Utorak, 14.03.2017.

09:35

Ne zovu ga džabe Nikola Medžik Jokić

Nikola Jokić nastavalja da se poigrava sa protivnicima u NBA ligi, a prethodne noći izveo je možda i najbolju asistenciju godine.

Izvor:

Ne zovu ga džabe Nikola Medžik Jokiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

kvrga

pre 7 godina

kako god da se zavrsi ovaj mec, novak me je prvi put jos od rolan garosa podigao na noge, posle nadmudrivanja na mrezi sredinom treceg seta, a onda i bekend paralelom, minut kasnije!
i pre toga, zalicio je toliko puta na sebe! verovao sam u njega sve vreme, a sada sa jos vise razloga za to! ajmo novak! zna se sta su prioriteti, samo guraj! :D

JPR24

pre 7 godina

Da li ima Srba koji ovako komentarisu na kroasanskim sajtovima i portalima? :) Rekao bih da nema. Smesni ste kroasaniiii
(mimz, 14. mart 2017 16:51)
Ima brate, imamo i mi svoje budale.

Rozenkranc

pre 7 godina

Gledam sad utakmicu od sinoć na nba on demand, i pola utakmice pričaju o Jokicu i evropskim igračima, bio Šek sa komentatorima i nahvalio ga samo tako...
Mali je bas dobar, igrao nešto manje jer nije bilo potrebe, laka utakmica, da se ne zamara...

Bili Pegavo Lice

pre 7 godina

@nikola (Uzmite bolje knjige u ruke, ... )

Ne znam zašto misliš da jedno isključuje drugo. Ja obožavam da čitam, ali isto tako uživam gledajući košarkaške utakmice. Ti misliš da ako neko voli sport to automatski znači da nije pročitao knjigu u svom životu? Na osnovu kojih istraživanja si došao do takvog zaključka?

Inače, upravo završavam knjigu Knut Hamsun - Glad (topla preporuka), a kasnije ću da gledam utakmicu San Antonio - Atlanta, jer nisam stigao sinoć.

Pozdrav. Sve najbolje.

NBA

pre 7 godina

(Aleksa, 14. mart 2017 15:15)

Pusti ti Jabara i Medjika igrače koji si igrali u konkurenciji sa samo 22-23 kluba. Gde nema svrhe tankovanje.

place your bet

pre 7 godina

Molim komentatore iz Srbije da se ne obaziru na moje zemljake iz Hrvatske koji se sramote po vašim sajtovima ovdje.

Hvala :)

kmnccc

pre 7 godina

Obožavam Jakića ali mi se srce cepa dok gledam kako svi dobacuju hejterske komentare Noletu jer je pao čak na drugo mesto. Mnogi su, čini se, jedva dočekali.

nadjite svoje zivote

pre 7 godina

Srbi imaju novog idola. U pravi cas. Ako i on predje u vegetarijance napljuvace mu zenu i preci da obozavaju nekog treceg. Taj kojeg obozavaju uopste nije vazan, vazno je da ispune prazninu.

12

pre 7 godina

Statistika ne laze, a tu su Hrvati bolji od omiljenog svetskog naroda.
(voljeni srbici, 14. mart 2017 10:51)

Statistika ne laze, Hrvati imaju samo jednu medalju u svojoj istoriji

milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav. 
(Darko, 14. mart 2017 10:40)

Mozda zato sto nisi gledao utakmicu. Po meni Spanija je favorit, za Gasolovima, Ernangomezovima, Rubiom, Ljuljom...

Aca

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu? 
(Aca, 14. mart 2017 11:23) 

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa... 
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca... 
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !
(antiDebil, 14. mart 2017 12:03)

Hvala. Vidim da je Sak dao lepe komentare na racun Jokica, a znam da on i nije bas naklonjen hvaljenju igraca.
Ahahh to isto kao onaj celnik sto je izjavio da NBA hoce da se ugleda na Srbiju jer imamo dobar sistem. A lupio covek, kosarka nam je korumpirana i raspada se..

Aleksa

pre 7 godina

Jokić u aktuelnoj sezoni:

12. u ofanzivnim skokovima
14. po broju skokova
5. po procentu ubačenih šuteva
8. po PER player efficiency rejtingu
4. po true shooting procentu
5. po effective field goal procentu
8. po procentu uspešnosti ofanzivnih skokova
19. po procentu uspešnosti defanzivnih skokova
4. po ofanzivnom rejtingu
13. po učešću u ostvarenim pobedama
7. po učešću u pobedama u 48 minuta
4. u BOX plus/minus kategoriji ispred LeBrona
9. u ofanzivnoj BOX plus/minus kategoriji

Jokić u prve dve sezone u NBA-ju ima veći PER od Medžika Džonsona koji ruku na srce vodi u svakoj drugoj kategoriji jer je jedan od najvećih košarkaša koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu. Ali s obzirom da je Medžik od ruki sezone igrao plejof i da je u ekipi imao Norma Niksona, Karim Abdul Džabara, Majkla Kupera, Džamala Vilkiza, a da Jokić igra sa boranijom i sa par talentovanih klinaca, Jokićeve brojke su impresivne.
Ako Miško poradi na tome da Jokić postepeno dovede telo u vrhunsku strukturu i da ozbiljno ojača i poradi na skoku, snagu u duelu i brzini u odbrani i refleksima, vrlo verovatno ćemo imati košarkaša koji će ostaviti dubok trag u NBA-ju. Samo jako.

A

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica, ne da niste gledali tekmu, nego ste Hrvati, a zna se po cemu ste poznati: "Nicega se ne stidite". Laz je za vas svetinja.

Vidovnjak

pre 7 godina

Pre dve godine na utakmici Mege..drugar i ja gledamo Jokica, kazem mu ja pazi sto je ovaj mali dobar...ma nema pojma oladi me drug...sad ga svakom prilikom izvestavam o utakmicama Jokare a ovaj samo sizi haha

DNP

pre 7 godina

@Darko

Zubac je odlican igrac, ali dzaba mu sve kada ce da navuce luzerski mentalitet u ovakvim Lejkersima, a to je najpogubnije za jednog igraca, od svih Hrvata u NBA jedino Saric ima jaku zelju da pobedjuje, ali sta drugo ocekivati od sina Predraga i Veselinke

BBO

pre 7 godina

@Darko, da si gledao utakmicu video bi da je Zubac 14 od 25 poena da u garbidz tajmu, odnosno kada je utakmica bila gotova. S druge strane, Jokic je izasao iz igre dva minuta pre kraja trece cetvrtine i vise se nije vracao, dakle pripustio je ceo "tres tajm". Valja napomenuti i to da je Zubac 18 od 25 poena dao kada mu je rival na terenu bio Plamli (a Jokic na klupi). Toliko o tvom pracenju nocasnje utakmice. Sada o ostalima - Saricu svaka cast, obozavam takav tip igraca, ima ono nesto; zasigurno ce biti treca zvezda Filadelfije u buducnosti. Sto se Bogdanovica tice - klasican skorer koji neretko reprezentaciju uvede u kontraritam, iako redovno najbolji strelac iste.

objavite komentar

pre 7 godina

Ove pljuvace obozavam. Znaci zalim ih toliko da nemam reci. Sigurno kompletno nesrecni, sujetni ljudi kojima i da ovaj kuca od kosa do kosa bilo bi im nedovoljno. Samo nastavite da zivite svoje male i nesrećne zivote a mi nastavljamo da gledamo i bodrimo Nikolu!

Mogli

pre 7 godina

Zamislite koliko ovakvih talenata ima u Srbiji, jer smo kosarkaska nacija, a ti talenti su po raznim zabitima ove zemlje i kojekakvim skolskim terencicima za basket jer drzava ne polaze nade u njihovu buducnost i u njihovo ulaganje koje moze napraviti super zvezdu od njih. Svaka cast Jokicu.

123

pre 7 godina

Braća hrvati pucaju od zavisti ovde, okupirali B92. Mo možete da imate i 15 igrača u NBA, kao reprezentacija ste nula, i uvek ćemo vas pobeđivati, kao i do sada.

CarloNS

pre 7 godina

Zubac je veliki talenat i biće odličan igrač, ali Jokić se nije ni oznojio, a realno nije ni Plumlee. Celu utakmicu vode 25-30 razlike, mislim da se nisu previše stresirali zbog Zubčeve statisike.

Gari Kufer

pre 7 godina

Smoriste s Jokicem! Te dabl-tripl, te tripl-dabl, ... aman vise. Koga jos zanimaju te bezvezne statistike... Valjda sad kad je Djokovic potonuo treba izmisliti novog junaka: srpski a Medzik...

banja luka

pre 7 godina

Gledao. Odlican je bio. U cetvrtoj ga nije ni uvodio. Komentatori I Sek Onil deset minuta pricali o evropskim igracima, divcu, radji, kukocu...Zubac odlican, Hernangomez onako.

skydog

pre 7 godina

Pitam se da li su oni koji hvale igru Ivice Zubca gledali utakmicu?Jedan protiv drugog mozda su sastavili 7-8 minuta.Zubac se nadavao koseva u poslednjoj cetvrtini u kojoj na parketu uopste nije bilo Jokica.Tek toliko da se zna.

statisticari preko radija

pre 7 godina

Za ove sto hvale Zubca i njegove brojke. Denver je vodio 25 razlike 3 minuta pre kraja poluvremena. Lakers-i su takva krsh ekipa, koja se odavno nije videla na zapadnoj konferenciji. Zubac je dobio sansu, ali tu je sve bilo gotovo posle 20 minuta. Evo Zubac u +/- kategoriji +8, Jokic +16...sta ce mo sada...a igrao 24 minuta, naspram 30 Zubca. slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.

Dado

pre 7 godina

Darko@ haha jako si zabavan, molim da i dalje dolaziš na ovaj portal i od samog jutra nas uveseljavaš svojim glupostima. Na osnovu NBA statistike 3 igrača vi ste od jednom kandidati za zlato, kao i Italija uostalom več nekoliko godina za redom, pa nikako da osvoje. Dok ne skontate šta znači tim a šta individualni igrači, nema vam pomoči.

Isto ti očigledno nije najajsnija reč dominacija. Da je Jokić igrao koliko i Zubac po statistici bi bili u najmanju ruku egal (u poenima i skokovima, dok ga u asistencijama Joksara več sad šiša), s tim da mu ni jedna trica nije ušla sinoč, a obično pogadja barem po jednu na utakmicu. Ali ok, tešite se vi i dalje, barem nas zabavaljate na taj način =)

aco

pre 7 godina

Zbog ovakvih stvari je tesko sacuvati Jokica. Ako ga ostavite samog na trojci, lagano ce pogoditi. Mis-mec lako iskoristi. Udvajanjem se otvara prostor za asistencije. Sto je najbitnije, moze jos dosta da napreduje, narocito fizicki i u odbrani.

Valjevska podvala

pre 7 godina

 slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.
(statisticari preko radija, 14. mart 2017 13:24)

Hrvatska ima 5 dobrih igrača za petorku jedino ako će Bogdanović ili Hezonja pleja da im igraju, a to se neće desiti. Talentovani su ovi mladi Hrvati, ali nemaju mozak ekipe.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Od cega vi pravite famu, ja mislio nesto nikad vidjeno, a ono klasicni pas s basketa, visokog igraca.
Ovakvih je 3 bacio u prazno tokom sezone, ovaj je prosao.
Pa onaj Ras Vesbruk kog toliko osporavate ima u svakom mecu par asistencija gdje u djelicu sekunde razbuca svu odbranu ispred sebe i spoji igraca s kosem.
Da ne pricam o nekim drugim.

antiDebil

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu?
(Aca, 14. mart 2017 11:23)

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa...
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca...
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !

Navijac

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica ocigledno nemate pojma o cemu pisete. Zubac je dobro odigrao ali on Jokica nije cuvao sinoc, Zubac je preko Jokica dao 10 poena, a ostatak preko Plamlija.

brat Silvio

pre 7 godina

Mi na balkanu ove stvari na basketu radimo iz zezancije da se malo našalimo sa protivvnikom tako i Jokara se zeza, objasni im majstore.

fergi

pre 7 godina

stvarno nestvarno. ko bi pomislio, samo pomislio da tako doda saigracu? uz to video ga je ali treba pretpostaviti da se on i dalje krece, da nije usporio, stao, promenio pravac i jos dodati bez gledanja tacno gde je saigrac? lepo rece njegov trener, to drugi igraci i ne pomisljaju da rade?? strasno.

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Al' eto kakvi su Ameri, da su Kari ili Lebron imali asistencije kao Jokić i Rubio bili bi u top10 na prve dve pozicije, a ne kao osmi i deveti...

Milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.
(Darko, 14. mart 2017 10:40) #


Jedino si pogodio procenat minusa, to ti po default-u ne gine :)

dare

pre 7 godina

Znam da sport klub ima neki unapred pripreljen raspored,ali dokle vise da prenosite raspali NY ili Filadelfiju....Mislim stvarno,kosarka katastrofa..Ne kazem da non stop radite Denver, ali steta sto ne mozemo da uzivamo u ovakvim majstorijama...
**ja gledam preko neta da ne bude zabune, samo kazem zbog drugih koji samo na SK prate NBA

Darko

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.

Danilo

pre 7 godina

Ovo se ne može naučiti, to je ona oštra linija koja deli košarkaše na 95% talentovanih,veliki radnika i 5% igrača koji vide ono što drugi ne vide, a to jeste definicija genija. I ludaka, naravno.
Jokić još nema dovoljno poštovanje sudija i nije ni blizu skočan kao 90% crnih igrača na njegovoj poziciji, ali njegov osećaj za igru, te veliki raspon ruku već ga izdvajaju kao buduću veliku zvezdu NBA.
U njegovim godinama samo najveće zvezde su igrale ovako kvalitetno i bili nosioci igre svojih ekipa.
Dečko je pametan i normalan, radiće najvrednije u šta ne sumnjam. Ostaje još to malo neophodne sreće za koju mu palčeve drži cela Srbija, a i Kolorado.

Shaban

pre 7 godina

Nije mu dobra tehnika dodavanja preko glave iza ledja bez gledanja kroz 3 odbrambena. Nekako sve na snagu ide, nema leprsavosti. Kada bude to uradio uz 360 kao tata Vince onda mozemo da pricamo. Pametnom dosta.

вељко

pre 7 godina

Баш то.
Добар напад произилази из много трчања,кретања и наравно брзог протока лопте.
Сад су сви " легли на руду" и када их иоле служи шут тешко им се супроставити!
Са овим што раде Јокић и његови саиграчи, подсећа ме на легендарног Мишу(Михаила)Таља,бившег светског првака у шаху.Када су питали познатог велемејстора како он(Таљ)побеђује овај им је одговорио:"Просто.Он постави своје фигуре у центар(табле)и онда их жртвује било где!"
Тако је и са Јокићем.Дајте му лопту, трчите и лопта ће доћи баш када и где треба!
Генијално

Danilo

pre 7 godina

Ovo se ne može naučiti, to je ona oštra linija koja deli košarkaše na 95% talentovanih,veliki radnika i 5% igrača koji vide ono što drugi ne vide, a to jeste definicija genija. I ludaka, naravno.
Jokić još nema dovoljno poštovanje sudija i nije ni blizu skočan kao 90% crnih igrača na njegovoj poziciji, ali njegov osećaj za igru, te veliki raspon ruku već ga izdvajaju kao buduću veliku zvezdu NBA.
U njegovim godinama samo najveće zvezde su igrale ovako kvalitetno i bili nosioci igre svojih ekipa.
Dečko je pametan i normalan, radiće najvrednije u šta ne sumnjam. Ostaje još to malo neophodne sreće za koju mu palčeve drži cela Srbija, a i Kolorado.

fergi

pre 7 godina

stvarno nestvarno. ko bi pomislio, samo pomislio da tako doda saigracu? uz to video ga je ali treba pretpostaviti da se on i dalje krece, da nije usporio, stao, promenio pravac i jos dodati bez gledanja tacno gde je saigrac? lepo rece njegov trener, to drugi igraci i ne pomisljaju da rade?? strasno.

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Al' eto kakvi su Ameri, da su Kari ili Lebron imali asistencije kao Jokić i Rubio bili bi u top10 na prve dve pozicije, a ne kao osmi i deveti...

dare

pre 7 godina

Znam da sport klub ima neki unapred pripreljen raspored,ali dokle vise da prenosite raspali NY ili Filadelfiju....Mislim stvarno,kosarka katastrofa..Ne kazem da non stop radite Denver, ali steta sto ne mozemo da uzivamo u ovakvim majstorijama...
**ja gledam preko neta da ne bude zabune, samo kazem zbog drugih koji samo na SK prate NBA

вељко

pre 7 godina

Баш то.
Добар напад произилази из много трчања,кретања и наравно брзог протока лопте.
Сад су сви " легли на руду" и када их иоле служи шут тешко им се супроставити!
Са овим што раде Јокић и његови саиграчи, подсећа ме на легендарног Мишу(Михаила)Таља,бившег светског првака у шаху.Када су питали познатог велемејстора како он(Таљ)побеђује овај им је одговорио:"Просто.Он постави своје фигуре у центар(табле)и онда их жртвује било где!"
Тако је и са Јокићем.Дајте му лопту, трчите и лопта ће доћи баш када и где треба!
Генијално

A

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica, ne da niste gledali tekmu, nego ste Hrvati, a zna se po cemu ste poznati: "Nicega se ne stidite". Laz je za vas svetinja.

skydog

pre 7 godina

Pitam se da li su oni koji hvale igru Ivice Zubca gledali utakmicu?Jedan protiv drugog mozda su sastavili 7-8 minuta.Zubac se nadavao koseva u poslednjoj cetvrtini u kojoj na parketu uopste nije bilo Jokica.Tek toliko da se zna.

DNP

pre 7 godina

@Darko

Zubac je odlican igrac, ali dzaba mu sve kada ce da navuce luzerski mentalitet u ovakvim Lejkersima, a to je najpogubnije za jednog igraca, od svih Hrvata u NBA jedino Saric ima jaku zelju da pobedjuje, ali sta drugo ocekivati od sina Predraga i Veselinke

Milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.
(Darko, 14. mart 2017 10:40) #


Jedino si pogodio procenat minusa, to ti po default-u ne gine :)

aco

pre 7 godina

Zbog ovakvih stvari je tesko sacuvati Jokica. Ako ga ostavite samog na trojci, lagano ce pogoditi. Mis-mec lako iskoristi. Udvajanjem se otvara prostor za asistencije. Sto je najbitnije, moze jos dosta da napreduje, narocito fizicki i u odbrani.

Valjevska podvala

pre 7 godina

 slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.
(statisticari preko radija, 14. mart 2017 13:24)

Hrvatska ima 5 dobrih igrača za petorku jedino ako će Bogdanović ili Hezonja pleja da im igraju, a to se neće desiti. Talentovani su ovi mladi Hrvati, ali nemaju mozak ekipe.

BBO

pre 7 godina

@Darko, da si gledao utakmicu video bi da je Zubac 14 od 25 poena da u garbidz tajmu, odnosno kada je utakmica bila gotova. S druge strane, Jokic je izasao iz igre dva minuta pre kraja trece cetvrtine i vise se nije vracao, dakle pripustio je ceo "tres tajm". Valja napomenuti i to da je Zubac 18 od 25 poena dao kada mu je rival na terenu bio Plamli (a Jokic na klupi). Toliko o tvom pracenju nocasnje utakmice. Sada o ostalima - Saricu svaka cast, obozavam takav tip igraca, ima ono nesto; zasigurno ce biti treca zvezda Filadelfije u buducnosti. Sto se Bogdanovica tice - klasican skorer koji neretko reprezentaciju uvede u kontraritam, iako redovno najbolji strelac iste.

Dado

pre 7 godina

Darko@ haha jako si zabavan, molim da i dalje dolaziš na ovaj portal i od samog jutra nas uveseljavaš svojim glupostima. Na osnovu NBA statistike 3 igrača vi ste od jednom kandidati za zlato, kao i Italija uostalom več nekoliko godina za redom, pa nikako da osvoje. Dok ne skontate šta znači tim a šta individualni igrači, nema vam pomoči.

Isto ti očigledno nije najajsnija reč dominacija. Da je Jokić igrao koliko i Zubac po statistici bi bili u najmanju ruku egal (u poenima i skokovima, dok ga u asistencijama Joksara več sad šiša), s tim da mu ni jedna trica nije ušla sinoč, a obično pogadja barem po jednu na utakmicu. Ali ok, tešite se vi i dalje, barem nas zabavaljate na taj način =)

12

pre 7 godina

Statistika ne laze, a tu su Hrvati bolji od omiljenog svetskog naroda.
(voljeni srbici, 14. mart 2017 10:51)

Statistika ne laze, Hrvati imaju samo jednu medalju u svojoj istoriji

CarloNS

pre 7 godina

Zubac je veliki talenat i biće odličan igrač, ali Jokić se nije ni oznojio, a realno nije ni Plumlee. Celu utakmicu vode 25-30 razlike, mislim da se nisu previše stresirali zbog Zubčeve statisike.

Navijac

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica ocigledno nemate pojma o cemu pisete. Zubac je dobro odigrao ali on Jokica nije cuvao sinoc, Zubac je preko Jokica dao 10 poena, a ostatak preko Plamlija.

Vidovnjak

pre 7 godina

Pre dve godine na utakmici Mege..drugar i ja gledamo Jokica, kazem mu ja pazi sto je ovaj mali dobar...ma nema pojma oladi me drug...sad ga svakom prilikom izvestavam o utakmicama Jokare a ovaj samo sizi haha

Aleksa

pre 7 godina

Jokić u aktuelnoj sezoni:

12. u ofanzivnim skokovima
14. po broju skokova
5. po procentu ubačenih šuteva
8. po PER player efficiency rejtingu
4. po true shooting procentu
5. po effective field goal procentu
8. po procentu uspešnosti ofanzivnih skokova
19. po procentu uspešnosti defanzivnih skokova
4. po ofanzivnom rejtingu
13. po učešću u ostvarenim pobedama
7. po učešću u pobedama u 48 minuta
4. u BOX plus/minus kategoriji ispred LeBrona
9. u ofanzivnoj BOX plus/minus kategoriji

Jokić u prve dve sezone u NBA-ju ima veći PER od Medžika Džonsona koji ruku na srce vodi u svakoj drugoj kategoriji jer je jedan od najvećih košarkaša koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu. Ali s obzirom da je Medžik od ruki sezone igrao plejof i da je u ekipi imao Norma Niksona, Karim Abdul Džabara, Majkla Kupera, Džamala Vilkiza, a da Jokić igra sa boranijom i sa par talentovanih klinaca, Jokićeve brojke su impresivne.
Ako Miško poradi na tome da Jokić postepeno dovede telo u vrhunsku strukturu i da ozbiljno ojača i poradi na skoku, snagu u duelu i brzini u odbrani i refleksima, vrlo verovatno ćemo imati košarkaša koji će ostaviti dubok trag u NBA-ju. Samo jako.

123

pre 7 godina

Braća hrvati pucaju od zavisti ovde, okupirali B92. Mo možete da imate i 15 igrača u NBA, kao reprezentacija ste nula, i uvek ćemo vas pobeđivati, kao i do sada.

antiDebil

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu?
(Aca, 14. mart 2017 11:23)

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa...
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca...
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !

brat Silvio

pre 7 godina

Mi na balkanu ove stvari na basketu radimo iz zezancije da se malo našalimo sa protivvnikom tako i Jokara se zeza, objasni im majstore.

place your bet

pre 7 godina

Molim komentatore iz Srbije da se ne obaziru na moje zemljake iz Hrvatske koji se sramote po vašim sajtovima ovdje.

Hvala :)

statisticari preko radija

pre 7 godina

Za ove sto hvale Zubca i njegove brojke. Denver je vodio 25 razlike 3 minuta pre kraja poluvremena. Lakers-i su takva krsh ekipa, koja se odavno nije videla na zapadnoj konferenciji. Zubac je dobio sansu, ali tu je sve bilo gotovo posle 20 minuta. Evo Zubac u +/- kategoriji +8, Jokic +16...sta ce mo sada...a igrao 24 minuta, naspram 30 Zubca. slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.

milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav. 
(Darko, 14. mart 2017 10:40)

Mozda zato sto nisi gledao utakmicu. Po meni Spanija je favorit, za Gasolovima, Ernangomezovima, Rubiom, Ljuljom...

Mogli

pre 7 godina

Zamislite koliko ovakvih talenata ima u Srbiji, jer smo kosarkaska nacija, a ti talenti su po raznim zabitima ove zemlje i kojekakvim skolskim terencicima za basket jer drzava ne polaze nade u njihovu buducnost i u njihovo ulaganje koje moze napraviti super zvezdu od njih. Svaka cast Jokicu.

objavite komentar

pre 7 godina

Ove pljuvace obozavam. Znaci zalim ih toliko da nemam reci. Sigurno kompletno nesrecni, sujetni ljudi kojima i da ovaj kuca od kosa do kosa bilo bi im nedovoljno. Samo nastavite da zivite svoje male i nesrećne zivote a mi nastavljamo da gledamo i bodrimo Nikolu!

JPR24

pre 7 godina

Da li ima Srba koji ovako komentarisu na kroasanskim sajtovima i portalima? :) Rekao bih da nema. Smesni ste kroasaniiii
(mimz, 14. mart 2017 16:51)
Ima brate, imamo i mi svoje budale.

banja luka

pre 7 godina

Gledao. Odlican je bio. U cetvrtoj ga nije ni uvodio. Komentatori I Sek Onil deset minuta pricali o evropskim igracima, divcu, radji, kukocu...Zubac odlican, Hernangomez onako.

nadjite svoje zivote

pre 7 godina

Srbi imaju novog idola. U pravi cas. Ako i on predje u vegetarijance napljuvace mu zenu i preci da obozavaju nekog treceg. Taj kojeg obozavaju uopste nije vazan, vazno je da ispune prazninu.

kmnccc

pre 7 godina

Obožavam Jakića ali mi se srce cepa dok gledam kako svi dobacuju hejterske komentare Noletu jer je pao čak na drugo mesto. Mnogi su, čini se, jedva dočekali.

Bili Pegavo Lice

pre 7 godina

@nikola (Uzmite bolje knjige u ruke, ... )

Ne znam zašto misliš da jedno isključuje drugo. Ja obožavam da čitam, ali isto tako uživam gledajući košarkaške utakmice. Ti misliš da ako neko voli sport to automatski znači da nije pročitao knjigu u svom životu? Na osnovu kojih istraživanja si došao do takvog zaključka?

Inače, upravo završavam knjigu Knut Hamsun - Glad (topla preporuka), a kasnije ću da gledam utakmicu San Antonio - Atlanta, jer nisam stigao sinoć.

Pozdrav. Sve najbolje.

Rozenkranc

pre 7 godina

Gledam sad utakmicu od sinoć na nba on demand, i pola utakmice pričaju o Jokicu i evropskim igračima, bio Šek sa komentatorima i nahvalio ga samo tako...
Mali je bas dobar, igrao nešto manje jer nije bilo potrebe, laka utakmica, da se ne zamara...

Aca

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu? 
(Aca, 14. mart 2017 11:23) 

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa... 
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca... 
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !
(antiDebil, 14. mart 2017 12:03)

Hvala. Vidim da je Sak dao lepe komentare na racun Jokica, a znam da on i nije bas naklonjen hvaljenju igraca.
Ahahh to isto kao onaj celnik sto je izjavio da NBA hoce da se ugleda na Srbiju jer imamo dobar sistem. A lupio covek, kosarka nam je korumpirana i raspada se..

Shaban

pre 7 godina

Nije mu dobra tehnika dodavanja preko glave iza ledja bez gledanja kroz 3 odbrambena. Nekako sve na snagu ide, nema leprsavosti. Kada bude to uradio uz 360 kao tata Vince onda mozemo da pricamo. Pametnom dosta.

Darko

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.

Kralj Beljo

pre 7 godina

Od cega vi pravite famu, ja mislio nesto nikad vidjeno, a ono klasicni pas s basketa, visokog igraca.
Ovakvih je 3 bacio u prazno tokom sezone, ovaj je prosao.
Pa onaj Ras Vesbruk kog toliko osporavate ima u svakom mecu par asistencija gdje u djelicu sekunde razbuca svu odbranu ispred sebe i spoji igraca s kosem.
Da ne pricam o nekim drugim.

Gari Kufer

pre 7 godina

Smoriste s Jokicem! Te dabl-tripl, te tripl-dabl, ... aman vise. Koga jos zanimaju te bezvezne statistike... Valjda sad kad je Djokovic potonuo treba izmisliti novog junaka: srpski a Medzik...

NBA

pre 7 godina

(Aleksa, 14. mart 2017 15:15)

Pusti ti Jabara i Medjika igrače koji si igrali u konkurenciji sa samo 22-23 kluba. Gde nema svrhe tankovanje.

kvrga

pre 7 godina

kako god da se zavrsi ovaj mec, novak me je prvi put jos od rolan garosa podigao na noge, posle nadmudrivanja na mrezi sredinom treceg seta, a onda i bekend paralelom, minut kasnije!
i pre toga, zalicio je toliko puta na sebe! verovao sam u njega sve vreme, a sada sa jos vise razloga za to! ajmo novak! zna se sta su prioriteti, samo guraj! :D

Darko

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.

Shaban

pre 7 godina

Nije mu dobra tehnika dodavanja preko glave iza ledja bez gledanja kroz 3 odbrambena. Nekako sve na snagu ide, nema leprsavosti. Kada bude to uradio uz 360 kao tata Vince onda mozemo da pricamo. Pametnom dosta.

Gari Kufer

pre 7 godina

Smoriste s Jokicem! Te dabl-tripl, te tripl-dabl, ... aman vise. Koga jos zanimaju te bezvezne statistike... Valjda sad kad je Djokovic potonuo treba izmisliti novog junaka: srpski a Medzik...

Kralj Beljo

pre 7 godina

Od cega vi pravite famu, ja mislio nesto nikad vidjeno, a ono klasicni pas s basketa, visokog igraca.
Ovakvih je 3 bacio u prazno tokom sezone, ovaj je prosao.
Pa onaj Ras Vesbruk kog toliko osporavate ima u svakom mecu par asistencija gdje u djelicu sekunde razbuca svu odbranu ispred sebe i spoji igraca s kosem.
Da ne pricam o nekim drugim.

nadjite svoje zivote

pre 7 godina

Srbi imaju novog idola. U pravi cas. Ako i on predje u vegetarijance napljuvace mu zenu i preci da obozavaju nekog treceg. Taj kojeg obozavaju uopste nije vazan, vazno je da ispune prazninu.

statisticari preko radija

pre 7 godina

Za ove sto hvale Zubca i njegove brojke. Denver je vodio 25 razlike 3 minuta pre kraja poluvremena. Lakers-i su takva krsh ekipa, koja se odavno nije videla na zapadnoj konferenciji. Zubac je dobio sansu, ali tu je sve bilo gotovo posle 20 minuta. Evo Zubac u +/- kategoriji +8, Jokic +16...sta ce mo sada...a igrao 24 minuta, naspram 30 Zubca. slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.

A

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica, ne da niste gledali tekmu, nego ste Hrvati, a zna se po cemu ste poznati: "Nicega se ne stidite". Laz je za vas svetinja.

Zvezdan Vučelić

pre 7 godina

Al' eto kakvi su Ameri, da su Kari ili Lebron imali asistencije kao Jokić i Rubio bili bi u top10 na prve dve pozicije, a ne kao osmi i deveti...

Danilo

pre 7 godina

Ovo se ne može naučiti, to je ona oštra linija koja deli košarkaše na 95% talentovanih,veliki radnika i 5% igrača koji vide ono što drugi ne vide, a to jeste definicija genija. I ludaka, naravno.
Jokić još nema dovoljno poštovanje sudija i nije ni blizu skočan kao 90% crnih igrača na njegovoj poziciji, ali njegov osećaj za igru, te veliki raspon ruku već ga izdvajaju kao buduću veliku zvezdu NBA.
U njegovim godinama samo najveće zvezde su igrale ovako kvalitetno i bili nosioci igre svojih ekipa.
Dečko je pametan i normalan, radiće najvrednije u šta ne sumnjam. Ostaje još to malo neophodne sreće za koju mu palčeve drži cela Srbija, a i Kolorado.

12

pre 7 godina

Statistika ne laze, a tu su Hrvati bolji od omiljenog svetskog naroda.
(voljeni srbici, 14. mart 2017 10:51)

Statistika ne laze, Hrvati imaju samo jednu medalju u svojoj istoriji

dare

pre 7 godina

Znam da sport klub ima neki unapred pripreljen raspored,ali dokle vise da prenosite raspali NY ili Filadelfiju....Mislim stvarno,kosarka katastrofa..Ne kazem da non stop radite Denver, ali steta sto ne mozemo da uzivamo u ovakvim majstorijama...
**ja gledam preko neta da ne bude zabune, samo kazem zbog drugih koji samo na SK prate NBA

вељко

pre 7 godina

Баш то.
Добар напад произилази из много трчања,кретања и наравно брзог протока лопте.
Сад су сви " легли на руду" и када их иоле служи шут тешко им се супроставити!
Са овим што раде Јокић и његови саиграчи, подсећа ме на легендарног Мишу(Михаила)Таља,бившег светског првака у шаху.Када су питали познатог велемејстора како он(Таљ)побеђује овај им је одговорио:"Просто.Он постави своје фигуре у центар(табле)и онда их жртвује било где!"
Тако је и са Јокићем.Дајте му лопту, трчите и лопта ће доћи баш када и где треба!
Генијално

fergi

pre 7 godina

stvarno nestvarno. ko bi pomislio, samo pomislio da tako doda saigracu? uz to video ga je ali treba pretpostaviti da se on i dalje krece, da nije usporio, stao, promenio pravac i jos dodati bez gledanja tacno gde je saigrac? lepo rece njegov trener, to drugi igraci i ne pomisljaju da rade?? strasno.

antiDebil

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu?
(Aca, 14. mart 2017 11:23)

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa...
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca...
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !

brat Silvio

pre 7 godina

Mi na balkanu ove stvari na basketu radimo iz zezancije da se malo našalimo sa protivvnikom tako i Jokara se zeza, objasni im majstore.

skydog

pre 7 godina

Pitam se da li su oni koji hvale igru Ivice Zubca gledali utakmicu?Jedan protiv drugog mozda su sastavili 7-8 minuta.Zubac se nadavao koseva u poslednjoj cetvrtini u kojoj na parketu uopste nije bilo Jokica.Tek toliko da se zna.

Valjevska podvala

pre 7 godina

 slazem se da Hrvatska ima sada vec 5 dobrih igraca...da sastavi petorku, ali Zubac nije medju njima.
(statisticari preko radija, 14. mart 2017 13:24)

Hrvatska ima 5 dobrih igrača za petorku jedino ako će Bogdanović ili Hezonja pleja da im igraju, a to se neće desiti. Talentovani su ovi mladi Hrvati, ali nemaju mozak ekipe.

DNP

pre 7 godina

@Darko

Zubac je odlican igrac, ali dzaba mu sve kada ce da navuce luzerski mentalitet u ovakvim Lejkersima, a to je najpogubnije za jednog igraca, od svih Hrvata u NBA jedino Saric ima jaku zelju da pobedjuje, ali sta drugo ocekivati od sina Predraga i Veselinke

milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav. 
(Darko, 14. mart 2017 10:40)

Mozda zato sto nisi gledao utakmicu. Po meni Spanija je favorit, za Gasolovima, Ernangomezovima, Rubiom, Ljuljom...

Milan

pre 7 godina

Zasto ne napisete da ga je Zubac apsolutno nadigrao u medjusobnom duelu,Ivica je zavrsio utakmicu sa 25 poena i 11 skokova.Na celu sa Saricem i Bogdanovicem koji igraju izvanredno ovu sezonu u NBA-u Hrvatska mozda glavni favorit za zlato na EP-u.Moja procjena da ovaj komentar dobija 90% minusa.Pozdrav.
(Darko, 14. mart 2017 10:40) #


Jedino si pogodio procenat minusa, to ti po default-u ne gine :)

Dado

pre 7 godina

Darko@ haha jako si zabavan, molim da i dalje dolaziš na ovaj portal i od samog jutra nas uveseljavaš svojim glupostima. Na osnovu NBA statistike 3 igrača vi ste od jednom kandidati za zlato, kao i Italija uostalom več nekoliko godina za redom, pa nikako da osvoje. Dok ne skontate šta znači tim a šta individualni igrači, nema vam pomoči.

Isto ti očigledno nije najajsnija reč dominacija. Da je Jokić igrao koliko i Zubac po statistici bi bili u najmanju ruku egal (u poenima i skokovima, dok ga u asistencijama Joksara več sad šiša), s tim da mu ni jedna trica nije ušla sinoč, a obično pogadja barem po jednu na utakmicu. Ali ok, tešite se vi i dalje, barem nas zabavaljate na taj način =)

Vidovnjak

pre 7 godina

Pre dve godine na utakmici Mege..drugar i ja gledamo Jokica, kazem mu ja pazi sto je ovaj mali dobar...ma nema pojma oladi me drug...sad ga svakom prilikom izvestavam o utakmicama Jokare a ovaj samo sizi haha

aco

pre 7 godina

Zbog ovakvih stvari je tesko sacuvati Jokica. Ako ga ostavite samog na trojci, lagano ce pogoditi. Mis-mec lako iskoristi. Udvajanjem se otvara prostor za asistencije. Sto je najbitnije, moze jos dosta da napreduje, narocito fizicki i u odbrani.

Aca

pre 7 godina

Jel ovo Sak komentarise na klipu? 
(Aca, 14. mart 2017 11:23) 

Da, prenosili su na nacionalnoj televiziji i svi komentatori su ostrasceni navijaci Lejkersa... 
Kaze O Nil, ,,svi koji se zavrsavaju na ICH znaju da igraju kosarku, Danilovich, Petrovich...''i ne znam koga je jos naveo, posle je pomenuo Radzu, Koukoca i Divca... 
Kada bi mu samo neko objasnip na sta lici KLS cisto sumnjam da bi mu ovaj poverovao !
(antiDebil, 14. mart 2017 12:03)

Hvala. Vidim da je Sak dao lepe komentare na racun Jokica, a znam da on i nije bas naklonjen hvaljenju igraca.
Ahahh to isto kao onaj celnik sto je izjavio da NBA hoce da se ugleda na Srbiju jer imamo dobar sistem. A lupio covek, kosarka nam je korumpirana i raspada se..

place your bet

pre 7 godina

Molim komentatore iz Srbije da se ne obaziru na moje zemljake iz Hrvatske koji se sramote po vašim sajtovima ovdje.

Hvala :)

Navijac

pre 7 godina

Vi sto pisete da je Zubac nadigrao Jokica ocigledno nemate pojma o cemu pisete. Zubac je dobro odigrao ali on Jokica nije cuvao sinoc, Zubac je preko Jokica dao 10 poena, a ostatak preko Plamlija.

banja luka

pre 7 godina

Gledao. Odlican je bio. U cetvrtoj ga nije ni uvodio. Komentatori I Sek Onil deset minuta pricali o evropskim igracima, divcu, radji, kukocu...Zubac odlican, Hernangomez onako.

123

pre 7 godina

Braća hrvati pucaju od zavisti ovde, okupirali B92. Mo možete da imate i 15 igrača u NBA, kao reprezentacija ste nula, i uvek ćemo vas pobeđivati, kao i do sada.

kmnccc

pre 7 godina

Obožavam Jakića ali mi se srce cepa dok gledam kako svi dobacuju hejterske komentare Noletu jer je pao čak na drugo mesto. Mnogi su, čini se, jedva dočekali.

Mogli

pre 7 godina

Zamislite koliko ovakvih talenata ima u Srbiji, jer smo kosarkaska nacija, a ti talenti su po raznim zabitima ove zemlje i kojekakvim skolskim terencicima za basket jer drzava ne polaze nade u njihovu buducnost i u njihovo ulaganje koje moze napraviti super zvezdu od njih. Svaka cast Jokicu.

Aleksa

pre 7 godina

Jokić u aktuelnoj sezoni:

12. u ofanzivnim skokovima
14. po broju skokova
5. po procentu ubačenih šuteva
8. po PER player efficiency rejtingu
4. po true shooting procentu
5. po effective field goal procentu
8. po procentu uspešnosti ofanzivnih skokova
19. po procentu uspešnosti defanzivnih skokova
4. po ofanzivnom rejtingu
13. po učešću u ostvarenim pobedama
7. po učešću u pobedama u 48 minuta
4. u BOX plus/minus kategoriji ispred LeBrona
9. u ofanzivnoj BOX plus/minus kategoriji

Jokić u prve dve sezone u NBA-ju ima veći PER od Medžika Džonsona koji ruku na srce vodi u svakoj drugoj kategoriji jer je jedan od najvećih košarkaša koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu. Ali s obzirom da je Medžik od ruki sezone igrao plejof i da je u ekipi imao Norma Niksona, Karim Abdul Džabara, Majkla Kupera, Džamala Vilkiza, a da Jokić igra sa boranijom i sa par talentovanih klinaca, Jokićeve brojke su impresivne.
Ako Miško poradi na tome da Jokić postepeno dovede telo u vrhunsku strukturu i da ozbiljno ojača i poradi na skoku, snagu u duelu i brzini u odbrani i refleksima, vrlo verovatno ćemo imati košarkaša koji će ostaviti dubok trag u NBA-ju. Samo jako.

JPR24

pre 7 godina

Da li ima Srba koji ovako komentarisu na kroasanskim sajtovima i portalima? :) Rekao bih da nema. Smesni ste kroasaniiii
(mimz, 14. mart 2017 16:51)
Ima brate, imamo i mi svoje budale.

CarloNS

pre 7 godina

Zubac je veliki talenat i biće odličan igrač, ali Jokić se nije ni oznojio, a realno nije ni Plumlee. Celu utakmicu vode 25-30 razlike, mislim da se nisu previše stresirali zbog Zubčeve statisike.

NBA

pre 7 godina

(Aleksa, 14. mart 2017 15:15)

Pusti ti Jabara i Medjika igrače koji si igrali u konkurenciji sa samo 22-23 kluba. Gde nema svrhe tankovanje.

kvrga

pre 7 godina

kako god da se zavrsi ovaj mec, novak me je prvi put jos od rolan garosa podigao na noge, posle nadmudrivanja na mrezi sredinom treceg seta, a onda i bekend paralelom, minut kasnije!
i pre toga, zalicio je toliko puta na sebe! verovao sam u njega sve vreme, a sada sa jos vise razloga za to! ajmo novak! zna se sta su prioriteti, samo guraj! :D

BBO

pre 7 godina

@Darko, da si gledao utakmicu video bi da je Zubac 14 od 25 poena da u garbidz tajmu, odnosno kada je utakmica bila gotova. S druge strane, Jokic je izasao iz igre dva minuta pre kraja trece cetvrtine i vise se nije vracao, dakle pripustio je ceo "tres tajm". Valja napomenuti i to da je Zubac 18 od 25 poena dao kada mu je rival na terenu bio Plamli (a Jokic na klupi). Toliko o tvom pracenju nocasnje utakmice. Sada o ostalima - Saricu svaka cast, obozavam takav tip igraca, ima ono nesto; zasigurno ce biti treca zvezda Filadelfije u buducnosti. Sto se Bogdanovica tice - klasican skorer koji neretko reprezentaciju uvede u kontraritam, iako redovno najbolji strelac iste.

objavite komentar

pre 7 godina

Ove pljuvace obozavam. Znaci zalim ih toliko da nemam reci. Sigurno kompletno nesrecni, sujetni ljudi kojima i da ovaj kuca od kosa do kosa bilo bi im nedovoljno. Samo nastavite da zivite svoje male i nesrećne zivote a mi nastavljamo da gledamo i bodrimo Nikolu!

Rozenkranc

pre 7 godina

Gledam sad utakmicu od sinoć na nba on demand, i pola utakmice pričaju o Jokicu i evropskim igračima, bio Šek sa komentatorima i nahvalio ga samo tako...
Mali je bas dobar, igrao nešto manje jer nije bilo potrebe, laka utakmica, da se ne zamara...

Bili Pegavo Lice

pre 7 godina

@nikola (Uzmite bolje knjige u ruke, ... )

Ne znam zašto misliš da jedno isključuje drugo. Ja obožavam da čitam, ali isto tako uživam gledajući košarkaške utakmice. Ti misliš da ako neko voli sport to automatski znači da nije pročitao knjigu u svom životu? Na osnovu kojih istraživanja si došao do takvog zaključka?

Inače, upravo završavam knjigu Knut Hamsun - Glad (topla preporuka), a kasnije ću da gledam utakmicu San Antonio - Atlanta, jer nisam stigao sinoć.

Pozdrav. Sve najbolje.