Nedelja, 18.12.2016.

18:50

Sitiju derbi, Arsenal sve dalje od titule

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Arsenal posle preokreta sa 2:1, u derbiju 17. kola Premijer lige.

Izvor: B92

Sitiju derbi, Arsenal sve dalje od titule IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Adam Carli

pre 7 godina

Sramna utakmica Vengera, evo ne shvatam da se odigra onakva utakmica protiv celzija i onda Arsenova kukavicka filozofija protiv vecih ekipa u gostima !? Ama nikad Arsenal nije igrao kukavicki protiv ovakvih ekipa, jeste da su problem povrede, posto nemamo veznih igraca (nema Kazorle, Remzija) nego igraju ona dva panja.Cim nema Mustafija u odbrani nema ni pobeda.Arsene hvala puno za titulu bez poraza, ali ovo je neko drugo vreme, a taj tvoj fudbal ovde ne funkcionise...zato sto je sada fudbal postao biznis, a takve sportske ikone poput tebe nema mesta u njemu.

Fino alla fine

pre 7 godina

Arsenal godinama pokazuje koliko je dobar trener bitan za ekipu i pobednički mentalitet tima.Chelsea je stavio pobednika na klupu i bez nekih velikih pojačanja osvaja ligu.Mislim da bi Arsenal trebao menjati trenera,a ne kriviti igrače.

Geezer

pre 7 godina

Malodušni Arsenal tone ko po običaju. Sa druge strane, ko god misli da će City da bude konkurent za titulu sa ovom nepostojećom odbranom halucinira.

momo dobri

pre 7 godina

Problem Arsenala uz to sto nemaju cvrstinu i nekog igraca da "poludi" je i to sto ne pamtim kad su poslednji put vezali 8-9 pobeda!I jos gore,da ne prosipaju bodove protiv slabijih mogli bi da se kolju..Ali svi ovi faktori ukazuju da od titule nema nista...

Stan Collymore

pre 7 godina

ma kakav guardiola, da mu nije bilo sudija na njegovoj strani imao bi sada najmanje 13 bodova zaostatka za chelsiem, protiv uniteda bravo ulijece sa dvije noge u roonya sudija mu oprasta crveni karton i penal, nakon toga jos jedan penal ruka otamendija, bornmouth-city cisti penal nije sviran za bornmouth kod 0-0, evo sad dva gola iz ofsajada proiv arsenala...bilo je toga još ali to je guardiola sudije ga spašavaju stalno..a protiv liverpoola ce izgubiti, nema nikakve sanse na anfieldu

Rade Futog

pre 7 godina

Najveci problem u Arsenalu je bez prmca Ozil. Njegova nonsalantnost je nedopustiva za ovaj nivo fudbala, odnosno napadanje titule. On je uvek igrac manje na terenu, koji defanzivno nema nikakvu funkciju a u napadu je ispodprosecan, jer ne ume da napravi visak, a igra poluspica. Izrazito precenjen igrac, cije se nepostojanje na terenu moze kompenzovati protiv slabasnih timova, a to je veci deo lige, jer postoji 10-12 timova koji se glat pobedjuju kad imas Ozila u timu....., protiv Evertona, danas Sitija sa njim je nemoguce pobediti.
Dzaba svetske klase igraci Sancez i Koscelni.
Sa Santijem Kazorlom, Arsenal je igrao ubedljivo najkvalitetniji fudbal u ligi, razbio Celzi sa 3:0. Njegovom povredom, ne postoji veznjak koji ce kreirati, cuvati posed i praviti visak. A Venger nije imao alternativu. Dzaka je dosao na tu poziciju, ali ni priblizno ne moze da odgovori zadatku. Dzaka je toliki promasaj, koliki je i Mustafi pogodak Vengera. Dzaka je mladja varijanta Milijasa, ima jedino dobar dug pas. Sa loptom i bez nje trom, spor, izbegava duele, kasni sa uklizavanjem, s tim sto je Milijas znao da da gol.
Pisem o Dzaki i Ozilu, jer imaju neogranicenu podrsku Vengera, a katastrofalni su, a sa takvim igracima se ne osvaja titula.

Pevac

pre 7 godina

Titula se ne osvaja po prikazanoj igri i lepoti fudbala koju neki tim prikazuje.I prosle sezone je po mnogima Totenhem igrao najlepsi fudbal pa je na kraju ostao kratkih rukava!Trenutno Celzi igra fudbal koji donosi titulu-bitna je pobeda bilo kojim rezultatom.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.
(albatros.budala, 18. decembar 2016 20:17)

Aguero nije povredjen vec suspendovan, 7 utakmica od pocetka sezone.

Kajv

pre 7 godina

I onda kad me neko pokusava uvjeriti da je engleska liga jaca od spanjolske ....ni blizu ,,al otkad je ferguson otisao iz utd..cijela liga nit smrdi nit mirise....navijaci arsenala nek mi ne zamjere ali ovo je tapkanje u mjestu dugi niz godina....venger nek se pakira ,,mislim da je najbolje za sve....

zagor

pre 7 godina

по до сада приказаном сити, ливерпул и чак и јунајтед заслужују титулу више од челзија. челзи није толико чврст позади, а у нападу зависе 95% од косте и азара. чекајте, чекајте... просуће они бодова и бодова још.
ето, ливерпулу се повреди кутињо и оп одма фрка. ако азар или коста пропусте коју утакмицу, а хоће, челзи неће моћи да да гол.
мислим да су шансе да челзи узме титулу мање од 50%.
а тек приче о контеовој магији? смешно. па са слабијим тимођ од тренутног мурињо ке узео титулу пре 2 године.

albatros.budala

pre 7 godina

Ne znam zasto minusi na komentare koji kazu da je MC razbio i Celzi na Etihadu kad jeste, ko je gledao zna. Druga je prica sto je Celzi iskusna i dobra ekipa, bolja od Arsenala i sa boljim trenerom, pa je umela da kazni promasaje (kakvih je bilo i danas, setite se Sterlinga). Man City jednostavno igra kvalitetno, dominiraju na svakoj utakmici protiv svakog protivnika a bodove prosipaju zbog slabe zavrsnice ali ne moze cele sezone da im ide lose. Realno ako dovedu dobrog spica na zimu, jer je Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.

menjam nick

pre 7 godina

Razlika izmedju Arsenala i Mutd samo 4 boda.. Arsenal primio 2 gola vise od Mancestera, ali dao cak 14 golova vise od njih.. Kolko god ih pljuvali, steta je sto ne umeju da uhvate kontinuitet, kad su u naletu, stvarno gaze sve pred sobom, ali ne smeju sebi da dozvole da redovno gube derbije i da ih svake godine slomi ritam u decembru i januaru.. Stalno povredjivanje necu ni da komentarisem..

Antiteza

pre 7 godina

Koliko god da se Gvardiola folira i crta mape po vazduhu, meni je smešno kad ga dizu u nebo kao vrhunskog takticara. Poenta je da njegove ekipe trce kao konji i batinaju ujednačeno tako da sudija ostaje nem kod većine duela. Kad god naiđe na ozbiljnije batinase, nema ni njega ni ekipe. Prevara od trenera. Lako je siriti se protiv malodusnog Vengera. A ovaj Džaka je dzak krompira. Trulog.

KORN

pre 7 godina

De Brujne,Brajne,Broujne,Brijne mora i moze mnogo bolje ako Siti zeli titulu.Ali mora i da se kupi jedan klasicni napadac slabo je ovo u napadu uzaludni centar sutevi.

Bree

pre 7 godina

Jesam li ja jedini fan Arsenala koji nije verovaona 12 uzasto u titulu nikako, tj od pocetka sezone. A vidim pojedinci su proslavili titulu jos u 15. kolu, pobedom protiv Stouka. Ne osvajaju titulu ekipe koje primaju min po gol pnih utakmica, to je cinjenica. Arsenalu bi dobrodosao Simeone za ovog senilnog gubitnika, da malo podigne moral ekipe i izriba ekipu u svlacionici. Daj Boze da izgubimo od VBA.

Milan_C

pre 7 godina

Zvuci poznato...4. mesto...nista novo, prosto nemaju taj pobednicki mentalitet, hvala vengeru za sve, ali mislim da arsenal treba ogromne promene, i treba da dovedu novoga managera, svezinu, jer ovako vise nemoze.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E, ovako bi i Konte prošao da nisu Aguero i DeBrujn mašali nemoguće stvari i posle Diego Kosta jednim potezom rešio utakmicu.
Gvardiola je nadigrao do sad taktički i Vengera i Murinja, biće zanimljivo za dva kola protiv Liverpula!

Darko

pre 7 godina

I pored zaostatka od 7 bodova Siti je glavni favorit po meni, unistili su Celsi evo sad i Arsenal, sa Celsijem nisu imali srece ali krenuce i Celsi da gubi bidove...

NikkiCFC

pre 7 godina

Da je De Brujne pogodio sa tri metra protiv Celsija pri 1-0 sad ne bi bilo 7 nego 1 poen razlike. Tako da je za mene Siti zapravo jedini konkurent za titulu i dalje.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Za prave poznavaoce Arsenal nikad nije ni bio kandidat za titulu, jer kako tim koji protiv direktnih rivala jedva uputi 1 šut u okvir gola može da se ičemu nada? Protiv MU su iz jedinog udarca iščupali bod, možda bi to i danas uspeli da su još jednom šutnuli? Ovako poraz je bio neminovan i očekivan!

Skols 18

pre 7 godina

Mora dase salite kad stavljate u istu recenicu arsenal i titulu.arsenal je gubitnicka ekipa.bice 6 na kraju.jadno igraju.vba nemogu dobiti sledece kolo

neko iz gomile

pre 7 godina

Novembar u decembru. Uzas,strasno i nemam reci, nazalost. Venger kao da im u poluvremenu pricao neke tuzne price pa se smorili Bez obzira na ofsajd kod prvog a i Silva kod drugog je diskutabilan, mislim da je uticao na igru, Arsenal ovo nije mogao da dobije pre svega zbog sramne,tuzne i bez idejne igre. Kao sto rekoh uzas i zasluzena pobeda City-ja.

beli real

pre 7 godina

Arsenalov problem nije ni volja, ni zelja, ni znanje jer vjerujem da tog imaju. Problem lezi u treninzima i spremi. Danas su do 60-te minute mogli fizicki parirat cityu, a s evertonom su tesko pratili ritam od sredine drugog poluvremena. Na svaki jaci start se odbijaju od igraca kao da su od papira. Ako nisi spreman trcat svih 90min u PL, onda se ne mozes nadat gornjem dijelu tablice a kamoli tituli.

Momir

pre 7 godina

Vec duze vreme ne vidim upotrebnu funkciju Dzake, samo levitira na sredini terena... Cim je Sancez prestao da igra kao da mu zivot zavisi od toga, Arsenal nije presao pola. A i kako ce na sredini imaju dva identicna fudbalera koja ne znaju sa posalju loptu napred.

Liverpool Man

pre 7 godina

Komentari pre dve nedelje: Arsenal odlicno igra i borice se za titulu
Komentari nakon ovog meca: Klasika, Arsenal se vratio na svoju poziciju i tu ce ostati
Komentari za 2 nedelje: ???
Cutite i gledajte fudbal u ovoj ligi se nista ne zna, svi u top 4 mogu da osvoje a mogu i cetvrti da budu.
P.S Cekamo strucni rezime gospodina Gajetana

kanidja

pre 7 godina

To je taj Arsenal,nikada sampion nece biti jer realno ni na papiru nemaju najbolju ekipu sve dok im igraju Kokelani,Dzake,Elneniji,Monreali,Gabrijeli koji nisu dovoljno dobri ni za klupu najboljih evropskih timova(real,barsa,bajern).Drugi razlog je jos bitniji a to je trener koji nema nikakvu harizmu i energiju.Na poluvremenu on je morao da nalozi ekipu da nastave u istom tempu jer im se potpuno isto desilo danas sto se desilo i protiv evertona.Wenger je odlican trener za kreiranje stila fudbala koji je savrseno lep za gledanje ali za dizanje ekipe sa dna je uzasan.20 godina karijere to potvrdjuje

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Сане гол из офсајда, али ако то ставимо на страну, заслужена победа Ситија. Срамна представа Арсенала, нису чак ни покушали да се супротставе. Венгер као да није гледао како их је Лестер добио. Зрео човек за пензију.

Liverpool Man

pre 7 godina

Komentari pre dve nedelje: Arsenal odlicno igra i borice se za titulu
Komentari nakon ovog meca: Klasika, Arsenal se vratio na svoju poziciju i tu ce ostati
Komentari za 2 nedelje: ???
Cutite i gledajte fudbal u ovoj ligi se nista ne zna, svi u top 4 mogu da osvoje a mogu i cetvrti da budu.
P.S Cekamo strucni rezime gospodina Gajetana

kanidja

pre 7 godina

To je taj Arsenal,nikada sampion nece biti jer realno ni na papiru nemaju najbolju ekipu sve dok im igraju Kokelani,Dzake,Elneniji,Monreali,Gabrijeli koji nisu dovoljno dobri ni za klupu najboljih evropskih timova(real,barsa,bajern).Drugi razlog je jos bitniji a to je trener koji nema nikakvu harizmu i energiju.Na poluvremenu on je morao da nalozi ekipu da nastave u istom tempu jer im se potpuno isto desilo danas sto se desilo i protiv evertona.Wenger je odlican trener za kreiranje stila fudbala koji je savrseno lep za gledanje ali za dizanje ekipe sa dna je uzasan.20 godina karijere to potvrdjuje

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Сане гол из офсајда, али ако то ставимо на страну, заслужена победа Ситија. Срамна представа Арсенала, нису чак ни покушали да се супротставе. Венгер као да није гледао како их је Лестер добио. Зрео човек за пензију.

Pevac

pre 7 godina

Titula se ne osvaja po prikazanoj igri i lepoti fudbala koju neki tim prikazuje.I prosle sezone je po mnogima Totenhem igrao najlepsi fudbal pa je na kraju ostao kratkih rukava!Trenutno Celzi igra fudbal koji donosi titulu-bitna je pobeda bilo kojim rezultatom.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E, ovako bi i Konte prošao da nisu Aguero i DeBrujn mašali nemoguće stvari i posle Diego Kosta jednim potezom rešio utakmicu.
Gvardiola je nadigrao do sad taktički i Vengera i Murinja, biće zanimljivo za dva kola protiv Liverpula!

menjam nick

pre 7 godina

Razlika izmedju Arsenala i Mutd samo 4 boda.. Arsenal primio 2 gola vise od Mancestera, ali dao cak 14 golova vise od njih.. Kolko god ih pljuvali, steta je sto ne umeju da uhvate kontinuitet, kad su u naletu, stvarno gaze sve pred sobom, ali ne smeju sebi da dozvole da redovno gube derbije i da ih svake godine slomi ritam u decembru i januaru.. Stalno povredjivanje necu ni da komentarisem..

Rade Futog

pre 7 godina

Najveci problem u Arsenalu je bez prmca Ozil. Njegova nonsalantnost je nedopustiva za ovaj nivo fudbala, odnosno napadanje titule. On je uvek igrac manje na terenu, koji defanzivno nema nikakvu funkciju a u napadu je ispodprosecan, jer ne ume da napravi visak, a igra poluspica. Izrazito precenjen igrac, cije se nepostojanje na terenu moze kompenzovati protiv slabasnih timova, a to je veci deo lige, jer postoji 10-12 timova koji se glat pobedjuju kad imas Ozila u timu....., protiv Evertona, danas Sitija sa njim je nemoguce pobediti.
Dzaba svetske klase igraci Sancez i Koscelni.
Sa Santijem Kazorlom, Arsenal je igrao ubedljivo najkvalitetniji fudbal u ligi, razbio Celzi sa 3:0. Njegovom povredom, ne postoji veznjak koji ce kreirati, cuvati posed i praviti visak. A Venger nije imao alternativu. Dzaka je dosao na tu poziciju, ali ni priblizno ne moze da odgovori zadatku. Dzaka je toliki promasaj, koliki je i Mustafi pogodak Vengera. Dzaka je mladja varijanta Milijasa, ima jedino dobar dug pas. Sa loptom i bez nje trom, spor, izbegava duele, kasni sa uklizavanjem, s tim sto je Milijas znao da da gol.
Pisem o Dzaki i Ozilu, jer imaju neogranicenu podrsku Vengera, a katastrofalni su, a sa takvim igracima se ne osvaja titula.

Momir

pre 7 godina

Vec duze vreme ne vidim upotrebnu funkciju Dzake, samo levitira na sredini terena... Cim je Sancez prestao da igra kao da mu zivot zavisi od toga, Arsenal nije presao pola. A i kako ce na sredini imaju dva identicna fudbalera koja ne znaju sa posalju loptu napred.

Skols 18

pre 7 godina

Mora dase salite kad stavljate u istu recenicu arsenal i titulu.arsenal je gubitnicka ekipa.bice 6 na kraju.jadno igraju.vba nemogu dobiti sledece kolo

albatros.budala

pre 7 godina

Ne znam zasto minusi na komentare koji kazu da je MC razbio i Celzi na Etihadu kad jeste, ko je gledao zna. Druga je prica sto je Celzi iskusna i dobra ekipa, bolja od Arsenala i sa boljim trenerom, pa je umela da kazni promasaje (kakvih je bilo i danas, setite se Sterlinga). Man City jednostavno igra kvalitetno, dominiraju na svakoj utakmici protiv svakog protivnika a bodove prosipaju zbog slabe zavrsnice ali ne moze cele sezone da im ide lose. Realno ako dovedu dobrog spica na zimu, jer je Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.

Bree

pre 7 godina

Jesam li ja jedini fan Arsenala koji nije verovaona 12 uzasto u titulu nikako, tj od pocetka sezone. A vidim pojedinci su proslavili titulu jos u 15. kolu, pobedom protiv Stouka. Ne osvajaju titulu ekipe koje primaju min po gol pnih utakmica, to je cinjenica. Arsenalu bi dobrodosao Simeone za ovog senilnog gubitnika, da malo podigne moral ekipe i izriba ekipu u svlacionici. Daj Boze da izgubimo od VBA.

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Za prave poznavaoce Arsenal nikad nije ni bio kandidat za titulu, jer kako tim koji protiv direktnih rivala jedva uputi 1 šut u okvir gola može da se ičemu nada? Protiv MU su iz jedinog udarca iščupali bod, možda bi to i danas uspeli da su još jednom šutnuli? Ovako poraz je bio neminovan i očekivan!

Milan_C

pre 7 godina

Zvuci poznato...4. mesto...nista novo, prosto nemaju taj pobednicki mentalitet, hvala vengeru za sve, ali mislim da arsenal treba ogromne promene, i treba da dovedu novoga managera, svezinu, jer ovako vise nemoze.

KORN

pre 7 godina

De Brujne,Brajne,Broujne,Brijne mora i moze mnogo bolje ako Siti zeli titulu.Ali mora i da se kupi jedan klasicni napadac slabo je ovo u napadu uzaludni centar sutevi.

beli real

pre 7 godina

Arsenalov problem nije ni volja, ni zelja, ni znanje jer vjerujem da tog imaju. Problem lezi u treninzima i spremi. Danas su do 60-te minute mogli fizicki parirat cityu, a s evertonom su tesko pratili ritam od sredine drugog poluvremena. Na svaki jaci start se odbijaju od igraca kao da su od papira. Ako nisi spreman trcat svih 90min u PL, onda se ne mozes nadat gornjem dijelu tablice a kamoli tituli.

neko iz gomile

pre 7 godina

Novembar u decembru. Uzas,strasno i nemam reci, nazalost. Venger kao da im u poluvremenu pricao neke tuzne price pa se smorili Bez obzira na ofsajd kod prvog a i Silva kod drugog je diskutabilan, mislim da je uticao na igru, Arsenal ovo nije mogao da dobije pre svega zbog sramne,tuzne i bez idejne igre. Kao sto rekoh uzas i zasluzena pobeda City-ja.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.
(albatros.budala, 18. decembar 2016 20:17)

Aguero nije povredjen vec suspendovan, 7 utakmica od pocetka sezone.

Darko

pre 7 godina

I pored zaostatka od 7 bodova Siti je glavni favorit po meni, unistili su Celsi evo sad i Arsenal, sa Celsijem nisu imali srece ali krenuce i Celsi da gubi bidove...

Kajv

pre 7 godina

I onda kad me neko pokusava uvjeriti da je engleska liga jaca od spanjolske ....ni blizu ,,al otkad je ferguson otisao iz utd..cijela liga nit smrdi nit mirise....navijaci arsenala nek mi ne zamjere ali ovo je tapkanje u mjestu dugi niz godina....venger nek se pakira ,,mislim da je najbolje za sve....

Antiteza

pre 7 godina

Koliko god da se Gvardiola folira i crta mape po vazduhu, meni je smešno kad ga dizu u nebo kao vrhunskog takticara. Poenta je da njegove ekipe trce kao konji i batinaju ujednačeno tako da sudija ostaje nem kod većine duela. Kad god naiđe na ozbiljnije batinase, nema ni njega ni ekipe. Prevara od trenera. Lako je siriti se protiv malodusnog Vengera. A ovaj Džaka je dzak krompira. Trulog.

NikkiCFC

pre 7 godina

Da je De Brujne pogodio sa tri metra protiv Celsija pri 1-0 sad ne bi bilo 7 nego 1 poen razlike. Tako da je za mene Siti zapravo jedini konkurent za titulu i dalje.

zagor

pre 7 godina

по до сада приказаном сити, ливерпул и чак и јунајтед заслужују титулу више од челзија. челзи није толико чврст позади, а у нападу зависе 95% од косте и азара. чекајте, чекајте... просуће они бодова и бодова још.
ето, ливерпулу се повреди кутињо и оп одма фрка. ако азар или коста пропусте коју утакмицу, а хоће, челзи неће моћи да да гол.
мислим да су шансе да челзи узме титулу мање од 50%.
а тек приче о контеовој магији? смешно. па са слабијим тимођ од тренутног мурињо ке узео титулу пре 2 године.

Fino alla fine

pre 7 godina

Arsenal godinama pokazuje koliko je dobar trener bitan za ekipu i pobednički mentalitet tima.Chelsea je stavio pobednika na klupu i bez nekih velikih pojačanja osvaja ligu.Mislim da bi Arsenal trebao menjati trenera,a ne kriviti igrače.

Geezer

pre 7 godina

Malodušni Arsenal tone ko po običaju. Sa druge strane, ko god misli da će City da bude konkurent za titulu sa ovom nepostojećom odbranom halucinira.

Adam Carli

pre 7 godina

Sramna utakmica Vengera, evo ne shvatam da se odigra onakva utakmica protiv celzija i onda Arsenova kukavicka filozofija protiv vecih ekipa u gostima !? Ama nikad Arsenal nije igrao kukavicki protiv ovakvih ekipa, jeste da su problem povrede, posto nemamo veznih igraca (nema Kazorle, Remzija) nego igraju ona dva panja.Cim nema Mustafija u odbrani nema ni pobeda.Arsene hvala puno za titulu bez poraza, ali ovo je neko drugo vreme, a taj tvoj fudbal ovde ne funkcionise...zato sto je sada fudbal postao biznis, a takve sportske ikone poput tebe nema mesta u njemu.

Stan Collymore

pre 7 godina

ma kakav guardiola, da mu nije bilo sudija na njegovoj strani imao bi sada najmanje 13 bodova zaostatka za chelsiem, protiv uniteda bravo ulijece sa dvije noge u roonya sudija mu oprasta crveni karton i penal, nakon toga jos jedan penal ruka otamendija, bornmouth-city cisti penal nije sviran za bornmouth kod 0-0, evo sad dva gola iz ofsajada proiv arsenala...bilo je toga još ali to je guardiola sudije ga spašavaju stalno..a protiv liverpoola ce izgubiti, nema nikakve sanse na anfieldu

momo dobri

pre 7 godina

Problem Arsenala uz to sto nemaju cvrstinu i nekog igraca da "poludi" je i to sto ne pamtim kad su poslednji put vezali 8-9 pobeda!I jos gore,da ne prosipaju bodove protiv slabijih mogli bi da se kolju..Ali svi ovi faktori ukazuju da od titule nema nista...

zagor

pre 7 godina

по до сада приказаном сити, ливерпул и чак и јунајтед заслужују титулу више од челзија. челзи није толико чврст позади, а у нападу зависе 95% од косте и азара. чекајте, чекајте... просуће они бодова и бодова још.
ето, ливерпулу се повреди кутињо и оп одма фрка. ако азар или коста пропусте коју утакмицу, а хоће, челзи неће моћи да да гол.
мислим да су шансе да челзи узме титулу мање од 50%.
а тек приче о контеовој магији? смешно. па са слабијим тимођ од тренутног мурињо ке узео титулу пре 2 године.

Darko

pre 7 godina

I pored zaostatka od 7 bodova Siti je glavni favorit po meni, unistili su Celsi evo sad i Arsenal, sa Celsijem nisu imali srece ali krenuce i Celsi da gubi bidove...

NikkiCFC

pre 7 godina

Da je De Brujne pogodio sa tri metra protiv Celsija pri 1-0 sad ne bi bilo 7 nego 1 poen razlike. Tako da je za mene Siti zapravo jedini konkurent za titulu i dalje.

Antiteza

pre 7 godina

Koliko god da se Gvardiola folira i crta mape po vazduhu, meni je smešno kad ga dizu u nebo kao vrhunskog takticara. Poenta je da njegove ekipe trce kao konji i batinaju ujednačeno tako da sudija ostaje nem kod većine duela. Kad god naiđe na ozbiljnije batinase, nema ni njega ni ekipe. Prevara od trenera. Lako je siriti se protiv malodusnog Vengera. A ovaj Džaka je dzak krompira. Trulog.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

E, ovako bi i Konte prošao da nisu Aguero i DeBrujn mašali nemoguće stvari i posle Diego Kosta jednim potezom rešio utakmicu.
Gvardiola je nadigrao do sad taktički i Vengera i Murinja, biće zanimljivo za dva kola protiv Liverpula!

Kajv

pre 7 godina

I onda kad me neko pokusava uvjeriti da je engleska liga jaca od spanjolske ....ni blizu ,,al otkad je ferguson otisao iz utd..cijela liga nit smrdi nit mirise....navijaci arsenala nek mi ne zamjere ali ovo je tapkanje u mjestu dugi niz godina....venger nek se pakira ,,mislim da je najbolje za sve....

Skols 18

pre 7 godina

Mora dase salite kad stavljate u istu recenicu arsenal i titulu.arsenal je gubitnicka ekipa.bice 6 na kraju.jadno igraju.vba nemogu dobiti sledece kolo

albatros.budala

pre 7 godina

Ne znam zasto minusi na komentare koji kazu da je MC razbio i Celzi na Etihadu kad jeste, ko je gledao zna. Druga je prica sto je Celzi iskusna i dobra ekipa, bolja od Arsenala i sa boljim trenerom, pa je umela da kazni promasaje (kakvih je bilo i danas, setite se Sterlinga). Man City jednostavno igra kvalitetno, dominiraju na svakoj utakmici protiv svakog protivnika a bodove prosipaju zbog slabe zavrsnice ali ne moze cele sezone da im ide lose. Realno ako dovedu dobrog spica na zimu, jer je Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Сане гол из офсајда, али ако то ставимо на страну, заслужена победа Ситија. Срамна представа Арсенала, нису чак ни покушали да се супротставе. Венгер као да није гледао како их је Лестер добио. Зрео човек за пензију.

Liverpool Man

pre 7 godina

Komentari pre dve nedelje: Arsenal odlicno igra i borice se za titulu
Komentari nakon ovog meca: Klasika, Arsenal se vratio na svoju poziciju i tu ce ostati
Komentari za 2 nedelje: ???
Cutite i gledajte fudbal u ovoj ligi se nista ne zna, svi u top 4 mogu da osvoje a mogu i cetvrti da budu.
P.S Cekamo strucni rezime gospodina Gajetana

Bree

pre 7 godina

Jesam li ja jedini fan Arsenala koji nije verovaona 12 uzasto u titulu nikako, tj od pocetka sezone. A vidim pojedinci su proslavili titulu jos u 15. kolu, pobedom protiv Stouka. Ne osvajaju titulu ekipe koje primaju min po gol pnih utakmica, to je cinjenica. Arsenalu bi dobrodosao Simeone za ovog senilnog gubitnika, da malo podigne moral ekipe i izriba ekipu u svlacionici. Daj Boze da izgubimo od VBA.

Rade Futog

pre 7 godina

Najveci problem u Arsenalu je bez prmca Ozil. Njegova nonsalantnost je nedopustiva za ovaj nivo fudbala, odnosno napadanje titule. On je uvek igrac manje na terenu, koji defanzivno nema nikakvu funkciju a u napadu je ispodprosecan, jer ne ume da napravi visak, a igra poluspica. Izrazito precenjen igrac, cije se nepostojanje na terenu moze kompenzovati protiv slabasnih timova, a to je veci deo lige, jer postoji 10-12 timova koji se glat pobedjuju kad imas Ozila u timu....., protiv Evertona, danas Sitija sa njim je nemoguce pobediti.
Dzaba svetske klase igraci Sancez i Koscelni.
Sa Santijem Kazorlom, Arsenal je igrao ubedljivo najkvalitetniji fudbal u ligi, razbio Celzi sa 3:0. Njegovom povredom, ne postoji veznjak koji ce kreirati, cuvati posed i praviti visak. A Venger nije imao alternativu. Dzaka je dosao na tu poziciju, ali ni priblizno ne moze da odgovori zadatku. Dzaka je toliki promasaj, koliki je i Mustafi pogodak Vengera. Dzaka je mladja varijanta Milijasa, ima jedino dobar dug pas. Sa loptom i bez nje trom, spor, izbegava duele, kasni sa uklizavanjem, s tim sto je Milijas znao da da gol.
Pisem o Dzaki i Ozilu, jer imaju neogranicenu podrsku Vengera, a katastrofalni su, a sa takvim igracima se ne osvaja titula.

kanidja

pre 7 godina

To je taj Arsenal,nikada sampion nece biti jer realno ni na papiru nemaju najbolju ekipu sve dok im igraju Kokelani,Dzake,Elneniji,Monreali,Gabrijeli koji nisu dovoljno dobri ni za klupu najboljih evropskih timova(real,barsa,bajern).Drugi razlog je jos bitniji a to je trener koji nema nikakvu harizmu i energiju.Na poluvremenu on je morao da nalozi ekipu da nastave u istom tempu jer im se potpuno isto desilo danas sto se desilo i protiv evertona.Wenger je odlican trener za kreiranje stila fudbala koji je savrseno lep za gledanje ali za dizanje ekipe sa dna je uzasan.20 godina karijere to potvrdjuje

menjam nick

pre 7 godina

Razlika izmedju Arsenala i Mutd samo 4 boda.. Arsenal primio 2 gola vise od Mancestera, ali dao cak 14 golova vise od njih.. Kolko god ih pljuvali, steta je sto ne umeju da uhvate kontinuitet, kad su u naletu, stvarno gaze sve pred sobom, ali ne smeju sebi da dozvole da redovno gube derbije i da ih svake godine slomi ritam u decembru i januaru.. Stalno povredjivanje necu ni da komentarisem..

Sladjan LazareFaC

pre 7 godina

Za prave poznavaoce Arsenal nikad nije ni bio kandidat za titulu, jer kako tim koji protiv direktnih rivala jedva uputi 1 šut u okvir gola može da se ičemu nada? Protiv MU su iz jedinog udarca iščupali bod, možda bi to i danas uspeli da su još jednom šutnuli? Ovako poraz je bio neminovan i očekivan!

Stan Collymore

pre 7 godina

ma kakav guardiola, da mu nije bilo sudija na njegovoj strani imao bi sada najmanje 13 bodova zaostatka za chelsiem, protiv uniteda bravo ulijece sa dvije noge u roonya sudija mu oprasta crveni karton i penal, nakon toga jos jedan penal ruka otamendija, bornmouth-city cisti penal nije sviran za bornmouth kod 0-0, evo sad dva gola iz ofsajada proiv arsenala...bilo je toga još ali to je guardiola sudije ga spašavaju stalno..a protiv liverpoola ce izgubiti, nema nikakve sanse na anfieldu

KORN

pre 7 godina

De Brujne,Brajne,Broujne,Brijne mora i moze mnogo bolje ako Siti zeli titulu.Ali mora i da se kupi jedan klasicni napadac slabo je ovo u napadu uzaludni centar sutevi.

neko iz gomile

pre 7 godina

Novembar u decembru. Uzas,strasno i nemam reci, nazalost. Venger kao da im u poluvremenu pricao neke tuzne price pa se smorili Bez obzira na ofsajd kod prvog a i Silva kod drugog je diskutabilan, mislim da je uticao na igru, Arsenal ovo nije mogao da dobije pre svega zbog sramne,tuzne i bez idejne igre. Kao sto rekoh uzas i zasluzena pobeda City-ja.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Aguero stalno nesto povredjen a Ihenanacho suvise mlad da se racuna na njegovu konstantnost, MC moze i do titule, naravno sve pod uslovom da Celzi padne u formi a mislim da je to neminovnost, nestvarno su dobri trenutno.
(albatros.budala, 18. decembar 2016 20:17)

Aguero nije povredjen vec suspendovan, 7 utakmica od pocetka sezone.

Milan_C

pre 7 godina

Zvuci poznato...4. mesto...nista novo, prosto nemaju taj pobednicki mentalitet, hvala vengeru za sve, ali mislim da arsenal treba ogromne promene, i treba da dovedu novoga managera, svezinu, jer ovako vise nemoze.

Pevac

pre 7 godina

Titula se ne osvaja po prikazanoj igri i lepoti fudbala koju neki tim prikazuje.I prosle sezone je po mnogima Totenhem igrao najlepsi fudbal pa je na kraju ostao kratkih rukava!Trenutno Celzi igra fudbal koji donosi titulu-bitna je pobeda bilo kojim rezultatom.

Momir

pre 7 godina

Vec duze vreme ne vidim upotrebnu funkciju Dzake, samo levitira na sredini terena... Cim je Sancez prestao da igra kao da mu zivot zavisi od toga, Arsenal nije presao pola. A i kako ce na sredini imaju dva identicna fudbalera koja ne znaju sa posalju loptu napred.

beli real

pre 7 godina

Arsenalov problem nije ni volja, ni zelja, ni znanje jer vjerujem da tog imaju. Problem lezi u treninzima i spremi. Danas su do 60-te minute mogli fizicki parirat cityu, a s evertonom su tesko pratili ritam od sredine drugog poluvremena. Na svaki jaci start se odbijaju od igraca kao da su od papira. Ako nisi spreman trcat svih 90min u PL, onda se ne mozes nadat gornjem dijelu tablice a kamoli tituli.

Adam Carli

pre 7 godina

Sramna utakmica Vengera, evo ne shvatam da se odigra onakva utakmica protiv celzija i onda Arsenova kukavicka filozofija protiv vecih ekipa u gostima !? Ama nikad Arsenal nije igrao kukavicki protiv ovakvih ekipa, jeste da su problem povrede, posto nemamo veznih igraca (nema Kazorle, Remzija) nego igraju ona dva panja.Cim nema Mustafija u odbrani nema ni pobeda.Arsene hvala puno za titulu bez poraza, ali ovo je neko drugo vreme, a taj tvoj fudbal ovde ne funkcionise...zato sto je sada fudbal postao biznis, a takve sportske ikone poput tebe nema mesta u njemu.

momo dobri

pre 7 godina

Problem Arsenala uz to sto nemaju cvrstinu i nekog igraca da "poludi" je i to sto ne pamtim kad su poslednji put vezali 8-9 pobeda!I jos gore,da ne prosipaju bodove protiv slabijih mogli bi da se kolju..Ali svi ovi faktori ukazuju da od titule nema nista...

Geezer

pre 7 godina

Malodušni Arsenal tone ko po običaju. Sa druge strane, ko god misli da će City da bude konkurent za titulu sa ovom nepostojećom odbranom halucinira.

Fino alla fine

pre 7 godina

Arsenal godinama pokazuje koliko je dobar trener bitan za ekipu i pobednički mentalitet tima.Chelsea je stavio pobednika na klupu i bez nekih velikih pojačanja osvaja ligu.Mislim da bi Arsenal trebao menjati trenera,a ne kriviti igrače.