Sreda, 06.04.2016.

12:58

Luis: Sudije štite Barselonu

Fudbaler Atletika Filipe Luis optužio je sudije da štite Barselonu posle poraza u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Izvor: JT

Luis: Sudije štite Barselonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Љубитељ

pre 8 godina

Svaka cast barsi, igraju prelep fudbal ali mislim da im stvarno onakvo sudjenje nije potrebno da bi pobedili...suarez zasluzio crvеni
Па како им није потребна?
Атлетико водио 3 пута ове сезоне,сва три пута имали играча мање и Ипак некако преокренула Барса...
у последњих 5 мечева ове две екипе 5 црвених је било за Барсу,а да је искључен био Суарез ко зна шта би било

tronsmart

pre 8 godina

Kad se igrači Atletika žale to mi nekako daje paralelu kao kad se ubica žali na preveliku robiju( mada kod nas ubice i ne dobijaju nešto puno).

Bato

pre 8 godina

Sudije su tu da stite igrace koji igraju fudbal,zato uvek izgleda kao da stite Barsu jer Barsa uvek igra sa viskim posedom lopte,i Barsa je ekipa koja ima mnogo brze napadace i vezne igrace koji imaju fantasticnu kontrolu lopte tako da je neminovno da ekipa koja igra grub fudbal kao Atletiko dobije crveni to moze samo sudija da im oprasta pa da oni zavrse sa 11 igraca.

alo

pre 8 godina

Na pomen barselone prvo što mi pada na pamet je balack kako juri ovreba... Toliko o barsi i njihovim trofejima! Sudije važniji igrac i od mesija!

fcb

pre 8 godina

njaodvratniji fudbal igra ovaj atletiko cak grdje od murinjovih ekipa kako ovoga nije sramota da
prica ovo stize mu kazna za 7 dana ovoliko zicera nema sanse da promase messi i neimar

ivanp9371@gmail.com

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%
(navijac iz fotelje,
slazem se da je dosadno,ali samo kad se ekipe zabunkerisu.kad se igra otvoreno sve prsti poznavaoce.mesi ne bi izdrzao trku i ostre duele,mesi je napadac navedi mi jednog napadaca koji je trkac,a ostre duele kad pominjes ja imam osecaj da ti nikad nisi gledao mesija,jedan od retkih koji ne pada vec pokusa ici do kraja to zna svaki sudija zato mu i sviraju.a navadi mi jedno vanserijskog igraca koji nije i ne treba biti zasticen od kasapina¿

Milan

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija"

Znaci po tebi je uredu ici onako da polomis igracu nogu i da nikakve reakcije ne bude????Sa pravom si tu bio razapet...I treba da se igrac/klub stiti od takvih mesara kao sto si ti..

ej

pre 8 godina

Barca jeste gurana ali isto tako su barem isto toliko puta bili i oštećeni protiv mnogih klubova u LŠ. Protiv Arsenala 2006 Ebue je u finalu simulirao faul iz kojeg je Arsenal dao gol, protiv Chelsea 2005 god Terryu je priznat neregularan gol koji je Chelsea odveo dalje protiv Barce, 2010 Arsenalu je poklonjen penal + crveni Pujola, 2011 poništen gol Mesiju protiv Arsenala, gol iz ofsajda Ibrahimovića od 2m protiv PSG-a, penal koji nije suđen Barci protiv Uniteda 2008 godine koji bi je odveo u finale (Skols je i sam priznao da je napravio penal), 2010 godine penal na Alvesu, gol iz ofsajda Milita, faul koji nije suđen na Mesiju, a iz kontranapada Inter daje gol. Tu utakmicu je sudio Portugalac koji je isto tako pomogao Mourinhu da osvoji ligu 2004 godine sa Portom. Pa poklonjen penal Cityu prošle sezone koji je Aguero promašio, pa su Barci poništavani čist golovi protiv Citya isto tako itd... Da sudije pomažu Barci kao što vi pišete ovog svega ne bi bilo nego bi sve sumnjive odluke donosili u korist Barce, a svi znamo da nije tako dok kod Reala sudije griješe gotov uvijek u korist Reala i u LŠ i u Primeri. Jeste Barci jučer pomognuto zato što Suarez nije dobio crveni ali je isto tako i Carvajal trebao dobiti prošle sezone kada je namjerno udario Mandžukića u istom ovom četvrtfinalu + je Atletiko trebao dobiti i penal jer je se to desilo u 16-ercu.

akajea

pre 8 godina

Pa s obzirom da za Barsu igraju majstori fudbala i ne možeš da im uzmeš loptu drugačije osim da ih lomiš i treba da ih štite, šta treba da puste divljake da im polome noge? Svašta.

Blabla

pre 8 godina

Kao neutralni navijac, iskreno mislim da im ovaj(simeone) daje krv da piju pre utakmice, najruzniji fudbal igraju, svaki, ali svaki start na granici kartona, pa kako i da ne dobijate kartone!!!

Blue Fortress

pre 8 godina

Nesumnjivo su trenutno najsnaznija ekipa u Evropi, ali nema potrebe za proteziranjem kada ni oni nisu cistunci, pogotovo Buskets ljigavi i Suarez. Mesiju kapa dole, njega i treba da stite od lomova jer momak zaista igra i ne pada na ostar pogled defanzivaca, ali one ljige Nejmar i ostali da shvate da ako pricas sa sudijom posle SVAKOG i najmanjeg faula , sleduje karton pa ti caskaj decko celo poluvreme ako hoces.

Trollston

pre 8 godina

Ne volim teorije zavere, pre bih rekao da sudija od sinoc nije dorastao onakvoj utakmici. Sa toliko gresaka tesko da ce suditi neku vecu utakmicu u dogledno vreme. Torres je prestrogo iskljucen, dok je Suarez prosao bez ociglednog crvenog kartona kod namernog udaranja, a mogao je da dobije i cist zuti u jos jednoj situaciji.

Rajko

pre 8 godina

Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno.ves', 6. april 2016 13:43

Pa naravno da nije neobicno,u pitanju je kladionica,obaranje tiketa i ogromna zarada.

vv

pre 8 godina

vidi se Nikola da si objektivan,ono sto sudije rade u ls kad Barselona igra je stvarno neverovatno, covek im da gol odmah dobija crveni, vec godinama im poklanjaju penale, iskljucuju protivnicke igrace, sve se radi samo da oni osvoje ls, pa dokle vise

Korn

pre 8 godina

Pa naj drugi žuti on nije ni hteo tako da startuje,Busquetsu ostala noga i Tores se sapleo kada je krenuo na loptu.Tacno se vidi da mu je slucajno udario nogu a normalno ovaj pao kao da ga je kamion udario.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Није рекао судије већ "неко". За коментарисање суђења има прописана казна, а и Луиз је свестан да су судије само извршиоци некога изнад. То је отишло толико далеко да су чак и фудбалери почели то да коментаришу. Лепо је Дрогба рекао то 2009.

Pablo Eskobar

pre 8 godina

A možda da pokušate da igrate fudbal umesto lomljenja? Shvatam da je mnogima dosadila dominacija Barselone godinama u nazad kao i da je nekima ista ta Barselona nabila velike komplekse, ali budimo realni crveni je potpuno zaslužen. Posle žutog Tores je imao još jedan grub prekršaj na šta mu je sudija dao opomenu, posle toga ide treći prekršaj i put pod tuš...

gaxi

pre 8 godina

Kako ga nije sramota da to kaze,sve vreme se brane i udaraju,udaraju i udaraju protivnicke napadace.I to je fudbal udjes u 16 u branis se i cepas.Takvima bi ja zabranio takmicenje.

ves'

pre 8 godina

Barselona Bajern Siti Real PSZ. To je trenutno 5 ekipa kojih se svi plase. Barsa i Real su na drzavnoj pomoci drzave Spanije. Bajern je pokupio sve sto je vredelo u nemackoj. Siti i PSZ su nastali na naftnim parama i (sad vidimo) poreskim mahinacijama. Zbog tih pet ekipa stvorio se pritisak da moraju ici dalje i to ubija fudbal. Tih pet ekipa su dominantne u svojim prvenstvima, sa jednim izuzetkom - siti. E taj izuzetak vam pokazuje koliko je zapravo premijer liga jaka. Jos jedan tajkunski klub (boze, zvucim ko Vucic), Celsi, ne moze da pridje blizu uefa ligi, a ne LS. Prava snaga jedne lige ogleda se u tome kolika je 'propusna moc' unutar nje. Zbog ovih klubova (i Juventusa u Italiji), nijedna liga ne moze da se poredi sa PL. Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno. Barsa, s druge strane, moze da se pretplati na 90 bodova svake godine, a igre u Spaniji dodju kao laksi trening (sem Reala i Atletika). Nisu sudije posebno potkupljene, ali sav taj novac ulozen u igrace stvara nelagodu i kreira disbalans u onome sto se sudi. PL ima najbolji sistem raspodele novca u fudbalu, i drugi uopste kada se uzme u obzir salary cap kod Amera. Zato je najpropusnija i zato je najjaca.

antiDebil

pre 8 godina

Ma jok bre, ma kakvi samo ti se cini !
Tu dolazimo do zanimljive situacije da Suarez ima pravo da odgrize uvo protivnickom igracu a sanse da ce dobiti bilo kakvu kaznu za to su minimalne.

aleksej

pre 8 godina

ha,ha,ha...ovaj covek nije normalan, rece i ostade ziv.Ja sam iskljucen jer sam samo sutnuo Mesija.P.s.Nekad sam voleo ovaj Atletiko,bili su simpaticni jer su poremetili monotoniju reala i barse...ali sad su postali klasicna "seoska" ekipa ,koja mlati do besvesti...

albert sv-Ajnstajn-ger

pre 8 godina

Sinoc sam pratio utakmicu na britanskim tv stanicama.Gosti su bili poznati fudbaleri i sudije.Zakljucak je da je u prvom poluvremenu Atletiko bio za nijansu bolja ekipa,sto govori i rezultat.Za vodeci gol, se potencira greska Pikea koji je bez potrebe izasao pred igraca koji je dao pas Toresu umesto da zatvara bas Toresa.Sto se tice Toresa,oba zuta kartona su bez sumnje u ispravnost njemu data.Takodje,crveni karton je sigurno zasluzio i Suarez zbog dva udaranja.Jedno u prvom poluvremenu na Godinu(nogom),i u drugom poluvr.Felipe Luis(rukom po licu).Da li bi bio isti rez.da Tores nije dobio crveni,to nikad necemo saznati.I bitan podatak je da je od 90min utakmice aktivno odigrano jedva 57min.Pri cemu su najvise pomogli igraci Atletika,koji su odugovlacili.Sto je i razumljivo s obzirom na rezultat.

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

milan

pre 8 godina

Istina je. Ili ako ne stite, onda najvise grese u korist Barselone. Isto kao i sto Real Madrid je protezirn na svakom zrebu te dobija daleko najlakse protivnike. Zao mi Atletika, sjajna grupa boraca i igraca. Tores je sam kriv, prestrogo iskljucen, ali ne moze se reci da je bio pazljiv.

Dacha

pre 8 godina

Kako me nerviraju ovako kad lupetaju...ufff...sto nepravedno,ko je kriv Toresu sto pored toliko svog iskustva pravi najgluplji moguci faul na sredini terena i dobija drugi zuti....pa da mu je sudija oprostio onda bi direktno ostetio Barsu i sta cemo onda sa tim?!! Uostalom tvrdim da to nije imalo nikakvog efekta na igru Atletika,oni su od prvog minuta do zadnjeg igrali bunker a Tores kao napadac ne bi ni ucestvovao u odbrani toliko,jedino ako bi ga Simeone izveo pa da ubaci jos jednog igraca u autobus!! Toliko mi je vise ovaj Atletiko postao antipaticna ekipa,isti Celzi,parkiraj autobus pa sta bude...igrajte ljudi fudbal pa ko bude bolji neka pobedi! I jos nesto navijam svim srcem da Benfika nekako izbaci ovaj glupi Bajern jer ovo sto oni igraju je ja ne znam kako da ga nazovem,totalni antifudbal!

Goran

pre 8 godina

Nema sumnje da je Tores neoprezno stratovao oba puta, drugi put je izgledalo kao da se sapleo pa potom udario protivničkog igrača. Mogao je sudija da "progleda" kod prvog prekršaja obzirom da se karton obično daje posle jedne opomene, ali je morao da ima isti kriterijum prema prekršajma i snakcioniše i prekršaje Suareza koji su bili više nego očiti, naročito onaj udarac pesnicom u lice protivničkog igrača.

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

Zeljko 92

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija" Pa ljudi moji da li je ovo realno? Samo zato sto ga je sutnuo? I tuzno a i smesno. Mesari jedni zasluzili ste sve,budite srecni sto ste samo dva komada dobili.

Nikola

pre 8 godina

Kao objektivan gledalac mogu da kažem, Torres oba žuta zasluženo i veoma nepromišljeno. A tu situaciju sa Suarezom nisam upratio, pa ne mogu da kažem ništa.

suca

pre 8 godina

kako ga.nije sramota da prica gluposti. pa petoricu je trebalo da im istera. kaze igrali su svoju igru. ona igra sto oni igraju se zove ravbi.

navijac iz fotelje

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%

qqlele

pre 8 godina

kako ga nije sramota, crveni je bio apsolutno zasluzen, ko je kriv toresu sto je budala. mesari, sve sto znaju je da igraju bunker i da krljaju. haha, bili superiorni u prvih 30 minuta. gde, u svom sesnaestercu jer nisu mrdnuli iz njega

antiDebil

pre 8 godina

Ova uefa je prevazisla i Toleta u doba partizanovih vezanih titula, sramota ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 6. april 2016 13:20)

Simpaticno. Cuo sam za izraze zvezdanesterac, zvezdino prolece, evropski projekat zvezda 1,2,3...odakle i to potice ? Milijas u zvezdi postigao 50 golova od toga 30 iz penala i sve je lepo zapisano sta se dogadjalo za vreme Toleta i ko tu voli da krade, sto bi rekao onaj novinar ,,titulu su trebali da osvajaju neki Mirnezi Sisici'', a razmere kradje i huliganstva za vreme tipusa poput Miljana Miljanica ce se tesko ikada ponoviti ! Nego i dalje Tole tu a rupa bez dna redja 25 pobeda, pre 2 godine naredjali 23, doduse trebalo je da budu 23 ali je Lukac odabrao da se ne skloni sa goli...Tezak ste vi cirkus dragi panteru, dosli ste skoro do nivoa Uefalone, sto se tice sudija i kradje naravno, a prestigli ste Uefadrid sto se tice ogavnosti i besmislenosti postojanja i funkcionisanja !

David

pre 8 godina

Kako bih voleo da im tamo daju 5 komada,juju. Kakve su ovo izjave,ubedljivo najbolji tim vec nekoliko godina unazad ,kakve sudije kakvi bakraci

Goran

pre 8 godina

Nema sumnje da je Tores neoprezno stratovao oba puta, drugi put je izgledalo kao da se sapleo pa potom udario protivničkog igrača. Mogao je sudija da "progleda" kod prvog prekršaja obzirom da se karton obično daje posle jedne opomene, ali je morao da ima isti kriterijum prema prekršajma i snakcioniše i prekršaje Suareza koji su bili više nego očiti, naročito onaj udarac pesnicom u lice protivničkog igrača.

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

antiDebil

pre 8 godina

Ma jok bre, ma kakvi samo ti se cini !
Tu dolazimo do zanimljive situacije da Suarez ima pravo da odgrize uvo protivnickom igracu a sanse da ce dobiti bilo kakvu kaznu za to su minimalne.

Zeljko 92

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija" Pa ljudi moji da li je ovo realno? Samo zato sto ga je sutnuo? I tuzno a i smesno. Mesari jedni zasluzili ste sve,budite srecni sto ste samo dva komada dobili.

suca

pre 8 godina

kako ga.nije sramota da prica gluposti. pa petoricu je trebalo da im istera. kaze igrali su svoju igru. ona igra sto oni igraju se zove ravbi.

gaxi

pre 8 godina

Kako ga nije sramota da to kaze,sve vreme se brane i udaraju,udaraju i udaraju protivnicke napadace.I to je fudbal udjes u 16 u branis se i cepas.Takvima bi ja zabranio takmicenje.

Korn

pre 8 godina

Pa naj drugi žuti on nije ni hteo tako da startuje,Busquetsu ostala noga i Tores se sapleo kada je krenuo na loptu.Tacno se vidi da mu je slucajno udario nogu a normalno ovaj pao kao da ga je kamion udario.

qqlele

pre 8 godina

kako ga nije sramota, crveni je bio apsolutno zasluzen, ko je kriv toresu sto je budala. mesari, sve sto znaju je da igraju bunker i da krljaju. haha, bili superiorni u prvih 30 minuta. gde, u svom sesnaestercu jer nisu mrdnuli iz njega

Milan

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija"

Znaci po tebi je uredu ici onako da polomis igracu nogu i da nikakve reakcije ne bude????Sa pravom si tu bio razapet...I treba da se igrac/klub stiti od takvih mesara kao sto si ti..

vv

pre 8 godina

vidi se Nikola da si objektivan,ono sto sudije rade u ls kad Barselona igra je stvarno neverovatno, covek im da gol odmah dobija crveni, vec godinama im poklanjaju penale, iskljucuju protivnicke igrace, sve se radi samo da oni osvoje ls, pa dokle vise

Blue Fortress

pre 8 godina

Nesumnjivo su trenutno najsnaznija ekipa u Evropi, ali nema potrebe za proteziranjem kada ni oni nisu cistunci, pogotovo Buskets ljigavi i Suarez. Mesiju kapa dole, njega i treba da stite od lomova jer momak zaista igra i ne pada na ostar pogled defanzivaca, ali one ljige Nejmar i ostali da shvate da ako pricas sa sudijom posle SVAKOG i najmanjeg faula , sleduje karton pa ti caskaj decko celo poluvreme ako hoces.

Blabla

pre 8 godina

Kao neutralni navijac, iskreno mislim da im ovaj(simeone) daje krv da piju pre utakmice, najruzniji fudbal igraju, svaki, ali svaki start na granici kartona, pa kako i da ne dobijate kartone!!!

Trollston

pre 8 godina

Ne volim teorije zavere, pre bih rekao da sudija od sinoc nije dorastao onakvoj utakmici. Sa toliko gresaka tesko da ce suditi neku vecu utakmicu u dogledno vreme. Torres je prestrogo iskljucen, dok je Suarez prosao bez ociglednog crvenog kartona kod namernog udaranja, a mogao je da dobije i cist zuti u jos jednoj situaciji.

Dacha

pre 8 godina

Kako me nerviraju ovako kad lupetaju...ufff...sto nepravedno,ko je kriv Toresu sto pored toliko svog iskustva pravi najgluplji moguci faul na sredini terena i dobija drugi zuti....pa da mu je sudija oprostio onda bi direktno ostetio Barsu i sta cemo onda sa tim?!! Uostalom tvrdim da to nije imalo nikakvog efekta na igru Atletika,oni su od prvog minuta do zadnjeg igrali bunker a Tores kao napadac ne bi ni ucestvovao u odbrani toliko,jedino ako bi ga Simeone izveo pa da ubaci jos jednog igraca u autobus!! Toliko mi je vise ovaj Atletiko postao antipaticna ekipa,isti Celzi,parkiraj autobus pa sta bude...igrajte ljudi fudbal pa ko bude bolji neka pobedi! I jos nesto navijam svim srcem da Benfika nekako izbaci ovaj glupi Bajern jer ovo sto oni igraju je ja ne znam kako da ga nazovem,totalni antifudbal!

akajea

pre 8 godina

Pa s obzirom da za Barsu igraju majstori fudbala i ne možeš da im uzmeš loptu drugačije osim da ih lomiš i treba da ih štite, šta treba da puste divljake da im polome noge? Svašta.

Nikola

pre 8 godina

Kao objektivan gledalac mogu da kažem, Torres oba žuta zasluženo i veoma nepromišljeno. A tu situaciju sa Suarezom nisam upratio, pa ne mogu da kažem ništa.

Pablo Eskobar

pre 8 godina

A možda da pokušate da igrate fudbal umesto lomljenja? Shvatam da je mnogima dosadila dominacija Barselone godinama u nazad kao i da je nekima ista ta Barselona nabila velike komplekse, ali budimo realni crveni je potpuno zaslužen. Posle žutog Tores je imao još jedan grub prekršaj na šta mu je sudija dao opomenu, posle toga ide treći prekršaj i put pod tuš...

milan

pre 8 godina

Istina je. Ili ako ne stite, onda najvise grese u korist Barselone. Isto kao i sto Real Madrid je protezirn na svakom zrebu te dobija daleko najlakse protivnike. Zao mi Atletika, sjajna grupa boraca i igraca. Tores je sam kriv, prestrogo iskljucen, ali ne moze se reci da je bio pazljiv.

Bato

pre 8 godina

Sudije su tu da stite igrace koji igraju fudbal,zato uvek izgleda kao da stite Barsu jer Barsa uvek igra sa viskim posedom lopte,i Barsa je ekipa koja ima mnogo brze napadace i vezne igrace koji imaju fantasticnu kontrolu lopte tako da je neminovno da ekipa koja igra grub fudbal kao Atletiko dobije crveni to moze samo sudija da im oprasta pa da oni zavrse sa 11 igraca.

fcb

pre 8 godina

njaodvratniji fudbal igra ovaj atletiko cak grdje od murinjovih ekipa kako ovoga nije sramota da
prica ovo stize mu kazna za 7 dana ovoliko zicera nema sanse da promase messi i neimar

tronsmart

pre 8 godina

Kad se igrači Atletika žale to mi nekako daje paralelu kao kad se ubica žali na preveliku robiju( mada kod nas ubice i ne dobijaju nešto puno).

albert sv-Ajnstajn-ger

pre 8 godina

Sinoc sam pratio utakmicu na britanskim tv stanicama.Gosti su bili poznati fudbaleri i sudije.Zakljucak je da je u prvom poluvremenu Atletiko bio za nijansu bolja ekipa,sto govori i rezultat.Za vodeci gol, se potencira greska Pikea koji je bez potrebe izasao pred igraca koji je dao pas Toresu umesto da zatvara bas Toresa.Sto se tice Toresa,oba zuta kartona su bez sumnje u ispravnost njemu data.Takodje,crveni karton je sigurno zasluzio i Suarez zbog dva udaranja.Jedno u prvom poluvremenu na Godinu(nogom),i u drugom poluvr.Felipe Luis(rukom po licu).Da li bi bio isti rez.da Tores nije dobio crveni,to nikad necemo saznati.I bitan podatak je da je od 90min utakmice aktivno odigrano jedva 57min.Pri cemu su najvise pomogli igraci Atletika,koji su odugovlacili.Sto je i razumljivo s obzirom na rezultat.

ivanp9371@gmail.com

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%
(navijac iz fotelje,
slazem se da je dosadno,ali samo kad se ekipe zabunkerisu.kad se igra otvoreno sve prsti poznavaoce.mesi ne bi izdrzao trku i ostre duele,mesi je napadac navedi mi jednog napadaca koji je trkac,a ostre duele kad pominjes ja imam osecaj da ti nikad nisi gledao mesija,jedan od retkih koji ne pada vec pokusa ici do kraja to zna svaki sudija zato mu i sviraju.a navadi mi jedno vanserijskog igraca koji nije i ne treba biti zasticen od kasapina¿

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Није рекао судије већ "неко". За коментарисање суђења има прописана казна, а и Луиз је свестан да су судије само извршиоци некога изнад. То је отишло толико далеко да су чак и фудбалери почели то да коментаришу. Лепо је Дрогба рекао то 2009.

ej

pre 8 godina

Barca jeste gurana ali isto tako su barem isto toliko puta bili i oštećeni protiv mnogih klubova u LŠ. Protiv Arsenala 2006 Ebue je u finalu simulirao faul iz kojeg je Arsenal dao gol, protiv Chelsea 2005 god Terryu je priznat neregularan gol koji je Chelsea odveo dalje protiv Barce, 2010 Arsenalu je poklonjen penal + crveni Pujola, 2011 poništen gol Mesiju protiv Arsenala, gol iz ofsajda Ibrahimovića od 2m protiv PSG-a, penal koji nije suđen Barci protiv Uniteda 2008 godine koji bi je odveo u finale (Skols je i sam priznao da je napravio penal), 2010 godine penal na Alvesu, gol iz ofsajda Milita, faul koji nije suđen na Mesiju, a iz kontranapada Inter daje gol. Tu utakmicu je sudio Portugalac koji je isto tako pomogao Mourinhu da osvoji ligu 2004 godine sa Portom. Pa poklonjen penal Cityu prošle sezone koji je Aguero promašio, pa su Barci poništavani čist golovi protiv Citya isto tako itd... Da sudije pomažu Barci kao što vi pišete ovog svega ne bi bilo nego bi sve sumnjive odluke donosili u korist Barce, a svi znamo da nije tako dok kod Reala sudije griješe gotov uvijek u korist Reala i u LŠ i u Primeri. Jeste Barci jučer pomognuto zato što Suarez nije dobio crveni ali je isto tako i Carvajal trebao dobiti prošle sezone kada je namjerno udario Mandžukića u istom ovom četvrtfinalu + je Atletiko trebao dobiti i penal jer je se to desilo u 16-ercu.

Rajko

pre 8 godina

Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno.ves', 6. april 2016 13:43

Pa naravno da nije neobicno,u pitanju je kladionica,obaranje tiketa i ogromna zarada.

navijac iz fotelje

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%

aleksej

pre 8 godina

ha,ha,ha...ovaj covek nije normalan, rece i ostade ziv.Ja sam iskljucen jer sam samo sutnuo Mesija.P.s.Nekad sam voleo ovaj Atletiko,bili su simpaticni jer su poremetili monotoniju reala i barse...ali sad su postali klasicna "seoska" ekipa ,koja mlati do besvesti...

antiDebil

pre 8 godina

Ova uefa je prevazisla i Toleta u doba partizanovih vezanih titula, sramota ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 6. april 2016 13:20)

Simpaticno. Cuo sam za izraze zvezdanesterac, zvezdino prolece, evropski projekat zvezda 1,2,3...odakle i to potice ? Milijas u zvezdi postigao 50 golova od toga 30 iz penala i sve je lepo zapisano sta se dogadjalo za vreme Toleta i ko tu voli da krade, sto bi rekao onaj novinar ,,titulu su trebali da osvajaju neki Mirnezi Sisici'', a razmere kradje i huliganstva za vreme tipusa poput Miljana Miljanica ce se tesko ikada ponoviti ! Nego i dalje Tole tu a rupa bez dna redja 25 pobeda, pre 2 godine naredjali 23, doduse trebalo je da budu 23 ali je Lukac odabrao da se ne skloni sa goli...Tezak ste vi cirkus dragi panteru, dosli ste skoro do nivoa Uefalone, sto se tice sudija i kradje naravno, a prestigli ste Uefadrid sto se tice ogavnosti i besmislenosti postojanja i funkcionisanja !

alo

pre 8 godina

Na pomen barselone prvo što mi pada na pamet je balack kako juri ovreba... Toliko o barsi i njihovim trofejima! Sudije važniji igrac i od mesija!

David

pre 8 godina

Kako bih voleo da im tamo daju 5 komada,juju. Kakve su ovo izjave,ubedljivo najbolji tim vec nekoliko godina unazad ,kakve sudije kakvi bakraci

ves'

pre 8 godina

Barselona Bajern Siti Real PSZ. To je trenutno 5 ekipa kojih se svi plase. Barsa i Real su na drzavnoj pomoci drzave Spanije. Bajern je pokupio sve sto je vredelo u nemackoj. Siti i PSZ su nastali na naftnim parama i (sad vidimo) poreskim mahinacijama. Zbog tih pet ekipa stvorio se pritisak da moraju ici dalje i to ubija fudbal. Tih pet ekipa su dominantne u svojim prvenstvima, sa jednim izuzetkom - siti. E taj izuzetak vam pokazuje koliko je zapravo premijer liga jaka. Jos jedan tajkunski klub (boze, zvucim ko Vucic), Celsi, ne moze da pridje blizu uefa ligi, a ne LS. Prava snaga jedne lige ogleda se u tome kolika je 'propusna moc' unutar nje. Zbog ovih klubova (i Juventusa u Italiji), nijedna liga ne moze da se poredi sa PL. Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno. Barsa, s druge strane, moze da se pretplati na 90 bodova svake godine, a igre u Spaniji dodju kao laksi trening (sem Reala i Atletika). Nisu sudije posebno potkupljene, ali sav taj novac ulozen u igrace stvara nelagodu i kreira disbalans u onome sto se sudi. PL ima najbolji sistem raspodele novca u fudbalu, i drugi uopste kada se uzme u obzir salary cap kod Amera. Zato je najpropusnija i zato je najjaca.

Љубитељ

pre 8 godina

Svaka cast barsi, igraju prelep fudbal ali mislim da im stvarno onakvo sudjenje nije potrebno da bi pobedili...suarez zasluzio crvеni
Па како им није потребна?
Атлетико водио 3 пута ове сезоне,сва три пута имали играча мање и Ипак некако преокренула Барса...
у последњих 5 мечева ове две екипе 5 црвених је било за Барсу,а да је искључен био Суарез ко зна шта би било

suca

pre 8 godina

kako ga.nije sramota da prica gluposti. pa petoricu je trebalo da im istera. kaze igrali su svoju igru. ona igra sto oni igraju se zove ravbi.

gaxi

pre 8 godina

Kako ga nije sramota da to kaze,sve vreme se brane i udaraju,udaraju i udaraju protivnicke napadace.I to je fudbal udjes u 16 u branis se i cepas.Takvima bi ja zabranio takmicenje.

qqlele

pre 8 godina

kako ga nije sramota, crveni je bio apsolutno zasluzen, ko je kriv toresu sto je budala. mesari, sve sto znaju je da igraju bunker i da krljaju. haha, bili superiorni u prvih 30 minuta. gde, u svom sesnaestercu jer nisu mrdnuli iz njega

Zeljko 92

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija" Pa ljudi moji da li je ovo realno? Samo zato sto ga je sutnuo? I tuzno a i smesno. Mesari jedni zasluzili ste sve,budite srecni sto ste samo dva komada dobili.

Dacha

pre 8 godina

Kako me nerviraju ovako kad lupetaju...ufff...sto nepravedno,ko je kriv Toresu sto pored toliko svog iskustva pravi najgluplji moguci faul na sredini terena i dobija drugi zuti....pa da mu je sudija oprostio onda bi direktno ostetio Barsu i sta cemo onda sa tim?!! Uostalom tvrdim da to nije imalo nikakvog efekta na igru Atletika,oni su od prvog minuta do zadnjeg igrali bunker a Tores kao napadac ne bi ni ucestvovao u odbrani toliko,jedino ako bi ga Simeone izveo pa da ubaci jos jednog igraca u autobus!! Toliko mi je vise ovaj Atletiko postao antipaticna ekipa,isti Celzi,parkiraj autobus pa sta bude...igrajte ljudi fudbal pa ko bude bolji neka pobedi! I jos nesto navijam svim srcem da Benfika nekako izbaci ovaj glupi Bajern jer ovo sto oni igraju je ja ne znam kako da ga nazovem,totalni antifudbal!

antiDebil

pre 8 godina

Ma jok bre, ma kakvi samo ti se cini !
Tu dolazimo do zanimljive situacije da Suarez ima pravo da odgrize uvo protivnickom igracu a sanse da ce dobiti bilo kakvu kaznu za to su minimalne.

vv

pre 8 godina

vidi se Nikola da si objektivan,ono sto sudije rade u ls kad Barselona igra je stvarno neverovatno, covek im da gol odmah dobija crveni, vec godinama im poklanjaju penale, iskljucuju protivnicke igrace, sve se radi samo da oni osvoje ls, pa dokle vise

Blabla

pre 8 godina

Kao neutralni navijac, iskreno mislim da im ovaj(simeone) daje krv da piju pre utakmice, najruzniji fudbal igraju, svaki, ali svaki start na granici kartona, pa kako i da ne dobijate kartone!!!

akajea

pre 8 godina

Pa s obzirom da za Barsu igraju majstori fudbala i ne možeš da im uzmeš loptu drugačije osim da ih lomiš i treba da ih štite, šta treba da puste divljake da im polome noge? Svašta.

Nikola

pre 8 godina

Kao objektivan gledalac mogu da kažem, Torres oba žuta zasluženo i veoma nepromišljeno. A tu situaciju sa Suarezom nisam upratio, pa ne mogu da kažem ništa.

navijac iz fotelje

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%

Korn

pre 8 godina

Pa naj drugi žuti on nije ni hteo tako da startuje,Busquetsu ostala noga i Tores se sapleo kada je krenuo na loptu.Tacno se vidi da mu je slucajno udario nogu a normalno ovaj pao kao da ga je kamion udario.

alo

pre 8 godina

Na pomen barselone prvo što mi pada na pamet je balack kako juri ovreba... Toliko o barsi i njihovim trofejima! Sudije važniji igrac i od mesija!

Goran

pre 8 godina

Nema sumnje da je Tores neoprezno stratovao oba puta, drugi put je izgledalo kao da se sapleo pa potom udario protivničkog igrača. Mogao je sudija da "progleda" kod prvog prekršaja obzirom da se karton obično daje posle jedne opomene, ali je morao da ima isti kriterijum prema prekršajma i snakcioniše i prekršaje Suareza koji su bili više nego očiti, naročito onaj udarac pesnicom u lice protivničkog igrača.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Није рекао судије већ "неко". За коментарисање суђења има прописана казна, а и Луиз је свестан да су судије само извршиоци некога изнад. То је отишло толико далеко да су чак и фудбалери почели то да коментаришу. Лепо је Дрогба рекао то 2009.

Milan

pre 8 godina

"U prvenstvu sam bio isključen i razapet samo zato što sam šutnuo Mesija"

Znaci po tebi je uredu ici onako da polomis igracu nogu i da nikakve reakcije ne bude????Sa pravom si tu bio razapet...I treba da se igrac/klub stiti od takvih mesara kao sto si ti..

milan

pre 8 godina

Istina je. Ili ako ne stite, onda najvise grese u korist Barselone. Isto kao i sto Real Madrid je protezirn na svakom zrebu te dobija daleko najlakse protivnike. Zao mi Atletika, sjajna grupa boraca i igraca. Tores je sam kriv, prestrogo iskljucen, ali ne moze se reci da je bio pazljiv.

fcb

pre 8 godina

njaodvratniji fudbal igra ovaj atletiko cak grdje od murinjovih ekipa kako ovoga nije sramota da
prica ovo stize mu kazna za 7 dana ovoliko zicera nema sanse da promase messi i neimar

Pablo Eskobar

pre 8 godina

A možda da pokušate da igrate fudbal umesto lomljenja? Shvatam da je mnogima dosadila dominacija Barselone godinama u nazad kao i da je nekima ista ta Barselona nabila velike komplekse, ali budimo realni crveni je potpuno zaslužen. Posle žutog Tores je imao još jedan grub prekršaj na šta mu je sudija dao opomenu, posle toga ide treći prekršaj i put pod tuš...

ej

pre 8 godina

Barca jeste gurana ali isto tako su barem isto toliko puta bili i oštećeni protiv mnogih klubova u LŠ. Protiv Arsenala 2006 Ebue je u finalu simulirao faul iz kojeg je Arsenal dao gol, protiv Chelsea 2005 god Terryu je priznat neregularan gol koji je Chelsea odveo dalje protiv Barce, 2010 Arsenalu je poklonjen penal + crveni Pujola, 2011 poništen gol Mesiju protiv Arsenala, gol iz ofsajda Ibrahimovića od 2m protiv PSG-a, penal koji nije suđen Barci protiv Uniteda 2008 godine koji bi je odveo u finale (Skols je i sam priznao da je napravio penal), 2010 godine penal na Alvesu, gol iz ofsajda Milita, faul koji nije suđen na Mesiju, a iz kontranapada Inter daje gol. Tu utakmicu je sudio Portugalac koji je isto tako pomogao Mourinhu da osvoji ligu 2004 godine sa Portom. Pa poklonjen penal Cityu prošle sezone koji je Aguero promašio, pa su Barci poništavani čist golovi protiv Citya isto tako itd... Da sudije pomažu Barci kao što vi pišete ovog svega ne bi bilo nego bi sve sumnjive odluke donosili u korist Barce, a svi znamo da nije tako dok kod Reala sudije griješe gotov uvijek u korist Reala i u LŠ i u Primeri. Jeste Barci jučer pomognuto zato što Suarez nije dobio crveni ali je isto tako i Carvajal trebao dobiti prošle sezone kada je namjerno udario Mandžukića u istom ovom četvrtfinalu + je Atletiko trebao dobiti i penal jer je se to desilo u 16-ercu.

Bato

pre 8 godina

Sudije su tu da stite igrace koji igraju fudbal,zato uvek izgleda kao da stite Barsu jer Barsa uvek igra sa viskim posedom lopte,i Barsa je ekipa koja ima mnogo brze napadace i vezne igrace koji imaju fantasticnu kontrolu lopte tako da je neminovno da ekipa koja igra grub fudbal kao Atletiko dobije crveni to moze samo sudija da im oprasta pa da oni zavrse sa 11 igraca.

antiDebil

pre 8 godina

Ova uefa je prevazisla i Toleta u doba partizanovih vezanih titula, sramota ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 6. april 2016 13:20)

Simpaticno. Cuo sam za izraze zvezdanesterac, zvezdino prolece, evropski projekat zvezda 1,2,3...odakle i to potice ? Milijas u zvezdi postigao 50 golova od toga 30 iz penala i sve je lepo zapisano sta se dogadjalo za vreme Toleta i ko tu voli da krade, sto bi rekao onaj novinar ,,titulu su trebali da osvajaju neki Mirnezi Sisici'', a razmere kradje i huliganstva za vreme tipusa poput Miljana Miljanica ce se tesko ikada ponoviti ! Nego i dalje Tole tu a rupa bez dna redja 25 pobeda, pre 2 godine naredjali 23, doduse trebalo je da budu 23 ali je Lukac odabrao da se ne skloni sa goli...Tezak ste vi cirkus dragi panteru, dosli ste skoro do nivoa Uefalone, sto se tice sudija i kradje naravno, a prestigli ste Uefadrid sto se tice ogavnosti i besmislenosti postojanja i funkcionisanja !

tronsmart

pre 8 godina

Kad se igrači Atletika žale to mi nekako daje paralelu kao kad se ubica žali na preveliku robiju( mada kod nas ubice i ne dobijaju nešto puno).

David

pre 8 godina

Kako bih voleo da im tamo daju 5 komada,juju. Kakve su ovo izjave,ubedljivo najbolji tim vec nekoliko godina unazad ,kakve sudije kakvi bakraci

Trollston

pre 8 godina

Ne volim teorije zavere, pre bih rekao da sudija od sinoc nije dorastao onakvoj utakmici. Sa toliko gresaka tesko da ce suditi neku vecu utakmicu u dogledno vreme. Torres je prestrogo iskljucen, dok je Suarez prosao bez ociglednog crvenog kartona kod namernog udaranja, a mogao je da dobije i cist zuti u jos jednoj situaciji.

aleksej

pre 8 godina

ha,ha,ha...ovaj covek nije normalan, rece i ostade ziv.Ja sam iskljucen jer sam samo sutnuo Mesija.P.s.Nekad sam voleo ovaj Atletiko,bili su simpaticni jer su poremetili monotoniju reala i barse...ali sad su postali klasicna "seoska" ekipa ,koja mlati do besvesti...

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

ves'

pre 8 godina

Barselona Bajern Siti Real PSZ. To je trenutno 5 ekipa kojih se svi plase. Barsa i Real su na drzavnoj pomoci drzave Spanije. Bajern je pokupio sve sto je vredelo u nemackoj. Siti i PSZ su nastali na naftnim parama i (sad vidimo) poreskim mahinacijama. Zbog tih pet ekipa stvorio se pritisak da moraju ici dalje i to ubija fudbal. Tih pet ekipa su dominantne u svojim prvenstvima, sa jednim izuzetkom - siti. E taj izuzetak vam pokazuje koliko je zapravo premijer liga jaka. Jos jedan tajkunski klub (boze, zvucim ko Vucic), Celsi, ne moze da pridje blizu uefa ligi, a ne LS. Prava snaga jedne lige ogleda se u tome kolika je 'propusna moc' unutar nje. Zbog ovih klubova (i Juventusa u Italiji), nijedna liga ne moze da se poredi sa PL. Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno. Barsa, s druge strane, moze da se pretplati na 90 bodova svake godine, a igre u Spaniji dodju kao laksi trening (sem Reala i Atletika). Nisu sudije posebno potkupljene, ali sav taj novac ulozen u igrace stvara nelagodu i kreira disbalans u onome sto se sudi. PL ima najbolji sistem raspodele novca u fudbalu, i drugi uopste kada se uzme u obzir salary cap kod Amera. Zato je najpropusnija i zato je najjaca.

ivanp9371@gmail.com

pre 8 godina

Barsa je delo Johana Krojfa.Tika taka fudbal.Dosadno do bola. Krijf je govorio da se sve podredjuje Mesiju koji ne bi mogao da izdrzi trku i ostre duele.Mesi je zasticen a onda i Barsa. dobro bi bilo za fudbal kada bi ispali i da ne gledamo vise ja tebi timeni, razne trouglove i posed lopte 70%
(navijac iz fotelje,
slazem se da je dosadno,ali samo kad se ekipe zabunkerisu.kad se igra otvoreno sve prsti poznavaoce.mesi ne bi izdrzao trku i ostre duele,mesi je napadac navedi mi jednog napadaca koji je trkac,a ostre duele kad pominjes ja imam osecaj da ti nikad nisi gledao mesija,jedan od retkih koji ne pada vec pokusa ici do kraja to zna svaki sudija zato mu i sviraju.a navadi mi jedno vanserijskog igraca koji nije i ne treba biti zasticen od kasapina¿

stefan

pre 8 godina

Ako je pod '' zasticenim'' mislio na cinjenicu da je Suare\ trebao biti iskljucen, tu je u pravu... Ali ako je mislio da Tores nije zasluzio crveni mislim da gresi... Nije bilo dva faula i dva kartona, vec je posle prvog zutog napravio jos jedan ostar start nad Nejmarom, sudija ga je opomenuo, da bi nekoliko minuta posle napravio, po meni glup i nesmotren prekrsaj za tako iskusnog fudbalera kakav je Tores.. Glup, zato stoje bio na centru kada su svi igraci Atletika bili iza lopte, a nesmotren, zato sto je nesmotren haha.. Bice pakleno u revansu, neka pobedi bolji!!
POZZ..

Blue Fortress

pre 8 godina

Nesumnjivo su trenutno najsnaznija ekipa u Evropi, ali nema potrebe za proteziranjem kada ni oni nisu cistunci, pogotovo Buskets ljigavi i Suarez. Mesiju kapa dole, njega i treba da stite od lomova jer momak zaista igra i ne pada na ostar pogled defanzivaca, ali one ljige Nejmar i ostali da shvate da ako pricas sa sudijom posle SVAKOG i najmanjeg faula , sleduje karton pa ti caskaj decko celo poluvreme ako hoces.

albert sv-Ajnstajn-ger

pre 8 godina

Sinoc sam pratio utakmicu na britanskim tv stanicama.Gosti su bili poznati fudbaleri i sudije.Zakljucak je da je u prvom poluvremenu Atletiko bio za nijansu bolja ekipa,sto govori i rezultat.Za vodeci gol, se potencira greska Pikea koji je bez potrebe izasao pred igraca koji je dao pas Toresu umesto da zatvara bas Toresa.Sto se tice Toresa,oba zuta kartona su bez sumnje u ispravnost njemu data.Takodje,crveni karton je sigurno zasluzio i Suarez zbog dva udaranja.Jedno u prvom poluvremenu na Godinu(nogom),i u drugom poluvr.Felipe Luis(rukom po licu).Da li bi bio isti rez.da Tores nije dobio crveni,to nikad necemo saznati.I bitan podatak je da je od 90min utakmice aktivno odigrano jedva 57min.Pri cemu su najvise pomogli igraci Atletika,koji su odugovlacili.Sto je i razumljivo s obzirom na rezultat.

Rajko

pre 8 godina

Poslednji remizira sa prvim i nikome nije neobicno.ves', 6. april 2016 13:43

Pa naravno da nije neobicno,u pitanju je kladionica,obaranje tiketa i ogromna zarada.

Љубитељ

pre 8 godina

Svaka cast barsi, igraju prelep fudbal ali mislim da im stvarno onakvo sudjenje nije potrebno da bi pobedili...suarez zasluzio crvеni
Па како им није потребна?
Атлетико водио 3 пута ове сезоне,сва три пута имали играча мање и Ипак некако преокренула Барса...
у последњих 5 мечева ове две екипе 5 црвених је било за Барсу,а да је искључен био Суарез ко зна шта би било