 11. jun 2017 12:25)

Apsolutno tacno,totalno drugaciji narodi po ponasanju i mentalitetu.Pa skotski navijaci su onda cistili teren u Novom Sadu od snega da bi moglo da se igra.I jedni i drugi su totalno pozitivni,a tako se ponasaju i na stadionima,bez frke i nekih gluposti.

Nikola

pre 6 godina

Pravo da vam kazem nase zene uposte nisu jeftine cak su i skuplje od evropskih.
(Zvonko, 11. jun 2017 12:55)

U Minhenu pusenje 50€, a u Beogradu?

ja

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

I ja sam proputovao dosta, ne kažem da je svuda med i mleko, ali ono sto mi smeta u beogradu: pokušavam da pronađem mesto odakle neću videti ni jedan bljuvotinom šarani zid o zvezdi ili partizanu i ne postoji ; ista stvar za đubre na ulici; ista stvar za automobil koji neće smetati ženi sa bebom ili invalidu. Došao sa drugaricom iz milana, nije mogla da veruje kakvu vozačku (ne) kulturu imamo, a oni su stoka. Jedina zemlja gde je normalno da se zviždi tuđoj himni, a ja sam to čuo još 80ih na stadionu. Najviše mi smeta što ne da niko ne želi da se menjamo na bolje, nego se trudimo da budemo još gori, kao da će to da košta nekog drugog, a ne nas. Beograd ima duh kasabe, nemoj da gledaš izolovano trzne centre i zonu k mihajlove. Prođi druže kaluđericom, od koteža do ovče , ma samo prođi ispod pančevca sa gradske strane, život će ti se smučiti, izgled kao snimci iz sirije, bulvalno. Za sada bih izostavio miomirise ljudskih tela u prevozu, ili komotno unošenje zaklanog praseta pre Božića ili Uskrsa.

samo da primetim

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51)
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.

sasa

pre 6 godina

@K-9 se javlja na raport, @BS BOY

A sta ces, brz je zivot a i junski rok. Mora se to obici svakako, da me ne bude sramota kad vidim ovakve clanke.

Milos Ilic

pre 6 godina

Gde su te prelepe zene posto u Srbiji sigurno nisu...Svi pricaju ali sve sto ja vidim su babe i gaborke neke...
(ne, 11. jun 2017 14:10)

Bog sa tobom, pa akvarijum je pukao ima mesc dana. Vidi se da nase devojke nemaju kintu, ali daju sve od sebe da su lepo obucene i da jos lepse izgledaju

Uncle Sam

pre 6 godina

Neka se ovi divni ljudi i pravi navijaci u nasem gradu provedu najlepse moguce i da ponesu samo najlepse uspomene...p. s. takodje,zelim da naglasim,da ovi nasi "navijaci" nesto nauce o navijanju jer od ovakvih navijaca sigurno da imaju sta da nauce...

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

Po komentaru se da zakljuciti da si ti jedna velika sabancina.

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.

Djordje P

pre 6 godina

I ja sam mislio da su zene u Srbiji lepe, a onda sam poceo da putujem po malo pa video da su lepe i Ceskoj, i u Nemackoj, i u Skandinaviji, i u Aziji, i u J. Americi... zakljucio sam da su zene lepe generalno, a da se prava lepota drzave ogleda u jeftinoci piva :-D

neutralni felsh

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.
(Mladen Mladenovic, 11. jun 2017 12:19)


ocigledno nikad nisi bio u moskvi.

bre

pre 6 godina

Jao bre, nemojte Velsane. Jesu pod gasom, ali su totalno pitomi i veseli. Sinoc pevali po gradu i nikome nisu smetali, naprotiv, simpaticni su.

milajov

pre 6 godina

@nekle
Kompleks sirotinje i nize rase imaju upravo ljudi kao sto ste vi, koji u svemu lepom sto stranci o nama napisu vide najgore! Dosli muskarci da gledaju fudbal, pa naravno da ce prvo da primete jeftino pivo (jer je kod njih jako skupo), lepe zene (i ne, nigde nisu rekli da su i one jeftine!) i lep provod. Da ste malo videli sveta i Evrope shvatili biste da nemamo razloga da se stidimo pred strancima (dobro,uvek ima nesto, uvek moze i treba bolje, ali gleda se celina a ne detalji). Evropa uostalom nisu samo London, Pariz i Berlin. A vas iskreno zalim.sto imate takvo misljenje o svojim sunarodnicima a narocito zenama, mislim da je to vise do vas nego do njih!

некле

pre 6 godina

Колико јадно кад некима годи кад странци кажу да су леп провод и жене у Србији.
Још кад неко од наших помене чувено Српско гостопримство заболи ме стомак.
Дно дна.
Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
Кад се цео живот гледа кроз новац такве се ствари дешавају, али немогуће је отворити очи, људи се понашају као нојеви.
Чујем свакакве приче шта се све дешава по београдксим сплавовима, и уместо да град и држава реагују, они ћутке подржавају то...а овамо брдо реклама дођите у Србији и Београд да се проведете, које дно дна.
Ненормалан народ. И биће изгледа све горе и горе.
Ово је задња прилика да се сви колективно дозовемо памети, иначе чека нас катастрофа у будућности, свакакве врсте.

sgdp

pre 6 godina

Pročitao sam članak i objave Velšana i pomislio kako je konačno počela da se menja slika o nama u svetu, kad ulazim u komentare, a ono ljudi, u većini slučajeva, iz svega ovoga izvlače ono najgore. Naravno da im je jeftino naše pivo, kao što im je jeftino i sve ostalo naše, zbog velikih razlika u životnim standardima, ali ljudi su došli da popiju pivo, pa im je to i zapalo za oko. Dalje, nisam video nigde da su žene dovođene u vezu sa jeftinim, zašto njihov komentar da su naše žene lepe ne bi mogao da bude samo opservacija, bez uvrede prema ikome, ali, objektivno, naše žene jesu lepše od njihovih. Probajte malo da ne gledate samo da ocrnite nekoga ili nešto, bolje ćete se osećati.

Petar

pre 6 godina

Dosli ljudi da bodre svoje, da vide drugu zemlju i da uzivaju...dok jih ne napadne neka rulja nasih "navijaca" i prebije, valda da popravi sliku Srbije u svetu na bolje, sta znam...

Dragan VG

pre 6 godina

Ovi nasi kritikuju njih, a mi kad odemo negde drugde, prvo sto gledamo je gde ima alkohola i kakve su zene, tj. gde ih navatati. Oni ne rade nista sto i mi ne bismo, ili ne radimo u slicnoj situaciji.
Dvostruku arsini...

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
(sasa, 11. jun 2017 12:10)

Zivim na 10 minuta od Slavije pa je takodje nisam video. Jednostavno nekako nisam isao tuda ovih dana. :)

KORN

pre 6 godina

Ja sam sa sela i vodim ti ja zenu kod doktora u Beograd i aj dok je cekam da popijem koje pivo bio tu neki kafic.Popijem ti ja dva mala piva nema zidarsko,nema naše sve neka imena odmah sam ti tu poludeo i zovem konobara da mi naplati.Dodje konobar da mi racun kada sam video racun pitao sam ga da mi da te dve flaše da ih uramim i da im napišem datum kad sam ih popio i kada sam bio u taj kafic prvi i poslednji put.Toliko o tome kako je pivo jeftino u Beograd,za ove strance jeste za nas sirotinju pivo je veliki luksuz ,aj zdravo.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Vidi što slikaju fontanu. Na kraju će ispasti ok stvar xD Najgore od svega je što je ja još nisam video.
(Stef, 11. jun 2017 12:44)

Pa slikaju ljudi fontanu reko vele da ce im se ostvariti zelja da nas pobede veceras.Ali ne znaju da je to muzicka fontana a ne fontana zelja.

djemba djemba

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

A sta ti siris tim komentarom? Ljubav da nije?

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.

sasa

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
Nego, kako je moguce da nema nijedna slika sa splavova beogradskih?? To mora da se ispravi veceras..

beogradski

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06

Nije ti palo napamet da je, osim u Novom Sadu, bio i u Beogradu 2014.??? Kakvi smo, odmah da isprozivamo nekog.

xxx

pre 6 godina

Vi ne znate sta znaci avangarda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joe, 11. jun 2017 12:11) Jok ti znaš...

Jumko

pre 6 godina

Sad smo toliko dobri sa Velsanima, da cemo na utakmici pokazati da smo "tolerantni", pa cemo uraditi ono sto se nikako ne radi, aplaudiracemo himni Velsa... Hahahaha...

sasa

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
Nego, kako je moguce da nema nijedna slika sa splavova beogradskih?? To mora da se ispravi veceras..

djemba djemba

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

A sta ti siris tim komentarom? Ljubav da nije?

sgdp

pre 6 godina

Pročitao sam članak i objave Velšana i pomislio kako je konačno počela da se menja slika o nama u svetu, kad ulazim u komentare, a ono ljudi, u većini slučajeva, iz svega ovoga izvlače ono najgore. Naravno da im je jeftino naše pivo, kao što im je jeftino i sve ostalo naše, zbog velikih razlika u životnim standardima, ali ljudi su došli da popiju pivo, pa im je to i zapalo za oko. Dalje, nisam video nigde da su žene dovođene u vezu sa jeftinim, zašto njihov komentar da su naše žene lepe ne bi mogao da bude samo opservacija, bez uvrede prema ikome, ali, objektivno, naše žene jesu lepše od njihovih. Probajte malo da ne gledate samo da ocrnite nekoga ili nešto, bolje ćete se osećati.

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
(sasa, 11. jun 2017 12:10)

Zivim na 10 minuta od Slavije pa je takodje nisam video. Jednostavno nekako nisam isao tuda ovih dana. :)

Petar

pre 6 godina

Dosli ljudi da bodre svoje, da vide drugu zemlju i da uzivaju...dok jih ne napadne neka rulja nasih "navijaca" i prebije, valda da popravi sliku Srbije u svetu na bolje, sta znam...

bre

pre 6 godina

Jao bre, nemojte Velsane. Jesu pod gasom, ali su totalno pitomi i veseli. Sinoc pevali po gradu i nikome nisu smetali, naprotiv, simpaticni su.

Djordje P

pre 6 godina

I ja sam mislio da su zene u Srbiji lepe, a onda sam poceo da putujem po malo pa video da su lepe i Ceskoj, i u Nemackoj, i u Skandinaviji, i u Aziji, i u J. Americi... zakljucio sam da su zene lepe generalno, a da se prava lepota drzave ogleda u jeftinoci piva :-D

KORN

pre 6 godina

Ja sam sa sela i vodim ti ja zenu kod doktora u Beograd i aj dok je cekam da popijem koje pivo bio tu neki kafic.Popijem ti ja dva mala piva nema zidarsko,nema naše sve neka imena odmah sam ti tu poludeo i zovem konobara da mi naplati.Dodje konobar da mi racun kada sam video racun pitao sam ga da mi da te dve flaše da ih uramim i da im napišem datum kad sam ih popio i kada sam bio u taj kafic prvi i poslednji put.Toliko o tome kako je pivo jeftino u Beograd,za ove strance jeste za nas sirotinju pivo je veliki luksuz ,aj zdravo.

Dragan VG

pre 6 godina

Ovi nasi kritikuju njih, a mi kad odemo negde drugde, prvo sto gledamo je gde ima alkohola i kakve su zene, tj. gde ih navatati. Oni ne rade nista sto i mi ne bismo, ili ne radimo u slicnoj situaciji.
Dvostruku arsini...

milajov

pre 6 godina

@nekle
Kompleks sirotinje i nize rase imaju upravo ljudi kao sto ste vi, koji u svemu lepom sto stranci o nama napisu vide najgore! Dosli muskarci da gledaju fudbal, pa naravno da ce prvo da primete jeftino pivo (jer je kod njih jako skupo), lepe zene (i ne, nigde nisu rekli da su i one jeftine!) i lep provod. Da ste malo videli sveta i Evrope shvatili biste da nemamo razloga da se stidimo pred strancima (dobro,uvek ima nesto, uvek moze i treba bolje, ali gleda se celina a ne detalji). Evropa uostalom nisu samo London, Pariz i Berlin. A vas iskreno zalim.sto imate takvo misljenje o svojim sunarodnicima a narocito zenama, mislim da je to vise do vas nego do njih!

Tisina tamo!

pre 6 godina

To smo mi postali, zemlja jeftinog pica (mada nama nije ni malo jeftino), jeftine radne snage i jeftinih zena!
(Djokoblatobran, 11. jun 2017 11:59)

Zene su jeftine, ali skupo kostaju.

beogradski

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06

Nije ti palo napamet da je, osim u Novom Sadu, bio i u Beogradu 2014.??? Kakvi smo, odmah da isprozivamo nekog.

Bari1991

pre 6 godina

Uvek sam voleo Škotlandjane i Velšane,piju pivo i nikoga ne provociraju,za razliku od onih primitivnih Engleza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 11. jun 2017 12:25)

Apsolutno tacno,totalno drugaciji narodi po ponasanju i mentalitetu.Pa skotski navijaci su onda cistili teren u Novom Sadu od snega da bi moglo da se igra.I jedni i drugi su totalno pozitivni,a tako se ponasaju i na stadionima,bez frke i nekih gluposti.

navijac

pre 6 godina

Ono sto fali ovoj drzavi jeste legalizovanje prostitucije i uvodjenje ove privredne grane u legalne tokove! Time ne bi samo privukli gomilu turista u Beograd, vec bi i ostavili brojne splavarke bez posla... O ubiranju PDV-a da i ne pricam.

ja

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

I ja sam proputovao dosta, ne kažem da je svuda med i mleko, ali ono sto mi smeta u beogradu: pokušavam da pronađem mesto odakle neću videti ni jedan bljuvotinom šarani zid o zvezdi ili partizanu i ne postoji ; ista stvar za đubre na ulici; ista stvar za automobil koji neće smetati ženi sa bebom ili invalidu. Došao sa drugaricom iz milana, nije mogla da veruje kakvu vozačku (ne) kulturu imamo, a oni su stoka. Jedina zemlja gde je normalno da se zviždi tuđoj himni, a ja sam to čuo još 80ih na stadionu. Najviše mi smeta što ne da niko ne želi da se menjamo na bolje, nego se trudimo da budemo još gori, kao da će to da košta nekog drugog, a ne nas. Beograd ima duh kasabe, nemoj da gledaš izolovano trzne centre i zonu k mihajlove. Prođi druže kaluđericom, od koteža do ovče , ma samo prođi ispod pančevca sa gradske strane, život će ti se smučiti, izgled kao snimci iz sirije, bulvalno. Za sada bih izostavio miomirise ljudskih tela u prevozu, ili komotno unošenje zaklanog praseta pre Božića ili Uskrsa.

некле

pre 6 godina

Колико јадно кад некима годи кад странци кажу да су леп провод и жене у Србији.
Још кад неко од наших помене чувено Српско гостопримство заболи ме стомак.
Дно дна.
Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
Кад се цео живот гледа кроз новац такве се ствари дешавају, али немогуће је отворити очи, људи се понашају као нојеви.
Чујем свакакве приче шта се све дешава по београдксим сплавовима, и уместо да град и држава реагују, они ћутке подржавају то...а овамо брдо реклама дођите у Србији и Београд да се проведете, које дно дна.
Ненормалан народ. И биће изгледа све горе и горе.
Ово је задња прилика да се сви колективно дозовемо памети, иначе чека нас катастрофа у будућности, свакакве врсте.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

Po komentaru se da zakljuciti da si ti jedna velika sabancina.

Milos Ilic

pre 6 godina

Gde su te prelepe zene posto u Srbiji sigurno nisu...Svi pricaju ali sve sto ja vidim su babe i gaborke neke...
(ne, 11. jun 2017 14:10)

Bog sa tobom, pa akvarijum je pukao ima mesc dana. Vidi se da nase devojke nemaju kintu, ali daju sve od sebe da su lepo obucene i da jos lepse izgledaju

Nikola

pre 6 godina

Pravo da vam kazem nase zene uposte nisu jeftine cak su i skuplje od evropskih.
(Zvonko, 11. jun 2017 12:55)

U Minhenu pusenje 50€, a u Beogradu?

Uncle Sam

pre 6 godina

Neka se ovi divni ljudi i pravi navijaci u nasem gradu provedu najlepse moguce i da ponesu samo najlepse uspomene...p. s. takodje,zelim da naglasim,da ovi nasi "navijaci" nesto nauce o navijanju jer od ovakvih navijaca sigurno da imaju sta da nauce...

nz

pre 6 godina

Velšani su cool ekipa, sreo sam ih juče u gradu, opušteni ljudi. Svakako bih za njih menjao ove što pljuju po Srbiji i Beogradu, takvi nisu nikom potrebni.

Komša

pre 6 godina

@nekle
Zamisli, stranci došli i hvale naše žene,našu svojinu.Država "duradi" nešto.Hitno "duvedu" zakon da u slučaju najezde stranaca imamo pravo da naše lepše polovine vežemo za radijator kako ne bi došle u iskušenje da im stranci o'kinu obraz.
Jer ti stranci samo gledaju da se obloču i nasrću na ženskinje za razliku od nas koji u Nemačkoj gledamo Nemce,u Češkoj Čehe (a oni na radnim akcijama su gledali brigadirekad već nisu imali lovu da se odkotrljaju do Češke) i ne pijemo uopšte.
Zemljače,znam da postoji ona narodna - " Što ka volim kad godina izda,sve poskupi pojeftini..." ali si izgleda žešće opterećen nemaštinom a i nesiguran u sebe kada si u tripu da bi bucko sa slike mogao da ti odvoji ribu.
O čemu drugom da priča grupa muškaraca ? O pivu,fudbalu i ženama.Zato ne mrači bez veze,ne nabijaj sebi negativnu energiju nego uživaj u životu.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Vidi što slikaju fontanu. Na kraju će ispasti ok stvar xD Najgore od svega je što je ja još nisam video.
(Stef, 11. jun 2017 12:44)

Pa slikaju ljudi fontanu reko vele da ce im se ostvariti zelja da nas pobede veceras.Ali ne znaju da je to muzicka fontana a ne fontana zelja.

Jumko

pre 6 godina

Sad smo toliko dobri sa Velsanima, da cemo na utakmici pokazati da smo "tolerantni", pa cemo uraditi ono sto se nikako ne radi, aplaudiracemo himni Velsa... Hahahaha...

Scotland

pre 6 godina

stalno ista priča...lepe devojke bla bla bla. Lepih devojaka ima svugde, Švedska, Rusija, Kina.... To u Velsu nikad ne bi izašlo u vestima..Šta misle Srpski navijači o nama?? i da li to je toliko od važnosti. Kao da imamo krizu indentiteta.

bre

pre 6 godina

Poruka cuvenog Alexi Lalasa (cuven za malo starije) kad je jedna navijacica upitala kakva je bezbednost jer je citala o nasim huliganima:
"Enjoy Serbia Danielle! You will spend a good time here
Pozdrav"

Nadam se da ce se nasi ponasati dostojno.

onako usput

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

Da Beograd je prava metropola, i to cak bez metroa:)
Da si ti burazeru bar malo video sveta ne bi ostavljao takav komentar.Moj prvi utisak kada sletim u Beograd su
-ruzan aerodrom
-neljubazno i nervozno osoblje na aerodromu
-divlji taksisti koji te bukvalno vuku za rukav
-katastrofalno los put od aerodroma do zeleznicke i autobuske stanice
-a kada vec stignem do autobuske vidim prljavstinu, neobelezene ulice i pesacke prelaze, gomilu preruznih Hostela, prenasminkane zene sa grandovskom i pinkovskom garderobom, ruzne zvrljotine i grafite na bukvalno svakoj zgradi.... Bas metropola "poput Pariza i Njujorka"??? :)

dule

pre 6 godina

Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
(некле, 11. jun 2017 12:34)

Jedini koji koluta očima kada čuje strani jezik i koji ima kompleks sirotinje i niže rase si ti.
Pozdrav za sve Srpkinje i Srbe i za naše goste iz Velsa. Nadam se dobroj atmosferi večeras i našoj pobedi!

Obelix

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06)

Sto ne volim takve sto hoce da se rugaju drugima kao ti. Dosta navijaca Velsa je te godine odselo u Beogradu. Drugar mi radi u jednom hotelu gde su oni bili. On je bio odusevljen njima.

DjuLe***

pre 6 godina

Odusevljeni muralima navijaca Partizana,dali krv navijacu Partizana.Kakva promocija za Srbiju.A ,ganci spremaju prekid utakmice srubovi Srbsstva,dada...hahaha...

Митар пфк

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..

neutralni felsh

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.
(Mladen Mladenovic, 11. jun 2017 12:19)


ocigledno nikad nisi bio u moskvi.

Nikola

pre 6 godina

Оно јес, земља "зетова са стране" још од Бугара, Византинаца и Османлија, траје већ хиљаду година, по свој прилици нам вреди три царева града чим до данас нисмо престали са промоцијом! На то додај и наш карактер, то што смо за паре рођену земљу турили под Хитлерове бомбе, а не што бисмо дали наше жене странцима!

Zorz@@

pre 6 godina

Ako cemo iskreno,nazalost nasi navijaci su poznatiji kao losi momci .Tako da je i bolje sto gospoda iz Velsa ne pravi probleme,jer nasi huligani ,traze i najmanji povod da bi nekoga istukli.

neutralni felsh

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..
(Митар пфк, 11. jun 2017 15:09)


hajde ne zezaj molim te. jesi bio nekada medju njima po eurima i mondijalima ili pricas napamet? normalna raja, piju pivo i lupetaju o fudbalu ko i svi mi. drugo je kad popiju bas previse pa ih sopadne da diraju ostale navijace, ali to nije samo njihov specijalitet - ali na srecu, ako jos nastave da piju, onda krenu da se biju medjusobno "na klupskoj bazi" - svi zaborave sviju reprezentaciju i prisete se svojih west hemova, arsenalova, celzija, totenhemova :)

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51) 
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.
(samo da primetim, 11. jun 2017 14:47)


:)

bas to sam i hteo da kazem kolegi u komentaru - koji redovno pljuje zapadnu evropu a velica "istocnu" (mamu rusiju, jelte) jer ocigledno ne zna da je to odavno vrlo slicno, makar kad govorimo o metropolama.
uzgred, kad govorimo o zenama, mnogo bolja zabava je po jugo-istoku rusije nego po precenjenoj moskvi i peterburgu. moskovljani su toliko uobrazeni da mi je cesto bilo skoro mucno.

Milan1989

pre 6 godina

Dokaz da smo mi genijalci da u svemu dobrome nadjemo nesto lose, fontana pravi primer. Ukoliko je napravi vlast koju podrzavamo onda je super, ukoliko napravi ona koju ne podrzavamo onda spominjemo lecenje dece i ostale izlizane fraze koje realno nemaju dodirnih tacaka sa fontanom. Ali dobro, to smo mi, uvek velicamo tudje a podistavamo svoje.

samo da primetim

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51)
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.

xxx

pre 6 godina

Vi ne znate sta znaci avangarda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joe, 11. jun 2017 12:11) Jok ti znaš...

gari

pre 6 godina

kad su bili u novom sadu zesce su se razvalili, cisto sumnjam da su i znali rezultst do povratka, al su nas nahvalili za provod, a baljezganja o nasim zenskama nekih ovde...pa nase zenske su za dankinje..nedelja mode, da se nelazemo, imali su sta i videti, a utakmicu ce komentarisati u avionu kad se malo kovrnu iz izmaglice

mup

pre 6 godina

Zašto svako ko dođe u ovj grad ističe kako su nam žene lepe. Zašto oni misle da ćemo mi biti srećni što oni imaju nameru da nam zaskoče žene i ćerke. Oni štekuju one svoje pegave ženice kod kuće, a ovde se bahate i naskaču na sve živo. Neka dovedu oni svoje,bpa da se menjamo, a ne ovako. Njima sve, nama rogovi

sasa

pre 6 godina

@K-9 se javlja na raport, @BS BOY

A sta ces, brz je zivot a i junski rok. Mora se to obici svakako, da me ne bude sramota kad vidim ovakve clanke.

Srbistanka

pre 6 godina

A sta kazu o 8.svetskom cudu, tj.muzickoj fontani na Slaviji? Salu na stranu, Velsani su divan narod, zelim im svako dobro :)

некле

pre 6 godina

Колико јадно кад некима годи кад странци кажу да су леп провод и жене у Србији.
Још кад неко од наших помене чувено Српско гостопримство заболи ме стомак.
Дно дна.
Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
Кад се цео живот гледа кроз новац такве се ствари дешавају, али немогуће је отворити очи, људи се понашају као нојеви.
Чујем свакакве приче шта се све дешава по београдксим сплавовима, и уместо да град и држава реагују, они ћутке подржавају то...а овамо брдо реклама дођите у Србији и Београд да се проведете, које дно дна.
Ненормалан народ. И биће изгледа све горе и горе.
Ово је задња прилика да се сви колективно дозовемо памети, иначе чека нас катастрофа у будућности, свакакве врсте.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.

KORN

pre 6 godina

Ja sam sa sela i vodim ti ja zenu kod doktora u Beograd i aj dok je cekam da popijem koje pivo bio tu neki kafic.Popijem ti ja dva mala piva nema zidarsko,nema naše sve neka imena odmah sam ti tu poludeo i zovem konobara da mi naplati.Dodje konobar da mi racun kada sam video racun pitao sam ga da mi da te dve flaše da ih uramim i da im napišem datum kad sam ih popio i kada sam bio u taj kafic prvi i poslednji put.Toliko o tome kako je pivo jeftino u Beograd,za ove strance jeste za nas sirotinju pivo je veliki luksuz ,aj zdravo.

Milan1989

pre 6 godina

Dokaz da smo mi genijalci da u svemu dobrome nadjemo nesto lose, fontana pravi primer. Ukoliko je napravi vlast koju podrzavamo onda je super, ukoliko napravi ona koju ne podrzavamo onda spominjemo lecenje dece i ostale izlizane fraze koje realno nemaju dodirnih tacaka sa fontanom. Ali dobro, to smo mi, uvek velicamo tudje a podistavamo svoje.

dule

pre 6 godina

Ове наше несрећнице жељне пара, а таман посла да раде неки поштен посао, заколутају очима кад чују страни језик, одмах им кинта испред очију каква јад и беда.
Генерално као народ имамо комплекс сиротиње и ниже расе, ал тако је кад то стока сама оће, кад неће да размишља.
(некле, 11. jun 2017 12:34)

Jedini koji koluta očima kada čuje strani jezik i koji ima kompleks sirotinje i niže rase si ti.
Pozdrav za sve Srpkinje i Srbe i za naše goste iz Velsa. Nadam se dobroj atmosferi večeras i našoj pobedi!

samo da primetim

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51)
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.

DjuLe***

pre 6 godina

Odusevljeni muralima navijaca Partizana,dali krv navijacu Partizana.Kakva promocija za Srbiju.A ,ganci spremaju prekid utakmice srubovi Srbsstva,dada...hahaha...

djemba djemba

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

A sta ti siris tim komentarom? Ljubav da nije?

ja

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

I ja sam proputovao dosta, ne kažem da je svuda med i mleko, ali ono sto mi smeta u beogradu: pokušavam da pronađem mesto odakle neću videti ni jedan bljuvotinom šarani zid o zvezdi ili partizanu i ne postoji ; ista stvar za đubre na ulici; ista stvar za automobil koji neće smetati ženi sa bebom ili invalidu. Došao sa drugaricom iz milana, nije mogla da veruje kakvu vozačku (ne) kulturu imamo, a oni su stoka. Jedina zemlja gde je normalno da se zviždi tuđoj himni, a ja sam to čuo još 80ih na stadionu. Najviše mi smeta što ne da niko ne želi da se menjamo na bolje, nego se trudimo da budemo još gori, kao da će to da košta nekog drugog, a ne nas. Beograd ima duh kasabe, nemoj da gledaš izolovano trzne centre i zonu k mihajlove. Prođi druže kaluđericom, od koteža do ovče , ma samo prođi ispod pančevca sa gradske strane, život će ti se smučiti, izgled kao snimci iz sirije, bulvalno. Za sada bih izostavio miomirise ljudskih tela u prevozu, ili komotno unošenje zaklanog praseta pre Božića ili Uskrsa.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Koliko promovisete ove GTR sabane, koji po mrznji su na nivou sa fasistima...
(Nikola, 11. jun 2017 11:55)

Po komentaru se da zakljuciti da si ti jedna velika sabancina.

Politicki nekorektna osoba

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
Nemojmo pljuvati sve nase a hvaliti sve tudje. Nemate pojma kakvih zabiti ima po Americi, cak i veliki gradovi poput npr Dalasa imaju duh vojvodjanske palanke od 10 000 stanovnika.
Ono sto fali nasem narodu i drzavi je kultura, vaspitanje, obrazovanje i normalna vlast koja bi to podsticala i omogucila pametnom ekonomskom politikom.
Malo manje zajedljivosti i cinizma. I jesu nam zene prelepe, zar nisu? I ne znam ko je toliko lud da mu to smeta?
Meni ne, ni najmanje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Jeftinim pivom su se uvek lecile "prijatne" uspomene na prethodne susrete sa "lepim beogradjankama". Da li je samo koincidencija ali i pivo i prostitucija pocinju istim slovom?! Ali, ako je to put u naprednu Evropu, gde nas ceka Eldorado, treba samo hrabro nastaviti.
(Mladen Mladenovic, 11. jun 2017 12:19)


ocigledno nikad nisi bio u moskvi.

sgdp

pre 6 godina

Pročitao sam članak i objave Velšana i pomislio kako je konačno počela da se menja slika o nama u svetu, kad ulazim u komentare, a ono ljudi, u većini slučajeva, iz svega ovoga izvlače ono najgore. Naravno da im je jeftino naše pivo, kao što im je jeftino i sve ostalo naše, zbog velikih razlika u životnim standardima, ali ljudi su došli da popiju pivo, pa im je to i zapalo za oko. Dalje, nisam video nigde da su žene dovođene u vezu sa jeftinim, zašto njihov komentar da su naše žene lepe ne bi mogao da bude samo opservacija, bez uvrede prema ikome, ali, objektivno, naše žene jesu lepše od njihovih. Probajte malo da ne gledate samo da ocrnite nekoga ili nešto, bolje ćete se osećati.

xxx

pre 6 godina

Vi ne znate sta znaci avangarda..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Joe, 11. jun 2017 12:11) Jok ti znaš...

milajov

pre 6 godina

@nekle
Kompleks sirotinje i nize rase imaju upravo ljudi kao sto ste vi, koji u svemu lepom sto stranci o nama napisu vide najgore! Dosli muskarci da gledaju fudbal, pa naravno da ce prvo da primete jeftino pivo (jer je kod njih jako skupo), lepe zene (i ne, nigde nisu rekli da su i one jeftine!) i lep provod. Da ste malo videli sveta i Evrope shvatili biste da nemamo razloga da se stidimo pred strancima (dobro,uvek ima nesto, uvek moze i treba bolje, ali gleda se celina a ne detalji). Evropa uostalom nisu samo London, Pariz i Berlin. A vas iskreno zalim.sto imate takvo misljenje o svojim sunarodnicima a narocito zenama, mislim da je to vise do vas nego do njih!

Nikola

pre 6 godina

Pravo da vam kazem nase zene uposte nisu jeftine cak su i skuplje od evropskih.
(Zvonko, 11. jun 2017 12:55)

U Minhenu pusenje 50€, a u Beogradu?

onako usput

pre 6 godina

Zaista mogu da kazem da sam video dosta od "zapadnog sveta", bio u Americi, Kanadi, ziveo neko vreme tamo, dosta putovao po Evropi... i zaista ko nije makao nigde ili je otisao na dva dana moze da kaze da je nas Beograd los. Nije, verujte mi. Jedan od retkih gradova koji imaju onaj duh metropole, prave metropole, poput Njujorka, Pariza...
(Politicki nekorektna osoba, 11. jun 2017 13:49)

Da Beograd je prava metropola, i to cak bez metroa:)
Da si ti burazeru bar malo video sveta ne bi ostavljao takav komentar.Moj prvi utisak kada sletim u Beograd su
-ruzan aerodrom
-neljubazno i nervozno osoblje na aerodromu
-divlji taksisti koji te bukvalno vuku za rukav
-katastrofalno los put od aerodroma do zeleznicke i autobuske stanice
-a kada vec stignem do autobuske vidim prljavstinu, neobelezene ulice i pesacke prelaze, gomilu preruznih Hostela, prenasminkane zene sa grandovskom i pinkovskom garderobom, ruzne zvrljotine i grafite na bukvalno svakoj zgradi.... Bas metropola "poput Pariza i Njujorka"??? :)

Petar

pre 6 godina

Dosli ljudi da bodre svoje, da vide drugu zemlju i da uzivaju...dok jih ne napadne neka rulja nasih "navijaca" i prebije, valda da popravi sliku Srbije u svetu na bolje, sta znam...

sasa

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
Nego, kako je moguce da nema nijedna slika sa splavova beogradskih?? To mora da se ispravi veceras..

Jumko

pre 6 godina

Sad smo toliko dobri sa Velsanima, da cemo na utakmici pokazati da smo "tolerantni", pa cemo uraditi ono sto se nikako ne radi, aplaudiracemo himni Velsa... Hahahaha...

neutralni felsh

pre 6 godina

(neutralni felsh, 11. jun 2017 13:51) 
Ziveo u Moskvi a i motao se po EU, nikakva razlika izmedju Moskve i gradova u EU, cak su i cene slicne, ali ipak je kvalitet na strani Moskve.Da li je to zbog Ruskog lepog, mekog jezika u odnosu na grubi nemacki,engleski.....? Mozda ima nesto u tome.
(samo da primetim, 11. jun 2017 14:47)


:)

bas to sam i hteo da kazem kolegi u komentaru - koji redovno pljuje zapadnu evropu a velica "istocnu" (mamu rusiju, jelte) jer ocigledno ne zna da je to odavno vrlo slicno, makar kad govorimo o metropolama.
uzgred, kad govorimo o zenama, mnogo bolja zabava je po jugo-istoku rusije nego po precenjenoj moskvi i peterburgu. moskovljani su toliko uobrazeni da mi je cesto bilo skoro mucno.

Dragan VG

pre 6 godina

Ovi nasi kritikuju njih, a mi kad odemo negde drugde, prvo sto gledamo je gde ima alkohola i kakve su zene, tj. gde ih navatati. Oni ne rade nista sto i mi ne bismo, ili ne radimo u slicnoj situaciji.
Dvostruku arsini...

Uros Djurdjevic Prejaki

pre 6 godina

Vidi što slikaju fontanu. Na kraju će ispasti ok stvar xD Najgore od svega je što je ja još nisam video.
(Stef, 11. jun 2017 12:44)

Pa slikaju ljudi fontanu reko vele da ce im se ostvariti zelja da nas pobede veceras.Ali ne znaju da je to muzicka fontana a ne fontana zelja.

Djordje P

pre 6 godina

I ja sam mislio da su zene u Srbiji lepe, a onda sam poceo da putujem po malo pa video da su lepe i Ceskoj, i u Nemackoj, i u Skandinaviji, i u Aziji, i u J. Americi... zakljucio sam da su zene lepe generalno, a da se prava lepota drzave ogleda u jeftinoci piva :-D

navijac

pre 6 godina

Ono sto fali ovoj drzavi jeste legalizovanje prostitucije i uvodjenje ove privredne grane u legalne tokove! Time ne bi samo privukli gomilu turista u Beograd, vec bi i ostavili brojne splavarke bez posla... O ubiranju PDV-a da i ne pricam.

Milos Ilic

pre 6 godina

Gde su te prelepe zene posto u Srbiji sigurno nisu...Svi pricaju ali sve sto ja vidim su babe i gaborke neke...
(ne, 11. jun 2017 14:10)

Bog sa tobom, pa akvarijum je pukao ima mesc dana. Vidi se da nase devojke nemaju kintu, ali daju sve od sebe da su lepo obucene i da jos lepse izgledaju

Komša

pre 6 godina

@nekle
Zamisli, stranci došli i hvale naše žene,našu svojinu.Država "duradi" nešto.Hitno "duvedu" zakon da u slučaju najezde stranaca imamo pravo da naše lepše polovine vežemo za radijator kako ne bi došle u iskušenje da im stranci o'kinu obraz.
Jer ti stranci samo gledaju da se obloču i nasrću na ženskinje za razliku od nas koji u Nemačkoj gledamo Nemce,u Češkoj Čehe (a oni na radnim akcijama su gledali brigadirekad već nisu imali lovu da se odkotrljaju do Češke) i ne pijemo uopšte.
Zemljače,znam da postoji ona narodna - " Što ka volim kad godina izda,sve poskupi pojeftini..." ali si izgleda žešće opterećen nemaštinom a i nesiguran u sebe kada si u tripu da bi bucko sa slike mogao da ti odvoji ribu.
O čemu drugom da priča grupa muškaraca ? O pivu,fudbalu i ženama.Zato ne mrači bez veze,ne nabijaj sebi negativnu energiju nego uživaj u životu.

gari

pre 6 godina

kad su bili u novom sadu zesce su se razvalili, cisto sumnjam da su i znali rezultst do povratka, al su nas nahvalili za provod, a baljezganja o nasim zenskama nekih ovde...pa nase zenske su za dankinje..nedelja mode, da se nelazemo, imali su sta i videti, a utakmicu ce komentarisati u avionu kad se malo kovrnu iz izmaglice

Scotland

pre 6 godina

stalno ista priča...lepe devojke bla bla bla. Lepih devojaka ima svugde, Švedska, Rusija, Kina.... To u Velsu nikad ne bi izašlo u vestima..Šta misle Srpski navijači o nama?? i da li to je toliko od važnosti. Kao da imamo krizu indentiteta.

beogradski

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06

Nije ti palo napamet da je, osim u Novom Sadu, bio i u Beogradu 2014.??? Kakvi smo, odmah da isprozivamo nekog.

Nikola

pre 6 godina

Оно јес, земља "зетова са стране" још од Бугара, Византинаца и Османлија, траје већ хиљаду година, по свој прилици нам вреди три царева града чим до данас нисмо престали са промоцијом! На то додај и наш карактер, то што смо за паре рођену земљу турили под Хитлерове бомбе, а не што бисмо дали наше жене странцима!

mup

pre 6 godina

Zašto svako ko dođe u ovj grad ističe kako su nam žene lepe. Zašto oni misle da ćemo mi biti srećni što oni imaju nameru da nam zaskoče žene i ćerke. Oni štekuju one svoje pegave ženice kod kuće, a ovde se bahate i naskaču na sve živo. Neka dovedu oni svoje,bpa da se menjamo, a ne ovako. Njima sve, nama rogovi

Uncle Sam

pre 6 godina

Neka se ovi divni ljudi i pravi navijaci u nasem gradu provedu najlepse moguce i da ponesu samo najlepse uspomene...p. s. takodje,zelim da naglasim,da ovi nasi "navijaci" nesto nauce o navijanju jer od ovakvih navijaca sigurno da imaju sta da nauce...

Tisina tamo!

pre 6 godina

To smo mi postali, zemlja jeftinog pica (mada nama nije ni malo jeftino), jeftine radne snage i jeftinih zena!
(Djokoblatobran, 11. jun 2017 11:59)

Zene su jeftine, ali skupo kostaju.

nz

pre 6 godina

Velšani su cool ekipa, sreo sam ih juče u gradu, opušteni ljudi. Svakako bih za njih menjao ove što pljuju po Srbiji i Beogradu, takvi nisu nikom potrebni.

neutralni felsh

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..
(Митар пфк, 11. jun 2017 15:09)


hajde ne zezaj molim te. jesi bio nekada medju njima po eurima i mondijalima ili pricas napamet? normalna raja, piju pivo i lupetaju o fudbalu ko i svi mi. drugo je kad popiju bas previse pa ih sopadne da diraju ostale navijace, ali to nije samo njihov specijalitet - ali na srecu, ako jos nastave da piju, onda krenu da se biju medjusobno "na klupskoj bazi" - svi zaborave sviju reprezentaciju i prisete se svojih west hemova, arsenalova, celzija, totenhemova :)

bre

pre 6 godina

Jao bre, nemojte Velsane. Jesu pod gasom, ali su totalno pitomi i veseli. Sinoc pevali po gradu i nikome nisu smetali, naprotiv, simpaticni su.

Митар пфк

pre 6 godina

Браво велшани , свака част!! Мирно , културно и хумано гостовање ,у тој варијанти неминован људски дочек!! За разлику сигурно од пар хиљада пијаних дивљака из енглеске , који ломе врјеђају и слично..

Zorz@@

pre 6 godina

Ako cemo iskreno,nazalost nasi navijaci su poznatiji kao losi momci .Tako da je i bolje sto gospoda iz Velsa ne pravi probleme,jer nasi huligani ,traze i najmanji povod da bi nekoga istukli.

K-9 se javlja na raport

pre 6 godina

Ono kad Velsani vide fontanu pre tebe. A studiras u Beogradu.
(sasa, 11. jun 2017 12:10)

Zivim na 10 minuta od Slavije pa je takodje nisam video. Jednostavno nekako nisam isao tuda ovih dana. :)

bre

pre 6 godina

Poruka cuvenog Alexi Lalasa (cuven za malo starije) kad je jedna navijacica upitala kakva je bezbednost jer je citala o nasim huliganima:
"Enjoy Serbia Danielle! You will spend a good time here
Pozdrav"

Nadam se da ce se nasi ponasati dostojno.

sasa

pre 6 godina

@K-9 se javlja na raport, @BS BOY

A sta ces, brz je zivot a i junski rok. Mora se to obici svakako, da me ne bude sramota kad vidim ovakve clanke.

Bari1991

pre 6 godina

Uvek sam voleo Škotlandjane i Velšane,piju pivo i nikoga ne provociraju,za razliku od onih primitivnih Engleza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 11. jun 2017 12:25)

Apsolutno tacno,totalno drugaciji narodi po ponasanju i mentalitetu.Pa skotski navijaci su onda cistili teren u Novom Sadu od snega da bi moglo da se igra.I jedni i drugi su totalno pozitivni,a tako se ponasaju i na stadionima,bez frke i nekih gluposti.

Obelix

pre 6 godina

(Aleksandar, 11. jun 2017 12:06)

Sto ne volim takve sto hoce da se rugaju drugima kao ti. Dosta navijaca Velsa je te godine odselo u Beogradu. Drugar mi radi u jednom hotelu gde su oni bili. On je bio odusevljen njima.

Srbistanka

pre 6 godina

A sta kazu o 8.svetskom cudu, tj.muzickoj fontani na Slaviji? Salu na stranu, Velsani su divan narod, zelim im svako dobro :)