Ponedeljak, 24.04.2017.

17:40

Terzić o Evropi, milionima, 'deci', sreći, Vučiću

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će se napasti grupna faza evropskog takmičenja, bez obzira na to što će na leto biti promena u timu.

Izvor:

Terziæ o Evropi, milionima, 'deci', sreæi, Vuèiæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Goxy

pre 7 godina

"Zvezda će za dve tri godine biti spremna za evropske izazove". A do tada će on da prodaje igrače. Kao Lukić, koji je ima petogodišnji plan.
Zvuči poznato ovo " za dve do tri godine....."....svi citiraju AV....boli ih uvo, kada to pali, zašto da ne.

lol

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?
(rade, 25. april 2017 02:50)

Pa ne znam da li si citao vesti u poslednjih 10 godina, ali Zvezda je dugovala skoro 50 miliona. Sada duguje oko 30.

rade

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?

c7-5

pre 7 godina

Trenutno razmisaljam, da li ovaj covek zna sta prica? Da li je on svestan da CZ nema I od igre i cemu se nada kada prica o Evropi? Pa i da se promeni tim, dovode igraci ko na traci ili jos bolje kao u ovoj sezoni, da li on stvarno misli da moze da dovede bolje, koji su istovremeno i mnogo skuplji? Kvalitet se placa, odakle? To su price za malu decu i ako prodju prvo kolo kvalifikacija da pevaju od srece. Prica pricu koju navijaci zele da cuju i toliko. Ajde u sto marke?

lol

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati
(boomerang, 24. april 2017 23:58)

Ne mrzi me. Ako mi objave koemntar, posto to urade svaki deseti put otprilike :D

Grujic (Liverpul) 6m, Rajkovic (Makabi) 3m, Jovic (Benfika) 2,5m, Katai (Alaves) 2,2m, Vukasin Jovanovic (Zenit) 2-2,5m, Ibanjez (Trabzon) 1,8m, Vieira (Jokohama) 500k ... mozda sam nekog i zaboravio, ali ovo je oko 18m kad se sabere. Neke zamerke?

mirko

pre 7 godina

Sećam se Terzinog komentara kad je Zvezda izvukla Ludogorec. Imaju pet sest stranaca sve profesionalci. Pa katastrofa, sta su tada bili nasi Katai Vieira Ibanjez i ostali? Ma veze on nema. Nagomilali su igrace a jedni te isti u istoj formaciji igraju

lol

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....
(antiDebil, 24. april 2017 21:38)

Pa ne igramo kako bi trebalo, ali smo i dalje najbolji u ligi. Jesenas smo pobedjivali prosecno 3-4 razlike, ovog proleca mucenje. Uz Partizan su sudije i medijska masinerija koja pravi pritisak. Suve cinjenice: poslednje utakmice partizana i sudjenje: priznat gol Djurjevicu postignut rukom u derbiju, nedodeljen ocigledan crveni Leonardu kod rezultata 1:1 u derbiju, nedosudjen ocigledan penal nad Trujicem protiv Vojvodine, protiv Radnika dva crvena i penal. To je samo u poslednjih mesec dana! I jos se bunite zbog sudjenja i pricate kako smo mi privilegovani? HA HA! Da se samo u ove 4 utakmice sviralo posteno vi bi se danas imali 10 bodova manje i borili za 4 mesto sa Napretkom. I vi pricate o sudijama i postenju? Koja zamena teza!

boomerang

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati

nenad

pre 7 godina

(lol, 24. april 2017 21:18
Druze ne volim da komentarisem ono sto mi nije profesija ali ocigledno je da odlaskom Grujića i dolaskom lentaleka zvezdina igra se raspala. U sustini onako amaterski potpuno se slazem sa komentarom. Jos je jedna cinjenica da su mnogi igraci strani kao herman barkos igrali odlicno posle zvezde a u zvezdi bili smesni kao da prvi put vide loptu. Mislim da zvezda godinama nema trenera. Mozda Robi ili Zenga. Evo neznam kakav je Nikolić kao trener ali msillim da je napravio solidan sistem u partizanu sa dva igraca koja odskacu. Ostalo puki prosek. Zvezda na raspolaganju ima mnogo vise boljih igraca nego komsije

slobinator

pre 7 godina

prošle godine je zvezda sa kataijem,grujićem ibanjezom I vijerom I donaldom I le talekom koji su bili za koplje bolji nego sada pomalo konačno I ličila na ekipu.ovo sada ne liči ni na šta.glavni organizator igre je kanga,koji nema ni snagu ni brzinu,ne ume da uštopuje loptu,a pravilno doda svaku petu.on I kahriman su nas I koštali plasmana bar u ligu evrope.srnić je doveden kao značajno pojačanje,sada praktično ne igra.ruiz je sve gori I gori,a boaće iskoristi tek svaki četvrti zicer I ne može da se meri recimo ni sa mrđom,daudom ni vijerijem.milijaš se vratio u zvezdu,a sada greje klupu,a bolji je od kange sto puta I bar bi nam koristio prilikom izvođenja prekida za razliku od kange koji nema snagu ni da šutne.ako ne uzmemo titulu isključivi krivac će biti božović kome se na kraju prvenstva treba zahvaliti kakav god epilog bio.

antiDebil

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....

lol

pre 7 godina

Ko će kupiti La Taleka?Lud,zbunjen,normalan?!
(Sociopatolog, 24. april 2017 19:27)

Neka ekipa koja se uglavnom brani. Odlican zadnji vezni za ekipe koje se brane. Za Zvezdu nije. Vecina ovih igraca koji su sad u Zvezdi bi potpuno drugacije izgledali kada bi se slozile kockice i trener malo ulozio truda u analizu ekipe, umesto da ga sve zivo mrzi. Recimo Donald je mnogo drugacije izgledao kad je bio jedini zadnji vezni, a ispred njega Grujic nego sada kad igra u paru sa le Talekom, gde obojicu izgledaju ocajno jer guse jedan drugog. Ruiz bi bio sjajan pomocni napadac, sto je njegova prava pozicija. Ima fantasticnu startnu brzinu i mogao bi jako cesto da bezi i pravi visak. Na strani ne moze da prodje jer nema dribling, pa izgleda kao amater na terenu. Kanga je bio odlican u Rusiji u ekipi koja igra kontre, gde ima mnogo vise prostora za njegove lopte. U kontakt igri protiv bunkera on nije to. Ristic i Srnic bi se sjajno snasli u formaciji koju igra Celzi gde njih dvojica pokrivaju kompletne strane, ovako niti je Ristic pravi bek, niti je Srnic krilo, itd itd... ali Bozovica jednostavno mrzi da radi. Odredio je tu formaciju i gura je sve vreme bez obzira sta, odredio je otprilike tim, i tu neko mozda moze malo gore ili malo dole, ali sve se uglavnom unapred zna. Tu igraci nemaju motiva da se bore i igraju, zato je igra iz kola u kolo sve losija.

GM

pre 7 godina

Rodjaci, vama stopera igra Lukovic?!

Da li stvarno treba imati bilo kakav komentar na bilo koju izjavu bilo koga iz FKCZ...

Ajde da ne ulazimo u Petkovica koji godinama ne igra nista, sto Andjelkovic tu zauzima mesto nekome mladjem, sto Ristic igra nesto sto ga ne moze prodati jer to niti je igrao niti zna...

Da ne idemo u 'sitna crevca' sa recimo Mouceom, Ruizom, onim Brazilskim stoperom...

Znaci dokazano, ne znate da radite posao. Kako onda iko da veruje u bilo sta... Nije to 1 greska ili jedan los prelazni rok, nego svaki.

fidelio

pre 7 godina

Druze da bih igrao Evropu,prvo moras imati jacu ligu.Ne mozes da izadjes(isto vazi i za PFC) i u toku godine odigras 2-3 teska meca,ostalo igras prijateljske.I onda je cudno kad sa Kazahstancima Latvijom igramo teske meceve..A kad dodje Ludogoretc,kao da je Real dosao

lol

pre 7 godina

Hahahah sanjaj tih 30 miliona. Nećeš dobiti ni 5 milki.
(ja, 24. april 2017 19:29)

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.

sinovci

pre 7 godina

"Terzić je rekao da očekuje da će da se ugovor sa glavnim sponzorom biti produžen za još dve godine i da će se podići iznos, za šta je zahvalio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću." Izgleda da je Gasprom prezadovoljan Zvezdinim ucinkom u Evropi svih ovih godina sponzorstva, a izgleda da je i siguran u titulu.

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 7 godina

@Zvezdaš
covek ti lepo objasnio da su stranci za nas jeftiniji nego nasi najbolji igraci tako i Djurdjevic nismo mi imali para kao grobari to je jedina istina

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Primetio sam da pred kraj svake polusezone, prema recima Terzica, Gasprom revidira taj ugovor...Ljudi su za ove tri godine sest puta revidirali ugovor, samo nikako da ozvanice!?

Makarid

pre 7 godina

Oterati Kangu, coveka koji ima ima vise ociju nego tacnih pasova po utakmici. Zadrzati Boacea. Dovesti stopera za sve pare koje budemo imali i to je to. Za nijansu kvaliteniji tim u odnosu na proslu godinu i iskusnija ekipa za godinu dana. Uz minimalno srece, eto i grupne faze nekog takmicenja.

mare

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj? 
(Rade, 24. april 2017 17:44) 
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?
(roko, 24. april 2017 18:40)
Pa Terzic mislis da ce da stigne do 3 ili 4 kola, pa ako izgubi u 3 kolu imace jos jedan mec za ulazak u ligu evrope, a ako izgubi u 4 kolu direknto je u ligi evrope, nije sigurno mislio da ce da bude 2. na tabeli pa ce da igra kvalifikacije za le... Strasno... Necete ni 2. kolo da prodjete...

rade

pre 7 godina

Terza gotivim te,jel imas njuh za igraca.to si dokazao iz Ofk Beograda.vise igraca ima iz Ofke u reprezentaciji,nego iz zvezde.nego menjaj ovog Grofa,I nemoj da on dovodi igrace,vec samo ti.znam da nisi ni ti zadovoljan sa njim,samo vesto krijes...nijednom mladom igracu,nije dao sansu,forsira njegove igrace,koje je doveo...mnogo dobrih mladih igraca imamo,kojima nije data sansa...

Gogsi CZ

pre 7 godina

Puna podrska Terzi.Treba prodati Donalda i Le Taleka.Sto kaze Terza doslo je do zasicenja i vise ne prave razliku na terenu.Kangu prebaciti na zadnjeg veznog i pokusati dovesti nekog kvalitetnog pleya.

Milan

pre 7 godina

Od sve nase dece nekako mi se najvise svidjaju Kanga i Ruiz, mada ni Boaći nije loš. Definitivno ta trojica. Frimpong, Donald i La Telek im nisu ni blizu medju omladincima.

grobari 034

pre 7 godina

poznato mi je rečenica za dve god ce biti bolje,samo napred ja volim partizan ali vise volim da se u srbiji živi bolje kad zvezda bude šampion.Vidim da se neko buni sto 5 kola pred kraja vec prica sa su osvojili prvestvo,to nije nista novo on je vec najavio još dve titule ali kako ali izgleda jos 5 za redom.

Teniser

pre 7 godina

Gospodine Terzicu, stranci se dovode da prave razliku a ne da popunjavaju sastav.To prvo objasnite nasem treneru.Sa 2,3 stranca koja prave razliku i domace igrace uz 2,3 nasa deteta(Adzic,Manojlovic,Racic) ovaj tim bi licio na nesto.Odbrana je kriminalna drugu godinu zaredom.Le Talek veze nema, Petka i Luneta vozi ko oce.Sa takvom odbranom i bezbroj stranaca koji ne prave razliku nas max domet je 3.kolo kvalifikacija LS.

Zvezdaš

pre 7 godina

O čemu vpriča ovaj čovek i ko da mu veruje.Kaži prvo šta je bilo sa dosadašnjimi velikim pojačanjima i koliko im klub duguje i gde se sad nalaze.Šta je bilo sa Edsonom, Moučeom, Fibelom, Mičelom, Ilićem , Pakovim, Miloševićem.Zašto igraju LeTelek, Ruiz i Donald a ne Srnić, Poletanović, Adžić i druga Zvezdina deca.Zašto niste hteli Đurđevića a on je sa Leonardom najbolji igrač na ovim prostorima.Prvo na ova pitanja odgovori a ne zamajavaj navijače sa pojačima za leto i učešću u evro takmičenjima kad svi znamo da od toga nema ništa.

alo

pre 7 godina

Zvezdina deca pa deca to su tatini sinovi kojima su bitne frizure i splavovi kad god smo igrali sa decom titule nije bilo setimo se samo Falkaa Jovica ili Vukana Savicevica pa i sad Ristica prosecni igraci draze mi da gledam Kangu i Boacija koji se bar trude da budu prodati nego nase umisljene klince

kratko pamćenje

pre 7 godina

"Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve-tri godine biti spremna za ozbiljne evropske izazove", rekao je Terzić"

Identičnu izjavu od ovog gospodina sam pročitao pre dve-tri godine!!!

Taribo West-Zaribo Fest

pre 7 godina

33% Gasprom,a odakle ostale pare? od transfera teško i 20% da dobije s obzirom koliko i za koje pare se prodaje, a zna se koliko Gasprom daje i samo 33%???

roko

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj?
(Rade, 24. april 2017 17:44)
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?

Napred Zvezdo

pre 7 godina

Terzo potreban nam je bolji trener.Hvala Grofu za sve ali nije uspeo da izvuce maximum iz ekipe.Sve pohvale za rad oko omladinske skole,ozbiljan novac su nam doneli u kasi posle transfera.Dug se smanjuje i to je za pohvalu.Samo neka se nastavi forsiranje nase dece iz omladinskog pogona,ima talentovanih klinaca u kadetima i omladincima gde mogu da se uzmu milioni.

Misa Tumbas

pre 7 godina

Pitam se da li neko normalan jos uvek veruje u ove price....
Ponavlja se kao pokvarena ploca
Pre 2 god je bilo za 2-3,danas isto
Pre 2 god je isto bilo forsiracemo nasu decu, niko terena video nije
Komsije,zelim vam ovog dr-a jos 10god

Patrick Stopyra

pre 7 godina

Van der Vart ako ima motiv do neba i srecan je sto ga je uzeo taj neki Midtjiland, mozda bi dosao kod nas ili slican igrac, koji uvek ima motiv, igrao za Real ili mali klub.

milos

pre 7 godina

otac mi je zvezdas celog zivota ja sa 29 isto tako ali smo obecali jedan drugom dok si ti u klubu i takvi kao ti da ovojimo Ligu sampiona necu se radovati i vratiti na stadion

eee ...

pre 7 godina

Pa zar nije Luka Jović doneo 6 mil €?? Zar nije 20 igrača prodato bez obeštećenja (vidi Insajder)?
Sada će od 4 talentovana klinca da se za tri godine uzme 25-30 mil ???
Gde ovaj živi? U Diznilendu??

Aleksandar

pre 7 godina

Brate mili pa mi znaci ceo tim menjamo sledece sezone. Ok da ostanu Frimpong , Kanga , Boaci .... Ali nista od titule. Pa nama trebaju tri pojacanja nazad ( levik bek , stoper , desni bek ) Petkovicu istice ugovor , Lukovic vala vreme da se povuce ubedljivo najslabiji igrac , Ristic vec prodat , znaci Andjelkovic je u dobroj formi , ali i on je sklon povredama ... ko ce nama da igra pitaj boga... Nesto nemam poverenja u ovog Milica , jedino u zivot da se vrati Srnic ali ne po krilu nego nekako iza spica ... Znaci trenutno Manojlovic , Andjelkovic ( Milosevic ) , pa neki stoper , Frimpong , neki desni bek , Racic ( A.Lukovic ) , Kanga ( Milijas ) , Plavsic ( J.Stojanov ) , Milic ( Adzic ), Srnic ( Vucicevic , Romanic , Joveljic ) , Boaci ( Vujaklia , Pavkov ) Mrsavo , bas mrsavo i za prvenstvo , a kamo li za Evropu...

eee ...

pre 7 godina

Pa zar nije Luka Jović doneo 6 mil €?? Zar nije 20 igrača prodato bez obeštećenja (vidi Insajder)?
Sada će od 4 talentovana klinca da se za tri godine uzme 25-30 mil ???
Gde ovaj živi? U Diznilendu??

milos

pre 7 godina

otac mi je zvezdas celog zivota ja sa 29 isto tako ali smo obecali jedan drugom dok si ti u klubu i takvi kao ti da ovojimo Ligu sampiona necu se radovati i vratiti na stadion

Misa Tumbas

pre 7 godina

Pitam se da li neko normalan jos uvek veruje u ove price....
Ponavlja se kao pokvarena ploca
Pre 2 god je bilo za 2-3,danas isto
Pre 2 god je isto bilo forsiracemo nasu decu, niko terena video nije
Komsije,zelim vam ovog dr-a jos 10god

kratko pamćenje

pre 7 godina

"Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve-tri godine biti spremna za ozbiljne evropske izazove", rekao je Terzić"

Identičnu izjavu od ovog gospodina sam pročitao pre dve-tri godine!!!

Milan

pre 7 godina

Od sve nase dece nekako mi se najvise svidjaju Kanga i Ruiz, mada ni Boaći nije loš. Definitivno ta trojica. Frimpong, Donald i La Telek im nisu ni blizu medju omladincima.

Zvezdaš

pre 7 godina

O čemu vpriča ovaj čovek i ko da mu veruje.Kaži prvo šta je bilo sa dosadašnjimi velikim pojačanjima i koliko im klub duguje i gde se sad nalaze.Šta je bilo sa Edsonom, Moučeom, Fibelom, Mičelom, Ilićem , Pakovim, Miloševićem.Zašto igraju LeTelek, Ruiz i Donald a ne Srnić, Poletanović, Adžić i druga Zvezdina deca.Zašto niste hteli Đurđevića a on je sa Leonardom najbolji igrač na ovim prostorima.Prvo na ova pitanja odgovori a ne zamajavaj navijače sa pojačima za leto i učešću u evro takmičenjima kad svi znamo da od toga nema ništa.

grobari 034

pre 7 godina

poznato mi je rečenica za dve god ce biti bolje,samo napred ja volim partizan ali vise volim da se u srbiji živi bolje kad zvezda bude šampion.Vidim da se neko buni sto 5 kola pred kraja vec prica sa su osvojili prvestvo,to nije nista novo on je vec najavio još dve titule ali kako ali izgleda jos 5 za redom.

Taribo West-Zaribo Fest

pre 7 godina

33% Gasprom,a odakle ostale pare? od transfera teško i 20% da dobije s obzirom koliko i za koje pare se prodaje, a zna se koliko Gasprom daje i samo 33%???

alo

pre 7 godina

Zvezdina deca pa deca to su tatini sinovi kojima su bitne frizure i splavovi kad god smo igrali sa decom titule nije bilo setimo se samo Falkaa Jovica ili Vukana Savicevica pa i sad Ristica prosecni igraci draze mi da gledam Kangu i Boacija koji se bar trude da budu prodati nego nase umisljene klince

sinovci

pre 7 godina

"Terzić je rekao da očekuje da će da se ugovor sa glavnim sponzorom biti produžen za još dve godine i da će se podići iznos, za šta je zahvalio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću." Izgleda da je Gasprom prezadovoljan Zvezdinim ucinkom u Evropi svih ovih godina sponzorstva, a izgleda da je i siguran u titulu.

Teniser

pre 7 godina

Gospodine Terzicu, stranci se dovode da prave razliku a ne da popunjavaju sastav.To prvo objasnite nasem treneru.Sa 2,3 stranca koja prave razliku i domace igrace uz 2,3 nasa deteta(Adzic,Manojlovic,Racic) ovaj tim bi licio na nesto.Odbrana je kriminalna drugu godinu zaredom.Le Talek veze nema, Petka i Luneta vozi ko oce.Sa takvom odbranom i bezbroj stranaca koji ne prave razliku nas max domet je 3.kolo kvalifikacija LS.

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Primetio sam da pred kraj svake polusezone, prema recima Terzica, Gasprom revidira taj ugovor...Ljudi su za ove tri godine sest puta revidirali ugovor, samo nikako da ozvanice!?

fidelio

pre 7 godina

Druze da bih igrao Evropu,prvo moras imati jacu ligu.Ne mozes da izadjes(isto vazi i za PFC) i u toku godine odigras 2-3 teska meca,ostalo igras prijateljske.I onda je cudno kad sa Kazahstancima Latvijom igramo teske meceve..A kad dodje Ludogoretc,kao da je Real dosao

Aleksandar

pre 7 godina

Brate mili pa mi znaci ceo tim menjamo sledece sezone. Ok da ostanu Frimpong , Kanga , Boaci .... Ali nista od titule. Pa nama trebaju tri pojacanja nazad ( levik bek , stoper , desni bek ) Petkovicu istice ugovor , Lukovic vala vreme da se povuce ubedljivo najslabiji igrac , Ristic vec prodat , znaci Andjelkovic je u dobroj formi , ali i on je sklon povredama ... ko ce nama da igra pitaj boga... Nesto nemam poverenja u ovog Milica , jedino u zivot da se vrati Srnic ali ne po krilu nego nekako iza spica ... Znaci trenutno Manojlovic , Andjelkovic ( Milosevic ) , pa neki stoper , Frimpong , neki desni bek , Racic ( A.Lukovic ) , Kanga ( Milijas ) , Plavsic ( J.Stojanov ) , Milic ( Adzic ), Srnic ( Vucicevic , Romanic , Joveljic ) , Boaci ( Vujaklia , Pavkov ) Mrsavo , bas mrsavo i za prvenstvo , a kamo li za Evropu...

GM

pre 7 godina

Rodjaci, vama stopera igra Lukovic?!

Da li stvarno treba imati bilo kakav komentar na bilo koju izjavu bilo koga iz FKCZ...

Ajde da ne ulazimo u Petkovica koji godinama ne igra nista, sto Andjelkovic tu zauzima mesto nekome mladjem, sto Ristic igra nesto sto ga ne moze prodati jer to niti je igrao niti zna...

Da ne idemo u 'sitna crevca' sa recimo Mouceom, Ruizom, onim Brazilskim stoperom...

Znaci dokazano, ne znate da radite posao. Kako onda iko da veruje u bilo sta... Nije to 1 greska ili jedan los prelazni rok, nego svaki.

antiDebil

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....

roko

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj?
(Rade, 24. april 2017 17:44)
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?

mare

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj? 
(Rade, 24. april 2017 17:44) 
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?
(roko, 24. april 2017 18:40)
Pa Terzic mislis da ce da stigne do 3 ili 4 kola, pa ako izgubi u 3 kolu imace jos jedan mec za ulazak u ligu evrope, a ako izgubi u 4 kolu direknto je u ligi evrope, nije sigurno mislio da ce da bude 2. na tabeli pa ce da igra kvalifikacije za le... Strasno... Necete ni 2. kolo da prodjete...

boomerang

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati

Napred Zvezdo

pre 7 godina

Terzo potreban nam je bolji trener.Hvala Grofu za sve ali nije uspeo da izvuce maximum iz ekipe.Sve pohvale za rad oko omladinske skole,ozbiljan novac su nam doneli u kasi posle transfera.Dug se smanjuje i to je za pohvalu.Samo neka se nastavi forsiranje nase dece iz omladinskog pogona,ima talentovanih klinaca u kadetima i omladincima gde mogu da se uzmu milioni.

Gogsi CZ

pre 7 godina

Puna podrska Terzi.Treba prodati Donalda i Le Taleka.Sto kaze Terza doslo je do zasicenja i vise ne prave razliku na terenu.Kangu prebaciti na zadnjeg veznog i pokusati dovesti nekog kvalitetnog pleya.

lol

pre 7 godina

Ko će kupiti La Taleka?Lud,zbunjen,normalan?!
(Sociopatolog, 24. april 2017 19:27)

Neka ekipa koja se uglavnom brani. Odlican zadnji vezni za ekipe koje se brane. Za Zvezdu nije. Vecina ovih igraca koji su sad u Zvezdi bi potpuno drugacije izgledali kada bi se slozile kockice i trener malo ulozio truda u analizu ekipe, umesto da ga sve zivo mrzi. Recimo Donald je mnogo drugacije izgledao kad je bio jedini zadnji vezni, a ispred njega Grujic nego sada kad igra u paru sa le Talekom, gde obojicu izgledaju ocajno jer guse jedan drugog. Ruiz bi bio sjajan pomocni napadac, sto je njegova prava pozicija. Ima fantasticnu startnu brzinu i mogao bi jako cesto da bezi i pravi visak. Na strani ne moze da prodje jer nema dribling, pa izgleda kao amater na terenu. Kanga je bio odlican u Rusiji u ekipi koja igra kontre, gde ima mnogo vise prostora za njegove lopte. U kontakt igri protiv bunkera on nije to. Ristic i Srnic bi se sjajno snasli u formaciji koju igra Celzi gde njih dvojica pokrivaju kompletne strane, ovako niti je Ristic pravi bek, niti je Srnic krilo, itd itd... ali Bozovica jednostavno mrzi da radi. Odredio je tu formaciju i gura je sve vreme bez obzira sta, odredio je otprilike tim, i tu neko mozda moze malo gore ili malo dole, ali sve se uglavnom unapred zna. Tu igraci nemaju motiva da se bore i igraju, zato je igra iz kola u kolo sve losija.

Patrick Stopyra

pre 7 godina

Van der Vart ako ima motiv do neba i srecan je sto ga je uzeo taj neki Midtjiland, mozda bi dosao kod nas ili slican igrac, koji uvek ima motiv, igrao za Real ili mali klub.

nenad

pre 7 godina

(lol, 24. april 2017 21:18
Druze ne volim da komentarisem ono sto mi nije profesija ali ocigledno je da odlaskom Grujića i dolaskom lentaleka zvezdina igra se raspala. U sustini onako amaterski potpuno se slazem sa komentarom. Jos je jedna cinjenica da su mnogi igraci strani kao herman barkos igrali odlicno posle zvezde a u zvezdi bili smesni kao da prvi put vide loptu. Mislim da zvezda godinama nema trenera. Mozda Robi ili Zenga. Evo neznam kakav je Nikolić kao trener ali msillim da je napravio solidan sistem u partizanu sa dva igraca koja odskacu. Ostalo puki prosek. Zvezda na raspolaganju ima mnogo vise boljih igraca nego komsije

rade

pre 7 godina

Terza gotivim te,jel imas njuh za igraca.to si dokazao iz Ofk Beograda.vise igraca ima iz Ofke u reprezentaciji,nego iz zvezde.nego menjaj ovog Grofa,I nemoj da on dovodi igrace,vec samo ti.znam da nisi ni ti zadovoljan sa njim,samo vesto krijes...nijednom mladom igracu,nije dao sansu,forsira njegove igrace,koje je doveo...mnogo dobrih mladih igraca imamo,kojima nije data sansa...

lol

pre 7 godina

Hahahah sanjaj tih 30 miliona. Nećeš dobiti ni 5 milki.
(ja, 24. april 2017 19:29)

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.

slobinator

pre 7 godina

prošle godine je zvezda sa kataijem,grujićem ibanjezom I vijerom I donaldom I le talekom koji su bili za koplje bolji nego sada pomalo konačno I ličila na ekipu.ovo sada ne liči ni na šta.glavni organizator igre je kanga,koji nema ni snagu ni brzinu,ne ume da uštopuje loptu,a pravilno doda svaku petu.on I kahriman su nas I koštali plasmana bar u ligu evrope.srnić je doveden kao značajno pojačanje,sada praktično ne igra.ruiz je sve gori I gori,a boaće iskoristi tek svaki četvrti zicer I ne može da se meri recimo ni sa mrđom,daudom ni vijerijem.milijaš se vratio u zvezdu,a sada greje klupu,a bolji je od kange sto puta I bar bi nam koristio prilikom izvođenja prekida za razliku od kange koji nema snagu ni da šutne.ako ne uzmemo titulu isključivi krivac će biti božović kome se na kraju prvenstva treba zahvaliti kakav god epilog bio.

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 7 godina

@Zvezdaš
covek ti lepo objasnio da su stranci za nas jeftiniji nego nasi najbolji igraci tako i Djurdjevic nismo mi imali para kao grobari to je jedina istina

Makarid

pre 7 godina

Oterati Kangu, coveka koji ima ima vise ociju nego tacnih pasova po utakmici. Zadrzati Boacea. Dovesti stopera za sve pare koje budemo imali i to je to. Za nijansu kvaliteniji tim u odnosu na proslu godinu i iskusnija ekipa za godinu dana. Uz minimalno srece, eto i grupne faze nekog takmicenja.

lol

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati
(boomerang, 24. april 2017 23:58)

Ne mrzi me. Ako mi objave koemntar, posto to urade svaki deseti put otprilike :D

Grujic (Liverpul) 6m, Rajkovic (Makabi) 3m, Jovic (Benfika) 2,5m, Katai (Alaves) 2,2m, Vukasin Jovanovic (Zenit) 2-2,5m, Ibanjez (Trabzon) 1,8m, Vieira (Jokohama) 500k ... mozda sam nekog i zaboravio, ali ovo je oko 18m kad se sabere. Neke zamerke?

c7-5

pre 7 godina

Trenutno razmisaljam, da li ovaj covek zna sta prica? Da li je on svestan da CZ nema I od igre i cemu se nada kada prica o Evropi? Pa i da se promeni tim, dovode igraci ko na traci ili jos bolje kao u ovoj sezoni, da li on stvarno misli da moze da dovede bolje, koji su istovremeno i mnogo skuplji? Kvalitet se placa, odakle? To su price za malu decu i ako prodju prvo kolo kvalifikacija da pevaju od srece. Prica pricu koju navijaci zele da cuju i toliko. Ajde u sto marke?

lol

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....
(antiDebil, 24. april 2017 21:38)

Pa ne igramo kako bi trebalo, ali smo i dalje najbolji u ligi. Jesenas smo pobedjivali prosecno 3-4 razlike, ovog proleca mucenje. Uz Partizan su sudije i medijska masinerija koja pravi pritisak. Suve cinjenice: poslednje utakmice partizana i sudjenje: priznat gol Djurjevicu postignut rukom u derbiju, nedodeljen ocigledan crveni Leonardu kod rezultata 1:1 u derbiju, nedosudjen ocigledan penal nad Trujicem protiv Vojvodine, protiv Radnika dva crvena i penal. To je samo u poslednjih mesec dana! I jos se bunite zbog sudjenja i pricate kako smo mi privilegovani? HA HA! Da se samo u ove 4 utakmice sviralo posteno vi bi se danas imali 10 bodova manje i borili za 4 mesto sa Napretkom. I vi pricate o sudijama i postenju? Koja zamena teza!

mirko

pre 7 godina

Sećam se Terzinog komentara kad je Zvezda izvukla Ludogorec. Imaju pet sest stranaca sve profesionalci. Pa katastrofa, sta su tada bili nasi Katai Vieira Ibanjez i ostali? Ma veze on nema. Nagomilali su igrace a jedni te isti u istoj formaciji igraju

rade

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?

Goxy

pre 7 godina

"Zvezda će za dve tri godine biti spremna za evropske izazove". A do tada će on da prodaje igrače. Kao Lukić, koji je ima petogodišnji plan.
Zvuči poznato ovo " za dve do tri godine....."....svi citiraju AV....boli ih uvo, kada to pali, zašto da ne.

lol

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?
(rade, 25. april 2017 02:50)

Pa ne znam da li si citao vesti u poslednjih 10 godina, ali Zvezda je dugovala skoro 50 miliona. Sada duguje oko 30.

rade

pre 7 godina

Terza gotivim te,jel imas njuh za igraca.to si dokazao iz Ofk Beograda.vise igraca ima iz Ofke u reprezentaciji,nego iz zvezde.nego menjaj ovog Grofa,I nemoj da on dovodi igrace,vec samo ti.znam da nisi ni ti zadovoljan sa njim,samo vesto krijes...nijednom mladom igracu,nije dao sansu,forsira njegove igrace,koje je doveo...mnogo dobrih mladih igraca imamo,kojima nije data sansa...

Gogsi CZ

pre 7 godina

Puna podrska Terzi.Treba prodati Donalda i Le Taleka.Sto kaze Terza doslo je do zasicenja i vise ne prave razliku na terenu.Kangu prebaciti na zadnjeg veznog i pokusati dovesti nekog kvalitetnog pleya.

Napred Zvezdo

pre 7 godina

Terzo potreban nam je bolji trener.Hvala Grofu za sve ali nije uspeo da izvuce maximum iz ekipe.Sve pohvale za rad oko omladinske skole,ozbiljan novac su nam doneli u kasi posle transfera.Dug se smanjuje i to je za pohvalu.Samo neka se nastavi forsiranje nase dece iz omladinskog pogona,ima talentovanih klinaca u kadetima i omladincima gde mogu da se uzmu milioni.

lol

pre 7 godina

Hahahah sanjaj tih 30 miliona. Nećeš dobiti ni 5 milki.
(ja, 24. april 2017 19:29)

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.

uzmi Zvezdo titulu sa istim brojem bodova

pre 7 godina

@Zvezdaš
covek ti lepo objasnio da su stranci za nas jeftiniji nego nasi najbolji igraci tako i Djurdjevic nismo mi imali para kao grobari to je jedina istina

roko

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj?
(Rade, 24. april 2017 17:44)
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?

Patrick Stopyra

pre 7 godina

Van der Vart ako ima motiv do neba i srecan je sto ga je uzeo taj neki Midtjiland, mozda bi dosao kod nas ili slican igrac, koji uvek ima motiv, igrao za Real ili mali klub.

milos

pre 7 godina

otac mi je zvezdas celog zivota ja sa 29 isto tako ali smo obecali jedan drugom dok si ti u klubu i takvi kao ti da ovojimo Ligu sampiona necu se radovati i vratiti na stadion

Makarid

pre 7 godina

Oterati Kangu, coveka koji ima ima vise ociju nego tacnih pasova po utakmici. Zadrzati Boacea. Dovesti stopera za sve pare koje budemo imali i to je to. Za nijansu kvaliteniji tim u odnosu na proslu godinu i iskusnija ekipa za godinu dana. Uz minimalno srece, eto i grupne faze nekog takmicenja.

grobari 034

pre 7 godina

poznato mi je rečenica za dve god ce biti bolje,samo napred ja volim partizan ali vise volim da se u srbiji živi bolje kad zvezda bude šampion.Vidim da se neko buni sto 5 kola pred kraja vec prica sa su osvojili prvestvo,to nije nista novo on je vec najavio još dve titule ali kako ali izgleda jos 5 za redom.

eee ...

pre 7 godina

Pa zar nije Luka Jović doneo 6 mil €?? Zar nije 20 igrača prodato bez obeštećenja (vidi Insajder)?
Sada će od 4 talentovana klinca da se za tri godine uzme 25-30 mil ???
Gde ovaj živi? U Diznilendu??

Taribo West-Zaribo Fest

pre 7 godina

33% Gasprom,a odakle ostale pare? od transfera teško i 20% da dobije s obzirom koliko i za koje pare se prodaje, a zna se koliko Gasprom daje i samo 33%???

Aleksandar

pre 7 godina

Brate mili pa mi znaci ceo tim menjamo sledece sezone. Ok da ostanu Frimpong , Kanga , Boaci .... Ali nista od titule. Pa nama trebaju tri pojacanja nazad ( levik bek , stoper , desni bek ) Petkovicu istice ugovor , Lukovic vala vreme da se povuce ubedljivo najslabiji igrac , Ristic vec prodat , znaci Andjelkovic je u dobroj formi , ali i on je sklon povredama ... ko ce nama da igra pitaj boga... Nesto nemam poverenja u ovog Milica , jedino u zivot da se vrati Srnic ali ne po krilu nego nekako iza spica ... Znaci trenutno Manojlovic , Andjelkovic ( Milosevic ) , pa neki stoper , Frimpong , neki desni bek , Racic ( A.Lukovic ) , Kanga ( Milijas ) , Plavsic ( J.Stojanov ) , Milic ( Adzic ), Srnic ( Vucicevic , Romanic , Joveljic ) , Boaci ( Vujaklia , Pavkov ) Mrsavo , bas mrsavo i za prvenstvo , a kamo li za Evropu...

kratko pamćenje

pre 7 godina

"Zvezda će od ove dece prihodovati između 25 i 30 miliona evra. Zvezda će za dve-tri godine biti spremna za ozbiljne evropske izazove", rekao je Terzić"

Identičnu izjavu od ovog gospodina sam pročitao pre dve-tri godine!!!

Milan

pre 7 godina

Od sve nase dece nekako mi se najvise svidjaju Kanga i Ruiz, mada ni Boaći nije loš. Definitivno ta trojica. Frimpong, Donald i La Telek im nisu ni blizu medju omladincima.

mare

pre 7 godina

Znači več ste postali prvaci Srbije i to 4,5 kola pred kraj? 
(Rade, 24. april 2017 17:44) 
"Ligu sampiona ili ligu evrope". Na osnovu toga si zakljucio da smo vec osvojili?
(roko, 24. april 2017 18:40)
Pa Terzic mislis da ce da stigne do 3 ili 4 kola, pa ako izgubi u 3 kolu imace jos jedan mec za ulazak u ligu evrope, a ako izgubi u 4 kolu direknto je u ligi evrope, nije sigurno mislio da ce da bude 2. na tabeli pa ce da igra kvalifikacije za le... Strasno... Necete ni 2. kolo da prodjete...

Misa Tumbas

pre 7 godina

Pitam se da li neko normalan jos uvek veruje u ove price....
Ponavlja se kao pokvarena ploca
Pre 2 god je bilo za 2-3,danas isto
Pre 2 god je isto bilo forsiracemo nasu decu, niko terena video nije
Komsije,zelim vam ovog dr-a jos 10god

alo

pre 7 godina

Zvezdina deca pa deca to su tatini sinovi kojima su bitne frizure i splavovi kad god smo igrali sa decom titule nije bilo setimo se samo Falkaa Jovica ili Vukana Savicevica pa i sad Ristica prosecni igraci draze mi da gledam Kangu i Boacija koji se bar trude da budu prodati nego nase umisljene klince

Zvezdaš

pre 7 godina

O čemu vpriča ovaj čovek i ko da mu veruje.Kaži prvo šta je bilo sa dosadašnjimi velikim pojačanjima i koliko im klub duguje i gde se sad nalaze.Šta je bilo sa Edsonom, Moučeom, Fibelom, Mičelom, Ilićem , Pakovim, Miloševićem.Zašto igraju LeTelek, Ruiz i Donald a ne Srnić, Poletanović, Adžić i druga Zvezdina deca.Zašto niste hteli Đurđevića a on je sa Leonardom najbolji igrač na ovim prostorima.Prvo na ova pitanja odgovori a ne zamajavaj navijače sa pojačima za leto i učešću u evro takmičenjima kad svi znamo da od toga nema ništa.

lol

pre 7 godina

Ko će kupiti La Taleka?Lud,zbunjen,normalan?!
(Sociopatolog, 24. april 2017 19:27)

Neka ekipa koja se uglavnom brani. Odlican zadnji vezni za ekipe koje se brane. Za Zvezdu nije. Vecina ovih igraca koji su sad u Zvezdi bi potpuno drugacije izgledali kada bi se slozile kockice i trener malo ulozio truda u analizu ekipe, umesto da ga sve zivo mrzi. Recimo Donald je mnogo drugacije izgledao kad je bio jedini zadnji vezni, a ispred njega Grujic nego sada kad igra u paru sa le Talekom, gde obojicu izgledaju ocajno jer guse jedan drugog. Ruiz bi bio sjajan pomocni napadac, sto je njegova prava pozicija. Ima fantasticnu startnu brzinu i mogao bi jako cesto da bezi i pravi visak. Na strani ne moze da prodje jer nema dribling, pa izgleda kao amater na terenu. Kanga je bio odlican u Rusiji u ekipi koja igra kontre, gde ima mnogo vise prostora za njegove lopte. U kontakt igri protiv bunkera on nije to. Ristic i Srnic bi se sjajno snasli u formaciji koju igra Celzi gde njih dvojica pokrivaju kompletne strane, ovako niti je Ristic pravi bek, niti je Srnic krilo, itd itd... ali Bozovica jednostavno mrzi da radi. Odredio je tu formaciju i gura je sve vreme bez obzira sta, odredio je otprilike tim, i tu neko mozda moze malo gore ili malo dole, ali sve se uglavnom unapred zna. Tu igraci nemaju motiva da se bore i igraju, zato je igra iz kola u kolo sve losija.

antiDebil

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....

sinovci

pre 7 godina

"Terzić je rekao da očekuje da će da se ugovor sa glavnim sponzorom biti produžen za još dve godine i da će se podići iznos, za šta je zahvalio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću." Izgleda da je Gasprom prezadovoljan Zvezdinim ucinkom u Evropi svih ovih godina sponzorstva, a izgleda da je i siguran u titulu.

nenad

pre 7 godina

(lol, 24. april 2017 21:18
Druze ne volim da komentarisem ono sto mi nije profesija ali ocigledno je da odlaskom Grujića i dolaskom lentaleka zvezdina igra se raspala. U sustini onako amaterski potpuno se slazem sa komentarom. Jos je jedna cinjenica da su mnogi igraci strani kao herman barkos igrali odlicno posle zvezde a u zvezdi bili smesni kao da prvi put vide loptu. Mislim da zvezda godinama nema trenera. Mozda Robi ili Zenga. Evo neznam kakav je Nikolić kao trener ali msillim da je napravio solidan sistem u partizanu sa dva igraca koja odskacu. Ostalo puki prosek. Zvezda na raspolaganju ima mnogo vise boljih igraca nego komsije

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Primetio sam da pred kraj svake polusezone, prema recima Terzica, Gasprom revidira taj ugovor...Ljudi su za ove tri godine sest puta revidirali ugovor, samo nikako da ozvanice!?

Teniser

pre 7 godina

Gospodine Terzicu, stranci se dovode da prave razliku a ne da popunjavaju sastav.To prvo objasnite nasem treneru.Sa 2,3 stranca koja prave razliku i domace igrace uz 2,3 nasa deteta(Adzic,Manojlovic,Racic) ovaj tim bi licio na nesto.Odbrana je kriminalna drugu godinu zaredom.Le Talek veze nema, Petka i Luneta vozi ko oce.Sa takvom odbranom i bezbroj stranaca koji ne prave razliku nas max domet je 3.kolo kvalifikacija LS.

boomerang

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati

lol

pre 7 godina

lol

Bozovica mrzi da radi, postavio je pogresnu taktiku i tera po tome, gomila igraca igraju katastrofalno i igraju na pogresnim pozicijama, igra iz kola u kolo sve gora ALI zato pobede ne izostaju, pobedjuje se sve redom, osim naravno Partizana ???
Nesto mi ne stima u toj prici....
(antiDebil, 24. april 2017 21:38)

Pa ne igramo kako bi trebalo, ali smo i dalje najbolji u ligi. Jesenas smo pobedjivali prosecno 3-4 razlike, ovog proleca mucenje. Uz Partizan su sudije i medijska masinerija koja pravi pritisak. Suve cinjenice: poslednje utakmice partizana i sudjenje: priznat gol Djurjevicu postignut rukom u derbiju, nedodeljen ocigledan crveni Leonardu kod rezultata 1:1 u derbiju, nedosudjen ocigledan penal nad Trujicem protiv Vojvodine, protiv Radnika dva crvena i penal. To je samo u poslednjih mesec dana! I jos se bunite zbog sudjenja i pricate kako smo mi privilegovani? HA HA! Da se samo u ove 4 utakmice sviralo posteno vi bi se danas imali 10 bodova manje i borili za 4 mesto sa Napretkom. I vi pricate o sudijama i postenju? Koja zamena teza!

GM

pre 7 godina

Rodjaci, vama stopera igra Lukovic?!

Da li stvarno treba imati bilo kakav komentar na bilo koju izjavu bilo koga iz FKCZ...

Ajde da ne ulazimo u Petkovica koji godinama ne igra nista, sto Andjelkovic tu zauzima mesto nekome mladjem, sto Ristic igra nesto sto ga ne moze prodati jer to niti je igrao niti zna...

Da ne idemo u 'sitna crevca' sa recimo Mouceom, Ruizom, onim Brazilskim stoperom...

Znaci dokazano, ne znate da radite posao. Kako onda iko da veruje u bilo sta... Nije to 1 greska ili jedan los prelazni rok, nego svaki.

slobinator

pre 7 godina

prošle godine je zvezda sa kataijem,grujićem ibanjezom I vijerom I donaldom I le talekom koji su bili za koplje bolji nego sada pomalo konačno I ličila na ekipu.ovo sada ne liči ni na šta.glavni organizator igre je kanga,koji nema ni snagu ni brzinu,ne ume da uštopuje loptu,a pravilno doda svaku petu.on I kahriman su nas I koštali plasmana bar u ligu evrope.srnić je doveden kao značajno pojačanje,sada praktično ne igra.ruiz je sve gori I gori,a boaće iskoristi tek svaki četvrti zicer I ne može da se meri recimo ni sa mrđom,daudom ni vijerijem.milijaš se vratio u zvezdu,a sada greje klupu,a bolji je od kange sto puta I bar bi nam koristio prilikom izvođenja prekida za razliku od kange koji nema snagu ni da šutne.ako ne uzmemo titulu isključivi krivac će biti božović kome se na kraju prvenstva treba zahvaliti kakav god epilog bio.

lol

pre 7 godina

Prosle godine je zaradio 18 miliona samo od prodaje igraca.
(lol, 24. april 2017 19:45)

ajde nabroj te igrace I za koje pare su prodati
(boomerang, 24. april 2017 23:58)

Ne mrzi me. Ako mi objave koemntar, posto to urade svaki deseti put otprilike :D

Grujic (Liverpul) 6m, Rajkovic (Makabi) 3m, Jovic (Benfika) 2,5m, Katai (Alaves) 2,2m, Vukasin Jovanovic (Zenit) 2-2,5m, Ibanjez (Trabzon) 1,8m, Vieira (Jokohama) 500k ... mozda sam nekog i zaboravio, ali ovo je oko 18m kad se sabere. Neke zamerke?

fidelio

pre 7 godina

Druze da bih igrao Evropu,prvo moras imati jacu ligu.Ne mozes da izadjes(isto vazi i za PFC) i u toku godine odigras 2-3 teska meca,ostalo igras prijateljske.I onda je cudno kad sa Kazahstancima Latvijom igramo teske meceve..A kad dodje Ludogoretc,kao da je Real dosao

mirko

pre 7 godina

Sećam se Terzinog komentara kad je Zvezda izvukla Ludogorec. Imaju pet sest stranaca sve profesionalci. Pa katastrofa, sta su tada bili nasi Katai Vieira Ibanjez i ostali? Ma veze on nema. Nagomilali su igrace a jedni te isti u istoj formaciji igraju

c7-5

pre 7 godina

Trenutno razmisaljam, da li ovaj covek zna sta prica? Da li je on svestan da CZ nema I od igre i cemu se nada kada prica o Evropi? Pa i da se promeni tim, dovode igraci ko na traci ili jos bolje kao u ovoj sezoni, da li on stvarno misli da moze da dovede bolje, koji su istovremeno i mnogo skuplji? Kvalitet se placa, odakle? To su price za malu decu i ako prodju prvo kolo kvalifikacija da pevaju od srece. Prica pricu koju navijaci zele da cuju i toliko. Ajde u sto marke?

rade

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?

lol

pre 7 godina

Ljudi,vidim neki komentarisu da je Terza prosle godine na prodaji igraca zaradio 18 miliona €,da Gasprom pokriva 33% Zvezdinog godisnjeg troska.Vi meni svi lepo recite,gde su te pare,ko ih je potrosio,na sta su potrosene,ili da li su uopste iskoriscene u korist Zvezde?
(rade, 25. april 2017 02:50)

Pa ne znam da li si citao vesti u poslednjih 10 godina, ali Zvezda je dugovala skoro 50 miliona. Sada duguje oko 30.

Goxy

pre 7 godina

"Zvezda će za dve tri godine biti spremna za evropske izazove". A do tada će on da prodaje igrače. Kao Lukić, koji je ima petogodišnji plan.
Zvuči poznato ovo " za dve do tri godine....."....svi citiraju AV....boli ih uvo, kada to pali, zašto da ne.