Subota, 20.08.2016.

19:00

SL: Spartak srušio Partizan iz kontre!

Ekipa Spartak Ždrepčeva krv savladala je Partizan u prvom meču šestog kola Superlige Srbije – 2:1 (0:0)

Izvor:

SL: Spartak srušio Partizan iz kontre! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

270 Komentari

Sortiraj po:

20kinte

pre 7 godina

@Dejan amin. Sad nam kao bitan tekvondo. Cela Srbija bi dala sve medalje iz svih ekipnih i indvidualnih sportova ikada za jedno polufinale svetskog prvenstva. To je snaga i moć fudbala. A da ne pričam o tome da bih menjao sve to za bilo koji uspeh Zvezde. Bilo kada. Sad će da zabruje ljubitelji brzog hodanja i vaterpola, ali tako je.

Mimikrija

pre 7 godina

Konacno prava kafanska liga dugo sam ovo cekao...Zdrebceva krv oborila Setaca;Vinjak iz Krusevca odigrao nereseno sa izrazito napadacki raspolozenom ekipom nekadasnjeg Prokupca...Danas se igraju preostali susreti gde prestonicka DENIJELS STAR ugoscuje Zupljanske rizlinge...Derbi kola je u Apatinu gde domaci prave revans za prolecno patosiranje u Celarevu...

drug Vucela

pre 7 godina

Opet ih stigla karma. Ne zbog prozivanja Zvezde, iako sam Zvezdas, vec zbog nasladjivanja posle poraza Vojvodine od AZ-a. Treba samo procitati te komentare, pominjanje "drzavnog projekta" a Vojvodina ima bar duplo jeftiniji tim od Partizana, dno dna. Sad je bar jasno da ne smeta njima Vucic, drzavni bankomat, i sta sve nisu pisali, vec im smeta bilo kakva konkurencija, pa tako i Lalatovi puleni koji su ih oducili od fudbala pre par kola. Tako je i u kosarci sa Megom, bili su simpaticni dok su pobedjivali Zvezdu, cim su poceli da deru "instituciju", postali su Miskova ergela, Coviceva filijala itd. Naviklo je to za vreme terazijskih Crnogoraca Tola i Dula da se siri i misli da mogu da se bahate koliko hoce i kad hoce, ali nema vise, sad ima da pratite hokej i cekate titulu. I da kmecite preko tastature naravno, tu ste sampioni!

psiholog

pre 7 godina

...a pre neki dan neki igrac Partizana izjavio da ce se svima tresti noge kad dolazi Partizan...samo nije rekao kad on ode iz kluba!

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Bravo batko pa ti se sam ofira da si strucnjak za asocijacije jedini di ti resio rebus Normalno to ti je dobro poznsto

parni valjak

pre 7 godina

@mirko m
pa to ti i govorim. Bas u tom trenutku Tole naziva Platinija. Ovaj intervenise kod glavnog sudije a ovaj kod pomocnog....
I tako, pogura nas Tole do LS a posle i jos 4x LE....

018

pre 7 godina

Golman : Stevanovic (pojacanje)
Desni bek : pojacanje (Vulicevic)
Levi bek : pojacanje (Bogosavac)
Stoper : Milenkovic (Ostojic)
Stoper : Balazic (Gogua)
Zadnji vezni : Everton (Radin)
Krilo : Mihajlovic (Stevanovic)
Krilo : Pojacanje (Radovic)
Ofanzivni vezni : Leonardo (Sasa Ilic)
Napad : Pojacanje (Djurdjic)
Napad : Pojacanje (Vlahovic)

Pokloniti : Bozinova,Djurickovica,Marijanovica,Miletic,Brasanca,Saranova !

Dejan

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi komentari pacenika kao ko prati dom fudbal pored Oi. Koga bre zabole za reprezentaciju i neke nebitne sportove ko je cuo do juce za te sportiste. Samo me Zvezda zanima

Batko

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdu je osnovala udba, 21. avgust 2016 09:16)

Duša mala uplakana.... razumem ja tvoje asocijacija na "kad si bio dete malo..."...zato ti ta kolena spominjes...nedostaje ti ?!

Zvezdaška koreja

pre 7 godina

Nepostojeći penali ne treba ni da se pomenu jer onda ne moraš objašnjavati ni zašto su nepostojeci. "Najbolji" zna najbolj
e, svirao bi on sigurno da su
vredni pomena a naše je samo da
izvestimo narod da smo evropski i sveCki prvaci jer je Real pobedjen u finalu sa 3:0.

zvezdu je osnovala udba

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena

Deja Vu

pre 7 godina

Lošo, lošo vam se piše. Ništa
ne mož' bolje da zabašuri katastrofu Zvezde kao brukanje na Paàtizan. Odma' ima da zaboravu 'talijanski izlet u ćoravu Europy, čim im daš rezil od Partizani: ZNAČI NISMO NAJGORI, IMA I POTAKŠI OD NAS U KOMŠILUK! Gubu od Spartanci a mi bar od talijanci a to što ne smo ni pucali na go da gi ne naljutimo još više.

Pujdanje se razumeme ako loptu ne svaćame ožzbiljnooo. Kad su cigani bili brezobrazni kao ovaj što mu tepaju na Krojf?
(KrofNa, 19. avgust 2016 13:05)

Alal vera na vidovitost, sve ti se prikazalo. Ili si mozda čkolovan pa si sabrao dva i dva.

zex

pre 7 godina

nije isto primiti dva komada od slabasnog Spartaka na neutralnom terenu i primiti tri gola od Italijane kog prvoligasa koji je pobedio,interm milan i Juventus.samo jedan dan je trajalo vase radovanje grobari

Nešo Pudla

pre 7 godina

Mažić naslednik Slaviše Kokeze kao predsednik FSS-a u budućnosti. To će mu biti nagrada za svoje deljenje "pravde" Partizanu za sve ove godine!!!

nik sloter

pre 7 godina

Milan B@ ako si duplo stariji onda imas 78 godina!Napisao sam bruka srpskog fudbala misleci na sve nase timove,kao i to da je Partizan imao proslu sezonu za respekt u Evropi.Ako je to nesto navijacki i uvredljivo onda OK.

mirko m.

pre 7 godina

@Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS. 

Ti si zaboravio da je Anderlehtu bio ponisten cist gol zbog ofsajda na 2:2?

Mrzim zvezdu

pre 7 godina

je tako. Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove. JBG bar sam surovo iskren. (zvezdas, 20. avgust 2016 21:32)

Krcun i Bugarcic. Raspitaj se ko su.

vujke

pre 7 godina

Dokle vise ova lopovska bagra na celu sa Vucelicem propalitetom i Ilijevim manekenom u pokusaju da nam unistava PARTIZAN. Lepo vas molim ,ucinite Partizanu, sto ste unistili unistili , sto ste pokrali pokrali bolje i za vas i za nas da odete nekim drugim svojim putem sto dalje od Humske i povedite i onog d....lizca Vazuru a moze i celavog i trio zeka bjeka curko. Dajte sposobnijima da vode jer ste dokazali i da ste nesposobni a i da niste ljudi! Obavezno onaj da ide prvi spomenuti sto je sve pokrao i unistio u ovoj zemlji vucelic , ne zasluzuje ni veliko slovo u prezimenu lopov!!!

GuyFawkes

pre 7 godina

Grof nije grof,nego tatacar i ajatolah fudbala za ove pacere. E,pa kad je on koji je totalni raspad bolji od ovih,onda ja nemam definicije o kakvim se panjevima radi...

El Pibe

pre 7 godina

Ma da li je moguce da se neko jos lozi na srpski, nazovi fudbal u vreme uspeha nasih pravih sportista na OI. Koga jos zanima jelen liga, Zvezda, Partizan i ostali smesni klubovi koji igraju po livadama, koje anonimni evropski klubovi rasturaju. Samo mi nije jasno, zbog cega ova, ali i sve prethodne vlasti ulazu u te prevare od klubova i u tu prevaru od sporta zvani srpski fudbal?! Pa sa samo 10% od tog novca koji se ulozi u to leglo korupcije, kriminala i nepismenih ljudi, klubovi u sportovima kao sto je npr.vaterpolo cijem se uspehu veceras radujemo, procvetali bi.

Hoces iskreno ?

pre 7 godina

Izgleda da smo mi kao nacija,skloni mazohizmu.
Olimpijada je u toku,nasi sportisti beleze odlicne rezultate,aaa lagano pored onoliko vrhunskog sporta ,ljudi prate Partizan i Zvezdu.
Svaka vam cast, bas imate vremena. :D

jelte

pre 7 godina

komediografi grobari tastatura navijaci i internet ratnici satro ne prate premijer ligu...jasno, od kad je tole liga ukinuta vas fudbal vise ne zanima :)

Reporter

pre 7 godina

Strašan igrač ovaj Vučić. Utrči, Šaranov se isprepada 1:0. I taman se Vučelini i Vazurini puleni malo srede, doteraju, opet Vučić - pljas, gol i naredjenje Mažiću da svira kraj. Bruka da Partizan gubi od Spartaka (Vučića)

One night in May

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

Zvezda ima medjunarodni trofej - "usatog"!
Tvoj pradeda ili deda, pa tvoj otac, pa onda ti, tvoj sin, tvoj unuk, tvoj praunuk, tvoj cukununuk, pa tvoj cukuncukununuk...proci ce generacije tvoje loze - al' FK Partizan medjunarodni trofej osvojiti nece! Jer mali klubovi ne osvajaju velike trofeje... Loza ti medjunarodni trofej FK Partizan nece videti, dok vas ima necete ga osvojiti! Jer ga ne zasluzujete... Mozda ako Tole postane predsednik UEFA.
Moja loza ce uvek imati "usatog" - moj sing ga gleda na svom stadionu, videce ga i moji unuci i moji praunuci...jer su to zasluzili rodjenjem.

Kako jedan va slepo rece - nismo isti!

Jedni osnovani radi plemenitog cilja, a drugi osnovani jer iz mrznje prema nama.

Mile

pre 7 godina

Fuzbal u srbiji totalno na marginu,jeste najpopularniji al mi nemamo pojma da pikamo lopte,pogldajze ostale sportove,gde nema lopova,ima uspeha!mozda ga cak i zabraniti,privremeno,gade mi se fudbaleri!

Ijaooo

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21:16)

Pa sto terate upravu sto pratite Partizan sto kukate na trenera igrace ? Kakvi izgovori covece ?

"Mukr" titovih udbasa i milicajaca

pre 7 godina

Ode Tole vise nema namestanja...
(Mukr franjevaca, 20. avgust 2016 21:07)
@
Stigli Terza i Kokeza i ima namestanja...

parni valjak

pre 7 godina

@one night in the May
za "vreme" Toleta" bilo je
- 1x LS
- 4x LE

Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS.
Za to vreme doprinos Zvezde srpskom klupskom koeficijentu 0.25 i bili ste 1x prvaci u ligi koja je namestena Partizanu!

Dosla Premier liga i Zvezdina "dominacija". Kako stvari stoje, po navici unazad 11 godina, opet cete na kupanje a i doprinos vam je i dalje 0.25.

Ako je parametar usoeha ucestvovanje u evro kupovima sasvim jasno cije su titule cista namestaljka.
Osim ako Tole nije u dosluhu s Platinijem

absolutezero

pre 7 godina

Stiže na naplatu Tolovanje. Mi u kanalu, vi u ambisu. Sve zbog bolesne ideje o izjednačavanju po broju titula. Je l' Ružić još stvara istoriju? Zbog stvaranja te istorije nemamo ni klubski ni reprezentativni fudbal. I umesto da krenemo od nule ( čitaj: privatizacija ), nastavlja se ovo mrcvarenje zarad lične koristi interesnih grupa oko oba kluba. Iskreno saučešće i vama i nama. Srpski fudbal je kinički mrtav, samo ga još održavaju na aparatima.

ama sta rece

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21)

Jel ti lakse kad lazes sebe i kada se isplaces? :))

Danubewalker

pre 7 godina

Samo trpite ponizavanje koje vam priredjuje SNS uprava.Doduse,odavno nije palo neko izvinjenje premijeru.Budzet za navijace veci nego za igrace.

jzma

pre 7 godina

otisao nam je fudbal u aut zvezda krs partizan krs vosa krs cuka krs liga krs reprezentacija krs .... evropa nikad laksa a nasi klubovi nikad gori. ljudi profi fudbaleri a nemaju snage za 45 minuta gledam zvezdu poslednje 3 utakmice u evropi i placem kolko ljudi nemaju snage jadna li si moja zvezdo. a onda cujem da igraci partizana posle ispadanja iz evrope od poljaka isli na rehabilitaciju sramota majke mi kontam da nemaju pojma da igraju ali barem treba da trce toliko od mene !!

Patrik

pre 7 godina

Jedva cekam cetvrtak pa da vidim Krcunovce da li ce se javiti.Ovde navijaju za Spartak u kom igraju Pavicevic,Mrkela,Mudrinski a pre utakmice pisu kako ce se skloniti Spartak,mucenici posle Sasuola vise ne znaju ni sta pisu ni za koga navijaju.

Patrik

pre 7 godina

@nenad

Ne lupaj.Kako neko ko kaze da je igrac Spartaka odlican danas moze da navija za Partizan?Pozdravili te Miljan Milicevic,Andrijasevic,Ilija Kovacic,i tvoj imenjak Milovanovic.

Dzo

pre 7 godina

Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

Mislim da su Ludogorec, Valeta i Sasuolo pokazali kome su se ekipe sklanjale prosle sezone :)

Dag Kristi

pre 7 godina

Mazic sudio finale Super kupa Evrope,a ovde se pale da ima nesto protiv groblja.Ne palite se,gledajte OI,vidite da smo i mi i vi krs i lom.

komentar

pre 7 godina

Dokle vise da slusamo ostrascene komentatore. Poslusajte samo njegovo ushicenje nakon izjednacenja a poslusajte nakon ponovnog vodjstva Spartaka, muk. Slicno je i sa crveno-belima.

.....

pre 7 godina

Ja sam zvezdas i to ne krijem ali cemu kritika i smejanje na racun Partizana kad i u nasem dvoristu ne sijaju ruze EVROPE nema na vidiku vec godinama u nazad i cemu to na sta se vodi nas fudbal na domace prvenstvo samo i to je to SMESNO!!!

Plavo Beli

pre 7 godina

Suboticanin sam i veoma sam objektivan. Istina je da je Partizan ostecen ali isto tako je i moj Spartak bio ostecen mnogo vise puta i od Zvezde i od Partizana. Kad se sve sabere Spartak je zasluzeno slavio i to uz dva prelepa gola. Sad pohod na prvo mesto na tabeli,idemo Spale :)

todos

pre 7 godina

Gadi mi se da pročitam izveštaj sa utakmice a kamoli da gledam na Areni. O odlasku na utakmice i ne razmišljam. Privatizacija pa menjamo rečeno.

One night in May

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Pewtarde u ovoj zemlji prima samo jedan klub - Kroacija, Rapid, Slavija, sestarda od onih pustinjskih beduina, svi su vas redom isporavljaivali... Mi smo zgazili evropske prvake na marakani u medjuvremenu (PSV je pao), a vi veliki lub niste dobili jos od Seltika, da l' bi '89.

I sad ce svi da vas ispozatrpavaju, to vam je Tole ostavio - bez njega ne postojite. Dok je Tole bio tu osvajali ste titule ne oznojivsi - ode Tole, nema vise ni titule. Bez Toleta vi ne postojite, niste nista... Ne mozete vise da dobacite ni do sezone kupanja, ispadate u predsezoni, ma ispadate u vreme Sajma turizma, eto, to vam je od Toleta...

mrki

pre 7 godina

Ovaj Mazic ne sudi cist faul kod prvog gola ne sudi dva penala za Partizan ovi se valjaju po terenu kao da ih je metak pogodio Mazic sudi po Premijerovoj direktivi Partizan zadnjih 10 godina igrao jedini evropu skupljao bodove ovi ostali ispadaju svi u orvom kolu Partizan je ove godine los slaba pojacanja ali i kad gubi i kad doboja za Partizan se zivi i navija ?????

Rasulo na vodi

pre 7 godina

Mazic igrac utakmice, dva cista penala ne svira, prodane duse iz uprave nece reagovati jer su tu da uniste Partizan. Sve se namesta da crvenkapa bude prva i ON zadovoljan, jadni ste Borati...

ja

pre 7 godina

aj kad pricamo realno da je Partizan mnogo slab, ali kad ovaj Nolan Smit ima 47-5 odnos+/- na komentar za sklanjanje, a do juce taj Cukaricki po svim forumima i narocito od strane navijaca Zvezde ocenjen kao drugi najjaci tim u zemlji i dobro organizovan jer je privatizovan, pa kako sad odjednom sklanjanje Partizanu

Aleksandar

pre 7 godina

Da nam je ovaj Leonardo bio tu pre par godina.Covek udje dva puta po 15 minuta i pokaze vise od svih na terenu.Everton se mnogo zalaze,ali dzabe kada nema sa kim da igra.

Karahart

pre 7 godina

Kolektiv i timski duh ne postoje u ekipi Partizana, na lidera. Imam osjecaj da postoji puno losih odnosa medju igracima. I na kraju, dok god legenda bude igrala, Partizanu nece krenuti na bolje.

dfk

pre 7 godina

jel moze neko da napise koliki je budzet partizana, a koliki spartaka? Kad god izgubimo neku evropsku utakmicu, opravdanje je manji budzet. Pa cisto da znamo. Hvala

misko

pre 7 godina

Svaki grobar PRAVI , Tudjmana Franju SLAVI, jer da njega nije BILO, bili bi crveno-PLAVI.Zvezda,OFK i Partizan, boje sa SRPSKE ZASTAVE. mika zagorac , nikad nije kasno.

Beli65

pre 7 godina

kako bre ovima iz Spartaka ne klecaju kolena a i evidentan je napredak u igri:1gol,3 suta u okvir gola i 6 kornera,bravo grobari samo napred tek je -9

delija iz fotelje

pre 7 godina

Opet ništa ne znate?!? Čim vlast ne navlači samo za vas i čim pare ne idu samo vama nemate pojma. Odmah da ste vratili sve titule od 1992 na ovamo

zvezdas

pre 7 godina

Zbog komentara u cetvrtak puni c..gane, moram da priznam da vise mrzim partizan nego Dinamo Zagreb. Nazalost nije srpski ali je tako.
Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove.
JBG bar sam surovo iskren.

delijamomak

pre 7 godina

Vucic namestio.
Dulo bio u pravu.
Koliko li bi vam dao Sasuolo?
Partizan propada.
Zvezda drzavni projekat.
Koliko li bi vam dao Ludogorec?
Razbila vas Vosa.
Razbio vas Spartak.
"Nece ona nidje" , "Pukni zoro, pukni Zvezdo".
Sreca pa niste prosli one amatere da vas guze dalje.
Komsije u svoje dvoriste gledajte, pustite vi Crvenu zvezdu.

petarczv

pre 7 godina

Koliko su smesni grobari nas prozivaju za sasuolo a njih cepaju spartak,surdulica i zagubica...i mi i oni smo uzasni a fudbal je u zestokom kanalu...

Gospodin

pre 7 godina

Koja je gospoda ovaj Nikolic za Tomica.
Realan covek, sve mu na mestu. Jedna rec sve objasnila - Bezopasni.
Tomic bi vec na poluvremenu spremio alibi i teorije zavere.

Kazne i ništa drugo

pre 7 godina

Sve je jednostavno.Nema šlihtanja igračima. Ko pogreši napolje iz tima i novčana kazna. I to je to pa pogreši i drugi put. Isuviše dečijih grešaka za jedan profesionalan tim čiji igrači žive od toga što loše rade. I u napadu i na sredini a naročito u odbrani koja je po naivnosti na nivou petlića.

Pfc

pre 7 godina

Ali stvarno nije isto kada izgubite od tima iz Serije A u Italiji i kad izgubite od Spartaka na neutralnom terenu.
(Delija Fontana, 20. avgust 2016 21:09)
Slazem se da nije isto, prvo Sasuolo je trebao da vas pobedi sa deset nula, niste sutnuli u gol, pod dva Spartak je sutnuo dva puta u gol i dao dva gola... Pod tri nije nam sviran cist penal ponovo, pod cetiri zvezdin tim je skuplji od partizanovog barem za tri puta i nije imao niz od milion laznih pobeda kao vi pa da se ocekuju bilo kakve pobede protiv bilo koga! I da, uprava napolje.

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 7 godina

Šta reći osim jadno,jadno i bijedno?Nikoliću,prestani da izmišljaš fudbal.Pusti ljude da igraju slobodno i normalno,skini ljudima okove s nogu.Oni jadnici,kad krene lopta ka njima,oni se uplaše,jedva čekaju da šutnu loptu od sebe,pa kako bilo,važno je samo da se ratosiljaju lopte.Tvoja odbrana sa Vulićevićem,Balažicom i Milenkovićem toliko je spora,loša, da je Božović tako sastavljao Partizanu, ne bi uspeo tako loše da je sastavi.
Samo zanemari tvoju teoretsku ruku o fudbalu i dozvoli ljudima da igraju, daj im punu slobodu u igri, ali traži odgovornost.
Mihajlović, Golubović, Leonardo uvijek su u stanju da stvore višak na svoj kvalitet.Božinov je odličan centarfor,ali treba neko da čoveku dobaci loptu,da mu da koliko toliko izglednu priliku da bi dao gol.
U tvojoj koncepciji i taktici, tebi centarfor i ne treba. Podhitno iz ekipe izbaciti Vulićevića, čovek ne zna šta će s loptom.Balažica,on je igrač za ekipu koja se brani, nije za ekipu koja napada,jer je previše spor.Ilića vodi kući,neka ti kući igra.Ko još u Evropi igra fudbal sa 40 godina,šta smo mi?
Vi treneri prestanite da pravite ime preko Partizana!

Neverovatno

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom
(Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Ahaha Dule je bio u pravu zamislite....Smeh sa vama.kako se lazete. Navikli na titule pa cepa paranoje.

my way

pre 7 godina

Добро, ту је онај плејаут, мислим да ће Партизан успети да у тим утакмицама избори опстанак.

nenad

pre 7 godina

Bilo kako bilo ali komentator arene otvoreno navija za partizan kao da igra protiv inostranog kluba. U tragediji naseg fudbala veliku ulogu imaju novinari.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Posle svakog partizanovog uspeha ovog leta u evropi Zvezda-Ludogorec i Zvezda - Sasuolo sledi posrtanje u domacoj ligi. Neko ce reci umorni su od evropskih meceva, jesu, ali ako se zeli pomak moraju se navici na 2 meceva nedeljno, ili nema Napretka za fudbal u Srbiji ...

muzicar

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
(beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

jesi ti matematicar?

Zvezdas

pre 7 godina

Partizan je dosao u takvom stadiumu da mu je potreban penal da bi izvukao neresen rezultat :) Idemo Zvezdo sutra da dobijemo utakmicu i idemo na +10 i korak blize novoj tituli

nickname

pre 7 godina

grcevi i izlezavanja u 80 minutu,foliranje,ocajan fudbal,pa kako covek da kupi kartu i ode da gleda?u ovoj zemlji je sve iskrivljeno.ova deca na terenu se pogresno uce da simuliraju foliraju i varaju.sustinu sporta ne znaju,a to je nadmetanje i zelja za pobedom i dokazivanjem

Slaninar

pre 7 godina

Na Karađorđu sve po starom...Predlažem Fudbalskom savezu da stavi sve mečeve Partizana u Novi Sad, zakonom verovatnoće bi valjda jednu dobili...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Vazura:Šefe je dobro ovo bilo?

Šef: Bravo bravo dečko napreduješ svakim danom me sve više iznenađuješ!

Vazura: Hvala šefe trudim se da opravdam vaše poverenje...

Šef: Ajd samo tako nastavi čujemo se evo došao čuvar idem kući...

Batko

pre 7 godina

Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Kakva paranoja. Dulo je jedino bio u pravu kada je rekao da vise nema para kao dok se sipalo za vreme Borisa i Ivice.. Ali ako ti je tako lakse da prebolis ponizavanja od tamo nekih Spartaka i ostalih, onda neka bude kako si rekao

ps. Isto vazi i za one moje slepce

Milan B.

pre 7 godina

Ali koliko me ovo ne zanima vaterpolo,kosarka,odbojka,Milica to je bitno!
(nik sloter, 20. avgust 2016 21:14. Pretpostavljam da sam bar duplo stariji od tebe, ali ako ti verujes u ovo sto si napisao ti si mi idol. Pa procitaj covece svoje komentare posle poraza Zvezde, tada te je to zanimalo. To je bilo pre neki dan a i tada su bili i vaterpolisti i kosarkasi i odbojkasi i Milica.

navijac

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!

saeKn

pre 7 godina

Nemojte da dovodite nikoga ni vi ni Zvezda dosta je vise da najvise para ide u fudbal posle ovakve olimpijade 8 medalja. Osuditi svako trosenje novca u fudbal. Ionako placamo strance koji ne vrede nista.

belgrade boysi

pre 7 godina

Trebalo je da sudi bar sest penala za partizan i produzi utakmicu bar 20 minuta.Kad god izgubimo kriv nam Vucic jer tako smo u mogucnosti.

Wllaxy

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Ko je to nama našao da priča o suđenju... Valjda ste prethodnih sezone navikli na Toleta pa vam je sad u najmanju ruku čudno kad neko sudi kako treba.

Ne brinite, makar ste gol dali...

Mile

pre 7 godina

Sporo, bezidejno, jadno. Da se ja pitam - Božinova, Šaranova i Stevanovića bih prodao. Vlahovića na pozajmicu da negde igra i da vidimo da li od njega nešto ima. Bojim se da je u pitanju novi Šaponjić. Mihajlović na klupu neko vreme. Radović bi mogao da bude koristan, ali previše zadržava loptu. Ako ne ume to da promeni - i on na klupu. Nema ništa ni od ove sezone, čak i ovakva Zvezda je bolja od nas. Pustiti Nikolića da proba da formira neki tim za sledeću. Eventualno sa nekim klincima iz podmlatka, nema smisla dovoditi pojačanja sada. I da - uprava napolje.

Punimlimenke

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 20. avgust 2016 19:04)
Mi znamo da je zatvoreno i pratimo nas klub.
Kkav ti imas oroblemsa tim?!
2-0.2-6

dusan

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

i otisao u hrvatsku, odakle ste dosli, a tamo biste imali i bolje sudjenje. pa vi pricate o sudjenju??? ali da imate obraza ne biste navijali za nk uprava napolje

z

pre 7 godina

Odgledah onaj Sasuolo, videh Partizan, Zvezdu, Vojvodinu,Spartak , te se pitam koji mi sport igramo, a koji oni u ostatku Evrope. Ovi nasi sigurno fudbal ne igraju. Posmatram ih kako se odnija lopta od njihovih nogu kao od panjeva. ideju nemaju o igri bez lopte..to je za njih tezi intelektualni napor, gotovo nesavladiv. Takticki su na nivou petlica, a kondiciono na nivou nekih penzionera sa Kalemegdana.
Stadioni prazni kao da je kuga udarila (kako rece jedan nas glumac u domacem filmu) a tereni bas spremni da prime seme kukuruza, a ni za krompir nisu tako losi. Jezivo, jednom recju.
Ovi sto sebe nazivaju navijaci, tek su oni posebna sorta. No, to je vec problem njihovih roditelja, skolstva i drustva u celini. Sve u svemu , drzava nam je u jadnom stanju, a fudbal je mala refleksija toga.

GP

pre 7 godina

Ovim igracima Partizana naplatiti sto igraju za Partizan ili im zabraniti da igraju fudbal. Ako se uopste zove fudbal ono sto oni igraju. Ubaciti mlade snage da steknu nekakvo iskustvo posto je ova sezona vec gotova, izgubljena.

Doktor Brele

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom

Kadija te sudi, kadija te tuzi

pre 7 godina

Do sada dva cista penala nesvirana Partizanu (60. i 75. minut). Izlezavanja igraca Spartaka u toku. Golman koji napravio cist penal u 75. minutu lezoi vec dva minuta...

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Ovo je ljudi bruka, ovo nije normalno... Sta su uradili od naseg Partizana??? Jadno, bedno, zalosno.... SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!

rosa salvahe

pre 7 godina

Dva penala ne sudi za Partizan...Bravo lopovi.
(mika sumadinac, 20. avgust 2016 20:37)

ne, pustio je prednost, nova akcija, niste se snasli...

Neko iz mase

pre 7 godina

Ma bitno da je Sasuolo dao 3 komada Zvezdi, i da nam terate Bozovica predstavljajuci se kao navijaci Zvezde, a to sto vas kanta jaki Spartak, u stvari, ne kanta vas samo onaj koji nece, to je nebitno, zar ne? Eh, da nije Terzica, Kokeze, Bozovica, vi bi se prosetali ovom ligom, ali...

Tuzan je vas zivot, tuzan!

Djuks

pre 7 godina

Ovaj Mihajlovic,uz duzno postovanje se bez ikakvog razloga ovoliko forsira! Decko izgubi 8/10 duela...savij se malo,igraj za tim i prestani da glumis zvezdu kad to nisi,a tesko da ces i biti...

Batko

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Protiv vas svi grizu ??? Pa sta vi igrate "Lov i ribolov" ? Miko, nemo` se opet brukaš ovde komentarima , majke ti
Vidis da smo i vi i mi "duplo golo", a ti se ovde lozis na to

Batko

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Pa istupite

zoran

pre 7 godina

I mi Kahrimana za trku imamo....koja vezara, retko vidjena....

A, sta tek reci o valjanju igraca Spartaka, pa jos i nosila ...haos koji se fudbal kod nas igra...mentalitet saharske Afrike.

mika sumadinac

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...

Beli65

pre 7 godina

kakav bedak od igre,vaznoje da svima klecaju kolena od grobara i da se vidi pomak u igri,zatvorili jos jednu na 1:0 i bice novih bombasticnih izjava

Mirko

pre 7 godina

Da li tu u fudbalskom klubu Partizan iko ima imalo obraza, trunke postenja i srama. Trener i igraci su ko da ste ih skupili na ulici dva sata pre utakmice.

trn u oku

pre 7 godina

nisu mi jasni ljudi koji posle svega prate partizan i zvezdu, sve treba ignorisati dok su sumnjivi likovi poput vazure, nedića, terze, kokeze itd u tim klubovima.

vv

pre 7 godina

jel ima jos koji tim da bude "domacin" u novom sadu? i to na ovom istom nesrecnom stadionu. vi beograđani imate 5 timova ali svako igra na svom stadion, a mi sada u novom sadu 3 i svi igraju na istom...

Dexim

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...

Batko

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Protiv vas svi grizu ??? Pa sta vi igrate "Lov i ribolov" ? Miko, nemo` se opet brukaš ovde komentarima , majke ti
Vidis da smo i vi i mi "duplo golo", a ti se ovde lozis na to

Dexim

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...

Ijaooo

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21:16)

Pa sto terate upravu sto pratite Partizan sto kukate na trenera igrace ? Kakvi izgovori covece ?

zoran

pre 7 godina

I mi Kahrimana za trku imamo....koja vezara, retko vidjena....

A, sta tek reci o valjanju igraca Spartaka, pa jos i nosila ...haos koji se fudbal kod nas igra...mentalitet saharske Afrike.

ama sta rece

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21)

Jel ti lakse kad lazes sebe i kada se isplaces? :))

absolutezero

pre 7 godina

Stiže na naplatu Tolovanje. Mi u kanalu, vi u ambisu. Sve zbog bolesne ideje o izjednačavanju po broju titula. Je l' Ružić još stvara istoriju? Zbog stvaranja te istorije nemamo ni klubski ni reprezentativni fudbal. I umesto da krenemo od nule ( čitaj: privatizacija ), nastavlja se ovo mrcvarenje zarad lične koristi interesnih grupa oko oba kluba. Iskreno saučešće i vama i nama. Srpski fudbal je kinički mrtav, samo ga još održavaju na aparatima.

rosa salvahe

pre 7 godina

Dva penala ne sudi za Partizan...Bravo lopovi.
(mika sumadinac, 20. avgust 2016 20:37)

ne, pustio je prednost, nova akcija, niste se snasli...

nenad

pre 7 godina

Bilo kako bilo ali komentator arene otvoreno navija za partizan kao da igra protiv inostranog kluba. U tragediji naseg fudbala veliku ulogu imaju novinari.

Djuks

pre 7 godina

Ovaj Mihajlovic,uz duzno postovanje se bez ikakvog razloga ovoliko forsira! Decko izgubi 8/10 duela...savij se malo,igraj za tim i prestani da glumis zvezdu kad to nisi,a tesko da ces i biti...

Mile

pre 7 godina

Sporo, bezidejno, jadno. Da se ja pitam - Božinova, Šaranova i Stevanovića bih prodao. Vlahovića na pozajmicu da negde igra i da vidimo da li od njega nešto ima. Bojim se da je u pitanju novi Šaponjić. Mihajlović na klupu neko vreme. Radović bi mogao da bude koristan, ali previše zadržava loptu. Ako ne ume to da promeni - i on na klupu. Nema ništa ni od ove sezone, čak i ovakva Zvezda je bolja od nas. Pustiti Nikolića da proba da formira neki tim za sledeću. Eventualno sa nekim klincima iz podmlatka, nema smisla dovoditi pojačanja sada. I da - uprava napolje.

Dzo

pre 7 godina

Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

Mislim da su Ludogorec, Valeta i Sasuolo pokazali kome su se ekipe sklanjale prosle sezone :)

my way

pre 7 godina

Добро, ту је онај плејаут, мислим да ће Партизан успети да у тим утакмицама избори опстанак.

One night in May

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Pewtarde u ovoj zemlji prima samo jedan klub - Kroacija, Rapid, Slavija, sestarda od onih pustinjskih beduina, svi su vas redom isporavljaivali... Mi smo zgazili evropske prvake na marakani u medjuvremenu (PSV je pao), a vi veliki lub niste dobili jos od Seltika, da l' bi '89.

I sad ce svi da vas ispozatrpavaju, to vam je Tole ostavio - bez njega ne postojite. Dok je Tole bio tu osvajali ste titule ne oznojivsi - ode Tole, nema vise ni titule. Bez Toleta vi ne postojite, niste nista... Ne mozete vise da dobacite ni do sezone kupanja, ispadate u predsezoni, ma ispadate u vreme Sajma turizma, eto, to vam je od Toleta...

Batko

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Pa istupite

jzma

pre 7 godina

otisao nam je fudbal u aut zvezda krs partizan krs vosa krs cuka krs liga krs reprezentacija krs .... evropa nikad laksa a nasi klubovi nikad gori. ljudi profi fudbaleri a nemaju snage za 45 minuta gledam zvezdu poslednje 3 utakmice u evropi i placem kolko ljudi nemaju snage jadna li si moja zvezdo. a onda cujem da igraci partizana posle ispadanja iz evrope od poljaka isli na rehabilitaciju sramota majke mi kontam da nemaju pojma da igraju ali barem treba da trce toliko od mene !!

Zvezdas

pre 7 godina

Partizan je dosao u takvom stadiumu da mu je potreban penal da bi izvukao neresen rezultat :) Idemo Zvezdo sutra da dobijemo utakmicu i idemo na +10 i korak blize novoj tituli

dfk

pre 7 godina

jel moze neko da napise koliki je budzet partizana, a koliki spartaka? Kad god izgubimo neku evropsku utakmicu, opravdanje je manji budzet. Pa cisto da znamo. Hvala

delijamomak

pre 7 godina

Vucic namestio.
Dulo bio u pravu.
Koliko li bi vam dao Sasuolo?
Partizan propada.
Zvezda drzavni projekat.
Koliko li bi vam dao Ludogorec?
Razbila vas Vosa.
Razbio vas Spartak.
"Nece ona nidje" , "Pukni zoro, pukni Zvezdo".
Sreca pa niste prosli one amatere da vas guze dalje.
Komsije u svoje dvoriste gledajte, pustite vi Crvenu zvezdu.

z

pre 7 godina

Odgledah onaj Sasuolo, videh Partizan, Zvezdu, Vojvodinu,Spartak , te se pitam koji mi sport igramo, a koji oni u ostatku Evrope. Ovi nasi sigurno fudbal ne igraju. Posmatram ih kako se odnija lopta od njihovih nogu kao od panjeva. ideju nemaju o igri bez lopte..to je za njih tezi intelektualni napor, gotovo nesavladiv. Takticki su na nivou petlica, a kondiciono na nivou nekih penzionera sa Kalemegdana.
Stadioni prazni kao da je kuga udarila (kako rece jedan nas glumac u domacem filmu) a tereni bas spremni da prime seme kukuruza, a ni za krompir nisu tako losi. Jezivo, jednom recju.
Ovi sto sebe nazivaju navijaci, tek su oni posebna sorta. No, to je vec problem njihovih roditelja, skolstva i drustva u celini. Sve u svemu , drzava nam je u jadnom stanju, a fudbal je mala refleksija toga.

Doktor Brele

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom

belgrade boysi

pre 7 godina

Trebalo je da sudi bar sest penala za partizan i produzi utakmicu bar 20 minuta.Kad god izgubimo kriv nam Vucic jer tako smo u mogucnosti.

Danubewalker

pre 7 godina

Samo trpite ponizavanje koje vam priredjuje SNS uprava.Doduse,odavno nije palo neko izvinjenje premijeru.Budzet za navijace veci nego za igrace.

zex

pre 7 godina

nije isto primiti dva komada od slabasnog Spartaka na neutralnom terenu i primiti tri gola od Italijane kog prvoligasa koji je pobedio,interm milan i Juventus.samo jedan dan je trajalo vase radovanje grobari

Neko iz mase

pre 7 godina

Ma bitno da je Sasuolo dao 3 komada Zvezdi, i da nam terate Bozovica predstavljajuci se kao navijaci Zvezde, a to sto vas kanta jaki Spartak, u stvari, ne kanta vas samo onaj koji nece, to je nebitno, zar ne? Eh, da nije Terzica, Kokeze, Bozovica, vi bi se prosetali ovom ligom, ali...

Tuzan je vas zivot, tuzan!

Batko

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdu je osnovala udba, 21. avgust 2016 09:16)

Duša mala uplakana.... razumem ja tvoje asocijacija na "kad si bio dete malo..."...zato ti ta kolena spominjes...nedostaje ti ?!

zvezdas

pre 7 godina

Zbog komentara u cetvrtak puni c..gane, moram da priznam da vise mrzim partizan nego Dinamo Zagreb. Nazalost nije srpski ali je tako.
Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove.
JBG bar sam surovo iskren.

parni valjak

pre 7 godina

@one night in the May
za "vreme" Toleta" bilo je
- 1x LS
- 4x LE

Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS.
Za to vreme doprinos Zvezde srpskom klupskom koeficijentu 0.25 i bili ste 1x prvaci u ligi koja je namestena Partizanu!

Dosla Premier liga i Zvezdina "dominacija". Kako stvari stoje, po navici unazad 11 godina, opet cete na kupanje a i doprinos vam je i dalje 0.25.

Ako je parametar usoeha ucestvovanje u evro kupovima sasvim jasno cije su titule cista namestaljka.
Osim ako Tole nije u dosluhu s Platinijem

Milan B.

pre 7 godina

Ali koliko me ovo ne zanima vaterpolo,kosarka,odbojka,Milica to je bitno!
(nik sloter, 20. avgust 2016 21:14. Pretpostavljam da sam bar duplo stariji od tebe, ali ako ti verujes u ovo sto si napisao ti si mi idol. Pa procitaj covece svoje komentare posle poraza Zvezde, tada te je to zanimalo. To je bilo pre neki dan a i tada su bili i vaterpolisti i kosarkasi i odbojkasi i Milica.

drug Vucela

pre 7 godina

Opet ih stigla karma. Ne zbog prozivanja Zvezde, iako sam Zvezdas, vec zbog nasladjivanja posle poraza Vojvodine od AZ-a. Treba samo procitati te komentare, pominjanje "drzavnog projekta" a Vojvodina ima bar duplo jeftiniji tim od Partizana, dno dna. Sad je bar jasno da ne smeta njima Vucic, drzavni bankomat, i sta sve nisu pisali, vec im smeta bilo kakva konkurencija, pa tako i Lalatovi puleni koji su ih oducili od fudbala pre par kola. Tako je i u kosarci sa Megom, bili su simpaticni dok su pobedjivali Zvezdu, cim su poceli da deru "instituciju", postali su Miskova ergela, Coviceva filijala itd. Naviklo je to za vreme terazijskih Crnogoraca Tola i Dula da se siri i misli da mogu da se bahate koliko hoce i kad hoce, ali nema vise, sad ima da pratite hokej i cekate titulu. I da kmecite preko tastature naravno, tu ste sampioni!

Plavo Beli

pre 7 godina

Suboticanin sam i veoma sam objektivan. Istina je da je Partizan ostecen ali isto tako je i moj Spartak bio ostecen mnogo vise puta i od Zvezde i od Partizana. Kad se sve sabere Spartak je zasluzeno slavio i to uz dva prelepa gola. Sad pohod na prvo mesto na tabeli,idemo Spale :)

.....

pre 7 godina

Ja sam zvezdas i to ne krijem ali cemu kritika i smejanje na racun Partizana kad i u nasem dvoristu ne sijaju ruze EVROPE nema na vidiku vec godinama u nazad i cemu to na sta se vodi nas fudbal na domace prvenstvo samo i to je to SMESNO!!!

mirko m.

pre 7 godina

@Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS. 

Ti si zaboravio da je Anderlehtu bio ponisten cist gol zbog ofsajda na 2:2?

One night in May

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

Zvezda ima medjunarodni trofej - "usatog"!
Tvoj pradeda ili deda, pa tvoj otac, pa onda ti, tvoj sin, tvoj unuk, tvoj praunuk, tvoj cukununuk, pa tvoj cukuncukununuk...proci ce generacije tvoje loze - al' FK Partizan medjunarodni trofej osvojiti nece! Jer mali klubovi ne osvajaju velike trofeje... Loza ti medjunarodni trofej FK Partizan nece videti, dok vas ima necete ga osvojiti! Jer ga ne zasluzujete... Mozda ako Tole postane predsednik UEFA.
Moja loza ce uvek imati "usatog" - moj sing ga gleda na svom stadionu, videce ga i moji unuci i moji praunuci...jer su to zasluzili rodjenjem.

Kako jedan va slepo rece - nismo isti!

Jedni osnovani radi plemenitog cilja, a drugi osnovani jer iz mrznje prema nama.

petarczv

pre 7 godina

Koliko su smesni grobari nas prozivaju za sasuolo a njih cepaju spartak,surdulica i zagubica...i mi i oni smo uzasni a fudbal je u zestokom kanalu...

delija iz fotelje

pre 7 godina

Opet ništa ne znate?!? Čim vlast ne navlači samo za vas i čim pare ne idu samo vama nemate pojma. Odmah da ste vratili sve titule od 1992 na ovamo

Patrik

pre 7 godina

Jedva cekam cetvrtak pa da vidim Krcunovce da li ce se javiti.Ovde navijaju za Spartak u kom igraju Pavicevic,Mrkela,Mudrinski a pre utakmice pisu kako ce se skloniti Spartak,mucenici posle Sasuola vise ne znaju ni sta pisu ni za koga navijaju.

"Mukr" titovih udbasa i milicajaca

pre 7 godina

Ode Tole vise nema namestanja...
(Mukr franjevaca, 20. avgust 2016 21:07)
@
Stigli Terza i Kokeza i ima namestanja...

Neverovatno

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom
(Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Ahaha Dule je bio u pravu zamislite....Smeh sa vama.kako se lazete. Navikli na titule pa cepa paranoje.

Gospodin

pre 7 godina

Koja je gospoda ovaj Nikolic za Tomica.
Realan covek, sve mu na mestu. Jedna rec sve objasnila - Bezopasni.
Tomic bi vec na poluvremenu spremio alibi i teorije zavere.

zvezdu je osnovala udba

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena

trn u oku

pre 7 godina

nisu mi jasni ljudi koji posle svega prate partizan i zvezdu, sve treba ignorisati dok su sumnjivi likovi poput vazure, nedića, terze, kokeze itd u tim klubovima.

dusan

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

i otisao u hrvatsku, odakle ste dosli, a tamo biste imali i bolje sudjenje. pa vi pricate o sudjenju??? ali da imate obraza ne biste navijali za nk uprava napolje

Mimikrija

pre 7 godina

Konacno prava kafanska liga dugo sam ovo cekao...Zdrebceva krv oborila Setaca;Vinjak iz Krusevca odigrao nereseno sa izrazito napadacki raspolozenom ekipom nekadasnjeg Prokupca...Danas se igraju preostali susreti gde prestonicka DENIJELS STAR ugoscuje Zupljanske rizlinge...Derbi kola je u Apatinu gde domaci prave revans za prolecno patosiranje u Celarevu...

ja

pre 7 godina

aj kad pricamo realno da je Partizan mnogo slab, ali kad ovaj Nolan Smit ima 47-5 odnos+/- na komentar za sklanjanje, a do juce taj Cukaricki po svim forumima i narocito od strane navijaca Zvezde ocenjen kao drugi najjaci tim u zemlji i dobro organizovan jer je privatizovan, pa kako sad odjednom sklanjanje Partizanu

Dag Kristi

pre 7 godina

Mazic sudio finale Super kupa Evrope,a ovde se pale da ima nesto protiv groblja.Ne palite se,gledajte OI,vidite da smo i mi i vi krs i lom.

Wllaxy

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Ko je to nama našao da priča o suđenju... Valjda ste prethodnih sezone navikli na Toleta pa vam je sad u najmanju ruku čudno kad neko sudi kako treba.

Ne brinite, makar ste gol dali...

GP

pre 7 godina

Ovim igracima Partizana naplatiti sto igraju za Partizan ili im zabraniti da igraju fudbal. Ako se uopste zove fudbal ono sto oni igraju. Ubaciti mlade snage da steknu nekakvo iskustvo posto je ova sezona vec gotova, izgubljena.

todos

pre 7 godina

Gadi mi se da pročitam izveštaj sa utakmice a kamoli da gledam na Areni. O odlasku na utakmice i ne razmišljam. Privatizacija pa menjamo rečeno.

nik sloter

pre 7 godina

Milan B@ ako si duplo stariji onda imas 78 godina!Napisao sam bruka srpskog fudbala misleci na sve nase timove,kao i to da je Partizan imao proslu sezonu za respekt u Evropi.Ako je to nesto navijacki i uvredljivo onda OK.

psiholog

pre 7 godina

...a pre neki dan neki igrac Partizana izjavio da ce se svima tresti noge kad dolazi Partizan...samo nije rekao kad on ode iz kluba!

Batko

pre 7 godina

Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Kakva paranoja. Dulo je jedino bio u pravu kada je rekao da vise nema para kao dok se sipalo za vreme Borisa i Ivice.. Ali ako ti je tako lakse da prebolis ponizavanja od tamo nekih Spartaka i ostalih, onda neka bude kako si rekao

ps. Isto vazi i za one moje slepce

Deja Vu

pre 7 godina

Lošo, lošo vam se piše. Ništa
ne mož' bolje da zabašuri katastrofu Zvezde kao brukanje na Paàtizan. Odma' ima da zaboravu 'talijanski izlet u ćoravu Europy, čim im daš rezil od Partizani: ZNAČI NISMO NAJGORI, IMA I POTAKŠI OD NAS U KOMŠILUK! Gubu od Spartanci a mi bar od talijanci a to što ne smo ni pucali na go da gi ne naljutimo još više.

Pujdanje se razumeme ako loptu ne svaćame ožzbiljnooo. Kad su cigani bili brezobrazni kao ovaj što mu tepaju na Krojf?
(KrofNa, 19. avgust 2016 13:05)

Alal vera na vidovitost, sve ti se prikazalo. Ili si mozda čkolovan pa si sabrao dva i dva.

Kadija te sudi, kadija te tuzi

pre 7 godina

Do sada dva cista penala nesvirana Partizanu (60. i 75. minut). Izlezavanja igraca Spartaka u toku. Golman koji napravio cist penal u 75. minutu lezoi vec dva minuta...

muzicar

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
(beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

jesi ti matematicar?

Reporter

pre 7 godina

Strašan igrač ovaj Vučić. Utrči, Šaranov se isprepada 1:0. I taman se Vučelini i Vazurini puleni malo srede, doteraju, opet Vučić - pljas, gol i naredjenje Mažiću da svira kraj. Bruka da Partizan gubi od Spartaka (Vučića)

vv

pre 7 godina

jel ima jos koji tim da bude "domacin" u novom sadu? i to na ovom istom nesrecnom stadionu. vi beograđani imate 5 timova ali svako igra na svom stadion, a mi sada u novom sadu 3 i svi igraju na istom...

saeKn

pre 7 godina

Nemojte da dovodite nikoga ni vi ni Zvezda dosta je vise da najvise para ide u fudbal posle ovakve olimpijade 8 medalja. Osuditi svako trosenje novca u fudbal. Ionako placamo strance koji ne vrede nista.

GuyFawkes

pre 7 godina

Grof nije grof,nego tatacar i ajatolah fudbala za ove pacere. E,pa kad je on koji je totalni raspad bolji od ovih,onda ja nemam definicije o kakvim se panjevima radi...

Mirko

pre 7 godina

Da li tu u fudbalskom klubu Partizan iko ima imalo obraza, trunke postenja i srama. Trener i igraci su ko da ste ih skupili na ulici dva sata pre utakmice.

komentar

pre 7 godina

Dokle vise da slusamo ostrascene komentatore. Poslusajte samo njegovo ushicenje nakon izjednacenja a poslusajte nakon ponovnog vodjstva Spartaka, muk. Slicno je i sa crveno-belima.

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Ovo je ljudi bruka, ovo nije normalno... Sta su uradili od naseg Partizana??? Jadno, bedno, zalosno.... SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!

Slaninar

pre 7 godina

Na Karađorđu sve po starom...Predlažem Fudbalskom savezu da stavi sve mečeve Partizana u Novi Sad, zakonom verovatnoće bi valjda jednu dobili...

Pfc

pre 7 godina

Ali stvarno nije isto kada izgubite od tima iz Serije A u Italiji i kad izgubite od Spartaka na neutralnom terenu.
(Delija Fontana, 20. avgust 2016 21:09)
Slazem se da nije isto, prvo Sasuolo je trebao da vas pobedi sa deset nula, niste sutnuli u gol, pod dva Spartak je sutnuo dva puta u gol i dao dva gola... Pod tri nije nam sviran cist penal ponovo, pod cetiri zvezdin tim je skuplji od partizanovog barem za tri puta i nije imao niz od milion laznih pobeda kao vi pa da se ocekuju bilo kakve pobede protiv bilo koga! I da, uprava napolje.

vujke

pre 7 godina

Dokle vise ova lopovska bagra na celu sa Vucelicem propalitetom i Ilijevim manekenom u pokusaju da nam unistava PARTIZAN. Lepo vas molim ,ucinite Partizanu, sto ste unistili unistili , sto ste pokrali pokrali bolje i za vas i za nas da odete nekim drugim svojim putem sto dalje od Humske i povedite i onog d....lizca Vazuru a moze i celavog i trio zeka bjeka curko. Dajte sposobnijima da vode jer ste dokazali i da ste nesposobni a i da niste ljudi! Obavezno onaj da ide prvi spomenuti sto je sve pokrao i unistio u ovoj zemlji vucelic , ne zasluzuje ni veliko slovo u prezimenu lopov!!!

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 7 godina

Šta reći osim jadno,jadno i bijedno?Nikoliću,prestani da izmišljaš fudbal.Pusti ljude da igraju slobodno i normalno,skini ljudima okove s nogu.Oni jadnici,kad krene lopta ka njima,oni se uplaše,jedva čekaju da šutnu loptu od sebe,pa kako bilo,važno je samo da se ratosiljaju lopte.Tvoja odbrana sa Vulićevićem,Balažicom i Milenkovićem toliko je spora,loša, da je Božović tako sastavljao Partizanu, ne bi uspeo tako loše da je sastavi.
Samo zanemari tvoju teoretsku ruku o fudbalu i dozvoli ljudima da igraju, daj im punu slobodu u igri, ali traži odgovornost.
Mihajlović, Golubović, Leonardo uvijek su u stanju da stvore višak na svoj kvalitet.Božinov je odličan centarfor,ali treba neko da čoveku dobaci loptu,da mu da koliko toliko izglednu priliku da bi dao gol.
U tvojoj koncepciji i taktici, tebi centarfor i ne treba. Podhitno iz ekipe izbaciti Vulićevića, čovek ne zna šta će s loptom.Balažica,on je igrač za ekipu koja se brani, nije za ekipu koja napada,jer je previše spor.Ilića vodi kući,neka ti kući igra.Ko još u Evropi igra fudbal sa 40 godina,šta smo mi?
Vi treneri prestanite da pravite ime preko Partizana!

Aleksandar

pre 7 godina

Da nam je ovaj Leonardo bio tu pre par godina.Covek udje dva puta po 15 minuta i pokaze vise od svih na terenu.Everton se mnogo zalaze,ali dzabe kada nema sa kim da igra.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Posle svakog partizanovog uspeha ovog leta u evropi Zvezda-Ludogorec i Zvezda - Sasuolo sledi posrtanje u domacoj ligi. Neko ce reci umorni su od evropskih meceva, jesu, ali ako se zeli pomak moraju se navici na 2 meceva nedeljno, ili nema Napretka za fudbal u Srbiji ...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Mažić naslednik Slaviše Kokeze kao predsednik FSS-a u budućnosti. To će mu biti nagrada za svoje deljenje "pravde" Partizanu za sve ove godine!!!

Beli65

pre 7 godina

kako bre ovima iz Spartaka ne klecaju kolena a i evidentan je napredak u igri:1gol,3 suta u okvir gola i 6 kornera,bravo grobari samo napred tek je -9

Mrzim zvezdu

pre 7 godina

je tako. Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove. JBG bar sam surovo iskren. (zvezdas, 20. avgust 2016 21:32)

Krcun i Bugarcic. Raspitaj se ko su.

misko

pre 7 godina

Svaki grobar PRAVI , Tudjmana Franju SLAVI, jer da njega nije BILO, bili bi crveno-PLAVI.Zvezda,OFK i Partizan, boje sa SRPSKE ZASTAVE. mika zagorac , nikad nije kasno.

nickname

pre 7 godina

grcevi i izlezavanja u 80 minutu,foliranje,ocajan fudbal,pa kako covek da kupi kartu i ode da gleda?u ovoj zemlji je sve iskrivljeno.ova deca na terenu se pogresno uce da simuliraju foliraju i varaju.sustinu sporta ne znaju,a to je nadmetanje i zelja za pobedom i dokazivanjem

jelte

pre 7 godina

komediografi grobari tastatura navijaci i internet ratnici satro ne prate premijer ligu...jasno, od kad je tole liga ukinuta vas fudbal vise ne zanima :)

Dejan

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi komentari pacenika kao ko prati dom fudbal pored Oi. Koga bre zabole za reprezentaciju i neke nebitne sportove ko je cuo do juce za te sportiste. Samo me Zvezda zanima

20kinte

pre 7 godina

@Dejan amin. Sad nam kao bitan tekvondo. Cela Srbija bi dala sve medalje iz svih ekipnih i indvidualnih sportova ikada za jedno polufinale svetskog prvenstva. To je snaga i moć fudbala. A da ne pričam o tome da bih menjao sve to za bilo koji uspeh Zvezde. Bilo kada. Sad će da zabruje ljubitelji brzog hodanja i vaterpola, ali tako je.

El Pibe

pre 7 godina

Ma da li je moguce da se neko jos lozi na srpski, nazovi fudbal u vreme uspeha nasih pravih sportista na OI. Koga jos zanima jelen liga, Zvezda, Partizan i ostali smesni klubovi koji igraju po livadama, koje anonimni evropski klubovi rasturaju. Samo mi nije jasno, zbog cega ova, ali i sve prethodne vlasti ulazu u te prevare od klubova i u tu prevaru od sporta zvani srpski fudbal?! Pa sa samo 10% od tog novca koji se ulozi u to leglo korupcije, kriminala i nepismenih ljudi, klubovi u sportovima kao sto je npr.vaterpolo cijem se uspehu veceras radujemo, procvetali bi.

Zvezdaška koreja

pre 7 godina

Nepostojeći penali ne treba ni da se pomenu jer onda ne moraš objašnjavati ni zašto su nepostojeci. "Najbolji" zna najbolj
e, svirao bi on sigurno da su
vredni pomena a naše je samo da
izvestimo narod da smo evropski i sveCki prvaci jer je Real pobedjen u finalu sa 3:0.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Vazura:Šefe je dobro ovo bilo?

Šef: Bravo bravo dečko napreduješ svakim danom me sve više iznenađuješ!

Vazura: Hvala šefe trudim se da opravdam vaše poverenje...

Šef: Ajd samo tako nastavi čujemo se evo došao čuvar idem kući...

parni valjak

pre 7 godina

@mirko m
pa to ti i govorim. Bas u tom trenutku Tole naziva Platinija. Ovaj intervenise kod glavnog sudije a ovaj kod pomocnog....
I tako, pogura nas Tole do LS a posle i jos 4x LE....

mika sumadinac

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...

Patrik

pre 7 godina

@nenad

Ne lupaj.Kako neko ko kaze da je igrac Spartaka odlican danas moze da navija za Partizan?Pozdravili te Miljan Milicevic,Andrijasevic,Ilija Kovacic,i tvoj imenjak Milovanovic.

Beli65

pre 7 godina

kakav bedak od igre,vaznoje da svima klecaju kolena od grobara i da se vidi pomak u igri,zatvorili jos jednu na 1:0 i bice novih bombasticnih izjava

018

pre 7 godina

Golman : Stevanovic (pojacanje)
Desni bek : pojacanje (Vulicevic)
Levi bek : pojacanje (Bogosavac)
Stoper : Milenkovic (Ostojic)
Stoper : Balazic (Gogua)
Zadnji vezni : Everton (Radin)
Krilo : Mihajlovic (Stevanovic)
Krilo : Pojacanje (Radovic)
Ofanzivni vezni : Leonardo (Sasa Ilic)
Napad : Pojacanje (Djurdjic)
Napad : Pojacanje (Vlahovic)

Pokloniti : Bozinova,Djurickovica,Marijanovica,Miletic,Brasanca,Saranova !

Mile

pre 7 godina

Fuzbal u srbiji totalno na marginu,jeste najpopularniji al mi nemamo pojma da pikamo lopte,pogldajze ostale sportove,gde nema lopova,ima uspeha!mozda ga cak i zabraniti,privremeno,gade mi se fudbaleri!

Hoces iskreno ?

pre 7 godina

Izgleda da smo mi kao nacija,skloni mazohizmu.
Olimpijada je u toku,nasi sportisti beleze odlicne rezultate,aaa lagano pored onoliko vrhunskog sporta ,ljudi prate Partizan i Zvezdu.
Svaka vam cast, bas imate vremena. :D

Kazne i ništa drugo

pre 7 godina

Sve je jednostavno.Nema šlihtanja igračima. Ko pogreši napolje iz tima i novčana kazna. I to je to pa pogreši i drugi put. Isuviše dečijih grešaka za jedan profesionalan tim čiji igrači žive od toga što loše rade. I u napadu i na sredini a naročito u odbrani koja je po naivnosti na nivou petlića.

Rasulo na vodi

pre 7 godina

Mazic igrac utakmice, dva cista penala ne svira, prodane duse iz uprave nece reagovati jer su tu da uniste Partizan. Sve se namesta da crvenkapa bude prva i ON zadovoljan, jadni ste Borati...

Karahart

pre 7 godina

Kolektiv i timski duh ne postoje u ekipi Partizana, na lidera. Imam osjecaj da postoji puno losih odnosa medju igracima. I na kraju, dok god legenda bude igrala, Partizanu nece krenuti na bolje.

mrki

pre 7 godina

Ovaj Mazic ne sudi cist faul kod prvog gola ne sudi dva penala za Partizan ovi se valjaju po terenu kao da ih je metak pogodio Mazic sudi po Premijerovoj direktivi Partizan zadnjih 10 godina igrao jedini evropu skupljao bodove ovi ostali ispadaju svi u orvom kolu Partizan je ove godine los slaba pojacanja ali i kad gubi i kad doboja za Partizan se zivi i navija ?????

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Bravo batko pa ti se sam ofira da si strucnjak za asocijacije jedini di ti resio rebus Normalno to ti je dobro poznsto

navijac

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!

Punimlimenke

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 20. avgust 2016 19:04)
Mi znamo da je zatvoreno i pratimo nas klub.
Kkav ti imas oroblemsa tim?!
2-0.2-6

Dzo

pre 7 godina

Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

Mislim da su Ludogorec, Valeta i Sasuolo pokazali kome su se ekipe sklanjale prosle sezone :)

zvezdu je osnovala udba

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena

Doktor Brele

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom

parni valjak

pre 7 godina

@one night in the May
za "vreme" Toleta" bilo je
- 1x LS
- 4x LE

Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS.
Za to vreme doprinos Zvezde srpskom klupskom koeficijentu 0.25 i bili ste 1x prvaci u ligi koja je namestena Partizanu!

Dosla Premier liga i Zvezdina "dominacija". Kako stvari stoje, po navici unazad 11 godina, opet cete na kupanje a i doprinos vam je i dalje 0.25.

Ako je parametar usoeha ucestvovanje u evro kupovima sasvim jasno cije su titule cista namestaljka.
Osim ako Tole nije u dosluhu s Platinijem

Patrik

pre 7 godina

Jedva cekam cetvrtak pa da vidim Krcunovce da li ce se javiti.Ovde navijaju za Spartak u kom igraju Pavicevic,Mrkela,Mudrinski a pre utakmice pisu kako ce se skloniti Spartak,mucenici posle Sasuola vise ne znaju ni sta pisu ni za koga navijaju.

Dexim

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...

"Mukr" titovih udbasa i milicajaca

pre 7 godina

Ode Tole vise nema namestanja...
(Mukr franjevaca, 20. avgust 2016 21:07)
@
Stigli Terza i Kokeza i ima namestanja...

Kadija te sudi, kadija te tuzi

pre 7 godina

Do sada dva cista penala nesvirana Partizanu (60. i 75. minut). Izlezavanja igraca Spartaka u toku. Golman koji napravio cist penal u 75. minutu lezoi vec dva minuta...

Nešo Pudla

pre 7 godina

Mažić naslednik Slaviše Kokeze kao predsednik FSS-a u budućnosti. To će mu biti nagrada za svoje deljenje "pravde" Partizanu za sve ove godine!!!

Pfc

pre 7 godina

Ali stvarno nije isto kada izgubite od tima iz Serije A u Italiji i kad izgubite od Spartaka na neutralnom terenu.
(Delija Fontana, 20. avgust 2016 21:09)
Slazem se da nije isto, prvo Sasuolo je trebao da vas pobedi sa deset nula, niste sutnuli u gol, pod dva Spartak je sutnuo dva puta u gol i dao dva gola... Pod tri nije nam sviran cist penal ponovo, pod cetiri zvezdin tim je skuplji od partizanovog barem za tri puta i nije imao niz od milion laznih pobeda kao vi pa da se ocekuju bilo kakve pobede protiv bilo koga! I da, uprava napolje.

Dejan

pre 7 godina

Najjaci su mi ovi komentari pacenika kao ko prati dom fudbal pored Oi. Koga bre zabole za reprezentaciju i neke nebitne sportove ko je cuo do juce za te sportiste. Samo me Zvezda zanima

ja

pre 7 godina

aj kad pricamo realno da je Partizan mnogo slab, ali kad ovaj Nolan Smit ima 47-5 odnos+/- na komentar za sklanjanje, a do juce taj Cukaricki po svim forumima i narocito od strane navijaca Zvezde ocenjen kao drugi najjaci tim u zemlji i dobro organizovan jer je privatizovan, pa kako sad odjednom sklanjanje Partizanu

Ijaooo

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21:16)

Pa sto terate upravu sto pratite Partizan sto kukate na trenera igrace ? Kakvi izgovori covece ?

mika sumadinac

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...

Mrzim zvezdu

pre 7 godina

je tako. Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove. JBG bar sam surovo iskren. (zvezdas, 20. avgust 2016 21:32)

Krcun i Bugarcic. Raspitaj se ko su.

Rasulo na vodi

pre 7 godina

Mazic igrac utakmice, dva cista penala ne svira, prodane duse iz uprave nece reagovati jer su tu da uniste Partizan. Sve se namesta da crvenkapa bude prva i ON zadovoljan, jadni ste Borati...

Patrik

pre 7 godina

@nenad

Ne lupaj.Kako neko ko kaze da je igrac Spartaka odlican danas moze da navija za Partizan?Pozdravili te Miljan Milicevic,Andrijasevic,Ilija Kovacic,i tvoj imenjak Milovanovic.

Nešo Pudla

pre 7 godina

Vazura:Šefe je dobro ovo bilo?

Šef: Bravo bravo dečko napreduješ svakim danom me sve više iznenađuješ!

Vazura: Hvala šefe trudim se da opravdam vaše poverenje...

Šef: Ajd samo tako nastavi čujemo se evo došao čuvar idem kući...

Punimlimenke

pre 7 godina

Zanimljivo pricaju kako je prvenstvo zatvoreno ali i dalje prate i komentarisu tj nikad nisu vise pratili domacu ligu sudeci po komentarima... Tastatura grobari...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 20. avgust 2016 19:04)
Mi znamo da je zatvoreno i pratimo nas klub.
Kkav ti imas oroblemsa tim?!
2-0.2-6

ama sta rece

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38) 

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!
(navijac, 20. avgust 2016 21)

Jel ti lakse kad lazes sebe i kada se isplaces? :))

One night in May

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Pewtarde u ovoj zemlji prima samo jedan klub - Kroacija, Rapid, Slavija, sestarda od onih pustinjskih beduina, svi su vas redom isporavljaivali... Mi smo zgazili evropske prvake na marakani u medjuvremenu (PSV je pao), a vi veliki lub niste dobili jos od Seltika, da l' bi '89.

I sad ce svi da vas ispozatrpavaju, to vam je Tole ostavio - bez njega ne postojite. Dok je Tole bio tu osvajali ste titule ne oznojivsi - ode Tole, nema vise ni titule. Bez Toleta vi ne postojite, niste nista... Ne mozete vise da dobacite ni do sezone kupanja, ispadate u predsezoni, ma ispadate u vreme Sajma turizma, eto, to vam je od Toleta...

parni valjak

pre 7 godina

@mirko m
pa to ti i govorim. Bas u tom trenutku Tole naziva Platinija. Ovaj intervenise kod glavnog sudije a ovaj kod pomocnog....
I tako, pogura nas Tole do LS a posle i jos 4x LE....

Batko

pre 7 godina

alo Rasulooooo opet ste se povampirili ??? Posle petarde u rupi nece vas biti opet 4-5 dana...Posle imate samo premijer ligu pa se opet lozite.Protiv nas svi grizu, zato nam i zanimljivo da pratimo...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mika sumadinac, 20. avgust 2016 19:25)

Protiv vas svi grizu ??? Pa sta vi igrate "Lov i ribolov" ? Miko, nemo` se opet brukaš ovde komentarima , majke ti
Vidis da smo i vi i mi "duplo golo", a ti se ovde lozis na to

mrki

pre 7 godina

Ovaj Mazic ne sudi cist faul kod prvog gola ne sudi dva penala za Partizan ovi se valjaju po terenu kao da ih je metak pogodio Mazic sudi po Premijerovoj direktivi Partizan zadnjih 10 godina igrao jedini evropu skupljao bodove ovi ostali ispadaju svi u orvom kolu Partizan je ove godine los slaba pojacanja ali i kad gubi i kad doboja za Partizan se zivi i navija ?????

rosa salvahe

pre 7 godina

Dva penala ne sudi za Partizan...Bravo lopovi.
(mika sumadinac, 20. avgust 2016 20:37)

ne, pustio je prednost, nova akcija, niste se snasli...

zoran

pre 7 godina

I mi Kahrimana za trku imamo....koja vezara, retko vidjena....

A, sta tek reci o valjanju igraca Spartaka, pa jos i nosila ...haos koji se fudbal kod nas igra...mentalitet saharske Afrike.

Batko

pre 7 godina

Cigani vi ste bre zlo naseg fudbala.Koliko ste bodova doneli igrajuci u Evropi zadnjih 20 g nasem fudbalu.Partizanu niste ni do kolena,u stvari jeste malo iznad kolena
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdu je osnovala udba, 21. avgust 2016 09:16)

Duša mala uplakana.... razumem ja tvoje asocijacija na "kad si bio dete malo..."...zato ti ta kolena spominjes...nedostaje ti ?!

navijac

pre 7 godina

@Da ne bese onih sklanjalica u zadnja 2 kola muceni partizan bi delio fenjer sa Backom ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 20. avgust 2016 20:38)

De si bre ti, ziv si!? Jel si se malo oporavio od Rasula?? :) Partizan je unisten, i ovi porazi u premijerovoj ligi nas interesuju ko lanjski sneg. Ali zato je trpanje drzavnog mezimceta cim napusti premijer ligu pravo uzivanje!

absolutezero

pre 7 godina

Stiže na naplatu Tolovanje. Mi u kanalu, vi u ambisu. Sve zbog bolesne ideje o izjednačavanju po broju titula. Je l' Ružić još stvara istoriju? Zbog stvaranja te istorije nemamo ni klubski ni reprezentativni fudbal. I umesto da krenemo od nule ( čitaj: privatizacija ), nastavlja se ovo mrcvarenje zarad lične koristi interesnih grupa oko oba kluba. Iskreno saučešće i vama i nama. Srpski fudbal je kinički mrtav, samo ga još održavaju na aparatima.

zex

pre 7 godina

nije isto primiti dva komada od slabasnog Spartaka na neutralnom terenu i primiti tri gola od Italijane kog prvoligasa koji je pobedio,interm milan i Juventus.samo jedan dan je trajalo vase radovanje grobari

Danubewalker

pre 7 godina

Samo trpite ponizavanje koje vam priredjuje SNS uprava.Doduse,odavno nije palo neko izvinjenje premijeru.Budzet za navijace veci nego za igrace.

Zvezdas

pre 7 godina

Partizan je dosao u takvom stadiumu da mu je potreban penal da bi izvukao neresen rezultat :) Idemo Zvezdo sutra da dobijemo utakmicu i idemo na +10 i korak blize novoj tituli

mirko m.

pre 7 godina

@Mada je moguce da nam je to Platini nanestio jer nam se npr. Anderleht sklonio 2010 za LS. 

Ti si zaboravio da je Anderlehtu bio ponisten cist gol zbog ofsajda na 2:2?

trn u oku

pre 7 godina

nisu mi jasni ljudi koji posle svega prate partizan i zvezdu, sve treba ignorisati dok su sumnjivi likovi poput vazure, nedića, terze, kokeze itd u tim klubovima.

.....

pre 7 godina

Ja sam zvezdas i to ne krijem ali cemu kritika i smejanje na racun Partizana kad i u nasem dvoristu ne sijaju ruze EVROPE nema na vidiku vec godinama u nazad i cemu to na sta se vodi nas fudbal na domace prvenstvo samo i to je to SMESNO!!!

018

pre 7 godina

Golman : Stevanovic (pojacanje)
Desni bek : pojacanje (Vulicevic)
Levi bek : pojacanje (Bogosavac)
Stoper : Milenkovic (Ostojic)
Stoper : Balazic (Gogua)
Zadnji vezni : Everton (Radin)
Krilo : Mihajlovic (Stevanovic)
Krilo : Pojacanje (Radovic)
Ofanzivni vezni : Leonardo (Sasa Ilic)
Napad : Pojacanje (Djurdjic)
Napad : Pojacanje (Vlahovic)

Pokloniti : Bozinova,Djurickovica,Marijanovica,Miletic,Brasanca,Saranova !

Aleksandar

pre 7 godina

Da nam je ovaj Leonardo bio tu pre par godina.Covek udje dva puta po 15 minuta i pokaze vise od svih na terenu.Everton se mnogo zalaze,ali dzabe kada nema sa kim da igra.

Robert iz Čačka

pre 7 godina

Ovo je ljudi bruka, ovo nije normalno... Sta su uradili od naseg Partizana??? Jadno, bedno, zalosno.... SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!

nenad

pre 7 godina

Bilo kako bilo ali komentator arene otvoreno navija za partizan kao da igra protiv inostranog kluba. U tragediji naseg fudbala veliku ulogu imaju novinari.

One night in May

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

Zvezda ima medjunarodni trofej - "usatog"!
Tvoj pradeda ili deda, pa tvoj otac, pa onda ti, tvoj sin, tvoj unuk, tvoj praunuk, tvoj cukununuk, pa tvoj cukuncukununuk...proci ce generacije tvoje loze - al' FK Partizan medjunarodni trofej osvojiti nece! Jer mali klubovi ne osvajaju velike trofeje... Loza ti medjunarodni trofej FK Partizan nece videti, dok vas ima necete ga osvojiti! Jer ga ne zasluzujete... Mozda ako Tole postane predsednik UEFA.
Moja loza ce uvek imati "usatog" - moj sing ga gleda na svom stadionu, videce ga i moji unuci i moji praunuci...jer su to zasluzili rodjenjem.

Kako jedan va slepo rece - nismo isti!

Jedni osnovani radi plemenitog cilja, a drugi osnovani jer iz mrznje prema nama.

delijamomak

pre 7 godina

Vucic namestio.
Dulo bio u pravu.
Koliko li bi vam dao Sasuolo?
Partizan propada.
Zvezda drzavni projekat.
Koliko li bi vam dao Ludogorec?
Razbila vas Vosa.
Razbio vas Spartak.
"Nece ona nidje" , "Pukni zoro, pukni Zvezdo".
Sreca pa niste prosli one amatere da vas guze dalje.
Komsije u svoje dvoriste gledajte, pustite vi Crvenu zvezdu.

Beli65

pre 7 godina

kakav bedak od igre,vaznoje da svima klecaju kolena od grobara i da se vidi pomak u igri,zatvorili jos jednu na 1:0 i bice novih bombasticnih izjava

my way

pre 7 godina

Добро, ту је онај плејаут, мислим да ће Партизан успети да у тим утакмицама избори опстанак.

Mile

pre 7 godina

Sporo, bezidejno, jadno. Da se ja pitam - Božinova, Šaranova i Stevanovića bih prodao. Vlahovića na pozajmicu da negde igra i da vidimo da li od njega nešto ima. Bojim se da je u pitanju novi Šaponjić. Mihajlović na klupu neko vreme. Radović bi mogao da bude koristan, ali previše zadržava loptu. Ako ne ume to da promeni - i on na klupu. Nema ništa ni od ove sezone, čak i ovakva Zvezda je bolja od nas. Pustiti Nikolića da proba da formira neki tim za sledeću. Eventualno sa nekim klincima iz podmlatka, nema smisla dovoditi pojačanja sada. I da - uprava napolje.

Batko

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Pa istupite

zvezdas

pre 7 godina

Zbog komentara u cetvrtak puni c..gane, moram da priznam da vise mrzim partizan nego Dinamo Zagreb. Nazalost nije srpski ali je tako.
Nikada u zivotu nisam, i necu navijati za crno bele sm...ove.
JBG bar sam surovo iskren.

Plavo Beli

pre 7 godina

Suboticanin sam i veoma sam objektivan. Istina je da je Partizan ostecen ali isto tako je i moj Spartak bio ostecen mnogo vise puta i od Zvezde i od Partizana. Kad se sve sabere Spartak je zasluzeno slavio i to uz dva prelepa gola. Sad pohod na prvo mesto na tabeli,idemo Spale :)

El Pibe

pre 7 godina

Ma da li je moguce da se neko jos lozi na srpski, nazovi fudbal u vreme uspeha nasih pravih sportista na OI. Koga jos zanima jelen liga, Zvezda, Partizan i ostali smesni klubovi koji igraju po livadama, koje anonimni evropski klubovi rasturaju. Samo mi nije jasno, zbog cega ova, ali i sve prethodne vlasti ulazu u te prevare od klubova i u tu prevaru od sporta zvani srpski fudbal?! Pa sa samo 10% od tog novca koji se ulozi u to leglo korupcije, kriminala i nepismenih ljudi, klubovi u sportovima kao sto je npr.vaterpolo cijem se uspehu veceras radujemo, procvetali bi.

drug Vucela

pre 7 godina

Opet ih stigla karma. Ne zbog prozivanja Zvezde, iako sam Zvezdas, vec zbog nasladjivanja posle poraza Vojvodine od AZ-a. Treba samo procitati te komentare, pominjanje "drzavnog projekta" a Vojvodina ima bar duplo jeftiniji tim od Partizana, dno dna. Sad je bar jasno da ne smeta njima Vucic, drzavni bankomat, i sta sve nisu pisali, vec im smeta bilo kakva konkurencija, pa tako i Lalatovi puleni koji su ih oducili od fudbala pre par kola. Tako je i u kosarci sa Megom, bili su simpaticni dok su pobedjivali Zvezdu, cim su poceli da deru "instituciju", postali su Miskova ergela, Coviceva filijala itd. Naviklo je to za vreme terazijskih Crnogoraca Tola i Dula da se siri i misli da mogu da se bahate koliko hoce i kad hoce, ali nema vise, sad ima da pratite hokej i cekate titulu. I da kmecite preko tastature naravno, tu ste sampioni!

Neko iz mase

pre 7 godina

Ma bitno da je Sasuolo dao 3 komada Zvezdi, i da nam terate Bozovica predstavljajuci se kao navijaci Zvezde, a to sto vas kanta jaki Spartak, u stvari, ne kanta vas samo onaj koji nece, to je nebitno, zar ne? Eh, da nije Terzica, Kokeze, Bozovica, vi bi se prosetali ovom ligom, ali...

Tuzan je vas zivot, tuzan!

petarczv

pre 7 godina

Koliko su smesni grobari nas prozivaju za sasuolo a njih cepaju spartak,surdulica i zagubica...i mi i oni smo uzasni a fudbal je u zestokom kanalu...

misko

pre 7 godina

Svaki grobar PRAVI , Tudjmana Franju SLAVI, jer da njega nije BILO, bili bi crveno-PLAVI.Zvezda,OFK i Partizan, boje sa SRPSKE ZASTAVE. mika zagorac , nikad nije kasno.

Neverovatno

pre 7 godina

Sad se vidi da je Dule Vujosevic sve bio u pravu sto je pricao potpuno su nas unistili( zna se dobro ko i preko koga) ali potpuno, jedino resenje je da odu ovi poltroni iz uprave svi do jednoga i da dodju pravi partizanovci koji nece slusati Sns direktive pa ako propadamo neka bar propadnemo sa cistim obrazom
(Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Ahaha Dule je bio u pravu zamislite....Smeh sa vama.kako se lazete. Navikli na titule pa cepa paranoje.

Hazbo Ciljević Sjenica

pre 7 godina

Šta reći osim jadno,jadno i bijedno?Nikoliću,prestani da izmišljaš fudbal.Pusti ljude da igraju slobodno i normalno,skini ljudima okove s nogu.Oni jadnici,kad krene lopta ka njima,oni se uplaše,jedva čekaju da šutnu loptu od sebe,pa kako bilo,važno je samo da se ratosiljaju lopte.Tvoja odbrana sa Vulićevićem,Balažicom i Milenkovićem toliko je spora,loša, da je Božović tako sastavljao Partizanu, ne bi uspeo tako loše da je sastavi.
Samo zanemari tvoju teoretsku ruku o fudbalu i dozvoli ljudima da igraju, daj im punu slobodu u igri, ali traži odgovornost.
Mihajlović, Golubović, Leonardo uvijek su u stanju da stvore višak na svoj kvalitet.Božinov je odličan centarfor,ali treba neko da čoveku dobaci loptu,da mu da koliko toliko izglednu priliku da bi dao gol.
U tvojoj koncepciji i taktici, tebi centarfor i ne treba. Podhitno iz ekipe izbaciti Vulićevića, čovek ne zna šta će s loptom.Balažica,on je igrač za ekipu koja se brani, nije za ekipu koja napada,jer je previše spor.Ilića vodi kući,neka ti kući igra.Ko još u Evropi igra fudbal sa 40 godina,šta smo mi?
Vi treneri prestanite da pravite ime preko Partizana!

Hoces iskreno ?

pre 7 godina

Izgleda da smo mi kao nacija,skloni mazohizmu.
Olimpijada je u toku,nasi sportisti beleze odlicne rezultate,aaa lagano pored onoliko vrhunskog sporta ,ljudi prate Partizan i Zvezdu.
Svaka vam cast, bas imate vremena. :D

nik sloter

pre 7 godina

Milan B@ ako si duplo stariji onda imas 78 godina!Napisao sam bruka srpskog fudbala misleci na sve nase timove,kao i to da je Partizan imao proslu sezonu za respekt u Evropi.Ako je to nesto navijacki i uvredljivo onda OK.

Deja Vu

pre 7 godina

Lošo, lošo vam se piše. Ništa
ne mož' bolje da zabašuri katastrofu Zvezde kao brukanje na Paàtizan. Odma' ima da zaboravu 'talijanski izlet u ćoravu Europy, čim im daš rezil od Partizani: ZNAČI NISMO NAJGORI, IMA I POTAKŠI OD NAS U KOMŠILUK! Gubu od Spartanci a mi bar od talijanci a to što ne smo ni pucali na go da gi ne naljutimo još više.

Pujdanje se razumeme ako loptu ne svaćame ožzbiljnooo. Kad su cigani bili brezobrazni kao ovaj što mu tepaju na Krojf?
(KrofNa, 19. avgust 2016 13:05)

Alal vera na vidovitost, sve ti se prikazalo. Ili si mozda čkolovan pa si sabrao dva i dva.

vv

pre 7 godina

jel ima jos koji tim da bude "domacin" u novom sadu? i to na ovom istom nesrecnom stadionu. vi beograđani imate 5 timova ali svako igra na svom stadion, a mi sada u novom sadu 3 i svi igraju na istom...

delija iz fotelje

pre 7 godina

Opet ništa ne znate?!? Čim vlast ne navlači samo za vas i čim pare ne idu samo vama nemate pojma. Odmah da ste vratili sve titule od 1992 na ovamo

todos

pre 7 godina

Gadi mi se da pročitam izveštaj sa utakmice a kamoli da gledam na Areni. O odlasku na utakmice i ne razmišljam. Privatizacija pa menjamo rečeno.

Zvezdaška koreja

pre 7 godina

Nepostojeći penali ne treba ni da se pomenu jer onda ne moraš objašnjavati ni zašto su nepostojeci. "Najbolji" zna najbolj
e, svirao bi on sigurno da su
vredni pomena a naše je samo da
izvestimo narod da smo evropski i sveCki prvaci jer je Real pobedjen u finalu sa 3:0.

Wllaxy

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

Ko je to nama našao da priča o suđenju... Valjda ste prethodnih sezone navikli na Toleta pa vam je sad u najmanju ruku čudno kad neko sudi kako treba.

Ne brinite, makar ste gol dali...

dusan

pre 7 godina

Mazicu sram te bilo,ne sudis cist faul nad Evertonom kod gola Spartaka.Ja bih istupio iz lige da imam sudjenje kao Partizan.
(Walter White, 20. avgust 2016 20:42)

i otisao u hrvatsku, odakle ste dosli, a tamo biste imali i bolje sudjenje. pa vi pricate o sudjenju??? ali da imate obraza ne biste navijali za nk uprava napolje

Batko

pre 7 godina

Doktor Brele, 20. avgust 2016 21:13)

Kakva paranoja. Dulo je jedino bio u pravu kada je rekao da vise nema para kao dok se sipalo za vreme Borisa i Ivice.. Ali ako ti je tako lakse da prebolis ponizavanja od tamo nekih Spartaka i ostalih, onda neka bude kako si rekao

ps. Isto vazi i za one moje slepce

Reporter

pre 7 godina

Strašan igrač ovaj Vučić. Utrči, Šaranov se isprepada 1:0. I taman se Vučelini i Vazurini puleni malo srede, doteraju, opet Vučić - pljas, gol i naredjenje Mažiću da svira kraj. Bruka da Partizan gubi od Spartaka (Vučića)

Mirko

pre 7 godina

Da li tu u fudbalskom klubu Partizan iko ima imalo obraza, trunke postenja i srama. Trener i igraci su ko da ste ih skupili na ulici dva sata pre utakmice.

muzicar

pre 7 godina

Partizan je u prosloj sezoni imao 7 pobeda u Evropi.Cigani mozete biti prvi jos 10 God,sedam pobeda necete imati za 20 God.Jbg
(beca grobar, 20. avgust 2016 20:54)

jesi ti matematicar?

Gospodin

pre 7 godina

Koja je gospoda ovaj Nikolic za Tomica.
Realan covek, sve mu na mestu. Jedna rec sve objasnila - Bezopasni.
Tomic bi vec na poluvremenu spremio alibi i teorije zavere.

belgrade boysi

pre 7 godina

Trebalo je da sudi bar sest penala za partizan i produzi utakmicu bar 20 minuta.Kad god izgubimo kriv nam Vucic jer tako smo u mogucnosti.

GP

pre 7 godina

Ovim igracima Partizana naplatiti sto igraju za Partizan ili im zabraniti da igraju fudbal. Ako se uopste zove fudbal ono sto oni igraju. Ubaciti mlade snage da steknu nekakvo iskustvo posto je ova sezona vec gotova, izgubljena.

Beli65

pre 7 godina

kako bre ovima iz Spartaka ne klecaju kolena a i evidentan je napredak u igri:1gol,3 suta u okvir gola i 6 kornera,bravo grobari samo napred tek je -9

Dag Kristi

pre 7 godina

Mazic sudio finale Super kupa Evrope,a ovde se pale da ima nesto protiv groblja.Ne palite se,gledajte OI,vidite da smo i mi i vi krs i lom.

nickname

pre 7 godina

grcevi i izlezavanja u 80 minutu,foliranje,ocajan fudbal,pa kako covek da kupi kartu i ode da gleda?u ovoj zemlji je sve iskrivljeno.ova deca na terenu se pogresno uce da simuliraju foliraju i varaju.sustinu sporta ne znaju,a to je nadmetanje i zelja za pobedom i dokazivanjem

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Posle svakog partizanovog uspeha ovog leta u evropi Zvezda-Ludogorec i Zvezda - Sasuolo sledi posrtanje u domacoj ligi. Neko ce reci umorni su od evropskih meceva, jesu, ali ako se zeli pomak moraju se navici na 2 meceva nedeljno, ili nema Napretka za fudbal u Srbiji ...

Mile

pre 7 godina

Fuzbal u srbiji totalno na marginu,jeste najpopularniji al mi nemamo pojma da pikamo lopte,pogldajze ostale sportove,gde nema lopova,ima uspeha!mozda ga cak i zabraniti,privremeno,gade mi se fudbaleri!

GuyFawkes

pre 7 godina

Grof nije grof,nego tatacar i ajatolah fudbala za ove pacere. E,pa kad je on koji je totalni raspad bolji od ovih,onda ja nemam definicije o kakvim se panjevima radi...

dfk

pre 7 godina

jel moze neko da napise koliki je budzet partizana, a koliki spartaka? Kad god izgubimo neku evropsku utakmicu, opravdanje je manji budzet. Pa cisto da znamo. Hvala

z

pre 7 godina

Odgledah onaj Sasuolo, videh Partizan, Zvezdu, Vojvodinu,Spartak , te se pitam koji mi sport igramo, a koji oni u ostatku Evrope. Ovi nasi sigurno fudbal ne igraju. Posmatram ih kako se odnija lopta od njihovih nogu kao od panjeva. ideju nemaju o igri bez lopte..to je za njih tezi intelektualni napor, gotovo nesavladiv. Takticki su na nivou petlica, a kondiciono na nivou nekih penzionera sa Kalemegdana.
Stadioni prazni kao da je kuga udarila (kako rece jedan nas glumac u domacem filmu) a tereni bas spremni da prime seme kukuruza, a ni za krompir nisu tako losi. Jezivo, jednom recju.
Ovi sto sebe nazivaju navijaci, tek su oni posebna sorta. No, to je vec problem njihovih roditelja, skolstva i drustva u celini. Sve u svemu , drzava nam je u jadnom stanju, a fudbal je mala refleksija toga.

jelte

pre 7 godina

komediografi grobari tastatura navijaci i internet ratnici satro ne prate premijer ligu...jasno, od kad je tole liga ukinuta vas fudbal vise ne zanima :)

vujke

pre 7 godina

Dokle vise ova lopovska bagra na celu sa Vucelicem propalitetom i Ilijevim manekenom u pokusaju da nam unistava PARTIZAN. Lepo vas molim ,ucinite Partizanu, sto ste unistili unistili , sto ste pokrali pokrali bolje i za vas i za nas da odete nekim drugim svojim putem sto dalje od Humske i povedite i onog d....lizca Vazuru a moze i celavog i trio zeka bjeka curko. Dajte sposobnijima da vode jer ste dokazali i da ste nesposobni a i da niste ljudi! Obavezno onaj da ide prvi spomenuti sto je sve pokrao i unistio u ovoj zemlji vucelic , ne zasluzuje ni veliko slovo u prezimenu lopov!!!

batko "asocijacija"

pre 7 godina

Bravo batko pa ti se sam ofira da si strucnjak za asocijacije jedini di ti resio rebus Normalno to ti je dobro poznsto

Djuks

pre 7 godina

Ovaj Mihajlovic,uz duzno postovanje se bez ikakvog razloga ovoliko forsira! Decko izgubi 8/10 duela...savij se malo,igraj za tim i prestani da glumis zvezdu kad to nisi,a tesko da ces i biti...

Karahart

pre 7 godina

Kolektiv i timski duh ne postoje u ekipi Partizana, na lidera. Imam osjecaj da postoji puno losih odnosa medju igracima. I na kraju, dok god legenda bude igrala, Partizanu nece krenuti na bolje.

Slaninar

pre 7 godina

Na Karađorđu sve po starom...Predlažem Fudbalskom savezu da stavi sve mečeve Partizana u Novi Sad, zakonom verovatnoće bi valjda jednu dobili...

komentar

pre 7 godina

Dokle vise da slusamo ostrascene komentatore. Poslusajte samo njegovo ushicenje nakon izjednacenja a poslusajte nakon ponovnog vodjstva Spartaka, muk. Slicno je i sa crveno-belima.

Milan B.

pre 7 godina

Ali koliko me ovo ne zanima vaterpolo,kosarka,odbojka,Milica to je bitno!
(nik sloter, 20. avgust 2016 21:14. Pretpostavljam da sam bar duplo stariji od tebe, ali ako ti verujes u ovo sto si napisao ti si mi idol. Pa procitaj covece svoje komentare posle poraza Zvezde, tada te je to zanimalo. To je bilo pre neki dan a i tada su bili i vaterpolisti i kosarkasi i odbojkasi i Milica.

jzma

pre 7 godina

otisao nam je fudbal u aut zvezda krs partizan krs vosa krs cuka krs liga krs reprezentacija krs .... evropa nikad laksa a nasi klubovi nikad gori. ljudi profi fudbaleri a nemaju snage za 45 minuta gledam zvezdu poslednje 3 utakmice u evropi i placem kolko ljudi nemaju snage jadna li si moja zvezdo. a onda cujem da igraci partizana posle ispadanja iz evrope od poljaka isli na rehabilitaciju sramota majke mi kontam da nemaju pojma da igraju ali barem treba da trce toliko od mene !!

20kinte

pre 7 godina

@Dejan amin. Sad nam kao bitan tekvondo. Cela Srbija bi dala sve medalje iz svih ekipnih i indvidualnih sportova ikada za jedno polufinale svetskog prvenstva. To je snaga i moć fudbala. A da ne pričam o tome da bih menjao sve to za bilo koji uspeh Zvezde. Bilo kada. Sad će da zabruje ljubitelji brzog hodanja i vaterpola, ali tako je.

Kazne i ništa drugo

pre 7 godina

Sve je jednostavno.Nema šlihtanja igračima. Ko pogreši napolje iz tima i novčana kazna. I to je to pa pogreši i drugi put. Isuviše dečijih grešaka za jedan profesionalan tim čiji igrači žive od toga što loše rade. I u napadu i na sredini a naročito u odbrani koja je po naivnosti na nivou petlića.

saeKn

pre 7 godina

Nemojte da dovodite nikoga ni vi ni Zvezda dosta je vise da najvise para ide u fudbal posle ovakve olimpijade 8 medalja. Osuditi svako trosenje novca u fudbal. Ionako placamo strance koji ne vrede nista.

psiholog

pre 7 godina

...a pre neki dan neki igrac Partizana izjavio da ce se svima tresti noge kad dolazi Partizan...samo nije rekao kad on ode iz kluba!

Mimikrija

pre 7 godina

Konacno prava kafanska liga dugo sam ovo cekao...Zdrebceva krv oborila Setaca;Vinjak iz Krusevca odigrao nereseno sa izrazito napadacki raspolozenom ekipom nekadasnjeg Prokupca...Danas se igraju preostali susreti gde prestonicka DENIJELS STAR ugoscuje Zupljanske rizlinge...Derbi kola je u Apatinu gde domaci prave revans za prolecno patosiranje u Celarevu...