Ponedeljak, 05.09.2016.

08:44

Anketa – mogu li nas "Orlovi" konačno obradovati?

Reprezentacija Srbije danas počinje novi kvalifikacioni ciklus na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvor: B92

Anketa – mogu li nas "Orlovi" konaèno obradovati? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

287 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 7 godina

Fudbal u Srbiji odavno ne postoji !
Klubovi i " navijaci " oko klubova sluze jedino za pranje para i kriminalne aktivnosti i nista drugo !
Svi to znaju, ali niko nema hrabrosti da se sa tom cinjenicom pomiri i prestane da na vestacki nacin odrzava koje-kakve : Prvoligaske " klubove " !

Ivan

pre 7 godina

Ajoooooj ala poliva kisa, ove nase splavare sigurno mrzi da izadju da igraju, dok su Irci potpuno naviknuti na kisu, u prevodu ugasili smo ga!

Z[e]X

pre 7 godina

Pa ja se nadam da bi konacno mogli i mislim da ce Muslin na klupi uraditi pravu stvar a nadam se da ne gresim jer vec nam je stvarno vreme da odemo na neko veliko takmicenje..NAPRED ORLOVI!!!

Nikson

pre 7 godina

Paze se oni opasno dok igraju.. Da se ne povrede nogice.. Igraju ko "Tetke" neke.. Jbš Srbiju, što da se lomimo..

Iz naše druge lige da izdvoje par igrača da im pokažu kako se bori za Srbiju to bi bilo rešenje!

A najviše me boli što su to kvalitetni igrači!!! Što mogu da oduvaju sve redom, a neće!!!

nikola

pre 7 godina

KAko cu ih lagano ne gledati.Ako cujem da imaju igru i da se bore za dva tri kola mozda.Ipak je tu vecona posetioca splavova od pre i obozavaoca turbo folka.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Večeras će i bod(ako ga osvojimo) biti velik kao kuća! Srbija odavno nije zemlja Fudbala i to je naša realnost!

kris

pre 7 godina

Kad se jednom neko dozove pameti,pa izbaci Ivanovića i Kolarova iz tima,možda i bude šanse.Dok oni vedre i oblače biće kao i dosada.

Kontras

pre 7 godina

Imaju kvaliteta da se plasiraju, pogotovo u ovoj grupi. Ali, zbog svih losih stvari u reprezentaciji i u nasem fudbalu generalno, verovatno nece.

Te lose stvar su sledece: nemotivisanost i nezalaganje, staromodan fudbal, manekenisanje i splavaranje nasih nazovi reprezentativaca (da, nazovi je pravi trenutni termin za njih), ocajno stanje u savezu i klubovima, zasluzeni tihi bojkot publike itd. itd.

Od ove nase fudbalske nazovi reprezentacije ne ocekujem ama bas nista dobro ni pametno. Ucinili su me ravnodusnim. Sve su kredite potrosili. Ali, nadam se i dalje nekom uspehu, videcemo.

Delije Čikago

pre 7 godina

I Vučić reče da je generalno uvek pesimista, pa slutim da su ovde uglavnom kategorija defetista koji ne veruju ni u sopstveni život, to su ti famozni glasači...

zkns

pre 7 godina

jel moguće da ste takvi pesmisti nemogu virovat zadar
(zadar, 05. septembar 2016 12:14)
nismo mi pesimisti nego dobro obavesteni optimisti :)

same old same old

pre 7 godina

Procitah greskom:
"Reprezentacija Srbije danas počinje novi kvalifikacioni -cirkus- na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji."
Mada, bice da i nije greska.

kimi

pre 7 godina

Irci igraju prljavo! Kisu doneli sa sobom! nemaju pravo na to!!! Taman smo mislili kako cemo ih oderati i vidi sad ovo! Aj' drugi put cemo ih dobiti. Ko ce trcati po kisi..

Pera

pre 7 godina

Problem reprezentacije je podela novca od prodaje fudbalera koji za istu zaigraju.. Ovaj sistem je u tadasnju Jugoslaviju doneo Miljanic, od tada (1980.) menadzeri su puni para, a reprezentacija vise nikad nista nije postigla. Mozda se ovi decaci i kvalifikuju za Rusiju, ali dalje od grupe nece proci, jer ce sve unapred biti dogovoreno (prodato).

Dovla

pre 7 godina

Ako budu igrali fudbal, onda mozda, a ako budu igrali ono sto igraju zadnjih nekoliko godina (pitaj Boga kako se to zove), onda sigurno ne. Znaci ici napred, a ne vracati loptu golmanu po 5 puta u istoj akciji. Ja bih uveo za ove nase pravilo, da cim vrate golmanu loptu, ona pripadne protivniku.

VladimirUE

pre 7 godina

Ne da ne mogu nego ce izgubiti i ovu prvu utakmicu u Beogradu. Nas fudbal odavno bolije od mafije, kriminala, huliganizma, a u zadnje vreme i od naprednog bahatizma, isisavanja drzavnog novca.

Чигирибаубау

pre 7 godina

Са чим да нас обрадују?Са евт. победом у квалификацији?И да победе какву би то тежину имало?Ако ћемо искрено,фудбал не би требао ни да се спомене у јавности јер није фер према нашим другим спортистима који гину на теренима.Ја лично,има да их гледам тек ако уђу међу најбољих осам на СП.

Običan

pre 7 godina

Oni su sve nase kredite iskoristili tako da nema vise razloga da idemo na utakmice niti da se bilo sta bune sto se ne dolazi.Momci,lepo vi obezbedite plasman kao prvi u grupi do poslednje utakmice koja je u Beogradu i doci cemo svih 55 000

srdjan

pre 7 godina

Zasto hejteri srpskog fudbala uopste ostavljaju bilo kakve komentare na ovakve ankete i citaju o njima, kad ih toliko ne zanima nasa reprezentacija?

Pilipenda

pre 7 godina

Večeras Irci lupaju još jedan šamar prevari od sporta u Srbiji. To i nije važno, dok god po savezu i klubovima mogu masne pare da se uzimaju za ništa.

Prodavci magle...

realista

pre 7 godina

Flesbek sa kraja utakmice. Dali smo sve od sebe, ali nas je ta jedna greska skupo kostala. Ovaj poraz ne znaci nista ako na sledecoj utakmici damo 100% svojih mogucnosti.

niko

pre 7 godina

gledao prijateljsku (pripremnu) utakmicu ...igrao kolarov...uvezbavao ga za tim.....a kolarov ima zabranu igranja 3 utakmice....promisljeno nema sta

selektor

pre 7 godina

Ha, pa ja nisam ni znao da fudbaleri danas igraju, toliko o reprezentaciji u fudbalu. Da l će nas obradovati? Hahaha, čemu to pitanje, bitno je samo da ne izblamiraju previše.

Ug

pre 7 godina

Grupa vam je super, welsani će imat mamurluk velikog uspjeha, nije ono njihova realna snaga, sa Austrijancima i ircima se može... Zapravo bi bilo šteta bit 2. jer u barazu može bit netko objektivno jači a u grupi niko nije...

vlaca

pre 7 godina

Teško samo da ne bude još koja utakmica prekinuta kao u Italiji i u Bg ali imali smo šanse da se plasiramo to nekome ne odgovara ili neko uzme novac i briga ga za reprezentaciju? Mi imamo takav potencijal u fudbalu da budemo uvek u vrhu ali škripi u Savezu igrači nisu problem.Kas budu privatizovanim Zvezdu i Partizan biće

Blake

pre 7 godina

Ja ne znam kakav je to sklop ljudi koji veruju jos uvek u nas fudbal i nadaju se necemu. Ne znamo da igramo fudbal, pomirite se sa tim i zdravo vise.

komentar

pre 7 godina

Dok svi napreduju mi nazadujemo. Hrvatska rastura deceniju a mi amateri. Oni rade pametno a mi amaterski. Takvi su i rezultati. Tako će opet biti. Nema plasiranja na SP.

Nebojša

pre 7 godina

Posle silnih razočaranje neću ih pljuvati ali neću ni gledati meč večeras kako večeras odigraju od toga zavisi dali ću ih gledati ubuduće nadam se da će konačno odigrati sa željom i pobediti konačno želim da verujem u to.

Србенда

pre 7 godina

Рецепт је игра као против Албаније, Ирска игра чврсто али не зна шта да раде кад они имају лопту у ногама. Онда притискати средњи ред док не направе грешку и после тога у контру! Никако високе лопте са Ирцима већ све по земљи!

djole

pre 7 godina

Seosko dete dovedes u grad i das mu 100 hiljada eura da trosi... pa naravno da ce taj biti najveca seljacina koju je svet ikada video. I mogu li takvi da pobede u nekoj vaznoj utakmici ili da budu tim koji pobedjuje... Uporedite fudbalere sa bilo kojim drugim ekipnim sportom u Srbiji... pogledajte kako se jedni a kako drugi oblace... Fudbosi- Turbo folk seljacine

hariportir

pre 7 godina

Dok god napredna ekipa vodi reprezentaciju i nase najvece klubove treba bojkotovati sve utakmice reprezentacije i nasa dva najveca kluba

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Hahaha. kako ste negativni...polako, krece ciklus od pocetka - nov trener, ima tu i novih lica. Ja se nadam da ipak mozemo da se pomerimo sa mrtve tacke, nemamo mi uopste los tim, jedino...nece da igraju. Mozda su se sad predomislili. U svakom slucaju- srecno momci.

zvrk89

pre 7 godina

Ne treba ih ni komentarisati.Ne zelim da ih pratim i bilo sta jos.Sramota su za ovaj Sport.A sto pre mi napustimo'njih bice nam lakse.Ajde da bodrimo Island,originalniji su 100 puta.Ovi nasi mahnu raji i starletama i to je to.Dosadnhj su i uvek isto,ne vrede paznje.

nista o nicemu

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!
(да да, 05. septembar 2016 08:52)

Ajde da vidim tebe kako ces da ides na atletski miting u 9 ujutru u aleksinac i platis kartu od 30e, a neces da kukas sto nema lige sampiona na rts? Naravno da je nemoguce, samo se palite.

MyMoon

pre 7 godina

Realno nezasluzuju podrsku!!! Isrkenog srca NE!!! Navijam za Irsku jel sam toliko sit laznih obecanja i losih igara!!! NAKON TOLIKO GODINA SU MI SE JEDNOSTAVNO ZGADILI!!! MRS BRE SVI FUDBALERI

Banja Luka

pre 7 godina

Obrni, okreni ali uvijek najvise komentara na fudbalu. Dakle, bez obzira na tekstove i pluvanja vecine svi ce veceras gledati utakmicu i pljuvati ili hvaliti u zavisnosti od reultata. Bezbroj puta sam rekao da se misljenje Srbina o fudbalu formira samo na osnovu zadnje utakmice. I daj Boze da dobijemo. Eto nama onda i atmosfere o publike nazad. Ova utakmica je po meni kljucna

das U-Boot

pre 7 godina

Naravno da nećemo ništa da uradimo. Riba smrdi od glave, i dok tu ne rešimo kadrovske i sve ostale, prateće probleme, neće ni biti pomaka. A i ne treba! Navijam za to da se fudbal stavi u potpuni zapećak, a da ostali vitalni sportovi ove zemlje dobiju na težini.

Mufljuz

pre 7 godina

Ma da oce neki pljusak,da prekinu mec.Pa da gostima daju tehnicki rezultat 0:3 zbog lose organizacije.Toliko puta su me razocarali da se ne nanadam nicemu. Ali u svakom slucaju SRECNO!!!

Раде

pre 7 godina

Разбићемо их, и наравно пласирати се на свјетско првенство у Русији...и за овог папка горе доћи ће Срби да навијају за Србију и кад губи и кад добија а остали који ионако не долазе на утакмице немојте ни онда кад нам иде добро нисте нам потребни...Србија....

Kokuz

pre 7 godina

Čitam komentare i ne verujem ! Jel moguće da najviše minusa dobiju oni koji podržavaju svoju zemlju?! Jel moguće da mi želimo loše našoj zemlji ?! ALO SRBI !!! Razumem da je situacija nikad gora ali neće biti tako doveka, jednom mora i nas da krene.

Patrik

pre 7 godina

Nece se opet plasirati na SP.Sinoc sam u nekom komentaru izneo moju prognozu da ce biti cetvrti u grupi ali naravno da cu navijati za delimicno moju drzavu.Ako bi se sastali sa SAD tu bih bio u dilemi za koga navijati.

alejandro

pre 7 godina

Teško! Gotovo nemoguće! Moraju da prođu kroz katarzu u vidu izostanaka sa velikih tekmičenja svetskih i evropskih prvenstava! U odsustvovanju sa evropskih prvenstava dobro im ide očekujem da kontinuitet nastave i sa svetskih! Bodriće ih danas verna publika iz Trebinja, Kozarske Dubice, Prijedora, Podgorice, Zubinog potoka...

nista o nicemu

pre 7 godina

Surova istina je trampio bih sav vaterpolo, novaka, i atleticare za jedno zlato na svetskom u fudbalu. I ostali bi, nemoj da se lazemo.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Dok god mislimo da fudbal igra trener a ne fudbaleri od fudbala nema nista. Zar jos niko nije shvatio da je fudbal u Srbiji propao sport u kome se i, oko koga se okupljaju mutni tipovi i huligani. Tu normalan covek nema sta da trazl.

Lazic Milo

pre 7 godina

Nedostaje pokretac patriotizma i odgovornosti .Primjer . Kako se bore Hrvati i Albanci za svoju naciju a ne pricamo za Njemce .Bicu najsretnije ako se Srbija plasira jer mi iz Republike Srpske gledamo istim ocima taj uspjeh .Milo

Александар

pre 7 godina

да, укините фудбал у Србији, уложите у исплативе спортске пројекте и обрадоваће нас.

Optimista

pre 7 godina

Naravno da mogu, ali njihova zelja, odnosno "nema splavova, Bubamara, vaznih derbi meceva sa klubom i sl." Selektor nije autoritet, ali ako nadje dobrog spica, imamo zaista dobru sansu! Ps. Srbija - Irska 2:1

sok

pre 7 godina

Ukinuti fudbal u Srbiji. Fudbal je lep sport, ali kada ga ne igraju strine. Pored toga sto su strine i ne znaju da rade ni ono cime se ''bave'', ne umeju ni da sastave pristojnu recenicu. Odvratni su.

fudball

pre 7 godina

Mi smo na dilemi koj mec da gledamo Albania vs Makedoni , Finlad vs Kosovo na istom dan na istem satu se igraju utakmice , jel komshije sta mislit vi koju utakmuicu da pratimo sta vi mislite jednu na TV a drugu na NET laptop , Albanija igra protiv pet Albanca koji igeraju sa Makedoniju , Kosovo igra protiv tri Albanaca koji igraju sa Finsku a igrac A.C. Chievo Verona koji je standar na selekciju Finske Perparim Hetemaj je trazio od selektora Finnske da ga ne zove da igra protiv Kosova i trener je postovao njegou odluku .

Stradija

pre 7 godina

Jednostavno ne. Fudbaleri u klubovima rade koliko toliko i kako ko jer im od toga zavisi koliko ce zaraditi. Van njih smatraju sebe mega zvezdama i ocekuju da drugi rade umesto njih.

ne razumem

pre 7 godina

I sta bismo dobili sve i da se plasiramo na svetsko? Bez promene sistema i dalje bi sve ostalo isto... sledece bi nam bilo svetsko prvenstvo 2030.

Otac tri sina

pre 7 godina

Naravno da ne mogu, dokle god je interes nekolicine (Karadzica, Terzica itd.) iznad interesa nacije...
Mnogi se zanose da smo fudbalska nacija, a mi nismo, i nikada necemo biti fudbalska nacija...

Bob Sent Kler

pre 7 godina

Postoji neka verovatnoca...ravna onoj da nas asteroid pogodi do sutra. Drugo stvar je i ocekivanja. Ako ce nas obradovati minimalnim porazom ili remijem onda se ta verovatnoca cak i uvecava.

nex

pre 7 godina

A kad su nas obradovali,pa ce sad. Njihove utakmice od J.A.R pratim ko,recimo,tv slagalicu. Kad uhvatim. Cak mi je i ona uzbudljivija. Neko cetvrtfinale,pa cu da razmislim

sasa

pre 7 godina

neznam kako,vec vidjen rezultat 0:0,1:1,0:1 daj boze da otvore kvalif.sa pobedom i onda verujem da mogu do kraja al opet mi se cini da nema one prave hemije koja je potrebna i koja je bila za vreme Radomira Antica ali to je nekome smetalo zbod dr interesa i zato cemo cekati 10 god na neko takmicenje,verovatno euro 2020 po ovakvom formatu

Carrera

pre 7 godina

Sa Muslinom i igracima koje on forsira sigurno ne. Trener mora biti ime i da veliki rezultati stoje iza njega. Ko je uopste Muslin i ko ga je na to mesto postavio.

sumska skoljka otrovnica

pre 7 godina

imamo najbolje klince u evropi i svetu, kad se to desilo hrvatima ak se dobro secam prekomandovali su omladince i njihovog trenera u A tim i od tada... e sad zasto mi to nemozemo da uradimo, dogod interesi menadzera,zvezdana,tata i mama budu preci od reprezentacije bice nam isto, pogledajte gde je zlatna evropska i svetska generacija zavrsila i onda vam je sve jasno, zahvaliti svima ako treba organizovati oprostajnu i stvoriti novu reprezentaciju od momaka koji znaju i ZELE DA IGRAJU I CAO

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju, ali samo kad iz reprezentacije odu Kolarov, Matić, Ivanović, Stojković, Tošić, Marković, Fejsa i Mitrović. A do tada teško. Praktično nemoguće.

vidim sve

pre 7 godina

Не могу, лоши су људи, играчи, тренери, савез. Не интересује их репрезентација, долазе јер и сви остали играчи играју за своју земљу, али играју. Наши немају појима и да се не палимо. Чак немам жељу ни да ме демантују.

boske

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju tako što će se Irci izlomiti na neravnoj livadi našeg "najvećeg stadiona", a nama uleti par frljoka u mrežu. Te se taktike treba držati do kraja kvalifikacija, ako nam UEFA ne zameri.

remi

pre 7 godina

nisu oni krivi,jednostavno su nesposobni,neznaju,ne mogu i kad se svemu tome doda gubitnicki mentalitet dobijes to sto imas-jedno veliko nista

Pantagruel

pre 7 godina

Једино ако им за селектора поставе неког ватерполисту, па им промени менталитет.

duledudule

pre 7 godina

kad ljuljne kisa i kad nam irci metnu jedan bice prica kako je pala kisa i zato nismo mogli da igramo nasu prepoznatljivu pas igru a u irskoj jelte cesto pada kisa

ford

pre 7 godina

Ili to,ili u Super Ženu,gde im je bilo mesto do sada..Jedno je sigurno,ja to da gledam tesko,toliku dozu sado/mazohizma moj organizam vise ne moze podneti,uh..

Voip

pre 7 godina

Aj pa srećno! Doći neću i da plaćam kartu papreno neću dok ne dokažete da hoćete da ginete na terenu za svaku loptu. I sklonite više Stojkovića iz reprezentacije, dok god je on ti nema sreće i mira u i oko reprezentacije. Moje lično mišljenje je da ćemo sa ovim igračima teško postizati golove. Dakle 0-2 gola po utakmici, večeras 0-1. Najrealnije 0:0.

Pedu

pre 7 godina

Ne nadam se od njih ničemu, odavno.
A taj koji ih je nazvao "orlovima", nije ništa bolji od njih.
To su očerupane kokoške, ne orlovi.

Pa oni iz Kamenog u Ašanji bi bili bolji tim od ovih šabana.

tesko

pre 7 godina

sinoc gledam nemce, vidím oni potpuno podmladili tim, eee prvaci sveta, brane titulu, a mi gradimo pricu sa igracima 28+
pitam se, zasto jedino kod nas ne igra spremniji, bolji na nekoj poziciji?

Matija

pre 7 godina

Da napomenem samo jednu cinjenicu da odkada igra A.Mitrovic i taktika je imati jednog spica mi smo se srozali na dno i kada procitam jos uvek posle 2,3 god da 4ti trener po redu ne zna startnih 11 i 7 rezerva nego jos uvek kombinuju zovu neke igrace kojima trebalo je odavno zahvaliti i stalno nekoliko novih a posebno se mixuje u odbrani ja nazalast moram da kazem da i da igramo protiv Malte ne bih ocekivao pobedu a kamoli da prodjemo nasu grupu bicemo pretposlednji. Lepo bi bilo da pogresim i svakog u grupi pobedimo ali nema nista i od ovog prvenstva.

skined

pre 7 godina

Najgore mi je od svega što se svaki put pred početak kvalifikacija toliko nadam, a svestan sam da ću se razočarati odmah nakon utakmice... I tako i ovog puta...

jashtaman

pre 7 godina

svaki put kazem sebi da necu vise da ih gledam i pratim,ali...veceras na stadion,lagano kokice pa sta bude :-) aj nek vam je sa srecom. Mozda,mozda,mozda...hahaha. Poz svima

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 7 godina

Datum (05.09.), vreme (kiša) i mesto (Beograd) podseća na 2001. i samo remi (1:1) sa Slovenijom u kvalifikacijama za SP 2002, što je praktično bio poraz.
Pobeda nad Republikom Irskom bila bi sjajna ali se bojim da je to krajne
nerealno očikvati. Prognoziram nerešeno.

Глобтротер

pre 7 godina

Јуче видим групу Ираца у дресовима и мислио сам да су дошли онако. Сада видим вест и схватим су дошли на мегдан Србији. Толико о томе колико ме више боли уво за наше репрезентативце и када играју. Када будем видео да гризу на терену и да им је заиста стало да победе почећу поново да их пратим.

koki

pre 7 godina

Mislim da mogu. Imamo dobre igrace,dobrog trenera,dobre pomocnike,FSS kakav takav,bolji od onog predhodnog zla..... Nadam se vecoj zelji igraca,da nas i oni malo obraduju!!! NAPRED SRBIJA

Dantjo - stranac u BG

pre 7 godina

Fudbal vode kriminalci, koji su zauzeli fotelje u CZ i P, a i ostali klubova. Takodje, fudbaleri su generalno mnogo primitivniji, bahatiji i egocentrici od npr kosarkasa, vaterpoliste i atleticare.
Imaju najvisu podrsku i privilegije a nikakav rezultat.

hm

pre 7 godina

Mogu! Samo pametno i hrabro, dobrom kombinacijom iskusnih igraca i mladih iz reprezentacije sa Novog Zelanda. Dobiti Irce veceras, pa da vidite kako ce sve menja....

Dragan

pre 7 godina

Fudbalski,bila bi sramota ne proći ovakvu grupu,ali pošto se u našem fudbalu ne radi baš fudbalski,nema ni vere u prolaz.Ovaku grupu nam je sam Bog dao da se plasiramo na SP ,i krenemo napred,medjutim,riba smrdi od glave,na terenu imamo jak tim,ali van njega kad vidim ko nam vodi savez i klubove...teško nama!

HanSolo

pre 7 godina

Pfhaaahaaahaaa, kakav vic ovaj naslov!! Ne mogu normalno.. Biće po starom.. Nismo imali sreću, pravili smo previše greška za tako dobru ekipu, sudija kriv,itd.. Mi igramo staromodan i spor(lenj) fudbal. Najgori u Evropi.. To je na žalost činjenica.. Kod nas nema igra u dubinu nego samo od strane na stranu.. Ko rukomet sa nogama.. Nemamo mi pamet za fudbal.. Fudbaleri treba biti inteligentni pa da razumu šta im kaže trener, a ušta sumnjam da zna i trener šta radi..
Tako da.. Ne neće nas obradovati.. Ako dobiju ovu utakmicu to će biti neki šupendarski gol iz sreće..

dejan

pre 7 godina

moje misljenje je da bi trebalo da odigramo nereseno! ako pobedimo mnogo ce da poletimo a ako izgubimo opet ce fudbaleri da budu stubu srama! tako da nereseno recimo 2:2 bilo bi lepo mozda i za gledati!

kinez

pre 7 godina

ajde oladite ....realnost je da smo ubedljivo najjaci u grupi ! realnost je da sve druge reprezentacije to znaju I da protiv bilo kog igramo mi smo favoriti,pa cak I protiv velsa !!!
samo I oni to treba utuviti u glavu,a ne da se plase I igraju kao devojcice!
aloooo jaki smo ko zemlja ,samo treba da pocnemo da igramo !

igrutin

pre 7 godina

Ovi momci su za mene šampioni. Šta god uradili nemamo pravo da ih pljujemo jer su nas toliko zadužili osvajanjem svih tih silnih titula tako da imaju neograničen kredit. Javnost treba da im da malo više medijskog prostora jer kako oni igraju i bore se za nacionalni grb i dres, kako ginu za svaku loptu, kako prolivaju krv na terenu za našu Srbiju, e to nema cenu i mnogo reprezentacija nam na tome zavidi. Što se mene tiče više ne moraju nikoga da pobede. Uživali smo u igri svetskih velemajstora koji su pravi virtuozi kada se igra za reprezentaciju. Pa oni ni trećinu ovoga ne pokažu u svojim klubovima, a tamo igraju za novac dok ih ovde srce vodi do visina. Nema straha od povreda, to pršti na sve strane, u svaki duel se ulazi jako, ma milina prava. Treba da smo srećni što živimo u njihovoj eri. Vidim da se tražila karta više, a kako i ne bi. Svi ugledni svetski mediji dolaze da izveštavaju o njima, sutra će biti glavna tema u svim novinama. Svi smo mi ponosni na njih, "Orlove", nebeske ptice za nebeski narod. Idemooo!!!
















Auuuh, izvinite, promašio sam sport, ovi neće nidje.

cile

pre 7 godina

Zavisi od splavova i "menadzera" ponajvise. Eto, nadamo se da ce proraditi i kod njih ono sto imaju vaterpolisti/kosarkasi(ce)/odbojkasi(ce)/spanovicka...

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Zlatna generacija kojoj je pobeda u krvi stupa na scenu!
Od Irske kreću serije pobeda A reprezentacije Srbije!
Držite se polećemo!
Cilj – seniorska evropska titula 2020.!

Kalu Radnik Klada

pre 7 godina

Svi ovi sto pljuju reprezentaciju, posle 1-2 utakmice ima da pricaju "oo pa vidi ima tu napretka, bravo momci, ja sam iznenadjen".... Ja sam tu kao podrska i uvek cu biti, bez obzira... I ove kvalifikacije su toliko bitne da to nije zdravo, ako ovo dobro zavrsimo na prvom ili drugom mestu to ce znaciti da cemo neke buduce kvalifikacije pocinjati iz drugog sesira... Nekako imam osecaj da ce nas hteti sada laki protivnici i na svetskom, tj. kada je krenulo i poklopile se okolnosti, KRENUCE PO SVE NA NAS KONTO.... IDEMO SRBIJA!

ADVOKAT

pre 7 godina

Nažalost, ne! Srpski fudbal se raspao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, na poluvremenu utakmice sa Australijom! Pre toga, savršene kvalifikacije, pobeda protiv Nemačke u drugom kolu ( kako to sada zvuči nestvarno ), i savršeno prvo poluvreme protiv Australije, ali bez golova! Od drugog poluvremena te utakmice do danas traje naša propast!

да да

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!

Saša

pre 7 godina

Nemaju potrebe da obraduju nekoga već da urade ono što se od takvih i igrača i očekuje, da pobede. Gledajući igrače, sramota je i pomišljati na druge solucije. Dobili smo najlakšu grupu i to moramo da iskoristimo. Teško je ući na ovo svetsko jer samo prvi ide dalje direktno.

ADVOKAT

pre 7 godina

Nažalost, ne! Srpski fudbal se raspao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, na poluvremenu utakmice sa Australijom! Pre toga, savršene kvalifikacije, pobeda protiv Nemačke u drugom kolu ( kako to sada zvuči nestvarno ), i savršeno prvo poluvreme protiv Australije, ali bez golova! Od drugog poluvremena te utakmice do danas traje naša propast!

да да

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!

Saša

pre 7 godina

Nemaju potrebe da obraduju nekoga već da urade ono što se od takvih i igrača i očekuje, da pobede. Gledajući igrače, sramota je i pomišljati na druge solucije. Dobili smo najlakšu grupu i to moramo da iskoristimo. Teško je ući na ovo svetsko jer samo prvi ide dalje direktno.

duledudule

pre 7 godina

kad ljuljne kisa i kad nam irci metnu jedan bice prica kako je pala kisa i zato nismo mogli da igramo nasu prepoznatljivu pas igru a u irskoj jelte cesto pada kisa

igrutin

pre 7 godina

Ovi momci su za mene šampioni. Šta god uradili nemamo pravo da ih pljujemo jer su nas toliko zadužili osvajanjem svih tih silnih titula tako da imaju neograničen kredit. Javnost treba da im da malo više medijskog prostora jer kako oni igraju i bore se za nacionalni grb i dres, kako ginu za svaku loptu, kako prolivaju krv na terenu za našu Srbiju, e to nema cenu i mnogo reprezentacija nam na tome zavidi. Što se mene tiče više ne moraju nikoga da pobede. Uživali smo u igri svetskih velemajstora koji su pravi virtuozi kada se igra za reprezentaciju. Pa oni ni trećinu ovoga ne pokažu u svojim klubovima, a tamo igraju za novac dok ih ovde srce vodi do visina. Nema straha od povreda, to pršti na sve strane, u svaki duel se ulazi jako, ma milina prava. Treba da smo srećni što živimo u njihovoj eri. Vidim da se tražila karta više, a kako i ne bi. Svi ugledni svetski mediji dolaze da izveštavaju o njima, sutra će biti glavna tema u svim novinama. Svi smo mi ponosni na njih, "Orlove", nebeske ptice za nebeski narod. Idemooo!!!
















Auuuh, izvinite, promašio sam sport, ovi neće nidje.

Глобтротер

pre 7 godina

Јуче видим групу Ираца у дресовима и мислио сам да су дошли онако. Сада видим вест и схватим су дошли на мегдан Србији. Толико о томе колико ме више боли уво за наше репрезентативце и када играју. Када будем видео да гризу на терену и да им је заиста стало да победе почећу поново да их пратим.

vidim sve

pre 7 godina

Не могу, лоши су људи, играчи, тренери, савез. Не интересује их репрезентација, долазе јер и сви остали играчи играју за своју земљу, али играју. Наши немају појима и да се не палимо. Чак немам жељу ни да ме демантују.

djole

pre 7 godina

Seosko dete dovedes u grad i das mu 100 hiljada eura da trosi... pa naravno da ce taj biti najveca seljacina koju je svet ikada video. I mogu li takvi da pobede u nekoj vaznoj utakmici ili da budu tim koji pobedjuje... Uporedite fudbalere sa bilo kojim drugim ekipnim sportom u Srbiji... pogledajte kako se jedni a kako drugi oblace... Fudbosi- Turbo folk seljacine

Ug

pre 7 godina

Grupa vam je super, welsani će imat mamurluk velikog uspjeha, nije ono njihova realna snaga, sa Austrijancima i ircima se može... Zapravo bi bilo šteta bit 2. jer u barazu može bit netko objektivno jači a u grupi niko nije...

realista

pre 7 godina

Flesbek sa kraja utakmice. Dali smo sve od sebe, ali nas je ta jedna greska skupo kostala. Ovaj poraz ne znaci nista ako na sledecoj utakmici damo 100% svojih mogucnosti.

hariportir

pre 7 godina

Dok god napredna ekipa vodi reprezentaciju i nase najvece klubove treba bojkotovati sve utakmice reprezentacije i nasa dva najveca kluba

alejandro

pre 7 godina

Teško! Gotovo nemoguće! Moraju da prođu kroz katarzu u vidu izostanaka sa velikih tekmičenja svetskih i evropskih prvenstava! U odsustvovanju sa evropskih prvenstava dobro im ide očekujem da kontinuitet nastave i sa svetskih! Bodriće ih danas verna publika iz Trebinja, Kozarske Dubice, Prijedora, Podgorice, Zubinog potoka...

komentar

pre 7 godina

Dok svi napreduju mi nazadujemo. Hrvatska rastura deceniju a mi amateri. Oni rade pametno a mi amaterski. Takvi su i rezultati. Tako će opet biti. Nema plasiranja na SP.

Pantagruel

pre 7 godina

Једино ако им за селектора поставе неког ватерполисту, па им промени менталитет.

Carrera

pre 7 godina

Sa Muslinom i igracima koje on forsira sigurno ne. Trener mora biti ime i da veliki rezultati stoje iza njega. Ko je uopste Muslin i ko ga je na to mesto postavio.

sok

pre 7 godina

Ukinuti fudbal u Srbiji. Fudbal je lep sport, ali kada ga ne igraju strine. Pored toga sto su strine i ne znaju da rade ni ono cime se ''bave'', ne umeju ni da sastave pristojnu recenicu. Odvratni su.

Bob Sent Kler

pre 7 godina

Postoji neka verovatnoca...ravna onoj da nas asteroid pogodi do sutra. Drugo stvar je i ocekivanja. Ako ce nas obradovati minimalnim porazom ili remijem onda se ta verovatnoca cak i uvecava.

niko

pre 7 godina

gledao prijateljsku (pripremnu) utakmicu ...igrao kolarov...uvezbavao ga za tim.....a kolarov ima zabranu igranja 3 utakmice....promisljeno nema sta

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Dok god mislimo da fudbal igra trener a ne fudbaleri od fudbala nema nista. Zar jos niko nije shvatio da je fudbal u Srbiji propao sport u kome se i, oko koga se okupljaju mutni tipovi i huligani. Tu normalan covek nema sta da trazl.

boske

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju tako što će se Irci izlomiti na neravnoj livadi našeg "najvećeg stadiona", a nama uleti par frljoka u mrežu. Te se taktike treba držati do kraja kvalifikacija, ako nam UEFA ne zameri.

ne razumem

pre 7 godina

I sta bismo dobili sve i da se plasiramo na svetsko? Bez promene sistema i dalje bi sve ostalo isto... sledece bi nam bilo svetsko prvenstvo 2030.

Dovla

pre 7 godina

Ako budu igrali fudbal, onda mozda, a ako budu igrali ono sto igraju zadnjih nekoliko godina (pitaj Boga kako se to zove), onda sigurno ne. Znaci ici napred, a ne vracati loptu golmanu po 5 puta u istoj akciji. Ja bih uveo za ove nase pravilo, da cim vrate golmanu loptu, ona pripadne protivniku.

HanSolo

pre 7 godina

Pfhaaahaaahaaa, kakav vic ovaj naslov!! Ne mogu normalno.. Biće po starom.. Nismo imali sreću, pravili smo previše greška za tako dobru ekipu, sudija kriv,itd.. Mi igramo staromodan i spor(lenj) fudbal. Najgori u Evropi.. To je na žalost činjenica.. Kod nas nema igra u dubinu nego samo od strane na stranu.. Ko rukomet sa nogama.. Nemamo mi pamet za fudbal.. Fudbaleri treba biti inteligentni pa da razumu šta im kaže trener, a ušta sumnjam da zna i trener šta radi..
Tako da.. Ne neće nas obradovati.. Ako dobiju ovu utakmicu to će biti neki šupendarski gol iz sreće..

zkns

pre 7 godina

jel moguće da ste takvi pesmisti nemogu virovat zadar
(zadar, 05. septembar 2016 12:14)
nismo mi pesimisti nego dobro obavesteni optimisti :)

remi

pre 7 godina

nisu oni krivi,jednostavno su nesposobni,neznaju,ne mogu i kad se svemu tome doda gubitnicki mentalitet dobijes to sto imas-jedno veliko nista

selektor

pre 7 godina

Ha, pa ja nisam ni znao da fudbaleri danas igraju, toliko o reprezentaciji u fudbalu. Da l će nas obradovati? Hahaha, čemu to pitanje, bitno je samo da ne izblamiraju previše.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Večeras će i bod(ako ga osvojimo) biti velik kao kuća! Srbija odavno nije zemlja Fudbala i to je naša realnost!

Pilipenda

pre 7 godina

Večeras Irci lupaju još jedan šamar prevari od sporta u Srbiji. To i nije važno, dok god po savezu i klubovima mogu masne pare da se uzimaju za ništa.

Prodavci magle...

Kontras

pre 7 godina

Imaju kvaliteta da se plasiraju, pogotovo u ovoj grupi. Ali, zbog svih losih stvari u reprezentaciji i u nasem fudbalu generalno, verovatno nece.

Te lose stvar su sledece: nemotivisanost i nezalaganje, staromodan fudbal, manekenisanje i splavaranje nasih nazovi reprezentativaca (da, nazovi je pravi trenutni termin za njih), ocajno stanje u savezu i klubovima, zasluzeni tihi bojkot publike itd. itd.

Od ove nase fudbalske nazovi reprezentacije ne ocekujem ama bas nista dobro ni pametno. Ucinili su me ravnodusnim. Sve su kredite potrosili. Ali, nadam se i dalje nekom uspehu, videcemo.

Pedu

pre 7 godina

Ne nadam se od njih ničemu, odavno.
A taj koji ih je nazvao "orlovima", nije ništa bolji od njih.
To su očerupane kokoške, ne orlovi.

Pa oni iz Kamenog u Ašanji bi bili bolji tim od ovih šabana.

Dantjo - stranac u BG

pre 7 godina

Fudbal vode kriminalci, koji su zauzeli fotelje u CZ i P, a i ostali klubova. Takodje, fudbaleri su generalno mnogo primitivniji, bahatiji i egocentrici od npr kosarkasa, vaterpoliste i atleticare.
Imaju najvisu podrsku i privilegije a nikakav rezultat.

ford

pre 7 godina

Ili to,ili u Super Ženu,gde im je bilo mesto do sada..Jedno je sigurno,ja to da gledam tesko,toliku dozu sado/mazohizma moj organizam vise ne moze podneti,uh..

Чигирибаубау

pre 7 godina

Са чим да нас обрадују?Са евт. победом у квалификацији?И да победе какву би то тежину имало?Ако ћемо искрено,фудбал не би требао ни да се спомене у јавности јер није фер према нашим другим спортистима који гину на теренима.Ја лично,има да их гледам тек ако уђу међу најбољих осам на СП.

Stradija

pre 7 godina

Jednostavno ne. Fudbaleri u klubovima rade koliko toliko i kako ko jer im od toga zavisi koliko ce zaraditi. Van njih smatraju sebe mega zvezdama i ocekuju da drugi rade umesto njih.

kimi

pre 7 godina

Irci igraju prljavo! Kisu doneli sa sobom! nemaju pravo na to!!! Taman smo mislili kako cemo ih oderati i vidi sad ovo! Aj' drugi put cemo ih dobiti. Ko ce trcati po kisi..

Dragan

pre 7 godina

Fudbalski,bila bi sramota ne proći ovakvu grupu,ali pošto se u našem fudbalu ne radi baš fudbalski,nema ni vere u prolaz.Ovaku grupu nam je sam Bog dao da se plasiramo na SP ,i krenemo napred,medjutim,riba smrdi od glave,na terenu imamo jak tim,ali van njega kad vidim ko nam vodi savez i klubove...teško nama!

Lazic Milo

pre 7 godina

Nedostaje pokretac patriotizma i odgovornosti .Primjer . Kako se bore Hrvati i Albanci za svoju naciju a ne pricamo za Njemce .Bicu najsretnije ako se Srbija plasira jer mi iz Republike Srpske gledamo istim ocima taj uspjeh .Milo

cile

pre 7 godina

Zavisi od splavova i "menadzera" ponajvise. Eto, nadamo se da ce proraditi i kod njih ono sto imaju vaterpolisti/kosarkasi(ce)/odbojkasi(ce)/spanovicka...

tesko

pre 7 godina

sinoc gledam nemce, vidím oni potpuno podmladili tim, eee prvaci sveta, brane titulu, a mi gradimo pricu sa igracima 28+
pitam se, zasto jedino kod nas ne igra spremniji, bolji na nekoj poziciji?

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju, ali samo kad iz reprezentacije odu Kolarov, Matić, Ivanović, Stojković, Tošić, Marković, Fejsa i Mitrović. A do tada teško. Praktično nemoguće.

VladimirUE

pre 7 godina

Ne da ne mogu nego ce izgubiti i ovu prvu utakmicu u Beogradu. Nas fudbal odavno bolije od mafije, kriminala, huliganizma, a u zadnje vreme i od naprednog bahatizma, isisavanja drzavnog novca.

Александар

pre 7 godina

да, укините фудбал у Србији, уложите у исплативе спортске пројекте и обрадоваће нас.

Ivan

pre 7 godina

Ajoooooj ala poliva kisa, ove nase splavare sigurno mrzi da izadju da igraju, dok su Irci potpuno naviknuti na kisu, u prevodu ugasili smo ga!

MyMoon

pre 7 godina

Realno nezasluzuju podrsku!!! Isrkenog srca NE!!! Navijam za Irsku jel sam toliko sit laznih obecanja i losih igara!!! NAKON TOLIKO GODINA SU MI SE JEDNOSTAVNO ZGADILI!!! MRS BRE SVI FUDBALERI

nikola

pre 7 godina

KAko cu ih lagano ne gledati.Ako cujem da imaju igru i da se bore za dva tri kola mozda.Ipak je tu vecona posetioca splavova od pre i obozavaoca turbo folka.

skined

pre 7 godina

Najgore mi je od svega što se svaki put pred početak kvalifikacija toliko nadam, a svestan sam da ću se razočarati odmah nakon utakmice... I tako i ovog puta...

Nebojša

pre 7 godina

Posle silnih razočaranje neću ih pljuvati ali neću ni gledati meč večeras kako večeras odigraju od toga zavisi dali ću ih gledati ubuduće nadam se da će konačno odigrati sa željom i pobediti konačno želim da verujem u to.

sumska skoljka otrovnica

pre 7 godina

imamo najbolje klince u evropi i svetu, kad se to desilo hrvatima ak se dobro secam prekomandovali su omladince i njihovog trenera u A tim i od tada... e sad zasto mi to nemozemo da uradimo, dogod interesi menadzera,zvezdana,tata i mama budu preci od reprezentacije bice nam isto, pogledajte gde je zlatna evropska i svetska generacija zavrsila i onda vam je sve jasno, zahvaliti svima ako treba organizovati oprostajnu i stvoriti novu reprezentaciju od momaka koji znaju i ZELE DA IGRAJU I CAO

zvrk89

pre 7 godina

Ne treba ih ni komentarisati.Ne zelim da ih pratim i bilo sta jos.Sramota su za ovaj Sport.A sto pre mi napustimo'njih bice nam lakse.Ajde da bodrimo Island,originalniji su 100 puta.Ovi nasi mahnu raji i starletama i to je to.Dosadnhj su i uvek isto,ne vrede paznje.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 7 godina

Datum (05.09.), vreme (kiša) i mesto (Beograd) podseća na 2001. i samo remi (1:1) sa Slovenijom u kvalifikacijama za SP 2002, što je praktično bio poraz.
Pobeda nad Republikom Irskom bila bi sjajna ali se bojim da je to krajne
nerealno očikvati. Prognoziram nerešeno.

Običan

pre 7 godina

Oni su sve nase kredite iskoristili tako da nema vise razloga da idemo na utakmice niti da se bilo sta bune sto se ne dolazi.Momci,lepo vi obezbedite plasman kao prvi u grupi do poslednje utakmice koja je u Beogradu i doci cemo svih 55 000

nista o nicemu

pre 7 godina

Surova istina je trampio bih sav vaterpolo, novaka, i atleticare za jedno zlato na svetskom u fudbalu. I ostali bi, nemoj da se lazemo.

Nikson

pre 7 godina

Paze se oni opasno dok igraju.. Da se ne povrede nogice.. Igraju ko "Tetke" neke.. Jbš Srbiju, što da se lomimo..

Iz naše druge lige da izdvoje par igrača da im pokažu kako se bori za Srbiju to bi bilo rešenje!

A najviše me boli što su to kvalitetni igrači!!! Što mogu da oduvaju sve redom, a neće!!!

vlaca

pre 7 godina

Teško samo da ne bude još koja utakmica prekinuta kao u Italiji i u Bg ali imali smo šanse da se plasiramo to nekome ne odgovara ili neko uzme novac i briga ga za reprezentaciju? Mi imamo takav potencijal u fudbalu da budemo uvek u vrhu ali škripi u Savezu igrači nisu problem.Kas budu privatizovanim Zvezdu i Partizan biće

same old same old

pre 7 godina

Procitah greskom:
"Reprezentacija Srbije danas počinje novi kvalifikacioni -cirkus- na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji."
Mada, bice da i nije greska.

Matija

pre 7 godina

Da napomenem samo jednu cinjenicu da odkada igra A.Mitrovic i taktika je imati jednog spica mi smo se srozali na dno i kada procitam jos uvek posle 2,3 god da 4ti trener po redu ne zna startnih 11 i 7 rezerva nego jos uvek kombinuju zovu neke igrace kojima trebalo je odavno zahvaliti i stalno nekoliko novih a posebno se mixuje u odbrani ja nazalast moram da kazem da i da igramo protiv Malte ne bih ocekivao pobedu a kamoli da prodjemo nasu grupu bicemo pretposlednji. Lepo bi bilo da pogresim i svakog u grupi pobedimo ali nema nista i od ovog prvenstva.

Blake

pre 7 godina

Ja ne znam kakav je to sklop ljudi koji veruju jos uvek u nas fudbal i nadaju se necemu. Ne znamo da igramo fudbal, pomirite se sa tim i zdravo vise.

Otac tri sina

pre 7 godina

Naravno da ne mogu, dokle god je interes nekolicine (Karadzica, Terzica itd.) iznad interesa nacije...
Mnogi se zanose da smo fudbalska nacija, a mi nismo, i nikada necemo biti fudbalska nacija...

Banja Luka

pre 7 godina

Obrni, okreni ali uvijek najvise komentara na fudbalu. Dakle, bez obzira na tekstove i pluvanja vecine svi ce veceras gledati utakmicu i pljuvati ili hvaliti u zavisnosti od reultata. Bezbroj puta sam rekao da se misljenje Srbina o fudbalu formira samo na osnovu zadnje utakmice. I daj Boze da dobijemo. Eto nama onda i atmosfere o publike nazad. Ova utakmica je po meni kljucna

das U-Boot

pre 7 godina

Naravno da nećemo ništa da uradimo. Riba smrdi od glave, i dok tu ne rešimo kadrovske i sve ostale, prateće probleme, neće ni biti pomaka. A i ne treba! Navijam za to da se fudbal stavi u potpuni zapećak, a da ostali vitalni sportovi ove zemlje dobiju na težini.

Србенда

pre 7 godina

Рецепт је игра као против Албаније, Ирска игра чврсто али не зна шта да раде кад они имају лопту у ногама. Онда притискати средњи ред док не направе грешку и после тога у контру! Никако високе лопте са Ирцима већ све по земљи!

Pera

pre 7 godina

Problem reprezentacije je podela novca od prodaje fudbalera koji za istu zaigraju.. Ovaj sistem je u tadasnju Jugoslaviju doneo Miljanic, od tada (1980.) menadzeri su puni para, a reprezentacija vise nikad nista nije postigla. Mozda se ovi decaci i kvalifikuju za Rusiju, ali dalje od grupe nece proci, jer ce sve unapred biti dogovoreno (prodato).

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Zlatna generacija kojoj je pobeda u krvi stupa na scenu!
Od Irske kreću serije pobeda A reprezentacije Srbije!
Držite se polećemo!
Cilj – seniorska evropska titula 2020.!

sasa

pre 7 godina

neznam kako,vec vidjen rezultat 0:0,1:1,0:1 daj boze da otvore kvalif.sa pobedom i onda verujem da mogu do kraja al opet mi se cini da nema one prave hemije koja je potrebna i koja je bila za vreme Radomira Antica ali to je nekome smetalo zbod dr interesa i zato cemo cekati 10 god na neko takmicenje,verovatno euro 2020 po ovakvom formatu

kris

pre 7 godina

Kad se jednom neko dozove pameti,pa izbaci Ivanovića i Kolarova iz tima,možda i bude šanse.Dok oni vedre i oblače biće kao i dosada.

nex

pre 7 godina

A kad su nas obradovali,pa ce sad. Njihove utakmice od J.A.R pratim ko,recimo,tv slagalicu. Kad uhvatim. Cak mi je i ona uzbudljivija. Neko cetvrtfinale,pa cu da razmislim

Voip

pre 7 godina

Aj pa srećno! Doći neću i da plaćam kartu papreno neću dok ne dokažete da hoćete da ginete na terenu za svaku loptu. I sklonite više Stojkovića iz reprezentacije, dok god je on ti nema sreće i mira u i oko reprezentacije. Moje lično mišljenje je da ćemo sa ovim igračima teško postizati golove. Dakle 0-2 gola po utakmici, večeras 0-1. Najrealnije 0:0.

fudball

pre 7 godina

Mi smo na dilemi koj mec da gledamo Albania vs Makedoni , Finlad vs Kosovo na istom dan na istem satu se igraju utakmice , jel komshije sta mislit vi koju utakmuicu da pratimo sta vi mislite jednu na TV a drugu na NET laptop , Albanija igra protiv pet Albanca koji igeraju sa Makedoniju , Kosovo igra protiv tri Albanaca koji igraju sa Finsku a igrac A.C. Chievo Verona koji je standar na selekciju Finske Perparim Hetemaj je trazio od selektora Finnske da ga ne zove da igra protiv Kosova i trener je postovao njegou odluku .

Kalu Radnik Klada

pre 7 godina

Svi ovi sto pljuju reprezentaciju, posle 1-2 utakmice ima da pricaju "oo pa vidi ima tu napretka, bravo momci, ja sam iznenadjen".... Ja sam tu kao podrska i uvek cu biti, bez obzira... I ove kvalifikacije su toliko bitne da to nije zdravo, ako ovo dobro zavrsimo na prvom ili drugom mestu to ce znaciti da cemo neke buduce kvalifikacije pocinjati iz drugog sesira... Nekako imam osecaj da ce nas hteti sada laki protivnici i na svetskom, tj. kada je krenulo i poklopile se okolnosti, KRENUCE PO SVE NA NAS KONTO.... IDEMO SRBIJA!

Optimista

pre 7 godina

Naravno da mogu, ali njihova zelja, odnosno "nema splavova, Bubamara, vaznih derbi meceva sa klubom i sl." Selektor nije autoritet, ali ako nadje dobrog spica, imamo zaista dobru sansu! Ps. Srbija - Irska 2:1

Mufljuz

pre 7 godina

Ma da oce neki pljusak,da prekinu mec.Pa da gostima daju tehnicki rezultat 0:3 zbog lose organizacije.Toliko puta su me razocarali da se ne nanadam nicemu. Ali u svakom slucaju SRECNO!!!

Milan

pre 7 godina

Fudbal u Srbiji odavno ne postoji !
Klubovi i " navijaci " oko klubova sluze jedino za pranje para i kriminalne aktivnosti i nista drugo !
Svi to znaju, ali niko nema hrabrosti da se sa tom cinjenicom pomiri i prestane da na vestacki nacin odrzava koje-kakve : Prvoligaske " klubove " !

koki

pre 7 godina

Mislim da mogu. Imamo dobre igrace,dobrog trenera,dobre pomocnike,FSS kakav takav,bolji od onog predhodnog zla..... Nadam se vecoj zelji igraca,da nas i oni malo obraduju!!! NAPRED SRBIJA

srdjan

pre 7 godina

Zasto hejteri srpskog fudbala uopste ostavljaju bilo kakve komentare na ovakve ankete i citaju o njima, kad ih toliko ne zanima nasa reprezentacija?

jashtaman

pre 7 godina

svaki put kazem sebi da necu vise da ih gledam i pratim,ali...veceras na stadion,lagano kokice pa sta bude :-) aj nek vam je sa srecom. Mozda,mozda,mozda...hahaha. Poz svima

Kokuz

pre 7 godina

Čitam komentare i ne verujem ! Jel moguće da najviše minusa dobiju oni koji podržavaju svoju zemlju?! Jel moguće da mi želimo loše našoj zemlji ?! ALO SRBI !!! Razumem da je situacija nikad gora ali neće biti tako doveka, jednom mora i nas da krene.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Hahaha. kako ste negativni...polako, krece ciklus od pocetka - nov trener, ima tu i novih lica. Ja se nadam da ipak mozemo da se pomerimo sa mrtve tacke, nemamo mi uopste los tim, jedino...nece da igraju. Mozda su se sad predomislili. U svakom slucaju- srecno momci.

Delije Čikago

pre 7 godina

I Vučić reče da je generalno uvek pesimista, pa slutim da su ovde uglavnom kategorija defetista koji ne veruju ni u sopstveni život, to su ti famozni glasači...

nista o nicemu

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!
(да да, 05. septembar 2016 08:52)

Ajde da vidim tebe kako ces da ides na atletski miting u 9 ujutru u aleksinac i platis kartu od 30e, a neces da kukas sto nema lige sampiona na rts? Naravno da je nemoguce, samo se palite.

Раде

pre 7 godina

Разбићемо их, и наравно пласирати се на свјетско првенство у Русији...и за овог папка горе доћи ће Срби да навијају за Србију и кад губи и кад добија а остали који ионако не долазе на утакмице немојте ни онда кад нам иде добро нисте нам потребни...Србија....

kinez

pre 7 godina

ajde oladite ....realnost je da smo ubedljivo najjaci u grupi ! realnost je da sve druge reprezentacije to znaju I da protiv bilo kog igramo mi smo favoriti,pa cak I protiv velsa !!!
samo I oni to treba utuviti u glavu,a ne da se plase I igraju kao devojcice!
aloooo jaki smo ko zemlja ,samo treba da pocnemo da igramo !

Z[e]X

pre 7 godina

Pa ja se nadam da bi konacno mogli i mislim da ce Muslin na klupi uraditi pravu stvar a nadam se da ne gresim jer vec nam je stvarno vreme da odemo na neko veliko takmicenje..NAPRED ORLOVI!!!

dejan

pre 7 godina

moje misljenje je da bi trebalo da odigramo nereseno! ako pobedimo mnogo ce da poletimo a ako izgubimo opet ce fudbaleri da budu stubu srama! tako da nereseno recimo 2:2 bilo bi lepo mozda i za gledati!

Patrik

pre 7 godina

Nece se opet plasirati na SP.Sinoc sam u nekom komentaru izneo moju prognozu da ce biti cetvrti u grupi ali naravno da cu navijati za delimicno moju drzavu.Ako bi se sastali sa SAD tu bih bio u dilemi za koga navijati.

hm

pre 7 godina

Mogu! Samo pametno i hrabro, dobrom kombinacijom iskusnih igraca i mladih iz reprezentacije sa Novog Zelanda. Dobiti Irce veceras, pa da vidite kako ce sve menja....

Carrera

pre 7 godina

Sa Muslinom i igracima koje on forsira sigurno ne. Trener mora biti ime i da veliki rezultati stoje iza njega. Ko je uopste Muslin i ko ga je na to mesto postavio.

ADVOKAT

pre 7 godina

Nažalost, ne! Srpski fudbal se raspao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, na poluvremenu utakmice sa Australijom! Pre toga, savršene kvalifikacije, pobeda protiv Nemačke u drugom kolu ( kako to sada zvuči nestvarno ), i savršeno prvo poluvreme protiv Australije, ali bez golova! Od drugog poluvremena te utakmice do danas traje naša propast!

srdjan

pre 7 godina

Zasto hejteri srpskog fudbala uopste ostavljaju bilo kakve komentare na ovakve ankete i citaju o njima, kad ih toliko ne zanima nasa reprezentacija?

kinez

pre 7 godina

ajde oladite ....realnost je da smo ubedljivo najjaci u grupi ! realnost je da sve druge reprezentacije to znaju I da protiv bilo kog igramo mi smo favoriti,pa cak I protiv velsa !!!
samo I oni to treba utuviti u glavu,a ne da se plase I igraju kao devojcice!
aloooo jaki smo ko zemlja ,samo treba da pocnemo da igramo !

Kalu Radnik Klada

pre 7 godina

Svi ovi sto pljuju reprezentaciju, posle 1-2 utakmice ima da pricaju "oo pa vidi ima tu napretka, bravo momci, ja sam iznenadjen".... Ja sam tu kao podrska i uvek cu biti, bez obzira... I ove kvalifikacije su toliko bitne da to nije zdravo, ako ovo dobro zavrsimo na prvom ili drugom mestu to ce znaciti da cemo neke buduce kvalifikacije pocinjati iz drugog sesira... Nekako imam osecaj da ce nas hteti sada laki protivnici i na svetskom, tj. kada je krenulo i poklopile se okolnosti, KRENUCE PO SVE NA NAS KONTO.... IDEMO SRBIJA!

Kokuz

pre 7 godina

Čitam komentare i ne verujem ! Jel moguće da najviše minusa dobiju oni koji podržavaju svoju zemlju?! Jel moguće da mi želimo loše našoj zemlji ?! ALO SRBI !!! Razumem da je situacija nikad gora ali neće biti tako doveka, jednom mora i nas da krene.

да да

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Zlatna generacija kojoj je pobeda u krvi stupa na scenu!
Od Irske kreću serije pobeda A reprezentacije Srbije!
Držite se polećemo!
Cilj – seniorska evropska titula 2020.!

koki

pre 7 godina

Mislim da mogu. Imamo dobre igrace,dobrog trenera,dobre pomocnike,FSS kakav takav,bolji od onog predhodnog zla..... Nadam se vecoj zelji igraca,da nas i oni malo obraduju!!! NAPRED SRBIJA

šta ti dečko radiš

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju, ali samo kad iz reprezentacije odu Kolarov, Matić, Ivanović, Stojković, Tošić, Marković, Fejsa i Mitrović. A do tada teško. Praktično nemoguće.

fudball

pre 7 godina

Mi smo na dilemi koj mec da gledamo Albania vs Makedoni , Finlad vs Kosovo na istom dan na istem satu se igraju utakmice , jel komshije sta mislit vi koju utakmuicu da pratimo sta vi mislite jednu na TV a drugu na NET laptop , Albanija igra protiv pet Albanca koji igeraju sa Makedoniju , Kosovo igra protiv tri Albanaca koji igraju sa Finsku a igrac A.C. Chievo Verona koji je standar na selekciju Finske Perparim Hetemaj je trazio od selektora Finnske da ga ne zove da igra protiv Kosova i trener je postovao njegou odluku .

Раде

pre 7 godina

Разбићемо их, и наравно пласирати се на свјетско првенство у Русији...и за овог папка горе доћи ће Срби да навијају за Србију и кад губи и кад добија а остали који ионако не долазе на утакмице немојте ни онда кад нам иде добро нисте нам потребни...Србија....

alejandro

pre 7 godina

Teško! Gotovo nemoguće! Moraju da prođu kroz katarzu u vidu izostanaka sa velikih tekmičenja svetskih i evropskih prvenstava! U odsustvovanju sa evropskih prvenstava dobro im ide očekujem da kontinuitet nastave i sa svetskih! Bodriće ih danas verna publika iz Trebinja, Kozarske Dubice, Prijedora, Podgorice, Zubinog potoka...

dejan

pre 7 godina

moje misljenje je da bi trebalo da odigramo nereseno! ako pobedimo mnogo ce da poletimo a ako izgubimo opet ce fudbaleri da budu stubu srama! tako da nereseno recimo 2:2 bilo bi lepo mozda i za gledati!

nista o nicemu

pre 7 godina

Surova istina je trampio bih sav vaterpolo, novaka, i atleticare za jedno zlato na svetskom u fudbalu. I ostali bi, nemoj da se lazemo.

Saša

pre 7 godina

Nemaju potrebe da obraduju nekoga već da urade ono što se od takvih i igrača i očekuje, da pobede. Gledajući igrače, sramota je i pomišljati na druge solucije. Dobili smo najlakšu grupu i to moramo da iskoristimo. Teško je ući na ovo svetsko jer samo prvi ide dalje direktno.

hm

pre 7 godina

Mogu! Samo pametno i hrabro, dobrom kombinacijom iskusnih igraca i mladih iz reprezentacije sa Novog Zelanda. Dobiti Irce veceras, pa da vidite kako ce sve menja....

Patrik

pre 7 godina

Nece se opet plasirati na SP.Sinoc sam u nekom komentaru izneo moju prognozu da ce biti cetvrti u grupi ali naravno da cu navijati za delimicno moju drzavu.Ako bi se sastali sa SAD tu bih bio u dilemi za koga navijati.

Србенда

pre 7 godina

Рецепт је игра као против Албаније, Ирска игра чврсто али не зна шта да раде кад они имају лопту у ногама. Онда притискати средњи ред док не направе грешку и после тога у контру! Никако високе лопте са Ирцима већ све по земљи!

hariportir

pre 7 godina

Dok god napredna ekipa vodi reprezentaciju i nase najvece klubove treba bojkotovati sve utakmice reprezentacije i nasa dva najveca kluba

nista o nicemu

pre 7 godina

А до тог коначног не дати им више ни жуту банку и тај новац преусмерити свим осталим спортовима ! Правити базене широм србије где деца могу да уче да пливају и да тренирају, градити атлетске стазе, правити хале а не бацати на ове неспособњаковиће и оне кримосе тј. назови навијачке груше !!!
(да да, 05. septembar 2016 08:52)

Ajde da vidim tebe kako ces da ides na atletski miting u 9 ujutru u aleksinac i platis kartu od 30e, a neces da kukas sto nema lige sampiona na rts? Naravno da je nemoguce, samo se palite.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Hahaha. kako ste negativni...polako, krece ciklus od pocetka - nov trener, ima tu i novih lica. Ja se nadam da ipak mozemo da se pomerimo sa mrtve tacke, nemamo mi uopste los tim, jedino...nece da igraju. Mozda su se sad predomislili. U svakom slucaju- srecno momci.

jashtaman

pre 7 godina

svaki put kazem sebi da necu vise da ih gledam i pratim,ali...veceras na stadion,lagano kokice pa sta bude :-) aj nek vam je sa srecom. Mozda,mozda,mozda...hahaha. Poz svima

Z[e]X

pre 7 godina

Pa ja se nadam da bi konacno mogli i mislim da ce Muslin na klupi uraditi pravu stvar a nadam se da ne gresim jer vec nam je stvarno vreme da odemo na neko veliko takmicenje..NAPRED ORLOVI!!!

boske

pre 7 godina

Mogu da nas obraduju tako što će se Irci izlomiti na neravnoj livadi našeg "najvećeg stadiona", a nama uleti par frljoka u mrežu. Te se taktike treba držati do kraja kvalifikacija, ako nam UEFA ne zameri.

Delije Čikago

pre 7 godina

I Vučić reče da je generalno uvek pesimista, pa slutim da su ovde uglavnom kategorija defetista koji ne veruju ni u sopstveni život, to su ti famozni glasači...

sok

pre 7 godina

Ukinuti fudbal u Srbiji. Fudbal je lep sport, ali kada ga ne igraju strine. Pored toga sto su strine i ne znaju da rade ni ono cime se ''bave'', ne umeju ni da sastave pristojnu recenicu. Odvratni su.

igrutin

pre 7 godina

Ovi momci su za mene šampioni. Šta god uradili nemamo pravo da ih pljujemo jer su nas toliko zadužili osvajanjem svih tih silnih titula tako da imaju neograničen kredit. Javnost treba da im da malo više medijskog prostora jer kako oni igraju i bore se za nacionalni grb i dres, kako ginu za svaku loptu, kako prolivaju krv na terenu za našu Srbiju, e to nema cenu i mnogo reprezentacija nam na tome zavidi. Što se mene tiče više ne moraju nikoga da pobede. Uživali smo u igri svetskih velemajstora koji su pravi virtuozi kada se igra za reprezentaciju. Pa oni ni trećinu ovoga ne pokažu u svojim klubovima, a tamo igraju za novac dok ih ovde srce vodi do visina. Nema straha od povreda, to pršti na sve strane, u svaki duel se ulazi jako, ma milina prava. Treba da smo srećni što živimo u njihovoj eri. Vidim da se tražila karta više, a kako i ne bi. Svi ugledni svetski mediji dolaze da izveštavaju o njima, sutra će biti glavna tema u svim novinama. Svi smo mi ponosni na njih, "Orlove", nebeske ptice za nebeski narod. Idemooo!!!
















Auuuh, izvinite, promašio sam sport, ovi neće nidje.

duledudule

pre 7 godina

kad ljuljne kisa i kad nam irci metnu jedan bice prica kako je pala kisa i zato nismo mogli da igramo nasu prepoznatljivu pas igru a u irskoj jelte cesto pada kisa

Banja Luka

pre 7 godina

Obrni, okreni ali uvijek najvise komentara na fudbalu. Dakle, bez obzira na tekstove i pluvanja vecine svi ce veceras gledati utakmicu i pljuvati ili hvaliti u zavisnosti od reultata. Bezbroj puta sam rekao da se misljenje Srbina o fudbalu formira samo na osnovu zadnje utakmice. I daj Boze da dobijemo. Eto nama onda i atmosfere o publike nazad. Ova utakmica je po meni kljucna

Ug

pre 7 godina

Grupa vam je super, welsani će imat mamurluk velikog uspjeha, nije ono njihova realna snaga, sa Austrijancima i ircima se može... Zapravo bi bilo šteta bit 2. jer u barazu može bit netko objektivno jači a u grupi niko nije...

Lazic Milo

pre 7 godina

Nedostaje pokretac patriotizma i odgovornosti .Primjer . Kako se bore Hrvati i Albanci za svoju naciju a ne pricamo za Njemce .Bicu najsretnije ako se Srbija plasira jer mi iz Republike Srpske gledamo istim ocima taj uspjeh .Milo

MyMoon

pre 7 godina

Realno nezasluzuju podrsku!!! Isrkenog srca NE!!! Navijam za Irsku jel sam toliko sit laznih obecanja i losih igara!!! NAKON TOLIKO GODINA SU MI SE JEDNOSTAVNO ZGADILI!!! MRS BRE SVI FUDBALERI

komentar

pre 7 godina

Dok svi napreduju mi nazadujemo. Hrvatska rastura deceniju a mi amateri. Oni rade pametno a mi amaterski. Takvi su i rezultati. Tako će opet biti. Nema plasiranja na SP.

Optimista

pre 7 godina

Naravno da mogu, ali njihova zelja, odnosno "nema splavova, Bubamara, vaznih derbi meceva sa klubom i sl." Selektor nije autoritet, ali ako nadje dobrog spica, imamo zaista dobru sansu! Ps. Srbija - Irska 2:1

Mufljuz

pre 7 godina

Ma da oce neki pljusak,da prekinu mec.Pa da gostima daju tehnicki rezultat 0:3 zbog lose organizacije.Toliko puta su me razocarali da se ne nanadam nicemu. Ali u svakom slucaju SRECNO!!!

Pilipenda

pre 7 godina

Večeras Irci lupaju još jedan šamar prevari od sporta u Srbiji. To i nije važno, dok god po savezu i klubovima mogu masne pare da se uzimaju za ništa.

Prodavci magle...

djole

pre 7 godina

Seosko dete dovedes u grad i das mu 100 hiljada eura da trosi... pa naravno da ce taj biti najveca seljacina koju je svet ikada video. I mogu li takvi da pobede u nekoj vaznoj utakmici ili da budu tim koji pobedjuje... Uporedite fudbalere sa bilo kojim drugim ekipnim sportom u Srbiji... pogledajte kako se jedni a kako drugi oblace... Fudbosi- Turbo folk seljacine

Глобтротер

pre 7 godina

Јуче видим групу Ираца у дресовима и мислио сам да су дошли онако. Сада видим вест и схватим су дошли на мегдан Србији. Толико о томе колико ме више боли уво за наше репрезентативце и када играју. Када будем видео да гризу на терену и да им је заиста стало да победе почећу поново да их пратим.

Voip

pre 7 godina

Aj pa srećno! Doći neću i da plaćam kartu papreno neću dok ne dokažete da hoćete da ginete na terenu za svaku loptu. I sklonite više Stojkovića iz reprezentacije, dok god je on ti nema sreće i mira u i oko reprezentacije. Moje lično mišljenje je da ćemo sa ovim igračima teško postizati golove. Dakle 0-2 gola po utakmici, večeras 0-1. Najrealnije 0:0.

selektor

pre 7 godina

Ha, pa ja nisam ni znao da fudbaleri danas igraju, toliko o reprezentaciji u fudbalu. Da l će nas obradovati? Hahaha, čemu to pitanje, bitno je samo da ne izblamiraju previše.

Matija

pre 7 godina

Da napomenem samo jednu cinjenicu da odkada igra A.Mitrovic i taktika je imati jednog spica mi smo se srozali na dno i kada procitam jos uvek posle 2,3 god da 4ti trener po redu ne zna startnih 11 i 7 rezerva nego jos uvek kombinuju zovu neke igrace kojima trebalo je odavno zahvaliti i stalno nekoliko novih a posebno se mixuje u odbrani ja nazalast moram da kazem da i da igramo protiv Malte ne bih ocekivao pobedu a kamoli da prodjemo nasu grupu bicemo pretposlednji. Lepo bi bilo da pogresim i svakog u grupi pobedimo ali nema nista i od ovog prvenstva.

vidim sve

pre 7 godina

Не могу, лоши су људи, играчи, тренери, савез. Не интересује их репрезентација, долазе јер и сви остали играчи играју за своју земљу, али играју. Наши немају појима и да се не палимо. Чак немам жељу ни да ме демантују.

Bob Sent Kler

pre 7 godina

Postoji neka verovatnoca...ravna onoj da nas asteroid pogodi do sutra. Drugo stvar je i ocekivanja. Ako ce nas obradovati minimalnim porazom ili remijem onda se ta verovatnoca cak i uvecava.

zvrk89

pre 7 godina

Ne treba ih ni komentarisati.Ne zelim da ih pratim i bilo sta jos.Sramota su za ovaj Sport.A sto pre mi napustimo'njih bice nam lakse.Ajde da bodrimo Island,originalniji su 100 puta.Ovi nasi mahnu raji i starletama i to je to.Dosadnhj su i uvek isto,ne vrede paznje.

realista

pre 7 godina

Flesbek sa kraja utakmice. Dali smo sve od sebe, ali nas je ta jedna greska skupo kostala. Ovaj poraz ne znaci nista ako na sledecoj utakmici damo 100% svojih mogucnosti.

sasa

pre 7 godina

neznam kako,vec vidjen rezultat 0:0,1:1,0:1 daj boze da otvore kvalif.sa pobedom i onda verujem da mogu do kraja al opet mi se cini da nema one prave hemije koja je potrebna i koja je bila za vreme Radomira Antica ali to je nekome smetalo zbod dr interesa i zato cemo cekati 10 god na neko takmicenje,verovatno euro 2020 po ovakvom formatu

niko

pre 7 godina

gledao prijateljsku (pripremnu) utakmicu ...igrao kolarov...uvezbavao ga za tim.....a kolarov ima zabranu igranja 3 utakmice....promisljeno nema sta

Nebojša

pre 7 godina

Posle silnih razočaranje neću ih pljuvati ali neću ni gledati meč večeras kako večeras odigraju od toga zavisi dali ću ih gledati ubuduće nadam se da će konačno odigrati sa željom i pobediti konačno želim da verujem u to.

kris

pre 7 godina

Kad se jednom neko dozove pameti,pa izbaci Ivanovića i Kolarova iz tima,možda i bude šanse.Dok oni vedre i oblače biće kao i dosada.

Nikson

pre 7 godina

Paze se oni opasno dok igraju.. Da se ne povrede nogice.. Igraju ko "Tetke" neke.. Jbš Srbiju, što da se lomimo..

Iz naše druge lige da izdvoje par igrača da im pokažu kako se bori za Srbiju to bi bilo rešenje!

A najviše me boli što su to kvalitetni igrači!!! Što mogu da oduvaju sve redom, a neće!!!

nikola

pre 7 godina

KAko cu ih lagano ne gledati.Ako cujem da imaju igru i da se bore za dva tri kola mozda.Ipak je tu vecona posetioca splavova od pre i obozavaoca turbo folka.

Pedu

pre 7 godina

Ne nadam se od njih ničemu, odavno.
A taj koji ih je nazvao "orlovima", nije ništa bolji od njih.
To su očerupane kokoške, ne orlovi.

Pa oni iz Kamenog u Ašanji bi bili bolji tim od ovih šabana.

Pantagruel

pre 7 godina

Једино ако им за селектора поставе неког ватерполисту, па им промени менталитет.

ford

pre 7 godina

Ili to,ili u Super Ženu,gde im je bilo mesto do sada..Jedno je sigurno,ja to da gledam tesko,toliku dozu sado/mazohizma moj organizam vise ne moze podneti,uh..

sumska skoljka otrovnica

pre 7 godina

imamo najbolje klince u evropi i svetu, kad se to desilo hrvatima ak se dobro secam prekomandovali su omladince i njihovog trenera u A tim i od tada... e sad zasto mi to nemozemo da uradimo, dogod interesi menadzera,zvezdana,tata i mama budu preci od reprezentacije bice nam isto, pogledajte gde je zlatna evropska i svetska generacija zavrsila i onda vam je sve jasno, zahvaliti svima ako treba organizovati oprostajnu i stvoriti novu reprezentaciju od momaka koji znaju i ZELE DA IGRAJU I CAO

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 7 godina

Večeras će i bod(ako ga osvojimo) biti velik kao kuća! Srbija odavno nije zemlja Fudbala i to je naša realnost!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 7 godina

Datum (05.09.), vreme (kiša) i mesto (Beograd) podseća na 2001. i samo remi (1:1) sa Slovenijom u kvalifikacijama za SP 2002, što je praktično bio poraz.
Pobeda nad Republikom Irskom bila bi sjajna ali se bojim da je to krajne
nerealno očikvati. Prognoziram nerešeno.

tesko

pre 7 godina

sinoc gledam nemce, vidím oni potpuno podmladili tim, eee prvaci sveta, brane titulu, a mi gradimo pricu sa igracima 28+
pitam se, zasto jedino kod nas ne igra spremniji, bolji na nekoj poziciji?

Dragan

pre 7 godina

Fudbalski,bila bi sramota ne proći ovakvu grupu,ali pošto se u našem fudbalu ne radi baš fudbalski,nema ni vere u prolaz.Ovaku grupu nam je sam Bog dao da se plasiramo na SP ,i krenemo napred,medjutim,riba smrdi od glave,na terenu imamo jak tim,ali van njega kad vidim ko nam vodi savez i klubove...teško nama!

remi

pre 7 godina

nisu oni krivi,jednostavno su nesposobni,neznaju,ne mogu i kad se svemu tome doda gubitnicki mentalitet dobijes to sto imas-jedno veliko nista

Otac tri sina

pre 7 godina

Naravno da ne mogu, dokle god je interes nekolicine (Karadzica, Terzica itd.) iznad interesa nacije...
Mnogi se zanose da smo fudbalska nacija, a mi nismo, i nikada necemo biti fudbalska nacija...

das U-Boot

pre 7 godina

Naravno da nećemo ništa da uradimo. Riba smrdi od glave, i dok tu ne rešimo kadrovske i sve ostale, prateće probleme, neće ni biti pomaka. A i ne treba! Navijam za to da se fudbal stavi u potpuni zapećak, a da ostali vitalni sportovi ove zemlje dobiju na težini.

vlaca

pre 7 godina

Teško samo da ne bude još koja utakmica prekinuta kao u Italiji i u Bg ali imali smo šanse da se plasiramo to nekome ne odgovara ili neko uzme novac i briga ga za reprezentaciju? Mi imamo takav potencijal u fudbalu da budemo uvek u vrhu ali škripi u Savezu igrači nisu problem.Kas budu privatizovanim Zvezdu i Partizan biće

Blake

pre 7 godina

Ja ne znam kakav je to sklop ljudi koji veruju jos uvek u nas fudbal i nadaju se necemu. Ne znamo da igramo fudbal, pomirite se sa tim i zdravo vise.

kimi

pre 7 godina

Irci igraju prljavo! Kisu doneli sa sobom! nemaju pravo na to!!! Taman smo mislili kako cemo ih oderati i vidi sad ovo! Aj' drugi put cemo ih dobiti. Ko ce trcati po kisi..

Чигирибаубау

pre 7 godina

Са чим да нас обрадују?Са евт. победом у квалификацији?И да победе какву би то тежину имало?Ако ћемо искрено,фудбал не би требао ни да се спомене у јавности јер није фер према нашим другим спортистима који гину на теренима.Ја лично,има да их гледам тек ако уђу међу најбољих осам на СП.

zkns

pre 7 godina

jel moguće da ste takvi pesmisti nemogu virovat zadar
(zadar, 05. septembar 2016 12:14)
nismo mi pesimisti nego dobro obavesteni optimisti :)

cile

pre 7 godina

Zavisi od splavova i "menadzera" ponajvise. Eto, nadamo se da ce proraditi i kod njih ono sto imaju vaterpolisti/kosarkasi(ce)/odbojkasi(ce)/spanovicka...

HanSolo

pre 7 godina

Pfhaaahaaahaaa, kakav vic ovaj naslov!! Ne mogu normalno.. Biće po starom.. Nismo imali sreću, pravili smo previše greška za tako dobru ekipu, sudija kriv,itd.. Mi igramo staromodan i spor(lenj) fudbal. Najgori u Evropi.. To je na žalost činjenica.. Kod nas nema igra u dubinu nego samo od strane na stranu.. Ko rukomet sa nogama.. Nemamo mi pamet za fudbal.. Fudbaleri treba biti inteligentni pa da razumu šta im kaže trener, a ušta sumnjam da zna i trener šta radi..
Tako da.. Ne neće nas obradovati.. Ako dobiju ovu utakmicu to će biti neki šupendarski gol iz sreće..

skined

pre 7 godina

Najgore mi je od svega što se svaki put pred početak kvalifikacija toliko nadam, a svestan sam da ću se razočarati odmah nakon utakmice... I tako i ovog puta...

nex

pre 7 godina

A kad su nas obradovali,pa ce sad. Njihove utakmice od J.A.R pratim ko,recimo,tv slagalicu. Kad uhvatim. Cak mi je i ona uzbudljivija. Neko cetvrtfinale,pa cu da razmislim

Običan

pre 7 godina

Oni su sve nase kredite iskoristili tako da nema vise razloga da idemo na utakmice niti da se bilo sta bune sto se ne dolazi.Momci,lepo vi obezbedite plasman kao prvi u grupi do poslednje utakmice koja je u Beogradu i doci cemo svih 55 000

Dovla

pre 7 godina

Ako budu igrali fudbal, onda mozda, a ako budu igrali ono sto igraju zadnjih nekoliko godina (pitaj Boga kako se to zove), onda sigurno ne. Znaci ici napred, a ne vracati loptu golmanu po 5 puta u istoj akciji. Ja bih uveo za ove nase pravilo, da cim vrate golmanu loptu, ona pripadne protivniku.

Kontras

pre 7 godina

Imaju kvaliteta da se plasiraju, pogotovo u ovoj grupi. Ali, zbog svih losih stvari u reprezentaciji i u nasem fudbalu generalno, verovatno nece.

Te lose stvar su sledece: nemotivisanost i nezalaganje, staromodan fudbal, manekenisanje i splavaranje nasih nazovi reprezentativaca (da, nazovi je pravi trenutni termin za njih), ocajno stanje u savezu i klubovima, zasluzeni tihi bojkot publike itd. itd.

Od ove nase fudbalske nazovi reprezentacije ne ocekujem ama bas nista dobro ni pametno. Ucinili su me ravnodusnim. Sve su kredite potrosili. Ali, nadam se i dalje nekom uspehu, videcemo.

Dantjo - stranac u BG

pre 7 godina

Fudbal vode kriminalci, koji su zauzeli fotelje u CZ i P, a i ostali klubova. Takodje, fudbaleri su generalno mnogo primitivniji, bahatiji i egocentrici od npr kosarkasa, vaterpoliste i atleticare.
Imaju najvisu podrsku i privilegije a nikakav rezultat.

Stradija

pre 7 godina

Jednostavno ne. Fudbaleri u klubovima rade koliko toliko i kako ko jer im od toga zavisi koliko ce zaraditi. Van njih smatraju sebe mega zvezdama i ocekuju da drugi rade umesto njih.

ne razumem

pre 7 godina

I sta bismo dobili sve i da se plasiramo na svetsko? Bez promene sistema i dalje bi sve ostalo isto... sledece bi nam bilo svetsko prvenstvo 2030.

Александар

pre 7 godina

да, укините фудбал у Србији, уложите у исплативе спортске пројекте и обрадоваће нас.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Dok god mislimo da fudbal igra trener a ne fudbaleri od fudbala nema nista. Zar jos niko nije shvatio da je fudbal u Srbiji propao sport u kome se i, oko koga se okupljaju mutni tipovi i huligani. Tu normalan covek nema sta da trazl.

same old same old

pre 7 godina

Procitah greskom:
"Reprezentacija Srbije danas počinje novi kvalifikacioni -cirkus- na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji."
Mada, bice da i nije greska.

VladimirUE

pre 7 godina

Ne da ne mogu nego ce izgubiti i ovu prvu utakmicu u Beogradu. Nas fudbal odavno bolije od mafije, kriminala, huliganizma, a u zadnje vreme i od naprednog bahatizma, isisavanja drzavnog novca.

Ivan

pre 7 godina

Ajoooooj ala poliva kisa, ove nase splavare sigurno mrzi da izadju da igraju, dok su Irci potpuno naviknuti na kisu, u prevodu ugasili smo ga!

Milan

pre 7 godina

Fudbal u Srbiji odavno ne postoji !
Klubovi i " navijaci " oko klubova sluze jedino za pranje para i kriminalne aktivnosti i nista drugo !
Svi to znaju, ali niko nema hrabrosti da se sa tom cinjenicom pomiri i prestane da na vestacki nacin odrzava koje-kakve : Prvoligaske " klubove " !

Pera

pre 7 godina

Problem reprezentacije je podela novca od prodaje fudbalera koji za istu zaigraju.. Ovaj sistem je u tadasnju Jugoslaviju doneo Miljanic, od tada (1980.) menadzeri su puni para, a reprezentacija vise nikad nista nije postigla. Mozda se ovi decaci i kvalifikuju za Rusiju, ali dalje od grupe nece proci, jer ce sve unapred biti dogovoreno (prodato).