Ponedeljak, 09.05.2016.

22:06

Vavrinka: Rim? Đoković, Mari, pa Nadal

Švajcarac Sten Vavrinka rekao je da je Novak Đoković glavni favorit na Mastersu u Rimu i da će biti teško pobediti ga.

Izvor: MN

Vavrinka: Rim? Ðokoviæ, Mari, pa Nadal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Zoki

pre 7 godina

Samo su dva velika asa obeležila istoriju sporta za vjeki vjekov. Muhamed Ali i Novak Djokovic. Oni su postavili nove standarde i takve veličine se više neće roditi. U ono vreme reći ne nomenklaturi u Vasingtonu, biti sinonim časti i poštenja je mogao samo Ali.Ono što je Nole izdržao lani na Vimbldonu i u Njujorku je nešto što će se svakako izucavati na raznim Akademijama. Doći do tog nivoa da možeš da pobediš kad pozelis je odlika sportiste super svetske ekstra klase.

isterivac hejtera

pre 7 godina

Opustamo se! Vuce, nedaj se provocirati! Hejter te je prozvao I ti si se primio. drzi se uputstva!

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera/provokatora
2) primeniti gornje uputstvo

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (Da vas podsetim, 10. maj 2016 08:15)

Covece objavili ti komentar,svaka cast. Izgleda da ipak ima demokratije ili je pusten po automatizmu, u svakom slucaju super. Ja sam juce tri puta pisao , kome smeta jaka sportska redakcija sajta B92 i sta se desava sa emisijom "sa terena" i nisu mi objavili. Ne razumem zasto a pri tom pustaju neke stvarno nepristojne i proste.

VUK

pre 7 godina

@ Jumko.. Rim i Pariz su za tebe koji osim u svoj frižider nisi nikada nigde turio svoj nos isto! Pariz, dečko, Pariz.. 22.05..putujem. Sory.. manje gubi vreme na umirovljenog Federera, više radi da zaradiš.. i..eto možda skupiš 50 eur. da skokneš do Beča. Samo hrabro. Život je lep ako ga ne trošiš na luzere i zaboravljene asove.

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

Tennis fan

pre 7 godina

Sad kad oni koji prate tenis od 2011. ponovo odjednom pocnu da gotive Vavrinku jer nahvali Novaka. :D[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 9. maj 2016 22:13)

Šta je loše u tome što neko prati tenis "samo" 5-6 godina? Komentari navijača i na forumima o drugim sportovima su mnogo ostrašćeniji opterećeni klubaštvom i što je najgore,mržnjom,otvorenom. Ne treba očekivati da se svako razume u neki sport ako ga je zavoleo kao NAVIJAČ. Drugo je pitanje odgovornosti administratora da daje ton diskusiji,što dotični neretko zaboravljaju. Kako objasniti gomilu balegarskih postova koji im prođu kroz "mrežu"?

GT40

pre 7 godina

Zaista bih zamolio administratore da poštuju korisnike ovog foruma.To što dopuštate Brondby je neverovatno.Oni koji koriste mobilne moraju da skroluju beskrajno da bi došli do novog posta.Nije OK.Čitajte pre puštanja postova,za Boga miloga.

aleksa97

pre 7 godina

Novak koristi sve moguce nacine napretka i razvija ih maksimalno tako da ako bude na svom nivou protivnici nemaju nikakve sanse ko god doso s druge strane..

Mitke

pre 7 godina

(Jumko, 09. maj 2016 22:51)

E konacno jednom u ja da se slozim s ovim klovno. Da, vasa inteligencija je bas takva. Jedan dan volits Djokovica, sutra ga kao pljujes. Zapravo zelis samo malo paznje...

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

Da vas podsetim

pre 7 godina

"Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.
B92 zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste ne objavljujemo, kao i komentare koji se odnose na uređivačku politiku, ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, prednost će imati komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka.

Ukoliko želite da opširno polemišete, registrujte se na Blog ili Forum B92 .

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije B92. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP B92 odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca."


Ili ovo uputstvo skinite sa sajta, ili ga i sami poštujte. Nemojte da se blamirate! A što se tiče vaših favorita koji zatrpavaju komentare smećem, znate već: oni su subjekat, vi ste objekat, a glagol možete da pogađate!

I još nešto: nemojte biti toliko licemerni da od nas zahtevate gramatičku i pravopisnu ispravnost teksta, a da vaši novinari, kojima je pisanje posao, svakodnevno prave greške kao da uopšte nisu išli u školu.

Naravno da ne očekujem da moj komentar objavite, već da ga, kako u uputstvu piše, prosledite uredništvu pa neka se oni zamisle.

Čvarkov

pre 7 godina

...Oavakav žreb je neko namerno postavio... kako bi Novaka što više umorio pred Roland Garros... ne verujem u slučajnosti!... pritom, jedino ovaka žreb može garantovati da će se najzanimljiviji igrači konačno i nekako susresti na terenu...sramota za tenis.

VUK

pre 7 godina

stvarno je smešna ova tema.. NĐ uzme dva turnira MS 1000, zatim programirano ispadne u prvom meču turnira.. i vrati se na prvi naredni MS 1000 i sa 70 % snage ga osvoji. U današnjem tenisu rezultati zavise isključivo od NĐ. Niko se tu više ništa ne pita.. zato čiča i beži.. da se ne pamte i ne zabeleže surovi porazi.. Brutalna dominacija najboljeg tenisera i sportiste u istoriji.

RG2015

pre 7 godina

Stan Wawrinka
Od RG2015 zapaženi rezultati (osvojio)
Tokyo (500) vs Paire
Chennai (250) vs Ćorić
Dubai (500) vs Baghdatis

Sa TOP 10 igračima odnos 3-7

Šta reći, a ne zaplakati......

Dacha

pre 7 godina

Ne razumem "Samo Bondby"!? Jesu li to engleske reci...mislim znam "brondby" ali rec "samo" jel to na srpskom ili nesto znaci ba engleskom!??
Molim nekog da mi objasni ili prevede. Hvala.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

ATG@
Zasto bi gubio na pocetku? Turnir traje 7 dana, a onda ima dve nedelje pauze do RG, sasvim dovoljno za odmor. U finalu protiv Mareja videli smo sve tri vrste Novaka Djokovica. Onaj iz prvog seta kada je na maksimumu i kada niko ne moze da nu parira. Onaj iz drugog seta kada je ispod proseka, kada gubi ravnotezu kod svakog udarca, pravi duple greske u bitnim trenucima, nema snage da zakuca viner...... Onaj iz treceg seta kada nije na maksimumu ali je dovoljno cvrst i koncentrisan u odlucujucim poenima i nekako pobedi. Ako na RG budemo imali Noleta iz prvog seta zna se ko ce biti sampion, ma da zavisice i od srece u zrebu dosta, lose bi bilo da ide u QF na Nadala, u SF na Mareja, a idealno bi bilo da Ide u QF na Berdiha, pa posle u SF na Rogera.

mooderator

pre 7 godina

Uh, pomislih ako ovo Brondbiju prolazi, onda ima veze sa moderacijom, kao i Jumko koji vecito pise prvi. Ali ne. Ovakav nebulozan "komentar" ne koristi redakciji uopste, za razliku od Jumka, na cije se piskaranje pecaju naivni.

Cabron

pre 7 godina

Napises neki normalan komentar u vezi necega, i ladno nece da objave. A komentare ovog Jumka, cak i one sto najvise crne Noleta, objavljuju bez imalo restrikcije. E sad sta je u pitanju, dal smo toliko los narod pa i administrator uziva u tim komentarima. Dal je neki "buljas" administrator u vezi sa Jumkom, ne znam. Sta god da je, stvarno ste toliko losi da je to jezivo. Dal je moguce da jedan Jumko dobije 50+ pa ljudi dal ste vi normalan narod.

antiDebil

pre 7 godina

ATG
Ne verujem, izgubljeno je u Monte Karlu i bilo je 3 nedelje pauze i sada se hvata zalet za RG, nema vise odmora, mozda izgubi u Rimu ali ce morati protivnik da ga nadigra i sigurno nece izgubiti u 2R.
Posle toga idu 3 nedelje pauze pa Wimbledon, pa 3 nedelje pauze pa OI i Cincinati zaredom, nedelja pauze pa USO, ne verujem da ce igrati Dejvis Kup a i ne bi trebao.....!

realno

pre 7 godina

Kom mentalnom profilu je zabavno da vidi poruku brondbija?
Neobicno je to da prolazi urednika.
















































































Nadam se da ima overenu zdravstvenu knjizicu.










































































































































I ovo bi trebalo da bude komicno?!?

Goran

pre 7 godina

Ovo je za administratora! Moje komentare u kojima se samo kriticki osvrnem na neka dogadjanja strogo cenzurisete a ovog Brondbya koji nista ne komentarise a zauzima prostor za bar 20 komentara favorizujete. Gdje je tu objektivno, argumentovano i kvalitetno nvinarstvo? Kako vas nije sramota? - Bata Stojkovic Ko to tamo peva

Srdjan

pre 7 godina

@Anica i Dragan

Ne obracam vam se licno, nemojte ni vi meni. Vas je problem ocigledno sto se uvijek pronadjete u mojim komentarima. Ajmo casa mlijeka, neka bajka ili uspavanka i spavanjac. :*

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemooo LE

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby










Samo Brondby































Samo Brondby




































Samo Brondby


















































Samo Brondby









































Samo Brondby
















































Samo Brondby










































Samo Brondby































































Samo Brondby



























































Samo Brondby





























































Samo Brondby









































Samo Brondby














































Samo Brondby

























































Samo Brondby

VUK

pre 7 godina

@Jumko.. u čije ti ime pišeš? ko su MI? tvoji drugari pacijenti!?Koja je to ustanova? Padinjak? Laza Lazarević? hmmm... samo polako.. što je vedra noć.. mmm miriše đurđevak. Sve će to biti dobro....

programer

pre 7 godina

@danix Ne radi kladionica tako. Najprostiji slucaj. Igraju Novak i Vavrinka. Ako je kvota iz nekog razloga veca za Novakovu pobedu nego za Vavrinkinu, to ne znaci da je gazda od kladionice poludeo vec da iz nekog razloga vise uplata za Vavrinku nego za Novaka. Samo su pocetne kvote napravljene od strane kladionice, sve naredne kvote predstavljaju odnos uplata, umanjeno za zaradu koju uzima kladionica. Ako kladionicu ne vodi diletant, nju bas briga ko je favorit i ko ce na kraju zaista pobediti. U Srbiji ima velika softverska firma koja se bavi kladjenjem, mozete se raspitati kako to izgleda.

ATG

pre 7 godina

Posle onog poraza u MC mislim da je Novak poceo da taktizira, sto je pametno. Ne treba po svaku cenu ici na pobede na svim turnirima. Tako da mislim da ce i u Rimu da izgubi negde na pocetku i onda sto odmorniji docekao RG.

ja

pre 7 godina

@danix
I bas zbog takvih naivcina kladionice zaradjuju ogroman novac. Ko je bio favorit na RG prosle godine? Ko je bio favorit u Monte Karlu? Koja je kvota bila na Lester? Koja kvota na Mareja protiv Nadala pre nekoliko dana? Ko je bio favorit za LS ove godine? Nemas ti pojma, pratis sport na nivou deteta. Kladionice nisu tu da ti daju realne kvote i sanse, da to rade ne bi nista zaradile.

Top lista

pre 7 godina

Nece valjda ovaj opet da `poludi`,kao prosle godine,samo bi nam to trebalo!
Verovatnoca je blizu nule,ali...
Koga zmije ujede...

Vavrinka je kampanjac,zablista par puta godisnje,ali posle RG,izvesno ga ceka veliki gubitak bodova i pad na ATP listi.
Mozda ispadne iz top 10!

Jumko

pre 7 godina

Dobro je Sten, ove nedelje te volimo! Videcemo sta ces sledece nedelje izjaviti... Jer nasa je inteligencija takva, nedeljno menjamo misljenje i shvatamo vase reci onako kako mi hocemo. Inace smo jako pametni i u sve se razumemo! U tenis najbolje, bolje i od svih svetskih strucnjaka! Jedino Mate Delic zna bolje od nas!

danix

pre 7 godina

Sta sam rekao pred turnir u Madridu?
Ko ne zna sta je dobro neka trazi ono sto je skupo,a ko ne zna ko ce pobijditi na nekoj utakmici ili turniru neka konsultuje kvote na kladionici.Vlasnici kladionica rijetko grijese i ne vole da gube pare.
Kladionica je u Madridu favorizovala Novaka,isto kao sto ga sada favorizuje u Rimu,a tako ce biti i na RG.

Stole

pre 7 godina

Kad nije Federera spomenuo... Jako cudno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stiv, 9. maj 2016 22:11)

Rodja se ostri za Garos, garant preskace i Rim.
;)

Stole

pre 7 godina

Kad nije Federera spomenuo... Jako cudno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stiv, 9. maj 2016 22:11)

Rodja se ostri za Garos, garant preskace i Rim.
;)

VUK

pre 7 godina

@Jumko.. u čije ti ime pišeš? ko su MI? tvoji drugari pacijenti!?Koja je to ustanova? Padinjak? Laza Lazarević? hmmm... samo polako.. što je vedra noć.. mmm miriše đurđevak. Sve će to biti dobro....

programer

pre 7 godina

@danix Ne radi kladionica tako. Najprostiji slucaj. Igraju Novak i Vavrinka. Ako je kvota iz nekog razloga veca za Novakovu pobedu nego za Vavrinkinu, to ne znaci da je gazda od kladionice poludeo vec da iz nekog razloga vise uplata za Vavrinku nego za Novaka. Samo su pocetne kvote napravljene od strane kladionice, sve naredne kvote predstavljaju odnos uplata, umanjeno za zaradu koju uzima kladionica. Ako kladionicu ne vodi diletant, nju bas briga ko je favorit i ko ce na kraju zaista pobediti. U Srbiji ima velika softverska firma koja se bavi kladjenjem, mozete se raspitati kako to izgleda.

Top lista

pre 7 godina

Nece valjda ovaj opet da `poludi`,kao prosle godine,samo bi nam to trebalo!
Verovatnoca je blizu nule,ali...
Koga zmije ujede...

Vavrinka je kampanjac,zablista par puta godisnje,ali posle RG,izvesno ga ceka veliki gubitak bodova i pad na ATP listi.
Mozda ispadne iz top 10!

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemooo LE

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby










Samo Brondby































Samo Brondby




































Samo Brondby


















































Samo Brondby









































Samo Brondby
















































Samo Brondby










































Samo Brondby































































Samo Brondby



























































Samo Brondby





























































Samo Brondby









































Samo Brondby














































Samo Brondby

























































Samo Brondby

Jumko

pre 7 godina

Dobro je Sten, ove nedelje te volimo! Videcemo sta ces sledece nedelje izjaviti... Jer nasa je inteligencija takva, nedeljno menjamo misljenje i shvatamo vase reci onako kako mi hocemo. Inace smo jako pametni i u sve se razumemo! U tenis najbolje, bolje i od svih svetskih strucnjaka! Jedino Mate Delic zna bolje od nas!

danix

pre 7 godina

Sta sam rekao pred turnir u Madridu?
Ko ne zna sta je dobro neka trazi ono sto je skupo,a ko ne zna ko ce pobijditi na nekoj utakmici ili turniru neka konsultuje kvote na kladionici.Vlasnici kladionica rijetko grijese i ne vole da gube pare.
Kladionica je u Madridu favorizovala Novaka,isto kao sto ga sada favorizuje u Rimu,a tako ce biti i na RG.

ja

pre 7 godina

@danix
I bas zbog takvih naivcina kladionice zaradjuju ogroman novac. Ko je bio favorit na RG prosle godine? Ko je bio favorit u Monte Karlu? Koja je kvota bila na Lester? Koja kvota na Mareja protiv Nadala pre nekoliko dana? Ko je bio favorit za LS ove godine? Nemas ti pojma, pratis sport na nivou deteta. Kladionice nisu tu da ti daju realne kvote i sanse, da to rade ne bi nista zaradile.

Da vas podsetim

pre 7 godina

"Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.
B92 zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste ne objavljujemo, kao i komentare koji se odnose na uređivačku politiku, ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, prednost će imati komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka.

Ukoliko želite da opširno polemišete, registrujte se na Blog ili Forum B92 .

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije B92. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP B92 odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca."


Ili ovo uputstvo skinite sa sajta, ili ga i sami poštujte. Nemojte da se blamirate! A što se tiče vaših favorita koji zatrpavaju komentare smećem, znate već: oni su subjekat, vi ste objekat, a glagol možete da pogađate!

I još nešto: nemojte biti toliko licemerni da od nas zahtevate gramatičku i pravopisnu ispravnost teksta, a da vaši novinari, kojima je pisanje posao, svakodnevno prave greške kao da uopšte nisu išli u školu.

Naravno da ne očekujem da moj komentar objavite, već da ga, kako u uputstvu piše, prosledite uredništvu pa neka se oni zamisle.

VUK

pre 7 godina

stvarno je smešna ova tema.. NĐ uzme dva turnira MS 1000, zatim programirano ispadne u prvom meču turnira.. i vrati se na prvi naredni MS 1000 i sa 70 % snage ga osvoji. U današnjem tenisu rezultati zavise isključivo od NĐ. Niko se tu više ništa ne pita.. zato čiča i beži.. da se ne pamte i ne zabeleže surovi porazi.. Brutalna dominacija najboljeg tenisera i sportiste u istoriji.

ATG

pre 7 godina

Posle onog poraza u MC mislim da je Novak poceo da taktizira, sto je pametno. Ne treba po svaku cenu ici na pobede na svim turnirima. Tako da mislim da ce i u Rimu da izgubi negde na pocetku i onda sto odmorniji docekao RG.

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

Cabron

pre 7 godina

Napises neki normalan komentar u vezi necega, i ladno nece da objave. A komentare ovog Jumka, cak i one sto najvise crne Noleta, objavljuju bez imalo restrikcije. E sad sta je u pitanju, dal smo toliko los narod pa i administrator uziva u tim komentarima. Dal je neki "buljas" administrator u vezi sa Jumkom, ne znam. Sta god da je, stvarno ste toliko losi da je to jezivo. Dal je moguce da jedan Jumko dobije 50+ pa ljudi dal ste vi normalan narod.

RG2015

pre 7 godina

Stan Wawrinka
Od RG2015 zapaženi rezultati (osvojio)
Tokyo (500) vs Paire
Chennai (250) vs Ćorić
Dubai (500) vs Baghdatis

Sa TOP 10 igračima odnos 3-7

Šta reći, a ne zaplakati......

Goran

pre 7 godina

Ovo je za administratora! Moje komentare u kojima se samo kriticki osvrnem na neka dogadjanja strogo cenzurisete a ovog Brondbya koji nista ne komentarise a zauzima prostor za bar 20 komentara favorizujete. Gdje je tu objektivno, argumentovano i kvalitetno nvinarstvo? Kako vas nije sramota? - Bata Stojkovic Ko to tamo peva

GT40

pre 7 godina

Zaista bih zamolio administratore da poštuju korisnike ovog foruma.To što dopuštate Brondby je neverovatno.Oni koji koriste mobilne moraju da skroluju beskrajno da bi došli do novog posta.Nije OK.Čitajte pre puštanja postova,za Boga miloga.

mooderator

pre 7 godina

Uh, pomislih ako ovo Brondbiju prolazi, onda ima veze sa moderacijom, kao i Jumko koji vecito pise prvi. Ali ne. Ovakav nebulozan "komentar" ne koristi redakciji uopste, za razliku od Jumka, na cije se piskaranje pecaju naivni.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

ATG@
Zasto bi gubio na pocetku? Turnir traje 7 dana, a onda ima dve nedelje pauze do RG, sasvim dovoljno za odmor. U finalu protiv Mareja videli smo sve tri vrste Novaka Djokovica. Onaj iz prvog seta kada je na maksimumu i kada niko ne moze da nu parira. Onaj iz drugog seta kada je ispod proseka, kada gubi ravnotezu kod svakog udarca, pravi duple greske u bitnim trenucima, nema snage da zakuca viner...... Onaj iz treceg seta kada nije na maksimumu ali je dovoljno cvrst i koncentrisan u odlucujucim poenima i nekako pobedi. Ako na RG budemo imali Noleta iz prvog seta zna se ko ce biti sampion, ma da zavisice i od srece u zrebu dosta, lose bi bilo da ide u QF na Nadala, u SF na Mareja, a idealno bi bilo da Ide u QF na Berdiha, pa posle u SF na Rogera.

isterivac hejtera

pre 7 godina

Opustamo se! Vuce, nedaj se provocirati! Hejter te je prozvao I ti si se primio. drzi se uputstva!

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera/provokatora
2) primeniti gornje uputstvo

realno

pre 7 godina

Kom mentalnom profilu je zabavno da vidi poruku brondbija?
Neobicno je to da prolazi urednika.
















































































Nadam se da ima overenu zdravstvenu knjizicu.










































































































































I ovo bi trebalo da bude komicno?!?

Zoki

pre 7 godina

Samo su dva velika asa obeležila istoriju sporta za vjeki vjekov. Muhamed Ali i Novak Djokovic. Oni su postavili nove standarde i takve veličine se više neće roditi. U ono vreme reći ne nomenklaturi u Vasingtonu, biti sinonim časti i poštenja je mogao samo Ali.Ono što je Nole izdržao lani na Vimbldonu i u Njujorku je nešto što će se svakako izucavati na raznim Akademijama. Doći do tog nivoa da možeš da pobediš kad pozelis je odlika sportiste super svetske ekstra klase.

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

Tennis fan

pre 7 godina

Sad kad oni koji prate tenis od 2011. ponovo odjednom pocnu da gotive Vavrinku jer nahvali Novaka. :D[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 9. maj 2016 22:13)

Šta je loše u tome što neko prati tenis "samo" 5-6 godina? Komentari navijača i na forumima o drugim sportovima su mnogo ostrašćeniji opterećeni klubaštvom i što je najgore,mržnjom,otvorenom. Ne treba očekivati da se svako razume u neki sport ako ga je zavoleo kao NAVIJAČ. Drugo je pitanje odgovornosti administratora da daje ton diskusiji,što dotični neretko zaboravljaju. Kako objasniti gomilu balegarskih postova koji im prođu kroz "mrežu"?

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (Da vas podsetim, 10. maj 2016 08:15)

Covece objavili ti komentar,svaka cast. Izgleda da ipak ima demokratije ili je pusten po automatizmu, u svakom slucaju super. Ja sam juce tri puta pisao , kome smeta jaka sportska redakcija sajta B92 i sta se desava sa emisijom "sa terena" i nisu mi objavili. Ne razumem zasto a pri tom pustaju neke stvarno nepristojne i proste.

VUK

pre 7 godina

@ Jumko.. Rim i Pariz su za tebe koji osim u svoj frižider nisi nikada nigde turio svoj nos isto! Pariz, dečko, Pariz.. 22.05..putujem. Sory.. manje gubi vreme na umirovljenog Federera, više radi da zaradiš.. i..eto možda skupiš 50 eur. da skokneš do Beča. Samo hrabro. Život je lep ako ga ne trošiš na luzere i zaboravljene asove.

antiDebil

pre 7 godina

ATG
Ne verujem, izgubljeno je u Monte Karlu i bilo je 3 nedelje pauze i sada se hvata zalet za RG, nema vise odmora, mozda izgubi u Rimu ali ce morati protivnik da ga nadigra i sigurno nece izgubiti u 2R.
Posle toga idu 3 nedelje pauze pa Wimbledon, pa 3 nedelje pauze pa OI i Cincinati zaredom, nedelja pauze pa USO, ne verujem da ce igrati Dejvis Kup a i ne bi trebao.....!

Dacha

pre 7 godina

Ne razumem "Samo Bondby"!? Jesu li to engleske reci...mislim znam "brondby" ali rec "samo" jel to na srpskom ili nesto znaci ba engleskom!??
Molim nekog da mi objasni ili prevede. Hvala.

Mitke

pre 7 godina

(Jumko, 09. maj 2016 22:51)

E konacno jednom u ja da se slozim s ovim klovno. Da, vasa inteligencija je bas takva. Jedan dan volits Djokovica, sutra ga kao pljujes. Zapravo zelis samo malo paznje...

aleksa97

pre 7 godina

Novak koristi sve moguce nacine napretka i razvija ih maksimalno tako da ako bude na svom nivou protivnici nemaju nikakve sanse ko god doso s druge strane..

Srdjan

pre 7 godina

@Anica i Dragan

Ne obracam vam se licno, nemojte ni vi meni. Vas je problem ocigledno sto se uvijek pronadjete u mojim komentarima. Ajmo casa mlijeka, neka bajka ili uspavanka i spavanjac. :*

Čvarkov

pre 7 godina

...Oavakav žreb je neko namerno postavio... kako bi Novaka što više umorio pred Roland Garros... ne verujem u slučajnosti!... pritom, jedino ovaka žreb može garantovati da će se najzanimljiviji igrači konačno i nekako susresti na terenu...sramota za tenis.

Brondby

pre 7 godina

Samo Brondby idemooo LE

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby


Samo Brondby Brondby Brondby










Samo Brondby































Samo Brondby




































Samo Brondby


















































Samo Brondby









































Samo Brondby
















































Samo Brondby










































Samo Brondby































































Samo Brondby



























































Samo Brondby





























































Samo Brondby









































Samo Brondby














































Samo Brondby

























































Samo Brondby

Jumko

pre 7 godina

Dobro je Sten, ove nedelje te volimo! Videcemo sta ces sledece nedelje izjaviti... Jer nasa je inteligencija takva, nedeljno menjamo misljenje i shvatamo vase reci onako kako mi hocemo. Inace smo jako pametni i u sve se razumemo! U tenis najbolje, bolje i od svih svetskih strucnjaka! Jedino Mate Delic zna bolje od nas!

ATG

pre 7 godina

Posle onog poraza u MC mislim da je Novak poceo da taktizira, sto je pametno. Ne treba po svaku cenu ici na pobede na svim turnirima. Tako da mislim da ce i u Rimu da izgubi negde na pocetku i onda sto odmorniji docekao RG.

VUK

pre 7 godina

@Jumko.. u čije ti ime pišeš? ko su MI? tvoji drugari pacijenti!?Koja je to ustanova? Padinjak? Laza Lazarević? hmmm... samo polako.. što je vedra noć.. mmm miriše đurđevak. Sve će to biti dobro....

danix

pre 7 godina

Sta sam rekao pred turnir u Madridu?
Ko ne zna sta je dobro neka trazi ono sto je skupo,a ko ne zna ko ce pobijditi na nekoj utakmici ili turniru neka konsultuje kvote na kladionici.Vlasnici kladionica rijetko grijese i ne vole da gube pare.
Kladionica je u Madridu favorizovala Novaka,isto kao sto ga sada favorizuje u Rimu,a tako ce biti i na RG.

ja

pre 7 godina

@danix
I bas zbog takvih naivcina kladionice zaradjuju ogroman novac. Ko je bio favorit na RG prosle godine? Ko je bio favorit u Monte Karlu? Koja je kvota bila na Lester? Koja kvota na Mareja protiv Nadala pre nekoliko dana? Ko je bio favorit za LS ove godine? Nemas ti pojma, pratis sport na nivou deteta. Kladionice nisu tu da ti daju realne kvote i sanse, da to rade ne bi nista zaradile.

Top lista

pre 7 godina

Nece valjda ovaj opet da `poludi`,kao prosle godine,samo bi nam to trebalo!
Verovatnoca je blizu nule,ali...
Koga zmije ujede...

Vavrinka je kampanjac,zablista par puta godisnje,ali posle RG,izvesno ga ceka veliki gubitak bodova i pad na ATP listi.
Mozda ispadne iz top 10!

Mitke

pre 7 godina

(Jumko, 09. maj 2016 22:51)

E konacno jednom u ja da se slozim s ovim klovno. Da, vasa inteligencija je bas takva. Jedan dan volits Djokovica, sutra ga kao pljujes. Zapravo zelis samo malo paznje...

VUK

pre 7 godina

@ Jumko.. Rim i Pariz su za tebe koji osim u svoj frižider nisi nikada nigde turio svoj nos isto! Pariz, dečko, Pariz.. 22.05..putujem. Sory.. manje gubi vreme na umirovljenog Federera, više radi da zaradiš.. i..eto možda skupiš 50 eur. da skokneš do Beča. Samo hrabro. Život je lep ako ga ne trošiš na luzere i zaboravljene asove.

Čvarkov

pre 7 godina

...Oavakav žreb je neko namerno postavio... kako bi Novaka što više umorio pred Roland Garros... ne verujem u slučajnosti!... pritom, jedino ovaka žreb može garantovati da će se najzanimljiviji igrači konačno i nekako susresti na terenu...sramota za tenis.

isterivac hejtera

pre 7 godina

Opustamo se! Vuce, nedaj se provocirati! Hejter te je prozvao I ti si se primio. drzi se uputstva!

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera/provokatora
2) primeniti gornje uputstvo

Stole

pre 7 godina

Kad nije Federera spomenuo... Jako cudno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stiv, 9. maj 2016 22:11)

Rodja se ostri za Garos, garant preskace i Rim.
;)

programer

pre 7 godina

@danix Ne radi kladionica tako. Najprostiji slucaj. Igraju Novak i Vavrinka. Ako je kvota iz nekog razloga veca za Novakovu pobedu nego za Vavrinkinu, to ne znaci da je gazda od kladionice poludeo vec da iz nekog razloga vise uplata za Vavrinku nego za Novaka. Samo su pocetne kvote napravljene od strane kladionice, sve naredne kvote predstavljaju odnos uplata, umanjeno za zaradu koju uzima kladionica. Ako kladionicu ne vodi diletant, nju bas briga ko je favorit i ko ce na kraju zaista pobediti. U Srbiji ima velika softverska firma koja se bavi kladjenjem, mozete se raspitati kako to izgleda.

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

realno

pre 7 godina

Kom mentalnom profilu je zabavno da vidi poruku brondbija?
Neobicno je to da prolazi urednika.
















































































Nadam se da ima overenu zdravstvenu knjizicu.










































































































































I ovo bi trebalo da bude komicno?!?

Cabron

pre 7 godina

Napises neki normalan komentar u vezi necega, i ladno nece da objave. A komentare ovog Jumka, cak i one sto najvise crne Noleta, objavljuju bez imalo restrikcije. E sad sta je u pitanju, dal smo toliko los narod pa i administrator uziva u tim komentarima. Dal je neki "buljas" administrator u vezi sa Jumkom, ne znam. Sta god da je, stvarno ste toliko losi da je to jezivo. Dal je moguce da jedan Jumko dobije 50+ pa ljudi dal ste vi normalan narod.

Dacha

pre 7 godina

Ne razumem "Samo Bondby"!? Jesu li to engleske reci...mislim znam "brondby" ali rec "samo" jel to na srpskom ili nesto znaci ba engleskom!??
Molim nekog da mi objasni ili prevede. Hvala.

VUK

pre 7 godina

stvarno je smešna ova tema.. NĐ uzme dva turnira MS 1000, zatim programirano ispadne u prvom meču turnira.. i vrati se na prvi naredni MS 1000 i sa 70 % snage ga osvoji. U današnjem tenisu rezultati zavise isključivo od NĐ. Niko se tu više ništa ne pita.. zato čiča i beži.. da se ne pamte i ne zabeleže surovi porazi.. Brutalna dominacija najboljeg tenisera i sportiste u istoriji.

Zoki

pre 7 godina

Samo su dva velika asa obeležila istoriju sporta za vjeki vjekov. Muhamed Ali i Novak Djokovic. Oni su postavili nove standarde i takve veličine se više neće roditi. U ono vreme reći ne nomenklaturi u Vasingtonu, biti sinonim časti i poštenja je mogao samo Ali.Ono što je Nole izdržao lani na Vimbldonu i u Njujorku je nešto što će se svakako izucavati na raznim Akademijama. Doći do tog nivoa da možeš da pobediš kad pozelis je odlika sportiste super svetske ekstra klase.

GT40

pre 7 godina

Zaista bih zamolio administratore da poštuju korisnike ovog foruma.To što dopuštate Brondby je neverovatno.Oni koji koriste mobilne moraju da skroluju beskrajno da bi došli do novog posta.Nije OK.Čitajte pre puštanja postova,za Boga miloga.

Tennis fan

pre 7 godina

Sad kad oni koji prate tenis od 2011. ponovo odjednom pocnu da gotive Vavrinku jer nahvali Novaka. :D[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srdjan, 9. maj 2016 22:13)

Šta je loše u tome što neko prati tenis "samo" 5-6 godina? Komentari navijača i na forumima o drugim sportovima su mnogo ostrašćeniji opterećeni klubaštvom i što je najgore,mržnjom,otvorenom. Ne treba očekivati da se svako razume u neki sport ako ga je zavoleo kao NAVIJAČ. Drugo je pitanje odgovornosti administratora da daje ton diskusiji,što dotični neretko zaboravljaju. Kako objasniti gomilu balegarskih postova koji im prođu kroz "mrežu"?

mooderator

pre 7 godina

Uh, pomislih ako ovo Brondbiju prolazi, onda ima veze sa moderacijom, kao i Jumko koji vecito pise prvi. Ali ne. Ovakav nebulozan "komentar" ne koristi redakciji uopste, za razliku od Jumka, na cije se piskaranje pecaju naivni.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

ATG@
Zasto bi gubio na pocetku? Turnir traje 7 dana, a onda ima dve nedelje pauze do RG, sasvim dovoljno za odmor. U finalu protiv Mareja videli smo sve tri vrste Novaka Djokovica. Onaj iz prvog seta kada je na maksimumu i kada niko ne moze da nu parira. Onaj iz drugog seta kada je ispod proseka, kada gubi ravnotezu kod svakog udarca, pravi duple greske u bitnim trenucima, nema snage da zakuca viner...... Onaj iz treceg seta kada nije na maksimumu ali je dovoljno cvrst i koncentrisan u odlucujucim poenima i nekako pobedi. Ako na RG budemo imali Noleta iz prvog seta zna se ko ce biti sampion, ma da zavisice i od srece u zrebu dosta, lose bi bilo da ide u QF na Nadala, u SF na Mareja, a idealno bi bilo da Ide u QF na Berdiha, pa posle u SF na Rogera.

isterivac hejtera

pre 7 godina

IZOLOVATI HEJTERE!!!! NE ODGOVARATI,
NI PLUS, NI MINUS!!!!!!!!! OSTAVITE IH SAME!!!!!!!

1) prepoznati hejtera
2) primeniti gornje uputstvo

Srdjan

pre 7 godina

@Anica i Dragan

Ne obracam vam se licno, nemojte ni vi meni. Vas je problem ocigledno sto se uvijek pronadjete u mojim komentarima. Ajmo casa mlijeka, neka bajka ili uspavanka i spavanjac. :*

Goran

pre 7 godina

Ovo je za administratora! Moje komentare u kojima se samo kriticki osvrnem na neka dogadjanja strogo cenzurisete a ovog Brondbya koji nista ne komentarise a zauzima prostor za bar 20 komentara favorizujete. Gdje je tu objektivno, argumentovano i kvalitetno nvinarstvo? Kako vas nije sramota? - Bata Stojkovic Ko to tamo peva

antiDebil

pre 7 godina

ATG
Ne verujem, izgubljeno je u Monte Karlu i bilo je 3 nedelje pauze i sada se hvata zalet za RG, nema vise odmora, mozda izgubi u Rimu ali ce morati protivnik da ga nadigra i sigurno nece izgubiti u 2R.
Posle toga idu 3 nedelje pauze pa Wimbledon, pa 3 nedelje pauze pa OI i Cincinati zaredom, nedelja pauze pa USO, ne verujem da ce igrati Dejvis Kup a i ne bi trebao.....!

RG2015

pre 7 godina

Stan Wawrinka
Od RG2015 zapaženi rezultati (osvojio)
Tokyo (500) vs Paire
Chennai (250) vs Ćorić
Dubai (500) vs Baghdatis

Sa TOP 10 igračima odnos 3-7

Šta reći, a ne zaplakati......

Da vas podsetim

pre 7 godina

"Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo:

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.
B92 zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste ne objavljujemo, kao i komentare koji se odnose na uređivačku politiku, ali će biti prosleđeni urednicima i na tome se zahvaljujemo.

Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete, prednost će imati komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka.

Ukoliko želite da opširno polemišete, registrujte se na Blog ili Forum B92 .

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

* Zakon o javnom informisanju – član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije B92. Ipak po postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP B92 odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim veb adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca."


Ili ovo uputstvo skinite sa sajta, ili ga i sami poštujte. Nemojte da se blamirate! A što se tiče vaših favorita koji zatrpavaju komentare smećem, znate već: oni su subjekat, vi ste objekat, a glagol možete da pogađate!

I još nešto: nemojte biti toliko licemerni da od nas zahtevate gramatičku i pravopisnu ispravnost teksta, a da vaši novinari, kojima je pisanje posao, svakodnevno prave greške kao da uopšte nisu išli u školu.

Naravno da ne očekujem da moj komentar objavite, već da ga, kako u uputstvu piše, prosledite uredništvu pa neka se oni zamisle.

aleksa97

pre 7 godina

Novak koristi sve moguce nacine napretka i razvija ih maksimalno tako da ako bude na svom nivou protivnici nemaju nikakve sanse ko god doso s druge strane..

neko iz gomile

pre 7 godina

@ (Da vas podsetim, 10. maj 2016 08:15)

Covece objavili ti komentar,svaka cast. Izgleda da ipak ima demokratije ili je pusten po automatizmu, u svakom slucaju super. Ja sam juce tri puta pisao , kome smeta jaka sportska redakcija sajta B92 i sta se desava sa emisijom "sa terena" i nisu mi objavili. Ne razumem zasto a pri tom pustaju neke stvarno nepristojne i proste.