Četvrtak, 12.05.2016.

08:13

Voriorsi u finalu Zapada, Toronto korak od Kavsa

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa plasirali su se u finale Zapada NBA plej-ofa drugu godinu zaredom.

Izvor: AK

Voriorsi u finalu Zapada, Toronto korak od Kavsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 7 godina

Sta bih dao za Finale Toronto-Oklahoma !! Pa da vidimo. s jedne strane Derozana i Laurija ( Nzm kad se Valancijus tacno vraca ) a sa druge strane Durent,Vestbruk, Ibaka, Adams :-)

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Ajde za Speitsa, Ezilija, pa i Barnsa da se složim, ali reći za Igudalu i Livingstona "scrubs"... Seti se šta je bio ključni razlog tog ubedljivog poraza- Lavova odbrana u piku. Tako da njegov povratak može lako imati više štete nego koristi po Klivlend protiv Gsw-a

Novi Sad

pre 7 godina

@Car, da li je tvrdjeno da nije ruzno? Nije. Isuvise je povrsno pisati o nevaspitanju radi jedne zastitne gume. Iskreno, suludo. Ko jos tako zvace?
Ne znam sta ti gledas, ali ocigledno je da vam Kari smeta iz nepoznatih razloga dok trazite samo alibi za napade.
Isplazi onda jezik kao Parker, ili Dzordan odnosno Brajant.
Daj molim te kakve su ovo gluposti....
Ako vec toliko zelis da vidis ko to radi, obrati paznju i na druge.

durantulaokc

pre 7 godina

I po komentarima se vidi da 90 % ljudi ne zanima ni jedna serije ove runde osim OKC-SAS. Kao navijač oklahome bih voleo da ih vidim opet u finalu sa LeBronom ali prvo treba da se izbaci iskusni san antonio, pa tek onda šampion (najdominantniji tim u istoriji lige ako se ne racuna onaj boston od pre 50 godina kad je liga bila smešna u odnosu na sad). Očigledno je da postava Westbrook waiters/foye KD Kanter Adams donosi najbolje rezultate, samo rasel treba malo da se smiri. Oldridz ubija kantera u raketu zato što je dosta jači, ugura ga pod koš ali kanter se popravio u odbrani i dosta mu otežava posao

Jezekilj

pre 7 godina

@tdot
na payroll sam i mislio. Vodio sam se informacijama sa ovog sajta http://hoopshype.com/ Na početku sezone je Portland davao najmanje na plate 41mil. I sada isto daje najmanje samo što su malo i odriješili kesu u februarskom prelaznom roku. Doveli su, koliko se sjećam Džeralda Hendersona i još nekog.
Pozdrav

Milanche

pre 7 godina

Najzanimljiviji duel Toronto - Majami, najbolja kosarka San Antonio - Oklahoma, najizvesniji Golden State - Portland. Steta sto Golden State ima bas toliko srece da timovi protiv kojih igraju imaju probleme sa povredama. Ne kazem da opet ne bi prosli ali barem bi malo bilo zanimljivije. Ovako odmorni idu u finale sto im je veliki plus. Ali sta je, tu je.

Jezekilj

pre 7 godina

Memfis,
taj poraz je zabolio tada, ali ipak je to bio regularan dio sezone, a sada se igra bar 40% jača košarka. Ali ono što će Stef zateći (ako uđe u finale, ja tamo ipak vidim Oklahomu, ali otom-potom) je jedan potpuno drugačiji tim Kavalirsa. Tim koji je podigao nivo svoje igre na još veći stepen, tim u kojem minimalno 8 igrača ubaci bar jednu trojku (Atlanti u 4 utakmice ubacili 77 trojki!), tim koji je odlično popunjen na svim pozicijama dok su igrači poput Ezelija, Spejtsa, Livingstona, Barnsa i Iguadale 'scrubs' ako znaš značenje te riječi. Stef će tamo ovaj put zateći i momka koji se zove Kevin Lav i pametnijeg i boljeg Kajri Irvinga i naravno Boga-oca ovog sporta LeBron Džejmsa. Ovaj put neće biti greške. Idemo po titulu. Dosta je bilo zaje*ancije. Go Cavs!

tdot

pre 7 godina

@Jezekilj Prvo nije njima budzet 40 miliona nego pejrol to su dve potpuno razlicite stvari. Drugo nije portland bezveze neka ekipa nego ekipa u uskponu koja ima igrace na svim pozicijama takve ekipe u nba su najteze da se dobiju. Golden stejt je ipak dominantno dobio 4:1 jednu utakmicu bez karija dobili sasvim korektan rezultat. A to za Dzejmsa i hodajuci cirkus da su u zapadu bili bi 4-5 ekipa mozda! Videcemo naredne sezone ako mu predje durent negde na istok dali ce se setati do finala. Inace sledece sezone se podize payrol tako da ce vecina igraca dobiti mnogo vece ugovore nego sto je ocekivano. I igraci kao dzejms derozan koji imaju player option klauzu u ugovoru ce verovatno odbiti klauzu i potpisati nov ugovor sa svojim timom.

vince carter

pre 7 godina

"Da li ce ikad vise ovako biti ronaldo,mesi,kari,durant,lebron" jordan,pipen,payton,miller,shaq,hill,thomas,robinson,duncan,iverson,garnett,weber,olajuwon,dumars,ewing,morning,rodman,kukoc ranije magic,byrd,jabar,wilkins itd..ronaldo,rivaldo,ronaldinjo,zidan,nesta,maldini,kanavaro,stam,thuram,figo,gigs,skols,bekam,henry,eto,batistuta,crespo,inzagi,rui kosta,del piero,toti,bergkamp,kantona i ovako mogu do sutra,danas 90 posto slabiji kalco nego pre,premier ligu osvaja lester,bezdusna ekipa kao city igra polu finale lige sampiona kao da igra prijateljsku, nekad takve utakmice nisu bile ni u grupnoj fazi a ovaj puse uzivajte u danasnjem vremenu gde sportisti provode vise vremena na drustvenim mrezama nego na treningu, kakvi pojmasi.

Car

pre 7 godina

Još samo ovo. Pa onaj mučeni Plamli ništa ne zna. Igrač u rangu Brajana Skalabrinija ili Marka Madsena, samo što ovaj igra prvu postavu. Neko lepo reče, a i ja se slažem, Bobi bi Portlandu bio veliko pojačanje.

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Brzo zaboravljaš, ali podsetiće te Stef na onih +40 od pre nekoliko meseci. A tad ćeš opet pisati "Nevjerovatno, nevjerovatno"

Ddd

pre 7 godina

@Jezekilj ... Portland ove sezone samo na plate: $61,685,814 $ ... Budzet ekipe je daleko preko 100,000,000 $ ... Celokupan budzet CSKA je malo preko 37,000,000 eura

Panini

pre 7 godina

@(milan, 12. maj 2016 13:16)

Kari je imao 10ak poena vise prosecno, vise asistenija, i cak sto mnogi ovde ne pominju kari je najbolji kradljivac lige zatim vodio je svoj tim do istorijskog rekorda 73-9 i ima bolji procenat suta od lenarda iz svih pozicija..lenard je sjajan igrac ali osim sto je bolji u skoku(sto je i realno) i bolji defanzivac(a i kari uopste nije los kao sto rekoh najbolji kradljivac lige) kari je apsolutni mvp cak ima ubedljivo i najveci PER sto je slicno kao indeks korisnosti u evropi, realno je da je kari jednoglasni mvp i svako ima pravo da ne gotivi karija i da mu se ne svidja njegova igra ali realno sto i cinjenice i statistika pokazuju je da je apsolutni i jednoglasni mvp..isto tako ja ne volim lebrona i njegovu igru ali realno je one 2013e bio jednoglasni mvp i sramota je sto nije bio za jedan glas samo jer je onaj glupi novinar dao glas karmelu

Car

pre 7 godina

@ Novi Sad

Ko osim njega tako žvaće gumu za zube? U redu da je malo jezikom pomeriš, prožvaćeš, ali ovo što radi Kari je odvratno i meni koji nisam gadljiv, a mogu da zamislim kako je onima koji jesu. To što radi je jednostavno nevaspitano. To naravno ne umanjuje činjenicu da je neverovatan košarkaš i trenutno igrač koga je najteže čuvati, ali da je ružno, ružno je.

?

pre 7 godina

@Jezekilj
Ma kakvi, taj tim sa istoka sve utakmice izgubio od Golden Stejta, nemaju oni sanse. Da je taj tim sa istoka igrao protiv Portlanda, bio bi izbacen.

ARS

pre 7 godina

Svaka cast Portlandu na sjajnoj borbi, steta sto nisu dobili prosli mec u produzetku, ipak na kraju GS zasluzeno ide dalje. Ocekujem finale zapada sa SAS, msm da ludi Srbin ovo preokrece. Na istoku Reptorsi ulaze u finale, nece moci vise od 1 pobede protiv Kavsa. 99% repriza proslogodisnjeg finala.

milan

pre 7 godina

Iako to ovde nije tema, Curry je zasluzeno MvP, ali je nezasluzeno jednoglasno izabran. Jer ko npr. moze reci da Lenard nije odigrao fantasticnu sezonu, nista losiju od Curryja, jer je mozda mrvicu losiji u napadu ali zato u odbrani rastura. Ali dobro, to je manje bitno, da li jednoglasno ili ne, ali ja bih npr glasao za Lenarda.

Jezekilj

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može reći da GSW osvajaju titulu. Pa oni se pate sa jednim Portlandom. Timom koji je na startu imao cilj da otalja sezonu i uzmu dobrog pika sljedeće sezone. Timom koji ima budžet 41 milion $!!! Pa budžet CSKA za ovu sezonu je 43 mil.€ I to je Portland realno mogao i da ih dobije ovu seriju ili makar da odu do sedme utakmice. Imaju samo jednog igrača, Lilarda i igrača u usponu MekKaluma. To je sve. Trebala je biti metla Golden Stejta. Ja ne vidim kako oni mogu proći Oklahomu sada. Zaista ne vidim da ovakvom igrom koju su prikazali protiv Portlanda mogu proći Oklahomu. Možda im može pomoći eventualna povreda Durenta i Vestbruka zajedno. Ne znam.
Sve je uglavnom već riješeno. Zna se ko uzima prsten ove godine. Onaj tim sa Istoka u kojem igra Tata.

Novi Sad

pre 7 godina

@nbalive, zasto je odvratan? Zato sto je nadominantniji? Zato sto postuje svoje protivnike? Zato sto je najbolji suter kojeg si ikada gledao? Zato sto je kosarkaski madjionicar? Zato sto povremeno zvace istu zastitnu gumu? Zvacu je i drugi, a nisu ti odvratni. Jeste ruzno, ali mnogo toga je nebrojano puta gore a tolerancija to nivelise.
Ostavi se toga molim te. Da li ti je bilo simpaticno kada Parker udje pod kos sa iskrivljenim jezikom? Kada vidis usporeni snimak, smuci ti se isti. Majkl Dzordan sa isplazenim jezikom, kao da je lama? Daj molim te. Najlakse je nekome radi ljubomore pronaci manu. Covece uzivaj u ovome sto gledas jer znaj da je pitanje kada ce vise ovako biti. Kari, Lebron, Brajant, Durent, Vestbruk, Novak, Nadal, Marej, Federer, carobnjaci Mesi i Ronaldo i tako dalje.
Sigurno navijas za SAS radi Grega Popovica kao sto vecina to radi.:))

Plejof NBA

pre 7 godina

-Najvise poena u plejofu NBA+ABA:
1. M.Dzordan 5987 (33.45 po mecu)
2. K.A-Dzabar 5762 (24.31 po mecu)
3. K.Brajant 5640 (25.64 po mecu)
5. L.Dzejms 5208 (28 po mecu)
137. P.Stojakovic 1367 (14.39 po mecu)
176. S.Kari 1135 (25.8 po mecu).
-U plejofu ove godine (za sada), najvise:
poena, D.Lilard 291 (71 za 1, 47 za 2 i 42 za 3)
ubacenih trojki, K.Tompson 47 (47/99, 47.5%)
pogodaka iz igre, D.Vejd 105 (96 za 2 i 9 za 3)
slobodnjaka, D.Lilard 71 (71/78, 91%)
pogodaka za 2, D.Vejd 96 (96/205, 46.8%)
skokova, M.Plamli 130 (93 u odbrani i 37 u napadu)
asistencija, R.Vestbruk 107 (10.7 po mecu)
ukradenih lopti, K.Louri i K.Lenard 23
blokada, H.Vajtsajd 28
izgubljenih lopti, R.Vestbruk 41 (4.1 po mecu)
poena po mecu, P.Dzordz 27.29 (191 p na 7 meceva).

Danilo

pre 7 godina

Bože kako je odvratan ovaj Curry,izgleda kao gladno dijete
(nbalive, 12. maj 2016 09:40)

Tebi su odvratna gladna deca?!?!
Pa još i Boga pominješ...

bro

pre 7 godina

Potseticu poznavaoce kosarke da Portland ima najmanji budzet u NBA ove sezone.Tj najvise prostora u seleri kepu...A vidite kakav rezultat su napravili pre pocetka sezone prezaljeni blejzersi

Erotica

pre 7 godina

Svaka cast portlandu pravo osvezenje ove godine,da je malo vise iskustva tu moglo je ovo ici lagano u 7 meceva,mada i ovako su pruzili pristojan otpor sampionima,krivo mi jutros sto Mcalum nije zavrsavao zadnja 2-3 napada portlanda pogotovo na 118-116 za Voriorse kad je Lori uzeo te bespotrebne suteve i promasivao pogotovo onaj sut preko ruke Tompsona,a Mcalum je pocepao decko cetvrtu cetvrtinu ubacio do tada 16 poena razbijao je 1-1 Karija,cak ga jednom bacio na pod onako smekerski:D,paklen igrac Mcalum jos ne mogu da prezalim zasto on nije resavao tekmu !!!

Mladjoni

pre 7 godina

Ed Dejvis,Alen Kreb,Mejson Plamli,Brajan Roberts,Al Faruk Aminu,Mo Harkles...I ovako se nositi 5 utakmica sa najboljom ekipom lige ?! Kapa dole za Teri Stotsa i momke !!! Nista bolje nece proci ni OKC/SA u smislu broja pobeda ,s tim da se Portland nosio nestvarno dobro !!!

bohemian

pre 7 godina

JeRemija vidim da si već otpisao Miami, a govorio si kako Rapsi nemaju šta da traže protiv njih. Miami je sigurno najslabiji tim u ovoj fazi PO, i ova dva meča protiv Toronta su izvukli na jedvite jade, druga runda je puna kapa za njih. Očekujem da Toronto zatvori seriju na Floridi i potom makar oznoji Cavse u finalu i dobije jednu utakmicu.

petarczv

pre 7 godina

Svaka cast portlandu na igri ove sezone sa totalno izmenjenom prvom petorkom dostojan otpor su pruzili sampionima. Ali jedna stvar mi nece nikad biti jasna zasto moraju glavni igraci u nekim ekipama da se toliko ispucavaju?! Lilard kroz celu seriju siluje dok ima saigrace koji mogu da pogode. Nocas 7od 24 sut to je manje od 30% i glavni razlog poraza blejzersa...

Kibo

pre 7 godina

Poštovanje za Portland, ostali su bez 4/5 startera letos, predviđali su im tankovanje i začelje zapada, a oni su se dobro 'pošibali' sa šampionom u polufinalu koferencije. Tim ima svetlu budućnost, i uz dobro odrađen posao tokom leta i FA, mogu postati najveći konkurenti timu iz Ouklanda u godinama koje dolaze.

wmd

pre 7 godina

Blejzersi mnogo dobra ekipa,na istoku bi lagano dobili sve(osim Kavsa naravno) do finala,a imaju i dosta prostora u salary cap-u.Stefu su bile potrebne 3 cetvrtine u prosloj utakmici da se vrati u formu.Sad se ceka drugi finalista za jednu paklenu seriju.I love this game. :)

Kibo

pre 7 godina

Poštovanje za Portland, ostali su bez 4/5 startera letos, predviđali su im tankovanje i začelje zapada, a oni su se dobro 'pošibali' sa šampionom u polufinalu koferencije. Tim ima svetlu budućnost, i uz dobro odrađen posao tokom leta i FA, mogu postati najveći konkurenti timu iz Ouklanda u godinama koje dolaze.

wmd

pre 7 godina

Blejzersi mnogo dobra ekipa,na istoku bi lagano dobili sve(osim Kavsa naravno) do finala,a imaju i dosta prostora u salary cap-u.Stefu su bile potrebne 3 cetvrtine u prosloj utakmici da se vrati u formu.Sad se ceka drugi finalista za jednu paklenu seriju.I love this game. :)

Mladjoni

pre 7 godina

Ed Dejvis,Alen Kreb,Mejson Plamli,Brajan Roberts,Al Faruk Aminu,Mo Harkles...I ovako se nositi 5 utakmica sa najboljom ekipom lige ?! Kapa dole za Teri Stotsa i momke !!! Nista bolje nece proci ni OKC/SA u smislu broja pobeda ,s tim da se Portland nosio nestvarno dobro !!!

Danilo

pre 7 godina

Bože kako je odvratan ovaj Curry,izgleda kao gladno dijete
(nbalive, 12. maj 2016 09:40)

Tebi su odvratna gladna deca?!?!
Pa još i Boga pominješ...

petarczv

pre 7 godina

Svaka cast portlandu na igri ove sezone sa totalno izmenjenom prvom petorkom dostojan otpor su pruzili sampionima. Ali jedna stvar mi nece nikad biti jasna zasto moraju glavni igraci u nekim ekipama da se toliko ispucavaju?! Lilard kroz celu seriju siluje dok ima saigrace koji mogu da pogode. Nocas 7od 24 sut to je manje od 30% i glavni razlog poraza blejzersa...

bro

pre 7 godina

Potseticu poznavaoce kosarke da Portland ima najmanji budzet u NBA ove sezone.Tj najvise prostora u seleri kepu...A vidite kakav rezultat su napravili pre pocetka sezone prezaljeni blejzersi

Erotica

pre 7 godina

Svaka cast portlandu pravo osvezenje ove godine,da je malo vise iskustva tu moglo je ovo ici lagano u 7 meceva,mada i ovako su pruzili pristojan otpor sampionima,krivo mi jutros sto Mcalum nije zavrsavao zadnja 2-3 napada portlanda pogotovo na 118-116 za Voriorse kad je Lori uzeo te bespotrebne suteve i promasivao pogotovo onaj sut preko ruke Tompsona,a Mcalum je pocepao decko cetvrtu cetvrtinu ubacio do tada 16 poena razbijao je 1-1 Karija,cak ga jednom bacio na pod onako smekerski:D,paklen igrac Mcalum jos ne mogu da prezalim zasto on nije resavao tekmu !!!

Plejof NBA

pre 7 godina

-Najvise poena u plejofu NBA+ABA:
1. M.Dzordan 5987 (33.45 po mecu)
2. K.A-Dzabar 5762 (24.31 po mecu)
3. K.Brajant 5640 (25.64 po mecu)
5. L.Dzejms 5208 (28 po mecu)
137. P.Stojakovic 1367 (14.39 po mecu)
176. S.Kari 1135 (25.8 po mecu).
-U plejofu ove godine (za sada), najvise:
poena, D.Lilard 291 (71 za 1, 47 za 2 i 42 za 3)
ubacenih trojki, K.Tompson 47 (47/99, 47.5%)
pogodaka iz igre, D.Vejd 105 (96 za 2 i 9 za 3)
slobodnjaka, D.Lilard 71 (71/78, 91%)
pogodaka za 2, D.Vejd 96 (96/205, 46.8%)
skokova, M.Plamli 130 (93 u odbrani i 37 u napadu)
asistencija, R.Vestbruk 107 (10.7 po mecu)
ukradenih lopti, K.Louri i K.Lenard 23
blokada, H.Vajtsajd 28
izgubljenih lopti, R.Vestbruk 41 (4.1 po mecu)
poena po mecu, P.Dzordz 27.29 (191 p na 7 meceva).

bohemian

pre 7 godina

JeRemija vidim da si već otpisao Miami, a govorio si kako Rapsi nemaju šta da traže protiv njih. Miami je sigurno najslabiji tim u ovoj fazi PO, i ova dva meča protiv Toronta su izvukli na jedvite jade, druga runda je puna kapa za njih. Očekujem da Toronto zatvori seriju na Floridi i potom makar oznoji Cavse u finalu i dobije jednu utakmicu.

Panini

pre 7 godina

@(milan, 12. maj 2016 13:16)

Kari je imao 10ak poena vise prosecno, vise asistenija, i cak sto mnogi ovde ne pominju kari je najbolji kradljivac lige zatim vodio je svoj tim do istorijskog rekorda 73-9 i ima bolji procenat suta od lenarda iz svih pozicija..lenard je sjajan igrac ali osim sto je bolji u skoku(sto je i realno) i bolji defanzivac(a i kari uopste nije los kao sto rekoh najbolji kradljivac lige) kari je apsolutni mvp cak ima ubedljivo i najveci PER sto je slicno kao indeks korisnosti u evropi, realno je da je kari jednoglasni mvp i svako ima pravo da ne gotivi karija i da mu se ne svidja njegova igra ali realno sto i cinjenice i statistika pokazuju je da je apsolutni i jednoglasni mvp..isto tako ja ne volim lebrona i njegovu igru ali realno je one 2013e bio jednoglasni mvp i sramota je sto nije bio za jedan glas samo jer je onaj glupi novinar dao glas karmelu

Novi Sad

pre 7 godina

@nbalive, zasto je odvratan? Zato sto je nadominantniji? Zato sto postuje svoje protivnike? Zato sto je najbolji suter kojeg si ikada gledao? Zato sto je kosarkaski madjionicar? Zato sto povremeno zvace istu zastitnu gumu? Zvacu je i drugi, a nisu ti odvratni. Jeste ruzno, ali mnogo toga je nebrojano puta gore a tolerancija to nivelise.
Ostavi se toga molim te. Da li ti je bilo simpaticno kada Parker udje pod kos sa iskrivljenim jezikom? Kada vidis usporeni snimak, smuci ti se isti. Majkl Dzordan sa isplazenim jezikom, kao da je lama? Daj molim te. Najlakse je nekome radi ljubomore pronaci manu. Covece uzivaj u ovome sto gledas jer znaj da je pitanje kada ce vise ovako biti. Kari, Lebron, Brajant, Durent, Vestbruk, Novak, Nadal, Marej, Federer, carobnjaci Mesi i Ronaldo i tako dalje.
Sigurno navijas za SAS radi Grega Popovica kao sto vecina to radi.:))

Ddd

pre 7 godina

@Jezekilj ... Portland ove sezone samo na plate: $61,685,814 $ ... Budzet ekipe je daleko preko 100,000,000 $ ... Celokupan budzet CSKA je malo preko 37,000,000 eura

vince carter

pre 7 godina

"Da li ce ikad vise ovako biti ronaldo,mesi,kari,durant,lebron" jordan,pipen,payton,miller,shaq,hill,thomas,robinson,duncan,iverson,garnett,weber,olajuwon,dumars,ewing,morning,rodman,kukoc ranije magic,byrd,jabar,wilkins itd..ronaldo,rivaldo,ronaldinjo,zidan,nesta,maldini,kanavaro,stam,thuram,figo,gigs,skols,bekam,henry,eto,batistuta,crespo,inzagi,rui kosta,del piero,toti,bergkamp,kantona i ovako mogu do sutra,danas 90 posto slabiji kalco nego pre,premier ligu osvaja lester,bezdusna ekipa kao city igra polu finale lige sampiona kao da igra prijateljsku, nekad takve utakmice nisu bile ni u grupnoj fazi a ovaj puse uzivajte u danasnjem vremenu gde sportisti provode vise vremena na drustvenim mrezama nego na treningu, kakvi pojmasi.

Car

pre 7 godina

@ Novi Sad

Ko osim njega tako žvaće gumu za zube? U redu da je malo jezikom pomeriš, prožvaćeš, ali ovo što radi Kari je odvratno i meni koji nisam gadljiv, a mogu da zamislim kako je onima koji jesu. To što radi je jednostavno nevaspitano. To naravno ne umanjuje činjenicu da je neverovatan košarkaš i trenutno igrač koga je najteže čuvati, ali da je ružno, ružno je.

milan

pre 7 godina

Iako to ovde nije tema, Curry je zasluzeno MvP, ali je nezasluzeno jednoglasno izabran. Jer ko npr. moze reci da Lenard nije odigrao fantasticnu sezonu, nista losiju od Curryja, jer je mozda mrvicu losiji u napadu ali zato u odbrani rastura. Ali dobro, to je manje bitno, da li jednoglasno ili ne, ali ja bih npr glasao za Lenarda.

Jezekilj

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može reći da GSW osvajaju titulu. Pa oni se pate sa jednim Portlandom. Timom koji je na startu imao cilj da otalja sezonu i uzmu dobrog pika sljedeće sezone. Timom koji ima budžet 41 milion $!!! Pa budžet CSKA za ovu sezonu je 43 mil.€ I to je Portland realno mogao i da ih dobije ovu seriju ili makar da odu do sedme utakmice. Imaju samo jednog igrača, Lilarda i igrača u usponu MekKaluma. To je sve. Trebala je biti metla Golden Stejta. Ja ne vidim kako oni mogu proći Oklahomu sada. Zaista ne vidim da ovakvom igrom koju su prikazali protiv Portlanda mogu proći Oklahomu. Možda im može pomoći eventualna povreda Durenta i Vestbruka zajedno. Ne znam.
Sve je uglavnom već riješeno. Zna se ko uzima prsten ove godine. Onaj tim sa Istoka u kojem igra Tata.

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Brzo zaboravljaš, ali podsetiće te Stef na onih +40 od pre nekoliko meseci. A tad ćeš opet pisati "Nevjerovatno, nevjerovatno"

Jezekilj

pre 7 godina

Memfis,
taj poraz je zabolio tada, ali ipak je to bio regularan dio sezone, a sada se igra bar 40% jača košarka. Ali ono što će Stef zateći (ako uđe u finale, ja tamo ipak vidim Oklahomu, ali otom-potom) je jedan potpuno drugačiji tim Kavalirsa. Tim koji je podigao nivo svoje igre na još veći stepen, tim u kojem minimalno 8 igrača ubaci bar jednu trojku (Atlanti u 4 utakmice ubacili 77 trojki!), tim koji je odlično popunjen na svim pozicijama dok su igrači poput Ezelija, Spejtsa, Livingstona, Barnsa i Iguadale 'scrubs' ako znaš značenje te riječi. Stef će tamo ovaj put zateći i momka koji se zove Kevin Lav i pametnijeg i boljeg Kajri Irvinga i naravno Boga-oca ovog sporta LeBron Džejmsa. Ovaj put neće biti greške. Idemo po titulu. Dosta je bilo zaje*ancije. Go Cavs!

ARS

pre 7 godina

Svaka cast Portlandu na sjajnoj borbi, steta sto nisu dobili prosli mec u produzetku, ipak na kraju GS zasluzeno ide dalje. Ocekujem finale zapada sa SAS, msm da ludi Srbin ovo preokrece. Na istoku Reptorsi ulaze u finale, nece moci vise od 1 pobede protiv Kavsa. 99% repriza proslogodisnjeg finala.

?

pre 7 godina

@Jezekilj
Ma kakvi, taj tim sa istoka sve utakmice izgubio od Golden Stejta, nemaju oni sanse. Da je taj tim sa istoka igrao protiv Portlanda, bio bi izbacen.

tdot

pre 7 godina

@Jezekilj Prvo nije njima budzet 40 miliona nego pejrol to su dve potpuno razlicite stvari. Drugo nije portland bezveze neka ekipa nego ekipa u uskponu koja ima igrace na svim pozicijama takve ekipe u nba su najteze da se dobiju. Golden stejt je ipak dominantno dobio 4:1 jednu utakmicu bez karija dobili sasvim korektan rezultat. A to za Dzejmsa i hodajuci cirkus da su u zapadu bili bi 4-5 ekipa mozda! Videcemo naredne sezone ako mu predje durent negde na istok dali ce se setati do finala. Inace sledece sezone se podize payrol tako da ce vecina igraca dobiti mnogo vece ugovore nego sto je ocekivano. I igraci kao dzejms derozan koji imaju player option klauzu u ugovoru ce verovatno odbiti klauzu i potpisati nov ugovor sa svojim timom.

Milanche

pre 7 godina

Najzanimljiviji duel Toronto - Majami, najbolja kosarka San Antonio - Oklahoma, najizvesniji Golden State - Portland. Steta sto Golden State ima bas toliko srece da timovi protiv kojih igraju imaju probleme sa povredama. Ne kazem da opet ne bi prosli ali barem bi malo bilo zanimljivije. Ovako odmorni idu u finale sto im je veliki plus. Ali sta je, tu je.

durantulaokc

pre 7 godina

I po komentarima se vidi da 90 % ljudi ne zanima ni jedna serije ove runde osim OKC-SAS. Kao navijač oklahome bih voleo da ih vidim opet u finalu sa LeBronom ali prvo treba da se izbaci iskusni san antonio, pa tek onda šampion (najdominantniji tim u istoriji lige ako se ne racuna onaj boston od pre 50 godina kad je liga bila smešna u odnosu na sad). Očigledno je da postava Westbrook waiters/foye KD Kanter Adams donosi najbolje rezultate, samo rasel treba malo da se smiri. Oldridz ubija kantera u raketu zato što je dosta jači, ugura ga pod koš ali kanter se popravio u odbrani i dosta mu otežava posao

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Ajde za Speitsa, Ezilija, pa i Barnsa da se složim, ali reći za Igudalu i Livingstona "scrubs"... Seti se šta je bio ključni razlog tog ubedljivog poraza- Lavova odbrana u piku. Tako da njegov povratak može lako imati više štete nego koristi po Klivlend protiv Gsw-a

Novi Sad

pre 7 godina

@Car, da li je tvrdjeno da nije ruzno? Nije. Isuvise je povrsno pisati o nevaspitanju radi jedne zastitne gume. Iskreno, suludo. Ko jos tako zvace?
Ne znam sta ti gledas, ali ocigledno je da vam Kari smeta iz nepoznatih razloga dok trazite samo alibi za napade.
Isplazi onda jezik kao Parker, ili Dzordan odnosno Brajant.
Daj molim te kakve su ovo gluposti....
Ako vec toliko zelis da vidis ko to radi, obrati paznju i na druge.

ja

pre 7 godina

Sta bih dao za Finale Toronto-Oklahoma !! Pa da vidimo. s jedne strane Derozana i Laurija ( Nzm kad se Valancijus tacno vraca ) a sa druge strane Durent,Vestbruk, Ibaka, Adams :-)

Jezekilj

pre 7 godina

@tdot
na payroll sam i mislio. Vodio sam se informacijama sa ovog sajta http://hoopshype.com/ Na početku sezone je Portland davao najmanje na plate 41mil. I sada isto daje najmanje samo što su malo i odriješili kesu u februarskom prelaznom roku. Doveli su, koliko se sjećam Džeralda Hendersona i još nekog.
Pozdrav

Car

pre 7 godina

Još samo ovo. Pa onaj mučeni Plamli ništa ne zna. Igrač u rangu Brajana Skalabrinija ili Marka Madsena, samo što ovaj igra prvu postavu. Neko lepo reče, a i ja se slažem, Bobi bi Portlandu bio veliko pojačanje.

Jezekilj

pre 7 godina

Nije mi jasno kako neko može reći da GSW osvajaju titulu. Pa oni se pate sa jednim Portlandom. Timom koji je na startu imao cilj da otalja sezonu i uzmu dobrog pika sljedeće sezone. Timom koji ima budžet 41 milion $!!! Pa budžet CSKA za ovu sezonu je 43 mil.€ I to je Portland realno mogao i da ih dobije ovu seriju ili makar da odu do sedme utakmice. Imaju samo jednog igrača, Lilarda i igrača u usponu MekKaluma. To je sve. Trebala je biti metla Golden Stejta. Ja ne vidim kako oni mogu proći Oklahomu sada. Zaista ne vidim da ovakvom igrom koju su prikazali protiv Portlanda mogu proći Oklahomu. Možda im može pomoći eventualna povreda Durenta i Vestbruka zajedno. Ne znam.
Sve je uglavnom već riješeno. Zna se ko uzima prsten ove godine. Onaj tim sa Istoka u kojem igra Tata.

milan

pre 7 godina

Iako to ovde nije tema, Curry je zasluzeno MvP, ali je nezasluzeno jednoglasno izabran. Jer ko npr. moze reci da Lenard nije odigrao fantasticnu sezonu, nista losiju od Curryja, jer je mozda mrvicu losiji u napadu ali zato u odbrani rastura. Ali dobro, to je manje bitno, da li jednoglasno ili ne, ali ja bih npr glasao za Lenarda.

Danilo

pre 7 godina

Bože kako je odvratan ovaj Curry,izgleda kao gladno dijete
(nbalive, 12. maj 2016 09:40)

Tebi su odvratna gladna deca?!?!
Pa još i Boga pominješ...

Jezekilj

pre 7 godina

Memfis,
taj poraz je zabolio tada, ali ipak je to bio regularan dio sezone, a sada se igra bar 40% jača košarka. Ali ono što će Stef zateći (ako uđe u finale, ja tamo ipak vidim Oklahomu, ali otom-potom) je jedan potpuno drugačiji tim Kavalirsa. Tim koji je podigao nivo svoje igre na još veći stepen, tim u kojem minimalno 8 igrača ubaci bar jednu trojku (Atlanti u 4 utakmice ubacili 77 trojki!), tim koji je odlično popunjen na svim pozicijama dok su igrači poput Ezelija, Spejtsa, Livingstona, Barnsa i Iguadale 'scrubs' ako znaš značenje te riječi. Stef će tamo ovaj put zateći i momka koji se zove Kevin Lav i pametnijeg i boljeg Kajri Irvinga i naravno Boga-oca ovog sporta LeBron Džejmsa. Ovaj put neće biti greške. Idemo po titulu. Dosta je bilo zaje*ancije. Go Cavs!

vince carter

pre 7 godina

"Da li ce ikad vise ovako biti ronaldo,mesi,kari,durant,lebron" jordan,pipen,payton,miller,shaq,hill,thomas,robinson,duncan,iverson,garnett,weber,olajuwon,dumars,ewing,morning,rodman,kukoc ranije magic,byrd,jabar,wilkins itd..ronaldo,rivaldo,ronaldinjo,zidan,nesta,maldini,kanavaro,stam,thuram,figo,gigs,skols,bekam,henry,eto,batistuta,crespo,inzagi,rui kosta,del piero,toti,bergkamp,kantona i ovako mogu do sutra,danas 90 posto slabiji kalco nego pre,premier ligu osvaja lester,bezdusna ekipa kao city igra polu finale lige sampiona kao da igra prijateljsku, nekad takve utakmice nisu bile ni u grupnoj fazi a ovaj puse uzivajte u danasnjem vremenu gde sportisti provode vise vremena na drustvenim mrezama nego na treningu, kakvi pojmasi.

petarczv

pre 7 godina

Svaka cast portlandu na igri ove sezone sa totalno izmenjenom prvom petorkom dostojan otpor su pruzili sampionima. Ali jedna stvar mi nece nikad biti jasna zasto moraju glavni igraci u nekim ekipama da se toliko ispucavaju?! Lilard kroz celu seriju siluje dok ima saigrace koji mogu da pogode. Nocas 7od 24 sut to je manje od 30% i glavni razlog poraza blejzersa...

ja

pre 7 godina

Sta bih dao za Finale Toronto-Oklahoma !! Pa da vidimo. s jedne strane Derozana i Laurija ( Nzm kad se Valancijus tacno vraca ) a sa druge strane Durent,Vestbruk, Ibaka, Adams :-)

Car

pre 7 godina

@ Novi Sad

Ko osim njega tako žvaće gumu za zube? U redu da je malo jezikom pomeriš, prožvaćeš, ali ovo što radi Kari je odvratno i meni koji nisam gadljiv, a mogu da zamislim kako je onima koji jesu. To što radi je jednostavno nevaspitano. To naravno ne umanjuje činjenicu da je neverovatan košarkaš i trenutno igrač koga je najteže čuvati, ali da je ružno, ružno je.

Mladjoni

pre 7 godina

Ed Dejvis,Alen Kreb,Mejson Plamli,Brajan Roberts,Al Faruk Aminu,Mo Harkles...I ovako se nositi 5 utakmica sa najboljom ekipom lige ?! Kapa dole za Teri Stotsa i momke !!! Nista bolje nece proci ni OKC/SA u smislu broja pobeda ,s tim da se Portland nosio nestvarno dobro !!!

Car

pre 7 godina

Još samo ovo. Pa onaj mučeni Plamli ništa ne zna. Igrač u rangu Brajana Skalabrinija ili Marka Madsena, samo što ovaj igra prvu postavu. Neko lepo reče, a i ja se slažem, Bobi bi Portlandu bio veliko pojačanje.

tdot

pre 7 godina

@Jezekilj Prvo nije njima budzet 40 miliona nego pejrol to su dve potpuno razlicite stvari. Drugo nije portland bezveze neka ekipa nego ekipa u uskponu koja ima igrace na svim pozicijama takve ekipe u nba su najteze da se dobiju. Golden stejt je ipak dominantno dobio 4:1 jednu utakmicu bez karija dobili sasvim korektan rezultat. A to za Dzejmsa i hodajuci cirkus da su u zapadu bili bi 4-5 ekipa mozda! Videcemo naredne sezone ako mu predje durent negde na istok dali ce se setati do finala. Inace sledece sezone se podize payrol tako da ce vecina igraca dobiti mnogo vece ugovore nego sto je ocekivano. I igraci kao dzejms derozan koji imaju player option klauzu u ugovoru ce verovatno odbiti klauzu i potpisati nov ugovor sa svojim timom.

bohemian

pre 7 godina

JeRemija vidim da si već otpisao Miami, a govorio si kako Rapsi nemaju šta da traže protiv njih. Miami je sigurno najslabiji tim u ovoj fazi PO, i ova dva meča protiv Toronta su izvukli na jedvite jade, druga runda je puna kapa za njih. Očekujem da Toronto zatvori seriju na Floridi i potom makar oznoji Cavse u finalu i dobije jednu utakmicu.

Novi Sad

pre 7 godina

@nbalive, zasto je odvratan? Zato sto je nadominantniji? Zato sto postuje svoje protivnike? Zato sto je najbolji suter kojeg si ikada gledao? Zato sto je kosarkaski madjionicar? Zato sto povremeno zvace istu zastitnu gumu? Zvacu je i drugi, a nisu ti odvratni. Jeste ruzno, ali mnogo toga je nebrojano puta gore a tolerancija to nivelise.
Ostavi se toga molim te. Da li ti je bilo simpaticno kada Parker udje pod kos sa iskrivljenim jezikom? Kada vidis usporeni snimak, smuci ti se isti. Majkl Dzordan sa isplazenim jezikom, kao da je lama? Daj molim te. Najlakse je nekome radi ljubomore pronaci manu. Covece uzivaj u ovome sto gledas jer znaj da je pitanje kada ce vise ovako biti. Kari, Lebron, Brajant, Durent, Vestbruk, Novak, Nadal, Marej, Federer, carobnjaci Mesi i Ronaldo i tako dalje.
Sigurno navijas za SAS radi Grega Popovica kao sto vecina to radi.:))

wmd

pre 7 godina

Blejzersi mnogo dobra ekipa,na istoku bi lagano dobili sve(osim Kavsa naravno) do finala,a imaju i dosta prostora u salary cap-u.Stefu su bile potrebne 3 cetvrtine u prosloj utakmici da se vrati u formu.Sad se ceka drugi finalista za jednu paklenu seriju.I love this game. :)

?

pre 7 godina

@Jezekilj
Ma kakvi, taj tim sa istoka sve utakmice izgubio od Golden Stejta, nemaju oni sanse. Da je taj tim sa istoka igrao protiv Portlanda, bio bi izbacen.

Erotica

pre 7 godina

Svaka cast portlandu pravo osvezenje ove godine,da je malo vise iskustva tu moglo je ovo ici lagano u 7 meceva,mada i ovako su pruzili pristojan otpor sampionima,krivo mi jutros sto Mcalum nije zavrsavao zadnja 2-3 napada portlanda pogotovo na 118-116 za Voriorse kad je Lori uzeo te bespotrebne suteve i promasivao pogotovo onaj sut preko ruke Tompsona,a Mcalum je pocepao decko cetvrtu cetvrtinu ubacio do tada 16 poena razbijao je 1-1 Karija,cak ga jednom bacio na pod onako smekerski:D,paklen igrac Mcalum jos ne mogu da prezalim zasto on nije resavao tekmu !!!

Plejof NBA

pre 7 godina

-Najvise poena u plejofu NBA+ABA:
1. M.Dzordan 5987 (33.45 po mecu)
2. K.A-Dzabar 5762 (24.31 po mecu)
3. K.Brajant 5640 (25.64 po mecu)
5. L.Dzejms 5208 (28 po mecu)
137. P.Stojakovic 1367 (14.39 po mecu)
176. S.Kari 1135 (25.8 po mecu).
-U plejofu ove godine (za sada), najvise:
poena, D.Lilard 291 (71 za 1, 47 za 2 i 42 za 3)
ubacenih trojki, K.Tompson 47 (47/99, 47.5%)
pogodaka iz igre, D.Vejd 105 (96 za 2 i 9 za 3)
slobodnjaka, D.Lilard 71 (71/78, 91%)
pogodaka za 2, D.Vejd 96 (96/205, 46.8%)
skokova, M.Plamli 130 (93 u odbrani i 37 u napadu)
asistencija, R.Vestbruk 107 (10.7 po mecu)
ukradenih lopti, K.Louri i K.Lenard 23
blokada, H.Vajtsajd 28
izgubljenih lopti, R.Vestbruk 41 (4.1 po mecu)
poena po mecu, P.Dzordz 27.29 (191 p na 7 meceva).

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Brzo zaboravljaš, ali podsetiće te Stef na onih +40 od pre nekoliko meseci. A tad ćeš opet pisati "Nevjerovatno, nevjerovatno"

bro

pre 7 godina

Potseticu poznavaoce kosarke da Portland ima najmanji budzet u NBA ove sezone.Tj najvise prostora u seleri kepu...A vidite kakav rezultat su napravili pre pocetka sezone prezaljeni blejzersi

durantulaokc

pre 7 godina

I po komentarima se vidi da 90 % ljudi ne zanima ni jedna serije ove runde osim OKC-SAS. Kao navijač oklahome bih voleo da ih vidim opet u finalu sa LeBronom ali prvo treba da se izbaci iskusni san antonio, pa tek onda šampion (najdominantniji tim u istoriji lige ako se ne racuna onaj boston od pre 50 godina kad je liga bila smešna u odnosu na sad). Očigledno je da postava Westbrook waiters/foye KD Kanter Adams donosi najbolje rezultate, samo rasel treba malo da se smiri. Oldridz ubija kantera u raketu zato što je dosta jači, ugura ga pod koš ali kanter se popravio u odbrani i dosta mu otežava posao

Kibo

pre 7 godina

Poštovanje za Portland, ostali su bez 4/5 startera letos, predviđali su im tankovanje i začelje zapada, a oni su se dobro 'pošibali' sa šampionom u polufinalu koferencije. Tim ima svetlu budućnost, i uz dobro odrađen posao tokom leta i FA, mogu postati najveći konkurenti timu iz Ouklanda u godinama koje dolaze.

Ddd

pre 7 godina

@Jezekilj ... Portland ove sezone samo na plate: $61,685,814 $ ... Budzet ekipe je daleko preko 100,000,000 $ ... Celokupan budzet CSKA je malo preko 37,000,000 eura

Milanche

pre 7 godina

Najzanimljiviji duel Toronto - Majami, najbolja kosarka San Antonio - Oklahoma, najizvesniji Golden State - Portland. Steta sto Golden State ima bas toliko srece da timovi protiv kojih igraju imaju probleme sa povredama. Ne kazem da opet ne bi prosli ali barem bi malo bilo zanimljivije. Ovako odmorni idu u finale sto im je veliki plus. Ali sta je, tu je.

Jezekilj

pre 7 godina

@tdot
na payroll sam i mislio. Vodio sam se informacijama sa ovog sajta http://hoopshype.com/ Na početku sezone je Portland davao najmanje na plate 41mil. I sada isto daje najmanje samo što su malo i odriješili kesu u februarskom prelaznom roku. Doveli su, koliko se sjećam Džeralda Hendersona i još nekog.
Pozdrav

ARS

pre 7 godina

Svaka cast Portlandu na sjajnoj borbi, steta sto nisu dobili prosli mec u produzetku, ipak na kraju GS zasluzeno ide dalje. Ocekujem finale zapada sa SAS, msm da ludi Srbin ovo preokrece. Na istoku Reptorsi ulaze u finale, nece moci vise od 1 pobede protiv Kavsa. 99% repriza proslogodisnjeg finala.

Panini

pre 7 godina

@(milan, 12. maj 2016 13:16)

Kari je imao 10ak poena vise prosecno, vise asistenija, i cak sto mnogi ovde ne pominju kari je najbolji kradljivac lige zatim vodio je svoj tim do istorijskog rekorda 73-9 i ima bolji procenat suta od lenarda iz svih pozicija..lenard je sjajan igrac ali osim sto je bolji u skoku(sto je i realno) i bolji defanzivac(a i kari uopste nije los kao sto rekoh najbolji kradljivac lige) kari je apsolutni mvp cak ima ubedljivo i najveci PER sto je slicno kao indeks korisnosti u evropi, realno je da je kari jednoglasni mvp i svako ima pravo da ne gotivi karija i da mu se ne svidja njegova igra ali realno sto i cinjenice i statistika pokazuju je da je apsolutni i jednoglasni mvp..isto tako ja ne volim lebrona i njegovu igru ali realno je one 2013e bio jednoglasni mvp i sramota je sto nije bio za jedan glas samo jer je onaj glupi novinar dao glas karmelu

Memfis

pre 7 godina

@Jezekilj Ajde za Speitsa, Ezilija, pa i Barnsa da se složim, ali reći za Igudalu i Livingstona "scrubs"... Seti se šta je bio ključni razlog tog ubedljivog poraza- Lavova odbrana u piku. Tako da njegov povratak može lako imati više štete nego koristi po Klivlend protiv Gsw-a

Novi Sad

pre 7 godina

@Car, da li je tvrdjeno da nije ruzno? Nije. Isuvise je povrsno pisati o nevaspitanju radi jedne zastitne gume. Iskreno, suludo. Ko jos tako zvace?
Ne znam sta ti gledas, ali ocigledno je da vam Kari smeta iz nepoznatih razloga dok trazite samo alibi za napade.
Isplazi onda jezik kao Parker, ili Dzordan odnosno Brajant.
Daj molim te kakve su ovo gluposti....
Ako vec toliko zelis da vidis ko to radi, obrati paznju i na druge.