Nedelja, 21.02.2016.

09:49

Simonović: Kada god bismo prišli...

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović priznao je da je poraz od Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća svima teško pao.

Izvor: ÐN

Simonoviæ: Kada god bismo prišli... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

SEnT

pre 8 godina

Zvezda je napravila veliku gresku sto je zadrzala Simonovica do kraja sezone, jer on cim se igraju bitne utakmice je obican mis, koji se skriva. Ej bre pa on nezna da tapka loptu! Sezona ce nam zavisiti od Mitrovica, ako on ne bude na nivou, bojim se da nam sledi KOLAPS!!!

nalim

pre 8 godina

pa malo više skoka u napadu, malo manje šutnuti trojke, malo manje bacati lopte u bunar, malo više igrati košarku timski, znači sve je u principi manje-više

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JoleDjole, 21. februar 2016 12:27)

Neko osvoji to takimičenje, obrne igricu a neko nikad, šta ćeš.

mali

pre 8 godina

Problem Zvede cele sezone je lose gradjenje reketa,jer Miler to kriminalno lose odradjuje,tako da sve ostaje na Cirbesu,koji nema snage da celu utakmicu odigra kvalitetno u oba smera,jer za njega prakticno nemamo ni zamenu(Stimac nije ozbiljno resenje za jake utakmice). Mozda bude nesto bolje povratkom Mitrovica,koji je dosta bolji u skoku od Milera,a onda ce biti prostora da se Miler povremeno prebacuje na poziciju trojke,koja po meni njemu vise odgovara,jer osim visine,on nema nista drugo da bi igrao na poziciji cetiri.

Grobar

pre 8 godina

Danas dobio Partizan, sutra ce Zvezda i tako u krug. Ne znam koja je "čar" u medjusobnom prepucavanju izmedju jednih i drugih kada ce pre ili kasnije da njihova ekipa pukne. Realno Partizan je vece ime u kosarci kao sto je Zvezda u fudbalu i tacka. Al o fudbalu necemo posto nemamo rezultata X godina...

Doca

pre 8 godina

Sa čijim koševima da im priđemo? Koliko si ti koševa dao a koliko Rebić, Tejić, Dangubić i Štimac. Bruke jedne. Zar se tako bori za CZ? Pozdravio te Radonjić.

Aleksandar

pre 8 godina

Glavi problem Crvene zvezde je trener. Zapamtite Radonjić je problem. Govorim oduvek ovako, da li pobedili ili izgubili. Ceo napad nam se svodi na akciju na Cirbesa ili šut za tri poena. Svaki iole kršten trener će to blokirati i naravno neutralisati zvezdin napad. Kada Zvezda pogodi 12 trojki pobeđuje, kada pogodi 6 gubi glat. Radnjić je neznalica, a to je još jednom pokazao duel sa Partizanom. Oni nemaju centra i dobili su lagano skoro 10 razlike. Porazi Crvene zvezde nemaju veze sa povredama, već isključivo sa neznanjem Radonjića. Za amatera na klupi zvezde Aleksandar Džikić je lično Fil Džekson! Da je na klupi zvezde Džikić, a na Partizanovoj Radonjić, Zvezda bi takav meč dobila 50 razlike jer je razlika u igračkom kvalitetu ogromna.

Mič

pre 8 godina

Svesno obaranje forme u zadnjih par nedelja pred odlucujuce bitke u EL i priprema za F4 ABA. Ovo je bitno za klub koliko i basket u parkicu. Pa da moramo mi bi ovaj Partizan tukli 40+, ali mnogo bitnije utakmice slede tu treba da igraci i trener budu pravi.

duledudule

pre 8 godina

a sto si dozvolio da se odlepe?sramota je kako ste odigrali.mlohavo malaksalo,svaka im cast.imali su energiju i zelju mi nista.zapitajte se sta radite

empty

pre 8 godina

Kad god smo prilazili na šest-sedam razlike oni su imali drugi ili treći napad" a izvini kada ste do prilazili na 6-7 razlike od 26-13 niste spustali ispod 10 tek pri kraju na 8-9 razlike

Pedja

pre 8 godina

Jedan od najvecih promasaja je potpisivanje ugovora do kraja sezone sa Simonovicem. Od pocetka pricam da Zvezda sa njim ne moze nista d aosvoji. Tek kad je oitsao Zvezda je ojacala. U odbrani je vrlo slab, nema previse skokova. U napadu bezidejan, ima 2-3 pozicije sa kojih iskljucivo sutira ttrojke i to uglavnom neuspesno. Odnosno naidju par utakmica gde pogodi 2-3 trojke i onda ga isto toliko ili vise utakmica nigde nema. Da pridje na poludistancu i da da kos ne ume. Da napravi ofanzivni skok ne zna, jedino kad mu se odbije lopta tacno u ruke.

dex

pre 8 godina

Samo kratko.Radonjic nije trener.Ne zna osnovne postavke kosarke, a o motivaciji i psihologiji igraca da ne govorim.To mislim od njegovog dovodjenja, a to mislim i kada pobedjujemo, da ne bude dileme.

JoleDjole

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!

gojimir

pre 8 godina

kao partizanovac prvo moram da priznam da mi je drago sto su srbiji postoji barem jedan organizovan i bogat kosarkaski klub sa evropskim aspiracijama. iako ne mogu da navijam za Zvezdu (trenutno u evroligi navijam za Fener i Pao) podrzavam ideju da u makar jednom klubu zajedno uz par kvalitetnih stranaca igraju najbolji (preostali) srpski košarkaši, omladinci i pretedenti za seniorski tim Srbije. ono sto me zabrinjava je činjenica da ekipa sa 9 potencijalnih reprezentativaca Srbije dva puta za redom glatko izgubi od ovakvog Partizana. Slazem se da postoji zamor , ali motivacije ne sme da nedostaje, ako planirate da se nametnete selektoru mora to mnogo bolje, posebno se odnosi na omladance Zvezde koje neki vec ambiciozno vide u Riju.
Što se tice Partizana , tim je i dalje tanak, malo su u porastu forme jer su tek sad dobili trenera (Božić definitino nije košarkaški trener) vratio se najbolji igrač Murić i to sve sad izgleda malo bolje. Mislim da bi partizan jos 1-2 sezone trebalo da provede u drugom planu, da razvije nekoliko svojih igrača, (uloži u Aranitovića i Marinkovića, sačuva Džikića, obavi dobar skauting i dovede par dobrih klinaca posebno na poziciji 4 i 5 i stvori povoljnu atmosferu i uslove za rad) za 2-3 godine sa zdravim timom konkuriše za titulu i evroligu.

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

Delije Knin

pre 8 godina

13-14 poena po cetvrtini..sramota za jednog igraca(to jedan igrac treba da da), a ne za pravu ekipu i to protiv otpadaka..sram vas bre bilo sve do jednog..na celu sa, ma sta treba pricati..jadnijeg trenera u zivotu nisam video..

Delije Čikago

pre 8 godina

Ovo je najsramniji poraz Zvezde u skorijoj istoriji, sramota šta ste uradili, iz Čikaga sam došao u Niš, nas 20-ak a vi kao neke babe, Dzikić vam objasnio šta je košarka, čovek igra NBA sistem, iskreno mnogo me je zaboleo ovaj poraz, pozdrav i za stariju gardu grobara 77 znaju oni...

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Glavu bre gore, momci! Boli, al' to je sport. Cestitke Partizanu. Mi smo zeznuli sa Markusom i Sofom, vide se rupcage kad nije tu Jovic, ali i njih je bivsi trener tako opravio da im je uzeo F4 ABA-e. Tastatura pljuvaci neka tradicionalno navale na Radonju, to je posebna sorta "ljudi". Javlja se samo prilikom poraza. Mi se vidimo u Vrscu. Overene dnevne za mene i klinca u Kg! Zvezda, bre!!!

cukce

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...
(Tapsi Ilicu!, 21. februar 2016 10:38)

Kao prvo Sale Djordjevic je kum sa Jovicom Antonicem a ne sa Nebojsom Ilicem. Kao drugo Ivan Paunic igra na poziciji dva tako da u reprezentaciji moze da igra samo umesto Bogdanovica, Milosavljevca ili Nedovica! Kao trece nasa reprezentacija je strasno suplja na poziciji broj 3 verujem da i Sale bije glavu zbog te pozicije!

Bojan

pre 8 godina

Ajde bolesnici, manite momke, sport je to, izgubili pa sta, idemo dalje. Dobio Partizan bio bolji i pravi navijači im cestitaju. Idite lecite svoje frustacije negde drugde. U životu jedino znate da pljujete druge jer nista niste postigli i zivoti su vam prazni, pa daj malo paznje preko komentara. Zvezda ce i dalje da traje. Podrška Simonu i ekipi

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

imate vi i dalje strah od Partizana. ko god da izadje u njihovom dresu, vi se bojite, i blokada nastane. Simonovicu to je bez razloga, jer nisu bolji od vas.

Sputnjik

pre 8 godina

Daj bre molim te, znamo kako ovo ide...dok je Partizan bio bolji, Zvezdasi su se lozili na kup jer je to jedina sansa za trofej. Tako je i sad samo su uloge zamenjene...i mogu da dobiju i ona dva derbija u ligi ali zna se sta ce biti kad se bude igralo na 3 utakmice i kad se bude odlucivalo o važnijim trofejima...

Hala Madrid

pre 8 godina

Maksimalno korektni igracu Zvezde svako je priznao poraz i nije trazio neke preterane izgovore.Zvezda je kvalitetnija, ali zelja i borba su juce presudili.Bravo Zvezdo bravo Partizane!

Tapsi Ilicu!

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...

nex

pre 8 godina

Jel ste li na treninzima u mladjim kategorijama vezbali zagradjivanje kosa? Ocito da niste,niko od vas,a i ovaj sadasnji trener ne zna sta je to. Od Amera to i ne ocekujem,kod njih se to i ne radi.
Pa ako procitas ovo,prenesi Radonji. Silne utakmice zbog toga izgubiste. Ne napravi protivnik skok u odbrani,nego mu vi dozvolite

Millennium

pre 8 godina

Zašto svi pominjete motivaciju Partizana? A naša motivacija? Šta, nije vam stalo da pobedite najvećeg rivala i odbranite trofej? Vi bi izgleda samo EL da igrate, a za ostalo vas briga. Ono sinoć je bilo bolno gledati. U skoku su nas ubili, ispadala je lopta iz ruku, mašio se ceo koš, blagi užas. Radonjićev pogubljen pogled i jurcanje ko muve zunzare je sve rekao. Džikić ga je nadigrao u svakom smislu.

zlotvor

pre 8 godina

Vise zeleli i pobedili,kao i mi mnogo puta jace ekipe na papiru. Osudjuju Milera najvise i ostale pa koliko puta su ti isti odigrali kao u transu i slavili smo ih. Ovde je najteze priznati da je neko drugi bio bolji i cestitati mu. Glavu gore i idemo dalje.

Navijač

pre 8 godina

Dok si ti u Zvezdi od trofeja nema ništa.Odigraš jednu utakmicu pa te nema na naredne deset? A uz to si najveći tremaroš.Odlučujuće utakmice nikad misi mogao da igraš za to treba srce i znanje.Teško Zvezdi sa tobom, Štimcem i Lazićem, a uz to i Radonjić.

trla baba lan

pre 8 godina

Na ovakvim utakmicama dolazi do izražaja trener, odnosno onaj deo trenerskog posla vezan za motivaciju igrača. Zvezda je bolja od nas po imenima u to nema sumnje ali upadljivo je da Zvezda kdad uđe u frku sa šutem počne da pada i da apsolutna zvezda Miler igra samo kada je Evroliga. Ne želim zanatski deo posla Radonjića da komentarišem ali čini mi se da baš u ovim segmentima se pravi problem koji se manifestuje u svim ostalima tokom takvih utakmica. B. Lazić je kidao, Simonović isto, jer im znači rivalitet sa Partizanom. Kinzi je izgleda rešio da se sveti za prozivke iz prošlog meča i pokazao mnogo. Samo i on zna da se sklanja, još u Partizanu je bilo tako. E sad što bi mi navijači poginuli, a Amerikance boli uvo to je neka druga priča. Napred Partizan.

dax

pre 8 godina

Bruka! Partizanu svaka cast na bobrbrnosti,motivu,igri. Ali vi ste igrali kao poluamateri....Vasa M. da se hitno vrati Bajernu a Radonja moze sa njim u zamenu za Pesica....Toliko

moca

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, pobedila je ona ekipa koja je igrala manje lose, u ovom slucaju Partizan, mi generalno nemamo trenera, kada ne ide sut sa distance, računajte da gubimo, nema tu neke filozofije, (Darusafaka i Partizan su pokazatelji) jednostavno Dejo nema akcije za ulaz, dobro postavlja odbranu, primicemo malo poena, ali cemo jos manje postići, Dzikic mnogo kvalitetan stručnjak, sa ovakvom Zvezdom on bi pravio cuda. Ostaje nam samo da se nadamo da ce nas služiti distanca, u suprotnom nema 'leba da jedemo...

pera

pre 8 godina

Ako cemo da imamo evropsku Zvezdu koja ce da igra nezainteresovano protiv Partizana u kupu i nasem prvenstvu jer tu nema para onda ja visem volim onu Zvezdu koja je grcala u dugovima i kidala za svaki poen.

Millennium

pre 8 godina

Zašto svi pominjete motivaciju Partizana? A naša motivacija? Šta, nije vam stalo da pobedite najvećeg rivala i odbranite trofej? Vi bi izgleda samo EL da igrate, a za ostalo vas briga. Ono sinoć je bilo bolno gledati. U skoku su nas ubili, ispadala je lopta iz ruku, mašio se ceo koš, blagi užas. Radonjićev pogubljen pogled i jurcanje ko muve zunzare je sve rekao. Džikić ga je nadigrao u svakom smislu.

Bojan

pre 8 godina

Ajde bolesnici, manite momke, sport je to, izgubili pa sta, idemo dalje. Dobio Partizan bio bolji i pravi navijači im cestitaju. Idite lecite svoje frustacije negde drugde. U životu jedino znate da pljujete druge jer nista niste postigli i zivoti su vam prazni, pa daj malo paznje preko komentara. Zvezda ce i dalje da traje. Podrška Simonu i ekipi

pera

pre 8 godina

Ako cemo da imamo evropsku Zvezdu koja ce da igra nezainteresovano protiv Partizana u kupu i nasem prvenstvu jer tu nema para onda ja visem volim onu Zvezdu koja je grcala u dugovima i kidala za svaki poen.

dax

pre 8 godina

Bruka! Partizanu svaka cast na bobrbrnosti,motivu,igri. Ali vi ste igrali kao poluamateri....Vasa M. da se hitno vrati Bajernu a Radonja moze sa njim u zamenu za Pesica....Toliko

zlotvor

pre 8 godina

Vise zeleli i pobedili,kao i mi mnogo puta jace ekipe na papiru. Osudjuju Milera najvise i ostale pa koliko puta su ti isti odigrali kao u transu i slavili smo ih. Ovde je najteze priznati da je neko drugi bio bolji i cestitati mu. Glavu gore i idemo dalje.

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

imate vi i dalje strah od Partizana. ko god da izadje u njihovom dresu, vi se bojite, i blokada nastane. Simonovicu to je bez razloga, jer nisu bolji od vas.

Delije Čikago

pre 8 godina

Ovo je najsramniji poraz Zvezde u skorijoj istoriji, sramota šta ste uradili, iz Čikaga sam došao u Niš, nas 20-ak a vi kao neke babe, Dzikić vam objasnio šta je košarka, čovek igra NBA sistem, iskreno mnogo me je zaboleo ovaj poraz, pozdrav i za stariju gardu grobara 77 znaju oni...

moca

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, pobedila je ona ekipa koja je igrala manje lose, u ovom slucaju Partizan, mi generalno nemamo trenera, kada ne ide sut sa distance, računajte da gubimo, nema tu neke filozofije, (Darusafaka i Partizan su pokazatelji) jednostavno Dejo nema akcije za ulaz, dobro postavlja odbranu, primicemo malo poena, ali cemo jos manje postići, Dzikic mnogo kvalitetan stručnjak, sa ovakvom Zvezdom on bi pravio cuda. Ostaje nam samo da se nadamo da ce nas služiti distanca, u suprotnom nema 'leba da jedemo...

Hala Madrid

pre 8 godina

Maksimalno korektni igracu Zvezde svako je priznao poraz i nije trazio neke preterane izgovore.Zvezda je kvalitetnija, ali zelja i borba su juce presudili.Bravo Zvezdo bravo Partizane!

gojimir

pre 8 godina

kao partizanovac prvo moram da priznam da mi je drago sto su srbiji postoji barem jedan organizovan i bogat kosarkaski klub sa evropskim aspiracijama. iako ne mogu da navijam za Zvezdu (trenutno u evroligi navijam za Fener i Pao) podrzavam ideju da u makar jednom klubu zajedno uz par kvalitetnih stranaca igraju najbolji (preostali) srpski košarkaši, omladinci i pretedenti za seniorski tim Srbije. ono sto me zabrinjava je činjenica da ekipa sa 9 potencijalnih reprezentativaca Srbije dva puta za redom glatko izgubi od ovakvog Partizana. Slazem se da postoji zamor , ali motivacije ne sme da nedostaje, ako planirate da se nametnete selektoru mora to mnogo bolje, posebno se odnosi na omladance Zvezde koje neki vec ambiciozno vide u Riju.
Što se tice Partizana , tim je i dalje tanak, malo su u porastu forme jer su tek sad dobili trenera (Božić definitino nije košarkaški trener) vratio se najbolji igrač Murić i to sve sad izgleda malo bolje. Mislim da bi partizan jos 1-2 sezone trebalo da provede u drugom planu, da razvije nekoliko svojih igrača, (uloži u Aranitovića i Marinkovića, sačuva Džikića, obavi dobar skauting i dovede par dobrih klinaca posebno na poziciji 4 i 5 i stvori povoljnu atmosferu i uslove za rad) za 2-3 godine sa zdravim timom konkuriše za titulu i evroligu.

empty

pre 8 godina

Kad god smo prilazili na šest-sedam razlike oni su imali drugi ili treći napad" a izvini kada ste do prilazili na 6-7 razlike od 26-13 niste spustali ispod 10 tek pri kraju na 8-9 razlike

trla baba lan

pre 8 godina

Na ovakvim utakmicama dolazi do izražaja trener, odnosno onaj deo trenerskog posla vezan za motivaciju igrača. Zvezda je bolja od nas po imenima u to nema sumnje ali upadljivo je da Zvezda kdad uđe u frku sa šutem počne da pada i da apsolutna zvezda Miler igra samo kada je Evroliga. Ne želim zanatski deo posla Radonjića da komentarišem ali čini mi se da baš u ovim segmentima se pravi problem koji se manifestuje u svim ostalima tokom takvih utakmica. B. Lazić je kidao, Simonović isto, jer im znači rivalitet sa Partizanom. Kinzi je izgleda rešio da se sveti za prozivke iz prošlog meča i pokazao mnogo. Samo i on zna da se sklanja, još u Partizanu je bilo tako. E sad što bi mi navijači poginuli, a Amerikance boli uvo to je neka druga priča. Napred Partizan.

dex

pre 8 godina

Samo kratko.Radonjic nije trener.Ne zna osnovne postavke kosarke, a o motivaciji i psihologiji igraca da ne govorim.To mislim od njegovog dovodjenja, a to mislim i kada pobedjujemo, da ne bude dileme.

Navijač

pre 8 godina

Dok si ti u Zvezdi od trofeja nema ništa.Odigraš jednu utakmicu pa te nema na naredne deset? A uz to si najveći tremaroš.Odlučujuće utakmice nikad misi mogao da igraš za to treba srce i znanje.Teško Zvezdi sa tobom, Štimcem i Lazićem, a uz to i Radonjić.

Tapsi Ilicu!

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...

nex

pre 8 godina

Jel ste li na treninzima u mladjim kategorijama vezbali zagradjivanje kosa? Ocito da niste,niko od vas,a i ovaj sadasnji trener ne zna sta je to. Od Amera to i ne ocekujem,kod njih se to i ne radi.
Pa ako procitas ovo,prenesi Radonji. Silne utakmice zbog toga izgubiste. Ne napravi protivnik skok u odbrani,nego mu vi dozvolite

Sputnjik

pre 8 godina

Daj bre molim te, znamo kako ovo ide...dok je Partizan bio bolji, Zvezdasi su se lozili na kup jer je to jedina sansa za trofej. Tako je i sad samo su uloge zamenjene...i mogu da dobiju i ona dva derbija u ligi ali zna se sta ce biti kad se bude igralo na 3 utakmice i kad se bude odlucivalo o važnijim trofejima...

cukce

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...
(Tapsi Ilicu!, 21. februar 2016 10:38)

Kao prvo Sale Djordjevic je kum sa Jovicom Antonicem a ne sa Nebojsom Ilicem. Kao drugo Ivan Paunic igra na poziciji dva tako da u reprezentaciji moze da igra samo umesto Bogdanovica, Milosavljevca ili Nedovica! Kao trece nasa reprezentacija je strasno suplja na poziciji broj 3 verujem da i Sale bije glavu zbog te pozicije!

Delije Knin

pre 8 godina

13-14 poena po cetvrtini..sramota za jednog igraca(to jedan igrac treba da da), a ne za pravu ekipu i to protiv otpadaka..sram vas bre bilo sve do jednog..na celu sa, ma sta treba pricati..jadnijeg trenera u zivotu nisam video..

duledudule

pre 8 godina

a sto si dozvolio da se odlepe?sramota je kako ste odigrali.mlohavo malaksalo,svaka im cast.imali su energiju i zelju mi nista.zapitajte se sta radite

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Glavu bre gore, momci! Boli, al' to je sport. Cestitke Partizanu. Mi smo zeznuli sa Markusom i Sofom, vide se rupcage kad nije tu Jovic, ali i njih je bivsi trener tako opravio da im je uzeo F4 ABA-e. Tastatura pljuvaci neka tradicionalno navale na Radonju, to je posebna sorta "ljudi". Javlja se samo prilikom poraza. Mi se vidimo u Vrscu. Overene dnevne za mene i klinca u Kg! Zvezda, bre!!!

Pedja

pre 8 godina

Jedan od najvecih promasaja je potpisivanje ugovora do kraja sezone sa Simonovicem. Od pocetka pricam da Zvezda sa njim ne moze nista d aosvoji. Tek kad je oitsao Zvezda je ojacala. U odbrani je vrlo slab, nema previse skokova. U napadu bezidejan, ima 2-3 pozicije sa kojih iskljucivo sutira ttrojke i to uglavnom neuspesno. Odnosno naidju par utakmica gde pogodi 2-3 trojke i onda ga isto toliko ili vise utakmica nigde nema. Da pridje na poludistancu i da da kos ne ume. Da napravi ofanzivni skok ne zna, jedino kad mu se odbije lopta tacno u ruke.

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JoleDjole, 21. februar 2016 12:27)

Neko osvoji to takimičenje, obrne igricu a neko nikad, šta ćeš.

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

Aleksandar

pre 8 godina

Glavi problem Crvene zvezde je trener. Zapamtite Radonjić je problem. Govorim oduvek ovako, da li pobedili ili izgubili. Ceo napad nam se svodi na akciju na Cirbesa ili šut za tri poena. Svaki iole kršten trener će to blokirati i naravno neutralisati zvezdin napad. Kada Zvezda pogodi 12 trojki pobeđuje, kada pogodi 6 gubi glat. Radnjić je neznalica, a to je još jednom pokazao duel sa Partizanom. Oni nemaju centra i dobili su lagano skoro 10 razlike. Porazi Crvene zvezde nemaju veze sa povredama, već isključivo sa neznanjem Radonjića. Za amatera na klupi zvezde Aleksandar Džikić je lično Fil Džekson! Da je na klupi zvezde Džikić, a na Partizanovoj Radonjić, Zvezda bi takav meč dobila 50 razlike jer je razlika u igračkom kvalitetu ogromna.

JoleDjole

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!

Doca

pre 8 godina

Sa čijim koševima da im priđemo? Koliko si ti koševa dao a koliko Rebić, Tejić, Dangubić i Štimac. Bruke jedne. Zar se tako bori za CZ? Pozdravio te Radonjić.

Grobar

pre 8 godina

Danas dobio Partizan, sutra ce Zvezda i tako u krug. Ne znam koja je "čar" u medjusobnom prepucavanju izmedju jednih i drugih kada ce pre ili kasnije da njihova ekipa pukne. Realno Partizan je vece ime u kosarci kao sto je Zvezda u fudbalu i tacka. Al o fudbalu necemo posto nemamo rezultata X godina...

mali

pre 8 godina

Problem Zvede cele sezone je lose gradjenje reketa,jer Miler to kriminalno lose odradjuje,tako da sve ostaje na Cirbesu,koji nema snage da celu utakmicu odigra kvalitetno u oba smera,jer za njega prakticno nemamo ni zamenu(Stimac nije ozbiljno resenje za jake utakmice). Mozda bude nesto bolje povratkom Mitrovica,koji je dosta bolji u skoku od Milera,a onda ce biti prostora da se Miler povremeno prebacuje na poziciju trojke,koja po meni njemu vise odgovara,jer osim visine,on nema nista drugo da bi igrao na poziciji cetiri.

nalim

pre 8 godina

pa malo više skoka u napadu, malo manje šutnuti trojke, malo manje bacati lopte u bunar, malo više igrati košarku timski, znači sve je u principi manje-više

SEnT

pre 8 godina

Zvezda je napravila veliku gresku sto je zadrzala Simonovica do kraja sezone, jer on cim se igraju bitne utakmice je obican mis, koji se skriva. Ej bre pa on nezna da tapka loptu! Sezona ce nam zavisiti od Mitrovica, ako on ne bude na nivou, bojim se da nam sledi KOLAPS!!!

Mič

pre 8 godina

Svesno obaranje forme u zadnjih par nedelja pred odlucujuce bitke u EL i priprema za F4 ABA. Ovo je bitno za klub koliko i basket u parkicu. Pa da moramo mi bi ovaj Partizan tukli 40+, ali mnogo bitnije utakmice slede tu treba da igraci i trener budu pravi.

Sputnjik

pre 8 godina

Daj bre molim te, znamo kako ovo ide...dok je Partizan bio bolji, Zvezdasi su se lozili na kup jer je to jedina sansa za trofej. Tako je i sad samo su uloge zamenjene...i mogu da dobiju i ona dva derbija u ligi ali zna se sta ce biti kad se bude igralo na 3 utakmice i kad se bude odlucivalo o važnijim trofejima...

JoleDjole

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!

Srbin iz Hercegovine

pre 8 godina

imate vi i dalje strah od Partizana. ko god da izadje u njihovom dresu, vi se bojite, i blokada nastane. Simonovicu to je bez razloga, jer nisu bolji od vas.

Bojan

pre 8 godina

Ajde bolesnici, manite momke, sport je to, izgubili pa sta, idemo dalje. Dobio Partizan bio bolji i pravi navijači im cestitaju. Idite lecite svoje frustacije negde drugde. U životu jedino znate da pljujete druge jer nista niste postigli i zivoti su vam prazni, pa daj malo paznje preko komentara. Zvezda ce i dalje da traje. Podrška Simonu i ekipi

Pedja

pre 8 godina

Jedan od najvecih promasaja je potpisivanje ugovora do kraja sezone sa Simonovicem. Od pocetka pricam da Zvezda sa njim ne moze nista d aosvoji. Tek kad je oitsao Zvezda je ojacala. U odbrani je vrlo slab, nema previse skokova. U napadu bezidejan, ima 2-3 pozicije sa kojih iskljucivo sutira ttrojke i to uglavnom neuspesno. Odnosno naidju par utakmica gde pogodi 2-3 trojke i onda ga isto toliko ili vise utakmica nigde nema. Da pridje na poludistancu i da da kos ne ume. Da napravi ofanzivni skok ne zna, jedino kad mu se odbije lopta tacno u ruke.

Navijač

pre 8 godina

Dok si ti u Zvezdi od trofeja nema ništa.Odigraš jednu utakmicu pa te nema na naredne deset? A uz to si najveći tremaroš.Odlučujuće utakmice nikad misi mogao da igraš za to treba srce i znanje.Teško Zvezdi sa tobom, Štimcem i Lazićem, a uz to i Radonjić.

Mič

pre 8 godina

Svesno obaranje forme u zadnjih par nedelja pred odlucujuce bitke u EL i priprema za F4 ABA. Ovo je bitno za klub koliko i basket u parkicu. Pa da moramo mi bi ovaj Partizan tukli 40+, ali mnogo bitnije utakmice slede tu treba da igraci i trener budu pravi.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Glavu bre gore, momci! Boli, al' to je sport. Cestitke Partizanu. Mi smo zeznuli sa Markusom i Sofom, vide se rupcage kad nije tu Jovic, ali i njih je bivsi trener tako opravio da im je uzeo F4 ABA-e. Tastatura pljuvaci neka tradicionalno navale na Radonju, to je posebna sorta "ljudi". Javlja se samo prilikom poraza. Mi se vidimo u Vrscu. Overene dnevne za mene i klinca u Kg! Zvezda, bre!!!

gojimir

pre 8 godina

kao partizanovac prvo moram da priznam da mi je drago sto su srbiji postoji barem jedan organizovan i bogat kosarkaski klub sa evropskim aspiracijama. iako ne mogu da navijam za Zvezdu (trenutno u evroligi navijam za Fener i Pao) podrzavam ideju da u makar jednom klubu zajedno uz par kvalitetnih stranaca igraju najbolji (preostali) srpski košarkaši, omladinci i pretedenti za seniorski tim Srbije. ono sto me zabrinjava je činjenica da ekipa sa 9 potencijalnih reprezentativaca Srbije dva puta za redom glatko izgubi od ovakvog Partizana. Slazem se da postoji zamor , ali motivacije ne sme da nedostaje, ako planirate da se nametnete selektoru mora to mnogo bolje, posebno se odnosi na omladance Zvezde koje neki vec ambiciozno vide u Riju.
Što se tice Partizana , tim je i dalje tanak, malo su u porastu forme jer su tek sad dobili trenera (Božić definitino nije košarkaški trener) vratio se najbolji igrač Murić i to sve sad izgleda malo bolje. Mislim da bi partizan jos 1-2 sezone trebalo da provede u drugom planu, da razvije nekoliko svojih igrača, (uloži u Aranitovića i Marinkovića, sačuva Džikića, obavi dobar skauting i dovede par dobrih klinaca posebno na poziciji 4 i 5 i stvori povoljnu atmosferu i uslove za rad) za 2-3 godine sa zdravim timom konkuriše za titulu i evroligu.

Tapsi Ilicu!

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...

dax

pre 8 godina

Bruka! Partizanu svaka cast na bobrbrnosti,motivu,igri. Ali vi ste igrali kao poluamateri....Vasa M. da se hitno vrati Bajernu a Radonja moze sa njim u zamenu za Pesica....Toliko

dex

pre 8 godina

Samo kratko.Radonjic nije trener.Ne zna osnovne postavke kosarke, a o motivaciji i psihologiji igraca da ne govorim.To mislim od njegovog dovodjenja, a to mislim i kada pobedjujemo, da ne bude dileme.

Delije Knin

pre 8 godina

13-14 poena po cetvrtini..sramota za jednog igraca(to jedan igrac treba da da), a ne za pravu ekipu i to protiv otpadaka..sram vas bre bilo sve do jednog..na celu sa, ma sta treba pricati..jadnijeg trenera u zivotu nisam video..

cukce

pre 8 godina

Ma ti mazni veceras trofej?pa neka te Djordjevic pozove u rep. jer je kum sa Nebojsom Ilicem,a Paunic neka stalno ubacuje Realu 25 i vise poena kada igra protiv njih...
(Tapsi Ilicu!, 21. februar 2016 10:38)

Kao prvo Sale Djordjevic je kum sa Jovicom Antonicem a ne sa Nebojsom Ilicem. Kao drugo Ivan Paunic igra na poziciji dva tako da u reprezentaciji moze da igra samo umesto Bogdanovica, Milosavljevca ili Nedovica! Kao trece nasa reprezentacija je strasno suplja na poziciji broj 3 verujem da i Sale bije glavu zbog te pozicije!

Delije Čikago

pre 8 godina

Ovo je najsramniji poraz Zvezde u skorijoj istoriji, sramota šta ste uradili, iz Čikaga sam došao u Niš, nas 20-ak a vi kao neke babe, Dzikić vam objasnio šta je košarka, čovek igra NBA sistem, iskreno mnogo me je zaboleo ovaj poraz, pozdrav i za stariju gardu grobara 77 znaju oni...

moca

pre 8 godina

Ne vidim u cemu je problem, pobedila je ona ekipa koja je igrala manje lose, u ovom slucaju Partizan, mi generalno nemamo trenera, kada ne ide sut sa distance, računajte da gubimo, nema tu neke filozofije, (Darusafaka i Partizan su pokazatelji) jednostavno Dejo nema akcije za ulaz, dobro postavlja odbranu, primicemo malo poena, ali cemo jos manje postići, Dzikic mnogo kvalitetan stručnjak, sa ovakvom Zvezdom on bi pravio cuda. Ostaje nam samo da se nadamo da ce nas služiti distanca, u suprotnom nema 'leba da jedemo...

duledudule

pre 8 godina

a sto si dozvolio da se odlepe?sramota je kako ste odigrali.mlohavo malaksalo,svaka im cast.imali su energiju i zelju mi nista.zapitajte se sta radite

Millennium

pre 8 godina

Zašto svi pominjete motivaciju Partizana? A naša motivacija? Šta, nije vam stalo da pobedite najvećeg rivala i odbranite trofej? Vi bi izgleda samo EL da igrate, a za ostalo vas briga. Ono sinoć je bilo bolno gledati. U skoku su nas ubili, ispadala je lopta iz ruku, mašio se ceo koš, blagi užas. Radonjićev pogubljen pogled i jurcanje ko muve zunzare je sve rekao. Džikić ga je nadigrao u svakom smislu.

empty

pre 8 godina

Kad god smo prilazili na šest-sedam razlike oni su imali drugi ili treći napad" a izvini kada ste do prilazili na 6-7 razlike od 26-13 niste spustali ispod 10 tek pri kraju na 8-9 razlike

zlotvor

pre 8 godina

Vise zeleli i pobedili,kao i mi mnogo puta jace ekipe na papiru. Osudjuju Milera najvise i ostale pa koliko puta su ti isti odigrali kao u transu i slavili smo ih. Ovde je najteze priznati da je neko drugi bio bolji i cestitati mu. Glavu gore i idemo dalje.

pera

pre 8 godina

Ako cemo da imamo evropsku Zvezdu koja ce da igra nezainteresovano protiv Partizana u kupu i nasem prvenstvu jer tu nema para onda ja visem volim onu Zvezdu koja je grcala u dugovima i kidala za svaki poen.

SEnT

pre 8 godina

Zvezda je napravila veliku gresku sto je zadrzala Simonovica do kraja sezone, jer on cim se igraju bitne utakmice je obican mis, koji se skriva. Ej bre pa on nezna da tapka loptu! Sezona ce nam zavisiti od Mitrovica, ako on ne bude na nivou, bojim se da nam sledi KOLAPS!!!

Aleksandar

pre 8 godina

Glavi problem Crvene zvezde je trener. Zapamtite Radonjić je problem. Govorim oduvek ovako, da li pobedili ili izgubili. Ceo napad nam se svodi na akciju na Cirbesa ili šut za tri poena. Svaki iole kršten trener će to blokirati i naravno neutralisati zvezdin napad. Kada Zvezda pogodi 12 trojki pobeđuje, kada pogodi 6 gubi glat. Radnjić je neznalica, a to je još jednom pokazao duel sa Partizanom. Oni nemaju centra i dobili su lagano skoro 10 razlike. Porazi Crvene zvezde nemaju veze sa povredama, već isključivo sa neznanjem Radonjića. Za amatera na klupi zvezde Aleksandar Džikić je lično Fil Džekson! Da je na klupi zvezde Džikić, a na Partizanovoj Radonjić, Zvezda bi takav meč dobila 50 razlike jer je razlika u igračkom kvalitetu ogromna.

sramota bre licemeri

pre 8 godina

Opste odusevljenje Igokeje nije ovakvo bilo jos od Nolana Smita, ako neka! Nekom kup a nekom top 8 Evrolige i licenca za naredne sezone, moze, svakom po zasluzi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JoleDjole, 21. februar 2016 12:27)

Neko osvoji to takimičenje, obrne igricu a neko nikad, šta ćeš.

nex

pre 8 godina

Jel ste li na treninzima u mladjim kategorijama vezbali zagradjivanje kosa? Ocito da niste,niko od vas,a i ovaj sadasnji trener ne zna sta je to. Od Amera to i ne ocekujem,kod njih se to i ne radi.
Pa ako procitas ovo,prenesi Radonji. Silne utakmice zbog toga izgubiste. Ne napravi protivnik skok u odbrani,nego mu vi dozvolite

Hala Madrid

pre 8 godina

Maksimalno korektni igracu Zvezde svako je priznao poraz i nije trazio neke preterane izgovore.Zvezda je kvalitetnija, ali zelja i borba su juce presudili.Bravo Zvezdo bravo Partizane!

trla baba lan

pre 8 godina

Na ovakvim utakmicama dolazi do izražaja trener, odnosno onaj deo trenerskog posla vezan za motivaciju igrača. Zvezda je bolja od nas po imenima u to nema sumnje ali upadljivo je da Zvezda kdad uđe u frku sa šutem počne da pada i da apsolutna zvezda Miler igra samo kada je Evroliga. Ne želim zanatski deo posla Radonjića da komentarišem ali čini mi se da baš u ovim segmentima se pravi problem koji se manifestuje u svim ostalima tokom takvih utakmica. B. Lazić je kidao, Simonović isto, jer im znači rivalitet sa Partizanom. Kinzi je izgleda rešio da se sveti za prozivke iz prošlog meča i pokazao mnogo. Samo i on zna da se sklanja, još u Partizanu je bilo tako. E sad što bi mi navijači poginuli, a Amerikance boli uvo to je neka druga priča. Napred Partizan.

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

Grobar

pre 8 godina

Danas dobio Partizan, sutra ce Zvezda i tako u krug. Ne znam koja je "čar" u medjusobnom prepucavanju izmedju jednih i drugih kada ce pre ili kasnije da njihova ekipa pukne. Realno Partizan je vece ime u kosarci kao sto je Zvezda u fudbalu i tacka. Al o fudbalu necemo posto nemamo rezultata X godina...

Doca

pre 8 godina

Sa čijim koševima da im priđemo? Koliko si ti koševa dao a koliko Rebić, Tejić, Dangubić i Štimac. Bruke jedne. Zar se tako bori za CZ? Pozdravio te Radonjić.

dejan

pre 8 godina

Zvezda ove sezone igra "toplo hladno" na sta smo vec navikli.Glavni problem Zvezde jeste plej,sto se i moglo videti sinoc u zasluzenoj pobedi Partizana.Bez dobrog pleja Zvezda ce gubiti jos mnogo utakmica,jer ono sinoc nije licilo na ekipu,svi igraci su bili pogubljeni,nisu licili na onaj tim iz EL.

mali

pre 8 godina

Problem Zvede cele sezone je lose gradjenje reketa,jer Miler to kriminalno lose odradjuje,tako da sve ostaje na Cirbesu,koji nema snage da celu utakmicu odigra kvalitetno u oba smera,jer za njega prakticno nemamo ni zamenu(Stimac nije ozbiljno resenje za jake utakmice). Mozda bude nesto bolje povratkom Mitrovica,koji je dosta bolji u skoku od Milera,a onda ce biti prostora da se Miler povremeno prebacuje na poziciju trojke,koja po meni njemu vise odgovara,jer osim visine,on nema nista drugo da bi igrao na poziciji cetiri.

nalim

pre 8 godina

pa malo više skoka u napadu, malo manje šutnuti trojke, malo manje bacati lopte u bunar, malo više igrati košarku timski, znači sve je u principi manje-više