Subota, 25.02.2017.

12:45

Dva crvena, promašen penal – Zvezda lako do pobede

Crvena zvezda savladala je Bačku u Bačkoj Palanci na otvaranju 23. kola Superlige Srbije – 3:0 (2:0).

Izvor:

Dva crvena, promašen penal – Zvezda lako do pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

S

pre 7 godina

Pogledao sam poslednjih 10 minuta utakmice kad sam video da je mali Adzic usao,svaka cast kako je decko ulazio u svaki duel i na kraju majstorski gol. Zasluzuje puno vecu sansu,a mislim da u omladinskom pogonu ima jos bar 2-3 igraca slicna njemu koju su po kvalitetu i bolji od ovih polu stranaca.

Jova

pre 7 godina

Sad videh golove sa utakmice i mogu reci svaka cast Adzicu za gol.ali ti ne igras u drugom klubu pa da bude udarna vest kao Kosovic majstorija na prijateljskoj utakmici.nijedne novine nisu to uradile ali ne zali samo tako nastavi

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kvota za penal i crveni za protivnika je 1.00!!
(Grobar, 25. februar 2017 14:13)

A kvota za tvoj glup komentar je 0.99 tako da na 1 ulozen euro ne dobijas nista vec gubis 1 peni ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Idi slavi Sajber titule koje Uefa uzgred ne priznaje ...

Miroslav

pre 7 godina

Titula bez pobede u derbiju me ne zanima,ako od tri derbija ne dobijemo ni jedana,p...m se ja na tu titulu,kad i vrabci na grani znaju,a i svi vi optimisti da mi u evropi nema sta da trazimo,i nikada je vise necemo igrati.Tako da nam jedino ostaje taj derbi da bi se prepucavali sa komsijama.

Samuraj

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

I mene zvao tvoj drug, kaže da ti nije dobro, uhvatio te neki virus, a tvoja devojka će sa njim na žurku, pošto ti ne možeš da ustaješ iz kreveta. Toliko. Želim ti da brzo ozdraviš. Toliko.

Mladen 85

pre 7 godina

Napokon ovaj tim fudbalera Zvezde pokazuje konture snažne ekipe! Trenera Božovića čeka još dosta posla, ali ovaj sastav ima perspektivu!

Demax75

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"... 
(Toliko, 25. februar 2017 16:04) 
Jadan si do bola! Da si gledao utakmicu,smislio bi neku bolju laž.Ovako,nastavi da živiš svoj mali,usamljenički život jer ti drugare ni nemaš!!!

Hmm

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...
(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Zao mi je,ali ti nemas drugare....
I zao mi je sto bas ja moram da ti to kazem,ali ocigledno je da nema ko drugi u tvojoj okolini jer...ti nemas drugare...
;-)

BBRS

pre 7 godina

Звезда је овај пут заиста јака у фудбалу.
Одлична појачања, коначно !!!
Спремите се гробари, решили смо да вас пометемо!!!

Balansero

pre 7 godina

Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Kad ti drzava Srbija dovodi sponzore, brise dugove, UPPR, Excel tabele a Evropu gledas samo na tv-u vec 10 godina.

Misha

pre 7 godina

Ok. Uzmite jos jednu titulu. I??? Provalili ste da, i kad uzmete titulu, opet imate problem, ispadate pre nas u evrokupovima. Tamo nema ni Toleta ni Vucica. Zato ste instalirali svoju ekipu u nase rukovodstvo pa ste i taj problem resili, ispascete u prvom kolu a nas ste izbacili preko Milorada Vucelica i pre prvog kola i sad ste konacno bolji u svemu. Ja Vam cestitam unapred. I niste nam Vi krivi sto je tako. Sami smo sve to sebi dozvolili. Srecno u Evropi.

zola

pre 7 godina

Od 110 komnetara do sad samo 2-3 normalna.
Ps nisu krivi ovi koji komenarisu vec ovi kojki im dozvoljavaju da komentarisu. Pozdrava za moderatore!

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Uspješno odradjeno . Dragi mi je što je naš prvi napadač počeo da radi ono što mu je zadatak a još više mi je drago zbog Adžića jer to je ipak zvezdino dijete . BRAVO ZVEZDO !

real madrid

pre 7 godina

Jedno pitanje za ove sto pominju crvene i penal. Jeste li gledali vi prvo poluvreme? 0-2 dominacija svih 45 min, Backa sa 11 bez ijedne sumnjive situacije centar 2 puta nije presla. Pricate kao da su penal i crveni prelomili mec. Em je penal promasen, em je Backa prvu i jedinu sansu imala u devedesetom minutu. Uglavnom bolja Zvezda nego jesenas, bar za sada.

Sad vezano za utakmicu. Ovaj put se u potpunosti slazem sa Grofovom analizom. Po meni prvo poluvreme najbolje ove sezone, drugo lose bez obzira na lep gol Adzica. Smatram da prva postava skoro nije bila jasnija. 65. minut, Backa dobija drugi crveni, Grof pravi 3 izmene u 3 minuta, svestan da je gotovo, izvlaci Donalda, Ruisa i Plavsica, daje sansu Milijasu, Milicu i Adzicu. Sta se desava? Igra postaje mnogo sporija i bezidejnija nego u prvom poluvremenu. Znam da su i ostali spustili gas videvsi da je sve gotovo i ne zeleci da se povrede, ali opet jako velika razlika u tempu u odnosu na Donalda, Plavsu i Ruisa. Milijas je idalje precizan, ali nema kondiciju i salje duboke lopte "u bunar".

Lošmi

pre 7 godina

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?
(moon-em, 25. februar 2017 14:07)

Celih 6 komada.

Balansero

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Morao covek da izvrsi partijski zadatak. Ne treba mu zameriti. Karijera je u pitanju.

Balansero

pre 7 godina

Au Grobari sta vas ceka u derbiju, bolje parkirajte autobus ispred gola i molite boga da sacuvate obraz bar.
(Suke, 25. februar 2017 14:08)

Bez suta u gol na proslom derbiju i jos pominjes neki obraz?

cirkus od naseg fudbala

pre 7 godina

Ne navijam ni za PFC ni za Zvezdu. Samo mi objasnite navijaci i jednog i drugog kluba kako mozete da se lozite na ovakve pobede? Kako ? Imate li makar malo morala ?

Boris

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Znaci da je bilo 0:0,ova odluka sudije bi vam bas legla,i bilo bi ti drago da sudi ovakav penal ,ali posto je 0:2 sto onda da vam pomaze,pobeda je bila obezdedjena.
Ja vam od srca zelim da vam u Evropi sude isto kao u nasoj ligi vasim protivnicima

xxx

pre 7 godina

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 25. februar 2017 14:17) ... Nego Krcun i Bugarčić...

partizan državni projekat

pre 7 godina

Au kakav naslov od grobarskog B92! Da je ovako nadmoćno pobedio partizan ne bi bilo ni reči o penalu niti kartonima nego bi naslov bio "partizan moćnom igrom razbio Bačku pred derbi".

Zvezda je izgleda baš pogodila sa Boaćijem i biće mnogo bolja nego u prvom delu (a i tad bila bolja od svih). partizan bio mogao samo uz jezivu pomoć države da bude prvak, mada i to smo već gledali. Nadam se da će samo dozvoliti Zvezdi da bude prvak a ne državnom projektu partizanu koji ispada u prvom kolu u Evropi i koji UEFA izbacila iz svih takmičenja zbog malverzacija prema državi i nameštanja.

Uzgred - ziveo sam u Gani tri godine

pre 7 godina

Ganjanin???? U silnom nastojanju da ispadnete politicvki korektni, ispadate nepismeni. Gana - Ganac (jednina), Ganci (mnozina).

Batko

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?  
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?  
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!! 
(bora, 25. februar 2017 14:06) 

A, sto si ti toliko isfrustriran ?!

Mihajlovic

pre 7 godina

Treba razumeti grobarske frustracije..
U fudbalu imamo šest bodova prednosti, UEFA ih izbacila iz evrope. U košarci smo nadomak top 8 evrolige, osvojili Kup Koraca, prvi u Aba ligi, a oni ispali iz kupa Bire Drljace.. pritom ih naši juniori rasturili 29 razlike. U rukometu se borimo za titulu oni za opstanak, u odbojci isti slučaj. Vaterpolo klib im se gasi, a Limozu preti ispadanje. Bili smo ih čak i u Hokeju. Dođe mi ih malo i zao

Miške

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.
(Delija, 25. februar 2017 14:15)

Bio ti Delija ili ne kada pročitam ovo zvezdanesterac ili penaltizan smuči mi se...što je neko već napisao humor level kursadžije...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Što smaraju grobari, ponavljaju se kao niko!
Boaći je pravo pojačanje, Adžić sve bolji a Katai dao gol za pobedu protiv Valensije, lepše dan nije mogao početi

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Dominatna odlicna partija,bravo Zvezdo.Mogli smo deset da im damo.Ralizacija je danas bila losa ali desava se.Bravo za Boacija,dva gola i jos nekoliko sansi.Bice on bolji i od Vijere.Bravo i za Adzica,prelep gol .Ja bi njega stavio umesto Ruiza protiv partizana.

Hmm

pre 7 godina

Grobarsko spinovanje ne prestaje.
Pa ne,hajde nikad da se ne dosudi penal ili crveni protiv zvezde kada je to ocigledno.Pa ni to tada ne bi bilo dovoljno.
Ma zasto uopste pokusavam da kazem bilo sta,kada se najposteniji fudbal igrao u vreme njihove dominacije...

djuro

pre 7 godina

@haja dva crvena i penal, za drzavni projekat ?
(Karlbronc, 25. februar 2017 14:33)


srpski klub i srpski projekat... kome se ne sviđa prnje u ruke i u Kumrovec.. ili ako Biserko pobjedi na izborima biće nađe za vas...
što se tiče tvoje opaske, crveni i penal su se desili posle 2:0.. i bili su opravdani..

Humska

pre 7 godina

Joj jedva cekam derbi , vsjever krcat , istok i zapad nasi , samo saka jada navica partizaia na jugu (Smitko Nolanic, 25. februar 2017 15:41)

Bravo nepismeni! Kada Everton zakuca, da moze da bira tribinu gde ce da proslavi.

djuro

pre 7 godina

@Posten duh odlika zvezdasa 
penal, prelaz, crveni i titula je nasa!
(grobar kg, 25. februar 2017 14:36)

kako vaša, kad zaostajete 9 bodova, grobaru iz Bajčetine?

cisto da znam

pre 7 godina

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Dobio sam par odgovora, duhovitih u pokusaju, naravno, jer svi na netu misle da imaju smisla za humor. Ne zelim prepucavanje, iako su zvezdasi pomislili da sam partizanoc, nisam, ne komentarisem na njihovim vestima. Znaci, ovo sto pitam nema veze sa Zvezdom i Partizanom, generalno me zanima sta je srpstvo, hocu definiciju. Ako moze neko ozbiljno da mi odgovori.

Ivan

pre 7 godina

I normalno opet u prvi plan stavljen penal i crveni kartoni. A to sto su bili na 0:2, nema veze. Onakav gol Like Adzica, a u naslovu stoje neki crveni kartoni...

duledudule

pre 7 godina

jaoj sto nije bilo 0 0 pa tek onda dva crvena,kakva bi onda kuknjava nastala.lopatari crveni kartoni su bili na 0 2,penal je promasen ajde malo setnja sa ove vesti,vidite kako je lep dan

Cika Slave

pre 7 godina

Vise titula, vise kupova, vise duplih kruna, vise pobeda u derbijima, bolja gol razlika i naravno... zvezdino ime uklesano na "klempavog". Grobari sta nije jasno? Malo ste isplivali kada su vase legende iz SPS-a i Franjo Tudjman resile da uniste Jugu i kada je sav sljam isplivao, tada ste i vi isplivali. Ali i dalje sve sto sam gore naveo stoji! Isla pesma 91' kada klinaca koji ovde balavebalavebili vecina rorodjeni. Komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta!

gpro

pre 7 godina

cekajte, polako..znaci vodimo 2:0, igramo tako da ovi ne mogu golu da pridju, i sad nama treba pomoc neka u vidu 2 crvena i penala??!! Da je 0:0 pa ajde de, ali ovakva logika je smesna..

Red star

pre 7 godina

Da li je moguce da ovoliku paznju grobara svaka utakmica Zvezde izaziva.Da li je moguce da se nadaju kiksu Zvezde protiv najslabijeg tima lige.Ista prica bi bila i da Zvezda igra protiv Bumbarevog brda.

Gasi ovaj nazovi fudbal...kanalizacija

pre 7 godina

Hahaha...ova Backa pojma nema,da ne komentarisemo njenu borbenost protiv Partizana i ovu ladovinu protiv zvezde ,ali ovaj penal i drugi zuti na 0-2 , pa to im ne bi ni Ofkan svirao...valjda sudija racuna da ce napredovati ako pomaze i kada ne treba...gasi fudbal

Delija

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.

gpro

pre 7 godina

Mnogo lepse i bolje igramo u napadu. Boaci pravo pojacanje.. Ali izlezavanja i jednih i drugih po terenu(svi timovi nase lige to rade) i padanja kao babe je stvarno najgora stvar naseg fudbala i nesto sto ga najvise unistava..

BBRS

pre 7 godina

Koji sampion?(Patrick, 25. februar 2017 12:59)Svekar jos nije iskljucio net
(Nemanja, 25. februar 2017 13:38)
A, tu je onaj dečkić patrick, koji nije imao roditeljske ljubavi u detinjstvu.

moon-em

pre 7 godina

na kakvim poljanama se igra SUPER LIGA SRBIJE. moj parkic ispred zgrade bolje izgleda.. dno dna srpski fudbal..

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?

krajisnik

pre 7 godina

0-2 poluvreme.Kakvi crveni kakvi bakraci,ubili smo ih,a grobarima ostaje da se zale,kao dobili bi 2 gola .Nisu mogli nista protiv Zvezde,da predju centar.Sad glodari na red

Delija

pre 7 godina

Koja namestaljka!!

Protiv Partizana isli da slome noge a ovde pustaju!!!
(Grobar, 25. februar 2017 13:11)

Sta se zalis? Ni jednu nogu nisu slomili.Fudbal nije balet

maxiii

pre 7 godina

A kad to Backa nije imala bar po jedan crveni?? Koliko je puta Bjelos dobio crveni zbog toga sto nisu navikli da igraju SL vec drugu ligu u kojoj je klanica u igri..

Grobelar

pre 7 godina

Dakle CZ je zaista mnogo kvalitetnija od Bačke, vodi 2:0 i ne treba joj nikakva pomoć da pobedi. Ali ovaj penal... Ovo stvarno više nema nikakvog smisla! Još je dečko dobio i drugi žuti! Gospodo sudije, kao bivši kolega, moram da vam kažem da ovakvim potezima uništavate i ovo malo preostalog fudbala u Srbiji! + da li ste svesni kako ovo utiče i na igrače, trenere, rukovodstvo i navijače Bačke?

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!

lol

pre 7 godina

Zar su Tumbasi vec aktivni? Vec se parkirali i vec salju svoje glupe komentare.
(nista novo, 25. februar 2017 13:07)

Los ti je utisak, oni su vecito pasivni.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Tačno! Da je bilo 1:1, odluka bi bila sasvim na mestu.

Mika Šumadinac

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!
(grobarče, 25. februar 2017 14:03

Kakav humor...Samo Kursadzije...Samo jako...

nista o nicemu

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.

Kukuriku

pre 7 godina

Pitam franjevce sta je za njih penal? Ne verujem ni kada u sesnaest nekom slomis nogu ni kada kao golman odbranis sut.Samo njihovi penali su zasluzeni.Kakva paranoja zvana penal.Vec pocinje kuknjava za penalima pred derbi.Franjevci kuknjava vam nece pomoci

bora

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!!

cisto da znam

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...

Tarkomen

pre 7 godina

Navijam za partizan ali ova slika je fenomenalna... Šta ti je ljubav prema klubu... Nije bitno mesto, uslovi na stadionu, nisu bitne godine, poneseš šal i bodriš svoj tim.

Brondby

pre 7 godina

Vracam se na sajt nikada orniji idemoooo do titule imamo tim idemoooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Doktor

pre 7 godina

Najinteresantnije od svega je sto najgluplje i komentare pune besa ostavljaju navijači koji nikad nisu prošli pored stadiona, a kamoli gledali neku utakmicu.

Mihajlovic

pre 7 godina

Milos Stojanovic, zvezdin stoper '97. godište, je na pozajmici u Bačkoj? jel zna neko da li Zvezda može da ga vrati jer je otišao Rendulic

Trajce

pre 7 godina

Ako iko iz uprave cita vesti na b92 i vidi sliku ovog starijeg gospodina,molim vas uvedite coveka na tribine ili cak lozu,da covek uziva uz svoj klub ako vec nema novca.

GM

pre 7 godina

U fudbalu ne vazimo medju najvecim talentima, ali u kosarci mozda i najveci.

I sada neko ko navija za kkp, ima proglem za FKCZ...

Mnooooooogo ste smesni e...

KRIGER

pre 7 godina

Grof moze da ima ubitacan sastav za svaku utakmicu sa jos tri cetri dobre rezerve ali njegovo insistiranje na pojedinim fudbalerima kojima nije mesto u prvom timu pa ni na klupi za rezerve kao kandidatima za prve opcije za izmene, pocinje zesce da iritira.

Dejan

pre 7 godina

Pitam se dal postoji i jedna jedina utakmica Zvezde a da grobari masovno ne pisu da je namestena,ili protivnik pusta ili Vucic namestio ili Terzic platio sudiju... koliko jadno i bedno ono bas isfrustrirano do bola.I tako iz nedelje u nedelju.

ma idi...

pre 7 godina

Molim vas da se informisete o narodima i njihovim pripadnostima pre pisanja clanka. Pomenuti fudbaler (iz Gane) je Ganac a ne Ganjanin.

xxx

pre 7 godina

Sampion Srbije ! Ne znam ko je sampion Hrvatske ...to vi grobari znate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 25. februar 2017 13:03) Pitaj Todorića ko je šampion Hrvatske...

Grobelar

pre 7 godina

CZ jača nego jesenas, Boaći je dobar igrač, pravi špic, Frimpong je ono što im je trebalo u zadnjoj liniji, Anđelković prodoran, trio Donald - Le Talek - Kanga dobro organizuje igru... Jedino što mi smeta jeste da pri svakom, pa i najmanjem, kontaktu padaju kao pokošeni, a svaki sudija, ali svaki(!), "naseda"! To nije dobro ni za fudbal, ni za samu CZ, jer na svakoj evropskoj utakmici to neće moći da prođe.

bora

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!!

KRIGER

pre 7 godina

Grof moze da ima ubitacan sastav za svaku utakmicu sa jos tri cetri dobre rezerve ali njegovo insistiranje na pojedinim fudbalerima kojima nije mesto u prvom timu pa ni na klupi za rezerve kao kandidatima za prve opcije za izmene, pocinje zesce da iritira.

Miške

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.
(Delija, 25. februar 2017 14:15)

Bio ti Delija ili ne kada pročitam ovo zvezdanesterac ili penaltizan smuči mi se...što je neko već napisao humor level kursadžije...

Lošmi

pre 7 godina

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?
(moon-em, 25. februar 2017 14:07)

Celih 6 komada.

duledudule

pre 7 godina

jaoj sto nije bilo 0 0 pa tek onda dva crvena,kakva bi onda kuknjava nastala.lopatari crveni kartoni su bili na 0 2,penal je promasen ajde malo setnja sa ove vesti,vidite kako je lep dan

BBRS

pre 7 godina

Звезда је овај пут заиста јака у фудбалу.
Одлична појачања, коначно !!!
Спремите се гробари, решили смо да вас пометемо!!!

Grobelar

pre 7 godina

Dakle CZ je zaista mnogo kvalitetnija od Bačke, vodi 2:0 i ne treba joj nikakva pomoć da pobedi. Ali ovaj penal... Ovo stvarno više nema nikakvog smisla! Još je dečko dobio i drugi žuti! Gospodo sudije, kao bivši kolega, moram da vam kažem da ovakvim potezima uništavate i ovo malo preostalog fudbala u Srbiji! + da li ste svesni kako ovo utiče i na igrače, trenere, rukovodstvo i navijače Bačke?

Humska

pre 7 godina

Joj jedva cekam derbi , vsjever krcat , istok i zapad nasi , samo saka jada navica partizaia na jugu (Smitko Nolanic, 25. februar 2017 15:41)

Bravo nepismeni! Kada Everton zakuca, da moze da bira tribinu gde ce da proslavi.

Demax75

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"... 
(Toliko, 25. februar 2017 16:04) 
Jadan si do bola! Da si gledao utakmicu,smislio bi neku bolju laž.Ovako,nastavi da živiš svoj mali,usamljenički život jer ti drugare ni nemaš!!!

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!

Hmm

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...
(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Zao mi je,ali ti nemas drugare....
I zao mi je sto bas ja moram da ti to kazem,ali ocigledno je da nema ko drugi u tvojoj okolini jer...ti nemas drugare...
;-)

Balansero

pre 7 godina

Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Kad ti drzava Srbija dovodi sponzore, brise dugove, UPPR, Excel tabele a Evropu gledas samo na tv-u vec 10 godina.

Misha

pre 7 godina

Ok. Uzmite jos jednu titulu. I??? Provalili ste da, i kad uzmete titulu, opet imate problem, ispadate pre nas u evrokupovima. Tamo nema ni Toleta ni Vucica. Zato ste instalirali svoju ekipu u nase rukovodstvo pa ste i taj problem resili, ispascete u prvom kolu a nas ste izbacili preko Milorada Vucelica i pre prvog kola i sad ste konacno bolji u svemu. Ja Vam cestitam unapred. I niste nam Vi krivi sto je tako. Sami smo sve to sebi dozvolili. Srecno u Evropi.

Samuraj

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

I mene zvao tvoj drug, kaže da ti nije dobro, uhvatio te neki virus, a tvoja devojka će sa njim na žurku, pošto ti ne možeš da ustaješ iz kreveta. Toliko. Želim ti da brzo ozdraviš. Toliko.

Mihajlovic

pre 7 godina

Treba razumeti grobarske frustracije..
U fudbalu imamo šest bodova prednosti, UEFA ih izbacila iz evrope. U košarci smo nadomak top 8 evrolige, osvojili Kup Koraca, prvi u Aba ligi, a oni ispali iz kupa Bire Drljace.. pritom ih naši juniori rasturili 29 razlike. U rukometu se borimo za titulu oni za opstanak, u odbojci isti slučaj. Vaterpolo klib im se gasi, a Limozu preti ispadanje. Bili smo ih čak i u Hokeju. Dođe mi ih malo i zao

lol

pre 7 godina

Zar su Tumbasi vec aktivni? Vec se parkirali i vec salju svoje glupe komentare.
(nista novo, 25. februar 2017 13:07)

Los ti je utisak, oni su vecito pasivni.

Balansero

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Morao covek da izvrsi partijski zadatak. Ne treba mu zameriti. Karijera je u pitanju.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Idi slavi Sajber titule koje Uefa uzgred ne priznaje ...

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kvota za penal i crveni za protivnika je 1.00!!
(Grobar, 25. februar 2017 14:13)

A kvota za tvoj glup komentar je 0.99 tako da na 1 ulozen euro ne dobijas nista vec gubis 1 peni ...

Delija

pre 7 godina

Koja namestaljka!!

Protiv Partizana isli da slome noge a ovde pustaju!!!
(Grobar, 25. februar 2017 13:11)

Sta se zalis? Ni jednu nogu nisu slomili.Fudbal nije balet

Balansero

pre 7 godina

Au Grobari sta vas ceka u derbiju, bolje parkirajte autobus ispred gola i molite boga da sacuvate obraz bar.
(Suke, 25. februar 2017 14:08)

Bez suta u gol na proslom derbiju i jos pominjes neki obraz?

gpro

pre 7 godina

Mnogo lepse i bolje igramo u napadu. Boaci pravo pojacanje.. Ali izlezavanja i jednih i drugih po terenu(svi timovi nase lige to rade) i padanja kao babe je stvarno najgora stvar naseg fudbala i nesto sto ga najvise unistava..

Trajce

pre 7 godina

Ako iko iz uprave cita vesti na b92 i vidi sliku ovog starijeg gospodina,molim vas uvedite coveka na tribine ili cak lozu,da covek uziva uz svoj klub ako vec nema novca.

Jova

pre 7 godina

Sad videh golove sa utakmice i mogu reci svaka cast Adzicu za gol.ali ti ne igras u drugom klubu pa da bude udarna vest kao Kosovic majstorija na prijateljskoj utakmici.nijedne novine nisu to uradile ali ne zali samo tako nastavi

BBRS

pre 7 godina

Koji sampion?(Patrick, 25. februar 2017 12:59)Svekar jos nije iskljucio net
(Nemanja, 25. februar 2017 13:38)
A, tu je onaj dečkić patrick, koji nije imao roditeljske ljubavi u detinjstvu.

nista o nicemu

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Dominatna odlicna partija,bravo Zvezdo.Mogli smo deset da im damo.Ralizacija je danas bila losa ali desava se.Bravo za Boacija,dva gola i jos nekoliko sansi.Bice on bolji i od Vijere.Bravo i za Adzica,prelep gol .Ja bi njega stavio umesto Ruiza protiv partizana.

Mladen 85

pre 7 godina

Napokon ovaj tim fudbalera Zvezde pokazuje konture snažne ekipe! Trenera Božovića čeka još dosta posla, ali ovaj sastav ima perspektivu!

Grobelar

pre 7 godina

CZ jača nego jesenas, Boaći je dobar igrač, pravi špic, Frimpong je ono što im je trebalo u zadnjoj liniji, Anđelković prodoran, trio Donald - Le Talek - Kanga dobro organizuje igru... Jedino što mi smeta jeste da pri svakom, pa i najmanjem, kontaktu padaju kao pokošeni, a svaki sudija, ali svaki(!), "naseda"! To nije dobro ni za fudbal, ni za samu CZ, jer na svakoj evropskoj utakmici to neće moći da prođe.

xxx

pre 7 godina

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 25. februar 2017 14:17) ... Nego Krcun i Bugarčić...

Miroslav

pre 7 godina

Titula bez pobede u derbiju me ne zanima,ako od tri derbija ne dobijemo ni jedana,p...m se ja na tu titulu,kad i vrabci na grani znaju,a i svi vi optimisti da mi u evropi nema sta da trazimo,i nikada je vise necemo igrati.Tako da nam jedino ostaje taj derbi da bi se prepucavali sa komsijama.

Delija

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.

Doktor

pre 7 godina

Najinteresantnije od svega je sto najgluplje i komentare pune besa ostavljaju navijači koji nikad nisu prošli pored stadiona, a kamoli gledali neku utakmicu.

cisto da znam

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...

Gasi ovaj nazovi fudbal...kanalizacija

pre 7 godina

Hahaha...ova Backa pojma nema,da ne komentarisemo njenu borbenost protiv Partizana i ovu ladovinu protiv zvezde ,ali ovaj penal i drugi zuti na 0-2 , pa to im ne bi ni Ofkan svirao...valjda sudija racuna da ce napredovati ako pomaze i kada ne treba...gasi fudbal

Mika Šumadinac

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!
(grobarče, 25. februar 2017 14:03

Kakav humor...Samo Kursadzije...Samo jako...

partizan državni projekat

pre 7 godina

Au kakav naslov od grobarskog B92! Da je ovako nadmoćno pobedio partizan ne bi bilo ni reči o penalu niti kartonima nego bi naslov bio "partizan moćnom igrom razbio Bačku pred derbi".

Zvezda je izgleda baš pogodila sa Boaćijem i biće mnogo bolja nego u prvom delu (a i tad bila bolja od svih). partizan bio mogao samo uz jezivu pomoć države da bude prvak, mada i to smo već gledali. Nadam se da će samo dozvoliti Zvezdi da bude prvak a ne državnom projektu partizanu koji ispada u prvom kolu u Evropi i koji UEFA izbacila iz svih takmičenja zbog malverzacija prema državi i nameštanja.

cirkus od naseg fudbala

pre 7 godina

Ne navijam ni za PFC ni za Zvezdu. Samo mi objasnite navijaci i jednog i drugog kluba kako mozete da se lozite na ovakve pobede? Kako ? Imate li makar malo morala ?

real madrid

pre 7 godina

Jedno pitanje za ove sto pominju crvene i penal. Jeste li gledali vi prvo poluvreme? 0-2 dominacija svih 45 min, Backa sa 11 bez ijedne sumnjive situacije centar 2 puta nije presla. Pricate kao da su penal i crveni prelomili mec. Em je penal promasen, em je Backa prvu i jedinu sansu imala u devedesetom minutu. Uglavnom bolja Zvezda nego jesenas, bar za sada.

Sad vezano za utakmicu. Ovaj put se u potpunosti slazem sa Grofovom analizom. Po meni prvo poluvreme najbolje ove sezone, drugo lose bez obzira na lep gol Adzica. Smatram da prva postava skoro nije bila jasnija. 65. minut, Backa dobija drugi crveni, Grof pravi 3 izmene u 3 minuta, svestan da je gotovo, izvlaci Donalda, Ruisa i Plavsica, daje sansu Milijasu, Milicu i Adzicu. Sta se desava? Igra postaje mnogo sporija i bezidejnija nego u prvom poluvremenu. Znam da su i ostali spustili gas videvsi da je sve gotovo i ne zeleci da se povrede, ali opet jako velika razlika u tempu u odnosu na Donalda, Plavsu i Ruisa. Milijas je idalje precizan, ali nema kondiciju i salje duboke lopte "u bunar".

Uzgred - ziveo sam u Gani tri godine

pre 7 godina

Ganjanin???? U silnom nastojanju da ispadnete politicvki korektni, ispadate nepismeni. Gana - Ganac (jednina), Ganci (mnozina).

Boris

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Znaci da je bilo 0:0,ova odluka sudije bi vam bas legla,i bilo bi ti drago da sudi ovakav penal ,ali posto je 0:2 sto onda da vam pomaze,pobeda je bila obezdedjena.
Ja vam od srca zelim da vam u Evropi sude isto kao u nasoj ligi vasim protivnicima

zola

pre 7 godina

Od 110 komnetara do sad samo 2-3 normalna.
Ps nisu krivi ovi koji komenarisu vec ovi kojki im dozvoljavaju da komentarisu. Pozdrava za moderatore!

Cika Slave

pre 7 godina

Vise titula, vise kupova, vise duplih kruna, vise pobeda u derbijima, bolja gol razlika i naravno... zvezdino ime uklesano na "klempavog". Grobari sta nije jasno? Malo ste isplivali kada su vase legende iz SPS-a i Franjo Tudjman resile da uniste Jugu i kada je sav sljam isplivao, tada ste i vi isplivali. Ali i dalje sve sto sam gore naveo stoji! Isla pesma 91' kada klinaca koji ovde balavebalavebili vecina rorodjeni. Komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta!

Mihajlovic

pre 7 godina

Milos Stojanovic, zvezdin stoper '97. godište, je na pozajmici u Bačkoj? jel zna neko da li Zvezda može da ga vrati jer je otišao Rendulic

Ivan

pre 7 godina

I normalno opet u prvi plan stavljen penal i crveni kartoni. A to sto su bili na 0:2, nema veze. Onakav gol Like Adzica, a u naslovu stoje neki crveni kartoni...

moon-em

pre 7 godina

na kakvim poljanama se igra SUPER LIGA SRBIJE. moj parkic ispred zgrade bolje izgleda.. dno dna srpski fudbal..

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?

Batko

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?  
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?  
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!! 
(bora, 25. februar 2017 14:06) 

A, sto si ti toliko isfrustriran ?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Što smaraju grobari, ponavljaju se kao niko!
Boaći je pravo pojačanje, Adžić sve bolji a Katai dao gol za pobedu protiv Valensije, lepše dan nije mogao početi

Dejan

pre 7 godina

Pitam se dal postoji i jedna jedina utakmica Zvezde a da grobari masovno ne pisu da je namestena,ili protivnik pusta ili Vucic namestio ili Terzic platio sudiju... koliko jadno i bedno ono bas isfrustrirano do bola.I tako iz nedelje u nedelju.

djuro

pre 7 godina

@Posten duh odlika zvezdasa 
penal, prelaz, crveni i titula je nasa!
(grobar kg, 25. februar 2017 14:36)

kako vaša, kad zaostajete 9 bodova, grobaru iz Bajčetine?

Tarkomen

pre 7 godina

Navijam za partizan ali ova slika je fenomenalna... Šta ti je ljubav prema klubu... Nije bitno mesto, uslovi na stadionu, nisu bitne godine, poneseš šal i bodriš svoj tim.

Hmm

pre 7 godina

Grobarsko spinovanje ne prestaje.
Pa ne,hajde nikad da se ne dosudi penal ili crveni protiv zvezde kada je to ocigledno.Pa ni to tada ne bi bilo dovoljno.
Ma zasto uopste pokusavam da kazem bilo sta,kada se najposteniji fudbal igrao u vreme njihove dominacije...

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Tačno! Da je bilo 1:1, odluka bi bila sasvim na mestu.

krajisnik

pre 7 godina

0-2 poluvreme.Kakvi crveni kakvi bakraci,ubili smo ih,a grobarima ostaje da se zale,kao dobili bi 2 gola .Nisu mogli nista protiv Zvezde,da predju centar.Sad glodari na red

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Uspješno odradjeno . Dragi mi je što je naš prvi napadač počeo da radi ono što mu je zadatak a još više mi je drago zbog Adžića jer to je ipak zvezdino dijete . BRAVO ZVEZDO !

djuro

pre 7 godina

@haja dva crvena i penal, za drzavni projekat ?
(Karlbronc, 25. februar 2017 14:33)


srpski klub i srpski projekat... kome se ne sviđa prnje u ruke i u Kumrovec.. ili ako Biserko pobjedi na izborima biće nađe za vas...
što se tiče tvoje opaske, crveni i penal su se desili posle 2:0.. i bili su opravdani..

Kukuriku

pre 7 godina

Pitam franjevce sta je za njih penal? Ne verujem ni kada u sesnaest nekom slomis nogu ni kada kao golman odbranis sut.Samo njihovi penali su zasluzeni.Kakva paranoja zvana penal.Vec pocinje kuknjava za penalima pred derbi.Franjevci kuknjava vam nece pomoci

maxiii

pre 7 godina

A kad to Backa nije imala bar po jedan crveni?? Koliko je puta Bjelos dobio crveni zbog toga sto nisu navikli da igraju SL vec drugu ligu u kojoj je klanica u igri..

xxx

pre 7 godina

Sampion Srbije ! Ne znam ko je sampion Hrvatske ...to vi grobari znate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 25. februar 2017 13:03) Pitaj Todorića ko je šampion Hrvatske...

ma idi...

pre 7 godina

Molim vas da se informisete o narodima i njihovim pripadnostima pre pisanja clanka. Pomenuti fudbaler (iz Gane) je Ganac a ne Ganjanin.

gpro

pre 7 godina

cekajte, polako..znaci vodimo 2:0, igramo tako da ovi ne mogu golu da pridju, i sad nama treba pomoc neka u vidu 2 crvena i penala??!! Da je 0:0 pa ajde de, ali ovakva logika je smesna..

cisto da znam

pre 7 godina

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Dobio sam par odgovora, duhovitih u pokusaju, naravno, jer svi na netu misle da imaju smisla za humor. Ne zelim prepucavanje, iako su zvezdasi pomislili da sam partizanoc, nisam, ne komentarisem na njihovim vestima. Znaci, ovo sto pitam nema veze sa Zvezdom i Partizanom, generalno me zanima sta je srpstvo, hocu definiciju. Ako moze neko ozbiljno da mi odgovori.

Brondby

pre 7 godina

Vracam se na sajt nikada orniji idemoooo do titule imamo tim idemoooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Red star

pre 7 godina

Da li je moguce da ovoliku paznju grobara svaka utakmica Zvezde izaziva.Da li je moguce da se nadaju kiksu Zvezde protiv najslabijeg tima lige.Ista prica bi bila i da Zvezda igra protiv Bumbarevog brda.

S

pre 7 godina

Pogledao sam poslednjih 10 minuta utakmice kad sam video da je mali Adzic usao,svaka cast kako je decko ulazio u svaki duel i na kraju majstorski gol. Zasluzuje puno vecu sansu,a mislim da u omladinskom pogonu ima jos bar 2-3 igraca slicna njemu koju su po kvalitetu i bolji od ovih polu stranaca.

GM

pre 7 godina

U fudbalu ne vazimo medju najvecim talentima, ali u kosarci mozda i najveci.

I sada neko ko navija za kkp, ima proglem za FKCZ...

Mnooooooogo ste smesni e...

bora

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!!

Misha

pre 7 godina

Ok. Uzmite jos jednu titulu. I??? Provalili ste da, i kad uzmete titulu, opet imate problem, ispadate pre nas u evrokupovima. Tamo nema ni Toleta ni Vucica. Zato ste instalirali svoju ekipu u nase rukovodstvo pa ste i taj problem resili, ispascete u prvom kolu a nas ste izbacili preko Milorada Vucelica i pre prvog kola i sad ste konacno bolji u svemu. Ja Vam cestitam unapred. I niste nam Vi krivi sto je tako. Sami smo sve to sebi dozvolili. Srecno u Evropi.

Humska

pre 7 godina

Joj jedva cekam derbi , vsjever krcat , istok i zapad nasi , samo saka jada navica partizaia na jugu (Smitko Nolanic, 25. februar 2017 15:41)

Bravo nepismeni! Kada Everton zakuca, da moze da bira tribinu gde ce da proslavi.

BBRS

pre 7 godina

Звезда је овај пут заиста јака у фудбалу.
Одлична појачања, коначно !!!
Спремите се гробари, решили смо да вас пометемо!!!

duledudule

pre 7 godina

jaoj sto nije bilo 0 0 pa tek onda dva crvena,kakva bi onda kuknjava nastala.lopatari crveni kartoni su bili na 0 2,penal je promasen ajde malo setnja sa ove vesti,vidite kako je lep dan

Mladen 85

pre 7 godina

Napokon ovaj tim fudbalera Zvezde pokazuje konture snažne ekipe! Trenera Božovića čeka još dosta posla, ali ovaj sastav ima perspektivu!

grobarče

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!

Grobelar

pre 7 godina

Dakle CZ je zaista mnogo kvalitetnija od Bačke, vodi 2:0 i ne treba joj nikakva pomoć da pobedi. Ali ovaj penal... Ovo stvarno više nema nikakvog smisla! Još je dečko dobio i drugi žuti! Gospodo sudije, kao bivši kolega, moram da vam kažem da ovakvim potezima uništavate i ovo malo preostalog fudbala u Srbiji! + da li ste svesni kako ovo utiče i na igrače, trenere, rukovodstvo i navijače Bačke?

Balansero

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Morao covek da izvrsi partijski zadatak. Ne treba mu zameriti. Karijera je u pitanju.

Balansero

pre 7 godina

Au Grobari sta vas ceka u derbiju, bolje parkirajte autobus ispred gola i molite boga da sacuvate obraz bar.
(Suke, 25. februar 2017 14:08)

Bez suta u gol na proslom derbiju i jos pominjes neki obraz?

Balansero

pre 7 godina

Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Kad ti drzava Srbija dovodi sponzore, brise dugove, UPPR, Excel tabele a Evropu gledas samo na tv-u vec 10 godina.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kvota za penal i crveni za protivnika je 1.00!!
(Grobar, 25. februar 2017 14:13)

A kvota za tvoj glup komentar je 0.99 tako da na 1 ulozen euro ne dobijas nista vec gubis 1 peni ...

nista o nicemu

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.

Demax75

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"... 
(Toliko, 25. februar 2017 16:04) 
Jadan si do bola! Da si gledao utakmicu,smislio bi neku bolju laž.Ovako,nastavi da živiš svoj mali,usamljenički život jer ti drugare ni nemaš!!!

Mihajlovic

pre 7 godina

Treba razumeti grobarske frustracije..
U fudbalu imamo šest bodova prednosti, UEFA ih izbacila iz evrope. U košarci smo nadomak top 8 evrolige, osvojili Kup Koraca, prvi u Aba ligi, a oni ispali iz kupa Bire Drljace.. pritom ih naši juniori rasturili 29 razlike. U rukometu se borimo za titulu oni za opstanak, u odbojci isti slučaj. Vaterpolo klib im se gasi, a Limozu preti ispadanje. Bili smo ih čak i u Hokeju. Dođe mi ih malo i zao

Delija

pre 7 godina

Koja namestaljka!!

Protiv Partizana isli da slome noge a ovde pustaju!!!
(Grobar, 25. februar 2017 13:11)

Sta se zalis? Ni jednu nogu nisu slomili.Fudbal nije balet

lol

pre 7 godina

Zar su Tumbasi vec aktivni? Vec se parkirali i vec salju svoje glupe komentare.
(nista novo, 25. februar 2017 13:07)

Los ti je utisak, oni su vecito pasivni.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Idi slavi Sajber titule koje Uefa uzgred ne priznaje ...

Hmm

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...
(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

Zao mi je,ali ti nemas drugare....
I zao mi je sto bas ja moram da ti to kazem,ali ocigledno je da nema ko drugi u tvojoj okolini jer...ti nemas drugare...
;-)

KRIGER

pre 7 godina

Grof moze da ima ubitacan sastav za svaku utakmicu sa jos tri cetri dobre rezerve ali njegovo insistiranje na pojedinim fudbalerima kojima nije mesto u prvom timu pa ni na klupi za rezerve kao kandidatima za prve opcije za izmene, pocinje zesce da iritira.

cisto da znam

pre 7 godina

Molim da me uputite koliko ovo stub srpstva ima Srba u prvom timu?
(Ivanniš, 25. februar 2017 13:06)

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...

Delija

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.

Samuraj

pre 7 godina

Drug Zvezdas me upravo zvao i kaze da ga je "Blam zbog ove danasnje utakmice i da zato tako i prolaze u Evropi"...(Toliko, 25. februar 2017 16:04)

I mene zvao tvoj drug, kaže da ti nije dobro, uhvatio te neki virus, a tvoja devojka će sa njim na žurku, pošto ti ne možeš da ustaješ iz kreveta. Toliko. Želim ti da brzo ozdraviš. Toliko.

Miške

pre 7 godina

Penal za zvezdasterac, rođena majka mu ne bi svirala. Ali, najgore što reporter sa Arene hoće da ubedi gledaoce kod očiju da je bilo kontakta. Zvezdaš sam ali me sramota ovvakvog penala.
(Delija, 25. februar 2017 14:15)

Bio ti Delija ili ne kada pročitam ovo zvezdanesterac ili penaltizan smuči mi se...što je neko već napisao humor level kursadžije...

Cika Slave

pre 7 godina

Vise titula, vise kupova, vise duplih kruna, vise pobeda u derbijima, bolja gol razlika i naravno... zvezdino ime uklesano na "klempavog". Grobari sta nije jasno? Malo ste isplivali kada su vase legende iz SPS-a i Franjo Tudjman resile da uniste Jugu i kada je sav sljam isplivao, tada ste i vi isplivali. Ali i dalje sve sto sam gore naveo stoji! Isla pesma 91' kada klinaca koji ovde balavebalavebili vecina rorodjeni. Komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta!

partizan državni projekat

pre 7 godina

Au kakav naslov od grobarskog B92! Da je ovako nadmoćno pobedio partizan ne bi bilo ni reči o penalu niti kartonima nego bi naslov bio "partizan moćnom igrom razbio Bačku pred derbi".

Zvezda je izgleda baš pogodila sa Boaćijem i biće mnogo bolja nego u prvom delu (a i tad bila bolja od svih). partizan bio mogao samo uz jezivu pomoć države da bude prvak, mada i to smo već gledali. Nadam se da će samo dozvoliti Zvezdi da bude prvak a ne državnom projektu partizanu koji ispada u prvom kolu u Evropi i koji UEFA izbacila iz svih takmičenja zbog malverzacija prema državi i nameštanja.

xxx

pre 7 godina

...kad ti predsednik kluba nije bio Tudjaman.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 25. februar 2017 14:17) ... Nego Krcun i Bugarčić...

Nek grmi jako Zvezda Sampion

pre 7 godina

Dominatna odlicna partija,bravo Zvezdo.Mogli smo deset da im damo.Ralizacija je danas bila losa ali desava se.Bravo za Boacija,dva gola i jos nekoliko sansi.Bice on bolji i od Vijere.Bravo i za Adzica,prelep gol .Ja bi njega stavio umesto Ruiza protiv partizana.

Jova

pre 7 godina

Sad videh golove sa utakmice i mogu reci svaka cast Adzicu za gol.ali ti ne igras u drugom klubu pa da bude udarna vest kao Kosovic majstorija na prijateljskoj utakmici.nijedne novine nisu to uradile ali ne zali samo tako nastavi

cirkus od naseg fudbala

pre 7 godina

Ne navijam ni za PFC ni za Zvezdu. Samo mi objasnite navijaci i jednog i drugog kluba kako mozete da se lozite na ovakve pobede? Kako ? Imate li makar malo morala ?

djuro

pre 7 godina

@haja dva crvena i penal, za drzavni projekat ?
(Karlbronc, 25. februar 2017 14:33)


srpski klub i srpski projekat... kome se ne sviđa prnje u ruke i u Kumrovec.. ili ako Biserko pobjedi na izborima biće nađe za vas...
što se tiče tvoje opaske, crveni i penal su se desili posle 2:0.. i bili su opravdani..

Mika Šumadinac

pre 7 godina

pišem domaći i nešto razmišljam: da ovaj zvezdin sudija nije skratio poluvreme za sekundu - garant bi bio aut za bačku.
kakva krađa!
(grobarče, 25. februar 2017 14:03

Kakav humor...Samo Kursadzije...Samo jako...

Batko

pre 7 godina

Šta beše reče Vuković?  
-Valjda još neko osim Partizana,sme da pobedi "giganta"!?  
Ne sme Vukoviću,ne sme....idu izbori,a ogromne pare bačene u rupu bez dna!! 
(bora, 25. februar 2017 14:06) 

A, sto si ti toliko isfrustriran ?!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Što smaraju grobari, ponavljaju se kao niko!
Boaći je pravo pojačanje, Adžić sve bolji a Katai dao gol za pobedu protiv Valensije, lepše dan nije mogao početi

BBRS

pre 7 godina

Koji sampion?(Patrick, 25. februar 2017 12:59)Svekar jos nije iskljucio net
(Nemanja, 25. februar 2017 13:38)
A, tu je onaj dečkić patrick, koji nije imao roditeljske ljubavi u detinjstvu.

gpro

pre 7 godina

Mnogo lepse i bolje igramo u napadu. Boaci pravo pojacanje.. Ali izlezavanja i jednih i drugih po terenu(svi timovi nase lige to rade) i padanja kao babe je stvarno najgora stvar naseg fudbala i nesto sto ga najvise unistava..

Kukuriku

pre 7 godina

Pitam franjevce sta je za njih penal? Ne verujem ni kada u sesnaest nekom slomis nogu ni kada kao golman odbranis sut.Samo njihovi penali su zasluzeni.Kakva paranoja zvana penal.Vec pocinje kuknjava za penalima pred derbi.Franjevci kuknjava vam nece pomoci

krajisnik

pre 7 godina

0-2 poluvreme.Kakvi crveni kakvi bakraci,ubili smo ih,a grobarima ostaje da se zale,kao dobili bi 2 gola .Nisu mogli nista protiv Zvezde,da predju centar.Sad glodari na red

Boris

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Znaci da je bilo 0:0,ova odluka sudije bi vam bas legla,i bilo bi ti drago da sudi ovakav penal ,ali posto je 0:2 sto onda da vam pomaze,pobeda je bila obezdedjena.
Ja vam od srca zelim da vam u Evropi sude isto kao u nasoj ligi vasim protivnicima

xxx

pre 7 godina

Sampion Srbije ! Ne znam ko je sampion Hrvatske ...to vi grobari znate.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzoni, 25. februar 2017 13:03) Pitaj Todorića ko je šampion Hrvatske...

GM

pre 7 godina

U fudbalu ne vazimo medju najvecim talentima, ali u kosarci mozda i najveci.

I sada neko ko navija za kkp, ima proglem za FKCZ...

Mnooooooogo ste smesni e...

Hmm

pre 7 godina

Grobarsko spinovanje ne prestaje.
Pa ne,hajde nikad da se ne dosudi penal ili crveni protiv zvezde kada je to ocigledno.Pa ni to tada ne bi bilo dovoljno.
Ma zasto uopste pokusavam da kazem bilo sta,kada se najposteniji fudbal igrao u vreme njihove dominacije...

Brondby

pre 7 godina

Vracam se na sajt nikada orniji idemoooo do titule imamo tim idemoooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby

Gasi ovaj nazovi fudbal...kanalizacija

pre 7 godina

Hahaha...ova Backa pojma nema,da ne komentarisemo njenu borbenost protiv Partizana i ovu ladovinu protiv zvezde ,ali ovaj penal i drugi zuti na 0-2 , pa to im ne bi ni Ofkan svirao...valjda sudija racuna da ce napredovati ako pomaze i kada ne treba...gasi fudbal

Ivan

pre 7 godina

I normalno opet u prvi plan stavljen penal i crveni kartoni. A to sto su bili na 0:2, nema veze. Onakav gol Like Adzica, a u naslovu stoje neki crveni kartoni...

Uzgred - ziveo sam u Gani tri godine

pre 7 godina

Ganjanin???? U silnom nastojanju da ispadnete politicvki korektni, ispadate nepismeni. Gana - Ganac (jednina), Ganci (mnozina).

Miroslav

pre 7 godina

Titula bez pobede u derbiju me ne zanima,ako od tri derbija ne dobijemo ni jedana,p...m se ja na tu titulu,kad i vrabci na grani znaju,a i svi vi optimisti da mi u evropi nema sta da trazimo,i nikada je vise necemo igrati.Tako da nam jedino ostaje taj derbi da bi se prepucavali sa komsijama.

real madrid

pre 7 godina

Jedno pitanje za ove sto pominju crvene i penal. Jeste li gledali vi prvo poluvreme? 0-2 dominacija svih 45 min, Backa sa 11 bez ijedne sumnjive situacije centar 2 puta nije presla. Pricate kao da su penal i crveni prelomili mec. Em je penal promasen, em je Backa prvu i jedinu sansu imala u devedesetom minutu. Uglavnom bolja Zvezda nego jesenas, bar za sada.

Sad vezano za utakmicu. Ovaj put se u potpunosti slazem sa Grofovom analizom. Po meni prvo poluvreme najbolje ove sezone, drugo lose bez obzira na lep gol Adzica. Smatram da prva postava skoro nije bila jasnija. 65. minut, Backa dobija drugi crveni, Grof pravi 3 izmene u 3 minuta, svestan da je gotovo, izvlaci Donalda, Ruisa i Plavsica, daje sansu Milijasu, Milicu i Adzicu. Sta se desava? Igra postaje mnogo sporija i bezidejnija nego u prvom poluvremenu. Znam da su i ostali spustili gas videvsi da je sve gotovo i ne zeleci da se povrede, ali opet jako velika razlika u tempu u odnosu na Donalda, Plavsu i Ruisa. Milijas je idalje precizan, ali nema kondiciju i salje duboke lopte "u bunar".

Dejan

pre 7 godina

Pitam se dal postoji i jedna jedina utakmica Zvezde a da grobari masovno ne pisu da je namestena,ili protivnik pusta ili Vucic namestio ili Terzic platio sudiju... koliko jadno i bedno ono bas isfrustrirano do bola.I tako iz nedelje u nedelju.

djuro

pre 7 godina

@Posten duh odlika zvezdasa 
penal, prelaz, crveni i titula je nasa!
(grobar kg, 25. februar 2017 14:36)

kako vaša, kad zaostajete 9 bodova, grobaru iz Bajčetine?

gpro

pre 7 godina

cekajte, polako..znaci vodimo 2:0, igramo tako da ovi ne mogu golu da pridju, i sad nama treba pomoc neka u vidu 2 crvena i penala??!! Da je 0:0 pa ajde de, ali ovakva logika je smesna..

moon-em

pre 7 godina

na kakvim poljanama se igra SUPER LIGA SRBIJE. moj parkic ispred zgrade bolje izgleda.. dno dna srpski fudbal..

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?

Red star

pre 7 godina

Da li je moguce da ovoliku paznju grobara svaka utakmica Zvezde izaziva.Da li je moguce da se nadaju kiksu Zvezde protiv najslabijeg tima lige.Ista prica bi bila i da Zvezda igra protiv Bumbarevog brda.

zola

pre 7 godina

Od 110 komnetara do sad samo 2-3 normalna.
Ps nisu krivi ovi koji komenarisu vec ovi kojki im dozvoljavaju da komentarisu. Pozdrava za moderatore!

Grobelar

pre 7 godina

CZ jača nego jesenas, Boaći je dobar igrač, pravi špic, Frimpong je ono što im je trebalo u zadnjoj liniji, Anđelković prodoran, trio Donald - Le Talek - Kanga dobro organizuje igru... Jedino što mi smeta jeste da pri svakom, pa i najmanjem, kontaktu padaju kao pokošeni, a svaki sudija, ali svaki(!), "naseda"! To nije dobro ni za fudbal, ni za samu CZ, jer na svakoj evropskoj utakmici to neće moći da prođe.

Doktor

pre 7 godina

Najinteresantnije od svega je sto najgluplje i komentare pune besa ostavljaju navijači koji nikad nisu prošli pored stadiona, a kamoli gledali neku utakmicu.

Šalabajzer bez pirinča

pre 7 godina

Kao navijac Zvezde kazem, totalno nepotrebna smesna odluka sudije na 0:2, suditi onakav penal i dati onakav drugi zuti karton.
(Ivan, 25. februar 2017 14:16)

Tačno! Da je bilo 1:1, odluka bi bila sasvim na mestu.

cisto da znam

pre 7 godina

Ajde neko sa mi objasni sta je to srpstvo. Znaci, necu pluseve i minuse, ne moze da vam se svidja ili ne svidja pitanje, hocu definiciju. Bez zamena teza, bez dodatnih pitanja. Znaci, srpstvo je...
(cisto da znam, 25. februar 2017 13:59)

Dobio sam par odgovora, duhovitih u pokusaju, naravno, jer svi na netu misle da imaju smisla za humor. Ne zelim prepucavanje, iako su zvezdasi pomislili da sam partizanoc, nisam, ne komentarisem na njihovim vestima. Znaci, ovo sto pitam nema veze sa Zvezdom i Partizanom, generalno me zanima sta je srpstvo, hocu definiciju. Ako moze neko ozbiljno da mi odgovori.

Lošmi

pre 7 godina

pitanje za one koji prate ovaj cirkus.. jel jos uvek postoji ogranicenje za strance u prvoj postavi i koliko je?
(moon-em, 25. februar 2017 14:07)

Celih 6 komada.

maxiii

pre 7 godina

A kad to Backa nije imala bar po jedan crveni?? Koliko je puta Bjelos dobio crveni zbog toga sto nisu navikli da igraju SL vec drugu ligu u kojoj je klanica u igri..

VEČITI DELIJA

pre 7 godina

Uspješno odradjeno . Dragi mi je što je naš prvi napadač počeo da radi ono što mu je zadatak a još više mi je drago zbog Adžića jer to je ipak zvezdino dijete . BRAVO ZVEZDO !

Tarkomen

pre 7 godina

Navijam za partizan ali ova slika je fenomenalna... Šta ti je ljubav prema klubu... Nije bitno mesto, uslovi na stadionu, nisu bitne godine, poneseš šal i bodriš svoj tim.

S

pre 7 godina

Pogledao sam poslednjih 10 minuta utakmice kad sam video da je mali Adzic usao,svaka cast kako je decko ulazio u svaki duel i na kraju majstorski gol. Zasluzuje puno vecu sansu,a mislim da u omladinskom pogonu ima jos bar 2-3 igraca slicna njemu koju su po kvalitetu i bolji od ovih polu stranaca.

Trajce

pre 7 godina

Ako iko iz uprave cita vesti na b92 i vidi sliku ovog starijeg gospodina,molim vas uvedite coveka na tribine ili cak lozu,da covek uziva uz svoj klub ako vec nema novca.

ma idi...

pre 7 godina

Molim vas da se informisete o narodima i njihovim pripadnostima pre pisanja clanka. Pomenuti fudbaler (iz Gane) je Ganac a ne Ganjanin.

Mihajlovic

pre 7 godina

Milos Stojanovic, zvezdin stoper '97. godište, je na pozajmici u Bačkoj? jel zna neko da li Zvezda može da ga vrati jer je otišao Rendulic