Petak, 09.06.2017.

23:45

Džikić: Ne planiram da podnesem ostavku

Posle neuspeha Partizana u polufinalu Košarkaške lige Srbije trener crno-beli nema nameru da podnese ostvaku.

Izvor: PT

Džikiæ: Ne planiram da podnesem ostavku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

bojan

pre 6 godina

Прво треба да се покупе људи који су отерали или пустили да оду Цветковић и Петар Аранитовић.Било је још отпуштања бољих играча од доведених.Који паметњаковићи су то с Џикићем извели.За десети део пара буџета за играче могао је Партизан да пробере млађе домаће играче из клубова КЛС,пошто својих млађих категорија нема.А колико је Џикић лош тренер најбоље показује поређење игре кад је дошао са игром кроз утакмице и сада у полуфиналу.Никаквог напретка није било.Филозофија гурај,штипај,грли обема рукама,лакат у стомак или у бубреге,секира над играчем у рекету,обавезно кретање играча који прави блок,глума фаула (флопинг) уз хаотичан избор шутева не доноси резултат.Чак ни уз помоћ Белошевића,Војиновића,Јовчића и компаније.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Razmisli o tome.Uprava napoljee!!
 (Uros Djurdjevic Prejaki, 10. jun 2017 11:46)

E moj Patrice... Tako si terao i Ilijeva, a sad ti najbolji na svetu, vizionar.

Analiza

pre 6 godina

Trener treba da napravi nekog igraca ili sistem ili da ima prepoznatljiv pecat.Ja ne vidim da je Dzile nesto napravio od igraca Par,cak nije iskoristio ni dobre periode igre Pota,Vanje Vrabca,Lukivica,cak i Ratkovice,kada su vukli ekipu,povremeno.Ne znam ni jednu uigranu akciju Par.Nije mi jasno kako ne nauci Lukivica da scepa loptu,ili Koprivicu da ne pravi glupe faulove,ili da objasni Majstorevicu gde se nalazi u vremenu i prostoru.Par je u vise utakmica potrosio srecu kosevima u zadnjim sekundama.A Dzile je najgore vodio najvazniji mec,tj zadnju utakmicu u ABA ,na gostovanju u Slo,kada smo mogli do drugog mesta i mozda da izbacimo Ced na misice.Taj aut u kome ne postoji broj akcije koja se igra,tajm aut na engleskom?Milojevic je od Marjanovica napravio igraca,sta li bi tek od Lukovica,pa cakvi od Majstorovica?Dzile ne zna da koristi plejeve,skoro kao da zabranjuje prodor istog kroz reket.Najvise zameram sto nije bilo energije,u redu je ako ne znas ili ne mozes,ali nemoj da se predas kao baba.

nemanja

pre 6 godina

Cek malo, Grobari mi uopste nisu jasni. Nek mi neko objasni zar se za Partizan ne igra iz ljubavi, pare nisu bitne? Kako Vucic i promena vlasti kriva ako para nije bilo ni pre jer se igralo iz ljubavi? Neko oce da mi kaze da su ovaj i prethodne ekipe iste snage samo ovi imaju manje ljubavi? Nista ne kapiram samo vidim kontradikciju para, ljubavi i magije. Izgleda da ona stara i dalje vazi "ne zivi se od ljubavi". Dobro je da ce neko progledati.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Noke problem u Džikiću, ali jeste problem u politici kluba, ova sezona je morala biti data mladim igračima koji su bili šampioni mlađih kategorija... Nije problem taktika i motivacija... vreme je da se odustane od američkih košarkaša, jer jednostavno mi nemamo više novaca da dovedemo kvalitet u Partizan... Džikiću bih zamerio nedostatak hrabrosti da šansu i potpuno poverenje da Andriću, Marinkoviću pa i Jovanoviću... Pot je morao dobiti više prostora... vreme je da Peković ode , koji je i postavljen tu da bi se oterali određeni ljudi iz Partizana... Divac bi možda napravio od Partizana nešto što je Miško učinio sa Megom... pitanje je da li bi došao pošto su prvi put bili iskorišćeni i odbačeni u istom. . videćemo, šta će biti...

Владимир

pre 6 godina

За Ђорђа и остале који се питају зашто да игра Партизан финале када ће већ изгубити од Звезде? Зато што Партизан финансира држава. Ако нема резултата због чега толике финансије? Нека онда буду финансијски на нивоу ФМП-а који их је избацио и тада прича "Чему финале када ћемо изгубити" може да пије воду. Ако и дођу до борбе за трофеј. Исто важи и за Звезду. Мада они тренутно имају добрих резултата. Партизан са супротне стране не.

Sasha

pre 6 godina

Odličan trener i menadžer. Inteligentan vrlo. Malo mu samo ponekad padne iq. Voleo bih da ga vidim u Crvenoj Zvezdi u narednoj, hm, sezoni.

Madafaka

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.
(mr.M, 10. jun 2017 02:13)

Kakav novac, kakvi igraci?
Partizanovi treneri su alhemicari i madjionicari, to njima ne treba.
Godinama se za partizan igralo iz ljubavi, a igraci pravljeni.
O cemu ti ti pricas?

Милош-Бн

pre 6 godina

Морамо да се одрекнемо балканског менталитета. Ми имамо један клуб и кад нам иде и кад не иде ми имамо само њега. Нећемо почети навијати за други ако Партизану не иде. Нема ништа лоше у томе да имамо пар лоших сезона док год знамо где желимо да будемо. Само мора да се тренира и ради на томе да створимо наше играче. Да сам у БГД ја бих ишао на сваку утакмицу, то је принцип и подршка.

Sergio

pre 6 godina

I ne treba. Džile je vrhunski trener. Izvukao je iz ekipe apsolutni maksimum. Ostavke treba da podnesu mnogi drugi, koji nisu sposobni da vode klub. Prošlo je dve godine "stabilizacije i sanacije", ne igrajte se više i napravite neki tim, ovo je smešno!

Staviturimetni

pre 6 godina

Nećete skoro naći rešenje.Imate prosečne igrače,a iz mlađih selekcija slabo uvodite igrače u prvi tim.Iskreno rečeno i nemate šta da angažujete iz mlađih selekcija.Glišić je bio odličan.Već pet godina niste doveli igrača iz FMP-a i tu je problem.Čović vam je tu slavinu zatvorio ,a vi znate zašto.Mislite o tome.

Axaxt

pre 6 godina

Sada cekamo tekst o tome kako je alhemicar od ekipe koja je dobila silnu Stelmet Zjelenu Goru(ako se tako bese zove klub) doveo tim u situaciju da je izgubio polufinale od razvojnog tima Crvene Zvezde.

brude pera

pre 6 godina

Samo pljujte pljuvači setite se početka sezone dok nije Džile došao, molili smo boga da sa ovim timom ostanemo u ABA ligi, a sada i ovo što je uradio nije vam dosta, treba da vas bude sram

Staviturimetni

pre 6 godina

Ostavku treba da podnese svaki trener čiji je autoritet poljuljan.Njegov autoritet je očigledno poljuljan jer trpi ispade i vruće glave Veličkovića i Birčevića.Oni stalno negoduju,provociraju,svađaju se...to unosi nervozu u ekipu.Trener sa autoritetom take stvari ne toleriše i take šalje u svlačionicu.

CZ

pre 6 godina

Džilou alhemičaru...ostani što duže. Nisi ti ništa kriv...dobio si ZVEZDU dva puta ove sezone,razvijaš mlade igrače. Malo li je.....A sledeća sezona je tvoja.

Jaran

pre 6 godina

Citam negde, prozivaju ga "navijaci" da je najgori trener u istoriji... Ovo je najgori TIM u istoriji, da li smo ranije mogli da imamo ovoliko kretena na parketu?! Shvatite, NIKO ne zeli da dodje kod nas, a nama ni Popovic, Ker i Stivens zajedno ne bi mogli da pomognu... Puna podrska, svako bi pobegao na pola tvog mandata!

Djordje

pre 6 godina

Nisam bas siguran da je ovo prvi put da ne igra partizan finale mozda od osamostaljenja Srbije, mislim da nas je isto FMP jednom izbacio kad smo dosli umorni sa F4 evrolige, a sto se tice ovog poraza koja je svrha da igramo finale sa zvezdom kad nemamo sanse

Boris

pre 6 godina

Nije on los trener ali ima gadnu naviku da mu je svaki igrac kriv pre njega. Za Duleta je doktor jer njegova ekipa nije ni petina kvaliteta bilo koje koju je Dule trenirao.

D

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Mlade igrace? Hahaha, Novica 32 godien, Hecer 33, Majstorovic i Bircevic 27, Ratkovica 32, Robinson 33, Gordon 30...

Igorblokovi

pre 6 godina

Ne brukaj se, nego se gubi, hvala na svemu, povedi i kockara Todorića sa sobom.Čitavu sezonu se igra na silu, nigde tecnosti u napadu, odbrana ne postoji, svaka ekipa nam je davala 80 poena.

Ivan

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.
([Razbijac], 9. jun 2017 23:55)

Partizan je bio evropski sampion, ali to tada nije bila evroliga, kao sto ni zvezda nije osvojila ligu sampiona, ali je bila evropski sampion u najjacem takmicenju u evropi tada.

mr.M

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.

Sole

pre 6 godina

Dizali ste ga u nebesa kada je pobedio Zvezdu dvaput , a sada ga prozivate zbog te dve pobede , kako ih je ostvario u nebitnim mečevima.

bobo mk

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?
Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.
(Milan, 09. jun 2017 23:55)

Novici-ubici je bilo bitno.

UltraS

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Koje mlade? Hahahaha Ti decko ni malo nisi realan. Ko ima veci budzet? Oni koji nisu plate isplatili sest meseci ili vi sa tri drzavna sponzora i plate ne kasne ni minut?

Borky

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu? 


Druze ti nisi gledao utakmicu.Naravno da su radili presing al nije Dzikic kriv sto ovi nemaju blage veze pa samo trce ko muve bez glave.

Farmakomafijas

pre 6 godina

Ono sto brine je sto ne postoje mladi igraci oko kojih bi se gradio tim i sto ne postoji kostur ekipe koji se moze preneti u sledecu sezonu da bi se imao kakav takav kontinuitet u radu. Dok se to sve ne organizuje nemamo cemu da se nadamo. Po nacinu rada ponasamo se kao Zvezda pre nekoliko godina, a oni kao mi...

Creative mind

pre 6 godina

Dzile opusti se i uzivaj.Nisi ti kriv sto je klub srozan do dna i sto treniras ono sto imas.Svi mi znamo da nemamo dovoljan kvalitet,pre svega na klupi i da jednostavno nemamo tim koji moze olako da izadje i pobedi bilo koga.Bice bolje,samo je bitno imati volje za radom.Ploca u Srbiji se promeni preko noci.

r i n g i s p i l

pre 6 godina

Za pocetak,dobronameran savet,odreknite se "usluga" Ilija,Milija,Tegeltija i pocnite napokon fer i posteno,bez otimanja ,siledzistva,pljackanja, da igrate pa makar bili i 5 ,6 pa i prvi ali fer i posteno.
Bice to dobro za sve na ovim prostorima,a ponajvise za partizan i ljude koji vole taj klub ,kosarku ,reprezentaciju...

sklek

pre 6 godina

Ti ne planiras ali drugi planiraju! Nema leba od tebe a ni rih igraca iz kojih si izvukao ama bas nista. Kad jedan raspali Velickovic kolo vodi nema tu leba!!!

Milan

pre 6 godina

(Ivan, 9. jun 2017 23:58) # Link komentara


Potpuno tacno.Ali opet Dzile jeste odgovoran i za ovo ako je odgovoran za dobre stvari onda sto ne bi i za lose?

east side

pre 6 godina

Nece birati sredstva dok nas potpuno ne uniste..Nisi ti Dzile kriv, radio si koliko si mogo, zna se ko stoji iza ovoga jos od 2012...
Ne daj se Partizane moj...

.....da jedna mala grupa ljudi nije htela da odustane!

GM

pre 6 godina

Ni ne treba.

Samo trazite uz NIS, MTS i Aerodrom, da je neophodno da vam se prikljuci jos recimo Zelezara i Air Sebia.

Iz godine u godinu ste sve bolji i raste vam broj drzavnih sponzora.

Dok Zvezda, evidentno, sve gora i gora i kako stvari stoje izgubice i ovog jedinog drzavnog sponzora.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Sta kaze baka, Dzile? Je l' ti ona pravila koncept za polufinale?

I koja muzika ide sutra na treningu? Mislim, ima sutra trening, je l'da?

Nego, majstore, hvala sto ste dosli...dodjite opet, vi ste svuda rado vidjen gost.

Simpatizer crno belih

pre 6 godina

Vreme je da Čanak dobije priliku da bude prvi trener jer on je umeo da motiviše ekipu a najbolje se videlo u kupu Nišu ove godine. Džile koliko god poštujem ne mogu da kažem da je uspeo nešto osim da je sveo Partizan njegovu igru upotpunosti na nivo Krke nekadašnje koju je vodio.

crni_redstar

pre 6 godina

ali komentari grobara posle zadnjeg derbija, pa busanje novice, pa sva ona euforija...a fmp ih pusrao u nevaznim utakmicama i rutinski ih oprasio u polufinalu

Furkan Radimir

pre 6 godina

Nikad mi ovaj lik nije bio simpatican.Bahat,sarkastican na konf.za medije...Jos mi kroz glavu prolaze Vujoseviceve reci... Cak i ovaj imidz sa repicem i bradom..ne znam.. Partizan treba da dovede nekog mladog trnera kao ovaj lik iz FMPa,pa sa klincima u stvaranje nove istorije

Aлександар

pre 6 godina

Срам те било! Преваро од тренера! Јеси гледао ФМП? Да нећемо да причамо опет о парама, спонзорима, дуговањима, тровању и судијама? Треба да одеш у пакету са Тодорићем и Пековићем. Послушај тајм-аут ФМП-а па погледај своје. Играш неку случајну кошарку. Нигде крштене акције, асистенције, pick & roll igre, back door протрчавања, ништа уиграно а доводе се играчи ко Звезда у фудбалу. Ко је следећи Робинсон у Партиану? Е ако бринеш да ли ћемо без тебе успети да таквог селектујемо и доведемо онда у реду. И ти шатро неки шмекер? Шмекер је мангуп са образом, а твој је изгледа ђон.

cobi

pre 6 godina

pa nije lud da podnese ostavku, pa šta bi radio? prodavao đevreke i leblebije na cvetkovoj pijaci. ovako još par hiljada evra mjesečno dok se ne ugasi ova državna institucija

Igor PFC

pre 6 godina

Ja i dalje tvrdim da je on odlican trener, ali ekipa je suvise mlada i izmoreni su ovolikim brojem teskih utakmica u sezoni!

I ono najbitnije, sa ovakvim sudjenjem i GSW bi izgubili, a ne Partizan. Zvezdine sudije su majstorski odradile posao i sklonili im nocnu moru sa puta!

A sada uzmite titulu ako vas nije sramota!

Реални Гробар

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!

Milan

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?

Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Sta bre neces ? Gubi se iz kluba covece, sramotis nas eeej... Prvi put u istoriji nismo usli u finale covece !?!? Ni manje ni vise nas je izbacio FMP alooo FMP, pa vise kosta Velickovic nego citava postava FMP-a ??? Sta je oces da te slusamo kako pricas viceve i posalice jos godinu dana ? A rezultata nidje ... Godinu dana bre ti nisi uigrao tim, nego sve nesto mrtvo, na silu, koliko li smo samo utakmica ove sezone dobili na jednu loptu ??? Guubi se ! ! !

[Razbijac]

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.

Ivan

pre 6 godina

I ne treba da podnese ostavku! Evo ja sam veliki zvezdaš i odgovorno tvrdim da je Džile odličan trener i da ne snosi nimalo krivice za večerašnji debakl Partizana! Od loše ekipe je ove sezone uspeo da stvori kakvbe takve rezultate, od rostera koji je imao na raspolaganju izvukao je više nego očekivano! Alal vera Džile bravo!

Milan

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?

Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.

Ivan

pre 6 godina

I ne treba da podnese ostavku! Evo ja sam veliki zvezdaš i odgovorno tvrdim da je Džile odličan trener i da ne snosi nimalo krivice za večerašnji debakl Partizana! Od loše ekipe je ove sezone uspeo da stvori kakvbe takve rezultate, od rostera koji je imao na raspolaganju izvukao je više nego očekivano! Alal vera Džile bravo!

Vazda Pobro

pre 6 godina

Sta bre neces ? Gubi se iz kluba covece, sramotis nas eeej... Prvi put u istoriji nismo usli u finale covece !?!? Ni manje ni vise nas je izbacio FMP alooo FMP, pa vise kosta Velickovic nego citava postava FMP-a ??? Sta je oces da te slusamo kako pricas viceve i posalice jos godinu dana ? A rezultata nidje ... Godinu dana bre ti nisi uigrao tim, nego sve nesto mrtvo, na silu, koliko li smo samo utakmica ove sezone dobili na jednu loptu ??? Guubi se ! ! !

Реални Гробар

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!

[Razbijac]

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.

r i n g i s p i l

pre 6 godina

Za pocetak,dobronameran savet,odreknite se "usluga" Ilija,Milija,Tegeltija i pocnite napokon fer i posteno,bez otimanja ,siledzistva,pljackanja, da igrate pa makar bili i 5 ,6 pa i prvi ali fer i posteno.
Bice to dobro za sve na ovim prostorima,a ponajvise za partizan i ljude koji vole taj klub ,kosarku ,reprezentaciju...

crni_redstar

pre 6 godina

ali komentari grobara posle zadnjeg derbija, pa busanje novice, pa sva ona euforija...a fmp ih pusrao u nevaznim utakmicama i rutinski ih oprasio u polufinalu

GM

pre 6 godina

Ni ne treba.

Samo trazite uz NIS, MTS i Aerodrom, da je neophodno da vam se prikljuci jos recimo Zelezara i Air Sebia.

Iz godine u godinu ste sve bolji i raste vam broj drzavnih sponzora.

Dok Zvezda, evidentno, sve gora i gora i kako stvari stoje izgubice i ovog jedinog drzavnog sponzora.

D

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Mlade igrace? Hahaha, Novica 32 godien, Hecer 33, Majstorovic i Bircevic 27, Ratkovica 32, Robinson 33, Gordon 30...

Aлександар

pre 6 godina

Срам те било! Преваро од тренера! Јеси гледао ФМП? Да нећемо да причамо опет о парама, спонзорима, дуговањима, тровању и судијама? Треба да одеш у пакету са Тодорићем и Пековићем. Послушај тајм-аут ФМП-а па погледај своје. Играш неку случајну кошарку. Нигде крштене акције, асистенције, pick & roll igre, back door протрчавања, ништа уиграно а доводе се играчи ко Звезда у фудбалу. Ко је следећи Робинсон у Партиану? Е ако бринеш да ли ћемо без тебе успети да таквог селектујемо и доведемо онда у реду. И ти шатро неки шмекер? Шмекер је мангуп са образом, а твој је изгледа ђон.

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Sta kaze baka, Dzile? Je l' ti ona pravila koncept za polufinale?

I koja muzika ide sutra na treningu? Mislim, ima sutra trening, je l'da?

Nego, majstore, hvala sto ste dosli...dodjite opet, vi ste svuda rado vidjen gost.

Simpatizer crno belih

pre 6 godina

Vreme je da Čanak dobije priliku da bude prvi trener jer on je umeo da motiviše ekipu a najbolje se videlo u kupu Nišu ove godine. Džile koliko god poštujem ne mogu da kažem da je uspeo nešto osim da je sveo Partizan njegovu igru upotpunosti na nivo Krke nekadašnje koju je vodio.

Sole

pre 6 godina

Dizali ste ga u nebesa kada je pobedio Zvezdu dvaput , a sada ga prozivate zbog te dve pobede , kako ih je ostvario u nebitnim mečevima.

Igorblokovi

pre 6 godina

Ne brukaj se, nego se gubi, hvala na svemu, povedi i kockara Todorića sa sobom.Čitavu sezonu se igra na silu, nigde tecnosti u napadu, odbrana ne postoji, svaka ekipa nam je davala 80 poena.

Ivan

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.
([Razbijac], 9. jun 2017 23:55)

Partizan je bio evropski sampion, ali to tada nije bila evroliga, kao sto ni zvezda nije osvojila ligu sampiona, ali je bila evropski sampion u najjacem takmicenju u evropi tada.

cobi

pre 6 godina

pa nije lud da podnese ostavku, pa šta bi radio? prodavao đevreke i leblebije na cvetkovoj pijaci. ovako još par hiljada evra mjesečno dok se ne ugasi ova državna institucija

Farmakomafijas

pre 6 godina

Ono sto brine je sto ne postoje mladi igraci oko kojih bi se gradio tim i sto ne postoji kostur ekipe koji se moze preneti u sledecu sezonu da bi se imao kakav takav kontinuitet u radu. Dok se to sve ne organizuje nemamo cemu da se nadamo. Po nacinu rada ponasamo se kao Zvezda pre nekoliko godina, a oni kao mi...

sklek

pre 6 godina

Ti ne planiras ali drugi planiraju! Nema leba od tebe a ni rih igraca iz kojih si izvukao ama bas nista. Kad jedan raspali Velickovic kolo vodi nema tu leba!!!

Madafaka

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.
(mr.M, 10. jun 2017 02:13)

Kakav novac, kakvi igraci?
Partizanovi treneri su alhemicari i madjionicari, to njima ne treba.
Godinama se za partizan igralo iz ljubavi, a igraci pravljeni.
O cemu ti ti pricas?

Furkan Radimir

pre 6 godina

Nikad mi ovaj lik nije bio simpatican.Bahat,sarkastican na konf.za medije...Jos mi kroz glavu prolaze Vujoseviceve reci... Cak i ovaj imidz sa repicem i bradom..ne znam.. Partizan treba da dovede nekog mladog trnera kao ovaj lik iz FMPa,pa sa klincima u stvaranje nove istorije

bobo mk

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?
Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.
(Milan, 09. jun 2017 23:55)

Novici-ubici je bilo bitno.

Borky

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu? 


Druze ti nisi gledao utakmicu.Naravno da su radili presing al nije Dzikic kriv sto ovi nemaju blage veze pa samo trce ko muve bez glave.

Milan

pre 6 godina

(Ivan, 9. jun 2017 23:58) # Link komentara


Potpuno tacno.Ali opet Dzile jeste odgovoran i za ovo ako je odgovoran za dobre stvari onda sto ne bi i za lose?

UltraS

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Koje mlade? Hahahaha Ti decko ni malo nisi realan. Ko ima veci budzet? Oni koji nisu plate isplatili sest meseci ili vi sa tri drzavna sponzora i plate ne kasne ni minut?

Staviturimetni

pre 6 godina

Nećete skoro naći rešenje.Imate prosečne igrače,a iz mlađih selekcija slabo uvodite igrače u prvi tim.Iskreno rečeno i nemate šta da angažujete iz mlađih selekcija.Glišić je bio odličan.Već pet godina niste doveli igrača iz FMP-a i tu je problem.Čović vam je tu slavinu zatvorio ,a vi znate zašto.Mislite o tome.

nemanja

pre 6 godina

Cek malo, Grobari mi uopste nisu jasni. Nek mi neko objasni zar se za Partizan ne igra iz ljubavi, pare nisu bitne? Kako Vucic i promena vlasti kriva ako para nije bilo ni pre jer se igralo iz ljubavi? Neko oce da mi kaze da su ovaj i prethodne ekipe iste snage samo ovi imaju manje ljubavi? Nista ne kapiram samo vidim kontradikciju para, ljubavi i magije. Izgleda da ona stara i dalje vazi "ne zivi se od ljubavi". Dobro je da ce neko progledati.

Staviturimetni

pre 6 godina

Ostavku treba da podnese svaki trener čiji je autoritet poljuljan.Njegov autoritet je očigledno poljuljan jer trpi ispade i vruće glave Veličkovića i Birčevića.Oni stalno negoduju,provociraju,svađaju se...to unosi nervozu u ekipu.Trener sa autoritetom take stvari ne toleriše i take šalje u svlačionicu.

Axaxt

pre 6 godina

Sada cekamo tekst o tome kako je alhemicar od ekipe koja je dobila silnu Stelmet Zjelenu Goru(ako se tako bese zove klub) doveo tim u situaciju da je izgubio polufinale od razvojnog tima Crvene Zvezde.

Creative mind

pre 6 godina

Dzile opusti se i uzivaj.Nisi ti kriv sto je klub srozan do dna i sto treniras ono sto imas.Svi mi znamo da nemamo dovoljan kvalitet,pre svega na klupi i da jednostavno nemamo tim koji moze olako da izadje i pobedi bilo koga.Bice bolje,samo je bitno imati volje za radom.Ploca u Srbiji se promeni preko noci.

Analiza

pre 6 godina

Trener treba da napravi nekog igraca ili sistem ili da ima prepoznatljiv pecat.Ja ne vidim da je Dzile nesto napravio od igraca Par,cak nije iskoristio ni dobre periode igre Pota,Vanje Vrabca,Lukivica,cak i Ratkovice,kada su vukli ekipu,povremeno.Ne znam ni jednu uigranu akciju Par.Nije mi jasno kako ne nauci Lukivica da scepa loptu,ili Koprivicu da ne pravi glupe faulove,ili da objasni Majstorevicu gde se nalazi u vremenu i prostoru.Par je u vise utakmica potrosio srecu kosevima u zadnjim sekundama.A Dzile je najgore vodio najvazniji mec,tj zadnju utakmicu u ABA ,na gostovanju u Slo,kada smo mogli do drugog mesta i mozda da izbacimo Ced na misice.Taj aut u kome ne postoji broj akcije koja se igra,tajm aut na engleskom?Milojevic je od Marjanovica napravio igraca,sta li bi tek od Lukovica,pa cakvi od Majstorovica?Dzile ne zna da koristi plejeve,skoro kao da zabranjuje prodor istog kroz reket.Najvise zameram sto nije bilo energije,u redu je ako ne znas ili ne mozes,ali nemoj da se predas kao baba.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Noke problem u Džikiću, ali jeste problem u politici kluba, ova sezona je morala biti data mladim igračima koji su bili šampioni mlađih kategorija... Nije problem taktika i motivacija... vreme je da se odustane od američkih košarkaša, jer jednostavno mi nemamo više novaca da dovedemo kvalitet u Partizan... Džikiću bih zamerio nedostatak hrabrosti da šansu i potpuno poverenje da Andriću, Marinkoviću pa i Jovanoviću... Pot je morao dobiti više prostora... vreme je da Peković ode , koji je i postavljen tu da bi se oterali određeni ljudi iz Partizana... Divac bi možda napravio od Partizana nešto što je Miško učinio sa Megom... pitanje je da li bi došao pošto su prvi put bili iskorišćeni i odbačeni u istom. . videćemo, šta će biti...

CZ

pre 6 godina

Džilou alhemičaru...ostani što duže. Nisi ti ništa kriv...dobio si ZVEZDU dva puta ove sezone,razvijaš mlade igrače. Malo li je.....A sledeća sezona je tvoja.

Jaran

pre 6 godina

Citam negde, prozivaju ga "navijaci" da je najgori trener u istoriji... Ovo je najgori TIM u istoriji, da li smo ranije mogli da imamo ovoliko kretena na parketu?! Shvatite, NIKO ne zeli da dodje kod nas, a nama ni Popovic, Ker i Stivens zajedno ne bi mogli da pomognu... Puna podrska, svako bi pobegao na pola tvog mandata!

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Razmisli o tome.Uprava napoljee!!
 (Uros Djurdjevic Prejaki, 10. jun 2017 11:46)

E moj Patrice... Tako si terao i Ilijeva, a sad ti najbolji na svetu, vizionar.

Милош-Бн

pre 6 godina

Морамо да се одрекнемо балканског менталитета. Ми имамо један клуб и кад нам иде и кад не иде ми имамо само њега. Нећемо почети навијати за други ако Партизану не иде. Нема ништа лоше у томе да имамо пар лоших сезона док год знамо где желимо да будемо. Само мора да се тренира и ради на томе да створимо наше играче. Да сам у БГД ја бих ишао на сваку утакмицу, то је принцип и подршка.

east side

pre 6 godina

Nece birati sredstva dok nas potpuno ne uniste..Nisi ti Dzile kriv, radio si koliko si mogo, zna se ko stoji iza ovoga jos od 2012...
Ne daj se Partizane moj...

.....da jedna mala grupa ljudi nije htela da odustane!

Sergio

pre 6 godina

I ne treba. Džile je vrhunski trener. Izvukao je iz ekipe apsolutni maksimum. Ostavke treba da podnesu mnogi drugi, koji nisu sposobni da vode klub. Prošlo je dve godine "stabilizacije i sanacije", ne igrajte se više i napravite neki tim, ovo je smešno!

Boris

pre 6 godina

Nije on los trener ali ima gadnu naviku da mu je svaki igrac kriv pre njega. Za Duleta je doktor jer njegova ekipa nije ni petina kvaliteta bilo koje koju je Dule trenirao.

mr.M

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.

brude pera

pre 6 godina

Samo pljujte pljuvači setite se početka sezone dok nije Džile došao, molili smo boga da sa ovim timom ostanemo u ABA ligi, a sada i ovo što je uradio nije vam dosta, treba da vas bude sram

Владимир

pre 6 godina

За Ђорђа и остале који се питају зашто да игра Партизан финале када ће већ изгубити од Звезде? Зато што Партизан финансира држава. Ако нема резултата због чега толике финансије? Нека онда буду финансијски на нивоу ФМП-а који их је избацио и тада прича "Чему финале када ћемо изгубити" може да пије воду. Ако и дођу до борбе за трофеј. Исто важи и за Звезду. Мада они тренутно имају добрих резултата. Партизан са супротне стране не.

bojan

pre 6 godina

Прво треба да се покупе људи који су отерали или пустили да оду Цветковић и Петар Аранитовић.Било је још отпуштања бољих играча од доведених.Који паметњаковићи су то с Џикићем извели.За десети део пара буџета за играче могао је Партизан да пробере млађе домаће играче из клубова КЛС,пошто својих млађих категорија нема.А колико је Џикић лош тренер најбоље показује поређење игре кад је дошао са игром кроз утакмице и сада у полуфиналу.Никаквог напретка није било.Филозофија гурај,штипај,грли обема рукама,лакат у стомак или у бубреге,секира над играчем у рекету,обавезно кретање играча који прави блок,глума фаула (флопинг) уз хаотичан избор шутева не доноси резултат.Чак ни уз помоћ Белошевића,Војиновића,Јовчића и компаније.

Igor PFC

pre 6 godina

Ja i dalje tvrdim da je on odlican trener, ali ekipa je suvise mlada i izmoreni su ovolikim brojem teskih utakmica u sezoni!

I ono najbitnije, sa ovakvim sudjenjem i GSW bi izgubili, a ne Partizan. Zvezdine sudije su majstorski odradile posao i sklonili im nocnu moru sa puta!

A sada uzmite titulu ako vas nije sramota!

Djordje

pre 6 godina

Nisam bas siguran da je ovo prvi put da ne igra partizan finale mozda od osamostaljenja Srbije, mislim da nas je isto FMP jednom izbacio kad smo dosli umorni sa F4 evrolige, a sto se tice ovog poraza koja je svrha da igramo finale sa zvezdom kad nemamo sanse

Sasha

pre 6 godina

Odličan trener i menadžer. Inteligentan vrlo. Malo mu samo ponekad padne iq. Voleo bih da ga vidim u Crvenoj Zvezdi u narednoj, hm, sezoni.

[Razbijac]

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Sta bre neces ? Gubi se iz kluba covece, sramotis nas eeej... Prvi put u istoriji nismo usli u finale covece !?!? Ni manje ni vise nas je izbacio FMP alooo FMP, pa vise kosta Velickovic nego citava postava FMP-a ??? Sta je oces da te slusamo kako pricas viceve i posalice jos godinu dana ? A rezultata nidje ... Godinu dana bre ti nisi uigrao tim, nego sve nesto mrtvo, na silu, koliko li smo samo utakmica ove sezone dobili na jednu loptu ??? Guubi se ! ! !

Igor PFC

pre 6 godina

Ja i dalje tvrdim da je on odlican trener, ali ekipa je suvise mlada i izmoreni su ovolikim brojem teskih utakmica u sezoni!

I ono najbitnije, sa ovakvim sudjenjem i GSW bi izgubili, a ne Partizan. Zvezdine sudije su majstorski odradile posao i sklonili im nocnu moru sa puta!

A sada uzmite titulu ako vas nije sramota!

Ivan

pre 6 godina

I ne treba da podnese ostavku! Evo ja sam veliki zvezdaš i odgovorno tvrdim da je Džile odličan trener i da ne snosi nimalo krivice za večerašnji debakl Partizana! Od loše ekipe je ove sezone uspeo da stvori kakvbe takve rezultate, od rostera koji je imao na raspolaganju izvukao je više nego očekivano! Alal vera Džile bravo!

Реални Гробар

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!

Creative mind

pre 6 godina

Dzile opusti se i uzivaj.Nisi ti kriv sto je klub srozan do dna i sto treniras ono sto imas.Svi mi znamo da nemamo dovoljan kvalitet,pre svega na klupi i da jednostavno nemamo tim koji moze olako da izadje i pobedi bilo koga.Bice bolje,samo je bitno imati volje za radom.Ploca u Srbiji se promeni preko noci.

Milan

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?

Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.

mr.M

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.

east side

pre 6 godina

Nece birati sredstva dok nas potpuno ne uniste..Nisi ti Dzile kriv, radio si koliko si mogo, zna se ko stoji iza ovoga jos od 2012...
Ne daj se Partizane moj...

.....da jedna mala grupa ljudi nije htela da odustane!

Sasha

pre 6 godina

Odličan trener i menadžer. Inteligentan vrlo. Malo mu samo ponekad padne iq. Voleo bih da ga vidim u Crvenoj Zvezdi u narednoj, hm, sezoni.

r i n g i s p i l

pre 6 godina

Za pocetak,dobronameran savet,odreknite se "usluga" Ilija,Milija,Tegeltija i pocnite napokon fer i posteno,bez otimanja ,siledzistva,pljackanja, da igrate pa makar bili i 5 ,6 pa i prvi ali fer i posteno.
Bice to dobro za sve na ovim prostorima,a ponajvise za partizan i ljude koji vole taj klub ,kosarku ,reprezentaciju...

GM

pre 6 godina

Ni ne treba.

Samo trazite uz NIS, MTS i Aerodrom, da je neophodno da vam se prikljuci jos recimo Zelezara i Air Sebia.

Iz godine u godinu ste sve bolji i raste vam broj drzavnih sponzora.

Dok Zvezda, evidentno, sve gora i gora i kako stvari stoje izgubice i ovog jedinog drzavnog sponzora.

Милош-Бн

pre 6 godina

Морамо да се одрекнемо балканског менталитета. Ми имамо један клуб и кад нам иде и кад не иде ми имамо само њега. Нећемо почети навијати за други ако Партизану не иде. Нема ништа лоше у томе да имамо пар лоших сезона док год знамо где желимо да будемо. Само мора да се тренира и ради на томе да створимо наше играче. Да сам у БГД ја бих ишао на сваку утакмицу, то је принцип и подршка.

Владимир

pre 6 godina

За Ђорђа и остале који се питају зашто да игра Партизан финале када ће већ изгубити од Звезде? Зато што Партизан финансира држава. Ако нема резултата због чега толике финансије? Нека онда буду финансијски на нивоу ФМП-а који их је избацио и тада прича "Чему финале када ћемо изгубити" може да пије воду. Ако и дођу до борбе за трофеј. Исто важи и за Звезду. Мада они тренутно имају добрих резултата. Партизан са супротне стране не.

D

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Mlade igrace? Hahaha, Novica 32 godien, Hecer 33, Majstorovic i Bircevic 27, Ratkovica 32, Robinson 33, Gordon 30...

Simpatizer crno belih

pre 6 godina

Vreme je da Čanak dobije priliku da bude prvi trener jer on je umeo da motiviše ekipu a najbolje se videlo u kupu Nišu ove godine. Džile koliko god poštujem ne mogu da kažem da je uspeo nešto osim da je sveo Partizan njegovu igru upotpunosti na nivo Krke nekadašnje koju je vodio.

Madafaka

pre 6 godina

Gledam komentare i ne verujem...Sitne duse Partizanove,e moj Partizane na sta si spao ko navija za tebe...Dzikic je faca i Dzikic je trener koji je sa Ratkovicon naglasavam Ratkovicom pobedio Crvenu Zvezdu sa odlicnim igracima.Dzikic je faca. Dzikicu samo treva novac i treba igraci. Verujem da niko od njih nije prilio platu. Klubska kosarka nam se raspada a mi cvetamo sa invidualnim kosarkasima. Nikad jaci nismo bili.
(mr.M, 10. jun 2017 02:13)

Kakav novac, kakvi igraci?
Partizanovi treneri su alhemicari i madjionicari, to njima ne treba.
Godinama se za partizan igralo iz ljubavi, a igraci pravljeni.
O cemu ti ti pricas?

Aлександар

pre 6 godina

Срам те било! Преваро од тренера! Јеси гледао ФМП? Да нећемо да причамо опет о парама, спонзорима, дуговањима, тровању и судијама? Треба да одеш у пакету са Тодорићем и Пековићем. Послушај тајм-аут ФМП-а па погледај своје. Играш неку случајну кошарку. Нигде крштене акције, асистенције, pick & roll igre, back door протрчавања, ништа уиграно а доводе се играчи ко Звезда у фудбалу. Ко је следећи Робинсон у Партиану? Е ако бринеш да ли ћемо без тебе успети да таквог селектујемо и доведемо онда у реду. И ти шатро неки шмекер? Шмекер је мангуп са образом, а твој је изгледа ђон.

Ivan

pre 6 godina

Kriza nije vecna. Partizan je institucija. Partizan je osvajac Evrolige. U nedavnoj istoriji igrao je i na fajnal foru. Partizan je rekorder po broju osvojenihvtrofeja u Aba ligi, domacoj ligi i Kupu.
([Razbijac], 9. jun 2017 23:55)

Partizan je bio evropski sampion, ali to tada nije bila evroliga, kao sto ni zvezda nije osvojila ligu sampiona, ali je bila evropski sampion u najjacem takmicenju u evropi tada.

brude pera

pre 6 godina

Samo pljujte pljuvači setite se početka sezone dok nije Džile došao, molili smo boga da sa ovim timom ostanemo u ABA ligi, a sada i ovo što je uradio nije vam dosta, treba da vas bude sram

Sergio

pre 6 godina

I ne treba. Džile je vrhunski trener. Izvukao je iz ekipe apsolutni maksimum. Ostavke treba da podnesu mnogi drugi, koji nisu sposobni da vode klub. Prošlo je dve godine "stabilizacije i sanacije", ne igrajte se više i napravite neki tim, ovo je smešno!

Antidervis - vase je proslo

pre 6 godina

Sta kaze baka, Dzile? Je l' ti ona pravila koncept za polufinale?

I koja muzika ide sutra na treningu? Mislim, ima sutra trening, je l'da?

Nego, majstore, hvala sto ste dosli...dodjite opet, vi ste svuda rado vidjen gost.

Borky

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu? 


Druze ti nisi gledao utakmicu.Naravno da su radili presing al nije Dzikic kriv sto ovi nemaju blage veze pa samo trce ko muve bez glave.

UltraS

pre 6 godina

Џиле, не дај се, имали су већи буџет а ти си разигравао младе играче!!! Ми ти верујемо!!!! Следеће сезоне ћемо разбијати!
(Реални Гробар, 09. jun 2017 23:51)

Koje mlade? Hahahaha Ti decko ni malo nisi realan. Ko ima veci budzet? Oni koji nisu plate isplatili sest meseci ili vi sa tri drzavna sponzora i plate ne kasne ni minut?

Igorblokovi

pre 6 godina

Ne brukaj se, nego se gubi, hvala na svemu, povedi i kockara Todorića sa sobom.Čitavu sezonu se igra na silu, nigde tecnosti u napadu, odbrana ne postoji, svaka ekipa nam je davala 80 poena.

Furkan Radimir

pre 6 godina

Nikad mi ovaj lik nije bio simpatican.Bahat,sarkastican na konf.za medije...Jos mi kroz glavu prolaze Vujoseviceve reci... Cak i ovaj imidz sa repicem i bradom..ne znam.. Partizan treba da dovede nekog mladog trnera kao ovaj lik iz FMPa,pa sa klincima u stvaranje nove istorije

crni_redstar

pre 6 godina

ali komentari grobara posle zadnjeg derbija, pa busanje novice, pa sva ona euforija...a fmp ih pusrao u nevaznim utakmicama i rutinski ih oprasio u polufinalu

Sole

pre 6 godina

Dizali ste ga u nebesa kada je pobedio Zvezdu dvaput , a sada ga prozivate zbog te dve pobede , kako ih je ostvario u nebitnim mečevima.

bojan

pre 6 godina

Прво треба да се покупе људи који су отерали или пустили да оду Цветковић и Петар Аранитовић.Било је још отпуштања бољих играча од доведених.Који паметњаковићи су то с Џикићем извели.За десети део пара буџета за играче могао је Партизан да пробере млађе домаће играче из клубова КЛС,пошто својих млађих категорија нема.А колико је Џикић лош тренер најбоље показује поређење игре кад је дошао са игром кроз утакмице и сада у полуфиналу.Никаквог напретка није било.Филозофија гурај,штипај,грли обема рукама,лакат у стомак или у бубреге,секира над играчем у рекету,обавезно кретање играча који прави блок,глума фаула (флопинг) уз хаотичан избор шутева не доноси резултат.Чак ни уз помоћ Белошевића,Војиновића,Јовчића и компаније.

cobi

pre 6 godina

pa nije lud da podnese ostavku, pa šta bi radio? prodavao đevreke i leblebije na cvetkovoj pijaci. ovako još par hiljada evra mjesečno dok se ne ugasi ova državna institucija

Boris

pre 6 godina

Nije on los trener ali ima gadnu naviku da mu je svaki igrac kriv pre njega. Za Duleta je doktor jer njegova ekipa nije ni petina kvaliteta bilo koje koju je Dule trenirao.

sklek

pre 6 godina

Ti ne planiras ali drugi planiraju! Nema leba od tebe a ni rih igraca iz kojih si izvukao ama bas nista. Kad jedan raspali Velickovic kolo vodi nema tu leba!!!

Staviturimetni

pre 6 godina

Nećete skoro naći rešenje.Imate prosečne igrače,a iz mlađih selekcija slabo uvodite igrače u prvi tim.Iskreno rečeno i nemate šta da angažujete iz mlađih selekcija.Glišić je bio odličan.Već pet godina niste doveli igrača iz FMP-a i tu je problem.Čović vam je tu slavinu zatvorio ,a vi znate zašto.Mislite o tome.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Noke problem u Džikiću, ali jeste problem u politici kluba, ova sezona je morala biti data mladim igračima koji su bili šampioni mlađih kategorija... Nije problem taktika i motivacija... vreme je da se odustane od američkih košarkaša, jer jednostavno mi nemamo više novaca da dovedemo kvalitet u Partizan... Džikiću bih zamerio nedostatak hrabrosti da šansu i potpuno poverenje da Andriću, Marinkoviću pa i Jovanoviću... Pot je morao dobiti više prostora... vreme je da Peković ode , koji je i postavljen tu da bi se oterali određeni ljudi iz Partizana... Divac bi možda napravio od Partizana nešto što je Miško učinio sa Megom... pitanje je da li bi došao pošto su prvi put bili iskorišćeni i odbačeni u istom. . videćemo, šta će biti...

Milan

pre 6 godina

(Ivan, 9. jun 2017 23:58) # Link komentara


Potpuno tacno.Ali opet Dzile jeste odgovoran i za ovo ako je odgovoran za dobre stvari onda sto ne bi i za lose?

bobo mk

pre 6 godina

Majstore kako spremas ekipu za najvaznije meceve?Majstore zasto ne iskoristis cinjenicu da FMP-u igra bez pleja zato sto imaju 4 licne pa ne vrsis pritisak na prenosu?
Ma majstore bitno je da si ti dobio Zvezdu 2 puta ove sezone kad nije bilo bitno.
(Milan, 09. jun 2017 23:55)

Novici-ubici je bilo bitno.

Jaran

pre 6 godina

Citam negde, prozivaju ga "navijaci" da je najgori trener u istoriji... Ovo je najgori TIM u istoriji, da li smo ranije mogli da imamo ovoliko kretena na parketu?! Shvatite, NIKO ne zeli da dodje kod nas, a nama ni Popovic, Ker i Stivens zajedno ne bi mogli da pomognu... Puna podrska, svako bi pobegao na pola tvog mandata!

Analiza

pre 6 godina

Trener treba da napravi nekog igraca ili sistem ili da ima prepoznatljiv pecat.Ja ne vidim da je Dzile nesto napravio od igraca Par,cak nije iskoristio ni dobre periode igre Pota,Vanje Vrabca,Lukivica,cak i Ratkovice,kada su vukli ekipu,povremeno.Ne znam ni jednu uigranu akciju Par.Nije mi jasno kako ne nauci Lukivica da scepa loptu,ili Koprivicu da ne pravi glupe faulove,ili da objasni Majstorevicu gde se nalazi u vremenu i prostoru.Par je u vise utakmica potrosio srecu kosevima u zadnjim sekundama.A Dzile je najgore vodio najvazniji mec,tj zadnju utakmicu u ABA ,na gostovanju u Slo,kada smo mogli do drugog mesta i mozda da izbacimo Ced na misice.Taj aut u kome ne postoji broj akcije koja se igra,tajm aut na engleskom?Milojevic je od Marjanovica napravio igraca,sta li bi tek od Lukovica,pa cakvi od Majstorovica?Dzile ne zna da koristi plejeve,skoro kao da zabranjuje prodor istog kroz reket.Najvise zameram sto nije bilo energije,u redu je ako ne znas ili ne mozes,ali nemoj da se predas kao baba.

Farmakomafijas

pre 6 godina

Ono sto brine je sto ne postoje mladi igraci oko kojih bi se gradio tim i sto ne postoji kostur ekipe koji se moze preneti u sledecu sezonu da bi se imao kakav takav kontinuitet u radu. Dok se to sve ne organizuje nemamo cemu da se nadamo. Po nacinu rada ponasamo se kao Zvezda pre nekoliko godina, a oni kao mi...

Djordje

pre 6 godina

Nisam bas siguran da je ovo prvi put da ne igra partizan finale mozda od osamostaljenja Srbije, mislim da nas je isto FMP jednom izbacio kad smo dosli umorni sa F4 evrolige, a sto se tice ovog poraza koja je svrha da igramo finale sa zvezdom kad nemamo sanse

Staviturimetni

pre 6 godina

Ostavku treba da podnese svaki trener čiji je autoritet poljuljan.Njegov autoritet je očigledno poljuljan jer trpi ispade i vruće glave Veličkovića i Birčevića.Oni stalno negoduju,provociraju,svađaju se...to unosi nervozu u ekipu.Trener sa autoritetom take stvari ne toleriše i take šalje u svlačionicu.

Axaxt

pre 6 godina

Sada cekamo tekst o tome kako je alhemicar od ekipe koja je dobila silnu Stelmet Zjelenu Goru(ako se tako bese zove klub) doveo tim u situaciju da je izgubio polufinale od razvojnog tima Crvene Zvezde.

nemanja

pre 6 godina

Cek malo, Grobari mi uopste nisu jasni. Nek mi neko objasni zar se za Partizan ne igra iz ljubavi, pare nisu bitne? Kako Vucic i promena vlasti kriva ako para nije bilo ni pre jer se igralo iz ljubavi? Neko oce da mi kaze da su ovaj i prethodne ekipe iste snage samo ovi imaju manje ljubavi? Nista ne kapiram samo vidim kontradikciju para, ljubavi i magije. Izgleda da ona stara i dalje vazi "ne zivi se od ljubavi". Dobro je da ce neko progledati.

CZ

pre 6 godina

Džilou alhemičaru...ostani što duže. Nisi ti ništa kriv...dobio si ZVEZDU dva puta ove sezone,razvijaš mlade igrače. Malo li je.....A sledeća sezona je tvoja.

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Razmisli o tome.Uprava napoljee!!
 (Uros Djurdjevic Prejaki, 10. jun 2017 11:46)

E moj Patrice... Tako si terao i Ilijeva, a sad ti najbolji na svetu, vizionar.