Nedelja, 21.02.2016.

00:26

Radonjić: To što smo nekompletni nas ne opravdava

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je to što je njegova ekipa nekompletna nije opravdanje za poraz od Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: JT

Radonjiæ: To što smo nekompletni nas ne opravdava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

Jordan

pre 8 godina

Partizan ima ekipu kojoj je falio samo dobar trener.Da je bio Dzikic od pocetka sezone,borili bi se za prvo mesto u ABA ligi.Odakle uopste prica da nam je tim los.
Zvezda ce uci medju 8 timova u Evropi,zelim im to iskreno.

boris

pre 8 godina

Da se ja pitam ne bi ti isao nigde dalje sa Zvezdom vec urucenje otkaza bi dobio, a to sto kazes ''To što smo nekompletni nas ne opravdava'' , pa upravo si se opravdao coveku! Koga foliras ?

zoran

pre 8 godina

Radonja, ovo je najslabija ekipa Partizana u istoriji kluba. Nama je ova jedan od najboljih. Pazi sada...Groblje ce bivati sve jace, iz sezone u sezonu...a ti..?? Ako gubis protiv ovako loseg groblja, pa sta ce biti kada kupe jednog valjanog centra, pleja..? Ne valja ti posao prijatelju...Dziki te nadigrao bez problema..samo on.

zoran ivkovic

pre 8 godina

radonjicu nevalja sofo,mekel,vilijams,tomson a da i nastic . sinoc vidim ni stimac . Nevalja on kao trener jer ne zna da postavi igru stilu igraca .sve su to dobri igraci ali ih on pogubi i umesto da iz igraca izvuce maksimum on iz igraca izvuce sve najgore .posao trenera je da iz igraca izvuce maksimum i dzikic to zna a radonjic ne i nikada nece to znati . zvezda ima samo jedan problem a to je trener . nije problem izgubiti ali nacin na koji on gubi je neshvatljiv . mora ozbiljan trener dosta vise ove smejurije .20 skokova vise neko pravi meni ne shvatljivo pa razlika je jos mala . druze moj radonja hvala ti ali moras da letis jer si trenerska prevara .

Beli

pre 8 godina

posle tri osvojena kupa dosli smo u situaciju da nam je nebitan a njima zivot znaci i treba da smo sretni zbog toga ali i posle proslog poraza i sada kazem i da udjemo u top 8 ovo ne mogu da im oprostim ne boli toliko poraz koliko nacin kako je izgubljen,pa nije slucajan huk sa severa"srce na teren"

Batko

pre 8 godina

Idi treniraj Batka i njemu slicne..kakva bih to ekipa magova bila..
(Delije Knin, 21. februar 2016 09:38)

A da se ti prvo malo opismenis, pa onda da dodjes i lupetaras ?!

Brus Li

pre 8 godina

Mogu da prihvatim da je neko protiv i za ostanak Radonjica ali da je neko protiv njega posle svakog poraza i za njega posle svake pobede, to mi nije jasno. Od kukavice do generala. Sramota. Zauzmite stav vec jednom ljudi. Vidim da prozivate coveka a ako dobije EFES zvacete ga legendom i Radonjom.

Dragoljub

pre 8 godina

Zvazda je igrala dve utakmice sa partizanom na isti nacin,izgubila je obe da igra i sa igrcem vise bi izgubila jer ne svate ozbiljnost meca.

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda mora dovesti zvezdaša na klupu a ne za novac poslušnika, pa šta ako je pobedio sve one evro ligaške timove, mi smo Zvezda nismo Mali mokri lug, ovaj poraz nam je teže pao od svih, i od onih protiv DV, apelujemo na predsednika da posle ovakvog poraza ovaj čovek više ne može biti trener Crvene Zvezde...

Peđa

pre 8 godina

Radonjić seriju protivnika i našu seriju promašaja prekida tajm-autom. Posle tajm-auta ni ne šutnemo na koš uopšte. Tako on prekida seriju promašaja.

Miodrag

pre 8 godina

Ja sam grobar i mnogo mi je drago zbog nase pobede, ali moram da se sloozim da je Radonjic odgovoran za poraz Zvezde. Ja mislim da je on mnogo doabr covek i dobar trener, ali da nije na nivou situacije koja je u Zvezdi(a to je igranje na 3-4 fronta). On kao da ne zna gde mu je glava. Vrapci na grani su znali onomad da se prvi napad Zvezde igra na Bobija. Radonjiceva igra se zasniva na dominantnom centru, a kada je on udvojen sibaj odozgo nemilice pa ce uci. Mislim da je ogromna greska da pred utakmicu sezone, Cirbesa onoliko isforsiras. Isforsiran je i Micic, ali to je bilo iznudjeno. Budimo realni ljudi, Rebic je kls igrac. Guduric juc nevidljiv. Deluje mi kao da on i Kvinsi nisu previse zainteresovani za utakmice van euroleague. Stimac dobio neshvatljivo malo vremena na terenu.
Kod Partizana moram da pohvalim Koprivicu i smatram da ce biti fenomenalan igrac. Ipak je on jos uvek mlad, a za centra treba iskustvo.
Zivela kosarka!

Milan Kosanovic

pre 8 godina

A lepo sam rekao na pocetku sezone. Ni jedan trofej ove godine, nema Euroleague sledece godine. I dobio gomilu minusa. Zvezda jednostavno mora da promeni trenera.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

zelim da pozelim zvezdi fajnal for ove sezone.meni se licno gadi spominjanje i pere bozica i dejana radonjica kada izgubi partizan ili zvezda. ljudi pa nije radonjic promasivao trojke nije on kriv sto sem cirbesa nema valjanog centra. na kraju krajeva oni igraju naredne nedelje za prolece u evroligi. kup je poligon na kome se meri spremnost i nespremnost ekipe.pa da dzikicu neko ponudi kup ili pobedu protiv cedevite veruj te da bi mu cedevita bila prioritet.partizan ne sme sledece sezone da napravi slabiji tim ako zeli medju cetiri u aba ligi. ova pobeda partizana ne znaci nista ako u nasoj ligi podbaci protiv zvetde.

Sasa NS

pre 8 godina

Imas 11 igraca, a igrao si sa 6-7, Dzikic ima 4-5 igraca igrao sa 10! Ne znas izmene, tajm autom da prekines, Cirbes igrao celo drugo poluvreme....nisi imao resenje za njegovo udvajanje, Dangubica si oladio sedenjem na kupi... ima 10 ociglednih zamerk! Dzikicu kapa dole to je tvoja pobeda!

PN

pre 8 godina

Kako god da se završi sezona ti neznalice pakuj kofere. A ako potpišemo ugovor sa Evrligom onda treba dovesti Sašu Obradovića, makar i platili Albi.

deki

pre 8 godina

zvezda je imala juce od 4-6 time out-a...nisam siguran...ali sam siguran da posle svakog tog tajma,nismo sutnuli na kos...Radonja odlazi majke ti

delija Bari

pre 8 godina

"Lunjo" ili "Banjo " , stvarno je bilo dosta .Ovaj do juče anonimus Džikić , te je razbio u svim elementima košarkaške igre i to sa " polu timom". Već drugi put u kratkom periodu .Molim "Glavnog " da dovede trenera Zvezdaša koga bi ovakav debakl zaboleo , a ne samo bio gubitak "premije".
Čestitke igračima Partizana , a pogotovu treneru .Bravo , tako se bori za svoj klub .

nikola

pre 8 godina

pisem kao navijac partizana, zvezda ima najbitniju utakmicu u sezoni za pet dana i radonjic radi sledece: Cirbesu ne ide jer smo ga poremetili sa faulovima i "poremetili" a on mu igra skoro celu utakmicu i pred kraj mu se vidi da covek ne moze da stoji na nogama, guduric mu nije imao minutazu , rebic nista isto, realno gledamo i bez jovica imate duplo jaci tim na svakoj pozici boljeg igraca i izgubiti dve utakmice od ovakvog partizana nije samo majstorija dzikica vec i "majstorija" radonjica. Sto mi daje za pravo da mogu da se nadam da cemo sa ovakvim timom moci da igramo protiv vas ako se plasiramo i mi i vi u finale nase lige, a inace zelim vam svu srecu u plejoffu aba lige i evroligi sa ovakvim radonjicem trebace vam....

maxi

pre 8 godina

Sinoc sam gledao utakmicu sa drugom koji je grobar i trenirao je kosraku. Posle 3 minuta je rekao "veceras je Miler nas igrac" aludirajuci da ce se lose snaci. E sada nije mi jasno da neko ko je samo trenirao kosarku to vidi nakon 3 minuta a Radonjic ne vidi nakon 22 minute. A o ulogama Lazica i Dangubica ne vredi govoriti- Lazic na parketu 25 minuta sa 1 poenom, Dangubic 6 poena 13 minuta, a odbranu su igrali isto cak mislim da je Danga bio bolji. Radonjicu ovu si utakmicu ti izgubio....

Bree

pre 8 godina

Partizanovac sam i hvala Radonjicu na iskrenim cestitkama. A imam poruku za navijace Zvezde: Oladite vise sa tim otpustanjem Radonjica. Covek nije Fil Dzekson, ali sasvim solidno radi svoj posao. Radonjic pobedi, odmah je car, kada izgubi, odmah da ode, da ponudi ostavku. Sve najbolje vam zelim u plej ofu Abe i u nastavku Evrolige.

milan

pre 8 godina

navijac sam partizana i zelim da zvezda ode na top 8 ali sa ovim trenerom od toga nema ništa. mi smo o dalje prejaki za vas a vredimo ko jedan zvezde.

legenda

pre 8 godina

cudan smo mi narod,dok imas rezultat dignu te u nebesa,cim izgubis jednu utakmicu ili krene malo lose,odmah protiv tebe...svi znaju za 4s (CCCC) a niko nezna sta je sloga

Durant

pre 8 godina

U sportu su sastavni deo pobede i porazi tako je i ovaj gubitak razumljiv. Vi koji stalno pljujete Radonjica kad Zvezdao izgubi ste prvi koji ga hvale kad se pobedi u Evroligi. Bez euforije i sa velikom dozom opreznosti pred nadolazece meceve u Evroligi pa da pokusamo da ispisemo istoriju. Vi niste kompetenti da sudite o tome dal je Radonjic dobar ili los, kapiram da raznorazna decurlija ovde ostavlja komentare ili ste jednostavno botovi. Hajde da sacekamo kraj sezone pa da se podvuce crta sta i sta je odradjeno, tek nas cekaju velika iskusenja. Sa verom u naseg trenera do velikih uspeha, napred Zvezdo!

Rajko

pre 8 godina

Meni samo nije jasno sto ti tražiš tajm aut kad nista ne kažeš igračima?Dzikic na tečnom engleskom objašnjava svima a ti muliš u igrače ..mislio sam da ces u Zvezdi da naučiš da budeš trener jer imas najkvalitetniju ekipu unazad 15 godina sigurno ali dzaba..svaka tebi cast i ne znam otkud ti ovoliki kredit na klupi jer si realno zaslužio otkaz samo tako..sinoc je čista pobjeda Dzikica koji je.juce došao nad tobom koji si tu 3 godine..ako si moralan i realan covjek daj otkaz..ti nisi covjek za pobjede..jesi mozda sa pobijediš jednom Kimki,Real..ali nisi pobjednik ..ne znas da digneš ekipu kad je tesko covjece!

zagor

pre 8 godina

da je radonja trener san antonija, kavwhi lenard bi i dalje igrao samo garbidz tajm, u napadu ne bi postojao protok lopte, a 90% akcija u sezoni bi islo na dankana. prvi plej bi bio naravno peti mils - zbog odbrane :D
naravno, svi bi ih drali.

DM

pre 8 godina

sramota! ja sam navijac Cibone, ali prije svega kosarkaski zaljubljenik i kladionicar...ovo sta je sebi CZ dozvolila je sramota! ekipa koja toliko kosta izgubiti i to na ovakav nacin od partizana koji ima 1 dobrog i 2 solidna igraca je blago receno katastrofa, i to jos u uzasno vaznoj utakmici! Zierbes si je malo zabrijao da je igrac? nitko ne spominje, u onoj seriji partizana, upravo je on bio najlosiji, nista nije pohvatao a u napadu promasiovao u serijama, takodjer miller, igrac koji samo domace utakmice igra dobro, jucer uzas, promasi nemoguce zakucavanje, obrana koma...simonovic, kad ga igras manje sastavi 3 trice u 3 minute, jucer kad gori, kao da cigle baca, ne moze do obruca! sve u svemu, CZ sve da osvoji EL, nema uspjesnu sezonu po meni, jer od ovakvog se partizana nije smjelo izgubiti trofej! pozz

nowhere connection

pre 8 godina

Opet "Radonja odlazi", nazdravlje.
Sta je trebao, gurnuti ljude da prihvate tucu i sutra ostane bez pola tima za bitne utakmice?
Prosle godine Bobija, ove godine Majka, jedini koji mogu da zaustave su tandem Partizanovi centri i Belosevic. Ali to je mehanizam koji je pustio korenje i koji kao i neke mnogo bitnije u ovom drustvu, tesko mozemo da promenimo, pa se ne vredi nervirati.
Napred Radonja!!!

Da_Ne

pre 8 godina

Ne branim ga. Recimo, da bih više voleo Maljkovića ili Djurovića pre njega da vidim na klupi.
Sagledajmo tealno, nije Radonjic 14 slobodnih bacanja više promašio od Partizana. Samo Cirbes 6 i ostali po nekoliko. A kad protivnik vidi da ti ne idu slobodna bacaanja, seče ti igru kad god stigne. Promašeno zakucavanje, klizanja, pogrešni pasovi, ne igranje jedinog pleja (Jović).....

VUK

pre 8 godina

E zbog ovakvog stava moraš da ideš iz CZ! Ima drugih takmičenja!!!??? Da istina... postoje druga takmičenja i drugi protivnici ALI kad pobediš Partizan. To je USLOV podrške da bilo u košarci bilo u fudbalu budeš na čelu CRVENE ZVEZDE! Moraš da pobediš Partizan da bi se kvalifikovao da uopšte budeš u klubu! Kako ti tako i svaki igrač. Ko ne da 120% na derbiju sa Partizanom mora da stane pred navijače i traži mišljenje o svom daljem ostanku u klubu.Poraz od Partizana briše sve drugo. To je to!Crvena Zvezda Beograd. Prvo moramo u svojoj kući biti prvi. OSTAVKA!

jes da bude

pre 8 godina

koliko puta je ovah covek imao slicne izjave. kao "to nije opravdanje" a samo o tome prica. bio mi je simp.sad mi je definitivno odvratan jer je ljigav i iskomplesiran ili uplasen od gazde.odelo ga ipak ne cini gospodinom. a za redakciju, manite se spinovanja da je zvezda 3god uzimala kup kad je to bio covicev fmp. sto puta napisana laz nikad nece biti istina. poz za normalne

aca

pre 8 godina

Svi te pljuju ja te branim, ali dosta vise, postao si sablon trener.
1.Kada ces da shvatis da Simon nema onu stvar za jake utakmice, ti si ga vodio pre 2 godine u Zvezdi znas kakav je bio kad je bitno.
2.Uvodis Rebica kad se partizan odlepio, on izgori izgubis igraca u rotaciji bitnog, umesto da pocne u petlrci kao iznenađenje, gadjao je za 3 5/7 protiv Smedereva, skupljali su cirbesu reket na početku imao bi dosta prostora spolja,i digao bi samopuzdannje
3.Odbrana cirbesa nad dzonsom, i laik zna da je dzons dobro sutira.
4.Nijedno smišljeno udvajanje cveleta i vilsona koji su po 183,kada su dva puta sami zapeli bacili su lopte u aut.
Ovo su samo neke stvari ima ih jos puno.

zvezdaš

pre 8 godina

Neznalice jedna.Dok si ti na klupi Zvezda više nikada neće pobediti ovakav ! Partizan.Ove godine od trofeja ništa a takođe I u EL.

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda je odigrala možda i najgoru utakmicu u skorijoj istoriji i to dva puta od grobara, što apsolutno pokazuje da je Dzikić majstor svog zanata, smem da se usudim i bolji od DV, toliko sramno smo igrali da je to neverovatno, ovoliko skokova prednosti u derbiju nisam skoro video, treba nam šok terapija, to i vrabci na grani znaju, kako li smo mi došli do skoro top 8 majko moja, voleo bih Sašu Obradovića za trenera ali znam da je u jeku sezone, nećemo izgubiti titulu, vratiće se Mitar, ali ovo ničemu ne vodi, Čoviću vreme je da reaguješ, ako si mogao svog izuzetnog sina da odstraniš zbog pritiska, koji je izmislio košarku za ove indijance moraš i Dejana Radonjića jer će ovo proizvesti tektonske promene od kojih se nećemo oporaviti, pozzz svim zvezdašima iz Čikaga...

vladan

pre 8 godina

Jutro je pametnije od večeri. Međutim,ono što sam mislio sino? posle utakmice,mislim i jutros. RADONJIĆ HITNO DANAS MORA BITI SMENJEN!!! SA NJIME NEMA BUDUĆNOSTI. AKO OSTANE NI JEDAN PEHAR NEĆEMO UZETI. OVO JE JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA U NAŠOJ ISTORIJI! SRAMOTA!!!

Nidza zvezdas

pre 8 godina

Cestitke igracima partizana,tako se bori za cast i klub.jedina losa strana su im navijaci koji nemaju kulturu fer navijanja kao igraci i trener moje zvezde.Radonjic je toliko los kao trener da nece nista osvojiti ove godine.Ako ima cast nek daje otkaz.

marko

pre 8 godina

Pricati o malom broju poena igraca sa klupe je smesno jer je zvezda igrala bez Tejica, Simanica,Stimca, Rebica, a i skoro Gudurica. Kada samo 4-orica daju koseve velika je odgovornost na pleju u ovom slucaju Micicu koji je nicim izazvan kod nas promovisan u velikog igraca. I meni onako jedan detalj sa tekme najupecatljiviji udje Aranitovic kao mlad igrac odmah sutne i promasi 3 nije ni pogledao ka svojoj klupi. Ima podrsku trenera udje Rebic napravi gresku odmah napolje do kraja utakmice. A Danga, Micic, Lazic, Simon mogu da prangiraju do sutra kredita imaju.valjda prodje komentar

baki

pre 8 godina

A pobedio je Real, Unikahu, Himki, Bajern slucajno? Pobedio je Vujosevica i uzeo titulu slucajno? Usao je u top16 slucajno? I kad udje u top8 bice slučajno i kad osvoji Abu i domaci trofej...a uci ce u top 8 i osvojiti sve navedeno a ovog poraza niko se nece ni secati. A vi koji ga pljujete dizacete ga u nebesa. Ne znam samo gde vam je obraz?
Vrlo tezak poraz. Ipak je ovo derbi. Svi su krivi a najviše Radonjic. A ja im ipak dajem podršku jer su je zbog svega uradjenog to zaslužuli. Ovo jeste velika mrlja u sezoni, ali se moze oprati.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Covek sprema ekipu za kljucnu utakmicu sa Efesom sto se tice plasmana u top8. Jedan kup manje ili vise nista ne znaci, bitno da se niko nije povredio. Pogledjte desavanja na ostalim kup utakmicama sirom Evrope...
Imamo sansu da sa druge pozicije idmo u top8 i to treba napasti po svaku cenu, pa i cenu kupa...

Arhivator

pre 8 godina

Ne znam da li je neko od vas pratio konferenciju za novinare posle utakmice, ali me je oduševio potez Radonjića. Branko Lazić završava sa davanjem izjave i ustaje od stola, a Radonjić mu kaže da se vrati i da sačeka da protivnik završi svoje obraćanje. Naklon do poda za ovaj postupak od velikog navijača Partizana.

Danijel

pre 8 godina

Ma glavu gore, nije bitno.Sta sad, ziv si covek, lose si postavio veceras igru i to je to. Nisi robot. Izgubili, ljudi bili bolji i to je to. Sad imas konacno 6 dana da spremis ekipu, pa je spremi dobro za Efes..to nam je utkamica sezone. Jedan kup manje vise. Uvek uz Radonju i tim.

Milan

pre 8 godina

Znaci pred mozda najbitniju utakmicu gde Zvezda moze da se plasira u top8 Evrolige da se da otkaz treneru, koji nije imao pre svega PRVOG plejmejkera ,odavno Mitrovica i rovitog Milera... Ma da za sve je kriv Radonjic, je l' on kriv sto Simonovic ne cuva svog igraca i ne brani kos, je l' on kriv sto je Stimac limitiran... Nije najbolji trener, ali ova ekipa Partizana uopste nije losa, cak sta vise odlican je ekipa. Meni licno je bolje da Zvezda ode u top 8 Evrolige nego da osvoji jos jednom kup...

lazar

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovaj covek nos uvek trener Zvezde...pa da li ce taj....ikada reci...nadmudrio me je protivnicki trener..ja sam kriv..pa jel slusa neko njegov tajm aut...pa to je sramota
..pa Zvezda ima tri puta jaci tim od Partizana....i umesto 20 za nas mi se mucimo...ovo je sramota..jedino slabo mesto vec dve godine je on....

Bane

pre 8 godina

Prošla godina je zvezdu vadilo kao Radonjića što je ima Markusa i Bobija ove godine imaju dobar tim takodje ali problem je drugi a zove se Dzikić naslednik Duleta Vujoševića.

Perun

pre 8 godina

Ova dva poraza od najvećeg rivala su svojevrsna blamaža,oba meča su bila bitna,prvi za borbu za poziciju 2 u ABA,drugi za finale kupa.Nije kraj svijeta što nećemo uzeti kup,najmanje bitan trofej,ali je bolna činjenica da dva puta gubimo glatko i velikim slovima ZASLUŽENO od najvećeg rivala koji je miljama daleko kvalitetom u odnosu na našu ekipu.Kako to da Radonjić dva puta u nizu ne pripremi ni mentalno,emotivno ni taktički ekipu za ratobornog,ultramotivisanog protivnika,koji grize i ginena terenu sa samo tri igrača koja imaju poene u rukama Murićem,Džonsom i Vilsonom.Od kada je to Zvezdi ispod časti da gine protiv najvećeg rivala,makar za navijače kojima znači mnogo svaka pobjeda nad Partizanom.E zato je ovo jedna velika blamaža za Zvezdu i njenog trenera nemoćnog da na dva meča u kratkom periodu taktički odgovori izvrsnom Džikiću,a ekipa mu izgleda izgubljeno,malokrvno,bezidejno,čast Kinsiju.Hronična boljka građenje koša,ali u EL gdje su fizički superiorni igrači,ali da nas ovako naskoči jedna fizički znatno inferiornija ekipa je blamaža svoje vrste.

Sale

pre 8 godina

Radonjic:za kraj citiracu svog kolegu iz Smedereva juce:"Hvala Partizanu sto nas nije obrukao posle 18:0 nego su prikocili".Salim se korektan je lik i u porazu.Na konferenciji za novinare vratio Lazica koji je hteo da ode,dok Koprivica ne da izjavu.

Ivan

pre 8 godina

Koje ti je opravdanje sada sto Partizan ponovo duplo vise zeli pobedu? 20 skokova u napadu ej!!! Ekipa celu prvu cetvrtinu ne moze da pokupi dva skoka u odbrani. Daju nam koseve svaki napad iz druge, trece sanse. Dzikic ti drugi put zaredom drzi cas kosarke, a ti blenes ko telac bez ikakve reakcije. Prvu cetvrtinu ceka gospodin covek da mu protivnik napravi 14:0, da bi tek onda trazio prvi tajm aut minut ipo pre kraja!? Tim totalno anemican i na 5 i na 15 razlike, nema reakcije, nema voljnog momenta da se nesto promeni. To je sve trenerova krivica. Trgni ekipu, lupi samar nekom ako treba, moras to da budis covece!!!

mladenov

pre 8 godina

Problem jesu tome što kad god se igra na mali broj poena tj sudije dozvole grubijansku igru koja Zvezdi uopšte ne odgovara trener Radonjić ne ume da pronađe rešenje. A rešenjem sledeće: Da ekipa Zvezde igra isključivo na poene ispod koša. Ili je faul ili poen ili slobodna bacanja. Zvezdaši se oslanjaju na igru spolja čak i kad im šut uopšte ne ide. Zato Radonja poslušaj ti mene ako misliš i dalje ostati trener Zvezde i da sve sledeće utakmice ne gubiš kad neko igra grubo protiv nas a sudije to tolerišu.

Bratko

pre 8 godina

Partizan sa skracenom rotacijom na centru, Zvezda sa stvarno dobrim centrom Cirbesom, treca cetvrtina "oba" centra Partizana sa 4 licne greske i lik u 2 napada ne igra na centra nego se bekovi ispucavaju, znao sam da ce Partizan da dobije...

pedala

pre 8 godina

Pa nije Jović centar da spreči ofanzivne skokove protivnika. Po ko zna koji put protivnici Zvezde imaju po 2-3 skoka u napadu, Fener celu utakmicu, Unikaha prvo poluvreme, Efes drugo i Darusafaka ključni napad. Pa i Nastic bi bio bolji od Stimca.
Igraš koliko ti protivnik dozvoli, a to je odlika trenera. Vreme je za ostavku.

boki

pre 8 godina

al eto cisto da se spomene. sramota jedna kinzi i miler kostaju vise od cijelog tima partizana. napredno unistavanje srpske kosarke od covica i ekipe.

veliki strumf

pre 8 godina

Na poluvremenu 2 Partizanova centra Vilijams 4 licne, Koprivica 3. Pa neznalice ubaci Stimca na 5, Cirbesa na 4 (ionako je cuvao Dzonsa u drugom poluvremenu), spustaj lopte pod kos i ili im izbaci centre, a i razbili bi ih tako. Ali ne, Radonja ima SABLON, uvek igra isto, nikakva ideja da se bilo sta promeni (npr. Danguba ili Kinsi da igraju pleja, kad je tzv. plej Micic za 37 minuta imao DVE CELE asistencije)! Rebic koji je odlicno poceo sezonu dovodjenjem Micica potpuno je izgubio minutazu i samopouzdanje - i sta se dogodilo sad kad nam je trebao? Nece bez minutaze i sedenja na klupi 2 minuta. Izgubili smo njega a Micic je svakako bezvredan (bez obzira sto je ubacio 16 poena), sto je tragedija. A Tejic - sta li on radi u rosteru? Bar da je usao da napravi na Dzonsu 5 faulova, da mu poremeti ritam, kao sto su grobari Cirbesu. Ali, ne zna Radonja, ne vidi on nista.

baki

pre 8 godina

Velika mrlja Radonja. Za razliku od drugih ja te ne teram. Ne vidim svrhu da trenera smenimo u ovom trenutku, samo bi pogoršali situaciju. Ali nadam se da cemo uci u top8 i odbraniti titulu. To ce sprati ovu veliki mrlju u kupu.

veliki strumf

pre 8 godina

Jos nisi podneo ostavku! Sramoto trenerska, veze ti nemas! 3 igraca mu igrala 35+ minuta a glatko gubimo celu utakmicu, u debelom minusu - nit sta menja, niti ima ideju da promeni nesto u igri. Stimac presede na klupi, dok Cirbes nit pogodio nesto, niti gradio kos, nit sacuvao Dzonsa. Miler nula a igra 30 minuta. Guduric presedi 30 minuta a onda ga pusta u 4/4 da hladan vadi kestenje iz vatre. Dangubic medju najboljima a celp drugo poluvreme ne igra. Ali, zato igra Lazic koji kako tapne loptu i krene sa njom - odmah je izgubi. U odbrani - 23 skokova imali pod nasim kosem! Pa bruko jedna trenerska. Da nam nije Pionira u kome se protivnicima odseku noge nista on ne bi ni u EL napravio!

Djura

pre 8 godina

Neverovatno kako je Radonjić uspeo da izgubi dve utakmice od Partizana. To stvarno treba znati(tačnije ne znati). Sa ovakvom ekipom, ne duplo nego bar troduplo jačom izgubiti dve utakmice, to je stvarno umeće. Kao da igraju šah neko ko misli da zna i neko ko zna solidno. I ovaj što zna da ovom što ne zna nekoliko figura prednosti i pobedi ga. A onda opet to ponove za koji dan i on ga pobedi na isti način. Ne zato što je ovaj što zna velemajstor nego zato što ovaj što ne zna, ne zna da ne zna i ne može da uvidi svoje greške i da iskoristi prednost koju ima. Ne mogu da verujem da nije iskoristio prošlu sezonu i otišao negde u inostranstvo. Još manje mogu da verujem da ovi koji treba da ga sklone, uporno to odbijaju i prave od njega nešto što ne može da bude. Ostaje nada da će igrači Zvezde u Aba ligi dobiti sve na suvi kvalitet, a u Evroligi još na publiku i nadahnuće koje dobijaju u tim utakmicama, kao što su dobili i sve ostale ove godine. Mali ili skoro nikakav uticaj ima trener u svemu tome.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Ti da si covjek veceras bi ponudio ostavku! Nula od trenera. Valjda je sada svima jasno da necemo uzeti nijedan trofej ove sezone sa ovim magom na klupi. Meni da su dali da vodim Zvezdu veceras tesko bih izgubio. Svak se danas naziva trenerom. Odlazi vise! Odlazi!

Heatovac

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti Radonjicu i cestitati boljem ako znas da si dao 100 posto svojih mogucnosti sto danas nije bio slucaj.Kako je moguce Radonjicu da igraci Partizana imaju vecu zelju za pobedom od tvojih, sto dokazuju skokovi? Videlo se da su srcaniji,borbeniji, pozitivniji sa aktivnim trenerom Dzikicem pored klupe za razliku od tvog anemicnog govora tela i tuznim i negativnim izrazom lica sto si preneo i na igrace.Ne znam zaista, nece na kraju ovo ispasti na dobro.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Ti da si covjek veceras bi ponudio ostavku! Nula od trenera. Valjda je sada svima jasno da necemo uzeti nijedan trofej ove sezone sa ovim magom na klupi. Meni da su dali da vodim Zvezdu veceras tesko bih izgubio. Svak se danas naziva trenerom. Odlazi vise! Odlazi!

nikola

pre 8 godina

pisem kao navijac partizana, zvezda ima najbitniju utakmicu u sezoni za pet dana i radonjic radi sledece: Cirbesu ne ide jer smo ga poremetili sa faulovima i "poremetili" a on mu igra skoro celu utakmicu i pred kraj mu se vidi da covek ne moze da stoji na nogama, guduric mu nije imao minutazu , rebic nista isto, realno gledamo i bez jovica imate duplo jaci tim na svakoj pozici boljeg igraca i izgubiti dve utakmice od ovakvog partizana nije samo majstorija dzikica vec i "majstorija" radonjica. Sto mi daje za pravo da mogu da se nadam da cemo sa ovakvim timom moci da igramo protiv vas ako se plasiramo i mi i vi u finale nase lige, a inace zelim vam svu srecu u plejoffu aba lige i evroligi sa ovakvim radonjicem trebace vam....

Sasa NS

pre 8 godina

Imas 11 igraca, a igrao si sa 6-7, Dzikic ima 4-5 igraca igrao sa 10! Ne znas izmene, tajm autom da prekines, Cirbes igrao celo drugo poluvreme....nisi imao resenje za njegovo udvajanje, Dangubica si oladio sedenjem na kupi... ima 10 ociglednih zamerk! Dzikicu kapa dole to je tvoja pobeda!

maxi

pre 8 godina

Sinoc sam gledao utakmicu sa drugom koji je grobar i trenirao je kosraku. Posle 3 minuta je rekao "veceras je Miler nas igrac" aludirajuci da ce se lose snaci. E sada nije mi jasno da neko ko je samo trenirao kosarku to vidi nakon 3 minuta a Radonjic ne vidi nakon 22 minute. A o ulogama Lazica i Dangubica ne vredi govoriti- Lazic na parketu 25 minuta sa 1 poenom, Dangubic 6 poena 13 minuta, a odbranu su igrali isto cak mislim da je Danga bio bolji. Radonjicu ovu si utakmicu ti izgubio....

delija Bari

pre 8 godina

"Lunjo" ili "Banjo " , stvarno je bilo dosta .Ovaj do juče anonimus Džikić , te je razbio u svim elementima košarkaške igre i to sa " polu timom". Već drugi put u kratkom periodu .Molim "Glavnog " da dovede trenera Zvezdaša koga bi ovakav debakl zaboleo , a ne samo bio gubitak "premije".
Čestitke igračima Partizana , a pogotovu treneru .Bravo , tako se bori za svoj klub .

Milan Kosanovic

pre 8 godina

A lepo sam rekao na pocetku sezone. Ni jedan trofej ove godine, nema Euroleague sledece godine. I dobio gomilu minusa. Zvezda jednostavno mora da promeni trenera.

deki

pre 8 godina

zvezda je imala juce od 4-6 time out-a...nisam siguran...ali sam siguran da posle svakog tog tajma,nismo sutnuli na kos...Radonja odlazi majke ti

Ivan

pre 8 godina

Koje ti je opravdanje sada sto Partizan ponovo duplo vise zeli pobedu? 20 skokova u napadu ej!!! Ekipa celu prvu cetvrtinu ne moze da pokupi dva skoka u odbrani. Daju nam koseve svaki napad iz druge, trece sanse. Dzikic ti drugi put zaredom drzi cas kosarke, a ti blenes ko telac bez ikakve reakcije. Prvu cetvrtinu ceka gospodin covek da mu protivnik napravi 14:0, da bi tek onda trazio prvi tajm aut minut ipo pre kraja!? Tim totalno anemican i na 5 i na 15 razlike, nema reakcije, nema voljnog momenta da se nesto promeni. To je sve trenerova krivica. Trgni ekipu, lupi samar nekom ako treba, moras to da budis covece!!!

veliki strumf

pre 8 godina

Jos nisi podneo ostavku! Sramoto trenerska, veze ti nemas! 3 igraca mu igrala 35+ minuta a glatko gubimo celu utakmicu, u debelom minusu - nit sta menja, niti ima ideju da promeni nesto u igri. Stimac presede na klupi, dok Cirbes nit pogodio nesto, niti gradio kos, nit sacuvao Dzonsa. Miler nula a igra 30 minuta. Guduric presedi 30 minuta a onda ga pusta u 4/4 da hladan vadi kestenje iz vatre. Dangubic medju najboljima a celp drugo poluvreme ne igra. Ali, zato igra Lazic koji kako tapne loptu i krene sa njom - odmah je izgubi. U odbrani - 23 skokova imali pod nasim kosem! Pa bruko jedna trenerska. Da nam nije Pionira u kome se protivnicima odseku noge nista on ne bi ni u EL napravio!

PN

pre 8 godina

Kako god da se završi sezona ti neznalice pakuj kofere. A ako potpišemo ugovor sa Evrligom onda treba dovesti Sašu Obradovića, makar i platili Albi.

Miodrag

pre 8 godina

Ja sam grobar i mnogo mi je drago zbog nase pobede, ali moram da se sloozim da je Radonjic odgovoran za poraz Zvezde. Ja mislim da je on mnogo doabr covek i dobar trener, ali da nije na nivou situacije koja je u Zvezdi(a to je igranje na 3-4 fronta). On kao da ne zna gde mu je glava. Vrapci na grani su znali onomad da se prvi napad Zvezde igra na Bobija. Radonjiceva igra se zasniva na dominantnom centru, a kada je on udvojen sibaj odozgo nemilice pa ce uci. Mislim da je ogromna greska da pred utakmicu sezone, Cirbesa onoliko isforsiras. Isforsiran je i Micic, ali to je bilo iznudjeno. Budimo realni ljudi, Rebic je kls igrac. Guduric juc nevidljiv. Deluje mi kao da on i Kvinsi nisu previse zainteresovani za utakmice van euroleague. Stimac dobio neshvatljivo malo vremena na terenu.
Kod Partizana moram da pohvalim Koprivicu i smatram da ce biti fenomenalan igrac. Ipak je on jos uvek mlad, a za centra treba iskustvo.
Zivela kosarka!

Perun

pre 8 godina

Ova dva poraza od najvećeg rivala su svojevrsna blamaža,oba meča su bila bitna,prvi za borbu za poziciju 2 u ABA,drugi za finale kupa.Nije kraj svijeta što nećemo uzeti kup,najmanje bitan trofej,ali je bolna činjenica da dva puta gubimo glatko i velikim slovima ZASLUŽENO od najvećeg rivala koji je miljama daleko kvalitetom u odnosu na našu ekipu.Kako to da Radonjić dva puta u nizu ne pripremi ni mentalno,emotivno ni taktički ekipu za ratobornog,ultramotivisanog protivnika,koji grize i ginena terenu sa samo tri igrača koja imaju poene u rukama Murićem,Džonsom i Vilsonom.Od kada je to Zvezdi ispod časti da gine protiv najvećeg rivala,makar za navijače kojima znači mnogo svaka pobjeda nad Partizanom.E zato je ovo jedna velika blamaža za Zvezdu i njenog trenera nemoćnog da na dva meča u kratkom periodu taktički odgovori izvrsnom Džikiću,a ekipa mu izgleda izgubljeno,malokrvno,bezidejno,čast Kinsiju.Hronična boljka građenje koša,ali u EL gdje su fizički superiorni igrači,ali da nas ovako naskoči jedna fizički znatno inferiornija ekipa je blamaža svoje vrste.

Arhivator

pre 8 godina

Ne znam da li je neko od vas pratio konferenciju za novinare posle utakmice, ali me je oduševio potez Radonjića. Branko Lazić završava sa davanjem izjave i ustaje od stola, a Radonjić mu kaže da se vrati i da sačeka da protivnik završi svoje obraćanje. Naklon do poda za ovaj postupak od velikog navijača Partizana.

DM

pre 8 godina

sramota! ja sam navijac Cibone, ali prije svega kosarkaski zaljubljenik i kladionicar...ovo sta je sebi CZ dozvolila je sramota! ekipa koja toliko kosta izgubiti i to na ovakav nacin od partizana koji ima 1 dobrog i 2 solidna igraca je blago receno katastrofa, i to jos u uzasno vaznoj utakmici! Zierbes si je malo zabrijao da je igrac? nitko ne spominje, u onoj seriji partizana, upravo je on bio najlosiji, nista nije pohvatao a u napadu promasiovao u serijama, takodjer miller, igrac koji samo domace utakmice igra dobro, jucer uzas, promasi nemoguce zakucavanje, obrana koma...simonovic, kad ga igras manje sastavi 3 trice u 3 minute, jucer kad gori, kao da cigle baca, ne moze do obruca! sve u svemu, CZ sve da osvoji EL, nema uspjesnu sezonu po meni, jer od ovakvog se partizana nije smjelo izgubiti trofej! pozz

milan

pre 8 godina

navijac sam partizana i zelim da zvezda ode na top 8 ali sa ovim trenerom od toga nema ništa. mi smo o dalje prejaki za vas a vredimo ko jedan zvezde.

VUK

pre 8 godina

E zbog ovakvog stava moraš da ideš iz CZ! Ima drugih takmičenja!!!??? Da istina... postoje druga takmičenja i drugi protivnici ALI kad pobediš Partizan. To je USLOV podrške da bilo u košarci bilo u fudbalu budeš na čelu CRVENE ZVEZDE! Moraš da pobediš Partizan da bi se kvalifikovao da uopšte budeš u klubu! Kako ti tako i svaki igrač. Ko ne da 120% na derbiju sa Partizanom mora da stane pred navijače i traži mišljenje o svom daljem ostanku u klubu.Poraz od Partizana briše sve drugo. To je to!Crvena Zvezda Beograd. Prvo moramo u svojoj kući biti prvi. OSTAVKA!

aca

pre 8 godina

Svi te pljuju ja te branim, ali dosta vise, postao si sablon trener.
1.Kada ces da shvatis da Simon nema onu stvar za jake utakmice, ti si ga vodio pre 2 godine u Zvezdi znas kakav je bio kad je bitno.
2.Uvodis Rebica kad se partizan odlepio, on izgori izgubis igraca u rotaciji bitnog, umesto da pocne u petlrci kao iznenađenje, gadjao je za 3 5/7 protiv Smedereva, skupljali su cirbesu reket na početku imao bi dosta prostora spolja,i digao bi samopuzdannje
3.Odbrana cirbesa nad dzonsom, i laik zna da je dzons dobro sutira.
4.Nijedno smišljeno udvajanje cveleta i vilsona koji su po 183,kada su dva puta sami zapeli bacili su lopte u aut.
Ovo su samo neke stvari ima ih jos puno.

zagor

pre 8 godina

da je radonja trener san antonija, kavwhi lenard bi i dalje igrao samo garbidz tajm, u napadu ne bi postojao protok lopte, a 90% akcija u sezoni bi islo na dankana. prvi plej bi bio naravno peti mils - zbog odbrane :D
naravno, svi bi ih drali.

veliki strumf

pre 8 godina

Na poluvremenu 2 Partizanova centra Vilijams 4 licne, Koprivica 3. Pa neznalice ubaci Stimca na 5, Cirbesa na 4 (ionako je cuvao Dzonsa u drugom poluvremenu), spustaj lopte pod kos i ili im izbaci centre, a i razbili bi ih tako. Ali ne, Radonja ima SABLON, uvek igra isto, nikakva ideja da se bilo sta promeni (npr. Danguba ili Kinsi da igraju pleja, kad je tzv. plej Micic za 37 minuta imao DVE CELE asistencije)! Rebic koji je odlicno poceo sezonu dovodjenjem Micica potpuno je izgubio minutazu i samopouzdanje - i sta se dogodilo sad kad nam je trebao? Nece bez minutaze i sedenja na klupi 2 minuta. Izgubili smo njega a Micic je svakako bezvredan (bez obzira sto je ubacio 16 poena), sto je tragedija. A Tejic - sta li on radi u rosteru? Bar da je usao da napravi na Dzonsu 5 faulova, da mu poremeti ritam, kao sto su grobari Cirbesu. Ali, ne zna Radonja, ne vidi on nista.

Heatovac

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti Radonjicu i cestitati boljem ako znas da si dao 100 posto svojih mogucnosti sto danas nije bio slucaj.Kako je moguce Radonjicu da igraci Partizana imaju vecu zelju za pobedom od tvojih, sto dokazuju skokovi? Videlo se da su srcaniji,borbeniji, pozitivniji sa aktivnim trenerom Dzikicem pored klupe za razliku od tvog anemicnog govora tela i tuznim i negativnim izrazom lica sto si preneo i na igrace.Ne znam zaista, nece na kraju ovo ispasti na dobro.

Rajko

pre 8 godina

Meni samo nije jasno sto ti tražiš tajm aut kad nista ne kažeš igračima?Dzikic na tečnom engleskom objašnjava svima a ti muliš u igrače ..mislio sam da ces u Zvezdi da naučiš da budeš trener jer imas najkvalitetniju ekipu unazad 15 godina sigurno ali dzaba..svaka tebi cast i ne znam otkud ti ovoliki kredit na klupi jer si realno zaslužio otkaz samo tako..sinoc je čista pobjeda Dzikica koji je.juce došao nad tobom koji si tu 3 godine..ako si moralan i realan covjek daj otkaz..ti nisi covjek za pobjede..jesi mozda sa pobijediš jednom Kimki,Real..ali nisi pobjednik ..ne znas da digneš ekipu kad je tesko covjece!

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda mora dovesti zvezdaša na klupu a ne za novac poslušnika, pa šta ako je pobedio sve one evro ligaške timove, mi smo Zvezda nismo Mali mokri lug, ovaj poraz nam je teže pao od svih, i od onih protiv DV, apelujemo na predsednika da posle ovakvog poraza ovaj čovek više ne može biti trener Crvene Zvezde...

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda je odigrala možda i najgoru utakmicu u skorijoj istoriji i to dva puta od grobara, što apsolutno pokazuje da je Dzikić majstor svog zanata, smem da se usudim i bolji od DV, toliko sramno smo igrali da je to neverovatno, ovoliko skokova prednosti u derbiju nisam skoro video, treba nam šok terapija, to i vrabci na grani znaju, kako li smo mi došli do skoro top 8 majko moja, voleo bih Sašu Obradovića za trenera ali znam da je u jeku sezone, nećemo izgubiti titulu, vratiće se Mitar, ali ovo ničemu ne vodi, Čoviću vreme je da reaguješ, ako si mogao svog izuzetnog sina da odstraniš zbog pritiska, koji je izmislio košarku za ove indijance moraš i Dejana Radonjića jer će ovo proizvesti tektonske promene od kojih se nećemo oporaviti, pozzz svim zvezdašima iz Čikaga...

vladan

pre 8 godina

Jutro je pametnije od večeri. Međutim,ono što sam mislio sino? posle utakmice,mislim i jutros. RADONJIĆ HITNO DANAS MORA BITI SMENJEN!!! SA NJIME NEMA BUDUĆNOSTI. AKO OSTANE NI JEDAN PEHAR NEĆEMO UZETI. OVO JE JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA U NAŠOJ ISTORIJI! SRAMOTA!!!

Bree

pre 8 godina

Partizanovac sam i hvala Radonjicu na iskrenim cestitkama. A imam poruku za navijace Zvezde: Oladite vise sa tim otpustanjem Radonjica. Covek nije Fil Dzekson, ali sasvim solidno radi svoj posao. Radonjic pobedi, odmah je car, kada izgubi, odmah da ode, da ponudi ostavku. Sve najbolje vam zelim u plej ofu Abe i u nastavku Evrolige.

Peđa

pre 8 godina

Radonjić seriju protivnika i našu seriju promašaja prekida tajm-autom. Posle tajm-auta ni ne šutnemo na koš uopšte. Tako on prekida seriju promašaja.

Djura

pre 8 godina

Neverovatno kako je Radonjić uspeo da izgubi dve utakmice od Partizana. To stvarno treba znati(tačnije ne znati). Sa ovakvom ekipom, ne duplo nego bar troduplo jačom izgubiti dve utakmice, to je stvarno umeće. Kao da igraju šah neko ko misli da zna i neko ko zna solidno. I ovaj što zna da ovom što ne zna nekoliko figura prednosti i pobedi ga. A onda opet to ponove za koji dan i on ga pobedi na isti način. Ne zato što je ovaj što zna velemajstor nego zato što ovaj što ne zna, ne zna da ne zna i ne može da uvidi svoje greške i da iskoristi prednost koju ima. Ne mogu da verujem da nije iskoristio prošlu sezonu i otišao negde u inostranstvo. Još manje mogu da verujem da ovi koji treba da ga sklone, uporno to odbijaju i prave od njega nešto što ne može da bude. Ostaje nada da će igrači Zvezde u Aba ligi dobiti sve na suvi kvalitet, a u Evroligi još na publiku i nadahnuće koje dobijaju u tim utakmicama, kao što su dobili i sve ostale ove godine. Mali ili skoro nikakav uticaj ima trener u svemu tome.

marko

pre 8 godina

Pricati o malom broju poena igraca sa klupe je smesno jer je zvezda igrala bez Tejica, Simanica,Stimca, Rebica, a i skoro Gudurica. Kada samo 4-orica daju koseve velika je odgovornost na pleju u ovom slucaju Micicu koji je nicim izazvan kod nas promovisan u velikog igraca. I meni onako jedan detalj sa tekme najupecatljiviji udje Aranitovic kao mlad igrac odmah sutne i promasi 3 nije ni pogledao ka svojoj klupi. Ima podrsku trenera udje Rebic napravi gresku odmah napolje do kraja utakmice. A Danga, Micic, Lazic, Simon mogu da prangiraju do sutra kredita imaju.valjda prodje komentar

zoran

pre 8 godina

Radonja, ovo je najslabija ekipa Partizana u istoriji kluba. Nama je ova jedan od najboljih. Pazi sada...Groblje ce bivati sve jace, iz sezone u sezonu...a ti..?? Ako gubis protiv ovako loseg groblja, pa sta ce biti kada kupe jednog valjanog centra, pleja..? Ne valja ti posao prijatelju...Dziki te nadigrao bez problema..samo on.

boki

pre 8 godina

al eto cisto da se spomene. sramota jedna kinzi i miler kostaju vise od cijelog tima partizana. napredno unistavanje srpske kosarke od covica i ekipe.

zoran ivkovic

pre 8 godina

radonjicu nevalja sofo,mekel,vilijams,tomson a da i nastic . sinoc vidim ni stimac . Nevalja on kao trener jer ne zna da postavi igru stilu igraca .sve su to dobri igraci ali ih on pogubi i umesto da iz igraca izvuce maksimum on iz igraca izvuce sve najgore .posao trenera je da iz igraca izvuce maksimum i dzikic to zna a radonjic ne i nikada nece to znati . zvezda ima samo jedan problem a to je trener . nije problem izgubiti ali nacin na koji on gubi je neshvatljiv . mora ozbiljan trener dosta vise ove smejurije .20 skokova vise neko pravi meni ne shvatljivo pa razlika je jos mala . druze moj radonja hvala ti ali moras da letis jer si trenerska prevara .

Dragoljub

pre 8 godina

Zvazda je igrala dve utakmice sa partizanom na isti nacin,izgubila je obe da igra i sa igrcem vise bi izgubila jer ne svate ozbiljnost meca.

Bratko

pre 8 godina

Partizan sa skracenom rotacijom na centru, Zvezda sa stvarno dobrim centrom Cirbesom, treca cetvrtina "oba" centra Partizana sa 4 licne greske i lik u 2 napada ne igra na centra nego se bekovi ispucavaju, znao sam da ce Partizan da dobije...

jes da bude

pre 8 godina

koliko puta je ovah covek imao slicne izjave. kao "to nije opravdanje" a samo o tome prica. bio mi je simp.sad mi je definitivno odvratan jer je ljigav i iskomplesiran ili uplasen od gazde.odelo ga ipak ne cini gospodinom. a za redakciju, manite se spinovanja da je zvezda 3god uzimala kup kad je to bio covicev fmp. sto puta napisana laz nikad nece biti istina. poz za normalne

zvezdaš

pre 8 godina

Neznalice jedna.Dok si ti na klupi Zvezda više nikada neće pobediti ovakav ! Partizan.Ove godine od trofeja ništa a takođe I u EL.

Durant

pre 8 godina

U sportu su sastavni deo pobede i porazi tako je i ovaj gubitak razumljiv. Vi koji stalno pljujete Radonjica kad Zvezdao izgubi ste prvi koji ga hvale kad se pobedi u Evroligi. Bez euforije i sa velikom dozom opreznosti pred nadolazece meceve u Evroligi pa da pokusamo da ispisemo istoriju. Vi niste kompetenti da sudite o tome dal je Radonjic dobar ili los, kapiram da raznorazna decurlija ovde ostavlja komentare ili ste jednostavno botovi. Hajde da sacekamo kraj sezone pa da se podvuce crta sta i sta je odradjeno, tek nas cekaju velika iskusenja. Sa verom u naseg trenera do velikih uspeha, napred Zvezdo!

Sale

pre 8 godina

Radonjic:za kraj citiracu svog kolegu iz Smedereva juce:"Hvala Partizanu sto nas nije obrukao posle 18:0 nego su prikocili".Salim se korektan je lik i u porazu.Na konferenciji za novinare vratio Lazica koji je hteo da ode,dok Koprivica ne da izjavu.

pedala

pre 8 godina

Pa nije Jović centar da spreči ofanzivne skokove protivnika. Po ko zna koji put protivnici Zvezde imaju po 2-3 skoka u napadu, Fener celu utakmicu, Unikaha prvo poluvreme, Efes drugo i Darusafaka ključni napad. Pa i Nastic bi bio bolji od Stimca.
Igraš koliko ti protivnik dozvoli, a to je odlika trenera. Vreme je za ostavku.

legenda

pre 8 godina

cudan smo mi narod,dok imas rezultat dignu te u nebesa,cim izgubis jednu utakmicu ili krene malo lose,odmah protiv tebe...svi znaju za 4s (CCCC) a niko nezna sta je sloga

lazar

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovaj covek nos uvek trener Zvezde...pa da li ce taj....ikada reci...nadmudrio me je protivnicki trener..ja sam kriv..pa jel slusa neko njegov tajm aut...pa to je sramota
..pa Zvezda ima tri puta jaci tim od Partizana....i umesto 20 za nas mi se mucimo...ovo je sramota..jedino slabo mesto vec dve godine je on....

Nidza zvezdas

pre 8 godina

Cestitke igracima partizana,tako se bori za cast i klub.jedina losa strana su im navijaci koji nemaju kulturu fer navijanja kao igraci i trener moje zvezde.Radonjic je toliko los kao trener da nece nista osvojiti ove godine.Ako ima cast nek daje otkaz.

baki

pre 8 godina

Velika mrlja Radonja. Za razliku od drugih ja te ne teram. Ne vidim svrhu da trenera smenimo u ovom trenutku, samo bi pogoršali situaciju. Ali nadam se da cemo uci u top8 i odbraniti titulu. To ce sprati ovu veliki mrlju u kupu.

Da_Ne

pre 8 godina

Ne branim ga. Recimo, da bih više voleo Maljkovića ili Djurovića pre njega da vidim na klupi.
Sagledajmo tealno, nije Radonjic 14 slobodnih bacanja više promašio od Partizana. Samo Cirbes 6 i ostali po nekoliko. A kad protivnik vidi da ti ne idu slobodna bacaanja, seče ti igru kad god stigne. Promašeno zakucavanje, klizanja, pogrešni pasovi, ne igranje jedinog pleja (Jović).....

Bane

pre 8 godina

Prošla godina je zvezdu vadilo kao Radonjića što je ima Markusa i Bobija ove godine imaju dobar tim takodje ali problem je drugi a zove se Dzikić naslednik Duleta Vujoševića.

Beli

pre 8 godina

posle tri osvojena kupa dosli smo u situaciju da nam je nebitan a njima zivot znaci i treba da smo sretni zbog toga ali i posle proslog poraza i sada kazem i da udjemo u top 8 ovo ne mogu da im oprostim ne boli toliko poraz koliko nacin kako je izgubljen,pa nije slucajan huk sa severa"srce na teren"

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

zelim da pozelim zvezdi fajnal for ove sezone.meni se licno gadi spominjanje i pere bozica i dejana radonjica kada izgubi partizan ili zvezda. ljudi pa nije radonjic promasivao trojke nije on kriv sto sem cirbesa nema valjanog centra. na kraju krajeva oni igraju naredne nedelje za prolece u evroligi. kup je poligon na kome se meri spremnost i nespremnost ekipe.pa da dzikicu neko ponudi kup ili pobedu protiv cedevite veruj te da bi mu cedevita bila prioritet.partizan ne sme sledece sezone da napravi slabiji tim ako zeli medju cetiri u aba ligi. ova pobeda partizana ne znaci nista ako u nasoj ligi podbaci protiv zvetde.

baki

pre 8 godina

A pobedio je Real, Unikahu, Himki, Bajern slucajno? Pobedio je Vujosevica i uzeo titulu slucajno? Usao je u top16 slucajno? I kad udje u top8 bice slučajno i kad osvoji Abu i domaci trofej...a uci ce u top 8 i osvojiti sve navedeno a ovog poraza niko se nece ni secati. A vi koji ga pljujete dizacete ga u nebesa. Ne znam samo gde vam je obraz?
Vrlo tezak poraz. Ipak je ovo derbi. Svi su krivi a najviše Radonjic. A ja im ipak dajem podršku jer su je zbog svega uradjenog to zaslužuli. Ovo jeste velika mrlja u sezoni, ali se moze oprati.

nowhere connection

pre 8 godina

Opet "Radonja odlazi", nazdravlje.
Sta je trebao, gurnuti ljude da prihvate tucu i sutra ostane bez pola tima za bitne utakmice?
Prosle godine Bobija, ove godine Majka, jedini koji mogu da zaustave su tandem Partizanovi centri i Belosevic. Ali to je mehanizam koji je pustio korenje i koji kao i neke mnogo bitnije u ovom drustvu, tesko mozemo da promenimo, pa se ne vredi nervirati.
Napred Radonja!!!

Brus Li

pre 8 godina

Mogu da prihvatim da je neko protiv i za ostanak Radonjica ali da je neko protiv njega posle svakog poraza i za njega posle svake pobede, to mi nije jasno. Od kukavice do generala. Sramota. Zauzmite stav vec jednom ljudi. Vidim da prozivate coveka a ako dobije EFES zvacete ga legendom i Radonjom.

Danijel

pre 8 godina

Ma glavu gore, nije bitno.Sta sad, ziv si covek, lose si postavio veceras igru i to je to. Nisi robot. Izgubili, ljudi bili bolji i to je to. Sad imas konacno 6 dana da spremis ekipu, pa je spremi dobro za Efes..to nam je utkamica sezone. Jedan kup manje vise. Uvek uz Radonju i tim.

Batko

pre 8 godina

Idi treniraj Batka i njemu slicne..kakva bih to ekipa magova bila..
(Delije Knin, 21. februar 2016 09:38)

A da se ti prvo malo opismenis, pa onda da dodjes i lupetaras ?!

boris

pre 8 godina

Da se ja pitam ne bi ti isao nigde dalje sa Zvezdom vec urucenje otkaza bi dobio, a to sto kazes ''To što smo nekompletni nas ne opravdava'' , pa upravo si se opravdao coveku! Koga foliras ?

Novosadjanin.

pre 8 godina

Covek sprema ekipu za kljucnu utakmicu sa Efesom sto se tice plasmana u top8. Jedan kup manje ili vise nista ne znaci, bitno da se niko nije povredio. Pogledjte desavanja na ostalim kup utakmicama sirom Evrope...
Imamo sansu da sa druge pozicije idmo u top8 i to treba napasti po svaku cenu, pa i cenu kupa...

Milan

pre 8 godina

Znaci pred mozda najbitniju utakmicu gde Zvezda moze da se plasira u top8 Evrolige da se da otkaz treneru, koji nije imao pre svega PRVOG plejmejkera ,odavno Mitrovica i rovitog Milera... Ma da za sve je kriv Radonjic, je l' on kriv sto Simonovic ne cuva svog igraca i ne brani kos, je l' on kriv sto je Stimac limitiran... Nije najbolji trener, ali ova ekipa Partizana uopste nije losa, cak sta vise odlican je ekipa. Meni licno je bolje da Zvezda ode u top 8 Evrolige nego da osvoji jos jednom kup...

mladenov

pre 8 godina

Problem jesu tome što kad god se igra na mali broj poena tj sudije dozvole grubijansku igru koja Zvezdi uopšte ne odgovara trener Radonjić ne ume da pronađe rešenje. A rešenjem sledeće: Da ekipa Zvezde igra isključivo na poene ispod koša. Ili je faul ili poen ili slobodna bacanja. Zvezdaši se oslanjaju na igru spolja čak i kad im šut uopšte ne ide. Zato Radonja poslušaj ti mene ako misliš i dalje ostati trener Zvezde i da sve sledeće utakmice ne gubiš kad neko igra grubo protiv nas a sudije to tolerišu.

Jordan

pre 8 godina

Partizan ima ekipu kojoj je falio samo dobar trener.Da je bio Dzikic od pocetka sezone,borili bi se za prvo mesto u ABA ligi.Odakle uopste prica da nam je tim los.
Zvezda ce uci medju 8 timova u Evropi,zelim im to iskreno.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Ti da si covjek veceras bi ponudio ostavku! Nula od trenera. Valjda je sada svima jasno da necemo uzeti nijedan trofej ove sezone sa ovim magom na klupi. Meni da su dali da vodim Zvezdu veceras tesko bih izgubio. Svak se danas naziva trenerom. Odlazi vise! Odlazi!

nowhere connection

pre 8 godina

Opet "Radonja odlazi", nazdravlje.
Sta je trebao, gurnuti ljude da prihvate tucu i sutra ostane bez pola tima za bitne utakmice?
Prosle godine Bobija, ove godine Majka, jedini koji mogu da zaustave su tandem Partizanovi centri i Belosevic. Ali to je mehanizam koji je pustio korenje i koji kao i neke mnogo bitnije u ovom drustvu, tesko mozemo da promenimo, pa se ne vredi nervirati.
Napred Radonja!!!

Durant

pre 8 godina

U sportu su sastavni deo pobede i porazi tako je i ovaj gubitak razumljiv. Vi koji stalno pljujete Radonjica kad Zvezdao izgubi ste prvi koji ga hvale kad se pobedi u Evroligi. Bez euforije i sa velikom dozom opreznosti pred nadolazece meceve u Evroligi pa da pokusamo da ispisemo istoriju. Vi niste kompetenti da sudite o tome dal je Radonjic dobar ili los, kapiram da raznorazna decurlija ovde ostavlja komentare ili ste jednostavno botovi. Hajde da sacekamo kraj sezone pa da se podvuce crta sta i sta je odradjeno, tek nas cekaju velika iskusenja. Sa verom u naseg trenera do velikih uspeha, napred Zvezdo!

Milan

pre 8 godina

Znaci pred mozda najbitniju utakmicu gde Zvezda moze da se plasira u top8 Evrolige da se da otkaz treneru, koji nije imao pre svega PRVOG plejmejkera ,odavno Mitrovica i rovitog Milera... Ma da za sve je kriv Radonjic, je l' on kriv sto Simonovic ne cuva svog igraca i ne brani kos, je l' on kriv sto je Stimac limitiran... Nije najbolji trener, ali ova ekipa Partizana uopste nije losa, cak sta vise odlican je ekipa. Meni licno je bolje da Zvezda ode u top 8 Evrolige nego da osvoji jos jednom kup...

baki

pre 8 godina

A pobedio je Real, Unikahu, Himki, Bajern slucajno? Pobedio je Vujosevica i uzeo titulu slucajno? Usao je u top16 slucajno? I kad udje u top8 bice slučajno i kad osvoji Abu i domaci trofej...a uci ce u top 8 i osvojiti sve navedeno a ovog poraza niko se nece ni secati. A vi koji ga pljujete dizacete ga u nebesa. Ne znam samo gde vam je obraz?
Vrlo tezak poraz. Ipak je ovo derbi. Svi su krivi a najviše Radonjic. A ja im ipak dajem podršku jer su je zbog svega uradjenog to zaslužuli. Ovo jeste velika mrlja u sezoni, ali se moze oprati.

Milan Kosanovic

pre 8 godina

A lepo sam rekao na pocetku sezone. Ni jedan trofej ove godine, nema Euroleague sledece godine. I dobio gomilu minusa. Zvezda jednostavno mora da promeni trenera.

delija Bari

pre 8 godina

"Lunjo" ili "Banjo " , stvarno je bilo dosta .Ovaj do juče anonimus Džikić , te je razbio u svim elementima košarkaške igre i to sa " polu timom". Već drugi put u kratkom periodu .Molim "Glavnog " da dovede trenera Zvezdaša koga bi ovakav debakl zaboleo , a ne samo bio gubitak "premije".
Čestitke igračima Partizana , a pogotovu treneru .Bravo , tako se bori za svoj klub .

Bree

pre 8 godina

Partizanovac sam i hvala Radonjicu na iskrenim cestitkama. A imam poruku za navijace Zvezde: Oladite vise sa tim otpustanjem Radonjica. Covek nije Fil Dzekson, ali sasvim solidno radi svoj posao. Radonjic pobedi, odmah je car, kada izgubi, odmah da ode, da ponudi ostavku. Sve najbolje vam zelim u plej ofu Abe i u nastavku Evrolige.

milan

pre 8 godina

navijac sam partizana i zelim da zvezda ode na top 8 ali sa ovim trenerom od toga nema ništa. mi smo o dalje prejaki za vas a vredimo ko jedan zvezde.

legenda

pre 8 godina

cudan smo mi narod,dok imas rezultat dignu te u nebesa,cim izgubis jednu utakmicu ili krene malo lose,odmah protiv tebe...svi znaju za 4s (CCCC) a niko nezna sta je sloga

Beli

pre 8 godina

posle tri osvojena kupa dosli smo u situaciju da nam je nebitan a njima zivot znaci i treba da smo sretni zbog toga ali i posle proslog poraza i sada kazem i da udjemo u top 8 ovo ne mogu da im oprostim ne boli toliko poraz koliko nacin kako je izgubljen,pa nije slucajan huk sa severa"srce na teren"

Batko

pre 8 godina

Idi treniraj Batka i njemu slicne..kakva bih to ekipa magova bila..
(Delije Knin, 21. februar 2016 09:38)

A da se ti prvo malo opismenis, pa onda da dodjes i lupetaras ?!

Novosadjanin.

pre 8 godina

Covek sprema ekipu za kljucnu utakmicu sa Efesom sto se tice plasmana u top8. Jedan kup manje ili vise nista ne znaci, bitno da se niko nije povredio. Pogledjte desavanja na ostalim kup utakmicama sirom Evrope...
Imamo sansu da sa druge pozicije idmo u top8 i to treba napasti po svaku cenu, pa i cenu kupa...

boki

pre 8 godina

al eto cisto da se spomene. sramota jedna kinzi i miler kostaju vise od cijelog tima partizana. napredno unistavanje srpske kosarke od covica i ekipe.

moram da kazem il cu da puknem

pre 8 godina

zelim da pozelim zvezdi fajnal for ove sezone.meni se licno gadi spominjanje i pere bozica i dejana radonjica kada izgubi partizan ili zvezda. ljudi pa nije radonjic promasivao trojke nije on kriv sto sem cirbesa nema valjanog centra. na kraju krajeva oni igraju naredne nedelje za prolece u evroligi. kup je poligon na kome se meri spremnost i nespremnost ekipe.pa da dzikicu neko ponudi kup ili pobedu protiv cedevite veruj te da bi mu cedevita bila prioritet.partizan ne sme sledece sezone da napravi slabiji tim ako zeli medju cetiri u aba ligi. ova pobeda partizana ne znaci nista ako u nasoj ligi podbaci protiv zvetde.

mladenov

pre 8 godina

Problem jesu tome što kad god se igra na mali broj poena tj sudije dozvole grubijansku igru koja Zvezdi uopšte ne odgovara trener Radonjić ne ume da pronađe rešenje. A rešenjem sledeće: Da ekipa Zvezde igra isključivo na poene ispod koša. Ili je faul ili poen ili slobodna bacanja. Zvezdaši se oslanjaju na igru spolja čak i kad im šut uopšte ne ide. Zato Radonja poslušaj ti mene ako misliš i dalje ostati trener Zvezde i da sve sledeće utakmice ne gubiš kad neko igra grubo protiv nas a sudije to tolerišu.

Brus Li

pre 8 godina

Mogu da prihvatim da je neko protiv i za ostanak Radonjica ali da je neko protiv njega posle svakog poraza i za njega posle svake pobede, to mi nije jasno. Od kukavice do generala. Sramota. Zauzmite stav vec jednom ljudi. Vidim da prozivate coveka a ako dobije EFES zvacete ga legendom i Radonjom.

Da_Ne

pre 8 godina

Ne branim ga. Recimo, da bih više voleo Maljkovića ili Djurovića pre njega da vidim na klupi.
Sagledajmo tealno, nije Radonjic 14 slobodnih bacanja više promašio od Partizana. Samo Cirbes 6 i ostali po nekoliko. A kad protivnik vidi da ti ne idu slobodna bacaanja, seče ti igru kad god stigne. Promašeno zakucavanje, klizanja, pogrešni pasovi, ne igranje jedinog pleja (Jović).....

Danijel

pre 8 godina

Ma glavu gore, nije bitno.Sta sad, ziv si covek, lose si postavio veceras igru i to je to. Nisi robot. Izgubili, ljudi bili bolji i to je to. Sad imas konacno 6 dana da spremis ekipu, pa je spremi dobro za Efes..to nam je utkamica sezone. Jedan kup manje vise. Uvek uz Radonju i tim.

PN

pre 8 godina

Kako god da se završi sezona ti neznalice pakuj kofere. A ako potpišemo ugovor sa Evrligom onda treba dovesti Sašu Obradovića, makar i platili Albi.

nikola

pre 8 godina

pisem kao navijac partizana, zvezda ima najbitniju utakmicu u sezoni za pet dana i radonjic radi sledece: Cirbesu ne ide jer smo ga poremetili sa faulovima i "poremetili" a on mu igra skoro celu utakmicu i pred kraj mu se vidi da covek ne moze da stoji na nogama, guduric mu nije imao minutazu , rebic nista isto, realno gledamo i bez jovica imate duplo jaci tim na svakoj pozici boljeg igraca i izgubiti dve utakmice od ovakvog partizana nije samo majstorija dzikica vec i "majstorija" radonjica. Sto mi daje za pravo da mogu da se nadam da cemo sa ovakvim timom moci da igramo protiv vas ako se plasiramo i mi i vi u finale nase lige, a inace zelim vam svu srecu u plejoffu aba lige i evroligi sa ovakvim radonjicem trebace vam....

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda mora dovesti zvezdaša na klupu a ne za novac poslušnika, pa šta ako je pobedio sve one evro ligaške timove, mi smo Zvezda nismo Mali mokri lug, ovaj poraz nam je teže pao od svih, i od onih protiv DV, apelujemo na predsednika da posle ovakvog poraza ovaj čovek više ne može biti trener Crvene Zvezde...

baki

pre 8 godina

Velika mrlja Radonja. Za razliku od drugih ja te ne teram. Ne vidim svrhu da trenera smenimo u ovom trenutku, samo bi pogoršali situaciju. Ali nadam se da cemo uci u top8 i odbraniti titulu. To ce sprati ovu veliki mrlju u kupu.

DM

pre 8 godina

sramota! ja sam navijac Cibone, ali prije svega kosarkaski zaljubljenik i kladionicar...ovo sta je sebi CZ dozvolila je sramota! ekipa koja toliko kosta izgubiti i to na ovakav nacin od partizana koji ima 1 dobrog i 2 solidna igraca je blago receno katastrofa, i to jos u uzasno vaznoj utakmici! Zierbes si je malo zabrijao da je igrac? nitko ne spominje, u onoj seriji partizana, upravo je on bio najlosiji, nista nije pohvatao a u napadu promasiovao u serijama, takodjer miller, igrac koji samo domace utakmice igra dobro, jucer uzas, promasi nemoguce zakucavanje, obrana koma...simonovic, kad ga igras manje sastavi 3 trice u 3 minute, jucer kad gori, kao da cigle baca, ne moze do obruca! sve u svemu, CZ sve da osvoji EL, nema uspjesnu sezonu po meni, jer od ovakvog se partizana nije smjelo izgubiti trofej! pozz

jes da bude

pre 8 godina

koliko puta je ovah covek imao slicne izjave. kao "to nije opravdanje" a samo o tome prica. bio mi je simp.sad mi je definitivno odvratan jer je ljigav i iskomplesiran ili uplasen od gazde.odelo ga ipak ne cini gospodinom. a za redakciju, manite se spinovanja da je zvezda 3god uzimala kup kad je to bio covicev fmp. sto puta napisana laz nikad nece biti istina. poz za normalne

maxi

pre 8 godina

Sinoc sam gledao utakmicu sa drugom koji je grobar i trenirao je kosraku. Posle 3 minuta je rekao "veceras je Miler nas igrac" aludirajuci da ce se lose snaci. E sada nije mi jasno da neko ko je samo trenirao kosarku to vidi nakon 3 minuta a Radonjic ne vidi nakon 22 minute. A o ulogama Lazica i Dangubica ne vredi govoriti- Lazic na parketu 25 minuta sa 1 poenom, Dangubic 6 poena 13 minuta, a odbranu su igrali isto cak mislim da je Danga bio bolji. Radonjicu ovu si utakmicu ti izgubio....

VUK

pre 8 godina

E zbog ovakvog stava moraš da ideš iz CZ! Ima drugih takmičenja!!!??? Da istina... postoje druga takmičenja i drugi protivnici ALI kad pobediš Partizan. To je USLOV podrške da bilo u košarci bilo u fudbalu budeš na čelu CRVENE ZVEZDE! Moraš da pobediš Partizan da bi se kvalifikovao da uopšte budeš u klubu! Kako ti tako i svaki igrač. Ko ne da 120% na derbiju sa Partizanom mora da stane pred navijače i traži mišljenje o svom daljem ostanku u klubu.Poraz od Partizana briše sve drugo. To je to!Crvena Zvezda Beograd. Prvo moramo u svojoj kući biti prvi. OSTAVKA!

zvezdaš

pre 8 godina

Neznalice jedna.Dok si ti na klupi Zvezda više nikada neće pobediti ovakav ! Partizan.Ove godine od trofeja ništa a takođe I u EL.

deki

pre 8 godina

zvezda je imala juce od 4-6 time out-a...nisam siguran...ali sam siguran da posle svakog tog tajma,nismo sutnuli na kos...Radonja odlazi majke ti

Djura

pre 8 godina

Neverovatno kako je Radonjić uspeo da izgubi dve utakmice od Partizana. To stvarno treba znati(tačnije ne znati). Sa ovakvom ekipom, ne duplo nego bar troduplo jačom izgubiti dve utakmice, to je stvarno umeće. Kao da igraju šah neko ko misli da zna i neko ko zna solidno. I ovaj što zna da ovom što ne zna nekoliko figura prednosti i pobedi ga. A onda opet to ponove za koji dan i on ga pobedi na isti način. Ne zato što je ovaj što zna velemajstor nego zato što ovaj što ne zna, ne zna da ne zna i ne može da uvidi svoje greške i da iskoristi prednost koju ima. Ne mogu da verujem da nije iskoristio prošlu sezonu i otišao negde u inostranstvo. Još manje mogu da verujem da ovi koji treba da ga sklone, uporno to odbijaju i prave od njega nešto što ne može da bude. Ostaje nada da će igrači Zvezde u Aba ligi dobiti sve na suvi kvalitet, a u Evroligi još na publiku i nadahnuće koje dobijaju u tim utakmicama, kao što su dobili i sve ostale ove godine. Mali ili skoro nikakav uticaj ima trener u svemu tome.

Nidza zvezdas

pre 8 godina

Cestitke igracima partizana,tako se bori za cast i klub.jedina losa strana su im navijaci koji nemaju kulturu fer navijanja kao igraci i trener moje zvezde.Radonjic je toliko los kao trener da nece nista osvojiti ove godine.Ako ima cast nek daje otkaz.

Sasa NS

pre 8 godina

Imas 11 igraca, a igrao si sa 6-7, Dzikic ima 4-5 igraca igrao sa 10! Ne znas izmene, tajm autom da prekines, Cirbes igrao celo drugo poluvreme....nisi imao resenje za njegovo udvajanje, Dangubica si oladio sedenjem na kupi... ima 10 ociglednih zamerk! Dzikicu kapa dole to je tvoja pobeda!

veliki strumf

pre 8 godina

Jos nisi podneo ostavku! Sramoto trenerska, veze ti nemas! 3 igraca mu igrala 35+ minuta a glatko gubimo celu utakmicu, u debelom minusu - nit sta menja, niti ima ideju da promeni nesto u igri. Stimac presede na klupi, dok Cirbes nit pogodio nesto, niti gradio kos, nit sacuvao Dzonsa. Miler nula a igra 30 minuta. Guduric presedi 30 minuta a onda ga pusta u 4/4 da hladan vadi kestenje iz vatre. Dangubic medju najboljima a celp drugo poluvreme ne igra. Ali, zato igra Lazic koji kako tapne loptu i krene sa njom - odmah je izgubi. U odbrani - 23 skokova imali pod nasim kosem! Pa bruko jedna trenerska. Da nam nije Pionira u kome se protivnicima odseku noge nista on ne bi ni u EL napravio!

Ivan

pre 8 godina

Koje ti je opravdanje sada sto Partizan ponovo duplo vise zeli pobedu? 20 skokova u napadu ej!!! Ekipa celu prvu cetvrtinu ne moze da pokupi dva skoka u odbrani. Daju nam koseve svaki napad iz druge, trece sanse. Dzikic ti drugi put zaredom drzi cas kosarke, a ti blenes ko telac bez ikakve reakcije. Prvu cetvrtinu ceka gospodin covek da mu protivnik napravi 14:0, da bi tek onda trazio prvi tajm aut minut ipo pre kraja!? Tim totalno anemican i na 5 i na 15 razlike, nema reakcije, nema voljnog momenta da se nesto promeni. To je sve trenerova krivica. Trgni ekipu, lupi samar nekom ako treba, moras to da budis covece!!!

vladan

pre 8 godina

Jutro je pametnije od večeri. Međutim,ono što sam mislio sino? posle utakmice,mislim i jutros. RADONJIĆ HITNO DANAS MORA BITI SMENJEN!!! SA NJIME NEMA BUDUĆNOSTI. AKO OSTANE NI JEDAN PEHAR NEĆEMO UZETI. OVO JE JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA U NAŠOJ ISTORIJI! SRAMOTA!!!

aca

pre 8 godina

Svi te pljuju ja te branim, ali dosta vise, postao si sablon trener.
1.Kada ces da shvatis da Simon nema onu stvar za jake utakmice, ti si ga vodio pre 2 godine u Zvezdi znas kakav je bio kad je bitno.
2.Uvodis Rebica kad se partizan odlepio, on izgori izgubis igraca u rotaciji bitnog, umesto da pocne u petlrci kao iznenađenje, gadjao je za 3 5/7 protiv Smedereva, skupljali su cirbesu reket na početku imao bi dosta prostora spolja,i digao bi samopuzdannje
3.Odbrana cirbesa nad dzonsom, i laik zna da je dzons dobro sutira.
4.Nijedno smišljeno udvajanje cveleta i vilsona koji su po 183,kada su dva puta sami zapeli bacili su lopte u aut.
Ovo su samo neke stvari ima ih jos puno.

zoran ivkovic

pre 8 godina

radonjicu nevalja sofo,mekel,vilijams,tomson a da i nastic . sinoc vidim ni stimac . Nevalja on kao trener jer ne zna da postavi igru stilu igraca .sve su to dobri igraci ali ih on pogubi i umesto da iz igraca izvuce maksimum on iz igraca izvuce sve najgore .posao trenera je da iz igraca izvuce maksimum i dzikic to zna a radonjic ne i nikada nece to znati . zvezda ima samo jedan problem a to je trener . nije problem izgubiti ali nacin na koji on gubi je neshvatljiv . mora ozbiljan trener dosta vise ove smejurije .20 skokova vise neko pravi meni ne shvatljivo pa razlika je jos mala . druze moj radonja hvala ti ali moras da letis jer si trenerska prevara .

Bane

pre 8 godina

Prošla godina je zvezdu vadilo kao Radonjića što je ima Markusa i Bobija ove godine imaju dobar tim takodje ali problem je drugi a zove se Dzikić naslednik Duleta Vujoševića.

zagor

pre 8 godina

da je radonja trener san antonija, kavwhi lenard bi i dalje igrao samo garbidz tajm, u napadu ne bi postojao protok lopte, a 90% akcija u sezoni bi islo na dankana. prvi plej bi bio naravno peti mils - zbog odbrane :D
naravno, svi bi ih drali.

Miodrag

pre 8 godina

Ja sam grobar i mnogo mi je drago zbog nase pobede, ali moram da se sloozim da je Radonjic odgovoran za poraz Zvezde. Ja mislim da je on mnogo doabr covek i dobar trener, ali da nije na nivou situacije koja je u Zvezdi(a to je igranje na 3-4 fronta). On kao da ne zna gde mu je glava. Vrapci na grani su znali onomad da se prvi napad Zvezde igra na Bobija. Radonjiceva igra se zasniva na dominantnom centru, a kada je on udvojen sibaj odozgo nemilice pa ce uci. Mislim da je ogromna greska da pred utakmicu sezone, Cirbesa onoliko isforsiras. Isforsiran je i Micic, ali to je bilo iznudjeno. Budimo realni ljudi, Rebic je kls igrac. Guduric juc nevidljiv. Deluje mi kao da on i Kvinsi nisu previse zainteresovani za utakmice van euroleague. Stimac dobio neshvatljivo malo vremena na terenu.
Kod Partizana moram da pohvalim Koprivicu i smatram da ce biti fenomenalan igrac. Ipak je on jos uvek mlad, a za centra treba iskustvo.
Zivela kosarka!

Delije Čikago

pre 8 godina

Zvezda je odigrala možda i najgoru utakmicu u skorijoj istoriji i to dva puta od grobara, što apsolutno pokazuje da je Dzikić majstor svog zanata, smem da se usudim i bolji od DV, toliko sramno smo igrali da je to neverovatno, ovoliko skokova prednosti u derbiju nisam skoro video, treba nam šok terapija, to i vrabci na grani znaju, kako li smo mi došli do skoro top 8 majko moja, voleo bih Sašu Obradovića za trenera ali znam da je u jeku sezone, nećemo izgubiti titulu, vratiće se Mitar, ali ovo ničemu ne vodi, Čoviću vreme je da reaguješ, ako si mogao svog izuzetnog sina da odstraniš zbog pritiska, koji je izmislio košarku za ove indijance moraš i Dejana Radonjića jer će ovo proizvesti tektonske promene od kojih se nećemo oporaviti, pozzz svim zvezdašima iz Čikaga...

Arhivator

pre 8 godina

Ne znam da li je neko od vas pratio konferenciju za novinare posle utakmice, ali me je oduševio potez Radonjića. Branko Lazić završava sa davanjem izjave i ustaje od stola, a Radonjić mu kaže da se vrati i da sačeka da protivnik završi svoje obraćanje. Naklon do poda za ovaj postupak od velikog navijača Partizana.

Dragoljub

pre 8 godina

Zvazda je igrala dve utakmice sa partizanom na isti nacin,izgubila je obe da igra i sa igrcem vise bi izgubila jer ne svate ozbiljnost meca.

Perun

pre 8 godina

Ova dva poraza od najvećeg rivala su svojevrsna blamaža,oba meča su bila bitna,prvi za borbu za poziciju 2 u ABA,drugi za finale kupa.Nije kraj svijeta što nećemo uzeti kup,najmanje bitan trofej,ali je bolna činjenica da dva puta gubimo glatko i velikim slovima ZASLUŽENO od najvećeg rivala koji je miljama daleko kvalitetom u odnosu na našu ekipu.Kako to da Radonjić dva puta u nizu ne pripremi ni mentalno,emotivno ni taktički ekipu za ratobornog,ultramotivisanog protivnika,koji grize i ginena terenu sa samo tri igrača koja imaju poene u rukama Murićem,Džonsom i Vilsonom.Od kada je to Zvezdi ispod časti da gine protiv najvećeg rivala,makar za navijače kojima znači mnogo svaka pobjeda nad Partizanom.E zato je ovo jedna velika blamaža za Zvezdu i njenog trenera nemoćnog da na dva meča u kratkom periodu taktički odgovori izvrsnom Džikiću,a ekipa mu izgleda izgubljeno,malokrvno,bezidejno,čast Kinsiju.Hronična boljka građenje koša,ali u EL gdje su fizički superiorni igrači,ali da nas ovako naskoči jedna fizički znatno inferiornija ekipa je blamaža svoje vrste.

Sale

pre 8 godina

Radonjic:za kraj citiracu svog kolegu iz Smedereva juce:"Hvala Partizanu sto nas nije obrukao posle 18:0 nego su prikocili".Salim se korektan je lik i u porazu.Na konferenciji za novinare vratio Lazica koji je hteo da ode,dok Koprivica ne da izjavu.

Rajko

pre 8 godina

Meni samo nije jasno sto ti tražiš tajm aut kad nista ne kažeš igračima?Dzikic na tečnom engleskom objašnjava svima a ti muliš u igrače ..mislio sam da ces u Zvezdi da naučiš da budeš trener jer imas najkvalitetniju ekipu unazad 15 godina sigurno ali dzaba..svaka tebi cast i ne znam otkud ti ovoliki kredit na klupi jer si realno zaslužio otkaz samo tako..sinoc je čista pobjeda Dzikica koji je.juce došao nad tobom koji si tu 3 godine..ako si moralan i realan covjek daj otkaz..ti nisi covjek za pobjede..jesi mozda sa pobijediš jednom Kimki,Real..ali nisi pobjednik ..ne znas da digneš ekipu kad je tesko covjece!

Heatovac

pre 8 godina

Nije sramota izgubiti Radonjicu i cestitati boljem ako znas da si dao 100 posto svojih mogucnosti sto danas nije bio slucaj.Kako je moguce Radonjicu da igraci Partizana imaju vecu zelju za pobedom od tvojih, sto dokazuju skokovi? Videlo se da su srcaniji,borbeniji, pozitivniji sa aktivnim trenerom Dzikicem pored klupe za razliku od tvog anemicnog govora tela i tuznim i negativnim izrazom lica sto si preneo i na igrace.Ne znam zaista, nece na kraju ovo ispasti na dobro.

veliki strumf

pre 8 godina

Na poluvremenu 2 Partizanova centra Vilijams 4 licne, Koprivica 3. Pa neznalice ubaci Stimca na 5, Cirbesa na 4 (ionako je cuvao Dzonsa u drugom poluvremenu), spustaj lopte pod kos i ili im izbaci centre, a i razbili bi ih tako. Ali ne, Radonja ima SABLON, uvek igra isto, nikakva ideja da se bilo sta promeni (npr. Danguba ili Kinsi da igraju pleja, kad je tzv. plej Micic za 37 minuta imao DVE CELE asistencije)! Rebic koji je odlicno poceo sezonu dovodjenjem Micica potpuno je izgubio minutazu i samopouzdanje - i sta se dogodilo sad kad nam je trebao? Nece bez minutaze i sedenja na klupi 2 minuta. Izgubili smo njega a Micic je svakako bezvredan (bez obzira sto je ubacio 16 poena), sto je tragedija. A Tejic - sta li on radi u rosteru? Bar da je usao da napravi na Dzonsu 5 faulova, da mu poremeti ritam, kao sto su grobari Cirbesu. Ali, ne zna Radonja, ne vidi on nista.

Peđa

pre 8 godina

Radonjić seriju protivnika i našu seriju promašaja prekida tajm-autom. Posle tajm-auta ni ne šutnemo na koš uopšte. Tako on prekida seriju promašaja.

pedala

pre 8 godina

Pa nije Jović centar da spreči ofanzivne skokove protivnika. Po ko zna koji put protivnici Zvezde imaju po 2-3 skoka u napadu, Fener celu utakmicu, Unikaha prvo poluvreme, Efes drugo i Darusafaka ključni napad. Pa i Nastic bi bio bolji od Stimca.
Igraš koliko ti protivnik dozvoli, a to je odlika trenera. Vreme je za ostavku.

lazar

pre 8 godina

Ja ne mogu da verujem da je ovaj covek nos uvek trener Zvezde...pa da li ce taj....ikada reci...nadmudrio me je protivnicki trener..ja sam kriv..pa jel slusa neko njegov tajm aut...pa to je sramota
..pa Zvezda ima tri puta jaci tim od Partizana....i umesto 20 za nas mi se mucimo...ovo je sramota..jedino slabo mesto vec dve godine je on....

zoran

pre 8 godina

Radonja, ovo je najslabija ekipa Partizana u istoriji kluba. Nama je ova jedan od najboljih. Pazi sada...Groblje ce bivati sve jace, iz sezone u sezonu...a ti..?? Ako gubis protiv ovako loseg groblja, pa sta ce biti kada kupe jednog valjanog centra, pleja..? Ne valja ti posao prijatelju...Dziki te nadigrao bez problema..samo on.

boris

pre 8 godina

Da se ja pitam ne bi ti isao nigde dalje sa Zvezdom vec urucenje otkaza bi dobio, a to sto kazes ''To što smo nekompletni nas ne opravdava'' , pa upravo si se opravdao coveku! Koga foliras ?

marko

pre 8 godina

Pricati o malom broju poena igraca sa klupe je smesno jer je zvezda igrala bez Tejica, Simanica,Stimca, Rebica, a i skoro Gudurica. Kada samo 4-orica daju koseve velika je odgovornost na pleju u ovom slucaju Micicu koji je nicim izazvan kod nas promovisan u velikog igraca. I meni onako jedan detalj sa tekme najupecatljiviji udje Aranitovic kao mlad igrac odmah sutne i promasi 3 nije ni pogledao ka svojoj klupi. Ima podrsku trenera udje Rebic napravi gresku odmah napolje do kraja utakmice. A Danga, Micic, Lazic, Simon mogu da prangiraju do sutra kredita imaju.valjda prodje komentar

Jordan

pre 8 godina

Partizan ima ekipu kojoj je falio samo dobar trener.Da je bio Dzikic od pocetka sezone,borili bi se za prvo mesto u ABA ligi.Odakle uopste prica da nam je tim los.
Zvezda ce uci medju 8 timova u Evropi,zelim im to iskreno.

Bratko

pre 8 godina

Partizan sa skracenom rotacijom na centru, Zvezda sa stvarno dobrim centrom Cirbesom, treca cetvrtina "oba" centra Partizana sa 4 licne greske i lik u 2 napada ne igra na centra nego se bekovi ispucavaju, znao sam da ce Partizan da dobije...