Sreda, 06.04.2016.

16:00

SL: Donald za minimalac Zvezde protiv Rada

Crvena zvezda savladala je ekipu Rada u 29. kolu Superlige Srbije – 1:0 (0:0).

Izvor:

SL: Donald za minimalac Zvezde protiv Rada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

branko

pre 8 godina

Звезда има ове сезоне резултате а у једном делу је имала и јако добру игру. Сад је то опет бескрајно бледа игра са неподношљивим бројем погрешних додавања. Не мислим на лопте какве су некад с једног на други крај Маракане слали Шекуларац, Пикси или Просинечки него на елемернтарна додавања најближем играчу , на растојању од 5 м. Те грешке права сви али убедљиво предњачи Петковић. Тај дечко на сваку исправно додату лопту направи 5 – 8 погрешних додавања. Очигледно је да је Грујићев одлазак отворио велику рупу на терену која није мања од рупе у финансијама коју су закрпили Ливерпулови милиони. Божовићева идеја о прерасподели улога још није дала резултате а ја не верујем ни да ће дати. Ле Талек је добар играч али су он и Доналд играчи истог типа а Доналд, иако се труди, није показао таленат у офанзивнијој улози, што је Божовић очекивао. Уз то, два важна нападача Катаи и Виеира у суштини играју необавезни фудбал, без чврстине и сигурности и они на сваки један успешан потез направе двадесет неуспашних. Тако долазимо до тога да све у Звездиној игри зависи од потеза Ибањеза који је за 3 класе најбољи Звездин играч. Свему овоме треба додати и очајну игру пара штопера – ''филозофа'' са којим се не сме изаћи на мегдан озбиљнијем тиму. Некад бриљантни Луковић је сада највећа рупа. Саво Павићевић за две године није начинио толико грешака. Мислим да Божовић треба озбиљно да се замисли над овом проблематиком да би се оствариле амбиције клуба на лето.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Svidja mi se kakvo je panterima pojacanje Edson.Neka ostane sto duze.On i onaj Fabrisio sto je bio kod nas bi bili super tandem.

Labud

pre 8 godina

Luis Luco Ibanjez srbski sin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzon Ford ll, 6. april 2016 23:56)

I njemu keva iz Cacka?

Menjam prizren za dzenkinsa

pre 8 godina

Zvezdasi kad cete poceti da zivite od svog rada?godinama vas bre drzava finansira.cz kancer srpskog fudbala!nevprozivajte fkp,mi zivimo od uefe,tj.fudbala.

Darkstar

pre 8 godina

Brate, evo gledam povika na Lukovića i edsona ( s pravom), ali upravo promotrih šta uradi Fernano iz City-a... šta na to reći? Ova dvojica su spram Fernanda odigrali filigranski. Lik ne vredi pipšljiva boba, a ne onih šest cifara za nedeljnu platu.

Mare

pre 8 godina

Grupe Lige Evrope za uzivanje : A : Manchester United Lazio Legia Warshawa Zvezda B : Liverpool Sparta Prag Partizan Astana C : Levercusen Celtic West Ham Vojvodina D : Sevilla Anderlecht Dinamo Zagreb Cukaricki

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

A Borac 1:1 sa Ofkom haha,znaci za vikend pustaju bodove Zvezdi.Sve osim pobede Borca sa 3 razlike i vise bice neuspeh.

Kole

pre 8 godina

Ova igra Zvezde me podseca na onaj stil Milana iz onih sezona kada su osvajali ligu šampiona i seriju A.Na pobedu,zatvorena utakmica,1-0 i ćao djaci.Ne moramo uvek 4-0,5-0...opušteno opušteno :)

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Samo 1:0 dobili,ee sramote jedne.Ali dobro ima udela i u tome sto Rad nije kidao kao protiv Pfk kad je dao 2 gola.

radetoronto

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce Partizan pobediti u 30om kolu. Ako i Zvezda pobedi, onda u plej-ofu treba nam svega 7 bodova (od mogucih 21) da bismo osigurali titulu.

Ako pobedi Partizan, a mi izgubimo, trebace nam 10 bodova (od 21).

Kako god pogledas, mislim da je sve gotovo za ove sezone.

Sto Evropa tice, nazalost, ipak nisam optimista jer JSL je, realno, cetvrta liga evropskog fudbala. Dobro, hajde prvo da zavrsim ovu sezonu, pa sta bude nek bude.

Rajko

pre 8 godina

Sasvim razumljiv mali pad forme..ne mozes 45 utakmica odigrati kako valja..bitno je jedno..i kad se odigra malo losije bitno je pobijediti..to je odlika velikih klubova..zato napred Zvezdo!

zvezdale

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci. (Walter White, 06. april 2016 17:36)

Jesi zaradio sendvic??

kiza

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?
(Štilcovаnа kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

onaj Anderson sto ga Krle 'oteo' Zvezdi?

Mare

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde preko 30 godina,živim u Sloveniji,gledao sam ove sezone desetak utakmica Zvezde,gledam i današnju,i moram reći Zvezdaši nemojte puno da očekujete od Evrope.U Slo ligi gledam utakmice Olimpije i Maribora,i iskreno vam kažem da igraju i bolji i brži fudbal i jedni i drugi od Zvezde.Zvezda je užasno spora,nema tu nikakve brze tečne akcije,sve se svodi na neko individualno znanje Vieire,Ibanjeza... ali pravog fudbala veoma je malo.A 100% tvrdim da je slovenska liga bar 30% jača od srpske.

nemanja_drach

pre 8 godina

Opet nesto ne valja a komentatori ? profesionalci ? ... 24 pobjede u nizu, nadavali se golova, nagledali se dobrih utakmica Zvezde i momcima pala malo forma zadnjih par kola ( sto je i logicno ) i sad nista ne valja a ???

Delija von Brdo

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bachi, 6. april 2016 17:09)

Drago mi je sto tvoj klub po Djurinim knjigovodjama nema dugove ili malo kako rekose 16 miliona.I svi dodjoseiz ljubavi prema crno beloj boji. cak iz svog dzepa placaju smestaj, hranu

trejs

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno. (NastyB, 06. april 2016 16:52)

evo ga strucnjak sa kosarke dosao na fudbal....

zvezdale

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу? (Štilcovаnа
kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

milijardu, jel sad places?!

bachi

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.

istina

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim ovu utakmicu, ali ono sto sam u prethodnim primetio je da igramo dosta sporije nego do drugog dela sezone. Takodje, ne svidja mi se sto praktikujemo sve vise igru sa dugim pasevim, a rezultat toga je mnogo vise izgubljenih napada. Nadam se da su to samo neka isprobavanja grofa, jer u prvom delu sezone nismo igrali tako, a rezultati su bilo dosta bolji.

Walter White

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci.

NastyB

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno.

Violinplayer

pre 8 godina

Sa Edsonom i Lukovicem, nema sta da trazimo u kvalifikacijama. Zahvaliti im se sto pre. Bolje omladince da ubaci i da ih uigrava. Ovo je sramota.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Ove dve kardinalne greske Edsona i Lukovica su dva cista gola u Evropi.
Ovo sto Lukovic igra je ispod svakog profesionalnog nivoa! Treba da ga je sramota!

Angmar

pre 8 godina

lose igramo od pocetka prolecnog dela,Grujica nema ko da zameni na sredini.Zadnja linija uvek ima 2-3 ozbiljna kiksa po utakmici.A i igraci deluju da se dosta manje trude,samim tim i trce,nema presinga,duplog pasa,mnogo soliranja(Katai se bukvalno setka i zeza po terenu)Bas me zanima sta ce biti u derbiju,partizan deluje kao da napreduje,dok Zvezda stagnira ili cak nzaduje.Ne stima dosta stvari,vidi ae iz aviona.Realno da nemamo sta da trazimo u Evropi,svaka ekipa i istocne Evrope ce nas dobiti bez problema(cesi,poljaci,slovaci,pa onda ekipe iz bivseg SSSR-a)Sve je ovo lepo,30 bodova,bilo je lepih utakmica,ali za Evropu smo tanki,bez cvrstine,mnogo kiksamo ....

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Nisam imao nista protiv Petkovica, a i dalje ga branim, ali decko je takva katastrofa i od svih nasih igraca, jedino bih njega zamenio na svojoj poziciji, Edson se popravlja, i eventualno umesto dva zadnja vezna pokusao bih igru sa Plavsicem kao ofanzivnijom varijantom.

Ajmo zvezdo

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...posto se partizan raspadao.Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije

okej

pre 8 godina

Sta je Srba u stubu srBstva, svaka cast. Keve im iz Cacka, igraju za stipendije I pecurke (gugu, 06. april 2016 16:08)

A tebe najvise nervira sto ti je predsednik neko ko kaze da je ponosni hrvat ;)

mmm

pre 8 godina

KOliko smo mi promasili sa Talekom i Edsonom! Dok je za Edsonom bilo potrebe, Talek je totalno nepotrebna investicija! Ne moze Talek da zameni Grujica nikako! A uz to ima primanja 200k+, i mora da igra svaku, a isti profil igraca kao i Donald, stim sto je za mene Donald mnogo bolji u defanzivi! Izgubili smo mnogo na sredini, od kad nam igraju Talek i Donald zajedno! Bolje da ga nismo potpisivali, jer Gruja ostaje do kraja sezone, pa smo mogli na leto da vidimo sta nam fali... Izgubili smo onu leprsavost, od kad ne igramo na sredini u sastavu: Donald - Grujic - Plavsic, napad Katai - Srnic - Vieira... Mnogo je mucno gledati bezidejnost dvojca Talek i Donald, jedan je visak!

DrMrakic

pre 8 godina

A panjeva u odbrani majko mila i posle se čudimo kad nas izbace Kairat, ekipa koja ima malo boljeg napadača kao što je Gerard Gohou.

DELIJA

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.

Webber

pre 8 godina

Muke za Vuceliceve botove, sad kako da pljuju po zvezdi u vreme utakmice partizana a kasnije moraju i da komentarisu Bozovicevu izjavu...

Voip

pre 8 godina

Svi vidimo da su nam potrebni dva štopera i desni bek. Ništa nismo uradili u prelaznom roku. Doveli smo brazilca koji pojma nema a prodali dobre igrače. Nemoj posle da nam đavo bude kriv. Pored pomenutih treba nam i dobar špic, Vieira nema pravu zamenu. Balasta moramo da se oslobodimo tipa Anđelković i sl.

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?

Dexim

pre 8 godina

Zvezda juri rekord Benfike. Šta, njima su svirali 20 penala za sezonu? (BigBoca, 06. april 2016 16:19)

Ahahah a partizanki ove sezone vise penala svirano...

Istina

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije.

Mare

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde preko 30 godina,živim u Sloveniji,gledao sam ove sezone desetak utakmica Zvezde,gledam i današnju,i moram reći Zvezdaši nemojte puno da očekujete od Evrope.U Slo ligi gledam utakmice Olimpije i Maribora,i iskreno vam kažem da igraju i bolji i brži fudbal i jedni i drugi od Zvezde.Zvezda je užasno spora,nema tu nikakve brze tečne akcije,sve se svodi na neko individualno znanje Vieire,Ibanjeza... ali pravog fudbala veoma je malo.A 100% tvrdim da je slovenska liga bar 30% jača od srpske.

okej

pre 8 godina

Sta je Srba u stubu srBstva, svaka cast. Keve im iz Cacka, igraju za stipendije I pecurke (gugu, 06. april 2016 16:08)

A tebe najvise nervira sto ti je predsednik neko ko kaze da je ponosni hrvat ;)

DrMrakic

pre 8 godina

A panjeva u odbrani majko mila i posle se čudimo kad nas izbace Kairat, ekipa koja ima malo boljeg napadača kao što je Gerard Gohou.

zvezdale

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу? (Štilcovаnа
kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

milijardu, jel sad places?!

Delija von Brdo

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bachi, 6. april 2016 17:09)

Drago mi je sto tvoj klub po Djurinim knjigovodjama nema dugove ili malo kako rekose 16 miliona.I svi dodjoseiz ljubavi prema crno beloj boji. cak iz svog dzepa placaju smestaj, hranu

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Ove dve kardinalne greske Edsona i Lukovica su dva cista gola u Evropi.
Ovo sto Lukovic igra je ispod svakog profesionalnog nivoa! Treba da ga je sramota!

Angmar

pre 8 godina

lose igramo od pocetka prolecnog dela,Grujica nema ko da zameni na sredini.Zadnja linija uvek ima 2-3 ozbiljna kiksa po utakmici.A i igraci deluju da se dosta manje trude,samim tim i trce,nema presinga,duplog pasa,mnogo soliranja(Katai se bukvalno setka i zeza po terenu)Bas me zanima sta ce biti u derbiju,partizan deluje kao da napreduje,dok Zvezda stagnira ili cak nzaduje.Ne stima dosta stvari,vidi ae iz aviona.Realno da nemamo sta da trazimo u Evropi,svaka ekipa i istocne Evrope ce nas dobiti bez problema(cesi,poljaci,slovaci,pa onda ekipe iz bivseg SSSR-a)Sve je ovo lepo,30 bodova,bilo je lepih utakmica,ali za Evropu smo tanki,bez cvrstine,mnogo kiksamo ....

nemanja_drach

pre 8 godina

Opet nesto ne valja a komentatori ? profesionalci ? ... 24 pobjede u nizu, nadavali se golova, nagledali se dobrih utakmica Zvezde i momcima pala malo forma zadnjih par kola ( sto je i logicno ) i sad nista ne valja a ???

DELIJA

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.

Violinplayer

pre 8 godina

Sa Edsonom i Lukovicem, nema sta da trazimo u kvalifikacijama. Zahvaliti im se sto pre. Bolje omladince da ubaci i da ih uigrava. Ovo je sramota.

Dexim

pre 8 godina

Zvezda juri rekord Benfike. Šta, njima su svirali 20 penala za sezonu? (BigBoca, 06. april 2016 16:19)

Ahahah a partizanki ove sezone vise penala svirano...

Voip

pre 8 godina

Svi vidimo da su nam potrebni dva štopera i desni bek. Ništa nismo uradili u prelaznom roku. Doveli smo brazilca koji pojma nema a prodali dobre igrače. Nemoj posle da nam đavo bude kriv. Pored pomenutih treba nam i dobar špic, Vieira nema pravu zamenu. Balasta moramo da se oslobodimo tipa Anđelković i sl.

kiza

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?
(Štilcovаnа kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

onaj Anderson sto ga Krle 'oteo' Zvezdi?

zvezdale

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci. (Walter White, 06. april 2016 17:36)

Jesi zaradio sendvic??

NastyB

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno.

bachi

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?

Webber

pre 8 godina

Muke za Vuceliceve botove, sad kako da pljuju po zvezdi u vreme utakmice partizana a kasnije moraju i da komentarisu Bozovicevu izjavu...

istina

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim ovu utakmicu, ali ono sto sam u prethodnim primetio je da igramo dosta sporije nego do drugog dela sezone. Takodje, ne svidja mi se sto praktikujemo sve vise igru sa dugim pasevim, a rezultat toga je mnogo vise izgubljenih napada. Nadam se da su to samo neka isprobavanja grofa, jer u prvom delu sezone nismo igrali tako, a rezultati su bilo dosta bolji.

Walter White

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci.

Ajmo zvezdo

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...posto se partizan raspadao.Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije

trejs

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno. (NastyB, 06. april 2016 16:52)

evo ga strucnjak sa kosarke dosao na fudbal....

radetoronto

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce Partizan pobediti u 30om kolu. Ako i Zvezda pobedi, onda u plej-ofu treba nam svega 7 bodova (od mogucih 21) da bismo osigurali titulu.

Ako pobedi Partizan, a mi izgubimo, trebace nam 10 bodova (od 21).

Kako god pogledas, mislim da je sve gotovo za ove sezone.

Sto Evropa tice, nazalost, ipak nisam optimista jer JSL je, realno, cetvrta liga evropskog fudbala. Dobro, hajde prvo da zavrsim ovu sezonu, pa sta bude nek bude.

Darkstar

pre 8 godina

Brate, evo gledam povika na Lukovića i edsona ( s pravom), ali upravo promotrih šta uradi Fernano iz City-a... šta na to reći? Ova dvojica su spram Fernanda odigrali filigranski. Lik ne vredi pipšljiva boba, a ne onih šest cifara za nedeljnu platu.

Rajko

pre 8 godina

Sasvim razumljiv mali pad forme..ne mozes 45 utakmica odigrati kako valja..bitno je jedno..i kad se odigra malo losije bitno je pobijediti..to je odlika velikih klubova..zato napred Zvezdo!

mmm

pre 8 godina

KOliko smo mi promasili sa Talekom i Edsonom! Dok je za Edsonom bilo potrebe, Talek je totalno nepotrebna investicija! Ne moze Talek da zameni Grujica nikako! A uz to ima primanja 200k+, i mora da igra svaku, a isti profil igraca kao i Donald, stim sto je za mene Donald mnogo bolji u defanzivi! Izgubili smo mnogo na sredini, od kad nam igraju Talek i Donald zajedno! Bolje da ga nismo potpisivali, jer Gruja ostaje do kraja sezone, pa smo mogli na leto da vidimo sta nam fali... Izgubili smo onu leprsavost, od kad ne igramo na sredini u sastavu: Donald - Grujic - Plavsic, napad Katai - Srnic - Vieira... Mnogo je mucno gledati bezidejnost dvojca Talek i Donald, jedan je visak!

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Nisam imao nista protiv Petkovica, a i dalje ga branim, ali decko je takva katastrofa i od svih nasih igraca, jedino bih njega zamenio na svojoj poziciji, Edson se popravlja, i eventualno umesto dva zadnja vezna pokusao bih igru sa Plavsicem kao ofanzivnijom varijantom.

Kole

pre 8 godina

Ova igra Zvezde me podseca na onaj stil Milana iz onih sezona kada su osvajali ligu šampiona i seriju A.Na pobedu,zatvorena utakmica,1-0 i ćao djaci.Ne moramo uvek 4-0,5-0...opušteno opušteno :)

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

A Borac 1:1 sa Ofkom haha,znaci za vikend pustaju bodove Zvezdi.Sve osim pobede Borca sa 3 razlike i vise bice neuspeh.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Samo 1:0 dobili,ee sramote jedne.Ali dobro ima udela i u tome sto Rad nije kidao kao protiv Pfk kad je dao 2 gola.

Istina

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije.

Menjam prizren za dzenkinsa

pre 8 godina

Zvezdasi kad cete poceti da zivite od svog rada?godinama vas bre drzava finansira.cz kancer srpskog fudbala!nevprozivajte fkp,mi zivimo od uefe,tj.fudbala.

Mare

pre 8 godina

Grupe Lige Evrope za uzivanje : A : Manchester United Lazio Legia Warshawa Zvezda B : Liverpool Sparta Prag Partizan Astana C : Levercusen Celtic West Ham Vojvodina D : Sevilla Anderlecht Dinamo Zagreb Cukaricki

Labud

pre 8 godina

Luis Luco Ibanjez srbski sin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzon Ford ll, 6. april 2016 23:56)

I njemu keva iz Cacka?

branko

pre 8 godina

Звезда има ове сезоне резултате а у једном делу је имала и јако добру игру. Сад је то опет бескрајно бледа игра са неподношљивим бројем погрешних додавања. Не мислим на лопте какве су некад с једног на други крај Маракане слали Шекуларац, Пикси или Просинечки него на елемернтарна додавања најближем играчу , на растојању од 5 м. Те грешке права сви али убедљиво предњачи Петковић. Тај дечко на сваку исправно додату лопту направи 5 – 8 погрешних додавања. Очигледно је да је Грујићев одлазак отворио велику рупу на терену која није мања од рупе у финансијама коју су закрпили Ливерпулови милиони. Божовићева идеја о прерасподели улога још није дала резултате а ја не верујем ни да ће дати. Ле Талек је добар играч али су он и Доналд играчи истог типа а Доналд, иако се труди, није показао таленат у офанзивнијој улози, што је Божовић очекивао. Уз то, два важна нападача Катаи и Виеира у суштини играју необавезни фудбал, без чврстине и сигурности и они на сваки један успешан потез направе двадесет неуспашних. Тако долазимо до тога да све у Звездиној игри зависи од потеза Ибањеза који је за 3 класе најбољи Звездин играч. Свему овоме треба додати и очајну игру пара штопера – ''филозофа'' са којим се не сме изаћи на мегдан озбиљнијем тиму. Некад бриљантни Луковић је сада највећа рупа. Саво Павићевић за две године није начинио толико грешака. Мислим да Божовић треба озбиљно да се замисли над овом проблематиком да би се оствариле амбиције клуба на лето.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Svidja mi se kakvo je panterima pojacanje Edson.Neka ostane sto duze.On i onaj Fabrisio sto je bio kod nas bi bili super tandem.

Walter White

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

A Borac 1:1 sa Ofkom haha,znaci za vikend pustaju bodove Zvezdi.Sve osim pobede Borca sa 3 razlike i vise bice neuspeh.

Struja neuspesni brejkdenser

pre 8 godina

Samo 1:0 dobili,ee sramote jedne.Ali dobro ima udela i u tome sto Rad nije kidao kao protiv Pfk kad je dao 2 gola.

Mare

pre 8 godina

Navijač sam Zvezde preko 30 godina,živim u Sloveniji,gledao sam ove sezone desetak utakmica Zvezde,gledam i današnju,i moram reći Zvezdaši nemojte puno da očekujete od Evrope.U Slo ligi gledam utakmice Olimpije i Maribora,i iskreno vam kažem da igraju i bolji i brži fudbal i jedni i drugi od Zvezde.Zvezda je užasno spora,nema tu nikakve brze tečne akcije,sve se svodi na neko individualno znanje Vieire,Ibanjeza... ali pravog fudbala veoma je malo.A 100% tvrdim da je slovenska liga bar 30% jača od srpske.

Menjam prizren za dzenkinsa

pre 8 godina

Zvezdasi kad cete poceti da zivite od svog rada?godinama vas bre drzava finansira.cz kancer srpskog fudbala!nevprozivajte fkp,mi zivimo od uefe,tj.fudbala.

okej

pre 8 godina

Sta je Srba u stubu srBstva, svaka cast. Keve im iz Cacka, igraju za stipendije I pecurke (gugu, 06. april 2016 16:08)

A tebe najvise nervira sto ti je predsednik neko ko kaze da je ponosni hrvat ;)

bachi

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.

Štilcovаnа kаtаbolcnа

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?

Kole

pre 8 godina

Ova igra Zvezde me podseca na onaj stil Milana iz onih sezona kada su osvajali ligu šampiona i seriju A.Na pobedu,zatvorena utakmica,1-0 i ćao djaci.Ne moramo uvek 4-0,5-0...opušteno opušteno :)

Delija von Brdo

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.
(DELIJA, 06. april 2016 16:53)
Jel tako? Pa dobro ionako se dugovi sami od sebe vraćaju kao i u kk pa može i da se pazari do mile volje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bachi, 6. april 2016 17:09)

Drago mi je sto tvoj klub po Djurinim knjigovodjama nema dugove ili malo kako rekose 16 miliona.I svi dodjoseiz ljubavi prema crno beloj boji. cak iz svog dzepa placaju smestaj, hranu

zvezdale

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу? (Štilcovаnа
kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

milijardu, jel sad places?!

Istina

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije.

mmm

pre 8 godina

KOliko smo mi promasili sa Talekom i Edsonom! Dok je za Edsonom bilo potrebe, Talek je totalno nepotrebna investicija! Ne moze Talek da zameni Grujica nikako! A uz to ima primanja 200k+, i mora da igra svaku, a isti profil igraca kao i Donald, stim sto je za mene Donald mnogo bolji u defanzivi! Izgubili smo mnogo na sredini, od kad nam igraju Talek i Donald zajedno! Bolje da ga nismo potpisivali, jer Gruja ostaje do kraja sezone, pa smo mogli na leto da vidimo sta nam fali... Izgubili smo onu leprsavost, od kad ne igramo na sredini u sastavu: Donald - Grujic - Plavsic, napad Katai - Srnic - Vieira... Mnogo je mucno gledati bezidejnost dvojca Talek i Donald, jedan je visak!

Webber

pre 8 godina

Muke za Vuceliceve botove, sad kako da pljuju po zvezdi u vreme utakmice partizana a kasnije moraju i da komentarisu Bozovicevu izjavu...

zvezdale

pre 8 godina

Opet se ocigledno krade u korist Zvezde,evo sada su svirali nepostojeci ofsajd Radu a da ne kazem da su zvezdini igraci zasticeni kao beli medvedi i da im se sviraju faulovi kao u kosarci. (Walter White, 06. april 2016 17:36)

Jesi zaradio sendvic??

Dexim

pre 8 godina

Zvezda juri rekord Benfike. Šta, njima su svirali 20 penala za sezonu? (BigBoca, 06. april 2016 16:19)

Ahahah a partizanki ove sezone vise penala svirano...

Ajmo zvezdo

pre 8 godina

Zvezda kada je kaskala za partizanom poslednjih godina uvek je bila bolja od partzana u drugom delu sezone...posto se partizan raspadao.Sad neka se franjini loze sto igramo nesto slabije u nedostatku motivacije

Mare

pre 8 godina

Grupe Lige Evrope za uzivanje : A : Manchester United Lazio Legia Warshawa Zvezda B : Liverpool Sparta Prag Partizan Astana C : Levercusen Celtic West Ham Vojvodina D : Sevilla Anderlecht Dinamo Zagreb Cukaricki

trejs

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno. (NastyB, 06. april 2016 16:52)

evo ga strucnjak sa kosarke dosao na fudbal....

nemanja_drach

pre 8 godina

Opet nesto ne valja a komentatori ? profesionalci ? ... 24 pobjede u nizu, nadavali se golova, nagledali se dobrih utakmica Zvezde i momcima pala malo forma zadnjih par kola ( sto je i logicno ) i sad nista ne valja a ???

kiza

pre 8 godina

Колико беше искешираше српски порески обвезници за ову бразилску несрећу?
(Štilcovаnа kаtаbolcnа, 06. april 2016 16:49)

onaj Anderson sto ga Krle 'oteo' Zvezdi?

NastyB

pre 8 godina

Ne valja što drugi deo sezone igramo stalno sa 10 igrača. Mislim, brojčano jeste 11, ali Katai je toliko loš da APSOLUTNO SVAKA lopta koja dođe do njega unapred je izgubljena. Ili je gubi u nepotrebnim driblinzima ili očajnim dodavanjima, ali jednostavno je postao smetnja na terenu. Čitav drugi deo szone nije uradio ama baš ništa dobro. Ja to vidim, kao i mnogi, vidi to i voditelj na televiziji, ali ne i Božović. Strašno.

DELIJA

pre 8 godina

1. Kahriman
2. ??? 5. ??? 6. ??? 3.Ibanjez
4. Le Talek, 8. Donald
7.Plavsić, 10. Babunski, 11.Ristić
9. Viera

Transfer lista: Gavrić, Anđelković, Cvetković, Stojanović, Sikimić, Orlandić

Potrebni su nam desni bek, dva halfa i jedan dobar spic, mozda Vujaklija.

Rajko

pre 8 godina

Sasvim razumljiv mali pad forme..ne mozes 45 utakmica odigrati kako valja..bitno je jedno..i kad se odigra malo losije bitno je pobijediti..to je odlika velikih klubova..zato napred Zvezdo!

Labud

pre 8 godina

Luis Luco Ibanjez srbski sin!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzon Ford ll, 6. april 2016 23:56)

I njemu keva iz Cacka?

Violinplayer

pre 8 godina

Sa Edsonom i Lukovicem, nema sta da trazimo u kvalifikacijama. Zahvaliti im se sto pre. Bolje omladince da ubaci i da ih uigrava. Ovo je sramota.

Angmar

pre 8 godina

lose igramo od pocetka prolecnog dela,Grujica nema ko da zameni na sredini.Zadnja linija uvek ima 2-3 ozbiljna kiksa po utakmici.A i igraci deluju da se dosta manje trude,samim tim i trce,nema presinga,duplog pasa,mnogo soliranja(Katai se bukvalno setka i zeza po terenu)Bas me zanima sta ce biti u derbiju,partizan deluje kao da napreduje,dok Zvezda stagnira ili cak nzaduje.Ne stima dosta stvari,vidi ae iz aviona.Realno da nemamo sta da trazimo u Evropi,svaka ekipa i istocne Evrope ce nas dobiti bez problema(cesi,poljaci,slovaci,pa onda ekipe iz bivseg SSSR-a)Sve je ovo lepo,30 bodova,bilo je lepih utakmica,ali za Evropu smo tanki,bez cvrstine,mnogo kiksamo ....

Aleksis Sanco Panco

pre 8 godina

Nisam imao nista protiv Petkovica, a i dalje ga branim, ali decko je takva katastrofa i od svih nasih igraca, jedino bih njega zamenio na svojoj poziciji, Edson se popravlja, i eventualno umesto dva zadnja vezna pokusao bih igru sa Plavsicem kao ofanzivnijom varijantom.

DrMrakic

pre 8 godina

A panjeva u odbrani majko mila i posle se čudimo kad nas izbace Kairat, ekipa koja ima malo boljeg napadača kao što je Gerard Gohou.

istina

pre 8 godina

Nisam u mogucnosti da pratim ovu utakmicu, ali ono sto sam u prethodnim primetio je da igramo dosta sporije nego do drugog dela sezone. Takodje, ne svidja mi se sto praktikujemo sve vise igru sa dugim pasevim, a rezultat toga je mnogo vise izgubljenih napada. Nadam se da su to samo neka isprobavanja grofa, jer u prvom delu sezone nismo igrali tako, a rezultati su bilo dosta bolji.

radetoronto

pre 8 godina

Pretpostavljam da ce Partizan pobediti u 30om kolu. Ako i Zvezda pobedi, onda u plej-ofu treba nam svega 7 bodova (od mogucih 21) da bismo osigurali titulu.

Ako pobedi Partizan, a mi izgubimo, trebace nam 10 bodova (od 21).

Kako god pogledas, mislim da je sve gotovo za ove sezone.

Sto Evropa tice, nazalost, ipak nisam optimista jer JSL je, realno, cetvrta liga evropskog fudbala. Dobro, hajde prvo da zavrsim ovu sezonu, pa sta bude nek bude.

Voip

pre 8 godina

Svi vidimo da su nam potrebni dva štopera i desni bek. Ništa nismo uradili u prelaznom roku. Doveli smo brazilca koji pojma nema a prodali dobre igrače. Nemoj posle da nam đavo bude kriv. Pored pomenutih treba nam i dobar špic, Vieira nema pravu zamenu. Balasta moramo da se oslobodimo tipa Anđelković i sl.

Darkstar

pre 8 godina

Brate, evo gledam povika na Lukovića i edsona ( s pravom), ali upravo promotrih šta uradi Fernano iz City-a... šta na to reći? Ova dvojica su spram Fernanda odigrali filigranski. Lik ne vredi pipšljiva boba, a ne onih šest cifara za nedeljnu platu.

Ljubinko Pantic

pre 8 godina

Svidja mi se kakvo je panterima pojacanje Edson.Neka ostane sto duze.On i onaj Fabrisio sto je bio kod nas bi bili super tandem.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Ove dve kardinalne greske Edsona i Lukovica su dva cista gola u Evropi.
Ovo sto Lukovic igra je ispod svakog profesionalnog nivoa! Treba da ga je sramota!

branko

pre 8 godina

Звезда има ове сезоне резултате а у једном делу је имала и јако добру игру. Сад је то опет бескрајно бледа игра са неподношљивим бројем погрешних додавања. Не мислим на лопте какве су некад с једног на други крај Маракане слали Шекуларац, Пикси или Просинечки него на елемернтарна додавања најближем играчу , на растојању од 5 м. Те грешке права сви али убедљиво предњачи Петковић. Тај дечко на сваку исправно додату лопту направи 5 – 8 погрешних додавања. Очигледно је да је Грујићев одлазак отворио велику рупу на терену која није мања од рупе у финансијама коју су закрпили Ливерпулови милиони. Божовићева идеја о прерасподели улога још није дала резултате а ја не верујем ни да ће дати. Ле Талек је добар играч али су он и Доналд играчи истог типа а Доналд, иако се труди, није показао таленат у офанзивнијој улози, што је Божовић очекивао. Уз то, два важна нападача Катаи и Виеира у суштини играју необавезни фудбал, без чврстине и сигурности и они на сваки један успешан потез направе двадесет неуспашних. Тако долазимо до тога да све у Звездиној игри зависи од потеза Ибањеза који је за 3 класе најбољи Звездин играч. Свему овоме треба додати и очајну игру пара штопера – ''филозофа'' са којим се не сме изаћи на мегдан озбиљнијем тиму. Некад бриљантни Луковић је сада највећа рупа. Саво Павићевић за две године није начинио толико грешака. Мислим да Божовић треба озбиљно да се замисли над овом проблематиком да би се оствариле амбиције клуба на лето.