Nedelja, 07.05.2017.

20:13

Čović o ABA ligi, "FIBA prozorima", F4 u Beogradu

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović u intervjuu za "Sport network" rekao je da je zadovoljan rezultatima ekipe i dodao da je velika želja plasman na F4.

Izvor: SM

Èoviæ o ABA ligi, "FIBA prozorima", F4 u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

ovakoDakle

pre 6 godina

Ovako stoje stvari.
Ja razumem da ovde ima decice Partizana sto imaju 20 godina pa pisu svasta,a treba da znaju da je Covic sa FMP-o,Reflexom pre njih 2 puta uzimao Jadransku ligu.
Treba da znaju da je Covic u kosarci 30 godina i vise,bio predsednik KSJ u vreme zlatnih medalja reprezentacije.
Treba da znaju da je KK Partizanu davao xx igraca iz tog FMP i bio im tad mesija i dobrica,igrace Vesu Petrovica,Rasica,Raduljicu,Vranesa,itd,itd.
A sa Zvezdom sta je uradio krivo im je,zato sto ne postoje vise i nece u kosarci biti nista ikada vise. Imala je dragi grobari Zvezda kvalitetnije i skuplje igrace od ovih,ali Vi ne znate sta je tim,organizacija,12 igraca.Navikli ste na Duletove histerije,gepekovanja,genseke u KSS od Bojica vase,zato Vma sev nejasno,magla.Svi ti igraci bar vecina je dugo u Zvezdi,a kad ste Vi dovodili NBA Sasu Pavlovica,Murica nisu Vas zanimali jedan Jovic ili Kalinic.
Ne znam kako Nemci,Francuzi Limoscici ne stvore drzavni projekat ili Italijani i ne naprave nesto u basketu,a bogatiji i sada 20 puta od te Zvezde.

Ddd

pre 6 godina

Kljucna stvar za F4 je da 90% tima bude oformljeno prvog dana priprema i pri tome mislim na tim koji je sposoban da napadne F4 svojim kvalitetom. Da li je to realno to je ozbiljno pitanje.

dejan

pre 6 godina

15 miliona eura. Svaka čast. Nisam Zvezdin navijac ali volim kosarku i navijam za naše klubove. Izgleda da će jos dugo ovde samo jedan klub da se gleda u Evroligi. Mislim da to ipak nije dobro za Srpsku kosarku u celini.....ali živi bili pa videli.

Uroš

pre 6 godina

Idemo, sastav za sledecu sezonu:
Teodosic, Micic, Covic, Lazic, Dzenkis, Simonovic, Dangubic, Zagorac, Nemanja Bjelica, Bolden, Ostin, Kuzmic i Marjanovic

Mirko

pre 6 godina

Tako je. Sasvim se slažem. Da se napravi druga regionalna liga, da se i naši KLS klubovi mogu imati prilike da bruse formu, da mogu da zarađuju više, i imaju bolje timove i rezultate.
Očekujem ipak da i tu dominiramo, kao i u prvoj ABA ligi.

Hebeos

pre 6 godina

Gospodine Covicu hvala za sve sto cinite za Zvezdu , uzivanje je bilo gledati ih ove godine. Sve dok Vas ova sitna grobarska boranija mrzi znate da ste na pravom putu.

zamalo da prođu dalje

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom
(Batko, 7. maj 2017 21:43)

Au, Batko ce da mi kaze. :)
Ma imali ste uspeh, ne veci od naseg nekada, ali zezam nesto Anicu, posto je pricala par kola pre kraja da sigurno prolazite dalje.

Djuka bizon

pre 7 godina

Znaci nista bez grada i Vlade Srbije tj bez vodje i njegovog bate a?? A kako ce da se zove FMP sledeće sezone? Jer ce se zvati San Antonio ili opet Zvezda ?

Ranko

pre 7 godina

Budimo realni. Uprkos trudu koji se ulaze F4 je bas daleko. Zvezdi su potrebna dva igraca ranga Nedovica i Raduljice da bi imali sanse za F4.

kme

pre 7 godina

Slika i prilika jedne ekipe - nebojsa covic.
(Yarilo, 07. maj 2017 22:49)

Da li znas ko je Vucelic? Ako ne pamtis vesele devedesete, raspitaj se.
Tako nam je bas zato sto lose pamtimo

kme

pre 7 godina

Bio si deveti, a koliko si dobio utakmica nije bitno, jer nisi u top osam i pored silne podrske i sredstava!
(Sta to uradi Krcune?, 07. maj 2017 22:00)

Bili smo deveti u evropskom kremu, 16 pobeda, a ti i slicni ste predvidjali 1/29. Padali su CSKA, Barsa, Real, Makabi, Fener, Baskonija, Zalgiris... Bilo je zadovoljstvo gledati momke kako kidaju.
Dobro, jesmo izgubili od Sarloa i Paoka ili Sasarija u sred Beograda, ali nije smak sveta. Cekaj, ne, to ste vi. Bese niste usli medju 16 ove presmesne lige? Mene raduje sto je vas najveci uspeh ove sezone pobeda Darusafake, niste imali cemu drugo da se radujete.

doktoratom protiv rominga koji ne radi

pre 7 godina

@evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..
(dule, 7. maj 2017 23:29)

Cime smo mi unistili taj klub?

1. Time sto smo im uzimali igrace kao sto su oni godinama drugima?

2. Time sto su bili na korak od A licence, ali im je draze bilo da ne prikazu finansije?

3. Time sto su mogli da saniraju dugove na isti nacin ali su odbili jer su mislili da zauvek moze na silu?

4. Time sto imaju 3x vise para od drzave, mada niko ne zna zasto?

5. Nolan Smith?

Jedino si za ovo peto u pravu! :-))))))))

BTW, sta je taj klub dao, a da nije drugima oteo???

N-I-S-T-A

Petar

pre 7 godina

(dr vs alhemicar bez rominga, 07. maj 2017 22:56)

Aha morala da ceka pare od EL..a budzet od 6 miliona izvadio Covic iz svog dzepa..Igrace i zaposlene u FMP isto placa iz svog dzepa..Proizvode generalnog sponzora igraci reklamiraju za dzabe..ustvari ne Stefanova i Lukina mama su zajedno napravile sarmice za to...

Petar

pre 7 godina

Crvena zvezda je uz veliku pomoć grada Beograda i Vlade Srbije.

Ne znam sta je ovde ne jasno? Ne zahvaljuje se premijeru a zahvaljuje vladi Srbije i gradu Beogradu. Sad ce neki kao ovaj dr vs alhemicar da nam prosipa pricu kako to nije isto. Verovatno nije isto na onakav nacin kao sto ne postoji klip gde Covic kaze "kosarkaski klub FMP-e imace ustupljeno ime KK Crvena Zvezda" i "znate nama u FMP-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo"

otimanje

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.

Petar

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.
(otimanje, 07. maj 2017 23:09)

Kako kad je izjavio da C.Zvezda nije privatni klub..a da to jeste uradio cemu onda prica da Partizan dobija vise para od C.Zvezde i kukanje zbog toga? Onda treba da kuka i Dinamik na primer sto on nije dobio isto je privatni klub..Pa i FMP da kuka isto..i na kraju izvini kome je dao C.Zvezdu..koliko znam predsenik C.Zvezde je Nebojsa Covic..a Predsednik FMP Milos Ninkovic koji je i bio na toj pozociji dok se taj klub zvao C.Zvezda Beograd.

kme

pre 7 godina

@kme 
Vučelić je za Čovića gospodin.I šmeker!!
(Dušan, 07. maj 2017 23:39)

Znaci zaboravio si ona srecna Slobina vremena, sa dva rata? Jel se secas njegove desne ruke?
Zbog takvih smekera i gospode smo danas gde jesmo. I ne pricam o sportu, lako cemo bez sporta, nek sve ostalo bude OK.

dule

pre 7 godina

evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..

MarcoPolo

pre 7 godina

momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.

Vlado

pre 7 godina

Da im ti nisi gazda i da ne rentiras ime tudjeg kluba mozda bi se nekad i desio taj F4, ovako samo mozes gledati kako je Partizan to radio.

*

pre 7 godina

Partizanovci ako se poverioci ne bune zbog UPPR zasto ste se toliko uzbudili? Mozda tu ima vasih upumpanih para pod enormnim kanatama i nabudzenim ugovorima preko poslusnika?

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@danilo
Da li smo se mi imali rasta roditi,normalnim ljudima to ne zavisi od uspeha ili neuspeha kluba za koji navijaju... "Uplakans"??? Covece, bilo je jadno i prvi put, ne moras da ponavljas! PS. Cestitke FK Partizan na tituli, bez obzira na sve, bili su bolji u derbijima i to je to. Oni su bili bolje organizovani u fudbalu, mi u kosarci...

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

Ko je procitao ovaj tekst shvatio je i krucijalnu razliku OVE GODINE izmedju Zvezde i Partizana!

Nema zahvaljivanja premijeru, nema jer za to nema ni razloga, nema jer smo upravo zbog njega, NE DOBILI, nego ostali bez nekih obecanih sponzorskih para i kada se na kraju sve bude sabralo videce se da su ovi sto samo kukaju dobili 3x vise!

Ali nema veze, pare mogu da se zarade sa 16 pobeda, a ne 2 kao kukavci, da se prodaju igraci i pare uloze u kupovinu novih, ne mnogo skupih, umesto u umetnicka dela!

Ko god i dalje bude vezivao uspeh Zvezde sa premijerom ili je nepismen ili ima IQ ne veci od sobne temperature!

anica

pre 7 godina

Uvek se rad isplati, iskren i jasan intervju. Ovo sto se cita od komsija neko bi nazvao fles, po meni klasican spin... mozete da ljubomorisete do sutra, prvo su Zvezdasi svesni i tacno znaju gde se nalaze i sta rade, tako da iskompleksirane ljubomorne individue, ako se kaze da imamo sansu za F4 budite sigurni da je to tacno, jer se kod nas radi temeljno i rezultati su posledica posvecenosti i odanosti klubu. Zahvaljujuci ogromnom radu i trudu, momci ostavljaju srce na terenu, direktor vrti pare, dovodi sponzore, Zvezdu svako gleda sa postovanjem, toliko trenera je odusevljeno atmosferom na terenu i van, pohvale, svako zazire od ZVezde, padali su veliki klubovi, i niko iz BG nije otisao nezadovoljan, osim jednog coveka. Sta vas boli uvo da li cemo na F4 ili ne, sta vi igrate?? GDE STE!!?
Omalovazavajte do sutra i pricajte da smo se fuzionisali, da smo u zamrzivacu, a vi ste zaledjeni kao oni fileti soma puni vode, pa kad se otopi nista ne ostane.
Iduca sezona ce biti ludilo u svakom smislu, spektakl ce biti u Areni bez obzira da li dosli do F4 ili ne. Ova sezona govori o kvalitetu EL, 16 pobeda a nismo u top 8...svako svakoga je mogao dobiti. Nije kosarka samo lopta, krece se od nule svuda, od temelja...prvo se naucite ponasanju, da vam igraci postuju protivnike, da ne skacete da se davite i da se ne kezite...pa onda mozda i uradite nesto.

ZVEZDA!

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

@momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.
(MarcoPolo, 7. maj 2017 22:32)

Momak, zahvaljuje se na organizaciji F4, sto je istina, ali se planiralo da na celu sledece godine bude neko drugi, pa su zato pare i stopirane! Neko je od tog premijera dobio 3x vise, sto je istina, pa bi trebalo da ti malo bolje procitas ili bar probas da shvatis o cemu se prica!

Zvezda je jedini tim, verovatnu u Evropi, koja od glavnog sponzora nije dobila ni dinar, a ciji logo nosi na dresu, pa je morala da ceka pare od Evrolige da isplati igrace!

Da li treba da ti kazem zbog koga i zasto?

Sedi jedan!

Pero Antic zvezdino dete

pre 7 godina

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

Dal moguce da ti i dalje pises komentare?

kme

pre 7 godina

Cuo sam da Partizan dobija pozivnicu da igra EL, jer Bartomeu nije zaboravio ko je institucija, ko su srpski Seltiksi. Koliko ih postuje, jedino njima je pozele puno srece u nikad jacoj LS.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.
(simpatizer, 07. maj 2017 20:46)

Prvo, dug uopšte nije bio toliki, a drugo, zato što smo imali siguran plan i program i solidan budžet od sponzora a i od samog Covica koji je na početku dosta ulagao

navijac

pre 7 godina

@Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.
(Kadinjača, 7. maj 2017 21:18)

I samo da dodam kao neko ko je citao taj famozni UPPR, da je glavni poverilac bio KKFMPCZ, kome je vraceno skoro million evra! Znaci vise od pola onoga sto su vratili, vratili su sami sebi, genijalno!

Batko

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom

miško

pre 7 godina

Jedva čekam finansijski izveštaj.Narod će videti koliki je Zvezda zaradila, znojem igrača , TV prenosa,ulaznica,koliko su grad i država zaradili, kolko je PDV plaćen.Šta je sa drugim klubovima, paraziti sve sa državnih jasala.

kme

pre 7 godina

Svaka cast na svemu! 
(anica, 07. maj 2017 20:37) 

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 07. maj 2017 21:28)

Svaka cast nekom igracu mocnog Sarloa koji vas je dobio u sred Beograda. Naveo bih nekog njihovog igraca, ali oprosti mi na mom neznanju, nisam cuo ni za jednog.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???????????

marko

pre 7 godina

Trenutni sistem takmičenja gde imamo 4 kluba u ABA, 14 u KLS i 8 u Superligi je u principu dobar jer balansira masovnost i kvalitet. Za našu košarku bi mnogo značilo osnivanje regionalne B lige (ne mora da bude prava liga, može neko takmičenje po sistemu više grupa i plej of), gde bi klubovi poput Vršca, Borca i Dinamika imali još kvalitetnih utakmica. Ako veći broj klubova ulazi u regionalna takmičenja, to bi izdiglo i smisao KLS jer sada klubovi koji nemaju izglede za ABA nemaju za šta da se takmiče. Osim toga, bitno je da se više radi na popularizaciji košarke i rangovi takmičenja ispod ABA moraju dobiti veći medijski prostor i treba tražiti način da se privuče više publike. To treba da bude zajednički napor klubova, KLS i saveza. A paralelno igranje EL, ABA i domaće lige je nemoguće (pogledajte cirkus u Hrvatskoj).

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

Dr.Covicu vidimo sta nam nasi a i tudji rade od fk, te koristim priliku da se vama i gospodinu Djilasu zahvalim sto ste postavili na zdrave noge giganta saM.kalemegdana br2. Evo vec peta godina ucesca u EL a cetvrta kako komsija mali gleda nas na tv! VELIKO HVALA

Državni avion za povratak Grofa

pre 7 godina

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 20:45)
Je li "jel", da nisam kulturan rekao bih ti da lažeš, prvi put pišem ovo o CZ, F4 i krivom tornju Idee blizu kolodvora, nekada Cibonina kula, jer vam je Todorko bankrotirao, blizu kolodvora. kako sam mogao o tornju da pišem, a kažeš isti tekst si čitao pre godinu dana, kad je Idea tada bila velika, jaka i bogata i vi sa njom. Ova vaša legenda je i tada govorila o F4, a sad kaže F9. Nema to "devet", ima samo - ispali u prvoj fazi. Ko će da pokrije gubitke zbog prazne Arene? I ko će biti vlast u Beogradu za 14 meseci?

Kadinjača

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.

Danilo

pre 7 godina

Uvek transparentan i iskren, istina mu je jedino svetlo u životu!

Nije mi jasno kako ga neko može ne obožavati, do imbecilnosti?

Blago našim Uplakansima, imali su se rašta roditi...

simpatizer

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.

sportski pozdrav

pre 7 godina

ako moze neko da mi objasni.
posto se taj cuveni uppr pokazao kao jako dobra stvar i zvezda je za jako kratko vreme vratila 16 miliona evra duga, i nimalo to nije uticalo na finkcionisanje kluba cak sta vise stalno je napredovao.
odakle sad toliko kukanje za novcem?
zasto jednostavno nije nastavljeno da se radi po necemu slicnom kao uppr [kada se isti pokazao kao izvarendan izvor prihoda]?
ili su tu neke druge stvari bile u pitanju?

Мишљење

pre 7 godina

Свака част на свему што је урадио за српску кошарку и Звезду. Сјајан организатор, визионар, а при томе се разуме у кошарку па му не можеш подвалити. Има и одличан однос са навијачима.
Због свега тога очекујемо још једну сјајну сезону!

my way

pre 7 godina

Уопште није потребно разбијати главу о томе како регионална лига да буде у функцији развоја домаћих лига, нити правити нижеразредна регионална такмичења која ће и спонзорима и публици бити незанимљива, а повећаће трошкове и правити проблем, а не развијати клубове и играче. Само једна једина ствар је неопходна, а то је да се не уништава ништа, већ да се регионалном лигом само надогради. Свима је сада јасно да је уништавање домаћег првенства, самим тим и десетковање наше базе играча највећа грешка у историји наше кошарке. Никаква сада АБА 2 ту ништа неће променити, већ само обнављање јединствене националне лиге коју ће сви играти од почетка. Играње АБА лиге са спортске стране временски није никаква препрека томе и заиста бих волео да знам шта јесте. Наслућујем да се и њеном и руководствима клубова који је играју осладио монопол, а то је све само не добро за кошарку.

Komunalac

pre 7 godina

"Iz tvojih usta u bozije usi"...To bi bila "kruna"jednog pametnog rukovodjenja kluba, koji je pre samo 6 godina bio bi na rubu propasti...Puna podrska gospodinu Covicu,i da nam jos dugo, dugo vodite Zvezdu, ovako kao sto ste i do sada!

bankar

pre 7 godina

sta god ko mislio o njemu lično mislim da je u zvezdi napravio pravi posao za razliku od drugih sportskih klubova zaradjue pare ali i ulaze u rezultate

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?
(Matavulj, 07. maj 2017 20:32)

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?

Matavulj

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?

bankar

pre 7 godina

sta god ko mislio o njemu lično mislim da je u zvezdi napravio pravi posao za razliku od drugih sportskih klubova zaradjue pare ali i ulaze u rezultate

Komunalac

pre 7 godina

"Iz tvojih usta u bozije usi"...To bi bila "kruna"jednog pametnog rukovodjenja kluba, koji je pre samo 6 godina bio bi na rubu propasti...Puna podrska gospodinu Covicu,i da nam jos dugo, dugo vodite Zvezdu, ovako kao sto ste i do sada!

Мишљење

pre 7 godina

Свака част на свему што је урадио за српску кошарку и Звезду. Сјајан организатор, визионар, а при томе се разуме у кошарку па му не можеш подвалити. Има и одличан однос са навијачима.
Због свега тога очекујемо још једну сјајну сезону!

doktoratom protiv rominga koji ne radi

pre 7 godina

@evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..
(dule, 7. maj 2017 23:29)

Cime smo mi unistili taj klub?

1. Time sto smo im uzimali igrace kao sto su oni godinama drugima?

2. Time sto su bili na korak od A licence, ali im je draze bilo da ne prikazu finansije?

3. Time sto su mogli da saniraju dugove na isti nacin ali su odbili jer su mislili da zauvek moze na silu?

4. Time sto imaju 3x vise para od drzave, mada niko ne zna zasto?

5. Nolan Smith?

Jedino si za ovo peto u pravu! :-))))))))

BTW, sta je taj klub dao, a da nije drugima oteo???

N-I-S-T-A

sportski pozdrav

pre 7 godina

ako moze neko da mi objasni.
posto se taj cuveni uppr pokazao kao jako dobra stvar i zvezda je za jako kratko vreme vratila 16 miliona evra duga, i nimalo to nije uticalo na finkcionisanje kluba cak sta vise stalno je napredovao.
odakle sad toliko kukanje za novcem?
zasto jednostavno nije nastavljeno da se radi po necemu slicnom kao uppr [kada se isti pokazao kao izvarendan izvor prihoda]?
ili su tu neke druge stvari bile u pitanju?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?
(Matavulj, 07. maj 2017 20:32)

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?

kme

pre 7 godina

Bio si deveti, a koliko si dobio utakmica nije bitno, jer nisi u top osam i pored silne podrske i sredstava!
(Sta to uradi Krcune?, 07. maj 2017 22:00)

Bili smo deveti u evropskom kremu, 16 pobeda, a ti i slicni ste predvidjali 1/29. Padali su CSKA, Barsa, Real, Makabi, Fener, Baskonija, Zalgiris... Bilo je zadovoljstvo gledati momke kako kidaju.
Dobro, jesmo izgubili od Sarloa i Paoka ili Sasarija u sred Beograda, ali nije smak sveta. Cekaj, ne, to ste vi. Bese niste usli medju 16 ove presmesne lige? Mene raduje sto je vas najveci uspeh ove sezone pobeda Darusafake, niste imali cemu drugo da se radujete.

miško

pre 7 godina

Jedva čekam finansijski izveštaj.Narod će videti koliki je Zvezda zaradila, znojem igrača , TV prenosa,ulaznica,koliko su grad i država zaradili, kolko je PDV plaćen.Šta je sa drugim klubovima, paraziti sve sa državnih jasala.

kme

pre 7 godina

Svaka cast na svemu! 
(anica, 07. maj 2017 20:37) 

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 07. maj 2017 21:28)

Svaka cast nekom igracu mocnog Sarloa koji vas je dobio u sred Beograda. Naveo bih nekog njihovog igraca, ali oprosti mi na mom neznanju, nisam cuo ni za jednog.

kme

pre 7 godina

@kme 
Vučelić je za Čovića gospodin.I šmeker!!
(Dušan, 07. maj 2017 23:39)

Znaci zaboravio si ona srecna Slobina vremena, sa dva rata? Jel se secas njegove desne ruke?
Zbog takvih smekera i gospode smo danas gde jesmo. I ne pricam o sportu, lako cemo bez sporta, nek sve ostalo bude OK.

anica

pre 7 godina

Uvek se rad isplati, iskren i jasan intervju. Ovo sto se cita od komsija neko bi nazvao fles, po meni klasican spin... mozete da ljubomorisete do sutra, prvo su Zvezdasi svesni i tacno znaju gde se nalaze i sta rade, tako da iskompleksirane ljubomorne individue, ako se kaze da imamo sansu za F4 budite sigurni da je to tacno, jer se kod nas radi temeljno i rezultati su posledica posvecenosti i odanosti klubu. Zahvaljujuci ogromnom radu i trudu, momci ostavljaju srce na terenu, direktor vrti pare, dovodi sponzore, Zvezdu svako gleda sa postovanjem, toliko trenera je odusevljeno atmosferom na terenu i van, pohvale, svako zazire od ZVezde, padali su veliki klubovi, i niko iz BG nije otisao nezadovoljan, osim jednog coveka. Sta vas boli uvo da li cemo na F4 ili ne, sta vi igrate?? GDE STE!!?
Omalovazavajte do sutra i pricajte da smo se fuzionisali, da smo u zamrzivacu, a vi ste zaledjeni kao oni fileti soma puni vode, pa kad se otopi nista ne ostane.
Iduca sezona ce biti ludilo u svakom smislu, spektakl ce biti u Areni bez obzira da li dosli do F4 ili ne. Ova sezona govori o kvalitetu EL, 16 pobeda a nismo u top 8...svako svakoga je mogao dobiti. Nije kosarka samo lopta, krece se od nule svuda, od temelja...prvo se naucite ponasanju, da vam igraci postuju protivnike, da ne skacete da se davite i da se ne kezite...pa onda mozda i uradite nesto.

ZVEZDA!

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

Ko je procitao ovaj tekst shvatio je i krucijalnu razliku OVE GODINE izmedju Zvezde i Partizana!

Nema zahvaljivanja premijeru, nema jer za to nema ni razloga, nema jer smo upravo zbog njega, NE DOBILI, nego ostali bez nekih obecanih sponzorskih para i kada se na kraju sve bude sabralo videce se da su ovi sto samo kukaju dobili 3x vise!

Ali nema veze, pare mogu da se zarade sa 16 pobeda, a ne 2 kao kukavci, da se prodaju igraci i pare uloze u kupovinu novih, ne mnogo skupih, umesto u umetnicka dela!

Ko god i dalje bude vezivao uspeh Zvezde sa premijerom ili je nepismen ili ima IQ ne veci od sobne temperature!

kme

pre 7 godina

Cuo sam da Partizan dobija pozivnicu da igra EL, jer Bartomeu nije zaboravio ko je institucija, ko su srpski Seltiksi. Koliko ih postuje, jedino njima je pozele puno srece u nikad jacoj LS.

Batko

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

Dr.Covicu vidimo sta nam nasi a i tudji rade od fk, te koristim priliku da se vama i gospodinu Djilasu zahvalim sto ste postavili na zdrave noge giganta saM.kalemegdana br2. Evo vec peta godina ucesca u EL a cetvrta kako komsija mali gleda nas na tv! VELIKO HVALA

Matavulj

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?

simpatizer

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.

kme

pre 7 godina

Slika i prilika jedne ekipe - nebojsa covic.
(Yarilo, 07. maj 2017 22:49)

Da li znas ko je Vucelic? Ako ne pamtis vesele devedesete, raspitaj se.
Tako nam je bas zato sto lose pamtimo

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.
(simpatizer, 07. maj 2017 20:46)

Prvo, dug uopšte nije bio toliki, a drugo, zato što smo imali siguran plan i program i solidan budžet od sponzora a i od samog Covica koji je na početku dosta ulagao

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

@momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.
(MarcoPolo, 7. maj 2017 22:32)

Momak, zahvaljuje se na organizaciji F4, sto je istina, ali se planiralo da na celu sledece godine bude neko drugi, pa su zato pare i stopirane! Neko je od tog premijera dobio 3x vise, sto je istina, pa bi trebalo da ti malo bolje procitas ili bar probas da shvatis o cemu se prica!

Zvezda je jedini tim, verovatnu u Evropi, koja od glavnog sponzora nije dobila ni dinar, a ciji logo nosi na dresu, pa je morala da ceka pare od Evrolige da isplati igrace!

Da li treba da ti kazem zbog koga i zasto?

Sedi jedan!

Kadinjača

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.

marko

pre 7 godina

Trenutni sistem takmičenja gde imamo 4 kluba u ABA, 14 u KLS i 8 u Superligi je u principu dobar jer balansira masovnost i kvalitet. Za našu košarku bi mnogo značilo osnivanje regionalne B lige (ne mora da bude prava liga, može neko takmičenje po sistemu više grupa i plej of), gde bi klubovi poput Vršca, Borca i Dinamika imali još kvalitetnih utakmica. Ako veći broj klubova ulazi u regionalna takmičenja, to bi izdiglo i smisao KLS jer sada klubovi koji nemaju izglede za ABA nemaju za šta da se takmiče. Osim toga, bitno je da se više radi na popularizaciji košarke i rangovi takmičenja ispod ABA moraju dobiti veći medijski prostor i treba tražiti način da se privuče više publike. To treba da bude zajednički napor klubova, KLS i saveza. A paralelno igranje EL, ABA i domaće lige je nemoguće (pogledajte cirkus u Hrvatskoj).

Danilo

pre 7 godina

Uvek transparentan i iskren, istina mu je jedino svetlo u životu!

Nije mi jasno kako ga neko može ne obožavati, do imbecilnosti?

Blago našim Uplakansima, imali su se rašta roditi...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???????????

*

pre 7 godina

Partizanovci ako se poverioci ne bune zbog UPPR zasto ste se toliko uzbudili? Mozda tu ima vasih upumpanih para pod enormnim kanatama i nabudzenim ugovorima preko poslusnika?

navijac

pre 7 godina

@Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.
(Kadinjača, 7. maj 2017 21:18)

I samo da dodam kao neko ko je citao taj famozni UPPR, da je glavni poverilac bio KKFMPCZ, kome je vraceno skoro million evra! Znaci vise od pola onoga sto su vratili, vratili su sami sebi, genijalno!

Pero Antic zvezdino dete

pre 7 godina

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

Dal moguce da ti i dalje pises komentare?

Petar

pre 7 godina

Crvena zvezda je uz veliku pomoć grada Beograda i Vlade Srbije.

Ne znam sta je ovde ne jasno? Ne zahvaljuje se premijeru a zahvaljuje vladi Srbije i gradu Beogradu. Sad ce neki kao ovaj dr vs alhemicar da nam prosipa pricu kako to nije isto. Verovatno nije isto na onakav nacin kao sto ne postoji klip gde Covic kaze "kosarkaski klub FMP-e imace ustupljeno ime KK Crvena Zvezda" i "znate nama u FMP-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo"

Državni avion za povratak Grofa

pre 7 godina

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 20:45)
Je li "jel", da nisam kulturan rekao bih ti da lažeš, prvi put pišem ovo o CZ, F4 i krivom tornju Idee blizu kolodvora, nekada Cibonina kula, jer vam je Todorko bankrotirao, blizu kolodvora. kako sam mogao o tornju da pišem, a kažeš isti tekst si čitao pre godinu dana, kad je Idea tada bila velika, jaka i bogata i vi sa njom. Ova vaša legenda je i tada govorila o F4, a sad kaže F9. Nema to "devet", ima samo - ispali u prvoj fazi. Ko će da pokrije gubitke zbog prazne Arene? I ko će biti vlast u Beogradu za 14 meseci?

Vlado

pre 7 godina

Da im ti nisi gazda i da ne rentiras ime tudjeg kluba mozda bi se nekad i desio taj F4, ovako samo mozes gledati kako je Partizan to radio.

dule

pre 7 godina

evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..

Petar

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.
(otimanje, 07. maj 2017 23:09)

Kako kad je izjavio da C.Zvezda nije privatni klub..a da to jeste uradio cemu onda prica da Partizan dobija vise para od C.Zvezde i kukanje zbog toga? Onda treba da kuka i Dinamik na primer sto on nije dobio isto je privatni klub..Pa i FMP da kuka isto..i na kraju izvini kome je dao C.Zvezdu..koliko znam predsenik C.Zvezde je Nebojsa Covic..a Predsednik FMP Milos Ninkovic koji je i bio na toj pozociji dok se taj klub zvao C.Zvezda Beograd.

MarcoPolo

pre 7 godina

momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.

Djuka bizon

pre 7 godina

Znaci nista bez grada i Vlade Srbije tj bez vodje i njegovog bate a?? A kako ce da se zove FMP sledeće sezone? Jer ce se zvati San Antonio ili opet Zvezda ?

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@danilo
Da li smo se mi imali rasta roditi,normalnim ljudima to ne zavisi od uspeha ili neuspeha kluba za koji navijaju... "Uplakans"??? Covece, bilo je jadno i prvi put, ne moras da ponavljas! PS. Cestitke FK Partizan na tituli, bez obzira na sve, bili su bolji u derbijima i to je to. Oni su bili bolje organizovani u fudbalu, mi u kosarci...

Petar

pre 7 godina

(dr vs alhemicar bez rominga, 07. maj 2017 22:56)

Aha morala da ceka pare od EL..a budzet od 6 miliona izvadio Covic iz svog dzepa..Igrace i zaposlene u FMP isto placa iz svog dzepa..Proizvode generalnog sponzora igraci reklamiraju za dzabe..ustvari ne Stefanova i Lukina mama su zajedno napravile sarmice za to...

Ranko

pre 7 godina

Budimo realni. Uprkos trudu koji se ulaze F4 je bas daleko. Zvezdi su potrebna dva igraca ranga Nedovica i Raduljice da bi imali sanse za F4.

ovakoDakle

pre 6 godina

Ovako stoje stvari.
Ja razumem da ovde ima decice Partizana sto imaju 20 godina pa pisu svasta,a treba da znaju da je Covic sa FMP-o,Reflexom pre njih 2 puta uzimao Jadransku ligu.
Treba da znaju da je Covic u kosarci 30 godina i vise,bio predsednik KSJ u vreme zlatnih medalja reprezentacije.
Treba da znaju da je KK Partizanu davao xx igraca iz tog FMP i bio im tad mesija i dobrica,igrace Vesu Petrovica,Rasica,Raduljicu,Vranesa,itd,itd.
A sa Zvezdom sta je uradio krivo im je,zato sto ne postoje vise i nece u kosarci biti nista ikada vise. Imala je dragi grobari Zvezda kvalitetnije i skuplje igrace od ovih,ali Vi ne znate sta je tim,organizacija,12 igraca.Navikli ste na Duletove histerije,gepekovanja,genseke u KSS od Bojica vase,zato Vma sev nejasno,magla.Svi ti igraci bar vecina je dugo u Zvezdi,a kad ste Vi dovodili NBA Sasu Pavlovica,Murica nisu Vas zanimali jedan Jovic ili Kalinic.
Ne znam kako Nemci,Francuzi Limoscici ne stvore drzavni projekat ili Italijani i ne naprave nesto u basketu,a bogatiji i sada 20 puta od te Zvezde.

otimanje

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.

my way

pre 7 godina

Уопште није потребно разбијати главу о томе како регионална лига да буде у функцији развоја домаћих лига, нити правити нижеразредна регионална такмичења која ће и спонзорима и публици бити незанимљива, а повећаће трошкове и правити проблем, а не развијати клубове и играче. Само једна једина ствар је неопходна, а то је да се не уништава ништа, већ да се регионалном лигом само надогради. Свима је сада јасно да је уништавање домаћег првенства, самим тим и десетковање наше базе играча највећа грешка у историји наше кошарке. Никаква сада АБА 2 ту ништа неће променити, већ само обнављање јединствене националне лиге коју ће сви играти од почетка. Играње АБА лиге са спортске стране временски није никаква препрека томе и заиста бих волео да знам шта јесте. Наслућујем да се и њеном и руководствима клубова који је играју осладио монопол, а то је све само не добро за кошарку.

Hebeos

pre 6 godina

Gospodine Covicu hvala za sve sto cinite za Zvezdu , uzivanje je bilo gledati ih ove godine. Sve dok Vas ova sitna grobarska boranija mrzi znate da ste na pravom putu.

Ddd

pre 6 godina

Kljucna stvar za F4 je da 90% tima bude oformljeno prvog dana priprema i pri tome mislim na tim koji je sposoban da napadne F4 svojim kvalitetom. Da li je to realno to je ozbiljno pitanje.

Mirko

pre 6 godina

Tako je. Sasvim se slažem. Da se napravi druga regionalna liga, da se i naši KLS klubovi mogu imati prilike da bruse formu, da mogu da zarađuju više, i imaju bolje timove i rezultate.
Očekujem ipak da i tu dominiramo, kao i u prvoj ABA ligi.

Uroš

pre 6 godina

Idemo, sastav za sledecu sezonu:
Teodosic, Micic, Covic, Lazic, Dzenkis, Simonovic, Dangubic, Zagorac, Nemanja Bjelica, Bolden, Ostin, Kuzmic i Marjanovic

dejan

pre 6 godina

15 miliona eura. Svaka čast. Nisam Zvezdin navijac ali volim kosarku i navijam za naše klubove. Izgleda da će jos dugo ovde samo jedan klub da se gleda u Evroligi. Mislim da to ipak nije dobro za Srpsku kosarku u celini.....ali živi bili pa videli.

zamalo da prođu dalje

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom
(Batko, 7. maj 2017 21:43)

Au, Batko ce da mi kaze. :)
Ma imali ste uspeh, ne veci od naseg nekada, ali zezam nesto Anicu, posto je pricala par kola pre kraja da sigurno prolazite dalje.

Matavulj

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?

dule

pre 7 godina

evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..

bankar

pre 7 godina

sta god ko mislio o njemu lično mislim da je u zvezdi napravio pravi posao za razliku od drugih sportskih klubova zaradjue pare ali i ulaze u rezultate

Komunalac

pre 7 godina

"Iz tvojih usta u bozije usi"...To bi bila "kruna"jednog pametnog rukovodjenja kluba, koji je pre samo 6 godina bio bi na rubu propasti...Puna podrska gospodinu Covicu,i da nam jos dugo, dugo vodite Zvezdu, ovako kao sto ste i do sada!

Мишљење

pre 7 godina

Свака част на свему што је урадио за српску кошарку и Звезду. Сјајан организатор, визионар, а при томе се разуме у кошарку па му не можеш подвалити. Има и одличан однос са навијачима.
Због свега тога очекујемо још једну сјајну сезону!

sportski pozdrav

pre 7 godina

ako moze neko da mi objasni.
posto se taj cuveni uppr pokazao kao jako dobra stvar i zvezda je za jako kratko vreme vratila 16 miliona evra duga, i nimalo to nije uticalo na finkcionisanje kluba cak sta vise stalno je napredovao.
odakle sad toliko kukanje za novcem?
zasto jednostavno nije nastavljeno da se radi po necemu slicnom kao uppr [kada se isti pokazao kao izvarendan izvor prihoda]?
ili su tu neke druge stvari bile u pitanju?

Državni avion za povratak Grofa

pre 7 godina

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 20:45)
Je li "jel", da nisam kulturan rekao bih ti da lažeš, prvi put pišem ovo o CZ, F4 i krivom tornju Idee blizu kolodvora, nekada Cibonina kula, jer vam je Todorko bankrotirao, blizu kolodvora. kako sam mogao o tornju da pišem, a kažeš isti tekst si čitao pre godinu dana, kad je Idea tada bila velika, jaka i bogata i vi sa njom. Ova vaša legenda je i tada govorila o F4, a sad kaže F9. Nema to "devet", ima samo - ispali u prvoj fazi. Ko će da pokrije gubitke zbog prazne Arene? I ko će biti vlast u Beogradu za 14 meseci?

simpatizer

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.

Danilo

pre 7 godina

Uvek transparentan i iskren, istina mu je jedino svetlo u životu!

Nije mi jasno kako ga neko može ne obožavati, do imbecilnosti?

Blago našim Uplakansima, imali su se rašta roditi...

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

Ko je procitao ovaj tekst shvatio je i krucijalnu razliku OVE GODINE izmedju Zvezde i Partizana!

Nema zahvaljivanja premijeru, nema jer za to nema ni razloga, nema jer smo upravo zbog njega, NE DOBILI, nego ostali bez nekih obecanih sponzorskih para i kada se na kraju sve bude sabralo videce se da su ovi sto samo kukaju dobili 3x vise!

Ali nema veze, pare mogu da se zarade sa 16 pobeda, a ne 2 kao kukavci, da se prodaju igraci i pare uloze u kupovinu novih, ne mnogo skupih, umesto u umetnicka dela!

Ko god i dalje bude vezivao uspeh Zvezde sa premijerom ili je nepismen ili ima IQ ne veci od sobne temperature!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

zanima me samo jedna stvar,ako EL kontrolise redovno finansijske probleme,kako je primila klub (zvezdu) u sezoni 13/14,ako se zna da je dug bio 10-15 miliona,kako je moguce da je covic to anulirao u roku od dve godine?kako kako to me interesuje,posto kapiram cibona je izvisila zbog sitnih problema.
(simpatizer, 07. maj 2017 20:46)

Prvo, dug uopšte nije bio toliki, a drugo, zato što smo imali siguran plan i program i solidan budžet od sponzora a i od samog Covica koji je na početku dosta ulagao

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???????????

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Iskreno vam kažem, bez trunke zavisti, CZ nema nikakvih šansi da ode na beogradski F4, jer kao osma, sedma, šesta ili peta ima domaćinstvo manje, a kad na F4 dođu četiri strane ekipe Arena će biti poluprazna, ali neka, jednom će i ovo biti lani. Da li iko od vas zna kakva će ekonomska situacija u Srbiji biti za godinu dana i da li je vaša Idea danas krivi Agrokorov toranj blizu kololdvora?
(Matavulj, 07. maj 2017 20:32)

Jel moguće da isti, ISTI OVAKAV komentar sam video i kada je bila vest da će biti fajnal for u Beogradu?

Vlado

pre 7 godina

Da im ti nisi gazda i da ne rentiras ime tudjeg kluba mozda bi se nekad i desio taj F4, ovako samo mozes gledati kako je Partizan to radio.

my way

pre 7 godina

Уопште није потребно разбијати главу о томе како регионална лига да буде у функцији развоја домаћих лига, нити правити нижеразредна регионална такмичења која ће и спонзорима и публици бити незанимљива, а повећаће трошкове и правити проблем, а не развијати клубове и играче. Само једна једина ствар је неопходна, а то је да се не уништава ништа, већ да се регионалном лигом само надогради. Свима је сада јасно да је уништавање домаћег првенства, самим тим и десетковање наше базе играча највећа грешка у историји наше кошарке. Никаква сада АБА 2 ту ништа неће променити, већ само обнављање јединствене националне лиге коју ће сви играти од почетка. Играње АБА лиге са спортске стране временски није никаква препрека томе и заиста бих волео да знам шта јесте. Наслућујем да се и њеном и руководствима клубова који је играју осладио монопол, а то је све само не добро за кошарку.

doktoratom protiv rominga koji ne radi

pre 7 godina

@evo ja cu da ti kazem, necete nikad igrati F4 zato sto ste uspostavili dominaciju u regionu unistavajuci klub koji ima izuzetnu kosarkasku tradiciju i koji je kosarci dao mnogo vise..
Mozete imati neogranicen budzet, dovesti najbolje igrace, ali uvek ce vam faliti ona jedna lopta da bi postigli neki
rezultat, zato sto je niste zasluzili..
(dule, 7. maj 2017 23:29)

Cime smo mi unistili taj klub?

1. Time sto smo im uzimali igrace kao sto su oni godinama drugima?

2. Time sto su bili na korak od A licence, ali im je draze bilo da ne prikazu finansije?

3. Time sto su mogli da saniraju dugove na isti nacin ali su odbili jer su mislili da zauvek moze na silu?

4. Time sto imaju 3x vise para od drzave, mada niko ne zna zasto?

5. Nolan Smith?

Jedino si za ovo peto u pravu! :-))))))))

BTW, sta je taj klub dao, a da nije drugima oteo???

N-I-S-T-A

miško

pre 7 godina

Jedva čekam finansijski izveštaj.Narod će videti koliki je Zvezda zaradila, znojem igrača , TV prenosa,ulaznica,koliko su grad i država zaradili, kolko je PDV plaćen.Šta je sa drugim klubovima, paraziti sve sa državnih jasala.

otimanje

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.

Bio u Bariju sam platio

pre 7 godina

Dr.Covicu vidimo sta nam nasi a i tudji rade od fk, te koristim priliku da se vama i gospodinu Djilasu zahvalim sto ste postavili na zdrave noge giganta saM.kalemegdana br2. Evo vec peta godina ucesca u EL a cetvrta kako komsija mali gleda nas na tv! VELIKO HVALA

anica

pre 7 godina

Uvek se rad isplati, iskren i jasan intervju. Ovo sto se cita od komsija neko bi nazvao fles, po meni klasican spin... mozete da ljubomorisete do sutra, prvo su Zvezdasi svesni i tacno znaju gde se nalaze i sta rade, tako da iskompleksirane ljubomorne individue, ako se kaze da imamo sansu za F4 budite sigurni da je to tacno, jer se kod nas radi temeljno i rezultati su posledica posvecenosti i odanosti klubu. Zahvaljujuci ogromnom radu i trudu, momci ostavljaju srce na terenu, direktor vrti pare, dovodi sponzore, Zvezdu svako gleda sa postovanjem, toliko trenera je odusevljeno atmosferom na terenu i van, pohvale, svako zazire od ZVezde, padali su veliki klubovi, i niko iz BG nije otisao nezadovoljan, osim jednog coveka. Sta vas boli uvo da li cemo na F4 ili ne, sta vi igrate?? GDE STE!!?
Omalovazavajte do sutra i pricajte da smo se fuzionisali, da smo u zamrzivacu, a vi ste zaledjeni kao oni fileti soma puni vode, pa kad se otopi nista ne ostane.
Iduca sezona ce biti ludilo u svakom smislu, spektakl ce biti u Areni bez obzira da li dosli do F4 ili ne. Ova sezona govori o kvalitetu EL, 16 pobeda a nismo u top 8...svako svakoga je mogao dobiti. Nije kosarka samo lopta, krece se od nule svuda, od temelja...prvo se naucite ponasanju, da vam igraci postuju protivnike, da ne skacete da se davite i da se ne kezite...pa onda mozda i uradite nesto.

ZVEZDA!

kme

pre 7 godina

Bio si deveti, a koliko si dobio utakmica nije bitno, jer nisi u top osam i pored silne podrske i sredstava!
(Sta to uradi Krcune?, 07. maj 2017 22:00)

Bili smo deveti u evropskom kremu, 16 pobeda, a ti i slicni ste predvidjali 1/29. Padali su CSKA, Barsa, Real, Makabi, Fener, Baskonija, Zalgiris... Bilo je zadovoljstvo gledati momke kako kidaju.
Dobro, jesmo izgubili od Sarloa i Paoka ili Sasarija u sred Beograda, ali nije smak sveta. Cekaj, ne, to ste vi. Bese niste usli medju 16 ove presmesne lige? Mene raduje sto je vas najveci uspeh ove sezone pobeda Darusafake, niste imali cemu drugo da se radujete.

Djuka bizon

pre 7 godina

Znaci nista bez grada i Vlade Srbije tj bez vodje i njegovog bate a?? A kako ce da se zove FMP sledeće sezone? Jer ce se zvati San Antonio ili opet Zvezda ?

Petar

pre 7 godina

(dr vs alhemicar bez rominga, 07. maj 2017 22:56)

Aha morala da ceka pare od EL..a budzet od 6 miliona izvadio Covic iz svog dzepa..Igrace i zaposlene u FMP isto placa iz svog dzepa..Proizvode generalnog sponzora igraci reklamiraju za dzabe..ustvari ne Stefanova i Lukina mama su zajedno napravile sarmice za to...

Kadinjača

pre 7 godina

Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.

navijac

pre 7 godina

@Bankar i ja bih zaradio lovu kad bi mi drzava oprostila sva dugovanja i plus dala duplo
(muamua, 07. maj 2017 20:52)

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

U pravu si, nije sav dug oprošten. Vratili ste 2,5% duga, tako piše u UPPR-u.
(Kadinjača, 7. maj 2017 21:18)

I samo da dodam kao neko ko je citao taj famozni UPPR, da je glavni poverilac bio KKFMPCZ, kome je vraceno skoro million evra! Znaci vise od pola onoga sto su vratili, vratili su sami sebi, genijalno!

Ranko

pre 7 godina

Budimo realni. Uprkos trudu koji se ulaze F4 je bas daleko. Zvezdi su potrebna dva igraca ranga Nedovica i Raduljice da bi imali sanse za F4.

kme

pre 7 godina

Cuo sam da Partizan dobija pozivnicu da igra EL, jer Bartomeu nije zaboravio ko je institucija, ko su srpski Seltiksi. Koliko ih postuje, jedino njima je pozele puno srece u nikad jacoj LS.

*

pre 7 godina

Partizanovci ako se poverioci ne bune zbog UPPR zasto ste se toliko uzbudili? Mozda tu ima vasih upumpanih para pod enormnim kanatama i nabudzenim ugovorima preko poslusnika?

dr vs alhemicar bez rominga

pre 7 godina

@momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.
(MarcoPolo, 7. maj 2017 22:32)

Momak, zahvaljuje se na organizaciji F4, sto je istina, ali se planiralo da na celu sledece godine bude neko drugi, pa su zato pare i stopirane! Neko je od tog premijera dobio 3x vise, sto je istina, pa bi trebalo da ti malo bolje procitas ili bar probas da shvatis o cemu se prica!

Zvezda je jedini tim, verovatnu u Evropi, koja od glavnog sponzora nije dobila ni dinar, a ciji logo nosi na dresu, pa je morala da ceka pare od Evrolige da isplati igrace!

Da li treba da ti kazem zbog koga i zasto?

Sedi jedan!

Batko

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom

Petar

pre 7 godina

Crvena zvezda je uz veliku pomoć grada Beograda i Vlade Srbije.

Ne znam sta je ovde ne jasno? Ne zahvaljuje se premijeru a zahvaljuje vladi Srbije i gradu Beogradu. Sad ce neki kao ovaj dr vs alhemicar da nam prosipa pricu kako to nije isto. Verovatno nije isto na onakav nacin kao sto ne postoji klip gde Covic kaze "kosarkaski klub FMP-e imace ustupljeno ime KK Crvena Zvezda" i "znate nama u FMP-u niko ne moze da zabrani kako cemo mi da se zovemo"

kme

pre 7 godina

@kme 
Vučelić je za Čovića gospodin.I šmeker!!
(Dušan, 07. maj 2017 23:39)

Znaci zaboravio si ona srecna Slobina vremena, sa dva rata? Jel se secas njegove desne ruke?
Zbog takvih smekera i gospode smo danas gde jesmo. I ne pricam o sportu, lako cemo bez sporta, nek sve ostalo bude OK.

Pero Antic zvezdino dete

pre 7 godina

Dobro, dal je moguće da postoje i dalje ljudi koji STVARNO misle da nam je sav dug oprošten???…??
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 7. maj 2017 21:04)

Dal moguce da ti i dalje pises komentare?

kme

pre 7 godina

Svaka cast na svemu! 
(anica, 07. maj 2017 20:37) 

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 07. maj 2017 21:28)

Svaka cast nekom igracu mocnog Sarloa koji vas je dobio u sred Beograda. Naveo bih nekog njihovog igraca, ali oprosti mi na mom neznanju, nisam cuo ni za jednog.

Petar

pre 7 godina

Čovek je privatizovao Zvezdu pa KLS i na kraju ABA. Zvezdu dao zetu u miraz, FMP ostavio sinu a on sada vodi dve lige, pa pravi još i B ligu i juniorsku. Možete samo da ga mrzite.
(otimanje, 07. maj 2017 23:09)

Kako kad je izjavio da C.Zvezda nije privatni klub..a da to jeste uradio cemu onda prica da Partizan dobija vise para od C.Zvezde i kukanje zbog toga? Onda treba da kuka i Dinamik na primer sto on nije dobio isto je privatni klub..Pa i FMP da kuka isto..i na kraju izvini kome je dao C.Zvezdu..koliko znam predsenik C.Zvezde je Nebojsa Covic..a Predsednik FMP Milos Ninkovic koji je i bio na toj pozociji dok se taj klub zvao C.Zvezda Beograd.

MarcoPolo

pre 7 godina

momak,ne troluj...ne zahvaljuje se premijeru ali se zahvaljuje vladi,državi i kss,što mu dođe na isto. ti prvo pročitaj pažljivije,pa onda pričaj.

kme

pre 7 godina

Slika i prilika jedne ekipe - nebojsa covic.
(Yarilo, 07. maj 2017 22:49)

Da li znas ko je Vucelic? Ako ne pamtis vesele devedesete, raspitaj se.
Tako nam je bas zato sto lose pamtimo

Gabrijel Omar

pre 7 godina

@danilo
Da li smo se mi imali rasta roditi,normalnim ljudima to ne zavisi od uspeha ili neuspeha kluba za koji navijaju... "Uplakans"??? Covece, bilo je jadno i prvi put, ne moras da ponavljas! PS. Cestitke FK Partizan na tituli, bez obzira na sve, bili su bolji u derbijima i to je to. Oni su bili bolje organizovani u fudbalu, mi u kosarci...

zamalo da prođu dalje

pre 7 godina

Svaka cast na svemu!
(anica, 07. maj 2017 20:37)

Svaka čast Printezisu!
(zamalo da prođu dalje, 7. maj 2017 21:28)

Ako je vama mučenicima najveci uspeh sto Zvezda nije usla u Top8 , onda to toliko govori o vama da nisi ni svestan. Bas si se izblamirao ovim komentarom
(Batko, 7. maj 2017 21:43)

Au, Batko ce da mi kaze. :)
Ma imali ste uspeh, ne veci od naseg nekada, ali zezam nesto Anicu, posto je pricala par kola pre kraja da sigurno prolazite dalje.

ovakoDakle

pre 6 godina

Ovako stoje stvari.
Ja razumem da ovde ima decice Partizana sto imaju 20 godina pa pisu svasta,a treba da znaju da je Covic sa FMP-o,Reflexom pre njih 2 puta uzimao Jadransku ligu.
Treba da znaju da je Covic u kosarci 30 godina i vise,bio predsednik KSJ u vreme zlatnih medalja reprezentacije.
Treba da znaju da je KK Partizanu davao xx igraca iz tog FMP i bio im tad mesija i dobrica,igrace Vesu Petrovica,Rasica,Raduljicu,Vranesa,itd,itd.
A sa Zvezdom sta je uradio krivo im je,zato sto ne postoje vise i nece u kosarci biti nista ikada vise. Imala je dragi grobari Zvezda kvalitetnije i skuplje igrace od ovih,ali Vi ne znate sta je tim,organizacija,12 igraca.Navikli ste na Duletove histerije,gepekovanja,genseke u KSS od Bojica vase,zato Vma sev nejasno,magla.Svi ti igraci bar vecina je dugo u Zvezdi,a kad ste Vi dovodili NBA Sasu Pavlovica,Murica nisu Vas zanimali jedan Jovic ili Kalinic.
Ne znam kako Nemci,Francuzi Limoscici ne stvore drzavni projekat ili Italijani i ne naprave nesto u basketu,a bogatiji i sada 20 puta od te Zvezde.

Uroš

pre 6 godina

Idemo, sastav za sledecu sezonu:
Teodosic, Micic, Covic, Lazic, Dzenkis, Simonovic, Dangubic, Zagorac, Nemanja Bjelica, Bolden, Ostin, Kuzmic i Marjanovic

dejan

pre 6 godina

15 miliona eura. Svaka čast. Nisam Zvezdin navijac ali volim kosarku i navijam za naše klubove. Izgleda da će jos dugo ovde samo jedan klub da se gleda u Evroligi. Mislim da to ipak nije dobro za Srpsku kosarku u celini.....ali živi bili pa videli.

Hebeos

pre 6 godina

Gospodine Covicu hvala za sve sto cinite za Zvezdu , uzivanje je bilo gledati ih ove godine. Sve dok Vas ova sitna grobarska boranija mrzi znate da ste na pravom putu.

marko

pre 7 godina

Trenutni sistem takmičenja gde imamo 4 kluba u ABA, 14 u KLS i 8 u Superligi je u principu dobar jer balansira masovnost i kvalitet. Za našu košarku bi mnogo značilo osnivanje regionalne B lige (ne mora da bude prava liga, može neko takmičenje po sistemu više grupa i plej of), gde bi klubovi poput Vršca, Borca i Dinamika imali još kvalitetnih utakmica. Ako veći broj klubova ulazi u regionalna takmičenja, to bi izdiglo i smisao KLS jer sada klubovi koji nemaju izglede za ABA nemaju za šta da se takmiče. Osim toga, bitno je da se više radi na popularizaciji košarke i rangovi takmičenja ispod ABA moraju dobiti veći medijski prostor i treba tražiti način da se privuče više publike. To treba da bude zajednički napor klubova, KLS i saveza. A paralelno igranje EL, ABA i domaće lige je nemoguće (pogledajte cirkus u Hrvatskoj).

Mirko

pre 6 godina

Tako je. Sasvim se slažem. Da se napravi druga regionalna liga, da se i naši KLS klubovi mogu imati prilike da bruse formu, da mogu da zarađuju više, i imaju bolje timove i rezultate.
Očekujem ipak da i tu dominiramo, kao i u prvoj ABA ligi.

Ddd

pre 6 godina

Kljucna stvar za F4 je da 90% tima bude oformljeno prvog dana priprema i pri tome mislim na tim koji je sposoban da napadne F4 svojim kvalitetom. Da li je to realno to je ozbiljno pitanje.