Ponedeljak, 22.05.2017.

11:03

Zvezda: Čestitamo titulu Fudbalskom savezu Srbije

Crvena zvezda ponovo je izašla u javnost sa saopštenjem, gde kritikuju predsednika FSS, ponavljaju da im je titula oteta, a potom i čestitaju FSS na trofeju.

Izvor: PT

Zvezda: Èestitamo titulu Fudbalskom savezu Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

351 Komentari

Sortiraj po:

wer

pre 6 godina

ono kad si losiji u svemu, pa i u kradji i namestanju :)

cestitamo i mi vama na cirkusu koji nas beskonacno zabavlja, samo tako nastavite...

polo

pre 6 godina

Mogla je Zvezda malo bolje da igra, ali nije
Mogla je Zvezda da ne izgubi u derbiju, ali nije
Mogla je Zvezda da pobedi Vozdovac, ali nije

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Molim nase navijace da se ne prepucavaju ovde sa partizanima, nema smisla, i oni i mi znamo da su i jedna i druga uprava leglo lopovluka i korupcije, i tako ce biti i dalje, sve dok se klubovi ne privatizuju. Kao sto je neko pre mene rekao, i partizanska uprava je "ratovala" saopstenjima dok su bili drugi, dakle isti su kao i ova nasa sramotna uprava koja ne moze da cestita protivniku na kraju sezone koju je imala na tacni - samo je trebalo remizirati sa grobljem ili dobiti raspali Vozdovac, ali se ispostavilo da smo mi u jos vecem raspadanju. Ali nikako da se skroz raspadnemo. Moje je predvidjanje - ko se prvi od nasih velikih klubova pre raspadne, pre ce vaskrsnuti kao privatni klub i krenuti uzlaznom putanjom. Jedva cekam taj dan. Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli.

Dule

pre 6 godina

U vasim komentarima ima previse ostrascenosti...koristite zdrav razum ! Svi smo mi izmanipulisani u ovoj igri ! To se oni izmedju sebe ujedaju , a mi prolivamo suze i kidamo zivce i lomimo glave jedni drugima ! Zavadi pa vladaj a onda sjase Kurta uzjase Murta

Vuk

pre 6 godina

Zasto niko ne kazni zvezdu za ova sramna saopstenja? Zato sto je ovo prica samo za one placenike sa severa! Samo se oni pecaju na terzicevu zvaku! Oni su imali zastavi na kojoj je pisalo mi smo sampioni!!!! Haha pa sta je to ima li vece bruke i sramote???

SnsBot

pre 6 godina

nesposobnoj upravi su svi drugi krivi osim nje. valjalo bi sad da popiju neku suspenziju/drakonsku kaznu zbog kleveta, jer nemaju nikakve dokaze. partizan je ove sezone bio bolji, sto je i dokazao u medjusobnim susretima. ne moze se ovako klevetati fss! imas dokaz? u policiju sa njim! kratko-jasno. kakva smo drzava, bre, radi ko sta hoce! ne verujem da bi bilo nesto drugacije i od strane uprave partizana da je zvezda osvojila prvenstvo. nikad se oni nece upristojiti.

Tornado Centropolis

pre 6 godina

Pratim fudbal intenzivno poslednjih 30 godina i ne sećam se nijedne titule koju je Partizan osvojio, a da se iz Ljutice Bogdana nisu bunili. Nijednom da se sportski čestita, uvek su sopstvene greške i nemoć pravdali nekim vanfudbalskim stvarima. Tradicija je tu da se ruši, ali ova nikako da se prekine.

Ivan

pre 6 godina

Al nisu umeli da daju golove iz auta,nisu umeli da imm se svira sto penala,i nisu umeli da pisu saopstenja svaki dan...A cestitke verovatno cuvate za subotu,pa da nam o jednom trosku cestitate duplu krunu.

Iha

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 22. maj 2017 15:55) # Link komentara

Dok pre utakmice sa Vozdovcem tvoj Partizan je bas radio ovo! Ali razlika je sto kod nas ima onih koji se stide ovog. Dok kod vas nema in jednog da osudi to ponasanje. Svi ste stajali iza uprave koju ste cak i terali. Sad glumite neko gospodu koja niste. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Aлександар

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!

ode rem tike vu

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!
(Aлександар, 22. maj 2017 20:05)

O cemu ti pricas? 3:0 za Zvezdu lagano u subotu.

peca

pre 6 godina

činjenica
Pa vi nikog ne možete da pobedite bez igrača više. To sam zaboravio. Pa zašto je kapiten Vojvodine dobio crveni. Da li mi možete objasniti. Pa Vi ste našli da pričate o suđenju na derbijima. Dali ste gol iz gol auta koji samo slep ne bi video. U tri derbija tri puta sutnuli na gol. I sudija koji je bio pored gol aut linije po zasluzi dobio da sudi derbi kao glavni sudija i naravno oštetio drastično Vojvodinu. Po kvalitetu Zvezda je negde treća četvrta u Srbiji. I kako možete onda uzeti titulu. I sudije pomagale Partizanu tako što mu isključili trenera i kaznili sa dve utakmice bez navijača... Ali džabe kada smo dva koplja ispred vas. Koliki vam je koeficijent u Evropi. Pa i Vojvodina je ispred vas.

Kosovar

pre 6 godina

Jedno pitanje!? Generalno smo glup narod, ali da li neko stvarno deli misljenje sa ovim likovima koji vode Zvezdu... Ovo je takvo ponizenje za inteligenciju, za zdrav razum, za Zvezdu, ovo je tuga, cemer, jad...

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Mile@@
Bobek ,Matekalo Rajki Mitic Vladimir, Beara, Cajkovski,Stankovic,Zebec,BoraKostic...su igrali zajedno u reprezentaciji SFRJ barem 10 g .postovali se grlili ljubili stvarali istoriju SFRJ.
Znaci legende Zvezde su igrali sa igracima iz NDH.Samo cinjenice ,a ti mi odgovori.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mene je kao zvezdasa stvarno blam ovih izjava, saopstenja... Pa nije nam FSS niti bilo ko kriv za poraze u derbijima i poraz od Vozdovca. Sami sebe smo ukopali.

Slobo

pre 6 godina

Ovaj gospodin sa slike,dal se zapitao sta bi moglo da se desi kad bi bila priznata titula Srbije iz 1946 kad je vec postojalo prvenstvo Jugoslavije,moglibi se zapitati da nece kojim slucajem izgubiti titule iz Jugoslovenskog sampionata a titule Srbije biti pripisane:Zemunu,Spartaku,Kabel NS,Rad,Radnicki KG,Novi Pazar,Pristina,Trepca,Rabotnicki i drugi jel oni su u periodu Jugoslovenskog sampionata osvajali sampionat Srbije i tako se kvalifikovali u 2 saveznu ligu Istok(Jugoslovenska Lig)...

cinjenica

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peca, 22. maj 2017 16:32)

Derbi.Gol postignut rukom i nedosudjeni drugi zuti za Djurdjevica zbog udarca Friponga.Vi grobari imate fobiju penala. samo vam to u Glavi. Vasih 9 je verovatno sve regularno.Za vas je svaki gol Zvezde iz ofsajda, Sudije dizu ofsajd za Zvezdine protivnike. Vi ste sve regularno dobili na suvi kvalitet. Nije bilo pomoci sudija

peca

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.

Nenad

pre 6 godina

Ovo samo dokazuje koliko ste mizeran klub postali ,vi,crvena zvezda....Niko vama nije kriv do vas samih,malih ljudi,preko igraca do rukovodstva,a da se ne vracamo unazad I ne pominjemo pomoc sudija,Kako onog kod aut linije,tako I glavnog,I to smo odcutali I dostojansveno istrpeli I nastavili da igramo najbolji fudbal u zemlji,mi,veliki Partizan

Mika Šumadinac

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Kao i cinjenica da je vas Krcun osnovao i da vam je ime dao

Marina

pre 6 godina

Nije FSS kriv. Terza i Božović su sve zabrljali. Dok nama igraju Muče, Fibel, Milijaš, Luković, Kahriman i slični, njima su dovoljni Leonardo, Everton i Đurđević da nas otresu. Partizan nas je oduvao u sva 3 derbija. Nadam se da nas u finalu kupa neće ponovo poniziti. Barem da izvučemo častan poraz.

nik

pre 6 godina

Stidim se kao partizanovac što nam je Vučelić klupski predsednik,ali me čudi da se Zvezdaši slabo oglašavaju po pitanju njihovog Terzića,čast izuzecima.Loše stanje u Partizanu biće zamazano titulom i rasprodajom igračkog kadra,funkcioneri,političari i kriminalci pokupiće kajmak,s tim da Partizan ima šta da proda.Neka se Zvezdaši zapitaju šta će se desiti kada dođu na naplatu ugovori 30-ak igrača koji su prodefilovali kroz klub u vreme Terzićeve vladavine,a od prodaje velika 0.Sve u svemu,mislim da je metla potrebna i jednima i drugima,u Zvezdi malo veća!

Svedocanstvo

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države. (K, 22. maj 2017 15:03)

I ona Vesiceva saopstenja su u istoj arhivi. Pa Viteza od lamburginija.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Zaboravio da pomene tople i hladne kuglice na zrebanju za finale kupa. Hahahahahahahahahah..... Pregazicemo vas kao plitak potok u finalu, pa nastavite sa saopstenjima.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Da nije namešteno , partizan 4. u najboljem slučaju. Ali idila sa FSS se nastavlja...
(Doktor, 22. maj 2017 14:52)

Da nije kako jeste klub iz podbanjickog kolektora bi bio u beton ligi.Ili u najboljem slucaju na poziciju izmedju 7 i 10 mesta.No dok je gusala,papaka i Aleka bice i komsinice iz kolektora.

antiDebil

pre 6 godina

Mile

Daj neki link kojim ces potvrditi tvoje cinjenice ??? Ako mi ostavis inserte iz fima koji je snimao bivsi direktor marketinga fk uplakana zvezda onda ces time automatski ponistiti svoje reci. Moraces vise da se potrudis, tako da, daj sve od sebe, ako smes naravno....

Rade

pre 6 godina

Au sta radi Terzic, spustice Zvezdu na najnizi moguci nivo, ovo je katastrofa! Mislim da nema pravog navijaca Zvezde koji ovakvog lika moze podrzavati, samo ponizava svoj klub!

pedja

pre 6 godina

Saopstenja iznova i iznova, a poente nema nigde, tacnije jedino tako pokušavaju sebe i svoje neznanje da opravdaju. Juce je lepo sve imalo crno na belo na Mondu. Koliko su oni "oštećeni", koliko im je "oteto" bodova, koliko je to penala bilo za njih, a onda i sve to u poređenju sa Partizanom je smehoteka jer Partizan je sve to imao min duplo manje. Isto tako ovo sa trenerima je smešno kad se zna da je Vojvodina pred meč sa njima promenila trenera. Dokle, dokle vise ovo smaranje sa praznim pricama i glupim saopštenjima?!

Mirko

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih koji baš i ne vole fudbal, ali obožavam košarku. Fudbal mi je spor i razvodnjen i stvarno su retke utakmice koje mi se dopadnu. Pogledam povremeno ali se teško nateram da gledam to mučenje 90+ minuta.
Na stranu ovoga što se dešava u našem fudbalu, i kao rezultat su savršena nekonkurentnost našeg fudbala u evropi i šire. Iskoče pojedinačno neki fudbaleri, ali i to samo povremeno ali ne i u kontinuitetu, što se sve ukupno uklapa u ovu našu tmurnu i žalosnu realnost kako sportsku tako i sveopštu.
Nekako sam zbog svega toga gotovo ravnodušan što Zvezda nije osvojila šampionat. Jesu bili prvi celo prvenstvo i praktično ga osvojili, ali taj pleyoff su oni sami tražili svojevremeno. Drugo umor i loše igre poslednjih mesec i nešto dana su nam prosto došle glave.
Partizan je igrao daleko bolje i to je svima jasno.
Isto kao što je jasno da je sve ovo gore izrečeno - bukvalno i doslovno tačno.
Ali eto kažem - nemam neku gorčinu i žal za titulom, prosto sve je toliko nekvalitetno i loše, toliko prljavštine i svega da - prosto ne znam čemu uopšte i igrati i truditi se i osvajati bilo šta kad je sve ovo veoma odvratno - ali ne samo meni, već se vidi i u evropi i u svetu gde smo i šta smo - skoro pa ništa. Jedina svetla tačka su bili naši mladi reprezentativci šampioni, i to je jedina nada da nekad nešto može da bude bolje.

Ovako, prolazim pored fudbala ko pored turskog groblja. (Slučajno ili ne - groblje i jeste..)

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Ako je moguce da se prenese do celnika Zvezde.... Drage Delije, Zvezdasi, ovakvim komentarima samo negativno uticete na nas, na navijace, koji zelimo samo da nasa Zvezda igra ofanzivno i napadacki i da se gine za klub. Otarasite se ovolikih crnaca, imajte veru u omladinski pogon. Pustite prepucavanja vec pokusajte da smanjite dug i lepom igrom vratite ljubitelje kluba na stadion. Ne trazimo mnogo. Rezultati moraju da dodju! Sportski pozdrav..

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jeste Mile tako je..... Osnovala nas 32 zagorska, igrali reprezentativci NDH za nas, sta mi tu mozemo. Nismo bili te srece da se zovemo kokarda kao vi, da nas osnuju na Ravnoj Gori kao vas, da samo srbi igraju za nas kao sto je slucaj sa vama, da najveci monarhisti poput Penezica, Kapicica, i Bugarcica budu deo naseg kluba.

ex Clan Uprave OFK Beograda

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??
(Ketty pahuljica, 22. maj 2017 14:56

Decko,doksu u OFK beogradu bili terzic i pokojni Srdan Andrejevic OFK Beograd bio u vrhu srpskog fudbala. Klub koji godinama daje najvise mladih reprezetativaca.U Litvaniji i na Novom Zelandu cetiri.Klub su unistili drugi.Stadion je u vlasnistvu grada Beograda. Pokusavalo se da se prenese na OFK Beograd. Terzic je jos devedesetih bio prvi pik Dragana Dzajica.Koja je to Interpolova poternica kada je covek stalno u Srbiji.karijera i nije bila tako losa

nenad

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno

K

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države.

Nenad Pirocanac

pre 6 godina

Ko ce vas razumeti,pa cekajte zar niste hteli da sklonite Karadzica makar I silom pa vi ste istog Kokezu predlagali za predsednika a sad on radi protiv vas,dali moze I dragi bog da vas razume sta uopste zelite...

Strahopetulus

pre 6 godina

Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Колега, свака част на искрености и реалном сагледавању жалосне ситуације у домаћем фудбалу. Ми јесмо освојили титулу, лупили рецку, али...
Могу свима да поручим- дао бог да је више оваквих људи, правих навијача као господин из Звезде! Да се врате витештво и част на терен...!

cinjenica

pre 6 godina

Od blizu 200 komentara od pocetka sam izbrojao 10 pravih Zvezdasa.Ostatak partizanovci i lazni zvezdasi.Onoliko koliko ih je bilo na svakoj utakmici u prvenstvu. Dovoljno da se oglasi Covic ili neko iz FK Crvena Zvezda krene najezda ljubitelja crno belih

Deki Stankovic

pre 6 godina

Kao navijacu,Zvezde,mnogo mi tesko pada kad vidim,ko vodi nas klub.Covek ,koji je rekao da dovodi skupe strance,kako bi napravio uspeh u Evropi i tako vratio,i zaradio novac,u toj istoj Evropi,vec dve godine dozivljava debakl,od Kairata,Sasuola,itd.Na sve to,ove godine nam Partizan,drzi lekcije,a na kraju i Vozdovac,a on trazi krivce u svima osim u sebi.Jedini izlaz iz ove situacije je odlazak,Terzica,dolazak na njegovo mesto,npr Stankovica,Jugovica,ili zasto ne Belodedica koji ima iskustva u Rumuniji.Hitno davanje sanse mladim talentima,koje imamo,zahvaljivanje skupim,strancima,i po cenu da se ne osvoji titula u naredne 2-3 godine,sve uciniti da se talenti zadrze,formirati od njih tim,koji bi za 3 godine uz par dobrih ali dobrih stranaca ,mogao uci u ligu sampiona.Sve ostalo je zamajavanje i bacanje prasine u oci,nama navijacima.

boki

pre 6 godina

Lopovi u nasem fudbalu na sve strane sta od toga ocekivati osim da se prepusti i zvezdi i partizanu da se sami finansiraju i nek zive od prodaja ulaznica i reklama.

doom

pre 6 godina

па ово је сјајно, ови гуслари су непроцењиви као и екипа која им даје за право. чиста 10. за психоделију и комплекс више вредности.

PV

pre 6 godina

Džaba pišeš saopštenja i izmišljaš nebuloze, uskoro ideš na raport kod Vučića da objasniš kako si izgubio titulu, a sve ti bilo završeno.

dr feelgood

pre 6 godina

a do pre samo mesec dana je bilo - "otimaj", "kradi", "tako smo u mogucnosti", "sve uraditi da fkp ne bude sampion"...
uzivam neopisivo i u tituli i u ovom besramnom kukanju i plakanju umisljenih besprizornika sa kompleksom vise vrednosti...

kike

pre 6 godina

ja zaista ne znam zasto mediji uopste objavljuju ove gluposti,U principu, samo se mjenjaju autori pisma.Nekad je to zvezda, a nekad partizan u zavisnosti ko nije zadovoljan stanjem na tabeli.Za ova saopstenja treba poceti uzimati bodove, jer unose zlu krv u i onako zatrovan fudbal i motivise huligane da prave probleme....vrlo moguce na utakmicama reprezentacije.

Marko

pre 6 godina

U "filmu" koji je "producirala" CZ, putem dvojice svojih novinara, a zloupotrebili su i glas Gagijev da čita napisano, bek zagrebačkog Dinama Tomislav Crnković, u poodmaklim godinama pominje 32. zagorsku i osnivanje Partizana, a kad je Partizan osnovan Crnković je imao 16 godina, jer je rođen 1929, meni se čini da je u filmu, u kome Toma glumi svedoka osnovanja Partizana, iz vremena kad je imao 15-16 gopdina, bio podnapit, videlo se, a nije tajna da se filmske uloge naplaćuju, kako kad, ponekad i "putem" nekoliko čokanja.

Ketty pahuljica

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??

Samo da se zna

pre 6 godina

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!
(qq, 22. maj 2017 12:41)

Pilot projekat LS osnovan u sezoni 91/92 kada su igrane dve grupei kada je Zvezda u Sofiji u grupi izgubila od Sampdorije. U grupi bio Anderleht i PAO. Sto se tice penala za vas ni jedan nije bio regularan.Jer imate fobiju od dosudjenih penala za Zvezdu. Vasi svi bili regularni.Protivnicima Zvezde se svirali ofsajdi a Zvezda davala golove iz ofsajda, Dok je bila prva protivnici se sklanjali, namestaljka, premijerova liga. Jugoslavija je u Montevidieu izgubila od Urugvaja tako sto je policajac vratio loptu iz gol auta. Sudija Feliks Brih u Nemackoj prosle sezone priznao gol koji je udario u spoljni deo mreze i kroz pocepanu mrezu usao ugol.Maradona u finalu SP dao gol rukom kao i Djurdevic u derbiju.Isti sudija sudio Radnik Partizan kada je iskljucio dva igraca

aleksandar

pre 6 godina

Zvezdi je u ovoj sezoni svirano toliko penala, da su morali da promene izvodjaca. Da ja ostao Lukovic da ih izvodi do kraja, bio bi im najbolji strelac u sezoni... :-)

Transfer blama

pre 6 godina

E ali najbolje je ovo trazenje da se Zvezdi prizna titula iz 46.god.!!
To do sad nijedno rukovodstvo Zvezde svih ovih decenija nije trazilo..a znate zasto?
Zato sto te godine uopste nije organizovano nacionalno prvenstvo! Igrali su neki timovi u bivsim republikama i kao bilo je nekih timova koji su bili na teritoriji Srbije koji su igrali izmedju sebe..cak je i vojska imala vise nekih svojih ekipa..i Zvezda je kao bila pobednik na teritoriji Srbije i Terzic sad trazi da se to njima prizna?!
Mozete vi da zamislite taj amaterizam i ovaj trazi da se Zvezdi sad dodeli titula?! E sta rade, samo da ih Partizan ne prestigne po broju titula..

zex

pre 6 godina

(Dalibor, 22. maj 2017 13:42)
Alo majstore, kakve veze ima pobeda u derbiju?Barselona je dobila real pa je opet druga. jel Real bolji ili Barsa?Leonardo je morao biti iskljucen na poslednjem derbiju i to je cinjenica.Neznam ja gde ste vi dominirali jer u drugom poluvremenu niste se videli.Posle vaseg drugog gola Zvezda je pala a nikakvu dominaciju nisam video.

UM CARUJE

pre 6 godina

Terzic ovim samo nastavlja tradiciju Vesica i Lukica, ne shvatajuci da time otklanja svaku sumnju sa Partizanovih titula, koje jesu bile ciste kao suza.Cestitke Djurovskom na gospodstvu.Uzgred, svi na Banjicu u 8 sati da pozdravimo vaterpoliste.

Nemanja

pre 6 godina

Kako vas nije sramota! Nemate igrace za klasu ispod Djurdjevica, Leonarda, Evertona, Milenkovica itd. Medjutim, niste svi isti u Zvezdi, ima i postenih ljudi koji se razumeju u fudbal. Taav je recimo aktuelni trener koji je gospodski cestiao titulu. Njemu svaka cast a vi ostali bi trebalo da se stodite sto sopstveni neuspeh (ocigledno manji kvalitet tima u odnosu na Partizanov) pokusavate da opravdate tako sramnim optuzbama.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Los trol buraz, ako si strastveni navijac Zvezde onda SMO izgubili titulu a ne SU.

Analiza

pre 6 godina

Uopste nemam nameru ni da kritikujem ni da hvalim saopstenja koja stizu iz Zvezde.Ima istine ali i gluposti. Mogu da kritikujem Zvezdu sto je nagomilala igrace.Doveli Pavkova za koga su platili 300 hiljada evra a nije odigrao i dva minuta. Poletanovica, Vujakliju.Sto nisu nasli adekvatne zamene za Kataija, Ibanjeza, Grujica...Sto u poslednje dve godine nisu skockali odbranu,sto su setali Adzica, Ristica,Plavsica i jos gomilu dece iz zvezdinog pogona koji su Zvezdina buducnost.Treba ostaviti Kangu, Boakjea i mozda Le Teleka.Ostalima se zahvaliti. Ali da ima zakulisanih radnji ima.Pitanje zivota i smrti je biti prvak.Politicari treba da opravdaju svoje bitisanje u klubu. Sta ce Partizan u Evropi da uradi bez Leonarda? Covek odlazi. Sta ce da uradi posle nase lige gde se pobednici unapred znaju gde nema ni takmicenja ni fudbala. Nema veze ko je prvak. Pokazali smo se u proteklim godinama.Niko do treceg kola.Zasto niko nece u privatizaciju? Treba se odupreti navijackoj mafiji.Kome treba da mu je glava u torbi. Sve dok se ne presece u opticaju ce biti interesi, zakulisane radnje a sve na stetu fudbala. Gledalaca na stadionima ni za telefonsku govornicu

Nemanja

pre 6 godina

А висте целе године били први,а у три дербија једва један гол и ви сте очекивали титулу,речи су сувишне

Slobodan

pre 6 godina

Samo vi i dalje verujte njemu a ne svojim ocima,to sto vam je dosudjeno milion nepostojecih faulova kornera auta,to sto su sve ekipe osim Partizana protiv vas izlazile sa drugom postavom,to sto sudije su bile primorane da cesto preuzimaju inicijativu i same resavaju utakmice,to sto vasi treneri i igraci i vas klub kazne odradjuju u zimskom vremenskom periodu kada se neigraju utakmice,to sto na svim vodecim funkcijama u svim fudbalskim organizacijama sede zvezdini ljudi pa tako neke kaznjavaju za mesec dana a neke posle telefonskih sednica u roku od 24h ko u kolumbiji,sta vi hocete ajde recite sta hocete jer kad vas neko pobedi malo je izgleda...mozda da igrate neku ligu gde niko nesme loptu da sutne na vas gol,da se drugima ne sude prekrsaji da drugi najbolje i ne izlaze na teren...

Mladen

pre 6 godina

Zaista je sramota za Crvenu Zvezdu sto ovo sebi radi!!!
Stidite se navijaci koga u rukovodstvu imate.
Znate se busati u grudi,ali da Vas ovakvi "ljudi" predstavljaju stvarno je sramota i vredjanje inteligencije savremenog danasnjeg pa i prosjecnog fudbalskog gledaoca i navijaca.Dokle bre vise...

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne brukaj nas više Terziću i ne prodavaj maglu, nego odlazi što pre i sa sobom povedi na desetine bezvrednih pojačanja koje ste doveli u poslednje vreme a ničemu ne služe, samo ste prezadužili klub.U klub odmah da uđe policija i da obavesti javnost koliko ste zadužili klub sa dugovanjima koja tek dospevaju za tvoja pojačanja.

mirko

pre 6 godina

Tačno tako. Treba izneti istinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda,

Ozbiljno misliš da Terzić i ovaj anonimus, za koga ni navijači Zvezde ne znaju da je neko bitan u klubu, imaju kredibilitet i moralnu snagu da određuju šta je istina, a šta nije.
Šta misliš da možda za njih nije istina što im je u interesu i što treba da opravda najveći neuspeh u istoriji srpskog fudbala, izgubiš od Voždovca, koji je bez pet igrača i onda optužiš druge da su ti ukrali titulu.
Razlog da se braniš se uvek može naći, ali ovaj je najbedniji.

milan

pre 6 godina

ja nesto nerazumem ovog coveka iz zvezde prvo igrali smo derbi i sta bi Partizan kupijo sudije a drugo izgubili ste protiv vozdovca da Opet vas razumem Partizan kriv sudije itd Partizan je zasluzeno osvojio titulu i taka

đura

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu do kraja srednje škole (2006) a od tada sam prestao sa tim stvarima, valjda mi više to nije zanimljivo a i imam bitnijih stvari u životu, elem, kao prvo, dali su Partizanu neregularan gol a kao drugo izgubili su od tog istog Partizana. Šta onda čestitaju FSS-u?

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Samo mi nije jasno zasto Zvezdu vodi neko ko je sahranio ofk,koji je bio "rasadnik" talentovanih fudbalera...sta ocekujete Zvezdasi??! Ako mislite da ce bilo sta dobro doneti Zvezdi...svaki komentar je suvisan

ovo vec znate, ali...

pre 6 godina

@Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

FK Partizan su osnovala dva narodna heroja NOB-a a tadasnja generala, Peko Dapcevic i Svetozar "Tempo" Vukmanovic u Beogradu. Dok je vas osnovao covek koji je licno ubio Drazu Mihajlovica, Krcun Penezic i stadion vam se nalazi na jednom od najvecih neobolezenih mesta streljanja i stradanja a kosti streljanih ljudi leze ispod tog podbanjickog kolektora i dan danas. Sad vi mozete da ponavljate tu demagogiju vasu danima i nocima, godinama i decenijama ako ce tako manje da vas boli...donekle vas i razumem, nemoc je to. A i to jeste ustvari nastavak idelogije vaseg stvoritelja Krcuna, on je priznavao samo i jedino svoju istinu dok je ubijao verne i postene Srbe. Eto...procitaj koju knjigu, informisi se malo. KUP JE NAS! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

I tako

pre 6 godina

Ništa ljudi iz Zvezde nisu pogrešili sa ovim saopštenjem. Partizan je ponovo postao igračka menadžera i čelnih ljudi FSS, ponovo im se nameštaju titule, i diže cena igračima, a da njihov klub neće dinara videti od toga. U poslednjih 10 godina imali su transfere u vrednosti blizu 80 miliona evra, igrali Ligu Šampiona i Ligu Evrope nekoliko puta i pored svega toga napravili minus u klubu od 15-20 miliona evra. Jasno je ko profitira od Partizanovih titula i prodaje njihovih igrača. To vidi svako ko svojim očima gleda šta se ovde dogadja, ali ne i oni koji su juče napunili JNA i time uveličali osvajanje onakve titule. A posle kad dug dodje na naplatu, biće opet Vučiću šećeru.

despot

pre 6 godina

Vecinu ovog saopstenja necu ni da komentarisem, jer komentar ni ne zasluzuje. Ali odakle im ideja da traze titulu iz 1946.? Te godine su se igrali turniri ciji su pobednici isli na zavrsni turnir za prvaka Jugoslavije. Srbija je na tom turniru imala dva predstavnika. Zvezdu i Spartak iz Subotice koji je isao kao pobednik vojvodjanskog turnira. Znaci u najboljem slucaju za tu titulu mogu da se bore Spartak i Zvezda, a ne da se ona tek tako dodeli Zvezdi. Smesni su. Znaju da ih Partizan verovatno prestize sledece sezone pa ih panika hvata.

Beeble

pre 6 godina

Pa u jednos su u pravu. Prvenstvo je neregularno. Neregularno je iz razloga što se Zvezdi sviraju nepostojeći penali, što su im većina utakmica dogovorene, što im na megdan izlaze druge postave, a kada to nije moguće sude im sudije koje se javno deklarišu kao zvezdaši, slikaju se njihovim obeležjima itd. Partizan je osvojio titulu samo iz razloga što je mnogo kvalitetniji. Dobio je dva derbija, a pokraden je u onom u kom je Zvezda izvukla bod. Kokeza naravno nije Partizanov, već njihov kadar, a Terzić i kompanija pokušavaju da se izvuku jer su uspeli da izgube nameštenu titulu.
Pravi zvezdaši pod hitno da se dozovu pameti i najure tu ekipu iz kluba. Neka pogledaju gde je i kako završila OFK-a, čija je Terzić legenda. Sve je počelo od sramne utakmice u kojoj su vodili 2:0 na poluvremenu protiv Zvezde, a izgubili posle upada u svlačionicu...

Slavenski

pre 6 godina

Pa da li je moguće!? Aman ljudi, u ime svih normalnih, koji stvarno vole ovaj sport, prestanite više da se brukate. Neverovatno koliko možete nisko da padnete (mislim na upravu) i da sramotite sve normalne navijače Zvezde... Da se razumemo, navijam za Partizan, nisam licemeran i provokator, iskreno ovo mislim i iskreno mi je neprijatno... Većina mojih prijatelja su navijači Zvezde.... i mogu da zamislim kako se osećaju sada... Mada je dosta njih već prilično razočarano svim ovim što se izdešavalo unazad, nekoliko meseci....

petar

pre 6 godina

ovakvo saopstenje ne vredja nas, vec vas zvezdase.meni ,koji pratim fudbal vec pola veka i pamtim velicinu Zvezde,prosto je sramota od svih ljudi u obe uprave,ali ovi vasi su katastrofa.

Marko

pre 6 godina

I jedni i drugi su prljavi do bola i takodje i jedni i drugi su u pravu da se namestalo, ali sto se vi ljudi smarate i nervirate oko toga?! Ko normalan moze da se raduje bilo kakvoj tituli u Srbistanu u fudbalu, vrv je slicno i u drugim sportovima, ali necu da gresim dusu :)

Sramota za nekada veliki klub

pre 6 godina

Nadam se da ce biti kaznjeni za izrecene nebuloze, jedno deset bodova minusa, pa onda novcano, pa bez publike... cisto da ih bude sramota za sve svoje lopovluke i kradje cele godine.

wroom1975

pre 6 godina

U normalnim zemljama bi ih za ovo kaznili oduzimanjem bodova na startu prvenstva. Pa kad pocnu sa -15 da vidis kako bi cutali i kako bi sve bilo regularno.

parni valjak

pre 6 godina

.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga...
(Lucifer, 22. maj 2017 12:41) #
gol posle gol-auta, crveni za Frimponga kao zadnjeg igrača pre prvog gola, "samo" 18 penala ove sezone za Zvezdu umesto uobičajenih 24-25, beznačajnih 9 crvenih kartona za protivnike umesto 15-16 kako bog zapoveda, izmišljeni gol rukom Djurdjevića u derbiju...
Ja mislim da su te "sitnice" odlučile

PS od 2006 Zvezda uvek zarši na 1. mestu po broju dosuđenih penala. I ove sezone ta viteška tradicija je nastavljena. Red je i da vi u nečemu budete šampioni - čestitiamo

kris

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.

danguba

pre 6 godina

Kako je ovo jadno, da jadnije ne moze. Sve rade da mi ogade srpski fudbal, i Zvezda i Partizan i FSS...
U ovakvo obesmisljenom takmicenju, gdje ima 14 posmatraca i 2 kojima je sve podredjeno, trofeji nista ne znace.
Dajte vec jednom, ukinite profesionalni fudbal. Neka se jednom godisnje okupe na nekoj livadi igraci Zvezde i Partizana, odigraju jednu utakmicu i ko bude bolji, eto mu titula. Navijaci da se poslije pobiju i svi sretni...

Oprosti im ...

pre 6 godina

Pravi zvezdaši znaju kako je izgubljena titula i ko je šampion. Ovi drugi, što brukaju veliki klub, neka razmisle malo, pitaju pametnije ili pročitaju pravila za koja su pre dve godine glasali u nadi da će doakati Partizanu. Ostali, gde se nađoše i ovi sedokosi, njima je oprošteno jer ne znaju šta rade.

Lomunac

pre 6 godina

"Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)"

Cinjenice? Evo ja prvi kazem da nisi cist a ako jesi izvoli DOKAZI kada je Generalstab JNA bio stacioniran u Zagrebu kao prvo, i kao drugo kada je to Zagorska divizija imala ne jednog vec PET generala na celu, gle slucajnosti usred hrvatske NULA Hrvata nego 5 Srba, Peko Dapcevic, Koca Popovic, Slobodan Vukmanovic, Savo Jovovic i... aj seticu se pa dodati, aj da vidimo dokaze???

I po cemu ste vi srpski klub kad vas osnovali likovi sa prezimenima Penezic (cisto HRVATSKO), i Bugarcic (mislim da je jasno), a jos kad se zna ko su bili, prvi likvidator cica Draze, i cak 30 000 SRBA, kao cetnika, njihovih jataka, kulaka... A drugi je upamcen kao "ZVER Golog otoka", gde je ostavio kosti skoro 1800 SRBA, seljaka koji su se pobunili zbog otimanja hrane i zemlje!?

TARAS BULJBA

pre 6 godina

Sramota,koliko je nedelja i godina Djokovic bio prvi,a sada je to Marej.Svemu dodje kraj,za nekoga bolan za nekoga radostan,zivot je to.Sto pre ovo shvatite bice vam lakse.

Dalibor

pre 6 godina

Pa jesu li Zvezdu Kokeza i Karadzic pobedili u derbiju i protiv Vozdovca....o kakvim namestanjima i neregularnosti pricaju....Terzic prica ono sto njemu odgovara i da krivicu za neuspeh prebaci na drugog.Pa zar nije on napustio FK CZ a i dalje je tu,vedri i oblaci..zalosno...Navijac sam ne bitno kog kluba ali dok je CZ Bila lider na tabeli sve je bilo ok...na skoro svakoj utakmici je sudjen penal za CZ 99% NEPOSTOJECIH Penala ...Nego ima ona izreka u TUDJEGA TATKA POGOLEMA PATKA...TERZO ODLAZIIIII

slobinator

pre 6 godina

šta je sa tužbom? ili je to bilo da zamažete oči navijačima.ništa vam ne verujem.vidim vas kao saučesnike.takođe mislim da ste iz nekog razloga dobrovoljno predali tj.prodali titulu partizanu.a sad svi zajedno odlazite iz zvezde

Zorba

pre 6 godina

Pa ovo su totalne nebuloze.Timu kome je namestano da uzme titulu prvaka ne osvaja je sto je nezabelezeno ,a sada zele da sebe opravdaju i prikriju to namestanje prebacujuci krivicu na FSS.To nam govori koliko je ovaj tim Zvezde los.

blok

pre 6 godina

U čelo , pravo u centar ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. maj 2017 11:25)
Druže, mene je blam što mi u klubu za koji sam nekad navijao sede vučele i razni dileri čije majice nose igrači... Sa manje novca i sa svom korupcijom, Partizan je sa Nikolićem nešto uradio. Tebe nije blam od Terzića, istih "navijača-dilera" i grofa iz Kolašina koji se prvenstveno izblamirao protiv Partizana u tri meča? I ne može da se sastavi u pola utakmica nego se rešavaju kartonima i penalima? Pa ovakva Zvezda je sramota od tima, onaj Kajrat bi je ukantao na julskoj vrelini 8:0 u dva meča...

CiganFull

pre 6 godina

Braco Delije, citam ove komentare ceo dan, popicu otkaz ladno. Ako kazem da me ne boli sto su nas naucili fudbalu, i igri i organizaciji, lagacu vas. Dakle, cinjenica je ovo mnogo boli. Ko kaze da ga ne boli, laze.

Hajde da ne lupamo, kakve zavere, kakav FSS, sve je bilo u nasim rukama. Mi smo prokockali titulu, mozda bi ovi nasi i uradili nesto za evropu. dakle, auto-gol. Simbolicno je tako pocelo i na trznom centru.

Ja ne pamtim ovakav kiks. ili da se trgnemo, ili svi u ladnu Moravu. Dozovite se pameti.

milan 26

pre 6 godina

Terzic je cudo, koliko je uticajan vidi se i ovde da je naterao ovog gospodina da prica nesto sto zna da je neistinito i bez poente. Kad Terzic prica o pravdi, kradji i regularnostu to je definicija reci apsurd. Nas narod bi rekao "ko o cemu, ku..a o postenju". Nisu ni ovi iz Partizana nista bolji, ali ove optuze su klaaicno spinovanje i prebacivanje odgovornosti na neke druge ljude. Svi su krivi sem samog njega, Terzica, koji je promasio pojacanja, sem Boacija, koji je pritiskao sudije, silazio u svlacionice, delegirao sudije... Prvo da odgovaras za malverzacije u Ofk Beogradu, pa u fss-u, za pretnje Brankici Stankovic... Nije narod na to zaboravio ako jeste SNS. Idi iz Zvezde, da svane klubu.

JPR24

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.
(kris, 22. maj 2017 13:29)

To to, svi su oni isti, vasi, ili nasi, nisu ni jedni ni drugi bolji, svi su oni iz istog bureta... samo se malo ofarbaju dok su na stolici. Dok god ne budu oba kluba privatizovana, sa pravim ljudima koji hoce nesto da naprave, koji nece hteti, da im svi ovi , sto su se godinama menjali po raznim mestima, kroje klub, vec ce dovesti sposobne ljude da vode moderan klub, to tada ce ovaj cirkus stalno da se vrti.. A kad dodje igranje u evropi, jednom se nekako uleti u LE, pa kao nesto... U LS jednom u deceniji, i manje... a generano ispadanje dodje pre nego neka evropska prvenstva pocnu uopste...

Đorđe

pre 6 godina

Ipak je ključni dokaz otete titule ćutanje FSS na zahtev Zvezde da se prizna titula iz 1946.
I ovo sa FS Slovenije. Odakle bre njima pravo da pošalju zvaničan dopis iz kog se vidi da je Nikolić odslužio kaznu i da nema više suspenzije. Pa nisu ga valjda oni kaznili, dobro možda jesu, ali opet su morali da pitaju Terzića. I naravno da je FSS morao da se ogluši na dopis iz Slovenije i dodatno kazni Nikolića. Zašto? Pa eto, tako kaže Terzić. .
I onaj prelaz protiv Radničkog. Pa kad se desilo da bude nerešeno na poluvremenu i posle neka ekipa pobedi?
Pa ko još može da se skoncentriše na teren kad im nije priznata titula iz '46. i kad FS Slovenije nije oštrije kaznio Nikolića?
Kako pored svega toga da osvoje titulu. A kao šlag na tortu, navijači Partizana se okupili ispred stadiona, a FSS ne reaguje. Ma idi begaj.

mihajlo

pre 6 godina

Jel ovi imaju ili su culi za rec SRAMOTA, izgubis u kljucnim utakmicama, izgubis kljucnu utakmicu brez da bi protivnik pobedijo sa penala. Imali skroz na momente vise od deset bodova!? Ej bre!?

Miles Davis

pre 6 godina

Odlazi vise iz Zvezde! Samo su vam sudije krive, i ovima iz Partizana i tebi. Bas volim sto je Partizan osvojio, samo da ti odes!

Milos

pre 6 godina

Bravo, pa sve je u pravu, hej svira se penal za neki Brodarac protiv Zvezde u 95 min. a utakmica se produzi 7 min. Znaci Brodarac je bolji predstavnik u Evropi od Zvezde, a sutra ce te se pitati gde igraju nasi igraci pa u Rumuniji i Bugarskoj naravno!

Vladan R

pre 6 godina

Titula je prakticno izgubljena jos u julu prosle godine, u izuzetni lose odradjenom prelaznom roku. Adekvatne zamene, za Grujica, Ibanjeza, Vijeru i Kataija, nisu dovedene. Uprkos tome imali su srecu, da je Partizanu bilo potrebno vreme da se sloze sve kockice, pa su dobili 10 bodova fore. Da su imali dovoljno kvalitetnu ekipu, bez problema bi uzeli titulu. Imali su prakticno tri mec lopte za titulu u tri derbija i nijedenu nisu iskoristili. Najveci krivac za to je Bozovic koji je postavio katastrofalnu taktiku, u svim, a pre svega u prvom derbiju. Povukli su se u poslednjih 20tak minuta, u svoj sesnaesterac i naravno primaju gol u zavrsnici. Protiv Vozdovca ne umeju da daju dva puta gol sa pet metara, i oba puta bivaju kaznjeni kiks golovima. Za sve navedeno, krivica je samo do CZ. Koliko mi je krivo zbog izgubljene titlue, neuporedivo mi je zalije, ovakvo jajarsko ponasanje, nakon gubitka titule. Spusitili smo se na nivo manipulatora iz FKP, i njihovu kuknjavu na sve i svakoga, sve do kiksa CZ. Ono sto recimo jeste tacno u saopstenju iz CZ, je ponasanje FSS u vezi kuknjave, prvo jednih pa drugih. Dok su iz FKP izadavali saopstenje za saopstenjem, povodom do tadasnjeg toka prvenstva, pocev od uprave, klupske tv, preko trenera, pa sve do sadasnjih i bivsih igraca, nisu ni rec progovorili, ali su nakon prvog saosptenja CZ odmah javili. Koliko god da je otuzno ovakvo ponasanje FSS, svakako nije uticalo na gubitak tiule.

Jaje

pre 6 godina

Titulu ste izgubili u Voždovcu. Na toj utakmici ste "pokradeni" tako što je svirano bar jedno 5 nepostojećih ofsajda za Voždovac gde bi igrač istrčao 1na1 sa golmanom, još oni kukaju na savez, ma sram vas bilo.

Branko,Belgija

pre 6 godina

Sve je ovo OK i istina sta pisete.To vas ne oslobadja odgovornosti za izgubljen mec protiv Vozdovca.Tako gube titulu samo neozbiljni ljudi.I to protiv kluba kome je bilo bas svejedno.Znaci,svesni ste bili sta se radi,na koji nacin moras da se ponasas da bi uzeo titulu i zadrzao prednost.I sta se desilo,kao zadnji amateri i naivcine gubite od Vozdovca.Bruka i sramota,opravdanja nema.Mnogo ste neozbiljni

darth vader sa B.Brda!!!

pre 6 godina

Ja kao veliki grobar mogu da kažem da je zvezda veliki klub pun malih miševa koji su tu došli da maznu sve što se maznuti može!!!Jadni ste i brukate zvezdu!!!

napuhana klompa

pre 6 godina

Ne zna se ko je tuzniji,dal funkcioneri zvezde sa ovim nepismenim saopstenjima ili partizanovci sa pismenim saopstenjima odnosno muzikom za usi za vrhovnog nam vodju

Ovde je bilo 4 koma 5 promila

pre 6 godina

Da li je Vlahović pregledan? Nebitno, jer prema propisima Fife, za Uefu ne znam ali Fifa je starija, kad se u igru ulazi u 89. minutu dovoljan je samo alkotest, a to je urađeno, jer deca ne smeju da piju, direktori klubova koji pišu saopštenja ne testiraju se jer iz njih govori nizak nivo saopštenja.

qq

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.
(Jukson, 22. maj 2017 11:40)

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!

E ovako.....

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Gde si pronašao te činjenice, majstore? Hajde dokaze na sunce, kada tako olako prosipaš takve tvrdnje! Činjenice, koje je rekao pijani alkoholičar,socijalni slučaj,bivši igrač Dinama iz Zagreba, u dokumentarnoj emisiji napravljenoj od strane dvojice okorelih zevezaša, novinara. A pisane činjenice, knjige, osnivačka akta- ko šiša, je li tako? Zato se i kaze da postoji istina i "zvezdaška" istina.

Kada već čačkaš mečku,činjenica je da je prvi predsednik CZ bio Hrvat i da ste prvu međunarodnu utakmicu odigrali u Tirani. To prelistaj u dokumentaciji, pronaći ćeš tamo među prašnjavim stranicama te podatke i to se zove činjenica. Da ne pominjemo svremene "zvezdine četnike" ,mama mu iz Čačka itd...

brlogudan

pre 6 godina

Mislio sam da je Lukic najvise osramotio moj klub ali Lukic je amater u brukanju u odnosu na ove sadasnje.Gubite se vise iz Zvezde ili se ponasajte dostojanstveno kako i prilici velikom klubu.

aca Umc

pre 6 godina

Već vidim saopstenje nakon prve utakmice u Evropi: čestitamo UEFA-i prolazak u drugo kolo predkvalifikacija. Terzicu se smeju navijači svih ostalih klubova u Srbiji i verovatno jedno 99% zvezdasa. Većina u mom okruženju, porodica, prijatelji, ljudi s posla navija za Zvezdu i niko ne podržava ovo čudo.

Goran

pre 6 godina

Ovaj Djurovski je bre gospodin za celu upravu Zvezde. O cemu vise pricate? Brukate klub i verne navijace (sebe ne mozete jer imate putera koliko god zelite).

Raja

pre 6 godina

Sta ocekivati od zvezdasa.Kakvi navijaci takav predsednik.U FSS vodeca mesta imaju njihovi ljudi.Nisu dovoljno krali a morali su.Partizan je na svakoj utakmici imao naostrenog protivnika koji izgara i sudije koji nisu dosudili nekoliko bitnih penala za Partizan.Na svakoj utakmici najmanje dva igraca dobijaju kartone-uglavnom zbog prigovora a bili su u pravu.Nasuprot njima Zvezda je igrala uglavnom protiv protivnika koji nije bio motivisan za fer i sportsku borbu a ako jeste sudije im dosude 18 penala od kojih jedva da je bilo dva ili tri.Partizan je redovno imao sudije i protivnika protiv sebe a Zvezda i jedno i drugo uz sebe.Zvezda po igrama i kvalitetu nije zasluzila bolje mesto od petog.Krs od tima.

Lucifer

pre 6 godina

Donekle imaju pravo. Islo se na ruku Partizanu. Zvezda nije izgubila titulu u utakmici sa Vozdovcem vec u derbiju.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga. Ozbiljno ne kaznjavanje Partizana za uvrede od strane navijaca prema Vojvodini.Samo jedna utakmica. Ko se seti utakmice kfalifikacija za omladinsko EP izmedju Srbije i Engleske u Krusevcu. Navijaci naseli na provokaciju crnog igraca Engleske i navodno ga vredjali.UEFA kaznila nas savez sa tri utakmice bez gledalaca.savez i svi organi u Srbiji ne umeju da odole pritiscima. Zvezdu su kaznjavali i kada je kriva i kada nije.Ni posle kup Utakmice Partizan Vojvodina pre neku sezonu kazne nisu dodeljene. Jer je organizator kupa FSS.Sta li ce tek biti u subotu? Sta ce Vucic da naredi? Zvezdi kup da se smire strasti.Kup koji nema nikakvu tezinu

nenad

pre 6 godina

E, pa dosta.
Zvezdas sam od rodjenja. Al bre sta oce ovi nasi? Jel bio derbi. Jel smo pukli?
Jel bre bio VOZDOVAC ?????? Pa. Sve je bilo u NASIM rukama... Partizan tu nije mogao nista bez nas. Komsije su odradile svoj posao muski. Posteno il ne, ne zelim da gledam stvari sa te strane il vise necu da gledam fudbal.
Uglavnom, teska srca, cestitam.
A mojima, STIDITE SE ... kaljate ugled kluba koji je BIO veliki.

Milan

pre 6 godina

Terzic je na svojoj zadnoj konferenciji pre 4 dana izjavio da je siguran da ce fss smanjiti kaznu partizanu kako bi im omogucio proslavu titule sa navijacima.
Jako interesantno...

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo sto se desilo ove sezone u fudbalu to najveci skandal koji se desio u srpskom fudbalu . Uzate je titula ekipa koja je cele sezone bila prva od tri do dvanest bodova prednosti .Svi mi dobro znamo gde se to zavrsilo i sta se desavalo poslednjih meseci .Plasim se da Delije ne naprave neki incindent na utakmicama drzavne seniorske reprezentacije zasto su ljuti na FSS , a dobro znamo da smo imali dosta preksaja i da vise nebi bilo oduzimanje bodova i prazne tribine nego izbacivanje iz kvalifikacija Moze da se desi ti nama Kokeza uze titulu a mi cemo tebi Rusiju , ovo je otislo predaleko nije ovo vise sport .

Jovan M.

pre 6 godina

Dosadni ste i naporni. I Zvezda i Partizan. Treba im obustaviti sva davanja iz budzeta i ako ne mogu da prežive, u stečaj i gašenje. Smrdite po lopovluku.

GanciFull

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone igrala anti-fudbal, nakaradna koncepcija, nakazan tim, nekulturan trener+beganija kad je tvrdo. Navlaceno je, verujem i kod komsija, ali mi bre dozvolimo da nas neki amateri na krovu trznog centra oduce od fudbala i izbace iz igre.

Niko ne zna koliki je dug, stadion pod 1000 hipoteka a nema toalet, 50 potpisanih igraca(?), jednom recju stanje je pogodno samo za tihovanje i iskrenu molitvu.

Kako komsiije mogu, uz sve smehotresne potrese i skandale koji su imali da dovedu strance koji znaju da igraju, a mi ne mozemo?

Zasto se blamiramo i pisemo ova saopstenja, neke titule iz 46 jurimo, kao da je to sad bitno, a mozemo u finalu kupa 5 komada da popijemo glat?

Kako je moguce da je sad kriv FSS, pre par meseci idila?

Komsije u ekstazi, piju kaficu, citaju komentare, otvoreno nas sprdaju u facu, a mi umesto da se tgnemo, lelecemo.

Mene samo zanima kada ce neko iz kluba da se pojavi i da kaze koji je plan?

I ovo će biti lani

pre 6 godina

Šovinizam je kad vaši navijači uporno ponavljaju laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju, ili Zagrebu, uz poruke - vratite se odakle ste došli, a svi mediji vam pomažu da se ovaj šovinizam forsira, jer ste vi "čist" srbski klub, a cenzurišu svaki pokušaj da se ovaj šovinizam osudi ili laž negira. Ovo je drugi put da danas pišem o šovinizmu, jer ste ga danas pomenuli. Neka vam je svima alal.

Zvezda iznad svih..

pre 6 godina

Nama treba metla.. ako je nesto dobro u ovome je sto dr terza i njegova svita mora da ide.. a onda i kokeza, jer je sve to ista prica. Prepucavaju se preko ledja Zvezde.. Partizanovci neka vide sta ce sa svojima, to nas ne interesuje..

Partiozan je osnoikvan u Beogradu, kao sportska sekcija JA, kasnije JNA

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Lupaš, i nastavljaš sa šovinizmom. Bobek nije igrao za NDH, imao je 17 godina kad je ta "država" nastala, Zebec i Belin 12, a što su stariji od njega igrali za NDH to ne znači da su bili ustaše ili Pavelićevi momci, ko je sve vreme igrao u Titovoj ili Miloševićevoj državi, nisu to bila neka demokratska vremena, daleko od toga da to vreme upoređujem sa endehazijskim, koje su to nepobitne činjenice da je 32. zagorska osnovala JSD, kad su sve partizanske divizije rasformirane krajem maja 1945, tada nastaje JA, kasnije JNA, i sad daj dokaz o nepobitnim činjenicama. Rekli ti da lažeš i ti to teraš, a briga te za istinu. Osnivanje JSD bio je veliki državni i vojni poduhvat, sa znanjem Broza, jer se to radilo u svim zemljama istočnog lagera.

Dragi

pre 6 godina

Koliko se ja sećam, Partizan je imao 3 poraza u ovom šampionatu, od Napretka, Spartaka i Vojvodine, a Zvezda od Partizana (2 puta) i od Voždovca. Mislim da je sasvim jasno kako je Partizan osvojio titulu, a osim toga neka pogleda Dr Terzić statistiku penala i isključenja i biće mu sve jasno. A što je dovodio poluigrače i davao im visoke plate za naše uslove, to neka objasni na predstojećoj skupštini FK Crvena Zvezda. Nemam nameru da štitim FSS, ali Partizan je ove godine bio puno bolji i titula je pošteno osvojena. Mnogo poštenije nego da ju je nekim slučajem osvojila Zvezda.

*

pre 6 godina

Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Prvi deo ne bih komentarisao jer si potvrdio gde ste osnovani, a medije verovatno kontrolisemo preko Tegija i Pantica?

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Titula je nasa.Pravi Zvezdasi znaju kako su ostali bez prvenstva.U subotu nas ocekuje finale kupa.Budimo dostojanstveni,podrzimo crno bele. Pozdravimo ekipu koja je svojom lavovskom borbom zbacila "hijene" sa trona.Ilijev neka nadje jos jednu bombu ali u vidu golmana.Sacuvati kostur ekipe sa Ostojicem na celu. Pronaci zamene za Lea i Urosa,bice tesko ali u Ivicu Ilijeva verujem 100%.

samo istina

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šruder protiv Šredera,

Decko, kakav Mrakic. Sudijsku organizaciju vodio je sada pokojni Bogoljub Stepanov. Sada je vodi Radoman. Pre Stepanova bio Zoran Patrovic.Kakve veze ima Bunjevcevic? U IO i Savo Milosevic koji je potpredsenik FSS
http://www.fss.rs/index.php?id=210

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja

analiticar

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ekonomski mag Terza, 22. maj 2017 11:47)

Detaljan finansijski izvestaj je napravljen i Covic ga prezentirao javnosti. Za razliku od Partizana gde nikada nismo videli nikakav izvestaj. Ni izvestaj policije koji je u vreme Djure ulazio u klub. Zna se ko je bio i ko je sada na celu policije. I za koga navijaju. Gazprom nema veze sa Vucicem. Sto se tice Terzica niko nije kriv dok se ne dokaze. Proces traje godinama jer su dokazi na tankim nogama.Izvestaj tj bilans CZ ima na APR. Za 2016 godinu.Partizan ima dug od 15 miliona. Zvezda 36 miliona

GanciFull

pre 6 godina

Gledam komentare po portalima i Twitter-u. Pa mi smo dotakli dno. Smeju nam se, pa jos podvriskuju. Najtuznije je sto su u pravu. Na stranu to kako smo amaterski izgubili titulu, ali ovim kukanjem nakon njihovog osvajanja titule blamiramo klub, postali smo predmet sprdnje....

Alo, prekinite vise nismo mi bre jajare, dobili smo jak udarac nema plakanja. Ne vidim smisao u saopstenjima, osim da se Zvezda jos osramoti. Kome je to u interesu?

Voleo bih da mi neko objasni zasto sada buncamo? Ima li neko u klubu da tome stane ukraj? PREKINITE!

Rope

pre 6 godina

Zvezda nema šta sad da saopštava i da optužuje bilo koga.Sama se pitala,trebalo je ovu energiju koju koristi sad za optuživanje da usmeri na derbi,Vozdovac...a od kuknjave nema ništa.Sve je bilo u njenim rukama i rukama nabeđenih igrača kao trenera koji nije znao šta će sa njima.Sa druge strane igrači Partizana jesu bili bolji u drugom delu sezone,ali daleko od toga da nisu "gurani" i pomagani.A posebno su bili dobri kao i njihovi navijači u zapomaganju i optuživanju o zatvorenim utakmicama . Da je tako Zvezda bi sad slavila titulu,a ne bi je izgubila tri kola pred kraj,što nije bio slučaj sa njima kad je Tole zatvarao prvenstva.Ne sećam se da su ijedno prvenstvo izgubili pred kraj ,nasuprot tome što su igrali gore nego Zvezda sad .

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@gmcz bradonja

...svaka cast majstore...ti si pogodio pravo u centar...podseti samo ekipu da je dr Zvezdan Terzic upropastio OFK Beogra..

Mile

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

konstatacija

pre 6 godina

Pravo u metu. Gazda Srbije protiv svoje navijacke volje uplatio 1,2 miliona evra da bi ucutkao da mu se pogrdne ne obracaju. Skinuo suspenziju za evro takmicenja.Nije lepo da se predsedniku drzave vice Vucicu .... Slavisa Kokeza koji je oteran iz Zvezde sada se sveti Zvezdi. Kazne se odbacuju. Vlahovic sa 15 godina igra bez lekarskog uverenja. Liga Slovenije kaznio trenera ali ta kazna ne vazi u Srbiji, na zahtev MUP-a smanjuje se suspenzija vojnog stadiona za poslednju utakmicu.I ne treba cutati. bez obzira sto ce ovde sada gomila partizanovaca da navali da komentarise. A Zvezdi u pamet da zna za sledecu sezonu kako da se ponasa i sta treba daradi

analiticar_amater

pre 6 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno je uzeo titulu. Nas su sudije pogurale u vise utakmica inace bi se kidali sa Vojvodinom za drugo mesto. Samo se setite naseg gola u derbiju. Tri derbija, 2 poraza, jedan nezasluzen remi, ocajna pojacanja, nema se sta dalje reci. Sve vas treba oterati iz kluba a za Zvezdu ako nema drugog resenja, 4. liga pa da krenemo od nule.

*

pre 6 godina

Sve je to OK, ali sta dalje?
Mislim da je jedino resenje protiv takvih samo uzvratiti istom merom, jer oni blama nemaju. Znaci kad je tesko Covic.

spidermann

pre 6 godina

Grobar sam al postujem zvezdu i mislim da je ovo rukovodstvo zvezde smesno I sramno za instituciju kakva je zvezda i znam da se i navijaci zvezde postide kad izadju sa ovakvim saopstenjem.

no comment

pre 6 godina

Verujem da se većina fudbalera Zvezde stidi vaših izjava i saopštenja. Kao partizanovac želim igračima Zvezde uspeh u nastupajućim kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Zvezdi da čim pre vidi leđa svima vama koji je nedostojno zastupate i vodite.

Danilo

pre 6 godina

Gde prestaje bezobrazluk a počinje dijagnostika?
To je jedino što se čovek može pitati posle ovog saopštenja koje je vrhunac u neverovatnoj seriji saopštenja...

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Prava je tuga na kako niske grane je srozan nekadašnji Jugoslovenski fudbalski gigant, FK Crvena zvezda, prvak Evrope i sveta!

Strmoglavi pad na dno je uzrokovan pre svega huliganskom svitom koja je nečijom voljom došla u poziciju da „upravlja“ klubom, a najupečatljivija paradigma i slika tog pada je Terzić!

antiDebil

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??

opasno ludilo

pre 6 godina

Bilo bi interesantno čuti opravdanja koja će Terza i drugari morati da izlože onima koji su ih doveli u CZ i finansirali verujući njihovim garancijama da će osvojiti titulu. Na žalost taj razgovor neće biti za javnost. U javnost izlaze samo ovakve gomile gluposti u cilju raspirivanja mržnje i bežanja od lične odgovornosti. Činjenica da su Terza i društvo izgubili namešteno prvenstvo oslikava svu njihovu nesposobnost. Partizan jeste šampion ali prvenstvo nije regularno pošto bi Crvena Zvezda u regularnim uslovima bila plasirana oko petog mesta.

zbog ovakvih mi je titula još draža

pre 6 godina

Boško Đurovski nema šanse da izdrži u onakvom korovu koji se zapatio u Ljutice Bogdana. Proglasiće ga još izdajnikom jer je jedini fer i dostojanstveno čestitao boljem.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

"Mogli su da biraju sudije kako su hteli i da ih šalju na izvršenje zadatka."

Dakle, priznajete da su sudije po zadatku svirale za Zvezdu - svaka cast na iskrenosti, ovaj deo saopstenja podrzavam!

PS. I Terzic je bivsi predsednik FSS-a. Da li to znaci da on nije smeo da se raduje trofeju Zvezde prosle godine, posto vidim da smeta sto se Tole radovao Partizanovom(covek bio predsednik Partizana, valjda je to logicno)!?

realno

pre 6 godina

Nikad gora garnitura ljudi u fudbalu nije bila, ne zna se dal su gori ovi iz vase uprave na celu sa Terzicem, ili ovi iz nase uprave sa vrhunskim poznavaocem fudbala Vazurom i ostalim clanovima koji u zivotu nisu sutnuli loptu... A o vodecim clanovima Fss-a da ne pricam... Dok se svi oni ne sklone sa tih pozicija, nasem fudbalu boljitka nema...

Kalista

pre 6 godina

Ja sam zvezdas ali dajte molim vas pa namesta i zvezda i partizan meceve.Pa pogledajte samo ko nam vodi klubove, e to je zalost.
Sramota treba da je i jedne i druge zbog pljuvanja i kradje.Sledece godine ce se namestiti zvezdi i tako u krug.Trula smo drzava i truo je sistem.Korupcija nam je glave dosla svima.
Jos vise cu voleti zvezdu cak i na dnu tabele ali postenim rezultatom,samo sto to niko nece priznati.Da to kazem otvoreno i na glas svi bi me proglasili ludim.

stojan

pre 6 godina

sportski je cestitati boljem protivniku.
Ja ne znam kome ovo pricate, samo onaj koji ne zeli nece da vidi koliko je Partizan bolji ove godine. Partizanu nije priznat gol iz golauta, Partizanu nije dosudjeno 16 penala, Partianu nista nije poklonjeno i to ce se videti u Evropi.
Samo onaj ko je slep nece videti da je sudija Obradovic krvnicki pogurao Zvezdu poklonivsi joj namerno 4 poena. Takav poklon Partian nikada nije dobio i ne treba mu. Sacuvajte malo bar casti ako je imate.

Odgovoran

pre 6 godina

Veliki sam zvezdas, to tvrdim. Ali ovo kukanje i ova saopstenja, kao i ljudi koji su na celima Zvezde i Partizana, nisu dostojni tim velicinama. Sramota me je sto se ovo desava u mojoj Zvezdi. Ali partizanovci, ni kod vas ne cvetaju ruze, ovo je bilo uporedo otimanje titule preko sudija i vrsenja pritiska, nisu je zasluzili ni jedni ni drugi. Sramota za sport sta oni rade.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Ha ha sram bilo FSS što je dozvolio da Partizan roka zvezdu gde i kad stigne.Sram da bude FSS što nije zvezdi zatvorio Voždovac.Ma haos.

Mrki

pre 6 godina

Ovaj proglas ne bih prihvatio iako sam navijač Zvezde, da na žalost nije istinit. I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija.

Ušla im voda u uši

pre 6 godina

Umesto komentara: ovo je poslednji stadijum "ludila", navijački amok, a niko ne sme da ih kazni. U košarci se za neke prostačke uvrede huligana kažnjava klub, i u fudbalu takođe, ali se napadi iz CZ na sudije i FSS tolerišu. Kraj!

bbp

pre 6 godina

Da li ovim silnim saopstenjima celnici CZ zele sebe da opravdaju ili sta? Uvek ponavljaju jednu te istu pricu o tome da se Partizan stiti a CZ krade. Juce je bila vest o broju penala i crvenih kartona, uporedite je ako je vec ne znate. U derbiju vam priznat potpuno neregularan gol al o tome cutite, zbog vas je broj stranaca povecan sa 4 na 6, protiv Mladosi u 4 izgledne situacije sude se nepostojeci ofsajdi gostima, igrac Javora dobija drugi zuti karton i sudi se diskutabilan penal i to opet kod 0-0. Sudi vam Majo Vujovic osvedoceni navijac CZ, protiv Radnickog sudi Partizanu osvedoceni navijac CZ, protiv Vojvodine kad je dosla voda do usiju igrac Vojvodine dobija crveni zbog navodnog psovanja sudije i naravno i penal da lakradija bude veca. Mnogo je primera jos. Pricate o prelazima uporno, vi niste imali nijedan ove sezone? A sta bi sa onim u Novom Sadu od 2-0 do 2-3? Ajd' sve ovo na stranu ali gde je CZ igra, akcije, potezi...? Sa loptom ne mozete da se sastavite i nesto se zalite. A slag na tortu je pljuvanje po FSS, citav FSS sastavljen od Zvezdasa ej bre. Evo imacete sansu u kvalifikacijama za LE, tu nece biti FSS da se na njih zalite, tu se pokazite ako ste toliko jaki.

Ekonomski mag Terza

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

pa kako sad to....sto usput nije objasnio zasto nije sviran penal za radnicki u 5.min....a titula je vasa...nema veze sto je pehar u humskoj .....za vas se namestala...penali kartini gol iz auta....pa naletite na vozdovac i the end....sad se borite za fotelje....

Dragan BL

pre 6 godina

- Nije sporno da FSS nije radio samo za Zvezdu, već i za Partizan. Ostali klubovi su oštećeni, Zvezda i Partizan nisu.
- Kokezino navijačko opredelenje je možda i dobro, nije pravi Zvezdaš i OK. Lik ganja svoj interes, pa uklapaj se. Možda je grobarska rakija ovaj put bila bolja.
- Edson, Fibel, Mouče, Le Talek, Ruiz, Luković, Andjelković, Orlandić...to je jedan od ključnih problema! Nikakve koristi od njih nemamo, samo troškovi i dugovi nam ostaju.
- Piksi, Džaja, Pižon, Deki, i ostali bivši igrači MORAJU se više pitati...posebno o igračima.
- Strategija ove Uprave? Svake sezone 10 novih igrača?
Ako bi teoretski sportisti vodili sport teško bi došli do rezultata u Evropi, bez njih ni da se nadamo ne možemo!!!

Ako ovo proiđe bez kazni, kažite zbogom fudbalu

pre 6 godina

Posle svega, ako FSS ne sme da se oglasi, moralo bi da reaguje Ministarstvo sporta, jer je dužno da se stara o zakonitosti i da ne dozvoljava uništavanje zvaničnih institucija. Svi su ustali protiv onog ambasadora koji je uvredio jedan tabloid, a niko ne ustaje protiv CZ koja saopštenjima vređa i druge klubove, sudije pa i FSS, nazivajući ih lopovima.

Jukson

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.

Labud

pre 6 godina

Englezi imaju pesmu za ovakve:

It's never your fault, it's never your fault,
always the victim, it's never your fault.

Crveno-beli nastavljaju svoju tradiciju neprihvatanja odgovornosti i traženja izgovor u svima osim u sebi. Da li je Kokeza smatrao da strelac preko 20 golova za nepunu sezonu nije dovoljno dobar za Zvezdu? Da li su Partizan i FSS doveli preko 50 panjeva za par godina?

Pa taj Terzić se smejao Ilijevu i njegovim pojačanjima, i naravno pokazalo se da koliko je Ilijev bio bolji i uspešniji fudbaler, toliko je i bolji funkcioner.

Za kraj, ovo su reči lica koje se skrivalo od organa gonjenja 3 godine i čiji se proces pred sudom razvlači 9 godina.

misko

pre 6 godina

FK Partizan je imao dugogodišnji plan da postane najtrofejniji klub u Srbiji i toga se plana pridržavao strategijom dokazanom u poslednjih 20 godina.Šta je za to vreme radio FK Crvena Zvezda po tom pitanju? NIŠTA.Godine su prolazile titule je uz OGROMNU pomoć ovog onog Partizan osvajao van terena.I poslednji derbi sa nedodeljenim crvenim kartonom i faulom na golmanom rešen je derbi.
Sudijska organizacije se oglasila o greškama sudije na meču Radnički Partizan na štetu Nišlija.I opet NIŠTA.Sada nema priče gde ste do sada bili.
Nikad nije KASNO.UZMITE SE U PAMET PROMENITE RUKOVODSTVO i od sledećeg prvenstva ne birajte sredstva i način kako do titula.Na isti način kao što to radi VUČELA.

Don Corleone

pre 6 godina

A da pogledate prvo sebe, kao navijac CZ mislim da za ovu sezonu samo vi snosite krivicu, a niko ni da ponudi ostavku.Pogledajte sebe u oci, nemojte se sakrivati ni iza FKP ni FSS.

ovo čak više nije ni smešno

pre 6 godina

Taman kad pomisliš da ovi iz Zvezdine uprave ne mogu niže da se spuste, oni te razuvere i pokažu da dno za njih zaista ne postoji.

Dr O

pre 6 godina

Smeje vam se dr Aca Obradović, čovek koji se sprdao s Partizanom, mast im je vadio, i to kao četnik u partizanskoj državi, i to za Titovog života. A vi pišete saopštenja. Ili ste nesposobni, ili radite u talu sa njima. Smrdi na ovo drugo.

Dex

pre 6 godina

Daj covece, cemu ovo... Da ste pokazali da te bolji, da bolje igrate, da imate bolje igrace pa ajde da ti poveruje neko... Da ste dobili neki derbi.. da ste bar bili bolji pa nesretno izgubili pa da nesto pricamo..Kakav ste gol dali iz auta cela Evropa se sprda, cak i engleski novinari. Neverovatno. Pa ceo FSS su bivsi rukovodioci Zvezde.

Zar je bitno?

pre 6 godina

I evo ga, krece.Draga deco,upravo cete prisustvovati nastajanju istorije.Gebels je svojevremeno govorio:"Kad jednu laz ponovis 100 puta,ona postaje istina."Da bi sakrio svoju nesposobnost i potpuni fijasko svog projekta,Zvezdan Dr Terzic,sportski direktor u ostavci ce sada lagati,lagati i lagati da za koju godinu nikom vise nece biti jasno sta se zapravo desilo.Ovo je toliko sramotno degutantno ,a ipak imam osecaj da ce se za par godina ova titula ubrajati u "onih" 6 pod Toletom.:)Obraz kao djon,a pritom i supalj...

Milan

pre 6 godina

Posle ovakvog saopstenja mozete svi zajedno da se pokupite i krenete putem onog sarlatana od trenera. Odlazite iz moje Zvezde. Kokeza vam je kriv sto Bozovic nije dobio jedine tri utakmice koje nisu bile namestene. Nisu ni ovi drugi bolji, verovatno bi u normalnoj ligi neki drugi tim bio sampion ali vi ... kako vas nije sramota. Ako nista drugo dobili su nas u tri utakmice sa sve golom iz auta.

Tole madjija

pre 6 godina

Trio Kokeza, Bunjevcevic, Surbatovic, uz precutnu podrsku Vucica su dali Partizanu titulu. A u stvari, psssst, sve konce vuce Tole (natprirodno bice).

Аналитичар

pre 6 godina

Србијо, мајко... Ово одавно није фудбал и спорт... Нема везе, чекам да крену квалификације и да се кладим против ових наших "великана". :)

krajisnik

pre 6 godina

nesposobna uprava Zvezde ,ali i "fini i posteni" iz Partizana.Juce Vucelic i Tole u lozi.Ovaj drugi je ipak licno postavio naslednika u FSS

bojan

pre 6 godina

Navijam za CZ. Ali šta vam je kriv savez imali smo +3 pre derbija... izgubili ste dve utakmice i titulu. kriv vam je savez i partizan što su nam objasnili na derbiju i zasluženo pobedili.
Sve sami debili u klubovima! Išao sam da preko 100 utakmica CZ što prvenstvo što evropa. prestao sam da posećujem Marakanu odavno!!! i dalje navijam za CZ
smešan nam je fudbal generalno!

Srđan

pre 6 godina

Pa ovi nisu normalni, pa i jedni i drugi nameštate, ali su realno ovi drugi bili bolji... videćemo u Evropi kako ćete i jedni i drugi proći.

Воја

pre 6 godina

Могли су и гол-аут линију да искриве како би Звезда након центаршута из гол-аута постигла гол у другом овосезонском дербију... Као што неко рече, изгубити намештену титулу је још невиђено, а Звезда је и то успела!

analiticar_amater

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??
(antiDebil, 22. maj 2017 11:29)

Ajde ne mitomanisite vise. Gde je to Zvezda kukala 70 godina? Sada zbog trenutne situacije pljujete po citavoj istoriji kluba koja je vise nego svetla i slavna. Sta ste utripovali da ste vi? Ove godine imate bolju ekipu inace i vi muljate, kradete, napadate, lazete, radite sve isto sto i Zvezda. Jel neko od vas stvarno veruje da vas to sto sada imate bolju ekipu pere od sveg mulja u kome plivate?

blef

pre 6 godina

Sram vas bilo ,pa nemate vi dvadeset godina da dajete ovakva saopstenja ...Svi mi svesni kakva je ovo liga ...ali takodje jako dobro vidimo koliko je Partizan bio dominantan u odnosu na sve ostale....Zvezdi zelim bolje dane sa boljim ljudima

Miroslave

pre 6 godina

Kako ste licemerni, ovo je već bolesno. Nego, pripremite li pripreme? Čujem da vas krajem juna čekaju kvalifikacije za ligu Evrope. Ako opet gubite protiv neke nepoznate ekipe, verovatno su vam opet krivi FSS i/ili Partizan, a ne nejednak kriterijum kod suđenja (čemu svedoče, primera radi18 penala koja su vam svirana u ovoj sezoni).

fidelio

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Toliko crvenih i penala nikada nisam video da nekoj ekipi sviralo u ovoj sezoni.Isto tako,nikad ocajniju Zvezdu nisam video.Ocajni ste zato sto vam je katastrofalan kadar koji vodi klub,kao i strucnjak koji je vodio ekipu..pa na poslednjem mestu igraci

Dag Kristi

pre 6 godina

Evo,ja kao Zvezdas koji ove sezone nije pogledao nijednu utakmicu Zvezde,smatram da vi niste umeli da osvojite titulu,i savez koji vas je gurao bilo je vise sramota onih mucenih sudija koji su se blamirali na vasim utakmicama,pa su titulu opravdano odlucili da dodele Partizanu.

Parter B

pre 6 godina

Bravo,potpisujem od reci do reci,ko je upucen u stvari u klubu zna da je Kokeza izbacen iz njega od strane grupe Delije Sever jer je SNS kadar,kao sto je bilo i u KK sa Andrejom Vucicem i Branislavom Đurđevicem...Zato vođa pokusava da ukloni ovu upravu i postavi Vesica sa podrskom Kokeze u FK,a vrati Đurđevica i Andreja...
Zato se i u KKCZ ne uplacuju sponzorske ugovorne rate od strane Telekoma i Idea-e...
To su razlozi ovakve titule,i pokusaja da se Covic skloni u KK...
Inace podsetio bih obe koji se prave da ne znaju da su Vucelic i Vazura clanovi SNS,kao i da je Pekovic to isto,tj.blizak SNS-u...
U Zvezdi u oba kluba,takvih vise nema...

Sergio

pre 6 godina

Mogli su i da poguraju Zvezdu penalom i igračem više na svakoj utammici...
'ajde sad ti "doktore" malo tamo gde idu takvi kao ti, odlaganje presude nije beskonačno. A i čika sa slike, zajedno sa tobom u fudbalsku istoeiju!

mkg

pre 6 godina

U nekom trenutku se treba osvrnuti iza sebe i shvatiti da si i sam kriv za propuste koje si napravio. Kriv si i za to što si pristao ili bio dovoljno glup da dozvoliš da te drugi prevare (ako je prevare bilo).
Samokritika nije karakterna osobina nesposobne Uprave FK Crvena Zvezda.

af

pre 6 godina

Mislim da je najpre navijačima Zvezde u interesu da oteraju ove ljude iz kluba. Nama grobarima je super ako ostanu. Iz ovih saopštenja izbija očaj i strah za gubitak fotelja, a u Terzićevom slučaju možda i strah da će morati ponovo u bekstvo.

neko sa strane

pre 6 godina

Cestitke i vama na neverovatnoj sposobnosti da ulupate nikad veci budzet u jedno veliko NISTA!
CEstitke i sportskom sektoru na istancanom njuhu, kada ste 20 i kusur golova u sezoni izbili sebi i prepustili ih Partizanu, ne dovodjenjem Urosa Djurdjevica...itd...itd

b

pre 6 godina

Realno...brukali su se u godinama unazad mnogi...realno...bruksli su se i jedni i drugi ALI najrealnije...niko se nikad nlje brukao kao Terzic sada.

zvezdas

pre 6 godina

Dovesti u Zvezdu ljude koji hoce da rade i bave se fudbalom. Ljude postene i casne. Jednog od takvih skoro oterase, Prosineckog. Djurovski je takodje takvog kova.
Dok takvi ne budu u Zvezdi, tesko cemo napred . Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

nista to ne valja

pre 6 godina

Generalno je opste poznata stvar da se blizancima pomaze ali zasto nisu pomenuli gol iz gol auta, crveni karton Anticu i penal protiv Vojvodine i jos 13 takvih penala i 9 crvenih kartona njihovim protivnicima. Da ne pricamo o derbijima gde su osvojili samo jedan bod. Sve u svemu ovo je jako bedan pokusaj da se skine odgovornost s ledja jednoj nesposobnoj upravi.

Soko

pre 6 godina

Ako je ovo tacno sto pise u saopstenju tada treba podic spomenik upravi Partizana.Bog u Srbiji navija za zvezdu, celo rukovodstvo FS iz zvezde drzavne donacije od drzave pet puta vece za zvezdu i ovi iz Partizana im oteli to samo znaci da moras biti blesav ako ti otmu.

Tole madjija

pre 6 godina

"I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija."
(Mrki, 22. maj 2017 11:20)

To kao sto Rusi stoje iza pobede Trampa.

karvaljo

pre 6 godina

U redu je doktore...shvatili smo da si verovatno bivši...pa sad valja opravdati kintu i skoro 20 penala u sezoni, a nisi prvi...biće zanimljivo kod komšija ovo leto...a mi - još jednu da odigramo kao i sve ove polusezone , da uzmemo duplu krunu, i juris na LC...vreme je 2003, 2010, pa sad 2017

Predrag Beric

pre 6 godina

U ozbiljnim fudbalskim zemljama i uredjenim drustvima odgovornost se snosi i za javno izgovorenu rec.
Kao zvezdas, u fokus stavljam ponasanje rukovodstva mog kluba. A ono je izuzetno lose, degradirajuce i deprimirajuce. Primer lose prakse za koju gospoda iz Zvezde moraju snositi konsekvence.

lemi

pre 6 godina

Vi iz uprave CZ ste za kompletno posmatranje. Veliki broj Zvezdasa je sramota sta sve izlazi iz vasih usta. Da li ste vi ljudi normalni? Pa vi raspirujete mrznju medju navijacima ovakvim izivljavanjem.

Molim vas, objavite ovo

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.

Giocatore

pre 6 godina

FSS sad zbog ovoga treba da ih kazni oduzimanjem bodova pred pocetak nove seozne...ranije su udarali na Toleta sad na Kokezu, koji je bio funkcioner u Zvezdi, napadaju svakoga zbog svoje nesposobnosti

duledudule

pre 6 godina

super saopstenje jeste smesno.ali namestena titula ne moze da se izgubi,ta prica prolazi kod partizanovaca.cista politika rodjaci cista politika

nosferatu

pre 6 godina

Sta bre ovde ljudi pisu, koliko crvenih, koliko penala?! Pa sta? Drugo, sta ovi iz Zvezde pricaju? Izgubili titulu protiv Vozdovca i vise nego zasluzeno!! Nisu bre imali pojma, ni igraci ni onaj trener! Mucno ih je bilo gledati! Sta bi im znacila titula, i sta znaci ovima titula, kad Evropa pokaze gde se nalazis!

Ivke Zvezdas

pre 6 godina

Izgubio si, stisni zube, budi musko. Dosta sa saopstenjima vise, i jedni i drugi. Osramotili ste nam sport dovoljno za narednih 100 godina sa vasom kuknjavom.

lemi

pre 6 godina

Vi iz uprave CZ ste za kompletno posmatranje. Veliki broj Zvezdasa je sramota sta sve izlazi iz vasih usta. Da li ste vi ljudi normalni? Pa vi raspirujete mrznju medju navijacima ovakvim izivljavanjem.

Labud

pre 6 godina

Englezi imaju pesmu za ovakve:

It's never your fault, it's never your fault,
always the victim, it's never your fault.

Crveno-beli nastavljaju svoju tradiciju neprihvatanja odgovornosti i traženja izgovor u svima osim u sebi. Da li je Kokeza smatrao da strelac preko 20 golova za nepunu sezonu nije dovoljno dobar za Zvezdu? Da li su Partizan i FSS doveli preko 50 panjeva za par godina?

Pa taj Terzić se smejao Ilijevu i njegovim pojačanjima, i naravno pokazalo se da koliko je Ilijev bio bolji i uspešniji fudbaler, toliko je i bolji funkcioner.

Za kraj, ovo su reči lica koje se skrivalo od organa gonjenja 3 godine i čiji se proces pred sudom razvlači 9 godina.

fidelio

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Toliko crvenih i penala nikada nisam video da nekoj ekipi sviralo u ovoj sezoni.Isto tako,nikad ocajniju Zvezdu nisam video.Ocajni ste zato sto vam je katastrofalan kadar koji vodi klub,kao i strucnjak koji je vodio ekipu..pa na poslednjem mestu igraci

Giocatore

pre 6 godina

FSS sad zbog ovoga treba da ih kazni oduzimanjem bodova pred pocetak nove seozne...ranije su udarali na Toleta sad na Kokezu, koji je bio funkcioner u Zvezdi, napadaju svakoga zbog svoje nesposobnosti

analiticar_amater

pre 6 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno je uzeo titulu. Nas su sudije pogurale u vise utakmica inace bi se kidali sa Vojvodinom za drugo mesto. Samo se setite naseg gola u derbiju. Tri derbija, 2 poraza, jedan nezasluzen remi, ocajna pojacanja, nema se sta dalje reci. Sve vas treba oterati iz kluba a za Zvezdu ako nema drugog resenja, 4. liga pa da krenemo od nule.

stojan

pre 6 godina

sportski je cestitati boljem protivniku.
Ja ne znam kome ovo pricate, samo onaj koji ne zeli nece da vidi koliko je Partizan bolji ove godine. Partizanu nije priznat gol iz golauta, Partizanu nije dosudjeno 16 penala, Partianu nista nije poklonjeno i to ce se videti u Evropi.
Samo onaj ko je slep nece videti da je sudija Obradovic krvnicki pogurao Zvezdu poklonivsi joj namerno 4 poena. Takav poklon Partian nikada nije dobio i ne treba mu. Sacuvajte malo bar casti ako je imate.

Воја

pre 6 godina

Могли су и гол-аут линију да искриве како би Звезда након центаршута из гол-аута постигла гол у другом овосезонском дербију... Као што неко рече, изгубити намештену титулу је још невиђено, а Звезда је и то успела!

nenad

pre 6 godina

E, pa dosta.
Zvezdas sam od rodjenja. Al bre sta oce ovi nasi? Jel bio derbi. Jel smo pukli?
Jel bre bio VOZDOVAC ?????? Pa. Sve je bilo u NASIM rukama... Partizan tu nije mogao nista bez nas. Komsije su odradile svoj posao muski. Posteno il ne, ne zelim da gledam stvari sa te strane il vise necu da gledam fudbal.
Uglavnom, teska srca, cestitam.
A mojima, STIDITE SE ... kaljate ugled kluba koji je BIO veliki.

nista to ne valja

pre 6 godina

Generalno je opste poznata stvar da se blizancima pomaze ali zasto nisu pomenuli gol iz gol auta, crveni karton Anticu i penal protiv Vojvodine i jos 13 takvih penala i 9 crvenih kartona njihovim protivnicima. Da ne pricamo o derbijima gde su osvojili samo jedan bod. Sve u svemu ovo je jako bedan pokusaj da se skine odgovornost s ledja jednoj nesposobnoj upravi.

b

pre 6 godina

Realno...brukali su se u godinama unazad mnogi...realno...bruksli su se i jedni i drugi ALI najrealnije...niko se nikad nlje brukao kao Terzic sada.

Dex

pre 6 godina

Daj covece, cemu ovo... Da ste pokazali da te bolji, da bolje igrate, da imate bolje igrace pa ajde da ti poveruje neko... Da ste dobili neki derbi.. da ste bar bili bolji pa nesretno izgubili pa da nesto pricamo..Kakav ste gol dali iz auta cela Evropa se sprda, cak i engleski novinari. Neverovatno. Pa ceo FSS su bivsi rukovodioci Zvezde.

bojan

pre 6 godina

Navijam za CZ. Ali šta vam je kriv savez imali smo +3 pre derbija... izgubili ste dve utakmice i titulu. kriv vam je savez i partizan što su nam objasnili na derbiju i zasluženo pobedili.
Sve sami debili u klubovima! Išao sam da preko 100 utakmica CZ što prvenstvo što evropa. prestao sam da posećujem Marakanu odavno!!! i dalje navijam za CZ
smešan nam je fudbal generalno!

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jeste Mile tako je..... Osnovala nas 32 zagorska, igrali reprezentativci NDH za nas, sta mi tu mozemo. Nismo bili te srece da se zovemo kokarda kao vi, da nas osnuju na Ravnoj Gori kao vas, da samo srbi igraju za nas kao sto je slucaj sa vama, da najveci monarhisti poput Penezica, Kapicica, i Bugarcica budu deo naseg kluba.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

pa kako sad to....sto usput nije objasnio zasto nije sviran penal za radnicki u 5.min....a titula je vasa...nema veze sto je pehar u humskoj .....za vas se namestala...penali kartini gol iz auta....pa naletite na vozdovac i the end....sad se borite za fotelje....

peca

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.

Nenad

pre 6 godina

Ovo samo dokazuje koliko ste mizeran klub postali ,vi,crvena zvezda....Niko vama nije kriv do vas samih,malih ljudi,preko igraca do rukovodstva,a da se ne vracamo unazad I ne pominjemo pomoc sudija,Kako onog kod aut linije,tako I glavnog,I to smo odcutali I dostojansveno istrpeli I nastavili da igramo najbolji fudbal u zemlji,mi,veliki Partizan

Srđan

pre 6 godina

Pa ovi nisu normalni, pa i jedni i drugi nameštate, ali su realno ovi drugi bili bolji... videćemo u Evropi kako ćete i jedni i drugi proći.

Miroslave

pre 6 godina

Kako ste licemerni, ovo je već bolesno. Nego, pripremite li pripreme? Čujem da vas krajem juna čekaju kvalifikacije za ligu Evrope. Ako opet gubite protiv neke nepoznate ekipe, verovatno su vam opet krivi FSS i/ili Partizan, a ne nejednak kriterijum kod suđenja (čemu svedoče, primera radi18 penala koja su vam svirana u ovoj sezoni).

nenad

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno

Ušla im voda u uši

pre 6 godina

Umesto komentara: ovo je poslednji stadijum "ludila", navijački amok, a niko ne sme da ih kazni. U košarci se za neke prostačke uvrede huligana kažnjava klub, i u fudbalu takođe, ali se napadi iz CZ na sudije i FSS tolerišu. Kraj!

antiDebil

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Da nije namešteno , partizan 4. u najboljem slučaju. Ali idila sa FSS se nastavlja...
(Doktor, 22. maj 2017 14:52)

Da nije kako jeste klub iz podbanjickog kolektora bi bio u beton ligi.Ili u najboljem slucaju na poziciju izmedju 7 i 10 mesta.No dok je gusala,papaka i Aleka bice i komsinice iz kolektora.

dr feelgood

pre 6 godina

a do pre samo mesec dana je bilo - "otimaj", "kradi", "tako smo u mogucnosti", "sve uraditi da fkp ne bude sampion"...
uzivam neopisivo i u tituli i u ovom besramnom kukanju i plakanju umisljenih besprizornika sa kompleksom vise vrednosti...

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mene je kao zvezdasa stvarno blam ovih izjava, saopstenja... Pa nije nam FSS niti bilo ko kriv za poraze u derbijima i poraz od Vozdovca. Sami sebe smo ukopali.

Kosovar

pre 6 godina

Jedno pitanje!? Generalno smo glup narod, ali da li neko stvarno deli misljenje sa ovim likovima koji vode Zvezdu... Ovo je takvo ponizenje za inteligenciju, za zdrav razum, za Zvezdu, ovo je tuga, cemer, jad...

Jaje

pre 6 godina

Titulu ste izgubili u Voždovcu. Na toj utakmici ste "pokradeni" tako što je svirano bar jedno 5 nepostojećih ofsajda za Voždovac gde bi igrač istrčao 1na1 sa golmanom, još oni kukaju na savez, ma sram vas bilo.

blef

pre 6 godina

Sram vas bilo ,pa nemate vi dvadeset godina da dajete ovakva saopstenja ...Svi mi svesni kakva je ovo liga ...ali takodje jako dobro vidimo koliko je Partizan bio dominantan u odnosu na sve ostale....Zvezdi zelim bolje dane sa boljim ljudima

Nenad Pirocanac

pre 6 godina

Ko ce vas razumeti,pa cekajte zar niste hteli da sklonite Karadzica makar I silom pa vi ste istog Kokezu predlagali za predsednika a sad on radi protiv vas,dali moze I dragi bog da vas razume sta uopste zelite...

Transfer blama

pre 6 godina

E ali najbolje je ovo trazenje da se Zvezdi prizna titula iz 46.god.!!
To do sad nijedno rukovodstvo Zvezde svih ovih decenija nije trazilo..a znate zasto?
Zato sto te godine uopste nije organizovano nacionalno prvenstvo! Igrali su neki timovi u bivsim republikama i kao bilo je nekih timova koji su bili na teritoriji Srbije koji su igrali izmedju sebe..cak je i vojska imala vise nekih svojih ekipa..i Zvezda je kao bila pobednik na teritoriji Srbije i Terzic sad trazi da se to njima prizna?!
Mozete vi da zamislite taj amaterizam i ovaj trazi da se Zvezdi sad dodeli titula?! E sta rade, samo da ih Partizan ne prestigne po broju titula..

Rade

pre 6 godina

Au sta radi Terzic, spustice Zvezdu na najnizi moguci nivo, ovo je katastrofa! Mislim da nema pravog navijaca Zvezde koji ovakvog lika moze podrzavati, samo ponizava svoj klub!

nik

pre 6 godina

Stidim se kao partizanovac što nam je Vučelić klupski predsednik,ali me čudi da se Zvezdaši slabo oglašavaju po pitanju njihovog Terzića,čast izuzecima.Loše stanje u Partizanu biće zamazano titulom i rasprodajom igračkog kadra,funkcioneri,političari i kriminalci pokupiće kajmak,s tim da Partizan ima šta da proda.Neka se Zvezdaši zapitaju šta će se desiti kada dođu na naplatu ugovori 30-ak igrača koji su prodefilovali kroz klub u vreme Terzićeve vladavine,a od prodaje velika 0.Sve u svemu,mislim da je metla potrebna i jednima i drugima,u Zvezdi malo veća!

aleksandar

pre 6 godina

Zvezdi je u ovoj sezoni svirano toliko penala, da su morali da promene izvodjaca. Da ja ostao Lukovic da ih izvodi do kraja, bio bi im najbolji strelac u sezoni... :-)

GanciFull

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone igrala anti-fudbal, nakaradna koncepcija, nakazan tim, nekulturan trener+beganija kad je tvrdo. Navlaceno je, verujem i kod komsija, ali mi bre dozvolimo da nas neki amateri na krovu trznog centra oduce od fudbala i izbace iz igre.

Niko ne zna koliki je dug, stadion pod 1000 hipoteka a nema toalet, 50 potpisanih igraca(?), jednom recju stanje je pogodno samo za tihovanje i iskrenu molitvu.

Kako komsiije mogu, uz sve smehotresne potrese i skandale koji su imali da dovedu strance koji znaju da igraju, a mi ne mozemo?

Zasto se blamiramo i pisemo ova saopstenja, neke titule iz 46 jurimo, kao da je to sad bitno, a mozemo u finalu kupa 5 komada da popijemo glat?

Kako je moguce da je sad kriv FSS, pre par meseci idila?

Komsije u ekstazi, piju kaficu, citaju komentare, otvoreno nas sprdaju u facu, a mi umesto da se tgnemo, lelecemo.

Mene samo zanima kada ce neko iz kluba da se pojavi i da kaze koji je plan?

đura

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu do kraja srednje škole (2006) a od tada sam prestao sa tim stvarima, valjda mi više to nije zanimljivo a i imam bitnijih stvari u životu, elem, kao prvo, dali su Partizanu neregularan gol a kao drugo izgubili su od tog istog Partizana. Šta onda čestitaju FSS-u?

spidermann

pre 6 godina

Grobar sam al postujem zvezdu i mislim da je ovo rukovodstvo zvezde smesno I sramno za instituciju kakva je zvezda i znam da se i navijaci zvezde postide kad izadju sa ovakvim saopstenjem.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 6 godina

Ja kao veliki grobar mogu da kažem da je zvezda veliki klub pun malih miševa koji su tu došli da maznu sve što se maznuti može!!!Jadni ste i brukate zvezdu!!!

bbp

pre 6 godina

Da li ovim silnim saopstenjima celnici CZ zele sebe da opravdaju ili sta? Uvek ponavljaju jednu te istu pricu o tome da se Partizan stiti a CZ krade. Juce je bila vest o broju penala i crvenih kartona, uporedite je ako je vec ne znate. U derbiju vam priznat potpuno neregularan gol al o tome cutite, zbog vas je broj stranaca povecan sa 4 na 6, protiv Mladosi u 4 izgledne situacije sude se nepostojeci ofsajdi gostima, igrac Javora dobija drugi zuti karton i sudi se diskutabilan penal i to opet kod 0-0. Sudi vam Majo Vujovic osvedoceni navijac CZ, protiv Radnickog sudi Partizanu osvedoceni navijac CZ, protiv Vojvodine kad je dosla voda do usiju igrac Vojvodine dobija crveni zbog navodnog psovanja sudije i naravno i penal da lakradija bude veca. Mnogo je primera jos. Pricate o prelazima uporno, vi niste imali nijedan ove sezone? A sta bi sa onim u Novom Sadu od 2-0 do 2-3? Ajd' sve ovo na stranu ali gde je CZ igra, akcije, potezi...? Sa loptom ne mozete da se sastavite i nesto se zalite. A slag na tortu je pljuvanje po FSS, citav FSS sastavljen od Zvezdasa ej bre. Evo imacete sansu u kvalifikacijama za LE, tu nece biti FSS da se na njih zalite, tu se pokazite ako ste toliko jaki.

Aлександар

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!

Nemanja

pre 6 godina

Kako vas nije sramota! Nemate igrace za klasu ispod Djurdjevica, Leonarda, Evertona, Milenkovica itd. Medjutim, niste svi isti u Zvezdi, ima i postenih ljudi koji se razumeju u fudbal. Taav je recimo aktuelni trener koji je gospodski cestiao titulu. Njemu svaka cast a vi ostali bi trebalo da se stodite sto sopstveni neuspeh (ocigledno manji kvalitet tima u odnosu na Partizanov) pokusavate da opravdate tako sramnim optuzbama.

PV

pre 6 godina

Džaba pišeš saopštenja i izmišljaš nebuloze, uskoro ideš na raport kod Vučića da objasniš kako si izgubio titulu, a sve ti bilo završeno.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Zaboravio da pomene tople i hladne kuglice na zrebanju za finale kupa. Hahahahahahahahahah..... Pregazicemo vas kao plitak potok u finalu, pa nastavite sa saopstenjima.

Molim vas, objavite ovo

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.

Soko

pre 6 godina

Ako je ovo tacno sto pise u saopstenju tada treba podic spomenik upravi Partizana.Bog u Srbiji navija za zvezdu, celo rukovodstvo FS iz zvezde drzavne donacije od drzave pet puta vece za zvezdu i ovi iz Partizana im oteli to samo znaci da moras biti blesav ako ti otmu.

I ovo će biti lani

pre 6 godina

Šovinizam je kad vaši navijači uporno ponavljaju laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju, ili Zagrebu, uz poruke - vratite se odakle ste došli, a svi mediji vam pomažu da se ovaj šovinizam forsira, jer ste vi "čist" srbski klub, a cenzurišu svaki pokušaj da se ovaj šovinizam osudi ili laž negira. Ovo je drugi put da danas pišem o šovinizmu, jer ste ga danas pomenuli. Neka vam je svima alal.

UM CARUJE

pre 6 godina

Terzic ovim samo nastavlja tradiciju Vesica i Lukica, ne shvatajuci da time otklanja svaku sumnju sa Partizanovih titula, koje jesu bile ciste kao suza.Cestitke Djurovskom na gospodstvu.Uzgred, svi na Banjicu u 8 sati da pozdravimo vaterpoliste.

Marina

pre 6 godina

Nije FSS kriv. Terza i Božović su sve zabrljali. Dok nama igraju Muče, Fibel, Milijaš, Luković, Kahriman i slični, njima su dovoljni Leonardo, Everton i Đurđević da nas otresu. Partizan nas je oduvao u sva 3 derbija. Nadam se da nas u finalu kupa neće ponovo poniziti. Barem da izvučemo častan poraz.

wroom1975

pre 6 godina

U normalnim zemljama bi ih za ovo kaznili oduzimanjem bodova na startu prvenstva. Pa kad pocnu sa -15 da vidis kako bi cutali i kako bi sve bilo regularno.

Mika Šumadinac

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Kao i cinjenica da je vas Krcun osnovao i da vam je ime dao

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Samo mi nije jasno zasto Zvezdu vodi neko ko je sahranio ofk,koji je bio "rasadnik" talentovanih fudbalera...sta ocekujete Zvezdasi??! Ako mislite da ce bilo sta dobro doneti Zvezdi...svaki komentar je suvisan

Svedocanstvo

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države. (K, 22. maj 2017 15:03)

I ona Vesiceva saopstenja su u istoj arhivi. Pa Viteza od lamburginija.

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Ako je moguce da se prenese do celnika Zvezde.... Drage Delije, Zvezdasi, ovakvim komentarima samo negativno uticete na nas, na navijace, koji zelimo samo da nasa Zvezda igra ofanzivno i napadacki i da se gine za klub. Otarasite se ovolikih crnaca, imajte veru u omladinski pogon. Pustite prepucavanja vec pokusajte da smanjite dug i lepom igrom vratite ljubitelje kluba na stadion. Ne trazimo mnogo. Rezultati moraju da dodju! Sportski pozdrav..

peca

pre 6 godina

činjenica
Pa vi nikog ne možete da pobedite bez igrača više. To sam zaboravio. Pa zašto je kapiten Vojvodine dobio crveni. Da li mi možete objasniti. Pa Vi ste našli da pričate o suđenju na derbijima. Dali ste gol iz gol auta koji samo slep ne bi video. U tri derbija tri puta sutnuli na gol. I sudija koji je bio pored gol aut linije po zasluzi dobio da sudi derbi kao glavni sudija i naravno oštetio drastično Vojvodinu. Po kvalitetu Zvezda je negde treća četvrta u Srbiji. I kako možete onda uzeti titulu. I sudije pomagale Partizanu tako što mu isključili trenera i kaznili sa dve utakmice bez navijača... Ali džabe kada smo dva koplja ispred vas. Koliki vam je koeficijent u Evropi. Pa i Vojvodina je ispred vas.

Partiozan je osnoikvan u Beogradu, kao sportska sekcija JA, kasnije JNA

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Lupaš, i nastavljaš sa šovinizmom. Bobek nije igrao za NDH, imao je 17 godina kad je ta "država" nastala, Zebec i Belin 12, a što su stariji od njega igrali za NDH to ne znači da su bili ustaše ili Pavelićevi momci, ko je sve vreme igrao u Titovoj ili Miloševićevoj državi, nisu to bila neka demokratska vremena, daleko od toga da to vreme upoređujem sa endehazijskim, koje su to nepobitne činjenice da je 32. zagorska osnovala JSD, kad su sve partizanske divizije rasformirane krajem maja 1945, tada nastaje JA, kasnije JNA, i sad daj dokaz o nepobitnim činjenicama. Rekli ti da lažeš i ti to teraš, a briga te za istinu. Osnivanje JSD bio je veliki državni i vojni poduhvat, sa znanjem Broza, jer se to radilo u svim zemljama istočnog lagera.

blok

pre 6 godina

U čelo , pravo u centar ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. maj 2017 11:25)
Druže, mene je blam što mi u klubu za koji sam nekad navijao sede vučele i razni dileri čije majice nose igrači... Sa manje novca i sa svom korupcijom, Partizan je sa Nikolićem nešto uradio. Tebe nije blam od Terzića, istih "navijača-dilera" i grofa iz Kolašina koji se prvenstveno izblamirao protiv Partizana u tri meča? I ne može da se sastavi u pola utakmica nego se rešavaju kartonima i penalima? Pa ovakva Zvezda je sramota od tima, onaj Kajrat bi je ukantao na julskoj vrelini 8:0 u dva meča...

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Mile@@
Bobek ,Matekalo Rajki Mitic Vladimir, Beara, Cajkovski,Stankovic,Zebec,BoraKostic...su igrali zajedno u reprezentaciji SFRJ barem 10 g .postovali se grlili ljubili stvarali istoriju SFRJ.
Znaci legende Zvezde su igrali sa igracima iz NDH.Samo cinjenice ,a ti mi odgovori.

Beeble

pre 6 godina

Pa u jednos su u pravu. Prvenstvo je neregularno. Neregularno je iz razloga što se Zvezdi sviraju nepostojeći penali, što su im većina utakmica dogovorene, što im na megdan izlaze druge postave, a kada to nije moguće sude im sudije koje se javno deklarišu kao zvezdaši, slikaju se njihovim obeležjima itd. Partizan je osvojio titulu samo iz razloga što je mnogo kvalitetniji. Dobio je dva derbija, a pokraden je u onom u kom je Zvezda izvukla bod. Kokeza naravno nije Partizanov, već njihov kadar, a Terzić i kompanija pokušavaju da se izvuku jer su uspeli da izgube nameštenu titulu.
Pravi zvezdaši pod hitno da se dozovu pameti i najure tu ekipu iz kluba. Neka pogledaju gde je i kako završila OFK-a, čija je Terzić legenda. Sve je počelo od sramne utakmice u kojoj su vodili 2:0 na poluvremenu protiv Zvezde, a izgubili posle upada u svlačionicu...

Deki Stankovic

pre 6 godina

Kao navijacu,Zvezde,mnogo mi tesko pada kad vidim,ko vodi nas klub.Covek ,koji je rekao da dovodi skupe strance,kako bi napravio uspeh u Evropi i tako vratio,i zaradio novac,u toj istoj Evropi,vec dve godine dozivljava debakl,od Kairata,Sasuola,itd.Na sve to,ove godine nam Partizan,drzi lekcije,a na kraju i Vozdovac,a on trazi krivce u svima osim u sebi.Jedini izlaz iz ove situacije je odlazak,Terzica,dolazak na njegovo mesto,npr Stankovica,Jugovica,ili zasto ne Belodedica koji ima iskustva u Rumuniji.Hitno davanje sanse mladim talentima,koje imamo,zahvaljivanje skupim,strancima,i po cenu da se ne osvoji titula u naredne 2-3 godine,sve uciniti da se talenti zadrze,formirati od njih tim,koji bi za 3 godine uz par dobrih ali dobrih stranaca ,mogao uci u ligu sampiona.Sve ostalo je zamajavanje i bacanje prasine u oci,nama navijacima.

Tole madjija

pre 6 godina

Trio Kokeza, Bunjevcevic, Surbatovic, uz precutnu podrsku Vucica su dali Partizanu titulu. A u stvari, psssst, sve konce vuce Tole (natprirodno bice).

brlogudan

pre 6 godina

Mislio sam da je Lukic najvise osramotio moj klub ali Lukic je amater u brukanju u odnosu na ove sadasnje.Gubite se vise iz Zvezde ili se ponasajte dostojanstveno kako i prilici velikom klubu.

parni valjak

pre 6 godina

.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga...
(Lucifer, 22. maj 2017 12:41) #
gol posle gol-auta, crveni za Frimponga kao zadnjeg igrača pre prvog gola, "samo" 18 penala ove sezone za Zvezdu umesto uobičajenih 24-25, beznačajnih 9 crvenih kartona za protivnike umesto 15-16 kako bog zapoveda, izmišljeni gol rukom Djurdjevića u derbiju...
Ja mislim da su te "sitnice" odlučile

PS od 2006 Zvezda uvek zarši na 1. mestu po broju dosuđenih penala. I ove sezone ta viteška tradicija je nastavljena. Red je i da vi u nečemu budete šampioni - čestitiamo

Ketty pahuljica

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??

Slobo

pre 6 godina

Ovaj gospodin sa slike,dal se zapitao sta bi moglo da se desi kad bi bila priznata titula Srbije iz 1946 kad je vec postojalo prvenstvo Jugoslavije,moglibi se zapitati da nece kojim slucajem izgubiti titule iz Jugoslovenskog sampionata a titule Srbije biti pripisane:Zemunu,Spartaku,Kabel NS,Rad,Radnicki KG,Novi Pazar,Pristina,Trepca,Rabotnicki i drugi jel oni su u periodu Jugoslovenskog sampionata osvajali sampionat Srbije i tako se kvalifikovali u 2 saveznu ligu Istok(Jugoslovenska Lig)...

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Titula je nasa.Pravi Zvezdasi znaju kako su ostali bez prvenstva.U subotu nas ocekuje finale kupa.Budimo dostojanstveni,podrzimo crno bele. Pozdravimo ekipu koja je svojom lavovskom borbom zbacila "hijene" sa trona.Ilijev neka nadje jos jednu bombu ali u vidu golmana.Sacuvati kostur ekipe sa Ostojicem na celu. Pronaci zamene za Lea i Urosa,bice tesko ali u Ivicu Ilijeva verujem 100%.

ovo čak više nije ni smešno

pre 6 godina

Taman kad pomisliš da ovi iz Zvezdine uprave ne mogu niže da se spuste, oni te razuvere i pokažu da dno za njih zaista ne postoji.

Strahopetulus

pre 6 godina

Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Колега, свака част на искрености и реалном сагледавању жалосне ситуације у домаћем фудбалу. Ми јесмо освојили титулу, лупили рецку, али...
Могу свима да поручим- дао бог да је више оваквих људи, правих навијача као господин из Звезде! Да се врате витештво и част на терен...!

mkg

pre 6 godina

U nekom trenutku se treba osvrnuti iza sebe i shvatiti da si i sam kriv za propuste koje si napravio. Kriv si i za to što si pristao ili bio dovoljno glup da dozvoliš da te drugi prevare (ako je prevare bilo).
Samokritika nije karakterna osobina nesposobne Uprave FK Crvena Zvezda.

despot

pre 6 godina

Vecinu ovog saopstenja necu ni da komentarisem, jer komentar ni ne zasluzuje. Ali odakle im ideja da traze titulu iz 1946.? Te godine su se igrali turniri ciji su pobednici isli na zavrsni turnir za prvaka Jugoslavije. Srbija je na tom turniru imala dva predstavnika. Zvezdu i Spartak iz Subotice koji je isao kao pobednik vojvodjanskog turnira. Znaci u najboljem slucaju za tu titulu mogu da se bore Spartak i Zvezda, a ne da se ona tek tako dodeli Zvezdi. Smesni su. Znaju da ih Partizan verovatno prestize sledece sezone pa ih panika hvata.

doom

pre 6 godina

па ово је сјајно, ови гуслари су непроцењиви као и екипа која им даје за право. чиста 10. за психоделију и комплекс више вредности.

opasno ludilo

pre 6 godina

Bilo bi interesantno čuti opravdanja koja će Terza i drugari morati da izlože onima koji su ih doveli u CZ i finansirali verujući njihovim garancijama da će osvojiti titulu. Na žalost taj razgovor neće biti za javnost. U javnost izlaze samo ovakve gomile gluposti u cilju raspirivanja mržnje i bežanja od lične odgovornosti. Činjenica da su Terza i društvo izgubili namešteno prvenstvo oslikava svu njihovu nesposobnost. Partizan jeste šampion ali prvenstvo nije regularno pošto bi Crvena Zvezda u regularnim uslovima bila plasirana oko petog mesta.

zbog ovakvih mi je titula još draža

pre 6 godina

Boško Đurovski nema šanse da izdrži u onakvom korovu koji se zapatio u Ljutice Bogdana. Proglasiće ga još izdajnikom jer je jedini fer i dostojanstveno čestitao boljem.

Ovde je bilo 4 koma 5 promila

pre 6 godina

Da li je Vlahović pregledan? Nebitno, jer prema propisima Fife, za Uefu ne znam ali Fifa je starija, kad se u igru ulazi u 89. minutu dovoljan je samo alkotest, a to je urađeno, jer deca ne smeju da piju, direktori klubova koji pišu saopštenja ne testiraju se jer iz njih govori nizak nivo saopštenja.

pedja

pre 6 godina

Saopstenja iznova i iznova, a poente nema nigde, tacnije jedino tako pokušavaju sebe i svoje neznanje da opravdaju. Juce je lepo sve imalo crno na belo na Mondu. Koliko su oni "oštećeni", koliko im je "oteto" bodova, koliko je to penala bilo za njih, a onda i sve to u poređenju sa Partizanom je smehoteka jer Partizan je sve to imao min duplo manje. Isto tako ovo sa trenerima je smešno kad se zna da je Vojvodina pred meč sa njima promenila trenera. Dokle, dokle vise ovo smaranje sa praznim pricama i glupim saopštenjima?!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Prava je tuga na kako niske grane je srozan nekadašnji Jugoslovenski fudbalski gigant, FK Crvena zvezda, prvak Evrope i sveta!

Strmoglavi pad na dno je uzrokovan pre svega huliganskom svitom koja je nečijom voljom došla u poziciju da „upravlja“ klubom, a najupečatljivija paradigma i slika tog pada je Terzić!

ovo vec znate, ali...

pre 6 godina

@Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

FK Partizan su osnovala dva narodna heroja NOB-a a tadasnja generala, Peko Dapcevic i Svetozar "Tempo" Vukmanovic u Beogradu. Dok je vas osnovao covek koji je licno ubio Drazu Mihajlovica, Krcun Penezic i stadion vam se nalazi na jednom od najvecih neobolezenih mesta streljanja i stradanja a kosti streljanih ljudi leze ispod tog podbanjickog kolektora i dan danas. Sad vi mozete da ponavljate tu demagogiju vasu danima i nocima, godinama i decenijama ako ce tako manje da vas boli...donekle vas i razumem, nemoc je to. A i to jeste ustvari nastavak idelogije vaseg stvoritelja Krcuna, on je priznavao samo i jedino svoju istinu dok je ubijao verne i postene Srbe. Eto...procitaj koju knjigu, informisi se malo. KUP JE NAS! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Milan

pre 6 godina

Posle ovakvog saopstenja mozete svi zajedno da se pokupite i krenete putem onog sarlatana od trenera. Odlazite iz moje Zvezde. Kokeza vam je kriv sto Bozovic nije dobio jedine tri utakmice koje nisu bile namestene. Nisu ni ovi drugi bolji, verovatno bi u normalnoj ligi neki drugi tim bio sampion ali vi ... kako vas nije sramota. Ako nista drugo dobili su nas u tri utakmice sa sve golom iz auta.

Goran

pre 6 godina

Ovaj Djurovski je bre gospodin za celu upravu Zvezde. O cemu vise pricate? Brukate klub i verne navijace (sebe ne mozete jer imate putera koliko god zelite).

Đorđe

pre 6 godina

Ipak je ključni dokaz otete titule ćutanje FSS na zahtev Zvezde da se prizna titula iz 1946.
I ovo sa FS Slovenije. Odakle bre njima pravo da pošalju zvaničan dopis iz kog se vidi da je Nikolić odslužio kaznu i da nema više suspenzije. Pa nisu ga valjda oni kaznili, dobro možda jesu, ali opet su morali da pitaju Terzića. I naravno da je FSS morao da se ogluši na dopis iz Slovenije i dodatno kazni Nikolića. Zašto? Pa eto, tako kaže Terzić. .
I onaj prelaz protiv Radničkog. Pa kad se desilo da bude nerešeno na poluvremenu i posle neka ekipa pobedi?
Pa ko još može da se skoncentriše na teren kad im nije priznata titula iz '46. i kad FS Slovenije nije oštrije kaznio Nikolića?
Kako pored svega toga da osvoje titulu. A kao šlag na tortu, navijači Partizana se okupili ispred stadiona, a FSS ne reaguje. Ma idi begaj.

kris

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.

Dragi

pre 6 godina

Koliko se ja sećam, Partizan je imao 3 poraza u ovom šampionatu, od Napretka, Spartaka i Vojvodine, a Zvezda od Partizana (2 puta) i od Voždovca. Mislim da je sasvim jasno kako je Partizan osvojio titulu, a osim toga neka pogleda Dr Terzić statistiku penala i isključenja i biće mu sve jasno. A što je dovodio poluigrače i davao im visoke plate za naše uslove, to neka objasni na predstojećoj skupštini FK Crvena Zvezda. Nemam nameru da štitim FSS, ali Partizan je ove godine bio puno bolji i titula je pošteno osvojena. Mnogo poštenije nego da ju je nekim slučajem osvojila Zvezda.

Miles Davis

pre 6 godina

Odlazi vise iz Zvezde! Samo su vam sudije krive, i ovima iz Partizana i tebi. Bas volim sto je Partizan osvojio, samo da ti odes!

Marko

pre 6 godina

U "filmu" koji je "producirala" CZ, putem dvojice svojih novinara, a zloupotrebili su i glas Gagijev da čita napisano, bek zagrebačkog Dinama Tomislav Crnković, u poodmaklim godinama pominje 32. zagorsku i osnivanje Partizana, a kad je Partizan osnovan Crnković je imao 16 godina, jer je rođen 1929, meni se čini da je u filmu, u kome Toma glumi svedoka osnovanja Partizana, iz vremena kad je imao 15-16 gopdina, bio podnapit, videlo se, a nije tajna da se filmske uloge naplaćuju, kako kad, ponekad i "putem" nekoliko čokanja.

karvaljo

pre 6 godina

U redu je doktore...shvatili smo da si verovatno bivši...pa sad valja opravdati kintu i skoro 20 penala u sezoni, a nisi prvi...biće zanimljivo kod komšija ovo leto...a mi - još jednu da odigramo kao i sve ove polusezone , da uzmemo duplu krunu, i juris na LC...vreme je 2003, 2010, pa sad 2017

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

"Mogli su da biraju sudije kako su hteli i da ih šalju na izvršenje zadatka."

Dakle, priznajete da su sudije po zadatku svirale za Zvezdu - svaka cast na iskrenosti, ovaj deo saopstenja podrzavam!

PS. I Terzic je bivsi predsednik FSS-a. Da li to znaci da on nije smeo da se raduje trofeju Zvezde prosle godine, posto vidim da smeta sto se Tole radovao Partizanovom(covek bio predsednik Partizana, valjda je to logicno)!?

af

pre 6 godina

Mislim da je najpre navijačima Zvezde u interesu da oteraju ove ljude iz kluba. Nama grobarima je super ako ostanu. Iz ovih saopštenja izbija očaj i strah za gubitak fotelja, a u Terzićevom slučaju možda i strah da će morati ponovo u bekstvo.

Danilo

pre 6 godina

Gde prestaje bezobrazluk a počinje dijagnostika?
To je jedino što se čovek može pitati posle ovog saopštenja koje je vrhunac u neverovatnoj seriji saopštenja...

antiDebil

pre 6 godina

Mile

Daj neki link kojim ces potvrditi tvoje cinjenice ??? Ako mi ostavis inserte iz fima koji je snimao bivsi direktor marketinga fk uplakana zvezda onda ces time automatski ponistiti svoje reci. Moraces vise da se potrudis, tako da, daj sve od sebe, ako smes naravno....

Ekonomski mag Terza

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...

Ivan

pre 6 godina

Al nisu umeli da daju golove iz auta,nisu umeli da imm se svira sto penala,i nisu umeli da pisu saopstenja svaki dan...A cestitke verovatno cuvate za subotu,pa da nam o jednom trosku cestitate duplu krunu.

Zar je bitno?

pre 6 godina

I evo ga, krece.Draga deco,upravo cete prisustvovati nastajanju istorije.Gebels je svojevremeno govorio:"Kad jednu laz ponovis 100 puta,ona postaje istina."Da bi sakrio svoju nesposobnost i potpuni fijasko svog projekta,Zvezdan Dr Terzic,sportski direktor u ostavci ce sada lagati,lagati i lagati da za koju godinu nikom vise nece biti jasno sta se zapravo desilo.Ovo je toliko sramotno degutantno ,a ipak imam osecaj da ce se za par godina ova titula ubrajati u "onih" 6 pod Toletom.:)Obraz kao djon,a pritom i supalj...

Tornado Centropolis

pre 6 godina

Pratim fudbal intenzivno poslednjih 30 godina i ne sećam se nijedne titule koju je Partizan osvojio, a da se iz Ljutice Bogdana nisu bunili. Nijednom da se sportski čestita, uvek su sopstvene greške i nemoć pravdali nekim vanfudbalskim stvarima. Tradicija je tu da se ruši, ali ova nikako da se prekine.

E ovako.....

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Gde si pronašao te činjenice, majstore? Hajde dokaze na sunce, kada tako olako prosipaš takve tvrdnje! Činjenice, koje je rekao pijani alkoholičar,socijalni slučaj,bivši igrač Dinama iz Zagreba, u dokumentarnoj emisiji napravljenoj od strane dvojice okorelih zevezaša, novinara. A pisane činjenice, knjige, osnivačka akta- ko šiša, je li tako? Zato se i kaze da postoji istina i "zvezdaška" istina.

Kada već čačkaš mečku,činjenica je da je prvi predsednik CZ bio Hrvat i da ste prvu međunarodnu utakmicu odigrali u Tirani. To prelistaj u dokumentaciji, pronaći ćeš tamo među prašnjavim stranicama te podatke i to se zove činjenica. Da ne pominjemo svremene "zvezdine četnike" ,mama mu iz Čačka itd...

Lomunac

pre 6 godina

"Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)"

Cinjenice? Evo ja prvi kazem da nisi cist a ako jesi izvoli DOKAZI kada je Generalstab JNA bio stacioniran u Zagrebu kao prvo, i kao drugo kada je to Zagorska divizija imala ne jednog vec PET generala na celu, gle slucajnosti usred hrvatske NULA Hrvata nego 5 Srba, Peko Dapcevic, Koca Popovic, Slobodan Vukmanovic, Savo Jovovic i... aj seticu se pa dodati, aj da vidimo dokaze???

I po cemu ste vi srpski klub kad vas osnovali likovi sa prezimenima Penezic (cisto HRVATSKO), i Bugarcic (mislim da je jasno), a jos kad se zna ko su bili, prvi likvidator cica Draze, i cak 30 000 SRBA, kao cetnika, njihovih jataka, kulaka... A drugi je upamcen kao "ZVER Golog otoka", gde je ostavio kosti skoro 1800 SRBA, seljaka koji su se pobunili zbog otimanja hrane i zemlje!?

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@gmcz bradonja

...svaka cast majstore...ti si pogodio pravo u centar...podseti samo ekipu da je dr Zvezdan Terzic upropastio OFK Beogra..

Raja

pre 6 godina

Sta ocekivati od zvezdasa.Kakvi navijaci takav predsednik.U FSS vodeca mesta imaju njihovi ljudi.Nisu dovoljno krali a morali su.Partizan je na svakoj utakmici imao naostrenog protivnika koji izgara i sudije koji nisu dosudili nekoliko bitnih penala za Partizan.Na svakoj utakmici najmanje dva igraca dobijaju kartone-uglavnom zbog prigovora a bili su u pravu.Nasuprot njima Zvezda je igrala uglavnom protiv protivnika koji nije bio motivisan za fer i sportsku borbu a ako jeste sudije im dosude 18 penala od kojih jedva da je bilo dva ili tri.Partizan je redovno imao sudije i protivnika protiv sebe a Zvezda i jedno i drugo uz sebe.Zvezda po igrama i kvalitetu nije zasluzila bolje mesto od petog.Krs od tima.

Dag Kristi

pre 6 godina

Evo,ja kao Zvezdas koji ove sezone nije pogledao nijednu utakmicu Zvezde,smatram da vi niste umeli da osvojite titulu,i savez koji vas je gurao bilo je vise sramota onih mucenih sudija koji su se blamirali na vasim utakmicama,pa su titulu opravdano odlucili da dodele Partizanu.

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja

Vladan R

pre 6 godina

Titula je prakticno izgubljena jos u julu prosle godine, u izuzetni lose odradjenom prelaznom roku. Adekvatne zamene, za Grujica, Ibanjeza, Vijeru i Kataija, nisu dovedene. Uprkos tome imali su srecu, da je Partizanu bilo potrebno vreme da se sloze sve kockice, pa su dobili 10 bodova fore. Da su imali dovoljno kvalitetnu ekipu, bez problema bi uzeli titulu. Imali su prakticno tri mec lopte za titulu u tri derbija i nijedenu nisu iskoristili. Najveci krivac za to je Bozovic koji je postavio katastrofalnu taktiku, u svim, a pre svega u prvom derbiju. Povukli su se u poslednjih 20tak minuta, u svoj sesnaesterac i naravno primaju gol u zavrsnici. Protiv Vozdovca ne umeju da daju dva puta gol sa pet metara, i oba puta bivaju kaznjeni kiks golovima. Za sve navedeno, krivica je samo do CZ. Koliko mi je krivo zbog izgubljene titlue, neuporedivo mi je zalije, ovakvo jajarsko ponasanje, nakon gubitka titule. Spusitili smo se na nivo manipulatora iz FKP, i njihovu kuknjavu na sve i svakoga, sve do kiksa CZ. Ono sto recimo jeste tacno u saopstenju iz CZ, je ponasanje FSS u vezi kuknjave, prvo jednih pa drugih. Dok su iz FKP izadavali saopstenje za saopstenjem, povodom do tadasnjeg toka prvenstva, pocev od uprave, klupske tv, preko trenera, pa sve do sadasnjih i bivsih igraca, nisu ni rec progovorili, ali su nakon prvog saosptenja CZ odmah javili. Koliko god da je otuzno ovakvo ponasanje FSS, svakako nije uticalo na gubitak tiule.

aca Umc

pre 6 godina

Već vidim saopstenje nakon prve utakmice u Evropi: čestitamo UEFA-i prolazak u drugo kolo predkvalifikacija. Terzicu se smeju navijači svih ostalih klubova u Srbiji i verovatno jedno 99% zvezdasa. Većina u mom okruženju, porodica, prijatelji, ljudi s posla navija za Zvezdu i niko ne podržava ovo čudo.

qq

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.
(Jukson, 22. maj 2017 11:40)

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!

milan 26

pre 6 godina

Terzic je cudo, koliko je uticajan vidi se i ovde da je naterao ovog gospodina da prica nesto sto zna da je neistinito i bez poente. Kad Terzic prica o pravdi, kradji i regularnostu to je definicija reci apsurd. Nas narod bi rekao "ko o cemu, ku..a o postenju". Nisu ni ovi iz Partizana nista bolji, ali ove optuze su klaaicno spinovanje i prebacivanje odgovornosti na neke druge ljude. Svi su krivi sem samog njega, Terzica, koji je promasio pojacanja, sem Boacija, koji je pritiskao sudije, silazio u svlacionice, delegirao sudije... Prvo da odgovaras za malverzacije u Ofk Beogradu, pa u fss-u, za pretnje Brankici Stankovic... Nije narod na to zaboravio ako jeste SNS. Idi iz Zvezde, da svane klubu.

Predrag Beric

pre 6 godina

U ozbiljnim fudbalskim zemljama i uredjenim drustvima odgovornost se snosi i za javno izgovorenu rec.
Kao zvezdas, u fokus stavljam ponasanje rukovodstva mog kluba. A ono je izuzetno lose, degradirajuce i deprimirajuce. Primer lose prakse za koju gospoda iz Zvezde moraju snositi konsekvence.

Dalibor

pre 6 godina

Pa jesu li Zvezdu Kokeza i Karadzic pobedili u derbiju i protiv Vozdovca....o kakvim namestanjima i neregularnosti pricaju....Terzic prica ono sto njemu odgovara i da krivicu za neuspeh prebaci na drugog.Pa zar nije on napustio FK CZ a i dalje je tu,vedri i oblaci..zalosno...Navijac sam ne bitno kog kluba ali dok je CZ Bila lider na tabeli sve je bilo ok...na skoro svakoj utakmici je sudjen penal za CZ 99% NEPOSTOJECIH Penala ...Nego ima ona izreka u TUDJEGA TATKA POGOLEMA PATKA...TERZO ODLAZIIIII

GanciFull

pre 6 godina

Gledam komentare po portalima i Twitter-u. Pa mi smo dotakli dno. Smeju nam se, pa jos podvriskuju. Najtuznije je sto su u pravu. Na stranu to kako smo amaterski izgubili titulu, ali ovim kukanjem nakon njihovog osvajanja titule blamiramo klub, postali smo predmet sprdnje....

Alo, prekinite vise nismo mi bre jajare, dobili smo jak udarac nema plakanja. Ne vidim smisao u saopstenjima, osim da se Zvezda jos osramoti. Kome je to u interesu?

Voleo bih da mi neko objasni zasto sada buncamo? Ima li neko u klubu da tome stane ukraj? PREKINITE!

Zorba

pre 6 godina

Pa ovo su totalne nebuloze.Timu kome je namestano da uzme titulu prvaka ne osvaja je sto je nezabelezeno ,a sada zele da sebe opravdaju i prikriju to namestanje prebacujuci krivicu na FSS.To nam govori koliko je ovaj tim Zvezde los.

neko sa strane

pre 6 godina

Cestitke i vama na neverovatnoj sposobnosti da ulupate nikad veci budzet u jedno veliko NISTA!
CEstitke i sportskom sektoru na istancanom njuhu, kada ste 20 i kusur golova u sezoni izbili sebi i prepustili ih Partizanu, ne dovodjenjem Urosa Djurdjevica...itd...itd

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Ha ha sram bilo FSS što je dozvolio da Partizan roka zvezdu gde i kad stigne.Sram da bude FSS što nije zvezdi zatvorio Voždovac.Ma haos.

Don Corleone

pre 6 godina

A da pogledate prvo sebe, kao navijac CZ mislim da za ovu sezonu samo vi snosite krivicu, a niko ni da ponudi ostavku.Pogledajte sebe u oci, nemojte se sakrivati ni iza FKP ni FSS.

no comment

pre 6 godina

Verujem da se većina fudbalera Zvezde stidi vaših izjava i saopštenja. Kao partizanovac želim igračima Zvezde uspeh u nastupajućim kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Zvezdi da čim pre vidi leđa svima vama koji je nedostojno zastupate i vodite.

Sergio

pre 6 godina

Mogli su i da poguraju Zvezdu penalom i igračem više na svakoj utammici...
'ajde sad ti "doktore" malo tamo gde idu takvi kao ti, odlaganje presude nije beskonačno. A i čika sa slike, zajedno sa tobom u fudbalsku istoeiju!

Slobodan

pre 6 godina

Samo vi i dalje verujte njemu a ne svojim ocima,to sto vam je dosudjeno milion nepostojecih faulova kornera auta,to sto su sve ekipe osim Partizana protiv vas izlazile sa drugom postavom,to sto sudije su bile primorane da cesto preuzimaju inicijativu i same resavaju utakmice,to sto vasi treneri i igraci i vas klub kazne odradjuju u zimskom vremenskom periodu kada se neigraju utakmice,to sto na svim vodecim funkcijama u svim fudbalskim organizacijama sede zvezdini ljudi pa tako neke kaznjavaju za mesec dana a neke posle telefonskih sednica u roku od 24h ko u kolumbiji,sta vi hocete ajde recite sta hocete jer kad vas neko pobedi malo je izgleda...mozda da igrate neku ligu gde niko nesme loptu da sutne na vas gol,da se drugima ne sude prekrsaji da drugi najbolje i ne izlaze na teren...

Slavenski

pre 6 godina

Pa da li je moguće!? Aman ljudi, u ime svih normalnih, koji stvarno vole ovaj sport, prestanite više da se brukate. Neverovatno koliko možete nisko da padnete (mislim na upravu) i da sramotite sve normalne navijače Zvezde... Da se razumemo, navijam za Partizan, nisam licemeran i provokator, iskreno ovo mislim i iskreno mi je neprijatno... Većina mojih prijatelja su navijači Zvezde.... i mogu da zamislim kako se osećaju sada... Mada je dosta njih već prilično razočarano svim ovim što se izdešavalo unazad, nekoliko meseci....

petar

pre 6 godina

ovakvo saopstenje ne vredja nas, vec vas zvezdase.meni ,koji pratim fudbal vec pola veka i pamtim velicinu Zvezde,prosto je sramota od svih ljudi u obe uprave,ali ovi vasi su katastrofa.

mihajlo

pre 6 godina

Jel ovi imaju ili su culi za rec SRAMOTA, izgubis u kljucnim utakmicama, izgubis kljucnu utakmicu brez da bi protivnik pobedijo sa penala. Imali skroz na momente vise od deset bodova!? Ej bre!?

Аналитичар

pre 6 godina

Србијо, мајко... Ово одавно није фудбал и спорт... Нема везе, чекам да крену квалификације и да се кладим против ових наших "великана". :)

Ako ovo proiđe bez kazni, kažite zbogom fudbalu

pre 6 godina

Posle svega, ako FSS ne sme da se oglasi, moralo bi da reaguje Ministarstvo sporta, jer je dužno da se stara o zakonitosti i da ne dozvoljava uništavanje zvaničnih institucija. Svi su ustali protiv onog ambasadora koji je uvredio jedan tabloid, a niko ne ustaje protiv CZ koja saopštenjima vređa i druge klubove, sudije pa i FSS, nazivajući ih lopovima.

realno

pre 6 godina

Nikad gora garnitura ljudi u fudbalu nije bila, ne zna se dal su gori ovi iz vase uprave na celu sa Terzicem, ili ovi iz nase uprave sa vrhunskim poznavaocem fudbala Vazurom i ostalim clanovima koji u zivotu nisu sutnuli loptu... A o vodecim clanovima Fss-a da ne pricam... Dok se svi oni ne sklone sa tih pozicija, nasem fudbalu boljitka nema...

duledudule

pre 6 godina

super saopstenje jeste smesno.ali namestena titula ne moze da se izgubi,ta prica prolazi kod partizanovaca.cista politika rodjaci cista politika

TARAS BULJBA

pre 6 godina

Sramota,koliko je nedelja i godina Djokovic bio prvi,a sada je to Marej.Svemu dodje kraj,za nekoga bolan za nekoga radostan,zivot je to.Sto pre ovo shvatite bice vam lakse.

CiganFull

pre 6 godina

Braco Delije, citam ove komentare ceo dan, popicu otkaz ladno. Ako kazem da me ne boli sto su nas naucili fudbalu, i igri i organizaciji, lagacu vas. Dakle, cinjenica je ovo mnogo boli. Ko kaze da ga ne boli, laze.

Hajde da ne lupamo, kakve zavere, kakav FSS, sve je bilo u nasim rukama. Mi smo prokockali titulu, mozda bi ovi nasi i uradili nesto za evropu. dakle, auto-gol. Simbolicno je tako pocelo i na trznom centru.

Ja ne pamtim ovakav kiks. ili da se trgnemo, ili svi u ladnu Moravu. Dozovite se pameti.

Ivke Zvezdas

pre 6 godina

Izgubio si, stisni zube, budi musko. Dosta sa saopstenjima vise, i jedni i drugi. Osramotili ste nam sport dovoljno za narednih 100 godina sa vasom kuknjavom.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne brukaj nas više Terziću i ne prodavaj maglu, nego odlazi što pre i sa sobom povedi na desetine bezvrednih pojačanja koje ste doveli u poslednje vreme a ničemu ne služe, samo ste prezadužili klub.U klub odmah da uđe policija i da obavesti javnost koliko ste zadužili klub sa dugovanjima koja tek dospevaju za tvoja pojačanja.

Sramota za nekada veliki klub

pre 6 godina

Nadam se da ce biti kaznjeni za izrecene nebuloze, jedno deset bodova minusa, pa onda novcano, pa bez publike... cisto da ih bude sramota za sve svoje lopovluke i kradje cele godine.

Mirko

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih koji baš i ne vole fudbal, ali obožavam košarku. Fudbal mi je spor i razvodnjen i stvarno su retke utakmice koje mi se dopadnu. Pogledam povremeno ali se teško nateram da gledam to mučenje 90+ minuta.
Na stranu ovoga što se dešava u našem fudbalu, i kao rezultat su savršena nekonkurentnost našeg fudbala u evropi i šire. Iskoče pojedinačno neki fudbaleri, ali i to samo povremeno ali ne i u kontinuitetu, što se sve ukupno uklapa u ovu našu tmurnu i žalosnu realnost kako sportsku tako i sveopštu.
Nekako sam zbog svega toga gotovo ravnodušan što Zvezda nije osvojila šampionat. Jesu bili prvi celo prvenstvo i praktično ga osvojili, ali taj pleyoff su oni sami tražili svojevremeno. Drugo umor i loše igre poslednjih mesec i nešto dana su nam prosto došle glave.
Partizan je igrao daleko bolje i to je svima jasno.
Isto kao što je jasno da je sve ovo gore izrečeno - bukvalno i doslovno tačno.
Ali eto kažem - nemam neku gorčinu i žal za titulom, prosto sve je toliko nekvalitetno i loše, toliko prljavštine i svega da - prosto ne znam čemu uopšte i igrati i truditi se i osvajati bilo šta kad je sve ovo veoma odvratno - ali ne samo meni, već se vidi i u evropi i u svetu gde smo i šta smo - skoro pa ništa. Jedina svetla tačka su bili naši mladi reprezentativci šampioni, i to je jedina nada da nekad nešto može da bude bolje.

Ovako, prolazim pored fudbala ko pored turskog groblja. (Slučajno ili ne - groblje i jeste..)

Mrki

pre 6 godina

Ovaj proglas ne bih prihvatio iako sam navijač Zvezde, da na žalost nije istinit. I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija.

danguba

pre 6 godina

Kako je ovo jadno, da jadnije ne moze. Sve rade da mi ogade srpski fudbal, i Zvezda i Partizan i FSS...
U ovakvo obesmisljenom takmicenju, gdje ima 14 posmatraca i 2 kojima je sve podredjeno, trofeji nista ne znace.
Dajte vec jednom, ukinite profesionalni fudbal. Neka se jednom godisnje okupe na nekoj livadi igraci Zvezde i Partizana, odigraju jednu utakmicu i ko bude bolji, eto mu titula. Navijaci da se poslije pobiju i svi sretni...

Mladen

pre 6 godina

Zaista je sramota za Crvenu Zvezdu sto ovo sebi radi!!!
Stidite se navijaci koga u rukovodstvu imate.
Znate se busati u grudi,ali da Vas ovakvi "ljudi" predstavljaju stvarno je sramota i vredjanje inteligencije savremenog danasnjeg pa i prosjecnog fudbalskog gledaoca i navijaca.Dokle bre vise...

mirko

pre 6 godina

Tačno tako. Treba izneti istinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda,

Ozbiljno misliš da Terzić i ovaj anonimus, za koga ni navijači Zvezde ne znaju da je neko bitan u klubu, imaju kredibilitet i moralnu snagu da određuju šta je istina, a šta nije.
Šta misliš da možda za njih nije istina što im je u interesu i što treba da opravda najveći neuspeh u istoriji srpskog fudbala, izgubiš od Voždovca, koji je bez pet igrača i onda optužiš druge da su ti ukrali titulu.
Razlog da se braniš se uvek može naći, ali ovaj je najbedniji.

Tole madjija

pre 6 godina

"I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija."
(Mrki, 22. maj 2017 11:20)

To kao sto Rusi stoje iza pobede Trampa.

Mile

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

Nemanja

pre 6 godina

А висте целе године били први,а у три дербија једва један гол и ви сте очекивали титулу,речи су сувишне

kike

pre 6 godina

ja zaista ne znam zasto mediji uopste objavljuju ove gluposti,U principu, samo se mjenjaju autori pisma.Nekad je to zvezda, a nekad partizan u zavisnosti ko nije zadovoljan stanjem na tabeli.Za ova saopstenja treba poceti uzimati bodove, jer unose zlu krv u i onako zatrovan fudbal i motivise huligane da prave probleme....vrlo moguce na utakmicama reprezentacije.

cinjenica

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peca, 22. maj 2017 16:32)

Derbi.Gol postignut rukom i nedosudjeni drugi zuti za Djurdjevica zbog udarca Friponga.Vi grobari imate fobiju penala. samo vam to u Glavi. Vasih 9 je verovatno sve regularno.Za vas je svaki gol Zvezde iz ofsajda, Sudije dizu ofsajd za Zvezdine protivnike. Vi ste sve regularno dobili na suvi kvalitet. Nije bilo pomoci sudija

boki

pre 6 godina

Lopovi u nasem fudbalu na sve strane sta od toga ocekivati osim da se prepusti i zvezdi i partizanu da se sami finansiraju i nek zive od prodaja ulaznica i reklama.

misko

pre 6 godina

FK Partizan je imao dugogodišnji plan da postane najtrofejniji klub u Srbiji i toga se plana pridržavao strategijom dokazanom u poslednjih 20 godina.Šta je za to vreme radio FK Crvena Zvezda po tom pitanju? NIŠTA.Godine su prolazile titule je uz OGROMNU pomoć ovog onog Partizan osvajao van terena.I poslednji derbi sa nedodeljenim crvenim kartonom i faulom na golmanom rešen je derbi.
Sudijska organizacije se oglasila o greškama sudije na meču Radnički Partizan na štetu Nišlija.I opet NIŠTA.Sada nema priče gde ste do sada bili.
Nikad nije KASNO.UZMITE SE U PAMET PROMENITE RUKOVODSTVO i od sledećeg prvenstva ne birajte sredstva i način kako do titula.Na isti način kao što to radi VUČELA.

konstatacija

pre 6 godina

Pravo u metu. Gazda Srbije protiv svoje navijacke volje uplatio 1,2 miliona evra da bi ucutkao da mu se pogrdne ne obracaju. Skinuo suspenziju za evro takmicenja.Nije lepo da se predsedniku drzave vice Vucicu .... Slavisa Kokeza koji je oteran iz Zvezde sada se sveti Zvezdi. Kazne se odbacuju. Vlahovic sa 15 godina igra bez lekarskog uverenja. Liga Slovenije kaznio trenera ali ta kazna ne vazi u Srbiji, na zahtev MUP-a smanjuje se suspenzija vojnog stadiona za poslednju utakmicu.I ne treba cutati. bez obzira sto ce ovde sada gomila partizanovaca da navali da komentarise. A Zvezdi u pamet da zna za sledecu sezonu kako da se ponasa i sta treba daradi

Dragan BL

pre 6 godina

- Nije sporno da FSS nije radio samo za Zvezdu, već i za Partizan. Ostali klubovi su oštećeni, Zvezda i Partizan nisu.
- Kokezino navijačko opredelenje je možda i dobro, nije pravi Zvezdaš i OK. Lik ganja svoj interes, pa uklapaj se. Možda je grobarska rakija ovaj put bila bolja.
- Edson, Fibel, Mouče, Le Talek, Ruiz, Luković, Andjelković, Orlandić...to je jedan od ključnih problema! Nikakve koristi od njih nemamo, samo troškovi i dugovi nam ostaju.
- Piksi, Džaja, Pižon, Deki, i ostali bivši igrači MORAJU se više pitati...posebno o igračima.
- Strategija ove Uprave? Svake sezone 10 novih igrača?
Ako bi teoretski sportisti vodili sport teško bi došli do rezultata u Evropi, bez njih ni da se nadamo ne možemo!!!

Oprosti im ...

pre 6 godina

Pravi zvezdaši znaju kako je izgubljena titula i ko je šampion. Ovi drugi, što brukaju veliki klub, neka razmisle malo, pitaju pametnije ili pročitaju pravila za koja su pre dve godine glasali u nadi da će doakati Partizanu. Ostali, gde se nađoše i ovi sedokosi, njima je oprošteno jer ne znaju šta rade.

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Molim nase navijace da se ne prepucavaju ovde sa partizanima, nema smisla, i oni i mi znamo da su i jedna i druga uprava leglo lopovluka i korupcije, i tako ce biti i dalje, sve dok se klubovi ne privatizuju. Kao sto je neko pre mene rekao, i partizanska uprava je "ratovala" saopstenjima dok su bili drugi, dakle isti su kao i ova nasa sramotna uprava koja ne moze da cestita protivniku na kraju sezone koju je imala na tacni - samo je trebalo remizirati sa grobljem ili dobiti raspali Vozdovac, ali se ispostavilo da smo mi u jos vecem raspadanju. Ali nikako da se skroz raspadnemo. Moje je predvidjanje - ko se prvi od nasih velikih klubova pre raspadne, pre ce vaskrsnuti kao privatni klub i krenuti uzlaznom putanjom. Jedva cekam taj dan. Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli.

Kalista

pre 6 godina

Ja sam zvezdas ali dajte molim vas pa namesta i zvezda i partizan meceve.Pa pogledajte samo ko nam vodi klubove, e to je zalost.
Sramota treba da je i jedne i druge zbog pljuvanja i kradje.Sledece godine ce se namestiti zvezdi i tako u krug.Trula smo drzava i truo je sistem.Korupcija nam je glave dosla svima.
Jos vise cu voleti zvezdu cak i na dnu tabele ali postenim rezultatom,samo sto to niko nece priznati.Da to kazem otvoreno i na glas svi bi me proglasili ludim.

zvezdas

pre 6 godina

Dovesti u Zvezdu ljude koji hoce da rade i bave se fudbalom. Ljude postene i casne. Jednog od takvih skoro oterase, Prosineckog. Djurovski je takodje takvog kova.
Dok takvi ne budu u Zvezdi, tesko cemo napred . Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

JPR24

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.
(kris, 22. maj 2017 13:29)

To to, svi su oni isti, vasi, ili nasi, nisu ni jedni ni drugi bolji, svi su oni iz istog bureta... samo se malo ofarbaju dok su na stolici. Dok god ne budu oba kluba privatizovana, sa pravim ljudima koji hoce nesto da naprave, koji nece hteti, da im svi ovi , sto su se godinama menjali po raznim mestima, kroje klub, vec ce dovesti sposobne ljude da vode moderan klub, to tada ce ovaj cirkus stalno da se vrti.. A kad dodje igranje u evropi, jednom se nekako uleti u LE, pa kao nesto... U LS jednom u deceniji, i manje... a generano ispadanje dodje pre nego neka evropska prvenstva pocnu uopste...

nosferatu

pre 6 godina

Sta bre ovde ljudi pisu, koliko crvenih, koliko penala?! Pa sta? Drugo, sta ovi iz Zvezde pricaju? Izgubili titulu protiv Vozdovca i vise nego zasluzeno!! Nisu bre imali pojma, ni igraci ni onaj trener! Mucno ih je bilo gledati! Sta bi im znacila titula, i sta znaci ovima titula, kad Evropa pokaze gde se nalazis!

Branko,Belgija

pre 6 godina

Sve je ovo OK i istina sta pisete.To vas ne oslobadja odgovornosti za izgubljen mec protiv Vozdovca.Tako gube titulu samo neozbiljni ljudi.I to protiv kluba kome je bilo bas svejedno.Znaci,svesni ste bili sta se radi,na koji nacin moras da se ponasas da bi uzeo titulu i zadrzao prednost.I sta se desilo,kao zadnji amateri i naivcine gubite od Vozdovca.Bruka i sramota,opravdanja nema.Mnogo ste neozbiljni

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Los trol buraz, ako si strastveni navijac Zvezde onda SMO izgubili titulu a ne SU.

Iha

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 22. maj 2017 15:55) # Link komentara

Dok pre utakmice sa Vozdovcem tvoj Partizan je bas radio ovo! Ali razlika je sto kod nas ima onih koji se stide ovog. Dok kod vas nema in jednog da osudi to ponasanje. Svi ste stajali iza uprave koju ste cak i terali. Sad glumite neko gospodu koja niste. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Milan

pre 6 godina

Terzic je na svojoj zadnoj konferenciji pre 4 dana izjavio da je siguran da ce fss smanjiti kaznu partizanu kako bi im omogucio proslavu titule sa navijacima.
Jako interesantno...

cinjenica

pre 6 godina

Od blizu 200 komentara od pocetka sam izbrojao 10 pravih Zvezdasa.Ostatak partizanovci i lazni zvezdasi.Onoliko koliko ih je bilo na svakoj utakmici u prvenstvu. Dovoljno da se oglasi Covic ili neko iz FK Crvena Zvezda krene najezda ljubitelja crno belih

Parter B

pre 6 godina

Bravo,potpisujem od reci do reci,ko je upucen u stvari u klubu zna da je Kokeza izbacen iz njega od strane grupe Delije Sever jer je SNS kadar,kao sto je bilo i u KK sa Andrejom Vucicem i Branislavom Đurđevicem...Zato vođa pokusava da ukloni ovu upravu i postavi Vesica sa podrskom Kokeze u FK,a vrati Đurđevica i Andreja...
Zato se i u KKCZ ne uplacuju sponzorske ugovorne rate od strane Telekoma i Idea-e...
To su razlozi ovakve titule,i pokusaja da se Covic skloni u KK...
Inace podsetio bih obe koji se prave da ne znaju da su Vucelic i Vazura clanovi SNS,kao i da je Pekovic to isto,tj.blizak SNS-u...
U Zvezdi u oba kluba,takvih vise nema...

Zvezda iznad svih..

pre 6 godina

Nama treba metla.. ako je nesto dobro u ovome je sto dr terza i njegova svita mora da ide.. a onda i kokeza, jer je sve to ista prica. Prepucavaju se preko ledja Zvezde.. Partizanovci neka vide sta ce sa svojima, to nas ne interesuje..

polo

pre 6 godina

Mogla je Zvezda malo bolje da igra, ali nije
Mogla je Zvezda da ne izgubi u derbiju, ali nije
Mogla je Zvezda da pobedi Vozdovac, ali nije

Analiza

pre 6 godina

Uopste nemam nameru ni da kritikujem ni da hvalim saopstenja koja stizu iz Zvezde.Ima istine ali i gluposti. Mogu da kritikujem Zvezdu sto je nagomilala igrace.Doveli Pavkova za koga su platili 300 hiljada evra a nije odigrao i dva minuta. Poletanovica, Vujakliju.Sto nisu nasli adekvatne zamene za Kataija, Ibanjeza, Grujica...Sto u poslednje dve godine nisu skockali odbranu,sto su setali Adzica, Ristica,Plavsica i jos gomilu dece iz zvezdinog pogona koji su Zvezdina buducnost.Treba ostaviti Kangu, Boakjea i mozda Le Teleka.Ostalima se zahvaliti. Ali da ima zakulisanih radnji ima.Pitanje zivota i smrti je biti prvak.Politicari treba da opravdaju svoje bitisanje u klubu. Sta ce Partizan u Evropi da uradi bez Leonarda? Covek odlazi. Sta ce da uradi posle nase lige gde se pobednici unapred znaju gde nema ni takmicenja ni fudbala. Nema veze ko je prvak. Pokazali smo se u proteklim godinama.Niko do treceg kola.Zasto niko nece u privatizaciju? Treba se odupreti navijackoj mafiji.Kome treba da mu je glava u torbi. Sve dok se ne presece u opticaju ce biti interesi, zakulisane radnje a sve na stetu fudbala. Gledalaca na stadionima ni za telefonsku govornicu

slobinator

pre 6 godina

šta je sa tužbom? ili je to bilo da zamažete oči navijačima.ništa vam ne verujem.vidim vas kao saučesnike.takođe mislim da ste iz nekog razloga dobrovoljno predali tj.prodali titulu partizanu.a sad svi zajedno odlazite iz zvezde

Dr O

pre 6 godina

Smeje vam se dr Aca Obradović, čovek koji se sprdao s Partizanom, mast im je vadio, i to kao četnik u partizanskoj državi, i to za Titovog života. A vi pišete saopštenja. Ili ste nesposobni, ili radite u talu sa njima. Smrdi na ovo drugo.

Vuk

pre 6 godina

Zasto niko ne kazni zvezdu za ova sramna saopstenja? Zato sto je ovo prica samo za one placenike sa severa! Samo se oni pecaju na terzicevu zvaku! Oni su imali zastavi na kojoj je pisalo mi smo sampioni!!!! Haha pa sta je to ima li vece bruke i sramote???

Odgovoran

pre 6 godina

Veliki sam zvezdas, to tvrdim. Ali ovo kukanje i ova saopstenja, kao i ljudi koji su na celima Zvezde i Partizana, nisu dostojni tim velicinama. Sramota me je sto se ovo desava u mojoj Zvezdi. Ali partizanovci, ni kod vas ne cvetaju ruze, ovo je bilo uporedo otimanje titule preko sudija i vrsenja pritiska, nisu je zasluzili ni jedni ni drugi. Sramota za sport sta oni rade.

ex Clan Uprave OFK Beograda

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??
(Ketty pahuljica, 22. maj 2017 14:56

Decko,doksu u OFK beogradu bili terzic i pokojni Srdan Andrejevic OFK Beograd bio u vrhu srpskog fudbala. Klub koji godinama daje najvise mladih reprezetativaca.U Litvaniji i na Novom Zelandu cetiri.Klub su unistili drugi.Stadion je u vlasnistvu grada Beograda. Pokusavalo se da se prenese na OFK Beograd. Terzic je jos devedesetih bio prvi pik Dragana Dzajica.Koja je to Interpolova poternica kada je covek stalno u Srbiji.karijera i nije bila tako losa

ode rem tike vu

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!
(Aлександар, 22. maj 2017 20:05)

O cemu ti pricas? 3:0 za Zvezdu lagano u subotu.

Samo da se zna

pre 6 godina

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!
(qq, 22. maj 2017 12:41)

Pilot projekat LS osnovan u sezoni 91/92 kada su igrane dve grupei kada je Zvezda u Sofiji u grupi izgubila od Sampdorije. U grupi bio Anderleht i PAO. Sto se tice penala za vas ni jedan nije bio regularan.Jer imate fobiju od dosudjenih penala za Zvezdu. Vasi svi bili regularni.Protivnicima Zvezde se svirali ofsajdi a Zvezda davala golove iz ofsajda, Dok je bila prva protivnici se sklanjali, namestaljka, premijerova liga. Jugoslavija je u Montevidieu izgubila od Urugvaja tako sto je policajac vratio loptu iz gol auta. Sudija Feliks Brih u Nemackoj prosle sezone priznao gol koji je udario u spoljni deo mreze i kroz pocepanu mrezu usao ugol.Maradona u finalu SP dao gol rukom kao i Djurdevic u derbiju.Isti sudija sudio Radnik Partizan kada je iskljucio dva igraca

napuhana klompa

pre 6 godina

Ne zna se ko je tuzniji,dal funkcioneri zvezde sa ovim nepismenim saopstenjima ili partizanovci sa pismenim saopstenjima odnosno muzikom za usi za vrhovnog nam vodju

Jovan M.

pre 6 godina

Dosadni ste i naporni. I Zvezda i Partizan. Treba im obustaviti sva davanja iz budzeta i ako ne mogu da prežive, u stečaj i gašenje. Smrdite po lopovluku.

SnsBot

pre 6 godina

nesposobnoj upravi su svi drugi krivi osim nje. valjalo bi sad da popiju neku suspenziju/drakonsku kaznu zbog kleveta, jer nemaju nikakve dokaze. partizan je ove sezone bio bolji, sto je i dokazao u medjusobnim susretima. ne moze se ovako klevetati fss! imas dokaz? u policiju sa njim! kratko-jasno. kakva smo drzava, bre, radi ko sta hoce! ne verujem da bi bilo nesto drugacije i od strane uprave partizana da je zvezda osvojila prvenstvo. nikad se oni nece upristojiti.

analiticar_amater

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??
(antiDebil, 22. maj 2017 11:29)

Ajde ne mitomanisite vise. Gde je to Zvezda kukala 70 godina? Sada zbog trenutne situacije pljujete po citavoj istoriji kluba koja je vise nego svetla i slavna. Sta ste utripovali da ste vi? Ove godine imate bolju ekipu inace i vi muljate, kradete, napadate, lazete, radite sve isto sto i Zvezda. Jel neko od vas stvarno veruje da vas to sto sada imate bolju ekipu pere od sveg mulja u kome plivate?

K

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države.

*

pre 6 godina

Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Prvi deo ne bih komentarisao jer si potvrdio gde ste osnovani, a medije verovatno kontrolisemo preko Tegija i Pantica?

*

pre 6 godina

Sve je to OK, ali sta dalje?
Mislim da je jedino resenje protiv takvih samo uzvratiti istom merom, jer oni blama nemaju. Znaci kad je tesko Covic.

zex

pre 6 godina

(Dalibor, 22. maj 2017 13:42)
Alo majstore, kakve veze ima pobeda u derbiju?Barselona je dobila real pa je opet druga. jel Real bolji ili Barsa?Leonardo je morao biti iskljucen na poslednjem derbiju i to je cinjenica.Neznam ja gde ste vi dominirali jer u drugom poluvremenu niste se videli.Posle vaseg drugog gola Zvezda je pala a nikakvu dominaciju nisam video.

krajisnik

pre 6 godina

nesposobna uprava Zvezde ,ali i "fini i posteni" iz Partizana.Juce Vucelic i Tole u lozi.Ovaj drugi je ipak licno postavio naslednika u FSS

samo istina

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šruder protiv Šredera,

Decko, kakav Mrakic. Sudijsku organizaciju vodio je sada pokojni Bogoljub Stepanov. Sada je vodi Radoman. Pre Stepanova bio Zoran Patrovic.Kakve veze ima Bunjevcevic? U IO i Savo Milosevic koji je potpredsenik FSS
http://www.fss.rs/index.php?id=210

Milos

pre 6 godina

Bravo, pa sve je u pravu, hej svira se penal za neki Brodarac protiv Zvezde u 95 min. a utakmica se produzi 7 min. Znaci Brodarac je bolji predstavnik u Evropi od Zvezde, a sutra ce te se pitati gde igraju nasi igraci pa u Rumuniji i Bugarskoj naravno!

I tako

pre 6 godina

Ništa ljudi iz Zvezde nisu pogrešili sa ovim saopštenjem. Partizan je ponovo postao igračka menadžera i čelnih ljudi FSS, ponovo im se nameštaju titule, i diže cena igračima, a da njihov klub neće dinara videti od toga. U poslednjih 10 godina imali su transfere u vrednosti blizu 80 miliona evra, igrali Ligu Šampiona i Ligu Evrope nekoliko puta i pored svega toga napravili minus u klubu od 15-20 miliona evra. Jasno je ko profitira od Partizanovih titula i prodaje njihovih igrača. To vidi svako ko svojim očima gleda šta se ovde dogadja, ali ne i oni koji su juče napunili JNA i time uveličali osvajanje onakve titule. A posle kad dug dodje na naplatu, biće opet Vučiću šećeru.

Dule

pre 6 godina

U vasim komentarima ima previse ostrascenosti...koristite zdrav razum ! Svi smo mi izmanipulisani u ovoj igri ! To se oni izmedju sebe ujedaju , a mi prolivamo suze i kidamo zivce i lomimo glave jedni drugima ! Zavadi pa vladaj a onda sjase Kurta uzjase Murta

analiticar

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ekonomski mag Terza, 22. maj 2017 11:47)

Detaljan finansijski izvestaj je napravljen i Covic ga prezentirao javnosti. Za razliku od Partizana gde nikada nismo videli nikakav izvestaj. Ni izvestaj policije koji je u vreme Djure ulazio u klub. Zna se ko je bio i ko je sada na celu policije. I za koga navijaju. Gazprom nema veze sa Vucicem. Sto se tice Terzica niko nije kriv dok se ne dokaze. Proces traje godinama jer su dokazi na tankim nogama.Izvestaj tj bilans CZ ima na APR. Za 2016 godinu.Partizan ima dug od 15 miliona. Zvezda 36 miliona

Rope

pre 6 godina

Zvezda nema šta sad da saopštava i da optužuje bilo koga.Sama se pitala,trebalo je ovu energiju koju koristi sad za optuživanje da usmeri na derbi,Vozdovac...a od kuknjave nema ništa.Sve je bilo u njenim rukama i rukama nabeđenih igrača kao trenera koji nije znao šta će sa njima.Sa druge strane igrači Partizana jesu bili bolji u drugom delu sezone,ali daleko od toga da nisu "gurani" i pomagani.A posebno su bili dobri kao i njihovi navijači u zapomaganju i optuživanju o zatvorenim utakmicama . Da je tako Zvezda bi sad slavila titulu,a ne bi je izgubila tri kola pred kraj,što nije bio slučaj sa njima kad je Tole zatvarao prvenstva.Ne sećam se da su ijedno prvenstvo izgubili pred kraj ,nasuprot tome što su igrali gore nego Zvezda sad .

Marko

pre 6 godina

I jedni i drugi su prljavi do bola i takodje i jedni i drugi su u pravu da se namestalo, ali sto se vi ljudi smarate i nervirate oko toga?! Ko normalan moze da se raduje bilo kakvoj tituli u Srbistanu u fudbalu, vrv je slicno i u drugim sportovima, ali necu da gresim dusu :)

wer

pre 6 godina

ono kad si losiji u svemu, pa i u kradji i namestanju :)

cestitamo i mi vama na cirkusu koji nas beskonacno zabavlja, samo tako nastavite...

Jukson

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.

Lucifer

pre 6 godina

Donekle imaju pravo. Islo se na ruku Partizanu. Zvezda nije izgubila titulu u utakmici sa Vozdovcem vec u derbiju.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga. Ozbiljno ne kaznjavanje Partizana za uvrede od strane navijaca prema Vojvodini.Samo jedna utakmica. Ko se seti utakmice kfalifikacija za omladinsko EP izmedju Srbije i Engleske u Krusevcu. Navijaci naseli na provokaciju crnog igraca Engleske i navodno ga vredjali.UEFA kaznila nas savez sa tri utakmice bez gledalaca.savez i svi organi u Srbiji ne umeju da odole pritiscima. Zvezdu su kaznjavali i kada je kriva i kada nije.Ni posle kup Utakmice Partizan Vojvodina pre neku sezonu kazne nisu dodeljene. Jer je organizator kupa FSS.Sta li ce tek biti u subotu? Sta ce Vucic da naredi? Zvezdi kup da se smire strasti.Kup koji nema nikakvu tezinu

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo sto se desilo ove sezone u fudbalu to najveci skandal koji se desio u srpskom fudbalu . Uzate je titula ekipa koja je cele sezone bila prva od tri do dvanest bodova prednosti .Svi mi dobro znamo gde se to zavrsilo i sta se desavalo poslednjih meseci .Plasim se da Delije ne naprave neki incindent na utakmicama drzavne seniorske reprezentacije zasto su ljuti na FSS , a dobro znamo da smo imali dosta preksaja i da vise nebi bilo oduzimanje bodova i prazne tribine nego izbacivanje iz kvalifikacija Moze da se desi ti nama Kokeza uze titulu a mi cemo tebi Rusiju , ovo je otislo predaleko nije ovo vise sport .

milan

pre 6 godina

ja nesto nerazumem ovog coveka iz zvezde prvo igrali smo derbi i sta bi Partizan kupijo sudije a drugo izgubili ste protiv vozdovca da Opet vas razumem Partizan kriv sudije itd Partizan je zasluzeno osvojio titulu i taka

misko

pre 6 godina

FK Partizan je imao dugogodišnji plan da postane najtrofejniji klub u Srbiji i toga se plana pridržavao strategijom dokazanom u poslednjih 20 godina.Šta je za to vreme radio FK Crvena Zvezda po tom pitanju? NIŠTA.Godine su prolazile titule je uz OGROMNU pomoć ovog onog Partizan osvajao van terena.I poslednji derbi sa nedodeljenim crvenim kartonom i faulom na golmanom rešen je derbi.
Sudijska organizacije se oglasila o greškama sudije na meču Radnički Partizan na štetu Nišlija.I opet NIŠTA.Sada nema priče gde ste do sada bili.
Nikad nije KASNO.UZMITE SE U PAMET PROMENITE RUKOVODSTVO i od sledećeg prvenstva ne birajte sredstva i način kako do titula.Na isti način kao što to radi VUČELA.

cinjenica

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peca, 22. maj 2017 16:32)

Derbi.Gol postignut rukom i nedosudjeni drugi zuti za Djurdjevica zbog udarca Friponga.Vi grobari imate fobiju penala. samo vam to u Glavi. Vasih 9 je verovatno sve regularno.Za vas je svaki gol Zvezde iz ofsajda, Sudije dizu ofsajd za Zvezdine protivnike. Vi ste sve regularno dobili na suvi kvalitet. Nije bilo pomoci sudija

Mrki

pre 6 godina

Ovaj proglas ne bih prihvatio iako sam navijač Zvezde, da na žalost nije istinit. I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija.

Mile

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

konstatacija

pre 6 godina

Pravo u metu. Gazda Srbije protiv svoje navijacke volje uplatio 1,2 miliona evra da bi ucutkao da mu se pogrdne ne obracaju. Skinuo suspenziju za evro takmicenja.Nije lepo da se predsedniku drzave vice Vucicu .... Slavisa Kokeza koji je oteran iz Zvezde sada se sveti Zvezdi. Kazne se odbacuju. Vlahovic sa 15 godina igra bez lekarskog uverenja. Liga Slovenije kaznio trenera ali ta kazna ne vazi u Srbiji, na zahtev MUP-a smanjuje se suspenzija vojnog stadiona za poslednju utakmicu.I ne treba cutati. bez obzira sto ce ovde sada gomila partizanovaca da navali da komentarise. A Zvezdi u pamet da zna za sledecu sezonu kako da se ponasa i sta treba daradi

duledudule

pre 6 godina

super saopstenje jeste smesno.ali namestena titula ne moze da se izgubi,ta prica prolazi kod partizanovaca.cista politika rodjaci cista politika

zex

pre 6 godina

(Dalibor, 22. maj 2017 13:42)
Alo majstore, kakve veze ima pobeda u derbiju?Barselona je dobila real pa je opet druga. jel Real bolji ili Barsa?Leonardo je morao biti iskljucen na poslednjem derbiju i to je cinjenica.Neznam ja gde ste vi dominirali jer u drugom poluvremenu niste se videli.Posle vaseg drugog gola Zvezda je pala a nikakvu dominaciju nisam video.

ex Clan Uprave OFK Beograda

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??
(Ketty pahuljica, 22. maj 2017 14:56

Decko,doksu u OFK beogradu bili terzic i pokojni Srdan Andrejevic OFK Beograd bio u vrhu srpskog fudbala. Klub koji godinama daje najvise mladih reprezetativaca.U Litvaniji i na Novom Zelandu cetiri.Klub su unistili drugi.Stadion je u vlasnistvu grada Beograda. Pokusavalo se da se prenese na OFK Beograd. Terzic je jos devedesetih bio prvi pik Dragana Dzajica.Koja je to Interpolova poternica kada je covek stalno u Srbiji.karijera i nije bila tako losa

cinjenica

pre 6 godina

Od blizu 200 komentara od pocetka sam izbrojao 10 pravih Zvezdasa.Ostatak partizanovci i lazni zvezdasi.Onoliko koliko ih je bilo na svakoj utakmici u prvenstvu. Dovoljno da se oglasi Covic ili neko iz FK Crvena Zvezda krene najezda ljubitelja crno belih

ode rem tike vu

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!
(Aлександар, 22. maj 2017 20:05)

O cemu ti pricas? 3:0 za Zvezdu lagano u subotu.

K

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države.

Parter B

pre 6 godina

Bravo,potpisujem od reci do reci,ko je upucen u stvari u klubu zna da je Kokeza izbacen iz njega od strane grupe Delije Sever jer je SNS kadar,kao sto je bilo i u KK sa Andrejom Vucicem i Branislavom Đurđevicem...Zato vođa pokusava da ukloni ovu upravu i postavi Vesica sa podrskom Kokeze u FK,a vrati Đurđevica i Andreja...
Zato se i u KKCZ ne uplacuju sponzorske ugovorne rate od strane Telekoma i Idea-e...
To su razlozi ovakve titule,i pokusaja da se Covic skloni u KK...
Inace podsetio bih obe koji se prave da ne znaju da su Vucelic i Vazura clanovi SNS,kao i da je Pekovic to isto,tj.blizak SNS-u...
U Zvezdi u oba kluba,takvih vise nema...

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo sto se desilo ove sezone u fudbalu to najveci skandal koji se desio u srpskom fudbalu . Uzate je titula ekipa koja je cele sezone bila prva od tri do dvanest bodova prednosti .Svi mi dobro znamo gde se to zavrsilo i sta se desavalo poslednjih meseci .Plasim se da Delije ne naprave neki incindent na utakmicama drzavne seniorske reprezentacije zasto su ljuti na FSS , a dobro znamo da smo imali dosta preksaja i da vise nebi bilo oduzimanje bodova i prazne tribine nego izbacivanje iz kvalifikacija Moze da se desi ti nama Kokeza uze titulu a mi cemo tebi Rusiju , ovo je otislo predaleko nije ovo vise sport .

Lucifer

pre 6 godina

Donekle imaju pravo. Islo se na ruku Partizanu. Zvezda nije izgubila titulu u utakmici sa Vozdovcem vec u derbiju.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga. Ozbiljno ne kaznjavanje Partizana za uvrede od strane navijaca prema Vojvodini.Samo jedna utakmica. Ko se seti utakmice kfalifikacija za omladinsko EP izmedju Srbije i Engleske u Krusevcu. Navijaci naseli na provokaciju crnog igraca Engleske i navodno ga vredjali.UEFA kaznila nas savez sa tri utakmice bez gledalaca.savez i svi organi u Srbiji ne umeju da odole pritiscima. Zvezdu su kaznjavali i kada je kriva i kada nije.Ni posle kup Utakmice Partizan Vojvodina pre neku sezonu kazne nisu dodeljene. Jer je organizator kupa FSS.Sta li ce tek biti u subotu? Sta ce Vucic da naredi? Zvezdi kup da se smire strasti.Kup koji nema nikakvu tezinu

I tako

pre 6 godina

Ništa ljudi iz Zvezde nisu pogrešili sa ovim saopštenjem. Partizan je ponovo postao igračka menadžera i čelnih ljudi FSS, ponovo im se nameštaju titule, i diže cena igračima, a da njihov klub neće dinara videti od toga. U poslednjih 10 godina imali su transfere u vrednosti blizu 80 miliona evra, igrali Ligu Šampiona i Ligu Evrope nekoliko puta i pored svega toga napravili minus u klubu od 15-20 miliona evra. Jasno je ko profitira od Partizanovih titula i prodaje njihovih igrača. To vidi svako ko svojim očima gleda šta se ovde dogadja, ali ne i oni koji su juče napunili JNA i time uveličali osvajanje onakve titule. A posle kad dug dodje na naplatu, biće opet Vučiću šećeru.

Samo da se zna

pre 6 godina

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!
(qq, 22. maj 2017 12:41)

Pilot projekat LS osnovan u sezoni 91/92 kada su igrane dve grupei kada je Zvezda u Sofiji u grupi izgubila od Sampdorije. U grupi bio Anderleht i PAO. Sto se tice penala za vas ni jedan nije bio regularan.Jer imate fobiju od dosudjenih penala za Zvezdu. Vasi svi bili regularni.Protivnicima Zvezde se svirali ofsajdi a Zvezda davala golove iz ofsajda, Dok je bila prva protivnici se sklanjali, namestaljka, premijerova liga. Jugoslavija je u Montevidieu izgubila od Urugvaja tako sto je policajac vratio loptu iz gol auta. Sudija Feliks Brih u Nemackoj prosle sezone priznao gol koji je udario u spoljni deo mreze i kroz pocepanu mrezu usao ugol.Maradona u finalu SP dao gol rukom kao i Djurdevic u derbiju.Isti sudija sudio Radnik Partizan kada je iskljucio dva igraca

Iha

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 22. maj 2017 15:55) # Link komentara

Dok pre utakmice sa Vozdovcem tvoj Partizan je bas radio ovo! Ali razlika je sto kod nas ima onih koji se stide ovog. Dok kod vas nema in jednog da osudi to ponasanje. Svi ste stajali iza uprave koju ste cak i terali. Sad glumite neko gospodu koja niste. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

analiticar

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ekonomski mag Terza, 22. maj 2017 11:47)

Detaljan finansijski izvestaj je napravljen i Covic ga prezentirao javnosti. Za razliku od Partizana gde nikada nismo videli nikakav izvestaj. Ni izvestaj policije koji je u vreme Djure ulazio u klub. Zna se ko je bio i ko je sada na celu policije. I za koga navijaju. Gazprom nema veze sa Vucicem. Sto se tice Terzica niko nije kriv dok se ne dokaze. Proces traje godinama jer su dokazi na tankim nogama.Izvestaj tj bilans CZ ima na APR. Za 2016 godinu.Partizan ima dug od 15 miliona. Zvezda 36 miliona

*

pre 6 godina

Sve je to OK, ali sta dalje?
Mislim da je jedino resenje protiv takvih samo uzvratiti istom merom, jer oni blama nemaju. Znaci kad je tesko Covic.

Jukson

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.

Jeri smo tako u mo gucnosti

pre 6 godina

@Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Los trol buraz, ako si strastveni navijac Zvezde onda SMO izgubili titulu a ne SU.

analiticar_amater

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??
(antiDebil, 22. maj 2017 11:29)

Ajde ne mitomanisite vise. Gde je to Zvezda kukala 70 godina? Sada zbog trenutne situacije pljujete po citavoj istoriji kluba koja je vise nego svetla i slavna. Sta ste utripovali da ste vi? Ove godine imate bolju ekipu inace i vi muljate, kradete, napadate, lazete, radite sve isto sto i Zvezda. Jel neko od vas stvarno veruje da vas to sto sada imate bolju ekipu pere od sveg mulja u kome plivate?

krajisnik

pre 6 godina

nesposobna uprava Zvezde ,ali i "fini i posteni" iz Partizana.Juce Vucelic i Tole u lozi.Ovaj drugi je ipak licno postavio naslednika u FSS

Rope

pre 6 godina

Zvezda nema šta sad da saopštava i da optužuje bilo koga.Sama se pitala,trebalo je ovu energiju koju koristi sad za optuživanje da usmeri na derbi,Vozdovac...a od kuknjave nema ništa.Sve je bilo u njenim rukama i rukama nabeđenih igrača kao trenera koji nije znao šta će sa njima.Sa druge strane igrači Partizana jesu bili bolji u drugom delu sezone,ali daleko od toga da nisu "gurani" i pomagani.A posebno su bili dobri kao i njihovi navijači u zapomaganju i optuživanju o zatvorenim utakmicama . Da je tako Zvezda bi sad slavila titulu,a ne bi je izgubila tri kola pred kraj,što nije bio slučaj sa njima kad je Tole zatvarao prvenstva.Ne sećam se da su ijedno prvenstvo izgubili pred kraj ,nasuprot tome što su igrali gore nego Zvezda sad .

*

pre 6 godina

Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.
(Molim vas, objavite ovo, 22. maj 2017 11:36)

Prvi deo ne bih komentarisao jer si potvrdio gde ste osnovani, a medije verovatno kontrolisemo preko Tegija i Pantica?

Milos

pre 6 godina

Bravo, pa sve je u pravu, hej svira se penal za neki Brodarac protiv Zvezde u 95 min. a utakmica se produzi 7 min. Znaci Brodarac je bolji predstavnik u Evropi od Zvezde, a sutra ce te se pitati gde igraju nasi igraci pa u Rumuniji i Bugarskoj naravno!

Milan

pre 6 godina

Terzic je na svojoj zadnoj konferenciji pre 4 dana izjavio da je siguran da ce fss smanjiti kaznu partizanu kako bi im omogucio proslavu titule sa navijacima.
Jako interesantno...

fidelio

pre 6 godina

Kako vas bre nije sramota? Toliko crvenih i penala nikada nisam video da nekoj ekipi sviralo u ovoj sezoni.Isto tako,nikad ocajniju Zvezdu nisam video.Ocajni ste zato sto vam je katastrofalan kadar koji vodi klub,kao i strucnjak koji je vodio ekipu..pa na poslednjem mestu igraci

lemi

pre 6 godina

Vi iz uprave CZ ste za kompletno posmatranje. Veliki broj Zvezdasa je sramota sta sve izlazi iz vasih usta. Da li ste vi ljudi normalni? Pa vi raspirujete mrznju medju navijacima ovakvim izivljavanjem.

Mirko

pre 6 godina

Ja sam jedan od onih koji baš i ne vole fudbal, ali obožavam košarku. Fudbal mi je spor i razvodnjen i stvarno su retke utakmice koje mi se dopadnu. Pogledam povremeno ali se teško nateram da gledam to mučenje 90+ minuta.
Na stranu ovoga što se dešava u našem fudbalu, i kao rezultat su savršena nekonkurentnost našeg fudbala u evropi i šire. Iskoče pojedinačno neki fudbaleri, ali i to samo povremeno ali ne i u kontinuitetu, što se sve ukupno uklapa u ovu našu tmurnu i žalosnu realnost kako sportsku tako i sveopštu.
Nekako sam zbog svega toga gotovo ravnodušan što Zvezda nije osvojila šampionat. Jesu bili prvi celo prvenstvo i praktično ga osvojili, ali taj pleyoff su oni sami tražili svojevremeno. Drugo umor i loše igre poslednjih mesec i nešto dana su nam prosto došle glave.
Partizan je igrao daleko bolje i to je svima jasno.
Isto kao što je jasno da je sve ovo gore izrečeno - bukvalno i doslovno tačno.
Ali eto kažem - nemam neku gorčinu i žal za titulom, prosto sve je toliko nekvalitetno i loše, toliko prljavštine i svega da - prosto ne znam čemu uopšte i igrati i truditi se i osvajati bilo šta kad je sve ovo veoma odvratno - ali ne samo meni, već se vidi i u evropi i u svetu gde smo i šta smo - skoro pa ništa. Jedina svetla tačka su bili naši mladi reprezentativci šampioni, i to je jedina nada da nekad nešto može da bude bolje.

Ovako, prolazim pored fudbala ko pored turskog groblja. (Slučajno ili ne - groblje i jeste..)

Odgovoran

pre 6 godina

Veliki sam zvezdas, to tvrdim. Ali ovo kukanje i ova saopstenja, kao i ljudi koji su na celima Zvezde i Partizana, nisu dostojni tim velicinama. Sramota me je sto se ovo desava u mojoj Zvezdi. Ali partizanovci, ni kod vas ne cvetaju ruze, ovo je bilo uporedo otimanje titule preko sudija i vrsenja pritiska, nisu je zasluzili ni jedni ni drugi. Sramota za sport sta oni rade.

samo istina

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šruder protiv Šredera,

Decko, kakav Mrakic. Sudijsku organizaciju vodio je sada pokojni Bogoljub Stepanov. Sada je vodi Radoman. Pre Stepanova bio Zoran Patrovic.Kakve veze ima Bunjevcevic? U IO i Savo Milosevic koji je potpredsenik FSS
http://www.fss.rs/index.php?id=210

peca

pre 6 godina

Kako vas nije sramota imena Crvene Zvezde i njene svetle istorije. Koliko je trebalo još penala i crvenih kartona da vam dodele da budete prvi. Hajde promenite samo jedan klub i jednu utakmicu na kojoj ste oštećeni. A prosto da nema kluba da nije oštećen protiv vas :vojvodina,Napredak, Partizan, Mladost, Voždovac, Javor. Hoćete da budete prvi a i na evropskoj listi klubova ste treći. Ispred vas je i Vojvodina.

analiticar_amater

pre 6 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno je uzeo titulu. Nas su sudije pogurale u vise utakmica inace bi se kidali sa Vojvodinom za drugo mesto. Samo se setite naseg gola u derbiju. Tri derbija, 2 poraza, jedan nezasluzen remi, ocajna pojacanja, nema se sta dalje reci. Sve vas treba oterati iz kluba a za Zvezdu ako nema drugog resenja, 4. liga pa da krenemo od nule.

Šruder protiv Šredera

pre 6 godina

Kokeza Superliga. Prošle sezone je svim silama isto radio protiv Zvezde, ali nije uspeo u nameri da im otme titulu. Bunjevčević, Mrakić, Lalatović... Ceo savez je protiv Zvezde, odmažu na svakom koraku, ne sviraju Zvezdi čiste penale, ne isključuju protivničke igrače za smrtonosne prekršaje, a i Božovića je Kokeza smenio (pretio mu preko telefona).

Papaparanoja

TucoBenedictoPacificoJuanM.R

pre 6 godina

Titula je nasa.Pravi Zvezdasi znaju kako su ostali bez prvenstva.U subotu nas ocekuje finale kupa.Budimo dostojanstveni,podrzimo crno bele. Pozdravimo ekipu koja je svojom lavovskom borbom zbacila "hijene" sa trona.Ilijev neka nadje jos jednu bombu ali u vidu golmana.Sacuvati kostur ekipe sa Ostojicem na celu. Pronaci zamene za Lea i Urosa,bice tesko ali u Ivicu Ilijeva verujem 100%.

nenad

pre 6 godina

neizleciva bolest !!! izlecice sidu ebolu itd ali bezobrazluk nikada ! hval bogu sto navijam za partizan jer u suprotnom sad bi se osecao jadno

Labud

pre 6 godina

Englezi imaju pesmu za ovakve:

It's never your fault, it's never your fault,
always the victim, it's never your fault.

Crveno-beli nastavljaju svoju tradiciju neprihvatanja odgovornosti i traženja izgovor u svima osim u sebi. Da li je Kokeza smatrao da strelac preko 20 golova za nepunu sezonu nije dovoljno dobar za Zvezdu? Da li su Partizan i FSS doveli preko 50 panjeva za par godina?

Pa taj Terzić se smejao Ilijevu i njegovim pojačanjima, i naravno pokazalo se da koliko je Ilijev bio bolji i uspešniji fudbaler, toliko je i bolji funkcioner.

Za kraj, ovo su reči lica koje se skrivalo od organa gonjenja 3 godine i čiji se proces pred sudom razvlači 9 godina.

Nenad

pre 6 godina

Ovo samo dokazuje koliko ste mizeran klub postali ,vi,crvena zvezda....Niko vama nije kriv do vas samih,malih ljudi,preko igraca do rukovodstva,a da se ne vracamo unazad I ne pominjemo pomoc sudija,Kako onog kod aut linije,tako I glavnog,I to smo odcutali I dostojansveno istrpeli I nastavili da igramo najbolji fudbal u zemlji,mi,veliki Partizan

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Da nije namešteno , partizan 4. u najboljem slučaju. Ali idila sa FSS se nastavlja...
(Doktor, 22. maj 2017 14:52)

Da nije kako jeste klub iz podbanjickog kolektora bi bio u beton ligi.Ili u najboljem slucaju na poziciju izmedju 7 i 10 mesta.No dok je gusala,papaka i Aleka bice i komsinice iz kolektora.

Kosovar

pre 6 godina

Jedno pitanje!? Generalno smo glup narod, ali da li neko stvarno deli misljenje sa ovim likovima koji vode Zvezdu... Ovo je takvo ponizenje za inteligenciju, za zdrav razum, za Zvezdu, ovo je tuga, cemer, jad...

Aлександар

pre 6 godina

Ја би играчима Партизана обећао естра добре премије да одвале ову распалу Звезду у купу. Не да победе, то је сигурно јер смо играчки супериорнији већ да их одеру!

peca

pre 6 godina

činjenica
Pa vi nikog ne možete da pobedite bez igrača više. To sam zaboravio. Pa zašto je kapiten Vojvodine dobio crveni. Da li mi možete objasniti. Pa Vi ste našli da pričate o suđenju na derbijima. Dali ste gol iz gol auta koji samo slep ne bi video. U tri derbija tri puta sutnuli na gol. I sudija koji je bio pored gol aut linije po zasluzi dobio da sudi derbi kao glavni sudija i naravno oštetio drastično Vojvodinu. Po kvalitetu Zvezda je negde treća četvrta u Srbiji. I kako možete onda uzeti titulu. I sudije pomagale Partizanu tako što mu isključili trenera i kaznili sa dve utakmice bez navijača... Ali džabe kada smo dva koplja ispred vas. Koliki vam je koeficijent u Evropi. Pa i Vojvodina je ispred vas.

antiDebil

pre 6 godina

Placite sinovi, samo placite, isplacite se dobro...Uostalom samo to znate i da radite, preko 70 godina. Po tome ste postali poznati, prepoznatljivi. Prva asocijacija na vas je lopovluk, otimanje i namestanje a kada vam to ne prodje onda sledi plakanje !!
Kada se ispalcete voleo bih da neko objasni kako ste vi sa ovom nakaradnom ekipom ostvarili 30 pobeda u prvenstvu ??

Marko

pre 6 godina

I jedni i drugi su prljavi do bola i takodje i jedni i drugi su u pravu da se namestalo, ali sto se vi ljudi smarate i nervirate oko toga?! Ko normalan moze da se raduje bilo kakvoj tituli u Srbistanu u fudbalu, vrv je slicno i u drugim sportovima, ali necu da gresim dusu :)

Svedocanstvo

pre 6 godina

Sve je tačno rečeno. Ovakva hajka na Zvezdu je posledica navodnog Vučićevog pomaganja Zvezda i istovremeno slobode koja je dozvoljena da se Zvezda napada...Ovakvo saopštenje je neophodno kao svedočanstvo off-side stanja u fudbalu. Bilo ko da ga je napisao to je u interesu C.Zvezde a pre svega fudbala i države. (K, 22. maj 2017 15:03)

I ona Vesiceva saopstenja su u istoj arhivi. Pa Viteza od lamburginija.

stojan

pre 6 godina

sportski je cestitati boljem protivniku.
Ja ne znam kome ovo pricate, samo onaj koji ne zeli nece da vidi koliko je Partizan bolji ove godine. Partizanu nije priznat gol iz golauta, Partizanu nije dosudjeno 16 penala, Partianu nista nije poklonjeno i to ce se videti u Evropi.
Samo onaj ko je slep nece videti da je sudija Obradovic krvnicki pogurao Zvezdu poklonivsi joj namerno 4 poena. Takav poklon Partian nikada nije dobio i ne treba mu. Sacuvajte malo bar casti ako je imate.

Dr O

pre 6 godina

Smeje vam se dr Aca Obradović, čovek koji se sprdao s Partizanom, mast im je vadio, i to kao četnik u partizanskoj državi, i to za Titovog života. A vi pišete saopštenja. Ili ste nesposobni, ili radite u talu sa njima. Smrdi na ovo drugo.

I ovo će biti lani

pre 6 godina

Šovinizam je kad vaši navijači uporno ponavljaju laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju, ili Zagrebu, uz poruke - vratite se odakle ste došli, a svi mediji vam pomažu da se ovaj šovinizam forsira, jer ste vi "čist" srbski klub, a cenzurišu svaki pokušaj da se ovaj šovinizam osudi ili laž negira. Ovo je drugi put da danas pišem o šovinizmu, jer ste ga danas pomenuli. Neka vam je svima alal.

nenad

pre 6 godina

E, pa dosta.
Zvezdas sam od rodjenja. Al bre sta oce ovi nasi? Jel bio derbi. Jel smo pukli?
Jel bre bio VOZDOVAC ?????? Pa. Sve je bilo u NASIM rukama... Partizan tu nije mogao nista bez nas. Komsije su odradile svoj posao muski. Posteno il ne, ne zelim da gledam stvari sa te strane il vise necu da gledam fudbal.
Uglavnom, teska srca, cestitam.
A mojima, STIDITE SE ... kaljate ugled kluba koji je BIO veliki.

Ljubisa livac

pre 6 godina

Mene je kao zvezdasa stvarno blam ovih izjava, saopstenja... Pa nije nam FSS niti bilo ko kriv za poraze u derbijima i poraz od Vozdovca. Sami sebe smo ukopali.

Giocatore

pre 6 godina

FSS sad zbog ovoga treba da ih kazni oduzimanjem bodova pred pocetak nove seozne...ranije su udarali na Toleta sad na Kokezu, koji je bio funkcioner u Zvezdi, napadaju svakoga zbog svoje nesposobnosti

Ušla im voda u uši

pre 6 godina

Umesto komentara: ovo je poslednji stadijum "ludila", navijački amok, a niko ne sme da ih kazni. U košarci se za neke prostačke uvrede huligana kažnjava klub, i u fudbalu takođe, ali se napadi iz CZ na sudije i FSS tolerišu. Kraj!

Воја

pre 6 godina

Могли су и гол-аут линију да искриве како би Звезда након центаршута из гол-аута постигла гол у другом овосезонском дербију... Као што неко рече, изгубити намештену титулу је још невиђено, а Звезда је и то успела!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

pa kako sad to....sto usput nije objasnio zasto nije sviran penal za radnicki u 5.min....a titula je vasa...nema veze sto je pehar u humskoj .....za vas se namestala...penali kartini gol iz auta....pa naletite na vozdovac i the end....sad se borite za fotelje....

Strahopetulus

pre 6 godina

Ja kao strastveni navijac Zvezde mogu da kazem da me je sramota ovog saopstenja i da su zasluzeno izgubili namestenu titulu... !
(jork, 22. maj 2017 11:16)

Колега, свака част на искрености и реалном сагледавању жалосне ситуације у домаћем фудбалу. Ми јесмо освојили титулу, лупили рецку, али...
Могу свима да поручим- дао бог да је више оваквих људи, правих навијача као господин из Звезде! Да се врате витештво и част на терен...!

spidermann

pre 6 godina

Grobar sam al postujem zvezdu i mislim da je ovo rukovodstvo zvezde smesno I sramno za instituciju kakva je zvezda i znam da se i navijaci zvezde postide kad izadju sa ovakvim saopstenjem.

Slobo

pre 6 godina

Ovaj gospodin sa slike,dal se zapitao sta bi moglo da se desi kad bi bila priznata titula Srbije iz 1946 kad je vec postojalo prvenstvo Jugoslavije,moglibi se zapitati da nece kojim slucajem izgubiti titule iz Jugoslovenskog sampionata a titule Srbije biti pripisane:Zemunu,Spartaku,Kabel NS,Rad,Radnicki KG,Novi Pazar,Pristina,Trepca,Rabotnicki i drugi jel oni su u periodu Jugoslovenskog sampionata osvajali sampionat Srbije i tako se kvalifikovali u 2 saveznu ligu Istok(Jugoslovenska Lig)...

Molim vas, objavite ovo

pre 6 godina

"Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje."

Samo ću o šovinizmu: pet godina prosipate laž da je Partizan hrvatski klub osnovan u Zagorju ili Zagrebu, kako vam se kad svidi, legende jugoslovenskog fudbala Bobeka, Glazera, Čajkovskog, Brozovića, Zebeca, Belima... vaši navijači povezuju s ustašama, s Pavelićem, apeluju da se Partizan vrati odakle je došao, da sad izgoni iz Srbije, a nikada niste ustali protiv ovog istinskog šovinizma. Da li ste svesni kuda vodi pretnja - napolje iz Srbije? Uzeli ste pod svoje i medije, pa čovek ni na društvenom sajtu ne može da vam odgovori.

Mika Šumadinac

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Kao i cinjenica da je vas Krcun osnovao i da vam je ime dao

Miroslave

pre 6 godina

Kako ste licemerni, ovo je već bolesno. Nego, pripremite li pripreme? Čujem da vas krajem juna čekaju kvalifikacije za ligu Evrope. Ako opet gubite protiv neke nepoznate ekipe, verovatno su vam opet krivi FSS i/ili Partizan, a ne nejednak kriterijum kod suđenja (čemu svedoče, primera radi18 penala koja su vam svirana u ovoj sezoni).

ovo čak više nije ni smešno

pre 6 godina

Taman kad pomisliš da ovi iz Zvezdine uprave ne mogu niže da se spuste, oni te razuvere i pokažu da dno za njih zaista ne postoji.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

"Mogli su da biraju sudije kako su hteli i da ih šalju na izvršenje zadatka."

Dakle, priznajete da su sudije po zadatku svirale za Zvezdu - svaka cast na iskrenosti, ovaj deo saopstenja podrzavam!

PS. I Terzic je bivsi predsednik FSS-a. Da li to znaci da on nije smeo da se raduje trofeju Zvezde prosle godine, posto vidim da smeta sto se Tole radovao Partizanovom(covek bio predsednik Partizana, valjda je to logicno)!?

Jaje

pre 6 godina

Titulu ste izgubili u Voždovcu. Na toj utakmici ste "pokradeni" tako što je svirano bar jedno 5 nepostojećih ofsajda za Voždovac gde bi igrač istrčao 1na1 sa golmanom, još oni kukaju na savez, ma sram vas bilo.

đura

pre 6 godina

Navijao sam za Zvezdu do kraja srednje škole (2006) a od tada sam prestao sa tim stvarima, valjda mi više to nije zanimljivo a i imam bitnijih stvari u životu, elem, kao prvo, dali su Partizanu neregularan gol a kao drugo izgubili su od tog istog Partizana. Šta onda čestitaju FSS-u?

Marina

pre 6 godina

Nije FSS kriv. Terza i Božović su sve zabrljali. Dok nama igraju Muče, Fibel, Milijaš, Luković, Kahriman i slični, njima su dovoljni Leonardo, Everton i Đurđević da nas otresu. Partizan nas je oduvao u sva 3 derbija. Nadam se da nas u finalu kupa neće ponovo poniziti. Barem da izvučemo častan poraz.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Jeste Mile tako je..... Osnovala nas 32 zagorska, igrali reprezentativci NDH za nas, sta mi tu mozemo. Nismo bili te srece da se zovemo kokarda kao vi, da nas osnuju na Ravnoj Gori kao vas, da samo srbi igraju za nas kao sto je slucaj sa vama, da najveci monarhisti poput Penezica, Kapicica, i Bugarcica budu deo naseg kluba.

Novica u zadnjoj sekundi*

pre 6 godina

Mile@@
Bobek ,Matekalo Rajki Mitic Vladimir, Beara, Cajkovski,Stankovic,Zebec,BoraKostic...su igrali zajedno u reprezentaciji SFRJ barem 10 g .postovali se grlili ljubili stvarali istoriju SFRJ.
Znaci legende Zvezde su igrali sa igracima iz NDH.Samo cinjenice ,a ti mi odgovori.

Dag Kristi

pre 6 godina

Evo,ja kao Zvezdas koji ove sezone nije pogledao nijednu utakmicu Zvezde,smatram da vi niste umeli da osvojite titulu,i savez koji vas je gurao bilo je vise sramota onih mucenih sudija koji su se blamirali na vasim utakmicama,pa su titulu opravdano odlucili da dodele Partizanu.

Sergio

pre 6 godina

Mogli su i da poguraju Zvezdu penalom i igračem više na svakoj utammici...
'ajde sad ti "doktore" malo tamo gde idu takvi kao ti, odlaganje presude nije beskonačno. A i čika sa slike, zajedno sa tobom u fudbalsku istoeiju!

Jovan M.

pre 6 godina

Dosadni ste i naporni. I Zvezda i Partizan. Treba im obustaviti sva davanja iz budzeta i ako ne mogu da prežive, u stečaj i gašenje. Smrdite po lopovluku.

Raja

pre 6 godina

Sta ocekivati od zvezdasa.Kakvi navijaci takav predsednik.U FSS vodeca mesta imaju njihovi ljudi.Nisu dovoljno krali a morali su.Partizan je na svakoj utakmici imao naostrenog protivnika koji izgara i sudije koji nisu dosudili nekoliko bitnih penala za Partizan.Na svakoj utakmici najmanje dva igraca dobijaju kartone-uglavnom zbog prigovora a bili su u pravu.Nasuprot njima Zvezda je igrala uglavnom protiv protivnika koji nije bio motivisan za fer i sportsku borbu a ako jeste sudije im dosude 18 penala od kojih jedva da je bilo dva ili tri.Partizan je redovno imao sudije i protivnika protiv sebe a Zvezda i jedno i drugo uz sebe.Zvezda po igrama i kvalitetu nije zasluzila bolje mesto od petog.Krs od tima.

Partiozan je osnoikvan u Beogradu, kao sportska sekcija JA, kasnije JNA

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Lupaš, i nastavljaš sa šovinizmom. Bobek nije igrao za NDH, imao je 17 godina kad je ta "država" nastala, Zebec i Belin 12, a što su stariji od njega igrali za NDH to ne znači da su bili ustaše ili Pavelićevi momci, ko je sve vreme igrao u Titovoj ili Miloševićevoj državi, nisu to bila neka demokratska vremena, daleko od toga da to vreme upoređujem sa endehazijskim, koje su to nepobitne činjenice da je 32. zagorska osnovala JSD, kad su sve partizanske divizije rasformirane krajem maja 1945, tada nastaje JA, kasnije JNA, i sad daj dokaz o nepobitnim činjenicama. Rekli ti da lažeš i ti to teraš, a briga te za istinu. Osnivanje JSD bio je veliki državni i vojni poduhvat, sa znanjem Broza, jer se to radilo u svim zemljama istočnog lagera.

danguba

pre 6 godina

Kako je ovo jadno, da jadnije ne moze. Sve rade da mi ogade srpski fudbal, i Zvezda i Partizan i FSS...
U ovakvo obesmisljenom takmicenju, gdje ima 14 posmatraca i 2 kojima je sve podredjeno, trofeji nista ne znace.
Dajte vec jednom, ukinite profesionalni fudbal. Neka se jednom godisnje okupe na nekoj livadi igraci Zvezde i Partizana, odigraju jednu utakmicu i ko bude bolji, eto mu titula. Navijaci da se poslije pobiju i svi sretni...

kris

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.

Ivan

pre 6 godina

Al nisu umeli da daju golove iz auta,nisu umeli da imm se svira sto penala,i nisu umeli da pisu saopstenja svaki dan...A cestitke verovatno cuvate za subotu,pa da nam o jednom trosku cestitate duplu krunu.

b

pre 6 godina

Realno...brukali su se u godinama unazad mnogi...realno...bruksli su se i jedni i drugi ALI najrealnije...niko se nikad nlje brukao kao Terzic sada.

nista to ne valja

pre 6 godina

Generalno je opste poznata stvar da se blizancima pomaze ali zasto nisu pomenuli gol iz gol auta, crveni karton Anticu i penal protiv Vojvodine i jos 13 takvih penala i 9 crvenih kartona njihovim protivnicima. Da ne pricamo o derbijima gde su osvojili samo jedan bod. Sve u svemu ovo je jako bedan pokusaj da se skine odgovornost s ledja jednoj nesposobnoj upravi.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Prava je tuga na kako niske grane je srozan nekadašnji Jugoslovenski fudbalski gigant, FK Crvena zvezda, prvak Evrope i sveta!

Strmoglavi pad na dno je uzrokovan pre svega huliganskom svitom koja je nečijom voljom došla u poziciju da „upravlja“ klubom, a najupečatljivija paradigma i slika tog pada je Terzić!

bbp

pre 6 godina

Da li ovim silnim saopstenjima celnici CZ zele sebe da opravdaju ili sta? Uvek ponavljaju jednu te istu pricu o tome da se Partizan stiti a CZ krade. Juce je bila vest o broju penala i crvenih kartona, uporedite je ako je vec ne znate. U derbiju vam priznat potpuno neregularan gol al o tome cutite, zbog vas je broj stranaca povecan sa 4 na 6, protiv Mladosi u 4 izgledne situacije sude se nepostojeci ofsajdi gostima, igrac Javora dobija drugi zuti karton i sudi se diskutabilan penal i to opet kod 0-0. Sudi vam Majo Vujovic osvedoceni navijac CZ, protiv Radnickog sudi Partizanu osvedoceni navijac CZ, protiv Vojvodine kad je dosla voda do usiju igrac Vojvodine dobija crveni zbog navodnog psovanja sudije i naravno i penal da lakradija bude veca. Mnogo je primera jos. Pricate o prelazima uporno, vi niste imali nijedan ove sezone? A sta bi sa onim u Novom Sadu od 2-0 do 2-3? Ajd' sve ovo na stranu ali gde je CZ igra, akcije, potezi...? Sa loptom ne mozete da se sastavite i nesto se zalite. A slag na tortu je pljuvanje po FSS, citav FSS sastavljen od Zvezdasa ej bre. Evo imacete sansu u kvalifikacijama za LE, tu nece biti FSS da se na njih zalite, tu se pokazite ako ste toliko jaki.

Vladan R

pre 6 godina

Titula je prakticno izgubljena jos u julu prosle godine, u izuzetni lose odradjenom prelaznom roku. Adekvatne zamene, za Grujica, Ibanjeza, Vijeru i Kataija, nisu dovedene. Uprkos tome imali su srecu, da je Partizanu bilo potrebno vreme da se sloze sve kockice, pa su dobili 10 bodova fore. Da su imali dovoljno kvalitetnu ekipu, bez problema bi uzeli titulu. Imali su prakticno tri mec lopte za titulu u tri derbija i nijedenu nisu iskoristili. Najveci krivac za to je Bozovic koji je postavio katastrofalnu taktiku, u svim, a pre svega u prvom derbiju. Povukli su se u poslednjih 20tak minuta, u svoj sesnaesterac i naravno primaju gol u zavrsnici. Protiv Vozdovca ne umeju da daju dva puta gol sa pet metara, i oba puta bivaju kaznjeni kiks golovima. Za sve navedeno, krivica je samo do CZ. Koliko mi je krivo zbog izgubljene titlue, neuporedivo mi je zalije, ovakvo jajarsko ponasanje, nakon gubitka titule. Spusitili smo se na nivo manipulatora iz FKP, i njihovu kuknjavu na sve i svakoga, sve do kiksa CZ. Ono sto recimo jeste tacno u saopstenju iz CZ, je ponasanje FSS u vezi kuknjave, prvo jednih pa drugih. Dok su iz FKP izadavali saopstenje za saopstenjem, povodom do tadasnjeg toka prvenstva, pocev od uprave, klupske tv, preko trenera, pa sve do sadasnjih i bivsih igraca, nisu ni rec progovorili, ali su nakon prvog saosptenja CZ odmah javili. Koliko god da je otuzno ovakvo ponasanje FSS, svakako nije uticalo na gubitak tiule.

Branko,Belgija

pre 6 godina

Sve je ovo OK i istina sta pisete.To vas ne oslobadja odgovornosti za izgubljen mec protiv Vozdovca.Tako gube titulu samo neozbiljni ljudi.I to protiv kluba kome je bilo bas svejedno.Znaci,svesni ste bili sta se radi,na koji nacin moras da se ponasas da bi uzeo titulu i zadrzao prednost.I sta se desilo,kao zadnji amateri i naivcine gubite od Vozdovca.Bruka i sramota,opravdanja nema.Mnogo ste neozbiljni

Ko o cemu..Terza o postenju

pre 6 godina

Samo mi nije jasno zasto Zvezdu vodi neko ko je sahranio ofk,koji je bio "rasadnik" talentovanih fudbalera...sta ocekujete Zvezdasi??! Ako mislite da ce bilo sta dobro doneti Zvezdi...svaki komentar je suvisan

dr feelgood

pre 6 godina

a do pre samo mesec dana je bilo - "otimaj", "kradi", "tako smo u mogucnosti", "sve uraditi da fkp ne bude sampion"...
uzivam neopisivo i u tituli i u ovom besramnom kukanju i plakanju umisljenih besprizornika sa kompleksom vise vrednosti...

Transfer blama

pre 6 godina

E ali najbolje je ovo trazenje da se Zvezdi prizna titula iz 46.god.!!
To do sad nijedno rukovodstvo Zvezde svih ovih decenija nije trazilo..a znate zasto?
Zato sto te godine uopste nije organizovano nacionalno prvenstvo! Igrali su neki timovi u bivsim republikama i kao bilo je nekih timova koji su bili na teritoriji Srbije koji su igrali izmedju sebe..cak je i vojska imala vise nekih svojih ekipa..i Zvezda je kao bila pobednik na teritoriji Srbije i Terzic sad trazi da se to njima prizna?!
Mozete vi da zamislite taj amaterizam i ovaj trazi da se Zvezdi sad dodeli titula?! E sta rade, samo da ih Partizan ne prestigne po broju titula..

Rade

pre 6 godina

Au sta radi Terzic, spustice Zvezdu na najnizi moguci nivo, ovo je katastrofa! Mislim da nema pravog navijaca Zvezde koji ovakvog lika moze podrzavati, samo ponizava svoj klub!

Kalista

pre 6 godina

Ja sam zvezdas ali dajte molim vas pa namesta i zvezda i partizan meceve.Pa pogledajte samo ko nam vodi klubove, e to je zalost.
Sramota treba da je i jedne i druge zbog pljuvanja i kradje.Sledece godine ce se namestiti zvezdi i tako u krug.Trula smo drzava i truo je sistem.Korupcija nam je glave dosla svima.
Jos vise cu voleti zvezdu cak i na dnu tabele ali postenim rezultatom,samo sto to niko nece priznati.Da to kazem otvoreno i na glas svi bi me proglasili ludim.

opasno ludilo

pre 6 godina

Bilo bi interesantno čuti opravdanja koja će Terza i drugari morati da izlože onima koji su ih doveli u CZ i finansirali verujući njihovim garancijama da će osvojiti titulu. Na žalost taj razgovor neće biti za javnost. U javnost izlaze samo ovakve gomile gluposti u cilju raspirivanja mržnje i bežanja od lične odgovornosti. Činjenica da su Terza i društvo izgubili namešteno prvenstvo oslikava svu njihovu nesposobnost. Partizan jeste šampion ali prvenstvo nije regularno pošto bi Crvena Zvezda u regularnim uslovima bila plasirana oko petog mesta.

napuhana klompa

pre 6 godina

Ne zna se ko je tuzniji,dal funkcioneri zvezde sa ovim nepismenim saopstenjima ili partizanovci sa pismenim saopstenjima odnosno muzikom za usi za vrhovnog nam vodju

Ovde je bilo 4 koma 5 promila

pre 6 godina

Da li je Vlahović pregledan? Nebitno, jer prema propisima Fife, za Uefu ne znam ali Fifa je starija, kad se u igru ulazi u 89. minutu dovoljan je samo alkotest, a to je urađeno, jer deca ne smeju da piju, direktori klubova koji pišu saopštenja ne testiraju se jer iz njih govori nizak nivo saopštenja.

parni valjak

pre 6 godina

.Gol postignut rukom,ne dodeljivanje drugog zutog Djurdjevica za udaranje Friponga...
(Lucifer, 22. maj 2017 12:41) #
gol posle gol-auta, crveni za Frimponga kao zadnjeg igrača pre prvog gola, "samo" 18 penala ove sezone za Zvezdu umesto uobičajenih 24-25, beznačajnih 9 crvenih kartona za protivnike umesto 15-16 kako bog zapoveda, izmišljeni gol rukom Djurdjevića u derbiju...
Ja mislim da su te "sitnice" odlučile

PS od 2006 Zvezda uvek zarši na 1. mestu po broju dosuđenih penala. I ove sezone ta viteška tradicija je nastavljena. Red je i da vi u nečemu budete šampioni - čestitiamo

mirko

pre 6 godina

Tačno tako. Treba izneti istinu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (verujem u čuda,

Ozbiljno misliš da Terzić i ovaj anonimus, za koga ni navijači Zvezde ne znaju da je neko bitan u klubu, imaju kredibilitet i moralnu snagu da određuju šta je istina, a šta nije.
Šta misliš da možda za njih nije istina što im je u interesu i što treba da opravda najveći neuspeh u istoriji srpskog fudbala, izgubiš od Voždovca, koji je bez pet igrača i onda optužiš druge da su ti ukrali titulu.
Razlog da se braniš se uvek može naći, ali ovaj je najbedniji.

slobinator

pre 6 godina

šta je sa tužbom? ili je to bilo da zamažete oči navijačima.ništa vam ne verujem.vidim vas kao saučesnike.takođe mislim da ste iz nekog razloga dobrovoljno predali tj.prodali titulu partizanu.a sad svi zajedno odlazite iz zvezde

antiDebil

pre 6 godina

Mile

Daj neki link kojim ces potvrditi tvoje cinjenice ??? Ako mi ostavis inserte iz fima koji je snimao bivsi direktor marketinga fk uplakana zvezda onda ces time automatski ponistiti svoje reci. Moraces vise da se potrudis, tako da, daj sve od sebe, ako smes naravno....

blef

pre 6 godina

Sram vas bilo ,pa nemate vi dvadeset godina da dajete ovakva saopstenja ...Svi mi svesni kakva je ovo liga ...ali takodje jako dobro vidimo koliko je Partizan bio dominantan u odnosu na sve ostale....Zvezdi zelim bolje dane sa boljim ljudima

Аналитичар

pre 6 godina

Србијо, мајко... Ово одавно није фудбал и спорт... Нема везе, чекам да крену квалификације и да се кладим против ових наших "великана". :)

Dex

pre 6 godina

Daj covece, cemu ovo... Da ste pokazali da te bolji, da bolje igrate, da imate bolje igrace pa ajde da ti poveruje neko... Da ste dobili neki derbi.. da ste bar bili bolji pa nesretno izgubili pa da nesto pricamo..Kakav ste gol dali iz auta cela Evropa se sprda, cak i engleski novinari. Neverovatno. Pa ceo FSS su bivsi rukovodioci Zvezde.

Milan

pre 6 godina

Posle ovakvog saopstenja mozete svi zajedno da se pokupite i krenete putem onog sarlatana od trenera. Odlazite iz moje Zvezde. Kokeza vam je kriv sto Bozovic nije dobio jedine tri utakmice koje nisu bile namestene. Nisu ni ovi drugi bolji, verovatno bi u normalnoj ligi neki drugi tim bio sampion ali vi ... kako vas nije sramota. Ako nista drugo dobili su nas u tri utakmice sa sve golom iz auta.

Tole madjija

pre 6 godina

Trio Kokeza, Bunjevcevic, Surbatovic, uz precutnu podrsku Vucica su dali Partizanu titulu. A u stvari, psssst, sve konce vuce Tole (natprirodno bice).

karvaljo

pre 6 godina

U redu je doktore...shvatili smo da si verovatno bivši...pa sad valja opravdati kintu i skoro 20 penala u sezoni, a nisi prvi...biće zanimljivo kod komšija ovo leto...a mi - još jednu da odigramo kao i sve ove polusezone , da uzmemo duplu krunu, i juris na LC...vreme je 2003, 2010, pa sad 2017

qq

pre 6 godina

Ako je tako, lepo istupiti iz svih takmicenja to je se trebalo uraditi dok je jos Tole im namestao rezultate, pa neka se partizai uguse u svojim novostecenim by 21 vek titulama, mogu da se kite i duplokrunisu koliko hoce ali samo velikani osvajaju ligu sampiona cao zdravoooo. A da to vam je isto kad poredite klub sa tradicijom i neki znj tipa liverpool ili man utd sa man city.
(Jukson, 22. maj 2017 11:40)

Meni nije jasno zasto vi uporno pominjete Ligu sampiona? Znas li kad je osnovana Liga sampiona? Znas li razliku izmedju Kupa evropskih sampiona i Lige sampiona? Znas li koliko sveta postuje Partizan kao sportsko drustvo? Care, pa vi da ste toliko dobri u igri kao sto sanjate da ste, vi bi odrali svakoga na terenu bez obzira koliko i sta svirali PROTIV vas. Ali cinjenice govore suprotno. Imali ste vise dosudjenih penala u vasu korist nego Real Madrid i Barselona ZAJEDNO. Nakon ona dva penala protiv Partizana u pola sata i posebno nakon onog gola sa atletske staze, mogu samo da porucim tebi i tebi slicnima nesto sto moderator ne bi pustio da bude objavljeno. I za kraj, ESI MI DRUGI KUCO?!

TARAS BULJBA

pre 6 godina

Sramota,koliko je nedelja i godina Djokovic bio prvi,a sada je to Marej.Svemu dodje kraj,za nekoga bolan za nekoga radostan,zivot je to.Sto pre ovo shvatite bice vam lakse.

Dalibor

pre 6 godina

Pa jesu li Zvezdu Kokeza i Karadzic pobedili u derbiju i protiv Vozdovca....o kakvim namestanjima i neregularnosti pricaju....Terzic prica ono sto njemu odgovara i da krivicu za neuspeh prebaci na drugog.Pa zar nije on napustio FK CZ a i dalje je tu,vedri i oblaci..zalosno...Navijac sam ne bitno kog kluba ali dok je CZ Bila lider na tabeli sve je bilo ok...na skoro svakoj utakmici je sudjen penal za CZ 99% NEPOSTOJECIH Penala ...Nego ima ona izreka u TUDJEGA TATKA POGOLEMA PATKA...TERZO ODLAZIIIII

mihajlo

pre 6 godina

Jel ovi imaju ili su culi za rec SRAMOTA, izgubis u kljucnim utakmicama, izgubis kljucnu utakmicu brez da bi protivnik pobedijo sa penala. Imali skroz na momente vise od deset bodova!? Ej bre!?

blok

pre 6 godina

U čelo , pravo u centar ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 22. maj 2017 11:25)
Druže, mene je blam što mi u klubu za koji sam nekad navijao sede vučele i razni dileri čije majice nose igrači... Sa manje novca i sa svom korupcijom, Partizan je sa Nikolićem nešto uradio. Tebe nije blam od Terzića, istih "navijača-dilera" i grofa iz Kolašina koji se prvenstveno izblamirao protiv Partizana u tri meča? I ne može da se sastavi u pola utakmica nego se rešavaju kartonima i penalima? Pa ovakva Zvezda je sramota od tima, onaj Kajrat bi je ukantao na julskoj vrelini 8:0 u dva meča...

Beeble

pre 6 godina

Pa u jednos su u pravu. Prvenstvo je neregularno. Neregularno je iz razloga što se Zvezdi sviraju nepostojeći penali, što su im većina utakmica dogovorene, što im na megdan izlaze druge postave, a kada to nije moguće sude im sudije koje se javno deklarišu kao zvezdaši, slikaju se njihovim obeležjima itd. Partizan je osvojio titulu samo iz razloga što je mnogo kvalitetniji. Dobio je dva derbija, a pokraden je u onom u kom je Zvezda izvukla bod. Kokeza naravno nije Partizanov, već njihov kadar, a Terzić i kompanija pokušavaju da se izvuku jer su uspeli da izgube nameštenu titulu.
Pravi zvezdaši pod hitno da se dozovu pameti i najure tu ekipu iz kluba. Neka pogledaju gde je i kako završila OFK-a, čija je Terzić legenda. Sve je počelo od sramne utakmice u kojoj su vodili 2:0 na poluvremenu protiv Zvezde, a izgubili posle upada u svlačionicu...

doom

pre 6 godina

па ово је сјајно, ови гуслари су непроцењиви као и екипа која им даје за право. чиста 10. за психоделију и комплекс више вредности.

kike

pre 6 godina

ja zaista ne znam zasto mediji uopste objavljuju ove gluposti,U principu, samo se mjenjaju autori pisma.Nekad je to zvezda, a nekad partizan u zavisnosti ko nije zadovoljan stanjem na tabeli.Za ova saopstenja treba poceti uzimati bodove, jer unose zlu krv u i onako zatrovan fudbal i motivise huligane da prave probleme....vrlo moguce na utakmicama reprezentacije.

pedja

pre 6 godina

Saopstenja iznova i iznova, a poente nema nigde, tacnije jedino tako pokušavaju sebe i svoje neznanje da opravdaju. Juce je lepo sve imalo crno na belo na Mondu. Koliko su oni "oštećeni", koliko im je "oteto" bodova, koliko je to penala bilo za njih, a onda i sve to u poređenju sa Partizanom je smehoteka jer Partizan je sve to imao min duplo manje. Isto tako ovo sa trenerima je smešno kad se zna da je Vojvodina pred meč sa njima promenila trenera. Dokle, dokle vise ovo smaranje sa praznim pricama i glupim saopštenjima?!

klaas-jan huntelaar

pre 6 godina

Ako je moguce da se prenese do celnika Zvezde.... Drage Delije, Zvezdasi, ovakvim komentarima samo negativno uticete na nas, na navijace, koji zelimo samo da nasa Zvezda igra ofanzivno i napadacki i da se gine za klub. Otarasite se ovolikih crnaca, imajte veru u omladinski pogon. Pustite prepucavanja vec pokusajte da smanjite dug i lepom igrom vratite ljubitelje kluba na stadion. Ne trazimo mnogo. Rezultati moraju da dodju! Sportski pozdrav..

Srđan

pre 6 godina

Pa ovi nisu normalni, pa i jedni i drugi nameštate, ali su realno ovi drugi bili bolji... videćemo u Evropi kako ćete i jedni i drugi proći.

Luke Babbitt gravedigger

pre 6 godina

Ha ha sram bilo FSS što je dozvolio da Partizan roka zvezdu gde i kad stigne.Sram da bude FSS što nije zvezdi zatvorio Voždovac.Ma haos.

zbog ovakvih mi je titula još draža

pre 6 godina

Boško Đurovski nema šanse da izdrži u onakvom korovu koji se zapatio u Ljutice Bogdana. Proglasiće ga još izdajnikom jer je jedini fer i dostojanstveno čestitao boljem.

Don Corleone

pre 6 godina

A da pogledate prvo sebe, kao navijac CZ mislim da za ovu sezonu samo vi snosite krivicu, a niko ni da ponudi ostavku.Pogledajte sebe u oci, nemojte se sakrivati ni iza FKP ni FSS.

no comment

pre 6 godina

Verujem da se većina fudbalera Zvezde stidi vaših izjava i saopštenja. Kao partizanovac želim igračima Zvezde uspeh u nastupajućim kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Zvezdi da čim pre vidi leđa svima vama koji je nedostojno zastupate i vodite.

Predrag Beric

pre 6 godina

U ozbiljnim fudbalskim zemljama i uredjenim drustvima odgovornost se snosi i za javno izgovorenu rec.
Kao zvezdas, u fokus stavljam ponasanje rukovodstva mog kluba. A ono je izuzetno lose, degradirajuce i deprimirajuce. Primer lose prakse za koju gospoda iz Zvezde moraju snositi konsekvence.

brlogudan

pre 6 godina

Mislio sam da je Lukic najvise osramotio moj klub ali Lukic je amater u brukanju u odnosu na ove sadasnje.Gubite se vise iz Zvezde ili se ponasajte dostojanstveno kako i prilici velikom klubu.

darth vader sa B.Brda!!!

pre 6 godina

Ja kao veliki grobar mogu da kažem da je zvezda veliki klub pun malih miševa koji su tu došli da maznu sve što se maznuti može!!!Jadni ste i brukate zvezdu!!!

Analiza

pre 6 godina

Uopste nemam nameru ni da kritikujem ni da hvalim saopstenja koja stizu iz Zvezde.Ima istine ali i gluposti. Mogu da kritikujem Zvezdu sto je nagomilala igrace.Doveli Pavkova za koga su platili 300 hiljada evra a nije odigrao i dva minuta. Poletanovica, Vujakliju.Sto nisu nasli adekvatne zamene za Kataija, Ibanjeza, Grujica...Sto u poslednje dve godine nisu skockali odbranu,sto su setali Adzica, Ristica,Plavsica i jos gomilu dece iz zvezdinog pogona koji su Zvezdina buducnost.Treba ostaviti Kangu, Boakjea i mozda Le Teleka.Ostalima se zahvaliti. Ali da ima zakulisanih radnji ima.Pitanje zivota i smrti je biti prvak.Politicari treba da opravdaju svoje bitisanje u klubu. Sta ce Partizan u Evropi da uradi bez Leonarda? Covek odlazi. Sta ce da uradi posle nase lige gde se pobednici unapred znaju gde nema ni takmicenja ni fudbala. Nema veze ko je prvak. Pokazali smo se u proteklim godinama.Niko do treceg kola.Zasto niko nece u privatizaciju? Treba se odupreti navijackoj mafiji.Kome treba da mu je glava u torbi. Sve dok se ne presece u opticaju ce biti interesi, zakulisane radnje a sve na stetu fudbala. Gledalaca na stadionima ni za telefonsku govornicu

petar

pre 6 godina

ovakvo saopstenje ne vredja nas, vec vas zvezdase.meni ,koji pratim fudbal vec pola veka i pamtim velicinu Zvezde,prosto je sramota od svih ljudi u obe uprave,ali ovi vasi su katastrofa.

Zorba

pre 6 godina

Pa ovo su totalne nebuloze.Timu kome je namestano da uzme titulu prvaka ne osvaja je sto je nezabelezeno ,a sada zele da sebe opravdaju i prikriju to namestanje prebacujuci krivicu na FSS.To nam govori koliko je ovaj tim Zvezde los.

UM CARUJE

pre 6 godina

Terzic ovim samo nastavlja tradiciju Vesica i Lukica, ne shvatajuci da time otklanja svaku sumnju sa Partizanovih titula, koje jesu bile ciste kao suza.Cestitke Djurovskom na gospodstvu.Uzgred, svi na Banjicu u 8 sati da pozdravimo vaterpoliste.

Marko

pre 6 godina

U "filmu" koji je "producirala" CZ, putem dvojice svojih novinara, a zloupotrebili su i glas Gagijev da čita napisano, bek zagrebačkog Dinama Tomislav Crnković, u poodmaklim godinama pominje 32. zagorsku i osnivanje Partizana, a kad je Partizan osnovan Crnković je imao 16 godina, jer je rođen 1929, meni se čini da je u filmu, u kome Toma glumi svedoka osnovanja Partizana, iz vremena kad je imao 15-16 gopdina, bio podnapit, videlo se, a nije tajna da se filmske uloge naplaćuju, kako kad, ponekad i "putem" nekoliko čokanja.

Deki Stankovic

pre 6 godina

Kao navijacu,Zvezde,mnogo mi tesko pada kad vidim,ko vodi nas klub.Covek ,koji je rekao da dovodi skupe strance,kako bi napravio uspeh u Evropi i tako vratio,i zaradio novac,u toj istoj Evropi,vec dve godine dozivljava debakl,od Kairata,Sasuola,itd.Na sve to,ove godine nam Partizan,drzi lekcije,a na kraju i Vozdovac,a on trazi krivce u svima osim u sebi.Jedini izlaz iz ove situacije je odlazak,Terzica,dolazak na njegovo mesto,npr Stankovica,Jugovica,ili zasto ne Belodedica koji ima iskustva u Rumuniji.Hitno davanje sanse mladim talentima,koje imamo,zahvaljivanje skupim,strancima,i po cenu da se ne osvoji titula u naredne 2-3 godine,sve uciniti da se talenti zadrze,formirati od njih tim,koji bi za 3 godine uz par dobrih ali dobrih stranaca ,mogao uci u ligu sampiona.Sve ostalo je zamajavanje i bacanje prasine u oci,nama navijacima.

Nenad Pirocanac

pre 6 godina

Ko ce vas razumeti,pa cekajte zar niste hteli da sklonite Karadzica makar I silom pa vi ste istog Kokezu predlagali za predsednika a sad on radi protiv vas,dali moze I dragi bog da vas razume sta uopste zelite...

Tornado Centropolis

pre 6 godina

Pratim fudbal intenzivno poslednjih 30 godina i ne sećam se nijedne titule koju je Partizan osvojio, a da se iz Ljutice Bogdana nisu bunili. Nijednom da se sportski čestita, uvek su sopstvene greške i nemoć pravdali nekim vanfudbalskim stvarima. Tradicija je tu da se ruši, ali ova nikako da se prekine.

bojan

pre 6 godina

Navijam za CZ. Ali šta vam je kriv savez imali smo +3 pre derbija... izgubili ste dve utakmice i titulu. kriv vam je savez i partizan što su nam objasnili na derbiju i zasluženo pobedili.
Sve sami debili u klubovima! Išao sam da preko 100 utakmica CZ što prvenstvo što evropa. prestao sam da posećujem Marakanu odavno!!! i dalje navijam za CZ
smešan nam je fudbal generalno!

mkg

pre 6 godina

U nekom trenutku se treba osvrnuti iza sebe i shvatiti da si i sam kriv za propuste koje si napravio. Kriv si i za to što si pristao ili bio dovoljno glup da dozvoliš da te drugi prevare (ako je prevare bilo).
Samokritika nije karakterna osobina nesposobne Uprave FK Crvena Zvezda.

neko sa strane

pre 6 godina

Cestitke i vama na neverovatnoj sposobnosti da ulupate nikad veci budzet u jedno veliko NISTA!
CEstitke i sportskom sektoru na istancanom njuhu, kada ste 20 i kusur golova u sezoni izbili sebi i prepustili ih Partizanu, ne dovodjenjem Urosa Djurdjevica...itd...itd

Ekonomski mag Terza

pre 6 godina

Nego, kad ce taj finansijski izvezstaj Terza? Sta cete ako Vucic ne iskuka od Gasproma novi ugovor o sponzorstvu? Sudjenje Terzi za visemilionsku kradju u Ofk jos traje...

Danilo

pre 6 godina

Gde prestaje bezobrazluk a počinje dijagnostika?
To je jedino što se čovek može pitati posle ovog saopštenja koje je vrhunac u neverovatnoj seriji saopštenja...

Dragi

pre 6 godina

Koliko se ja sećam, Partizan je imao 3 poraza u ovom šampionatu, od Napretka, Spartaka i Vojvodine, a Zvezda od Partizana (2 puta) i od Voždovca. Mislim da je sasvim jasno kako je Partizan osvojio titulu, a osim toga neka pogleda Dr Terzić statistiku penala i isključenja i biće mu sve jasno. A što je dovodio poluigrače i davao im visoke plate za naše uslove, to neka objasni na predstojećoj skupštini FK Crvena Zvezda. Nemam nameru da štitim FSS, ali Partizan je ove godine bio puno bolji i titula je pošteno osvojena. Mnogo poštenije nego da ju je nekim slučajem osvojila Zvezda.

Goran

pre 6 godina

Ovaj Djurovski je bre gospodin za celu upravu Zvezde. O cemu vise pricate? Brukate klub i verne navijace (sebe ne mozete jer imate putera koliko god zelite).

E ovako.....

pre 6 godina

Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)

Gde si pronašao te činjenice, majstore? Hajde dokaze na sunce, kada tako olako prosipaš takve tvrdnje! Činjenice, koje je rekao pijani alkoholičar,socijalni slučaj,bivši igrač Dinama iz Zagreba, u dokumentarnoj emisiji napravljenoj od strane dvojice okorelih zevezaša, novinara. A pisane činjenice, knjige, osnivačka akta- ko šiša, je li tako? Zato se i kaze da postoji istina i "zvezdaška" istina.

Kada već čačkaš mečku,činjenica je da je prvi predsednik CZ bio Hrvat i da ste prvu međunarodnu utakmicu odigrali u Tirani. To prelistaj u dokumentaciji, pronaći ćeš tamo među prašnjavim stranicama te podatke i to se zove činjenica. Da ne pominjemo svremene "zvezdine četnike" ,mama mu iz Čačka itd...

Slavenski

pre 6 godina

Pa da li je moguće!? Aman ljudi, u ime svih normalnih, koji stvarno vole ovaj sport, prestanite više da se brukate. Neverovatno koliko možete nisko da padnete (mislim na upravu) i da sramotite sve normalne navijače Zvezde... Da se razumemo, navijam za Partizan, nisam licemeran i provokator, iskreno ovo mislim i iskreno mi je neprijatno... Većina mojih prijatelja su navijači Zvezde.... i mogu da zamislim kako se osećaju sada... Mada je dosta njih već prilično razočarano svim ovim što se izdešavalo unazad, nekoliko meseci....

Miles Davis

pre 6 godina

Odlazi vise iz Zvezde! Samo su vam sudije krive, i ovima iz Partizana i tebi. Bas volim sto je Partizan osvojio, samo da ti odes!

Đorđe

pre 6 godina

Ipak je ključni dokaz otete titule ćutanje FSS na zahtev Zvezde da se prizna titula iz 1946.
I ovo sa FS Slovenije. Odakle bre njima pravo da pošalju zvaničan dopis iz kog se vidi da je Nikolić odslužio kaznu i da nema više suspenzije. Pa nisu ga valjda oni kaznili, dobro možda jesu, ali opet su morali da pitaju Terzića. I naravno da je FSS morao da se ogluši na dopis iz Slovenije i dodatno kazni Nikolića. Zašto? Pa eto, tako kaže Terzić. .
I onaj prelaz protiv Radničkog. Pa kad se desilo da bude nerešeno na poluvremenu i posle neka ekipa pobedi?
Pa ko još može da se skoncentriše na teren kad im nije priznata titula iz '46. i kad FS Slovenije nije oštrije kaznio Nikolića?
Kako pored svega toga da osvoje titulu. A kao šlag na tortu, navijači Partizana se okupili ispred stadiona, a FSS ne reaguje. Ma idi begaj.

despot

pre 6 godina

Vecinu ovog saopstenja necu ni da komentarisem, jer komentar ni ne zasluzuje. Ali odakle im ideja da traze titulu iz 1946.? Te godine su se igrali turniri ciji su pobednici isli na zavrsni turnir za prvaka Jugoslavije. Srbija je na tom turniru imala dva predstavnika. Zvezdu i Spartak iz Subotice koji je isao kao pobednik vojvodjanskog turnira. Znaci u najboljem slucaju za tu titulu mogu da se bore Spartak i Zvezda, a ne da se ona tek tako dodeli Zvezdi. Smesni su. Znaju da ih Partizan verovatno prestize sledece sezone pa ih panika hvata.

milan 26

pre 6 godina

Terzic je cudo, koliko je uticajan vidi se i ovde da je naterao ovog gospodina da prica nesto sto zna da je neistinito i bez poente. Kad Terzic prica o pravdi, kradji i regularnostu to je definicija reci apsurd. Nas narod bi rekao "ko o cemu, ku..a o postenju". Nisu ni ovi iz Partizana nista bolji, ali ove optuze su klaaicno spinovanje i prebacivanje odgovornosti na neke druge ljude. Svi su krivi sem samog njega, Terzica, koji je promasio pojacanja, sem Boacija, koji je pritiskao sudije, silazio u svlacionice, delegirao sudije... Prvo da odgovaras za malverzacije u Ofk Beogradu, pa u fss-u, za pretnje Brankici Stankovic... Nije narod na to zaboravio ako jeste SNS. Idi iz Zvezde, da svane klubu.

aleksandar

pre 6 godina

Zvezdi je u ovoj sezoni svirano toliko penala, da su morali da promene izvodjaca. Da ja ostao Lukovic da ih izvodi do kraja, bio bi im najbolji strelac u sezoni... :-)

PV

pre 6 godina

Džaba pišeš saopštenja i izmišljaš nebuloze, uskoro ideš na raport kod Vučića da objasniš kako si izgubio titulu, a sve ti bilo završeno.

Ketty pahuljica

pre 6 godina

A sta ce biti kad napisu saopstenje ljudi iz OFK Beograda i nabroje sta im je sve Terzinjo uradio i kako im je sredio da sledecu sezonu igraju Srpsku ligu a klub u ogromnim dugovima a stadion u rusevinama !?? Covek sa Interpolove poternice sa mizernom fudbalskom karijerom nekom prica o postenju !??

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Zaboravio da pomene tople i hladne kuglice na zrebanju za finale kupa. Hahahahahahahahahah..... Pregazicemo vas kao plitak potok u finalu, pa nastavite sa saopstenjima.

Ako ovo proiđe bez kazni, kažite zbogom fudbalu

pre 6 godina

Posle svega, ako FSS ne sme da se oglasi, moralo bi da reaguje Ministarstvo sporta, jer je dužno da se stara o zakonitosti i da ne dozvoljava uništavanje zvaničnih institucija. Svi su ustali protiv onog ambasadora koji je uvredio jedan tabloid, a niko ne ustaje protiv CZ koja saopštenjima vređa i druge klubove, sudije pa i FSS, nazivajući ih lopovima.

Soko

pre 6 godina

Ako je ovo tacno sto pise u saopstenju tada treba podic spomenik upravi Partizana.Bog u Srbiji navija za zvezdu, celo rukovodstvo FS iz zvezde drzavne donacije od drzave pet puta vece za zvezdu i ovi iz Partizana im oteli to samo znaci da moras biti blesav ako ti otmu.

Dragan BL

pre 6 godina

- Nije sporno da FSS nije radio samo za Zvezdu, već i za Partizan. Ostali klubovi su oštećeni, Zvezda i Partizan nisu.
- Kokezino navijačko opredelenje je možda i dobro, nije pravi Zvezdaš i OK. Lik ganja svoj interes, pa uklapaj se. Možda je grobarska rakija ovaj put bila bolja.
- Edson, Fibel, Mouče, Le Talek, Ruiz, Luković, Andjelković, Orlandić...to je jedan od ključnih problema! Nikakve koristi od njih nemamo, samo troškovi i dugovi nam ostaju.
- Piksi, Džaja, Pižon, Deki, i ostali bivši igrači MORAJU se više pitati...posebno o igračima.
- Strategija ove Uprave? Svake sezone 10 novih igrača?
Ako bi teoretski sportisti vodili sport teško bi došli do rezultata u Evropi, bez njih ni da se nadamo ne možemo!!!

nikad nikome izvini

pre 6 godina

@gmcz bradonja

...svaka cast majstore...ti si pogodio pravo u centar...podseti samo ekipu da je dr Zvezdan Terzic upropastio OFK Beogra..

GanciFull

pre 6 godina

Zvezda je ove sezone igrala anti-fudbal, nakaradna koncepcija, nakazan tim, nekulturan trener+beganija kad je tvrdo. Navlaceno je, verujem i kod komsija, ali mi bre dozvolimo da nas neki amateri na krovu trznog centra oduce od fudbala i izbace iz igre.

Niko ne zna koliki je dug, stadion pod 1000 hipoteka a nema toalet, 50 potpisanih igraca(?), jednom recju stanje je pogodno samo za tihovanje i iskrenu molitvu.

Kako komsiije mogu, uz sve smehotresne potrese i skandale koji su imali da dovedu strance koji znaju da igraju, a mi ne mozemo?

Zasto se blamiramo i pisemo ova saopstenja, neke titule iz 46 jurimo, kao da je to sad bitno, a mozemo u finalu kupa 5 komada da popijemo glat?

Kako je moguce da je sad kriv FSS, pre par meseci idila?

Komsije u ekstazi, piju kaficu, citaju komentare, otvoreno nas sprdaju u facu, a mi umesto da se tgnemo, lelecemo.

Mene samo zanima kada ce neko iz kluba da se pojavi i da kaze koji je plan?

Lomunac

pre 6 godina

"Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.
(Mile, 22. maj 2017 12:21)"

Cinjenice? Evo ja prvi kazem da nisi cist a ako jesi izvoli DOKAZI kada je Generalstab JNA bio stacioniran u Zagrebu kao prvo, i kao drugo kada je to Zagorska divizija imala ne jednog vec PET generala na celu, gle slucajnosti usred hrvatske NULA Hrvata nego 5 Srba, Peko Dapcevic, Koca Popovic, Slobodan Vukmanovic, Savo Jovovic i... aj seticu se pa dodati, aj da vidimo dokaze???

I po cemu ste vi srpski klub kad vas osnovali likovi sa prezimenima Penezic (cisto HRVATSKO), i Bugarcic (mislim da je jasno), a jos kad se zna ko su bili, prvi likvidator cica Draze, i cak 30 000 SRBA, kao cetnika, njihovih jataka, kulaka... A drugi je upamcen kao "ZVER Golog otoka", gde je ostavio kosti skoro 1800 SRBA, seljaka koji su se pobunili zbog otimanja hrane i zemlje!?

ovo vec znate, ali...

pre 6 godina

@Vaš klub jeste osnovan u Zagrebu. Osnovala ga je 32. Zagorska divizija. Zato brkaš Zagreb i Zagorje. Bobek, Glaser, Matekalo, Brozović jesu igrali za reprezentaciju NDH. To su sve nepobitne činjenice. Nema tu nikakvog šovinizma, samo činjenice.

FK Partizan su osnovala dva narodna heroja NOB-a a tadasnja generala, Peko Dapcevic i Svetozar "Tempo" Vukmanovic u Beogradu. Dok je vas osnovao covek koji je licno ubio Drazu Mihajlovica, Krcun Penezic i stadion vam se nalazi na jednom od najvecih neobolezenih mesta streljanja i stradanja a kosti streljanih ljudi leze ispod tog podbanjickog kolektora i dan danas. Sad vi mozete da ponavljate tu demagogiju vasu danima i nocima, godinama i decenijama ako ce tako manje da vas boli...donekle vas i razumem, nemoc je to. A i to jeste ustvari nastavak idelogije vaseg stvoritelja Krcuna, on je priznavao samo i jedino svoju istinu dok je ubijao verne i postene Srbe. Eto...procitaj koju knjigu, informisi se malo. KUP JE NAS! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Nemanja

pre 6 godina

А висте целе године били први,а у три дербија једва један гол и ви сте очекивали титулу,речи су сувишне

Mladen

pre 6 godina

Zaista je sramota za Crvenu Zvezdu sto ovo sebi radi!!!
Stidite se navijaci koga u rukovodstvu imate.
Znate se busati u grudi,ali da Vas ovakvi "ljudi" predstavljaju stvarno je sramota i vredjanje inteligencije savremenog danasnjeg pa i prosjecnog fudbalskog gledaoca i navijaca.Dokle bre vise...

wroom1975

pre 6 godina

U normalnim zemljama bi ih za ovo kaznili oduzimanjem bodova na startu prvenstva. Pa kad pocnu sa -15 da vidis kako bi cutali i kako bi sve bilo regularno.

Slobodan

pre 6 godina

Samo vi i dalje verujte njemu a ne svojim ocima,to sto vam je dosudjeno milion nepostojecih faulova kornera auta,to sto su sve ekipe osim Partizana protiv vas izlazile sa drugom postavom,to sto sudije su bile primorane da cesto preuzimaju inicijativu i same resavaju utakmice,to sto vasi treneri i igraci i vas klub kazne odradjuju u zimskom vremenskom periodu kada se neigraju utakmice,to sto na svim vodecim funkcijama u svim fudbalskim organizacijama sede zvezdini ljudi pa tako neke kaznjavaju za mesec dana a neke posle telefonskih sednica u roku od 24h ko u kolumbiji,sta vi hocete ajde recite sta hocete jer kad vas neko pobedi malo je izgleda...mozda da igrate neku ligu gde niko nesme loptu da sutne na vas gol,da se drugima ne sude prekrsaji da drugi najbolje i ne izlaze na teren...

CiganFull

pre 6 godina

Braco Delije, citam ove komentare ceo dan, popicu otkaz ladno. Ako kazem da me ne boli sto su nas naucili fudbalu, i igri i organizaciji, lagacu vas. Dakle, cinjenica je ovo mnogo boli. Ko kaze da ga ne boli, laze.

Hajde da ne lupamo, kakve zavere, kakav FSS, sve je bilo u nasim rukama. Mi smo prokockali titulu, mozda bi ovi nasi i uradili nesto za evropu. dakle, auto-gol. Simbolicno je tako pocelo i na trznom centru.

Ja ne pamtim ovakav kiks. ili da se trgnemo, ili svi u ladnu Moravu. Dozovite se pameti.

JPR24

pre 6 godina

Evo ja živim za Zvezdu već skoro 40 godina,i čestitam boljoj ekipi na tituli!Koliko smo mi bolji u košarci,toliko su oni u fudbalu,a što je najgore,glavni krivci ovim ponižavajućim saopštenjima pokušavaju skrenuti krivicu na nekog drugog i zataškati svoj nerad i lopovluk.Sramota me što klub ovakve tradicije i imena uništava i ovo malo dostojanstva,što nam je ostalo.I pitam se ima li iko u zemlji Srbiji,da ovakvima stane u kraj i da Zvezdu vode pošteni ljudi koji vole klub,pa makar kao Glazgov Rendžers,krenula u novi početak,ali pošteno i gospodski.
(kris, 22. maj 2017 13:29)

To to, svi su oni isti, vasi, ili nasi, nisu ni jedni ni drugi bolji, svi su oni iz istog bureta... samo se malo ofarbaju dok su na stolici. Dok god ne budu oba kluba privatizovana, sa pravim ljudima koji hoce nesto da naprave, koji nece hteti, da im svi ovi , sto su se godinama menjali po raznim mestima, kroje klub, vec ce dovesti sposobne ljude da vode moderan klub, to tada ce ovaj cirkus stalno da se vrti.. A kad dodje igranje u evropi, jednom se nekako uleti u LE, pa kao nesto... U LS jednom u deceniji, i manje... a generano ispadanje dodje pre nego neka evropska prvenstva pocnu uopste...

Vuk

pre 6 godina

Zasto niko ne kazni zvezdu za ova sramna saopstenja? Zato sto je ovo prica samo za one placenike sa severa! Samo se oni pecaju na terzicevu zvaku! Oni su imali zastavi na kojoj je pisalo mi smo sampioni!!!! Haha pa sta je to ima li vece bruke i sramote???

cz - samo privatizacija

pre 6 godina

Molim nase navijace da se ne prepucavaju ovde sa partizanima, nema smisla, i oni i mi znamo da su i jedna i druga uprava leglo lopovluka i korupcije, i tako ce biti i dalje, sve dok se klubovi ne privatizuju. Kao sto je neko pre mene rekao, i partizanska uprava je "ratovala" saopstenjima dok su bili drugi, dakle isti su kao i ova nasa sramotna uprava koja ne moze da cestita protivniku na kraju sezone koju je imala na tacni - samo je trebalo remizirati sa grobljem ili dobiti raspali Vozdovac, ali se ispostavilo da smo mi u jos vecem raspadanju. Ali nikako da se skroz raspadnemo. Moje je predvidjanje - ko se prvi od nasih velikih klubova pre raspadne, pre ce vaskrsnuti kao privatni klub i krenuti uzlaznom putanjom. Jedva cekam taj dan. Cestitke Partizanu na zasluzenoj tituli.

polo

pre 6 godina

Mogla je Zvezda malo bolje da igra, ali nije
Mogla je Zvezda da ne izgubi u derbiju, ali nije
Mogla je Zvezda da pobedi Vozdovac, ali nije

wer

pre 6 godina

ono kad si losiji u svemu, pa i u kradji i namestanju :)

cestitamo i mi vama na cirkusu koji nas beskonacno zabavlja, samo tako nastavite...

Tole madjija

pre 6 godina

"I u ovom mediju je sve dok Partizan nije preuzeo vođstvo na tabeli, svakog dana pisan priglas Partizana da je titula za Zvezdu rezervisana..Sada kad je Partizan prvi nikom ni dlaka sa glave zbog pisanja sada već lažnih informacija."
(Mrki, 22. maj 2017 11:20)

To kao sto Rusi stoje iza pobede Trampa.

Zar je bitno?

pre 6 godina

I evo ga, krece.Draga deco,upravo cete prisustvovati nastajanju istorije.Gebels je svojevremeno govorio:"Kad jednu laz ponovis 100 puta,ona postaje istina."Da bi sakrio svoju nesposobnost i potpuni fijasko svog projekta,Zvezdan Dr Terzic,sportski direktor u ostavci ce sada lagati,lagati i lagati da za koju godinu nikom vise nece biti jasno sta se zapravo desilo.Ovo je toliko sramotno degutantno ,a ipak imam osecaj da ce se za par godina ova titula ubrajati u "onih" 6 pod Toletom.:)Obraz kao djon,a pritom i supalj...

zvezdas

pre 6 godina

Dovesti u Zvezdu ljude koji hoce da rade i bave se fudbalom. Ljude postene i casne. Jednog od takvih skoro oterase, Prosineckog. Djurovski je takodje takvog kova.
Dok takvi ne budu u Zvezdi, tesko cemo napred . Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

nosferatu

pre 6 godina

Sta bre ovde ljudi pisu, koliko crvenih, koliko penala?! Pa sta? Drugo, sta ovi iz Zvezde pricaju? Izgubili titulu protiv Vozdovca i vise nego zasluzeno!! Nisu bre imali pojma, ni igraci ni onaj trener! Mucno ih je bilo gledati! Sta bi im znacila titula, i sta znaci ovima titula, kad Evropa pokaze gde se nalazis!

realno

pre 6 godina

Nikad gora garnitura ljudi u fudbalu nije bila, ne zna se dal su gori ovi iz vase uprave na celu sa Terzicem, ili ovi iz nase uprave sa vrhunskim poznavaocem fudbala Vazurom i ostalim clanovima koji u zivotu nisu sutnuli loptu... A o vodecim clanovima Fss-a da ne pricam... Dok se svi oni ne sklone sa tih pozicija, nasem fudbalu boljitka nema...

aca Umc

pre 6 godina

Već vidim saopstenje nakon prve utakmice u Evropi: čestitamo UEFA-i prolazak u drugo kolo predkvalifikacija. Terzicu se smeju navijači svih ostalih klubova u Srbiji i verovatno jedno 99% zvezdasa. Većina u mom okruženju, porodica, prijatelji, ljudi s posla navija za Zvezdu i niko ne podržava ovo čudo.

Nemanja

pre 6 godina

Kako vas nije sramota! Nemate igrace za klasu ispod Djurdjevica, Leonarda, Evertona, Milenkovica itd. Medjutim, niste svi isti u Zvezdi, ima i postenih ljudi koji se razumeju u fudbal. Taav je recimo aktuelni trener koji je gospodski cestiao titulu. Njemu svaka cast a vi ostali bi trebalo da se stodite sto sopstveni neuspeh (ocigledno manji kvalitet tima u odnosu na Partizanov) pokusavate da opravdate tako sramnim optuzbama.

nik

pre 6 godina

Stidim se kao partizanovac što nam je Vučelić klupski predsednik,ali me čudi da se Zvezdaši slabo oglašavaju po pitanju njihovog Terzića,čast izuzecima.Loše stanje u Partizanu biće zamazano titulom i rasprodajom igračkog kadra,funkcioneri,političari i kriminalci pokupiće kajmak,s tim da Partizan ima šta da proda.Neka se Zvezdaši zapitaju šta će se desiti kada dođu na naplatu ugovori 30-ak igrača koji su prodefilovali kroz klub u vreme Terzićeve vladavine,a od prodaje velika 0.Sve u svemu,mislim da je metla potrebna i jednima i drugima,u Zvezdi malo veća!

Ivke Zvezdas

pre 6 godina

Izgubio si, stisni zube, budi musko. Dosta sa saopstenjima vise, i jedni i drugi. Osramotili ste nam sport dovoljno za narednih 100 godina sa vasom kuknjavom.

af

pre 6 godina

Mislim da je najpre navijačima Zvezde u interesu da oteraju ove ljude iz kluba. Nama grobarima je super ako ostanu. Iz ovih saopštenja izbija očaj i strah za gubitak fotelja, a u Terzićevom slučaju možda i strah da će morati ponovo u bekstvo.

GanciFull

pre 6 godina

Gledam komentare po portalima i Twitter-u. Pa mi smo dotakli dno. Smeju nam se, pa jos podvriskuju. Najtuznije je sto su u pravu. Na stranu to kako smo amaterski izgubili titulu, ali ovim kukanjem nakon njihovog osvajanja titule blamiramo klub, postali smo predmet sprdnje....

Alo, prekinite vise nismo mi bre jajare, dobili smo jak udarac nema plakanja. Ne vidim smisao u saopstenjima, osim da se Zvezda jos osramoti. Kome je to u interesu?

Voleo bih da mi neko objasni zasto sada buncamo? Ima li neko u klubu da tome stane ukraj? PREKINITE!

Zvezda iznad svih..

pre 6 godina

Nama treba metla.. ako je nesto dobro u ovome je sto dr terza i njegova svita mora da ide.. a onda i kokeza, jer je sve to ista prica. Prepucavaju se preko ledja Zvezde.. Partizanovci neka vide sta ce sa svojima, to nas ne interesuje..

Oprosti im ...

pre 6 godina

Pravi zvezdaši znaju kako je izgubljena titula i ko je šampion. Ovi drugi, što brukaju veliki klub, neka razmisle malo, pitaju pametnije ili pročitaju pravila za koja su pre dve godine glasali u nadi da će doakati Partizanu. Ostali, gde se nađoše i ovi sedokosi, njima je oprošteno jer ne znaju šta rade.

Sramota za nekada veliki klub

pre 6 godina

Nadam se da ce biti kaznjeni za izrecene nebuloze, jedno deset bodova minusa, pa onda novcano, pa bez publike... cisto da ih bude sramota za sve svoje lopovluke i kradje cele godine.

Zvezdaš

pre 6 godina

Ne brukaj nas više Terziću i ne prodavaj maglu, nego odlazi što pre i sa sobom povedi na desetine bezvrednih pojačanja koje ste doveli u poslednje vreme a ničemu ne služe, samo ste prezadužili klub.U klub odmah da uđe policija i da obavesti javnost koliko ste zadužili klub sa dugovanjima koja tek dospevaju za tvoja pojačanja.

boki

pre 6 godina

Lopovi u nasem fudbalu na sve strane sta od toga ocekivati osim da se prepusti i zvezdi i partizanu da se sami finansiraju i nek zive od prodaja ulaznica i reklama.

SnsBot

pre 6 godina

nesposobnoj upravi su svi drugi krivi osim nje. valjalo bi sad da popiju neku suspenziju/drakonsku kaznu zbog kleveta, jer nemaju nikakve dokaze. partizan je ove sezone bio bolji, sto je i dokazao u medjusobnim susretima. ne moze se ovako klevetati fss! imas dokaz? u policiju sa njim! kratko-jasno. kakva smo drzava, bre, radi ko sta hoce! ne verujem da bi bilo nesto drugacije i od strane uprave partizana da je zvezda osvojila prvenstvo. nikad se oni nece upristojiti.

milan

pre 6 godina

ja nesto nerazumem ovog coveka iz zvezde prvo igrali smo derbi i sta bi Partizan kupijo sudije a drugo izgubili ste protiv vozdovca da Opet vas razumem Partizan kriv sudije itd Partizan je zasluzeno osvojio titulu i taka

Dule

pre 6 godina

U vasim komentarima ima previse ostrascenosti...koristite zdrav razum ! Svi smo mi izmanipulisani u ovoj igri ! To se oni izmedju sebe ujedaju , a mi prolivamo suze i kidamo zivce i lomimo glave jedni drugima ! Zavadi pa vladaj a onda sjase Kurta uzjase Murta