Utorak, 03.01.2017.

12:57

Đoković: Nedostaju mi mečevi sa Nadalom

Novak Đoković je prošlu godinu počeo duelom sa Rafaelom Nadalom u Dohi, ali ove nećemo gledati duel velikih rivala u Kataru.

Izvor: AK

Ðokoviæ: Nedostaju mi meèevi sa Nadalom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

grunf

pre 7 godina

Svi smo mi pomalo ljubomorni! Momak je napravio nesto u zivotu ,zaradio ,pa sad moze i na levi kolosek !!! Sto da ne duguje nesto Srbiji, navijacima , bilo kome ? Pokazao je da se moze cistiti sve pred sobom i ako si Srbin i to je ono po cemu ce ostati upamcen . Danas Novak nije Novak vec neko ko mora biti tu da bi ovaj sport imao nekakav smisao. Bravo Nole uzivaj !

nastavi niz

pre 7 godina

Molim dežurne pljuvače da mi napišu ako Novak osvoji Qatar šta će biti razlog poraza Mareja: Grip, umor, povreda, ne igra mu se, pustio Novaka, beba mu bolesna(daleko bilo)...?

вељко

pre 7 godina

Новак лепо збори,чкао његов увени имењак из народних песама!
Све је то лепо,али нема Бекера,са којим је остварио најблиставије тренутке у својој каријери.

Beobrad

pre 7 godina

@antiDebil
Drmaju kompleksi jel tako? Ko to nije dobio tu nagradu? Federer dobio, Nadal takodje, Sampras, Agasi... znaci svi vrhunski dobijaju osim ako su bas neljudi, a takvih je malo bilo.

antiDebil

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.
(Mikii, 3. januar 2017 17:52)

Cini mi se frustracijo da su ove fore sa medjusobnim skorem ukrali od neke nakaze, recimo poput tebe ili mozda gresim, moze se i prelistati istorija ovih vesti pa da potrazimo, sta kazes ?
A sto se tice Nadalovog postojanja, mislio sam da on ne postoji evo vec nekih 7 godina, od one predaje Mareju u QF Australije 2010 godine, ali izgleda da sam i tu bio u zabludi, pomerio si granicu do RG 2014, interesantno. Ali opet, tu spada onaj masakr iz 2011, a mozda i to da ne racunamo ?
Zbunjen si !

neko se zaljubiska izgleda

pre 7 godina

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (monden, 3. januar 2017 17:40)

Dobro Monden lakse malo sa tim pridevima u superlativu, pomislice neko svasta.

Labud

pre 7 godina

Nedostaju ti mečevi protiv Nadala!! Obzirom da jedva izlaziš na kraj sa kvalifikantima teško da mu možeš i prići. Gledao sam Nadala, Federera i Murija, pa to je za klasu bolje od Djokovićeve igre!! Navikavajte se polako na Novakove poraze i pobeda ove trojice !!!!!

Posmatrač

pre 7 godina

Ono što bode oči svakom ljubitelju sporta kad su u pitanju neke činjenice..A to su dok je Nadal tukao Novaka i bio zdrav i spreman upotpunosti nikad nisu ovakvi naslovi pisali a ponajmanje govorili..

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati ni dozlaboga euspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...
(Pitam se, pitam..., 3. januar 2017 14:10) # Link komentara


Imajte u vidu da komentari prolaze cenzuru, bice vam sve jasno.


Dva fantasticna momka i izuzetne sportske i ljudske velicine, velika rivala, verujem da celom teniskom svetu nedostaju njihovi epski mecevi.

Maja

pre 7 godina

Opet on o ljubavi, koji mu je. Kako ne shvata da nema tu harizmu koja je potrebna za misiju u koju se upušta. Naprotiv. Da li je svestan da gubi navijače bez potrebe.

Mikii

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.

NS#1

pre 7 godina

14>12! Dovidjenja...
(Jumko, 03. januar 2017 13:11)

Ovaj kako završi domaći, dođe ovde da nam se pohvali! Bravo! To je tačno rešenje. Da li je sledeća tvrdnja tačna: a) 26>23
b) 30>28
c) 5>0
d) 223>141

*mala pomoć, brojevi nisu nasumični.

monden

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.
(?, 03. januar 2017 13:51)

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.

Mrki

pre 7 godina

Ali Nole treba nekoga i pobediti da dođeš do Nadala, ako i pobediš, Nadal će izgubiti od nekog drugog igrača jer ste obojica bivši šampioni.

Željan pažnje

pre 7 godina

@Pitam se, pitam - Izvini, ali komentar ti je mnogo glup. Evo, obrazovan sam i stručan, profesionalno realizovan...zašto bih ja, ili meni slični bili ljubomorni na bilo kog vrhunskog sportistu? Jel nam neko odnjih konkurencija? Tačno je da lekari, pravnici, inženjeri...ni približno u ovoj jadnoj zemlji ne mogu da zarade kao vrhunski sportisti, ali ko im je kriv: nema svako dar za tenis ili fudbal. Mesi i Ronaldo svakako nisu obrazhovani, a imaju milione, ali da se, npr, jedan profesor svetske književnosti porede s njima mnogo je nesuvislo (babe i žabe). Jel ti sad jasno zašto je ono što si napisao glupo (pseudonim znači da neko nije željan pažnje po du uslovom da mu kom. nije prostački - kakve frustracdije, kakvi kompleksi!)

Romi

pre 7 godina

Šta je ovo, otvoreno neko novo takmičenje u pljuvanj Novaka?!
Bilo je toga i ranije ali u posljednje vrijeme nema vijesti da bar 90% komentara nije najbjednije vrijeđanje i omalovažavanje jednog od najboljih sportista današnjice. Stalno se pitam jeste li vi koji to pišete uopšte normalni ili vam je to samo zabavno. Šta god da je u pitanju zastanite malo i zapitajte se šta to radite. To što ste anonimni ne daje vam za pravo da pišete gluposti i vrijeđate bilo koga. Time samo pokazujete koliko ste mali i jadni. Nauditi možete samo sebi i svom duševnom zdravlju, iznervirati one dobronamjerne i normalne, a Novaku, hvala Bogu, ne možete ništa.

Davor

pre 7 godina

Među nekoliko tenisera koja su me neajviše živcirala su naš Ivanišević i vaš Đokovoić. Tenis mu jeste dosadan, ali to mu ne mogu zamjerit, rezultati su tu i za ostvareno zaslužuje rešpekt. No ponašnje mu je užas. Sav je nekako izveštaćen,a o ono dodvrovanje publici, slanje srca to je tak degutantno. Prosto, Nole je kao pojava iritantan i da - ništ kod njega nije iskreno, sve je odvratna teatralnost.

antiDebil

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.
(najiskrenije, 3. januar 2017 13:52)

Najmanje je bitno to u sta ti vjerujes, vjeruj mi !
Ko dobija te nagrade ? Mnogi ih nisu dobili pa se stice utisak da mnogi nisu iskreni i da pokusavaju nekome da se dodvore ? I kad smo vec kod tih nagrada, Berdych je jednom govorio kako to funkcionise, otprilike ovako to izgleda...
https://www.youtube.com/watch?v=OlB_4_cRuQE

Mnogo ste mi isfrustrirani vi hrvatske nagaze, opustite se malo. Nadjite Ivicu Kostelica pa pljujte po njemu, ili po Saricu i slicnim lepotanima !

Nica

pre 7 godina

Svi znamo da je Nadal, dok je bio zdrav, unistavao Djokovica, brukao ga, sa jedne strane oducavao ga od tenisa, sa druge ga motivisao da se bori jos vise. Svakako da je DJokovic postao mnogo bolji, ali zapravo je Nadal taj koji igra znatno slabije nego pre, em zbog povreda em zbog motivacije, godina. Nadal se nikada nece predati, zato mi je on pravi sportista, borac. Igra bez noge ako treba. To bih voleo da gledam u svim sportovima na svim nivoima takmicenja. Ova godine 2017 ce svakako biti zanimljiva u tenisu. Nadam se samo da ce svi biti bez povreda. Ocekujem povratak DJokovica na prvo mesto, ali GS moze osvojiti bilo ko, s toga je zanimljivo. Takodje radujem se predstojecim box mecevima, kao i raspletu u UFCu :) Formula nije vise formula posle Shumahera, Rajkonena, Alonsa kao ni kosarka posle Jordana i Kobija:) Gledam hrpu nabildovanih likova koji trce haoticno, maximalni sebicluci i jurenje rekorda u ligi koja vise nije ni za poredjenje u odnosnu na nekadasnju. Oh..

Kakav je to igrac nekad bio!

pre 7 godina

Ostaju samo lepe uspomene, sad mozemo sa setom da se secamo i Novaka Silnog, sad je ostao jedino Nole Ferdinand koji zeli samo da mirise cvece.

Galeb south

pre 7 godina

Zajedno smo odrasli u istom teniskom klubu-kaže za njega i Vemića. Ko nezna-tk.Partizan. Pomažemo i one koji uslovno nisu naši. Bilo je i suprotnih slučajeva naravno. Ipak, svi smo NAŠI. To treba razumeti.

Nolo puk'o u glavu, ali srce za davanje ima jos uvek

pre 7 godina

Sta prica bre ovaj? Covek izgubio smisao za realnost"? Juce se jedva izvuce protiv onog Strufa, za koga normalan covek nikad nije cuo, a danas kuka kako mu nedostaju mecevi protiv Nadala. Daj ti pocni ponovo boraniju da pobedjujes, a kad ti naidju Nadal ili Federer vidi sta ces. I moli boga da ti pre njih ne naleti neki Vavrinka, Del Potro, Kveri, Cilic, Mari...Puk'o si ti Nole u glavi; srecom imas jos srce koje mozes i dalje nesebicno deliti sa publikom koja te mrzi.

srp

pre 7 godina

Sasam cito neku knjigu golema bre ima skoro 7 lista pa nisam sve procito alsam zapantijo ono stoje naj vazno!pise dasmo mi srpi naj stari narod na svet i dasmo naj pametni ji panas zbog radi toga mrzu dusmani.isto tako sade mrzedu i noloa pa salju placenike da pisu komentare protiv noloa srpina!

Brooklyn

pre 7 godina

Niko nije imao problem sa Novakom pre nego sto je poceo da pobedjuje sve. To je problem u Srbiji, previse ljudi ima mentalitet kraba u kofi, samo bi da spuste nekog boljeg dole inace im smeta. Tuzno zaista ali tako je.

Beobrad

pre 7 godina

Tako je Nole, sve si lepo objasnio!
I meni nedostaju mecevi s Nadalom i uopste dobar Nadal i dobar Federer!
Prvi mec u godini je prosao nekako, odsad ce sve biti bolje i bolje!

Beljo

pre 7 godina

Nadal se napucao misicima, ti kao da si iz nekog logora izasao... Nedostaju li ti mecevi kad si lomio rekete, gubio po 10 meceva zaredom? Posto takvi izgleda dolaze.

Cph

pre 7 godina

Citam komentare i ne vjerujem! Na svu srecu,ovo su dva fina momka i dvojica vrhunskih sportista! Daleko su oni od vas,ili vi od njih(kako god hocete)

Pitam se, pitam...

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati i dozlaboga neuspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...

?

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

bgd

pre 7 godina

Novak samo otaljava posao zbog sponzora, čim se on muči sa nekim 60-im na ATP turu sve vam je jasno.
Imaz, žena veganka su ga izbacili sa pravog puta.

Нишлија

pre 7 godina

Шта је сад, постао си Ана? Нема неке велике разлике између вас. Јел то Пепе или Јеца креатори медијског имиџа? А ботови, лупајте -.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zaz+to nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

Никола

pre 7 godina

И нама исто. Ипак је то један од 3 највећа ривалства у историји белог спорта.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

Никола

pre 7 godina

И нама исто. Ипак је то један од 3 највећа ривалства у историји белог спорта.

Pitam se, pitam...

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati i dozlaboga neuspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...

Cph

pre 7 godina

Citam komentare i ne vjerujem! Na svu srecu,ovo su dva fina momka i dvojica vrhunskih sportista! Daleko su oni od vas,ili vi od njih(kako god hocete)

Brooklyn

pre 7 godina

Niko nije imao problem sa Novakom pre nego sto je poceo da pobedjuje sve. To je problem u Srbiji, previse ljudi ima mentalitet kraba u kofi, samo bi da spuste nekog boljeg dole inace im smeta. Tuzno zaista ali tako je.

antiDebil

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.
(najiskrenije, 3. januar 2017 13:52)

Najmanje je bitno to u sta ti vjerujes, vjeruj mi !
Ko dobija te nagrade ? Mnogi ih nisu dobili pa se stice utisak da mnogi nisu iskreni i da pokusavaju nekome da se dodvore ? I kad smo vec kod tih nagrada, Berdych je jednom govorio kako to funkcionise, otprilike ovako to izgleda...
https://www.youtube.com/watch?v=OlB_4_cRuQE

Mnogo ste mi isfrustrirani vi hrvatske nagaze, opustite se malo. Nadjite Ivicu Kostelica pa pljujte po njemu, ili po Saricu i slicnim lepotanima !

bgd

pre 7 godina

Novak samo otaljava posao zbog sponzora, čim se on muči sa nekim 60-im na ATP turu sve vam je jasno.
Imaz, žena veganka su ga izbacili sa pravog puta.

NS#1

pre 7 godina

14>12! Dovidjenja...
(Jumko, 03. januar 2017 13:11)

Ovaj kako završi domaći, dođe ovde da nam se pohvali! Bravo! To je tačno rešenje. Da li je sledeća tvrdnja tačna: a) 26>23
b) 30>28
c) 5>0
d) 223>141

*mala pomoć, brojevi nisu nasumični.

Beobrad

pre 7 godina

Tako je Nole, sve si lepo objasnio!
I meni nedostaju mecevi s Nadalom i uopste dobar Nadal i dobar Federer!
Prvi mec u godini je prosao nekako, odsad ce sve biti bolje i bolje!

Nolo puk'o u glavu, ali srce za davanje ima jos uvek

pre 7 godina

Sta prica bre ovaj? Covek izgubio smisao za realnost"? Juce se jedva izvuce protiv onog Strufa, za koga normalan covek nikad nije cuo, a danas kuka kako mu nedostaju mecevi protiv Nadala. Daj ti pocni ponovo boraniju da pobedjujes, a kad ti naidju Nadal ili Federer vidi sta ces. I moli boga da ti pre njih ne naleti neki Vavrinka, Del Potro, Kveri, Cilic, Mari...Puk'o si ti Nole u glavi; srecom imas jos srce koje mozes i dalje nesebicno deliti sa publikom koja te mrzi.

Нишлија

pre 7 godina

Шта је сад, постао си Ана? Нема неке велике разлике између вас. Јел то Пепе или Јеца креатори медијског имиџа? А ботови, лупајте -.

?

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

Galeb south

pre 7 godina

Zajedno smo odrasli u istom teniskom klubu-kaže za njega i Vemića. Ko nezna-tk.Partizan. Pomažemo i one koji uslovno nisu naši. Bilo je i suprotnih slučajeva naravno. Ipak, svi smo NAŠI. To treba razumeti.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zaz+to nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

Kakav je to igrac nekad bio!

pre 7 godina

Ostaju samo lepe uspomene, sad mozemo sa setom da se secamo i Novaka Silnog, sad je ostao jedino Nole Ferdinand koji zeli samo da mirise cvece.

srp

pre 7 godina

Sasam cito neku knjigu golema bre ima skoro 7 lista pa nisam sve procito alsam zapantijo ono stoje naj vazno!pise dasmo mi srpi naj stari narod na svet i dasmo naj pametni ji panas zbog radi toga mrzu dusmani.isto tako sade mrzedu i noloa pa salju placenike da pisu komentare protiv noloa srpina!

Romi

pre 7 godina

Šta je ovo, otvoreno neko novo takmičenje u pljuvanj Novaka?!
Bilo je toga i ranije ali u posljednje vrijeme nema vijesti da bar 90% komentara nije najbjednije vrijeđanje i omalovažavanje jednog od najboljih sportista današnjice. Stalno se pitam jeste li vi koji to pišete uopšte normalni ili vam je to samo zabavno. Šta god da je u pitanju zastanite malo i zapitajte se šta to radite. To što ste anonimni ne daje vam za pravo da pišete gluposti i vrijeđate bilo koga. Time samo pokazujete koliko ste mali i jadni. Nauditi možete samo sebi i svom duševnom zdravlju, iznervirati one dobronamjerne i normalne, a Novaku, hvala Bogu, ne možete ništa.

Maja

pre 7 godina

Opet on o ljubavi, koji mu je. Kako ne shvata da nema tu harizmu koja je potrebna za misiju u koju se upušta. Naprotiv. Da li je svestan da gubi navijače bez potrebe.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

antiDebil

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.
(Mikii, 3. januar 2017 17:52)

Cini mi se frustracijo da su ove fore sa medjusobnim skorem ukrali od neke nakaze, recimo poput tebe ili mozda gresim, moze se i prelistati istorija ovih vesti pa da potrazimo, sta kazes ?
A sto se tice Nadalovog postojanja, mislio sam da on ne postoji evo vec nekih 7 godina, od one predaje Mareju u QF Australije 2010 godine, ali izgleda da sam i tu bio u zabludi, pomerio si granicu do RG 2014, interesantno. Ali opet, tu spada onaj masakr iz 2011, a mozda i to da ne racunamo ?
Zbunjen si !

Davor

pre 7 godina

Među nekoliko tenisera koja su me neajviše živcirala su naš Ivanišević i vaš Đokovoić. Tenis mu jeste dosadan, ali to mu ne mogu zamjerit, rezultati su tu i za ostvareno zaslužuje rešpekt. No ponašnje mu je užas. Sav je nekako izveštaćen,a o ono dodvrovanje publici, slanje srca to je tak degutantno. Prosto, Nole je kao pojava iritantan i da - ništ kod njega nije iskreno, sve je odvratna teatralnost.

Beljo

pre 7 godina

Nadal se napucao misicima, ti kao da si iz nekog logora izasao... Nedostaju li ti mecevi kad si lomio rekete, gubio po 10 meceva zaredom? Posto takvi izgleda dolaze.

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati ni dozlaboga euspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...
(Pitam se, pitam..., 3. januar 2017 14:10) # Link komentara


Imajte u vidu da komentari prolaze cenzuru, bice vam sve jasno.


Dva fantasticna momka i izuzetne sportske i ljudske velicine, velika rivala, verujem da celom teniskom svetu nedostaju njihovi epski mecevi.

neko se zaljubiska izgleda

pre 7 godina

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (monden, 3. januar 2017 17:40)

Dobro Monden lakse malo sa tim pridevima u superlativu, pomislice neko svasta.

Mikii

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.

monden

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.
(?, 03. januar 2017 13:51)

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.

Beobrad

pre 7 godina

@antiDebil
Drmaju kompleksi jel tako? Ko to nije dobio tu nagradu? Federer dobio, Nadal takodje, Sampras, Agasi... znaci svi vrhunski dobijaju osim ako su bas neljudi, a takvih je malo bilo.

Željan pažnje

pre 7 godina

@Pitam se, pitam - Izvini, ali komentar ti je mnogo glup. Evo, obrazovan sam i stručan, profesionalno realizovan...zašto bih ja, ili meni slični bili ljubomorni na bilo kog vrhunskog sportistu? Jel nam neko odnjih konkurencija? Tačno je da lekari, pravnici, inženjeri...ni približno u ovoj jadnoj zemlji ne mogu da zarade kao vrhunski sportisti, ali ko im je kriv: nema svako dar za tenis ili fudbal. Mesi i Ronaldo svakako nisu obrazhovani, a imaju milione, ali da se, npr, jedan profesor svetske književnosti porede s njima mnogo je nesuvislo (babe i žabe). Jel ti sad jasno zašto je ono što si napisao glupo (pseudonim znači da neko nije željan pažnje po du uslovom da mu kom. nije prostački - kakve frustracdije, kakvi kompleksi!)

grunf

pre 7 godina

Svi smo mi pomalo ljubomorni! Momak je napravio nesto u zivotu ,zaradio ,pa sad moze i na levi kolosek !!! Sto da ne duguje nesto Srbiji, navijacima , bilo kome ? Pokazao je da se moze cistiti sve pred sobom i ako si Srbin i to je ono po cemu ce ostati upamcen . Danas Novak nije Novak vec neko ko mora biti tu da bi ovaj sport imao nekakav smisao. Bravo Nole uzivaj !

Nica

pre 7 godina

Svi znamo da je Nadal, dok je bio zdrav, unistavao Djokovica, brukao ga, sa jedne strane oducavao ga od tenisa, sa druge ga motivisao da se bori jos vise. Svakako da je DJokovic postao mnogo bolji, ali zapravo je Nadal taj koji igra znatno slabije nego pre, em zbog povreda em zbog motivacije, godina. Nadal se nikada nece predati, zato mi je on pravi sportista, borac. Igra bez noge ako treba. To bih voleo da gledam u svim sportovima na svim nivoima takmicenja. Ova godine 2017 ce svakako biti zanimljiva u tenisu. Nadam se samo da ce svi biti bez povreda. Ocekujem povratak DJokovica na prvo mesto, ali GS moze osvojiti bilo ko, s toga je zanimljivo. Takodje radujem se predstojecim box mecevima, kao i raspletu u UFCu :) Formula nije vise formula posle Shumahera, Rajkonena, Alonsa kao ni kosarka posle Jordana i Kobija:) Gledam hrpu nabildovanih likova koji trce haoticno, maximalni sebicluci i jurenje rekorda u ligi koja vise nije ni za poredjenje u odnosnu na nekadasnju. Oh..

Mrki

pre 7 godina

Ali Nole treba nekoga i pobediti da dođeš do Nadala, ako i pobediš, Nadal će izgubiti od nekog drugog igrača jer ste obojica bivši šampioni.

Labud

pre 7 godina

Nedostaju ti mečevi protiv Nadala!! Obzirom da jedva izlaziš na kraj sa kvalifikantima teško da mu možeš i prići. Gledao sam Nadala, Federera i Murija, pa to je za klasu bolje od Djokovićeve igre!! Navikavajte se polako na Novakove poraze i pobeda ove trojice !!!!!

Posmatrač

pre 7 godina

Ono što bode oči svakom ljubitelju sporta kad su u pitanju neke činjenice..A to su dok je Nadal tukao Novaka i bio zdrav i spreman upotpunosti nikad nisu ovakvi naslovi pisali a ponajmanje govorili..

вељко

pre 7 godina

Новак лепо збори,чкао његов увени имењак из народних песама!
Све је то лепо,али нема Бекера,са којим је остварио најблиставије тренутке у својој каријери.

nastavi niz

pre 7 godina

Molim dežurne pljuvače da mi napišu ako Novak osvoji Qatar šta će biti razlog poraza Mareja: Grip, umor, povreda, ne igra mu se, pustio Novaka, beba mu bolesna(daleko bilo)...?

?

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zaz+to nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

najiskrenije

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.

Nolo puk'o u glavu, ali srce za davanje ima jos uvek

pre 7 godina

Sta prica bre ovaj? Covek izgubio smisao za realnost"? Juce se jedva izvuce protiv onog Strufa, za koga normalan covek nikad nije cuo, a danas kuka kako mu nedostaju mecevi protiv Nadala. Daj ti pocni ponovo boraniju da pobedjujes, a kad ti naidju Nadal ili Federer vidi sta ces. I moli boga da ti pre njih ne naleti neki Vavrinka, Del Potro, Kveri, Cilic, Mari...Puk'o si ti Nole u glavi; srecom imas jos srce koje mozes i dalje nesebicno deliti sa publikom koja te mrzi.

Нишлија

pre 7 godina

Шта је сад, постао си Ана? Нема неке велике разлике између вас. Јел то Пепе или Јеца креатори медијског имиџа? А ботови, лупајте -.

bgd

pre 7 godina

Novak samo otaljava posao zbog sponzora, čim se on muči sa nekim 60-im na ATP turu sve vam je jasno.
Imaz, žena veganka su ga izbacili sa pravog puta.

Kakav je to igrac nekad bio!

pre 7 godina

Ostaju samo lepe uspomene, sad mozemo sa setom da se secamo i Novaka Silnog, sad je ostao jedino Nole Ferdinand koji zeli samo da mirise cvece.

Beljo

pre 7 godina

Nadal se napucao misicima, ti kao da si iz nekog logora izasao... Nedostaju li ti mecevi kad si lomio rekete, gubio po 10 meceva zaredom? Posto takvi izgleda dolaze.

srp

pre 7 godina

Sasam cito neku knjigu golema bre ima skoro 7 lista pa nisam sve procito alsam zapantijo ono stoje naj vazno!pise dasmo mi srpi naj stari narod na svet i dasmo naj pametni ji panas zbog radi toga mrzu dusmani.isto tako sade mrzedu i noloa pa salju placenike da pisu komentare protiv noloa srpina!

monden

pre 7 godina

Licemer jedan, pun mrznje prema Nadalu a sada za medije prica kao da ga voli. Nije se bunio kad mu je otac pricao sve najgore o Nadalu, ili kada placa svoje botove da ga pljuju na svakom koraku.
(?, 03. januar 2017 13:51)

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.

Mikii

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.

Pitam se, pitam...

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati i dozlaboga neuspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...

Labud

pre 7 godina

Nedostaju ti mečevi protiv Nadala!! Obzirom da jedva izlaziš na kraj sa kvalifikantima teško da mu možeš i prići. Gledao sam Nadala, Federera i Murija, pa to je za klasu bolje od Djokovićeve igre!! Navikavajte se polako na Novakove poraze i pobeda ove trojice !!!!!

Davor

pre 7 godina

Među nekoliko tenisera koja su me neajviše živcirala su naš Ivanišević i vaš Đokovoić. Tenis mu jeste dosadan, ali to mu ne mogu zamjerit, rezultati su tu i za ostvareno zaslužuje rešpekt. No ponašnje mu je užas. Sav je nekako izveštaćen,a o ono dodvrovanje publici, slanje srca to je tak degutantno. Prosto, Nole je kao pojava iritantan i da - ništ kod njega nije iskreno, sve je odvratna teatralnost.

Nica

pre 7 godina

Svi znamo da je Nadal, dok je bio zdrav, unistavao Djokovica, brukao ga, sa jedne strane oducavao ga od tenisa, sa druge ga motivisao da se bori jos vise. Svakako da je DJokovic postao mnogo bolji, ali zapravo je Nadal taj koji igra znatno slabije nego pre, em zbog povreda em zbog motivacije, godina. Nadal se nikada nece predati, zato mi je on pravi sportista, borac. Igra bez noge ako treba. To bih voleo da gledam u svim sportovima na svim nivoima takmicenja. Ova godine 2017 ce svakako biti zanimljiva u tenisu. Nadam se samo da ce svi biti bez povreda. Ocekujem povratak DJokovica na prvo mesto, ali GS moze osvojiti bilo ko, s toga je zanimljivo. Takodje radujem se predstojecim box mecevima, kao i raspletu u UFCu :) Formula nije vise formula posle Shumahera, Rajkonena, Alonsa kao ni kosarka posle Jordana i Kobija:) Gledam hrpu nabildovanih likova koji trce haoticno, maximalni sebicluci i jurenje rekorda u ligi koja vise nije ni za poredjenje u odnosnu na nekadasnju. Oh..

antiDebil

pre 7 godina

Nikad Novaku nisam vjerovala kad je gotovio nekog od svojih rivala,niti kada im je aplaudirao za njihove lijepe poene ,jer u tome nisam mogla prepoznati njegovu iskrenost ,već namjeru da se i na taj način publici dodvori.Toga su izgleda svjesni njegovi rivali ,ai publika ,pa zato nije ni čudo što mu i jedni i drugi do sada nisu dodjeli priznanja koja oni na kraju svake godine dodjeljuju,iako ih je on vjerovatno priželjkivao.
(najiskrenije, 3. januar 2017 13:52)

Najmanje je bitno to u sta ti vjerujes, vjeruj mi !
Ko dobija te nagrade ? Mnogi ih nisu dobili pa se stice utisak da mnogi nisu iskreni i da pokusavaju nekome da se dodvore ? I kad smo vec kod tih nagrada, Berdych je jednom govorio kako to funkcionise, otprilike ovako to izgleda...
https://www.youtube.com/watch?v=OlB_4_cRuQE

Mnogo ste mi isfrustrirani vi hrvatske nagaze, opustite se malo. Nadjite Ivicu Kostelica pa pljujte po njemu, ili po Saricu i slicnim lepotanima !

Posmatrač

pre 7 godina

Ono što bode oči svakom ljubitelju sporta kad su u pitanju neke činjenice..A to su dok je Nadal tukao Novaka i bio zdrav i spreman upotpunosti nikad nisu ovakvi naslovi pisali a ponajmanje govorili..

Никола

pre 7 godina

И нама исто. Ипак је то један од 3 највећа ривалства у историји белог спорта.

Mrki

pre 7 godina

Ali Nole treba nekoga i pobediti da dođeš do Nadala, ako i pobediš, Nadal će izgubiti od nekog drugog igrača jer ste obojica bivši šampioni.

Željan pažnje

pre 7 godina

@Pitam se, pitam - Izvini, ali komentar ti je mnogo glup. Evo, obrazovan sam i stručan, profesionalno realizovan...zašto bih ja, ili meni slični bili ljubomorni na bilo kog vrhunskog sportistu? Jel nam neko odnjih konkurencija? Tačno je da lekari, pravnici, inženjeri...ni približno u ovoj jadnoj zemlji ne mogu da zarade kao vrhunski sportisti, ali ko im je kriv: nema svako dar za tenis ili fudbal. Mesi i Ronaldo svakako nisu obrazhovani, a imaju milione, ali da se, npr, jedan profesor svetske književnosti porede s njima mnogo je nesuvislo (babe i žabe). Jel ti sad jasno zašto je ono što si napisao glupo (pseudonim znači da neko nije željan pažnje po du uslovom da mu kom. nije prostački - kakve frustracdije, kakvi kompleksi!)

вељко

pre 7 godina

Новак лепо збори,чкао његов увени имењак из народних песама!
Све је то лепо,али нема Бекера,са којим је остварио најблиставије тренутке у својој каријери.

Brooklyn

pre 7 godina

Niko nije imao problem sa Novakom pre nego sto je poceo da pobedjuje sve. To je problem u Srbiji, previse ljudi ima mentalitet kraba u kofi, samo bi da spuste nekog boljeg dole inace im smeta. Tuzno zaista ali tako je.

Beobrad

pre 7 godina

@antiDebil
Drmaju kompleksi jel tako? Ko to nije dobio tu nagradu? Federer dobio, Nadal takodje, Sampras, Agasi... znaci svi vrhunski dobijaju osim ako su bas neljudi, a takvih je malo bilo.

Cph

pre 7 godina

Citam komentare i ne vjerujem! Na svu srecu,ovo su dva fina momka i dvojica vrhunskih sportista! Daleko su oni od vas,ili vi od njih(kako god hocete)

Maja

pre 7 godina

Opet on o ljubavi, koji mu je. Kako ne shvata da nema tu harizmu koja je potrebna za misiju u koju se upušta. Naprotiv. Da li je svestan da gubi navijače bez potrebe.

NS#1

pre 7 godina

14>12! Dovidjenja...
(Jumko, 03. januar 2017 13:11)

Ovaj kako završi domaći, dođe ovde da nam se pohvali! Bravo! To je tačno rešenje. Da li je sledeća tvrdnja tačna: a) 26>23
b) 30>28
c) 5>0
d) 223>141

*mala pomoć, brojevi nisu nasumični.

Beobrad

pre 7 godina

Tako je Nole, sve si lepo objasnio!
I meni nedostaju mecevi s Nadalom i uopste dobar Nadal i dobar Federer!
Prvi mec u godini je prosao nekako, odsad ce sve biti bolje i bolje!

Galeb south

pre 7 godina

Zajedno smo odrasli u istom teniskom klubu-kaže za njega i Vemića. Ko nezna-tk.Partizan. Pomažemo i one koji uslovno nisu naši. Bilo je i suprotnih slučajeva naravno. Ipak, svi smo NAŠI. To treba razumeti.

Romi

pre 7 godina

Šta je ovo, otvoreno neko novo takmičenje u pljuvanj Novaka?!
Bilo je toga i ranije ali u posljednje vrijeme nema vijesti da bar 90% komentara nije najbjednije vrijeđanje i omalovažavanje jednog od najboljih sportista današnjice. Stalno se pitam jeste li vi koji to pišete uopšte normalni ili vam je to samo zabavno. Šta god da je u pitanju zastanite malo i zapitajte se šta to radite. To što ste anonimni ne daje vam za pravo da pišete gluposti i vrijeđate bilo koga. Time samo pokazujete koliko ste mali i jadni. Nauditi možete samo sebi i svom duševnom zdravlju, iznervirati one dobronamjerne i normalne, a Novaku, hvala Bogu, ne možete ništa.

antiDebil

pre 7 godina

26>23!Tišina...
(trobojka, 03. januar 2017 15:05)

E, muke crne, kad se vi radujete i koristite kao argument mesjusobni skor koji je doticni ispopravljao u poslednje dve i po godine koliko Nadal uopste ne postoji na terenu.
(Mikii, 3. januar 2017 17:52)

Cini mi se frustracijo da su ove fore sa medjusobnim skorem ukrali od neke nakaze, recimo poput tebe ili mozda gresim, moze se i prelistati istorija ovih vesti pa da potrazimo, sta kazes ?
A sto se tice Nadalovog postojanja, mislio sam da on ne postoji evo vec nekih 7 godina, od one predaje Mareju u QF Australije 2010 godine, ali izgleda da sam i tu bio u zabludi, pomerio si granicu do RG 2014, interesantno. Ali opet, tu spada onaj masakr iz 2011, a mozda i to da ne racunamo ?
Zbunjen si !

B92 najgori tabloid

pre 7 godina

Opet ista, dosadna i jeftina priča.
Gomila prosečnih i nedarovitih ljudi, koji sebe i svoje mišljenje precenjuju (anonimno naravno), potcenjujući Novaka Đokovića - je stalno željna pažnje, kao trogodišnje dete. Puni su znanja i saveta za druge a sami - bez ikakvog uspeha; mali, nepoznati ni dozlaboga euspešni.
Najlepše molim sve ove pljuvače da nam kažu kako su to oni uspeli, koliko zarađuju, obzirom na nemaju talenta ni da slože dve prostoproširene rečenice.
Uostalom, obzirom da čovek druge ljude gleda kroz sebe (kroz svoja znanja i saznanja), ne čudi me što misle da je folirant, da je gladan, da mu žena i familija "kroje kapu".
Što se Rafe tiče, pa da li nekom smeta što mu strikan i u četrdesetim određuje sudbinu...
(Pitam se, pitam..., 3. januar 2017 14:10) # Link komentara


Imajte u vidu da komentari prolaze cenzuru, bice vam sve jasno.


Dva fantasticna momka i izuzetne sportske i ljudske velicine, velika rivala, verujem da celom teniskom svetu nedostaju njihovi epski mecevi.

neko se zaljubiska izgleda

pre 7 godina

Razumi ga.On, kao i svaki pravi Srbin, ne može da oprosti nekome ko je daleko zgodniji, lepši, muževniji, snažniji.Pa, makar, imao 30-0 u pobedama protiv njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (monden, 3. januar 2017 17:40)

Dobro Monden lakse malo sa tim pridevima u superlativu, pomislice neko svasta.

nastavi niz

pre 7 godina

Molim dežurne pljuvače da mi napišu ako Novak osvoji Qatar šta će biti razlog poraza Mareja: Grip, umor, povreda, ne igra mu se, pustio Novaka, beba mu bolesna(daleko bilo)...?

grunf

pre 7 godina

Svi smo mi pomalo ljubomorni! Momak je napravio nesto u zivotu ,zaradio ,pa sad moze i na levi kolosek !!! Sto da ne duguje nesto Srbiji, navijacima , bilo kome ? Pokazao je da se moze cistiti sve pred sobom i ako si Srbin i to je ono po cemu ce ostati upamcen . Danas Novak nije Novak vec neko ko mora biti tu da bi ovaj sport imao nekakav smisao. Bravo Nole uzivaj !