Ponedeljak, 18.04.2016.

12:56

Beker ljut: Endi, i ti si često izdržljiv

Trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da su bez osnova sumnje Endija Marija o dopingu najboljih tenisera na svetu.

Izvor: JT

Beker ljut: Endi, i ti si èesto izdržljiv IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

utisak

pre 8 godina

Ko prodje skandal , prodje . Ako je Sarapova uhvacena , bice jos njih .. Nadam se da nece Novaka kao Sarapovu " uhvatiti " . Svi oni nesto koriste .

sipugarvat

pre 8 godina

@cezar
Imas stranicu na FB sa 50 000 "obozavalaca", sve Srbi i svi pricaju protiv Djokovica. Kako to ne znas?
(Svete, 18. april 2016 20:48)

Ne izmišljaj.

cisto onako

pre 8 godina

Mene zanima zasto Marej cesto dok ceka na servis protivnika sopce i tetura se kao da ce sledeci sekund da padne u nesvest, a odmah zatim leti po terenu.

Komar

pre 8 godina

Sta reci sem Endi je jadan, ocigledno je zaboravio kako je igrao na olimpijadi u Londonu i Vinbldonu kad ga je osvojio i kad je igrao ko pusten sa lanca.
A sto se tice Nadala i Novaka oni su naj veci i mali Marej moze samo da jadikuje, place i kuka.
Naj vece meceve odigrali su Novak, Nadal i Federer, jedni protiv drugih i tako ce ostati.
I ovako cu zavrsiti...

Federer trenutno naj veci svih vremena.

Nadal naj bolji teniser na sljaci svih vremena i tako ce jos dugo ostati.

Novak trenutno najbolji teniser a dal ce prestici Federera to ce vreme pokazati.

Marej moze samo da kuka i place pored ove trojice.

cezar

pre 8 godina

Čitajući ove komentare neupućen čovjek bi pomislio da većina Srba ne voli Đokovića što je potpuna budalaština.
Ja živim u Republici Srpskoj i nikada nisam uspio da upoznam nijednog Srbina koji nije oduševljen njegovim rezultatima.
Možda u Srbiji ima nekih zagriženih simpatizera Partizana koji imaju nešto protiv njega ali mislim da je to zanemariv broj.
Ko su dakle ljudi kojima smeta jedan od najvećih sportista današnjice?

Mislim da su to frustrirane komšije koji na ovom forumu imaju slobodu da iznesu svu ozlojeđenost zbog njegovih uspjeha.
Uostalom pogledajte na Fejsbuku komentare,nećete pronaći Srbe koji nešto loše o njemu pišu.

drop shot

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni posmatrac,

Dozvoljena sredstva ne postoje nego se s vremena na vreme
pojavi nesto novo kako bi se neki sportista kompromitovao
a u pozadini je politika tako da danas imamo aferu Sarapova.
Ben Dzonsonu su oduzeli zlatnu medalju zbog politike...
A danas najezda Rusa u tenisu kad je Rusija pod sankcijama.

milan

pre 8 godina

WADA pravi korak u nazad i ono što je do sada uradila koštaće je milione. Meldonium nije samo uočljiv 1 - 7 dana unatrag nego čak nekoliko meseci i tako će većina od 170 sportista koji su suspendovani dobiti odštetu i biti rehabilitovani. Još jedan potez u sportu pod političkim uticajem, da su većina kažnjenih sportista bili iz istočnih zemalja tj. Rusije ispao je totalni kiks i baš lepo.

oz

pre 8 godina

dozvoliti doping svima od 2.mesta na Atp listi ka dole,eto sanse da bar malo bude zanimljivije.....p.s. mozda smanje razliku sa 8000 na bar 5-6000 poena......

?

pre 8 godina

I naravno, javlja se onaj koji je i prozvan :) genijalan potez Mareja, upecao se onaj kojem je i namenjena udica. Posto znamo da Beker govori ono sto Novak sam ne sme, odnosno, djokovic njega salje da se svadja u njegovo ime, Srdjan je zauzet i nije popularan u svetu pa ne moze.

?

pre 8 godina

@Styx river
Prica se kako mu je Marej prijatelj jer djokovic godinama pokusava da ubedi ljude kako ima prijatelje medju teniserima. Uvek se lepio uz Rafu i Mareja, a oni njega nikada nisu smatrali prijateljem. Novak je Nadala nazivao prijateljem jer je tako hteo sa se ulizuje publici, posto je Rafa popularan medju navijacima. Medjutim, Rafa ga je gospodski ispalio, narocito onda kad ga je javno isporzivao za ono bezobrazno ponasanje u Madridu i za one imitacije pre toga. Onda je Djokovic lagao da mu je Marej drugar, ali mu se omaklo da izjavi kako je zeli da se druzi s njim jer su rivali (pre finala USO 2012). Zbog toga ga je Marej namlatio u finalu. Naravno, tu je i beozbrazno ponasanje djokovica kad je folirao povredu 2015 u finalu AO. Jednostavno, ne vole ga ni Nadal ni Marej i to ne kriju. On je los covek i nikakve titule ne mogu naterati njih da ga vole.

drop shot

pre 8 godina

Prljavo opravdanje od strane Skota koji nece da prizna da je
neko bolji. Nego ovde se najvise uvredili Novakovi ultra
simpatizeri koji kad se pominju Nadalovi rezultati pisu da se
Nadal dopinguje pa su po meni isti ko i Marej.
Britanci zavidni i ne podnose poraze i ne bi me iznenadilo da
Novaku pronadju nesto da ga optuze za dopimg pa iako se ne dokaze
ostace neka 'mrlja'. Rekao bih da su "meldonium" uveli u
listu dopinga jer su znali da Sarapova koristi lek u kojem se
nalazi meldonium. Najezda ruskih tenisera a Britanaca nigde
u vrhu, a trenutna politika im ne odgovara da su Rusi bolji
u bilo cemu. Britanac je nenadyebivi majstor prljave igre.

savjet

pre 8 godina

Bolje bi Bekeru bilo da Novaka napokon nauči volej igru,igru na mreži i smečeve, nego da "pametuje".Kad je ničim izazvan, jedini od trenera ovako reagovao na Marejevu izjavu,Novak će postati sumnjiv da uzima neku nedozvoljenu supstancu,koja se za sada ne može otkriti,ali to ne znači da neće za par mjeseci.

?

pre 8 godina

@Mare,NS
Na GS osvajac titule prosecno pretrci 5-6 km tokom celog turnira. Dakle, za 7 meceva. Ovde nije cudno sto je Nadal igrao 6 sati, nego kako je to Novak igrao 6 sati a pre toga 5 sati u polufinalu? I jos pobedio. To je jako sumnjivo.

Đumko

pre 8 godina

E Đumko, video sam Novaka danas u gradu, baš kupovao picu kod Bucka... Pričali malo, baš pita za tebe kako ti ide, je l si našao devojku i da li si rekao šefu u lice ono što misliš. Kaže da se brine za tebe i da to utiče na njegovu igru. Daj reci šefu šta te muči i ne brini za Novaka. Poz

ZnaSeNaKogaJeMislio

pre 8 godina

Zna se na koga je mislio. Na Nadala, cim je od njega izgubio u Monte Carlu i na Novaka cija je takodje redovna musterija. Ali razumem te Endi, i ja kada sam bio mali pa izgubim okrivim nesto deseto za poraz...

rosonero

pre 8 godina

moramo rqzumeti mareja priblizava se 30-oj a ima dvw gren slema i ostaće upamcen kao prosek, očekujem sve više ovakvih njegovih ispada.

zna Endi nesto

pre 8 godina

Meni je ovo sada bas sumnjivo! Zasto Beker ima potrebu da brani Djokovica? Zasto je prepoznao Djokovica u Endijevoj izjavi? Obicno se prvi jave oni koji su krivi.

trepca

pre 8 godina

Bravo Marej! Kako si samo pametno bacio udicu, i upecao iz prve! Marej nije ni pomenuo Djokovica, a uvek se pokazalo da ko se prvi javi i pobuni, taj znaci ima razloga da se pronadje u optuzbama!

Eleftherios

pre 8 godina

Jumko iz čiste zabave si prešao u opsednutost. Ne znam koliko često proveravaš na netu da li je objavljen neki tekst o Đokoviću, ali na svakom si među prvim u komentarima. Možda je u početku bilo zanimljivo da troluješ na svaku vest o Đokoviću, ali si odavno provaljen. Međutim ti si i dalje uporan tako da je krajnje vreme da se obratiš lekarima jer neće izaći na dobro ako ovako nastaviš.

majtimajk

pre 8 godina

"A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno..."
(realno gledano, 18. april 2016 13:25)

-a gde je rekao da je to strasno? s obzirom da ih 2X tokom turnira testiraju, a niko ne padne, znaci da su cisti I da nije normalno da jedan od njih baca nekakvu sumnju. to nije rekao neki novinar ili neciji fen. osim toga, nije samo urin, vec i krv!... pitaj Viktora!

dejan

pre 8 godina

On to verovatno zna iz svog iskustva.Nikada nista nije mogao da osvoji,i onda 2012,u periodu od juna do septembra,postane toliko dobar,da razbije i Noleta,i Federera i Nadala,i osvoji Vimbldon,OI i US open,i posle toga nestane godinu dana,kao navodno zbog povrede...E on tada nije bio nikom sumnjiv.Sve su ucinili samo da britanac osvoji zlato u Londonu.Bolje bi mu bilo da se pokrije usima i da cuti.Ako je neko ikada bio sumnjiv to je bas on

cccccc

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno gledano, 18. april 2016 13:25)

Pa realno gledano ako igras uvece tezak i naporan mec, mrtav si umoran, dok odes u kupku a pre toga dajes novinarima izjave pa te onda neko budi u 7 ujutru da das urin?? Da li je to normalno?? Sto ti ne kucaju na vrata u 11 da mozes da spavas i da se odmoris? Na kraju ti ne igras naporne meceve pa mozes normalno da legnes i da ustanes u 7 ujutru ili spavas svaki dan do 12. To ti znas.

neutralni posmatrac

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.

Zoran

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...
(Balkan, 18. april 2016 13:46)

Balkane, pre 50 godina nagrade i sponzorski ugovori od tenisa a i od sporta uopšte merili su se desetinam HILJDA $ a sada se mere desetinama MILIONA$. Kapish?

Tada su teniseri posle mečeva odlazili na kriglu piva, ili dve tri, kako kada da prodiskutuju greške i dobre poteze. SAada je KOMPLETAN SPORT dignut na takav nivo da vrhunski sportista kompletan ŽIVOT podređuje bavljenju onim sa čime se bavi.

Na kraju, pogledaj na yutube neki od teniskih mečeva od pre 50 godina, ima ih puno, pa uporedi sa ovim današnjim.

A da ima korišćenja "sredstava" ima, nije sporno, ali ne treba generalizovati. Mada, miševi se kriju a mačke su tu da love. Poneki miš neslavno završi, naravno...

DokHolday

pre 8 godina

Murray je posle one sramne konferencije za stampu prosle godine posle finala AO, pokazao svoje pravo lice.On prosto ne moze da se pomiri s'cinjenicom da je Novak napravio mnogo bolju karijeru od njega. Bas iz razloga sto su odrasli i prosli sve turnire zajedno , a upravo je Murray bio decko koji obecava. Secamo se da je Novak govorio da ga je Murray cesto pobedjivao dok su bili klinci. Kad su postali profesionalni igraci na turu sve se okrenulo (s'razlogom) u Novakovu korist.

Pozdrav

Mare,NS

pre 8 godina

Koga briga za Endijevo lupetanje.
Ako bi gledali govor tela,on bi vec na pola seta sa npr.Nadalom trebalo da preda.
Vuce se po terenu,sepa,gega,a kad krene da se igra,nijedna lopta mu ne moze pobeci.
A,ti momci sto su igrali finale sest sati(pretpostavljam da svi znaju ko su) na ceremoniji dodele nagrada nisu mogli da stoje,pa su im doneli stolice,ali se malo zaboravilo.
Uostalom,prosecno pretrce po par km za jedan mec sve sa pauzama.
Neka su taj dan pretcali i deset,a verujem da nisu,to ipak nije mnogo za sest sati igranja,mada jeste iscrpljujuce cak i za najspremnije,sto se moglo videti posle meca.
Mnogo puca u prazno Endi u poslednje vreme.
Mozda je to frustracija,jer je shvatio da ne moze sa njima da se nosi.
Ni sad,a ni u buducnosti!

Hola

pre 8 godina

sta se ovaj Beker svuda busa??!
neka kaze sta hoce nikoga hvala Bogu nije imenovao
I Novak je ispao dasa kad je pricao o Wta pre neki dan paaa...boze moj!

Zoran

pre 8 godina

Marej je jedan od najizdžljivijih tenisera jedino što je malo priglup pa troši preterano više energije trčeći po terenu ko muva bez glave.

realno gledano

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

Jumko

pre 8 godina

Beker, Endi, Djokovic, Kirjos... Divni predstavnici belog sporta! Jos jedan razlog zasto su Rodzer i Rafa to sto jesu! A ove tviter svadjalice koje psuju... Necemo o njima.

Styx river

pre 8 godina

Pa dobro se zna na koga je Skot aludirao. Dva meca od po 6 sati, ja ne mogu nikoga drugog da se setim nego Noleta na AO 2012. Polufinale sa Endijem, pa finale sa Nadalom ako se ne varam. Endiju je tesko da prizna da je Novak bolji, dobro se poznaju jos od juniorskih dana kada su bili tu negde, ali je Djokovic u medjuvremenu postao jedan od najuspesnijih tenisera svih vremena, a Endi verovatno razmislja kako je on mogao sve to da ostvari. Zavist je svuda prisutna cak i u profesionalnom sportu, a realno Novaku i ima za sta da se zavidi. Ne znam samo zasto se stalno pominje kako je Endi neki veliki Djokovicev prijatelj, jer njemu pored takvog prijatelja neprijatelj i ne treba. Po meni je uvek Rafa bio vise korektniji i prijateljski nastrojeniji prema Noletu, uprkos velikom rivalstvu.

Džoni

pre 8 godina

Ljudi manite se prazne priče, ako je neko fizički predodređen da ima kondiciju koju napornim radom i treningom dovede do gornjih granica nema ni govora da bi morao da se dopinguje da bi igrao ceo dan! Jednostavno neko to može lakše, neko teže a neko nikako! Neko i bez posebnog treninga može da trči kilometrima a na primer ja koji sam atletski građen pa po malo i treniram ne mogu skoro ni da potrčim a da mi duša nije u nosu! Džaba bi mi bio sav doping koji postoji na ovom Svetu!

Dott

pre 8 godina

Bravo za Borisa!
Sasvim je jasno na ciju adresu su Marijeve insinuacije upucene, mada verujem da Novaka mnogo ne tangira Marijeva prica, jer ga i nije dostojan. Neuporedivo vise dotakle bi ga slicne reci Rodzera ili Nadala, dok Mareju jedino preostaje upravo to, da gundja o Novaku gledajuci ga u ledja kao odmice daleko daleko od njega, sad vec od Novaka vidi samo jednu tacku koja se gubi polako.

Srdjan

pre 8 godina

Meni je suludo sto je Beker ovako odreagovao jer Mari ni u jednom momentu nije pomenuo nicije ime, posebno ne Novakovo. To sto je Beker sada ovako odreagovao znaci da su se on i Novak nasli prozvanim i to je totalno bezveze jer ako si 100% cist onda te necije rijeci nece dotaci i neces se osjecati prozvanim. Ovaj Bekerov komentar ce samo pogorsati zapadnu propagandu i nista dobro Novaku nece donijeti.

Branko

pre 8 godina

Kakva slina od čoveka je Endy. Još ga Novak zove na otvaranje restorana. Prvi se javio da prozove Novaka oko napakovane izjave muško-ženski tenis. Fuj!! Gadi mi se.

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

Zeljko

pre 8 godina

(realno gledano, 18. april 2016 13:25) Zato sto supstanca ostaje do sest dana u telu i nema potrebe za testiranjem svakog drugog dana.Toliko.

Branko

pre 8 godina

Kakva slina od čoveka je Endy. Još ga Novak zove na otvaranje restorana. Prvi se javio da prozove Novaka oko napakovane izjave muško-ženski tenis. Fuj!! Gadi mi se.

Dott

pre 8 godina

Bravo za Borisa!
Sasvim je jasno na ciju adresu su Marijeve insinuacije upucene, mada verujem da Novaka mnogo ne tangira Marijeva prica, jer ga i nije dostojan. Neuporedivo vise dotakle bi ga slicne reci Rodzera ili Nadala, dok Mareju jedino preostaje upravo to, da gundja o Novaku gledajuci ga u ledja kao odmice daleko daleko od njega, sad vec od Novaka vidi samo jednu tacku koja se gubi polako.

Styx river

pre 8 godina

Pa dobro se zna na koga je Skot aludirao. Dva meca od po 6 sati, ja ne mogu nikoga drugog da se setim nego Noleta na AO 2012. Polufinale sa Endijem, pa finale sa Nadalom ako se ne varam. Endiju je tesko da prizna da je Novak bolji, dobro se poznaju jos od juniorskih dana kada su bili tu negde, ali je Djokovic u medjuvremenu postao jedan od najuspesnijih tenisera svih vremena, a Endi verovatno razmislja kako je on mogao sve to da ostvari. Zavist je svuda prisutna cak i u profesionalnom sportu, a realno Novaku i ima za sta da se zavidi. Ne znam samo zasto se stalno pominje kako je Endi neki veliki Djokovicev prijatelj, jer njemu pored takvog prijatelja neprijatelj i ne treba. Po meni je uvek Rafa bio vise korektniji i prijateljski nastrojeniji prema Noletu, uprkos velikom rivalstvu.

DokHolday

pre 8 godina

Murray je posle one sramne konferencije za stampu prosle godine posle finala AO, pokazao svoje pravo lice.On prosto ne moze da se pomiri s'cinjenicom da je Novak napravio mnogo bolju karijeru od njega. Bas iz razloga sto su odrasli i prosli sve turnire zajedno , a upravo je Murray bio decko koji obecava. Secamo se da je Novak govorio da ga je Murray cesto pobedjivao dok su bili klinci. Kad su postali profesionalni igraci na turu sve se okrenulo (s'razlogom) u Novakovu korist.

Pozdrav

Zoran

pre 8 godina

Marej je jedan od najizdžljivijih tenisera jedino što je malo priglup pa troši preterano više energije trčeći po terenu ko muva bez glave.

Mare,NS

pre 8 godina

Koga briga za Endijevo lupetanje.
Ako bi gledali govor tela,on bi vec na pola seta sa npr.Nadalom trebalo da preda.
Vuce se po terenu,sepa,gega,a kad krene da se igra,nijedna lopta mu ne moze pobeci.
A,ti momci sto su igrali finale sest sati(pretpostavljam da svi znaju ko su) na ceremoniji dodele nagrada nisu mogli da stoje,pa su im doneli stolice,ali se malo zaboravilo.
Uostalom,prosecno pretrce po par km za jedan mec sve sa pauzama.
Neka su taj dan pretcali i deset,a verujem da nisu,to ipak nije mnogo za sest sati igranja,mada jeste iscrpljujuce cak i za najspremnije,sto se moglo videti posle meca.
Mnogo puca u prazno Endi u poslednje vreme.
Mozda je to frustracija,jer je shvatio da ne moze sa njima da se nosi.
Ni sad,a ni u buducnosti!

dejan

pre 8 godina

On to verovatno zna iz svog iskustva.Nikada nista nije mogao da osvoji,i onda 2012,u periodu od juna do septembra,postane toliko dobar,da razbije i Noleta,i Federera i Nadala,i osvoji Vimbldon,OI i US open,i posle toga nestane godinu dana,kao navodno zbog povrede...E on tada nije bio nikom sumnjiv.Sve su ucinili samo da britanac osvoji zlato u Londonu.Bolje bi mu bilo da se pokrije usima i da cuti.Ako je neko ikada bio sumnjiv to je bas on

drop shot

pre 8 godina

Prljavo opravdanje od strane Skota koji nece da prizna da je
neko bolji. Nego ovde se najvise uvredili Novakovi ultra
simpatizeri koji kad se pominju Nadalovi rezultati pisu da se
Nadal dopinguje pa su po meni isti ko i Marej.
Britanci zavidni i ne podnose poraze i ne bi me iznenadilo da
Novaku pronadju nesto da ga optuze za dopimg pa iako se ne dokaze
ostace neka 'mrlja'. Rekao bih da su "meldonium" uveli u
listu dopinga jer su znali da Sarapova koristi lek u kojem se
nalazi meldonium. Najezda ruskih tenisera a Britanaca nigde
u vrhu, a trenutna politika im ne odgovara da su Rusi bolji
u bilo cemu. Britanac je nenadyebivi majstor prljave igre.

cccccc

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno gledano, 18. april 2016 13:25)

Pa realno gledano ako igras uvece tezak i naporan mec, mrtav si umoran, dok odes u kupku a pre toga dajes novinarima izjave pa te onda neko budi u 7 ujutru da das urin?? Da li je to normalno?? Sto ti ne kucaju na vrata u 11 da mozes da spavas i da se odmoris? Na kraju ti ne igras naporne meceve pa mozes normalno da legnes i da ustanes u 7 ujutru ili spavas svaki dan do 12. To ti znas.

cezar

pre 8 godina

Čitajući ove komentare neupućen čovjek bi pomislio da većina Srba ne voli Đokovića što je potpuna budalaština.
Ja živim u Republici Srpskoj i nikada nisam uspio da upoznam nijednog Srbina koji nije oduševljen njegovim rezultatima.
Možda u Srbiji ima nekih zagriženih simpatizera Partizana koji imaju nešto protiv njega ali mislim da je to zanemariv broj.
Ko su dakle ljudi kojima smeta jedan od najvećih sportista današnjice?

Mislim da su to frustrirane komšije koji na ovom forumu imaju slobodu da iznesu svu ozlojeđenost zbog njegovih uspjeha.
Uostalom pogledajte na Fejsbuku komentare,nećete pronaći Srbe koji nešto loše o njemu pišu.

cisto onako

pre 8 godina

Mene zanima zasto Marej cesto dok ceka na servis protivnika sopce i tetura se kao da ce sledeci sekund da padne u nesvest, a odmah zatim leti po terenu.

Komar

pre 8 godina

Sta reci sem Endi je jadan, ocigledno je zaboravio kako je igrao na olimpijadi u Londonu i Vinbldonu kad ga je osvojio i kad je igrao ko pusten sa lanca.
A sto se tice Nadala i Novaka oni su naj veci i mali Marej moze samo da jadikuje, place i kuka.
Naj vece meceve odigrali su Novak, Nadal i Federer, jedni protiv drugih i tako ce ostati.
I ovako cu zavrsiti...

Federer trenutno naj veci svih vremena.

Nadal naj bolji teniser na sljaci svih vremena i tako ce jos dugo ostati.

Novak trenutno najbolji teniser a dal ce prestici Federera to ce vreme pokazati.

Marej moze samo da kuka i place pored ove trojice.

Eleftherios

pre 8 godina

Jumko iz čiste zabave si prešao u opsednutost. Ne znam koliko često proveravaš na netu da li je objavljen neki tekst o Đokoviću, ali na svakom si među prvim u komentarima. Možda je u početku bilo zanimljivo da troluješ na svaku vest o Đokoviću, ali si odavno provaljen. Međutim ti si i dalje uporan tako da je krajnje vreme da se obratiš lekarima jer neće izaći na dobro ako ovako nastaviš.

rosonero

pre 8 godina

moramo rqzumeti mareja priblizava se 30-oj a ima dvw gren slema i ostaće upamcen kao prosek, očekujem sve više ovakvih njegovih ispada.

Đumko

pre 8 godina

E Đumko, video sam Novaka danas u gradu, baš kupovao picu kod Bucka... Pričali malo, baš pita za tebe kako ti ide, je l si našao devojku i da li si rekao šefu u lice ono što misliš. Kaže da se brine za tebe i da to utiče na njegovu igru. Daj reci šefu šta te muči i ne brini za Novaka. Poz

oz

pre 8 godina

dozvoliti doping svima od 2.mesta na Atp listi ka dole,eto sanse da bar malo bude zanimljivije.....p.s. mozda smanje razliku sa 8000 na bar 5-6000 poena......

neutralni posmatrac

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.

ZnaSeNaKogaJeMislio

pre 8 godina

Zna se na koga je mislio. Na Nadala, cim je od njega izgubio u Monte Carlu i na Novaka cija je takodje redovna musterija. Ali razumem te Endi, i ja kada sam bio mali pa izgubim okrivim nesto deseto za poraz...

Zeljko

pre 8 godina

(realno gledano, 18. april 2016 13:25) Zato sto supstanca ostaje do sest dana u telu i nema potrebe za testiranjem svakog drugog dana.Toliko.

realno gledano

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...

majtimajk

pre 8 godina

"A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno..."
(realno gledano, 18. april 2016 13:25)

-a gde je rekao da je to strasno? s obzirom da ih 2X tokom turnira testiraju, a niko ne padne, znaci da su cisti I da nije normalno da jedan od njih baca nekakvu sumnju. to nije rekao neki novinar ili neciji fen. osim toga, nije samo urin, vec i krv!... pitaj Viktora!

Džoni

pre 8 godina

Ljudi manite se prazne priče, ako je neko fizički predodređen da ima kondiciju koju napornim radom i treningom dovede do gornjih granica nema ni govora da bi morao da se dopinguje da bi igrao ceo dan! Jednostavno neko to može lakše, neko teže a neko nikako! Neko i bez posebnog treninga može da trči kilometrima a na primer ja koji sam atletski građen pa po malo i treniram ne mogu skoro ni da potrčim a da mi duša nije u nosu! Džaba bi mi bio sav doping koji postoji na ovom Svetu!

Jumko

pre 8 godina

Beker, Endi, Djokovic, Kirjos... Divni predstavnici belog sporta! Jos jedan razlog zasto su Rodzer i Rafa to sto jesu! A ove tviter svadjalice koje psuju... Necemo o njima.

milan

pre 8 godina

WADA pravi korak u nazad i ono što je do sada uradila koštaće je milione. Meldonium nije samo uočljiv 1 - 7 dana unatrag nego čak nekoliko meseci i tako će većina od 170 sportista koji su suspendovani dobiti odštetu i biti rehabilitovani. Još jedan potez u sportu pod političkim uticajem, da su većina kažnjenih sportista bili iz istočnih zemalja tj. Rusije ispao je totalni kiks i baš lepo.

Zoran

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...
(Balkan, 18. april 2016 13:46)

Balkane, pre 50 godina nagrade i sponzorski ugovori od tenisa a i od sporta uopšte merili su se desetinam HILJDA $ a sada se mere desetinama MILIONA$. Kapish?

Tada su teniseri posle mečeva odlazili na kriglu piva, ili dve tri, kako kada da prodiskutuju greške i dobre poteze. SAada je KOMPLETAN SPORT dignut na takav nivo da vrhunski sportista kompletan ŽIVOT podređuje bavljenju onim sa čime se bavi.

Na kraju, pogledaj na yutube neki od teniskih mečeva od pre 50 godina, ima ih puno, pa uporedi sa ovim današnjim.

A da ima korišćenja "sredstava" ima, nije sporno, ali ne treba generalizovati. Mada, miševi se kriju a mačke su tu da love. Poneki miš neslavno završi, naravno...

zna Endi nesto

pre 8 godina

Meni je ovo sada bas sumnjivo! Zasto Beker ima potrebu da brani Djokovica? Zasto je prepoznao Djokovica u Endijevoj izjavi? Obicno se prvi jave oni koji su krivi.

trepca

pre 8 godina

Bravo Marej! Kako si samo pametno bacio udicu, i upecao iz prve! Marej nije ni pomenuo Djokovica, a uvek se pokazalo da ko se prvi javi i pobuni, taj znaci ima razloga da se pronadje u optuzbama!

?

pre 8 godina

@Styx river
Prica se kako mu je Marej prijatelj jer djokovic godinama pokusava da ubedi ljude kako ima prijatelje medju teniserima. Uvek se lepio uz Rafu i Mareja, a oni njega nikada nisu smatrali prijateljem. Novak je Nadala nazivao prijateljem jer je tako hteo sa se ulizuje publici, posto je Rafa popularan medju navijacima. Medjutim, Rafa ga je gospodski ispalio, narocito onda kad ga je javno isporzivao za ono bezobrazno ponasanje u Madridu i za one imitacije pre toga. Onda je Djokovic lagao da mu je Marej drugar, ali mu se omaklo da izjavi kako je zeli da se druzi s njim jer su rivali (pre finala USO 2012). Zbog toga ga je Marej namlatio u finalu. Naravno, tu je i beozbrazno ponasanje djokovica kad je folirao povredu 2015 u finalu AO. Jednostavno, ne vole ga ni Nadal ni Marej i to ne kriju. On je los covek i nikakve titule ne mogu naterati njih da ga vole.

drop shot

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni posmatrac,

Dozvoljena sredstva ne postoje nego se s vremena na vreme
pojavi nesto novo kako bi se neki sportista kompromitovao
a u pozadini je politika tako da danas imamo aferu Sarapova.
Ben Dzonsonu su oduzeli zlatnu medalju zbog politike...
A danas najezda Rusa u tenisu kad je Rusija pod sankcijama.

Srdjan

pre 8 godina

Meni je suludo sto je Beker ovako odreagovao jer Mari ni u jednom momentu nije pomenuo nicije ime, posebno ne Novakovo. To sto je Beker sada ovako odreagovao znaci da su se on i Novak nasli prozvanim i to je totalno bezveze jer ako si 100% cist onda te necije rijeci nece dotaci i neces se osjecati prozvanim. Ovaj Bekerov komentar ce samo pogorsati zapadnu propagandu i nista dobro Novaku nece donijeti.

?

pre 8 godina

I naravno, javlja se onaj koji je i prozvan :) genijalan potez Mareja, upecao se onaj kojem je i namenjena udica. Posto znamo da Beker govori ono sto Novak sam ne sme, odnosno, djokovic njega salje da se svadja u njegovo ime, Srdjan je zauzet i nije popularan u svetu pa ne moze.

savjet

pre 8 godina

Bolje bi Bekeru bilo da Novaka napokon nauči volej igru,igru na mreži i smečeve, nego da "pametuje".Kad je ničim izazvan, jedini od trenera ovako reagovao na Marejevu izjavu,Novak će postati sumnjiv da uzima neku nedozvoljenu supstancu,koja se za sada ne može otkriti,ali to ne znači da neće za par mjeseci.

?

pre 8 godina

@Mare,NS
Na GS osvajac titule prosecno pretrci 5-6 km tokom celog turnira. Dakle, za 7 meceva. Ovde nije cudno sto je Nadal igrao 6 sati, nego kako je to Novak igrao 6 sati a pre toga 5 sati u polufinalu? I jos pobedio. To je jako sumnjivo.

Hola

pre 8 godina

sta se ovaj Beker svuda busa??!
neka kaze sta hoce nikoga hvala Bogu nije imenovao
I Novak je ispao dasa kad je pricao o Wta pre neki dan paaa...boze moj!

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

sipugarvat

pre 8 godina

@cezar
Imas stranicu na FB sa 50 000 "obozavalaca", sve Srbi i svi pricaju protiv Djokovica. Kako to ne znas?
(Svete, 18. april 2016 20:48)

Ne izmišljaj.

utisak

pre 8 godina

Ko prodje skandal , prodje . Ako je Sarapova uhvacena , bice jos njih .. Nadam se da nece Novaka kao Sarapovu " uhvatiti " . Svi oni nesto koriste .

Jumko

pre 8 godina

Beker, Endi, Djokovic, Kirjos... Divni predstavnici belog sporta! Jos jedan razlog zasto su Rodzer i Rafa to sto jesu! A ove tviter svadjalice koje psuju... Necemo o njima.

?

pre 8 godina

@Styx river
Prica se kako mu je Marej prijatelj jer djokovic godinama pokusava da ubedi ljude kako ima prijatelje medju teniserima. Uvek se lepio uz Rafu i Mareja, a oni njega nikada nisu smatrali prijateljem. Novak je Nadala nazivao prijateljem jer je tako hteo sa se ulizuje publici, posto je Rafa popularan medju navijacima. Medjutim, Rafa ga je gospodski ispalio, narocito onda kad ga je javno isporzivao za ono bezobrazno ponasanje u Madridu i za one imitacije pre toga. Onda je Djokovic lagao da mu je Marej drugar, ali mu se omaklo da izjavi kako je zeli da se druzi s njim jer su rivali (pre finala USO 2012). Zbog toga ga je Marej namlatio u finalu. Naravno, tu je i beozbrazno ponasanje djokovica kad je folirao povredu 2015 u finalu AO. Jednostavno, ne vole ga ni Nadal ni Marej i to ne kriju. On je los covek i nikakve titule ne mogu naterati njih da ga vole.

realno gledano

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...

trepca

pre 8 godina

Bravo Marej! Kako si samo pametno bacio udicu, i upecao iz prve! Marej nije ni pomenuo Djokovica, a uvek se pokazalo da ko se prvi javi i pobuni, taj znaci ima razloga da se pronadje u optuzbama!

?

pre 8 godina

@Mare,NS
Na GS osvajac titule prosecno pretrci 5-6 km tokom celog turnira. Dakle, za 7 meceva. Ovde nije cudno sto je Nadal igrao 6 sati, nego kako je to Novak igrao 6 sati a pre toga 5 sati u polufinalu? I jos pobedio. To je jako sumnjivo.

zna Endi nesto

pre 8 godina

Meni je ovo sada bas sumnjivo! Zasto Beker ima potrebu da brani Djokovica? Zasto je prepoznao Djokovica u Endijevoj izjavi? Obicno se prvi jave oni koji su krivi.

?

pre 8 godina

I naravno, javlja se onaj koji je i prozvan :) genijalan potez Mareja, upecao se onaj kojem je i namenjena udica. Posto znamo da Beker govori ono sto Novak sam ne sme, odnosno, djokovic njega salje da se svadja u njegovo ime, Srdjan je zauzet i nije popularan u svetu pa ne moze.

savjet

pre 8 godina

Bolje bi Bekeru bilo da Novaka napokon nauči volej igru,igru na mreži i smečeve, nego da "pametuje".Kad je ničim izazvan, jedini od trenera ovako reagovao na Marejevu izjavu,Novak će postati sumnjiv da uzima neku nedozvoljenu supstancu,koja se za sada ne može otkriti,ali to ne znači da neće za par mjeseci.

Srdjan

pre 8 godina

Meni je suludo sto je Beker ovako odreagovao jer Mari ni u jednom momentu nije pomenuo nicije ime, posebno ne Novakovo. To sto je Beker sada ovako odreagovao znaci da su se on i Novak nasli prozvanim i to je totalno bezveze jer ako si 100% cist onda te necije rijeci nece dotaci i neces se osjecati prozvanim. Ovaj Bekerov komentar ce samo pogorsati zapadnu propagandu i nista dobro Novaku nece donijeti.

Hola

pre 8 godina

sta se ovaj Beker svuda busa??!
neka kaze sta hoce nikoga hvala Bogu nije imenovao
I Novak je ispao dasa kad je pricao o Wta pre neki dan paaa...boze moj!

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

Balkan

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...

drop shot

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni posmatrac,

Dozvoljena sredstva ne postoje nego se s vremena na vreme
pojavi nesto novo kako bi se neki sportista kompromitovao
a u pozadini je politika tako da danas imamo aferu Sarapova.
Ben Dzonsonu su oduzeli zlatnu medalju zbog politike...
A danas najezda Rusa u tenisu kad je Rusija pod sankcijama.

cezar

pre 8 godina

Čitajući ove komentare neupućen čovjek bi pomislio da većina Srba ne voli Đokovića što je potpuna budalaština.
Ja živim u Republici Srpskoj i nikada nisam uspio da upoznam nijednog Srbina koji nije oduševljen njegovim rezultatima.
Možda u Srbiji ima nekih zagriženih simpatizera Partizana koji imaju nešto protiv njega ali mislim da je to zanemariv broj.
Ko su dakle ljudi kojima smeta jedan od najvećih sportista današnjice?

Mislim da su to frustrirane komšije koji na ovom forumu imaju slobodu da iznesu svu ozlojeđenost zbog njegovih uspjeha.
Uostalom pogledajte na Fejsbuku komentare,nećete pronaći Srbe koji nešto loše o njemu pišu.

Dott

pre 8 godina

Bravo za Borisa!
Sasvim je jasno na ciju adresu su Marijeve insinuacije upucene, mada verujem da Novaka mnogo ne tangira Marijeva prica, jer ga i nije dostojan. Neuporedivo vise dotakle bi ga slicne reci Rodzera ili Nadala, dok Mareju jedino preostaje upravo to, da gundja o Novaku gledajuci ga u ledja kao odmice daleko daleko od njega, sad vec od Novaka vidi samo jednu tacku koja se gubi polako.

oz

pre 8 godina

dozvoliti doping svima od 2.mesta na Atp listi ka dole,eto sanse da bar malo bude zanimljivije.....p.s. mozda smanje razliku sa 8000 na bar 5-6000 poena......

neutralni posmatrac

pre 8 godina

Ljudi, da se mi ne lazemo, svi oni koriste nesto. Ali to nesto je na listi dozvoljenih supstanci pa ne pricamo o tome. I to nije nista strasno. Jer nije moguće, koliko god trenirali da igrate dan za danom, po sat, dva, tri, da se toliko trošite i oporavite za sledeći izazov. Basket, fudbal, rukomet, u svakom sportu je tako, surovi profesionalizam. Samo sto neko uz to izuzetno mnogo trenira, postuje rezim ishrane pa je izdrzljviji od drugih.

Branko

pre 8 godina

Kakva slina od čoveka je Endy. Još ga Novak zove na otvaranje restorana. Prvi se javio da prozove Novaka oko napakovane izjave muško-ženski tenis. Fuj!! Gadi mi se.

Mare,NS

pre 8 godina

Koga briga za Endijevo lupetanje.
Ako bi gledali govor tela,on bi vec na pola seta sa npr.Nadalom trebalo da preda.
Vuce se po terenu,sepa,gega,a kad krene da se igra,nijedna lopta mu ne moze pobeci.
A,ti momci sto su igrali finale sest sati(pretpostavljam da svi znaju ko su) na ceremoniji dodele nagrada nisu mogli da stoje,pa su im doneli stolice,ali se malo zaboravilo.
Uostalom,prosecno pretrce po par km za jedan mec sve sa pauzama.
Neka su taj dan pretcali i deset,a verujem da nisu,to ipak nije mnogo za sest sati igranja,mada jeste iscrpljujuce cak i za najspremnije,sto se moglo videti posle meca.
Mnogo puca u prazno Endi u poslednje vreme.
Mozda je to frustracija,jer je shvatio da ne moze sa njima da se nosi.
Ni sad,a ni u buducnosti!

Eleftherios

pre 8 godina

Jumko iz čiste zabave si prešao u opsednutost. Ne znam koliko često proveravaš na netu da li je objavljen neki tekst o Đokoviću, ali na svakom si među prvim u komentarima. Možda je u početku bilo zanimljivo da troluješ na svaku vest o Đokoviću, ali si odavno provaljen. Međutim ti si i dalje uporan tako da je krajnje vreme da se obratiš lekarima jer neće izaći na dobro ako ovako nastaviš.

Styx river

pre 8 godina

Pa dobro se zna na koga je Skot aludirao. Dva meca od po 6 sati, ja ne mogu nikoga drugog da se setim nego Noleta na AO 2012. Polufinale sa Endijem, pa finale sa Nadalom ako se ne varam. Endiju je tesko da prizna da je Novak bolji, dobro se poznaju jos od juniorskih dana kada su bili tu negde, ali je Djokovic u medjuvremenu postao jedan od najuspesnijih tenisera svih vremena, a Endi verovatno razmislja kako je on mogao sve to da ostvari. Zavist je svuda prisutna cak i u profesionalnom sportu, a realno Novaku i ima za sta da se zavidi. Ne znam samo zasto se stalno pominje kako je Endi neki veliki Djokovicev prijatelj, jer njemu pored takvog prijatelja neprijatelj i ne treba. Po meni je uvek Rafa bio vise korektniji i prijateljski nastrojeniji prema Noletu, uprkos velikom rivalstvu.

drop shot

pre 8 godina

Prljavo opravdanje od strane Skota koji nece da prizna da je
neko bolji. Nego ovde se najvise uvredili Novakovi ultra
simpatizeri koji kad se pominju Nadalovi rezultati pisu da se
Nadal dopinguje pa su po meni isti ko i Marej.
Britanci zavidni i ne podnose poraze i ne bi me iznenadilo da
Novaku pronadju nesto da ga optuze za dopimg pa iako se ne dokaze
ostace neka 'mrlja'. Rekao bih da su "meldonium" uveli u
listu dopinga jer su znali da Sarapova koristi lek u kojem se
nalazi meldonium. Najezda ruskih tenisera a Britanaca nigde
u vrhu, a trenutna politika im ne odgovara da su Rusi bolji
u bilo cemu. Britanac je nenadyebivi majstor prljave igre.

cisto onako

pre 8 godina

Mene zanima zasto Marej cesto dok ceka na servis protivnika sopce i tetura se kao da ce sledeci sekund da padne u nesvest, a odmah zatim leti po terenu.

Đumko

pre 8 godina

E Đumko, video sam Novaka danas u gradu, baš kupovao picu kod Bucka... Pričali malo, baš pita za tebe kako ti ide, je l si našao devojku i da li si rekao šefu u lice ono što misliš. Kaže da se brine za tebe i da to utiče na njegovu igru. Daj reci šefu šta te muči i ne brini za Novaka. Poz

Komar

pre 8 godina

Sta reci sem Endi je jadan, ocigledno je zaboravio kako je igrao na olimpijadi u Londonu i Vinbldonu kad ga je osvojio i kad je igrao ko pusten sa lanca.
A sto se tice Nadala i Novaka oni su naj veci i mali Marej moze samo da jadikuje, place i kuka.
Naj vece meceve odigrali su Novak, Nadal i Federer, jedni protiv drugih i tako ce ostati.
I ovako cu zavrsiti...

Federer trenutno naj veci svih vremena.

Nadal naj bolji teniser na sljaci svih vremena i tako ce jos dugo ostati.

Novak trenutno najbolji teniser a dal ce prestici Federera to ce vreme pokazati.

Marej moze samo da kuka i place pored ove trojice.

utisak

pre 8 godina

Ko prodje skandal , prodje . Ako je Sarapova uhvacena , bice jos njih .. Nadam se da nece Novaka kao Sarapovu " uhvatiti " . Svi oni nesto koriste .

cccccc

pre 8 godina

A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno gledano, 18. april 2016 13:25)

Pa realno gledano ako igras uvece tezak i naporan mec, mrtav si umoran, dok odes u kupku a pre toga dajes novinarima izjave pa te onda neko budi u 7 ujutru da das urin?? Da li je to normalno?? Sto ti ne kucaju na vrata u 11 da mozes da spavas i da se odmoris? Na kraju ti ne igras naporne meceve pa mozes normalno da legnes i da ustanes u 7 ujutru ili spavas svaki dan do 12. To ti znas.

Zoran

pre 8 godina

Marej je jedan od najizdžljivijih tenisera jedino što je malo priglup pa troši preterano više energije trčeći po terenu ko muva bez glave.

DokHolday

pre 8 godina

Murray je posle one sramne konferencije za stampu prosle godine posle finala AO, pokazao svoje pravo lice.On prosto ne moze da se pomiri s'cinjenicom da je Novak napravio mnogo bolju karijeru od njega. Bas iz razloga sto su odrasli i prosli sve turnire zajedno , a upravo je Murray bio decko koji obecava. Secamo se da je Novak govorio da ga je Murray cesto pobedjivao dok su bili klinci. Kad su postali profesionalni igraci na turu sve se okrenulo (s'razlogom) u Novakovu korist.

Pozdrav

dejan

pre 8 godina

On to verovatno zna iz svog iskustva.Nikada nista nije mogao da osvoji,i onda 2012,u periodu od juna do septembra,postane toliko dobar,da razbije i Noleta,i Federera i Nadala,i osvoji Vimbldon,OI i US open,i posle toga nestane godinu dana,kao navodno zbog povrede...E on tada nije bio nikom sumnjiv.Sve su ucinili samo da britanac osvoji zlato u Londonu.Bolje bi mu bilo da se pokrije usima i da cuti.Ako je neko ikada bio sumnjiv to je bas on

rosonero

pre 8 godina

moramo rqzumeti mareja priblizava se 30-oj a ima dvw gren slema i ostaće upamcen kao prosek, očekujem sve više ovakvih njegovih ispada.

milan

pre 8 godina

WADA pravi korak u nazad i ono što je do sada uradila koštaće je milione. Meldonium nije samo uočljiv 1 - 7 dana unatrag nego čak nekoliko meseci i tako će većina od 170 sportista koji su suspendovani dobiti odštetu i biti rehabilitovani. Još jedan potez u sportu pod političkim uticajem, da su većina kažnjenih sportista bili iz istočnih zemalja tj. Rusije ispao je totalni kiks i baš lepo.

ZnaSeNaKogaJeMislio

pre 8 godina

Zna se na koga je mislio. Na Nadala, cim je od njega izgubio u Monte Carlu i na Novaka cija je takodje redovna musterija. Ali razumem te Endi, i ja kada sam bio mali pa izgubim okrivim nesto deseto za poraz...

Zoran

pre 8 godina

Sad su svi profesionalni sportisti izdržljiviji i duplo više mogu da trče nego pre 50-tak godina. Odakle ti nadljudi i zađšto? Zbog sve jačih i jačih stimulativnih sredstava (dopinga). Nema profesionalnog sporta ni vrhunskog rezultata bez dopinga. Raspitajte se malo da li profesionalni klubovi hoće da trenijaru podmladak, ako neće da piju ono što im klubski lekar odredi. Neće, jer od tih koji ne koriste stimulativna sredstva nema nikakvog rezultata, a sutra nema ni očekivane dobiti...
(Balkan, 18. april 2016 13:46)

Balkane, pre 50 godina nagrade i sponzorski ugovori od tenisa a i od sporta uopšte merili su se desetinam HILJDA $ a sada se mere desetinama MILIONA$. Kapish?

Tada su teniseri posle mečeva odlazili na kriglu piva, ili dve tri, kako kada da prodiskutuju greške i dobre poteze. SAada je KOMPLETAN SPORT dignut na takav nivo da vrhunski sportista kompletan ŽIVOT podređuje bavljenju onim sa čime se bavi.

Na kraju, pogledaj na yutube neki od teniskih mečeva od pre 50 godina, ima ih puno, pa uporedi sa ovim današnjim.

A da ima korišćenja "sredstava" ima, nije sporno, ali ne treba generalizovati. Mada, miševi se kriju a mačke su tu da love. Poneki miš neslavno završi, naravno...

Zeljko

pre 8 godina

(realno gledano, 18. april 2016 13:25) Zato sto supstanca ostaje do sest dana u telu i nema potrebe za testiranjem svakog drugog dana.Toliko.

Džoni

pre 8 godina

Ljudi manite se prazne priče, ako je neko fizički predodređen da ima kondiciju koju napornim radom i treningom dovede do gornjih granica nema ni govora da bi morao da se dopinguje da bi igrao ceo dan! Jednostavno neko to može lakše, neko teže a neko nikako! Neko i bez posebnog treninga može da trči kilometrima a na primer ja koji sam atletski građen pa po malo i treniram ne mogu skoro ni da potrčim a da mi duša nije u nosu! Džaba bi mi bio sav doping koji postoji na ovom Svetu!

majtimajk

pre 8 godina

"A sto je to tako strasno sto ih dva puta u
toku Gren slema testiraju... Sto je to tako tesko dati urin gospodine Bekeru ?? Volio bih da posle svakog meca daju urin i da im to bude obavezna praksa, i tako niko nikog nece moci da optuzuje... Sve cisto, sve regularno..."
(realno gledano, 18. april 2016 13:25)

-a gde je rekao da je to strasno? s obzirom da ih 2X tokom turnira testiraju, a niko ne padne, znaci da su cisti I da nije normalno da jedan od njih baca nekakvu sumnju. to nije rekao neki novinar ili neciji fen. osim toga, nije samo urin, vec i krv!... pitaj Viktora!

sipugarvat

pre 8 godina

@cezar
Imas stranicu na FB sa 50 000 "obozavalaca", sve Srbi i svi pricaju protiv Djokovica. Kako to ne znas?
(Svete, 18. april 2016 20:48)

Ne izmišljaj.