Nedelja, 22.01.2017.

13:04

Đoković potvrdio: Igraću Dejvis kup

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa protiv Rusije.

Izvor: B92

Ðokoviæ potvrdio: Igraæu Dejvis kup IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Milan_PT

pre 7 godina

Naravno da ce igrati. Coveku ce svaki bod biti dragocen ove sezone, pogotovo sto posle godine nije igrao.
(sid, 22. januar 2017 13:32)

Mogu da shvatim da neko zlonameran komentariše, ali da totalne neznalice komentarišu, to nikad neću shvatiti. Prijatelju, nema nikakvih bodova od ovog takmičenja. Igraš samo za svoju zemlju...

VLADIMIR

pre 7 godina

A sta tu ima da trazi "veciti" telenat Krajinovic. Pa on je los i kao sparing partner. Uostalom na zadnjem turniru je predao zbog povrede! Ima tu dosta momaka koji vise zasluzuju da se pozovu, kao neka buducnost naseg tenisa.

To vam je istina

pre 7 godina

Nekako logično.
Ispao je ranije pa samim tim više vremena za odmor da je kojim slučajem ostao na AO do samog finala. Verujem da ga ne bi gledali u prvom kolu Dejvis Kupu.

mrmlj

pre 7 godina

@(Milos, 22. januar 2017 14:35) lakoje ne izgubiti u dejvis kupu kad ni ne igras u istom. tom logikom sam ja neporazen u dejvis kupu u zivotu :D

IamZlatanIbrahimovic

pre 7 godina

pozivam sve Nislije da mu pruze nenormalno podrsku,da ga trgnemo malo iz ove krize.Hajmo Noleeeee bre vise!!! pozz iz Sandzaka,Novog Pazara

City Girl

pre 7 godina

Mene zanima da li ce igrati Dubai. Nije planirao, ali s obzirom na ucinak na AO, mislim da bi trebao. Biće mu potrebni mečevi da se uigra pre Indian Wells-a i Miami-ja.

Selektor

pre 7 godina

Djokovic je nas najbolji teniser. Njegovo "nije u formi" je dovoljno da pobedi mnoge, ali me interesuje da li mi mozemo da imamo selektora (dok je Novakov stric predsednik teniskog saveza) koji ce reci: "Druze nije reprezentacija nicija prcija da se ti pojavis kad god hoces." Aleksandar Djordjevic je to rekao Bobiju. Da li je u pravu? Nije bitno, ali je vazo da svima Staci do znanje da reprezentacija nije "klikeri iza zgrade".

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

@Samuraj
Kompleksas, ko pominje ovde zvezdu? kakvi hrv klubovi? ti si puko decko, leci se, zvezda ti je 7i klub turske lige

Saša

pre 7 godina

Ne znam da li je svima dovoljno jasno koliko je Novaku ovo potrebno uopšte u ovom trenutku. Ni malo... Ali dečko definitivno voli Srbiju i hoće da igra!

antiDebil

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!
(Samuraj, 22. januar 2017 14:52)

Pa Rvati i za Teslu kazu da je njihov, a i Rvatska je do Zemuna cini mi se, mozemo da prihvatimo sve sta Rvati govore sta ti mislis ?
A i Djokovic je Rvat posto je clan treceg najpoznatijeg Rvatskog kluba ?
zvezdana jeste dno i najveca sramota Srbije u moru drugih sramota, ovaj je pogresio samo u tome sto je zvezda napisao velikim slovom !

Psihologija delovanja

pre 7 godina

Novak okrenut ledjima, pognute glave i ruka koju drži na licu iste na ivici da se preda, a iza njega navijač koji ga drži za rame uzdignute glave a iza tog navijača ceo formirani lanac ostalih navijača koji drže jedno drugo za rame i koji Novaku šalju podršku jedno preko drugih.Ovo je jedinstvena prilika da se Novak uzdrma emotivno i da ga "izbacimo" iz te učmalosti pod kojom je potpao i da mu navijači iz Srbije poruče da ima našu podršku. Ovo gore što sam napisao je primer kako bih ja jednom velikom zastavom sa takvim motivima preneo poruku Novaku!

odavde

pre 7 godina

Koja patetika, kad nema bolje, dobra je i repka.
Da se razumemo, ne lozim se na Davis cup i navijam za Novaka naravno.
Neko ga zamolio ovde da i nama posalje ono srce - molim te, postedi nas toga.

baki

pre 7 godina

to Novače Srbendo , :-D :-D:-D!!!!!
Mozes uzeti 100 Grend Slemova nikad te nece zapadnjaci voleti, ti si NAŠ
A ovi Srbi i domaci izdajnici sto te prozivaju:
-neka im je na to čast ,ali to oni nemaju ,
-neka im se na hrabrost i srce vrati , ali i to nemaju,

Zato je Srbija takva kakva je ,
US. . .A

.

pre 7 godina

Taman može da ostane nakon toga par dana u Nisu pa da gleda zvezdu na kupu radivoja koraća. Samo nemoj da izgubi ima da krenu i zvezdasi sa grobarima da ga prozivaju da plati porez :)

Levi lakat

pre 7 godina

"Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju." - reče neko ko je u zavejani Feketić nosio pakete vode dok su ostali od tih "svi zajedno" pucali na manje od 100km, u Novom Sadu ...
Izuzetno poštujem uložen trud, ostvareni rezultat, viteštvo, humanitarizam i tako dalje.
Mrzim licemerje i pežorativni patriotizam!
p.s. To što ću dobiti gomilu minusa samo će potvrditi moj stav!

antiDebil

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju
(Miki, 22. januar 2017 13:15)

Od Federera je svakako motivisaniji kada igra Dejvis Kup. Da je Rodja u njegovim godinama to igrao mozda ne bi danas u 36.godini posle 6 meseci pauze skakakao kao divokoza po terenu.
10 godina je bio dugacak period u kome Federer nije dobio mec u DC, to je prekinuo protiv Bozoljca pre 3 godine, to mora da je rekord.
Motivisaniji je i od Nadala a pogotovu od Mareja, to mi je dovoljno ostali me ne interesuju !

Samuraj

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!

znalkos

pre 7 godina

Pa, dobro je da ideš tamo gde ćeš biti voljen.
Ne zaboravi da posle pobede (a pobedićeš!) baciš srce, jer ne bi bilo u redu da ih bacaš belosvetskim, a da naš narod ostane uskraćen!

Puno sreće i više žara!

ckm

pre 7 godina

Nadam se da ćeš jesti pečenje sa tom salatim, pa da pocepaš te protivnike već jesnom. I bez srca i onog lika što te tome uči, kao da nisi imao rodilje i babu i dedu, molim te.

boban,nis

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.
(malibata, 22. januar 2017 13:25)

Pecenjare i nema neke,ali zato rostilj koliko hoces i na svakom koraku,uz to najbolji u drzavi.

Marejev gong protiv Nišikorija

pre 7 godina

Tako je majstore konačno dobre vesti za srpski tenis, a i za nas u Nišu da gledamo uživo Noleta najboljeg svih vremena.

Име

pre 7 godina

То је посебан осећај...
Веома сам узбуђен...
Сјајно ћемо се забавити...

Блах, блах, блах, блах...

Cockneeey

pre 7 godina

Dobro nam dosao legendo u Nis. Nadam se da cemo te malo razmrdati i psihicki uzdignuti, da nam igras kao sto najbolje umes u nastavku sezone. Podrska nece izostati ni za ostale nase momke. Napred Srbija!!! :D

вељко

pre 7 godina

Ту не може нико да ти забрани да побеђујеш!
Купујем карте и долазим и ако живим 220км далеко од Ниша!

No1e GOAT by 2021

pre 7 godina

To No1e CARE! Kidaj sve redom i vracaj se na prvo mesto! Ne znaju oni da ti skupljas snagu za jos 5 godina dominacije!!! Idemooooo!

boban,nis

pre 7 godina

Najveci nas sportista svih vremena,a tvrdim da ce bez obzira na sve biti i najbolji svetski teniser svih vremena dolazi u nas grad.
Novace,tebi i ostalima iz reprezentacije zelim dobrodoslicu u Nis i da vidite koliko vas narod ovde voli.
Jedini problem je sto vas nece gledati istinski ljubitelji tenisa i sporta vec SNS botovi od kojih mi necemo moci do karata,a oni ce doci u Cair da se slikaju pa se cak plasim da atmosfera ne bude Nislijska,vec pozorisna.

Miki

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju

Zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni

malibata

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.

Deki

pre 7 godina

Kad je Nole letos preskočio ne samo mečeve Dejvis kupa protiv Britanaca već i bar pojavljivanje i podršku drugarima sa tribine znao sam da to nije dobar potez. Sada ga upravo to može vratiti na pravi put, nek mu da poleta.

Paja

pre 7 godina

@Koks Sram te bilo. Ti si našao da govoriš da je Ilija ozbiljniji sada, a kada Nole igra besprekorno onda upućujemo hvalospeve. Nole ljudino, samo rokaj i nazad na mesto broj 1 posle Vimbldona.

online

pre 7 godina

legendo,da ti ja kazem nesto! Hvala ti sto postojis,hvala ti sto si uzor nasoj deci,sto zivimo u tvom vremenu. Hvala ti sto cu moci ja svom detetu da pricam o Novaku Djokovicu,najboljem teniseru svih vremena (moje subjektivno misljnje) koji je bio Srbin! Glavu gore a za sve skeptike i ropale zivote jedna poruka! opustite se ,u sledecih par meseci krece epizoda "POVRATAK KRALJA"

Larry

pre 7 godina

Zasto bre, covece? Ako izgubis oba singla ima ovde svi da te se odreknu i da pisu peticiju da ti se oduzme pasos. Batali Srbijicu, vidis da si preko noci bacen u kontejner i umuljan blatom. Uzivaj bre u zivotu, trosi posteno zaradjene pare, voli zenu i dete, putuj bre igumane, zaboravi na ovaj jad i cemer.

P.S. Jos od Rusije ako izgubimo zbog tebe, uuuuu. Nece te oprati nista nikad vise.

Milan

pre 7 godina

Nista o nicemu - ajde objasni svoj komentar - neka hvala, ne trebas nam. Ne vidim razlog zasto nam najbolji srpski sportista svih vremena i najbolji ambasador Srbije u svetu ne treba. Da, treba nam! Ajde majstore, cekamo novi trofej u Davis cup-u i 18-i gs.

boban,nis

pre 7 godina

Najveci nas sportista svih vremena,a tvrdim da ce bez obzira na sve biti i najbolji svetski teniser svih vremena dolazi u nas grad.
Novace,tebi i ostalima iz reprezentacije zelim dobrodoslicu u Nis i da vidite koliko vas narod ovde voli.
Jedini problem je sto vas nece gledati istinski ljubitelji tenisa i sporta vec SNS botovi od kojih mi necemo moci do karata,a oni ce doci u Cair da se slikaju pa se cak plasim da atmosfera ne bude Nislijska,vec pozorisna.

online

pre 7 godina

legendo,da ti ja kazem nesto! Hvala ti sto postojis,hvala ti sto si uzor nasoj deci,sto zivimo u tvom vremenu. Hvala ti sto cu moci ja svom detetu da pricam o Novaku Djokovicu,najboljem teniseru svih vremena (moje subjektivno misljnje) koji je bio Srbin! Glavu gore a za sve skeptike i ropale zivote jedna poruka! opustite se ,u sledecih par meseci krece epizoda "POVRATAK KRALJA"

Cockneeey

pre 7 godina

Dobro nam dosao legendo u Nis. Nadam se da cemo te malo razmrdati i psihicki uzdignuti, da nam igras kao sto najbolje umes u nastavku sezone. Podrska nece izostati ni za ostale nase momke. Napred Srbija!!! :D

Marejev gong protiv Nišikorija

pre 7 godina

Tako je majstore konačno dobre vesti za srpski tenis, a i za nas u Nišu da gledamo uživo Noleta najboljeg svih vremena.

malibata

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.

Deki

pre 7 godina

Kad je Nole letos preskočio ne samo mečeve Dejvis kupa protiv Britanaca već i bar pojavljivanje i podršku drugarima sa tribine znao sam da to nije dobar potez. Sada ga upravo to može vratiti na pravi put, nek mu da poleta.

No1e GOAT by 2021

pre 7 godina

To No1e CARE! Kidaj sve redom i vracaj se na prvo mesto! Ne znaju oni da ti skupljas snagu za jos 5 godina dominacije!!! Idemooooo!

Име

pre 7 godina

То је посебан осећај...
Веома сам узбуђен...
Сјајно ћемо се забавити...

Блах, блах, блах, блах...

Psihologija delovanja

pre 7 godina

Novak okrenut ledjima, pognute glave i ruka koju drži na licu iste na ivici da se preda, a iza njega navijač koji ga drži za rame uzdignute glave a iza tog navijača ceo formirani lanac ostalih navijača koji drže jedno drugo za rame i koji Novaku šalju podršku jedno preko drugih.Ovo je jedinstvena prilika da se Novak uzdrma emotivno i da ga "izbacimo" iz te učmalosti pod kojom je potpao i da mu navijači iz Srbije poruče da ima našu podršku. Ovo gore što sam napisao je primer kako bih ja jednom velikom zastavom sa takvim motivima preneo poruku Novaku!

IamZlatanIbrahimovic

pre 7 godina

pozivam sve Nislije da mu pruze nenormalno podrsku,da ga trgnemo malo iz ove krize.Hajmo Noleeeee bre vise!!! pozz iz Sandzaka,Novog Pazara

boban,nis

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.
(malibata, 22. januar 2017 13:25)

Pecenjare i nema neke,ali zato rostilj koliko hoces i na svakom koraku,uz to najbolji u drzavi.

Miki

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju

odavde

pre 7 godina

Koja patetika, kad nema bolje, dobra je i repka.
Da se razumemo, ne lozim se na Davis cup i navijam za Novaka naravno.
Neko ga zamolio ovde da i nama posalje ono srce - molim te, postedi nas toga.

City Girl

pre 7 godina

Mene zanima da li ce igrati Dubai. Nije planirao, ali s obzirom na ucinak na AO, mislim da bi trebao. Biće mu potrebni mečevi da se uigra pre Indian Wells-a i Miami-ja.

Levi lakat

pre 7 godina

"Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju." - reče neko ko je u zavejani Feketić nosio pakete vode dok su ostali od tih "svi zajedno" pucali na manje od 100km, u Novom Sadu ...
Izuzetno poštujem uložen trud, ostvareni rezultat, viteštvo, humanitarizam i tako dalje.
Mrzim licemerje i pežorativni patriotizam!
p.s. To što ću dobiti gomilu minusa samo će potvrditi moj stav!

antiDebil

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju
(Miki, 22. januar 2017 13:15)

Od Federera je svakako motivisaniji kada igra Dejvis Kup. Da je Rodja u njegovim godinama to igrao mozda ne bi danas u 36.godini posle 6 meseci pauze skakakao kao divokoza po terenu.
10 godina je bio dugacak period u kome Federer nije dobio mec u DC, to je prekinuo protiv Bozoljca pre 3 godine, to mora da je rekord.
Motivisaniji je i od Nadala a pogotovu od Mareja, to mi je dovoljno ostali me ne interesuju !

вељко

pre 7 godina

Ту не може нико да ти забрани да побеђујеш!
Купујем карте и долазим и ако живим 220км далеко од Ниша!

znalkos

pre 7 godina

Pa, dobro je da ideš tamo gde ćeš biti voljen.
Ne zaboravi da posle pobede (a pobedićeš!) baciš srce, jer ne bi bilo u redu da ih bacaš belosvetskim, a da naš narod ostane uskraćen!

Puno sreće i više žara!

baki

pre 7 godina

to Novače Srbendo , :-D :-D:-D!!!!!
Mozes uzeti 100 Grend Slemova nikad te nece zapadnjaci voleti, ti si NAŠ
A ovi Srbi i domaci izdajnici sto te prozivaju:
-neka im je na to čast ,ali to oni nemaju ,
-neka im se na hrabrost i srce vrati , ali i to nemaju,

Zato je Srbija takva kakva je ,
US. . .A

Milan

pre 7 godina

Nista o nicemu - ajde objasni svoj komentar - neka hvala, ne trebas nam. Ne vidim razlog zasto nam najbolji srpski sportista svih vremena i najbolji ambasador Srbije u svetu ne treba. Da, treba nam! Ajde majstore, cekamo novi trofej u Davis cup-u i 18-i gs.

Zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni

Saša

pre 7 godina

Ne znam da li je svima dovoljno jasno koliko je Novaku ovo potrebno uopšte u ovom trenutku. Ni malo... Ali dečko definitivno voli Srbiju i hoće da igra!

Paja

pre 7 godina

@Koks Sram te bilo. Ti si našao da govoriš da je Ilija ozbiljniji sada, a kada Nole igra besprekorno onda upućujemo hvalospeve. Nole ljudino, samo rokaj i nazad na mesto broj 1 posle Vimbldona.

ckm

pre 7 godina

Nadam se da ćeš jesti pečenje sa tom salatim, pa da pocepaš te protivnike već jesnom. I bez srca i onog lika što te tome uči, kao da nisi imao rodilje i babu i dedu, molim te.

VLADIMIR

pre 7 godina

A sta tu ima da trazi "veciti" telenat Krajinovic. Pa on je los i kao sparing partner. Uostalom na zadnjem turniru je predao zbog povrede! Ima tu dosta momaka koji vise zasluzuju da se pozovu, kao neka buducnost naseg tenisa.

Samuraj

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!

To vam je istina

pre 7 godina

Nekako logično.
Ispao je ranije pa samim tim više vremena za odmor da je kojim slučajem ostao na AO do samog finala. Verujem da ga ne bi gledali u prvom kolu Dejvis Kupu.

Selektor

pre 7 godina

Djokovic je nas najbolji teniser. Njegovo "nije u formi" je dovoljno da pobedi mnoge, ali me interesuje da li mi mozemo da imamo selektora (dok je Novakov stric predsednik teniskog saveza) koji ce reci: "Druze nije reprezentacija nicija prcija da se ti pojavis kad god hoces." Aleksandar Djordjevic je to rekao Bobiju. Da li je u pravu? Nije bitno, ali je vazo da svima Staci do znanje da reprezentacija nije "klikeri iza zgrade".

Larry

pre 7 godina

Zasto bre, covece? Ako izgubis oba singla ima ovde svi da te se odreknu i da pisu peticiju da ti se oduzme pasos. Batali Srbijicu, vidis da si preko noci bacen u kontejner i umuljan blatom. Uzivaj bre u zivotu, trosi posteno zaradjene pare, voli zenu i dete, putuj bre igumane, zaboravi na ovaj jad i cemer.

P.S. Jos od Rusije ako izgubimo zbog tebe, uuuuu. Nece te oprati nista nikad vise.

.

pre 7 godina

Taman može da ostane nakon toga par dana u Nisu pa da gleda zvezdu na kupu radivoja koraća. Samo nemoj da izgubi ima da krenu i zvezdasi sa grobarima da ga prozivaju da plati porez :)

mrmlj

pre 7 godina

@(Milos, 22. januar 2017 14:35) lakoje ne izgubiti u dejvis kupu kad ni ne igras u istom. tom logikom sam ja neporazen u dejvis kupu u zivotu :D

antiDebil

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!
(Samuraj, 22. januar 2017 14:52)

Pa Rvati i za Teslu kazu da je njihov, a i Rvatska je do Zemuna cini mi se, mozemo da prihvatimo sve sta Rvati govore sta ti mislis ?
A i Djokovic je Rvat posto je clan treceg najpoznatijeg Rvatskog kluba ?
zvezdana jeste dno i najveca sramota Srbije u moru drugih sramota, ovaj je pogresio samo u tome sto je zvezda napisao velikim slovom !

Milan_PT

pre 7 godina

Naravno da ce igrati. Coveku ce svaki bod biti dragocen ove sezone, pogotovo sto posle godine nije igrao.
(sid, 22. januar 2017 13:32)

Mogu da shvatim da neko zlonameran komentariše, ali da totalne neznalice komentarišu, to nikad neću shvatiti. Prijatelju, nema nikakvih bodova od ovog takmičenja. Igraš samo za svoju zemlju...

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

@Samuraj
Kompleksas, ko pominje ovde zvezdu? kakvi hrv klubovi? ti si puko decko, leci se, zvezda ti je 7i klub turske lige

Miki

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju

Име

pre 7 godina

То је посебан осећај...
Веома сам узбуђен...
Сјајно ћемо се забавити...

Блах, блах, блах, блах...

odavde

pre 7 godina

Koja patetika, kad nema bolje, dobra je i repka.
Da se razumemo, ne lozim se na Davis cup i navijam za Novaka naravno.
Neko ga zamolio ovde da i nama posalje ono srce - molim te, postedi nas toga.

.

pre 7 godina

Taman može da ostane nakon toga par dana u Nisu pa da gleda zvezdu na kupu radivoja koraća. Samo nemoj da izgubi ima da krenu i zvezdasi sa grobarima da ga prozivaju da plati porez :)

Levi lakat

pre 7 godina

"Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju." - reče neko ko je u zavejani Feketić nosio pakete vode dok su ostali od tih "svi zajedno" pucali na manje od 100km, u Novom Sadu ...
Izuzetno poštujem uložen trud, ostvareni rezultat, viteštvo, humanitarizam i tako dalje.
Mrzim licemerje i pežorativni patriotizam!
p.s. To što ću dobiti gomilu minusa samo će potvrditi moj stav!

antiDebil

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!
(Samuraj, 22. januar 2017 14:52)

Pa Rvati i za Teslu kazu da je njihov, a i Rvatska je do Zemuna cini mi se, mozemo da prihvatimo sve sta Rvati govore sta ti mislis ?
A i Djokovic je Rvat posto je clan treceg najpoznatijeg Rvatskog kluba ?
zvezdana jeste dno i najveca sramota Srbije u moru drugih sramota, ovaj je pogresio samo u tome sto je zvezda napisao velikim slovom !

malibata

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.

boban,nis

pre 7 godina

Najveci nas sportista svih vremena,a tvrdim da ce bez obzira na sve biti i najbolji svetski teniser svih vremena dolazi u nas grad.
Novace,tebi i ostalima iz reprezentacije zelim dobrodoslicu u Nis i da vidite koliko vas narod ovde voli.
Jedini problem je sto vas nece gledati istinski ljubitelji tenisa i sporta vec SNS botovi od kojih mi necemo moci do karata,a oni ce doci u Cair da se slikaju pa se cak plasim da atmosfera ne bude Nislijska,vec pozorisna.

Selektor

pre 7 godina

Djokovic je nas najbolji teniser. Njegovo "nije u formi" je dovoljno da pobedi mnoge, ali me interesuje da li mi mozemo da imamo selektora (dok je Novakov stric predsednik teniskog saveza) koji ce reci: "Druze nije reprezentacija nicija prcija da se ti pojavis kad god hoces." Aleksandar Djordjevic je to rekao Bobiju. Da li je u pravu? Nije bitno, ali je vazo da svima Staci do znanje da reprezentacija nije "klikeri iza zgrade".

online

pre 7 godina

legendo,da ti ja kazem nesto! Hvala ti sto postojis,hvala ti sto si uzor nasoj deci,sto zivimo u tvom vremenu. Hvala ti sto cu moci ja svom detetu da pricam o Novaku Djokovicu,najboljem teniseru svih vremena (moje subjektivno misljnje) koji je bio Srbin! Glavu gore a za sve skeptike i ropale zivote jedna poruka! opustite se ,u sledecih par meseci krece epizoda "POVRATAK KRALJA"

Marejev gong protiv Nišikorija

pre 7 godina

Tako je majstore konačno dobre vesti za srpski tenis, a i za nas u Nišu da gledamo uživo Noleta najboljeg svih vremena.

Zvezda dno i sramota Srbije

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni

Larry

pre 7 godina

Zasto bre, covece? Ako izgubis oba singla ima ovde svi da te se odreknu i da pisu peticiju da ti se oduzme pasos. Batali Srbijicu, vidis da si preko noci bacen u kontejner i umuljan blatom. Uzivaj bre u zivotu, trosi posteno zaradjene pare, voli zenu i dete, putuj bre igumane, zaboravi na ovaj jad i cemer.

P.S. Jos od Rusije ako izgubimo zbog tebe, uuuuu. Nece te oprati nista nikad vise.

Samuraj

pre 7 godina

Gledam ovde se pljuje nas najbolji sportista godinama unazad a na drugoj vesti se hvali dopingovani starac Federer,sramota Srbi,nikad niste zadovoljni(Zvezda dno i sramota Srbije, 22. januar 2017 13:48)

Jeste sramota! Ali kad treći najpoznatiji hrvatski klub, po izboru samih 'Rvata, kaže ovo o Zvezdi u "niknejmu", onda nema dalje!

ckm

pre 7 godina

Nadam se da ćeš jesti pečenje sa tom salatim, pa da pocepaš te protivnike već jesnom. I bez srca i onog lika što te tome uči, kao da nisi imao rodilje i babu i dedu, molim te.

No1e GOAT by 2021

pre 7 godina

To No1e CARE! Kidaj sve redom i vracaj se na prvo mesto! Ne znaju oni da ti skupljas snagu za jos 5 godina dominacije!!! Idemooooo!

Saša

pre 7 godina

Ne znam da li je svima dovoljno jasno koliko je Novaku ovo potrebno uopšte u ovom trenutku. Ni malo... Ali dečko definitivno voli Srbiju i hoće da igra!

antiDebil

pre 7 godina

Sad je i srbija dobra. A osecaj je toliko dobar da si prvo hteo da ga izbegnes... svakako ce odmah ispasti kao na olimpijadi. Uvek je najmanje "motivisan" kad igra za srbiju
(Miki, 22. januar 2017 13:15)

Od Federera je svakako motivisaniji kada igra Dejvis Kup. Da je Rodja u njegovim godinama to igrao mozda ne bi danas u 36.godini posle 6 meseci pauze skakakao kao divokoza po terenu.
10 godina je bio dugacak period u kome Federer nije dobio mec u DC, to je prekinuo protiv Bozoljca pre 3 godine, to mora da je rekord.
Motivisaniji je i od Nadala a pogotovu od Mareja, to mi je dovoljno ostali me ne interesuju !

Psihologija delovanja

pre 7 godina

Novak okrenut ledjima, pognute glave i ruka koju drži na licu iste na ivici da se preda, a iza njega navijač koji ga drži za rame uzdignute glave a iza tog navijača ceo formirani lanac ostalih navijača koji drže jedno drugo za rame i koji Novaku šalju podršku jedno preko drugih.Ovo je jedinstvena prilika da se Novak uzdrma emotivno i da ga "izbacimo" iz te učmalosti pod kojom je potpao i da mu navijači iz Srbije poruče da ima našu podršku. Ovo gore što sam napisao je primer kako bih ja jednom velikom zastavom sa takvim motivima preneo poruku Novaku!

Deki

pre 7 godina

Kad je Nole letos preskočio ne samo mečeve Dejvis kupa protiv Britanaca već i bar pojavljivanje i podršku drugarima sa tribine znao sam da to nije dobar potez. Sada ga upravo to može vratiti na pravi put, nek mu da poleta.

вељко

pre 7 godina

Ту не може нико да ти забрани да побеђујеш!
Купујем карте и долазим и ако живим 220км далеко од Ниша!

Cockneeey

pre 7 godina

Dobro nam dosao legendo u Nis. Nadam se da cemo te malo razmrdati i psihicki uzdignuti, da nam igras kao sto najbolje umes u nastavku sezone. Podrska nece izostati ni za ostale nase momke. Napred Srbija!!! :D

baki

pre 7 godina

to Novače Srbendo , :-D :-D:-D!!!!!
Mozes uzeti 100 Grend Slemova nikad te nece zapadnjaci voleti, ti si NAŠ
A ovi Srbi i domaci izdajnici sto te prozivaju:
-neka im je na to čast ,ali to oni nemaju ,
-neka im se na hrabrost i srce vrati , ali i to nemaju,

Zato je Srbija takva kakva je ,
US. . .A

Paja

pre 7 godina

@Koks Sram te bilo. Ti si našao da govoriš da je Ilija ozbiljniji sada, a kada Nole igra besprekorno onda upućujemo hvalospeve. Nole ljudino, samo rokaj i nazad na mesto broj 1 posle Vimbldona.

znalkos

pre 7 godina

Pa, dobro je da ideš tamo gde ćeš biti voljen.
Ne zaboravi da posle pobede (a pobedićeš!) baciš srce, jer ne bi bilo u redu da ih bacaš belosvetskim, a da naš narod ostane uskraćen!

Puno sreće i više žara!

Zvezda naprednjacki klub

pre 7 godina

@Samuraj
Kompleksas, ko pominje ovde zvezdu? kakvi hrv klubovi? ti si puko decko, leci se, zvezda ti je 7i klub turske lige

Milan

pre 7 godina

Nista o nicemu - ajde objasni svoj komentar - neka hvala, ne trebas nam. Ne vidim razlog zasto nam najbolji srpski sportista svih vremena i najbolji ambasador Srbije u svetu ne treba. Da, treba nam! Ajde majstore, cekamo novi trofej u Davis cup-u i 18-i gs.

IamZlatanIbrahimovic

pre 7 godina

pozivam sve Nislije da mu pruze nenormalno podrsku,da ga trgnemo malo iz ove krize.Hajmo Noleeeee bre vise!!! pozz iz Sandzaka,Novog Pazara

mrmlj

pre 7 godina

@(Milos, 22. januar 2017 14:35) lakoje ne izgubiti u dejvis kupu kad ni ne igras u istom. tom logikom sam ja neporazen u dejvis kupu u zivotu :D

City Girl

pre 7 godina

Mene zanima da li ce igrati Dubai. Nije planirao, ali s obzirom na ucinak na AO, mislim da bi trebao. Biće mu potrebni mečevi da se uigra pre Indian Wells-a i Miami-ja.

VLADIMIR

pre 7 godina

A sta tu ima da trazi "veciti" telenat Krajinovic. Pa on je los i kao sparing partner. Uostalom na zadnjem turniru je predao zbog povrede! Ima tu dosta momaka koji vise zasluzuju da se pozovu, kao neka buducnost naseg tenisa.

To vam je istina

pre 7 godina

Nekako logično.
Ispao je ranije pa samim tim više vremena za odmor da je kojim slučajem ostao na AO do samog finala. Verujem da ga ne bi gledali u prvom kolu Dejvis Kupu.

boban,nis

pre 7 godina

Nadam se da u Nisu ima neka stara dobra pecenjara, da batalis te veganske gluposti, zveknes neko vruce sepra sa raznja i budes onaj stari.
(malibata, 22. januar 2017 13:25)

Pecenjare i nema neke,ali zato rostilj koliko hoces i na svakom koraku,uz to najbolji u drzavi.

Milan_PT

pre 7 godina

Naravno da ce igrati. Coveku ce svaki bod biti dragocen ove sezone, pogotovo sto posle godine nije igrao.
(sid, 22. januar 2017 13:32)

Mogu da shvatim da neko zlonameran komentariše, ali da totalne neznalice komentarišu, to nikad neću shvatiti. Prijatelju, nema nikakvih bodova od ovog takmičenja. Igraš samo za svoju zemlju...