Subota, 08.10.2016.

08:28

Džudi Mari: Endi je vrlo blizu broja 1

Majka Endija Marija i teniski trener Džudi veruje da je njen sin vrlo blizu pozicije najboljeg tenisera sveta.

Izvor: AK

Džudi Mari: Endi je vrlo blizu broja 1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

St

pre 7 godina

To je i pokazatelj (kad Endi puca na prvo mesto) koliko je tenis slab, pogotovu ove godine. I Novak je neubedljiv, gubio je ove godine od nekih (za mene) anonimusa. O ostalima ni toliko ne vredi govoriti, sve veterani a da stvar bude jos gora, mladih vrhunskih igraca ni na vidiku. Pice se pivo uz neki drugi sport..

Petar

pre 7 godina

Mama je mama - ne može drugačije i ne može joj se zameriti. Ipak, treba je podsetiti na Rim i rođendan njenog sinčića i ko mu je dao najlepši poklon...i dodati, da ne preteruje...

Indijanka

pre 7 godina

I meni je dosta ovog Srbina. Sram ga bre bilo. Onoliko puta bio prvi na svetu, ne samo teniser - no i sportista.
Navijajmo za maminog sinčića - Velikobritanca, i Velika Britanija više neće omalovžavati srpske sportiste i samu Srbiju; ma neće više di nas bombarduju.
P.S. Očekujem da mamin sin konačno bude prvi, e da bio i on postao veeeliki Ser.

Ivan

pre 7 godina

Blizu je prvog mesta, samo će morati da pobedi na svom turnirima do kraja godine, a Nole izgubi sve u prvom kolu.
To je kao kad kreneš na studije, a već razmišljaš šta ćeš raditi po završetku istih :)

e2

pre 7 godina

Џуди сећам се скоро када си рекла да би твој синко био први да није у ери Новака... Е та ера још траје... И не стаје!

Niče

pre 7 godina

Mari je ok decko, cak i simpatican nekad. Jedino, ovo ne zavisi od njega, ako Nole igra na maxu, sanse da bude prvi su iste kao i pre par godina...

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Ovi kao da je Nole otišao na odmor od 6 meseci , pa sigurno gubi bodove . Tipična prepotentnost i arogancija , svojstvena Britancima . Mislio sam da su Škoti malo drugačiji od Engleza , ali ...

poznavaoci tenisa

pre 7 godina

5000 bodova znaci da Novak brani trofeje a Murray osvaja. to u realnim vrednostima nije ni polovina, jedva nesto vise od cetvrtine.... jer za svaki turnir koji ne odbrani Nole nazaduje a Murray ne mora da osvoji turnir da bi napredovao. Razlika u bodovima se topi jer Murray moze da osvoji 1500 bodova za turnir a Nole sve i da osvoji ne dobija bodove.

Analitičar amater

pre 7 godina

Možda je gospođa u pravu ako mi neznamo nešto što ona tj. oni znaju.Recimo totalno povlačenje Noleta iz tenisa inače ako je Nole zdrav neće se te mamine lepe želje ostvariti tako lako tj.nikako.

Madjo

pre 7 godina

Trebalo je sve ove godine da mu se Nole skloni s puta, da bi Endi bio broj 1. Ali tu poziciju će kratko držati, maksimalno od marta do završetka US Opena sledeće godine. Naravno, ako Nole ostane zdrav, završiće i sledeću godinu na prvom mestu, a to se pika!

uziva se na odmoru

pre 7 godina

Zapravo tenis je sport u kom je Murray trenutno najkonstantniji i u najboljoj formi, a i psiholoski u velikoj prednosti nakon osvojenih turnira i fantasticnih rezultata. Noletu svaka cast... ali sta ce u sportu ako nije 'takmicarski' nastrojen?

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

E,svasta covek da procita i cuje od ovih Engleza.Andy zaostaje za Novakom brdo poena a ona mrtva 'ladna izjavi ovako nesto.Ali,to su vec kompleksi.
A zamislite samo da je obrnuta situacija i da Novakova mama izjavi ovo.Pa, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava,shto od domacih hejtera shto od Engleza i svih ostalih "mrzitelja" Srbije i Srba.

bio je i bliži 2012. pa ništa

pre 7 godina

Pa dvojica vrhunskih tenisera su mu se već sklonila s puta - Nadal i Federer. Još samo i Đoković da se skloni i eto njemu prve pozicije. :)

srdjan

pre 7 godina

Ako osvoji Peking zaostajace oko 1500 poena osvojenih ove godine i moze se reci da je blizu jer ce do kraja sezone ostati jos najmanje 3500 poena na raspolaganju...Racunica je da ako Marej bude bude pobednik svih turnira do kraja godine, a Novak finalista, Novak ce ostati broj jedan.

R

pre 7 godina

Vec su svi zaboravili kada je to bilo kada Novak nije bio br 1. Pa sta i da nije? Ima par tenisera sa vise GS a i njih ce dostici u laganom tempu. Ako i ne bude br1 par meseci bice opet. Koliko su puta drugi oscilirali pa i ispadali iz prvih 10

klosar

pre 7 godina

Hahahahha,Nole osvojio gren slem pa tri godine posle toga postao broj 1.Nemozes postati broj jedan dok ne počnes dragi Noleta kao on tebe,a to će najverovatnije biti jedino u Virtual tenisu.

tako je sudjeno

pre 7 godina

blizu jeste, ali nije jedini koji se bori i koji o tom plasmanu odlucuje! tu su i drugi dobri teniseri , a nekad i sitnica odluci! u svakom slucaju navijam za nola!

TurboNator

pre 7 godina

"...Obično kada nešto naumi veoma je dobar u ostvarivanju toga", rekla je Džudi Mari.

Aha, znaci u poslednjih 7-8 godina nije hteo da bude prvi?

idu dani...

pre 7 godina

Vec posle Sangaja bice u sledecoj godini ce sigurno biti prvi a vec posle Londona i zavrsnog turnira osmorice...jednog dana ce se i to desiti...

Delije Čikago

pre 7 godina

Edipovac, majka mu izdaje saopštenja, to je ta engleska gospoda, jednom sam proputovao u tu zemlju 2010-te i video po klubovima sve najgore i najprimitivnje što običan čovek ne može da zamisli, stvarno su teško dno, ne vezano za ovog tenisera.

mikson82

pre 7 godina

Ovo me podseti na onaj vic :
"- Mama, mama, za malo da dobijem peticu u školu...
- Pa kako bre sine ?
- Pa dobio onaj u klupu pored mene... :D "
-----------------------------
Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.
(dramaturgija u 6 činova, 8. oktobar 2016 09:13)

- daaa.... daaa.... inače Novak je na svim ostalim GS autsajder , a Mari je toliko toga naosvajao proteklih godina da Endi ima reaqlno čemu da se nada... Neverovatno, novak prošle sezone od 4 GS 3 osvojio, na 4. igrao finale, a ove godine od 4GS 2 GS osvojio, na trećem igrao finale, i na 4. kiksnuo ( samo treće kolo) i onda se pojavi neki LIKOTA koji ovako odvali kako je ključ AO i početak sledeće sezone :D . E mooj druže možda i jeste ključ ako Novak loše odigra kraj ove , pa čak i da bude tako, možda Endi i dodje trenutno na poziciju 1 ako Novak ne osvoji AO (a pritom ga Endi osvoji, mada će tu biti i Vavrinka i Federer i Nadal....) ali kontinuitet i Endi ne idu zajedno nikako, bar ne u poslednjih desetak godina ;) . I naravno, poštujem ja Džudi i njene želje, majka kao svaka majka... i moja za mene kaže da sam najlepši , najbolji, najpametniji, a daleko je to od realnosti :D .Ende

diplomirani difovac

pre 7 godina

Moja zgrada ima 11 spratova.
Ja već 30 godina živim na 10.spratu.
Dakle,vrlo sam blizu 11.
Odem ponekad kod drugara da "bacim pogled" odozgo.Lepo se vidi,daleko.Samo malo lepši "pogled" ima od mene.
Budem neko vreme,pa se vratim kući.
Tako će i Andy.Otići će gore,nakratko.Čisto da može da kaže da je bio.A onda će da se vrati "kući",gde mu je najkomfornije.

Labud

pre 7 godina

Mi koji pomno i ozbiljno pratimo tenis svesni smo Murryeve dominacije. Uglavnom je konstantan, predan igri, a posebno raduje sto je mentalno napredovao. Neznalice uglavnom oni koji prate rialiti programe govore lose o njemu samo iz razloga velicanja Djokovica, da ne kazem pakosti. Ja kao veliki fan Novaka to gledam realnije. A ono sto ga posebno izdvaja je ta posvecenost svojoj zemlji u kojoj zivi i kojoj placa porez kao i cinjenica da za koju i ako ne igra bodri je i po kisi i hladnom betonu kao sto je slucaj u Beogradu. Nas Novak je svetski covek jer zivi u Monte Karlu i retko kad ga cujes da govori srpski. Dobro je sto Djokovic radi na sebi jos vise, posebno me raduje taj "ritual davanja ljubavi" publici koji deluje smesno i ne spontano ali verujem da ce zbog toga jednog dana biti i omiljen pa makar i za 30 god.

seljadin

pre 7 godina

izgleda da jedino sportisti koji se lece od bolesti dopingom mogu biti u prvih 10 mesta, pogledajte im lica, sve ce vam se kazati....

Kobster

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem koliko ste subjektivni. Endi jeste blizu broja jedan, i vrlo je moguce da ce u 2017. to i postati. Novak hoce da uziva na terenu, Endi hoce da se takmici i bori za poziciju najboljeg na svetu. Odlican teniser, zelim mu da postane broj 1, zato sto je zasluzio da bar na kratko to i bude.

Zivotije

pre 7 godina

Ne razumem zbog cega je muz napustio ovako pametnu, otmenu, nenapornu, gotivnu damu, zenu bez trunka sujete i iskompleksiranosti.
Pokusavam ali ne mogu to nikako da shvatim...

igora

pre 7 godina

Čak i da bude prvi neće tu ostati ni 5 nedelja.
4 titule i treba da bude NO1
Novak da podsetim ima 7 među kojima su 2 GS-a
Toliko o kvalitetu ovog tenisera
Samo se pitam po čemu je on NO1 ove godine (mislim na Mareja)?

igora

pre 7 godina

Sve mi se nešto čini da je Novaku neko rekao posle RG-a dečko dosta je bilo više pusti i druge da igraju. Svojevremeno kao Šumaher kada mu niko nije mogao ništa pa formula 1 postala dosadna za gledanje.

dramaturgija u 6 činova

pre 7 godina

Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.

somi

pre 7 godina

Al se izlozise svi.Lik zaostaje 5000 poena i kaze da je blizu broja 1.To je jedino izvodljivo ako Mari sve osvoji a Nole sve izgubi,a verujte mi,bice sve obrnuto.

Ћезо рца

pre 7 godina

Свакако, госпођо... Пред Вашим сином је светла будућност. Можда и оствари свој сан и проведе који дан као светски број 1.

Laki

pre 7 godina

Otkrio toplu vodu covek. Ne blizu, nego vec jedno vreme je najblize broju 1, Noletu. Nije mala stvar biti 2. na svetu, ali da bude broj 1, to nikako.

srle

pre 7 godina

Novak zna kako da ostane na mestu broj 1, a za Mareja nisam siguran da je blizu. U Australiji se odlučuje ko će biti prvi, zato Džudi, prvo skoči pa reci hop.

igora

pre 7 godina

Čak i da bude prvi neće tu ostati ni 5 nedelja.
4 titule i treba da bude NO1
Novak da podsetim ima 7 među kojima su 2 GS-a
Toliko o kvalitetu ovog tenisera
Samo se pitam po čemu je on NO1 ove godine (mislim na Mareja)?

somi

pre 7 godina

Al se izlozise svi.Lik zaostaje 5000 poena i kaze da je blizu broja 1.To je jedino izvodljivo ako Mari sve osvoji a Nole sve izgubi,a verujte mi,bice sve obrnuto.

Zivotije

pre 7 godina

Ne razumem zbog cega je muz napustio ovako pametnu, otmenu, nenapornu, gotivnu damu, zenu bez trunka sujete i iskompleksiranosti.
Pokusavam ali ne mogu to nikako da shvatim...

TurboNator

pre 7 godina

"...Obično kada nešto naumi veoma je dobar u ostvarivanju toga", rekla je Džudi Mari.

Aha, znaci u poslednjih 7-8 godina nije hteo da bude prvi?

igora

pre 7 godina

Sve mi se nešto čini da je Novaku neko rekao posle RG-a dečko dosta je bilo više pusti i druge da igraju. Svojevremeno kao Šumaher kada mu niko nije mogao ništa pa formula 1 postala dosadna za gledanje.

Kobster

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem koliko ste subjektivni. Endi jeste blizu broja jedan, i vrlo je moguce da ce u 2017. to i postati. Novak hoce da uziva na terenu, Endi hoce da se takmici i bori za poziciju najboljeg na svetu. Odlican teniser, zelim mu da postane broj 1, zato sto je zasluzio da bar na kratko to i bude.

srle

pre 7 godina

Novak zna kako da ostane na mestu broj 1, a za Mareja nisam siguran da je blizu. U Australiji se odlučuje ko će biti prvi, zato Džudi, prvo skoči pa reci hop.

Laki

pre 7 godina

Otkrio toplu vodu covek. Ne blizu, nego vec jedno vreme je najblize broju 1, Noletu. Nije mala stvar biti 2. na svetu, ali da bude broj 1, to nikako.

Ћезо рца

pre 7 godina

Свакако, госпођо... Пред Вашим сином је светла будућност. Можда и оствари свој сан и проведе који дан као светски број 1.

mikson82

pre 7 godina

Ovo me podseti na onaj vic :
"- Mama, mama, za malo da dobijem peticu u školu...
- Pa kako bre sine ?
- Pa dobio onaj u klupu pored mene... :D "
-----------------------------
Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.
(dramaturgija u 6 činova, 8. oktobar 2016 09:13)

- daaa.... daaa.... inače Novak je na svim ostalim GS autsajder , a Mari je toliko toga naosvajao proteklih godina da Endi ima reaqlno čemu da se nada... Neverovatno, novak prošle sezone od 4 GS 3 osvojio, na 4. igrao finale, a ove godine od 4GS 2 GS osvojio, na trećem igrao finale, i na 4. kiksnuo ( samo treće kolo) i onda se pojavi neki LIKOTA koji ovako odvali kako je ključ AO i početak sledeće sezone :D . E mooj druže možda i jeste ključ ako Novak loše odigra kraj ove , pa čak i da bude tako, možda Endi i dodje trenutno na poziciju 1 ako Novak ne osvoji AO (a pritom ga Endi osvoji, mada će tu biti i Vavrinka i Federer i Nadal....) ali kontinuitet i Endi ne idu zajedno nikako, bar ne u poslednjih desetak godina ;) . I naravno, poštujem ja Džudi i njene želje, majka kao svaka majka... i moja za mene kaže da sam najlepši , najbolji, najpametniji, a daleko je to od realnosti :D .Ende

e2

pre 7 godina

Џуди сећам се скоро када си рекла да би твој синко био први да није у ери Новака... Е та ера још траје... И не стаје!

Niče

pre 7 godina

Mari je ok decko, cak i simpatican nekad. Jedino, ovo ne zavisi od njega, ako Nole igra na maxu, sanse da bude prvi su iste kao i pre par godina...

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

E,svasta covek da procita i cuje od ovih Engleza.Andy zaostaje za Novakom brdo poena a ona mrtva 'ladna izjavi ovako nesto.Ali,to su vec kompleksi.
A zamislite samo da je obrnuta situacija i da Novakova mama izjavi ovo.Pa, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava,shto od domacih hejtera shto od Engleza i svih ostalih "mrzitelja" Srbije i Srba.

Delije Čikago

pre 7 godina

Edipovac, majka mu izdaje saopštenja, to je ta engleska gospoda, jednom sam proputovao u tu zemlju 2010-te i video po klubovima sve najgore i najprimitivnje što običan čovek ne može da zamisli, stvarno su teško dno, ne vezano za ovog tenisera.

klosar

pre 7 godina

Hahahahha,Nole osvojio gren slem pa tri godine posle toga postao broj 1.Nemozes postati broj jedan dok ne počnes dragi Noleta kao on tebe,a to će najverovatnije biti jedino u Virtual tenisu.

Analitičar amater

pre 7 godina

Možda je gospođa u pravu ako mi neznamo nešto što ona tj. oni znaju.Recimo totalno povlačenje Noleta iz tenisa inače ako je Nole zdrav neće se te mamine lepe želje ostvariti tako lako tj.nikako.

srdjan

pre 7 godina

Ako osvoji Peking zaostajace oko 1500 poena osvojenih ove godine i moze se reci da je blizu jer ce do kraja sezone ostati jos najmanje 3500 poena na raspolaganju...Racunica je da ako Marej bude bude pobednik svih turnira do kraja godine, a Novak finalista, Novak ce ostati broj jedan.

dramaturgija u 6 činova

pre 7 godina

Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.

diplomirani difovac

pre 7 godina

Moja zgrada ima 11 spratova.
Ja već 30 godina živim na 10.spratu.
Dakle,vrlo sam blizu 11.
Odem ponekad kod drugara da "bacim pogled" odozgo.Lepo se vidi,daleko.Samo malo lepši "pogled" ima od mene.
Budem neko vreme,pa se vratim kući.
Tako će i Andy.Otići će gore,nakratko.Čisto da može da kaže da je bio.A onda će da se vrati "kući",gde mu je najkomfornije.

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Ovi kao da je Nole otišao na odmor od 6 meseci , pa sigurno gubi bodove . Tipična prepotentnost i arogancija , svojstvena Britancima . Mislio sam da su Škoti malo drugačiji od Engleza , ali ...

Ivan

pre 7 godina

Blizu je prvog mesta, samo će morati da pobedi na svom turnirima do kraja godine, a Nole izgubi sve u prvom kolu.
To je kao kad kreneš na studije, a već razmišljaš šta ćeš raditi po završetku istih :)

Indijanka

pre 7 godina

I meni je dosta ovog Srbina. Sram ga bre bilo. Onoliko puta bio prvi na svetu, ne samo teniser - no i sportista.
Navijajmo za maminog sinčića - Velikobritanca, i Velika Britanija više neće omalovžavati srpske sportiste i samu Srbiju; ma neće više di nas bombarduju.
P.S. Očekujem da mamin sin konačno bude prvi, e da bio i on postao veeeliki Ser.

R

pre 7 godina

Vec su svi zaboravili kada je to bilo kada Novak nije bio br 1. Pa sta i da nije? Ima par tenisera sa vise GS a i njih ce dostici u laganom tempu. Ako i ne bude br1 par meseci bice opet. Koliko su puta drugi oscilirali pa i ispadali iz prvih 10

bio je i bliži 2012. pa ništa

pre 7 godina

Pa dvojica vrhunskih tenisera su mu se već sklonila s puta - Nadal i Federer. Još samo i Đoković da se skloni i eto njemu prve pozicije. :)

Petar

pre 7 godina

Mama je mama - ne može drugačije i ne može joj se zameriti. Ipak, treba je podsetiti na Rim i rođendan njenog sinčića i ko mu je dao najlepši poklon...i dodati, da ne preteruje...

uziva se na odmoru

pre 7 godina

Zapravo tenis je sport u kom je Murray trenutno najkonstantniji i u najboljoj formi, a i psiholoski u velikoj prednosti nakon osvojenih turnira i fantasticnih rezultata. Noletu svaka cast... ali sta ce u sportu ako nije 'takmicarski' nastrojen?

tako je sudjeno

pre 7 godina

blizu jeste, ali nije jedini koji se bori i koji o tom plasmanu odlucuje! tu su i drugi dobri teniseri , a nekad i sitnica odluci! u svakom slucaju navijam za nola!

poznavaoci tenisa

pre 7 godina

5000 bodova znaci da Novak brani trofeje a Murray osvaja. to u realnim vrednostima nije ni polovina, jedva nesto vise od cetvrtine.... jer za svaki turnir koji ne odbrani Nole nazaduje a Murray ne mora da osvoji turnir da bi napredovao. Razlika u bodovima se topi jer Murray moze da osvoji 1500 bodova za turnir a Nole sve i da osvoji ne dobija bodove.

Labud

pre 7 godina

Mi koji pomno i ozbiljno pratimo tenis svesni smo Murryeve dominacije. Uglavnom je konstantan, predan igri, a posebno raduje sto je mentalno napredovao. Neznalice uglavnom oni koji prate rialiti programe govore lose o njemu samo iz razloga velicanja Djokovica, da ne kazem pakosti. Ja kao veliki fan Novaka to gledam realnije. A ono sto ga posebno izdvaja je ta posvecenost svojoj zemlji u kojoj zivi i kojoj placa porez kao i cinjenica da za koju i ako ne igra bodri je i po kisi i hladnom betonu kao sto je slucaj u Beogradu. Nas Novak je svetski covek jer zivi u Monte Karlu i retko kad ga cujes da govori srpski. Dobro je sto Djokovic radi na sebi jos vise, posebno me raduje taj "ritual davanja ljubavi" publici koji deluje smesno i ne spontano ali verujem da ce zbog toga jednog dana biti i omiljen pa makar i za 30 god.

Madjo

pre 7 godina

Trebalo je sve ove godine da mu se Nole skloni s puta, da bi Endi bio broj 1. Ali tu poziciju će kratko držati, maksimalno od marta do završetka US Opena sledeće godine. Naravno, ako Nole ostane zdrav, završiće i sledeću godinu na prvom mestu, a to se pika!

idu dani...

pre 7 godina

Vec posle Sangaja bice u sledecoj godini ce sigurno biti prvi a vec posle Londona i zavrsnog turnira osmorice...jednog dana ce se i to desiti...

seljadin

pre 7 godina

izgleda da jedino sportisti koji se lece od bolesti dopingom mogu biti u prvih 10 mesta, pogledajte im lica, sve ce vam se kazati....

St

pre 7 godina

To je i pokazatelj (kad Endi puca na prvo mesto) koliko je tenis slab, pogotovu ove godine. I Novak je neubedljiv, gubio je ove godine od nekih (za mene) anonimusa. O ostalima ni toliko ne vredi govoriti, sve veterani a da stvar bude jos gora, mladih vrhunskih igraca ni na vidiku. Pice se pivo uz neki drugi sport..

dramaturgija u 6 činova

pre 7 godina

Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.

Kobster

pre 7 godina

Citam komentare i ne verujem koliko ste subjektivni. Endi jeste blizu broja jedan, i vrlo je moguce da ce u 2017. to i postati. Novak hoce da uziva na terenu, Endi hoce da se takmici i bori za poziciju najboljeg na svetu. Odlican teniser, zelim mu da postane broj 1, zato sto je zasluzio da bar na kratko to i bude.

Labud

pre 7 godina

Mi koji pomno i ozbiljno pratimo tenis svesni smo Murryeve dominacije. Uglavnom je konstantan, predan igri, a posebno raduje sto je mentalno napredovao. Neznalice uglavnom oni koji prate rialiti programe govore lose o njemu samo iz razloga velicanja Djokovica, da ne kazem pakosti. Ja kao veliki fan Novaka to gledam realnije. A ono sto ga posebno izdvaja je ta posvecenost svojoj zemlji u kojoj zivi i kojoj placa porez kao i cinjenica da za koju i ako ne igra bodri je i po kisi i hladnom betonu kao sto je slucaj u Beogradu. Nas Novak je svetski covek jer zivi u Monte Karlu i retko kad ga cujes da govori srpski. Dobro je sto Djokovic radi na sebi jos vise, posebno me raduje taj "ritual davanja ljubavi" publici koji deluje smesno i ne spontano ali verujem da ce zbog toga jednog dana biti i omiljen pa makar i za 30 god.

poznavaoci tenisa

pre 7 godina

5000 bodova znaci da Novak brani trofeje a Murray osvaja. to u realnim vrednostima nije ni polovina, jedva nesto vise od cetvrtine.... jer za svaki turnir koji ne odbrani Nole nazaduje a Murray ne mora da osvoji turnir da bi napredovao. Razlika u bodovima se topi jer Murray moze da osvoji 1500 bodova za turnir a Nole sve i da osvoji ne dobija bodove.

Zivotije

pre 7 godina

Ne razumem zbog cega je muz napustio ovako pametnu, otmenu, nenapornu, gotivnu damu, zenu bez trunka sujete i iskompleksiranosti.
Pokusavam ali ne mogu to nikako da shvatim...

uziva se na odmoru

pre 7 godina

Zapravo tenis je sport u kom je Murray trenutno najkonstantniji i u najboljoj formi, a i psiholoski u velikoj prednosti nakon osvojenih turnira i fantasticnih rezultata. Noletu svaka cast... ali sta ce u sportu ako nije 'takmicarski' nastrojen?

Indijanka

pre 7 godina

I meni je dosta ovog Srbina. Sram ga bre bilo. Onoliko puta bio prvi na svetu, ne samo teniser - no i sportista.
Navijajmo za maminog sinčića - Velikobritanca, i Velika Britanija više neće omalovžavati srpske sportiste i samu Srbiju; ma neće više di nas bombarduju.
P.S. Očekujem da mamin sin konačno bude prvi, e da bio i on postao veeeliki Ser.

igora

pre 7 godina

Sve mi se nešto čini da je Novaku neko rekao posle RG-a dečko dosta je bilo više pusti i druge da igraju. Svojevremeno kao Šumaher kada mu niko nije mogao ništa pa formula 1 postala dosadna za gledanje.

somi

pre 7 godina

Al se izlozise svi.Lik zaostaje 5000 poena i kaze da je blizu broja 1.To je jedino izvodljivo ako Mari sve osvoji a Nole sve izgubi,a verujte mi,bice sve obrnuto.

igora

pre 7 godina

Čak i da bude prvi neće tu ostati ni 5 nedelja.
4 titule i treba da bude NO1
Novak da podsetim ima 7 među kojima su 2 GS-a
Toliko o kvalitetu ovog tenisera
Samo se pitam po čemu je on NO1 ove godine (mislim na Mareja)?

seljadin

pre 7 godina

izgleda da jedino sportisti koji se lece od bolesti dopingom mogu biti u prvih 10 mesta, pogledajte im lica, sve ce vam se kazati....

srle

pre 7 godina

Novak zna kako da ostane na mestu broj 1, a za Mareja nisam siguran da je blizu. U Australiji se odlučuje ko će biti prvi, zato Džudi, prvo skoči pa reci hop.

a,da...i vrati krst umesto kamena na vratu

pre 7 godina

E,svasta covek da procita i cuje od ovih Engleza.Andy zaostaje za Novakom brdo poena a ona mrtva 'ladna izjavi ovako nesto.Ali,to su vec kompleksi.
A zamislite samo da je obrnuta situacija i da Novakova mama izjavi ovo.Pa, ne bi je oprali ni Dunav ni Sava,shto od domacih hejtera shto od Engleza i svih ostalih "mrzitelja" Srbije i Srba.

Laki

pre 7 godina

Otkrio toplu vodu covek. Ne blizu, nego vec jedno vreme je najblize broju 1, Noletu. Nije mala stvar biti 2. na svetu, ali da bude broj 1, to nikako.

Petar

pre 7 godina

Mama je mama - ne može drugačije i ne može joj se zameriti. Ipak, treba je podsetiti na Rim i rođendan njenog sinčića i ko mu je dao najlepši poklon...i dodati, da ne preteruje...

Ћезо рца

pre 7 godina

Свакако, госпођо... Пред Вашим сином је светла будућност. Можда и оствари свој сан и проведе који дан као светски број 1.

mikson82

pre 7 godina

Ovo me podseti na onaj vic :
"- Mama, mama, za malo da dobijem peticu u školu...
- Pa kako bre sine ?
- Pa dobio onaj u klupu pored mene... :D "
-----------------------------
Ne kapirate nista, ljudi! Cim Novak izgubi tj ne osvoji Australiju, a znamo svi koliko to njemu znaci za pocetak svake sezone, a bez nje je nula, Murray postaje No.1 i tu će ostati do kraja sledeće godine, jer to je realnost. Smena stiže. To je sigurno, a kraj ove godine moze jos da se iskoprca.
(dramaturgija u 6 činova, 8. oktobar 2016 09:13)

- daaa.... daaa.... inače Novak je na svim ostalim GS autsajder , a Mari je toliko toga naosvajao proteklih godina da Endi ima reaqlno čemu da se nada... Neverovatno, novak prošle sezone od 4 GS 3 osvojio, na 4. igrao finale, a ove godine od 4GS 2 GS osvojio, na trećem igrao finale, i na 4. kiksnuo ( samo treće kolo) i onda se pojavi neki LIKOTA koji ovako odvali kako je ključ AO i početak sledeće sezone :D . E mooj druže možda i jeste ključ ako Novak loše odigra kraj ove , pa čak i da bude tako, možda Endi i dodje trenutno na poziciju 1 ako Novak ne osvoji AO (a pritom ga Endi osvoji, mada će tu biti i Vavrinka i Federer i Nadal....) ali kontinuitet i Endi ne idu zajedno nikako, bar ne u poslednjih desetak godina ;) . I naravno, poštujem ja Džudi i njene želje, majka kao svaka majka... i moja za mene kaže da sam najlepši , najbolji, najpametniji, a daleko je to od realnosti :D .Ende

idu dani...

pre 7 godina

Vec posle Sangaja bice u sledecoj godini ce sigurno biti prvi a vec posle Londona i zavrsnog turnira osmorice...jednog dana ce se i to desiti...

TurboNator

pre 7 godina

"...Obično kada nešto naumi veoma je dobar u ostvarivanju toga", rekla je Džudi Mari.

Aha, znaci u poslednjih 7-8 godina nije hteo da bude prvi?

Delije Čikago

pre 7 godina

Edipovac, majka mu izdaje saopštenja, to je ta engleska gospoda, jednom sam proputovao u tu zemlju 2010-te i video po klubovima sve najgore i najprimitivnje što običan čovek ne može da zamisli, stvarno su teško dno, ne vezano za ovog tenisera.

R

pre 7 godina

Vec su svi zaboravili kada je to bilo kada Novak nije bio br 1. Pa sta i da nije? Ima par tenisera sa vise GS a i njih ce dostici u laganom tempu. Ako i ne bude br1 par meseci bice opet. Koliko su puta drugi oscilirali pa i ispadali iz prvih 10

klosar

pre 7 godina

Hahahahha,Nole osvojio gren slem pa tri godine posle toga postao broj 1.Nemozes postati broj jedan dok ne počnes dragi Noleta kao on tebe,a to će najverovatnije biti jedino u Virtual tenisu.

diplomirani difovac

pre 7 godina

Moja zgrada ima 11 spratova.
Ja već 30 godina živim na 10.spratu.
Dakle,vrlo sam blizu 11.
Odem ponekad kod drugara da "bacim pogled" odozgo.Lepo se vidi,daleko.Samo malo lepši "pogled" ima od mene.
Budem neko vreme,pa se vratim kući.
Tako će i Andy.Otići će gore,nakratko.Čisto da može da kaže da je bio.A onda će da se vrati "kući",gde mu je najkomfornije.

Madjo

pre 7 godina

Trebalo je sve ove godine da mu se Nole skloni s puta, da bi Endi bio broj 1. Ali tu poziciju će kratko držati, maksimalno od marta do završetka US Opena sledeće godine. Naravno, ako Nole ostane zdrav, završiće i sledeću godinu na prvom mestu, a to se pika!

e2

pre 7 godina

Џуди сећам се скоро када си рекла да би твој синко био први да није у ери Новака... Е та ера још траје... И не стаје!

Ikac Jagodinac

pre 7 godina

Ovi kao da je Nole otišao na odmor od 6 meseci , pa sigurno gubi bodove . Tipična prepotentnost i arogancija , svojstvena Britancima . Mislio sam da su Škoti malo drugačiji od Engleza , ali ...

St

pre 7 godina

To je i pokazatelj (kad Endi puca na prvo mesto) koliko je tenis slab, pogotovu ove godine. I Novak je neubedljiv, gubio je ove godine od nekih (za mene) anonimusa. O ostalima ni toliko ne vredi govoriti, sve veterani a da stvar bude jos gora, mladih vrhunskih igraca ni na vidiku. Pice se pivo uz neki drugi sport..

tako je sudjeno

pre 7 godina

blizu jeste, ali nije jedini koji se bori i koji o tom plasmanu odlucuje! tu su i drugi dobri teniseri , a nekad i sitnica odluci! u svakom slucaju navijam za nola!

srdjan

pre 7 godina

Ako osvoji Peking zaostajace oko 1500 poena osvojenih ove godine i moze se reci da je blizu jer ce do kraja sezone ostati jos najmanje 3500 poena na raspolaganju...Racunica je da ako Marej bude bude pobednik svih turnira do kraja godine, a Novak finalista, Novak ce ostati broj jedan.

Analitičar amater

pre 7 godina

Možda je gospođa u pravu ako mi neznamo nešto što ona tj. oni znaju.Recimo totalno povlačenje Noleta iz tenisa inače ako je Nole zdrav neće se te mamine lepe želje ostvariti tako lako tj.nikako.

Niče

pre 7 godina

Mari je ok decko, cak i simpatican nekad. Jedino, ovo ne zavisi od njega, ako Nole igra na maxu, sanse da bude prvi su iste kao i pre par godina...

bio je i bliži 2012. pa ništa

pre 7 godina

Pa dvojica vrhunskih tenisera su mu se već sklonila s puta - Nadal i Federer. Još samo i Đoković da se skloni i eto njemu prve pozicije. :)

Ivan

pre 7 godina

Blizu je prvog mesta, samo će morati da pobedi na svom turnirima do kraja godine, a Nole izgubi sve u prvom kolu.
To je kao kad kreneš na studije, a već razmišljaš šta ćeš raditi po završetku istih :)