Ponedeljak, 13.06.2016.

12:41

Birčević dve godine u Partizanu

Povremeni reprezentativac Srbije Stefan Birčević potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: ÐN

Birèeviæ dve godine u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Bože, bože, puta tri !

pre 7 godina

... boze boze koliko ste vi grobari zaslepljeni i glupi.
(mich, 14. jun 2016 10:47)
Stvarno? A inače vi ste poznati kao prosvećeni intelektualci.

Pao s' Marsa

pre 7 godina

Nikola Milutinov je novi igrac KK Crvene Zvezde!!!
(mirce, 13. jun 2016 17:27)
A kakve to uopšte ima veze sa Birčevićem i ovom temom?!

istina-to je album Riblje čorbe

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 13. jun 2016 12:59)


..sve koje si nabrojao su izmislili košarku za vaše prvo pojačanje...

srbEUin

pre 7 godina

Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare. (pa ja sam, 13. jun 2016 14:19)

DRŽAVA NIJE VLASNIK bilo kog kluba, pa ni udruženja građana za koje ti navijaš.
Ti bi da tvoj Yugoslovenski klub dobija sve pare od države Srbije, a da država Srbija ignoriše sve ostale srpske klubove, a naročito privatne, bez obzira na domaće i međunarodne uspehe tih klubova. Znači da udruženja građana budu privilegovana u odnosu na ostale oblike organizacija sportskih klubova.

E, pa neće da može.

Za tvoju informaciju: Ustavom su potpuno izjednačena prava privrednih subjekata, bilo da su iz državnog, javnog ili privatnog sektora.
Država NEMA svoje pare, već državni činovnici samo raspoređuju pare poreskih obveznika. Kao što znamo sve državne i paradržavne firme su u debeeeelim minusima, odnosno ne pune već samo PRAZNE državni budžet. Jedini koji puni državni budžet je privatni sektor. Stoga je sasvim prirodno, logično i pravedno da se parama prikupljenih iz privatnog sektora sponzorišu (sufinasiraju) privatni klubovi, jer se tako barem deo novca vraća u sektor iz koga je i uzet. Pri tome novac treba raspodeliti klubovima ne prema njihovim osnivačkim aktima već prema ostvarenim rezultatima.

Krajnje je vreme da svi neokomunisti, titoisti i ostali Yugosloveni, zaposleni u javnom sektoru konačno prestanu da omalovažavaju, nipodaštavaju i svrstavaju u građane drugog reda privatni sektor od koga se izdržavaju.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Radimo na očuvanju i osnaživanju sponzorskog pula u čemu kao klub slavne tradicije i velikog značaja za državu imamo pomoć državnog vrha i samog premijera Aleksandra Vučića. U procesu smo obnove sponzorskih ugovora sa NIS-om i Telekomom, a istovremeno radimo na animiranju privatnih kompanija za koje smatramo da bi mogle da pronađu svoj interes u saradnji sa brendom kakav je KK Partizan.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Jedina cinjenica je da je kk partizan apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i Ideom zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda. Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 bivša igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2,2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

Ssss

pre 7 godina

Meni centar Koji nema ledjnu tehniku ne valja i krilni i centar a birca voli samo da sutira i dosta bekova mogu da ga unese u kos ja GA nebi doveo bolji je savo lesic sto puta i birca uopste nema ofazivni Skokie jer je non stop van rekla i ceka da sutne tri

ff

pre 7 godina

Odlican kosarkas, verujte mi na rec. Kao zvezdas zelim Partizanu da sto dalje dogura u evro kupu pa da igramo zajedno evro ligu :)
(stevan, 13. jun 2016 12:45)

Ja vama zelim da vam se ugasi i ovaj klub

vucicu ispuni mi zelju

pre 7 godina

Imam jednu zelju,a to je da me Vucic mrzi ko sto mrzi partizan.....da mi da 2.000.000 eura i nek me mrzi do mile volje!

Cak cu da idem i na mitinge SNS-a u Areni (ko DULO svojevremeno)!

stevica

pre 7 godina

plejevi : Armsted i Cvetkovic dvojke: Andric *, Marinkovic, Stevanovic i Avramovic trojke: neki dobar Amer i Vrabac cetvorke: Novica i Jevtovic petice: Bircevic i Sava Lesic ... *za Andrica sam nacuo da mu se povreda vratila, i kruze price da mu je karijera skoro pa gotova...nadam se da ovo nije tacno, ali ako jeste i tu onda na beku dovesti nekog Amera, mozda Sehovica ako se ima, ili nekog naseg domaceg iskusnog , ako takav postoji...

b

pre 7 godina

Najbolji su ovi sto se prepucavaju ko je drzavni projekat, pa pobogu ljudi od 45'se zna da su to Zvezda i Partizan. Bas me zanima koliko pojacanja ce imatu Vojvodina ili Radnicki ove godine, verovatno 0.

113,8dB

pre 7 godina

Partizan će svakako sa mnogo manje para napraviti tim koji će moći da dobije "sistem" najmanje tri puta u sezoni. Imaćemo možda i 4 ili 5 pobeda i tu je već jedan trofej obezbeđen (koji, videćemo). Imaćemo verovatno više novca za tim i uz sada već vrlo jako evropsko takmičenje EK, možemo privući i dobre strance.
Vidimo da je Makabi za plate Milera i Cirbesa izdvojio 4,8 miliona za dvogodišnje ugovore, što je u proseku 1,2 miliona godišnje po igraču. U Telekomu su zajedno imali najmanje 1,5 miliona, pa su i sa takvim budžetom izgubili 3 puta od tima koji ceo košta 500K!?

Mirko

pre 7 godina

Dobar je, ali mora ceo tim da bude najmanje takav da biste nam parirali grobari. Lepo je što želite naše i domaće igrače, ali malo ste se kasno setili, to je posao od više godina, tako da ste sad tamo gde smo mi bili pre 5-6 godina.
Takođe, bez par dobrih stranaca, kao što ste ih sada imali, nema priče o nekom većem uspehu bilo gde, u evropi sigurno, ali i kod nas.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču. 

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!
(vu, 13. jun 2016 12:52)

Hahahahaha, druže, shvataš li ti da se oni sprdaju za tih 2mil???

Blea

pre 7 godina

Majstorovic je gotova stvar. :) Rakicevic takodje. Popunjava se tim sa domaceg trzista, lako cemo naci strance u septembru ali treba para za njih, sto se tice organizacije dosta ozbiljnije nego prosle sezone lepo sad krenu pripreme pa da se tim uhoda a ne na svakih mesec dana 2 odu 1 dodje na kraju sezone ne stignu ni da se upoznaju medjusobno. ziveo partizan!

Nenad

pre 7 godina

Partizan sada ima realno sansu da napravi dobar tim iz razloga jer je u Crvenoj Zvezdi jaka konkurencija na svakoj poziciji..a vecina igraca se vodi razmisljanjem bolje da igram nego da sedim na klupi..e sad koliko ce finansijski biti u mogucnosti da to ostvari videcemo..u svakom slucaju tu je u prednosti u odnosu na Crvenu Zvezdu iako ona igra Evroligu jer svi oni a pogotovo mladi igraci zeljni su igre i dokazivanja sto iskreno u Crvenoj Zvezdi nece imati nesto preterano jer ona gusi i svoje talente dovodjenjem nekih igraca..primer za to je Micic koji je zauzeo mesto Rebicu i fakticki decku uzeo minutazu koja bi mu znacila..

Kao i uvek

pre 7 godina

Partizan i ove sezone okuplja olupine: Perovic, Andjusic, Velickovic, Bircevic... Da li se tako planira u ozbiljnom klubu? Jedno govore, drugo rade.

bbrs

pre 7 godina

Dolazi iz najgoreg tima koji je ispao iz Endese, i u tom timu nije imao nikakvu ulogu, pogledajte mu statse koji su jako skromni...
I posle kažu pojačanje? Ovakav profil igrača ima i u ABA ligi, ne očekujem da napravi razliku.

pa ja sam

pre 7 godina

Uopste mi nije jasno zbog cega se vodi diskusija oko para koje KK Partizan dobija od drzave i zasto navijaci Partizana ulaze u raspravu oko toga? Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare.
Ono sto je mnogo interesantnije je to po kom osnovu ste vi kao privatni Čovićev klub 5 godina dobijali pare od drzave?
Ako se dobro secam 5 godina ste imali nekakav sporazum sa njim i sve vreme dobijali pare iz budzeta. Sad kad je proslo tih 5 godina i Zvezda odmrznuta ni vi vise ne sporite da ste bili FMP.
Posto ste nekom magijom ponovo postali Zvezda mislim da je OK da dobijate pare iz budzeta, ali onda ostaje pitanje kako niste poceli takmicenje iz najnizeg ranga?

nn

pre 7 godina

Bas me zanima za koliko li ce ovaj igrati u partizanu.. Kad smo mi doveli Stimca iz iste lige,navijaci partizana su pricali kako on dolazi za ozbiljne pare jer dolazi iz spanske lige.

ok

pre 7 godina

Birčević igra na poziciji 4, a lagan je kao pero, nema mišićnu masu ne može da se gura niti da igra ispod koša. Jedino mu ostaje šut. Igrač tipa Savanović, samo što je Savan napravio ozbiljnu karijeru.

Tery

pre 7 godina

Svi navijaci naseg Partizana znaju kakvo je stanje u zemlji i ko je miljenik.Preostaje samo da se prezivi i opstane.Prema tome nemojte da se prepucavate sa pacenicima koji pricaju da mi imamo veliki budzet i da smo neciji miljenici.oni znaju da samo ukoliko nas neko sistematski unistava Zvezda moze da bude bolja od nas u kosarci.Za sve poznavaoce ove igre je opstepoznato da se ne igra od kako je nova politicka struja na vlasti.A deca i ostali su u velikom problemu jel ne shvataju da je mnogo lepsa pobeda kada je ostvaris na parketu a ne tako sto unistavas Partizan na osnovu vlasti.

Statuskan

pre 7 godina

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!
(Pete, 13. jun 2016 12:58)

Nego, za koga ti ono beše navijaš?

gece

pre 7 godina

Postavlja se pitanje kako nemamo para za kvalitetna pojacanja I kako to da smo nakon jedne utakmice (sa cedevitom, trojka nolana smita) pali na samo dno.Gde su pare od transfera, sponzora I visegodisnjih takmicenja u evroligi? Za to je zaduzena sigurno bivsa uprava...

SrdjoBL

pre 7 godina

Dobrodosao Birca, puno srece u nastavku karijere u crno-belom dresu. Nisam navijac Partizana, ali mislim da je dobro sto ce Dzikic birati, svakako da takav strucnjak zna da uklopi sve igrace i sve njihove mane da sakrije. pokazao je to u finalu!

poisonss

pre 7 godina

Nema cekanja, septembar, oktobar, da igracima malo padne cena, dovodi se povremeni reprezentativac u najboljim godinama vec u junu. Hvala vladi sto je najvise novca i drzavnih sponzora opredelila za instituciju.

Robin Hood

pre 7 godina

Vidim pisu ljudi igrac za rotaciju.... Bircevic iako je po prirodi 4 moze da igra na poziciji 5, a hvala Bogu ima i dobar sut. Partizanu ce puno znaciti. Ako ostane Novica bice zanimljivo gledati ih oboje na poziciji 3-4 kada bi Partizan igrao sa visom petorkom. Birca je igrac za prvu 5 ovde u ovoj ABA ligi, a ne za rotaciju. Koliko god se vamo ljudi tripovali da Partizan nema para i da ne moze da napravi solidnu ekipu za sledecu sezonu to nije tacno! Partizan ima novca, ali ne koliko su navikli da imaju poslednjih 10 godina. Partizan ce napraviti dobru ekipu i bice jedno 5x jaci nego ove sezone, zivi bili pa videli .

Moreira

pre 7 godina

Ovo je vec sada bolji pocetak nego prethodne godine, koja je bila najteza do sada, ali nekako i najlepsa za nas prave partizanovce jer smo pokazali i pored svega kako se voli svoj klub. Vidim da su se panteri vec uskomesali, neka ih. A mi polako da vracamo stvari na svoja mesta. Napred Partizan!

Tegi

pre 7 godina

To nije Radnicki iz Kragujevca, ta ekipa ne postoji ... To je Kondvik iz Vrsca !
Sto se tice ovog Bircevica, malo je manji drvoseca od Kuzmica !

singer

pre 7 godina

dobro, umesto dzonsa. voleo bih ostrog prvog pleja, vilijams je mator, sa cveletom kao drugim plejom. i jak centar. nece tu biti velikih zvezda, ali mozemo da budemo cvrsti, bodljikavi, da nas niko tek tako ne pojede.

Pete

pre 7 godina

Iz Estudijantesa? Pa nije valjda da je i španska košarka toliko propala kada jedan Endesa ligaš ima igrače koji igraju iz ljubavi?

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!

Parter B

pre 7 godina

I jos jedna stvar,kako svi maksimalno antipaticni likovi i napaljene lozane zavrse u KK Partizan...
Macvan,Muric,Pavlovic,Velickovic,sada Bircevic...

Mitar

pre 7 godina

Mislim da je on dobro pojacanje, Novica ako ostane i Muric, Aranitovic i Marinkovic super. Jedan jak centar da se dovede i plej neki koj moze da vodi igru bice to sve ok.

istina

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.

vu

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču.

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!

Zgembo

pre 7 godina

Odakle novci, moji sinovci???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Admiral Horatio Nelson, 13. jun 2016 12:50)
El ces da ti kazem otvoreno ma bjaži,bjaži.

navijac

pre 7 godina

Birca je sjajan momak, kapiten Radnickog koji je uvek ostavljao srce na terenu. Nadam se da ce i u Partizanu ponovoti igre iz Radnickog koje su ga i dovele do reprezentacije.

istina

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.

navijac

pre 7 godina

Birca je sjajan momak, kapiten Radnickog koji je uvek ostavljao srce na terenu. Nadam se da ce i u Partizanu ponovoti igre iz Radnickog koje su ga i dovele do reprezentacije.

Robin Hood

pre 7 godina

Vidim pisu ljudi igrac za rotaciju.... Bircevic iako je po prirodi 4 moze da igra na poziciji 5, a hvala Bogu ima i dobar sut. Partizanu ce puno znaciti. Ako ostane Novica bice zanimljivo gledati ih oboje na poziciji 3-4 kada bi Partizan igrao sa visom petorkom. Birca je igrac za prvu 5 ovde u ovoj ABA ligi, a ne za rotaciju. Koliko god se vamo ljudi tripovali da Partizan nema para i da ne moze da napravi solidnu ekipu za sledecu sezonu to nije tacno! Partizan ima novca, ali ne koliko su navikli da imaju poslednjih 10 godina. Partizan ce napraviti dobru ekipu i bice jedno 5x jaci nego ove sezone, zivi bili pa videli .

pa ja sam

pre 7 godina

Uopste mi nije jasno zbog cega se vodi diskusija oko para koje KK Partizan dobija od drzave i zasto navijaci Partizana ulaze u raspravu oko toga? Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare.
Ono sto je mnogo interesantnije je to po kom osnovu ste vi kao privatni Čovićev klub 5 godina dobijali pare od drzave?
Ako se dobro secam 5 godina ste imali nekakav sporazum sa njim i sve vreme dobijali pare iz budzeta. Sad kad je proslo tih 5 godina i Zvezda odmrznuta ni vi vise ne sporite da ste bili FMP.
Posto ste nekom magijom ponovo postali Zvezda mislim da je OK da dobijate pare iz budzeta, ali onda ostaje pitanje kako niste poceli takmicenje iz najnizeg ranga?

vu

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču.

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!

Mitar

pre 7 godina

Mislim da je on dobro pojacanje, Novica ako ostane i Muric, Aranitovic i Marinkovic super. Jedan jak centar da se dovede i plej neki koj moze da vodi igru bice to sve ok.

Tery

pre 7 godina

Svi navijaci naseg Partizana znaju kakvo je stanje u zemlji i ko je miljenik.Preostaje samo da se prezivi i opstane.Prema tome nemojte da se prepucavate sa pacenicima koji pricaju da mi imamo veliki budzet i da smo neciji miljenici.oni znaju da samo ukoliko nas neko sistematski unistava Zvezda moze da bude bolja od nas u kosarci.Za sve poznavaoce ove igre je opstepoznato da se ne igra od kako je nova politicka struja na vlasti.A deca i ostali su u velikom problemu jel ne shvataju da je mnogo lepsa pobeda kada je ostvaris na parketu a ne tako sto unistavas Partizan na osnovu vlasti.

Statuskan

pre 7 godina

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!
(Pete, 13. jun 2016 12:58)

Nego, za koga ti ono beše navijaš?

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Jedina cinjenica je da je kk partizan apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i Ideom zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda. Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 bivša igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2,2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

Pete

pre 7 godina

Iz Estudijantesa? Pa nije valjda da je i španska košarka toliko propala kada jedan Endesa ligaš ima igrače koji igraju iz ljubavi?

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!

Parter B

pre 7 godina

I jos jedna stvar,kako svi maksimalno antipaticni likovi i napaljene lozane zavrse u KK Partizan...
Macvan,Muric,Pavlovic,Velickovic,sada Bircevic...

gece

pre 7 godina

Postavlja se pitanje kako nemamo para za kvalitetna pojacanja I kako to da smo nakon jedne utakmice (sa cedevitom, trojka nolana smita) pali na samo dno.Gde su pare od transfera, sponzora I visegodisnjih takmicenja u evroligi? Za to je zaduzena sigurno bivsa uprava...

ff

pre 7 godina

Odlican kosarkas, verujte mi na rec. Kao zvezdas zelim Partizanu da sto dalje dogura u evro kupu pa da igramo zajedno evro ligu :)
(stevan, 13. jun 2016 12:45)

Ja vama zelim da vam se ugasi i ovaj klub

ok

pre 7 godina

Birčević igra na poziciji 4, a lagan je kao pero, nema mišićnu masu ne može da se gura niti da igra ispod koša. Jedino mu ostaje šut. Igrač tipa Savanović, samo što je Savan napravio ozbiljnu karijeru.

SrdjoBL

pre 7 godina

Dobrodosao Birca, puno srece u nastavku karijere u crno-belom dresu. Nisam navijac Partizana, ali mislim da je dobro sto ce Dzikic birati, svakako da takav strucnjak zna da uklopi sve igrace i sve njihove mane da sakrije. pokazao je to u finalu!

Moreira

pre 7 godina

Ovo je vec sada bolji pocetak nego prethodne godine, koja je bila najteza do sada, ali nekako i najlepsa za nas prave partizanovce jer smo pokazali i pored svega kako se voli svoj klub. Vidim da su se panteri vec uskomesali, neka ih. A mi polako da vracamo stvari na svoja mesta. Napred Partizan!

poisonss

pre 7 godina

Nema cekanja, septembar, oktobar, da igracima malo padne cena, dovodi se povremeni reprezentativac u najboljim godinama vec u junu. Hvala vladi sto je najvise novca i drzavnih sponzora opredelila za instituciju.

nn

pre 7 godina

Bas me zanima za koliko li ce ovaj igrati u partizanu.. Kad smo mi doveli Stimca iz iste lige,navijaci partizana su pricali kako on dolazi za ozbiljne pare jer dolazi iz spanske lige.

113,8dB

pre 7 godina

Partizan će svakako sa mnogo manje para napraviti tim koji će moći da dobije "sistem" najmanje tri puta u sezoni. Imaćemo možda i 4 ili 5 pobeda i tu je već jedan trofej obezbeđen (koji, videćemo). Imaćemo verovatno više novca za tim i uz sada već vrlo jako evropsko takmičenje EK, možemo privući i dobre strance.
Vidimo da je Makabi za plate Milera i Cirbesa izdvojio 4,8 miliona za dvogodišnje ugovore, što je u proseku 1,2 miliona godišnje po igraču. U Telekomu su zajedno imali najmanje 1,5 miliona, pa su i sa takvim budžetom izgubili 3 puta od tima koji ceo košta 500K!?

b

pre 7 godina

Najbolji su ovi sto se prepucavaju ko je drzavni projekat, pa pobogu ljudi od 45'se zna da su to Zvezda i Partizan. Bas me zanima koliko pojacanja ce imatu Vojvodina ili Radnicki ove godine, verovatno 0.

singer

pre 7 godina

dobro, umesto dzonsa. voleo bih ostrog prvog pleja, vilijams je mator, sa cveletom kao drugim plejom. i jak centar. nece tu biti velikih zvezda, ali mozemo da budemo cvrsti, bodljikavi, da nas niko tek tako ne pojede.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču. 

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!
(vu, 13. jun 2016 12:52)

Hahahahaha, druže, shvataš li ti da se oni sprdaju za tih 2mil???

bbrs

pre 7 godina

Dolazi iz najgoreg tima koji je ispao iz Endese, i u tom timu nije imao nikakvu ulogu, pogledajte mu statse koji su jako skromni...
I posle kažu pojačanje? Ovakav profil igrača ima i u ABA ligi, ne očekujem da napravi razliku.

Tegi

pre 7 godina

To nije Radnicki iz Kragujevca, ta ekipa ne postoji ... To je Kondvik iz Vrsca !
Sto se tice ovog Bircevica, malo je manji drvoseca od Kuzmica !

Kao i uvek

pre 7 godina

Partizan i ove sezone okuplja olupine: Perovic, Andjusic, Velickovic, Bircevic... Da li se tako planira u ozbiljnom klubu? Jedno govore, drugo rade.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Radimo na očuvanju i osnaživanju sponzorskog pula u čemu kao klub slavne tradicije i velikog značaja za državu imamo pomoć državnog vrha i samog premijera Aleksandra Vučića. U procesu smo obnove sponzorskih ugovora sa NIS-om i Telekomom, a istovremeno radimo na animiranju privatnih kompanija za koje smatramo da bi mogle da pronađu svoj interes u saradnji sa brendom kakav je KK Partizan.

srbEUin

pre 7 godina

Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare. (pa ja sam, 13. jun 2016 14:19)

DRŽAVA NIJE VLASNIK bilo kog kluba, pa ni udruženja građana za koje ti navijaš.
Ti bi da tvoj Yugoslovenski klub dobija sve pare od države Srbije, a da država Srbija ignoriše sve ostale srpske klubove, a naročito privatne, bez obzira na domaće i međunarodne uspehe tih klubova. Znači da udruženja građana budu privilegovana u odnosu na ostale oblike organizacija sportskih klubova.

E, pa neće da može.

Za tvoju informaciju: Ustavom su potpuno izjednačena prava privrednih subjekata, bilo da su iz državnog, javnog ili privatnog sektora.
Država NEMA svoje pare, već državni činovnici samo raspoređuju pare poreskih obveznika. Kao što znamo sve državne i paradržavne firme su u debeeeelim minusima, odnosno ne pune već samo PRAZNE državni budžet. Jedini koji puni državni budžet je privatni sektor. Stoga je sasvim prirodno, logično i pravedno da se parama prikupljenih iz privatnog sektora sponzorišu (sufinasiraju) privatni klubovi, jer se tako barem deo novca vraća u sektor iz koga je i uzet. Pri tome novac treba raspodeliti klubovima ne prema njihovim osnivačkim aktima već prema ostvarenim rezultatima.

Krajnje je vreme da svi neokomunisti, titoisti i ostali Yugosloveni, zaposleni u javnom sektoru konačno prestanu da omalovažavaju, nipodaštavaju i svrstavaju u građane drugog reda privatni sektor od koga se izdržavaju.

vucicu ispuni mi zelju

pre 7 godina

Imam jednu zelju,a to je da me Vucic mrzi ko sto mrzi partizan.....da mi da 2.000.000 eura i nek me mrzi do mile volje!

Cak cu da idem i na mitinge SNS-a u Areni (ko DULO svojevremeno)!

Zgembo

pre 7 godina

Odakle novci, moji sinovci???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Admiral Horatio Nelson, 13. jun 2016 12:50)
El ces da ti kazem otvoreno ma bjaži,bjaži.

Blea

pre 7 godina

Majstorovic je gotova stvar. :) Rakicevic takodje. Popunjava se tim sa domaceg trzista, lako cemo naci strance u septembru ali treba para za njih, sto se tice organizacije dosta ozbiljnije nego prosle sezone lepo sad krenu pripreme pa da se tim uhoda a ne na svakih mesec dana 2 odu 1 dodje na kraju sezone ne stignu ni da se upoznaju medjusobno. ziveo partizan!

Ssss

pre 7 godina

Meni centar Koji nema ledjnu tehniku ne valja i krilni i centar a birca voli samo da sutira i dosta bekova mogu da ga unese u kos ja GA nebi doveo bolji je savo lesic sto puta i birca uopste nema ofazivni Skokie jer je non stop van rekla i ceka da sutne tri

Nenad

pre 7 godina

Partizan sada ima realno sansu da napravi dobar tim iz razloga jer je u Crvenoj Zvezdi jaka konkurencija na svakoj poziciji..a vecina igraca se vodi razmisljanjem bolje da igram nego da sedim na klupi..e sad koliko ce finansijski biti u mogucnosti da to ostvari videcemo..u svakom slucaju tu je u prednosti u odnosu na Crvenu Zvezdu iako ona igra Evroligu jer svi oni a pogotovo mladi igraci zeljni su igre i dokazivanja sto iskreno u Crvenoj Zvezdi nece imati nesto preterano jer ona gusi i svoje talente dovodjenjem nekih igraca..primer za to je Micic koji je zauzeo mesto Rebicu i fakticki decku uzeo minutazu koja bi mu znacila..

Pao s' Marsa

pre 7 godina

Nikola Milutinov je novi igrac KK Crvene Zvezde!!!
(mirce, 13. jun 2016 17:27)
A kakve to uopšte ima veze sa Birčevićem i ovom temom?!

istina-to je album Riblje čorbe

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 13. jun 2016 12:59)


..sve koje si nabrojao su izmislili košarku za vaše prvo pojačanje...

Bože, bože, puta tri !

pre 7 godina

... boze boze koliko ste vi grobari zaslepljeni i glupi.
(mich, 14. jun 2016 10:47)
Stvarno? A inače vi ste poznati kao prosvećeni intelektualci.

Mirko

pre 7 godina

Dobar je, ali mora ceo tim da bude najmanje takav da biste nam parirali grobari. Lepo je što želite naše i domaće igrače, ali malo ste se kasno setili, to je posao od više godina, tako da ste sad tamo gde smo mi bili pre 5-6 godina.
Takođe, bez par dobrih stranaca, kao što ste ih sada imali, nema priče o nekom većem uspehu bilo gde, u evropi sigurno, ali i kod nas.

stevica

pre 7 godina

plejevi : Armsted i Cvetkovic dvojke: Andric *, Marinkovic, Stevanovic i Avramovic trojke: neki dobar Amer i Vrabac cetvorke: Novica i Jevtovic petice: Bircevic i Sava Lesic ... *za Andrica sam nacuo da mu se povreda vratila, i kruze price da mu je karijera skoro pa gotova...nadam se da ovo nije tacno, ali ako jeste i tu onda na beku dovesti nekog Amera, mozda Sehovica ako se ima, ili nekog naseg domaceg iskusnog , ako takav postoji...

istina

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.

partizan sramota Srbije

pre 7 godina

Jedina cinjenica je da je kk partizan apsolutni drzavni projekat vec 15 godina. Sve ostalo je demagogija. 15 godina sve drzavne firme finansiraju taj klub. Cak i sada kada ne igraju Evropu i bore se za opstanak na dresu im stoje NIS i Telekom uz jos Postansku stedionicu i Komercijalnu banku. Svi dobijeni za vreme ove vlasti. E to je ta nakriznija godina po grobarima! Mozete onda da zamislite na koliku su pomoc do sada navikli. Zvezda ima ugovor sa Telekomom na 700.000 i Ideom zbog Evrolige. Ostatak je zaradila od prodaje karata (2 godine uzastopno je prosek bio 17.000 po utakmici u EL), prodaje igraca i ostalih prihoda. Uz sve to pola igraca je stvoreno u skoli pa vrlo malo kostaju dok je partizan kupio 6 stranaca i 4 bivša igraca Zvezde. A onda se jave grobarski licemeri da pricaju o drzavnom projektu dok im na dresu NIS i MTS! partizan stvorio NULA igraca u poslednjih 20 godina a skoro svake bio prvak. Cime je onda dovodio svih 12 igraca? Kad se Zvezda borila za opstanak budzet je bio 200.000, a budzet partizana ove godine je zvanicno 2,2 miliona i oni kazu da nikad nije bilo gore. Beric dodaje i da je mesecna plata jednog centra pre dve godine bila kao 5 godisnjih plata danas. Zakljucite sami onda koliki je bio budzet i zasto nikad nisu hteli da ga objave po cenu nedobijanja A licence. Kako bi onda manipulisali navijacima i smatrali za uspeh poslednje mesto sa 5 miliona? Mene samo zanima kako grobari uspevaju da ignorisu sve te cinjenice??

ff

pre 7 godina

Odlican kosarkas, verujte mi na rec. Kao zvezdas zelim Partizanu da sto dalje dogura u evro kupu pa da igramo zajedno evro ligu :)
(stevan, 13. jun 2016 12:45)

Ja vama zelim da vam se ugasi i ovaj klub

Tery

pre 7 godina

Svi navijaci naseg Partizana znaju kakvo je stanje u zemlji i ko je miljenik.Preostaje samo da se prezivi i opstane.Prema tome nemojte da se prepucavate sa pacenicima koji pricaju da mi imamo veliki budzet i da smo neciji miljenici.oni znaju da samo ukoliko nas neko sistematski unistava Zvezda moze da bude bolja od nas u kosarci.Za sve poznavaoce ove igre je opstepoznato da se ne igra od kako je nova politicka struja na vlasti.A deca i ostali su u velikom problemu jel ne shvataju da je mnogo lepsa pobeda kada je ostvaris na parketu a ne tako sto unistavas Partizan na osnovu vlasti.

Parter B

pre 7 godina

I jos jedna stvar,kako svi maksimalno antipaticni likovi i napaljene lozane zavrse u KK Partizan...
Macvan,Muric,Pavlovic,Velickovic,sada Bircevic...

Pete

pre 7 godina

Iz Estudijantesa? Pa nije valjda da je i španska košarka toliko propala kada jedan Endesa ligaš ima igrače koji igraju iz ljubavi?

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!

vu

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču.

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!

pa ja sam

pre 7 godina

Uopste mi nije jasno zbog cega se vodi diskusija oko para koje KK Partizan dobija od drzave i zasto navijaci Partizana ulaze u raspravu oko toga? Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare.
Ono sto je mnogo interesantnije je to po kom osnovu ste vi kao privatni Čovićev klub 5 godina dobijali pare od drzave?
Ako se dobro secam 5 godina ste imali nekakav sporazum sa njim i sve vreme dobijali pare iz budzeta. Sad kad je proslo tih 5 godina i Zvezda odmrznuta ni vi vise ne sporite da ste bili FMP.
Posto ste nekom magijom ponovo postali Zvezda mislim da je OK da dobijate pare iz budzeta, ali onda ostaje pitanje kako niste poceli takmicenje iz najnizeg ranga?

Statuskan

pre 7 godina

Opšte je poznato da je španska liga među najsiromašnijima u Evropi, tako da je ovo pravi potez Birčevića jer se sa tortilji, burita i Servantesa prebacuje na sarme Bogdanove keve i Kiša i Bukovskog. Svaka čast i Partizanu Mts NIS Hvala Vučiću Dačiću Tadiću Ružiću Ljajiću Mirku Marjanoviću Dodiku Igokei što ovim potezom prkosi klubovima u ovoj zemlji koji su državni projekti. To je ljubav!
(Pete, 13. jun 2016 12:58)

Nego, za koga ti ono beše navijaš?

Kao i uvek

pre 7 godina

Partizan i ove sezone okuplja olupine: Perovic, Andjusic, Velickovic, Bircevic... Da li se tako planira u ozbiljnom klubu? Jedno govore, drugo rade.

Mitar

pre 7 godina

Mislim da je on dobro pojacanje, Novica ako ostane i Muric, Aranitovic i Marinkovic super. Jedan jak centar da se dovede i plej neki koj moze da vodi igru bice to sve ok.

113,8dB

pre 7 godina

Partizan će svakako sa mnogo manje para napraviti tim koji će moći da dobije "sistem" najmanje tri puta u sezoni. Imaćemo možda i 4 ili 5 pobeda i tu je već jedan trofej obezbeđen (koji, videćemo). Imaćemo verovatno više novca za tim i uz sada već vrlo jako evropsko takmičenje EK, možemo privući i dobre strance.
Vidimo da je Makabi za plate Milera i Cirbesa izdvojio 4,8 miliona za dvogodišnje ugovore, što je u proseku 1,2 miliona godišnje po igraču. U Telekomu su zajedno imali najmanje 1,5 miliona, pa su i sa takvim budžetom izgubili 3 puta od tima koji ceo košta 500K!?

stevica

pre 7 godina

plejevi : Armsted i Cvetkovic dvojke: Andric *, Marinkovic, Stevanovic i Avramovic trojke: neki dobar Amer i Vrabac cetvorke: Novica i Jevtovic petice: Bircevic i Sava Lesic ... *za Andrica sam nacuo da mu se povreda vratila, i kruze price da mu je karijera skoro pa gotova...nadam se da ovo nije tacno, ali ako jeste i tu onda na beku dovesti nekog Amera, mozda Sehovica ako se ima, ili nekog naseg domaceg iskusnog , ako takav postoji...

poisonss

pre 7 godina

Nema cekanja, septembar, oktobar, da igracima malo padne cena, dovodi se povremeni reprezentativac u najboljim godinama vec u junu. Hvala vladi sto je najvise novca i drzavnih sponzora opredelila za instituciju.

Zgembo

pre 7 godina

Odakle novci, moji sinovci???
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Admiral Horatio Nelson, 13. jun 2016 12:50)
El ces da ti kazem otvoreno ma bjaži,bjaži.

nn

pre 7 godina

Bas me zanima za koliko li ce ovaj igrati u partizanu.. Kad smo mi doveli Stimca iz iste lige,navijaci partizana su pricali kako on dolazi za ozbiljne pare jer dolazi iz spanske lige.

bbrs

pre 7 godina

Dolazi iz najgoreg tima koji je ispao iz Endese, i u tom timu nije imao nikakvu ulogu, pogledajte mu statse koji su jako skromni...
I posle kažu pojačanje? Ovakav profil igrača ima i u ABA ligi, ne očekujem da napravi razliku.

Moreira

pre 7 godina

Ovo je vec sada bolji pocetak nego prethodne godine, koja je bila najteza do sada, ali nekako i najlepsa za nas prave partizanovce jer smo pokazali i pored svega kako se voli svoj klub. Vidim da su se panteri vec uskomesali, neka ih. A mi polako da vracamo stvari na svoja mesta. Napred Partizan!

navijac

pre 7 godina

Birca je sjajan momak, kapiten Radnickog koji je uvek ostavljao srce na terenu. Nadam se da ce i u Partizanu ponovoti igre iz Radnickog koje su ga i dovele do reprezentacije.

Robin Hood

pre 7 godina

Vidim pisu ljudi igrac za rotaciju.... Bircevic iako je po prirodi 4 moze da igra na poziciji 5, a hvala Bogu ima i dobar sut. Partizanu ce puno znaciti. Ako ostane Novica bice zanimljivo gledati ih oboje na poziciji 3-4 kada bi Partizan igrao sa visom petorkom. Birca je igrac za prvu 5 ovde u ovoj ABA ligi, a ne za rotaciju. Koliko god se vamo ljudi tripovali da Partizan nema para i da ne moze da napravi solidnu ekipu za sledecu sezonu to nije tacno! Partizan ima novca, ali ne koliko su navikli da imaju poslednjih 10 godina. Partizan ce napraviti dobru ekipu i bice jedno 5x jaci nego ove sezone, zivi bili pa videli .

Tegi

pre 7 godina

To nije Radnicki iz Kragujevca, ta ekipa ne postoji ... To je Kondvik iz Vrsca !
Sto se tice ovog Bircevica, malo je manji drvoseca od Kuzmica !

vucicu ispuni mi zelju

pre 7 godina

Imam jednu zelju,a to je da me Vucic mrzi ko sto mrzi partizan.....da mi da 2.000.000 eura i nek me mrzi do mile volje!

Cak cu da idem i na mitinge SNS-a u Areni (ko DULO svojevremeno)!

singer

pre 7 godina

dobro, umesto dzonsa. voleo bih ostrog prvog pleja, vilijams je mator, sa cveletom kao drugim plejom. i jak centar. nece tu biti velikih zvezda, ali mozemo da budemo cvrsti, bodljikavi, da nas niko tek tako ne pojede.

gece

pre 7 godina

Postavlja se pitanje kako nemamo para za kvalitetna pojacanja I kako to da smo nakon jedne utakmice (sa cedevitom, trojka nolana smita) pali na samo dno.Gde su pare od transfera, sponzora I visegodisnjih takmicenja u evroligi? Za to je zaduzena sigurno bivsa uprava...

ok

pre 7 godina

Birčević igra na poziciji 4, a lagan je kao pero, nema mišićnu masu ne može da se gura niti da igra ispod koša. Jedino mu ostaje šut. Igrač tipa Savanović, samo što je Savan napravio ozbiljnu karijeru.

srbEUin

pre 7 godina

Koliko ja znam KKP je jos uvek drzavni klub i valjda je logicno da od te iste drzave i dobija pare. (pa ja sam, 13. jun 2016 14:19)

DRŽAVA NIJE VLASNIK bilo kog kluba, pa ni udruženja građana za koje ti navijaš.
Ti bi da tvoj Yugoslovenski klub dobija sve pare od države Srbije, a da država Srbija ignoriše sve ostale srpske klubove, a naročito privatne, bez obzira na domaće i međunarodne uspehe tih klubova. Znači da udruženja građana budu privilegovana u odnosu na ostale oblike organizacija sportskih klubova.

E, pa neće da može.

Za tvoju informaciju: Ustavom su potpuno izjednačena prava privrednih subjekata, bilo da su iz državnog, javnog ili privatnog sektora.
Država NEMA svoje pare, već državni činovnici samo raspoređuju pare poreskih obveznika. Kao što znamo sve državne i paradržavne firme su u debeeeelim minusima, odnosno ne pune već samo PRAZNE državni budžet. Jedini koji puni državni budžet je privatni sektor. Stoga je sasvim prirodno, logično i pravedno da se parama prikupljenih iz privatnog sektora sponzorišu (sufinasiraju) privatni klubovi, jer se tako barem deo novca vraća u sektor iz koga je i uzet. Pri tome novac treba raspodeliti klubovima ne prema njihovim osnivačkim aktima već prema ostvarenim rezultatima.

Krajnje je vreme da svi neokomunisti, titoisti i ostali Yugosloveni, zaposleni u javnom sektoru konačno prestanu da omalovažavaju, nipodaštavaju i svrstavaju u građane drugog reda privatni sektor od koga se izdržavaju.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Radimo na očuvanju i osnaživanju sponzorskog pula u čemu kao klub slavne tradicije i velikog značaja za državu imamo pomoć državnog vrha i samog premijera Aleksandra Vučića. U procesu smo obnove sponzorskih ugovora sa NIS-om i Telekomom, a istovremeno radimo na animiranju privatnih kompanija za koje smatramo da bi mogle da pronađu svoj interes u saradnji sa brendom kakav je KK Partizan.

Ssss

pre 7 godina

Meni centar Koji nema ledjnu tehniku ne valja i krilni i centar a birca voli samo da sutira i dosta bekova mogu da ga unese u kos ja GA nebi doveo bolji je savo lesic sto puta i birca uopste nema ofazivni Skokie jer je non stop van rekla i ceka da sutne tri

Blea

pre 7 godina

Majstorovic je gotova stvar. :) Rakicevic takodje. Popunjava se tim sa domaceg trzista, lako cemo naci strance u septembru ali treba para za njih, sto se tice organizacije dosta ozbiljnije nego prosle sezone lepo sad krenu pripreme pa da se tim uhoda a ne na svakih mesec dana 2 odu 1 dodje na kraju sezone ne stignu ni da se upoznaju medjusobno. ziveo partizan!

Mirko

pre 7 godina

Dobar je, ali mora ceo tim da bude najmanje takav da biste nam parirali grobari. Lepo je što želite naše i domaće igrače, ali malo ste se kasno setili, to je posao od više godina, tako da ste sad tamo gde smo mi bili pre 5-6 godina.
Takođe, bez par dobrih stranaca, kao što ste ih sada imali, nema priče o nekom većem uspehu bilo gde, u evropi sigurno, ali i kod nas.

Nenad

pre 7 godina

Partizan sada ima realno sansu da napravi dobar tim iz razloga jer je u Crvenoj Zvezdi jaka konkurencija na svakoj poziciji..a vecina igraca se vodi razmisljanjem bolje da igram nego da sedim na klupi..e sad koliko ce finansijski biti u mogucnosti da to ostvari videcemo..u svakom slucaju tu je u prednosti u odnosu na Crvenu Zvezdu iako ona igra Evroligu jer svi oni a pogotovo mladi igraci zeljni su igre i dokazivanja sto iskreno u Crvenoj Zvezdi nece imati nesto preterano jer ona gusi i svoje talente dovodjenjem nekih igraca..primer za to je Micic koji je zauzeo mesto Rebicu i fakticki decku uzeo minutazu koja bi mu znacila..

SrdjoBL

pre 7 godina

Dobrodosao Birca, puno srece u nastavku karijere u crno-belom dresu. Nisam navijac Partizana, ali mislim da je dobro sto ce Dzikic birati, svakako da takav strucnjak zna da uklopi sve igrace i sve njihove mane da sakrije. pokazao je to u finalu!

istina-to je album Riblje čorbe

pre 7 godina

novac je obezbedio predsednik Partizana Nikola Pekovic kosarkas koji ima milionske ugovore sa druge strane Birceviceva cena je prosek, od njega su svakako visestruko skuplji Skorcijanidis,Miler,Cirbes ,Kinzi,Vilijams,Mikel pa odakle vama pare ? a da sa Kosova i iz drzavne kase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 13. jun 2016 12:59)


..sve koje si nabrojao su izmislili košarku za vaše prvo pojačanje...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 7 godina

Estudijantes,u španskoj ACB ligi, novi košarkaš Partizana je prošle sezone imao učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču. 

I onda se nadju panteri (tipa Šika,Hours of love..) i prosipaju pricu da je on placen 2M €..Imate li vi predstavu sta su te pare,za manje od toga igra De Colo u CSKA,Llull u Realu,Delayne u Lokomotivi..Verovatno te cifre uzimate prema vama jer mozete da menjate 8 elitnih stranaca u jednoj sezoni a sa druge strane placete kako su Vrabac,Magdevski,matorac iz Finske koji je igrao u Australiji eej bre..Ne znam ni sto pricam o lovi ali prosto muka mi je od vasih komentara.Ovaj momak ako bude uzimao 150k e u Partizanu nek bude srecan a ja mu zelim srecu da ga mimoidju povrede,ima dobar sut i porpilicno je visok.Znace Dzile njega da iskoristi ne sumnjam.Napred Partizan!
(vu, 13. jun 2016 12:52)

Hahahahaha, druže, shvataš li ti da se oni sprdaju za tih 2mil???

Pao s' Marsa

pre 7 godina

Nikola Milutinov je novi igrac KK Crvene Zvezde!!!
(mirce, 13. jun 2016 17:27)
A kakve to uopšte ima veze sa Birčevićem i ovom temom?!

Bože, bože, puta tri !

pre 7 godina

... boze boze koliko ste vi grobari zaslepljeni i glupi.
(mich, 14. jun 2016 10:47)
Stvarno? A inače vi ste poznati kao prosvećeni intelektualci.

b

pre 7 godina

Najbolji su ovi sto se prepucavaju ko je drzavni projekat, pa pobogu ljudi od 45'se zna da su to Zvezda i Partizan. Bas me zanima koliko pojacanja ce imatu Vojvodina ili Radnicki ove godine, verovatno 0.