Sreda, 01.03.2017.

08:00

Jokić tripl-dablom ukrotio 'Bikove' u Čikagu!

Posle pauze zbog Ol-stara i dve nešto slabije partije u odnosu na ono na šta nas je navikao, Nikola Jokić ponovo je bio zvezda večeri u NBA ligi.

Izvor:

Jokiæ tripl-dablom ukrotio 'Bikove' u Èikagu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

hibiskus

pre 7 godina

Na ovom pregledu sto je bio u clanku, ne vidim nikakvu Melounovu taktiku, i taj podatak me jos vise odusevljava zato sto Nikola svoju statistiku pravi niizcega uz odlicne procente. Spaja nespojivo

Car

pre 7 godina

@nik

Kopanje zlata, zlatno grumenje (na engleskom gold nuggets). Obrati pažnju na alternativni grb Denvera od pre nekoliko sezona, onaj sa pijucima, možda bude jasnije.

Ewoks

pre 7 godina

@ Ivan NS
17 poena, 21 skok, 12 asistencija protiv GSW koji su pretpostavljam isto jadna ekipa. Verovatno trolujes, jer ne mogu da shvatim da neko napiše da je Jokić limitiran igrač, svašta može da se kaže, ali za centra koji ima skoro 5 asistencija u proseku da je limitiran, to je nebuloza. Nadam, se da će redakcija B92 prestati da objavljuje komentare ovih koji namerno troluju tipa Jumko, Beljo, ovaj gorepomenuti i sl.

lucho

pre 7 godina

Cikago je pre ovog poraza vezao 4 pobede jako vazne i Klivlend su dobili u gostima tako da je ova pobeda za Denver jako velika i na teskom terenu po mom misljenju,Jokic briljantan, on vec sada postavlja neke rekorde fransize sa 22 godine ako ima toliko uopste.. svaka cast!

Dragan G.

pre 7 godina

Asistencija u košarci je isto što je kraljica u Šahu,ključna figura i ko sa njom zna nepadati ,ubitačan je.To upravo radi Jokić.Drži loptu jednom rukom na osam metara od koša,pravi nekoliko lažnjaka i čeka da neko od njegovih igrača uleti u prazan prostor.Tada sledi nepogrešivo dodavanje,i to je koš a često i dodatno bacanje.Za ovo meraš imati Veliki mozak,veliki talunat i "velika muda"

brain?

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 1. mart 2017 11:03)
Protiv"jadnog"Golden State-a ovako limitiran tripl dabl(17p,21sk,12as),šta je sa mozgom?

Rimtutituki

pre 7 godina

Ja mislim da ovaj Meloun još uvek nije svestan šta je dobio, al' ajde ako svi kažu Meloun je car dao mu je da iga i ja se slažem

petarczv

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 01. mart 2017 11:03)

Jesi slucajno zaboravio da pomenes i najvecu dominaciju i sezoni protiv gsw??

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Americki komentatori pricaju o Jokicu i samo ga hvale i cak su i oni prokomentarisali kako Denver ne igra napada preko njega i on opet ima 11 skokova i 15 poena, onda Jokic sam uzme loptu i duboku trojku da i oni opet provedu jedno 3 minuta pricajuci o njemu, posle 3 cetvrtine Jokic 8 asistencija od ukupnih 18 u timu, niko u ekipi nema vise od njega i on je 3/3 za 3 poena...

frosty

pre 7 godina

@profesor
Plamlija ce da zadrze ako ne bude trazio previse novca. Trenutno cene da bi mogao da prodje sa nekih 12 miliona po sezoni. Denver ima bas dosta prostora u salary cap-u, tako da je veoma verovatno da ce ga zadrzati. Plus Plamli igra isto nesebicno kao Jokic i dobar je lik tako da im ne kvari atmosferu u svlacionici ako nije prvi centar ekipe.

goran

pre 7 godina

Jokara je najbolji i najkompletniji igrač Denvera! Bojao sam se kako će se uklopiti sa Plamlijem, ali ovo deluje super za sada, Jokić 10 asistencija, Plamli 5. Odlično.

Pročitajte, nećete zažaliti!

pre 7 godina

Odličan članak o Nikoli na Sports Illustrated sajtu od blizu 3000 reči:
http://www.si.com/nba/2017/02/08/nikola-jokic-denver-nuggets-the-joker-serbia-darko-milicic

antiDebil

pre 7 godina

Styx

Jokic je vec prestigao MGasola po broju TD, a on je svoj prvi ostvario pre godinu i nesto dana, u 31.godini a u Jokicevim godinama je bio u Gironi !
Cini mi se da je Jokic na pola puta do Kukoca....

Kasper

pre 7 godina

Jokic je fantastican igrac.Izvan svakog dosadasnjeg misljenja o 4 i nacinu igre.Smeta mi nov nacin racunanja asistencija.Stokton i Sretenovic bi po novom sistemu imali prosek od 23 asistencije po mecu.

antiDebil

pre 7 godina

bg

Dobar protok lopte skoro pa da garantuje pozitivan rezultat, bilo gde da se igra dok 1 na 1 to ne moze da garantuje !
Sinoc su komentatori plakali u celom drugom poluvremenu i po zavrsetku meca zasto i kako je Cikagu odjednom na pola utakmice stao protok lopte.

Divos

pre 7 godina

@ Profesor, 1. mart 2017 10:40

Није јасно. Портланд је гадно премашио селери-кап (највише после Кливленда) и зато су га се отарасили.
Денвер има доста простора у селери-капу и могли би на љето Пламлију обезбдедити тих 15 мил.$ колико ће тражити његов агент. Иначе добар и захвалан играч, не често, али понекад је на паркету са Јокићем и добро сарађују.

Хиберта не знам што су довели. шарлот га дуго покушава уваљати некоме, ето некако су га се курталисали. У Денверовој философији и начину игре (Run & Gun) апсолутно неупотребљив.
Једини разлог који ми пада на памет је можда, како имају велики простор, намјера да испоштују колективни уговор у НБА и његовим уговором некако "добаце" до минималног селери-капа. Друго разумно објашњење не видим. На жалост и он ће "украсти" нешто минута Николи.

Jumko

pre 7 godina

@The Joker A nije mozda to u danasnje vreme moguce jer je Nba jedan cirkus bez odbrana, liga nabijaca statistike? Mislim, to pisete kada Jokic nije u prvom planu...

Alex

pre 7 godina

BRAVO Nikola!
Ovaj momak ima šut Novickog i asistenciju Stoktona, a samim tim potencijal da postane najbolji Evropljanin u NBA ikada...
Samo opušteno uživati u ovome što mu se dešava i bez pritiska na sebe.

Styx river

pre 7 godina

1 Russell Westbrook PG OKC 30
2 James Harden G HOU 15
3 LeBron James F CLE 6
4 Draymond Green F GS 4
5 Nikola Jokic C-F DEN 3
6 Julius Randle PF LAL 2
7 DeMarcus Cousins C-F NO 2
8 Giannis Antetokounmpo SF MIL 2
9 Blake Griffin C-F LAC 1
10 Kevin Durant F GS 1

bg

pre 7 godina

Ma kakve su to priče da se NBA igra za sebe a ne za tim.
Jel gledate vi NBA? Kvalitetan protok lopte u NBA i Evropi je nebo i zemlja, to kad se igra 1 na 1 to su izolacije ko zna zna.

fargo

pre 7 godina

Jokic je treci najveci Srbin,posle Nikole Tesle i Noleta,sa tendencijom da prestigne Noleta jer je ovaj poceo da jede travu,a ne meso i tako postane drugi najveci Srbin u istoriji.

sale

pre 7 godina

Neka neko kaze momku da ne igra vise u ABA ligi, da se smiri malo
(Petar, 1. mart 2017 08:17) # Link komentara

Negde sam procitao da Jokic ima bolju statistiku u NBA nego u ABA..tako da ABA >NBA confirmed. xD

Profesor

pre 7 godina

@ Divos

Plamli je tu samo do kraja sezone, doveden je izmedju ostalog i zato sto mu istice ugovor pa se time oslobadja prostor u seleri kapu. Hiberta su doveli kao podrsku, on vec duze vreme ne lici na sebe, nece se naigrati ali je tu da zaustavi fizicki jake centre iz ekipa koje su konkurenti za plej-of. On je potpisao tek nakon sto je Kazins presao u NO.

The Joker

pre 7 godina

Februar je najkraci mesec, a u njemu pada i all-star pauza, tako da su u februaru samo dva igracu uspela da naprave vise od jednog tripl-dabla... Vestbruk i... nije Lebron ili Harden... nego Nikola Jokic (3 komada)!!!

Posle kraceg google istrazivanja, gotovo sa 99% sigurnosti mogu tvrditi kako je Nikola Jokic posle legendarnog Vilta Cembrlena upravo postao tek drugi CENTAR u istoriji NBA sa 3+ tripl-dablova u istom kalendarskom mesecu !!!

A koliki je Jokic vec sada fenomen, i koliki je to neverovatan uspeh za jednog centra da u istom kalendarskom mesecu ostvari 3 TD, najbolje govori cinjenica da posle 17 sezona u NBA Pol Gasolu fali jos samo jedan tripl-dabl da postane tek drugi centar posle Cembrlena sa 10+ tripl-dablova u karijeri! Eto toliko je tesko i neprirodno na toj poziciji ostvariti dvocifren broj asistencija, pa se neretko desava kod centarskih TD da su napravljeni uz 10+ blokada... ali tu je sada Jokic da pomera nove granice.

skywalker

pre 7 godina

Tripl dabl...Bravo Joka majstore! Mnogo mi je drago zbog ovog momka. Još kad vidiš koliko je naših ljudi došlo i koliko je to njemu značilo, zajsta lep prizor. Potrebna mu je podrška u svakom trenutku. Slušao sam pres konferenciju tokom turneje u Londonu, pričao je kako mu je mnogo drago da igra u Evropi i da je bliže kući...I onda je prekinuo onu voditeljku u pola pitanja i pitao "da li ima nekog iz Srbije?"pošto je ona sala bila prepuna italijana koji su došli zbog Gala i, kolko sam ja primetio, niko mu se nije javio. To samo pokazuje koliko njemu znači podrška iz rodne zemlje, videli smo i sinoć..Zato podržimo ovog mladog momka, jer ja mislim da mnogi nisu ni svesni kakav dragulj košarke imamo..

Rhyzm

pre 7 godina

@Masi

A sta treba da bude, da unese sagraca sa loptom u kos i da ga vrati nazad da bi bila asistencija? Sta sve nije asistencija je pre za neku dublju pricu.

Dag Kristi

pre 7 godina

Da uzima suteve kao Kazins,imao bi po 50 poena.Ali ovo je jos lepse!Svaka cast,jos 10-ak pobeda i onda gazenje Voriorsa u plej-ofu.

загор

pre 7 godina

денвер не мора да жури, али ако хоће озбиљну екипу, морају да трејдују галинарија, чендлера, бартона и нелсона. само њих :)
заправо све су то добри играчи, али да уђу понекад са клупе за неку ролу, а као стартери и носиоци озбиљне екипе - тешко.

lukadjurovic9@gamil.com

pre 7 godina

Svaka cast,al vec su pocele da dosadjuju vesti pod naslovom: jokic podbacio,sjajni jokic,jokic nije igrao,jokic ovo,jokic ono...
kad pomislim koliko ima nba utakmica,I svaki dan naslov JOKIC.....uzas

Rhyzm

pre 7 godina

Sta je strucnjaci, "prosla era" posle jedne slabije partije i ignorisanja od strane saigraca u napadu? Ni veceras nije bilo mnogo bolje ali je srecom pogadjao to malo suteva koje je uglavnom sam uzimao kad je mogao pored one dvojice siledzija, Cendlera i Galinarija. Neko lepo napisa posle prosle partije bice sledeca tripl-dabl, pa dobi minuse... Sta treba sada u Cikagu da razapnu Batlera jer je imao 8 poena sinoc? Nece naravno jer ce opet imati i preko 40 vrlo brzo, i sve je jedan vid zabave i ne shvata se tragicno, a vi strucnjaci za kosarku i "repke" uzivajte bar malo a ono ako nista, bar u Nikolinom stilu igre koji je sasvim drugaciji od svega ostalog sto gledamo danas u NBA. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i ljudima koji zapravo gledaju utakmice, i sta Nikola rad na terenu.

grant hill

pre 7 godina

Joka brate svaka cast,ali sta je sve u NBA asistencija pa to je nemoguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Masi, 1. mart 2017 08:19)

Sta je to sto jeste asistencija u NBA, a nije u Evropi?
Potpuno je isto.

luther

pre 7 godina

Mene brine da on nece imati trpl dablove zbog poena..ja nikad nisam video igraca koga kos ne zanima...to je rekao i Miloje u intervju..i juce je uzeo 2 trojke bas kad je morao da sutira..i svidja mi se ona iskrena reakcija Plamlija kad je Nikola izlazio kad je ostvario svoj tripdabl..obojca su racionalni i uzivam da ih gledam zajedno..ako uspe da nategne tih 10 poena glrdacemo mi jos tripla od Jokica!!

Darko04

pre 7 godina

Ocekivalo se jedna dobra parija al ne ovako dobra,stigao ga je malo umor al nije zaboravio da sutira..Nista lepse nego ujutru uz kafu aplikacija nba pa sazetci Jokare

nikola

pre 7 godina

Divna je ovo priča sa nasim momkom.Samo da bude zdrav i da bude fokusiran na karijeruRed je da jedan nas momak posle dugo vremena ima kontinuitet u vrhunskom sportu posle Djokovica.Dosta je bilo "legendi,mangupa i doajena"koji su protracili svoj talenat zarad glupiranja.

panini

pre 7 godina

ne znam sta se svii cude za divljanje u nba tako igra svaka tj skoro svaka ekipa..to je njihov stil kosarke nerezonski sutevi ispucavanje do iznemoglosti...na prste jedna ruke mogu da se nabroje ekipe koje igraju koliko toliko "evropski" tj razumno i rezonski, pogotovo u regularnom delu sezone

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Gde si Jumko trolino ? Zar još nema tvog debilnog komentara ? Aha , znam ... u bedaku si zbog Akapulka i 4.500 ... samo su došli ljudi da gledaju trening Velikog Novaka !

tantric

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu imao je priliku da vidi Denvera sinoć. Jedan je kada ne igra Jokić i kreće zaletanje na koš kao Minesota ili najjadniji timovi u ligi. Sasvim drugi Denver kada je Jokić unutra koji je u stanju da se nosi i da zgromi i tim kao GSW. To jednostavno ne moze da se napiše u statistikama. Neverovatno je da je ovaj momak od 22 godine već vodja tima.

aca

pre 7 godina

To je NBA, uvek bio i biće pun sebičnih igraca. Ne razumem komentare tipa: šteta sto igra u klubu gde su svi toliko sebični. Koji je to klub koji nema bar 3,4 sebičnjaka? Tako je bilo i pre 25 god.

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...
(Oxi, 27. februar 2017 14:23)
 U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...
(Oxi, 27. februar 2017 10:34) 
 Potvrdjuje se ono sto sam napisao pre dva dana, definitivno je izmenjen rezim treninga zbog Ol-stara prouzrokovao krizu u Jokicevoj igri, smatra se da je 10-15 dana treninga vreme potrebno za povratak u dobru kondiciju.

yokic

pre 7 godina

Vise mi se svidja ovakav ucinak nego kad utrpa 40+ poena a ovi njegovi se poraspadaju, da bi Denver postao konkurentan, mora i ostali igraci da se razvijaju, ne moze sve preko Jokica da ide, pogubno je to na duze staze

Demius

pre 7 godina

The Dream is back!!!
Mnogo je teško pored ona dva silovatelja lopte, Čendlera i Galinarija postizati dvadesetak poena, ali kada si majstor onda sve možeš.I ako je i neko sumnjao ko je najbolji igrač Denvera, posle noćašnje perdstave našeg košarkaškog Mocarta, više nema nikakve dileme.
Naš Jokara, tripl-dabl mašina iz Sombora.
Majstore, razvaljuj tu NBA igricu!!!

NBG

pre 7 godina

Iskreno mislim da bi Denver bio mnogo bolja ekipa kada bi otisli Chendler I Gallinari. Njih dvojica su sjajni igraci, ali za ovu ekipu denvera trose mnogo lopti, I prosto oni moraju da sutnu 50% svih suteva Denvera.

Umesto Galinaria I Chendlera mislim da bi Hernangomez bio dosta umereniji I ttim bi igrao jos bolju timmsku kosarku....

Jokic pored Chendlera I Gallinaria je uvek uzdrzan I to se vidi na terenu. Ipak su njih dvojica prve dve opcije za sut u napadu I ako nisu nesto preterano efikasni..Ali 16 miliona ugovor koji imaju obojica I garantovanih preko 32min po mecu je ipak stvar NBA filozofije

leandro

pre 7 godina

Neverovatno, ali uprkos njegovom sjajnom ucinku na kraju utakmice - nekako sam bio ravnodusan ovoga puta. Verovatno zbog igre kompletnog tima u kojoj neki igraci opet divljaju I nerezonski sutiraju. Nekako kod Jokica primecujem da mu smetaju unapred predvidjene rotacije. Ne igraju a njega skoro uopste. Sve sam kreira. Pik n rol vise ne postoji. Ranije su znali da mu dodaju kad stvore visak, a sad samo ako bas moraju. Ovaj tripl dabl je maestralan s obzirom an igru spoljnih igraca. Galinari sinoc sipao, veceras moze opet 20% iz igre. O divljacima Cendleru I Bartonu da ne pricam. Igraci rodjeni za kinesku ligu. Cikago je rupa od tima, ali svakako bravo za Jokica. Plej of se smesi.

Dr. NBA

pre 7 godina

Pohvale za Malone-a. Ostaje jedan od najgorih trenera u ligi, ali je izgleda konacno resio problem rotacije.

Naime, Galinari je bio starter ali je vecinu minuta igrao sa klupom. Tako je klupa, koja je u poslednjim utakmicama bila katastrofalna, sad bila podnosljivo losa, pa cak i dobra u poslednjoj cetvrtini.

A sto je jos bitnije nije gusio Jokica. Tako su svi na dobitku, tim igra bolje sa Jokicem bez Galinarija, Galinari ima svoje minute kad je glavni na terenu (sto isto ne valja ali je makar bolje od postava u kojima je Barton najveci potrosac), a tim pobedjuje.

Jokic dobija loptu na pocetku svakog napada, ispostovan je kao glavni playmaker ali jos uvek nedostaju bilo kakve akcije u kojima bi bio i realizator.

Kol

pre 7 godina

Samo da ovi iz Denvera shvate da on treba da bude prva opcija u napadu i ulaze u playoff, a ne da se Galinari, Marej i Barton ispucavaju i kada ide i kada ne, imao je bas lepu podrsku Jokic sinoc dosta nasih ljudi tamo kao da je igrao u Beogradu!

sawesome

pre 7 godina

sigurnim koracima ka legendi.. ne preskaci stepenike.. samo polako.. ne osvrci.. velika karijera je pred tobom.. mir u glavi, vatra u srcu.. bravo decko..

Offensive rebound

pre 7 godina

Kakvi su kraljevi nasi iz Cikaga, bas sam se lepo nasmejao, svaka cast za partiju, kada je Jokic u fokusu i na nivou Denver skoro svakog moze pobediti. Jednostavno na leto napraviti neke promene, resiti se par igraca, sav fokus staviti na Jokica, Herisa i Mareja, dovesti neku zvezdu koja zna sta radi, i eto nama ozbiljne plejof ekipe.

Divos

pre 7 godina

НБА је свет за себе, ту клубови некад танкују, а играчи у таквим мечевима гледају више властиту статистику, него добробит екипе.

У тако постављеном обрасцу поимања ствари, себичност и подвлађивање властитој статистици су "врлине", а рационалност у игри и подређивање колективу мана.

Наши у НБА, Бјелица и Јокић нису тај профил да гледају себе и подвлађују властитој статистици, ненаметљиви, рационални, раде све за добро екипе, и у тако постављеном систему вредности имају ту озбиљну "ману".

Јокић је имао свој период, у одсуству неких преузео лидерску улогу, те показао и доказао какав је играч.
Сада су се вратили Гало и Чендлер, двојица који воле да се испуцавају, а Никола је све више потиснут као нападачка опција.

Он ће радити све што треба, што је у корист екипе, када је на паркету игра Денвера јако добро изгледа, када је на клупи јако лоше, то рубрика +/- казује, али ће у рубрици поени то бити скромније до краја ове сезоне.

И минутажа ће се смањити, не због игре, него што је опасно појачана конкуренција. Ту је овај Пламли, захвалан играч који ће добити доста минута. А потписали су и двоструког ол-стара Хиберта који ће због репутације добити своје минуте. По мени ово задње неразуман потез.

Но, за Николу не треба марити, марљив је, има висок кошаркашки IQ, брзо учи, поправља сегменте и подиже ниво игре (то и ова партија потврђује), све ово су фазе и припрема за оно што следи, његово време ће врло брзо доћи

nenad

pre 7 godina

U jednoj od te " dve slabije utakmice nakon all stara " je imao dd broj 25 u setoni a sinoc treci td. Rapsodija ! Jos ako se uzme u obzir da je sinoc sutirao 10 puta i igrao 32 min .

Novosadjanin

pre 7 godina

Mislim da nismo ni svesni kakvog smo igraca dobili. Ako je Milicic uzeo 40-50 miliona, Jokic bez 250 ne bi smeo da zavrsi karijeru! On je vec sad tripl dabl igrac!

Nadamo se da cemo na jesen gledati petorku Jokic, Bjelica, Kalinic, Bogdanovic, Teodosic!

Danilo

pre 7 godina

Za visokog igrača, Joker neverovatno kapira igru i čini se da je posle Sabonisa , ponovo rođen plej u telu centra!
Ima neverovatno samopouzdanje- koje dolazi iz silnog talenta i rada, a i poverenja celog tima- i još mekšu ruku, a raspon ruku mora da je impozantan.
Sve u svemu, jedna od belih senzacija u NBA sledećih godina, ako bude samo malo sreće, i mnogo rada.

Max

pre 7 godina

Sad ce ovi klinci opet da velicaju Nikolu, a do pre neki dan posle onih slabijih partija odmah su govorili da su ga svi pročitali.. Zamislite vas Šta radite ili sta cete raditi u 21.godini.. Samo gazi Nikola, budućnost je pred tobom..

paja

pre 7 godina

(Divos, 1. mart 2017 08:19)

Sve si u pravu osim ovoga da će se Jokiću minutaža smanjiti...
Dobro znaju u stručnom štabu da im je Jokić najbolji igrač i onaj od koga sve zavisi i njemu je 30+ minuta zagarantovano na svakom meču, pod uslovom da ne pravi faulove i tako sam sebi ugrozi minutažu. Plamli je dobar igrač, ali je doveden da igra uglavnom kada Nikola odmara. Hibert je nekada bio zvezda, ali više nije. Čovek je na zalasku karijere. Od neke ozbiljnije njegove minutaže nema ništa...

True Batman Fan

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Dosta vise cudjenja, nemoj da si ispustio ovo Joka! Hocu od tebe Hall of Fame, povlacenje dresa, prsten, MVP nagradu.
Joker the master!!!

pedja101

pre 7 godina

Haha pa Jokic cuvao Batlera.
Salim se naravno, nisam gledao, al super. Izgleda da igraju timski i da im je put ka PO otvoren. Mogu Mavsi da im pomrse racun koji su u usponu forme, ostali, tesko.

Mladen

pre 7 godina

Westbrook: 30
Harden: 15
LeBron: 6
Green: 4
Jokić: 3

Samo napred, Nidžo! Koliko mi je nedostajalo da ponovo ne spavam zbog naših preko bare!

Mogli

pre 7 godina

Steta, gsw i sparsi su prejaki za Denver a to je na vidiku jedini moguci scenario za Denver u plejofu. Da su makar sesti, pa da idu na Hjuston, mozda bi imali sanse. Elem, bice tesko za Jokica da nastupa za repku pored ovakve sezone i jos plejofa, ali svi se nadamo najboljem. Napred majstore.

Daa

pre 7 godina

Ajde bre pustite momke da igraju. Ovo je sport, ako ide ide, ako ne ne. Sta ste navalili na Jokiceve saigrace aman ? Pa zasto vi niste tamo umesto njih, ako se toliko razumete.

marko

pre 7 godina

Док сам гледао прво полувреме Јокић једва да је играо, Денвер је губио и преко 10 разлике, а игра је најблаже речено тужна и катастрофална. Гледао сам Денвер и пре довођења ових нових играча, и промена на горе је очигледна. Можда тренер покушава што пре да уигра нове играче, али ипак мислим да су се мало преиграли. Не видим да нови а и стари играчи играју по неком систему, то је сада само испуцавај и залећи се па шта буде.

Boston

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?
(True Batman Fan, 01. mart 2017 08:13)

Pitanje za tebe i ostale slicne tebi glasi ovako... Sto obracate paznju na hejtere ? Pustite ih aman, neka hejtuju to im je posao.

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro je ja se uplasio da ne krene putem Noleta da siri ljubav nakon izjava " Asistencija dvojicu igrača čini srećnim". Joker is back!!!

brat iz huda

pre 7 godina

vratio se, posle dve utakmice odmora, opet je onaj na kojeg nas je navika zadnjih 2 meseca. Bravo Nikola samo tako, da udjete u PO pa je posle sve moguce, samo se dokazuj i vucinsvoju ekipu kao pravi vodja

leandro

pre 7 godina

Neverovatno, ali uprkos njegovom sjajnom ucinku na kraju utakmice - nekako sam bio ravnodusan ovoga puta. Verovatno zbog igre kompletnog tima u kojoj neki igraci opet divljaju I nerezonski sutiraju. Nekako kod Jokica primecujem da mu smetaju unapred predvidjene rotacije. Ne igraju a njega skoro uopste. Sve sam kreira. Pik n rol vise ne postoji. Ranije su znali da mu dodaju kad stvore visak, a sad samo ako bas moraju. Ovaj tripl dabl je maestralan s obzirom an igru spoljnih igraca. Galinari sinoc sipao, veceras moze opet 20% iz igre. O divljacima Cendleru I Bartonu da ne pricam. Igraci rodjeni za kinesku ligu. Cikago je rupa od tima, ali svakako bravo za Jokica. Plej of se smesi.

Divos

pre 7 godina

НБА је свет за себе, ту клубови некад танкују, а играчи у таквим мечевима гледају више властиту статистику, него добробит екипе.

У тако постављеном обрасцу поимања ствари, себичност и подвлађивање властитој статистици су "врлине", а рационалност у игри и подређивање колективу мана.

Наши у НБА, Бјелица и Јокић нису тај профил да гледају себе и подвлађују властитој статистици, ненаметљиви, рационални, раде све за добро екипе, и у тако постављеном систему вредности имају ту озбиљну "ману".

Јокић је имао свој период, у одсуству неких преузео лидерску улогу, те показао и доказао какав је играч.
Сада су се вратили Гало и Чендлер, двојица који воле да се испуцавају, а Никола је све више потиснут као нападачка опција.

Он ће радити све што треба, што је у корист екипе, када је на паркету игра Денвера јако добро изгледа, када је на клупи јако лоше, то рубрика +/- казује, али ће у рубрици поени то бити скромније до краја ове сезоне.

И минутажа ће се смањити, не због игре, него што је опасно појачана конкуренција. Ту је овај Пламли, захвалан играч који ће добити доста минута. А потписали су и двоструког ол-стара Хиберта који ће због репутације добити своје минуте. По мени ово задње неразуман потез.

Но, за Николу не треба марити, марљив је, има висок кошаркашки IQ, брзо учи, поправља сегменте и подиже ниво игре (то и ова партија потврђује), све ово су фазе и припрема за оно што следи, његово време ће врло брзо доћи

Novosadjanin

pre 7 godina

Mislim da nismo ni svesni kakvog smo igraca dobili. Ako je Milicic uzeo 40-50 miliona, Jokic bez 250 ne bi smeo da zavrsi karijeru! On je vec sad tripl dabl igrac!

Nadamo se da cemo na jesen gledati petorku Jokic, Bjelica, Kalinic, Bogdanovic, Teodosic!

Mladen

pre 7 godina

Westbrook: 30
Harden: 15
LeBron: 6
Green: 4
Jokić: 3

Samo napred, Nidžo! Koliko mi je nedostajalo da ponovo ne spavam zbog naših preko bare!

sawesome

pre 7 godina

sigurnim koracima ka legendi.. ne preskaci stepenike.. samo polako.. ne osvrci.. velika karijera je pred tobom.. mir u glavi, vatra u srcu.. bravo decko..

Kol

pre 7 godina

Samo da ovi iz Denvera shvate da on treba da bude prva opcija u napadu i ulaze u playoff, a ne da se Galinari, Marej i Barton ispucavaju i kada ide i kada ne, imao je bas lepu podrsku Jokic sinoc dosta nasih ljudi tamo kao da je igrao u Beogradu!

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Dosta vise cudjenja, nemoj da si ispustio ovo Joka! Hocu od tebe Hall of Fame, povlacenje dresa, prsten, MVP nagradu.
Joker the master!!!

True Batman Fan

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?

Max

pre 7 godina

Sad ce ovi klinci opet da velicaju Nikolu, a do pre neki dan posle onih slabijih partija odmah su govorili da su ga svi pročitali.. Zamislite vas Šta radite ili sta cete raditi u 21.godini.. Samo gazi Nikola, budućnost je pred tobom..

Offensive rebound

pre 7 godina

Kakvi su kraljevi nasi iz Cikaga, bas sam se lepo nasmejao, svaka cast za partiju, kada je Jokic u fokusu i na nivou Denver skoro svakog moze pobediti. Jednostavno na leto napraviti neke promene, resiti se par igraca, sav fokus staviti na Jokica, Herisa i Mareja, dovesti neku zvezdu koja zna sta radi, i eto nama ozbiljne plejof ekipe.

Styx river

pre 7 godina

1 Russell Westbrook PG OKC 30
2 James Harden G HOU 15
3 LeBron James F CLE 6
4 Draymond Green F GS 4
5 Nikola Jokic C-F DEN 3
6 Julius Randle PF LAL 2
7 DeMarcus Cousins C-F NO 2
8 Giannis Antetokounmpo SF MIL 2
9 Blake Griffin C-F LAC 1
10 Kevin Durant F GS 1

brat iz huda

pre 7 godina

vratio se, posle dve utakmice odmora, opet je onaj na kojeg nas je navika zadnjih 2 meseca. Bravo Nikola samo tako, da udjete u PO pa je posle sve moguce, samo se dokazuj i vucinsvoju ekipu kao pravi vodja

sale

pre 7 godina

Neka neko kaze momku da ne igra vise u ABA ligi, da se smiri malo
(Petar, 1. mart 2017 08:17) # Link komentara

Negde sam procitao da Jokic ima bolju statistiku u NBA nego u ABA..tako da ABA >NBA confirmed. xD

The Joker

pre 7 godina

Februar je najkraci mesec, a u njemu pada i all-star pauza, tako da su u februaru samo dva igracu uspela da naprave vise od jednog tripl-dabla... Vestbruk i... nije Lebron ili Harden... nego Nikola Jokic (3 komada)!!!

Posle kraceg google istrazivanja, gotovo sa 99% sigurnosti mogu tvrditi kako je Nikola Jokic posle legendarnog Vilta Cembrlena upravo postao tek drugi CENTAR u istoriji NBA sa 3+ tripl-dablova u istom kalendarskom mesecu !!!

A koliki je Jokic vec sada fenomen, i koliki je to neverovatan uspeh za jednog centra da u istom kalendarskom mesecu ostvari 3 TD, najbolje govori cinjenica da posle 17 sezona u NBA Pol Gasolu fali jos samo jedan tripl-dabl da postane tek drugi centar posle Cembrlena sa 10+ tripl-dablova u karijeri! Eto toliko je tesko i neprirodno na toj poziciji ostvariti dvocifren broj asistencija, pa se neretko desava kod centarskih TD da su napravljeni uz 10+ blokada... ali tu je sada Jokic da pomera nove granice.

luther

pre 7 godina

Mene brine da on nece imati trpl dablove zbog poena..ja nikad nisam video igraca koga kos ne zanima...to je rekao i Miloje u intervju..i juce je uzeo 2 trojke bas kad je morao da sutira..i svidja mi se ona iskrena reakcija Plamlija kad je Nikola izlazio kad je ostvario svoj tripdabl..obojca su racionalni i uzivam da ih gledam zajedno..ako uspe da nategne tih 10 poena glrdacemo mi jos tripla od Jokica!!

frosty

pre 7 godina

@profesor
Plamlija ce da zadrze ako ne bude trazio previse novca. Trenutno cene da bi mogao da prodje sa nekih 12 miliona po sezoni. Denver ima bas dosta prostora u salary cap-u, tako da je veoma verovatno da ce ga zadrzati. Plus Plamli igra isto nesebicno kao Jokic i dobar je lik tako da im ne kvari atmosferu u svlacionici ako nije prvi centar ekipe.

Dag Kristi

pre 7 godina

Da uzima suteve kao Kazins,imao bi po 50 poena.Ali ovo je jos lepse!Svaka cast,jos 10-ak pobeda i onda gazenje Voriorsa u plej-ofu.

Demius

pre 7 godina

The Dream is back!!!
Mnogo je teško pored ona dva silovatelja lopte, Čendlera i Galinarija postizati dvadesetak poena, ali kada si majstor onda sve možeš.I ako je i neko sumnjao ko je najbolji igrač Denvera, posle noćašnje perdstave našeg košarkaškog Mocarta, više nema nikakve dileme.
Naš Jokara, tripl-dabl mašina iz Sombora.
Majstore, razvaljuj tu NBA igricu!!!

Rhyzm

pre 7 godina

Sta je strucnjaci, "prosla era" posle jedne slabije partije i ignorisanja od strane saigraca u napadu? Ni veceras nije bilo mnogo bolje ali je srecom pogadjao to malo suteva koje je uglavnom sam uzimao kad je mogao pored one dvojice siledzija, Cendlera i Galinarija. Neko lepo napisa posle prosle partije bice sledeca tripl-dabl, pa dobi minuse... Sta treba sada u Cikagu da razapnu Batlera jer je imao 8 poena sinoc? Nece naravno jer ce opet imati i preko 40 vrlo brzo, i sve je jedan vid zabave i ne shvata se tragicno, a vi strucnjaci za kosarku i "repke" uzivajte bar malo a ono ako nista, bar u Nikolinom stilu igre koji je sasvim drugaciji od svega ostalog sto gledamo danas u NBA. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i ljudima koji zapravo gledaju utakmice, i sta Nikola rad na terenu.

bg

pre 7 godina

Ma kakve su to priče da se NBA igra za sebe a ne za tim.
Jel gledate vi NBA? Kvalitetan protok lopte u NBA i Evropi je nebo i zemlja, to kad se igra 1 na 1 to su izolacije ko zna zna.

skywalker

pre 7 godina

Tripl dabl...Bravo Joka majstore! Mnogo mi je drago zbog ovog momka. Još kad vidiš koliko je naših ljudi došlo i koliko je to njemu značilo, zajsta lep prizor. Potrebna mu je podrška u svakom trenutku. Slušao sam pres konferenciju tokom turneje u Londonu, pričao je kako mu je mnogo drago da igra u Evropi i da je bliže kući...I onda je prekinuo onu voditeljku u pola pitanja i pitao "da li ima nekog iz Srbije?"pošto je ona sala bila prepuna italijana koji su došli zbog Gala i, kolko sam ja primetio, niko mu se nije javio. To samo pokazuje koliko njemu znači podrška iz rodne zemlje, videli smo i sinoć..Zato podržimo ovog mladog momka, jer ja mislim da mnogi nisu ni svesni kakav dragulj košarke imamo..

tantric

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu imao je priliku da vidi Denvera sinoć. Jedan je kada ne igra Jokić i kreće zaletanje na koš kao Minesota ili najjadniji timovi u ligi. Sasvim drugi Denver kada je Jokić unutra koji je u stanju da se nosi i da zgromi i tim kao GSW. To jednostavno ne moze da se napiše u statistikama. Neverovatno je da je ovaj momak od 22 godine već vodja tima.

Kasper

pre 7 godina

Jokic je fantastican igrac.Izvan svakog dosadasnjeg misljenja o 4 i nacinu igre.Smeta mi nov nacin racunanja asistencija.Stokton i Sretenovic bi po novom sistemu imali prosek od 23 asistencije po mecu.

Darko04

pre 7 godina

Ocekivalo se jedna dobra parija al ne ovako dobra,stigao ga je malo umor al nije zaboravio da sutira..Nista lepse nego ujutru uz kafu aplikacija nba pa sazetci Jokare

antiDebil

pre 7 godina

Styx

Jokic je vec prestigao MGasola po broju TD, a on je svoj prvi ostvario pre godinu i nesto dana, u 31.godini a u Jokicevim godinama je bio u Gironi !
Cini mi se da je Jokic na pola puta do Kukoca....

Profesor

pre 7 godina

@ Divos

Plamli je tu samo do kraja sezone, doveden je izmedju ostalog i zato sto mu istice ugovor pa se time oslobadja prostor u seleri kapu. Hiberta su doveli kao podrsku, on vec duze vreme ne lici na sebe, nece se naigrati ali je tu da zaustavi fizicki jake centre iz ekipa koje su konkurenti za plej-of. On je potpisao tek nakon sto je Kazins presao u NO.

brain?

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 1. mart 2017 11:03)
Protiv"jadnog"Golden State-a ovako limitiran tripl dabl(17p,21sk,12as),šta je sa mozgom?

Dr. NBA

pre 7 godina

Pohvale za Malone-a. Ostaje jedan od najgorih trenera u ligi, ali je izgleda konacno resio problem rotacije.

Naime, Galinari je bio starter ali je vecinu minuta igrao sa klupom. Tako je klupa, koja je u poslednjim utakmicama bila katastrofalna, sad bila podnosljivo losa, pa cak i dobra u poslednjoj cetvrtini.

A sto je jos bitnije nije gusio Jokica. Tako su svi na dobitku, tim igra bolje sa Jokicem bez Galinarija, Galinari ima svoje minute kad je glavni na terenu (sto isto ne valja ali je makar bolje od postava u kojima je Barton najveci potrosac), a tim pobedjuje.

Jokic dobija loptu na pocetku svakog napada, ispostovan je kao glavni playmaker ali jos uvek nedostaju bilo kakve akcije u kojima bi bio i realizator.

goran

pre 7 godina

Jokara je najbolji i najkompletniji igrač Denvera! Bojao sam se kako će se uklopiti sa Plamlijem, ali ovo deluje super za sada, Jokić 10 asistencija, Plamli 5. Odlično.

загор

pre 7 godina

денвер не мора да жури, али ако хоће озбиљну екипу, морају да трејдују галинарија, чендлера, бартона и нелсона. само њих :)
заправо све су то добри играчи, али да уђу понекад са клупе за неку ролу, а као стартери и носиоци озбиљне екипе - тешко.

Dragan G.

pre 7 godina

Asistencija u košarci je isto što je kraljica u Šahu,ključna figura i ko sa njom zna nepadati ,ubitačan je.To upravo radi Jokić.Drži loptu jednom rukom na osam metara od koša,pravi nekoliko lažnjaka i čeka da neko od njegovih igrača uleti u prazan prostor.Tada sledi nepogrešivo dodavanje,i to je koš a često i dodatno bacanje.Za ovo meraš imati Veliki mozak,veliki talunat i "velika muda"

Ewoks

pre 7 godina

@ Ivan NS
17 poena, 21 skok, 12 asistencija protiv GSW koji su pretpostavljam isto jadna ekipa. Verovatno trolujes, jer ne mogu da shvatim da neko napiše da je Jokić limitiran igrač, svašta može da se kaže, ali za centra koji ima skoro 5 asistencija u proseku da je limitiran, to je nebuloza. Nadam, se da će redakcija B92 prestati da objavljuje komentare ovih koji namerno troluju tipa Jumko, Beljo, ovaj gorepomenuti i sl.

Danilo

pre 7 godina

Za visokog igrača, Joker neverovatno kapira igru i čini se da je posle Sabonisa , ponovo rođen plej u telu centra!
Ima neverovatno samopouzdanje- koje dolazi iz silnog talenta i rada, a i poverenja celog tima- i još mekšu ruku, a raspon ruku mora da je impozantan.
Sve u svemu, jedna od belih senzacija u NBA sledećih godina, ako bude samo malo sreće, i mnogo rada.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Americki komentatori pricaju o Jokicu i samo ga hvale i cak su i oni prokomentarisali kako Denver ne igra napada preko njega i on opet ima 11 skokova i 15 poena, onda Jokic sam uzme loptu i duboku trojku da i oni opet provedu jedno 3 minuta pricajuci o njemu, posle 3 cetvrtine Jokic 8 asistencija od ukupnih 18 u timu, niko u ekipi nema vise od njega i on je 3/3 za 3 poena...

NBG

pre 7 godina

Iskreno mislim da bi Denver bio mnogo bolja ekipa kada bi otisli Chendler I Gallinari. Njih dvojica su sjajni igraci, ali za ovu ekipu denvera trose mnogo lopti, I prosto oni moraju da sutnu 50% svih suteva Denvera.

Umesto Galinaria I Chendlera mislim da bi Hernangomez bio dosta umereniji I ttim bi igrao jos bolju timmsku kosarku....

Jokic pored Chendlera I Gallinaria je uvek uzdrzan I to se vidi na terenu. Ipak su njih dvojica prve dve opcije za sut u napadu I ako nisu nesto preterano efikasni..Ali 16 miliona ugovor koji imaju obojica I garantovanih preko 32min po mecu je ipak stvar NBA filozofije

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Gde si Jumko trolino ? Zar još nema tvog debilnog komentara ? Aha , znam ... u bedaku si zbog Akapulka i 4.500 ... samo su došli ljudi da gledaju trening Velikog Novaka !

Boston

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?
(True Batman Fan, 01. mart 2017 08:13)

Pitanje za tebe i ostale slicne tebi glasi ovako... Sto obracate paznju na hejtere ? Pustite ih aman, neka hejtuju to im je posao.

paja

pre 7 godina

(Divos, 1. mart 2017 08:19)

Sve si u pravu osim ovoga da će se Jokiću minutaža smanjiti...
Dobro znaju u stručnom štabu da im je Jokić najbolji igrač i onaj od koga sve zavisi i njemu je 30+ minuta zagarantovano na svakom meču, pod uslovom da ne pravi faulove i tako sam sebi ugrozi minutažu. Plamli je dobar igrač, ali je doveden da igra uglavnom kada Nikola odmara. Hibert je nekada bio zvezda, ali više nije. Čovek je na zalasku karijere. Od neke ozbiljnije njegove minutaže nema ništa...

Rhyzm

pre 7 godina

@Masi

A sta treba da bude, da unese sagraca sa loptom u kos i da ga vrati nazad da bi bila asistencija? Sta sve nije asistencija je pre za neku dublju pricu.

Mogli

pre 7 godina

Steta, gsw i sparsi su prejaki za Denver a to je na vidiku jedini moguci scenario za Denver u plejofu. Da su makar sesti, pa da idu na Hjuston, mozda bi imali sanse. Elem, bice tesko za Jokica da nastupa za repku pored ovakve sezone i jos plejofa, ali svi se nadamo najboljem. Napred majstore.

nikola

pre 7 godina

Divna je ovo priča sa nasim momkom.Samo da bude zdrav i da bude fokusiran na karijeruRed je da jedan nas momak posle dugo vremena ima kontinuitet u vrhunskom sportu posle Djokovica.Dosta je bilo "legendi,mangupa i doajena"koji su protracili svoj talenat zarad glupiranja.

antiDebil

pre 7 godina

bg

Dobar protok lopte skoro pa da garantuje pozitivan rezultat, bilo gde da se igra dok 1 na 1 to ne moze da garantuje !
Sinoc su komentatori plakali u celom drugom poluvremenu i po zavrsetku meca zasto i kako je Cikagu odjednom na pola utakmice stao protok lopte.

lucho

pre 7 godina

Cikago je pre ovog poraza vezao 4 pobede jako vazne i Klivlend su dobili u gostima tako da je ova pobeda za Denver jako velika i na teskom terenu po mom misljenju,Jokic briljantan, on vec sada postavlja neke rekorde fransize sa 22 godine ako ima toliko uopste.. svaka cast!

yokic

pre 7 godina

Vise mi se svidja ovakav ucinak nego kad utrpa 40+ poena a ovi njegovi se poraspadaju, da bi Denver postao konkurentan, mora i ostali igraci da se razvijaju, ne moze sve preko Jokica da ide, pogubno je to na duze staze

Alex

pre 7 godina

BRAVO Nikola!
Ovaj momak ima šut Novickog i asistenciju Stoktona, a samim tim potencijal da postane najbolji Evropljanin u NBA ikada...
Samo opušteno uživati u ovome što mu se dešava i bez pritiska na sebe.

aca

pre 7 godina

To je NBA, uvek bio i biće pun sebičnih igraca. Ne razumem komentare tipa: šteta sto igra u klubu gde su svi toliko sebični. Koji je to klub koji nema bar 3,4 sebičnjaka? Tako je bilo i pre 25 god.

nenad

pre 7 godina

U jednoj od te " dve slabije utakmice nakon all stara " je imao dd broj 25 u setoni a sinoc treci td. Rapsodija ! Jos ako se uzme u obzir da je sinoc sutirao 10 puta i igrao 32 min .

grant hill

pre 7 godina

Joka brate svaka cast,ali sta je sve u NBA asistencija pa to je nemoguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Masi, 1. mart 2017 08:19)

Sta je to sto jeste asistencija u NBA, a nije u Evropi?
Potpuno je isto.

petarczv

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 01. mart 2017 11:03)

Jesi slucajno zaboravio da pomenes i najvecu dominaciju i sezoni protiv gsw??

Rimtutituki

pre 7 godina

Ja mislim da ovaj Meloun još uvek nije svestan šta je dobio, al' ajde ako svi kažu Meloun je car dao mu je da iga i ja se slažem

panini

pre 7 godina

ne znam sta se svii cude za divljanje u nba tako igra svaka tj skoro svaka ekipa..to je njihov stil kosarke nerezonski sutevi ispucavanje do iznemoglosti...na prste jedna ruke mogu da se nabroje ekipe koje igraju koliko toliko "evropski" tj razumno i rezonski, pogotovo u regularnom delu sezone

fargo

pre 7 godina

Jokic je treci najveci Srbin,posle Nikole Tesle i Noleta,sa tendencijom da prestigne Noleta jer je ovaj poceo da jede travu,a ne meso i tako postane drugi najveci Srbin u istoriji.

Divos

pre 7 godina

@ Profesor, 1. mart 2017 10:40

Није јасно. Портланд је гадно премашио селери-кап (највише после Кливленда) и зато су га се отарасили.
Денвер има доста простора у селери-капу и могли би на љето Пламлију обезбдедити тих 15 мил.$ колико ће тражити његов агент. Иначе добар и захвалан играч, не често, али понекад је на паркету са Јокићем и добро сарађују.

Хиберта не знам што су довели. шарлот га дуго покушава уваљати некоме, ето некако су га се курталисали. У Денверовој философији и начину игре (Run & Gun) апсолутно неупотребљив.
Једини разлог који ми пада на памет је можда, како имају велики простор, намјера да испоштују колективни уговор у НБА и његовим уговором некако "добаце" до минималног селери-капа. Друго разумно објашњење не видим. На жалост и он ће "украсти" нешто минута Николи.

Daa

pre 7 godina

Ajde bre pustite momke da igraju. Ovo je sport, ako ide ide, ako ne ne. Sta ste navalili na Jokiceve saigrace aman ? Pa zasto vi niste tamo umesto njih, ako se toliko razumete.

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro je ja se uplasio da ne krene putem Noleta da siri ljubav nakon izjava " Asistencija dvojicu igrača čini srećnim". Joker is back!!!

pedja101

pre 7 godina

Haha pa Jokic cuvao Batlera.
Salim se naravno, nisam gledao, al super. Izgleda da igraju timski i da im je put ka PO otvoren. Mogu Mavsi da im pomrse racun koji su u usponu forme, ostali, tesko.

marko

pre 7 godina

Док сам гледао прво полувреме Јокић једва да је играо, Денвер је губио и преко 10 разлике, а игра је најблаже речено тужна и катастрофална. Гледао сам Денвер и пре довођења ових нових играча, и промена на горе је очигледна. Можда тренер покушава што пре да уигра нове играче, али ипак мислим да су се мало преиграли. Не видим да нови а и стари играчи играју по неком систему, то је сада само испуцавај и залећи се па шта буде.

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...
(Oxi, 27. februar 2017 14:23)
 U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...
(Oxi, 27. februar 2017 10:34) 
 Potvrdjuje se ono sto sam napisao pre dva dana, definitivno je izmenjen rezim treninga zbog Ol-stara prouzrokovao krizu u Jokicevoj igri, smatra se da je 10-15 dana treninga vreme potrebno za povratak u dobru kondiciju.

lukadjurovic9@gamil.com

pre 7 godina

Svaka cast,al vec su pocele da dosadjuju vesti pod naslovom: jokic podbacio,sjajni jokic,jokic nije igrao,jokic ovo,jokic ono...
kad pomislim koliko ima nba utakmica,I svaki dan naslov JOKIC.....uzas

Jumko

pre 7 godina

@The Joker A nije mozda to u danasnje vreme moguce jer je Nba jedan cirkus bez odbrana, liga nabijaca statistike? Mislim, to pisete kada Jokic nije u prvom planu...

Pročitajte, nećete zažaliti!

pre 7 godina

Odličan članak o Nikoli na Sports Illustrated sajtu od blizu 3000 reči:
http://www.si.com/nba/2017/02/08/nikola-jokic-denver-nuggets-the-joker-serbia-darko-milicic

Car

pre 7 godina

@nik

Kopanje zlata, zlatno grumenje (na engleskom gold nuggets). Obrati pažnju na alternativni grb Denvera od pre nekoliko sezona, onaj sa pijucima, možda bude jasnije.

hibiskus

pre 7 godina

Na ovom pregledu sto je bio u clanku, ne vidim nikakvu Melounovu taktiku, i taj podatak me jos vise odusevljava zato sto Nikola svoju statistiku pravi niizcega uz odlicne procente. Spaja nespojivo

lukadjurovic9@gamil.com

pre 7 godina

Svaka cast,al vec su pocele da dosadjuju vesti pod naslovom: jokic podbacio,sjajni jokic,jokic nije igrao,jokic ovo,jokic ono...
kad pomislim koliko ima nba utakmica,I svaki dan naslov JOKIC.....uzas

Jumko

pre 7 godina

@The Joker A nije mozda to u danasnje vreme moguce jer je Nba jedan cirkus bez odbrana, liga nabijaca statistike? Mislim, to pisete kada Jokic nije u prvom planu...

grant hill

pre 7 godina

Joka brate svaka cast,ali sta je sve u NBA asistencija pa to je nemoguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Masi, 1. mart 2017 08:19)

Sta je to sto jeste asistencija u NBA, a nije u Evropi?
Potpuno je isto.

fargo

pre 7 godina

Jokic je treci najveci Srbin,posle Nikole Tesle i Noleta,sa tendencijom da prestigne Noleta jer je ovaj poceo da jede travu,a ne meso i tako postane drugi najveci Srbin u istoriji.

Divos

pre 7 godina

НБА је свет за себе, ту клубови некад танкују, а играчи у таквим мечевима гледају више властиту статистику, него добробит екипе.

У тако постављеном обрасцу поимања ствари, себичност и подвлађивање властитој статистици су "врлине", а рационалност у игри и подређивање колективу мана.

Наши у НБА, Бјелица и Јокић нису тај профил да гледају себе и подвлађују властитој статистици, ненаметљиви, рационални, раде све за добро екипе, и у тако постављеном систему вредности имају ту озбиљну "ману".

Јокић је имао свој период, у одсуству неких преузео лидерску улогу, те показао и доказао какав је играч.
Сада су се вратили Гало и Чендлер, двојица који воле да се испуцавају, а Никола је све више потиснут као нападачка опција.

Он ће радити све што треба, што је у корист екипе, када је на паркету игра Денвера јако добро изгледа, када је на клупи јако лоше, то рубрика +/- казује, али ће у рубрици поени то бити скромније до краја ове сезоне.

И минутажа ће се смањити, не због игре, него што је опасно појачана конкуренција. Ту је овај Пламли, захвалан играч који ће добити доста минута. А потписали су и двоструког ол-стара Хиберта који ће због репутације добити своје минуте. По мени ово задње неразуман потез.

Но, за Николу не треба марити, марљив је, има висок кошаркашки IQ, брзо учи, поправља сегменте и подиже ниво игре (то и ова партија потврђује), све ово су фазе и припрема за оно што следи, његово време ће врло брзо доћи

Novosadjanin

pre 7 godina

Mislim da nismo ni svesni kakvog smo igraca dobili. Ako je Milicic uzeo 40-50 miliona, Jokic bez 250 ne bi smeo da zavrsi karijeru! On je vec sad tripl dabl igrac!

Nadamo se da cemo na jesen gledati petorku Jokic, Bjelica, Kalinic, Bogdanovic, Teodosic!

Djordje Cvarkov

pre 7 godina

Dosta vise cudjenja, nemoj da si ispustio ovo Joka! Hocu od tebe Hall of Fame, povlacenje dresa, prsten, MVP nagradu.
Joker the master!!!

leandro

pre 7 godina

Neverovatno, ali uprkos njegovom sjajnom ucinku na kraju utakmice - nekako sam bio ravnodusan ovoga puta. Verovatno zbog igre kompletnog tima u kojoj neki igraci opet divljaju I nerezonski sutiraju. Nekako kod Jokica primecujem da mu smetaju unapred predvidjene rotacije. Ne igraju a njega skoro uopste. Sve sam kreira. Pik n rol vise ne postoji. Ranije su znali da mu dodaju kad stvore visak, a sad samo ako bas moraju. Ovaj tripl dabl je maestralan s obzirom an igru spoljnih igraca. Galinari sinoc sipao, veceras moze opet 20% iz igre. O divljacima Cendleru I Bartonu da ne pricam. Igraci rodjeni za kinesku ligu. Cikago je rupa od tima, ali svakako bravo za Jokica. Plej of se smesi.

Max

pre 7 godina

Sad ce ovi klinci opet da velicaju Nikolu, a do pre neki dan posle onih slabijih partija odmah su govorili da su ga svi pročitali.. Zamislite vas Šta radite ili sta cete raditi u 21.godini.. Samo gazi Nikola, budućnost je pred tobom..

Kasper

pre 7 godina

Jokic je fantastican igrac.Izvan svakog dosadasnjeg misljenja o 4 i nacinu igre.Smeta mi nov nacin racunanja asistencija.Stokton i Sretenovic bi po novom sistemu imali prosek od 23 asistencije po mecu.

sawesome

pre 7 godina

sigurnim koracima ka legendi.. ne preskaci stepenike.. samo polako.. ne osvrci.. velika karijera je pred tobom.. mir u glavi, vatra u srcu.. bravo decko..

Kol

pre 7 godina

Samo da ovi iz Denvera shvate da on treba da bude prva opcija u napadu i ulaze u playoff, a ne da se Galinari, Marej i Barton ispucavaju i kada ide i kada ne, imao je bas lepu podrsku Jokic sinoc dosta nasih ljudi tamo kao da je igrao u Beogradu!

Divos

pre 7 godina

@ Profesor, 1. mart 2017 10:40

Није јасно. Портланд је гадно премашио селери-кап (највише после Кливленда) и зато су га се отарасили.
Денвер има доста простора у селери-капу и могли би на љето Пламлију обезбдедити тих 15 мил.$ колико ће тражити његов агент. Иначе добар и захвалан играч, не често, али понекад је на паркету са Јокићем и добро сарађују.

Хиберта не знам што су довели. шарлот га дуго покушава уваљати некоме, ето некако су га се курталисали. У Денверовој философији и начину игре (Run & Gun) апсолутно неупотребљив.
Једини разлог који ми пада на памет је можда, како имају велики простор, намјера да испоштују колективни уговор у НБА и његовим уговором некако "добаце" до минималног селери-капа. Друго разумно објашњење не видим. На жалост и он ће "украсти" нешто минута Николи.

antiDebil

pre 7 godina

Styx

Jokic je vec prestigao MGasola po broju TD, a on je svoj prvi ostvario pre godinu i nesto dana, u 31.godini a u Jokicevim godinama je bio u Gironi !
Cini mi se da je Jokic na pola puta do Kukoca....

Mladen

pre 7 godina

Westbrook: 30
Harden: 15
LeBron: 6
Green: 4
Jokić: 3

Samo napred, Nidžo! Koliko mi je nedostajalo da ponovo ne spavam zbog naših preko bare!

True Batman Fan

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?

Offensive rebound

pre 7 godina

Kakvi su kraljevi nasi iz Cikaga, bas sam se lepo nasmejao, svaka cast za partiju, kada je Jokic u fokusu i na nivou Denver skoro svakog moze pobediti. Jednostavno na leto napraviti neke promene, resiti se par igraca, sav fokus staviti na Jokica, Herisa i Mareja, dovesti neku zvezdu koja zna sta radi, i eto nama ozbiljne plejof ekipe.

Rhyzm

pre 7 godina

Sta je strucnjaci, "prosla era" posle jedne slabije partije i ignorisanja od strane saigraca u napadu? Ni veceras nije bilo mnogo bolje ali je srecom pogadjao to malo suteva koje je uglavnom sam uzimao kad je mogao pored one dvojice siledzija, Cendlera i Galinarija. Neko lepo napisa posle prosle partije bice sledeca tripl-dabl, pa dobi minuse... Sta treba sada u Cikagu da razapnu Batlera jer je imao 8 poena sinoc? Nece naravno jer ce opet imati i preko 40 vrlo brzo, i sve je jedan vid zabave i ne shvata se tragicno, a vi strucnjaci za kosarku i "repke" uzivajte bar malo a ono ako nista, bar u Nikolinom stilu igre koji je sasvim drugaciji od svega ostalog sto gledamo danas u NBA. Pozdrav svim ljubiteljima kosarke i ljudima koji zapravo gledaju utakmice, i sta Nikola rad na terenu.

brat iz huda

pre 7 godina

vratio se, posle dve utakmice odmora, opet je onaj na kojeg nas je navika zadnjih 2 meseca. Bravo Nikola samo tako, da udjete u PO pa je posle sve moguce, samo se dokazuj i vucinsvoju ekipu kao pravi vodja

dezurni filozof

pre 7 godina

Dobro je ja se uplasio da ne krene putem Noleta da siri ljubav nakon izjava " Asistencija dvojicu igrača čini srećnim". Joker is back!!!

Styx river

pre 7 godina

1 Russell Westbrook PG OKC 30
2 James Harden G HOU 15
3 LeBron James F CLE 6
4 Draymond Green F GS 4
5 Nikola Jokic C-F DEN 3
6 Julius Randle PF LAL 2
7 DeMarcus Cousins C-F NO 2
8 Giannis Antetokounmpo SF MIL 2
9 Blake Griffin C-F LAC 1
10 Kevin Durant F GS 1

Pročitajte, nećete zažaliti!

pre 7 godina

Odličan članak o Nikoli na Sports Illustrated sajtu od blizu 3000 reči:
http://www.si.com/nba/2017/02/08/nikola-jokic-denver-nuggets-the-joker-serbia-darko-milicic

marko

pre 7 godina

Док сам гледао прво полувреме Јокић једва да је играо, Денвер је губио и преко 10 разлике, а игра је најблаже речено тужна и катастрофална. Гледао сам Денвер и пре довођења ових нових играча, и промена на горе је очигледна. Можда тренер покушава што пре да уигра нове играче, али ипак мислим да су се мало преиграли. Не видим да нови а и стари играчи играју по неком систему, то је сада само испуцавај и залећи се па шта буде.

загор

pre 7 godina

денвер не мора да жури, али ако хоће озбиљну екипу, морају да трејдују галинарија, чендлера, бартона и нелсона. само њих :)
заправо све су то добри играчи, али да уђу понекад са клупе за неку ролу, а као стартери и носиоци озбиљне екипе - тешко.

The Joker

pre 7 godina

Februar je najkraci mesec, a u njemu pada i all-star pauza, tako da su u februaru samo dva igracu uspela da naprave vise od jednog tripl-dabla... Vestbruk i... nije Lebron ili Harden... nego Nikola Jokic (3 komada)!!!

Posle kraceg google istrazivanja, gotovo sa 99% sigurnosti mogu tvrditi kako je Nikola Jokic posle legendarnog Vilta Cembrlena upravo postao tek drugi CENTAR u istoriji NBA sa 3+ tripl-dablova u istom kalendarskom mesecu !!!

A koliki je Jokic vec sada fenomen, i koliki je to neverovatan uspeh za jednog centra da u istom kalendarskom mesecu ostvari 3 TD, najbolje govori cinjenica da posle 17 sezona u NBA Pol Gasolu fali jos samo jedan tripl-dabl da postane tek drugi centar posle Cembrlena sa 10+ tripl-dablova u karijeri! Eto toliko je tesko i neprirodno na toj poziciji ostvariti dvocifren broj asistencija, pa se neretko desava kod centarskih TD da su napravljeni uz 10+ blokada... ali tu je sada Jokic da pomera nove granice.

luther

pre 7 godina

Mene brine da on nece imati trpl dablove zbog poena..ja nikad nisam video igraca koga kos ne zanima...to je rekao i Miloje u intervju..i juce je uzeo 2 trojke bas kad je morao da sutira..i svidja mi se ona iskrena reakcija Plamlija kad je Nikola izlazio kad je ostvario svoj tripdabl..obojca su racionalni i uzivam da ih gledam zajedno..ako uspe da nategne tih 10 poena glrdacemo mi jos tripla od Jokica!!

Profesor

pre 7 godina

@ Divos

Plamli je tu samo do kraja sezone, doveden je izmedju ostalog i zato sto mu istice ugovor pa se time oslobadja prostor u seleri kapu. Hiberta su doveli kao podrsku, on vec duze vreme ne lici na sebe, nece se naigrati ali je tu da zaustavi fizicki jake centre iz ekipa koje su konkurenti za plej-of. On je potpisao tek nakon sto je Kazins presao u NO.

bg

pre 7 godina

Ma kakve su to priče da se NBA igra za sebe a ne za tim.
Jel gledate vi NBA? Kvalitetan protok lopte u NBA i Evropi je nebo i zemlja, to kad se igra 1 na 1 to su izolacije ko zna zna.

brain?

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 1. mart 2017 11:03)
Protiv"jadnog"Golden State-a ovako limitiran tripl dabl(17p,21sk,12as),šta je sa mozgom?

aca

pre 7 godina

To je NBA, uvek bio i biće pun sebičnih igraca. Ne razumem komentare tipa: šteta sto igra u klubu gde su svi toliko sebični. Koji je to klub koji nema bar 3,4 sebičnjaka? Tako je bilo i pre 25 god.

Alex

pre 7 godina

BRAVO Nikola!
Ovaj momak ima šut Novickog i asistenciju Stoktona, a samim tim potencijal da postane najbolji Evropljanin u NBA ikada...
Samo opušteno uživati u ovome što mu se dešava i bez pritiska na sebe.

petarczv

pre 7 godina

Samo protiv jadnih ekipa, poput Cikaga i Njujorka, i moze da dominira. Smesan i limitiran igrac!
(Ivan NS, 01. mart 2017 11:03)

Jesi slucajno zaboravio da pomenes i najvecu dominaciju i sezoni protiv gsw??

Dr. NBA

pre 7 godina

Pohvale za Malone-a. Ostaje jedan od najgorih trenera u ligi, ali je izgleda konacno resio problem rotacije.

Naime, Galinari je bio starter ali je vecinu minuta igrao sa klupom. Tako je klupa, koja je u poslednjim utakmicama bila katastrofalna, sad bila podnosljivo losa, pa cak i dobra u poslednjoj cetvrtini.

A sto je jos bitnije nije gusio Jokica. Tako su svi na dobitku, tim igra bolje sa Jokicem bez Galinarija, Galinari ima svoje minute kad je glavni na terenu (sto isto ne valja ali je makar bolje od postava u kojima je Barton najveci potrosac), a tim pobedjuje.

Jokic dobija loptu na pocetku svakog napada, ispostovan je kao glavni playmaker ali jos uvek nedostaju bilo kakve akcije u kojima bi bio i realizator.

Daa

pre 7 godina

Ajde bre pustite momke da igraju. Ovo je sport, ako ide ide, ako ne ne. Sta ste navalili na Jokiceve saigrace aman ? Pa zasto vi niste tamo umesto njih, ako se toliko razumete.

Mogli

pre 7 godina

Steta, gsw i sparsi su prejaki za Denver a to je na vidiku jedini moguci scenario za Denver u plejofu. Da su makar sesti, pa da idu na Hjuston, mozda bi imali sanse. Elem, bice tesko za Jokica da nastupa za repku pored ovakve sezone i jos plejofa, ali svi se nadamo najboljem. Napred majstore.

panini

pre 7 godina

ne znam sta se svii cude za divljanje u nba tako igra svaka tj skoro svaka ekipa..to je njihov stil kosarke nerezonski sutevi ispucavanje do iznemoglosti...na prste jedna ruke mogu da se nabroje ekipe koje igraju koliko toliko "evropski" tj razumno i rezonski, pogotovo u regularnom delu sezone

NBG

pre 7 godina

Iskreno mislim da bi Denver bio mnogo bolja ekipa kada bi otisli Chendler I Gallinari. Njih dvojica su sjajni igraci, ali za ovu ekipu denvera trose mnogo lopti, I prosto oni moraju da sutnu 50% svih suteva Denvera.

Umesto Galinaria I Chendlera mislim da bi Hernangomez bio dosta umereniji I ttim bi igrao jos bolju timmsku kosarku....

Jokic pored Chendlera I Gallinaria je uvek uzdrzan I to se vidi na terenu. Ipak su njih dvojica prve dve opcije za sut u napadu I ako nisu nesto preterano efikasni..Ali 16 miliona ugovor koji imaju obojica I garantovanih preko 32min po mecu je ipak stvar NBA filozofije

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Gde si Jumko trolino ? Zar još nema tvog debilnog komentara ? Aha , znam ... u bedaku si zbog Akapulka i 4.500 ... samo su došli ljudi da gledaju trening Velikog Novaka !

Oxi

pre 7 godina

Svi koji negiraju Jokicev kvalitet imaju izuzetno jednostavan nacin da dokazu kako su u pravu, neka na njega igraju minus poene u kladionici. Ne bih bio u kozi onoga ko to cini, jer Jokic se vrlo brzo, najkasnije do kraja ove nedelje, vraca u punu formu...
(Oxi, 27. februar 2017 14:23)
 U odnosu na prethodne dve utakmice, ovo je solidan napredak. Izgleda da mu je Ol-star poremetio ritam treninga, a to cesto zna da se ispolji kroz pojavu kumulativnog umora. Kad se masina koja radi u maksimalnom kapacitetu naglo ugasi, ona ne moze i tako naglo da se vrati u pun pogon, treba joj vremena da se zagreje i nastavi da radi punom snagom...
(Oxi, 27. februar 2017 10:34) 
 Potvrdjuje se ono sto sam napisao pre dva dana, definitivno je izmenjen rezim treninga zbog Ol-stara prouzrokovao krizu u Jokicevoj igri, smatra se da je 10-15 dana treninga vreme potrebno za povratak u dobru kondiciju.

Demius

pre 7 godina

The Dream is back!!!
Mnogo je teško pored ona dva silovatelja lopte, Čendlera i Galinarija postizati dvadesetak poena, ali kada si majstor onda sve možeš.I ako je i neko sumnjao ko je najbolji igrač Denvera, posle noćašnje perdstave našeg košarkaškog Mocarta, više nema nikakve dileme.
Naš Jokara, tripl-dabl mašina iz Sombora.
Majstore, razvaljuj tu NBA igricu!!!

Rhyzm

pre 7 godina

@Masi

A sta treba da bude, da unese sagraca sa loptom u kos i da ga vrati nazad da bi bila asistencija? Sta sve nije asistencija je pre za neku dublju pricu.

goran

pre 7 godina

Jokara je najbolji i najkompletniji igrač Denvera! Bojao sam se kako će se uklopiti sa Plamlijem, ali ovo deluje super za sada, Jokić 10 asistencija, Plamli 5. Odlično.

antiDebil

pre 7 godina

bg

Dobar protok lopte skoro pa da garantuje pozitivan rezultat, bilo gde da se igra dok 1 na 1 to ne moze da garantuje !
Sinoc su komentatori plakali u celom drugom poluvremenu i po zavrsetku meca zasto i kako je Cikagu odjednom na pola utakmice stao protok lopte.

Rimtutituki

pre 7 godina

Ja mislim da ovaj Meloun još uvek nije svestan šta je dobio, al' ajde ako svi kažu Meloun je car dao mu je da iga i ja se slažem

Dragan G.

pre 7 godina

Asistencija u košarci je isto što je kraljica u Šahu,ključna figura i ko sa njom zna nepadati ,ubitačan je.To upravo radi Jokić.Drži loptu jednom rukom na osam metara od koša,pravi nekoliko lažnjaka i čeka da neko od njegovih igrača uleti u prazan prostor.Tada sledi nepogrešivo dodavanje,i to je koš a često i dodatno bacanje.Za ovo meraš imati Veliki mozak,veliki talunat i "velika muda"

Ewoks

pre 7 godina

@ Ivan NS
17 poena, 21 skok, 12 asistencija protiv GSW koji su pretpostavljam isto jadna ekipa. Verovatno trolujes, jer ne mogu da shvatim da neko napiše da je Jokić limitiran igrač, svašta može da se kaže, ali za centra koji ima skoro 5 asistencija u proseku da je limitiran, to je nebuloza. Nadam, se da će redakcija B92 prestati da objavljuje komentare ovih koji namerno troluju tipa Jumko, Beljo, ovaj gorepomenuti i sl.

pedja101

pre 7 godina

Haha pa Jokic cuvao Batlera.
Salim se naravno, nisam gledao, al super. Izgleda da igraju timski i da im je put ka PO otvoren. Mogu Mavsi da im pomrse racun koji su u usponu forme, ostali, tesko.

Danilo

pre 7 godina

Za visokog igrača, Joker neverovatno kapira igru i čini se da je posle Sabonisa , ponovo rođen plej u telu centra!
Ima neverovatno samopouzdanje- koje dolazi iz silnog talenta i rada, a i poverenja celog tima- i još mekšu ruku, a raspon ruku mora da je impozantan.
Sve u svemu, jedna od belih senzacija u NBA sledećih godina, ako bude samo malo sreće, i mnogo rada.

nenad

pre 7 godina

U jednoj od te " dve slabije utakmice nakon all stara " je imao dd broj 25 u setoni a sinoc treci td. Rapsodija ! Jos ako se uzme u obzir da je sinoc sutirao 10 puta i igrao 32 min .

skywalker

pre 7 godina

Tripl dabl...Bravo Joka majstore! Mnogo mi je drago zbog ovog momka. Još kad vidiš koliko je naših ljudi došlo i koliko je to njemu značilo, zajsta lep prizor. Potrebna mu je podrška u svakom trenutku. Slušao sam pres konferenciju tokom turneje u Londonu, pričao je kako mu je mnogo drago da igra u Evropi i da je bliže kući...I onda je prekinuo onu voditeljku u pola pitanja i pitao "da li ima nekog iz Srbije?"pošto je ona sala bila prepuna italijana koji su došli zbog Gala i, kolko sam ja primetio, niko mu se nije javio. To samo pokazuje koliko njemu znači podrška iz rodne zemlje, videli smo i sinoć..Zato podržimo ovog mladog momka, jer ja mislim da mnogi nisu ni svesni kakav dragulj košarke imamo..

Dag Kristi

pre 7 godina

Da uzima suteve kao Kazins,imao bi po 50 poena.Ali ovo je jos lepse!Svaka cast,jos 10-ak pobeda i onda gazenje Voriorsa u plej-ofu.

sale

pre 7 godina

Neka neko kaze momku da ne igra vise u ABA ligi, da se smiri malo
(Petar, 1. mart 2017 08:17) # Link komentara

Negde sam procitao da Jokic ima bolju statistiku u NBA nego u ABA..tako da ABA >NBA confirmed. xD

frosty

pre 7 godina

@profesor
Plamlija ce da zadrze ako ne bude trazio previse novca. Trenutno cene da bi mogao da prodje sa nekih 12 miliona po sezoni. Denver ima bas dosta prostora u salary cap-u, tako da je veoma verovatno da ce ga zadrzati. Plus Plamli igra isto nesebicno kao Jokic i dobar je lik tako da im ne kvari atmosferu u svlacionici ako nije prvi centar ekipe.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 7 godina

Americki komentatori pricaju o Jokicu i samo ga hvale i cak su i oni prokomentarisali kako Denver ne igra napada preko njega i on opet ima 11 skokova i 15 poena, onda Jokic sam uzme loptu i duboku trojku da i oni opet provedu jedno 3 minuta pricajuci o njemu, posle 3 cetvrtine Jokic 8 asistencija od ukupnih 18 u timu, niko u ekipi nema vise od njega i on je 3/3 za 3 poena...

Car

pre 7 godina

@nik

Kopanje zlata, zlatno grumenje (na engleskom gold nuggets). Obrati pažnju na alternativni grb Denvera od pre nekoliko sezona, onaj sa pijucima, možda bude jasnije.

Boston

pre 7 godina

Gde su sada oni kosarkaski znalci koji su posle dve prethodne utakmice govorili kako je Jokic zavrsio i kako je onaj plodni period bio samo slucajnost?
(True Batman Fan, 01. mart 2017 08:13)

Pitanje za tebe i ostale slicne tebi glasi ovako... Sto obracate paznju na hejtere ? Pustite ih aman, neka hejtuju to im je posao.

paja

pre 7 godina

(Divos, 1. mart 2017 08:19)

Sve si u pravu osim ovoga da će se Jokiću minutaža smanjiti...
Dobro znaju u stručnom štabu da im je Jokić najbolji igrač i onaj od koga sve zavisi i njemu je 30+ minuta zagarantovano na svakom meču, pod uslovom da ne pravi faulove i tako sam sebi ugrozi minutažu. Plamli je dobar igrač, ali je doveden da igra uglavnom kada Nikola odmara. Hibert je nekada bio zvezda, ali više nije. Čovek je na zalasku karijere. Od neke ozbiljnije njegove minutaže nema ništa...

yokic

pre 7 godina

Vise mi se svidja ovakav ucinak nego kad utrpa 40+ poena a ovi njegovi se poraspadaju, da bi Denver postao konkurentan, mora i ostali igraci da se razvijaju, ne moze sve preko Jokica da ide, pogubno je to na duze staze

tantric

pre 7 godina

Ko je gledao utakmicu imao je priliku da vidi Denvera sinoć. Jedan je kada ne igra Jokić i kreće zaletanje na koš kao Minesota ili najjadniji timovi u ligi. Sasvim drugi Denver kada je Jokić unutra koji je u stanju da se nosi i da zgromi i tim kao GSW. To jednostavno ne moze da se napiše u statistikama. Neverovatno je da je ovaj momak od 22 godine već vodja tima.

nikola

pre 7 godina

Divna je ovo priča sa nasim momkom.Samo da bude zdrav i da bude fokusiran na karijeruRed je da jedan nas momak posle dugo vremena ima kontinuitet u vrhunskom sportu posle Djokovica.Dosta je bilo "legendi,mangupa i doajena"koji su protracili svoj talenat zarad glupiranja.

Darko04

pre 7 godina

Ocekivalo se jedna dobra parija al ne ovako dobra,stigao ga je malo umor al nije zaboravio da sutira..Nista lepse nego ujutru uz kafu aplikacija nba pa sazetci Jokare

lucho

pre 7 godina

Cikago je pre ovog poraza vezao 4 pobede jako vazne i Klivlend su dobili u gostima tako da je ova pobeda za Denver jako velika i na teskom terenu po mom misljenju,Jokic briljantan, on vec sada postavlja neke rekorde fransize sa 22 godine ako ima toliko uopste.. svaka cast!

hibiskus

pre 7 godina

Na ovom pregledu sto je bio u clanku, ne vidim nikakvu Melounovu taktiku, i taj podatak me jos vise odusevljava zato sto Nikola svoju statistiku pravi niizcega uz odlicne procente. Spaja nespojivo