Utorak, 12.08.2003.

15:51

Koturović izbačen sa priprema, Vujošević zvao Ostojića

Izvor: B92

Koturoviæ izbaèen sa priprema, Vujoševiæ zvao Ostojiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Andreja

pre 20 godina

Mislim da su neke Vujoseviceve odluke prenagljene, ali sto se tice Koturovica sasvim je u pravu zato sto stvarno ni je uredu da na trenigu psuje nikoga, a najmanje trenera... sve u svemu strasno, ALI KO ZNA MOZDA ZLATO OPET BUDE NASE!!!

Nemanja

pre 20 godina

Pozvao bih sve kojima je i malo stalo do nase kosarke da dodju u ponedeljak u Pionir i da ..... sve po spisku i Vujosevicu i svima onima koji su odgovorni sto nam je on selektor. Bruka i sramota!!!!!!!!!!!!! P.S. Taj covek ne moze sebe da disciplinuje (sto se tice jela na primer) pa zato ni drugima nema pravo da prica o disciplini!

D-KEE

pre 20 godina

kada vec nemamo odgovarajucu 5-icu vujosevic je trebao da pozove Mijajla Grusanovica u reprezentaciju. covek je godinama unazad bio najkorisniji igrac nase lige i to bi mu bilo veliko hvala za sve sto je ucinio za nasu kosarku a nikad mu nije vraceno.

Djura Ostojic, Avdalovic & Company - stvarno sam bez reci....

DRAGAN, UROSEVIC

pre 20 godina

Sta je tu je ali ja licno smatram da jedan igrac koj pogresi, ne poslusa ili bilo sta,
ima pravo na popravni. Sve se dogodilo za vreme utakmice, nervoza, adrenalin itd.
Trebalo je sa Koturovicem popricati i razcistiti nesporazum a ovako gospodine Vujosevicu postupili ste bes trunka psihologije, terate onu komunisticku varijantu. Napolje ako ne slusas!! Cak je jedan Stojakovic pokusao da ubedi selektora- ipak nista. Ne verujem da se tako moralo zavrsiti.

Bojan

pre 20 godina

Ostojic je odlican igrac i ako je vec ovakva situacija sto se tice centara onda je on jedino pravo resenje. To je jedan Crnogorac vise u reprezentaciji!!!!!

ovaj

pre 20 godina

Jos jednom ,Dule...samo opusteno i samo napred i da ponovim. Posto nista ne moze da se promeni do EP,predlozio bi jos jednom svima da zacute,pa da se jave oko 15-og septembra,bilo bi bolje za sve...

pera

pre 20 godina

Jedino resenje: Reprezentacija Srbije i Crne Gore zbog vanrednog stanja u zemlji, i teske ekonomske situacije, ustupa svoje mesto na Evropskom prvenstvu reprezentaciji Vatikana, i nada se da ce vanredno stanje biti ukinuto do Olimpijade, u slucaju da to ne bude ocekuje pomoc i od samog PAPE.

aco sombor

pre 20 godina

posto sam malopre iskritikovao ceo savez ,pa mi gospoda na modulatoru nisu pustili komentar reci cu ponovo!!!!!vujosevicu napolje iz reprezentacije!!!!!

Jugoslav

pre 20 godina

Dule je sada pokazao svoj pravi karakter. Težak čovek, veoma sujetan i samo sam se pitao kada će napraviti neku glupost. Siguran sam da je Kotur nešto zabrljao (čim se izvinjavao ekipi), ali Dule treba da bude pedagog a ne demagog i Atila bič božiji. Zar u ovakvoj situaciji kada mu je više od pola kandidata otkazalo (pitanje je zašto) nije smogao snage da pređe preko nečega i za dobrobit ekipe napravi neki ljudski potez. On je dobar sa Danilovićem koji je koliko je bio dobar kkošarkaš bio težak čovek (sličnih su karaktera) pa je mogao malo sa njim da popriča kako treba svoj težak karakter staviti u službu ekipe (Danilović i Đorđević nisu pričali više od pola sezone u kojoj su uzeli Kup Šampiona, ali ekipa nije trpila). Jasno je zašto zove Đuru Ostojića. Pa jedino su njegovi partizanovci spremni da u ovom trenutku priohvate poziv u reprezentaciju. Siguran sam da ga je (ili bi ga) Goran Nikolić odbio u ovom trenutku. Nemojte da se pitate zašto je pozvao Kostu Perovića ili Vuleta Avdalovića. Normalno je da na pripremama ima igrače koji su tu radi treninga, a koji sigurno neće putovati na Prvenstvo. Lakše mu je da mu to budu njegovi puleni nego da jednom recimo Jovi Stanojeviću, Valdi Šćepanoviću ili Draganu Lokovskom kaže da neće ići na Prvenstvo. A zašto ga je većina igrača i to pogotovo mladih odbila na startu to je i njegov problem, a ne samo njihove savesti kao što kaže. Što nije sa njima pričao ranije i objasnio im šta od njih očekuje da ne bude gorkih iznenađenja i blamaža. Nije dovoljno samo sa Bodirogom razgovarati (Stojaković se kao Divčev prijatelj podrazumevao u ekipi). Svaka čast i Guroviću koji ima toliki motiv da igra za reprezentaciju. Ekipa je i dalje jaka i moje je mišljenje da će npr. Bogavac biti pravo otkrovenje. Ali i dalje mislim da je početni spisak morao sadržati još par imena kao što su Stanojević (morao je naslutiti barem da će ga odbiti Miličić, Čabarkapa,...), Vesa Petrović ili Šćepanović. Za svako Prvenstvo se časti po neki igrač svojim prisustvom zato što je imao dobru sezonu ili je perspektivan, ali imati više od 10 takvih je ipak mnogo (Bogavac, Kecman, Pavlović, da ne spominjem Vuleta, Kostu i ostale).
Dule, ima još dosta do Prvenstva, neko će te opet iznervirati, ne daj Bože neko se možda povrediti, koga ćeš zvati umesto njih? Hausa? On je Amerikanac nema pravo da igra za našu reprezentaciju. Možda Ćakića (ili ga još ne poznaješ dovoljno), koji ima potencijala kao i većina na tvom spisku.
Ispada da će na prvenstvu igrati svi koji završe pripreme.
Mnogo je objektivnih okolnosti oko tih otkaza, ali i tvojih subjektivnih, pa ne dozvoli da zbog svog karaktera tvoje izuzetne trenerske, stručne karakteristike ne dođu do izražaja.
IDEMO NA ZLATO, NAVIJAMO ZA NAŠE I VERUJEMO U USPEH.

PIC

pre 20 godina

I jos jedan "biser" selektora Vujosevica, sad vec verovatno ima citav niz. Pa stvarno je neverovatno sta se to dogadja u KSSICG i kakvog su to selektora stavili da vodi svetske i evropske prvake. Dobro je neko pobrojao sve one igrace na poziciji 4 i 5 koji su vec odbili poziv ili koje Vujosevic nije pozvao ili sta vec. Ovaj selektor je bruka za nasu kosarku i sa njim na celu nas najtrofejniji sport krece stazama naseg najnetrofejnijeg sporta,tj. fudbala. Djuro Ostojic centar?! Mora da je samo ruzan san.

Grbovic

pre 20 godina

Koliko vidim iz komentara sasvim je u redu da igrac psuje trenera tokom utakmice i da odbija da igra ono sto trener od njega trazi. Od kada je postao selektor zvezdasi pljuju Vujosevica jer je, najpre, trener Partizana postao selektor, a zatim i sto je na pripreme pozvao jos neke igrace Partizana, a ne samo Vujanica i Krstica. Vujosevic svakako nije najbolji trener kojeg imamo, ali zasto nije doveden neki bolji. Zasto Bogosavljev nije konsultovao Strucni Savet. Pa zato sto je krpa od coveka. Savez treba dati Djordjevicu, da ga ocisti od krpelja, a i svi bi imali malo drugaciji pristup, i kod nas i u inostranstvu, jer fakat - nije isto razgovarati o kosarci sa Saletom Djordjevicem i nekim harmonikasem.
Trudim se da razumem frustraciju zvezdasa, od Moke Slavnica nije bilo Zvezdinog startera u reprezentaciji, uglavnom druge rezerve, kao Zizic ili Kiza Radovic.

Александар Велики

pre 20 godina

Пише се овде ћирилицом још како. Ти ако си тек данас открио како се то ради не мораш да се хвалиш свима. А то што ти не идеш на Трг, то је зато што ти 891 иде 4 пута дневно, па увек касниш... Уз то ја не знам што се ти жалиш на земљу, Словенија је независна већ више од 10 година...

Пустите људе да раде свој посао. И Пешића смо сво (без разлога) критиковали па види шта је човек урадио. Очигледно је да су се многи играчи превише осилили и да их треба спустити на земљу.

MPM

pre 20 godina

Hajde da ipak mi lepo sacekamo kraj Eurobasketa. Od pljuvanja na tri nedelje pred prvenstvo nema koristi. Svodicemo racune u septembru. Setimo se Radmanovica i banane u svlacionici na poluvremenu sa minusom protiv Novog Zelanda. Ipak sacekajmo....

Ivan Misojcic

pre 20 godina

Sramota je da pored najboljeg centra lige Gorana Nikolica,selektor poziva Djuru Ostojica,koji je samo prosecan kosarkas i ne zasluzuje kao i mnogi kosarkasi Partizana da se nadje na spisku reprezentacije prvaka sveta

Ronaldo

pre 20 godina

Povodom otkaza Cabarkape Vujosevic je izjavio sledece (izjava sa ovog sajta)
Selektor Vujoševic kaže da svaki košarkaš mora da ima "poriv da igra za reprezentaciju".
'Postoji onih pet aksioma u matematici koji se ne dokazuju. Košarkaški aksiom je da se ne objašnjava potreba igranja za reprezentaciju. To je kao kada bih objašnjavao nekome zašto treba da se jede ili diše. Ako nemaš taj poriv i tu vrstu karaktera, onda nema mesta daljnjim objašnjenjima.'

Molim sve matematicare da mi objasne kojih je to 5 aksioma u matematici
(kad sam ja ucio matematiku u MG-u, samo u geometriji smo imali mnogo vise
od 5 aksioma). Ili je mozda selektor kosarkaske reprezentacije zasnovao neki
novi pravac u matematici poput one uciteljice koja je dokazala trisekciju
ugla.

Setite se takodje izjave selektora da je kosarka demokratski sport. Pa zar je demokratski izbaciti najboljeg centra iz reprezentacije? I ko je Vujosevica demokratski izabrao, Divac i Danilovic.

Pedja Stojakovic je verovatno js uvek u reprezentaciji zbog prijateljstva sa Divcem, ali ocigledno ce lose igrati na prvenstvu.

I pored svega ovoga bicemo PRVI, jer ce Gurovic da napuni sve trojkama.

Brzi

pre 20 godina

Kad se sad nisam slogiro. Nije sto je sutn`o Kotura. Decko se vazda slepao, a kad uz neznanje dodje i bahatost dobija se noga u donji dio ledja. A sad o Bucku. Obradovic, Djordjevic, Grbovic, Divac, Paspalj, Pecarski bila je ekipa sa kojom je Bucko uspio da ispadne u polufinalu. Vazda se pricalo je da "dobar" sa igracima, a dogadjaj sa Koturom potvrdjuje da jedna stvar ima najmanje dvije strane. Bucko je malo nervozan. Ne vrijedi kriti. Svako bi bio na njegovom mjestu.
Sa druge strane uz ovolike otkaze+sutanja obezbijedio je alejbi za neuspjeh. Zivot pise romane (a i manje sastave) tako da je sve moguce. Nisam partizanovac, ali ni zvezdas. Ne vjerujem da je moguce da svi epizodisti iz Buckovog kluba zaigraju istovremeno na parketu. Kao sto rekoh zivot pise romane. Pomozi Boze.

Neko

pre 20 godina

Aloooo!
Svi ovde zaboravljate da je Koturovic izjavio da se izvinuo ekipi.
ZASTO ne kaze zbog cega se izvinuo.
Znaci nije tacno da nije napravio neku budalastinu jer se izvinjavao kasnije.
Dule jos kaze da se nije njemu licno izvinuo.

Marko

pre 20 godina

Vidim sada nabrajate igrace koji ne idu (pola njih je odbilo, ostali su ili povredjeni ili ne zasluzuju da igraju), budite realni i objektivni i meni je tesko palo sto je koturovic odstranjen ali mora da se zavede neki red, svima je FMP bio favorit a Partizan ga pregazio i pogledajte taj cuveni tandem Nikolic-Askrabic - PA NISU SE VIDELI pored OSTOJICA i KRSTICA (za njega mi je najvise zao sto ne ide!) tako da mislim da preterujete, ali dobro vreme ce pokazati!

DraganN

pre 20 godina

NE NE NEEEEEEE !!!!! PAZI KAD SE LUDO ZABAVKJAM CITAJUCI KOMENTARE. PA SAMO DA JE DEO OD OVOGA STO PISE TACNO TREBAO BI NEKO DA STAVI PRST NA CELO.

Vlada

pre 20 godina

Kao i mnogi grobari, mislim da je Dule Vujosevic katastrofa, i to pre svega u odnosu prema igracima i ponasanju. Sto se tice kosarke, manje vise, verovatno je dovoljno strucan, ali definitivno nema autoritet ko Ivkovic, Pesic ili Obradovic, a misli da ako se non stop dere na igrace i sutira reklame, da ce mu to doneti kontrolu. Centri su problem, i to pre svega sto nema kvalitetnih 4-i, tako da ocekujem da ce Gurovic da bude pod kosem, kao i Askrabic, a verujem da ce i Kecman konacno da zablista, decko moze da odigra perfektnih 15 minuta, ako ga krene. Vreme je i da Pedja Drobnjak pokaze je li vjera ili nevjera. Ipak mislim da je kljuc svega i prevaga u Stojakovicu i Vujanicu. Pedja ce da ubaci 20-25 poena, ali je Vujanic kljucan, ako bude igrao kao na pocetku sezone - odlucno i hladno bicemo na tronu, ako bude igrao kao na kraju, nervozno i umisljeno, tesko da cemo da nesto uradimo. Grupa je mnogo teska i vazno je samo da pobedimo Svedjane, da se bas ne obrukamo, sa Spancima i Rusima se nikad ne zna, verovatno gubimo bar 1 ili obe tekme. Cetvrtfinale je kljuc svega, tu cemo videti sta zna Dule Vujosevic, tu je on najbitniji. U ostale ne sumnjam, pre svega u Jarica, koji bi stvarno trebalo da bude plej na terenu, mada ce i njemu biti tesko jer je celu sezonu igrao nesto drugo. Eto verovatno Bogavca cesto u igri. Rakocevic ce opet da greje klupu ako ode. Svake godine, pred svako prvenstvo je bilo nesto slicno, kako cemo bez Paspalja pa bez Savica, pa bez Djordjevica, Danilovica, pa Divca, pa Rebrace, Topica, itd. U stvari, ako se pogleda samo su Bodiroga i Tomasevic bili uvek tu, pa smo se ipak uvek izvlacili sa zlatom, uvek neko zablista, neko nov, mozda sad to bude Drobnjak, mozda Rakocevic, mozda Askrabic, kljuc je pre svega u odbrani i to kod par igraca koji je bas i ne igraju najbolje. I jos nesto, nadam se da ce Dule Vujosevic bar pristojno da se obuce, setite se samo kakav su utisak odavali Duda, Zoc ili Pesic.
Srecno Srbo_Crnogorci, Ravnogorci (Gurovic)itd. Siguran sam da ce se skupiti dovoljno nasih da vas bodre, ima nas po Svedskoj, po Danskoj.

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor

pre 20 godina

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor.

Горан Србин и велик Гробар

pre 20 godina

Е мој Вујошевићу ово ти не ваља иако сам велик партизановац никако те не могу подржати.Олади мало брате ово што радиш нема више смисла и само бог нам може помоћи на ЕП. Ипак када се вратимо са златном медаљом све ће се заборавити.

50 para

pre 20 godina

Ne razumem, sto su se cigancici toliko uspalili?! Djuro je grobar... pa?!?!? Pa i Kotur je! Uostalom NORMALNO da je Partizan = reprezentacija, tako je oduvek bilo. Sto ne bi i sada...? Uostalom, ko je sampion?

Anakin SkyWalker

pre 20 godina

Pa dobro, sto se sad ljutite. Opet cete u Svedskoj da gledate spektakl. Posto uzivanje nece moci da nam prirede igraci (citaj grupa gradjana), cast izuzetcima, Dule ce imati dovoljno vremena da nam pokaze nesto iz svog sirokog spektra gestikulacija i neuspelog uspostavljanja autoriteta. Nadam se da ce za poslednju utakmicu (cenim okrsaj za 5. mesto) da nam sacuva ono hvatanje za kitu i pokazivanje iste svojim navijacima. Ne moze svaki put da nam gospodin covek sedi na klupi, a izgleda ni strucnjak. Jednom recju SRAMOTA!!!

Marcus Camby

pre 20 godina

Ne znam u cemu je problem. Od 86 komentara koje sam zatekao, 80 su negativno orijentisani prema Vujosevicu, ali nisam primetio nijedan u kome je neko izasao sa pametnim predlogom koji bi u ovom trenutku mogao da popravi situaciju.
Dakle Stanojevic i Nikolic su bili pozvani i iz razloga koji nama zasad nisu poznati, odbili su. Koga je Vujosevic jos mogao da pozove pre Ostojica? Koje mi to imamo "petice" ne racunajuci ove koji su vec otkazali? Imamo Luku Vucinica, Petra Popovica, Sava Djikanovica, Slavka Vranesa, Mladena Pantica, Mijaila Grusanovica, Vladislava Dragojlovica i mislim da vise niko nije vredan pomena. Ko je od pobrojanih igraca bolje resenje u odnosu na Ostojica? Mozda Popovic i Dragojlovic, ali to su momci sa internacionalnim iskustvom ravnim nuli. Djuro u ovoj situaciji moze da pomogne vise nego bilo ko. Mozda je trebalo da sidje Jestratijevic sa Kopa?
Uzgred, pogledajte malo kakva nam je liga i ko tu igra. Zapitajte se koliko imamo prvoklasnih igraca u Evropi i NBA ligi pa recite da li je Vujosevic preskocio nekoga ko zasluzuje poziv. Objektivno (i teoretski) bilo bi OK da je pozvao Lukovskog umesto Avdalovica, ali kako bi se taj manijak ponasao ako bi mu sve vreme bilo jasno da su Jaric i Vujanic sigurni za ulazak u 12 igraca? I Aleksandar Nadjfeji odavno zasluzuje priliku ali tu se Dule odlucio za Askrabica i Milojevica i njih dvojica ce skoro sigurno otici u Svedsku. Sustina ovoga sto pisem jeste da mi nismo bas TOLIKO jaka kosarkaska zemlja da mozemo da iskuliramo otkaze 6-7 kvalitetnih igraca, prisetite se poslednjeg uspeha koji su ostvarile nase mladje kategorije ne racunajuci kadete. Odakle da "A" tim preuzme igrace kad ono malo talenata sto izadje iz juniora ili ode u NBA ligu ili odlepi iz najrazlicitijih razloga? I sacekajte to EP... ko god je vise od tri puta u zivotu usao u kladionicu dobro zna da ni po koju cenu ne treba igrati ono sto igra vecina. Ne bi me iznenadilo da se to jos jednom potvrdi i voleo bih da se vas 80 kroz mesec dana seti sta ste pisali ovog 12. avgusta.

MARJAN NS

pre 20 godina

jeli znat vi koliko je Jovo Stanojevic promasio zicera igravsi za Partizan i Zveezdu u evroligi, a tek sa zvezdom u finalu kupu Koraca?

napredak

pre 20 godina

nisam procitao ni jedan komentar da je neko pljuvao baletica kad je pobegao iz repke a i slabo ste pljuvali sve igrace koji su odbili da igraju (jedino bodiroga ima puno pravo da trazi pauzu)vec ste bili puni razumevanja ,a da li se zapitate koji klubovi nisu pustili svoje igraze za reprezentaciju i da putuju u koreju pa mora da ide zeleznik .umobolni cigani probudite se ne pljujte po necemo pre nego sto saznate istinu.

RADE, Sarajevo

pre 20 godina

VUJOSEVICU, ODLAZI DOK JOS NIJE KASNO!!!!!!!!
NEMAS AUTORITET, A IZGLEDA NI DOVOLNO TRENERSKOG ZNANJA.............

ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikola

pre 20 godina

1.Divac
2.Bodiroga
3.Radmanovic
4.Tomasevic
5.Krstic
6.Koturovic
7.Rebraca
8.Cabarkapa
9.Stanojevic
10.Milicic
11.Djordjevic
12.Scepanovic

ljudi sta kazete na igrace koji fale.

Dule pogledaj listu!!! 9/12 igraca igra na poziciji 4 tj 5.

I da, posle kazes da nemamo visoke igrace!!!


ps: ako sam nekog igraca zaboravio javite



Napred plavi!!! Svaka medalja je uspeh!!!

boki

pre 20 godina

Mislim da su nesporazumi na relaciji trener igrac cesta pojava. Mali broj ljudi zna za sukob na relaciji Zeljko Obradovic - Gurovic, Jaric, malo vise za Svetislav Pesic - Scepanovic, Radmanovic a sad svi bruje o sukobu Dule Vujosevic - Koturovic,...
To je ono sto prati sve reprezentacije pa i nasu. Veci problem su povrede. Ako se ne oporave Tarlac, Milojevic i Jaric a sto je veoma tesko mislim da smo u velikom problemu. Taj Dule bi morao da povede racuna o svojim treninzima i da sacuva bar ovo malo igraca sto je ostalo. Nije mu ovo njegov Partizan. Tamo moze da radi sta hoce i odgovara Divcu i Danilovicu. Ovde je duzan da odgovori citavoj naciji. Zato nek se pazi sledeceg poteza
RED STAR FOREVER

Igor

pre 20 godina

Ja mislim da nije u redu to sto dule radi, nije pozvao ni tripkovica, hausa, sekulica i
druge. Nije to u redu da pozove samo prvu petorku svoga kluba u reprenzentaciju, a ostali
"NBA potencijali" da sede kuci.E sad ozbiljno, sta je tu je reprenzentacija nam je na nivou
pakistanske(bez namere da vredjam palestince), necemo ni grupe proci. Ko nam je selektor
i ko nam igra to ce biti uspeh. Sto se mene tice najradije bi voleo da budemo poslednji,
samo zbog toga sto kk partizani "drze" kosarkaski savez i sto tako providno i bezobrazno
trpaju svoga trenera i igrace u tako SLAVNU reprenzentaciju samo da bi se sto bolje prodali.
Pa gde to ima ljudi da seoski igrac(ostojic) sa 28 godina igra za svetskog prvaka, da imamo
pleja(avdalovic) koji ne gleda na kos u napadu, malokrvni perovic koji ni u nasoj budjavoj
ligi nije igrao u proseku 5 minuta, to je reprenzentacija partizana i zelimo im bude na
svakoj tekmi kao protiv grka -20. JEDINO mi je zao STOJAKOVICA koji verovatno nije znao
gde dolazi i koji rusi svoj ugled zbog "velikog" trenera.
I BAS ME BRIGA I ZATO PEVAM CEO DAN ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!

Informator

pre 20 godina

KK Sledeća sezona nekoga da "dere"!? Ha,ha,ha,ha!!! Pa vi možete da derete samo prasiće u Maloj moštanici za vreme svinjokolja. Setite se samo Širokog brijega da ne govorim o utakmicama protiv Šampiona koje su se nekad zvale derbi! Čuo sam da se preuređuje parking na Starom sajmištu i da se KK Sledeća sezona seli na novi teren. Tamo bar definitivno nećete morati da plaćate karte. I nemoj slučajno da vidim nekog od vas na trgu kad se "zlatni momci" vrate iz Švedske!

kristijan

pre 20 godina

boli njih cosak,ovo ce biti pripreme KK Partizan za sledecu sezonu,i to besplatne.
Sramota je uopste bilo da se takav covek, bude selektor najjace kosarkaske nacije na planeti.Covek koji neprestano psuje vulgarno i koji pokazuje "onu stvar" publici da bude na mestu selektora stvarno je sramota.Hajde sto je u fudbalu tako,ali tamo i ovako sve ide naopako oduvek,ali u kosarci gde nema jacih na svetu,ovako da se brukamo.Pa ima da nam se smeju svi kada odemo sa ovom ekipom na EP.Ko da su ih skupili na ulici.

Sale Spartak

pre 20 godina

Pa ti covece nisi normalan,jest da sam veliki partizanovac ali ovo stvarno nema smisla. Kako ti mislis da igras bez centara, ko ce da ti igra Perovic mozda?? Ti si totalno puk`o, kad budes "osvojio" peto mesto nemoj da se vracas kuci.
KOTURE SAMO HRABRO SUBOTICA JE UZ TEBE

Sdjan videnovic

pre 20 godina

Dragojlovic,DJjric,Bjelica,Marinkovic,Pavlovski,pored ovakvih igraca on je pozvo DJURU OSTOJICA sa prosekom od 11 poena,i8 skoka u evroligi,i coveka sa 3 titule,i3kupa ukarijeri...cigani,da niste jadni bili bi smesni.

Чика Куре

pre 20 godina

Слушај бре поганијо, ми на трг не идемо. За коју земљу, за коју химну!? То што се ви окупљате на тргу је зато што не знате за боље. Остало вам од ваших доживотних председника Тита и Туђмана, како оно беше -Дан младости јел тако. Смешно је то да сваке године прослављате успех неке друге земље. Кад се буде славило за Србију ми ћемо славити, али на свој начин.
П.С. Никога још нисам видео да пише ћирилицом!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

nenad

pre 20 godina

igore.ajde spavaj.i kad se probudis mozda hrvatska i bude igrala na nekom prvenstvu osim evropskog.na koju smo foru svetski prvaci?ccccc
najgluplje pitanje na svijetu

roman

pre 20 godina

Covece,ti stvarno nemas ni malo obzira.Ti postajes nesto najgore sto se desilo nasoj kosarci.Kakav,bre Ostoic!?Gde ti je Jovo Stanojevic,Goran Nikolic.Ti si lud.Nadam se da necemo dalje od cetvrtfinala.

Lazar

pre 20 godina

Najbolje mi se dopao komentar pardon nadimak naseg saveznog selektora "Homer Simpson" mada bi moglo i "Bartov cale".
Jedino nije fer prema jadnom Homeru koji je moj uzor i ideal naj caleta na svetu, a i El Barto se buni.

vozd

pre 20 godina

Halo Srbijo pa sta je ovo?!!!
Ljudi ovaj je covjek pukao ,mi idemo na EP bez centra. Ostojic pa ko je on sjetite se ASkarabic-Nikolic tandema i Finala pa da nije bilo Vujanica i sudija ne bi ga Partizan nikad ni uzeo. Ovo je 7 igrac u pocetku sam mislio da su to sve dezerteri kako Glupan Vujosevic kaze ,a ono to je bojkot.
Mozda ce on jos da ponudi Haus-u drzavljanstvo pa cemo na EP imati Partizan a ne reprezentaciju,kao i na unervezijadi FMP a ne mladice za kaljenje i spremne na dres.
Gde ovo sve vodi da nam kosarka bude kao i fudbal???
Smjenjujte ga pre bruke ko boga vas molim jer ovo nema smisla pa on sledece godine nece nista uzeti pogledajte Zvezdu i Hemofarm ma derace ih ka prasice.
NAPRED PLAVI SAMPIONI Vuja odlazi nije ovo za tebe.
P.s. On kaze da je Kotur nekulturan nek pogleda sebe psuje ko kocijas i taj stil oblacenja mu je kocijaski.

Zeljko

pre 20 godina

Jeli Vule leba ti ..Kolku si kintu dobio da nas razbucas????

i jos jedno pitanje za citaoce foruma...

Jel zna neko Broj Vujosevicevog Telefona da ga priupitam nesto ...naime moj deda Radovan je izrazio zeljud a zaigra za Repku...pa rekoh da mu ucini inace deda je visok oko 2 m...mislim da bi dobro odradio poso uz to navija i za Partizan.

SMENA...

Informator

pre 20 godina

Neka jede g.... onaj ko sad se... pa dođe na Trg da slavi zlato!!!

A vi iz KK Sledeća sezona gledajte šta će vaša (Slovenačko-Hrvatska) reprezentacija da uradi na EP!
Pozdrav zmagoslavcima!

Joca

pre 20 godina

Vujosevic je apsolutno u pravu.Neki igraci su izgleda previse digli nos,bas kao Radmanovic prosle godine pa je opet bio na balkonu Skupstine.Sto se tice sastava reprezentacije nista novo.Ona je uvek i bila pola Partizana jer se zna ko je najbolji.Jos od Slavnica niko iz Zvezde nije nista pokazao u reprezentaciji.Ono malo sto ih je bilo pozvano sedeli su na klupi i navijali za Paspalja,Divca,Danilovica,Djordjevica,Rebracu,Drobnjaka,Berica...
P.S. Vidim svi kukaju za Jovom Stanojevicem,a napadaju Djuru Ostojica da nije nista uradio u Evroligi.A sta je to Stanojevic uradio sa Partizanom u Evroligi ?

Nikola

pre 20 godina

na kraju ce chitav partizan igrati za reprezentaciju,stvarno smijesno,neka hausu daju nash pasosh, pa da igra umjesto stojakovica

Boris

pre 20 godina

Ti bre covece nisi normalan!!! Jeste da sam ja vatrni Partizanovac, ali ovo sto si ti uradio to nema veze sa mozgom. Brate na cemu si ti?? Prso si sa mozgom!!! Savicevic bi bolje sastavio ekipu nego ti :) Idi leci se!!! Pored Jove Stanojevica koji je najbolji igrac u Nemackoj ti zoves Osojica Sramota bre on meni nebi igrao ni u partiyanu, a kamoli u repreyentaciji!!!
Ako ti osvojis neku medalju na EP Ja cu da budem najsrecniji covek na svetu, ali ako prodjemo prvi krug dobro je!

Degenije

pre 20 godina

Kako se zna da su Divac i Danilovic postavili Duleta za selektora mislim da ne bi bilo lose da se malo i oni skinu i pomognu coveku na klupi. Mozda sa njima prodjemo Svedjane i udjemo u osminu finala. U svakom slucaju jasno je da Kosarkaska sekcija FK Petarde "vodi" vrlo patrotski nas savez. Haha, bas su smesne sve one price protiv stranaca, Jadranske lige i ostale bajke, moje vajne patriote. A dokazujete se srozavanjem nase kosarke kako u Evroligi tako i kroz reprezentaciju. Izbori za KSSCG, Vucinica za predsednika!

Sveta

pre 20 godina

E, pa gospodo kriticari, da li ste negde procitali istorijat Vujosevica?! Po cemu je on losiji od drugih trenera koji su bili u kombinaciji?! Drugo, ako mislite da je u kosarci glavna "grobarska poganija", pa sta nam je falilo sa njom prethodnih 8 godina? Pogledajte ko je sve stojao na postolju i izbrojte tu poganiju poput Divca, Djordjevica i Danilovica. A sto se tice CIGANA. Znamo koji sport oni drze i kako stojimo u tom sportu. Zivadinovic, Djoric, Savicevic, Stojkovic, Miljanic. Zato malo ucutite i nemoj da vidim nekog pijanog na trgu kad ovi momci donesu zlato iz SVEDSKE!!!!!!

Tuta Bugarin

pre 20 godina

Jel' osto' jos neko u "timu", il' su sad svi na neki nacin out?
Ovo je ipak najsmesnija odluka: Vujosevic koji u normalnom dustvu i okruzenju jedva da bi dogurao do zanimanja kocijas, sad dijeli ukore i predavanja iz lijepog ponasanja.
Srecom taj nece jos dugo, trajace samo par dana na EP i fajront.
Oni koji su ga izabrali nek se stide.

dobronamerni optimista

pre 20 godina

Neću komentarisati odluku i uopšte celokupnu taktiku selektora(što vama braćo Srbi nije jača strana) ali ću se osvrnuti na par vrlo važnih stvari koje mnogi ovde zaboravljaju, a pre svega moram da konstatujem da je na konferenciji bilo reči o tome da su neki(ko, nije rečeno, ali mislim da većina vas zna ko su ti igrači) odbili naknadni poziv tako da je izgleda đura ostajić jedino moguće rešenje. Što se tiče selektora vrlo brzo ste zaboravili da je i on u ovom trnutku jedino rešenje koje je savez imao jer je pre njega bilo kadidata koji su iz nekih svojih razloga odbijali ulogu selektora. Igrači koji su trenutno u timu su takođe igrači koji su se u ovom trenutku odazvali selektorovom pozivu i mi od njih trenutno nemamo bolje(mada ja mislim da su oni sasvim dobri i jaki) i da sa tim moramo da se pomirimo. U principu kakav god da nam je sastav i igrači i selektor mi moramo da ih podržavamo maksimalno, cela javnost, za vreme priprema i u toku prvenstva a kada se sve to završi onda da vidimo gde smo i šta smo i da menjamo šta ne valja!

bojan

pre 20 godina

Kad je Vujosevic postao trener Partizana bio sam vrlo razocaran, medjutim covek je uzo dve titule i ne samo to nego je Partizan igrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Sacekajmo kraj prvenstva pa da vidimo. Sto se tice otkaza i Koturovica, pa oni koji ne zele da igraju i ne treba da ikada vise budu pozivani, a ko je taj Koturovic i sta znaci on u kosarci pa da se tako arogantno ponasa. Pa njemu i ostalima treba da bude cast sto je uopste pozvan i umesto da "gine" on izigrava neku velicinu. A sto se tice onih koji kritikuju Divca i Danilovica, gospodo Partizan je velicina u kosarci, u vaterpolu pa je takva i reprezentacija. Tamo gde vasi ljudi vode glavnu rec kao u fudbalu, znamo kako prolazimo. Vidim nekima smetaju Avdalovic i dr. igraci Partizana, pa gospodo da ste igrali neko finale videli bi ste ih kako igraju. Pa kog je trebalo da zove mozda vaseg "velikog talenta" Ticu ili mozda Jeretina ili mozda jos nekog goreg.

e misevi

pre 20 godina

ne volim ni ja vujosevica, ali moram samo jedno reci... svi pricati kako vodi kk partizan na EP... pa ja se pitam ko je dosada ucestvoao na prvenstvima?

Чика Куре

pre 20 godina

НАРЕДБА
Предрагу Стојаковићу, Игору Ракочевићу, Марку Јарићу и осталима којима је Звезда и Србија на срцу, кофере у шаке и кући !
Доста бре те гробарске поганије!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

dejo

pre 20 godina

Ovo je stvarno sramota i katastrofa.Neću komentarisati izbacivanje Kotura ali pozivanje Ostojića je bruka.Ima li ko iz saveza da kaže DOSTA BRE VIŠE.

Ivan M

pre 20 godina

Iako nisam ubedjen u Vujosevicevu strucnost ni u ispravnost njegovih selektorskih odluka, velika vecina prethodnih poruka mi lici na ono sto se pisalo za vreme SP prosle godine o Pesicu i nasem timu. Te je Pesic bio Peskic, paprikar i nestrucan, te je Jaric bio naduvani maneken, te je Bodiroga bio nedovoljno odlucan, te je Pedja Stojakovic bio nezreo za lidera, te Divac nije valjao, te Radmanovic, Drobnjak... Vujosevic je mozda vezara i levak koji hoce da forsira svoje grobare, ali dajmo mu sansu pre nego sto krenemo da ga pljujemo!

Sasa

pre 20 godina

Ovo je katastrofa!
Vujosevic mora da ide, pod hitno!
Sa ovakvim trenerom i u ovakvoj atmosferi necemo biti ni 5. u Svedskoj.

Vujosevicu, budi covek, procitaj sve ove komentare i podnesi ostavku.

iznogud

pre 20 godina

Ovo mora da bude neka vrsta «proteze» neko ko se lako uklapa u ekipu, neko ko je pozitivan i neko ko će i u ovim uslovima to shvatiti kao čast i kao šansu. Djuro Ostojić je takav čovek, svestan svojih kvaliteta i limita.
posto su drugi prije mene,manje-vise rekli sve,imam jedan konkretan predlog selektoru u vezi sa njegovom gore navedenom izjavom:
zasto ne pozove momcila bajgica bajagu.on je "bas fini momak" i sigurno ga ne bi odbio.

milan

pre 20 godina

To sto je tebi Divac omogucio da ti svaku utakmicu sudi Ljuca jos nekako mogu i da razumem ali da od reprezentacije pravis prciju i zoves igrace koji gube od Poljaka dva puta e Evroligi da bi ih ti i Divac lakse prodali to zaista tesko ko moze da razume

Poznavalac

pre 20 godina

IZVINJAVAM SE AUDITORIJUMU.
ZABORAVIO SAM NA SASTAV REPREZENTACIJE DA UMESTO BR 12.TARLAC, STAVIM MILOJEVIC, JER JE EVIDENTNO DA NI TARLAC NECE IGRATI ZBOG POVREDE.

Marko

pre 20 godina

Dule,izbaci Stojakovica,Gurovica,Jarica,Drobnjaka i Bogavca,a dovedi Fredija Hausa,Materica i jos nekog iz juniora Partizana.Ako sem ovih izbacis jos nekog (ili ti neko otkaze) moj broj je 011/197-599

kristijan

pre 20 godina

nije on jadan kriv.Krivi su Divac i Danilovic koji su ga namestili za selektora.Oni su naravno prvi ugurali Vujosevica kao trenera,o posle i partizanove igrace,da bi se bolje prodali posle prvenstva.
Lova je njihova u pitanju.I ako ja cenim Danilovica,a pogotovo Divca,koji je za mene legenda nase kosarke,ovakve poteze im zameram,i nemogu da shvatim.
Sreca nema poljaka na EP ,pa mozda nebudemo i zadnji

Veljko

pre 20 godina

Ovo je neverovatno,nemamo bukvalno ni jednog pravog centra jer Drobnjak vise glumi trojkasa nego sto igra ispod obruca a on izbacuje sa priprema Koturovica,do sada nisam hteo da malerisem ali sada posle ove gluposti koja me podseca na proslogodisnje izivljavanje nad Radmanovicem kojerje bilo i pre dve godine isto,nisam optimista da mozemo uci u finale sigurno a ako odbije Stanojevic ni u medju 4 ekipe na starom kontinentu.Kada su u KSJ odlucili da podrze jadransku ligu na racun nase domace lige ne moze se ni ocekivati nista bolje.

Mirza

pre 20 godina

Djuro Ostojic ?!?...
Cini mi se da su standardi po kojima se igraci pozivaju na pripreme vrlo diskutabilni. Dusko ili ima vec nekoliko nedelja prvih 12 u glavi, pa zove momke poput Djure kako bi ih lakse otkacio u momentu odluke, ili mu je u istoj toj glavi omanja crna rupa, koja ima tendenciju sirenja.
Sa svakom njegovom odlukom moja nada da cemo osvojiti zlato na EP je sve manja. Ali nada jos uvek postoji.

Vladimir

pre 20 godina

I ovako kuburimo sa igracima, a on otera jednog Koturovica sa priprema. Sta on misli da je?! Vujosevic je drugorazredni trener. Obradovicu Ivkovicu Pesicu ili Maljkovicu se to nikada nebi desilo. Zna li on uopste sta pretstavlja reprezentacija?! Zove nekog Avdalovica i nekog Ostojica. Pa za te ljude niko van Srbije ni nezna. (A za Srbiju nisam bas siguran). Setimo se samo ko je sve otkazao ucesce. Ako se ovako nastavi bice SCG=Partizan. Vujosevicu ODLAZI

Djuro Pucar

pre 20 godina

Kada selektor koji je imao zavidne uspehe (citaj Pesic) odstrani ili kazni igraca to se zove autoritet, a kada selektor koji nikada nista nije osvojio odstrani ili kazni igraca to se zove budalastina.Covek gradi autoritet na uspesima a ne na vlastitim kompleksima.

Milanche

pre 20 godina

Ljudi... Jeste da ja navijam za Partizan, ali ovo je prevrsilo svaku meru. Covek je jednostavno nedokuciv. Iskreno nisam odgledao utakmicu tako da ne znam sta se u stvari desilo ali... POZVATI "NOSONJU" U REPREZENTACIJU!!! Pa na kakve smo mi niske grane spali! Zasto jednostavno odmah nije pozvao Jovu Stanojevica (ako i jeste decko je izgleda bio pametan pa nije prihvatio). Decko bi izgarao na svakoj utakmici kao sto je to i radio u Partizanu pre nego sto su ga "otposlali" u Nemacku. A sto se tice ovih lelem... sto nece da igraju jer traze kucice i automobile, ma ko ih sisa. Ovako se pokazuje vernost prema naciji i prema plavom dresu. SRAMOTA JEDNA!!! Vujke svaka ti cast usro si jos jednom. Pozdrav Grobarima i puno srece sutra na tekmi

Poznavalac

pre 20 godina

Nemojte da ste nervozni:
4.Vukcevic
5.Ostojic
6.Kecman
7.Rakocevic
8.Stojakovic (kap)
9.Bogavac
10.Jaric
11.Drobnjak
12.Tarlac
13.Vujanic
14.Askrabic
15.Gurovic
U reprezentaciji na svakom prvenstvu postoje po najmanje dva igraca koji skoro ni ne udju u igru. To su ovde: Kecman i Ostojic. Bucko je (nezvanicno) umesto Koturovica, pozvao juce Stanojevica, ali je ovaj izgleda odbio. Slicno je cini se bilo i sa Nikolicem. Koturovica je sutnuo zbog gluposti, jer je u tom momentu pozeleo da vezba autoritet.
Zbog "Homera Simsona" u Svedskoj cemo biti 5-ti.

Marko

pre 20 godina

Jel ste vi ljudi pri sebi? Pa naravno da treba da tera svakoga ko pravi probleme, a sto se tice Djure - da imamo bolju soluciju zvao bi je, a mozda je i zvao pa je bio odbijen (nemojte mi reci da je Nikolic bolji od Ostojica kad smo videli u finalu ko je ko)! Mozda je Tica bio bolja alternativa?

Milos_CZ

pre 20 godina

J* te! Ovaj je gori i od Degenija! Treba proveriti da nisu mozda rodjaci.
Pa ljudiiii! Pogledajte fotografiju dana! Leri Braun i tim se prakticno vec spremaju za olimpijadu! Pa sta cemo mi da uradimo tamo??? Sada smo pred krajem 2003??? Na olimpijadu cemo prakticno da idemo sa NEPROVERENIM I NEUIGRANIM timom. Oprostimo se odmah i od olimpijade i od evropskog zbog ovih blesavih igraca (osim standardnih koji su otkazali) i jos ludjeg trenera???

vukasin

pre 20 godina

Ovo je vac klasicni "sindrom Djoric". Kada je neko nedorastao zadatku a ima sve poluge moci, onda ocaj cini svoje - njemu je i onako jasno da do OI nece da potraje... Ali, razmislite, da nije bilo Divca i Danilovica, nikada on ne bi ni bio postavljen tu gde jeste.

Bata Djora

pre 20 godina

Otvoreno pismo ljudima u KS SCG:
Bravo. Dobro ste uradili sto ste se posvadjali sa strucnim savetom. Pa nece valjda tipovi poput Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica da vam sole pamet. Izabrali ste Duleta Vujosevica. Ispravna odluka, zasto Maljkovic ili Sakota, oni su vec dokazani, treba da damo sansu nekome da se vezba. Eto, ja sam dao Savicevicu. E ako vam uspe da reprezentacija propadne na sva tri sledeca takmicenja i ne plasira se na sledece SP onda ste carevi. Mozda tad predjem u KS.
Mali savet za Duleta - cuo sam da Stojakovic ima nezgodan karakter, voli da ide po splavovima, da daje neumerene izjave kako cemo da pobedimo i najgore od svega daje trojke sa 8 metara. Napred plavi, sto vi da stalno budete nabolji.

sasa

pre 20 godina

Pisanje ovih komentara ima smisla jedino u slucaju da nekako dodju do naseg vrlog selektora. Kako Vujosevic sebe dozivljava kao urbanog intelektualca, nadam se da overava net i da ce procitati sledece redove.
Ovo sto se radi sa reprezentacijom izlazi iz domena kosarke i poprima obrise patologije. Vujosevic, ocigledno opterecen kompleksom nasih vrhunskih trenera, koji su ustolicili kult reprezentacije na cijem celu se on (ne)srecnim spletom okolnosti nalazi, po svaku cenu pokusava da izvede nemoguce. Taj covek nema harizmu, igraci ga ne postuju, strucna javnost ga ne uvazava dovoljno. U toj situaciji on povlaci poteze koje sebi ne bi dozvolili ni mnogo jaci treneri od njega.
O cemu se radi? Umesto da se ``savije`` i koliko-toliko pokusa da kompenzuje odsustvo najboljih (Bodiroge, pre svih), on tvrdoglavo insistira na svojim ``principima``, koji vise nikom nisu vazni. Ne poziva igrace koji su svojim igrama to apsolutno zasluzili (Stanojevic, Nikolic), a nda od njih ocekuje da se ``izdignu iznad situacije i shvate da nisu veci od reprezentacije``. Tako je, ali postoji i nesto sto se zove takt, osecaj, uzajamno postovanje.
Dalje, sa onom decom (Milicicem, Cabarkapom, Pavlovicem) trebalo je da se razgovara jos pre nego sto su otisli u Ameriku. Da im se pedagoski objasni da su neophodni, da ce za dve-tri godine reprezentacija morati da se oslanja na njih, da ne smemo dozvoliti da nam se dogodi ``hrvatski sindrom``. Ne mogu da verujem da je ``velikom pedagogu`` bio problem da ode, ako treba i u kuce tih momaka. Kada je Kica dovodio Divca i ekipu u Partizan, nije mu bilo tesko da ode i kod roditelja tih igraca. Vremena su se promenila i ljudi koji vode nasu kosarku to moraju da shvate. Ogroman novac je u igri, NBA otima i najboljim evropskim klubovima, pa nece nama.
Kada je sve to bolno ocigledno, treba traziti lek, a ne kukati kasnije ili, sto je jos gore, ici u revansizam. Koja vajda kada se 15. septembra Vujosevic bude vadio na otkaze, netrpeljivost, pomanjkanje patriotizma, osecaja pripadnosti zemlji, reprezentaciji... Mozda neuspeh na EP (sve ispod treceg mesta je katastrofa) za neke i nije tako strasan, ali to je proces koji se nece zaustaviti samo na otkazima. Sta cemo kada Divac ne bude vise u prilici da nagovara Pedju da igra za raprezentaciju ili kada Vujanica stisnu menadzeri, pa ga ucene ugovorima? Ako nesto odrzava kosarku zivom na ovim prostorima, to je drzavni tim i sa tim se zaista vise nije saliti.
A upravo poslednji selektorov potez (odstranjivanje Kotura i Djura kao zamena - ?!?) pokazuje da se lampice moraju upaliti. U cemu je problem, zasto se o tome sada ne govori i s kojim pravom ce Vujosevic traziti razumevanja za svoje odluke, ako kola krenu nizbrdo? Neka nam je Bog u pomoci, jer u slucaju poraza u bilo kojoj znacajnijoj utakmici na EP, popucace savovi na svim stranama. Nije nemoguce da dodje i do svadja medju igracima. Koju onda cenu placamo Vujosevicevim i glupostima onih koji su ga tu doveli?
Da ne otvaram sada pitanje Boze Maljkovica, koji je besposlen na Kopu i koga je trebalo sacekati.
Ne znam, nisam pametan. Ekipa nije slaba (Pedja, Vujanic, Gurovic) ali ne garantuje cak ni medalju u onoj konkurenciji (kompletni Spanci, Turci, Grci...) Emotivno se dozivljava sve sto je u vezi sa reprezentacijom i mada znam da ovi redovi nista nece promeniti, imam neki neopisivo grozan osecaj da je najgore krenulo. Daj Boze da se varam...

Dingo

pre 20 godina

Neke stvari u informisanju sam izgleda propustio ovih dana, iako ih redovno pratim. Naime secam se vesti da je KSSCG doneo odluku da nas FMP predstavlja na Univerzijadi, ali da nas Partizan predstavlja na EP to nisam znao. Takodje, citaju cu kompletnu vest o utakmici sa Grcima u velikom proju sredstava informisanja mogao sam procitati o ispadima Gurovica i Drobnjaka (obojica su se zamalo potukli,a drugi dobio i tehnicku gresku),ali ni reci o nekakvom ekcesnom ponasanju Koturovica.
Mislim da je sve ovo sramota za koju su krivi vodeci ljudi u KSSCG i ljudi iz Partizana.Pa zar je slucajno to sto se prvi put u nasoj kosarci desavaju neopravdani otkazi igraca?? Pa zar je slucajno sto je pozvano 6 igraca iz Partizana?? Zar je slucajno sto je jedan pomocni trener otkazao na pola priprema?? Zar je slucajno da selektor reprezentacije nepristojno gestikulira svojoj publici?? Zar je slucajno da nasa reprezentacija izgubi neku utakmicu sa 20 razlike?? Zar je slucajno da se u reprezentaciju ne pozivaju A.Nadjfeji, Stanojevic,Nikolic,Tomic i Zoroski, a umesto njih Ostojic,Kecman,Avdalovic i Perovic??
Na sva ova gore postavljena pitanja odgovor je isti: nije slucajno.
Strasno je kako su lako unistili instituciju kao sto je nasa reprezentacija.
DULE odlazi

Delija Odzaci

pre 20 godina

Ovo na najbolji nacin pokazuje kakav je Vujosevic trener i covek. Ne samo sto nam se igraci povredjuju vec on jednog od kljucnih igraca sa proslog SP izbacuje naprasno (svi smo ovih dana slusali o 'odlicnoj atmosferi u reprezentaciji'). Medjutim, Vujosevic tek sada povlaci najidiotskiji potez, pozvavsi Djuru Ostojica, rezervnog centra Partizana. Ne znam sta mozemo uciniti na EP sa rezervnom postavom Partizana(Avdalovic, Ostojic), pogledajte kako je prosao Partizan prosle sezone u Evroligi. Pitanje za Vujosevica: Jesi li bre ti cuo za nekog Jovu Stanojevica?

Grobar

pre 20 godina

Sta je bilo mladici borovi????
Sta vas briga za reprezenatciju Srbije??
Bolje gledajte koga xe voditi hrvati i slovenci na prvenstvo !!!
A i logicno je da bude najvise igraca shampiona drzave !!:)
DULE MAJSTORE !!!

caca

pre 20 godina

Cini mi se da umesto Djure Ostojica, Dule je trebalo da pozove Djuru Cvorovica...
Gomila otkaza je stigla amerikance prosle godine, na svetskom prvenstvu, i dalje su bili nadmeni kao otprilike i mi sada, tek kasnije su shvatili sta ih je snaslo...
Uz sve najbolje zelje za uspeh naseg tima, ne mogu odoleti a da ne prokomentarisem da nam je selektor kao da ga je birao Fudbalski savez, zapravo kada se ovde proslavi, mogao bi da zameni i Petkovica, otprilike slicne su im sanse u oba sporta...
caca

dzigi

pre 20 godina

Ja stvarno ne znam sta to treba da znaci,
kakav Ostojic de on da igra, moze samo da nosi
vodu nista drugo.
Dosad sam podrzavao Vujosevica ali ovo je stvarno previse...

ostojic je samo visok nista drugo ali ako je to razlog da se ne pozove stanojevica koji i nije bas najvisi ali zato profesor za ostojica
...


nema veze bice bolje do OI

Mandrak Madjionicar

pre 20 godina

Samo da podsetim da SuperSelektor Vujosevic nije uspeo svojevremeno da osvoji ni Kup sampiona sa Partizanom u kome su tada igrali Obradovic,Danilovic,Divac,Grbovic....!!! E sad ce sigurno Prvenstvo Evrope sa Ostojicem.
Stvarno,ko ide na PE?Partizan ili reprezentacija SCG?

Pedja, Banja Luka

pre 20 godina

Iako jos uvijek mislim da SCG moze doci do zlata, nade su mi svakim danom sve manje. Bez centara mislim da moramo biti prezadovoljni ako se vratimo sa medaljom. Ipak se nadam da se necemo predati unapred i da cemo igrati 'do krvi' i dati 200%. Napred "plavi", RS je sa vama.

uki

pre 20 godina

ovaj, sta se upravo desilo, pa mi fakticki i nemamo centra, tarlac povredjen, milojevic u procesu oporavka, sta tu glume perovic i ostojic, nije mi jasno, pa bre ovaj nije normalan, ma u stvari nama ni ne treba centar, igracemo sa tri krila i jednim krilnim centrom, i kraj, a vujosevicu nikada te nisam cenio jer ni sa jednom ekipom nisi imao evropski uspeh iako si imao evropsku ekipu, tako da su ovi potezi jos jedan dokaz da si rupa od trenera.....
NAPRED PARTIZAN

Sergio inc

pre 20 godina

...he...he...he.. Pa kad Djuro nije neko ime, a kako kazaes i limitiran je igracki, onda ti predlazem da pozoves Nikiccu Klincarskog. Brz, prodoran i jaaakkooo skocan.

Sergio

pre 20 godina

Pedala za antipatichnog znojavka....
Pfuuuuuuuuuu choveche....cccccc
Ne, pa ne mogu sebi da dodjem...
Bilo je svakakvih "faca" sa "bistrim idejama"
al` antipatichni je prvak sveta.
Neeeeeeego, sta je sa Chankom?
Zar je Gurovic josh u timu???
Smesta da se udalji i da se napravi tu jedno mesto za "Chaneta", kud` svi Turci tu i mali Mujo!
Pa kad moze Djuro moze i Chane.Nisam bash u toku ....jel` moze neko da mi odgovori da nije kojim sluchajem na mesto Baletica dosao Dzikic?
Ako nishta drugo bar da imamo najantipatichniji struchni stab na prvenstvu, bar u necemu da budemo prvi!
Sramota!

Sale, Beograd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Partizana, ali mi samo jedno nije jasno. Jel Partizan ide na Evropsko prvenstvo ili nasa reprezentacija? Samo dve reci : sramota i kuku!!!

Sale

pre 20 godina

Slazem se da Vujosevic mozda i nije najboliji pedagog a licno mi se njegovo ponasanje jos od ranije ne svidja...medjutim uvek cu biti za to da trener bude neprikosnoveni autoritet i da se samovolja pojedinaca ne sme tolerisati. Ne znam sta je u ovom slucaju bilo ali to nije ni bitno. Tomasevic gresi, ukoliko se bude radilo kao u fudbalu (gde mnogi igraci rade sta i kako hoce)onda ce i sudbina kosarke biti ista. Mislim da Koturovic nije 'sam' sa sobom a i Boza Maljkovic je jednom prilikom rekao da je to jedini igrac "koga nije uspeo da probudi". Mislim da je on odlican kosarkas ali to mu ne daje za pravo da bude iznad tima, kao Radmanovic prosle godine (mada jedan od mojih omiljenih igraca). Trenera treba postovati...a potom smeniti ukoliko bas nije popularan kod igraca.

Sasa

pre 20 godina

Partizan ce sledece sezone da ima strasan tim i da hara Evropom. Kompletna reprezentacija svetskih prvaka u jednom timu.

Sve osim pobede na Final Four-u je neuspeh.

Pozdrav

Ivan

pre 20 godina

Pa dakle ovaj Vujosevic je resio da nas potopi!
Posle otkazivanja igraca nije pozvao zamene.
Posle osnovnog dela priprema sutira jednog od najiskusnijih/najboljih igraca.
Pokusava da od reprezentacije napravi partizan u malom.

Ljuba

pre 20 godina

Treba pod hitno javiti ovima u FIBI da se ime Reprezentacije opet menja...Umesto "SCG"
da Prvenstvo Evrope saljemo "Moj KK PARTIZAN"
Svaka cast...Djuro Majstore priznaj da ovo nisi mogao ni da sanjas "
P.S.Bar smo se kvalifikovali za Olimpijadu :)

Lazar

pre 20 godina

Sad je vec jasno da je debeli debil resio da radi na pripremama svojih pardon igraca cete partizana o saveznom trosku.
Daj ljudi stanite na put ovom zalutalom coveku.
Pa kad bi on uso u polje kuruza ne bi ga nasli do berbe jer bi se izgubio, a kamoli to sto ste mu dali ovako znacajnu funkciju.

Dusan

pre 20 godina

Iako sam jako zeleo (i jos uvek zelim) da budem optimista i da kako-tako imam poverenja u Vujosevica, moram da kazem sledece: Jadni mi sa nasim selektorom...

Vladimir

pre 20 godina

Hm....
Ako smo ostali i bez Koturovica, to znaci da nam treba jos jedan centar pored "dobrog momka" Ostojica.
E kada bi neko poslao kuci i selektora...

Sergio

pre 20 godina

Divno!
Mislim da nam antipatichni duguje objashnjenje.Da li on na EP vodi repkuove drzave ili Partizan.....
Mis`im stvaaaaaaarno, pa straaaashno!!
Djuro Ostojic.
(Kecman,Avdalovic,Perovic)Krsticu iVujanicu -svaka cast,zasluzili su, al` ispade smeshno.Na posletku ce za reprezentaciju igrati ljudi koji ni u svome matichnom klubu nisu dobijali odredjenu minutazu......cccccc.
Da se ne lazemo, boljih ima.
Koliko videh, sudeci po izvestajima gospode iz press-a, Koturovic bese jedan od boljih na tim pripremnim tekmama.
Ne razumem zaista...
Uostalom zar se od antipatichnog kvazi struchnjaka i moglo ochekivati bolje?

Ivan II

pre 20 godina

ma sklonite bre ovoga dok nije kasno. svi nasi reprezentativci znaju kako se igra kosarka, ono sto je najvaznije i sto nas odvaja od ostalih je timski duh i atmosfera u svlacionici. sa ovim od toga nema nista. uzas!

nemanja06

pre 20 godina

Do sada sam sa velikom paznjom pratio sta se sve desava sa ovom nasom reprezentacijom koja se sprema za EP u Svedskoj. Sve nevolje koje su nas zadesile, bilo da su to otkazi igraca, bilo da su to gluposti koje pravi ovaj nas novi selektor ali ovo je prevrsilo svaku meru. Sto se njega tice on ce i Vujanica da izbaci zato sto mu je pobegao iz Partizana. Sve ovo veoma zabrinjava i nadam se da ce neko na vreme da intervenise jer ako on planira da vodi Partizan na EP nama nema pomoci. Ima toliko mladih dobrih igraca iz naseg prvenstva koji po igrama mnogo vise zasluzuju da igraju u reprezentaciji od Ostojica koji nije za tu ulogu. Jos nam samo fali da je tamo neki Avdalovic koji je do pre 2 godine igrao u i srpskoj ligi zaigra pre Rakocevica!:) Ljudi iz saveza, bolje da uopste ne idemo na ovo EP ili da posaljemo univerzitetsku reprezentaciju nego da se brukamo sa ovim selektorom!

Dejan

pre 20 godina

Ima li ikoga da stane ovom i ovakvom selektoru na put? Sta treba vise da se dogodi, da izbaci jos: Stojakovica, Jarica, Gurovica i Drobnjaka, pa da se nesto preuzme? Izbacuje jedinog pravog centra, sa kakvim-takvim reprezentativnim iskustvom!?
Ne mogu da verujem???????????

Ivica KS

pre 20 godina

Hej, Vujo, samo da znas da HOUSE ne moze da igra za SCG. Posto samo igraci Partizana jos uvek slusaju (mada ne i postuju) Vujosevica, ne bi bilo lose da se Hausu ponudi drzavljanstvo, pa da u Svedskoj lepo igra Partizan i da gubimo kao oni u EL.
Ovo je sramota, isterati Koturovica i dovesti Ostojica, nije zbog Partizana, imali su dobre centre ali DJURO OSTOJIC???
Mozda je i bolje tako, osramotice nas u Svedskoj ali ce bar da ga isteraju pred Olimpijadu.
Gde ste sada grobari, veliki Srbi, zasto niko ne reaguje na ove gluposti??? Nije vam dosta sto vas je ponizio u EL, dopusticete da ponizi i reprezentaciju???
SRAMOTA

Marko i Vlada KG

pre 20 godina

Cudo nije izbacio i Drobnjaka, a pozvao Blagotu. Mozda je mogao da izbaci i Stojakovica i pozove House-a. Mislim da treba da pozove i Zorana Savica mozda nece u penziju.

Dejan

pre 20 godina

SOSS !!!!!
SOS !!!!!
SOS !!!!!!!
Ljudi pod hitno nam treba novi selektor. Vujosevic pravi poteze malo cudne za moj ukus, nece ovo na dobro izaci.
Iako sam partizanovac strah me je sa ovakvim selektorom

POMAGAJTEEEEEEEEEE

Jordan

pre 20 godina

Ovo je katastrofa. Sta taj Vujosevic zamislja, ko je on!? I ko ce da igra prvog centra, Djuro Ostojic!? Pored zivih Kotura, Stanojevica i Nikolica!? Pa Djura ni u Partizanu vise nije startni centar!!! Ovo je siguran znak da nam reprezentativna kosarka polako ali sigurno krece stopama fudbala. Dejan Tomasevic je bio potpuno u pravu kada je upravo to najavio pre otprilike dve godine.

Petronije Peric

pre 20 godina

Samo jos Dule da pozove Canka i nekog od juniora Partizana, pa cemo da prodjemo kao Partizan u ULEB-u.
P.S. Steta sto House nije uzeo nase drzavljanstvo!!!

kosarkas

pre 20 godina

napolje i vujosevic i ljudi iz kosarkaskog saveza zato sto su njega izabrali za selektora.ostojic,perovic,kecman,avdalovic.mislim da se partizanu dobro pise sledece sezone s obzirom da za njega igraju sve sami reprezzentativci.steta sto house nema nase drzavljanstvo.on je ipak bolji od svih ovih zajednoo.

DJ Macak

pre 20 godina

JAO,JAO....
Vujosevicu,sada si ga stvarno preterao!!
Izbacio si Koturovica,i pozvao Djuru Ostojica!!??? Kod nas ima mnogo boljih centara:Jovo Stanojevic,Goran Nikolic itd..
Ne mogu da verujem da si pozvao pola Partizana.Jos ti Haus fali i cela prva petorka je tu>>>>SRAMOTA!!!!!Avdalovic,Ostojic,Kecman,Krstic???Probudi se,sa njima mozemo samo da sanjamo o nekakvoj medalji!!!Kada se zavrsi ovo prventsvo Vujosevicu ZBOGOM!!Vratite Pesica,covek je znao sta radi!!
HEMOFARM SAMPION!!!!!!!!!

Milos_CZ

pre 20 godina

J* te! Ovaj je gori i od Degenija! Treba proveriti da nisu mozda rodjaci.
Pa ljudiiii! Pogledajte fotografiju dana! Leri Braun i tim se prakticno vec spremaju za olimpijadu! Pa sta cemo mi da uradimo tamo??? Sada smo pred krajem 2003??? Na olimpijadu cemo prakticno da idemo sa NEPROVERENIM I NEUIGRANIM timom. Oprostimo se odmah i od olimpijade i od evropskog zbog ovih blesavih igraca (osim standardnih koji su otkazali) i jos ludjeg trenera???

Petronije Peric

pre 20 godina

Samo jos Dule da pozove Canka i nekog od juniora Partizana, pa cemo da prodjemo kao Partizan u ULEB-u.
P.S. Steta sto House nije uzeo nase drzavljanstvo!!!

Sale, Beograd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Partizana, ali mi samo jedno nije jasno. Jel Partizan ide na Evropsko prvenstvo ili nasa reprezentacija? Samo dve reci : sramota i kuku!!!

Jordan

pre 20 godina

Ovo je katastrofa. Sta taj Vujosevic zamislja, ko je on!? I ko ce da igra prvog centra, Djuro Ostojic!? Pored zivih Kotura, Stanojevica i Nikolica!? Pa Djura ni u Partizanu vise nije startni centar!!! Ovo je siguran znak da nam reprezentativna kosarka polako ali sigurno krece stopama fudbala. Dejan Tomasevic je bio potpuno u pravu kada je upravo to najavio pre otprilike dve godine.

Dusan

pre 20 godina

Iako sam jako zeleo (i jos uvek zelim) da budem optimista i da kako-tako imam poverenja u Vujosevica, moram da kazem sledece: Jadni mi sa nasim selektorom...

Vladimir

pre 20 godina

Hm....
Ako smo ostali i bez Koturovica, to znaci da nam treba jos jedan centar pored "dobrog momka" Ostojica.
E kada bi neko poslao kuci i selektora...

Sasa

pre 20 godina

Partizan ce sledece sezone da ima strasan tim i da hara Evropom. Kompletna reprezentacija svetskih prvaka u jednom timu.

Sve osim pobede na Final Four-u je neuspeh.

Pozdrav

DJ Macak

pre 20 godina

JAO,JAO....
Vujosevicu,sada si ga stvarno preterao!!
Izbacio si Koturovica,i pozvao Djuru Ostojica!!??? Kod nas ima mnogo boljih centara:Jovo Stanojevic,Goran Nikolic itd..
Ne mogu da verujem da si pozvao pola Partizana.Jos ti Haus fali i cela prva petorka je tu>>>>SRAMOTA!!!!!Avdalovic,Ostojic,Kecman,Krstic???Probudi se,sa njima mozemo samo da sanjamo o nekakvoj medalji!!!Kada se zavrsi ovo prventsvo Vujosevicu ZBOGOM!!Vratite Pesica,covek je znao sta radi!!
HEMOFARM SAMPION!!!!!!!!!

Ivan

pre 20 godina

Pa dakle ovaj Vujosevic je resio da nas potopi!
Posle otkazivanja igraca nije pozvao zamene.
Posle osnovnog dela priprema sutira jednog od najiskusnijih/najboljih igraca.
Pokusava da od reprezentacije napravi partizan u malom.

Sergio

pre 20 godina

Divno!
Mislim da nam antipatichni duguje objashnjenje.Da li on na EP vodi repkuove drzave ili Partizan.....
Mis`im stvaaaaaaarno, pa straaaashno!!
Djuro Ostojic.
(Kecman,Avdalovic,Perovic)Krsticu iVujanicu -svaka cast,zasluzili su, al` ispade smeshno.Na posletku ce za reprezentaciju igrati ljudi koji ni u svome matichnom klubu nisu dobijali odredjenu minutazu......cccccc.
Da se ne lazemo, boljih ima.
Koliko videh, sudeci po izvestajima gospode iz press-a, Koturovic bese jedan od boljih na tim pripremnim tekmama.
Ne razumem zaista...
Uostalom zar se od antipatichnog kvazi struchnjaka i moglo ochekivati bolje?

Dejan

pre 20 godina

SOSS !!!!!
SOS !!!!!
SOS !!!!!!!
Ljudi pod hitno nam treba novi selektor. Vujosevic pravi poteze malo cudne za moj ukus, nece ovo na dobro izaci.
Iako sam partizanovac strah me je sa ovakvim selektorom

POMAGAJTEEEEEEEEEE

Dejan

pre 20 godina

Ima li ikoga da stane ovom i ovakvom selektoru na put? Sta treba vise da se dogodi, da izbaci jos: Stojakovica, Jarica, Gurovica i Drobnjaka, pa da se nesto preuzme? Izbacuje jedinog pravog centra, sa kakvim-takvim reprezentativnim iskustvom!?
Ne mogu da verujem???????????

Sale

pre 20 godina

Slazem se da Vujosevic mozda i nije najboliji pedagog a licno mi se njegovo ponasanje jos od ranije ne svidja...medjutim uvek cu biti za to da trener bude neprikosnoveni autoritet i da se samovolja pojedinaca ne sme tolerisati. Ne znam sta je u ovom slucaju bilo ali to nije ni bitno. Tomasevic gresi, ukoliko se bude radilo kao u fudbalu (gde mnogi igraci rade sta i kako hoce)onda ce i sudbina kosarke biti ista. Mislim da Koturovic nije 'sam' sa sobom a i Boza Maljkovic je jednom prilikom rekao da je to jedini igrac "koga nije uspeo da probudi". Mislim da je on odlican kosarkas ali to mu ne daje za pravo da bude iznad tima, kao Radmanovic prosle godine (mada jedan od mojih omiljenih igraca). Trenera treba postovati...a potom smeniti ukoliko bas nije popularan kod igraca.

Ivan II

pre 20 godina

ma sklonite bre ovoga dok nije kasno. svi nasi reprezentativci znaju kako se igra kosarka, ono sto je najvaznije i sto nas odvaja od ostalih je timski duh i atmosfera u svlacionici. sa ovim od toga nema nista. uzas!

Marko i Vlada KG

pre 20 godina

Cudo nije izbacio i Drobnjaka, a pozvao Blagotu. Mozda je mogao da izbaci i Stojakovica i pozove House-a. Mislim da treba da pozove i Zorana Savica mozda nece u penziju.

Lazar

pre 20 godina

Sad je vec jasno da je debeli debil resio da radi na pripremama svojih pardon igraca cete partizana o saveznom trosku.
Daj ljudi stanite na put ovom zalutalom coveku.
Pa kad bi on uso u polje kuruza ne bi ga nasli do berbe jer bi se izgubio, a kamoli to sto ste mu dali ovako znacajnu funkciju.

nemanja06

pre 20 godina

Do sada sam sa velikom paznjom pratio sta se sve desava sa ovom nasom reprezentacijom koja se sprema za EP u Svedskoj. Sve nevolje koje su nas zadesile, bilo da su to otkazi igraca, bilo da su to gluposti koje pravi ovaj nas novi selektor ali ovo je prevrsilo svaku meru. Sto se njega tice on ce i Vujanica da izbaci zato sto mu je pobegao iz Partizana. Sve ovo veoma zabrinjava i nadam se da ce neko na vreme da intervenise jer ako on planira da vodi Partizan na EP nama nema pomoci. Ima toliko mladih dobrih igraca iz naseg prvenstva koji po igrama mnogo vise zasluzuju da igraju u reprezentaciji od Ostojica koji nije za tu ulogu. Jos nam samo fali da je tamo neki Avdalovic koji je do pre 2 godine igrao u i srpskoj ligi zaigra pre Rakocevica!:) Ljudi iz saveza, bolje da uopste ne idemo na ovo EP ili da posaljemo univerzitetsku reprezentaciju nego da se brukamo sa ovim selektorom!

Ivica KS

pre 20 godina

Hej, Vujo, samo da znas da HOUSE ne moze da igra za SCG. Posto samo igraci Partizana jos uvek slusaju (mada ne i postuju) Vujosevica, ne bi bilo lose da se Hausu ponudi drzavljanstvo, pa da u Svedskoj lepo igra Partizan i da gubimo kao oni u EL.
Ovo je sramota, isterati Koturovica i dovesti Ostojica, nije zbog Partizana, imali su dobre centre ali DJURO OSTOJIC???
Mozda je i bolje tako, osramotice nas u Svedskoj ali ce bar da ga isteraju pred Olimpijadu.
Gde ste sada grobari, veliki Srbi, zasto niko ne reaguje na ove gluposti??? Nije vam dosta sto vas je ponizio u EL, dopusticete da ponizi i reprezentaciju???
SRAMOTA

Ljuba

pre 20 godina

Treba pod hitno javiti ovima u FIBI da se ime Reprezentacije opet menja...Umesto "SCG"
da Prvenstvo Evrope saljemo "Moj KK PARTIZAN"
Svaka cast...Djuro Majstore priznaj da ovo nisi mogao ni da sanjas "
P.S.Bar smo se kvalifikovali za Olimpijadu :)

kosarkas

pre 20 godina

napolje i vujosevic i ljudi iz kosarkaskog saveza zato sto su njega izabrali za selektora.ostojic,perovic,kecman,avdalovic.mislim da se partizanu dobro pise sledece sezone s obzirom da za njega igraju sve sami reprezzentativci.steta sto house nema nase drzavljanstvo.on je ipak bolji od svih ovih zajednoo.

Sergio inc

pre 20 godina

...he...he...he.. Pa kad Djuro nije neko ime, a kako kazaes i limitiran je igracki, onda ti predlazem da pozoves Nikiccu Klincarskog. Brz, prodoran i jaaakkooo skocan.

uki

pre 20 godina

ovaj, sta se upravo desilo, pa mi fakticki i nemamo centra, tarlac povredjen, milojevic u procesu oporavka, sta tu glume perovic i ostojic, nije mi jasno, pa bre ovaj nije normalan, ma u stvari nama ni ne treba centar, igracemo sa tri krila i jednim krilnim centrom, i kraj, a vujosevicu nikada te nisam cenio jer ni sa jednom ekipom nisi imao evropski uspeh iako si imao evropsku ekipu, tako da su ovi potezi jos jedan dokaz da si rupa od trenera.....
NAPRED PARTIZAN

Sergio

pre 20 godina

Pedala za antipatichnog znojavka....
Pfuuuuuuuuuu choveche....cccccc
Ne, pa ne mogu sebi da dodjem...
Bilo je svakakvih "faca" sa "bistrim idejama"
al` antipatichni je prvak sveta.
Neeeeeeego, sta je sa Chankom?
Zar je Gurovic josh u timu???
Smesta da se udalji i da se napravi tu jedno mesto za "Chaneta", kud` svi Turci tu i mali Mujo!
Pa kad moze Djuro moze i Chane.Nisam bash u toku ....jel` moze neko da mi odgovori da nije kojim sluchajem na mesto Baletica dosao Dzikic?
Ako nishta drugo bar da imamo najantipatichniji struchni stab na prvenstvu, bar u necemu da budemo prvi!
Sramota!

dzigi

pre 20 godina

Ja stvarno ne znam sta to treba da znaci,
kakav Ostojic de on da igra, moze samo da nosi
vodu nista drugo.
Dosad sam podrzavao Vujosevica ali ovo je stvarno previse...

ostojic je samo visok nista drugo ali ako je to razlog da se ne pozove stanojevica koji i nije bas najvisi ali zato profesor za ostojica
...


nema veze bice bolje do OI

Mandrak Madjionicar

pre 20 godina

Samo da podsetim da SuperSelektor Vujosevic nije uspeo svojevremeno da osvoji ni Kup sampiona sa Partizanom u kome su tada igrali Obradovic,Danilovic,Divac,Grbovic....!!! E sad ce sigurno Prvenstvo Evrope sa Ostojicem.
Stvarno,ko ide na PE?Partizan ili reprezentacija SCG?

Pedja, Banja Luka

pre 20 godina

Iako jos uvijek mislim da SCG moze doci do zlata, nade su mi svakim danom sve manje. Bez centara mislim da moramo biti prezadovoljni ako se vratimo sa medaljom. Ipak se nadam da se necemo predati unapred i da cemo igrati 'do krvi' i dati 200%. Napred "plavi", RS je sa vama.

Grobar

pre 20 godina

Sta je bilo mladici borovi????
Sta vas briga za reprezenatciju Srbije??
Bolje gledajte koga xe voditi hrvati i slovenci na prvenstvo !!!
A i logicno je da bude najvise igraca shampiona drzave !!:)
DULE MAJSTORE !!!

sasa

pre 20 godina

Pisanje ovih komentara ima smisla jedino u slucaju da nekako dodju do naseg vrlog selektora. Kako Vujosevic sebe dozivljava kao urbanog intelektualca, nadam se da overava net i da ce procitati sledece redove.
Ovo sto se radi sa reprezentacijom izlazi iz domena kosarke i poprima obrise patologije. Vujosevic, ocigledno opterecen kompleksom nasih vrhunskih trenera, koji su ustolicili kult reprezentacije na cijem celu se on (ne)srecnim spletom okolnosti nalazi, po svaku cenu pokusava da izvede nemoguce. Taj covek nema harizmu, igraci ga ne postuju, strucna javnost ga ne uvazava dovoljno. U toj situaciji on povlaci poteze koje sebi ne bi dozvolili ni mnogo jaci treneri od njega.
O cemu se radi? Umesto da se ``savije`` i koliko-toliko pokusa da kompenzuje odsustvo najboljih (Bodiroge, pre svih), on tvrdoglavo insistira na svojim ``principima``, koji vise nikom nisu vazni. Ne poziva igrace koji su svojim igrama to apsolutno zasluzili (Stanojevic, Nikolic), a nda od njih ocekuje da se ``izdignu iznad situacije i shvate da nisu veci od reprezentacije``. Tako je, ali postoji i nesto sto se zove takt, osecaj, uzajamno postovanje.
Dalje, sa onom decom (Milicicem, Cabarkapom, Pavlovicem) trebalo je da se razgovara jos pre nego sto su otisli u Ameriku. Da im se pedagoski objasni da su neophodni, da ce za dve-tri godine reprezentacija morati da se oslanja na njih, da ne smemo dozvoliti da nam se dogodi ``hrvatski sindrom``. Ne mogu da verujem da je ``velikom pedagogu`` bio problem da ode, ako treba i u kuce tih momaka. Kada je Kica dovodio Divca i ekipu u Partizan, nije mu bilo tesko da ode i kod roditelja tih igraca. Vremena su se promenila i ljudi koji vode nasu kosarku to moraju da shvate. Ogroman novac je u igri, NBA otima i najboljim evropskim klubovima, pa nece nama.
Kada je sve to bolno ocigledno, treba traziti lek, a ne kukati kasnije ili, sto je jos gore, ici u revansizam. Koja vajda kada se 15. septembra Vujosevic bude vadio na otkaze, netrpeljivost, pomanjkanje patriotizma, osecaja pripadnosti zemlji, reprezentaciji... Mozda neuspeh na EP (sve ispod treceg mesta je katastrofa) za neke i nije tako strasan, ali to je proces koji se nece zaustaviti samo na otkazima. Sta cemo kada Divac ne bude vise u prilici da nagovara Pedju da igra za raprezentaciju ili kada Vujanica stisnu menadzeri, pa ga ucene ugovorima? Ako nesto odrzava kosarku zivom na ovim prostorima, to je drzavni tim i sa tim se zaista vise nije saliti.
A upravo poslednji selektorov potez (odstranjivanje Kotura i Djura kao zamena - ?!?) pokazuje da se lampice moraju upaliti. U cemu je problem, zasto se o tome sada ne govori i s kojim pravom ce Vujosevic traziti razumevanja za svoje odluke, ako kola krenu nizbrdo? Neka nam je Bog u pomoci, jer u slucaju poraza u bilo kojoj znacajnijoj utakmici na EP, popucace savovi na svim stranama. Nije nemoguce da dodje i do svadja medju igracima. Koju onda cenu placamo Vujosevicevim i glupostima onih koji su ga tu doveli?
Da ne otvaram sada pitanje Boze Maljkovica, koji je besposlen na Kopu i koga je trebalo sacekati.
Ne znam, nisam pametan. Ekipa nije slaba (Pedja, Vujanic, Gurovic) ali ne garantuje cak ni medalju u onoj konkurenciji (kompletni Spanci, Turci, Grci...) Emotivno se dozivljava sve sto je u vezi sa reprezentacijom i mada znam da ovi redovi nista nece promeniti, imam neki neopisivo grozan osecaj da je najgore krenulo. Daj Boze da se varam...

Delija Odzaci

pre 20 godina

Ovo na najbolji nacin pokazuje kakav je Vujosevic trener i covek. Ne samo sto nam se igraci povredjuju vec on jednog od kljucnih igraca sa proslog SP izbacuje naprasno (svi smo ovih dana slusali o 'odlicnoj atmosferi u reprezentaciji'). Medjutim, Vujosevic tek sada povlaci najidiotskiji potez, pozvavsi Djuru Ostojica, rezervnog centra Partizana. Ne znam sta mozemo uciniti na EP sa rezervnom postavom Partizana(Avdalovic, Ostojic), pogledajte kako je prosao Partizan prosle sezone u Evroligi. Pitanje za Vujosevica: Jesi li bre ti cuo za nekog Jovu Stanojevica?

vukasin

pre 20 godina

Ovo je vac klasicni "sindrom Djoric". Kada je neko nedorastao zadatku a ima sve poluge moci, onda ocaj cini svoje - njemu je i onako jasno da do OI nece da potraje... Ali, razmislite, da nije bilo Divca i Danilovica, nikada on ne bi ni bio postavljen tu gde jeste.

Marko

pre 20 godina

Jel ste vi ljudi pri sebi? Pa naravno da treba da tera svakoga ko pravi probleme, a sto se tice Djure - da imamo bolju soluciju zvao bi je, a mozda je i zvao pa je bio odbijen (nemojte mi reci da je Nikolic bolji od Ostojica kad smo videli u finalu ko je ko)! Mozda je Tica bio bolja alternativa?

Bata Djora

pre 20 godina

Otvoreno pismo ljudima u KS SCG:
Bravo. Dobro ste uradili sto ste se posvadjali sa strucnim savetom. Pa nece valjda tipovi poput Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica da vam sole pamet. Izabrali ste Duleta Vujosevica. Ispravna odluka, zasto Maljkovic ili Sakota, oni su vec dokazani, treba da damo sansu nekome da se vezba. Eto, ja sam dao Savicevicu. E ako vam uspe da reprezentacija propadne na sva tri sledeca takmicenja i ne plasira se na sledece SP onda ste carevi. Mozda tad predjem u KS.
Mali savet za Duleta - cuo sam da Stojakovic ima nezgodan karakter, voli da ide po splavovima, da daje neumerene izjave kako cemo da pobedimo i najgore od svega daje trojke sa 8 metara. Napred plavi, sto vi da stalno budete nabolji.

Poznavalac

pre 20 godina

Nemojte da ste nervozni:
4.Vukcevic
5.Ostojic
6.Kecman
7.Rakocevic
8.Stojakovic (kap)
9.Bogavac
10.Jaric
11.Drobnjak
12.Tarlac
13.Vujanic
14.Askrabic
15.Gurovic
U reprezentaciji na svakom prvenstvu postoje po najmanje dva igraca koji skoro ni ne udju u igru. To su ovde: Kecman i Ostojic. Bucko je (nezvanicno) umesto Koturovica, pozvao juce Stanojevica, ali je ovaj izgleda odbio. Slicno je cini se bilo i sa Nikolicem. Koturovica je sutnuo zbog gluposti, jer je u tom momentu pozeleo da vezba autoritet.
Zbog "Homera Simsona" u Svedskoj cemo biti 5-ti.

Dingo

pre 20 godina

Neke stvari u informisanju sam izgleda propustio ovih dana, iako ih redovno pratim. Naime secam se vesti da je KSSCG doneo odluku da nas FMP predstavlja na Univerzijadi, ali da nas Partizan predstavlja na EP to nisam znao. Takodje, citaju cu kompletnu vest o utakmici sa Grcima u velikom proju sredstava informisanja mogao sam procitati o ispadima Gurovica i Drobnjaka (obojica su se zamalo potukli,a drugi dobio i tehnicku gresku),ali ni reci o nekakvom ekcesnom ponasanju Koturovica.
Mislim da je sve ovo sramota za koju su krivi vodeci ljudi u KSSCG i ljudi iz Partizana.Pa zar je slucajno to sto se prvi put u nasoj kosarci desavaju neopravdani otkazi igraca?? Pa zar je slucajno sto je pozvano 6 igraca iz Partizana?? Zar je slucajno sto je jedan pomocni trener otkazao na pola priprema?? Zar je slucajno da selektor reprezentacije nepristojno gestikulira svojoj publici?? Zar je slucajno da nasa reprezentacija izgubi neku utakmicu sa 20 razlike?? Zar je slucajno da se u reprezentaciju ne pozivaju A.Nadjfeji, Stanojevic,Nikolic,Tomic i Zoroski, a umesto njih Ostojic,Kecman,Avdalovic i Perovic??
Na sva ova gore postavljena pitanja odgovor je isti: nije slucajno.
Strasno je kako su lako unistili instituciju kao sto je nasa reprezentacija.
DULE odlazi

caca

pre 20 godina

Cini mi se da umesto Djure Ostojica, Dule je trebalo da pozove Djuru Cvorovica...
Gomila otkaza je stigla amerikance prosle godine, na svetskom prvenstvu, i dalje su bili nadmeni kao otprilike i mi sada, tek kasnije su shvatili sta ih je snaslo...
Uz sve najbolje zelje za uspeh naseg tima, ne mogu odoleti a da ne prokomentarisem da nam je selektor kao da ga je birao Fudbalski savez, zapravo kada se ovde proslavi, mogao bi da zameni i Petkovica, otprilike slicne su im sanse u oba sporta...
caca

Vladimir

pre 20 godina

I ovako kuburimo sa igracima, a on otera jednog Koturovica sa priprema. Sta on misli da je?! Vujosevic je drugorazredni trener. Obradovicu Ivkovicu Pesicu ili Maljkovicu se to nikada nebi desilo. Zna li on uopste sta pretstavlja reprezentacija?! Zove nekog Avdalovica i nekog Ostojica. Pa za te ljude niko van Srbije ni nezna. (A za Srbiju nisam bas siguran). Setimo se samo ko je sve otkazao ucesce. Ako se ovako nastavi bice SCG=Partizan. Vujosevicu ODLAZI

Mirza

pre 20 godina

Djuro Ostojic ?!?...
Cini mi se da su standardi po kojima se igraci pozivaju na pripreme vrlo diskutabilni. Dusko ili ima vec nekoliko nedelja prvih 12 u glavi, pa zove momke poput Djure kako bi ih lakse otkacio u momentu odluke, ili mu je u istoj toj glavi omanja crna rupa, koja ima tendenciju sirenja.
Sa svakom njegovom odlukom moja nada da cemo osvojiti zlato na EP je sve manja. Ali nada jos uvek postoji.

Milanche

pre 20 godina

Ljudi... Jeste da ja navijam za Partizan, ali ovo je prevrsilo svaku meru. Covek je jednostavno nedokuciv. Iskreno nisam odgledao utakmicu tako da ne znam sta se u stvari desilo ali... POZVATI "NOSONJU" U REPREZENTACIJU!!! Pa na kakve smo mi niske grane spali! Zasto jednostavno odmah nije pozvao Jovu Stanojevica (ako i jeste decko je izgleda bio pametan pa nije prihvatio). Decko bi izgarao na svakoj utakmici kao sto je to i radio u Partizanu pre nego sto su ga "otposlali" u Nemacku. A sto se tice ovih lelem... sto nece da igraju jer traze kucice i automobile, ma ko ih sisa. Ovako se pokazuje vernost prema naciji i prema plavom dresu. SRAMOTA JEDNA!!! Vujke svaka ti cast usro si jos jednom. Pozdrav Grobarima i puno srece sutra na tekmi

Veljko

pre 20 godina

Ovo je neverovatno,nemamo bukvalno ni jednog pravog centra jer Drobnjak vise glumi trojkasa nego sto igra ispod obruca a on izbacuje sa priprema Koturovica,do sada nisam hteo da malerisem ali sada posle ove gluposti koja me podseca na proslogodisnje izivljavanje nad Radmanovicem kojerje bilo i pre dve godine isto,nisam optimista da mozemo uci u finale sigurno a ako odbije Stanojevic ni u medju 4 ekipe na starom kontinentu.Kada su u KSJ odlucili da podrze jadransku ligu na racun nase domace lige ne moze se ni ocekivati nista bolje.

Djuro Pucar

pre 20 godina

Kada selektor koji je imao zavidne uspehe (citaj Pesic) odstrani ili kazni igraca to se zove autoritet, a kada selektor koji nikada nista nije osvojio odstrani ili kazni igraca to se zove budalastina.Covek gradi autoritet na uspesima a ne na vlastitim kompleksima.

milan

pre 20 godina

To sto je tebi Divac omogucio da ti svaku utakmicu sudi Ljuca jos nekako mogu i da razumem ali da od reprezentacije pravis prciju i zoves igrace koji gube od Poljaka dva puta e Evroligi da bi ih ti i Divac lakse prodali to zaista tesko ko moze da razume

kristijan

pre 20 godina

nije on jadan kriv.Krivi su Divac i Danilovic koji su ga namestili za selektora.Oni su naravno prvi ugurali Vujosevica kao trenera,o posle i partizanove igrace,da bi se bolje prodali posle prvenstva.
Lova je njihova u pitanju.I ako ja cenim Danilovica,a pogotovo Divca,koji je za mene legenda nase kosarke,ovakve poteze im zameram,i nemogu da shvatim.
Sreca nema poljaka na EP ,pa mozda nebudemo i zadnji

Marko

pre 20 godina

Dule,izbaci Stojakovica,Gurovica,Jarica,Drobnjaka i Bogavca,a dovedi Fredija Hausa,Materica i jos nekog iz juniora Partizana.Ako sem ovih izbacis jos nekog (ili ti neko otkaze) moj broj je 011/197-599

Sasa

pre 20 godina

Ovo je katastrofa!
Vujosevic mora da ide, pod hitno!
Sa ovakvim trenerom i u ovakvoj atmosferi necemo biti ni 5. u Svedskoj.

Vujosevicu, budi covek, procitaj sve ove komentare i podnesi ostavku.

iznogud

pre 20 godina

Ovo mora da bude neka vrsta «proteze» neko ko se lako uklapa u ekipu, neko ko je pozitivan i neko ko će i u ovim uslovima to shvatiti kao čast i kao šansu. Djuro Ostojić je takav čovek, svestan svojih kvaliteta i limita.
posto su drugi prije mene,manje-vise rekli sve,imam jedan konkretan predlog selektoru u vezi sa njegovom gore navedenom izjavom:
zasto ne pozove momcila bajgica bajagu.on je "bas fini momak" i sigurno ga ne bi odbio.

Poznavalac

pre 20 godina

IZVINJAVAM SE AUDITORIJUMU.
ZABORAVIO SAM NA SASTAV REPREZENTACIJE DA UMESTO BR 12.TARLAC, STAVIM MILOJEVIC, JER JE EVIDENTNO DA NI TARLAC NECE IGRATI ZBOG POVREDE.

bojan

pre 20 godina

Kad je Vujosevic postao trener Partizana bio sam vrlo razocaran, medjutim covek je uzo dve titule i ne samo to nego je Partizan igrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Sacekajmo kraj prvenstva pa da vidimo. Sto se tice otkaza i Koturovica, pa oni koji ne zele da igraju i ne treba da ikada vise budu pozivani, a ko je taj Koturovic i sta znaci on u kosarci pa da se tako arogantno ponasa. Pa njemu i ostalima treba da bude cast sto je uopste pozvan i umesto da "gine" on izigrava neku velicinu. A sto se tice onih koji kritikuju Divca i Danilovica, gospodo Partizan je velicina u kosarci, u vaterpolu pa je takva i reprezentacija. Tamo gde vasi ljudi vode glavnu rec kao u fudbalu, znamo kako prolazimo. Vidim nekima smetaju Avdalovic i dr. igraci Partizana, pa gospodo da ste igrali neko finale videli bi ste ih kako igraju. Pa kog je trebalo da zove mozda vaseg "velikog talenta" Ticu ili mozda Jeretina ili mozda jos nekog goreg.

e misevi

pre 20 godina

ne volim ni ja vujosevica, ali moram samo jedno reci... svi pricati kako vodi kk partizan na EP... pa ja se pitam ko je dosada ucestvoao na prvenstvima?

dobronamerni optimista

pre 20 godina

Neću komentarisati odluku i uopšte celokupnu taktiku selektora(što vama braćo Srbi nije jača strana) ali ću se osvrnuti na par vrlo važnih stvari koje mnogi ovde zaboravljaju, a pre svega moram da konstatujem da je na konferenciji bilo reči o tome da su neki(ko, nije rečeno, ali mislim da većina vas zna ko su ti igrači) odbili naknadni poziv tako da je izgleda đura ostajić jedino moguće rešenje. Što se tiče selektora vrlo brzo ste zaboravili da je i on u ovom trnutku jedino rešenje koje je savez imao jer je pre njega bilo kadidata koji su iz nekih svojih razloga odbijali ulogu selektora. Igrači koji su trenutno u timu su takođe igrači koji su se u ovom trenutku odazvali selektorovom pozivu i mi od njih trenutno nemamo bolje(mada ja mislim da su oni sasvim dobri i jaki) i da sa tim moramo da se pomirimo. U principu kakav god da nam je sastav i igrači i selektor mi moramo da ih podržavamo maksimalno, cela javnost, za vreme priprema i u toku prvenstva a kada se sve to završi onda da vidimo gde smo i šta smo i da menjamo šta ne valja!

Tuta Bugarin

pre 20 godina

Jel' osto' jos neko u "timu", il' su sad svi na neki nacin out?
Ovo je ipak najsmesnija odluka: Vujosevic koji u normalnom dustvu i okruzenju jedva da bi dogurao do zanimanja kocijas, sad dijeli ukore i predavanja iz lijepog ponasanja.
Srecom taj nece jos dugo, trajace samo par dana na EP i fajront.
Oni koji su ga izabrali nek se stide.

Чика Куре

pre 20 godina

НАРЕДБА
Предрагу Стојаковићу, Игору Ракочевићу, Марку Јарићу и осталима којима је Звезда и Србија на срцу, кофере у шаке и кући !
Доста бре те гробарске поганије!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

Ivan M

pre 20 godina

Iako nisam ubedjen u Vujosevicevu strucnost ni u ispravnost njegovih selektorskih odluka, velika vecina prethodnih poruka mi lici na ono sto se pisalo za vreme SP prosle godine o Pesicu i nasem timu. Te je Pesic bio Peskic, paprikar i nestrucan, te je Jaric bio naduvani maneken, te je Bodiroga bio nedovoljno odlucan, te je Pedja Stojakovic bio nezreo za lidera, te Divac nije valjao, te Radmanovic, Drobnjak... Vujosevic je mozda vezara i levak koji hoce da forsira svoje grobare, ali dajmo mu sansu pre nego sto krenemo da ga pljujemo!

Sveta

pre 20 godina

E, pa gospodo kriticari, da li ste negde procitali istorijat Vujosevica?! Po cemu je on losiji od drugih trenera koji su bili u kombinaciji?! Drugo, ako mislite da je u kosarci glavna "grobarska poganija", pa sta nam je falilo sa njom prethodnih 8 godina? Pogledajte ko je sve stojao na postolju i izbrojte tu poganiju poput Divca, Djordjevica i Danilovica. A sto se tice CIGANA. Znamo koji sport oni drze i kako stojimo u tom sportu. Zivadinovic, Djoric, Savicevic, Stojkovic, Miljanic. Zato malo ucutite i nemoj da vidim nekog pijanog na trgu kad ovi momci donesu zlato iz SVEDSKE!!!!!!

dejo

pre 20 godina

Ovo je stvarno sramota i katastrofa.Neću komentarisati izbacivanje Kotura ali pozivanje Ostojića je bruka.Ima li ko iz saveza da kaže DOSTA BRE VIŠE.

Sale Spartak

pre 20 godina

Pa ti covece nisi normalan,jest da sam veliki partizanovac ali ovo stvarno nema smisla. Kako ti mislis da igras bez centara, ko ce da ti igra Perovic mozda?? Ti si totalno puk`o, kad budes "osvojio" peto mesto nemoj da se vracas kuci.
KOTURE SAMO HRABRO SUBOTICA JE UZ TEBE

Joca

pre 20 godina

Vujosevic je apsolutno u pravu.Neki igraci su izgleda previse digli nos,bas kao Radmanovic prosle godine pa je opet bio na balkonu Skupstine.Sto se tice sastava reprezentacije nista novo.Ona je uvek i bila pola Partizana jer se zna ko je najbolji.Jos od Slavnica niko iz Zvezde nije nista pokazao u reprezentaciji.Ono malo sto ih je bilo pozvano sedeli su na klupi i navijali za Paspalja,Divca,Danilovica,Djordjevica,Rebracu,Drobnjaka,Berica...
P.S. Vidim svi kukaju za Jovom Stanojevicem,a napadaju Djuru Ostojica da nije nista uradio u Evroligi.A sta je to Stanojevic uradio sa Partizanom u Evroligi ?

Boris

pre 20 godina

Ti bre covece nisi normalan!!! Jeste da sam ja vatrni Partizanovac, ali ovo sto si ti uradio to nema veze sa mozgom. Brate na cemu si ti?? Prso si sa mozgom!!! Savicevic bi bolje sastavio ekipu nego ti :) Idi leci se!!! Pored Jove Stanojevica koji je najbolji igrac u Nemackoj ti zoves Osojica Sramota bre on meni nebi igrao ni u partiyanu, a kamoli u repreyentaciji!!!
Ako ti osvojis neku medalju na EP Ja cu da budem najsrecniji covek na svetu, ali ako prodjemo prvi krug dobro je!

roman

pre 20 godina

Covece,ti stvarno nemas ni malo obzira.Ti postajes nesto najgore sto se desilo nasoj kosarci.Kakav,bre Ostoic!?Gde ti je Jovo Stanojevic,Goran Nikolic.Ti si lud.Nadam se da necemo dalje od cetvrtfinala.

Lazar

pre 20 godina

Najbolje mi se dopao komentar pardon nadimak naseg saveznog selektora "Homer Simpson" mada bi moglo i "Bartov cale".
Jedino nije fer prema jadnom Homeru koji je moj uzor i ideal naj caleta na svetu, a i El Barto se buni.

Чика Куре

pre 20 godina

Слушај бре поганијо, ми на трг не идемо. За коју земљу, за коју химну!? То што се ви окупљате на тргу је зато што не знате за боље. Остало вам од ваших доживотних председника Тита и Туђмана, како оно беше -Дан младости јел тако. Смешно је то да сваке године прослављате успех неке друге земље. Кад се буде славило за Србију ми ћемо славити, али на свој начин.
П.С. Никога још нисам видео да пише ћирилицом!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

Nikola

pre 20 godina

na kraju ce chitav partizan igrati za reprezentaciju,stvarno smijesno,neka hausu daju nash pasosh, pa da igra umjesto stojakovica

Informator

pre 20 godina

Neka jede g.... onaj ko sad se... pa dođe na Trg da slavi zlato!!!

A vi iz KK Sledeća sezona gledajte šta će vaša (Slovenačko-Hrvatska) reprezentacija da uradi na EP!
Pozdrav zmagoslavcima!

vozd

pre 20 godina

Halo Srbijo pa sta je ovo?!!!
Ljudi ovaj je covjek pukao ,mi idemo na EP bez centra. Ostojic pa ko je on sjetite se ASkarabic-Nikolic tandema i Finala pa da nije bilo Vujanica i sudija ne bi ga Partizan nikad ni uzeo. Ovo je 7 igrac u pocetku sam mislio da su to sve dezerteri kako Glupan Vujosevic kaze ,a ono to je bojkot.
Mozda ce on jos da ponudi Haus-u drzavljanstvo pa cemo na EP imati Partizan a ne reprezentaciju,kao i na unervezijadi FMP a ne mladice za kaljenje i spremne na dres.
Gde ovo sve vodi da nam kosarka bude kao i fudbal???
Smjenjujte ga pre bruke ko boga vas molim jer ovo nema smisla pa on sledece godine nece nista uzeti pogledajte Zvezdu i Hemofarm ma derace ih ka prasice.
NAPRED PLAVI SAMPIONI Vuja odlazi nije ovo za tebe.
P.s. On kaze da je Kotur nekulturan nek pogleda sebe psuje ko kocijas i taj stil oblacenja mu je kocijaski.

Degenije

pre 20 godina

Kako se zna da su Divac i Danilovic postavili Duleta za selektora mislim da ne bi bilo lose da se malo i oni skinu i pomognu coveku na klupi. Mozda sa njima prodjemo Svedjane i udjemo u osminu finala. U svakom slucaju jasno je da Kosarkaska sekcija FK Petarde "vodi" vrlo patrotski nas savez. Haha, bas su smesne sve one price protiv stranaca, Jadranske lige i ostale bajke, moje vajne patriote. A dokazujete se srozavanjem nase kosarke kako u Evroligi tako i kroz reprezentaciju. Izbori za KSSCG, Vucinica za predsednika!

nenad

pre 20 godina

igore.ajde spavaj.i kad se probudis mozda hrvatska i bude igrala na nekom prvenstvu osim evropskog.na koju smo foru svetski prvaci?ccccc
najgluplje pitanje na svijetu

Zeljko

pre 20 godina

Jeli Vule leba ti ..Kolku si kintu dobio da nas razbucas????

i jos jedno pitanje za citaoce foruma...

Jel zna neko Broj Vujosevicevog Telefona da ga priupitam nesto ...naime moj deda Radovan je izrazio zeljud a zaigra za Repku...pa rekoh da mu ucini inace deda je visok oko 2 m...mislim da bi dobro odradio poso uz to navija i za Partizan.

SMENA...

Sdjan videnovic

pre 20 godina

Dragojlovic,DJjric,Bjelica,Marinkovic,Pavlovski,pored ovakvih igraca on je pozvo DJURU OSTOJICA sa prosekom od 11 poena,i8 skoka u evroligi,i coveka sa 3 titule,i3kupa ukarijeri...cigani,da niste jadni bili bi smesni.

Nikola

pre 20 godina

1.Divac
2.Bodiroga
3.Radmanovic
4.Tomasevic
5.Krstic
6.Koturovic
7.Rebraca
8.Cabarkapa
9.Stanojevic
10.Milicic
11.Djordjevic
12.Scepanovic

ljudi sta kazete na igrace koji fale.

Dule pogledaj listu!!! 9/12 igraca igra na poziciji 4 tj 5.

I da, posle kazes da nemamo visoke igrace!!!


ps: ako sam nekog igraca zaboravio javite



Napred plavi!!! Svaka medalja je uspeh!!!

kristijan

pre 20 godina

boli njih cosak,ovo ce biti pripreme KK Partizan za sledecu sezonu,i to besplatne.
Sramota je uopste bilo da se takav covek, bude selektor najjace kosarkaske nacije na planeti.Covek koji neprestano psuje vulgarno i koji pokazuje "onu stvar" publici da bude na mestu selektora stvarno je sramota.Hajde sto je u fudbalu tako,ali tamo i ovako sve ide naopako oduvek,ali u kosarci gde nema jacih na svetu,ovako da se brukamo.Pa ima da nam se smeju svi kada odemo sa ovom ekipom na EP.Ko da su ih skupili na ulici.

Igor

pre 20 godina

Ja mislim da nije u redu to sto dule radi, nije pozvao ni tripkovica, hausa, sekulica i
druge. Nije to u redu da pozove samo prvu petorku svoga kluba u reprenzentaciju, a ostali
"NBA potencijali" da sede kuci.E sad ozbiljno, sta je tu je reprenzentacija nam je na nivou
pakistanske(bez namere da vredjam palestince), necemo ni grupe proci. Ko nam je selektor
i ko nam igra to ce biti uspeh. Sto se mene tice najradije bi voleo da budemo poslednji,
samo zbog toga sto kk partizani "drze" kosarkaski savez i sto tako providno i bezobrazno
trpaju svoga trenera i igrace u tako SLAVNU reprenzentaciju samo da bi se sto bolje prodali.
Pa gde to ima ljudi da seoski igrac(ostojic) sa 28 godina igra za svetskog prvaka, da imamo
pleja(avdalovic) koji ne gleda na kos u napadu, malokrvni perovic koji ni u nasoj budjavoj
ligi nije igrao u proseku 5 minuta, to je reprenzentacija partizana i zelimo im bude na
svakoj tekmi kao protiv grka -20. JEDINO mi je zao STOJAKOVICA koji verovatno nije znao
gde dolazi i koji rusi svoj ugled zbog "velikog" trenera.
I BAS ME BRIGA I ZATO PEVAM CEO DAN ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!

Informator

pre 20 godina

KK Sledeća sezona nekoga da "dere"!? Ha,ha,ha,ha!!! Pa vi možete da derete samo prasiće u Maloj moštanici za vreme svinjokolja. Setite se samo Širokog brijega da ne govorim o utakmicama protiv Šampiona koje su se nekad zvale derbi! Čuo sam da se preuređuje parking na Starom sajmištu i da se KK Sledeća sezona seli na novi teren. Tamo bar definitivno nećete morati da plaćate karte. I nemoj slučajno da vidim nekog od vas na trgu kad se "zlatni momci" vrate iz Švedske!

RADE, Sarajevo

pre 20 godina

VUJOSEVICU, ODLAZI DOK JOS NIJE KASNO!!!!!!!!
NEMAS AUTORITET, A IZGLEDA NI DOVOLNO TRENERSKOG ZNANJA.............

ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boki

pre 20 godina

Mislim da su nesporazumi na relaciji trener igrac cesta pojava. Mali broj ljudi zna za sukob na relaciji Zeljko Obradovic - Gurovic, Jaric, malo vise za Svetislav Pesic - Scepanovic, Radmanovic a sad svi bruje o sukobu Dule Vujosevic - Koturovic,...
To je ono sto prati sve reprezentacije pa i nasu. Veci problem su povrede. Ako se ne oporave Tarlac, Milojevic i Jaric a sto je veoma tesko mislim da smo u velikom problemu. Taj Dule bi morao da povede racuna o svojim treninzima i da sacuva bar ovo malo igraca sto je ostalo. Nije mu ovo njegov Partizan. Tamo moze da radi sta hoce i odgovara Divcu i Danilovicu. Ovde je duzan da odgovori citavoj naciji. Zato nek se pazi sledeceg poteza
RED STAR FOREVER

MARJAN NS

pre 20 godina

jeli znat vi koliko je Jovo Stanojevic promasio zicera igravsi za Partizan i Zveezdu u evroligi, a tek sa zvezdom u finalu kupu Koraca?

napredak

pre 20 godina

nisam procitao ni jedan komentar da je neko pljuvao baletica kad je pobegao iz repke a i slabo ste pljuvali sve igrace koji su odbili da igraju (jedino bodiroga ima puno pravo da trazi pauzu)vec ste bili puni razumevanja ,a da li se zapitate koji klubovi nisu pustili svoje igraze za reprezentaciju i da putuju u koreju pa mora da ide zeleznik .umobolni cigani probudite se ne pljujte po necemo pre nego sto saznate istinu.

Marcus Camby

pre 20 godina

Ne znam u cemu je problem. Od 86 komentara koje sam zatekao, 80 su negativno orijentisani prema Vujosevicu, ali nisam primetio nijedan u kome je neko izasao sa pametnim predlogom koji bi u ovom trenutku mogao da popravi situaciju.
Dakle Stanojevic i Nikolic su bili pozvani i iz razloga koji nama zasad nisu poznati, odbili su. Koga je Vujosevic jos mogao da pozove pre Ostojica? Koje mi to imamo "petice" ne racunajuci ove koji su vec otkazali? Imamo Luku Vucinica, Petra Popovica, Sava Djikanovica, Slavka Vranesa, Mladena Pantica, Mijaila Grusanovica, Vladislava Dragojlovica i mislim da vise niko nije vredan pomena. Ko je od pobrojanih igraca bolje resenje u odnosu na Ostojica? Mozda Popovic i Dragojlovic, ali to su momci sa internacionalnim iskustvom ravnim nuli. Djuro u ovoj situaciji moze da pomogne vise nego bilo ko. Mozda je trebalo da sidje Jestratijevic sa Kopa?
Uzgred, pogledajte malo kakva nam je liga i ko tu igra. Zapitajte se koliko imamo prvoklasnih igraca u Evropi i NBA ligi pa recite da li je Vujosevic preskocio nekoga ko zasluzuje poziv. Objektivno (i teoretski) bilo bi OK da je pozvao Lukovskog umesto Avdalovica, ali kako bi se taj manijak ponasao ako bi mu sve vreme bilo jasno da su Jaric i Vujanic sigurni za ulazak u 12 igraca? I Aleksandar Nadjfeji odavno zasluzuje priliku ali tu se Dule odlucio za Askrabica i Milojevica i njih dvojica ce skoro sigurno otici u Svedsku. Sustina ovoga sto pisem jeste da mi nismo bas TOLIKO jaka kosarkaska zemlja da mozemo da iskuliramo otkaze 6-7 kvalitetnih igraca, prisetite se poslednjeg uspeha koji su ostvarile nase mladje kategorije ne racunajuci kadete. Odakle da "A" tim preuzme igrace kad ono malo talenata sto izadje iz juniora ili ode u NBA ligu ili odlepi iz najrazlicitijih razloga? I sacekajte to EP... ko god je vise od tri puta u zivotu usao u kladionicu dobro zna da ni po koju cenu ne treba igrati ono sto igra vecina. Ne bi me iznenadilo da se to jos jednom potvrdi i voleo bih da se vas 80 kroz mesec dana seti sta ste pisali ovog 12. avgusta.

Anakin SkyWalker

pre 20 godina

Pa dobro, sto se sad ljutite. Opet cete u Svedskoj da gledate spektakl. Posto uzivanje nece moci da nam prirede igraci (citaj grupa gradjana), cast izuzetcima, Dule ce imati dovoljno vremena da nam pokaze nesto iz svog sirokog spektra gestikulacija i neuspelog uspostavljanja autoriteta. Nadam se da ce za poslednju utakmicu (cenim okrsaj za 5. mesto) da nam sacuva ono hvatanje za kitu i pokazivanje iste svojim navijacima. Ne moze svaki put da nam gospodin covek sedi na klupi, a izgleda ni strucnjak. Jednom recju SRAMOTA!!!

50 para

pre 20 godina

Ne razumem, sto su se cigancici toliko uspalili?! Djuro je grobar... pa?!?!? Pa i Kotur je! Uostalom NORMALNO da je Partizan = reprezentacija, tako je oduvek bilo. Sto ne bi i sada...? Uostalom, ko je sampion?

Горан Србин и велик Гробар

pre 20 godina

Е мој Вујошевићу ово ти не ваља иако сам велик партизановац никако те не могу подржати.Олади мало брате ово што радиш нема више смисла и само бог нам може помоћи на ЕП. Ипак када се вратимо са златном медаљом све ће се заборавити.

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor

pre 20 godina

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor.

Vlada

pre 20 godina

Kao i mnogi grobari, mislim da je Dule Vujosevic katastrofa, i to pre svega u odnosu prema igracima i ponasanju. Sto se tice kosarke, manje vise, verovatno je dovoljno strucan, ali definitivno nema autoritet ko Ivkovic, Pesic ili Obradovic, a misli da ako se non stop dere na igrace i sutira reklame, da ce mu to doneti kontrolu. Centri su problem, i to pre svega sto nema kvalitetnih 4-i, tako da ocekujem da ce Gurovic da bude pod kosem, kao i Askrabic, a verujem da ce i Kecman konacno da zablista, decko moze da odigra perfektnih 15 minuta, ako ga krene. Vreme je i da Pedja Drobnjak pokaze je li vjera ili nevjera. Ipak mislim da je kljuc svega i prevaga u Stojakovicu i Vujanicu. Pedja ce da ubaci 20-25 poena, ali je Vujanic kljucan, ako bude igrao kao na pocetku sezone - odlucno i hladno bicemo na tronu, ako bude igrao kao na kraju, nervozno i umisljeno, tesko da cemo da nesto uradimo. Grupa je mnogo teska i vazno je samo da pobedimo Svedjane, da se bas ne obrukamo, sa Spancima i Rusima se nikad ne zna, verovatno gubimo bar 1 ili obe tekme. Cetvrtfinale je kljuc svega, tu cemo videti sta zna Dule Vujosevic, tu je on najbitniji. U ostale ne sumnjam, pre svega u Jarica, koji bi stvarno trebalo da bude plej na terenu, mada ce i njemu biti tesko jer je celu sezonu igrao nesto drugo. Eto verovatno Bogavca cesto u igri. Rakocevic ce opet da greje klupu ako ode. Svake godine, pred svako prvenstvo je bilo nesto slicno, kako cemo bez Paspalja pa bez Savica, pa bez Djordjevica, Danilovica, pa Divca, pa Rebrace, Topica, itd. U stvari, ako se pogleda samo su Bodiroga i Tomasevic bili uvek tu, pa smo se ipak uvek izvlacili sa zlatom, uvek neko zablista, neko nov, mozda sad to bude Drobnjak, mozda Rakocevic, mozda Askrabic, kljuc je pre svega u odbrani i to kod par igraca koji je bas i ne igraju najbolje. I jos nesto, nadam se da ce Dule Vujosevic bar pristojno da se obuce, setite se samo kakav su utisak odavali Duda, Zoc ili Pesic.
Srecno Srbo_Crnogorci, Ravnogorci (Gurovic)itd. Siguran sam da ce se skupiti dovoljno nasih da vas bodre, ima nas po Svedskoj, po Danskoj.

DraganN

pre 20 godina

NE NE NEEEEEEE !!!!! PAZI KAD SE LUDO ZABAVKJAM CITAJUCI KOMENTARE. PA SAMO DA JE DEO OD OVOGA STO PISE TACNO TREBAO BI NEKO DA STAVI PRST NA CELO.

Marko

pre 20 godina

Vidim sada nabrajate igrace koji ne idu (pola njih je odbilo, ostali su ili povredjeni ili ne zasluzuju da igraju), budite realni i objektivni i meni je tesko palo sto je koturovic odstranjen ali mora da se zavede neki red, svima je FMP bio favorit a Partizan ga pregazio i pogledajte taj cuveni tandem Nikolic-Askrabic - PA NISU SE VIDELI pored OSTOJICA i KRSTICA (za njega mi je najvise zao sto ne ide!) tako da mislim da preterujete, ali dobro vreme ce pokazati!

Brzi

pre 20 godina

Kad se sad nisam slogiro. Nije sto je sutn`o Kotura. Decko se vazda slepao, a kad uz neznanje dodje i bahatost dobija se noga u donji dio ledja. A sad o Bucku. Obradovic, Djordjevic, Grbovic, Divac, Paspalj, Pecarski bila je ekipa sa kojom je Bucko uspio da ispadne u polufinalu. Vazda se pricalo je da "dobar" sa igracima, a dogadjaj sa Koturom potvrdjuje da jedna stvar ima najmanje dvije strane. Bucko je malo nervozan. Ne vrijedi kriti. Svako bi bio na njegovom mjestu.
Sa druge strane uz ovolike otkaze+sutanja obezbijedio je alejbi za neuspjeh. Zivot pise romane (a i manje sastave) tako da je sve moguce. Nisam partizanovac, ali ni zvezdas. Ne vjerujem da je moguce da svi epizodisti iz Buckovog kluba zaigraju istovremeno na parketu. Kao sto rekoh zivot pise romane. Pomozi Boze.

Neko

pre 20 godina

Aloooo!
Svi ovde zaboravljate da je Koturovic izjavio da se izvinuo ekipi.
ZASTO ne kaze zbog cega se izvinuo.
Znaci nije tacno da nije napravio neku budalastinu jer se izvinjavao kasnije.
Dule jos kaze da se nije njemu licno izvinuo.

Ronaldo

pre 20 godina

Povodom otkaza Cabarkape Vujosevic je izjavio sledece (izjava sa ovog sajta)
Selektor Vujoševic kaže da svaki košarkaš mora da ima "poriv da igra za reprezentaciju".
'Postoji onih pet aksioma u matematici koji se ne dokazuju. Košarkaški aksiom je da se ne objašnjava potreba igranja za reprezentaciju. To je kao kada bih objašnjavao nekome zašto treba da se jede ili diše. Ako nemaš taj poriv i tu vrstu karaktera, onda nema mesta daljnjim objašnjenjima.'

Molim sve matematicare da mi objasne kojih je to 5 aksioma u matematici
(kad sam ja ucio matematiku u MG-u, samo u geometriji smo imali mnogo vise
od 5 aksioma). Ili je mozda selektor kosarkaske reprezentacije zasnovao neki
novi pravac u matematici poput one uciteljice koja je dokazala trisekciju
ugla.

Setite se takodje izjave selektora da je kosarka demokratski sport. Pa zar je demokratski izbaciti najboljeg centra iz reprezentacije? I ko je Vujosevica demokratski izabrao, Divac i Danilovic.

Pedja Stojakovic je verovatno js uvek u reprezentaciji zbog prijateljstva sa Divcem, ali ocigledno ce lose igrati na prvenstvu.

I pored svega ovoga bicemo PRVI, jer ce Gurovic da napuni sve trojkama.

Александар Велики

pre 20 godina

Пише се овде ћирилицом још како. Ти ако си тек данас открио како се то ради не мораш да се хвалиш свима. А то што ти не идеш на Трг, то је зато што ти 891 иде 4 пута дневно, па увек касниш... Уз то ја не знам што се ти жалиш на земљу, Словенија је независна већ више од 10 година...

Пустите људе да раде свој посао. И Пешића смо сво (без разлога) критиковали па види шта је човек урадио. Очигледно је да су се многи играчи превише осилили и да их треба спустити на земљу.

MPM

pre 20 godina

Hajde da ipak mi lepo sacekamo kraj Eurobasketa. Od pljuvanja na tri nedelje pred prvenstvo nema koristi. Svodicemo racune u septembru. Setimo se Radmanovica i banane u svlacionici na poluvremenu sa minusom protiv Novog Zelanda. Ipak sacekajmo....

PIC

pre 20 godina

I jos jedan "biser" selektora Vujosevica, sad vec verovatno ima citav niz. Pa stvarno je neverovatno sta se to dogadja u KSSICG i kakvog su to selektora stavili da vodi svetske i evropske prvake. Dobro je neko pobrojao sve one igrace na poziciji 4 i 5 koji su vec odbili poziv ili koje Vujosevic nije pozvao ili sta vec. Ovaj selektor je bruka za nasu kosarku i sa njim na celu nas najtrofejniji sport krece stazama naseg najnetrofejnijeg sporta,tj. fudbala. Djuro Ostojic centar?! Mora da je samo ruzan san.

Ivan Misojcic

pre 20 godina

Sramota je da pored najboljeg centra lige Gorana Nikolica,selektor poziva Djuru Ostojica,koji je samo prosecan kosarkas i ne zasluzuje kao i mnogi kosarkasi Partizana da se nadje na spisku reprezentacije prvaka sveta

Grbovic

pre 20 godina

Koliko vidim iz komentara sasvim je u redu da igrac psuje trenera tokom utakmice i da odbija da igra ono sto trener od njega trazi. Od kada je postao selektor zvezdasi pljuju Vujosevica jer je, najpre, trener Partizana postao selektor, a zatim i sto je na pripreme pozvao jos neke igrace Partizana, a ne samo Vujanica i Krstica. Vujosevic svakako nije najbolji trener kojeg imamo, ali zasto nije doveden neki bolji. Zasto Bogosavljev nije konsultovao Strucni Savet. Pa zato sto je krpa od coveka. Savez treba dati Djordjevicu, da ga ocisti od krpelja, a i svi bi imali malo drugaciji pristup, i kod nas i u inostranstvu, jer fakat - nije isto razgovarati o kosarci sa Saletom Djordjevicem i nekim harmonikasem.
Trudim se da razumem frustraciju zvezdasa, od Moke Slavnica nije bilo Zvezdinog startera u reprezentaciji, uglavnom druge rezerve, kao Zizic ili Kiza Radovic.

Jugoslav

pre 20 godina

Dule je sada pokazao svoj pravi karakter. Težak čovek, veoma sujetan i samo sam se pitao kada će napraviti neku glupost. Siguran sam da je Kotur nešto zabrljao (čim se izvinjavao ekipi), ali Dule treba da bude pedagog a ne demagog i Atila bič božiji. Zar u ovakvoj situaciji kada mu je više od pola kandidata otkazalo (pitanje je zašto) nije smogao snage da pređe preko nečega i za dobrobit ekipe napravi neki ljudski potez. On je dobar sa Danilovićem koji je koliko je bio dobar kkošarkaš bio težak čovek (sličnih su karaktera) pa je mogao malo sa njim da popriča kako treba svoj težak karakter staviti u službu ekipe (Danilović i Đorđević nisu pričali više od pola sezone u kojoj su uzeli Kup Šampiona, ali ekipa nije trpila). Jasno je zašto zove Đuru Ostojića. Pa jedino su njegovi partizanovci spremni da u ovom trenutku priohvate poziv u reprezentaciju. Siguran sam da ga je (ili bi ga) Goran Nikolić odbio u ovom trenutku. Nemojte da se pitate zašto je pozvao Kostu Perovića ili Vuleta Avdalovića. Normalno je da na pripremama ima igrače koji su tu radi treninga, a koji sigurno neće putovati na Prvenstvo. Lakše mu je da mu to budu njegovi puleni nego da jednom recimo Jovi Stanojeviću, Valdi Šćepanoviću ili Draganu Lokovskom kaže da neće ići na Prvenstvo. A zašto ga je većina igrača i to pogotovo mladih odbila na startu to je i njegov problem, a ne samo njihove savesti kao što kaže. Što nije sa njima pričao ranije i objasnio im šta od njih očekuje da ne bude gorkih iznenađenja i blamaža. Nije dovoljno samo sa Bodirogom razgovarati (Stojaković se kao Divčev prijatelj podrazumevao u ekipi). Svaka čast i Guroviću koji ima toliki motiv da igra za reprezentaciju. Ekipa je i dalje jaka i moje je mišljenje da će npr. Bogavac biti pravo otkrovenje. Ali i dalje mislim da je početni spisak morao sadržati još par imena kao što su Stanojević (morao je naslutiti barem da će ga odbiti Miličić, Čabarkapa,...), Vesa Petrović ili Šćepanović. Za svako Prvenstvo se časti po neki igrač svojim prisustvom zato što je imao dobru sezonu ili je perspektivan, ali imati više od 10 takvih je ipak mnogo (Bogavac, Kecman, Pavlović, da ne spominjem Vuleta, Kostu i ostale).
Dule, ima još dosta do Prvenstva, neko će te opet iznervirati, ne daj Bože neko se možda povrediti, koga ćeš zvati umesto njih? Hausa? On je Amerikanac nema pravo da igra za našu reprezentaciju. Možda Ćakića (ili ga još ne poznaješ dovoljno), koji ima potencijala kao i većina na tvom spisku.
Ispada da će na prvenstvu igrati svi koji završe pripreme.
Mnogo je objektivnih okolnosti oko tih otkaza, ali i tvojih subjektivnih, pa ne dozvoli da zbog svog karaktera tvoje izuzetne trenerske, stručne karakteristike ne dođu do izražaja.
IDEMO NA ZLATO, NAVIJAMO ZA NAŠE I VERUJEMO U USPEH.

aco sombor

pre 20 godina

posto sam malopre iskritikovao ceo savez ,pa mi gospoda na modulatoru nisu pustili komentar reci cu ponovo!!!!!vujosevicu napolje iz reprezentacije!!!!!

ovaj

pre 20 godina

Jos jednom ,Dule...samo opusteno i samo napred i da ponovim. Posto nista ne moze da se promeni do EP,predlozio bi jos jednom svima da zacute,pa da se jave oko 15-og septembra,bilo bi bolje za sve...

pera

pre 20 godina

Jedino resenje: Reprezentacija Srbije i Crne Gore zbog vanrednog stanja u zemlji, i teske ekonomske situacije, ustupa svoje mesto na Evropskom prvenstvu reprezentaciji Vatikana, i nada se da ce vanredno stanje biti ukinuto do Olimpijade, u slucaju da to ne bude ocekuje pomoc i od samog PAPE.

Bojan

pre 20 godina

Ostojic je odlican igrac i ako je vec ovakva situacija sto se tice centara onda je on jedino pravo resenje. To je jedan Crnogorac vise u reprezentaciji!!!!!

DRAGAN, UROSEVIC

pre 20 godina

Sta je tu je ali ja licno smatram da jedan igrac koj pogresi, ne poslusa ili bilo sta,
ima pravo na popravni. Sve se dogodilo za vreme utakmice, nervoza, adrenalin itd.
Trebalo je sa Koturovicem popricati i razcistiti nesporazum a ovako gospodine Vujosevicu postupili ste bes trunka psihologije, terate onu komunisticku varijantu. Napolje ako ne slusas!! Cak je jedan Stojakovic pokusao da ubedi selektora- ipak nista. Ne verujem da se tako moralo zavrsiti.

D-KEE

pre 20 godina

kada vec nemamo odgovarajucu 5-icu vujosevic je trebao da pozove Mijajla Grusanovica u reprezentaciju. covek je godinama unazad bio najkorisniji igrac nase lige i to bi mu bilo veliko hvala za sve sto je ucinio za nasu kosarku a nikad mu nije vraceno.

Djura Ostojic, Avdalovic & Company - stvarno sam bez reci....

Nemanja

pre 20 godina

Pozvao bih sve kojima je i malo stalo do nase kosarke da dodju u ponedeljak u Pionir i da ..... sve po spisku i Vujosevicu i svima onima koji su odgovorni sto nam je on selektor. Bruka i sramota!!!!!!!!!!!!! P.S. Taj covek ne moze sebe da disciplinuje (sto se tice jela na primer) pa zato ni drugima nema pravo da prica o disciplini!

Andreja

pre 20 godina

Mislim da su neke Vujoseviceve odluke prenagljene, ali sto se tice Koturovica sasvim je u pravu zato sto stvarno ni je uredu da na trenigu psuje nikoga, a najmanje trenera... sve u svemu strasno, ALI KO ZNA MOZDA ZLATO OPET BUDE NASE!!!

caca

pre 20 godina

Cini mi se da umesto Djure Ostojica, Dule je trebalo da pozove Djuru Cvorovica...
Gomila otkaza je stigla amerikance prosle godine, na svetskom prvenstvu, i dalje su bili nadmeni kao otprilike i mi sada, tek kasnije su shvatili sta ih je snaslo...
Uz sve najbolje zelje za uspeh naseg tima, ne mogu odoleti a da ne prokomentarisem da nam je selektor kao da ga je birao Fudbalski savez, zapravo kada se ovde proslavi, mogao bi da zameni i Petkovica, otprilike slicne su im sanse u oba sporta...
caca

Nemanja

pre 20 godina

Pozvao bih sve kojima je i malo stalo do nase kosarke da dodju u ponedeljak u Pionir i da ..... sve po spisku i Vujosevicu i svima onima koji su odgovorni sto nam je on selektor. Bruka i sramota!!!!!!!!!!!!! P.S. Taj covek ne moze sebe da disciplinuje (sto se tice jela na primer) pa zato ni drugima nema pravo da prica o disciplini!

Petronije Peric

pre 20 godina

Samo jos Dule da pozove Canka i nekog od juniora Partizana, pa cemo da prodjemo kao Partizan u ULEB-u.
P.S. Steta sto House nije uzeo nase drzavljanstvo!!!

Sale, Beograd

pre 20 godina

Ja sam veliki navijac Partizana, ali mi samo jedno nije jasno. Jel Partizan ide na Evropsko prvenstvo ili nasa reprezentacija? Samo dve reci : sramota i kuku!!!

Jordan

pre 20 godina

Ovo je katastrofa. Sta taj Vujosevic zamislja, ko je on!? I ko ce da igra prvog centra, Djuro Ostojic!? Pored zivih Kotura, Stanojevica i Nikolica!? Pa Djura ni u Partizanu vise nije startni centar!!! Ovo je siguran znak da nam reprezentativna kosarka polako ali sigurno krece stopama fudbala. Dejan Tomasevic je bio potpuno u pravu kada je upravo to najavio pre otprilike dve godine.

Dusan

pre 20 godina

Iako sam jako zeleo (i jos uvek zelim) da budem optimista i da kako-tako imam poverenja u Vujosevica, moram da kazem sledece: Jadni mi sa nasim selektorom...

Vladimir

pre 20 godina

Hm....
Ako smo ostali i bez Koturovica, to znaci da nam treba jos jedan centar pored "dobrog momka" Ostojica.
E kada bi neko poslao kuci i selektora...

Sasa

pre 20 godina

Partizan ce sledece sezone da ima strasan tim i da hara Evropom. Kompletna reprezentacija svetskih prvaka u jednom timu.

Sve osim pobede na Final Four-u je neuspeh.

Pozdrav

DJ Macak

pre 20 godina

JAO,JAO....
Vujosevicu,sada si ga stvarno preterao!!
Izbacio si Koturovica,i pozvao Djuru Ostojica!!??? Kod nas ima mnogo boljih centara:Jovo Stanojevic,Goran Nikolic itd..
Ne mogu da verujem da si pozvao pola Partizana.Jos ti Haus fali i cela prva petorka je tu>>>>SRAMOTA!!!!!Avdalovic,Ostojic,Kecman,Krstic???Probudi se,sa njima mozemo samo da sanjamo o nekakvoj medalji!!!Kada se zavrsi ovo prventsvo Vujosevicu ZBOGOM!!Vratite Pesica,covek je znao sta radi!!
HEMOFARM SAMPION!!!!!!!!!

Ivan

pre 20 godina

Pa dakle ovaj Vujosevic je resio da nas potopi!
Posle otkazivanja igraca nije pozvao zamene.
Posle osnovnog dela priprema sutira jednog od najiskusnijih/najboljih igraca.
Pokusava da od reprezentacije napravi partizan u malom.

Sergio

pre 20 godina

Divno!
Mislim da nam antipatichni duguje objashnjenje.Da li on na EP vodi repkuove drzave ili Partizan.....
Mis`im stvaaaaaaarno, pa straaaashno!!
Djuro Ostojic.
(Kecman,Avdalovic,Perovic)Krsticu iVujanicu -svaka cast,zasluzili su, al` ispade smeshno.Na posletku ce za reprezentaciju igrati ljudi koji ni u svome matichnom klubu nisu dobijali odredjenu minutazu......cccccc.
Da se ne lazemo, boljih ima.
Koliko videh, sudeci po izvestajima gospode iz press-a, Koturovic bese jedan od boljih na tim pripremnim tekmama.
Ne razumem zaista...
Uostalom zar se od antipatichnog kvazi struchnjaka i moglo ochekivati bolje?

Dejan

pre 20 godina

SOSS !!!!!
SOS !!!!!
SOS !!!!!!!
Ljudi pod hitno nam treba novi selektor. Vujosevic pravi poteze malo cudne za moj ukus, nece ovo na dobro izaci.
Iako sam partizanovac strah me je sa ovakvim selektorom

POMAGAJTEEEEEEEEEE

Dejan

pre 20 godina

Ima li ikoga da stane ovom i ovakvom selektoru na put? Sta treba vise da se dogodi, da izbaci jos: Stojakovica, Jarica, Gurovica i Drobnjaka, pa da se nesto preuzme? Izbacuje jedinog pravog centra, sa kakvim-takvim reprezentativnim iskustvom!?
Ne mogu da verujem???????????

Sale

pre 20 godina

Slazem se da Vujosevic mozda i nije najboliji pedagog a licno mi se njegovo ponasanje jos od ranije ne svidja...medjutim uvek cu biti za to da trener bude neprikosnoveni autoritet i da se samovolja pojedinaca ne sme tolerisati. Ne znam sta je u ovom slucaju bilo ali to nije ni bitno. Tomasevic gresi, ukoliko se bude radilo kao u fudbalu (gde mnogi igraci rade sta i kako hoce)onda ce i sudbina kosarke biti ista. Mislim da Koturovic nije 'sam' sa sobom a i Boza Maljkovic je jednom prilikom rekao da je to jedini igrac "koga nije uspeo da probudi". Mislim da je on odlican kosarkas ali to mu ne daje za pravo da bude iznad tima, kao Radmanovic prosle godine (mada jedan od mojih omiljenih igraca). Trenera treba postovati...a potom smeniti ukoliko bas nije popularan kod igraca.

Ivan II

pre 20 godina

ma sklonite bre ovoga dok nije kasno. svi nasi reprezentativci znaju kako se igra kosarka, ono sto je najvaznije i sto nas odvaja od ostalih je timski duh i atmosfera u svlacionici. sa ovim od toga nema nista. uzas!

Marko i Vlada KG

pre 20 godina

Cudo nije izbacio i Drobnjaka, a pozvao Blagotu. Mozda je mogao da izbaci i Stojakovica i pozove House-a. Mislim da treba da pozove i Zorana Savica mozda nece u penziju.

Lazar

pre 20 godina

Sad je vec jasno da je debeli debil resio da radi na pripremama svojih pardon igraca cete partizana o saveznom trosku.
Daj ljudi stanite na put ovom zalutalom coveku.
Pa kad bi on uso u polje kuruza ne bi ga nasli do berbe jer bi se izgubio, a kamoli to sto ste mu dali ovako znacajnu funkciju.

nemanja06

pre 20 godina

Do sada sam sa velikom paznjom pratio sta se sve desava sa ovom nasom reprezentacijom koja se sprema za EP u Svedskoj. Sve nevolje koje su nas zadesile, bilo da su to otkazi igraca, bilo da su to gluposti koje pravi ovaj nas novi selektor ali ovo je prevrsilo svaku meru. Sto se njega tice on ce i Vujanica da izbaci zato sto mu je pobegao iz Partizana. Sve ovo veoma zabrinjava i nadam se da ce neko na vreme da intervenise jer ako on planira da vodi Partizan na EP nama nema pomoci. Ima toliko mladih dobrih igraca iz naseg prvenstva koji po igrama mnogo vise zasluzuju da igraju u reprezentaciji od Ostojica koji nije za tu ulogu. Jos nam samo fali da je tamo neki Avdalovic koji je do pre 2 godine igrao u i srpskoj ligi zaigra pre Rakocevica!:) Ljudi iz saveza, bolje da uopste ne idemo na ovo EP ili da posaljemo univerzitetsku reprezentaciju nego da se brukamo sa ovim selektorom!

Ivica KS

pre 20 godina

Hej, Vujo, samo da znas da HOUSE ne moze da igra za SCG. Posto samo igraci Partizana jos uvek slusaju (mada ne i postuju) Vujosevica, ne bi bilo lose da se Hausu ponudi drzavljanstvo, pa da u Svedskoj lepo igra Partizan i da gubimo kao oni u EL.
Ovo je sramota, isterati Koturovica i dovesti Ostojica, nije zbog Partizana, imali su dobre centre ali DJURO OSTOJIC???
Mozda je i bolje tako, osramotice nas u Svedskoj ali ce bar da ga isteraju pred Olimpijadu.
Gde ste sada grobari, veliki Srbi, zasto niko ne reaguje na ove gluposti??? Nije vam dosta sto vas je ponizio u EL, dopusticete da ponizi i reprezentaciju???
SRAMOTA

Ljuba

pre 20 godina

Treba pod hitno javiti ovima u FIBI da se ime Reprezentacije opet menja...Umesto "SCG"
da Prvenstvo Evrope saljemo "Moj KK PARTIZAN"
Svaka cast...Djuro Majstore priznaj da ovo nisi mogao ni da sanjas "
P.S.Bar smo se kvalifikovali za Olimpijadu :)

kosarkas

pre 20 godina

napolje i vujosevic i ljudi iz kosarkaskog saveza zato sto su njega izabrali za selektora.ostojic,perovic,kecman,avdalovic.mislim da se partizanu dobro pise sledece sezone s obzirom da za njega igraju sve sami reprezzentativci.steta sto house nema nase drzavljanstvo.on je ipak bolji od svih ovih zajednoo.

Sergio inc

pre 20 godina

...he...he...he.. Pa kad Djuro nije neko ime, a kako kazaes i limitiran je igracki, onda ti predlazem da pozoves Nikiccu Klincarskog. Brz, prodoran i jaaakkooo skocan.

uki

pre 20 godina

ovaj, sta se upravo desilo, pa mi fakticki i nemamo centra, tarlac povredjen, milojevic u procesu oporavka, sta tu glume perovic i ostojic, nije mi jasno, pa bre ovaj nije normalan, ma u stvari nama ni ne treba centar, igracemo sa tri krila i jednim krilnim centrom, i kraj, a vujosevicu nikada te nisam cenio jer ni sa jednom ekipom nisi imao evropski uspeh iako si imao evropsku ekipu, tako da su ovi potezi jos jedan dokaz da si rupa od trenera.....
NAPRED PARTIZAN

Sergio

pre 20 godina

Pedala za antipatichnog znojavka....
Pfuuuuuuuuuu choveche....cccccc
Ne, pa ne mogu sebi da dodjem...
Bilo je svakakvih "faca" sa "bistrim idejama"
al` antipatichni je prvak sveta.
Neeeeeeego, sta je sa Chankom?
Zar je Gurovic josh u timu???
Smesta da se udalji i da se napravi tu jedno mesto za "Chaneta", kud` svi Turci tu i mali Mujo!
Pa kad moze Djuro moze i Chane.Nisam bash u toku ....jel` moze neko da mi odgovori da nije kojim sluchajem na mesto Baletica dosao Dzikic?
Ako nishta drugo bar da imamo najantipatichniji struchni stab na prvenstvu, bar u necemu da budemo prvi!
Sramota!

dzigi

pre 20 godina

Ja stvarno ne znam sta to treba da znaci,
kakav Ostojic de on da igra, moze samo da nosi
vodu nista drugo.
Dosad sam podrzavao Vujosevica ali ovo je stvarno previse...

ostojic je samo visok nista drugo ali ako je to razlog da se ne pozove stanojevica koji i nije bas najvisi ali zato profesor za ostojica
...


nema veze bice bolje do OI

Mandrak Madjionicar

pre 20 godina

Samo da podsetim da SuperSelektor Vujosevic nije uspeo svojevremeno da osvoji ni Kup sampiona sa Partizanom u kome su tada igrali Obradovic,Danilovic,Divac,Grbovic....!!! E sad ce sigurno Prvenstvo Evrope sa Ostojicem.
Stvarno,ko ide na PE?Partizan ili reprezentacija SCG?

Pedja, Banja Luka

pre 20 godina

Iako jos uvijek mislim da SCG moze doci do zlata, nade su mi svakim danom sve manje. Bez centara mislim da moramo biti prezadovoljni ako se vratimo sa medaljom. Ipak se nadam da se necemo predati unapred i da cemo igrati 'do krvi' i dati 200%. Napred "plavi", RS je sa vama.

Grobar

pre 20 godina

Sta je bilo mladici borovi????
Sta vas briga za reprezenatciju Srbije??
Bolje gledajte koga xe voditi hrvati i slovenci na prvenstvo !!!
A i logicno je da bude najvise igraca shampiona drzave !!:)
DULE MAJSTORE !!!

sasa

pre 20 godina

Pisanje ovih komentara ima smisla jedino u slucaju da nekako dodju do naseg vrlog selektora. Kako Vujosevic sebe dozivljava kao urbanog intelektualca, nadam se da overava net i da ce procitati sledece redove.
Ovo sto se radi sa reprezentacijom izlazi iz domena kosarke i poprima obrise patologije. Vujosevic, ocigledno opterecen kompleksom nasih vrhunskih trenera, koji su ustolicili kult reprezentacije na cijem celu se on (ne)srecnim spletom okolnosti nalazi, po svaku cenu pokusava da izvede nemoguce. Taj covek nema harizmu, igraci ga ne postuju, strucna javnost ga ne uvazava dovoljno. U toj situaciji on povlaci poteze koje sebi ne bi dozvolili ni mnogo jaci treneri od njega.
O cemu se radi? Umesto da se ``savije`` i koliko-toliko pokusa da kompenzuje odsustvo najboljih (Bodiroge, pre svih), on tvrdoglavo insistira na svojim ``principima``, koji vise nikom nisu vazni. Ne poziva igrace koji su svojim igrama to apsolutno zasluzili (Stanojevic, Nikolic), a nda od njih ocekuje da se ``izdignu iznad situacije i shvate da nisu veci od reprezentacije``. Tako je, ali postoji i nesto sto se zove takt, osecaj, uzajamno postovanje.
Dalje, sa onom decom (Milicicem, Cabarkapom, Pavlovicem) trebalo je da se razgovara jos pre nego sto su otisli u Ameriku. Da im se pedagoski objasni da su neophodni, da ce za dve-tri godine reprezentacija morati da se oslanja na njih, da ne smemo dozvoliti da nam se dogodi ``hrvatski sindrom``. Ne mogu da verujem da je ``velikom pedagogu`` bio problem da ode, ako treba i u kuce tih momaka. Kada je Kica dovodio Divca i ekipu u Partizan, nije mu bilo tesko da ode i kod roditelja tih igraca. Vremena su se promenila i ljudi koji vode nasu kosarku to moraju da shvate. Ogroman novac je u igri, NBA otima i najboljim evropskim klubovima, pa nece nama.
Kada je sve to bolno ocigledno, treba traziti lek, a ne kukati kasnije ili, sto je jos gore, ici u revansizam. Koja vajda kada se 15. septembra Vujosevic bude vadio na otkaze, netrpeljivost, pomanjkanje patriotizma, osecaja pripadnosti zemlji, reprezentaciji... Mozda neuspeh na EP (sve ispod treceg mesta je katastrofa) za neke i nije tako strasan, ali to je proces koji se nece zaustaviti samo na otkazima. Sta cemo kada Divac ne bude vise u prilici da nagovara Pedju da igra za raprezentaciju ili kada Vujanica stisnu menadzeri, pa ga ucene ugovorima? Ako nesto odrzava kosarku zivom na ovim prostorima, to je drzavni tim i sa tim se zaista vise nije saliti.
A upravo poslednji selektorov potez (odstranjivanje Kotura i Djura kao zamena - ?!?) pokazuje da se lampice moraju upaliti. U cemu je problem, zasto se o tome sada ne govori i s kojim pravom ce Vujosevic traziti razumevanja za svoje odluke, ako kola krenu nizbrdo? Neka nam je Bog u pomoci, jer u slucaju poraza u bilo kojoj znacajnijoj utakmici na EP, popucace savovi na svim stranama. Nije nemoguce da dodje i do svadja medju igracima. Koju onda cenu placamo Vujosevicevim i glupostima onih koji su ga tu doveli?
Da ne otvaram sada pitanje Boze Maljkovica, koji je besposlen na Kopu i koga je trebalo sacekati.
Ne znam, nisam pametan. Ekipa nije slaba (Pedja, Vujanic, Gurovic) ali ne garantuje cak ni medalju u onoj konkurenciji (kompletni Spanci, Turci, Grci...) Emotivno se dozivljava sve sto je u vezi sa reprezentacijom i mada znam da ovi redovi nista nece promeniti, imam neki neopisivo grozan osecaj da je najgore krenulo. Daj Boze da se varam...

Delija Odzaci

pre 20 godina

Ovo na najbolji nacin pokazuje kakav je Vujosevic trener i covek. Ne samo sto nam se igraci povredjuju vec on jednog od kljucnih igraca sa proslog SP izbacuje naprasno (svi smo ovih dana slusali o 'odlicnoj atmosferi u reprezentaciji'). Medjutim, Vujosevic tek sada povlaci najidiotskiji potez, pozvavsi Djuru Ostojica, rezervnog centra Partizana. Ne znam sta mozemo uciniti na EP sa rezervnom postavom Partizana(Avdalovic, Ostojic), pogledajte kako je prosao Partizan prosle sezone u Evroligi. Pitanje za Vujosevica: Jesi li bre ti cuo za nekog Jovu Stanojevica?

vukasin

pre 20 godina

Ovo je vac klasicni "sindrom Djoric". Kada je neko nedorastao zadatku a ima sve poluge moci, onda ocaj cini svoje - njemu je i onako jasno da do OI nece da potraje... Ali, razmislite, da nije bilo Divca i Danilovica, nikada on ne bi ni bio postavljen tu gde jeste.

Marko

pre 20 godina

Jel ste vi ljudi pri sebi? Pa naravno da treba da tera svakoga ko pravi probleme, a sto se tice Djure - da imamo bolju soluciju zvao bi je, a mozda je i zvao pa je bio odbijen (nemojte mi reci da je Nikolic bolji od Ostojica kad smo videli u finalu ko je ko)! Mozda je Tica bio bolja alternativa?

Bata Djora

pre 20 godina

Otvoreno pismo ljudima u KS SCG:
Bravo. Dobro ste uradili sto ste se posvadjali sa strucnim savetom. Pa nece valjda tipovi poput Dude Ivkovica i Zeljka Obradovica da vam sole pamet. Izabrali ste Duleta Vujosevica. Ispravna odluka, zasto Maljkovic ili Sakota, oni su vec dokazani, treba da damo sansu nekome da se vezba. Eto, ja sam dao Savicevicu. E ako vam uspe da reprezentacija propadne na sva tri sledeca takmicenja i ne plasira se na sledece SP onda ste carevi. Mozda tad predjem u KS.
Mali savet za Duleta - cuo sam da Stojakovic ima nezgodan karakter, voli da ide po splavovima, da daje neumerene izjave kako cemo da pobedimo i najgore od svega daje trojke sa 8 metara. Napred plavi, sto vi da stalno budete nabolji.

Poznavalac

pre 20 godina

Nemojte da ste nervozni:
4.Vukcevic
5.Ostojic
6.Kecman
7.Rakocevic
8.Stojakovic (kap)
9.Bogavac
10.Jaric
11.Drobnjak
12.Tarlac
13.Vujanic
14.Askrabic
15.Gurovic
U reprezentaciji na svakom prvenstvu postoje po najmanje dva igraca koji skoro ni ne udju u igru. To su ovde: Kecman i Ostojic. Bucko je (nezvanicno) umesto Koturovica, pozvao juce Stanojevica, ali je ovaj izgleda odbio. Slicno je cini se bilo i sa Nikolicem. Koturovica je sutnuo zbog gluposti, jer je u tom momentu pozeleo da vezba autoritet.
Zbog "Homera Simsona" u Svedskoj cemo biti 5-ti.

Dingo

pre 20 godina

Neke stvari u informisanju sam izgleda propustio ovih dana, iako ih redovno pratim. Naime secam se vesti da je KSSCG doneo odluku da nas FMP predstavlja na Univerzijadi, ali da nas Partizan predstavlja na EP to nisam znao. Takodje, citaju cu kompletnu vest o utakmici sa Grcima u velikom proju sredstava informisanja mogao sam procitati o ispadima Gurovica i Drobnjaka (obojica su se zamalo potukli,a drugi dobio i tehnicku gresku),ali ni reci o nekakvom ekcesnom ponasanju Koturovica.
Mislim da je sve ovo sramota za koju su krivi vodeci ljudi u KSSCG i ljudi iz Partizana.Pa zar je slucajno to sto se prvi put u nasoj kosarci desavaju neopravdani otkazi igraca?? Pa zar je slucajno sto je pozvano 6 igraca iz Partizana?? Zar je slucajno sto je jedan pomocni trener otkazao na pola priprema?? Zar je slucajno da selektor reprezentacije nepristojno gestikulira svojoj publici?? Zar je slucajno da nasa reprezentacija izgubi neku utakmicu sa 20 razlike?? Zar je slucajno da se u reprezentaciju ne pozivaju A.Nadjfeji, Stanojevic,Nikolic,Tomic i Zoroski, a umesto njih Ostojic,Kecman,Avdalovic i Perovic??
Na sva ova gore postavljena pitanja odgovor je isti: nije slucajno.
Strasno je kako su lako unistili instituciju kao sto je nasa reprezentacija.
DULE odlazi

Milos_CZ

pre 20 godina

J* te! Ovaj je gori i od Degenija! Treba proveriti da nisu mozda rodjaci.
Pa ljudiiii! Pogledajte fotografiju dana! Leri Braun i tim se prakticno vec spremaju za olimpijadu! Pa sta cemo mi da uradimo tamo??? Sada smo pred krajem 2003??? Na olimpijadu cemo prakticno da idemo sa NEPROVERENIM I NEUIGRANIM timom. Oprostimo se odmah i od olimpijade i od evropskog zbog ovih blesavih igraca (osim standardnih koji su otkazali) i jos ludjeg trenera???

Vladimir

pre 20 godina

I ovako kuburimo sa igracima, a on otera jednog Koturovica sa priprema. Sta on misli da je?! Vujosevic je drugorazredni trener. Obradovicu Ivkovicu Pesicu ili Maljkovicu se to nikada nebi desilo. Zna li on uopste sta pretstavlja reprezentacija?! Zove nekog Avdalovica i nekog Ostojica. Pa za te ljude niko van Srbije ni nezna. (A za Srbiju nisam bas siguran). Setimo se samo ko je sve otkazao ucesce. Ako se ovako nastavi bice SCG=Partizan. Vujosevicu ODLAZI

Mirza

pre 20 godina

Djuro Ostojic ?!?...
Cini mi se da su standardi po kojima se igraci pozivaju na pripreme vrlo diskutabilni. Dusko ili ima vec nekoliko nedelja prvih 12 u glavi, pa zove momke poput Djure kako bi ih lakse otkacio u momentu odluke, ili mu je u istoj toj glavi omanja crna rupa, koja ima tendenciju sirenja.
Sa svakom njegovom odlukom moja nada da cemo osvojiti zlato na EP je sve manja. Ali nada jos uvek postoji.

Milanche

pre 20 godina

Ljudi... Jeste da ja navijam za Partizan, ali ovo je prevrsilo svaku meru. Covek je jednostavno nedokuciv. Iskreno nisam odgledao utakmicu tako da ne znam sta se u stvari desilo ali... POZVATI "NOSONJU" U REPREZENTACIJU!!! Pa na kakve smo mi niske grane spali! Zasto jednostavno odmah nije pozvao Jovu Stanojevica (ako i jeste decko je izgleda bio pametan pa nije prihvatio). Decko bi izgarao na svakoj utakmici kao sto je to i radio u Partizanu pre nego sto su ga "otposlali" u Nemacku. A sto se tice ovih lelem... sto nece da igraju jer traze kucice i automobile, ma ko ih sisa. Ovako se pokazuje vernost prema naciji i prema plavom dresu. SRAMOTA JEDNA!!! Vujke svaka ti cast usro si jos jednom. Pozdrav Grobarima i puno srece sutra na tekmi

Veljko

pre 20 godina

Ovo je neverovatno,nemamo bukvalno ni jednog pravog centra jer Drobnjak vise glumi trojkasa nego sto igra ispod obruca a on izbacuje sa priprema Koturovica,do sada nisam hteo da malerisem ali sada posle ove gluposti koja me podseca na proslogodisnje izivljavanje nad Radmanovicem kojerje bilo i pre dve godine isto,nisam optimista da mozemo uci u finale sigurno a ako odbije Stanojevic ni u medju 4 ekipe na starom kontinentu.Kada su u KSJ odlucili da podrze jadransku ligu na racun nase domace lige ne moze se ni ocekivati nista bolje.

Djuro Pucar

pre 20 godina

Kada selektor koji je imao zavidne uspehe (citaj Pesic) odstrani ili kazni igraca to se zove autoritet, a kada selektor koji nikada nista nije osvojio odstrani ili kazni igraca to se zove budalastina.Covek gradi autoritet na uspesima a ne na vlastitim kompleksima.

milan

pre 20 godina

To sto je tebi Divac omogucio da ti svaku utakmicu sudi Ljuca jos nekako mogu i da razumem ali da od reprezentacije pravis prciju i zoves igrace koji gube od Poljaka dva puta e Evroligi da bi ih ti i Divac lakse prodali to zaista tesko ko moze da razume

kristijan

pre 20 godina

nije on jadan kriv.Krivi su Divac i Danilovic koji su ga namestili za selektora.Oni su naravno prvi ugurali Vujosevica kao trenera,o posle i partizanove igrace,da bi se bolje prodali posle prvenstva.
Lova je njihova u pitanju.I ako ja cenim Danilovica,a pogotovo Divca,koji je za mene legenda nase kosarke,ovakve poteze im zameram,i nemogu da shvatim.
Sreca nema poljaka na EP ,pa mozda nebudemo i zadnji

Marko

pre 20 godina

Dule,izbaci Stojakovica,Gurovica,Jarica,Drobnjaka i Bogavca,a dovedi Fredija Hausa,Materica i jos nekog iz juniora Partizana.Ako sem ovih izbacis jos nekog (ili ti neko otkaze) moj broj je 011/197-599

Sasa

pre 20 godina

Ovo je katastrofa!
Vujosevic mora da ide, pod hitno!
Sa ovakvim trenerom i u ovakvoj atmosferi necemo biti ni 5. u Svedskoj.

Vujosevicu, budi covek, procitaj sve ove komentare i podnesi ostavku.

iznogud

pre 20 godina

Ovo mora da bude neka vrsta «proteze» neko ko se lako uklapa u ekipu, neko ko je pozitivan i neko ko će i u ovim uslovima to shvatiti kao čast i kao šansu. Djuro Ostojić je takav čovek, svestan svojih kvaliteta i limita.
posto su drugi prije mene,manje-vise rekli sve,imam jedan konkretan predlog selektoru u vezi sa njegovom gore navedenom izjavom:
zasto ne pozove momcila bajgica bajagu.on je "bas fini momak" i sigurno ga ne bi odbio.

Poznavalac

pre 20 godina

IZVINJAVAM SE AUDITORIJUMU.
ZABORAVIO SAM NA SASTAV REPREZENTACIJE DA UMESTO BR 12.TARLAC, STAVIM MILOJEVIC, JER JE EVIDENTNO DA NI TARLAC NECE IGRATI ZBOG POVREDE.

bojan

pre 20 godina

Kad je Vujosevic postao trener Partizana bio sam vrlo razocaran, medjutim covek je uzo dve titule i ne samo to nego je Partizan igrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Sacekajmo kraj prvenstva pa da vidimo. Sto se tice otkaza i Koturovica, pa oni koji ne zele da igraju i ne treba da ikada vise budu pozivani, a ko je taj Koturovic i sta znaci on u kosarci pa da se tako arogantno ponasa. Pa njemu i ostalima treba da bude cast sto je uopste pozvan i umesto da "gine" on izigrava neku velicinu. A sto se tice onih koji kritikuju Divca i Danilovica, gospodo Partizan je velicina u kosarci, u vaterpolu pa je takva i reprezentacija. Tamo gde vasi ljudi vode glavnu rec kao u fudbalu, znamo kako prolazimo. Vidim nekima smetaju Avdalovic i dr. igraci Partizana, pa gospodo da ste igrali neko finale videli bi ste ih kako igraju. Pa kog je trebalo da zove mozda vaseg "velikog talenta" Ticu ili mozda Jeretina ili mozda jos nekog goreg.

e misevi

pre 20 godina

ne volim ni ja vujosevica, ali moram samo jedno reci... svi pricati kako vodi kk partizan na EP... pa ja se pitam ko je dosada ucestvoao na prvenstvima?

dobronamerni optimista

pre 20 godina

Neću komentarisati odluku i uopšte celokupnu taktiku selektora(što vama braćo Srbi nije jača strana) ali ću se osvrnuti na par vrlo važnih stvari koje mnogi ovde zaboravljaju, a pre svega moram da konstatujem da je na konferenciji bilo reči o tome da su neki(ko, nije rečeno, ali mislim da većina vas zna ko su ti igrači) odbili naknadni poziv tako da je izgleda đura ostajić jedino moguće rešenje. Što se tiče selektora vrlo brzo ste zaboravili da je i on u ovom trnutku jedino rešenje koje je savez imao jer je pre njega bilo kadidata koji su iz nekih svojih razloga odbijali ulogu selektora. Igrači koji su trenutno u timu su takođe igrači koji su se u ovom trenutku odazvali selektorovom pozivu i mi od njih trenutno nemamo bolje(mada ja mislim da su oni sasvim dobri i jaki) i da sa tim moramo da se pomirimo. U principu kakav god da nam je sastav i igrači i selektor mi moramo da ih podržavamo maksimalno, cela javnost, za vreme priprema i u toku prvenstva a kada se sve to završi onda da vidimo gde smo i šta smo i da menjamo šta ne valja!

Tuta Bugarin

pre 20 godina

Jel' osto' jos neko u "timu", il' su sad svi na neki nacin out?
Ovo je ipak najsmesnija odluka: Vujosevic koji u normalnom dustvu i okruzenju jedva da bi dogurao do zanimanja kocijas, sad dijeli ukore i predavanja iz lijepog ponasanja.
Srecom taj nece jos dugo, trajace samo par dana na EP i fajront.
Oni koji su ga izabrali nek se stide.

Чика Куре

pre 20 godina

НАРЕДБА
Предрагу Стојаковићу, Игору Ракочевићу, Марку Јарићу и осталима којима је Звезда и Србија на срцу, кофере у шаке и кући !
Доста бре те гробарске поганије!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

Ivan M

pre 20 godina

Iako nisam ubedjen u Vujosevicevu strucnost ni u ispravnost njegovih selektorskih odluka, velika vecina prethodnih poruka mi lici na ono sto se pisalo za vreme SP prosle godine o Pesicu i nasem timu. Te je Pesic bio Peskic, paprikar i nestrucan, te je Jaric bio naduvani maneken, te je Bodiroga bio nedovoljno odlucan, te je Pedja Stojakovic bio nezreo za lidera, te Divac nije valjao, te Radmanovic, Drobnjak... Vujosevic je mozda vezara i levak koji hoce da forsira svoje grobare, ali dajmo mu sansu pre nego sto krenemo da ga pljujemo!

Sveta

pre 20 godina

E, pa gospodo kriticari, da li ste negde procitali istorijat Vujosevica?! Po cemu je on losiji od drugih trenera koji su bili u kombinaciji?! Drugo, ako mislite da je u kosarci glavna "grobarska poganija", pa sta nam je falilo sa njom prethodnih 8 godina? Pogledajte ko je sve stojao na postolju i izbrojte tu poganiju poput Divca, Djordjevica i Danilovica. A sto se tice CIGANA. Znamo koji sport oni drze i kako stojimo u tom sportu. Zivadinovic, Djoric, Savicevic, Stojkovic, Miljanic. Zato malo ucutite i nemoj da vidim nekog pijanog na trgu kad ovi momci donesu zlato iz SVEDSKE!!!!!!

dejo

pre 20 godina

Ovo je stvarno sramota i katastrofa.Neću komentarisati izbacivanje Kotura ali pozivanje Ostojića je bruka.Ima li ko iz saveza da kaže DOSTA BRE VIŠE.

Sale Spartak

pre 20 godina

Pa ti covece nisi normalan,jest da sam veliki partizanovac ali ovo stvarno nema smisla. Kako ti mislis da igras bez centara, ko ce da ti igra Perovic mozda?? Ti si totalno puk`o, kad budes "osvojio" peto mesto nemoj da se vracas kuci.
KOTURE SAMO HRABRO SUBOTICA JE UZ TEBE

Joca

pre 20 godina

Vujosevic je apsolutno u pravu.Neki igraci su izgleda previse digli nos,bas kao Radmanovic prosle godine pa je opet bio na balkonu Skupstine.Sto se tice sastava reprezentacije nista novo.Ona je uvek i bila pola Partizana jer se zna ko je najbolji.Jos od Slavnica niko iz Zvezde nije nista pokazao u reprezentaciji.Ono malo sto ih je bilo pozvano sedeli su na klupi i navijali za Paspalja,Divca,Danilovica,Djordjevica,Rebracu,Drobnjaka,Berica...
P.S. Vidim svi kukaju za Jovom Stanojevicem,a napadaju Djuru Ostojica da nije nista uradio u Evroligi.A sta je to Stanojevic uradio sa Partizanom u Evroligi ?

Boris

pre 20 godina

Ti bre covece nisi normalan!!! Jeste da sam ja vatrni Partizanovac, ali ovo sto si ti uradio to nema veze sa mozgom. Brate na cemu si ti?? Prso si sa mozgom!!! Savicevic bi bolje sastavio ekipu nego ti :) Idi leci se!!! Pored Jove Stanojevica koji je najbolji igrac u Nemackoj ti zoves Osojica Sramota bre on meni nebi igrao ni u partiyanu, a kamoli u repreyentaciji!!!
Ako ti osvojis neku medalju na EP Ja cu da budem najsrecniji covek na svetu, ali ako prodjemo prvi krug dobro je!

roman

pre 20 godina

Covece,ti stvarno nemas ni malo obzira.Ti postajes nesto najgore sto se desilo nasoj kosarci.Kakav,bre Ostoic!?Gde ti je Jovo Stanojevic,Goran Nikolic.Ti si lud.Nadam se da necemo dalje od cetvrtfinala.

Lazar

pre 20 godina

Najbolje mi se dopao komentar pardon nadimak naseg saveznog selektora "Homer Simpson" mada bi moglo i "Bartov cale".
Jedino nije fer prema jadnom Homeru koji je moj uzor i ideal naj caleta na svetu, a i El Barto se buni.

Чика Куре

pre 20 godina

Слушај бре поганијо, ми на трг не идемо. За коју земљу, за коју химну!? То што се ви окупљате на тргу је зато што не знате за боље. Остало вам од ваших доживотних председника Тита и Туђмана, како оно беше -Дан младости јел тако. Смешно је то да сваке године прослављате успех неке друге земље. Кад се буде славило за Србију ми ћемо славити, али на свој начин.
П.С. Никога још нисам видео да пише ћирилицом!
ДЕЛИЈЕ - ОБРЕНОВАЦ

Nikola

pre 20 godina

na kraju ce chitav partizan igrati za reprezentaciju,stvarno smijesno,neka hausu daju nash pasosh, pa da igra umjesto stojakovica

Informator

pre 20 godina

Neka jede g.... onaj ko sad se... pa dođe na Trg da slavi zlato!!!

A vi iz KK Sledeća sezona gledajte šta će vaša (Slovenačko-Hrvatska) reprezentacija da uradi na EP!
Pozdrav zmagoslavcima!

vozd

pre 20 godina

Halo Srbijo pa sta je ovo?!!!
Ljudi ovaj je covjek pukao ,mi idemo na EP bez centra. Ostojic pa ko je on sjetite se ASkarabic-Nikolic tandema i Finala pa da nije bilo Vujanica i sudija ne bi ga Partizan nikad ni uzeo. Ovo je 7 igrac u pocetku sam mislio da su to sve dezerteri kako Glupan Vujosevic kaze ,a ono to je bojkot.
Mozda ce on jos da ponudi Haus-u drzavljanstvo pa cemo na EP imati Partizan a ne reprezentaciju,kao i na unervezijadi FMP a ne mladice za kaljenje i spremne na dres.
Gde ovo sve vodi da nam kosarka bude kao i fudbal???
Smjenjujte ga pre bruke ko boga vas molim jer ovo nema smisla pa on sledece godine nece nista uzeti pogledajte Zvezdu i Hemofarm ma derace ih ka prasice.
NAPRED PLAVI SAMPIONI Vuja odlazi nije ovo za tebe.
P.s. On kaze da je Kotur nekulturan nek pogleda sebe psuje ko kocijas i taj stil oblacenja mu je kocijaski.

Degenije

pre 20 godina

Kako se zna da su Divac i Danilovic postavili Duleta za selektora mislim da ne bi bilo lose da se malo i oni skinu i pomognu coveku na klupi. Mozda sa njima prodjemo Svedjane i udjemo u osminu finala. U svakom slucaju jasno je da Kosarkaska sekcija FK Petarde "vodi" vrlo patrotski nas savez. Haha, bas su smesne sve one price protiv stranaca, Jadranske lige i ostale bajke, moje vajne patriote. A dokazujete se srozavanjem nase kosarke kako u Evroligi tako i kroz reprezentaciju. Izbori za KSSCG, Vucinica za predsednika!

nenad

pre 20 godina

igore.ajde spavaj.i kad se probudis mozda hrvatska i bude igrala na nekom prvenstvu osim evropskog.na koju smo foru svetski prvaci?ccccc
najgluplje pitanje na svijetu

Zeljko

pre 20 godina

Jeli Vule leba ti ..Kolku si kintu dobio da nas razbucas????

i jos jedno pitanje za citaoce foruma...

Jel zna neko Broj Vujosevicevog Telefona da ga priupitam nesto ...naime moj deda Radovan je izrazio zeljud a zaigra za Repku...pa rekoh da mu ucini inace deda je visok oko 2 m...mislim da bi dobro odradio poso uz to navija i za Partizan.

SMENA...

Sdjan videnovic

pre 20 godina

Dragojlovic,DJjric,Bjelica,Marinkovic,Pavlovski,pored ovakvih igraca on je pozvo DJURU OSTOJICA sa prosekom od 11 poena,i8 skoka u evroligi,i coveka sa 3 titule,i3kupa ukarijeri...cigani,da niste jadni bili bi smesni.

Nikola

pre 20 godina

1.Divac
2.Bodiroga
3.Radmanovic
4.Tomasevic
5.Krstic
6.Koturovic
7.Rebraca
8.Cabarkapa
9.Stanojevic
10.Milicic
11.Djordjevic
12.Scepanovic

ljudi sta kazete na igrace koji fale.

Dule pogledaj listu!!! 9/12 igraca igra na poziciji 4 tj 5.

I da, posle kazes da nemamo visoke igrace!!!


ps: ako sam nekog igraca zaboravio javite



Napred plavi!!! Svaka medalja je uspeh!!!

kristijan

pre 20 godina

boli njih cosak,ovo ce biti pripreme KK Partizan za sledecu sezonu,i to besplatne.
Sramota je uopste bilo da se takav covek, bude selektor najjace kosarkaske nacije na planeti.Covek koji neprestano psuje vulgarno i koji pokazuje "onu stvar" publici da bude na mestu selektora stvarno je sramota.Hajde sto je u fudbalu tako,ali tamo i ovako sve ide naopako oduvek,ali u kosarci gde nema jacih na svetu,ovako da se brukamo.Pa ima da nam se smeju svi kada odemo sa ovom ekipom na EP.Ko da su ih skupili na ulici.

Igor

pre 20 godina

Ja mislim da nije u redu to sto dule radi, nije pozvao ni tripkovica, hausa, sekulica i
druge. Nije to u redu da pozove samo prvu petorku svoga kluba u reprenzentaciju, a ostali
"NBA potencijali" da sede kuci.E sad ozbiljno, sta je tu je reprenzentacija nam je na nivou
pakistanske(bez namere da vredjam palestince), necemo ni grupe proci. Ko nam je selektor
i ko nam igra to ce biti uspeh. Sto se mene tice najradije bi voleo da budemo poslednji,
samo zbog toga sto kk partizani "drze" kosarkaski savez i sto tako providno i bezobrazno
trpaju svoga trenera i igrace u tako SLAVNU reprenzentaciju samo da bi se sto bolje prodali.
Pa gde to ima ljudi da seoski igrac(ostojic) sa 28 godina igra za svetskog prvaka, da imamo
pleja(avdalovic) koji ne gleda na kos u napadu, malokrvni perovic koji ni u nasoj budjavoj
ligi nije igrao u proseku 5 minuta, to je reprenzentacija partizana i zelimo im bude na
svakoj tekmi kao protiv grka -20. JEDINO mi je zao STOJAKOVICA koji verovatno nije znao
gde dolazi i koji rusi svoj ugled zbog "velikog" trenera.
I BAS ME BRIGA I ZATO PEVAM CEO DAN ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!!!

Informator

pre 20 godina

KK Sledeća sezona nekoga da "dere"!? Ha,ha,ha,ha!!! Pa vi možete da derete samo prasiće u Maloj moštanici za vreme svinjokolja. Setite se samo Širokog brijega da ne govorim o utakmicama protiv Šampiona koje su se nekad zvale derbi! Čuo sam da se preuređuje parking na Starom sajmištu i da se KK Sledeća sezona seli na novi teren. Tamo bar definitivno nećete morati da plaćate karte. I nemoj slučajno da vidim nekog od vas na trgu kad se "zlatni momci" vrate iz Švedske!

RADE, Sarajevo

pre 20 godina

VUJOSEVICU, ODLAZI DOK JOS NIJE KASNO!!!!!!!!
NEMAS AUTORITET, A IZGLEDA NI DOVOLNO TRENERSKOG ZNANJA.............

ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boki

pre 20 godina

Mislim da su nesporazumi na relaciji trener igrac cesta pojava. Mali broj ljudi zna za sukob na relaciji Zeljko Obradovic - Gurovic, Jaric, malo vise za Svetislav Pesic - Scepanovic, Radmanovic a sad svi bruje o sukobu Dule Vujosevic - Koturovic,...
To je ono sto prati sve reprezentacije pa i nasu. Veci problem su povrede. Ako se ne oporave Tarlac, Milojevic i Jaric a sto je veoma tesko mislim da smo u velikom problemu. Taj Dule bi morao da povede racuna o svojim treninzima i da sacuva bar ovo malo igraca sto je ostalo. Nije mu ovo njegov Partizan. Tamo moze da radi sta hoce i odgovara Divcu i Danilovicu. Ovde je duzan da odgovori citavoj naciji. Zato nek se pazi sledeceg poteza
RED STAR FOREVER

MARJAN NS

pre 20 godina

jeli znat vi koliko je Jovo Stanojevic promasio zicera igravsi za Partizan i Zveezdu u evroligi, a tek sa zvezdom u finalu kupu Koraca?

napredak

pre 20 godina

nisam procitao ni jedan komentar da je neko pljuvao baletica kad je pobegao iz repke a i slabo ste pljuvali sve igrace koji su odbili da igraju (jedino bodiroga ima puno pravo da trazi pauzu)vec ste bili puni razumevanja ,a da li se zapitate koji klubovi nisu pustili svoje igraze za reprezentaciju i da putuju u koreju pa mora da ide zeleznik .umobolni cigani probudite se ne pljujte po necemo pre nego sto saznate istinu.

Marcus Camby

pre 20 godina

Ne znam u cemu je problem. Od 86 komentara koje sam zatekao, 80 su negativno orijentisani prema Vujosevicu, ali nisam primetio nijedan u kome je neko izasao sa pametnim predlogom koji bi u ovom trenutku mogao da popravi situaciju.
Dakle Stanojevic i Nikolic su bili pozvani i iz razloga koji nama zasad nisu poznati, odbili su. Koga je Vujosevic jos mogao da pozove pre Ostojica? Koje mi to imamo "petice" ne racunajuci ove koji su vec otkazali? Imamo Luku Vucinica, Petra Popovica, Sava Djikanovica, Slavka Vranesa, Mladena Pantica, Mijaila Grusanovica, Vladislava Dragojlovica i mislim da vise niko nije vredan pomena. Ko je od pobrojanih igraca bolje resenje u odnosu na Ostojica? Mozda Popovic i Dragojlovic, ali to su momci sa internacionalnim iskustvom ravnim nuli. Djuro u ovoj situaciji moze da pomogne vise nego bilo ko. Mozda je trebalo da sidje Jestratijevic sa Kopa?
Uzgred, pogledajte malo kakva nam je liga i ko tu igra. Zapitajte se koliko imamo prvoklasnih igraca u Evropi i NBA ligi pa recite da li je Vujosevic preskocio nekoga ko zasluzuje poziv. Objektivno (i teoretski) bilo bi OK da je pozvao Lukovskog umesto Avdalovica, ali kako bi se taj manijak ponasao ako bi mu sve vreme bilo jasno da su Jaric i Vujanic sigurni za ulazak u 12 igraca? I Aleksandar Nadjfeji odavno zasluzuje priliku ali tu se Dule odlucio za Askrabica i Milojevica i njih dvojica ce skoro sigurno otici u Svedsku. Sustina ovoga sto pisem jeste da mi nismo bas TOLIKO jaka kosarkaska zemlja da mozemo da iskuliramo otkaze 6-7 kvalitetnih igraca, prisetite se poslednjeg uspeha koji su ostvarile nase mladje kategorije ne racunajuci kadete. Odakle da "A" tim preuzme igrace kad ono malo talenata sto izadje iz juniora ili ode u NBA ligu ili odlepi iz najrazlicitijih razloga? I sacekajte to EP... ko god je vise od tri puta u zivotu usao u kladionicu dobro zna da ni po koju cenu ne treba igrati ono sto igra vecina. Ne bi me iznenadilo da se to jos jednom potvrdi i voleo bih da se vas 80 kroz mesec dana seti sta ste pisali ovog 12. avgusta.

Anakin SkyWalker

pre 20 godina

Pa dobro, sto se sad ljutite. Opet cete u Svedskoj da gledate spektakl. Posto uzivanje nece moci da nam prirede igraci (citaj grupa gradjana), cast izuzetcima, Dule ce imati dovoljno vremena da nam pokaze nesto iz svog sirokog spektra gestikulacija i neuspelog uspostavljanja autoriteta. Nadam se da ce za poslednju utakmicu (cenim okrsaj za 5. mesto) da nam sacuva ono hvatanje za kitu i pokazivanje iste svojim navijacima. Ne moze svaki put da nam gospodin covek sedi na klupi, a izgleda ni strucnjak. Jednom recju SRAMOTA!!!

50 para

pre 20 godina

Ne razumem, sto su se cigancici toliko uspalili?! Djuro je grobar... pa?!?!? Pa i Kotur je! Uostalom NORMALNO da je Partizan = reprezentacija, tako je oduvek bilo. Sto ne bi i sada...? Uostalom, ko je sampion?

Горан Србин и велик Гробар

pre 20 godina

Е мој Вујошевићу ово ти не ваља иако сам велик партизановац никако те не могу подржати.Олади мало брате ово што радиш нема више смисла и само бог нам може помоћи на ЕП. Ипак када се вратимо са златном медаљом све ће се заборавити.

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor

pre 20 godina

Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor Ljudi pod hitno nam treba novi selektor.

Vlada

pre 20 godina

Kao i mnogi grobari, mislim da je Dule Vujosevic katastrofa, i to pre svega u odnosu prema igracima i ponasanju. Sto se tice kosarke, manje vise, verovatno je dovoljno strucan, ali definitivno nema autoritet ko Ivkovic, Pesic ili Obradovic, a misli da ako se non stop dere na igrace i sutira reklame, da ce mu to doneti kontrolu. Centri su problem, i to pre svega sto nema kvalitetnih 4-i, tako da ocekujem da ce Gurovic da bude pod kosem, kao i Askrabic, a verujem da ce i Kecman konacno da zablista, decko moze da odigra perfektnih 15 minuta, ako ga krene. Vreme je i da Pedja Drobnjak pokaze je li vjera ili nevjera. Ipak mislim da je kljuc svega i prevaga u Stojakovicu i Vujanicu. Pedja ce da ubaci 20-25 poena, ali je Vujanic kljucan, ako bude igrao kao na pocetku sezone - odlucno i hladno bicemo na tronu, ako bude igrao kao na kraju, nervozno i umisljeno, tesko da cemo da nesto uradimo. Grupa je mnogo teska i vazno je samo da pobedimo Svedjane, da se bas ne obrukamo, sa Spancima i Rusima se nikad ne zna, verovatno gubimo bar 1 ili obe tekme. Cetvrtfinale je kljuc svega, tu cemo videti sta zna Dule Vujosevic, tu je on najbitniji. U ostale ne sumnjam, pre svega u Jarica, koji bi stvarno trebalo da bude plej na terenu, mada ce i njemu biti tesko jer je celu sezonu igrao nesto drugo. Eto verovatno Bogavca cesto u igri. Rakocevic ce opet da greje klupu ako ode. Svake godine, pred svako prvenstvo je bilo nesto slicno, kako cemo bez Paspalja pa bez Savica, pa bez Djordjevica, Danilovica, pa Divca, pa Rebrace, Topica, itd. U stvari, ako se pogleda samo su Bodiroga i Tomasevic bili uvek tu, pa smo se ipak uvek izvlacili sa zlatom, uvek neko zablista, neko nov, mozda sad to bude Drobnjak, mozda Rakocevic, mozda Askrabic, kljuc je pre svega u odbrani i to kod par igraca koji je bas i ne igraju najbolje. I jos nesto, nadam se da ce Dule Vujosevic bar pristojno da se obuce, setite se samo kakav su utisak odavali Duda, Zoc ili Pesic.
Srecno Srbo_Crnogorci, Ravnogorci (Gurovic)itd. Siguran sam da ce se skupiti dovoljno nasih da vas bodre, ima nas po Svedskoj, po Danskoj.

DraganN

pre 20 godina

NE NE NEEEEEEE !!!!! PAZI KAD SE LUDO ZABAVKJAM CITAJUCI KOMENTARE. PA SAMO DA JE DEO OD OVOGA STO PISE TACNO TREBAO BI NEKO DA STAVI PRST NA CELO.

Marko

pre 20 godina

Vidim sada nabrajate igrace koji ne idu (pola njih je odbilo, ostali su ili povredjeni ili ne zasluzuju da igraju), budite realni i objektivni i meni je tesko palo sto je koturovic odstranjen ali mora da se zavede neki red, svima je FMP bio favorit a Partizan ga pregazio i pogledajte taj cuveni tandem Nikolic-Askrabic - PA NISU SE VIDELI pored OSTOJICA i KRSTICA (za njega mi je najvise zao sto ne ide!) tako da mislim da preterujete, ali dobro vreme ce pokazati!

Brzi

pre 20 godina

Kad se sad nisam slogiro. Nije sto je sutn`o Kotura. Decko se vazda slepao, a kad uz neznanje dodje i bahatost dobija se noga u donji dio ledja. A sad o Bucku. Obradovic, Djordjevic, Grbovic, Divac, Paspalj, Pecarski bila je ekipa sa kojom je Bucko uspio da ispadne u polufinalu. Vazda se pricalo je da "dobar" sa igracima, a dogadjaj sa Koturom potvrdjuje da jedna stvar ima najmanje dvije strane. Bucko je malo nervozan. Ne vrijedi kriti. Svako bi bio na njegovom mjestu.
Sa druge strane uz ovolike otkaze+sutanja obezbijedio je alejbi za neuspjeh. Zivot pise romane (a i manje sastave) tako da je sve moguce. Nisam partizanovac, ali ni zvezdas. Ne vjerujem da je moguce da svi epizodisti iz Buckovog kluba zaigraju istovremeno na parketu. Kao sto rekoh zivot pise romane. Pomozi Boze.

Neko

pre 20 godina

Aloooo!
Svi ovde zaboravljate da je Koturovic izjavio da se izvinuo ekipi.
ZASTO ne kaze zbog cega se izvinuo.
Znaci nije tacno da nije napravio neku budalastinu jer se izvinjavao kasnije.
Dule jos kaze da se nije njemu licno izvinuo.

Ronaldo

pre 20 godina

Povodom otkaza Cabarkape Vujosevic je izjavio sledece (izjava sa ovog sajta)
Selektor Vujoševic kaže da svaki košarkaš mora da ima "poriv da igra za reprezentaciju".
'Postoji onih pet aksioma u matematici koji se ne dokazuju. Košarkaški aksiom je da se ne objašnjava potreba igranja za reprezentaciju. To je kao kada bih objašnjavao nekome zašto treba da se jede ili diše. Ako nemaš taj poriv i tu vrstu karaktera, onda nema mesta daljnjim objašnjenjima.'

Molim sve matematicare da mi objasne kojih je to 5 aksioma u matematici
(kad sam ja ucio matematiku u MG-u, samo u geometriji smo imali mnogo vise
od 5 aksioma). Ili je mozda selektor kosarkaske reprezentacije zasnovao neki
novi pravac u matematici poput one uciteljice koja je dokazala trisekciju
ugla.

Setite se takodje izjave selektora da je kosarka demokratski sport. Pa zar je demokratski izbaciti najboljeg centra iz reprezentacije? I ko je Vujosevica demokratski izabrao, Divac i Danilovic.

Pedja Stojakovic je verovatno js uvek u reprezentaciji zbog prijateljstva sa Divcem, ali ocigledno ce lose igrati na prvenstvu.

I pored svega ovoga bicemo PRVI, jer ce Gurovic da napuni sve trojkama.

Александар Велики

pre 20 godina

Пише се овде ћирилицом још како. Ти ако си тек данас открио како се то ради не мораш да се хвалиш свима. А то што ти не идеш на Трг, то је зато што ти 891 иде 4 пута дневно, па увек касниш... Уз то ја не знам што се ти жалиш на земљу, Словенија је независна већ више од 10 година...

Пустите људе да раде свој посао. И Пешића смо сво (без разлога) критиковали па види шта је човек урадио. Очигледно је да су се многи играчи превише осилили и да их треба спустити на земљу.

MPM

pre 20 godina

Hajde da ipak mi lepo sacekamo kraj Eurobasketa. Od pljuvanja na tri nedelje pred prvenstvo nema koristi. Svodicemo racune u septembru. Setimo se Radmanovica i banane u svlacionici na poluvremenu sa minusom protiv Novog Zelanda. Ipak sacekajmo....

PIC

pre 20 godina

I jos jedan "biser" selektora Vujosevica, sad vec verovatno ima citav niz. Pa stvarno je neverovatno sta se to dogadja u KSSICG i kakvog su to selektora stavili da vodi svetske i evropske prvake. Dobro je neko pobrojao sve one igrace na poziciji 4 i 5 koji su vec odbili poziv ili koje Vujosevic nije pozvao ili sta vec. Ovaj selektor je bruka za nasu kosarku i sa njim na celu nas najtrofejniji sport krece stazama naseg najnetrofejnijeg sporta,tj. fudbala. Djuro Ostojic centar?! Mora da je samo ruzan san.

Ivan Misojcic

pre 20 godina

Sramota je da pored najboljeg centra lige Gorana Nikolica,selektor poziva Djuru Ostojica,koji je samo prosecan kosarkas i ne zasluzuje kao i mnogi kosarkasi Partizana da se nadje na spisku reprezentacije prvaka sveta

Grbovic

pre 20 godina

Koliko vidim iz komentara sasvim je u redu da igrac psuje trenera tokom utakmice i da odbija da igra ono sto trener od njega trazi. Od kada je postao selektor zvezdasi pljuju Vujosevica jer je, najpre, trener Partizana postao selektor, a zatim i sto je na pripreme pozvao jos neke igrace Partizana, a ne samo Vujanica i Krstica. Vujosevic svakako nije najbolji trener kojeg imamo, ali zasto nije doveden neki bolji. Zasto Bogosavljev nije konsultovao Strucni Savet. Pa zato sto je krpa od coveka. Savez treba dati Djordjevicu, da ga ocisti od krpelja, a i svi bi imali malo drugaciji pristup, i kod nas i u inostranstvu, jer fakat - nije isto razgovarati o kosarci sa Saletom Djordjevicem i nekim harmonikasem.
Trudim se da razumem frustraciju zvezdasa, od Moke Slavnica nije bilo Zvezdinog startera u reprezentaciji, uglavnom druge rezerve, kao Zizic ili Kiza Radovic.

Jugoslav

pre 20 godina

Dule je sada pokazao svoj pravi karakter. Težak čovek, veoma sujetan i samo sam se pitao kada će napraviti neku glupost. Siguran sam da je Kotur nešto zabrljao (čim se izvinjavao ekipi), ali Dule treba da bude pedagog a ne demagog i Atila bič božiji. Zar u ovakvoj situaciji kada mu je više od pola kandidata otkazalo (pitanje je zašto) nije smogao snage da pređe preko nečega i za dobrobit ekipe napravi neki ljudski potez. On je dobar sa Danilovićem koji je koliko je bio dobar kkošarkaš bio težak čovek (sličnih su karaktera) pa je mogao malo sa njim da popriča kako treba svoj težak karakter staviti u službu ekipe (Danilović i Đorđević nisu pričali više od pola sezone u kojoj su uzeli Kup Šampiona, ali ekipa nije trpila). Jasno je zašto zove Đuru Ostojića. Pa jedino su njegovi partizanovci spremni da u ovom trenutku priohvate poziv u reprezentaciju. Siguran sam da ga je (ili bi ga) Goran Nikolić odbio u ovom trenutku. Nemojte da se pitate zašto je pozvao Kostu Perovića ili Vuleta Avdalovića. Normalno je da na pripremama ima igrače koji su tu radi treninga, a koji sigurno neće putovati na Prvenstvo. Lakše mu je da mu to budu njegovi puleni nego da jednom recimo Jovi Stanojeviću, Valdi Šćepanoviću ili Draganu Lokovskom kaže da neće ići na Prvenstvo. A zašto ga je većina igrača i to pogotovo mladih odbila na startu to je i njegov problem, a ne samo njihove savesti kao što kaže. Što nije sa njima pričao ranije i objasnio im šta od njih očekuje da ne bude gorkih iznenađenja i blamaža. Nije dovoljno samo sa Bodirogom razgovarati (Stojaković se kao Divčev prijatelj podrazumevao u ekipi). Svaka čast i Guroviću koji ima toliki motiv da igra za reprezentaciju. Ekipa je i dalje jaka i moje je mišljenje da će npr. Bogavac biti pravo otkrovenje. Ali i dalje mislim da je početni spisak morao sadržati još par imena kao što su Stanojević (morao je naslutiti barem da će ga odbiti Miličić, Čabarkapa,...), Vesa Petrović ili Šćepanović. Za svako Prvenstvo se časti po neki igrač svojim prisustvom zato što je imao dobru sezonu ili je perspektivan, ali imati više od 10 takvih je ipak mnogo (Bogavac, Kecman, Pavlović, da ne spominjem Vuleta, Kostu i ostale).
Dule, ima još dosta do Prvenstva, neko će te opet iznervirati, ne daj Bože neko se možda povrediti, koga ćeš zvati umesto njih? Hausa? On je Amerikanac nema pravo da igra za našu reprezentaciju. Možda Ćakića (ili ga još ne poznaješ dovoljno), koji ima potencijala kao i većina na tvom spisku.
Ispada da će na prvenstvu igrati svi koji završe pripreme.
Mnogo je objektivnih okolnosti oko tih otkaza, ali i tvojih subjektivnih, pa ne dozvoli da zbog svog karaktera tvoje izuzetne trenerske, stručne karakteristike ne dođu do izražaja.
IDEMO NA ZLATO, NAVIJAMO ZA NAŠE I VERUJEMO U USPEH.

aco sombor

pre 20 godina

posto sam malopre iskritikovao ceo savez ,pa mi gospoda na modulatoru nisu pustili komentar reci cu ponovo!!!!!vujosevicu napolje iz reprezentacije!!!!!

ovaj

pre 20 godina

Jos jednom ,Dule...samo opusteno i samo napred i da ponovim. Posto nista ne moze da se promeni do EP,predlozio bi jos jednom svima da zacute,pa da se jave oko 15-og septembra,bilo bi bolje za sve...

pera

pre 20 godina

Jedino resenje: Reprezentacija Srbije i Crne Gore zbog vanrednog stanja u zemlji, i teske ekonomske situacije, ustupa svoje mesto na Evropskom prvenstvu reprezentaciji Vatikana, i nada se da ce vanredno stanje biti ukinuto do Olimpijade, u slucaju da to ne bude ocekuje pomoc i od samog PAPE.

Bojan

pre 20 godina

Ostojic je odlican igrac i ako je vec ovakva situacija sto se tice centara onda je on jedino pravo resenje. To je jedan Crnogorac vise u reprezentaciji!!!!!

DRAGAN, UROSEVIC

pre 20 godina

Sta je tu je ali ja licno smatram da jedan igrac koj pogresi, ne poslusa ili bilo sta,
ima pravo na popravni. Sve se dogodilo za vreme utakmice, nervoza, adrenalin itd.
Trebalo je sa Koturovicem popricati i razcistiti nesporazum a ovako gospodine Vujosevicu postupili ste bes trunka psihologije, terate onu komunisticku varijantu. Napolje ako ne slusas!! Cak je jedan Stojakovic pokusao da ubedi selektora- ipak nista. Ne verujem da se tako moralo zavrsiti.

D-KEE

pre 20 godina

kada vec nemamo odgovarajucu 5-icu vujosevic je trebao da pozove Mijajla Grusanovica u reprezentaciju. covek je godinama unazad bio najkorisniji igrac nase lige i to bi mu bilo veliko hvala za sve sto je ucinio za nasu kosarku a nikad mu nije vraceno.

Djura Ostojic, Avdalovic & Company - stvarno sam bez reci....

Andreja

pre 20 godina

Mislim da su neke Vujoseviceve odluke prenagljene, ali sto se tice Koturovica sasvim je u pravu zato sto stvarno ni je uredu da na trenigu psuje nikoga, a najmanje trenera... sve u svemu strasno, ALI KO ZNA MOZDA ZLATO OPET BUDE NASE!!!