Sreda, 07.12.2016.

11:38

Vučelić protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki

Predsednik FK Partizan Milorad Vucelić ne podržava regionalnu ligu iz dva razloga – bezbednost i razvijanja drugih sredina umesto domaćih.

Izvor: B92

Vuèeliæ protiv regionalne: Bolje Niš nego Široki IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Nikola Zlatibor

pre 7 godina

Koja demagogija!
Ovu ligu gleda 1000 ljudi, a Dinamo, Split, Sarajevo... bi gledalo konstantno 10 000 ljudi.
Dajte nam fudbal za gledanje.

Јабучило

pre 7 godina

Potpuna besmislica. Poznat si po tome. Predhodno kolo je na svim utakmicama bilo 9000 ljudi.
(Duško, 07. decembar 2016 14:39)

А колико ће бити у регионалној лиги на утакмицама у Србији?

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ако би се одмах формирала и друга лига, може... Мислим да је то и једини недостатак АБА лиге.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Jedina regionalna liga koju podrzavam je ona sa Grcima,ove bratsvo -jedinstvo muljaze,ne donose nikakvu korist,samo se jugonostalgicari loze.Kakva-god da je nasa liga bolja je od svih njihovih zajedno,nama treba privatizacija.

IQ=0

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (and justice for all, 7. decembar 2016 11:55)

Bravo Majstore, i Ludogorec ZIVI DOKAZ mu bio pred paprikomom(nosom) ali jbg, ...na brdovitom talibalkanu vaznije da si prvi u selu

tako je Vucela

pre 7 godina

ne treba rusiti ugled naseg, ovako cenjenog i spektakularnog prvenstva sa posetom u proseku od 300 dusa i stadionima iz 60-ih godina (cast izuzecima).

Kris Kros

pre 7 godina

Dakle, svi oni koji su ZA su iz razloga jer ovako se krade i namestaju utakmice.
Ako su to glavni razlozi, resenje je jednostavno, dovoljno je privatizovati sve klubove, napraviti pravu profesionalnu ligu od domacih klubova i to je to.
Nema izmisljanja tople vode i rupe na saksiji.
Sto Portugal ne trazi ligu sa Spanijom, sto Skoti i Irci ne igraju Premijer, nego imaju svoje, i da ne nabrajam jos primera.
Spas je u privatizaciji ljudi, samo postojanje titulara vlasnistva stvara uslove za trzisno poslovanje, sve ostalo je zamagljivanje realnosti.
Pa ako CZ ima veci prihod od tih utakmica u regionalnoj ligi, a i dalje nema vlasnika, zar to nije dodatni razlog da se zabrinemo, jer vece su pare u igri a nema gazde da kontrolise.
Ja sam prvo i osnovno za privatizaciju i stvaranje profesionalne domace lige, pa tek eventualno ako to ne da nikakav rezultat onda ex Yu liga.

John Terry

pre 7 godina

(Ideja a ne masa, 7. decembar 2016 12:47)

Daj dokaze za namestanje u aba? Srbija dominira vec 10 godina tamo, sta nam fali? Ko nas krade u aba?

my way

pre 7 godina

Ne volim Vucelica, zvezdas sam, ali ovo sto je rekao je nesporna istina, elementarna logika koju ne prihvata samo onaj ko ne iz nekog razloga ne zeli. U kosarci o rezultatima mladjih kategorija ne sme ni da se pise, a u fudbalu deca iz JSL prvaci sveta i Evrope. Da je neko pre unistenja nase kosarkaske lige rekao da ce tako biti, svi bi mu se smejali. Sada nakon koliko godina jedna generacija mahom kosarkasa koji igraju u inostranstvu postize uslehe i to cemo ovom sistemu da pripisemo?. Zao mi je, gospodo, ali to licemerje nece moci. Ja bih mogao nespornu cinjenicu da navedem, a to je da smo u vaterpolu imali najjacu ligu u Evropi i da su nasi klubovi onda usli u regionalnu ligu i propali, ali znam da bi to bilo zlonamerno, jer su uzroci drugi. Druga stvar je sto nista, ama bas nista nisu dobili osim ponizenja i izbacivanja. Nije tacno ni da je fudbalska regionalna liga dobra za Partizan (kao ni Zvezdu), jer oni od toga sto ih ostali klubovi snabdevaju najboljim iz Srbije zive i sportski i finansijski. Taj neki monopol kao u kosarci je sve samo ne dobar, time se unistava kvantitet, a samim tim i kvalitet naseg sporta.

ja

pre 7 godina

Koji bre Široki, ko spominje da bi Široki igrao? Igrali bi sa klibovima kao što su Dinamo, Rijeka, Olimpija, Maribor, Hajduk a ne vidim zašto i taj Radnički i Niša ili Napredak ne bi igrali tu ligu? Koje bre mi to fudbalke centre imamo, pa mi smo fudbalska provincija Evrope. Fudbalu u Srbiji pre svega treba da sa čelnih pozicija u klubovima odu ovakvi kao ti.

nikada nikome izvini

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak razvijace se igraci mnogo brze u jacem takmicenju nego u JSL...pa ovde bre u Srbiji imaju kondicije za 45 minuta maksimum...A sto se tice navijaca...tu bi bilo preblema prve dve sezone a posle ladovina...pa bolje mi je da Partizan igra sa Hajdukom...Dinamom...Olimpijom...Rijekom bice pun stadion nego sa Indjijom...Metalcem...Borcem...(ne vredjam domace klubove) jel i Olimpija i Dinamo a i Hajduk i Rijeka igraju bar 3 utakmice u Evropi svake godine...a ovi nasi nikad...

mamo, mamo ,dzaro mi je drag

pre 7 godina

Kad covek cita komentare pomislio bi kako je hrvatska ili bosanska liga etalon postrnih utakmica, a ne tako davno u hrvatskoj je iz tog razloga uhapseno desetak funkcionera. Isto to vazi i za sfrj, akomi ne verujete reci cu samo - dzarovski! Inace, o vuceli sve najgote, ali ovde je u pravu.

Walter White

pre 7 godina

Kakva glupost,niko živ neće da gleda Partizan protiv Bačke,Voždovca,Čukaričkog taj fudbal nema nikakvog smisla.Regionalna liga bi bila mnogo interesantnija a i komercijalno isplativija. Više bi se i zaradilo od tv prava i sponzora,ljudi bi više dolazili na fudbal.Ovako klupski fudbal polako umire u ex Yu i svodi se na amaterizam i prodaju igrača.

zamisljen

pre 7 godina

"Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci" rece vucela, pritom zaboravljajuci da smo trenutno drugi na svetu i vicesampioni olimpijade. kamo srece da se i srpski fudbal isto tako "ugusi" sa regionalnom ligom kao sto je "ugusena" kosarka. gde bi nam tek bio kraj da kosarka nije "ugusena" aba ligom...

Miki

pre 7 godina

Evo komentara na cokolade iz Pionira - Srbije koje je delila Kolinda deci u Dubrovniku Cokolade ocito nisu mogle u normalnu prodaju jer su iz srbije pa su ih dali predsednici da ih deli kao poklon.
Za one naivne koji bi regionalnu ligu.Q9H7Z

PV

pre 7 godina

Tako je, sačekaj da Slovenci i Hrvati naprave privatnu ligu, pa kad vas Evropa natera da je igrate, onda kukajte kako nemate vlasnički udeo.

Aleksandar

pre 7 godina

Ti se ništa ne pitaš, al'si zato prepreka. S'toga regionalnu ligu treba organizovati samo sa zdravim klubovima izuzumajući zvezdu i partizan.

prle

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno
(NBGD, 7. decembar 2016 13:16)

Sam si rekao 'dogovoreno' sto dalje implicira da 2/3 klubova iz lige dogovara utakmice sa Partizanom i Zvezdom.. Ne mogu da dogovore utakmicu sami sa sobom, zar ne? :)

djido mova

pre 7 godina

problem je sto u Nisu mogu da namestaju a u sirokom ne,zbog toga se tim rukovodiocima i ne svidja regionalna liga.Ja licno mislim da bi to bilo dobro jer bi podiglo kvalitet fudbala,na stranu to sto se mrzimo sa hrvatima ne mesajmo politiku pricamo o sportu.

Šatov

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak, ali bi trebalo stat na kraj nasilnim navijačkim grupama i kriminalcima među njima, da se (kao nekad) može poć na stadion ne plašeći se huligana

Goks

pre 7 godina

Ofucana nacionalisticka mantra,ne valja niko sem tebe,svi su krivi,najbolji smo ali nam ne daju....gospodin je oličenje kako na propasti svog naroda materijalno se obogatiti,bez ikakvog uspeha i znanja u svojoj profesiji,ako je ima uopšte,a najsmesnije je ovaj deda fudbalski mag po stare dane.

speedy

pre 7 godina

Evo razvijali smo sami svoj fudbal i ligu 25 god. i vidi se kako smo je razvili!Sto se kosarke tice regionalna liga je pun pogodak, a ovaj klovn ovim izjavama pokusava kupiti naklonosta reketasa sa tribina!

opa

pre 7 godina

nece vucela zajednicku ligu nece moci da mulja i krade. toliko su radnicki, kraljevo, uzice, subotica jaki timovi da su stvarno pandam mancesteru i liverpulu. da se ja pitam prva i druga jadranska liga u svim sportovima. osim dinama ( koji je toplovsko meso u evropi ) koji jos klub iz bivse juge moze do treceg kola? unistili ste vucela ti i tvoji sve u ovoj zemlji.

Миле

pre 7 godina

Браво. Подршка.
Заиста се не мора ићи у Широки (тамо поготово) да би се подигао квалитет фудбала. Наћи начина да се модернизују стадиони, омогуће услови клинцима да се баве фудбалом, дати им квалитетне тренере,.., резултат ће доћи.

ban

pre 7 godina

Ma da Vucelicu, bolje "fudbal bez gledalaca " ma ko igra za navijace. E necete ni vi, a ni Zvezda da vise lako pobedjujete i da vam sudija svira kako se vama navije. Treba bogme pobediti u Rijeci, Splitu, Mariboru, Sarajevu, Zagrebu. Ali dok ne pocne ta regionalna liga odavno ces ti da stavis katanac na FK Partizan, kao sto si i na SPS uradio.

dex

pre 7 godina

Eto ko vodi klubove i zasto propadaju. Prvo, sto Radnicki ne bi igrao i tu ligu? Drugo, gledalaca je sve manje, i mozda ne bi dosli na Maribor, ali bi umesto punih tribina jednom godisnje, imali pune tribine protiv Zvezde, Hajduka i Dinama. Drugo, igraci ce pre napredovati ako igraju protiv jacih timova, u tezoj atmosferi, nego protiv Javora pred 250 gledalaca. I takodje, kako to kosarka stagnira? Reprezentacija druga na svetu, druga na Olimpijskim igrama, cetvrta u Evropi. Zvezda solidna u EL, Partizan tu i tamo u LS, kao i Mega... Nije valjda to stagniranje? Bez ABA, Partizan je godinama bio kanta za napucavanje u EL. Prakticno od odlaska onih koji su skolovani u Yu ligi, do ulaska u ABA ligu, Partizan je bio uzasan u EL.

boban,nis

pre 7 godina

Neumesno poredjenje.Radnicki kao tim sa tradicijom,uspesima,velikim brojem navijaca,grada iz koga dolazi bi zasigurno igrao regionalnu ligu.Ako je vec pomenuo Siroki neka nadje pandam ovde u Srbiji,ja ne bih nikog da vredjam,ali takvih timova iz malih gradova i bez navijaca u nasoj prvoj ligi ima koliko hoces.

Kinaski

pre 7 godina

Stara SPS-ovska skola. Stalno oni kao "brane domace". Stalno su protiv neceg novog, konkurentnijeg, veceg. Fudbalski centri su nam propali totalno. Regionalna liga plus privatizacija mogu da donesu vise profita i kvaliteta. Centri kao sto su Nis, Krusevac mogu takodje pronaci sebe u ovoj prici u nekoj buducnosti npr. Ne mogu svi prvaci da budu.

Dejan

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos

Batko

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos
(Dejan, 07. decembar 2016 13:23)

Odvoijo si se ti od pameti izgleda...

bukiBL

pre 7 godina

Spominje kako gusimo nasu kosarku igrajuci regionalnu ligu a u kosarci smo druga reprezentacija svjeta. Vidimo kako u fudbalu napredujemo tako sto nam klubovi igraju samo domace prvenstvo.

eki

pre 7 godina

regionalna liga je trebala biti jos 2005 najkasnije ....ovako je vec dosta kasno ali ajde bolje ikad nego nikad. PODRSKA FUDBALU

SMRT FASIZMU!!!!!

mile ki

pre 7 godina

Regionalna liga sa po četiri kluba iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Bugarske bi bila jedna od jačih liga u evropi a Zvezda i Partizan bi se verovatno borili za opstanak.. Ludogorec, Dinamo, Hajduk, Steua, Videoton..

Macak

pre 7 godina

Javor protiv Metalca,20000 ljudi na tribinama,udobne stolice I svi srecni gledaju fantasticnu fudbalsku predstavu!! Da li je to car fudbala? Da li je zbog toga fudbal lep I omiljen? Ne radi se ovde o novcu druskane moj...Svih ovih godina kradu nas novac,huligani vode klubove I tu ljubaviprema fudbalu i klubu nema!! Samo zelim da gledam dobar fudbal pred punim tribinama! Zar to nije cilj??

Dzoi

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.
(ForeverSRB, 7. decembar 2016 12:04)

Nis, Kragujevac, Subotica itd nikada u istoriji nisu namestili utakmicu? Slazem se za Partizan i Zvezdu ali da se manji klubovi brane u stilu kako su oni nevini i cisti kao suza.. nikako.. pa oni su mozda i gori jer su sve oci uprte u dva najveca kluba u zemlji samo sto nemaju ambicija za prva tri mesta jer nemaju para za Evropu.

vlada popovic

pre 7 godina

Kol;ko su kosarka i vaterpolo iznad priglupih fudbalskih jadnika.Zato i imaju medalje sa Olimpijade,svetskih i evropski takmicenja.

Ledolomac

pre 7 godina

Na sta je nas jadni fudbal spao kad Vucelic govori u fudbalu da li nesto treba ili ne treba !?? Dajte pitajte jos najvecu legendu fudbala sa ovih prostora u novijoj istoriji Kokezu sta on misli o tome !??

NBGD

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno

srdan

pre 7 godina

Skoro nisam povratio kada sam ovo pročitao. Jao ko nam vodi Partizan.
Jednom ne tako davno postojala je ta regionalna liga i iznjedrila je prvaka evrope. Jedan radnički Niš od pre 25 godina bi bez problema uzeo titulu danas, nema veze što su tada bili drugoligasi. Toliko o vašem razvijanju i nesebicnosti.
Bagra .

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Pošteno ! Slažem se u potpunosti sa ovakvim stavom . Ali i oštra borba sa krimosima u našoj ligi , naravno , podrazumeva se . Sve dok nema i kod nas privatizacije klubova , nema ništa od kvaliteta . Pa , pogledajte samo slučaj Jagodine , dok je lokalna samouprava i davala neku kintu - klub je i tako funkcionisao . Sada tone , a uprava ista - ostavio im tata , njihovo , pa im se može . Karte , ulaznice ne naplaćuju , gledalaca po utakmici 100 - 200 ... pa kako funkcionišete , kako ??? Malog Rajkovića prodali , ali , bože moj , nije to ta lova koja je prvobitno bila u javnosti , mnoooogooo je manja . Ali , tako je to u zemlji gde neko ko mora to da reši , " nema snage " , ali zato frizeru , pekaru , trafici ... reži sa kaznama !!!!

milo

pre 7 godina

ni posle 25 godina niste uspeli da se razvijete osim toga propadate.a ovo su samo tvoji licni strahovi od gubljenja pozicije.RECITE DA REGIONALNOJ LIGI.Hvala

Jovo

pre 7 godina

Logicno da nisi,za 20 hiljada evra ces kupiti svaku utakmicu u Nisu i Krusevcu i svugdje drugo gdje ponudis u Srbiji ali zato kad treba ici na noge onima koji nece pare i gdje ces igrati pod tenzijom tad ti nevalja.
I zasto nasi kad god im nesto nepase oni se uhvate za Nis i Krusevac ?,koliko ste vi pomogli do sad taj Nis i Krusevac?
Zasto taj Nis i Krusevac nebi bili deo te lige ?!,imaju grad,imaju tim,imaju infrastrukturu?!
Manite se gluposti,svoje neznanje pravdate izgovorima,pametni ljudi netraze izgovore vec resenja.
Jadranska liga je spas za ovaj posrnuli fudbal,a kako resiti probleme navijaca,pa vrlo lako,zabranis dolazak gostujucim navijacima i resio se sve probleme,sve probleme si s tim resio!
Jaka konkurencija gdje ,,nemoras,, biti prvi crpi kvalitet,liga bivse Juge nije bila jaka jer je bilo para i sponzora ,vec je bila jaka zato sto su svi ulagali i svi htjeli da je igraju ,liga gdje nisi pre utakmice nigdje upisao 3 boda ,jer je bilo tenzije.
Pa vise para danas ima u Srpskom fudbalu nego sto je tad bilo u celoj prvoj ligi Jugoslavije,ali se fudbal nemoze poredit tj.kvalitet istog samo iz razloga sto je bilo vrucih terena,tenzije,iz toga svega crpio se kvalitet,a kad imas kvalitet dodju i gledaoci,kad dodju gledaoci doci ce i sponzori logicno,a samim tim i pare,e zato je to spas za fudbal,ne samo nas vec za celi Balkanski fudbal.
Naravno trebalo bi takodje formirati i takozvanu ,,B,, ligu,gdje bi iz ,,A,, lige ispadalo 2 kluba a 2 ulazilo iz ,,B,, lige.Poz

dax

pre 7 godina

Ni Zvezdi ni Partizanu ne odgovara regionalna jer onda nece biti toliko stelovanja i prijateljskih utakmica....A i kad je Vucela protiv ja sam 200 % ZA! Jos Terza da kaze da je protiv i to je to....

Sfrj fuzbaler

pre 7 godina

eto ide zvezda u zagreb svi vicu srbe na vrbe,cigani,ubi zakolji itd,onda dodje zvezdi hajduk pa idemo mi sa ustaske picke,ubi zakolji itd. Mislim da nam je dosta toga,ili ipak nije? A kao zelim klince da vodim na tekme,ko ,da slusaju i gledaju dinamo,hajduk,sarajevo, ti klubovi su isti krs ko nasi,bolje mi je pred kolo l.sampiona one sa malte,ludogorec itd,nego ex yu papane da gledam

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ako Srbija zeli da jednog dana postane normalna i bogata zemlja treba da radi sve suprotno od onoga sto Vucelic i razni vucelici predlazu.
Trideset godina taj covek unistava sve cega se dohvati i opet ima hrabrosti da nam poruci kako treba da radimo. Katastrofa.

Ideja a ne masa

pre 7 godina

Nista ne garantuje da ce sa tom ligom biti bolje. Namestalo se u bivsoj SFRJ, namesta se i sad u ABA ligi. Jedino sto ce za nijansu biti jaca, pa ce recimo Dinamo biti tezak rival za "vecite". Sto se publike tice, nacionalne euforije trajace godinu dve, posle toga moze da bude ko ABA u kojoj samo KKP ima publiku. Dakle mnogo za i protiv, na klubovima da odluce sta im je ciniti.

Imay

pre 7 godina

E, baš ćete vi da nekom razvijate fudbal!!! I Zvezda, takođe. Ovde ste pokazali kako ste razvili fudbal u: Nišu, Kragujevcu, Pirotu, Boru, Somboru, Kraljevu, Zaječaru, Majdanpeku, Zrenjaninu, Leskovcu, Kikindi, Šapcu, S. Mitrovici, Valjevu, Aranđelovcu, Vranju... Koliko imate gledalaca na stadionu tako ste razvili fudbal u Srbiji!

Miki

pre 7 godina

Ne zele regionalnu ligu, jer ne mogu ni ovakvu da uzmu, a kamoli da pobede neki ozbiljan tim kao sto su Hajduk ili Dinamo... Ne zele ozbljnu ligu da se ne bi videlo koliko su nesposobni, a i takva liga bi se teze namestala.
A regionalna liga je jedini spas za fudbal na ovom prostoru.

ForeverSRB

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.

Sabahudin

pre 7 godina

Koliko je Vučelić razvio domaći fudbal se vidi svake godine kada naši klubovi krenu na letovanje u Evropu, pa se kući vrate pre jeseni.

Yngwar

pre 7 godina

Evo ih opet licemeri koji ce da zagovaraju sad regionalnu ligu kao sto su zagovarali u kosarci a sad im odjednom ne valja aba ni njena pravila ni sto sta. Sramota me je vase sramote covece...

atheist

pre 7 godina

E kada je stari Miloševićev drugar sa RTS-a protiv, to znači da je liga pogodak. Da postoji pravda sada bi bio na robiji a ne u Partizanu! Fašisto!

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Ti ces da " razvijas " fudbal u Zagrebu , Rijeci , Ljubljani i Mariboru??? pa nagruvali bi vas da ne bi znali gde je levo! Lepo je objasnio Mandaric zasto nije dosao u svoju Srbiju, upravo zbog ovakvih njuski kao sto si ti, a sad gledaj Olimpiju u ligi sampiona i grickaj nokte, o Dinamu da ne pricam ,to je Real Madrid za ove nase seljacke zadruge od klubova.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

A sto niste do sada za ovih 25 godina razvili nase klubove?Kao drugo Nis ce verovatno i biti u regionalnoj ligi i kao trece i najvaznije,ne lozite se puno i tako i tako ce sve biti onako kako vam se naredi iz UEFA.

Baba Vanga

pre 7 godina

Sta je Vucela teze namestati sa Sirokim nego u Nisu? A o razvoju fudbala u Srbiji je sramota i pricati jer nam je fudbal na jako niskim granama.. zahvaljujucu tebi i slicnim tebi.. Odlazi .. stoko korumpirana... oups, stoko izvini od stoke ima neke koristi a ovo su stetocine drustva...

Vučelić = Čović = Terzić

pre 7 godina

Zna Vučelić šta se voli i šta treba da se voli, naučio je to 90ih dok je bio ratni huškač Zlobe Miloševića....prvo se voli služba. Zato uvek imajte na umu - šta god da ovaj čovek kaže, to je mišljenje nekog od gore - u ovom slučaju vlasti.

Scholes

pre 7 godina

U pravu je. Najveca glupost. Kad bi se neko nasao da rasformira i ovu ABA ligu. Sta mene briga za Hrvate, Crnogorce, Slovence... Imamo dovoljno klubova, i po meni treba prosiriti ligu.

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemoooooo idemoooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Blentosaurus

pre 7 godina

Da podizemo nase centre?Vala smo ih podigli evo dve decenije kako u Evropi zapazen trag ostavljamo,tako da bi ta liga samo narusila ovakvo titansko prvenstvo koje je u rangu mozda Burgundija i NamBije.Tipicna politicka demagogija.

sasho

pre 7 godina

E,moj Partizane jadan li si kad ti ovaj odredjuje šta je dobro,a šta loše.Regionalna liga je spas mrtvog i korumpiranog srpskog fudbala.Trenutno je najveći mrak u JSDPartizan,a imam četrdeset i kusur godina.

and justice for all

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.

Peppino

pre 7 godina

Kao Partizanovac se uopste ne slazem sa ovim lazovom, puna podrska za regionalnu ligu u kojoj nece biti manipulacija, namestaljki i sklanjanja protivnika, pa da vidimo ko ce kako proci u regularnim uslovima.

Ganferi Čikago

pre 7 godina

Pa da...najbolje se snalazite u ovom blatu od lige...ti i Terzic i vama slicni...unistili ste srpski fudbal, a sada se ovde predstavljate kao neki reformatori, vizionari i spasioci....vi cete da dizete kvalitet lige? Da je pravde i prava bili bi vi na optuzenickoj klupi, a ne na celu nasa dva najveca kluba. Nego imate srece te " nema dovoljno snage" da se izbore sa vama.

Vladimir

pre 7 godina

Ne s*** vama ne ide u prilog da se podigne kvalitet takmicenja jer bi se onda mozda neko zainteresovao za klubove i kupio nekoga a onda nema zelembaca za vas...

steka

pre 7 godina

Pa sto se ne razvijaju onda nasi???? Nego trpate pare sebi u dzep kako znate i umete. Radnicki belezi sve losije i losije rezultate, igraci katastrofa, ali zato ispred stadiona 20 automobila od po 50k evra. Pravite bre tu regionalnu, pa da neka vida instanca ima kontrolu nad ligom, pa da vas vidim bagro jedna....

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

I ja sam za nase gradove i klubove kad su dovoljno kvalitetni, ali da li bismo radije da imamo 3 kvalitetna tima ili 16 amaterskih? E onda Vucela ne budi sebican nego realistican. Em ces se i ti ogrebati na ovaj nacin garantovano.

Nisam to ja, to je moja redovna konferencija

pre 7 godina

Sigurno da je bolje, kad je lakše nameštati u sopstvenom dvorištu i imati ostale klubove za taoce.

Isto važi i za drugi klub na drugoj strani brda.

U toj nekoj budućoj ligi dvojac ne bi bio baš tako privilegovan i mažen.

A što se košarke tiče mislim da se reprezentacija i njeni uspesi proteklih godina, kao i igrači stvoreni kroz tu ligu baš ne bi složili sa ovim čovekom koji je volšebno i posle svih ovih godina na pobedničkoj strani...

banja luka

pre 7 godina

Prvo o bezbijednosti. Da li iko od vas kad ujutro ustane razmislja na nacin da mozda nije bezbijedno ici autom na posao jer se moze desiti nesreca? Naravno da ne. Ljudi, drzave i institucije treba da stvore uslove da odlazak na stadion bude bezbijedan, ne moze to biti izgovor za neigranje utakmica. Moze ali u primitivnim drustvima. Kao drugo svi znamo zasto je tebi i tebi slicnima bolja srpska tramvaj liga u kojoj vedrite i oblacite. Trece zgadili ste mi fudbal.

and justice for all

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.

ForeverSRB

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.

Peppino

pre 7 godina

Kao Partizanovac se uopste ne slazem sa ovim lazovom, puna podrska za regionalnu ligu u kojoj nece biti manipulacija, namestaljki i sklanjanja protivnika, pa da vidimo ko ce kako proci u regularnim uslovima.

steka

pre 7 godina

Pa sto se ne razvijaju onda nasi???? Nego trpate pare sebi u dzep kako znate i umete. Radnicki belezi sve losije i losije rezultate, igraci katastrofa, ali zato ispred stadiona 20 automobila od po 50k evra. Pravite bre tu regionalnu, pa da neka vida instanca ima kontrolu nad ligom, pa da vas vidim bagro jedna....

Ganferi Čikago

pre 7 godina

Pa da...najbolje se snalazite u ovom blatu od lige...ti i Terzic i vama slicni...unistili ste srpski fudbal, a sada se ovde predstavljate kao neki reformatori, vizionari i spasioci....vi cete da dizete kvalitet lige? Da je pravde i prava bili bi vi na optuzenickoj klupi, a ne na celu nasa dva najveca kluba. Nego imate srece te " nema dovoljno snage" da se izbore sa vama.

sasho

pre 7 godina

E,moj Partizane jadan li si kad ti ovaj odredjuje šta je dobro,a šta loše.Regionalna liga je spas mrtvog i korumpiranog srpskog fudbala.Trenutno je najveći mrak u JSDPartizan,a imam četrdeset i kusur godina.

Vladimir

pre 7 godina

Ne s*** vama ne ide u prilog da se podigne kvalitet takmicenja jer bi se onda mozda neko zainteresovao za klubove i kupio nekoga a onda nema zelembaca za vas...

banja luka

pre 7 godina

Prvo o bezbijednosti. Da li iko od vas kad ujutro ustane razmislja na nacin da mozda nije bezbijedno ici autom na posao jer se moze desiti nesreca? Naravno da ne. Ljudi, drzave i institucije treba da stvore uslove da odlazak na stadion bude bezbijedan, ne moze to biti izgovor za neigranje utakmica. Moze ali u primitivnim drustvima. Kao drugo svi znamo zasto je tebi i tebi slicnima bolja srpska tramvaj liga u kojoj vedrite i oblacite. Trece zgadili ste mi fudbal.

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Ti ces da " razvijas " fudbal u Zagrebu , Rijeci , Ljubljani i Mariboru??? pa nagruvali bi vas da ne bi znali gde je levo! Lepo je objasnio Mandaric zasto nije dosao u svoju Srbiju, upravo zbog ovakvih njuski kao sto si ti, a sad gledaj Olimpiju u ligi sampiona i grickaj nokte, o Dinamu da ne pricam ,to je Real Madrid za ove nase seljacke zadruge od klubova.

IQ=0

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (and justice for all, 7. decembar 2016 11:55)

Bravo Majstore, i Ludogorec ZIVI DOKAZ mu bio pred paprikomom(nosom) ali jbg, ...na brdovitom talibalkanu vaznije da si prvi u selu

tako je Vucela

pre 7 godina

ne treba rusiti ugled naseg, ovako cenjenog i spektakularnog prvenstva sa posetom u proseku od 300 dusa i stadionima iz 60-ih godina (cast izuzecima).

bukiBL

pre 7 godina

Spominje kako gusimo nasu kosarku igrajuci regionalnu ligu a u kosarci smo druga reprezentacija svjeta. Vidimo kako u fudbalu napredujemo tako sto nam klubovi igraju samo domace prvenstvo.

Nisam to ja, to je moja redovna konferencija

pre 7 godina

Sigurno da je bolje, kad je lakše nameštati u sopstvenom dvorištu i imati ostale klubove za taoce.

Isto važi i za drugi klub na drugoj strani brda.

U toj nekoj budućoj ligi dvojac ne bi bio baš tako privilegovan i mažen.

A što se košarke tiče mislim da se reprezentacija i njeni uspesi proteklih godina, kao i igrači stvoreni kroz tu ligu baš ne bi složili sa ovim čovekom koji je volšebno i posle svih ovih godina na pobedničkoj strani...

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ako Srbija zeli da jednog dana postane normalna i bogata zemlja treba da radi sve suprotno od onoga sto Vucelic i razni vucelici predlazu.
Trideset godina taj covek unistava sve cega se dohvati i opet ima hrabrosti da nam poruci kako treba da radimo. Katastrofa.

NBGD

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno

Kinaski

pre 7 godina

Stara SPS-ovska skola. Stalno oni kao "brane domace". Stalno su protiv neceg novog, konkurentnijeg, veceg. Fudbalski centri su nam propali totalno. Regionalna liga plus privatizacija mogu da donesu vise profita i kvaliteta. Centri kao sto su Nis, Krusevac mogu takodje pronaci sebe u ovoj prici u nekoj buducnosti npr. Ne mogu svi prvaci da budu.

dax

pre 7 godina

Ni Zvezdi ni Partizanu ne odgovara regionalna jer onda nece biti toliko stelovanja i prijateljskih utakmica....A i kad je Vucela protiv ja sam 200 % ZA! Jos Terza da kaze da je protiv i to je to....

Macak

pre 7 godina

Javor protiv Metalca,20000 ljudi na tribinama,udobne stolice I svi srecni gledaju fantasticnu fudbalsku predstavu!! Da li je to car fudbala? Da li je zbog toga fudbal lep I omiljen? Ne radi se ovde o novcu druskane moj...Svih ovih godina kradu nas novac,huligani vode klubove I tu ljubaviprema fudbalu i klubu nema!! Samo zelim da gledam dobar fudbal pred punim tribinama! Zar to nije cilj??

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

I ja sam za nase gradove i klubove kad su dovoljno kvalitetni, ali da li bismo radije da imamo 3 kvalitetna tima ili 16 amaterskih? E onda Vucela ne budi sebican nego realistican. Em ces se i ti ogrebati na ovaj nacin garantovano.

milo

pre 7 godina

ni posle 25 godina niste uspeli da se razvijete osim toga propadate.a ovo su samo tvoji licni strahovi od gubljenja pozicije.RECITE DA REGIONALNOJ LIGI.Hvala

opa

pre 7 godina

nece vucela zajednicku ligu nece moci da mulja i krade. toliko su radnicki, kraljevo, uzice, subotica jaki timovi da su stvarno pandam mancesteru i liverpulu. da se ja pitam prva i druga jadranska liga u svim sportovima. osim dinama ( koji je toplovsko meso u evropi ) koji jos klub iz bivse juge moze do treceg kola? unistili ste vucela ti i tvoji sve u ovoj zemlji.

Šatov

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak, ali bi trebalo stat na kraj nasilnim navijačkim grupama i kriminalcima među njima, da se (kao nekad) može poć na stadion ne plašeći se huligana

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ако би се одмах формирала и друга лига, може... Мислим да је то и једини недостатак АБА лиге.

atheist

pre 7 godina

E kada je stari Miloševićev drugar sa RTS-a protiv, to znači da je liga pogodak. Da postoji pravda sada bi bio na robiji a ne u Partizanu! Fašisto!

djido mova

pre 7 godina

problem je sto u Nisu mogu da namestaju a u sirokom ne,zbog toga se tim rukovodiocima i ne svidja regionalna liga.Ja licno mislim da bi to bilo dobro jer bi podiglo kvalitet fudbala,na stranu to sto se mrzimo sa hrvatima ne mesajmo politiku pricamo o sportu.

Vučelić = Čović = Terzić

pre 7 godina

Zna Vučelić šta se voli i šta treba da se voli, naučio je to 90ih dok je bio ratni huškač Zlobe Miloševića....prvo se voli služba. Zato uvek imajte na umu - šta god da ovaj čovek kaže, to je mišljenje nekog od gore - u ovom slučaju vlasti.

srdan

pre 7 godina

Skoro nisam povratio kada sam ovo pročitao. Jao ko nam vodi Partizan.
Jednom ne tako davno postojala je ta regionalna liga i iznjedrila je prvaka evrope. Jedan radnički Niš od pre 25 godina bi bez problema uzeo titulu danas, nema veze što su tada bili drugoligasi. Toliko o vašem razvijanju i nesebicnosti.
Bagra .

Goks

pre 7 godina

Ofucana nacionalisticka mantra,ne valja niko sem tebe,svi su krivi,najbolji smo ali nam ne daju....gospodin je oličenje kako na propasti svog naroda materijalno se obogatiti,bez ikakvog uspeha i znanja u svojoj profesiji,ako je ima uopšte,a najsmesnije je ovaj deda fudbalski mag po stare dane.

Imay

pre 7 godina

E, baš ćete vi da nekom razvijate fudbal!!! I Zvezda, takođe. Ovde ste pokazali kako ste razvili fudbal u: Nišu, Kragujevcu, Pirotu, Boru, Somboru, Kraljevu, Zaječaru, Majdanpeku, Zrenjaninu, Leskovcu, Kikindi, Šapcu, S. Mitrovici, Valjevu, Aranđelovcu, Vranju... Koliko imate gledalaca na stadionu tako ste razvili fudbal u Srbiji!

zamisljen

pre 7 godina

"Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci" rece vucela, pritom zaboravljajuci da smo trenutno drugi na svetu i vicesampioni olimpijade. kamo srece da se i srpski fudbal isto tako "ugusi" sa regionalnom ligom kao sto je "ugusena" kosarka. gde bi nam tek bio kraj da kosarka nije "ugusena" aba ligom...

Miki

pre 7 godina

Ne zele regionalnu ligu, jer ne mogu ni ovakvu da uzmu, a kamoli da pobede neki ozbiljan tim kao sto su Hajduk ili Dinamo... Ne zele ozbljnu ligu da se ne bi videlo koliko su nesposobni, a i takva liga bi se teze namestala.
A regionalna liga je jedini spas za fudbal na ovom prostoru.

Neko iz Banata

pre 7 godina

Jedina regionalna liga koju podrzavam je ona sa Grcima,ove bratsvo -jedinstvo muljaze,ne donose nikakvu korist,samo se jugonostalgicari loze.Kakva-god da je nasa liga bolja je od svih njihovih zajedno,nama treba privatizacija.

speedy

pre 7 godina

Evo razvijali smo sami svoj fudbal i ligu 25 god. i vidi se kako smo je razvili!Sto se kosarke tice regionalna liga je pun pogodak, a ovaj klovn ovim izjavama pokusava kupiti naklonosta reketasa sa tribina!

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

A sto niste do sada za ovih 25 godina razvili nase klubove?Kao drugo Nis ce verovatno i biti u regionalnoj ligi i kao trece i najvaznije,ne lozite se puno i tako i tako ce sve biti onako kako vam se naredi iz UEFA.

dex

pre 7 godina

Eto ko vodi klubove i zasto propadaju. Prvo, sto Radnicki ne bi igrao i tu ligu? Drugo, gledalaca je sve manje, i mozda ne bi dosli na Maribor, ali bi umesto punih tribina jednom godisnje, imali pune tribine protiv Zvezde, Hajduka i Dinama. Drugo, igraci ce pre napredovati ako igraju protiv jacih timova, u tezoj atmosferi, nego protiv Javora pred 250 gledalaca. I takodje, kako to kosarka stagnira? Reprezentacija druga na svetu, druga na Olimpijskim igrama, cetvrta u Evropi. Zvezda solidna u EL, Partizan tu i tamo u LS, kao i Mega... Nije valjda to stagniranje? Bez ABA, Partizan je godinama bio kanta za napucavanje u EL. Prakticno od odlaska onih koji su skolovani u Yu ligi, do ulaska u ABA ligu, Partizan je bio uzasan u EL.

Jovo

pre 7 godina

Logicno da nisi,za 20 hiljada evra ces kupiti svaku utakmicu u Nisu i Krusevcu i svugdje drugo gdje ponudis u Srbiji ali zato kad treba ici na noge onima koji nece pare i gdje ces igrati pod tenzijom tad ti nevalja.
I zasto nasi kad god im nesto nepase oni se uhvate za Nis i Krusevac ?,koliko ste vi pomogli do sad taj Nis i Krusevac?
Zasto taj Nis i Krusevac nebi bili deo te lige ?!,imaju grad,imaju tim,imaju infrastrukturu?!
Manite se gluposti,svoje neznanje pravdate izgovorima,pametni ljudi netraze izgovore vec resenja.
Jadranska liga je spas za ovaj posrnuli fudbal,a kako resiti probleme navijaca,pa vrlo lako,zabranis dolazak gostujucim navijacima i resio se sve probleme,sve probleme si s tim resio!
Jaka konkurencija gdje ,,nemoras,, biti prvi crpi kvalitet,liga bivse Juge nije bila jaka jer je bilo para i sponzora ,vec je bila jaka zato sto su svi ulagali i svi htjeli da je igraju ,liga gdje nisi pre utakmice nigdje upisao 3 boda ,jer je bilo tenzije.
Pa vise para danas ima u Srpskom fudbalu nego sto je tad bilo u celoj prvoj ligi Jugoslavije,ali se fudbal nemoze poredit tj.kvalitet istog samo iz razloga sto je bilo vrucih terena,tenzije,iz toga svega crpio se kvalitet,a kad imas kvalitet dodju i gledaoci,kad dodju gledaoci doci ce i sponzori logicno,a samim tim i pare,e zato je to spas za fudbal,ne samo nas vec za celi Balkanski fudbal.
Naravno trebalo bi takodje formirati i takozvanu ,,B,, ligu,gdje bi iz ,,A,, lige ispadalo 2 kluba a 2 ulazilo iz ,,B,, lige.Poz

Baba Vanga

pre 7 godina

Sta je Vucela teze namestati sa Sirokim nego u Nisu? A o razvoju fudbala u Srbiji je sramota i pricati jer nam je fudbal na jako niskim granama.. zahvaljujucu tebi i slicnim tebi.. Odlazi .. stoko korumpirana... oups, stoko izvini od stoke ima neke koristi a ovo su stetocine drustva...

John Terry

pre 7 godina

(Ideja a ne masa, 7. decembar 2016 12:47)

Daj dokaze za namestanje u aba? Srbija dominira vec 10 godina tamo, sta nam fali? Ko nas krade u aba?

ja

pre 7 godina

Koji bre Široki, ko spominje da bi Široki igrao? Igrali bi sa klibovima kao što su Dinamo, Rijeka, Olimpija, Maribor, Hajduk a ne vidim zašto i taj Radnički i Niša ili Napredak ne bi igrali tu ligu? Koje bre mi to fudbalke centre imamo, pa mi smo fudbalska provincija Evrope. Fudbalu u Srbiji pre svega treba da sa čelnih pozicija u klubovima odu ovakvi kao ti.

Batko

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos
(Dejan, 07. decembar 2016 13:23)

Odvoijo si se ti od pameti izgleda...

ban

pre 7 godina

Ma da Vucelicu, bolje "fudbal bez gledalaca " ma ko igra za navijace. E necete ni vi, a ni Zvezda da vise lako pobedjujete i da vam sudija svira kako se vama navije. Treba bogme pobediti u Rijeci, Splitu, Mariboru, Sarajevu, Zagrebu. Ali dok ne pocne ta regionalna liga odavno ces ti da stavis katanac na FK Partizan, kao sto si i na SPS uradio.

PV

pre 7 godina

Tako je, sačekaj da Slovenci i Hrvati naprave privatnu ligu, pa kad vas Evropa natera da je igrate, onda kukajte kako nemate vlasnički udeo.

Blentosaurus

pre 7 godina

Da podizemo nase centre?Vala smo ih podigli evo dve decenije kako u Evropi zapazen trag ostavljamo,tako da bi ta liga samo narusila ovakvo titansko prvenstvo koje je u rangu mozda Burgundija i NamBije.Tipicna politicka demagogija.

eki

pre 7 godina

regionalna liga je trebala biti jos 2005 najkasnije ....ovako je vec dosta kasno ali ajde bolje ikad nego nikad. PODRSKA FUDBALU

SMRT FASIZMU!!!!!

boban,nis

pre 7 godina

Neumesno poredjenje.Radnicki kao tim sa tradicijom,uspesima,velikim brojem navijaca,grada iz koga dolazi bi zasigurno igrao regionalnu ligu.Ako je vec pomenuo Siroki neka nadje pandam ovde u Srbiji,ja ne bih nikog da vredjam,ali takvih timova iz malih gradova i bez navijaca u nasoj prvoj ligi ima koliko hoces.

mile ki

pre 7 godina

Regionalna liga sa po četiri kluba iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Bugarske bi bila jedna od jačih liga u evropi a Zvezda i Partizan bi se verovatno borili za opstanak.. Ludogorec, Dinamo, Hajduk, Steua, Videoton..

vlada popovic

pre 7 godina

Kol;ko su kosarka i vaterpolo iznad priglupih fudbalskih jadnika.Zato i imaju medalje sa Olimpijade,svetskih i evropski takmicenja.

Sabahudin

pre 7 godina

Koliko je Vučelić razvio domaći fudbal se vidi svake godine kada naši klubovi krenu na letovanje u Evropu, pa se kući vrate pre jeseni.

Walter White

pre 7 godina

Kakva glupost,niko živ neće da gleda Partizan protiv Bačke,Voždovca,Čukaričkog taj fudbal nema nikakvog smisla.Regionalna liga bi bila mnogo interesantnija a i komercijalno isplativija. Više bi se i zaradilo od tv prava i sponzora,ljudi bi više dolazili na fudbal.Ovako klupski fudbal polako umire u ex Yu i svodi se na amaterizam i prodaju igrača.

Ideja a ne masa

pre 7 godina

Nista ne garantuje da ce sa tom ligom biti bolje. Namestalo se u bivsoj SFRJ, namesta se i sad u ABA ligi. Jedino sto ce za nijansu biti jaca, pa ce recimo Dinamo biti tezak rival za "vecite". Sto se publike tice, nacionalne euforije trajace godinu dve, posle toga moze da bude ko ABA u kojoj samo KKP ima publiku. Dakle mnogo za i protiv, na klubovima da odluce sta im je ciniti.

nikada nikome izvini

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak razvijace se igraci mnogo brze u jacem takmicenju nego u JSL...pa ovde bre u Srbiji imaju kondicije za 45 minuta maksimum...A sto se tice navijaca...tu bi bilo preblema prve dve sezone a posle ladovina...pa bolje mi je da Partizan igra sa Hajdukom...Dinamom...Olimpijom...Rijekom bice pun stadion nego sa Indjijom...Metalcem...Borcem...(ne vredjam domace klubove) jel i Olimpija i Dinamo a i Hajduk i Rijeka igraju bar 3 utakmice u Evropi svake godine...a ovi nasi nikad...

my way

pre 7 godina

Ne volim Vucelica, zvezdas sam, ali ovo sto je rekao je nesporna istina, elementarna logika koju ne prihvata samo onaj ko ne iz nekog razloga ne zeli. U kosarci o rezultatima mladjih kategorija ne sme ni da se pise, a u fudbalu deca iz JSL prvaci sveta i Evrope. Da je neko pre unistenja nase kosarkaske lige rekao da ce tako biti, svi bi mu se smejali. Sada nakon koliko godina jedna generacija mahom kosarkasa koji igraju u inostranstvu postize uslehe i to cemo ovom sistemu da pripisemo?. Zao mi je, gospodo, ali to licemerje nece moci. Ja bih mogao nespornu cinjenicu da navedem, a to je da smo u vaterpolu imali najjacu ligu u Evropi i da su nasi klubovi onda usli u regionalnu ligu i propali, ali znam da bi to bilo zlonamerno, jer su uzroci drugi. Druga stvar je sto nista, ama bas nista nisu dobili osim ponizenja i izbacivanja. Nije tacno ni da je fudbalska regionalna liga dobra za Partizan (kao ni Zvezdu), jer oni od toga sto ih ostali klubovi snabdevaju najboljim iz Srbije zive i sportski i finansijski. Taj neki monopol kao u kosarci je sve samo ne dobar, time se unistava kvantitet, a samim tim i kvalitet naseg sporta.

Aleksandar

pre 7 godina

Ti se ništa ne pitaš, al'si zato prepreka. S'toga regionalnu ligu treba organizovati samo sa zdravim klubovima izuzumajući zvezdu i partizan.

Ledolomac

pre 7 godina

Na sta je nas jadni fudbal spao kad Vucelic govori u fudbalu da li nesto treba ili ne treba !?? Dajte pitajte jos najvecu legendu fudbala sa ovih prostora u novijoj istoriji Kokezu sta on misli o tome !??

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemoooooo idemoooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Јабучило

pre 7 godina

Potpuna besmislica. Poznat si po tome. Predhodno kolo je na svim utakmicama bilo 9000 ljudi.
(Duško, 07. decembar 2016 14:39)

А колико ће бити у регионалној лиги на утакмицама у Србији?

Nikola Zlatibor

pre 7 godina

Koja demagogija!
Ovu ligu gleda 1000 ljudi, a Dinamo, Split, Sarajevo... bi gledalo konstantno 10 000 ljudi.
Dajte nam fudbal za gledanje.

Миле

pre 7 godina

Браво. Подршка.
Заиста се не мора ићи у Широки (тамо поготово) да би се подигао квалитет фудбала. Наћи начина да се модернизују стадиони, омогуће услови клинцима да се баве фудбалом, дати им квалитетне тренере,.., резултат ће доћи.

Kris Kros

pre 7 godina

Dakle, svi oni koji su ZA su iz razloga jer ovako se krade i namestaju utakmice.
Ako su to glavni razlozi, resenje je jednostavno, dovoljno je privatizovati sve klubove, napraviti pravu profesionalnu ligu od domacih klubova i to je to.
Nema izmisljanja tople vode i rupe na saksiji.
Sto Portugal ne trazi ligu sa Spanijom, sto Skoti i Irci ne igraju Premijer, nego imaju svoje, i da ne nabrajam jos primera.
Spas je u privatizaciji ljudi, samo postojanje titulara vlasnistva stvara uslove za trzisno poslovanje, sve ostalo je zamagljivanje realnosti.
Pa ako CZ ima veci prihod od tih utakmica u regionalnoj ligi, a i dalje nema vlasnika, zar to nije dodatni razlog da se zabrinemo, jer vece su pare u igri a nema gazde da kontrolise.
Ja sam prvo i osnovno za privatizaciju i stvaranje profesionalne domace lige, pa tek eventualno ako to ne da nikakav rezultat onda ex Yu liga.

Dejan

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Pošteno ! Slažem se u potpunosti sa ovakvim stavom . Ali i oštra borba sa krimosima u našoj ligi , naravno , podrazumeva se . Sve dok nema i kod nas privatizacije klubova , nema ništa od kvaliteta . Pa , pogledajte samo slučaj Jagodine , dok je lokalna samouprava i davala neku kintu - klub je i tako funkcionisao . Sada tone , a uprava ista - ostavio im tata , njihovo , pa im se može . Karte , ulaznice ne naplaćuju , gledalaca po utakmici 100 - 200 ... pa kako funkcionišete , kako ??? Malog Rajkovića prodali , ali , bože moj , nije to ta lova koja je prvobitno bila u javnosti , mnoooogooo je manja . Ali , tako je to u zemlji gde neko ko mora to da reši , " nema snage " , ali zato frizeru , pekaru , trafici ... reži sa kaznama !!!!

Sfrj fuzbaler

pre 7 godina

eto ide zvezda u zagreb svi vicu srbe na vrbe,cigani,ubi zakolji itd,onda dodje zvezdi hajduk pa idemo mi sa ustaske picke,ubi zakolji itd. Mislim da nam je dosta toga,ili ipak nije? A kao zelim klince da vodim na tekme,ko ,da slusaju i gledaju dinamo,hajduk,sarajevo, ti klubovi su isti krs ko nasi,bolje mi je pred kolo l.sampiona one sa malte,ludogorec itd,nego ex yu papane da gledam

Scholes

pre 7 godina

U pravu je. Najveca glupost. Kad bi se neko nasao da rasformira i ovu ABA ligu. Sta mene briga za Hrvate, Crnogorce, Slovence... Imamo dovoljno klubova, i po meni treba prosiriti ligu.

Yngwar

pre 7 godina

Evo ih opet licemeri koji ce da zagovaraju sad regionalnu ligu kao sto su zagovarali u kosarci a sad im odjednom ne valja aba ni njena pravila ni sto sta. Sramota me je vase sramote covece...

Dzoi

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.
(ForeverSRB, 7. decembar 2016 12:04)

Nis, Kragujevac, Subotica itd nikada u istoriji nisu namestili utakmicu? Slazem se za Partizan i Zvezdu ali da se manji klubovi brane u stilu kako su oni nevini i cisti kao suza.. nikako.. pa oni su mozda i gori jer su sve oci uprte u dva najveca kluba u zemlji samo sto nemaju ambicija za prva tri mesta jer nemaju para za Evropu.

prle

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno
(NBGD, 7. decembar 2016 13:16)

Sam si rekao 'dogovoreno' sto dalje implicira da 2/3 klubova iz lige dogovara utakmice sa Partizanom i Zvezdom.. Ne mogu da dogovore utakmicu sami sa sobom, zar ne? :)

mamo, mamo ,dzaro mi je drag

pre 7 godina

Kad covek cita komentare pomislio bi kako je hrvatska ili bosanska liga etalon postrnih utakmica, a ne tako davno u hrvatskoj je iz tog razloga uhapseno desetak funkcionera. Isto to vazi i za sfrj, akomi ne verujete reci cu samo - dzarovski! Inace, o vuceli sve najgote, ali ovde je u pravu.

Miki

pre 7 godina

Evo komentara na cokolade iz Pionira - Srbije koje je delila Kolinda deci u Dubrovniku Cokolade ocito nisu mogle u normalnu prodaju jer su iz srbije pa su ih dali predsednici da ih deli kao poklon.
Za one naivne koji bi regionalnu ligu.Q9H7Z

Neko iz Banata

pre 7 godina

Jedina regionalna liga koju podrzavam je ona sa Grcima,ove bratsvo -jedinstvo muljaze,ne donose nikakvu korist,samo se jugonostalgicari loze.Kakva-god da je nasa liga bolja je od svih njihovih zajedno,nama treba privatizacija.

my way

pre 7 godina

Ne volim Vucelica, zvezdas sam, ali ovo sto je rekao je nesporna istina, elementarna logika koju ne prihvata samo onaj ko ne iz nekog razloga ne zeli. U kosarci o rezultatima mladjih kategorija ne sme ni da se pise, a u fudbalu deca iz JSL prvaci sveta i Evrope. Da je neko pre unistenja nase kosarkaske lige rekao da ce tako biti, svi bi mu se smejali. Sada nakon koliko godina jedna generacija mahom kosarkasa koji igraju u inostranstvu postize uslehe i to cemo ovom sistemu da pripisemo?. Zao mi je, gospodo, ali to licemerje nece moci. Ja bih mogao nespornu cinjenicu da navedem, a to je da smo u vaterpolu imali najjacu ligu u Evropi i da su nasi klubovi onda usli u regionalnu ligu i propali, ali znam da bi to bilo zlonamerno, jer su uzroci drugi. Druga stvar je sto nista, ama bas nista nisu dobili osim ponizenja i izbacivanja. Nije tacno ni da je fudbalska regionalna liga dobra za Partizan (kao ni Zvezdu), jer oni od toga sto ih ostali klubovi snabdevaju najboljim iz Srbije zive i sportski i finansijski. Taj neki monopol kao u kosarci je sve samo ne dobar, time se unistava kvantitet, a samim tim i kvalitet naseg sporta.

Миле

pre 7 godina

Браво. Подршка.
Заиста се не мора ићи у Широки (тамо поготово) да би се подигао квалитет фудбала. Наћи начина да се модернизују стадиони, омогуће услови клинцима да се баве фудбалом, дати им квалитетне тренере,.., резултат ће доћи.

Scholes

pre 7 godina

U pravu je. Najveca glupost. Kad bi se neko nasao da rasformira i ovu ABA ligu. Sta mene briga za Hrvate, Crnogorce, Slovence... Imamo dovoljno klubova, i po meni treba prosiriti ligu.

Dejan

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos

Sfrj fuzbaler

pre 7 godina

eto ide zvezda u zagreb svi vicu srbe na vrbe,cigani,ubi zakolji itd,onda dodje zvezdi hajduk pa idemo mi sa ustaske picke,ubi zakolji itd. Mislim da nam je dosta toga,ili ipak nije? A kao zelim klince da vodim na tekme,ko ,da slusaju i gledaju dinamo,hajduk,sarajevo, ti klubovi su isti krs ko nasi,bolje mi je pred kolo l.sampiona one sa malte,ludogorec itd,nego ex yu papane da gledam

Brondby

pre 7 godina

Brondby je svetinja idemoooo idemoooooo idemoooooooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby



Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

ForeverSRB

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.

Miki

pre 7 godina

Evo komentara na cokolade iz Pionira - Srbije koje je delila Kolinda deci u Dubrovniku Cokolade ocito nisu mogle u normalnu prodaju jer su iz srbije pa su ih dali predsednici da ih deli kao poklon.
Za one naivne koji bi regionalnu ligu.Q9H7Z

Јабучило

pre 7 godina

Potpuna besmislica. Poznat si po tome. Predhodno kolo je na svim utakmicama bilo 9000 ljudi.
(Duško, 07. decembar 2016 14:39)

А колико ће бити у регионалној лиги на утакмицама у Србији?

mamo, mamo ,dzaro mi je drag

pre 7 godina

Kad covek cita komentare pomislio bi kako je hrvatska ili bosanska liga etalon postrnih utakmica, a ne tako davno u hrvatskoj je iz tog razloga uhapseno desetak funkcionera. Isto to vazi i za sfrj, akomi ne verujete reci cu samo - dzarovski! Inace, o vuceli sve najgote, ali ovde je u pravu.

Peppino

pre 7 godina

Kao Partizanovac se uopste ne slazem sa ovim lazovom, puna podrska za regionalnu ligu u kojoj nece biti manipulacija, namestaljki i sklanjanja protivnika, pa da vidimo ko ce kako proci u regularnim uslovima.

and justice for all

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.

Ideja a ne masa

pre 7 godina

Nista ne garantuje da ce sa tom ligom biti bolje. Namestalo se u bivsoj SFRJ, namesta se i sad u ABA ligi. Jedino sto ce za nijansu biti jaca, pa ce recimo Dinamo biti tezak rival za "vecite". Sto se publike tice, nacionalne euforije trajace godinu dve, posle toga moze da bude ko ABA u kojoj samo KKP ima publiku. Dakle mnogo za i protiv, na klubovima da odluce sta im je ciniti.

Kinaski

pre 7 godina

Stara SPS-ovska skola. Stalno oni kao "brane domace". Stalno su protiv neceg novog, konkurentnijeg, veceg. Fudbalski centri su nam propali totalno. Regionalna liga plus privatizacija mogu da donesu vise profita i kvaliteta. Centri kao sto su Nis, Krusevac mogu takodje pronaci sebe u ovoj prici u nekoj buducnosti npr. Ne mogu svi prvaci da budu.

Šatov

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak, ali bi trebalo stat na kraj nasilnim navijačkim grupama i kriminalcima među njima, da se (kao nekad) može poć na stadion ne plašeći se huligana

bukiBL

pre 7 godina

Spominje kako gusimo nasu kosarku igrajuci regionalnu ligu a u kosarci smo druga reprezentacija svjeta. Vidimo kako u fudbalu napredujemo tako sto nam klubovi igraju samo domace prvenstvo.

sasho

pre 7 godina

E,moj Partizane jadan li si kad ti ovaj odredjuje šta je dobro,a šta loše.Regionalna liga je spas mrtvog i korumpiranog srpskog fudbala.Trenutno je najveći mrak u JSDPartizan,a imam četrdeset i kusur godina.

Batko

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu.ko ih sisa kad su hteli da se ovoje.svako u svoje dvoriste.i kosarka je promasena zamisao.nikad nece biti sporta u bivaim republikama.samo haos
(Dejan, 07. decembar 2016 13:23)

Odvoijo si se ti od pameti izgleda...

Ganferi Čikago

pre 7 godina

Pa da...najbolje se snalazite u ovom blatu od lige...ti i Terzic i vama slicni...unistili ste srpski fudbal, a sada se ovde predstavljate kao neki reformatori, vizionari i spasioci....vi cete da dizete kvalitet lige? Da je pravde i prava bili bi vi na optuzenickoj klupi, a ne na celu nasa dva najveca kluba. Nego imate srece te " nema dovoljno snage" da se izbore sa vama.

banja luka

pre 7 godina

Prvo o bezbijednosti. Da li iko od vas kad ujutro ustane razmislja na nacin da mozda nije bezbijedno ici autom na posao jer se moze desiti nesreca? Naravno da ne. Ljudi, drzave i institucije treba da stvore uslove da odlazak na stadion bude bezbijedan, ne moze to biti izgovor za neigranje utakmica. Moze ali u primitivnim drustvima. Kao drugo svi znamo zasto je tebi i tebi slicnima bolja srpska tramvaj liga u kojoj vedrite i oblacite. Trece zgadili ste mi fudbal.

Aleksis Sanco Panco

pre 7 godina

I ja sam za nase gradove i klubove kad su dovoljno kvalitetni, ali da li bismo radije da imamo 3 kvalitetna tima ili 16 amaterskih? E onda Vucela ne budi sebican nego realistican. Em ces se i ti ogrebati na ovaj nacin garantovano.

steka

pre 7 godina

Pa sto se ne razvijaju onda nasi???? Nego trpate pare sebi u dzep kako znate i umete. Radnicki belezi sve losije i losije rezultate, igraci katastrofa, ali zato ispred stadiona 20 automobila od po 50k evra. Pravite bre tu regionalnu, pa da neka vida instanca ima kontrolu nad ligom, pa da vas vidim bagro jedna....

prle

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno
(NBGD, 7. decembar 2016 13:16)

Sam si rekao 'dogovoreno' sto dalje implicira da 2/3 klubova iz lige dogovara utakmice sa Partizanom i Zvezdom.. Ne mogu da dogovore utakmicu sami sa sobom, zar ne? :)

djido mova

pre 7 godina

problem je sto u Nisu mogu da namestaju a u sirokom ne,zbog toga se tim rukovodiocima i ne svidja regionalna liga.Ja licno mislim da bi to bilo dobro jer bi podiglo kvalitet fudbala,na stranu to sto se mrzimo sa hrvatima ne mesajmo politiku pricamo o sportu.

Goks

pre 7 godina

Ofucana nacionalisticka mantra,ne valja niko sem tebe,svi su krivi,najbolji smo ali nam ne daju....gospodin je oličenje kako na propasti svog naroda materijalno se obogatiti,bez ikakvog uspeha i znanja u svojoj profesiji,ako je ima uopšte,a najsmesnije je ovaj deda fudbalski mag po stare dane.

Nisam to ja, to je moja redovna konferencija

pre 7 godina

Sigurno da je bolje, kad je lakše nameštati u sopstvenom dvorištu i imati ostale klubove za taoce.

Isto važi i za drugi klub na drugoj strani brda.

U toj nekoj budućoj ligi dvojac ne bi bio baš tako privilegovan i mažen.

A što se košarke tiče mislim da se reprezentacija i njeni uspesi proteklih godina, kao i igrači stvoreni kroz tu ligu baš ne bi složili sa ovim čovekom koji je volšebno i posle svih ovih godina na pobedničkoj strani...

milo

pre 7 godina

ni posle 25 godina niste uspeli da se razvijete osim toga propadate.a ovo su samo tvoji licni strahovi od gubljenja pozicije.RECITE DA REGIONALNOJ LIGI.Hvala

Dzoi

pre 7 godina

Bolje Nis (koji su pokrali 175026402 puta, kao i Uzice, Kragujevac, Suboticu, Kraljevo, itd) nego Siroki koji nece moci da nameste blizanci, pa ce nam pokazati gde smo ustvari, kao sto nam to godinama kiparski i bugarski klubovi pokazuju. Dovidjenja.
(ForeverSRB, 7. decembar 2016 12:04)

Nis, Kragujevac, Subotica itd nikada u istoriji nisu namestili utakmicu? Slazem se za Partizan i Zvezdu ali da se manji klubovi brane u stilu kako su oni nevini i cisti kao suza.. nikako.. pa oni su mozda i gori jer su sve oci uprte u dva najveca kluba u zemlji samo sto nemaju ambicija za prva tri mesta jer nemaju para za Evropu.

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Pošteno ! Slažem se u potpunosti sa ovakvim stavom . Ali i oštra borba sa krimosima u našoj ligi , naravno , podrazumeva se . Sve dok nema i kod nas privatizacije klubova , nema ništa od kvaliteta . Pa , pogledajte samo slučaj Jagodine , dok je lokalna samouprava i davala neku kintu - klub je i tako funkcionisao . Sada tone , a uprava ista - ostavio im tata , njihovo , pa im se može . Karte , ulaznice ne naplaćuju , gledalaca po utakmici 100 - 200 ... pa kako funkcionišete , kako ??? Malog Rajkovića prodali , ali , bože moj , nije to ta lova koja je prvobitno bila u javnosti , mnoooogooo je manja . Ali , tako je to u zemlji gde neko ko mora to da reši , " nema snage " , ali zato frizeru , pekaru , trafici ... reži sa kaznama !!!!

Yngwar

pre 7 godina

Evo ih opet licemeri koji ce da zagovaraju sad regionalnu ligu kao sto su zagovarali u kosarci a sad im odjednom ne valja aba ni njena pravila ni sto sta. Sramota me je vase sramote covece...

Jovo

pre 7 godina

Logicno da nisi,za 20 hiljada evra ces kupiti svaku utakmicu u Nisu i Krusevcu i svugdje drugo gdje ponudis u Srbiji ali zato kad treba ici na noge onima koji nece pare i gdje ces igrati pod tenzijom tad ti nevalja.
I zasto nasi kad god im nesto nepase oni se uhvate za Nis i Krusevac ?,koliko ste vi pomogli do sad taj Nis i Krusevac?
Zasto taj Nis i Krusevac nebi bili deo te lige ?!,imaju grad,imaju tim,imaju infrastrukturu?!
Manite se gluposti,svoje neznanje pravdate izgovorima,pametni ljudi netraze izgovore vec resenja.
Jadranska liga je spas za ovaj posrnuli fudbal,a kako resiti probleme navijaca,pa vrlo lako,zabranis dolazak gostujucim navijacima i resio se sve probleme,sve probleme si s tim resio!
Jaka konkurencija gdje ,,nemoras,, biti prvi crpi kvalitet,liga bivse Juge nije bila jaka jer je bilo para i sponzora ,vec je bila jaka zato sto su svi ulagali i svi htjeli da je igraju ,liga gdje nisi pre utakmice nigdje upisao 3 boda ,jer je bilo tenzije.
Pa vise para danas ima u Srpskom fudbalu nego sto je tad bilo u celoj prvoj ligi Jugoslavije,ali se fudbal nemoze poredit tj.kvalitet istog samo iz razloga sto je bilo vrucih terena,tenzije,iz toga svega crpio se kvalitet,a kad imas kvalitet dodju i gledaoci,kad dodju gledaoci doci ce i sponzori logicno,a samim tim i pare,e zato je to spas za fudbal,ne samo nas vec za celi Balkanski fudbal.
Naravno trebalo bi takodje formirati i takozvanu ,,B,, ligu,gdje bi iz ,,A,, lige ispadalo 2 kluba a 2 ulazilo iz ,,B,, lige.Poz

Vučelić = Čović = Terzić

pre 7 godina

Zna Vučelić šta se voli i šta treba da se voli, naučio je to 90ih dok je bio ratni huškač Zlobe Miloševića....prvo se voli služba. Zato uvek imajte na umu - šta god da ovaj čovek kaže, to je mišljenje nekog od gore - u ovom slučaju vlasti.

Heroj Pinki

pre 7 godina

Ako Srbija zeli da jednog dana postane normalna i bogata zemlja treba da radi sve suprotno od onoga sto Vucelic i razni vucelici predlazu.
Trideset godina taj covek unistava sve cega se dohvati i opet ima hrabrosti da nam poruci kako treba da radimo. Katastrofa.

Macak

pre 7 godina

Javor protiv Metalca,20000 ljudi na tribinama,udobne stolice I svi srecni gledaju fantasticnu fudbalsku predstavu!! Da li je to car fudbala? Da li je zbog toga fudbal lep I omiljen? Ne radi se ovde o novcu druskane moj...Svih ovih godina kradu nas novac,huligani vode klubove I tu ljubaviprema fudbalu i klubu nema!! Samo zelim da gledam dobar fudbal pred punim tribinama! Zar to nije cilj??

Aleksandar

pre 7 godina

Ti se ništa ne pitaš, al'si zato prepreka. S'toga regionalnu ligu treba organizovati samo sa zdravim klubovima izuzumajući zvezdu i partizan.

atheist

pre 7 godina

E kada je stari Miloševićev drugar sa RTS-a protiv, to znači da je liga pogodak. Da postoji pravda sada bi bio na robiji a ne u Partizanu! Fašisto!

Vladimir

pre 7 godina

Ne s*** vama ne ide u prilog da se podigne kvalitet takmicenja jer bi se onda mozda neko zainteresovao za klubove i kupio nekoga a onda nema zelembaca za vas...

dax

pre 7 godina

Ni Zvezdi ni Partizanu ne odgovara regionalna jer onda nece biti toliko stelovanja i prijateljskih utakmica....A i kad je Vucela protiv ja sam 200 % ZA! Jos Terza da kaze da je protiv i to je to....

Djordje Stanojevic

pre 7 godina

Ti ces da " razvijas " fudbal u Zagrebu , Rijeci , Ljubljani i Mariboru??? pa nagruvali bi vas da ne bi znali gde je levo! Lepo je objasnio Mandaric zasto nije dosao u svoju Srbiju, upravo zbog ovakvih njuski kao sto si ti, a sad gledaj Olimpiju u ligi sampiona i grickaj nokte, o Dinamu da ne pricam ,to je Real Madrid za ove nase seljacke zadruge od klubova.

NBGD

pre 7 godina

Vidim koliko ste razvili ostatak Srbije. Dozvolili ste da se ugasi Proleter iz Zrenjanina i sada mi prosipate tu pricu. Znamo zasto niste za regionalnu,jer nebi CZ i Part mogli da muljaju. Ovako 2/3 utakmica imaju i jedni i drugi dogovlreno

ja

pre 7 godina

Koji bre Široki, ko spominje da bi Široki igrao? Igrali bi sa klibovima kao što su Dinamo, Rijeka, Olimpija, Maribor, Hajduk a ne vidim zašto i taj Radnički i Niša ili Napredak ne bi igrali tu ligu? Koje bre mi to fudbalke centre imamo, pa mi smo fudbalska provincija Evrope. Fudbalu u Srbiji pre svega treba da sa čelnih pozicija u klubovima odu ovakvi kao ti.

nikada nikome izvini

pre 7 godina

Regionalna liga je pun pogodak razvijace se igraci mnogo brze u jacem takmicenju nego u JSL...pa ovde bre u Srbiji imaju kondicije za 45 minuta maksimum...A sto se tice navijaca...tu bi bilo preblema prve dve sezone a posle ladovina...pa bolje mi je da Partizan igra sa Hajdukom...Dinamom...Olimpijom...Rijekom bice pun stadion nego sa Indjijom...Metalcem...Borcem...(ne vredjam domace klubove) jel i Olimpija i Dinamo a i Hajduk i Rijeka igraju bar 3 utakmice u Evropi svake godine...a ovi nasi nikad...

zamisljen

pre 7 godina

"Srbija je tolika kolika je i ne bi trebalo da je gušimo kao u košarci" rece vucela, pritom zaboravljajuci da smo trenutno drugi na svetu i vicesampioni olimpijade. kamo srece da se i srpski fudbal isto tako "ugusi" sa regionalnom ligom kao sto je "ugusena" kosarka. gde bi nam tek bio kraj da kosarka nije "ugusena" aba ligom...

Brooklyn boy

pre 7 godina

Ако би се одмах формирала и друга лига, може... Мислим да је то и једини недостатак АБА лиге.

Nikola Zlatibor

pre 7 godina

Koja demagogija!
Ovu ligu gleda 1000 ljudi, a Dinamo, Split, Sarajevo... bi gledalo konstantno 10 000 ljudi.
Dajte nam fudbal za gledanje.

eki

pre 7 godina

regionalna liga je trebala biti jos 2005 najkasnije ....ovako je vec dosta kasno ali ajde bolje ikad nego nikad. PODRSKA FUDBALU

SMRT FASIZMU!!!!!

boban,nis

pre 7 godina

Neumesno poredjenje.Radnicki kao tim sa tradicijom,uspesima,velikim brojem navijaca,grada iz koga dolazi bi zasigurno igrao regionalnu ligu.Ako je vec pomenuo Siroki neka nadje pandam ovde u Srbiji,ja ne bih nikog da vredjam,ali takvih timova iz malih gradova i bez navijaca u nasoj prvoj ligi ima koliko hoces.

speedy

pre 7 godina

Evo razvijali smo sami svoj fudbal i ligu 25 god. i vidi se kako smo je razvili!Sto se kosarke tice regionalna liga je pun pogodak, a ovaj klovn ovim izjavama pokusava kupiti naklonosta reketasa sa tribina!

Kris Kros

pre 7 godina

Dakle, svi oni koji su ZA su iz razloga jer ovako se krade i namestaju utakmice.
Ako su to glavni razlozi, resenje je jednostavno, dovoljno je privatizovati sve klubove, napraviti pravu profesionalnu ligu od domacih klubova i to je to.
Nema izmisljanja tople vode i rupe na saksiji.
Sto Portugal ne trazi ligu sa Spanijom, sto Skoti i Irci ne igraju Premijer, nego imaju svoje, i da ne nabrajam jos primera.
Spas je u privatizaciji ljudi, samo postojanje titulara vlasnistva stvara uslove za trzisno poslovanje, sve ostalo je zamagljivanje realnosti.
Pa ako CZ ima veci prihod od tih utakmica u regionalnoj ligi, a i dalje nema vlasnika, zar to nije dodatni razlog da se zabrinemo, jer vece su pare u igri a nema gazde da kontrolise.
Ja sam prvo i osnovno za privatizaciju i stvaranje profesionalne domace lige, pa tek eventualno ako to ne da nikakav rezultat onda ex Yu liga.

John Terry

pre 7 godina

(Ideja a ne masa, 7. decembar 2016 12:47)

Daj dokaze za namestanje u aba? Srbija dominira vec 10 godina tamo, sta nam fali? Ko nas krade u aba?

IQ=0

pre 7 godina

Deca su ti se školovala u Engleskoj. Zašto ne u Srbiji?
Ja sam u to vreme ratovao, a ti punio lovu u jogi dušeke.
Ko si ti i šta radiš u našem Partizanu i dokle ćeš svoje ideje da prodaješ kao naše? Nismo se složili oko mutavih, ne slažemo se ni po ovom pitanju. U regionalnoj nema muljanja za tebe i Terzu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (and justice for all, 7. decembar 2016 11:55)

Bravo Majstore, i Ludogorec ZIVI DOKAZ mu bio pred paprikomom(nosom) ali jbg, ...na brdovitom talibalkanu vaznije da si prvi u selu

Baba Vanga

pre 7 godina

Sta je Vucela teze namestati sa Sirokim nego u Nisu? A o razvoju fudbala u Srbiji je sramota i pricati jer nam je fudbal na jako niskim granama.. zahvaljujucu tebi i slicnim tebi.. Odlazi .. stoko korumpirana... oups, stoko izvini od stoke ima neke koristi a ovo su stetocine drustva...

Ledolomac

pre 7 godina

Na sta je nas jadni fudbal spao kad Vucelic govori u fudbalu da li nesto treba ili ne treba !?? Dajte pitajte jos najvecu legendu fudbala sa ovih prostora u novijoj istoriji Kokezu sta on misli o tome !??

vlada popovic

pre 7 godina

Kol;ko su kosarka i vaterpolo iznad priglupih fudbalskih jadnika.Zato i imaju medalje sa Olimpijade,svetskih i evropski takmicenja.

tako je Vucela

pre 7 godina

ne treba rusiti ugled naseg, ovako cenjenog i spektakularnog prvenstva sa posetom u proseku od 300 dusa i stadionima iz 60-ih godina (cast izuzecima).

srdan

pre 7 godina

Skoro nisam povratio kada sam ovo pročitao. Jao ko nam vodi Partizan.
Jednom ne tako davno postojala je ta regionalna liga i iznjedrila je prvaka evrope. Jedan radnički Niš od pre 25 godina bi bez problema uzeo titulu danas, nema veze što su tada bili drugoligasi. Toliko o vašem razvijanju i nesebicnosti.
Bagra .

Imay

pre 7 godina

E, baš ćete vi da nekom razvijate fudbal!!! I Zvezda, takođe. Ovde ste pokazali kako ste razvili fudbal u: Nišu, Kragujevcu, Pirotu, Boru, Somboru, Kraljevu, Zaječaru, Majdanpeku, Zrenjaninu, Leskovcu, Kikindi, Šapcu, S. Mitrovici, Valjevu, Aranđelovcu, Vranju... Koliko imate gledalaca na stadionu tako ste razvili fudbal u Srbiji!

Miki

pre 7 godina

Ne zele regionalnu ligu, jer ne mogu ni ovakvu da uzmu, a kamoli da pobede neki ozbiljan tim kao sto su Hajduk ili Dinamo... Ne zele ozbljnu ligu da se ne bi videlo koliko su nesposobni, a i takva liga bi se teze namestala.
A regionalna liga je jedini spas za fudbal na ovom prostoru.

mile ki

pre 7 godina

Regionalna liga sa po četiri kluba iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Bugarske bi bila jedna od jačih liga u evropi a Zvezda i Partizan bi se verovatno borili za opstanak.. Ludogorec, Dinamo, Hajduk, Steua, Videoton..

opa

pre 7 godina

nece vucela zajednicku ligu nece moci da mulja i krade. toliko su radnicki, kraljevo, uzice, subotica jaki timovi da su stvarno pandam mancesteru i liverpulu. da se ja pitam prva i druga jadranska liga u svim sportovima. osim dinama ( koji je toplovsko meso u evropi ) koji jos klub iz bivse juge moze do treceg kola? unistili ste vucela ti i tvoji sve u ovoj zemlji.

dex

pre 7 godina

Eto ko vodi klubove i zasto propadaju. Prvo, sto Radnicki ne bi igrao i tu ligu? Drugo, gledalaca je sve manje, i mozda ne bi dosli na Maribor, ali bi umesto punih tribina jednom godisnje, imali pune tribine protiv Zvezde, Hajduka i Dinama. Drugo, igraci ce pre napredovati ako igraju protiv jacih timova, u tezoj atmosferi, nego protiv Javora pred 250 gledalaca. I takodje, kako to kosarka stagnira? Reprezentacija druga na svetu, druga na Olimpijskim igrama, cetvrta u Evropi. Zvezda solidna u EL, Partizan tu i tamo u LS, kao i Mega... Nije valjda to stagniranje? Bez ABA, Partizan je godinama bio kanta za napucavanje u EL. Prakticno od odlaska onih koji su skolovani u Yu ligi, do ulaska u ABA ligu, Partizan je bio uzasan u EL.

ban

pre 7 godina

Ma da Vucelicu, bolje "fudbal bez gledalaca " ma ko igra za navijace. E necete ni vi, a ni Zvezda da vise lako pobedjujete i da vam sudija svira kako se vama navije. Treba bogme pobediti u Rijeci, Splitu, Mariboru, Sarajevu, Zagrebu. Ali dok ne pocne ta regionalna liga odavno ces ti da stavis katanac na FK Partizan, kao sto si i na SPS uradio.

Walter White

pre 7 godina

Kakva glupost,niko živ neće da gleda Partizan protiv Bačke,Voždovca,Čukaričkog taj fudbal nema nikakvog smisla.Regionalna liga bi bila mnogo interesantnija a i komercijalno isplativija. Više bi se i zaradilo od tv prava i sponzora,ljudi bi više dolazili na fudbal.Ovako klupski fudbal polako umire u ex Yu i svodi se na amaterizam i prodaju igrača.

PV

pre 7 godina

Tako je, sačekaj da Slovenci i Hrvati naprave privatnu ligu, pa kad vas Evropa natera da je igrate, onda kukajte kako nemate vlasnički udeo.

Blentosaurus

pre 7 godina

Da podizemo nase centre?Vala smo ih podigli evo dve decenije kako u Evropi zapazen trag ostavljamo,tako da bi ta liga samo narusila ovakvo titansko prvenstvo koje je u rangu mozda Burgundija i NamBije.Tipicna politicka demagogija.

Sabahudin

pre 7 godina

Koliko je Vučelić razvio domaći fudbal se vidi svake godine kada naši klubovi krenu na letovanje u Evropu, pa se kući vrate pre jeseni.

Pokondirena tikvica

pre 7 godina

A sto niste do sada za ovih 25 godina razvili nase klubove?Kao drugo Nis ce verovatno i biti u regionalnoj ligi i kao trece i najvaznije,ne lozite se puno i tako i tako ce sve biti onako kako vam se naredi iz UEFA.