Utorak, 12.07.2016.

18:17

FSS povećao broj stranaca u Superligi na 6

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije proširio je broj stranaca koji mogu da igraju u domaćoj ligi.

Izvor: B92

FSS poveæao broj stranaca u Superligi na 6 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

Kme,kme.....

pre 7 godina

Koliko glupih grobarskih komentara, pa ko brani bilo kom klubu iz srbije da dovede šest stranaca, pravila ce biti za sve ista ljudi a ujedno i liga atraktivnija i klubovi u evropi, inace nas tamo nema ni na mapi trenutno....grobari razmislite malo a ne samo kme kme....

reef

pre 7 godina

Sramota je isuvise blaga rec za ovo!
Ranijih godina se o tome zasedalo, diskutovalo, to je trajalo...sve za dobrobit domaceg fudbala i razvoj domacih igraca. Sad kad je mezimce kupilo citavu prvu postavu stranaca odluka se donosi posle jednog zahteva!

maremare

pre 7 godina

Sad vidite kako izgleda kad se jedan klub iživljava. Partizan je to radio šest godina za redom u fudbalu a u košarci mnogo, mnogo više. Ali sve prođe, i ovo naše će ali se nadam da ćemo da vam zgadimo sport kao što ste i vi nama u jednom trenutku.

saca

pre 7 godina

Vidite kako je Koki brzo reagovao, nisu uspeli ni da prodiskutuju odluka je doneta. Pa sta ste ocekivali od ovog coveka, vec je juce dobio neku nagradu, sleduje jedna blizu Nobelove.

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Pa paz'te, malo je tržište domaćih igrača, a nema talentovanih igrača na bacanje, ako ćemo iskreno. Na totalno drugu temu, Kokeza u odelu. Kakva pojava, hahahahaha

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Sve za Vucicevu mezimicu. Sramota sta se radi ne bi li zvezdana mogla da registruje svih 7373739126 stranaca. Jedva cekam da odem odavde da vas ne gledam vise!!!

Xman

pre 7 godina

Hahahha cim je crvena drzavna mezimica trazila, Veliki Vodja naredio. U isto vreme u Fudbalskom savezu Beograda izabrali Dusana Srce Nije Dalo Mrakica za predsednika. Ladno coveka koji je javno priznao da je krao u korist zvezde.

Boban

pre 7 godina

Da li je moguće? Crveni nakupuju gomilu stranaca pre ovoga i onda se menja pravilnik kako bi oni mogli da igraju? Nemam reči da opišem ovu lakrdiju od naše lige.

jašta

pre 7 godina

Ne razumem, povećali bez ikakvog obrazloženja. Jel to boljitak? Zašto se uvodi? Što se nisu sami setili, nego tek kad neko napazari tuce stranaca?

Ustvari, kad čujem prezime Kokeza i vidim taj pogled, sve mi je jasno.

Vlada

pre 7 godina

Poceo cirkus na celu sa Kokezom,a prvenstvo nije ni pocelo.Cilj je omoguciti Zvezdi da stranci,kojih ce veceras u prvoj postavi biti 7 ili 8,mogu da igraju i u prvenstvu..,

Gennaro Gatusso

pre 7 godina

Pa koliko su nase ,, nade" Zvezda i Partizan doveli stranih igraca, koji predstavljaju pojacanja pih, ovo je bilo sasvim logicno i ocekivano, ali nista nam novo nece doneti stranci, nas fudbal ce ostati isti, jad i beda, bez evrope na prolece a LS cemo videti za 10 godina, TOLE LOPOVE

Djape

pre 7 godina

A vidi sada ovo. Nemam reci. Zasto se toliko izlazi u susret Crvenoj zvezdi? Okej najtrofejnjji fudbalski klub na ovim prostorima razumem, al ovo vise nema smisla. Aktuelni svetski prvaci do 20 godina i mi dovodimo neke Evertone, Kange i pitaj Boga sta. Kao da su nasa deca nesposobna pa hajde da dovodimo neke anonimuse iz Gvatemale(navodim primer neke leve zemlje).
Isto bih reagovao da je situacija vezana za Partizan.
Sportski pozdrav svim objektivnim navijacima.

anonimus

pre 7 godina

Molio bih sve relevantne ljude , uticajne i iole ozbiljne sportiste , ministra sporta i fisickog vaspitanja ... Ukinite fudbal u Srbiji , skinite golice iz skolskih sala i dvorista , zabranite sutiranje loptom svima mladjim od 18. Okrenite se basketu , vaterpolu , streljastvu , sahu i stonom tenisu , a svi vi mladi fudbaleri i deco Srbije , navucite kopacke na noge i zajedno sa migrantima , juris po Evropi ...

Aлександар

pre 7 godina

Имате предузеће које је тежак губиташ, које 15 година нема никакве успеxе, задужено 50 милиона евра, а понаша се као успешна фирма, троши, купује, слабо шта продаје а дугови се као дланом о длан опраштају, преко ноћи и на миг државе, прописи се прилагођавају према њему и неко би рекао - Зашто? Да ли је то могуће? Могуће је ако се предузеће зове Звезда! Шта више има предузећа која нису Звњзда и довољно је да се само тако назову и ето државе да им чува леђа и да и више него што се надају. Не, не љутим се на Премијера. Јасно је да један златоусти осмеx нема цену! А Партизан на РТС-y, чисто онако "да се Власи не сете." Баш лепо за србски фудбал, али да то је небитно, јер онај осмеx је битан. Баxато али све што је такво, кратког је века.

slanina

pre 7 godina

Hahahah pa dajte... Sto se igra fudbal u ovoj zemlji? Dajte crvenima titulu i kraj. Ili da igrate ligu crveni protiv crnih,a mi ostali za sebe? Makar da ima smisla i da ne bude zalosno.

Stub srpstva=legija stranaca

pre 7 godina

Ko je uopšte sumnjao da Kokeza blokeza neće ovo "odlučiti". Odlučiti je pod navodnicima jer svi znamo ko u ovom cirkusu od zemlje odlučuje o svemu. Jadno i bedno... Da li vas je barem malo sram, vas navijače CZ? Pitam normalne a ne ostrašćene i klince ispod 20 god. kojih je ovde najviše.

b

pre 7 godina

Strašno je što u ovoj našoj Srbiji ko god da dođe na bilo kakvu vlast je samo gori od onoga što je otišao. I tako unedogled. (Miljan-Piksi-Terza-Tole-Kokeza ili Tito-Milošević-Koštunica-Tadić-Vučić).
To ne znači da je onaj prethodni bio bolji ili dobar, već samo da nas najbolji napuštaju i da niko pametan neće da uđe u tu "Igru tronova".
Ova vest je strašna i loša da gora ne može biti po mlade fudbalere u Srbiji (koji su uzgred budi rečeno PRVACI SVETA u svom godištu)

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Само да некако дођу до ЛШ. Нико више неће причати о Динамо ЗГ као најгорем клубу свих времена. За навијаче Звезде је и 3-0 много, а биће много, много више.

...

pre 7 godina

Zvezdaš sam al ovo je sramota što se radi...Zakon je zakon ne mogu da verujem da se ovako menja kako pojedincima odgovora.Al dobro kakva država takav je i sport

zlatiborac

pre 7 godina

He,he,he. Dno se opet produbilo. Ako je neko pomislio da smo sa ovim potezom dohvatili dno dna grdno se prevario ili je krajnje naivan.

Djomla

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupetine. Da smo mi ovo kojim slucajem trazili, za vreme Toleta, iz rupe bi stizala saosptenja na svakih 20 minuta. Srnic,Lukovic,Ristic i ostali ''stranci'' cije se prezime zavrsava na ic, mogli bi na neki kurs portugalskog, ne znam kako ce se razumeti sa ostalim igracima.
SRBIJA BANANA DRZAVA!

Obelix

pre 7 godina

Slazem se da treba da se poveca broj stranaca, ali momenat... Kada je jedan klub nakupovao brdo stranaca i odgovara mu. Od jednom naknadna pamet. Ozbiljne lige ovakve stvari usvajaju bar sezonu pre, ali Tole lopov... Ups, nije vise Tole na celu saveza. Pa kako sad ovako?!

Slobodan

pre 7 godina

Je l' moze neko da mi pojasni nesto?
Do sad je vazilo pravilo - 4 stranca plus dvojica sa prostora bivse Jugoslavije (sto znaci da i oni nemaju drzavljanstvo republike Srbije, osim nekih izuzetaka).
Sad je ovo pravilo sa 6 stranaca.
Meni ovo dodje skoro isto. Osim ako u ekipi imam igrace npr. iz Crne Gore koji imaju srpsko drzavljanstvo.
6 francuza ili 4 francuza i 2 slovenca kako je bilo do sad... to je valjda isto?

Danilo

pre 7 godina

Da li je u skladu sa zakonima EU da u ligi igraju klubovi sa dugom od 40 miliona evra?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se garantuje titula pre početka prvenstva?
Da li je u skladu sa zakonima EU da huliganima ne može niko ništa?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se ne zna vlasnička struktura naših klubova?
Hajde, mrdnite već jednom pa da zaista krenemo ka zakonima EU, a ne da ih ismevamo...

Himzo Hladovina

pre 7 godina

Fantastične vesti za menaĐere i preduzetnike poput gospodina na slici. Višemilionski dugovi su očigledno sanirani, naši klinci se prirodno prodaju za budzašto, a sad ćemo da dovlačimo još stranaca na vagone. Odmah se primeti taj urođeni poslovni talenat novog naprednog rukovodstva. Možemo mi još dugo da tonemo, neće kraj uskoro.

Partizanstina kao 1941.

pre 7 godina

Netacno. Izvesni sarlatan Kokeza je to uradio po nalogu crvene petokrake za interes crvene petokrake, jer ostali nisu na budzetu i nemaju kesh-a ni za 11 domacih fudbalera.

nebojša iz železnika

pre 7 godina

nestala je fudbalska baza srbije.klubovi poput dubočice-leskovac,fap-priboj,kikinda,proleter-zrenjanin,budućnost-valjevo,radnicki-pirot/Kragujevac, toplicanin-prokuplje,mladi radnik-pozarevac,.......umesto naše mladosti gledaćemo neke belosvetske igrače koje će moći da angažuje zna se ko.eee,jadna premijerova super ligo...

Mikser

pre 7 godina

Ova odluka usledila je nekoliko dana nakon što je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović zahtevao od FSS, odnosno njegovog predsednika Slaviše Kokeze, da uskladi pravilnik sa Zakonom o zapošljavanju, koji građane Evropske unije ne posmatra kao strance.

Dal vi shvatate da ova odluka nema veze sa onom sto je zvezda zvanicno trazila!?

carlito

pre 7 godina

povecajte na 11 ,dajte im pola miliona platu a nasa deca nek idu u madjarsku i drugu tursku da igraju.ubaciti klea i abubakara u repku i idemooo

Nemanja

pre 7 godina

Kakva bahatost Terze i Kokeze, a sve pod patronatom prepodobnog prvog premijera. Grobari u četvrtak svi na stadion, sta ce vam veći motiv za dolazak od ovoga!

Mihajlovic Stojan

pre 7 godina

Ma,da li ste vi normalni.Prvo oni su skupo,a mnisu bolji,a gde ce nasi igraju,u selsku ligu.Pa ko ce onda u Reprezentaciji.Propast ove Drzave

napredno

pre 7 godina

Zar je neko ocekivao suprotno.Sad kako je FSS i zvanicno postao FSCZ.Moze Vam se iskoristite 5 minuta Vase bahatosti,opustosite kasu FSS,rok je najvise godinu dana kad krecu prvi krediti da se dizu,JEDNOSTAVNO NAJVECE ZLO SRPSKOG SPORTA JE POSTALA POLITIKA SNSa.

TD21

pre 7 godina

Mislim da bi nastao građanaki rat da je Duško Vujošević slično tražio kada je je imao klince strance. Građanski rat, prijatelji moji. Ali neka, pašće i najveći sa vlasti.

Boban

pre 7 godina

Da li je moguće? Crveni nakupuju gomilu stranaca pre ovoga i onda se menja pravilnik kako bi oni mogli da igraju? Nemam reči da opišem ovu lakrdiju od naše lige.

TD21

pre 7 godina

Mislim da bi nastao građanaki rat da je Duško Vujošević slično tražio kada je je imao klince strance. Građanski rat, prijatelji moji. Ali neka, pašće i najveći sa vlasti.

Obelix

pre 7 godina

Slazem se da treba da se poveca broj stranaca, ali momenat... Kada je jedan klub nakupovao brdo stranaca i odgovara mu. Od jednom naknadna pamet. Ozbiljne lige ovakve stvari usvajaju bar sezonu pre, ali Tole lopov... Ups, nije vise Tole na celu saveza. Pa kako sad ovako?!

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Sve za Vucicevu mezimicu. Sramota sta se radi ne bi li zvezdana mogla da registruje svih 7373739126 stranaca. Jedva cekam da odem odavde da vas ne gledam vise!!!

anonimus

pre 7 godina

Molio bih sve relevantne ljude , uticajne i iole ozbiljne sportiste , ministra sporta i fisickog vaspitanja ... Ukinite fudbal u Srbiji , skinite golice iz skolskih sala i dvorista , zabranite sutiranje loptom svima mladjim od 18. Okrenite se basketu , vaterpolu , streljastvu , sahu i stonom tenisu , a svi vi mladi fudbaleri i deco Srbije , navucite kopacke na noge i zajedno sa migrantima , juris po Evropi ...

Djomla

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupetine. Da smo mi ovo kojim slucajem trazili, za vreme Toleta, iz rupe bi stizala saosptenja na svakih 20 minuta. Srnic,Lukovic,Ristic i ostali ''stranci'' cije se prezime zavrsava na ic, mogli bi na neki kurs portugalskog, ne znam kako ce se razumeti sa ostalim igracima.
SRBIJA BANANA DRZAVA!

Aлександар

pre 7 godina

Имате предузеће које је тежак губиташ, које 15 година нема никакве успеxе, задужено 50 милиона евра, а понаша се као успешна фирма, троши, купује, слабо шта продаје а дугови се као дланом о длан опраштају, преко ноћи и на миг државе, прописи се прилагођавају према њему и неко би рекао - Зашто? Да ли је то могуће? Могуће је ако се предузеће зове Звезда! Шта више има предузећа која нису Звњзда и довољно је да се само тако назову и ето државе да им чува леђа и да и више него што се надају. Не, не љутим се на Премијера. Јасно је да један златоусти осмеx нема цену! А Партизан на РТС-y, чисто онако "да се Власи не сете." Баш лепо за србски фудбал, али да то је небитно, јер онај осмеx је битан. Баxато али све што је такво, кратког је века.

napredno

pre 7 godina

Zar je neko ocekivao suprotno.Sad kako je FSS i zvanicno postao FSCZ.Moze Vam se iskoristite 5 minuta Vase bahatosti,opustosite kasu FSS,rok je najvise godinu dana kad krecu prvi krediti da se dizu,JEDNOSTAVNO NAJVECE ZLO SRPSKOG SPORTA JE POSTALA POLITIKA SNSa.

Xman

pre 7 godina

Hahahha cim je crvena drzavna mezimica trazila, Veliki Vodja naredio. U isto vreme u Fudbalskom savezu Beograda izabrali Dusana Srce Nije Dalo Mrakica za predsednika. Ladno coveka koji je javno priznao da je krao u korist zvezde.

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Pa paz'te, malo je tržište domaćih igrača, a nema talentovanih igrača na bacanje, ako ćemo iskreno. Na totalno drugu temu, Kokeza u odelu. Kakva pojava, hahahahaha

saca

pre 7 godina

Vidite kako je Koki brzo reagovao, nisu uspeli ni da prodiskutuju odluka je doneta. Pa sta ste ocekivali od ovog coveka, vec je juce dobio neku nagradu, sleduje jedna blizu Nobelove.

slanina

pre 7 godina

Hahahah pa dajte... Sto se igra fudbal u ovoj zemlji? Dajte crvenima titulu i kraj. Ili da igrate ligu crveni protiv crnih,a mi ostali za sebe? Makar da ima smisla i da ne bude zalosno.

Partizanstina kao 1941.

pre 7 godina

Netacno. Izvesni sarlatan Kokeza je to uradio po nalogu crvene petokrake za interes crvene petokrake, jer ostali nisu na budzetu i nemaju kesh-a ni za 11 domacih fudbalera.

Vlada

pre 7 godina

Poceo cirkus na celu sa Kokezom,a prvenstvo nije ni pocelo.Cilj je omoguciti Zvezdi da stranci,kojih ce veceras u prvoj postavi biti 7 ili 8,mogu da igraju i u prvenstvu..,

carlito

pre 7 godina

povecajte na 11 ,dajte im pola miliona platu a nasa deca nek idu u madjarsku i drugu tursku da igraju.ubaciti klea i abubakara u repku i idemooo

Danilo

pre 7 godina

Da li je u skladu sa zakonima EU da u ligi igraju klubovi sa dugom od 40 miliona evra?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se garantuje titula pre početka prvenstva?
Da li je u skladu sa zakonima EU da huliganima ne može niko ništa?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se ne zna vlasnička struktura naših klubova?
Hajde, mrdnite već jednom pa da zaista krenemo ka zakonima EU, a ne da ih ismevamo...

Stub srpstva=legija stranaca

pre 7 godina

Ko je uopšte sumnjao da Kokeza blokeza neće ovo "odlučiti". Odlučiti je pod navodnicima jer svi znamo ko u ovom cirkusu od zemlje odlučuje o svemu. Jadno i bedno... Da li vas je barem malo sram, vas navijače CZ? Pitam normalne a ne ostrašćene i klince ispod 20 god. kojih je ovde najviše.

Djape

pre 7 godina

A vidi sada ovo. Nemam reci. Zasto se toliko izlazi u susret Crvenoj zvezdi? Okej najtrofejnjji fudbalski klub na ovim prostorima razumem, al ovo vise nema smisla. Aktuelni svetski prvaci do 20 godina i mi dovodimo neke Evertone, Kange i pitaj Boga sta. Kao da su nasa deca nesposobna pa hajde da dovodimo neke anonimuse iz Gvatemale(navodim primer neke leve zemlje).
Isto bih reagovao da je situacija vezana za Partizan.
Sportski pozdrav svim objektivnim navijacima.

zlatiborac

pre 7 godina

He,he,he. Dno se opet produbilo. Ako je neko pomislio da smo sa ovim potezom dohvatili dno dna grdno se prevario ili je krajnje naivan.

Nemanja

pre 7 godina

Kakva bahatost Terze i Kokeze, a sve pod patronatom prepodobnog prvog premijera. Grobari u četvrtak svi na stadion, sta ce vam veći motiv za dolazak od ovoga!

...

pre 7 godina

Zvezdaš sam al ovo je sramota što se radi...Zakon je zakon ne mogu da verujem da se ovako menja kako pojedincima odgovora.Al dobro kakva država takav je i sport

maremare

pre 7 godina

Sad vidite kako izgleda kad se jedan klub iživljava. Partizan je to radio šest godina za redom u fudbalu a u košarci mnogo, mnogo više. Ali sve prođe, i ovo naše će ali se nadam da ćemo da vam zgadimo sport kao što ste i vi nama u jednom trenutku.

jašta

pre 7 godina

Ne razumem, povećali bez ikakvog obrazloženja. Jel to boljitak? Zašto se uvodi? Što se nisu sami setili, nego tek kad neko napazari tuce stranaca?

Ustvari, kad čujem prezime Kokeza i vidim taj pogled, sve mi je jasno.

Himzo Hladovina

pre 7 godina

Fantastične vesti za menaĐere i preduzetnike poput gospodina na slici. Višemilionski dugovi su očigledno sanirani, naši klinci se prirodno prodaju za budzašto, a sad ćemo da dovlačimo još stranaca na vagone. Odmah se primeti taj urođeni poslovni talenat novog naprednog rukovodstva. Možemo mi još dugo da tonemo, neće kraj uskoro.

b

pre 7 godina

Strašno je što u ovoj našoj Srbiji ko god da dođe na bilo kakvu vlast je samo gori od onoga što je otišao. I tako unedogled. (Miljan-Piksi-Terza-Tole-Kokeza ili Tito-Milošević-Koštunica-Tadić-Vučić).
To ne znači da je onaj prethodni bio bolji ili dobar, već samo da nas najbolji napuštaju i da niko pametan neće da uđe u tu "Igru tronova".
Ova vest je strašna i loša da gora ne može biti po mlade fudbalere u Srbiji (koji su uzgred budi rečeno PRVACI SVETA u svom godištu)

reef

pre 7 godina

Sramota je isuvise blaga rec za ovo!
Ranijih godina se o tome zasedalo, diskutovalo, to je trajalo...sve za dobrobit domaceg fudbala i razvoj domacih igraca. Sad kad je mezimce kupilo citavu prvu postavu stranaca odluka se donosi posle jednog zahteva!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Само да некако дођу до ЛШ. Нико више неће причати о Динамо ЗГ као најгорем клубу свих времена. За навијаче Звезде је и 3-0 много, а биће много, много више.

nebojša iz železnika

pre 7 godina

nestala je fudbalska baza srbije.klubovi poput dubočice-leskovac,fap-priboj,kikinda,proleter-zrenjanin,budućnost-valjevo,radnicki-pirot/Kragujevac, toplicanin-prokuplje,mladi radnik-pozarevac,.......umesto naše mladosti gledaćemo neke belosvetske igrače koje će moći da angažuje zna se ko.eee,jadna premijerova super ligo...

Mihajlovic Stojan

pre 7 godina

Ma,da li ste vi normalni.Prvo oni su skupo,a mnisu bolji,a gde ce nasi igraju,u selsku ligu.Pa ko ce onda u Reprezentaciji.Propast ove Drzave

Mikser

pre 7 godina

Ova odluka usledila je nekoliko dana nakon što je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović zahtevao od FSS, odnosno njegovog predsednika Slaviše Kokeze, da uskladi pravilnik sa Zakonom o zapošljavanju, koji građane Evropske unije ne posmatra kao strance.

Dal vi shvatate da ova odluka nema veze sa onom sto je zvezda zvanicno trazila!?

Slobodan

pre 7 godina

Je l' moze neko da mi pojasni nesto?
Do sad je vazilo pravilo - 4 stranca plus dvojica sa prostora bivse Jugoslavije (sto znaci da i oni nemaju drzavljanstvo republike Srbije, osim nekih izuzetaka).
Sad je ovo pravilo sa 6 stranaca.
Meni ovo dodje skoro isto. Osim ako u ekipi imam igrace npr. iz Crne Gore koji imaju srpsko drzavljanstvo.
6 francuza ili 4 francuza i 2 slovenca kako je bilo do sad... to je valjda isto?

Gennaro Gatusso

pre 7 godina

Pa koliko su nase ,, nade" Zvezda i Partizan doveli stranih igraca, koji predstavljaju pojacanja pih, ovo je bilo sasvim logicno i ocekivano, ali nista nam novo nece doneti stranci, nas fudbal ce ostati isti, jad i beda, bez evrope na prolece a LS cemo videti za 10 godina, TOLE LOPOVE

Kme,kme.....

pre 7 godina

Koliko glupih grobarskih komentara, pa ko brani bilo kom klubu iz srbije da dovede šest stranaca, pravila ce biti za sve ista ljudi a ujedno i liga atraktivnija i klubovi u evropi, inace nas tamo nema ni na mapi trenutno....grobari razmislite malo a ne samo kme kme....

maremare

pre 7 godina

Sad vidite kako izgleda kad se jedan klub iživljava. Partizan je to radio šest godina za redom u fudbalu a u košarci mnogo, mnogo više. Ali sve prođe, i ovo naše će ali se nadam da ćemo da vam zgadimo sport kao što ste i vi nama u jednom trenutku.

Boban

pre 7 godina

Da li je moguće? Crveni nakupuju gomilu stranaca pre ovoga i onda se menja pravilnik kako bi oni mogli da igraju? Nemam reči da opišem ovu lakrdiju od naše lige.

TD21

pre 7 godina

Mislim da bi nastao građanaki rat da je Duško Vujošević slično tražio kada je je imao klince strance. Građanski rat, prijatelji moji. Ali neka, pašće i najveći sa vlasti.

Mikser

pre 7 godina

Ova odluka usledila je nekoliko dana nakon što je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović zahtevao od FSS, odnosno njegovog predsednika Slaviše Kokeze, da uskladi pravilnik sa Zakonom o zapošljavanju, koji građane Evropske unije ne posmatra kao strance.

Dal vi shvatate da ova odluka nema veze sa onom sto je zvezda zvanicno trazila!?

Pulen Pece Petrovica

pre 7 godina

Sve za Vucicevu mezimicu. Sramota sta se radi ne bi li zvezdana mogla da registruje svih 7373739126 stranaca. Jedva cekam da odem odavde da vas ne gledam vise!!!

Slobodan

pre 7 godina

Je l' moze neko da mi pojasni nesto?
Do sad je vazilo pravilo - 4 stranca plus dvojica sa prostora bivse Jugoslavije (sto znaci da i oni nemaju drzavljanstvo republike Srbije, osim nekih izuzetaka).
Sad je ovo pravilo sa 6 stranaca.
Meni ovo dodje skoro isto. Osim ako u ekipi imam igrace npr. iz Crne Gore koji imaju srpsko drzavljanstvo.
6 francuza ili 4 francuza i 2 slovenca kako je bilo do sad... to je valjda isto?

Djomla

pre 7 godina

Sve sto traze, to ce i da dobiju, zato sto je Kokeza njihov pion. Tu je i postavljen samo da ispunjava zelje iz rupetine. Da smo mi ovo kojim slucajem trazili, za vreme Toleta, iz rupe bi stizala saosptenja na svakih 20 minuta. Srnic,Lukovic,Ristic i ostali ''stranci'' cije se prezime zavrsava na ic, mogli bi na neki kurs portugalskog, ne znam kako ce se razumeti sa ostalim igracima.
SRBIJA BANANA DRZAVA!

anonimus

pre 7 godina

Molio bih sve relevantne ljude , uticajne i iole ozbiljne sportiste , ministra sporta i fisickog vaspitanja ... Ukinite fudbal u Srbiji , skinite golice iz skolskih sala i dvorista , zabranite sutiranje loptom svima mladjim od 18. Okrenite se basketu , vaterpolu , streljastvu , sahu i stonom tenisu , a svi vi mladi fudbaleri i deco Srbije , navucite kopacke na noge i zajedno sa migrantima , juris po Evropi ...

Obelix

pre 7 godina

Slazem se da treba da se poveca broj stranaca, ali momenat... Kada je jedan klub nakupovao brdo stranaca i odgovara mu. Od jednom naknadna pamet. Ozbiljne lige ovakve stvari usvajaju bar sezonu pre, ali Tole lopov... Ups, nije vise Tole na celu saveza. Pa kako sad ovako?!

Aлександар

pre 7 godina

Имате предузеће које је тежак губиташ, које 15 година нема никакве успеxе, задужено 50 милиона евра, а понаша се као успешна фирма, троши, купује, слабо шта продаје а дугови се као дланом о длан опраштају, преко ноћи и на миг државе, прописи се прилагођавају према њему и неко би рекао - Зашто? Да ли је то могуће? Могуће је ако се предузеће зове Звезда! Шта више има предузећа која нису Звњзда и довољно је да се само тако назову и ето државе да им чува леђа и да и више него што се надају. Не, не љутим се на Премијера. Јасно је да један златоусти осмеx нема цену! А Партизан на РТС-y, чисто онако "да се Власи не сете." Баш лепо за србски фудбал, али да то је небитно, јер онај осмеx је битан. Баxато али све што је такво, кратког је века.

slanina

pre 7 godina

Hahahah pa dajte... Sto se igra fudbal u ovoj zemlji? Dajte crvenima titulu i kraj. Ili da igrate ligu crveni protiv crnih,a mi ostali za sebe? Makar da ima smisla i da ne bude zalosno.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Само да некако дођу до ЛШ. Нико више неће причати о Динамо ЗГ као најгорем клубу свих времена. За навијаче Звезде је и 3-0 много, а биће много, много више.

napredno

pre 7 godina

Zar je neko ocekivao suprotno.Sad kako je FSS i zvanicno postao FSCZ.Moze Vam se iskoristite 5 minuta Vase bahatosti,opustosite kasu FSS,rok je najvise godinu dana kad krecu prvi krediti da se dizu,JEDNOSTAVNO NAJVECE ZLO SRPSKOG SPORTA JE POSTALA POLITIKA SNSa.

Gennaro Gatusso

pre 7 godina

Pa koliko su nase ,, nade" Zvezda i Partizan doveli stranih igraca, koji predstavljaju pojacanja pih, ovo je bilo sasvim logicno i ocekivano, ali nista nam novo nece doneti stranci, nas fudbal ce ostati isti, jad i beda, bez evrope na prolece a LS cemo videti za 10 godina, TOLE LOPOVE

Djape

pre 7 godina

A vidi sada ovo. Nemam reci. Zasto se toliko izlazi u susret Crvenoj zvezdi? Okej najtrofejnjji fudbalski klub na ovim prostorima razumem, al ovo vise nema smisla. Aktuelni svetski prvaci do 20 godina i mi dovodimo neke Evertone, Kange i pitaj Boga sta. Kao da su nasa deca nesposobna pa hajde da dovodimo neke anonimuse iz Gvatemale(navodim primer neke leve zemlje).
Isto bih reagovao da je situacija vezana za Partizan.
Sportski pozdrav svim objektivnim navijacima.

Danilo

pre 7 godina

Da li je u skladu sa zakonima EU da u ligi igraju klubovi sa dugom od 40 miliona evra?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se garantuje titula pre početka prvenstva?
Da li je u skladu sa zakonima EU da huliganima ne može niko ništa?
Da li je u skladu sa zakonima EU da se ne zna vlasnička struktura naših klubova?
Hajde, mrdnite već jednom pa da zaista krenemo ka zakonima EU, a ne da ih ismevamo...

Partizanstina kao 1941.

pre 7 godina

Netacno. Izvesni sarlatan Kokeza je to uradio po nalogu crvene petokrake za interes crvene petokrake, jer ostali nisu na budzetu i nemaju kesh-a ni za 11 domacih fudbalera.

Neupućeni multitasker

pre 7 godina

Pa paz'te, malo je tržište domaćih igrača, a nema talentovanih igrača na bacanje, ako ćemo iskreno. Na totalno drugu temu, Kokeza u odelu. Kakva pojava, hahahahaha

reef

pre 7 godina

Sramota je isuvise blaga rec za ovo!
Ranijih godina se o tome zasedalo, diskutovalo, to je trajalo...sve za dobrobit domaceg fudbala i razvoj domacih igraca. Sad kad je mezimce kupilo citavu prvu postavu stranaca odluka se donosi posle jednog zahteva!

Kme,kme.....

pre 7 godina

Koliko glupih grobarskih komentara, pa ko brani bilo kom klubu iz srbije da dovede šest stranaca, pravila ce biti za sve ista ljudi a ujedno i liga atraktivnija i klubovi u evropi, inace nas tamo nema ni na mapi trenutno....grobari razmislite malo a ne samo kme kme....

Vlada

pre 7 godina

Poceo cirkus na celu sa Kokezom,a prvenstvo nije ni pocelo.Cilj je omoguciti Zvezdi da stranci,kojih ce veceras u prvoj postavi biti 7 ili 8,mogu da igraju i u prvenstvu..,

...

pre 7 godina

Zvezdaš sam al ovo je sramota što se radi...Zakon je zakon ne mogu da verujem da se ovako menja kako pojedincima odgovora.Al dobro kakva država takav je i sport

Xman

pre 7 godina

Hahahha cim je crvena drzavna mezimica trazila, Veliki Vodja naredio. U isto vreme u Fudbalskom savezu Beograda izabrali Dusana Srce Nije Dalo Mrakica za predsednika. Ladno coveka koji je javno priznao da je krao u korist zvezde.

Stub srpstva=legija stranaca

pre 7 godina

Ko je uopšte sumnjao da Kokeza blokeza neće ovo "odlučiti". Odlučiti je pod navodnicima jer svi znamo ko u ovom cirkusu od zemlje odlučuje o svemu. Jadno i bedno... Da li vas je barem malo sram, vas navijače CZ? Pitam normalne a ne ostrašćene i klince ispod 20 god. kojih je ovde najviše.

Mihajlovic Stojan

pre 7 godina

Ma,da li ste vi normalni.Prvo oni su skupo,a mnisu bolji,a gde ce nasi igraju,u selsku ligu.Pa ko ce onda u Reprezentaciji.Propast ove Drzave

carlito

pre 7 godina

povecajte na 11 ,dajte im pola miliona platu a nasa deca nek idu u madjarsku i drugu tursku da igraju.ubaciti klea i abubakara u repku i idemooo

saca

pre 7 godina

Vidite kako je Koki brzo reagovao, nisu uspeli ni da prodiskutuju odluka je doneta. Pa sta ste ocekivali od ovog coveka, vec je juce dobio neku nagradu, sleduje jedna blizu Nobelove.

zlatiborac

pre 7 godina

He,he,he. Dno se opet produbilo. Ako je neko pomislio da smo sa ovim potezom dohvatili dno dna grdno se prevario ili je krajnje naivan.

Nemanja

pre 7 godina

Kakva bahatost Terze i Kokeze, a sve pod patronatom prepodobnog prvog premijera. Grobari u četvrtak svi na stadion, sta ce vam veći motiv za dolazak od ovoga!

b

pre 7 godina

Strašno je što u ovoj našoj Srbiji ko god da dođe na bilo kakvu vlast je samo gori od onoga što je otišao. I tako unedogled. (Miljan-Piksi-Terza-Tole-Kokeza ili Tito-Milošević-Koštunica-Tadić-Vučić).
To ne znači da je onaj prethodni bio bolji ili dobar, već samo da nas najbolji napuštaju i da niko pametan neće da uđe u tu "Igru tronova".
Ova vest je strašna i loša da gora ne može biti po mlade fudbalere u Srbiji (koji su uzgred budi rečeno PRVACI SVETA u svom godištu)

nebojša iz železnika

pre 7 godina

nestala je fudbalska baza srbije.klubovi poput dubočice-leskovac,fap-priboj,kikinda,proleter-zrenjanin,budućnost-valjevo,radnicki-pirot/Kragujevac, toplicanin-prokuplje,mladi radnik-pozarevac,.......umesto naše mladosti gledaćemo neke belosvetske igrače koje će moći da angažuje zna se ko.eee,jadna premijerova super ligo...

Himzo Hladovina

pre 7 godina

Fantastične vesti za menaĐere i preduzetnike poput gospodina na slici. Višemilionski dugovi su očigledno sanirani, naši klinci se prirodno prodaju za budzašto, a sad ćemo da dovlačimo još stranaca na vagone. Odmah se primeti taj urođeni poslovni talenat novog naprednog rukovodstva. Možemo mi još dugo da tonemo, neće kraj uskoro.

jašta

pre 7 godina

Ne razumem, povećali bez ikakvog obrazloženja. Jel to boljitak? Zašto se uvodi? Što se nisu sami setili, nego tek kad neko napazari tuce stranaca?

Ustvari, kad čujem prezime Kokeza i vidim taj pogled, sve mi je jasno.