Sreda, 25.05.2016.

18:30

Vučelić:Dačić izdavao naloge, Antić vršio pritisak

Predsednik Sportskog društva Partizan i član Radne grupe FK Partizan Milorad Vučelić pričao je za B92 o dešavanjima na Skupštini kluba.

Izvor: B92

Vuèeliæ:Daèiæ izdavao naloge, Antiæ vršio pritisak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Silver Surfer

pre 7 godina

@ bora

Izgleda da si prespavao 90-te pa si napisao bajku o Vucelicu.
U pitanju je covek koji je sproveo cistku na RTS-u kada su otpustene stotine radnika da bi se zaposlili partijski poslusnici. To je bio prvi korak ka kreiranju informativnog programa na RTS-u kakvog se svi secamo, a narocito Dnevnika. Takodje, bas u tom Dnevniku prozivao je one koji su odbijali da odu u besmisleni rat nazivajuci ih raznim pogrdnim imenima. On sam se puske nije latio.
U Insajderu, emitovanom na b92, Beba Popovic je izjavio da je od Jovice Stanisica dobio cedulju na kojoj je pisalo da je Vucelic maznuo 25 miliona maraka DB-ovih para namenjih za kupovinu nekakvih helikoptera.
Tokom 90ih Vucelicu je izresetan auto.
Nakon sto je cela drzava propala, gradjani potpuno osiromasili, Vucelic je uspeo da pristedi i deci omoguci skolovanje u najskupljoj privatnoj skoli u Evropi.
Najmanji greh mu je ta afera sa Vesnom Zmijanac koju je cak Tomislav Nikolic pominjao u parlamentu. Doduse, od reklame za novi album Vesne Zmijanac nismo normalno mogli da gledamo finale SP 1994.
Vucelic je covek koji nikome ne moze da deli lekcije. Cinjenica da se posle svega dokopao Partizana govori da se u ovoj drzavi, sustinski, nista nije promenilo.

Rade

pre 7 godina

Koja bruka za nas,pa kako vas nije sramota?Hočete krv da ispijete do kraja Jel,a smejali ste se Lukiću kako stoji na stolici,sram vas bilo još ste gori od njega.Sikter napolje svi,ajde navijači da oteramo te parazite,uništiče Sve!

Bube grobar

pre 7 godina

Pa barem je ovo rekao kako treba. Svi , ali svi kojima PARTIZAN nije u srcu.... nek se gube iz naseg Partizana. Treba sa smo ujedinjeni, slozni i jos vise da smo uz Partizan, svi mi, ali svi koji volimo CRNO-BELE

Batko

pre 7 godina

(Hleb naš nasušni, 25. maj 2016 23:36)

Nema tu mozga pa to ti je... Zvezdaši preuzimaju Partizan ?!!!!
Ja veću budalaštinu ovde ne pročita

Историја се понавља

pre 7 godina

Треба прочитати о побуни Ника у Цариграду, у време цара Јустинијана. Плави и зелени су били мешавина навијачких група, уличних банди, теолошких струја и политичких партија. Мене ово што се догађа са Звездом и Партизаном неодољиво подсећа на то. Остаје још да се навијачке групе појаве испред Патријаршије да помогну избор владика, да би циркус био комплетан.

Stomak

pre 7 godina

Kad vidim koliko se napada Vucic kao jedini razlog uspeha Zvezde u poslednjih par godina prosto mi dodje da glasam za njega, u inat grobarima, koje je mag ubedio da su ustvari revolucionari. Na kraju ipak glasam za neku novu, i nadam se bolju, politicku opciju i razmiljsam kako nasi revolucionari samo prave kontra efekat i kako je Vucic tu gde jeste i zbog njih.

Pedja

pre 7 godina

I tako se neslavno zavrsila "dominacija" Partizana u fudbalu i kosarci. Ocekivao sam da ce se to zavrsiti na njima svojstven jadan i bedan nacin ali ipak su uspeli da padnu nize nego sto sam ocekivao. Onog trenutka kada je prestala politicka podrska za osvajanje titula vratili su se njihovom starom ciganisanju jer je klub mali a pun krokodila.

boro i ramiz

pre 7 godina

Sad vam smetaju Metalac i Borac a kad igraju sa vama prijateljske utakmice sa poznatim ishodom onda su dobri...Da se podsetimo u kojim ste jos klubovima imali svoje clanove i bliske prijatelje, nabrojacemo bar jos 7-8 klubova. Jos nije bilo podele bodova pa je Partizan imao 30 bodova prednosti u startu u svakom prvenstvu. Uz politicku podrsku, sve strukture fudbalskog saveza i dil sa menadzerima jasno je bilo da se u Srbiji igraju zatvorena prvenstva, a ekipa okupljena oko kluba uzima profit, a Partizan nema nista od toga...Sada kad taj sistem puca jer ima mnogo onih koji bi jos da se grebu o Partizan, odjednom krivi Metalac, Borac i zvezdini simpatizeri. Da li gospodo u odelima i trenerci imate imalo obraza?

batko uleti mu glatko

pre 7 godina

Sta reci, svi se zaklinju u Partizan, a Partizan propade. Ne znam Vucelicu sta vi radite, ali znam da otkad ste dosli u klub, iz svakog prelaznog roka izlazili smo sve slabiji. Ostetili ste klub do sad za par miliona evra. Odbili ste milion za Pantica i otisao je dzabe. Dozvoli ste da Zivkovicu istekne ugovor kako bi pokusali da ga produzite, a to ste morali ranije da uradite, ne bi me cudilo da ste dogovorili taj scenario kako bi Partizan ostao praznih saka. Ne znam ko stoji iza opozicije, ali video sam tamo Bjeku, Savu, Vukotica, i nesto ti ne verujem da oni zele lose Partizanu. Za ove sto pominju Mirka Marijanovica imam samo jednu poruku, navikli ste na veoma privilegovan sistem, nalik ovom danas, kad god su uslovi bili blizu jednakih vi ste kukali i niste imali sanse da nam parirate, funkcionisete samo u uslovima kada je sve podredjeno vama, drzava, sponzori, fss, sudiska komisija, mediji.........

xxx

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super 
(licimuri, 25. maj 2016 20:58) 


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne? 
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.
(Stop cenzuri anti-rezimskih komentara,25. maj 2016 22:01). A strasan je bio taj projekat evropske Zvezde , za vreme kog je Partizan osvojio svaki moguci trofej punih 15god. i tako u svim sportovima. Dajte malo realnosti , ovo prelazi u paranoju !

Hleb naš nasušni

pre 7 godina

Gospodo iz B92, u Zemunelu nije bilo nikakvog cirkusa, nego su pristalice najvećeg CZ navijača krenule da preuzmu vlast u klubu i omoguće CZ da postavlja nove nizove. Ni prebijanje onog ispred stadiona nije cirkus nego težak kriminal. Znate šta je cirkus? Kad dr Terzić, doktorirao na Harvardu, juče na skupštini javno zahvali Vučiču na smanjenju duga od 55 na 35 miliona. Pokušajte da sačuvate dostojanstvo profesije, kako ćete ako se profesija ugasi?

b.n.

pre 7 godina

Sve,sve,ali ništa bez druga Vučele,ipak on dominira u JSD!!!Naravno oprobanim receptom:za sve što zasvinjimo,optužimo Zvezdu...sigurica...ma milina Božja,stado to guta sa osmehom.Živković-zvezdaš,Bjeku,Savu i Mocu instruiše Zvezda,Toša i Pekmen oterali lingvistu iz Duklje,po nalogu Zvezde,naravno!!!Što se nas tiče,slobodno se poubijajte,jer vas jedino i mržnja prema Zvezdi vezuje...ali se zapitajte malo,kakave su to ''legende''vašeg kluba,kad se tako lako prodaju???!!!Čini se,ipak,da samo želite da sebi date na značaju,koji objektivno nemate,u stilu:hej,velika Crvena Zvezda se bavi nama!!!Čuj nema Zvezda drugog posla nego da kadrira kod malog,iskompleksiranog komšije!Zato,druže Vučela(čuveni patrioto),ustani i stani mirno,kada izgovaraš ime kluba,koji je tvom gradu i državi doneo titulu klupskog šampiona Evrope i sveta!!!!O 30 BODOVA VIŠKA,NEKOM DRUGOM PRILIKOM

Hajlender

pre 7 godina

Ne znam sta pametno moze da se kaze za sve ove pametnjakovice
Pre samo par godina smo trazili njihovu smenu a evo ih opet u izboru za iste
Ista prica kao i u politici tj.na celu drzavi
2000.ih kao oterali a oni mutirali za manje od 15.god.i evo ih opet na vlasti
Nema nama spasa u svakim mogucem smislu
Pukli smo skroz

Anon

pre 7 godina

Tuzno je sledece, sto svi plasiraju vest da je Zvezda umesala prste! I to je ono sto vecina zeli da veruje, nazalost grobari vukovi namirisali krv i svi skocili! Meni je zao malog Zivkovica stavili na stub srama! Tekst o njemu 500 evra stub srama,sta je to za sramotu, decka koga su prodali unapred! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, i obrnuto, samo para je upitanju! A ajkule skocile!

srdj

pre 7 godina

kad pomenu zdjelara, zvezda je i mrdju sabotirala. bio je dogovoren prelaz u partizan ali je zvezda ponudila milion i odmah, iste nedelje, ga preprodala sionu za 1.2 milje.

Stop cenzuri anti-rezimskih komentara

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne?
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.

bora

pre 7 godina

@diprostapan
A ko je Vučela?
Ima mnogo,mnogo čistiju biografiju od Vučića!
U vreme Miloševića,radio je i bio uticajan,taman kao i danas Dragan Bujošević!?
Ja se sećam samo tri stvari:
Da se prvi suprotstavio i razišao sa Miloševićem.
Da je kundačio Vesnu Zmijanac
Da je na festivalu u Kanu,zalepio šamar francuskom novinaru,zbog vredjanja Srbije!

Cinik

pre 7 godina

Kaže gospodin Vučelić dsa je Dačić izdavao naloge opoziciji. Hajde da to i poverujem. Ali molim gospodina Vučelića da javno kaže ko je izdao nalog da se u Partizan dovedu Popović za predsednika, Vazura i Nedić. Ko je izdao nalog da se iz KK Partizan najure Danilović i Vujošević. Ko je dao nalog da se iz Partizana najuri Mića Berić. Ko je dao nalog da se KK P artizanu ne daje novac dok se ne neajuri Vujošević. Ko je to telefonom zvao Olipijakos i tražio da se Zdjelar ne pusti u Partizan, koje naredio da Mirko Ivanić ne pređe u FK Partizan.Hajde Vučeliću bar jednom budi iskren pa kaži ko je sve to naredio.

Simpatizer

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Kad se to mesao Mirko Marjanovic i o kojoj kompaniji pricas?Pa 90% ministara u njegovoj vladi su bili zvezdasi.Cetrdeset godina ste drzali FSS,sudijsku organizaciju,Partizan je cutao,Grobari su cutali.Cim je u fotelju seo covek koji je Partizanovac krenuli ste hajku koja traje i dan danas.Od tih istih Partizanovaca,valjda da dokazu da nisu ostrasceni,dobili ste Gazprom,Telekom,Srbijagas,Teslu,sve banke u Srbiji,projekat Evropska Zvezda.Vasi milionski dugovi nestaju preko noci dok Partizan placa do zadnje pare sa sve kamatom.Jedino sto znate je da kao papagaji ponavljate jedne te iste floskule i izmisljotine,jos se i ponosite sto drzava bahato gura vas klub a ne razmisljate da su te pare koje duguje vase i nase a ne nekog tamo premijera.

Fatamorgana

pre 7 godina

Covek koji je vedrio i oblacio u najcrnje vreme Miloseviceve diktature,bio njegova udarna pesnica,danas svima drzi predavanje o moralu.On je zivi primer da se od 90-ih pa na ovamo,nista nije promenilo niti ce u skorije vreme.

Mimi

pre 7 godina

Jučerašnji glavni utisak je ipak SPS pravnik iz Kosova Polja Odalović. Gde god je radio, KiM, Skupština, Vlada, MUP, MSP... prekršio je sve moguće propise, a sad maše nekakvim statutom. Genijalno!

Žao mi Partizana

pre 7 godina

Šta je drugo očekivao Vučela od Dačića i Odalovića? Dačić danima već kleči za mrvu vlasti. Odalović bi prodao i Dačića za funkciju, ima ih 50. I jedan i drugi samo ispumpavaju pare iz budžeta, vladinog, Partizanovog, mog, vašeg, svejedno, grabe sve što stignu. Njih dvojica su možda najogrezliji političari trenutno u Srbiji. Ako ništa, Vučela je bar pošteno rekao šta se dešavalo.

zagor

pre 7 godina

zasto je nekome motiv obecanje "da mu zaposle sina u partizan"? nama tako dobro ide, otvaraju se radna mesta, prosecna plata raste po preko 5% svaka dva meseca, ima posla na sve strane i tek ce da ga bude. zasto je onda bitno uci preko veze u drzavnu firmu?

Milenko

pre 7 godina

Svi oni izvršavaju Vučičeva naređenja. Dačić čini sve što gazda od njega traži, samo da bi se opet našao u vladi. Neće Vučič moći da uništi Partizan, iako je njegova mržnja prema Partizanu, koji mu je mnogo puta uništio mladost, pogotovo u košarci, veća od ljubavi prema Zvezdi, ako je to ljubav a nije neka izvitoperena zavisnost. Ali u jedno sam siguran - ovaj poslušnik Dačić polako ali sigurno uništava partiju socijalista. Zato Srbija nema levicu jer SPS glasa za liberani model kapitalizma, smanjenje plata i penzija i za parolu jedna država, jedan vođa, jedan klub. Živim za dan kada će Dačić i ona Slavica završiti kao politički gubitnici.

srbEUin

pre 7 godina

Pa sasvim je legitimno da se Ministar spoljnjih poslova umeša, ipak se radi o stranom (Yugoslovenskom) klubu koji deluje na teritoriji Republike Srbije.

31

pre 7 godina

Podrška Savi Miloševiću.Ljudi moji taj Vazura ima 5000 evra platu pa da l je hirurg ili naučnik pa da toliko plaćaju balavandera koji dolazi u podne na posao i ništa ne radi.

Nenad

pre 7 godina

Svima vama a i njima jedan covek je ocitao lekciju svojom izjavom od 30 sekundi..Gordan Petric..covek sa stavom i pravilnim razmisljanjem..kad takvi budu preuzeli Partizan tek onda ce mu krenuti bolje..dok ljudi poput ovog sto je dao izjavu..onog sto su ga toboze hteli tuci pa onaj jadnicak dobi batine..onih sto su godinama ga vodili pre njih..i pre njih ne odu nema boljitka ni za Partizan....

Vladimir

pre 7 godina

Samo sam cekao da se optuzbe obruse na Zvezdu....Samo da je imao malo vise hrabrosti gospodin Vucelic bi direktno optuzio Zvezdu za polusaj linca Vazure i ispadanje u Evropi od Augsburga....

Epitaf

pre 7 godina

Ne volim ovog coveka,ali ima dosta istine u ovome sto je receno.Sustina je da je sns uzeo zvezdu,hoce i partizan da bi bili apsolutni vladari,sto je logicno.ali ne i normalno.svima ce biti bolje kad se privatizuju.a da li neko zeli da ih kupi,mislim da ne.

Nenad

pre 7 godina

Svima vama a i njima jedan covek je ocitao lekciju svojom izjavom od 30 sekundi..Gordan Petric..covek sa stavom i pravilnim razmisljanjem..kad takvi budu preuzeli Partizan tek onda ce mu krenuti bolje..dok ljudi poput ovog sto je dao izjavu..onog sto su ga toboze hteli tuci pa onaj jadnicak dobi batine..onih sto su godinama ga vodili pre njih..i pre njih ne odu nema boljitka ni za Partizan....

31

pre 7 godina

Podrška Savi Miloševiću.Ljudi moji taj Vazura ima 5000 evra platu pa da l je hirurg ili naučnik pa da toliko plaćaju balavandera koji dolazi u podne na posao i ništa ne radi.

srbEUin

pre 7 godina

Pa sasvim je legitimno da se Ministar spoljnjih poslova umeša, ipak se radi o stranom (Yugoslovenskom) klubu koji deluje na teritoriji Republike Srbije.

Cinik

pre 7 godina

Kaže gospodin Vučelić dsa je Dačić izdavao naloge opoziciji. Hajde da to i poverujem. Ali molim gospodina Vučelića da javno kaže ko je izdao nalog da se u Partizan dovedu Popović za predsednika, Vazura i Nedić. Ko je izdao nalog da se iz KK Partizan najure Danilović i Vujošević. Ko je dao nalog da se iz Partizana najuri Mića Berić. Ko je dao nalog da se KK P artizanu ne daje novac dok se ne neajuri Vujošević. Ko je to telefonom zvao Olipijakos i tražio da se Zdjelar ne pusti u Partizan, koje naredio da Mirko Ivanić ne pređe u FK Partizan.Hajde Vučeliću bar jednom budi iskren pa kaži ko je sve to naredio.

Vladimir

pre 7 godina

Samo sam cekao da se optuzbe obruse na Zvezdu....Samo da je imao malo vise hrabrosti gospodin Vucelic bi direktno optuzio Zvezdu za polusaj linca Vazure i ispadanje u Evropi od Augsburga....

Milenko

pre 7 godina

Svi oni izvršavaju Vučičeva naređenja. Dačić čini sve što gazda od njega traži, samo da bi se opet našao u vladi. Neće Vučič moći da uništi Partizan, iako je njegova mržnja prema Partizanu, koji mu je mnogo puta uništio mladost, pogotovo u košarci, veća od ljubavi prema Zvezdi, ako je to ljubav a nije neka izvitoperena zavisnost. Ali u jedno sam siguran - ovaj poslušnik Dačić polako ali sigurno uništava partiju socijalista. Zato Srbija nema levicu jer SPS glasa za liberani model kapitalizma, smanjenje plata i penzija i za parolu jedna država, jedan vođa, jedan klub. Živim za dan kada će Dačić i ona Slavica završiti kao politički gubitnici.

Simpatizer

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Kad se to mesao Mirko Marjanovic i o kojoj kompaniji pricas?Pa 90% ministara u njegovoj vladi su bili zvezdasi.Cetrdeset godina ste drzali FSS,sudijsku organizaciju,Partizan je cutao,Grobari su cutali.Cim je u fotelju seo covek koji je Partizanovac krenuli ste hajku koja traje i dan danas.Od tih istih Partizanovaca,valjda da dokazu da nisu ostrasceni,dobili ste Gazprom,Telekom,Srbijagas,Teslu,sve banke u Srbiji,projekat Evropska Zvezda.Vasi milionski dugovi nestaju preko noci dok Partizan placa do zadnje pare sa sve kamatom.Jedino sto znate je da kao papagaji ponavljate jedne te iste floskule i izmisljotine,jos se i ponosite sto drzava bahato gura vas klub a ne razmisljate da su te pare koje duguje vase i nase a ne nekog tamo premijera.

Žao mi Partizana

pre 7 godina

Šta je drugo očekivao Vučela od Dačića i Odalovića? Dačić danima već kleči za mrvu vlasti. Odalović bi prodao i Dačića za funkciju, ima ih 50. I jedan i drugi samo ispumpavaju pare iz budžeta, vladinog, Partizanovog, mog, vašeg, svejedno, grabe sve što stignu. Njih dvojica su možda najogrezliji političari trenutno u Srbiji. Ako ništa, Vučela je bar pošteno rekao šta se dešavalo.

Fatamorgana

pre 7 godina

Covek koji je vedrio i oblacio u najcrnje vreme Miloseviceve diktature,bio njegova udarna pesnica,danas svima drzi predavanje o moralu.On je zivi primer da se od 90-ih pa na ovamo,nista nije promenilo niti ce u skorije vreme.

zagor

pre 7 godina

zasto je nekome motiv obecanje "da mu zaposle sina u partizan"? nama tako dobro ide, otvaraju se radna mesta, prosecna plata raste po preko 5% svaka dva meseca, ima posla na sve strane i tek ce da ga bude. zasto je onda bitno uci preko veze u drzavnu firmu?

Mimi

pre 7 godina

Jučerašnji glavni utisak je ipak SPS pravnik iz Kosova Polja Odalović. Gde god je radio, KiM, Skupština, Vlada, MUP, MSP... prekršio je sve moguće propise, a sad maše nekakvim statutom. Genijalno!

Hleb naš nasušni

pre 7 godina

Gospodo iz B92, u Zemunelu nije bilo nikakvog cirkusa, nego su pristalice najvećeg CZ navijača krenule da preuzmu vlast u klubu i omoguće CZ da postavlja nove nizove. Ni prebijanje onog ispred stadiona nije cirkus nego težak kriminal. Znate šta je cirkus? Kad dr Terzić, doktorirao na Harvardu, juče na skupštini javno zahvali Vučiču na smanjenju duga od 55 na 35 miliona. Pokušajte da sačuvate dostojanstvo profesije, kako ćete ako se profesija ugasi?

Epitaf

pre 7 godina

Ne volim ovog coveka,ali ima dosta istine u ovome sto je receno.Sustina je da je sns uzeo zvezdu,hoce i partizan da bi bili apsolutni vladari,sto je logicno.ali ne i normalno.svima ce biti bolje kad se privatizuju.a da li neko zeli da ih kupi,mislim da ne.

xxx

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super 
(licimuri, 25. maj 2016 20:58) 


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne? 
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.
(Stop cenzuri anti-rezimskih komentara,25. maj 2016 22:01). A strasan je bio taj projekat evropske Zvezde , za vreme kog je Partizan osvojio svaki moguci trofej punih 15god. i tako u svim sportovima. Dajte malo realnosti , ovo prelazi u paranoju !

Stop cenzuri anti-rezimskih komentara

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne?
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.

bora

pre 7 godina

@diprostapan
A ko je Vučela?
Ima mnogo,mnogo čistiju biografiju od Vučića!
U vreme Miloševića,radio je i bio uticajan,taman kao i danas Dragan Bujošević!?
Ja se sećam samo tri stvari:
Da se prvi suprotstavio i razišao sa Miloševićem.
Da je kundačio Vesnu Zmijanac
Da je na festivalu u Kanu,zalepio šamar francuskom novinaru,zbog vredjanja Srbije!

Hajlender

pre 7 godina

Ne znam sta pametno moze da se kaze za sve ove pametnjakovice
Pre samo par godina smo trazili njihovu smenu a evo ih opet u izboru za iste
Ista prica kao i u politici tj.na celu drzavi
2000.ih kao oterali a oni mutirali za manje od 15.god.i evo ih opet na vlasti
Nema nama spasa u svakim mogucem smislu
Pukli smo skroz

Anon

pre 7 godina

Tuzno je sledece, sto svi plasiraju vest da je Zvezda umesala prste! I to je ono sto vecina zeli da veruje, nazalost grobari vukovi namirisali krv i svi skocili! Meni je zao malog Zivkovica stavili na stub srama! Tekst o njemu 500 evra stub srama,sta je to za sramotu, decka koga su prodali unapred! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, i obrnuto, samo para je upitanju! A ajkule skocile!

srdj

pre 7 godina

kad pomenu zdjelara, zvezda je i mrdju sabotirala. bio je dogovoren prelaz u partizan ali je zvezda ponudila milion i odmah, iste nedelje, ga preprodala sionu za 1.2 milje.

b.n.

pre 7 godina

Sve,sve,ali ništa bez druga Vučele,ipak on dominira u JSD!!!Naravno oprobanim receptom:za sve što zasvinjimo,optužimo Zvezdu...sigurica...ma milina Božja,stado to guta sa osmehom.Živković-zvezdaš,Bjeku,Savu i Mocu instruiše Zvezda,Toša i Pekmen oterali lingvistu iz Duklje,po nalogu Zvezde,naravno!!!Što se nas tiče,slobodno se poubijajte,jer vas jedino i mržnja prema Zvezdi vezuje...ali se zapitajte malo,kakave su to ''legende''vašeg kluba,kad se tako lako prodaju???!!!Čini se,ipak,da samo želite da sebi date na značaju,koji objektivno nemate,u stilu:hej,velika Crvena Zvezda se bavi nama!!!Čuj nema Zvezda drugog posla nego da kadrira kod malog,iskompleksiranog komšije!Zato,druže Vučela(čuveni patrioto),ustani i stani mirno,kada izgovaraš ime kluba,koji je tvom gradu i državi doneo titulu klupskog šampiona Evrope i sveta!!!!O 30 BODOVA VIŠKA,NEKOM DRUGOM PRILIKOM

Batko

pre 7 godina

(Hleb naš nasušni, 25. maj 2016 23:36)

Nema tu mozga pa to ti je... Zvezdaši preuzimaju Partizan ?!!!!
Ja veću budalaštinu ovde ne pročita

boro i ramiz

pre 7 godina

Sad vam smetaju Metalac i Borac a kad igraju sa vama prijateljske utakmice sa poznatim ishodom onda su dobri...Da se podsetimo u kojim ste jos klubovima imali svoje clanove i bliske prijatelje, nabrojacemo bar jos 7-8 klubova. Jos nije bilo podele bodova pa je Partizan imao 30 bodova prednosti u startu u svakom prvenstvu. Uz politicku podrsku, sve strukture fudbalskog saveza i dil sa menadzerima jasno je bilo da se u Srbiji igraju zatvorena prvenstva, a ekipa okupljena oko kluba uzima profit, a Partizan nema nista od toga...Sada kad taj sistem puca jer ima mnogo onih koji bi jos da se grebu o Partizan, odjednom krivi Metalac, Borac i zvezdini simpatizeri. Da li gospodo u odelima i trenerci imate imalo obraza?

Pedja

pre 7 godina

I tako se neslavno zavrsila "dominacija" Partizana u fudbalu i kosarci. Ocekivao sam da ce se to zavrsiti na njima svojstven jadan i bedan nacin ali ipak su uspeli da padnu nize nego sto sam ocekivao. Onog trenutka kada je prestala politicka podrska za osvajanje titula vratili su se njihovom starom ciganisanju jer je klub mali a pun krokodila.

Bube grobar

pre 7 godina

Pa barem je ovo rekao kako treba. Svi , ali svi kojima PARTIZAN nije u srcu.... nek se gube iz naseg Partizana. Treba sa smo ujedinjeni, slozni i jos vise da smo uz Partizan, svi mi, ali svi koji volimo CRNO-BELE

Историја се понавља

pre 7 godina

Треба прочитати о побуни Ника у Цариграду, у време цара Јустинијана. Плави и зелени су били мешавина навијачких група, уличних банди, теолошких струја и политичких партија. Мене ово што се догађа са Звездом и Партизаном неодољиво подсећа на то. Остаје још да се навијачке групе појаве испред Патријаршије да помогну избор владика, да би циркус био комплетан.

Rade

pre 7 godina

Koja bruka za nas,pa kako vas nije sramota?Hočete krv da ispijete do kraja Jel,a smejali ste se Lukiću kako stoji na stolici,sram vas bilo još ste gori od njega.Sikter napolje svi,ajde navijači da oteramo te parazite,uništiče Sve!

batko uleti mu glatko

pre 7 godina

Sta reci, svi se zaklinju u Partizan, a Partizan propade. Ne znam Vucelicu sta vi radite, ali znam da otkad ste dosli u klub, iz svakog prelaznog roka izlazili smo sve slabiji. Ostetili ste klub do sad za par miliona evra. Odbili ste milion za Pantica i otisao je dzabe. Dozvoli ste da Zivkovicu istekne ugovor kako bi pokusali da ga produzite, a to ste morali ranije da uradite, ne bi me cudilo da ste dogovorili taj scenario kako bi Partizan ostao praznih saka. Ne znam ko stoji iza opozicije, ali video sam tamo Bjeku, Savu, Vukotica, i nesto ti ne verujem da oni zele lose Partizanu. Za ove sto pominju Mirka Marijanovica imam samo jednu poruku, navikli ste na veoma privilegovan sistem, nalik ovom danas, kad god su uslovi bili blizu jednakih vi ste kukali i niste imali sanse da nam parirate, funkcionisete samo u uslovima kada je sve podredjeno vama, drzava, sponzori, fss, sudiska komisija, mediji.........

Stomak

pre 7 godina

Kad vidim koliko se napada Vucic kao jedini razlog uspeha Zvezde u poslednjih par godina prosto mi dodje da glasam za njega, u inat grobarima, koje je mag ubedio da su ustvari revolucionari. Na kraju ipak glasam za neku novu, i nadam se bolju, politicku opciju i razmiljsam kako nasi revolucionari samo prave kontra efekat i kako je Vucic tu gde jeste i zbog njih.

Silver Surfer

pre 7 godina

@ bora

Izgleda da si prespavao 90-te pa si napisao bajku o Vucelicu.
U pitanju je covek koji je sproveo cistku na RTS-u kada su otpustene stotine radnika da bi se zaposlili partijski poslusnici. To je bio prvi korak ka kreiranju informativnog programa na RTS-u kakvog se svi secamo, a narocito Dnevnika. Takodje, bas u tom Dnevniku prozivao je one koji su odbijali da odu u besmisleni rat nazivajuci ih raznim pogrdnim imenima. On sam se puske nije latio.
U Insajderu, emitovanom na b92, Beba Popovic je izjavio da je od Jovice Stanisica dobio cedulju na kojoj je pisalo da je Vucelic maznuo 25 miliona maraka DB-ovih para namenjih za kupovinu nekakvih helikoptera.
Tokom 90ih Vucelicu je izresetan auto.
Nakon sto je cela drzava propala, gradjani potpuno osiromasili, Vucelic je uspeo da pristedi i deci omoguci skolovanje u najskupljoj privatnoj skoli u Evropi.
Najmanji greh mu je ta afera sa Vesnom Zmijanac koju je cak Tomislav Nikolic pominjao u parlamentu. Doduse, od reklame za novi album Vesne Zmijanac nismo normalno mogli da gledamo finale SP 1994.
Vucelic je covek koji nikome ne moze da deli lekcije. Cinjenica da se posle svega dokopao Partizana govori da se u ovoj drzavi, sustinski, nista nije promenilo.

Milenko

pre 7 godina

Svi oni izvršavaju Vučičeva naređenja. Dačić čini sve što gazda od njega traži, samo da bi se opet našao u vladi. Neće Vučič moći da uništi Partizan, iako je njegova mržnja prema Partizanu, koji mu je mnogo puta uništio mladost, pogotovo u košarci, veća od ljubavi prema Zvezdi, ako je to ljubav a nije neka izvitoperena zavisnost. Ali u jedno sam siguran - ovaj poslušnik Dačić polako ali sigurno uništava partiju socijalista. Zato Srbija nema levicu jer SPS glasa za liberani model kapitalizma, smanjenje plata i penzija i za parolu jedna država, jedan vođa, jedan klub. Živim za dan kada će Dačić i ona Slavica završiti kao politički gubitnici.

Simpatizer

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Kad se to mesao Mirko Marjanovic i o kojoj kompaniji pricas?Pa 90% ministara u njegovoj vladi su bili zvezdasi.Cetrdeset godina ste drzali FSS,sudijsku organizaciju,Partizan je cutao,Grobari su cutali.Cim je u fotelju seo covek koji je Partizanovac krenuli ste hajku koja traje i dan danas.Od tih istih Partizanovaca,valjda da dokazu da nisu ostrasceni,dobili ste Gazprom,Telekom,Srbijagas,Teslu,sve banke u Srbiji,projekat Evropska Zvezda.Vasi milionski dugovi nestaju preko noci dok Partizan placa do zadnje pare sa sve kamatom.Jedino sto znate je da kao papagaji ponavljate jedne te iste floskule i izmisljotine,jos se i ponosite sto drzava bahato gura vas klub a ne razmisljate da su te pare koje duguje vase i nase a ne nekog tamo premijera.

Epitaf

pre 7 godina

Ne volim ovog coveka,ali ima dosta istine u ovome sto je receno.Sustina je da je sns uzeo zvezdu,hoce i partizan da bi bili apsolutni vladari,sto je logicno.ali ne i normalno.svima ce biti bolje kad se privatizuju.a da li neko zeli da ih kupi,mislim da ne.

Stop cenzuri anti-rezimskih komentara

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super
(licimuri, 25. maj 2016 20:58)


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne?
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.

srbEUin

pre 7 godina

Pa sasvim je legitimno da se Ministar spoljnjih poslova umeša, ipak se radi o stranom (Yugoslovenskom) klubu koji deluje na teritoriji Republike Srbije.

Hleb naš nasušni

pre 7 godina

Gospodo iz B92, u Zemunelu nije bilo nikakvog cirkusa, nego su pristalice najvećeg CZ navijača krenule da preuzmu vlast u klubu i omoguće CZ da postavlja nove nizove. Ni prebijanje onog ispred stadiona nije cirkus nego težak kriminal. Znate šta je cirkus? Kad dr Terzić, doktorirao na Harvardu, juče na skupštini javno zahvali Vučiču na smanjenju duga od 55 na 35 miliona. Pokušajte da sačuvate dostojanstvo profesije, kako ćete ako se profesija ugasi?

xxx

pre 7 godina

@kad se mesao mirko marjanovic &co. tada je bilo sve super 
(licimuri, 25. maj 2016 20:58) 


Izlizala vam se prica o Mirku Marjanovicu,covek se nikada nije mesao u rad CZ a i tih godina kao i obicno dobijali ste vise para od Partizana,samo sto je tada odnos bio normalniji a ne kao sad 30 na prema 1.Veliki grobari Tadic i Dacic vam dovedose Gazprom i pogurase projekat Evropska Zvezda,valjda bi hi dali Partizanu,zar ne? 
Elem,kad se sve sabere,koliko ste potrosili,koliko vam je drzava davala,dugova oprostila,refinansirala,brisala itd...verovatno ste najkriminalnije preduzece na planeti,da ne spominjem monopol na FSS i sudijsku organizaciju,odskocnu dasku za mesto u UO Crvene Zvezde.Zato malo smirite strasti jer veceg drzavnog projekta od vas NEMA.
(Stop cenzuri anti-rezimskih komentara,25. maj 2016 22:01). A strasan je bio taj projekat evropske Zvezde , za vreme kog je Partizan osvojio svaki moguci trofej punih 15god. i tako u svim sportovima. Dajte malo realnosti , ovo prelazi u paranoju !

31

pre 7 godina

Podrška Savi Miloševiću.Ljudi moji taj Vazura ima 5000 evra platu pa da l je hirurg ili naučnik pa da toliko plaćaju balavandera koji dolazi u podne na posao i ništa ne radi.

Vladimir

pre 7 godina

Samo sam cekao da se optuzbe obruse na Zvezdu....Samo da je imao malo vise hrabrosti gospodin Vucelic bi direktno optuzio Zvezdu za polusaj linca Vazure i ispadanje u Evropi od Augsburga....

Žao mi Partizana

pre 7 godina

Šta je drugo očekivao Vučela od Dačića i Odalovića? Dačić danima već kleči za mrvu vlasti. Odalović bi prodao i Dačića za funkciju, ima ih 50. I jedan i drugi samo ispumpavaju pare iz budžeta, vladinog, Partizanovog, mog, vašeg, svejedno, grabe sve što stignu. Njih dvojica su možda najogrezliji političari trenutno u Srbiji. Ako ništa, Vučela je bar pošteno rekao šta se dešavalo.

bora

pre 7 godina

@diprostapan
A ko je Vučela?
Ima mnogo,mnogo čistiju biografiju od Vučića!
U vreme Miloševića,radio je i bio uticajan,taman kao i danas Dragan Bujošević!?
Ja se sećam samo tri stvari:
Da se prvi suprotstavio i razišao sa Miloševićem.
Da je kundačio Vesnu Zmijanac
Da je na festivalu u Kanu,zalepio šamar francuskom novinaru,zbog vredjanja Srbije!

Cinik

pre 7 godina

Kaže gospodin Vučelić dsa je Dačić izdavao naloge opoziciji. Hajde da to i poverujem. Ali molim gospodina Vučelića da javno kaže ko je izdao nalog da se u Partizan dovedu Popović za predsednika, Vazura i Nedić. Ko je izdao nalog da se iz KK Partizan najure Danilović i Vujošević. Ko je dao nalog da se iz Partizana najuri Mića Berić. Ko je dao nalog da se KK P artizanu ne daje novac dok se ne neajuri Vujošević. Ko je to telefonom zvao Olipijakos i tražio da se Zdjelar ne pusti u Partizan, koje naredio da Mirko Ivanić ne pređe u FK Partizan.Hajde Vučeliću bar jednom budi iskren pa kaži ko je sve to naredio.

Anon

pre 7 godina

Tuzno je sledece, sto svi plasiraju vest da je Zvezda umesala prste! I to je ono sto vecina zeli da veruje, nazalost grobari vukovi namirisali krv i svi skocili! Meni je zao malog Zivkovica stavili na stub srama! Tekst o njemu 500 evra stub srama,sta je to za sramotu, decka koga su prodali unapred! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, i obrnuto, samo para je upitanju! A ajkule skocile!

Pedja

pre 7 godina

I tako se neslavno zavrsila "dominacija" Partizana u fudbalu i kosarci. Ocekivao sam da ce se to zavrsiti na njima svojstven jadan i bedan nacin ali ipak su uspeli da padnu nize nego sto sam ocekivao. Onog trenutka kada je prestala politicka podrska za osvajanje titula vratili su se njihovom starom ciganisanju jer je klub mali a pun krokodila.

Fatamorgana

pre 7 godina

Covek koji je vedrio i oblacio u najcrnje vreme Miloseviceve diktature,bio njegova udarna pesnica,danas svima drzi predavanje o moralu.On je zivi primer da se od 90-ih pa na ovamo,nista nije promenilo niti ce u skorije vreme.

Stomak

pre 7 godina

Kad vidim koliko se napada Vucic kao jedini razlog uspeha Zvezde u poslednjih par godina prosto mi dodje da glasam za njega, u inat grobarima, koje je mag ubedio da su ustvari revolucionari. Na kraju ipak glasam za neku novu, i nadam se bolju, politicku opciju i razmiljsam kako nasi revolucionari samo prave kontra efekat i kako je Vucic tu gde jeste i zbog njih.

batko uleti mu glatko

pre 7 godina

Sta reci, svi se zaklinju u Partizan, a Partizan propade. Ne znam Vucelicu sta vi radite, ali znam da otkad ste dosli u klub, iz svakog prelaznog roka izlazili smo sve slabiji. Ostetili ste klub do sad za par miliona evra. Odbili ste milion za Pantica i otisao je dzabe. Dozvoli ste da Zivkovicu istekne ugovor kako bi pokusali da ga produzite, a to ste morali ranije da uradite, ne bi me cudilo da ste dogovorili taj scenario kako bi Partizan ostao praznih saka. Ne znam ko stoji iza opozicije, ali video sam tamo Bjeku, Savu, Vukotica, i nesto ti ne verujem da oni zele lose Partizanu. Za ove sto pominju Mirka Marijanovica imam samo jednu poruku, navikli ste na veoma privilegovan sistem, nalik ovom danas, kad god su uslovi bili blizu jednakih vi ste kukali i niste imali sanse da nam parirate, funkcionisete samo u uslovima kada je sve podredjeno vama, drzava, sponzori, fss, sudiska komisija, mediji.........

Batko

pre 7 godina

(Hleb naš nasušni, 25. maj 2016 23:36)

Nema tu mozga pa to ti je... Zvezdaši preuzimaju Partizan ?!!!!
Ja veću budalaštinu ovde ne pročita

b.n.

pre 7 godina

Sve,sve,ali ništa bez druga Vučele,ipak on dominira u JSD!!!Naravno oprobanim receptom:za sve što zasvinjimo,optužimo Zvezdu...sigurica...ma milina Božja,stado to guta sa osmehom.Živković-zvezdaš,Bjeku,Savu i Mocu instruiše Zvezda,Toša i Pekmen oterali lingvistu iz Duklje,po nalogu Zvezde,naravno!!!Što se nas tiče,slobodno se poubijajte,jer vas jedino i mržnja prema Zvezdi vezuje...ali se zapitajte malo,kakave su to ''legende''vašeg kluba,kad se tako lako prodaju???!!!Čini se,ipak,da samo želite da sebi date na značaju,koji objektivno nemate,u stilu:hej,velika Crvena Zvezda se bavi nama!!!Čuj nema Zvezda drugog posla nego da kadrira kod malog,iskompleksiranog komšije!Zato,druže Vučela(čuveni patrioto),ustani i stani mirno,kada izgovaraš ime kluba,koji je tvom gradu i državi doneo titulu klupskog šampiona Evrope i sveta!!!!O 30 BODOVA VIŠKA,NEKOM DRUGOM PRILIKOM

Bube grobar

pre 7 godina

Pa barem je ovo rekao kako treba. Svi , ali svi kojima PARTIZAN nije u srcu.... nek se gube iz naseg Partizana. Treba sa smo ujedinjeni, slozni i jos vise da smo uz Partizan, svi mi, ali svi koji volimo CRNO-BELE

Nenad

pre 7 godina

Svima vama a i njima jedan covek je ocitao lekciju svojom izjavom od 30 sekundi..Gordan Petric..covek sa stavom i pravilnim razmisljanjem..kad takvi budu preuzeli Partizan tek onda ce mu krenuti bolje..dok ljudi poput ovog sto je dao izjavu..onog sto su ga toboze hteli tuci pa onaj jadnicak dobi batine..onih sto su godinama ga vodili pre njih..i pre njih ne odu nema boljitka ni za Partizan....

Mimi

pre 7 godina

Jučerašnji glavni utisak je ipak SPS pravnik iz Kosova Polja Odalović. Gde god je radio, KiM, Skupština, Vlada, MUP, MSP... prekršio je sve moguće propise, a sad maše nekakvim statutom. Genijalno!

srdj

pre 7 godina

kad pomenu zdjelara, zvezda je i mrdju sabotirala. bio je dogovoren prelaz u partizan ali je zvezda ponudila milion i odmah, iste nedelje, ga preprodala sionu za 1.2 milje.

boro i ramiz

pre 7 godina

Sad vam smetaju Metalac i Borac a kad igraju sa vama prijateljske utakmice sa poznatim ishodom onda su dobri...Da se podsetimo u kojim ste jos klubovima imali svoje clanove i bliske prijatelje, nabrojacemo bar jos 7-8 klubova. Jos nije bilo podele bodova pa je Partizan imao 30 bodova prednosti u startu u svakom prvenstvu. Uz politicku podrsku, sve strukture fudbalskog saveza i dil sa menadzerima jasno je bilo da se u Srbiji igraju zatvorena prvenstva, a ekipa okupljena oko kluba uzima profit, a Partizan nema nista od toga...Sada kad taj sistem puca jer ima mnogo onih koji bi jos da se grebu o Partizan, odjednom krivi Metalac, Borac i zvezdini simpatizeri. Da li gospodo u odelima i trenerci imate imalo obraza?

Историја се понавља

pre 7 godina

Треба прочитати о побуни Ника у Цариграду, у време цара Јустинијана. Плави и зелени су били мешавина навијачких група, уличних банди, теолошких струја и политичких партија. Мене ово што се догађа са Звездом и Партизаном неодољиво подсећа на то. Остаје још да се навијачке групе појаве испред Патријаршије да помогну избор владика, да би циркус био комплетан.

zagor

pre 7 godina

zasto je nekome motiv obecanje "da mu zaposle sina u partizan"? nama tako dobro ide, otvaraju se radna mesta, prosecna plata raste po preko 5% svaka dva meseca, ima posla na sve strane i tek ce da ga bude. zasto je onda bitno uci preko veze u drzavnu firmu?

Rade

pre 7 godina

Koja bruka za nas,pa kako vas nije sramota?Hočete krv da ispijete do kraja Jel,a smejali ste se Lukiću kako stoji na stolici,sram vas bilo još ste gori od njega.Sikter napolje svi,ajde navijači da oteramo te parazite,uništiče Sve!

Hajlender

pre 7 godina

Ne znam sta pametno moze da se kaze za sve ove pametnjakovice
Pre samo par godina smo trazili njihovu smenu a evo ih opet u izboru za iste
Ista prica kao i u politici tj.na celu drzavi
2000.ih kao oterali a oni mutirali za manje od 15.god.i evo ih opet na vlasti
Nema nama spasa u svakim mogucem smislu
Pukli smo skroz

Silver Surfer

pre 7 godina

@ bora

Izgleda da si prespavao 90-te pa si napisao bajku o Vucelicu.
U pitanju je covek koji je sproveo cistku na RTS-u kada su otpustene stotine radnika da bi se zaposlili partijski poslusnici. To je bio prvi korak ka kreiranju informativnog programa na RTS-u kakvog se svi secamo, a narocito Dnevnika. Takodje, bas u tom Dnevniku prozivao je one koji su odbijali da odu u besmisleni rat nazivajuci ih raznim pogrdnim imenima. On sam se puske nije latio.
U Insajderu, emitovanom na b92, Beba Popovic je izjavio da je od Jovice Stanisica dobio cedulju na kojoj je pisalo da je Vucelic maznuo 25 miliona maraka DB-ovih para namenjih za kupovinu nekakvih helikoptera.
Tokom 90ih Vucelicu je izresetan auto.
Nakon sto je cela drzava propala, gradjani potpuno osiromasili, Vucelic je uspeo da pristedi i deci omoguci skolovanje u najskupljoj privatnoj skoli u Evropi.
Najmanji greh mu je ta afera sa Vesnom Zmijanac koju je cak Tomislav Nikolic pominjao u parlamentu. Doduse, od reklame za novi album Vesne Zmijanac nismo normalno mogli da gledamo finale SP 1994.
Vucelic je covek koji nikome ne moze da deli lekcije. Cinjenica da se posle svega dokopao Partizana govori da se u ovoj drzavi, sustinski, nista nije promenilo.