Subota, 06.05.2017.

20:07

Božović: Nema alibija, sami smo krivi

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da neće da traži opravdanje posle poraza od Voždovca, istakavši da su 'sami krivi'.

Izvor:

Božoviæ: Nema alibija, sami smo krivi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

zvezdas

pre 6 godina

e trener najmanji problem da se grof pita nesto kao prosle sezone ne bi dozvolio da mu igraju mauce i ruiz vec bi igrali adzic ili srnic videlo se protiv ludogoreca da je trener zvezde terza a ne grof samo budala moze da ne stavi plavsica u startnih 11 to vam je kao runi sto sedi na klupi mancester

zvezdas

pre 6 godina

e moj grofe sto javno ne kazes ko je kriv navedi imena idemo prvi terza i ovi njegovi mentori i reci nam ko je sacuvao terzinu fotelju covek bio oteran iz zvezde i reci ljudima zasto djurdevic nije doveden u zvezdu zasto su protiv ludogoreca igrali mauce i ruiz a ne plavsic srnic ili adzic zasto si dozvolio da budes pomocni trener zvezdanu terzicu to nas zanima zasto nisi dao otkaz posle onakve predivne prosle sezone nego si dozvolio da ti satavlja terza tim dal je moguce

cobi

pre 6 godina

realno, nemamo ekipu za titulu. partizan je bio bolji u sva tri derbija. naknadni sistem takmičenja nam nije išao na ruku, pa sami smo ga tražili. zaista nemamo za čim da žalimo

antiDebil

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
(Petar, 6. maj 2017 22:34)

Sasa Ilic u derbiju udje u 75.minutu i do 85. resi utakmicu !
Sasa Ilic je za Milijasa licno Cavinijesta, a iako je 6 godina stariji fizicki je spremniji od njega...

S Y L A

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio. (RASA, 06. maj 2017 21:31)
nije nama niko poklonio titulu,sta lupetas?! Razbili smo vas u ostalom najlesi fudb
al igramo

Silver Surfer

pre 6 godina

Tim u kojem je Lukovic zacementiran u postavi tokom cele sezone i u koji se Milijas dovede kao pojacanje osudjen je na propast. Kada se tome doda Grofovo nonsalantno vodjenje ekipe, uz nedostatak kondicionog trenera sto se vidi po potpunoj fizickoj nesprmnosti Zvezdinih igraca od kada je on na klupi i uz znalce iz uprave onda su Zvezdini rezultati vise nego dobri.
A Drazic i Sreckovic su Zvezdina deca. I ima ih jos po klubovima Super lige. Moze se slobodno reci da je doslo do neke kosmicke pravde. Poraz od Vozdovca je cena macehinskog odnosa Zvezde prema deci iz sopstvene omladinske skole.

razocarani delija

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 6. maj 2017 22:34)
Petre ja ne pamtim da je Ilic koji je takodje legenda Partizana ikada odigrao neki mec ovako skandalozno kao sto je Milijas odigrao danas u dresu Zvezde...cak stavise Ilic u ovom prvenstvu ne znam koliko puta je uopste ulazio u igru, prosle sezone je igrao uglavnom poslednjih 15 ili 20 minuta meca jer su u Partizanu naravno svesni njegove fizicke spreme... a ne kao ovaj nas umisljeni Grof koji stavlja Milijasa za startera i to ga stavlja na najodgovornije mesto na terenu da kreira napad i da drzi sredinu terena a dobro zna da ovaj nema kondicije ni za dvadeset minuta a kamoli za citav mec...ma na kraju krajeva nije mozda ni Milijas krivac ,verujem da je imao veliku zelju da pomogne timu, ali zelje su jedno a realnost nazalost nesto sasvim drugo ,a trener je taj koji mora da vidi kakve su mogucnosti i kvaliteti svakog igraca i sta ko i koliko moze da pruzi u datom momentu !

fenomen

pre 6 godina

Ako Grof ode ko ce doci. Nadam se Lalatovic. I da ga Mare oduči od fudbala. Mi grobari nismo svesni koliko je Marko Nikolic dobar trener i posvecen Partizanu. Gotovo sve vreme igramo sa dva ili tri napadaca i to nam je donelo rezultat. Uros, Leo i cesto Tawamba. A i ostali igraci iz sredine vise okrenuti napadu pa cak su i redovno u napadacke akcije ukljuceni i bekovi Vule i Miletic. Kljajic vrlo dobar a Ostojic odlican plus Bleki koji je odigrao sjajnu sezonu. Everton poput maratonca. Jeftovic sjajan u skoku. Jankovic malo previse solira i mozda bi trebao i Mihajlovic da igra cesce. Djurickovic bi mogao biti vrlo dobar. Sale da se penzionise. Da osvojimo kup i da udjemo u neko grupno takmicenje u Evropi. Poz.

belgrado

pre 6 godina

kad shvatite da je bozovic najmanji problem,onda cete krenuti napred.
do tada "odlazi grofe"..stize spasitelj tipa jankovic,pizon,lalatovic..
pa opet dno i opet isto.

da vas podsetim na plan da se forsiraju zvezdini klinci,da titule nisu vazne,da se vrati dug i krene napred?!
ali ne,
upregli sve snage dA partizan ne osvoji titulu?!
kupuj afrikance na kilo(jednog ste u ofk poslali?!) i ubedjuj samog sebe da ste najbolji.

najvaznije pitanje za vas je ko vodi ovaj klub?

analiza

pre 6 godina

Meni je u toku prenosa,kada su najavljene tri izmene u CZ ,delovalo da kamera zumira Milijasa,koji je blago iznenadjen sto je jos na terenu.A da nema snagu za celu utakmicu,svima je jasno.Zasto je on ostao u igri,ako Poletanovic ume onako da sutira?Inace,kapa dola za golmana Vozdovca,izvadio je par teskih lopti i nije panicio kad mu saigraci,u nedostatku boljeg resenja,vracaju loptu.

Petar

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...

Petar

pre 6 godina

Koliko ste vi Zvezdasi kratkog pamcenja pa to je da se covek prekrsti levom rukom...Hajde da krenem od fudbala..Miodrag Grof Bozovic docekan uz veliku pompu..reci poput "grobari pukli ste sada gotovo je sa vasom ekipom idete u istoriju" itd..I zaista covek je bio prosto obozavan u toku prosle sezone..dizan u nebesa..Zvezda igra leprsavo..sjajno..konacno imamo dobrog trenera..samo su neke od reci koje ste pominjali..a onda je dosao Ludogorec..tu su vec neki poceli da ga omalovazavaju..sumnjaju..teraju..iako covek nije imao igrace koji bi se na pravi nacin suprostavili Bugarima..do ovoga da je on sad jedini krivac za sve..ne krivac ili vise njih sedi u upravi..Bozovic je zbog toga vec jednom hteo da ode ali ga je Raosavljevic sustigao negde na putu za CG i ubedio da se vrati..Bar su tako njih dvojica pricali u jednoj emisji..

Kosarka

Dejan Radonjic kada je dosao bio je po vasim recima "velika neznalica" "trener koji nije dostojan C.Zvezde" "Gubitnik" dok nije osvojio prvu titulu i prosao u TOP8..tada postaje BOG OTAC..Radonjizam..Najbolji trener koji je vodio C.Zvezdu...sve do utakmice sa Barselonom ove godine kada opet postaje onaj trener s'pocetka dolaska u C.Zvezdu..A tvrdim kao Grobar da imate boljeg trenera i u Fudbalu i u Kosarci..da zamene uloge Partizan bi igrao LS i EL sa trenutnim igracima..

razocarani delija

pre 6 godina

Tacno je da nema alibija ,ali ja bih te Grofe samo jedno pitao...sta trazi Milijas u dresu Zvezde? mislim svaka njemu cast za sve sto je ranije pruzio Zvezdi ,to niko ne spori i nije sporno da je on jedna od zivih legendi Zvezde, ali covek je definitivno odigrao svoje i najbolje bi bilo da se vise ne bruka, voleo bih da lepo ode na youtube pa da odgleda na miru danasnju utakmicu, pa nakon toga ako ima imalo obraza i casti da okaci kopacke o klin, njegova igra danas protiv Vozdovca je jednom recju bila sramotna,sta reci kada mu je nakon prvih dvadesetak minuta igre dusa bila u nosu, pa zar Grofe sa jednim tako istrosenim igracem koji je u poznim fudbalskim godinama i koji je (sto je najgore) totalno van forme i nema kondiciju za trcanje mislis da dobijes ijedan iole ozbiljniji fudbalski klub u Srbiji? Ne znam vise sta da kazem , sem da i onaj Frimpong je takodje katastrofa od igraca , ne mogu da razumem onakvu indolentnost u odbrani pa igraci Vozdovca su prolazili pored njega kao pored drveta , ali opet nije ni on jedini krivac mnogo tu ima igraca koji su zalutali i ne zasluzuju da nose dres Zvezde ,a pre svih bi ti Bozovicu trebao da odes jer si ti taj koji je selektirao ove igrace i imao prilican budzet kojim si mogao da kupis pristojne igrace ,a ne da vracas raspalog Milijasa od kojeg sada imamo vise stete nego koristi !

RASA

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio.

Zbr

pre 6 godina

Božović je naveo da ne misli da je pogrešio u taktici koju je postavio jer bi ekipa imala "mnogo problema u sredini terena" da je na početku izveo dva napadača.

Ego veci od planine.... Zato i titula ide gde treba da ide...

Filip

pre 6 godina

Bozovicu ostavka!
Jedino dobro sto si uradio je titula prosle sezone a ko zna koliko je toga tvoja zasluga.
Raspustio pola sampionsog tima.
Ristica forsiras na beku i upropastavas veliki potencijal da bi ga sto pre prodao a krilo nam je Ruiz gde Ristic igra dobro takodje zadnji vezni Le Talek.
Novi trener za razvoj mladih igraca, Stanojev ili Adzic umesto Ruiza obojica su odlicni igraci ko Stanojeva nije gledao nek zna da je u pitanju najbrzi igrac omladinske lige i da ce biti sigurno dobar igrac.
Lukovic i Andjelko u penziju.
Vratiti Causica jer Osasuna ide u drugu ligu. Plavsic mora da ojaca inace ovakav ne moze da nam pomogne ako ce svaku desetu dobro odigrati.
Desni bek neki bar bolji od Petka i u napadu uz Boacija Jovelja i Romanic da krenu da igraju.

krajisnik

pre 6 godina

da mi je vidjeti ledja Ruizu i Bozovicu,a i vecini stranaca.Lukovicu,nadam se da ne planiras da nas sve blamiras ,pa da igras i dalje.Golman,3 suta i 3 gola,velika nada?Losa igra,kukavicka postavka tvrdoglavog covjeka na klupi Zvezde.Steta sto nam mladi igraci nisu dobili sansu cijele sezone,tako da od njih i ne mozemo znati sta da ocekujemo.Poslije onakve prosle sezone,ovako unistiti tim za par mjeseci,svaka im cast

Dare

pre 6 godina

Pakuj kofere i vodi afričke neznalice sa sobom!

Pod hitno izbaciti iz tima penzionere a to su Milijaš, Luković i Andjdlković i Sikimić.

Takodje prodati najveće amatere koji su igrali u zvezdi u skorijoj istoriji. Ruiz, Donald i Le Telek.

Realno :)

pre 6 godina

Ti si problem jer ne znas da postavis igru,ne zna se ko gde stoji,i o cemu ti pricas? Dve godine nemamo igru...drugog dela prosle sezone do danas ne igramo nista...vrati se u mojkovac

thefirmcasual@gmail.com

pre 6 godina

Ti si kriv i niko drugi, pored tebe takvoga niko nema motiva da igra.. O izboru igraca da i ne pricam.. Jedan i jedini krivac. Komedijas obican.

Zvezdas

pre 6 godina

Hahahah o cemu ti pricas bre, ovo je sramota, najjadnija igra Zvezde ikada, najjadnija. U ekipi imas par ozbiljnih veterana o Milijasu da ne pricam, dok nam deca greju klupu! Cudna utakmica. Bas smo potonuli danas, bez ikakve ideje u napadu, uzasno je bilo uzivo gledati na onom balonu od stadiona. Zalosno je gde se sve igra fudbal u ovoj Srbiji. Ali je sramota da Zvezda onako odigrao ovako bitnu utakmicu, bruka, bez ideje...

Ivan

pre 6 godina

Prva dva gola skoro bukvalno auto golovi. Pre toga promasujes dva zicera sa pet metara, to je fudbal. Kada se izgubi mec u ovakvoj trci ispada smak sveta, a porazi moraju da postoje. Plus cela hajka i halabuka, osetilo se na igracima. Partizan je medijskom masinerijom velikim delom uticao na sve ovo.

Ufo

pre 6 godina

Vreme da se rastaje.Nista za ovo njegovo vreme se nije promenilo.Sto je najgore,Zvezda ne lici na ekipu.Nema cvrstine,nema odbrane.Celu sezonu.Cim naidje iole ozbiljnija ekipa oni prime 2-3 komada

rade

pre 6 godina

odlazi vise,imas li malo dostojanstva.covece upropastio si nas,sa tvojim igracima Ruizom La Talekom,Petkovicem...da nisi imao pomoc sudija,Partizan bi bezao 10 bodova.najgori trener u istoriji zvezde

CzBg89!

pre 6 godina

Neka prica sta ko hoce bio si prvi dve godine skoro(ne racunajuci da je partizan po nekad na pocetku bio prvi nekoliko sati ili dana dok nismo otisli na plus 30) i ni jedan trener nije to uradio do sad. Svaka cast. Ali uvek je trener kriv kada se izgubi a kada se pobedi igraci su ti koji se hvale. Hvala ti Grofe na svemu! ZVEZDO VOLIM TE!

Danilo

pre 6 godina

Kao prvo, ova je utakmica spasla čast srpskog fudbala, a to zaista nije malo!
Fudbaleri Voždovca su dali sve od sebe, što je suština sporta, suđenje je bilo vrlo soldino,a fudbaleri Zvezde su se do kraja ponašali sportski i na tome im valja čestitati.
Nadam se da će postati praksa da prvak bude najbolji, bez pomoći sudija, od danas pa dok je fudbala koji toliko volimo?
P.S.
Grof nije dovoljno dobar trener za Zvezdu jer u Evropi nije urađeno ništa, nije stvoren nijedan bitan mladi igrač, a i titula je, uz svu logistiku, verovatno izgubljena.
Rukovodstva i naša i Zvedina, i u FSS, sama po sebi govore zašto smo 50. na svetu a sve češće ispadamo u ranim fazama kvalifikacija za LŠ i LE.
Tragično je da jedan veliki klub, sa velikom navijačkom bazom, kao što je Zvezda već 15 godina ne može da dobaci do grupe ni u EL.
Stoga je sređivanje stanja u fudbalu bitan zadatak svake vlade pošto je sport ogledalo naših života...

Dušan

pre 6 godina

Sramota. Ako si pravi Zvezdaš podnesi ostavku još noćas. Već pola godine tim nije u stanju da pobijedi bez pomoći sudija. Za to si, Grofe, krivac isključivo ti.

Gospodin Branković

pre 6 godina

A što ti lepo ne odeš iz Zvezde.
Ti ne znaš da počneš utakmicu sa dva napadača.
Nemaš pojima i najbolje je da odeš,bar ja tako mislim.

Dušan

pre 6 godina

Sramota. Ako si pravi Zvezdaš podnesi ostavku još noćas. Već pola godine tim nije u stanju da pobijedi bez pomoći sudija. Za to si, Grofe, krivac isključivo ti.

rade

pre 6 godina

odlazi vise,imas li malo dostojanstva.covece upropastio si nas,sa tvojim igracima Ruizom La Talekom,Petkovicem...da nisi imao pomoc sudija,Partizan bi bezao 10 bodova.najgori trener u istoriji zvezde

Danilo

pre 6 godina

Kao prvo, ova je utakmica spasla čast srpskog fudbala, a to zaista nije malo!
Fudbaleri Voždovca su dali sve od sebe, što je suština sporta, suđenje je bilo vrlo soldino,a fudbaleri Zvezde su se do kraja ponašali sportski i na tome im valja čestitati.
Nadam se da će postati praksa da prvak bude najbolji, bez pomoći sudija, od danas pa dok je fudbala koji toliko volimo?
P.S.
Grof nije dovoljno dobar trener za Zvezdu jer u Evropi nije urađeno ništa, nije stvoren nijedan bitan mladi igrač, a i titula je, uz svu logistiku, verovatno izgubljena.
Rukovodstva i naša i Zvedina, i u FSS, sama po sebi govore zašto smo 50. na svetu a sve češće ispadamo u ranim fazama kvalifikacija za LŠ i LE.
Tragično je da jedan veliki klub, sa velikom navijačkom bazom, kao što je Zvezda već 15 godina ne može da dobaci do grupe ni u EL.
Stoga je sređivanje stanja u fudbalu bitan zadatak svake vlade pošto je sport ogledalo naših života...

belgrado

pre 6 godina

kad shvatite da je bozovic najmanji problem,onda cete krenuti napred.
do tada "odlazi grofe"..stize spasitelj tipa jankovic,pizon,lalatovic..
pa opet dno i opet isto.

da vas podsetim na plan da se forsiraju zvezdini klinci,da titule nisu vazne,da se vrati dug i krene napred?!
ali ne,
upregli sve snage dA partizan ne osvoji titulu?!
kupuj afrikance na kilo(jednog ste u ofk poslali?!) i ubedjuj samog sebe da ste najbolji.

najvaznije pitanje za vas je ko vodi ovaj klub?

Zbr

pre 6 godina

Božović je naveo da ne misli da je pogrešio u taktici koju je postavio jer bi ekipa imala "mnogo problema u sredini terena" da je na početku izveo dva napadača.

Ego veci od planine.... Zato i titula ide gde treba da ide...

Silver Surfer

pre 6 godina

Tim u kojem je Lukovic zacementiran u postavi tokom cele sezone i u koji se Milijas dovede kao pojacanje osudjen je na propast. Kada se tome doda Grofovo nonsalantno vodjenje ekipe, uz nedostatak kondicionog trenera sto se vidi po potpunoj fizickoj nesprmnosti Zvezdinih igraca od kada je on na klupi i uz znalce iz uprave onda su Zvezdini rezultati vise nego dobri.
A Drazic i Sreckovic su Zvezdina deca. I ima ih jos po klubovima Super lige. Moze se slobodno reci da je doslo do neke kosmicke pravde. Poraz od Vozdovca je cena macehinskog odnosa Zvezde prema deci iz sopstvene omladinske skole.

Realno :)

pre 6 godina

Ti si problem jer ne znas da postavis igru,ne zna se ko gde stoji,i o cemu ti pricas? Dve godine nemamo igru...drugog dela prosle sezone do danas ne igramo nista...vrati se u mojkovac

RASA

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio.

fenomen

pre 6 godina

Ako Grof ode ko ce doci. Nadam se Lalatovic. I da ga Mare oduči od fudbala. Mi grobari nismo svesni koliko je Marko Nikolic dobar trener i posvecen Partizanu. Gotovo sve vreme igramo sa dva ili tri napadaca i to nam je donelo rezultat. Uros, Leo i cesto Tawamba. A i ostali igraci iz sredine vise okrenuti napadu pa cak su i redovno u napadacke akcije ukljuceni i bekovi Vule i Miletic. Kljajic vrlo dobar a Ostojic odlican plus Bleki koji je odigrao sjajnu sezonu. Everton poput maratonca. Jeftovic sjajan u skoku. Jankovic malo previse solira i mozda bi trebao i Mihajlovic da igra cesce. Djurickovic bi mogao biti vrlo dobar. Sale da se penzionise. Da osvojimo kup i da udjemo u neko grupno takmicenje u Evropi. Poz.

Ufo

pre 6 godina

Vreme da se rastaje.Nista za ovo njegovo vreme se nije promenilo.Sto je najgore,Zvezda ne lici na ekipu.Nema cvrstine,nema odbrane.Celu sezonu.Cim naidje iole ozbiljnija ekipa oni prime 2-3 komada

Zvezdas

pre 6 godina

Hahahah o cemu ti pricas bre, ovo je sramota, najjadnija igra Zvezde ikada, najjadnija. U ekipi imas par ozbiljnih veterana o Milijasu da ne pricam, dok nam deca greju klupu! Cudna utakmica. Bas smo potonuli danas, bez ikakve ideje u napadu, uzasno je bilo uzivo gledati na onom balonu od stadiona. Zalosno je gde se sve igra fudbal u ovoj Srbiji. Ali je sramota da Zvezda onako odigrao ovako bitnu utakmicu, bruka, bez ideje...

Gospodin Branković

pre 6 godina

A što ti lepo ne odeš iz Zvezde.
Ti ne znaš da počneš utakmicu sa dva napadača.
Nemaš pojima i najbolje je da odeš,bar ja tako mislim.

razocarani delija

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 6. maj 2017 22:34)
Petre ja ne pamtim da je Ilic koji je takodje legenda Partizana ikada odigrao neki mec ovako skandalozno kao sto je Milijas odigrao danas u dresu Zvezde...cak stavise Ilic u ovom prvenstvu ne znam koliko puta je uopste ulazio u igru, prosle sezone je igrao uglavnom poslednjih 15 ili 20 minuta meca jer su u Partizanu naravno svesni njegove fizicke spreme... a ne kao ovaj nas umisljeni Grof koji stavlja Milijasa za startera i to ga stavlja na najodgovornije mesto na terenu da kreira napad i da drzi sredinu terena a dobro zna da ovaj nema kondicije ni za dvadeset minuta a kamoli za citav mec...ma na kraju krajeva nije mozda ni Milijas krivac ,verujem da je imao veliku zelju da pomogne timu, ali zelje su jedno a realnost nazalost nesto sasvim drugo ,a trener je taj koji mora da vidi kakve su mogucnosti i kvaliteti svakog igraca i sta ko i koliko moze da pruzi u datom momentu !

analiza

pre 6 godina

Meni je u toku prenosa,kada su najavljene tri izmene u CZ ,delovalo da kamera zumira Milijasa,koji je blago iznenadjen sto je jos na terenu.A da nema snagu za celu utakmicu,svima je jasno.Zasto je on ostao u igri,ako Poletanovic ume onako da sutira?Inace,kapa dola za golmana Vozdovca,izvadio je par teskih lopti i nije panicio kad mu saigraci,u nedostatku boljeg resenja,vracaju loptu.

Dare

pre 6 godina

Pakuj kofere i vodi afričke neznalice sa sobom!

Pod hitno izbaciti iz tima penzionere a to su Milijaš, Luković i Andjdlković i Sikimić.

Takodje prodati najveće amatere koji su igrali u zvezdi u skorijoj istoriji. Ruiz, Donald i Le Telek.

thefirmcasual@gmail.com

pre 6 godina

Ti si kriv i niko drugi, pored tebe takvoga niko nema motiva da igra.. O izboru igraca da i ne pricam.. Jedan i jedini krivac. Komedijas obican.

krajisnik

pre 6 godina

da mi je vidjeti ledja Ruizu i Bozovicu,a i vecini stranaca.Lukovicu,nadam se da ne planiras da nas sve blamiras ,pa da igras i dalje.Golman,3 suta i 3 gola,velika nada?Losa igra,kukavicka postavka tvrdoglavog covjeka na klupi Zvezde.Steta sto nam mladi igraci nisu dobili sansu cijele sezone,tako da od njih i ne mozemo znati sta da ocekujemo.Poslije onakve prosle sezone,ovako unistiti tim za par mjeseci,svaka im cast

razocarani delija

pre 6 godina

Tacno je da nema alibija ,ali ja bih te Grofe samo jedno pitao...sta trazi Milijas u dresu Zvezde? mislim svaka njemu cast za sve sto je ranije pruzio Zvezdi ,to niko ne spori i nije sporno da je on jedna od zivih legendi Zvezde, ali covek je definitivno odigrao svoje i najbolje bi bilo da se vise ne bruka, voleo bih da lepo ode na youtube pa da odgleda na miru danasnju utakmicu, pa nakon toga ako ima imalo obraza i casti da okaci kopacke o klin, njegova igra danas protiv Vozdovca je jednom recju bila sramotna,sta reci kada mu je nakon prvih dvadesetak minuta igre dusa bila u nosu, pa zar Grofe sa jednim tako istrosenim igracem koji je u poznim fudbalskim godinama i koji je (sto je najgore) totalno van forme i nema kondiciju za trcanje mislis da dobijes ijedan iole ozbiljniji fudbalski klub u Srbiji? Ne znam vise sta da kazem , sem da i onaj Frimpong je takodje katastrofa od igraca , ne mogu da razumem onakvu indolentnost u odbrani pa igraci Vozdovca su prolazili pored njega kao pored drveta , ali opet nije ni on jedini krivac mnogo tu ima igraca koji su zalutali i ne zasluzuju da nose dres Zvezde ,a pre svih bi ti Bozovicu trebao da odes jer si ti taj koji je selektirao ove igrace i imao prilican budzet kojim si mogao da kupis pristojne igrace ,a ne da vracas raspalog Milijasa od kojeg sada imamo vise stete nego koristi !

Filip

pre 6 godina

Bozovicu ostavka!
Jedino dobro sto si uradio je titula prosle sezone a ko zna koliko je toga tvoja zasluga.
Raspustio pola sampionsog tima.
Ristica forsiras na beku i upropastavas veliki potencijal da bi ga sto pre prodao a krilo nam je Ruiz gde Ristic igra dobro takodje zadnji vezni Le Talek.
Novi trener za razvoj mladih igraca, Stanojev ili Adzic umesto Ruiza obojica su odlicni igraci ko Stanojeva nije gledao nek zna da je u pitanju najbrzi igrac omladinske lige i da ce biti sigurno dobar igrac.
Lukovic i Andjelko u penziju.
Vratiti Causica jer Osasuna ide u drugu ligu. Plavsic mora da ojaca inace ovakav ne moze da nam pomogne ako ce svaku desetu dobro odigrati.
Desni bek neki bar bolji od Petka i u napadu uz Boacija Jovelja i Romanic da krenu da igraju.

Ivan

pre 6 godina

Prva dva gola skoro bukvalno auto golovi. Pre toga promasujes dva zicera sa pet metara, to je fudbal. Kada se izgubi mec u ovakvoj trci ispada smak sveta, a porazi moraju da postoje. Plus cela hajka i halabuka, osetilo se na igracima. Partizan je medijskom masinerijom velikim delom uticao na sve ovo.

antiDebil

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
(Petar, 6. maj 2017 22:34)

Sasa Ilic u derbiju udje u 75.minutu i do 85. resi utakmicu !
Sasa Ilic je za Milijasa licno Cavinijesta, a iako je 6 godina stariji fizicki je spremniji od njega...

cobi

pre 6 godina

realno, nemamo ekipu za titulu. partizan je bio bolji u sva tri derbija. naknadni sistem takmičenja nam nije išao na ruku, pa sami smo ga tražili. zaista nemamo za čim da žalimo

Petar

pre 6 godina

Koliko ste vi Zvezdasi kratkog pamcenja pa to je da se covek prekrsti levom rukom...Hajde da krenem od fudbala..Miodrag Grof Bozovic docekan uz veliku pompu..reci poput "grobari pukli ste sada gotovo je sa vasom ekipom idete u istoriju" itd..I zaista covek je bio prosto obozavan u toku prosle sezone..dizan u nebesa..Zvezda igra leprsavo..sjajno..konacno imamo dobrog trenera..samo su neke od reci koje ste pominjali..a onda je dosao Ludogorec..tu su vec neki poceli da ga omalovazavaju..sumnjaju..teraju..iako covek nije imao igrace koji bi se na pravi nacin suprostavili Bugarima..do ovoga da je on sad jedini krivac za sve..ne krivac ili vise njih sedi u upravi..Bozovic je zbog toga vec jednom hteo da ode ali ga je Raosavljevic sustigao negde na putu za CG i ubedio da se vrati..Bar su tako njih dvojica pricali u jednoj emisji..

Kosarka

Dejan Radonjic kada je dosao bio je po vasim recima "velika neznalica" "trener koji nije dostojan C.Zvezde" "Gubitnik" dok nije osvojio prvu titulu i prosao u TOP8..tada postaje BOG OTAC..Radonjizam..Najbolji trener koji je vodio C.Zvezdu...sve do utakmice sa Barselonom ove godine kada opet postaje onaj trener s'pocetka dolaska u C.Zvezdu..A tvrdim kao Grobar da imate boljeg trenera i u Fudbalu i u Kosarci..da zamene uloge Partizan bi igrao LS i EL sa trenutnim igracima..

S Y L A

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio. (RASA, 06. maj 2017 21:31)
nije nama niko poklonio titulu,sta lupetas?! Razbili smo vas u ostalom najlesi fudb
al igramo

CzBg89!

pre 6 godina

Neka prica sta ko hoce bio si prvi dve godine skoro(ne racunajuci da je partizan po nekad na pocetku bio prvi nekoliko sati ili dana dok nismo otisli na plus 30) i ni jedan trener nije to uradio do sad. Svaka cast. Ali uvek je trener kriv kada se izgubi a kada se pobedi igraci su ti koji se hvale. Hvala ti Grofe na svemu! ZVEZDO VOLIM TE!

Petar

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...

zvezdas

pre 6 godina

e moj grofe sto javno ne kazes ko je kriv navedi imena idemo prvi terza i ovi njegovi mentori i reci nam ko je sacuvao terzinu fotelju covek bio oteran iz zvezde i reci ljudima zasto djurdevic nije doveden u zvezdu zasto su protiv ludogoreca igrali mauce i ruiz a ne plavsic srnic ili adzic zasto si dozvolio da budes pomocni trener zvezdanu terzicu to nas zanima zasto nisi dao otkaz posle onakve predivne prosle sezone nego si dozvolio da ti satavlja terza tim dal je moguce

zvezdas

pre 6 godina

e trener najmanji problem da se grof pita nesto kao prosle sezone ne bi dozvolio da mu igraju mauce i ruiz vec bi igrali adzic ili srnic videlo se protiv ludogoreca da je trener zvezde terza a ne grof samo budala moze da ne stavi plavsica u startnih 11 to vam je kao runi sto sedi na klupi mancester

CzBg89!

pre 6 godina

Neka prica sta ko hoce bio si prvi dve godine skoro(ne racunajuci da je partizan po nekad na pocetku bio prvi nekoliko sati ili dana dok nismo otisli na plus 30) i ni jedan trener nije to uradio do sad. Svaka cast. Ali uvek je trener kriv kada se izgubi a kada se pobedi igraci su ti koji se hvale. Hvala ti Grofe na svemu! ZVEZDO VOLIM TE!

Ivan

pre 6 godina

Prva dva gola skoro bukvalno auto golovi. Pre toga promasujes dva zicera sa pet metara, to je fudbal. Kada se izgubi mec u ovakvoj trci ispada smak sveta, a porazi moraju da postoje. Plus cela hajka i halabuka, osetilo se na igracima. Partizan je medijskom masinerijom velikim delom uticao na sve ovo.

Petar

pre 6 godina

Koliko ste vi Zvezdasi kratkog pamcenja pa to je da se covek prekrsti levom rukom...Hajde da krenem od fudbala..Miodrag Grof Bozovic docekan uz veliku pompu..reci poput "grobari pukli ste sada gotovo je sa vasom ekipom idete u istoriju" itd..I zaista covek je bio prosto obozavan u toku prosle sezone..dizan u nebesa..Zvezda igra leprsavo..sjajno..konacno imamo dobrog trenera..samo su neke od reci koje ste pominjali..a onda je dosao Ludogorec..tu su vec neki poceli da ga omalovazavaju..sumnjaju..teraju..iako covek nije imao igrace koji bi se na pravi nacin suprostavili Bugarima..do ovoga da je on sad jedini krivac za sve..ne krivac ili vise njih sedi u upravi..Bozovic je zbog toga vec jednom hteo da ode ali ga je Raosavljevic sustigao negde na putu za CG i ubedio da se vrati..Bar su tako njih dvojica pricali u jednoj emisji..

Kosarka

Dejan Radonjic kada je dosao bio je po vasim recima "velika neznalica" "trener koji nije dostojan C.Zvezde" "Gubitnik" dok nije osvojio prvu titulu i prosao u TOP8..tada postaje BOG OTAC..Radonjizam..Najbolji trener koji je vodio C.Zvezdu...sve do utakmice sa Barselonom ove godine kada opet postaje onaj trener s'pocetka dolaska u C.Zvezdu..A tvrdim kao Grobar da imate boljeg trenera i u Fudbalu i u Kosarci..da zamene uloge Partizan bi igrao LS i EL sa trenutnim igracima..

Petar

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...

fenomen

pre 6 godina

Ako Grof ode ko ce doci. Nadam se Lalatovic. I da ga Mare oduči od fudbala. Mi grobari nismo svesni koliko je Marko Nikolic dobar trener i posvecen Partizanu. Gotovo sve vreme igramo sa dva ili tri napadaca i to nam je donelo rezultat. Uros, Leo i cesto Tawamba. A i ostali igraci iz sredine vise okrenuti napadu pa cak su i redovno u napadacke akcije ukljuceni i bekovi Vule i Miletic. Kljajic vrlo dobar a Ostojic odlican plus Bleki koji je odigrao sjajnu sezonu. Everton poput maratonca. Jeftovic sjajan u skoku. Jankovic malo previse solira i mozda bi trebao i Mihajlovic da igra cesce. Djurickovic bi mogao biti vrlo dobar. Sale da se penzionise. Da osvojimo kup i da udjemo u neko grupno takmicenje u Evropi. Poz.

Danilo

pre 6 godina

Kao prvo, ova je utakmica spasla čast srpskog fudbala, a to zaista nije malo!
Fudbaleri Voždovca su dali sve od sebe, što je suština sporta, suđenje je bilo vrlo soldino,a fudbaleri Zvezde su se do kraja ponašali sportski i na tome im valja čestitati.
Nadam se da će postati praksa da prvak bude najbolji, bez pomoći sudija, od danas pa dok je fudbala koji toliko volimo?
P.S.
Grof nije dovoljno dobar trener za Zvezdu jer u Evropi nije urađeno ništa, nije stvoren nijedan bitan mladi igrač, a i titula je, uz svu logistiku, verovatno izgubljena.
Rukovodstva i naša i Zvedina, i u FSS, sama po sebi govore zašto smo 50. na svetu a sve češće ispadamo u ranim fazama kvalifikacija za LŠ i LE.
Tragično je da jedan veliki klub, sa velikom navijačkom bazom, kao što je Zvezda već 15 godina ne može da dobaci do grupe ni u EL.
Stoga je sređivanje stanja u fudbalu bitan zadatak svake vlade pošto je sport ogledalo naših života...

RASA

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio.

S Y L A

pre 6 godina

Zimus sam napisao da ako Grof ostane gubimo i titulu i kup i dobio silne minuse.Da bi u kupu imali sanse Grofa treba da smene jos nocas jer igra nam je na nivou seoskih ekipa.Novi trener za dvadesetak dana moze kolko tolko da nesto popravi.A komsijama grobarima cestitam titulu koju im je Grof poklonio. (RASA, 06. maj 2017 21:31)
nije nama niko poklonio titulu,sta lupetas?! Razbili smo vas u ostalom najlesi fudb
al igramo

Dušan

pre 6 godina

Sramota. Ako si pravi Zvezdaš podnesi ostavku još noćas. Već pola godine tim nije u stanju da pobijedi bez pomoći sudija. Za to si, Grofe, krivac isključivo ti.

rade

pre 6 godina

odlazi vise,imas li malo dostojanstva.covece upropastio si nas,sa tvojim igracima Ruizom La Talekom,Petkovicem...da nisi imao pomoc sudija,Partizan bi bezao 10 bodova.najgori trener u istoriji zvezde

Dare

pre 6 godina

Pakuj kofere i vodi afričke neznalice sa sobom!

Pod hitno izbaciti iz tima penzionere a to su Milijaš, Luković i Andjdlković i Sikimić.

Takodje prodati najveće amatere koji su igrali u zvezdi u skorijoj istoriji. Ruiz, Donald i Le Telek.

Gospodin Branković

pre 6 godina

A što ti lepo ne odeš iz Zvezde.
Ti ne znaš da počneš utakmicu sa dva napadača.
Nemaš pojima i najbolje je da odeš,bar ja tako mislim.

krajisnik

pre 6 godina

da mi je vidjeti ledja Ruizu i Bozovicu,a i vecini stranaca.Lukovicu,nadam se da ne planiras da nas sve blamiras ,pa da igras i dalje.Golman,3 suta i 3 gola,velika nada?Losa igra,kukavicka postavka tvrdoglavog covjeka na klupi Zvezde.Steta sto nam mladi igraci nisu dobili sansu cijele sezone,tako da od njih i ne mozemo znati sta da ocekujemo.Poslije onakve prosle sezone,ovako unistiti tim za par mjeseci,svaka im cast

Filip

pre 6 godina

Bozovicu ostavka!
Jedino dobro sto si uradio je titula prosle sezone a ko zna koliko je toga tvoja zasluga.
Raspustio pola sampionsog tima.
Ristica forsiras na beku i upropastavas veliki potencijal da bi ga sto pre prodao a krilo nam je Ruiz gde Ristic igra dobro takodje zadnji vezni Le Talek.
Novi trener za razvoj mladih igraca, Stanojev ili Adzic umesto Ruiza obojica su odlicni igraci ko Stanojeva nije gledao nek zna da je u pitanju najbrzi igrac omladinske lige i da ce biti sigurno dobar igrac.
Lukovic i Andjelko u penziju.
Vratiti Causica jer Osasuna ide u drugu ligu. Plavsic mora da ojaca inace ovakav ne moze da nam pomogne ako ce svaku desetu dobro odigrati.
Desni bek neki bar bolji od Petka i u napadu uz Boacija Jovelja i Romanic da krenu da igraju.

antiDebil

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
(Petar, 6. maj 2017 22:34)

Sasa Ilic u derbiju udje u 75.minutu i do 85. resi utakmicu !
Sasa Ilic je za Milijasa licno Cavinijesta, a iako je 6 godina stariji fizicki je spremniji od njega...

Realno :)

pre 6 godina

Ti si problem jer ne znas da postavis igru,ne zna se ko gde stoji,i o cemu ti pricas? Dve godine nemamo igru...drugog dela prosle sezone do danas ne igramo nista...vrati se u mojkovac

razocarani delija

pre 6 godina

Tacno je da nema alibija ,ali ja bih te Grofe samo jedno pitao...sta trazi Milijas u dresu Zvezde? mislim svaka njemu cast za sve sto je ranije pruzio Zvezdi ,to niko ne spori i nije sporno da je on jedna od zivih legendi Zvezde, ali covek je definitivno odigrao svoje i najbolje bi bilo da se vise ne bruka, voleo bih da lepo ode na youtube pa da odgleda na miru danasnju utakmicu, pa nakon toga ako ima imalo obraza i casti da okaci kopacke o klin, njegova igra danas protiv Vozdovca je jednom recju bila sramotna,sta reci kada mu je nakon prvih dvadesetak minuta igre dusa bila u nosu, pa zar Grofe sa jednim tako istrosenim igracem koji je u poznim fudbalskim godinama i koji je (sto je najgore) totalno van forme i nema kondiciju za trcanje mislis da dobijes ijedan iole ozbiljniji fudbalski klub u Srbiji? Ne znam vise sta da kazem , sem da i onaj Frimpong je takodje katastrofa od igraca , ne mogu da razumem onakvu indolentnost u odbrani pa igraci Vozdovca su prolazili pored njega kao pored drveta , ali opet nije ni on jedini krivac mnogo tu ima igraca koji su zalutali i ne zasluzuju da nose dres Zvezde ,a pre svih bi ti Bozovicu trebao da odes jer si ti taj koji je selektirao ove igrace i imao prilican budzet kojim si mogao da kupis pristojne igrace ,a ne da vracas raspalog Milijasa od kojeg sada imamo vise stete nego koristi !

belgrado

pre 6 godina

kad shvatite da je bozovic najmanji problem,onda cete krenuti napred.
do tada "odlazi grofe"..stize spasitelj tipa jankovic,pizon,lalatovic..
pa opet dno i opet isto.

da vas podsetim na plan da se forsiraju zvezdini klinci,da titule nisu vazne,da se vrati dug i krene napred?!
ali ne,
upregli sve snage dA partizan ne osvoji titulu?!
kupuj afrikance na kilo(jednog ste u ofk poslali?!) i ubedjuj samog sebe da ste najbolji.

najvaznije pitanje za vas je ko vodi ovaj klub?

Zvezdas

pre 6 godina

Hahahah o cemu ti pricas bre, ovo je sramota, najjadnija igra Zvezde ikada, najjadnija. U ekipi imas par ozbiljnih veterana o Milijasu da ne pricam, dok nam deca greju klupu! Cudna utakmica. Bas smo potonuli danas, bez ikakve ideje u napadu, uzasno je bilo uzivo gledati na onom balonu od stadiona. Zalosno je gde se sve igra fudbal u ovoj Srbiji. Ali je sramota da Zvezda onako odigrao ovako bitnu utakmicu, bruka, bez ideje...

Zbr

pre 6 godina

Božović je naveo da ne misli da je pogrešio u taktici koju je postavio jer bi ekipa imala "mnogo problema u sredini terena" da je na početku izveo dva napadača.

Ego veci od planine.... Zato i titula ide gde treba da ide...

thefirmcasual@gmail.com

pre 6 godina

Ti si kriv i niko drugi, pored tebe takvoga niko nema motiva da igra.. O izboru igraca da i ne pricam.. Jedan i jedini krivac. Komedijas obican.

Ufo

pre 6 godina

Vreme da se rastaje.Nista za ovo njegovo vreme se nije promenilo.Sto je najgore,Zvezda ne lici na ekipu.Nema cvrstine,nema odbrane.Celu sezonu.Cim naidje iole ozbiljnija ekipa oni prime 2-3 komada

analiza

pre 6 godina

Meni je u toku prenosa,kada su najavljene tri izmene u CZ ,delovalo da kamera zumira Milijasa,koji je blago iznenadjen sto je jos na terenu.A da nema snagu za celu utakmicu,svima je jasno.Zasto je on ostao u igri,ako Poletanovic ume onako da sutira?Inace,kapa dola za golmana Vozdovca,izvadio je par teskih lopti i nije panicio kad mu saigraci,u nedostatku boljeg resenja,vracaju loptu.

Silver Surfer

pre 6 godina

Tim u kojem je Lukovic zacementiran u postavi tokom cele sezone i u koji se Milijas dovede kao pojacanje osudjen je na propast. Kada se tome doda Grofovo nonsalantno vodjenje ekipe, uz nedostatak kondicionog trenera sto se vidi po potpunoj fizickoj nesprmnosti Zvezdinih igraca od kada je on na klupi i uz znalce iz uprave onda su Zvezdini rezultati vise nego dobri.
A Drazic i Sreckovic su Zvezdina deca. I ima ih jos po klubovima Super lige. Moze se slobodno reci da je doslo do neke kosmicke pravde. Poraz od Vozdovca je cena macehinskog odnosa Zvezde prema deci iz sopstvene omladinske skole.

cobi

pre 6 godina

realno, nemamo ekipu za titulu. partizan je bio bolji u sva tri derbija. naknadni sistem takmičenja nam nije išao na ruku, pa sami smo ga tražili. zaista nemamo za čim da žalimo

razocarani delija

pre 6 godina

(razocarani delija, 06. maj 2017 22:11)

Milijas u C.Zvezdi je isto sto i Ilic u Partizanu..imaju oni svoje uloge u ekipi i zasto su tu..bez obzira koliko mogu da odigraju igraci poput njih su potrebni da budu u ekipi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 6. maj 2017 22:34)
Petre ja ne pamtim da je Ilic koji je takodje legenda Partizana ikada odigrao neki mec ovako skandalozno kao sto je Milijas odigrao danas u dresu Zvezde...cak stavise Ilic u ovom prvenstvu ne znam koliko puta je uopste ulazio u igru, prosle sezone je igrao uglavnom poslednjih 15 ili 20 minuta meca jer su u Partizanu naravno svesni njegove fizicke spreme... a ne kao ovaj nas umisljeni Grof koji stavlja Milijasa za startera i to ga stavlja na najodgovornije mesto na terenu da kreira napad i da drzi sredinu terena a dobro zna da ovaj nema kondicije ni za dvadeset minuta a kamoli za citav mec...ma na kraju krajeva nije mozda ni Milijas krivac ,verujem da je imao veliku zelju da pomogne timu, ali zelje su jedno a realnost nazalost nesto sasvim drugo ,a trener je taj koji mora da vidi kakve su mogucnosti i kvaliteti svakog igraca i sta ko i koliko moze da pruzi u datom momentu !

zvezdas

pre 6 godina

e moj grofe sto javno ne kazes ko je kriv navedi imena idemo prvi terza i ovi njegovi mentori i reci nam ko je sacuvao terzinu fotelju covek bio oteran iz zvezde i reci ljudima zasto djurdevic nije doveden u zvezdu zasto su protiv ludogoreca igrali mauce i ruiz a ne plavsic srnic ili adzic zasto si dozvolio da budes pomocni trener zvezdanu terzicu to nas zanima zasto nisi dao otkaz posle onakve predivne prosle sezone nego si dozvolio da ti satavlja terza tim dal je moguce

zvezdas

pre 6 godina

e trener najmanji problem da se grof pita nesto kao prosle sezone ne bi dozvolio da mu igraju mauce i ruiz vec bi igrali adzic ili srnic videlo se protiv ludogoreca da je trener zvezde terza a ne grof samo budala moze da ne stavi plavsica u startnih 11 to vam je kao runi sto sedi na klupi mancester