Nedelja, 30.04.2017.

11:57

Kiki: Zašto da se Šarapovoj pomogne, a drugima ne?

Kristina Mladenović, teniserka koja je pobedila Mariju Šarapovu u Štutgartu, kaže da Ruskinja ne bi trebalo da bude povlašćenja u odnosu na druge igračice.

Izvor: ÐN

Kiki: Zašto da se Šarapovoj pomogne, a drugima ne? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Komentar

pre 6 godina

Neverovatno koliko bezobraznih komentara o Kristini.
Devojka je rodjena u Francuskoj, njihov teniski savez joj je pruzio sve i normalno je da ce da igra za njih. Njeni otac (iz Gnjilana) je kao rukometni golman osvojio zlata sa reprezentacijom Jugoslavije na Olimpijskim igrama 1984 i na svetskom prvenstvu 1986, igrao za Zeleznicar iz Nisa. Majka joj je iz Prijepolja, igrala odbojku, mislim takodje da je igrala za reprezentaciju.

Sharapova je 10 godina koristila lek koji joj je davao prednost nad protivnicama (izdrzljivost), svoje 4 GS titule je osvojila koristeci ovaj lek (samo 1. titulu je osvojila "cista"). Uzimala ga je redovno, kao bombonice, pred meceve narocito (sve pise u izvestaju antidoping agencije), iako bi lek trebalo da se koristi u ogranicenom vremenskom periodu (i nije nikome prijavila da ga koristi). Naravno da su njene protivnice ljute, svako bi bio ljut kada bi se takmicio protiv nekog ko koristi dodatna sredstva da stekne prednost. Ne radi se ovde o "zenskoj ljubomori", kako to neki definisu. Jednostavno, niko ne voli kada se takmici u nefer igri. Da li biste vi voleli da vas protivnik koristi nedozvoljena sredstva i tako vas pobedjuje? Sigurno ne biste. A povrh svega je arogantna i bezobrazna, ne pokazuje ni malo skromnosti i prisatojnosti (trebalo bi da se ugleda na Nadala malcice). Zahvaljujuci tome sto je belkinja i plavusa privlaci sponzore, a onda para vrti gde burgija nece.

Komentar

pre 6 godina

Kristina ima jednu GS titulu u dublu s Garsiom (RG), 2 puta je bila vicesampion (AO i USO) i ima 2 GS titule u miks dublu s Nestorom (Wimbldon i AO) i 2 puta su bili vicesampioni (RG i AO). Osvojila je Hopman kup s Gaskeom, a sa francuskom reprezentacijom je bila vicesampion u Fed kupu.
Ima 23 godine (7 godina je mladja od Sharapove) i jos uvek ima i vremena i prostora za napredak i osvajanje novih titula. Ove godine igra bolje i koncentrise se na singl karijeru, sto polako pocinje da se isplacuje. Trenutno je 17. igracica sveta, najbolje plasirana Francuskinja. Na rejsu za zavrsni turnir je 7.
I nema dlake na jeziku.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!
(sasa jokic, 30. april 2017 18:01)
--------
Ne znam da li je mana biti rusofil ali sam sasvim siguran da je velika vrlina biti rusofob. Barem kod većine ove naše, srpske, vajne i kukavne "intelektualne elite". Ljubav kao mana i mržnja kao vrlina?! Inače, što se bombi tiče, ne morate da govorite hipotetički. već smo ih imali. Isprovocirali smo poštene Amerikance da nas bombarduju, i to za naše dobro?!

Rastko

pre 6 godina

Da li je Kristina zaista realna? Pa odgovor je vrlo jednostavan, Marija protekciju zasluzuje, neko ko je svetska teniska zvezdetina, i to ne samo teniska, neko ko puni stadione, neko ko je maloletan uzeo GS, neko ko je osvojio sva 4GS, neko ko je bio prvi na svetu, neko ko se bori i ne odustaje kad gubi sa 6:0 i 5:0, neko kome ruka ne zadrhti kad se igra 3 set, kad se spasava mec lopta, kad se igra finale, neko ko ne pobedi veliku teniserku i u sledecem kolu izgubi od Siegmund, neko ko ima petlju da igra dobar, kvalitetan, zanimljiv, zabavan i dinamican tenis, a ne prebacuje loptice kao amaterka, neko ko je psihicka stena, neko ko se vrati posle velikog broja meseci i nastavi da melje kao da nije ni pravila pauzu. Pa draga Kristina, ako kojim slucajem citas, takav neko ce svakako imati prednost u odnosu na recimo bilo koju drugu teniserku. Jer jedna greska ne brise sve prethodno ucinjeno. Budi realna i gledaj svoja posla, mozda od tebe jednog dana i bude bar neki prosek.

veseli

pre 6 godina

Ako gotovo nijedna teniserka nema lepu rec za Sarapovu zar nije logicno da je problem u njoj?Price o ljubomori su glupost,sto se uspeha tice kako niko za Serenu ne govori nista lose,za izgled je tek besmislica,pa najomiljenija medju koleginicama je nasa Ana.Ocigledno je da je Sarapova klasicni uobrazeni skot,plus ono vristanje tokom celog neca kojim namerno dekoncentrise protivnice,zena od 190 da toliko nema snage za udarce pa da mora svaki put onoliko da se dere malo je nemoguce.A najsmesniji su mi oni koji je brane zbog porekla a ona je daleko vise Amerikanka nego Ruskinja.

Jovan

pre 6 godina

Sto ne objavite da Siegemund otresla ovu malu Francuskinju?
Kako je samo talentovana ta Nemica prosto da ne poveruje covek.
Ruka skroz ispruzena na forhendu, servis solidan s' obzirom da je visoka samo 1.68 (zbog cega i ne moze da uradi nesto vise na betonu), voleji MAESTRALNI - Djokovicu moze casove voleja da daje, evo potpisujem licno. Ma sta Djokovicu, vise od pola ATPa moze da nauci taj udarac.

Za mene licno pravo otkrovenje bez obzira sto ima 29 godina. Samo je visina sprecila da uradi nesto vise u karijeri, ali na sljaci se uvek vidi kakav je ko igrac/ica !!!

sasa jokic

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!

Zigzag

pre 6 godina

dobro si rekla,nema povlastenih ...od 1. do zadnjeg vrijede ista pravila....al objasni ovima sto su im zvezda i partizan sve,dva primjera zesce povlastenih...

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Iz reči ove "velike Francuskinje" izbija samo pakost i zloba. Otišla je u Francusku ali je "senka" prati mada ona nikada ne sme da pomene odakle je poreklom. Nažalost takvih je, da ne preteram, barem 70% Srba. Kada se "najedu" počinju i za vrat da bacaju. Odeš iz palanke ali palanka nikako iz tebe. Siguran sam da i sa našim teniserkama komunicira na "lepom" francuskom ili engleskom jeziku. Najverovatnije iz razloga da ne bi naružnila svoj francuski imidž? Šarapova se "dopingovala" lekovima koji su bili dozvoljeni tik pre njene diskvalifikacije. Medjutim, da li i ova popularna Kiki pije samo vodu i jede ono što je "ekološki" čisto? Da se ne lažemo, i Kiki se kljuka raznim supstancama, kao i većina tenisera.

Aleksa

pre 6 godina

Zato sto ste sve ljubomorne na nju a i nije dopingovana Amerikanka. Americke sportiste, odlukom njihovog Kongresa, nema pravo niko da kontrolise za doping osim njihovih laboratorija. Politika i politicari I naravno pare unistavaju sve, zivot, sport, zdravlje. Dokle više?!

Jovan

pre 6 godina

@ (cuti i gledaj sebe, 30. april 2017 12:09)

Joj kad neko pogodi ovako u centar a mogu a samo jedan plus da dam... Potpisujem svaku rec.

мики

pre 6 godina

@HanSolo
Дај не лупетај. нормално да Шараповој сви редом деле позивнице, а ове бедне, љубоморне, практично невидљиве тенисерке нека мало више тренирају а мало мање брбљају.

**

pre 6 godina

Pa dodljuju joj se vajld karte zato sto je Sarapova ipak neko veliko ime u tom tenisu za razliku od tebe devojko. I to sa dopingom je malo izvikano, lek koji je koristila bio je dozvoljen sve do te godine, nepotrebno se stalno izlaze kako se ona planski godinama dopingovala?

Sabre

pre 6 godina

Zasto sve ove nebitne smaracice poput ove ribe i Busar konstantno hejtuju Sarapovu toliko - sta, skinula im nekog frajera? Ili zato sto je uspesnija i bogatija od njih zajedno, a ako izuzmemo cinjenicu da je visoka kao prosecan plejmejker u basketu i mnogo bolja riba od njih? Zenska sujeta je bas jeziva stvar..

Nikola

pre 6 godina

Najbolji drug je dosta tenisera prevozio kolima ranije i preneo mi je dosta stvari. Pospisil, Serena, Kevin Anderson, Berdih, Cornet, Martinu Hingis da ih ne nabrajam, dosta finih i dobrih ali najgore iskustvo ta Kristina i njen otac. Covek je teska prostacina (" skreni ovom ulicom, boli te ..."), a ona umisljena klinka, koja ne zna za osnovni red i pozdrav za ljude koje ona smatra "ispod nje".
Ta devojka je solidna teniserka, ali nista manje, nista vise. Sarapova, je samo zrtva globalnog sistema i politike anti-rusa, koju vode zapadne zemlje, i u najvecu ruku zapadni mediji.
A ovi ciji je glavni argument "vi rusofili" cim neko stane u odbrani rusa, obicni su glumci, ne afirmisane licnosti, bez licnog razvijenog stava. Bez kapaciteta. Pozdrav.

antiDebil

pre 6 godina

Ako vec voli da se pravi pametna neka postavi pitanje zasto uopste i postoji wild card ?? Imas listu, kvalifikacije i to je to, zasto bi se bilo kome poklanjalo uceace na nekom turniru ? Ali ovo blebetanje nema veze sa tim, ovo je nesto drugo, mozda i ljubomora ili kompleksi, ko ce ga znati !
Mozda ce se naci neki novinar da je pita ,,a jeli Kiki, zasto si ti dobila wild card za ucestvovanje na french openu 2009, 2010, 2011 ili recimo za us open 2009, ili australiju 2009...? Zasto nisi odbila toi rekla da ces da ides kao i svi ostali kroz kvalifikacije ? Zasto si ti posebna Kiki ? ''...
Mada sumnjanpm da ce je to neko pitati, kao da novinarstvo i dalje postoji... !

potterhead

pre 6 godina

Zato što je petostruka GS šampionka, zato što ima karijerni GS, zato što ima 35 titula, zato što nije osvojila NIJEDAN turnir pod "dopingom", i zato što je jednostavno ona Marija Šarapova. Malo li je? Volim Kristinu, ali ova ženska zavist je neverovatna. Sad kad nema ove dve naše u vrhu, od srca želim Mariji da dominira. Još kad se vrati Vika, ima ponovo da pršti.

Bane

pre 6 godina

(HanSolo, 30. april 2017 12:34)

Šta se sad dele ljudi na Rusofile i one koji nisu. Šta je loše rekla pa sama sebi je skočila u usta rečima da razume organizatore jer je Maša veliko ime. Zašto da nema povlašćeni tretman ovo ti je druže čista ženska sujeta ništa više.

Mandovi Toronto

pre 6 godina

John Sve sto si napisao je ok i potpisujem! Samo si zaboravio jednu stvar da napises a to je razlog njenog ne igranja godinu i po dana i to da je priznala upotrebu zabranjenog sredstva.

cuti i gledaj sebe

pre 6 godina

A da si ti osvojila 35 turnira, a ne 1, da si bila prva na listi, a ne 18. Da ne pricamo o popularnosti... I da tebe pozovu organizatori nekog turnira, ti bi im rekla zasto mene, hocu zaobilaznim putem, sa malih turnira do vecih, do kvalifikacija, pa do glavnog zreba?
Nemoj da se foliras, Francuskinjo.

Mandovi Toronto

pre 6 godina

Kiki nazvala si stvari pravim imenom! Masa da stane u red kao i sve ostale igracice i da postenom igrom dodje do glavnog zreba. Samo i Srbiji to nije normalno zato sto se ovde ne cene vrednosti nego to iz koje si zemlje...

Neoliberalizam

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...

vlada ar

pre 6 godina

možda to nije zato što je poznata već zato što je osvajala grand slam i bila broj 1. Ne radi se o lepoti ali kad udeš uspešna kao ona onda možeš da govoriš o tome. Da li bi Sereni izašli u susret na isti način (???), naravno da bi. Naravno da je Serena osvojila mnogo više od Šarapove ali bez obzira onima koji su značajni za tenis i turnire treba izaći u susret. Ne poklanjaju im se bodovi već prilika da ih osvoji a to je OK.

HanSolo

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...
(Neoliberalizam, 30. april 2017 12:08)

Mislim da se ipak ti praviš pametan.. Šta je Kiki loše rekla? Sve na svom mestu!
Nego ti si rusofil.. Veći si rus od rusa a pljuje sobstveno.. Kad bi se radilo o Kerberove ti bi vikao baš to što Mladenović kaže.. Licemerno..

john

pre 6 godina

Sarapova nije povlascena u odnosu na druge. Pozivnice za turnire ce dobijati dokle god joj budu trebale jer ona prodaje najvise karata pa se organizatorima itekako isplati da je zovu. A Mladenovic, Vinci i ostale kojima to smeta neka se slobodno u znak protesta povuku sa turnira za koje Marija dobija wild card. Na taj nacin ce pokazati karakter, a ne izjavama pre i posle meceva. Jos jedan nacin da pokazu karakter jeste osvajanjem turnira iz serije 1000 i Gren Slemova, da pokusaju da imaju bar 5% karijere Marije Sarapove.

cuti i gledaj sebe

pre 6 godina

A da si ti osvojila 35 turnira, a ne 1, da si bila prva na listi, a ne 18. Da ne pricamo o popularnosti... I da tebe pozovu organizatori nekog turnira, ti bi im rekla zasto mene, hocu zaobilaznim putem, sa malih turnira do vecih, do kvalifikacija, pa do glavnog zreba?
Nemoj da se foliras, Francuskinjo.

Neoliberalizam

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...

vlada ar

pre 6 godina

možda to nije zato što je poznata već zato što je osvajala grand slam i bila broj 1. Ne radi se o lepoti ali kad udeš uspešna kao ona onda možeš da govoriš o tome. Da li bi Sereni izašli u susret na isti način (???), naravno da bi. Naravno da je Serena osvojila mnogo više od Šarapove ali bez obzira onima koji su značajni za tenis i turnire treba izaći u susret. Ne poklanjaju im se bodovi već prilika da ih osvoji a to je OK.

john

pre 6 godina

Sarapova nije povlascena u odnosu na druge. Pozivnice za turnire ce dobijati dokle god joj budu trebale jer ona prodaje najvise karata pa se organizatorima itekako isplati da je zovu. A Mladenovic, Vinci i ostale kojima to smeta neka se slobodno u znak protesta povuku sa turnira za koje Marija dobija wild card. Na taj nacin ce pokazati karakter, a ne izjavama pre i posle meceva. Jos jedan nacin da pokazu karakter jeste osvajanjem turnira iz serije 1000 i Gren Slemova, da pokusaju da imaju bar 5% karijere Marije Sarapove.

HanSolo

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...
(Neoliberalizam, 30. april 2017 12:08)

Mislim da se ipak ti praviš pametan.. Šta je Kiki loše rekla? Sve na svom mestu!
Nego ti si rusofil.. Veći si rus od rusa a pljuje sobstveno.. Kad bi se radilo o Kerberove ti bi vikao baš to što Mladenović kaže.. Licemerno..

Mandovi Toronto

pre 6 godina

Kiki nazvala si stvari pravim imenom! Masa da stane u red kao i sve ostale igracice i da postenom igrom dodje do glavnog zreba. Samo i Srbiji to nije normalno zato sto se ovde ne cene vrednosti nego to iz koje si zemlje...

мики

pre 6 godina

@HanSolo
Дај не лупетај. нормално да Шараповој сви редом деле позивнице, а ове бедне, љубоморне, практично невидљиве тенисерке нека мало више тренирају а мало мање брбљају.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Iz reči ove "velike Francuskinje" izbija samo pakost i zloba. Otišla je u Francusku ali je "senka" prati mada ona nikada ne sme da pomene odakle je poreklom. Nažalost takvih je, da ne preteram, barem 70% Srba. Kada se "najedu" počinju i za vrat da bacaju. Odeš iz palanke ali palanka nikako iz tebe. Siguran sam da i sa našim teniserkama komunicira na "lepom" francuskom ili engleskom jeziku. Najverovatnije iz razloga da ne bi naružnila svoj francuski imidž? Šarapova se "dopingovala" lekovima koji su bili dozvoljeni tik pre njene diskvalifikacije. Medjutim, da li i ova popularna Kiki pije samo vodu i jede ono što je "ekološki" čisto? Da se ne lažemo, i Kiki se kljuka raznim supstancama, kao i većina tenisera.

antiDebil

pre 6 godina

Ako vec voli da se pravi pametna neka postavi pitanje zasto uopste i postoji wild card ?? Imas listu, kvalifikacije i to je to, zasto bi se bilo kome poklanjalo uceace na nekom turniru ? Ali ovo blebetanje nema veze sa tim, ovo je nesto drugo, mozda i ljubomora ili kompleksi, ko ce ga znati !
Mozda ce se naci neki novinar da je pita ,,a jeli Kiki, zasto si ti dobila wild card za ucestvovanje na french openu 2009, 2010, 2011 ili recimo za us open 2009, ili australiju 2009...? Zasto nisi odbila toi rekla da ces da ides kao i svi ostali kroz kvalifikacije ? Zasto si ti posebna Kiki ? ''...
Mada sumnjanpm da ce je to neko pitati, kao da novinarstvo i dalje postoji... !

potterhead

pre 6 godina

Zato što je petostruka GS šampionka, zato što ima karijerni GS, zato što ima 35 titula, zato što nije osvojila NIJEDAN turnir pod "dopingom", i zato što je jednostavno ona Marija Šarapova. Malo li je? Volim Kristinu, ali ova ženska zavist je neverovatna. Sad kad nema ove dve naše u vrhu, od srca želim Mariji da dominira. Još kad se vrati Vika, ima ponovo da pršti.

veseli

pre 6 godina

Ako gotovo nijedna teniserka nema lepu rec za Sarapovu zar nije logicno da je problem u njoj?Price o ljubomori su glupost,sto se uspeha tice kako niko za Serenu ne govori nista lose,za izgled je tek besmislica,pa najomiljenija medju koleginicama je nasa Ana.Ocigledno je da je Sarapova klasicni uobrazeni skot,plus ono vristanje tokom celog neca kojim namerno dekoncentrise protivnice,zena od 190 da toliko nema snage za udarce pa da mora svaki put onoliko da se dere malo je nemoguce.A najsmesniji su mi oni koji je brane zbog porekla a ona je daleko vise Amerikanka nego Ruskinja.

**

pre 6 godina

Pa dodljuju joj se vajld karte zato sto je Sarapova ipak neko veliko ime u tom tenisu za razliku od tebe devojko. I to sa dopingom je malo izvikano, lek koji je koristila bio je dozvoljen sve do te godine, nepotrebno se stalno izlaze kako se ona planski godinama dopingovala?

sasa jokic

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!

Sabre

pre 6 godina

Zasto sve ove nebitne smaracice poput ove ribe i Busar konstantno hejtuju Sarapovu toliko - sta, skinula im nekog frajera? Ili zato sto je uspesnija i bogatija od njih zajedno, a ako izuzmemo cinjenicu da je visoka kao prosecan plejmejker u basketu i mnogo bolja riba od njih? Zenska sujeta je bas jeziva stvar..

Aleksa

pre 6 godina

Zato sto ste sve ljubomorne na nju a i nije dopingovana Amerikanka. Americke sportiste, odlukom njihovog Kongresa, nema pravo niko da kontrolise za doping osim njihovih laboratorija. Politika i politicari I naravno pare unistavaju sve, zivot, sport, zdravlje. Dokle više?!

Nikola

pre 6 godina

Najbolji drug je dosta tenisera prevozio kolima ranije i preneo mi je dosta stvari. Pospisil, Serena, Kevin Anderson, Berdih, Cornet, Martinu Hingis da ih ne nabrajam, dosta finih i dobrih ali najgore iskustvo ta Kristina i njen otac. Covek je teska prostacina (" skreni ovom ulicom, boli te ..."), a ona umisljena klinka, koja ne zna za osnovni red i pozdrav za ljude koje ona smatra "ispod nje".
Ta devojka je solidna teniserka, ali nista manje, nista vise. Sarapova, je samo zrtva globalnog sistema i politike anti-rusa, koju vode zapadne zemlje, i u najvecu ruku zapadni mediji.
A ovi ciji je glavni argument "vi rusofili" cim neko stane u odbrani rusa, obicni su glumci, ne afirmisane licnosti, bez licnog razvijenog stava. Bez kapaciteta. Pozdrav.

Zigzag

pre 6 godina

dobro si rekla,nema povlastenih ...od 1. do zadnjeg vrijede ista pravila....al objasni ovima sto su im zvezda i partizan sve,dva primjera zesce povlastenih...

Bane

pre 6 godina

(HanSolo, 30. april 2017 12:34)

Šta se sad dele ljudi na Rusofile i one koji nisu. Šta je loše rekla pa sama sebi je skočila u usta rečima da razume organizatore jer je Maša veliko ime. Zašto da nema povlašćeni tretman ovo ti je druže čista ženska sujeta ništa više.

Mandovi Toronto

pre 6 godina

John Sve sto si napisao je ok i potpisujem! Samo si zaboravio jednu stvar da napises a to je razlog njenog ne igranja godinu i po dana i to da je priznala upotrebu zabranjenog sredstva.

Jovan

pre 6 godina

@ (cuti i gledaj sebe, 30. april 2017 12:09)

Joj kad neko pogodi ovako u centar a mogu a samo jedan plus da dam... Potpisujem svaku rec.

Rastko

pre 6 godina

Da li je Kristina zaista realna? Pa odgovor je vrlo jednostavan, Marija protekciju zasluzuje, neko ko je svetska teniska zvezdetina, i to ne samo teniska, neko ko puni stadione, neko ko je maloletan uzeo GS, neko ko je osvojio sva 4GS, neko ko je bio prvi na svetu, neko ko se bori i ne odustaje kad gubi sa 6:0 i 5:0, neko kome ruka ne zadrhti kad se igra 3 set, kad se spasava mec lopta, kad se igra finale, neko ko ne pobedi veliku teniserku i u sledecem kolu izgubi od Siegmund, neko ko ima petlju da igra dobar, kvalitetan, zanimljiv, zabavan i dinamican tenis, a ne prebacuje loptice kao amaterka, neko ko je psihicka stena, neko ko se vrati posle velikog broja meseci i nastavi da melje kao da nije ni pravila pauzu. Pa draga Kristina, ako kojim slucajem citas, takav neko ce svakako imati prednost u odnosu na recimo bilo koju drugu teniserku. Jer jedna greska ne brise sve prethodno ucinjeno. Budi realna i gledaj svoja posla, mozda od tebe jednog dana i bude bar neki prosek.

Jovan

pre 6 godina

Sto ne objavite da Siegemund otresla ovu malu Francuskinju?
Kako je samo talentovana ta Nemica prosto da ne poveruje covek.
Ruka skroz ispruzena na forhendu, servis solidan s' obzirom da je visoka samo 1.68 (zbog cega i ne moze da uradi nesto vise na betonu), voleji MAESTRALNI - Djokovicu moze casove voleja da daje, evo potpisujem licno. Ma sta Djokovicu, vise od pola ATPa moze da nauci taj udarac.

Za mene licno pravo otkrovenje bez obzira sto ima 29 godina. Samo je visina sprecila da uradi nesto vise u karijeri, ali na sljaci se uvek vidi kakav je ko igrac/ica !!!

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!
(sasa jokic, 30. april 2017 18:01)
--------
Ne znam da li je mana biti rusofil ali sam sasvim siguran da je velika vrlina biti rusofob. Barem kod većine ove naše, srpske, vajne i kukavne "intelektualne elite". Ljubav kao mana i mržnja kao vrlina?! Inače, što se bombi tiče, ne morate da govorite hipotetički. već smo ih imali. Isprovocirali smo poštene Amerikance da nas bombarduju, i to za naše dobro?!

Komentar

pre 6 godina

Neverovatno koliko bezobraznih komentara o Kristini.
Devojka je rodjena u Francuskoj, njihov teniski savez joj je pruzio sve i normalno je da ce da igra za njih. Njeni otac (iz Gnjilana) je kao rukometni golman osvojio zlata sa reprezentacijom Jugoslavije na Olimpijskim igrama 1984 i na svetskom prvenstvu 1986, igrao za Zeleznicar iz Nisa. Majka joj je iz Prijepolja, igrala odbojku, mislim takodje da je igrala za reprezentaciju.

Sharapova je 10 godina koristila lek koji joj je davao prednost nad protivnicama (izdrzljivost), svoje 4 GS titule je osvojila koristeci ovaj lek (samo 1. titulu je osvojila "cista"). Uzimala ga je redovno, kao bombonice, pred meceve narocito (sve pise u izvestaju antidoping agencije), iako bi lek trebalo da se koristi u ogranicenom vremenskom periodu (i nije nikome prijavila da ga koristi). Naravno da su njene protivnice ljute, svako bi bio ljut kada bi se takmicio protiv nekog ko koristi dodatna sredstva da stekne prednost. Ne radi se ovde o "zenskoj ljubomori", kako to neki definisu. Jednostavno, niko ne voli kada se takmici u nefer igri. Da li biste vi voleli da vas protivnik koristi nedozvoljena sredstva i tako vas pobedjuje? Sigurno ne biste. A povrh svega je arogantna i bezobrazna, ne pokazuje ni malo skromnosti i prisatojnosti (trebalo bi da se ugleda na Nadala malcice). Zahvaljujuci tome sto je belkinja i plavusa privlaci sponzore, a onda para vrti gde burgija nece.

Komentar

pre 6 godina

Kristina ima jednu GS titulu u dublu s Garsiom (RG), 2 puta je bila vicesampion (AO i USO) i ima 2 GS titule u miks dublu s Nestorom (Wimbldon i AO) i 2 puta su bili vicesampioni (RG i AO). Osvojila je Hopman kup s Gaskeom, a sa francuskom reprezentacijom je bila vicesampion u Fed kupu.
Ima 23 godine (7 godina je mladja od Sharapove) i jos uvek ima i vremena i prostora za napredak i osvajanje novih titula. Ove godine igra bolje i koncentrise se na singl karijeru, sto polako pocinje da se isplacuje. Trenutno je 17. igracica sveta, najbolje plasirana Francuskinja. Na rejsu za zavrsni turnir je 7.
I nema dlake na jeziku.

HanSolo

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...
(Neoliberalizam, 30. april 2017 12:08)

Mislim da se ipak ti praviš pametan.. Šta je Kiki loše rekla? Sve na svom mestu!
Nego ti si rusofil.. Veći si rus od rusa a pljuje sobstveno.. Kad bi se radilo o Kerberove ti bi vikao baš to što Mladenović kaže.. Licemerno..

Mandovi Toronto

pre 6 godina

Kiki nazvala si stvari pravim imenom! Masa da stane u red kao i sve ostale igracice i da postenom igrom dodje do glavnog zreba. Samo i Srbiji to nije normalno zato sto se ovde ne cene vrednosti nego to iz koje si zemlje...

Neoliberalizam

pre 6 godina

Dobija wild card zato sto je jedna od boljih koje su se bavile ovim sportom, a ovoj nasa francuskinja se mnogo pravi pametna s obzirom na godine i iskustvo koje ima...

cuti i gledaj sebe

pre 6 godina

A da si ti osvojila 35 turnira, a ne 1, da si bila prva na listi, a ne 18. Da ne pricamo o popularnosti... I da tebe pozovu organizatori nekog turnira, ti bi im rekla zasto mene, hocu zaobilaznim putem, sa malih turnira do vecih, do kvalifikacija, pa do glavnog zreba?
Nemoj da se foliras, Francuskinjo.

john

pre 6 godina

Sarapova nije povlascena u odnosu na druge. Pozivnice za turnire ce dobijati dokle god joj budu trebale jer ona prodaje najvise karata pa se organizatorima itekako isplati da je zovu. A Mladenovic, Vinci i ostale kojima to smeta neka se slobodno u znak protesta povuku sa turnira za koje Marija dobija wild card. Na taj nacin ce pokazati karakter, a ne izjavama pre i posle meceva. Jos jedan nacin da pokazu karakter jeste osvajanjem turnira iz serije 1000 i Gren Slemova, da pokusaju da imaju bar 5% karijere Marije Sarapove.

sasa jokic

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!

vlada ar

pre 6 godina

možda to nije zato što je poznata već zato što je osvajala grand slam i bila broj 1. Ne radi se o lepoti ali kad udeš uspešna kao ona onda možeš da govoriš o tome. Da li bi Sereni izašli u susret na isti način (???), naravno da bi. Naravno da je Serena osvojila mnogo više od Šarapove ali bez obzira onima koji su značajni za tenis i turnire treba izaći u susret. Ne poklanjaju im se bodovi već prilika da ih osvoji a to je OK.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Iz reči ove "velike Francuskinje" izbija samo pakost i zloba. Otišla je u Francusku ali je "senka" prati mada ona nikada ne sme da pomene odakle je poreklom. Nažalost takvih je, da ne preteram, barem 70% Srba. Kada se "najedu" počinju i za vrat da bacaju. Odeš iz palanke ali palanka nikako iz tebe. Siguran sam da i sa našim teniserkama komunicira na "lepom" francuskom ili engleskom jeziku. Najverovatnije iz razloga da ne bi naružnila svoj francuski imidž? Šarapova se "dopingovala" lekovima koji su bili dozvoljeni tik pre njene diskvalifikacije. Medjutim, da li i ova popularna Kiki pije samo vodu i jede ono što je "ekološki" čisto? Da se ne lažemo, i Kiki se kljuka raznim supstancama, kao i većina tenisera.

Aleksa

pre 6 godina

Zato sto ste sve ljubomorne na nju a i nije dopingovana Amerikanka. Americke sportiste, odlukom njihovog Kongresa, nema pravo niko da kontrolise za doping osim njihovih laboratorija. Politika i politicari I naravno pare unistavaju sve, zivot, sport, zdravlje. Dokle više?!

Sabre

pre 6 godina

Zasto sve ove nebitne smaracice poput ove ribe i Busar konstantno hejtuju Sarapovu toliko - sta, skinula im nekog frajera? Ili zato sto je uspesnija i bogatija od njih zajedno, a ako izuzmemo cinjenicu da je visoka kao prosecan plejmejker u basketu i mnogo bolja riba od njih? Zenska sujeta je bas jeziva stvar..

мики

pre 6 godina

@HanSolo
Дај не лупетај. нормално да Шараповој сви редом деле позивнице, а ове бедне, љубоморне, практично невидљиве тенисерке нека мало више тренирају а мало мање брбљају.

Rastko

pre 6 godina

Da li je Kristina zaista realna? Pa odgovor je vrlo jednostavan, Marija protekciju zasluzuje, neko ko je svetska teniska zvezdetina, i to ne samo teniska, neko ko puni stadione, neko ko je maloletan uzeo GS, neko ko je osvojio sva 4GS, neko ko je bio prvi na svetu, neko ko se bori i ne odustaje kad gubi sa 6:0 i 5:0, neko kome ruka ne zadrhti kad se igra 3 set, kad se spasava mec lopta, kad se igra finale, neko ko ne pobedi veliku teniserku i u sledecem kolu izgubi od Siegmund, neko ko ima petlju da igra dobar, kvalitetan, zanimljiv, zabavan i dinamican tenis, a ne prebacuje loptice kao amaterka, neko ko je psihicka stena, neko ko se vrati posle velikog broja meseci i nastavi da melje kao da nije ni pravila pauzu. Pa draga Kristina, ako kojim slucajem citas, takav neko ce svakako imati prednost u odnosu na recimo bilo koju drugu teniserku. Jer jedna greska ne brise sve prethodno ucinjeno. Budi realna i gledaj svoja posla, mozda od tebe jednog dana i bude bar neki prosek.

potterhead

pre 6 godina

Zato što je petostruka GS šampionka, zato što ima karijerni GS, zato što ima 35 titula, zato što nije osvojila NIJEDAN turnir pod "dopingom", i zato što je jednostavno ona Marija Šarapova. Malo li je? Volim Kristinu, ali ova ženska zavist je neverovatna. Sad kad nema ove dve naše u vrhu, od srca želim Mariji da dominira. Još kad se vrati Vika, ima ponovo da pršti.

Nikola

pre 6 godina

Najbolji drug je dosta tenisera prevozio kolima ranije i preneo mi je dosta stvari. Pospisil, Serena, Kevin Anderson, Berdih, Cornet, Martinu Hingis da ih ne nabrajam, dosta finih i dobrih ali najgore iskustvo ta Kristina i njen otac. Covek je teska prostacina (" skreni ovom ulicom, boli te ..."), a ona umisljena klinka, koja ne zna za osnovni red i pozdrav za ljude koje ona smatra "ispod nje".
Ta devojka je solidna teniserka, ali nista manje, nista vise. Sarapova, je samo zrtva globalnog sistema i politike anti-rusa, koju vode zapadne zemlje, i u najvecu ruku zapadni mediji.
A ovi ciji je glavni argument "vi rusofili" cim neko stane u odbrani rusa, obicni su glumci, ne afirmisane licnosti, bez licnog razvijenog stava. Bez kapaciteta. Pozdrav.

**

pre 6 godina

Pa dodljuju joj se vajld karte zato sto je Sarapova ipak neko veliko ime u tom tenisu za razliku od tebe devojko. I to sa dopingom je malo izvikano, lek koji je koristila bio je dozvoljen sve do te godine, nepotrebno se stalno izlaze kako se ona planski godinama dopingovala?

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Rusofili tipa Mladen Mladenovic, branice Ruse pa makar bacili atomsku bombu na Srbiju, rekli bi da smo ih mi isprovocirali.
Sarapovoj treba oduzeti sve titule jer je varala i tacka!
(sasa jokic, 30. april 2017 18:01)
--------
Ne znam da li je mana biti rusofil ali sam sasvim siguran da je velika vrlina biti rusofob. Barem kod većine ove naše, srpske, vajne i kukavne "intelektualne elite". Ljubav kao mana i mržnja kao vrlina?! Inače, što se bombi tiče, ne morate da govorite hipotetički. već smo ih imali. Isprovocirali smo poštene Amerikance da nas bombarduju, i to za naše dobro?!

Bane

pre 6 godina

(HanSolo, 30. april 2017 12:34)

Šta se sad dele ljudi na Rusofile i one koji nisu. Šta je loše rekla pa sama sebi je skočila u usta rečima da razume organizatore jer je Maša veliko ime. Zašto da nema povlašćeni tretman ovo ti je druže čista ženska sujeta ništa više.

Jovan

pre 6 godina

Sto ne objavite da Siegemund otresla ovu malu Francuskinju?
Kako je samo talentovana ta Nemica prosto da ne poveruje covek.
Ruka skroz ispruzena na forhendu, servis solidan s' obzirom da je visoka samo 1.68 (zbog cega i ne moze da uradi nesto vise na betonu), voleji MAESTRALNI - Djokovicu moze casove voleja da daje, evo potpisujem licno. Ma sta Djokovicu, vise od pola ATPa moze da nauci taj udarac.

Za mene licno pravo otkrovenje bez obzira sto ima 29 godina. Samo je visina sprecila da uradi nesto vise u karijeri, ali na sljaci se uvek vidi kakav je ko igrac/ica !!!

antiDebil

pre 6 godina

Ako vec voli da se pravi pametna neka postavi pitanje zasto uopste i postoji wild card ?? Imas listu, kvalifikacije i to je to, zasto bi se bilo kome poklanjalo uceace na nekom turniru ? Ali ovo blebetanje nema veze sa tim, ovo je nesto drugo, mozda i ljubomora ili kompleksi, ko ce ga znati !
Mozda ce se naci neki novinar da je pita ,,a jeli Kiki, zasto si ti dobila wild card za ucestvovanje na french openu 2009, 2010, 2011 ili recimo za us open 2009, ili australiju 2009...? Zasto nisi odbila toi rekla da ces da ides kao i svi ostali kroz kvalifikacije ? Zasto si ti posebna Kiki ? ''...
Mada sumnjanpm da ce je to neko pitati, kao da novinarstvo i dalje postoji... !

Jovan

pre 6 godina

@ (cuti i gledaj sebe, 30. april 2017 12:09)

Joj kad neko pogodi ovako u centar a mogu a samo jedan plus da dam... Potpisujem svaku rec.

veseli

pre 6 godina

Ako gotovo nijedna teniserka nema lepu rec za Sarapovu zar nije logicno da je problem u njoj?Price o ljubomori su glupost,sto se uspeha tice kako niko za Serenu ne govori nista lose,za izgled je tek besmislica,pa najomiljenija medju koleginicama je nasa Ana.Ocigledno je da je Sarapova klasicni uobrazeni skot,plus ono vristanje tokom celog neca kojim namerno dekoncentrise protivnice,zena od 190 da toliko nema snage za udarce pa da mora svaki put onoliko da se dere malo je nemoguce.A najsmesniji su mi oni koji je brane zbog porekla a ona je daleko vise Amerikanka nego Ruskinja.

Zigzag

pre 6 godina

dobro si rekla,nema povlastenih ...od 1. do zadnjeg vrijede ista pravila....al objasni ovima sto su im zvezda i partizan sve,dva primjera zesce povlastenih...

Mandovi Toronto

pre 6 godina

John Sve sto si napisao je ok i potpisujem! Samo si zaboravio jednu stvar da napises a to je razlog njenog ne igranja godinu i po dana i to da je priznala upotrebu zabranjenog sredstva.

Komentar

pre 6 godina

Neverovatno koliko bezobraznih komentara o Kristini.
Devojka je rodjena u Francuskoj, njihov teniski savez joj je pruzio sve i normalno je da ce da igra za njih. Njeni otac (iz Gnjilana) je kao rukometni golman osvojio zlata sa reprezentacijom Jugoslavije na Olimpijskim igrama 1984 i na svetskom prvenstvu 1986, igrao za Zeleznicar iz Nisa. Majka joj je iz Prijepolja, igrala odbojku, mislim takodje da je igrala za reprezentaciju.

Sharapova je 10 godina koristila lek koji joj je davao prednost nad protivnicama (izdrzljivost), svoje 4 GS titule je osvojila koristeci ovaj lek (samo 1. titulu je osvojila "cista"). Uzimala ga je redovno, kao bombonice, pred meceve narocito (sve pise u izvestaju antidoping agencije), iako bi lek trebalo da se koristi u ogranicenom vremenskom periodu (i nije nikome prijavila da ga koristi). Naravno da su njene protivnice ljute, svako bi bio ljut kada bi se takmicio protiv nekog ko koristi dodatna sredstva da stekne prednost. Ne radi se ovde o "zenskoj ljubomori", kako to neki definisu. Jednostavno, niko ne voli kada se takmici u nefer igri. Da li biste vi voleli da vas protivnik koristi nedozvoljena sredstva i tako vas pobedjuje? Sigurno ne biste. A povrh svega je arogantna i bezobrazna, ne pokazuje ni malo skromnosti i prisatojnosti (trebalo bi da se ugleda na Nadala malcice). Zahvaljujuci tome sto je belkinja i plavusa privlaci sponzore, a onda para vrti gde burgija nece.

Komentar

pre 6 godina

Kristina ima jednu GS titulu u dublu s Garsiom (RG), 2 puta je bila vicesampion (AO i USO) i ima 2 GS titule u miks dublu s Nestorom (Wimbldon i AO) i 2 puta su bili vicesampioni (RG i AO). Osvojila je Hopman kup s Gaskeom, a sa francuskom reprezentacijom je bila vicesampion u Fed kupu.
Ima 23 godine (7 godina je mladja od Sharapove) i jos uvek ima i vremena i prostora za napredak i osvajanje novih titula. Ove godine igra bolje i koncentrise se na singl karijeru, sto polako pocinje da se isplacuje. Trenutno je 17. igracica sveta, najbolje plasirana Francuskinja. Na rejsu za zavrsni turnir je 7.
I nema dlake na jeziku.