Utorak, 05.01.2016.

09:56

B92: Džikić menja Božića osim ako...

Po svemu sudeći, Aleksandar Džikić zameniće Petra Božića na mestu trenera KK Partizan, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Džikiæ menja Božiæa osim ako... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Crnobelac

pre 8 godina

Ako je ikako moguće, dovedite Ivicu Zupca (2,11cm) bivšeg igrača Cibone u PARTIZAN.Igra na petici, a tu smo vrlo tanki.Dečko je mlad i vrlo talentovan.Inaće sve čestitke za dovođenje Đžileta.NAPRED PARTIZAN.

Don Armando

pre 8 godina

Сада је Џикић и званично нови тренер, пише на сајту ККП. Џиле, нека ти је са срећом!

DedaMiloje

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.
(Marence, 05. januar 2016 14:36)

Daj breeee, hahahahaha...

cole

pre 8 godina

jedini trener koji igra na kos vise! uvek gradi igru tako da mu nije bitno, kao svim ostalim trenerima, da primi manje koseva od protivnika vec da postigne vise. radonjiceva defanziva i dziletova ofanziva, eeeeee to bi bio dream team. ako zaista dodje u partizan, bez obzira sto ga ocekuje krs od igraca, izvuci ce iz njih maximum i partizan nece ispasti iz aba lige.

Brondby

pre 8 godina

Spremamo velika pojacanja idemo ka tituli idemoooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Shamija

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???
(Bodibond, 05. januar 2016 13:20) Ajde da se jednom ja i ti u necemo slazemo. Potpisujem.

canada

pre 8 godina

Moj predlog je da se Bozic,Kecman i Avdalovic prikljuce prvom timu i da budu u sastavu za utakmice,a da im Dzikic bude trener.Win-win situacija :D

Ponos

pre 8 godina

Ne krivite Bozica nije nista kriv. Treba se coveku zahvaliti sto je preuzeo tim kada to niko nije hteo. Mlad je i neiskusan i to je dovelo do toga da izgubimo 2-3 utakmice ali sa ovakvim igracima drugo se nije moglo ni ocekivati. Bozicu zelim sve najlepse i da u buducnosti postane veliki trener kao sto je veliki covek!

Marence

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.

Nikola-split

pre 8 godina

Zao mi partizana..bojim se da ce zavrsit kao i moj split a kakav je to nekad bio klasiko..na zalost kosarke danas dominiraju umjetne tvorevine cz i cedevita..tuzno

Igor Urosevic

pre 8 godina

Konacno neka lepa vest iz KK Partizan u ovoj sezoni. Sad imamo trenera koji vredi mnogo, znace da uklopi tip za sl sezonu, plus Pekmen da se otvori za koje pojacanje I bicemo opet ona stara masina. Sve najbolje Dzilee!

realista

pre 8 godina

navijam za zvezdu, ali mi ni malo nije drago kada jedan veliki tim ima ovakve probleme. Od srca zelim Partizanu brz oporavak I povratak u vrh ne samo ABA life, vec I evropske

Bodibond

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???
Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Oni su se nekako i opametili, i shvatili da Bozic mora da ode, sta cemo mi sa Radonjicem?
(Mali od palube, 5. januar 2016 10:51)

Drzi se ti Bozica i svog misetnjaka. Ne brini za Radonju.

igor

pre 8 godina

Ovo mi jako lici na onu vest o Urosu Lukovicu.Gotova stvar,sigurno,100%...A onda obrt.Jednostavno uprava je suvise trula,puna prodanih dusa,suvise uplasenih da ne postupe kako oni koji zaista vode glavnu rec zele.

Tool

pre 8 godina

Ovo je odlična vest ako Dzikić preuzme Partizan. Da je sreće da je Dzikić od početka sezone vodio Partizan, sigurno ne bi Partizan bio na dnu tabele. Inače gledao sam intervju sa njim na Areni, intervju su vodili Avdić i Kole, gde sam video koliki je čovek stručnjak i koliko dobro poznaje košarku.

Lizbet Salander

pre 8 godina

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.
(miki, 05. januar 2016 11:13)
A 'el se čuješ sa Šestićem?

Nolan

pre 8 godina

Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
(Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

Opasno se priča i da obojica sa nestrpljenjem očekuju da igraju KLS po salama osnovnih škola pred rodbinom domaćih igrača i prodavcima semenki...

sasa

pre 8 godina

ISTINA:

Samo smusena uprava KKP je mogla dozvoliti ovako nesto, i na kraju uciniti ono sto su apsolutno svi, ali bas svi govorili vec od starta...
I sad kad je krompir u vatri, sad vadi kako znas i umes, ali mislim da je prekasno, i da se KKP nece izvuci vise...
Isuvise ruzan raspored ima, njemu trebaju 4 pobede do kraja, a ja ne vidim ni 3.
Nadam se da gresim, ali KKP je vec u KLS..

john stockton

pre 8 godina

Kasno je za bilo šta, ovim porazom smo sebi zapečatili sudbinu. Zaista ne vidim način da se izvučemo i dođemo do tog 12. mesta. Kao prvo i osnovno ja u ovim igračima ne vidim trunku žara, želje i motivacije da igraju, kao da su po kazni na terenu. Izrazito je da nemamo vođu ni u jednoj strukturi kluba. Predsenik nije tu da vodi klub, trener neznalica nesposoban da vodi tim, a nema vođe ni na terenu koji bi pokrenuo saigrače. Igra katastrofalna, zasniva se na silovanju šuta, češće iz neizgrađene pozicije i preko ruke nego iz otvorenih situacija, odbrana ne postoji, o nekim smislenim akcijama možemo da sanjamo. Ne verujem da će doći do smene jer ovaj Božić izgleda nema ni trunku obraza, vuče nas u propast bezobzirno iako vidi da nema znanja, snage ni autoriteta kod igrača da ih pokrene.Nije meni problem da mi ispadnemo iz lige, to je sport, to je ljubav, i sreća i tuga, moja ljubav ne zavisi od rezultata i ne meri se u pobedama, ali da ispadnemo na ovakav način!? Ispadamo praktično bez borbe, to je on što me boli što ne vidim više onaj partizanski moral kod igrača koji su imali pod Duškom Vujoševićem. Kompletan kadar KK Paartizana od uprave do igrača treba da se stide nas navijača koji smo uvek uz njih. Treba da ih je sramota što na ovaj način zloupotrebljavaju našu ljubav prema klubu. Znaju da ne tražimo mngo, samo da se bore i ginu na terenu a ne daju nam više čak ni to, videli da smo tu bez obzira na sve pa se osilili.

điđi

pre 8 godina

Ma sta vas briga, tu je sledeca sezona
(odakle pare, 05. januar 2016 11:17)

ta fora je bila izlizana već nakon 10 godina upotrebe, otprilike prije 5 godina...

Karudijan Šumadijski

pre 8 godina

Najzad jedan pametan potez em što je dobar trener Džikić je i super lik pozitivan koji zna kako da unese HEMIJU U TIM !!!Obavezno

axaxt

pre 8 godina

Velika pobjeda Crnogorske nad srpskom košarkom. Budućnost i Sutjeska kolo vode u Jadranskoj ligi kao i drage komšije Hrvati (Cedevita).
(Miraš, 05. januar 2016 10:35)

Pa pazi ovako, Zvezda je dovela dva nova igrača, a Partizan ima jednu od najgorih sezona. A ako ti misliš da je pobeda Cedevite nad Zvezdom i Sutjeske nad Partizanom veliki uspeh vaše košarke, onda je ona stvarno na niskim granama. Nama će se kockice složiti do play offa, a Partizan će se kad tad izvući iz krize. Vi bolje gledajte šta će od vaše košarke da ostane za par godina, nemate nijednog talenta, najbolji igrači u vašim klubovima su Srbi i Ameri, a ne možete ni na Evrobasket da se plasirate

Tisina Tamo!

pre 8 godina

..."a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera"...
Najbolji poznavalac americke kosarke od njih (sa ovih prostora) je Marin Sedlacek,ali naravno, nije opcija za Partizan.

miki

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

# Link komentara

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.

SNS=zlo!

pre 8 godina

(GT, 05. januar 2016 10:33) Legendo,Vilson znam da igra za 8.000 eura mesecno,to znam sigurno! Sta je to u odnosu na Mekela 50.000 mesecno?

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Smenili Duleta da bi dovodili njegove pomoćnike, dakle to ima samo kod nas, kao kad su prošle godine u FK smenili čoveka koji vodi prvi tim lige i doveli čoveka koji vodi poslednji tim lige. Pa neka mi posle neko kaže da ne postoji plan da se uništi Partizan.

veliki strumf

pre 8 godina

Cuj ovog - dolaze Krstic i Lucic. Hahahahohoho, provala decenije. A sta ce vam, da igraju KLS? Imate najtezi raspored do kraja, tu su i Zvezda i Buducnost i Cedevita sa kojima igrate, plus ove sezone 2 tima ispadaju. Imate gori medjusobni skor i od Cedevite i Sutjeske. Tesko cete se izvuci.

Borko

pre 8 godina

Ne treba samo Bozic da ode, Silobad i Todoric, nemamo ni jednog sponzora cemu onda sluzi taj Silobad, a Todoric je morao da ode kad je Danilovic podneo ostavku, Grbovic da udje u klub sa Dzikicem, ako ne mozes da dovedes sponzore das ostavku ili kazes javno ko ti zabranjuje

Veerghoen

pre 8 godina

Gospodin Djikic ima pozamasnog iskustva vodjenje ekipa. Ne zaboravimo da je sa Krkom osvojio Eurochallenge Cup. Sa smesnom selekcijom Makedonije obezbedio plasman na EP 2015. Veoma pozitivan lik koji kosarku ima u malom prstu. Steta sto mu ostavljaju ovakvo rasulo u ekipi a nisu mu dali prostora u jun da sam selektira sastav. Puna podrska.

Ivica

pre 8 godina

Mnogo je nerazumnih poteza povučeno tako da ne vidim izlaz iz ove situacije. Pre svega mislim na katastrofalan izbor novih igrača, dovođenje Džumića pa Milutinovića i na kraju Vitkovca koji je kod Božića imao najveću minutažu. Nema nam pomoći bar ove godine.

Radenko

pre 8 godina

Realno, sa ekipom u kojoj su nedokazani talenti, izraubovani domaći igrači, više nego prosečni stranci i nekolicina totalnih kosarkaskih promasaja, teško i da Džikić može da uradi nešto.
Partizan čak ne deluje ni kao razbijena banda, jer i ona ima nekakav cilj, dok smo mi nažalost u potpunosti izgubili kompas.
Hajde da se nadamo boljim vremenima...

Sale Jagodina

pre 8 godina

A skoro sam napisao da Božić odlazi za Božić.Podrška za Džigija,pravi potez.Mučno mi je bilo da gledam utakmice,ali nisam izdržao.Gledam i jedem se.

rango_unchained

pre 8 godina

ovo je sjajno, najbolji moguci izbor. odavno prizeljkujem da zameni vujosevica. samo mu treba dati vremena, pa polako da se stabilizujemo.

mln

pre 8 godina

Svaka cast Peri, preuzeo je ekipu kad mnogi nisu hteli, ali ocigledno mu ne ide. Mislim, 6-12, mnogo lose. Moja procena, sa istom ekipom Vujosevic 10-8, u najgorem slucaju. Dzikic je dobar izbor, poznaje klub, ima vec dovoljno iskustva, za pocetak dovoljno.

Komšo

pre 8 godina

Za razliku od MIloja ovaj ne poštuje Duleta, tako ispada:)
Iskreno ja bih voleo da vratite Duleta više nego išta na svetu, da nastavi post koji je započeo...

asa

pre 8 godina

Napokon! Ako date Peri sansu jos protiv Cibone, iz sveg srca cu navijati za njih, samo da vise dobije otkaz! Aca jeizvanredan trener i odlican covek, sa njim necemo pogresiti siguran sam. Bilo bi peambiciozno da ocekujemo nesto vise od opstanka u ABA, jer nas je Pera zakopao, ali mogli bi da ocekujemo finale domaceg prvenstva, jer bi trebalo da se Aca uklopi do tad i da se tim navikne na njega, uz naravno centra koji nam je preko potreban, od Djumica nema nista, to svi vide,a Dzouns je krilni centar.

kima

pre 8 godina

Ovo vam je ubedljivo najbolje resenje grobari, harizmatican lik, fantastican trener, zanimljiv covek, duhovit, a najvaznije bar 10 puta bolji trener od Pere. Sad ce vas izvuci od ispadanja, a sledece sezone, bice to ozbiljan tim.

zagor

pre 8 godina

zasto ovo nije uradjeno u septembru? mislim da je jedini razlog sto dzikic nije hteo da ispadne da je on smenjivao vujosevica. jedan od nasih najboljih trenera, a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera. on ume da ubode amera iz ncaa za male pare. mislim da u zvezdu nije hteo iz navijackih pobuda, a to mi je zao. mnogo ga cenim.

Asosicajtor

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.

Licenca

pre 8 godina

A,sada može,a? Ispadanje Partizana iz ABA znači i sam kraj te lige. Posebno,ako se doda i to da osvajač iste najverovatnije neće igrati direkno EL. Još,ako to nije Zvezda,a velike šanse ima da ne bude...

Pedja

pre 8 godina

Sramota je kako pljujete Bozica. Veci problem je sto je ekipa sastavljena od polupropalih kosarkasa. 3 su valjda iz Zvezde gde ni pre vise godina nisu igrali nesto posebno, nekoliko je dovedeno sa osrednjim kvalitetima. Bozic i Pekovic sad da se skinu u opremu bolje bi igrali od sadasnjeg tima. A toliko se pricalo kako Vujosevic stvara igrace. Pa gde su ti mladi igraci? On je jedino dovodio sve sto je valjalo o=iz zemlje i strane igrace koji su nosili igru.

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad će grobari po starom običaju, da šire optimizam a za par meseci ima da ga pljuju ko poslednju džukelu...
Predšjednika dočekaše ko mesiju a sad je vučićev čovek..
Legende kluba, Berića i Kecmana dizaše u nebesa, sad su prodane duše...
Pera profesionalni dizač pehara postade Pera voli premijera...

čudo ste, cirkus Medrano u najboljim danima, za vas je malo dete...

opasno se suska

pre 8 godina

@Asocijator

Nije rec samo o Krsticu i Lucicu (malom Krsticu iz Mege i Urosu Lucicu, ne onom iz valensije) nego i o Cendleru Parsonsu i Lexington Steelu. Takodje se suska da ce se reaktivirati i Vulo Avdalovic, ali hajde da se ne zalecemo

ZG ul. Ilica -26 vasa je adresa

pre 8 godina

Jedan od boljih na ovim prostorima, nek se uigra ekipa pa sledeću sezonu bolje da odradimo.
(Gregory House, 05. januar 2016 10:34)


"SLEDECU SEZONU"? Ha, ha, ha...
Zaboravio si da cete te sezone igrati KLS. Tegi ce da pravi izvestaje iz Kosjerica, Leskovca...

kima

pre 8 godina

Ovo vam je ubedljivo najbolje resenje grobari, harizmatican lik, fantastican trener, zanimljiv covek, duhovit, a najvaznije bar 10 puta bolji trener od Pere. Sad ce vas izvuci od ispadanja, a sledece sezone, bice to ozbiljan tim.

axaxt

pre 8 godina

Velika pobjeda Crnogorske nad srpskom košarkom. Budućnost i Sutjeska kolo vode u Jadranskoj ligi kao i drage komšije Hrvati (Cedevita).
(Miraš, 05. januar 2016 10:35)

Pa pazi ovako, Zvezda je dovela dva nova igrača, a Partizan ima jednu od najgorih sezona. A ako ti misliš da je pobeda Cedevite nad Zvezdom i Sutjeske nad Partizanom veliki uspeh vaše košarke, onda je ona stvarno na niskim granama. Nama će se kockice složiti do play offa, a Partizan će se kad tad izvući iz krize. Vi bolje gledajte šta će od vaše košarke da ostane za par godina, nemate nijednog talenta, najbolji igrači u vašim klubovima su Srbi i Ameri, a ne možete ni na Evrobasket da se plasirate

zagor

pre 8 godina

zasto ovo nije uradjeno u septembru? mislim da je jedini razlog sto dzikic nije hteo da ispadne da je on smenjivao vujosevica. jedan od nasih najboljih trenera, a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera. on ume da ubode amera iz ncaa za male pare. mislim da u zvezdu nije hteo iz navijackih pobuda, a to mi je zao. mnogo ga cenim.

Nikola-split

pre 8 godina

Zao mi partizana..bojim se da ce zavrsit kao i moj split a kakav je to nekad bio klasiko..na zalost kosarke danas dominiraju umjetne tvorevine cz i cedevita..tuzno

Borko

pre 8 godina

Ne treba samo Bozic da ode, Silobad i Todoric, nemamo ni jednog sponzora cemu onda sluzi taj Silobad, a Todoric je morao da ode kad je Danilovic podneo ostavku, Grbovic da udje u klub sa Dzikicem, ako ne mozes da dovedes sponzore das ostavku ili kazes javno ko ti zabranjuje

Karudijan Šumadijski

pre 8 godina

Najzad jedan pametan potez em što je dobar trener Džikić je i super lik pozitivan koji zna kako da unese HEMIJU U TIM !!!Obavezno

Asosicajtor

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.

mln

pre 8 godina

Svaka cast Peri, preuzeo je ekipu kad mnogi nisu hteli, ali ocigledno mu ne ide. Mislim, 6-12, mnogo lose. Moja procena, sa istom ekipom Vujosevic 10-8, u najgorem slucaju. Dzikic je dobar izbor, poznaje klub, ima vec dovoljno iskustva, za pocetak dovoljno.

Lizbet Salander

pre 8 godina

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.
(miki, 05. januar 2016 11:13)
A 'el se čuješ sa Šestićem?

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad će grobari po starom običaju, da šire optimizam a za par meseci ima da ga pljuju ko poslednju džukelu...
Predšjednika dočekaše ko mesiju a sad je vučićev čovek..
Legende kluba, Berića i Kecmana dizaše u nebesa, sad su prodane duše...
Pera profesionalni dizač pehara postade Pera voli premijera...

čudo ste, cirkus Medrano u najboljim danima, za vas je malo dete...

realista

pre 8 godina

navijam za zvezdu, ali mi ni malo nije drago kada jedan veliki tim ima ovakve probleme. Od srca zelim Partizanu brz oporavak I povratak u vrh ne samo ABA life, vec I evropske

Komšo

pre 8 godina

Za razliku od MIloja ovaj ne poštuje Duleta, tako ispada:)
Iskreno ja bih voleo da vratite Duleta više nego išta na svetu, da nastavi post koji je započeo...

john stockton

pre 8 godina

Kasno je za bilo šta, ovim porazom smo sebi zapečatili sudbinu. Zaista ne vidim način da se izvučemo i dođemo do tog 12. mesta. Kao prvo i osnovno ja u ovim igračima ne vidim trunku žara, želje i motivacije da igraju, kao da su po kazni na terenu. Izrazito je da nemamo vođu ni u jednoj strukturi kluba. Predsenik nije tu da vodi klub, trener neznalica nesposoban da vodi tim, a nema vođe ni na terenu koji bi pokrenuo saigrače. Igra katastrofalna, zasniva se na silovanju šuta, češće iz neizgrađene pozicije i preko ruke nego iz otvorenih situacija, odbrana ne postoji, o nekim smislenim akcijama možemo da sanjamo. Ne verujem da će doći do smene jer ovaj Božić izgleda nema ni trunku obraza, vuče nas u propast bezobzirno iako vidi da nema znanja, snage ni autoriteta kod igrača da ih pokrene.Nije meni problem da mi ispadnemo iz lige, to je sport, to je ljubav, i sreća i tuga, moja ljubav ne zavisi od rezultata i ne meri se u pobedama, ali da ispadnemo na ovakav način!? Ispadamo praktično bez borbe, to je on što me boli što ne vidim više onaj partizanski moral kod igrača koji su imali pod Duškom Vujoševićem. Kompletan kadar KK Paartizana od uprave do igrača treba da se stide nas navijača koji smo uvek uz njih. Treba da ih je sramota što na ovaj način zloupotrebljavaju našu ljubav prema klubu. Znaju da ne tražimo mngo, samo da se bore i ginu na terenu a ne daju nam više čak ni to, videli da smo tu bez obzira na sve pa se osilili.

asa

pre 8 godina

Napokon! Ako date Peri sansu jos protiv Cibone, iz sveg srca cu navijati za njih, samo da vise dobije otkaz! Aca jeizvanredan trener i odlican covek, sa njim necemo pogresiti siguran sam. Bilo bi peambiciozno da ocekujemo nesto vise od opstanka u ABA, jer nas je Pera zakopao, ali mogli bi da ocekujemo finale domaceg prvenstva, jer bi trebalo da se Aca uklopi do tad i da se tim navikne na njega, uz naravno centra koji nam je preko potreban, od Djumica nema nista, to svi vide,a Dzouns je krilni centar.

Bodibond

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???
Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???

rango_unchained

pre 8 godina

ovo je sjajno, najbolji moguci izbor. odavno prizeljkujem da zameni vujosevica. samo mu treba dati vremena, pa polako da se stabilizujemo.

ZG ul. Ilica -26 vasa je adresa

pre 8 godina

Jedan od boljih na ovim prostorima, nek se uigra ekipa pa sledeću sezonu bolje da odradimo.
(Gregory House, 05. januar 2016 10:34)


"SLEDECU SEZONU"? Ha, ha, ha...
Zaboravio si da cete te sezone igrati KLS. Tegi ce da pravi izvestaje iz Kosjerica, Leskovca...

Nolan

pre 8 godina

Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
(Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

Opasno se priča i da obojica sa nestrpljenjem očekuju da igraju KLS po salama osnovnih škola pred rodbinom domaćih igrača i prodavcima semenki...

Veerghoen

pre 8 godina

Gospodin Djikic ima pozamasnog iskustva vodjenje ekipa. Ne zaboravimo da je sa Krkom osvojio Eurochallenge Cup. Sa smesnom selekcijom Makedonije obezbedio plasman na EP 2015. Veoma pozitivan lik koji kosarku ima u malom prstu. Steta sto mu ostavljaju ovakvo rasulo u ekipi a nisu mu dali prostora u jun da sam selektira sastav. Puna podrska.

SNS=zlo!

pre 8 godina

(GT, 05. januar 2016 10:33) Legendo,Vilson znam da igra za 8.000 eura mesecno,to znam sigurno! Sta je to u odnosu na Mekela 50.000 mesecno?

điđi

pre 8 godina

Ma sta vas briga, tu je sledeca sezona
(odakle pare, 05. januar 2016 11:17)

ta fora je bila izlizana već nakon 10 godina upotrebe, otprilike prije 5 godina...

sasa

pre 8 godina

ISTINA:

Samo smusena uprava KKP je mogla dozvoliti ovako nesto, i na kraju uciniti ono sto su apsolutno svi, ali bas svi govorili vec od starta...
I sad kad je krompir u vatri, sad vadi kako znas i umes, ali mislim da je prekasno, i da se KKP nece izvuci vise...
Isuvise ruzan raspored ima, njemu trebaju 4 pobede do kraja, a ja ne vidim ni 3.
Nadam se da gresim, ali KKP je vec u KLS..

Tool

pre 8 godina

Ovo je odlična vest ako Dzikić preuzme Partizan. Da je sreće da je Dzikić od početka sezone vodio Partizan, sigurno ne bi Partizan bio na dnu tabele. Inače gledao sam intervju sa njim na Areni, intervju su vodili Avdić i Kole, gde sam video koliki je čovek stručnjak i koliko dobro poznaje košarku.

canada

pre 8 godina

Moj predlog je da se Bozic,Kecman i Avdalovic prikljuce prvom timu i da budu u sastavu za utakmice,a da im Dzikic bude trener.Win-win situacija :D

Licenca

pre 8 godina

A,sada može,a? Ispadanje Partizana iz ABA znači i sam kraj te lige. Posebno,ako se doda i to da osvajač iste najverovatnije neće igrati direkno EL. Još,ako to nije Zvezda,a velike šanse ima da ne bude...

Igor Urosevic

pre 8 godina

Konacno neka lepa vest iz KK Partizan u ovoj sezoni. Sad imamo trenera koji vredi mnogo, znace da uklopi tip za sl sezonu, plus Pekmen da se otvori za koje pojacanje I bicemo opet ona stara masina. Sve najbolje Dzilee!

Radenko

pre 8 godina

Realno, sa ekipom u kojoj su nedokazani talenti, izraubovani domaći igrači, više nego prosečni stranci i nekolicina totalnih kosarkaskih promasaja, teško i da Džikić može da uradi nešto.
Partizan čak ne deluje ni kao razbijena banda, jer i ona ima nekakav cilj, dok smo mi nažalost u potpunosti izgubili kompas.
Hajde da se nadamo boljim vremenima...

Pedja

pre 8 godina

Sramota je kako pljujete Bozica. Veci problem je sto je ekipa sastavljena od polupropalih kosarkasa. 3 su valjda iz Zvezde gde ni pre vise godina nisu igrali nesto posebno, nekoliko je dovedeno sa osrednjim kvalitetima. Bozic i Pekovic sad da se skinu u opremu bolje bi igrali od sadasnjeg tima. A toliko se pricalo kako Vujosevic stvara igrace. Pa gde su ti mladi igraci? On je jedino dovodio sve sto je valjalo o=iz zemlje i strane igrace koji su nosili igru.

Ivica

pre 8 godina

Mnogo je nerazumnih poteza povučeno tako da ne vidim izlaz iz ove situacije. Pre svega mislim na katastrofalan izbor novih igrača, dovođenje Džumića pa Milutinovića i na kraju Vitkovca koji je kod Božića imao najveću minutažu. Nema nam pomoći bar ove godine.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Smenili Duleta da bi dovodili njegove pomoćnike, dakle to ima samo kod nas, kao kad su prošle godine u FK smenili čoveka koji vodi prvi tim lige i doveli čoveka koji vodi poslednji tim lige. Pa neka mi posle neko kaže da ne postoji plan da se uništi Partizan.

Shamija

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???
(Bodibond, 05. januar 2016 13:20) Ajde da se jednom ja i ti u necemo slazemo. Potpisujem.

igor

pre 8 godina

Ovo mi jako lici na onu vest o Urosu Lukovicu.Gotova stvar,sigurno,100%...A onda obrt.Jednostavno uprava je suvise trula,puna prodanih dusa,suvise uplasenih da ne postupe kako oni koji zaista vode glavnu rec zele.

miki

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

# Link komentara

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Oni su se nekako i opametili, i shvatili da Bozic mora da ode, sta cemo mi sa Radonjicem?
(Mali od palube, 5. januar 2016 10:51)

Drzi se ti Bozica i svog misetnjaka. Ne brini za Radonju.

DedaMiloje

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.
(Marence, 05. januar 2016 14:36)

Daj breeee, hahahahaha...

veliki strumf

pre 8 godina

Cuj ovog - dolaze Krstic i Lucic. Hahahahohoho, provala decenije. A sta ce vam, da igraju KLS? Imate najtezi raspored do kraja, tu su i Zvezda i Buducnost i Cedevita sa kojima igrate, plus ove sezone 2 tima ispadaju. Imate gori medjusobni skor i od Cedevite i Sutjeske. Tesko cete se izvuci.

cole

pre 8 godina

jedini trener koji igra na kos vise! uvek gradi igru tako da mu nije bitno, kao svim ostalim trenerima, da primi manje koseva od protivnika vec da postigne vise. radonjiceva defanziva i dziletova ofanziva, eeeeee to bi bio dream team. ako zaista dodje u partizan, bez obzira sto ga ocekuje krs od igraca, izvuci ce iz njih maximum i partizan nece ispasti iz aba lige.

opasno se suska

pre 8 godina

@Asocijator

Nije rec samo o Krsticu i Lucicu (malom Krsticu iz Mege i Urosu Lucicu, ne onom iz valensije) nego i o Cendleru Parsonsu i Lexington Steelu. Takodje se suska da ce se reaktivirati i Vulo Avdalovic, ali hajde da se ne zalecemo

Ponos

pre 8 godina

Ne krivite Bozica nije nista kriv. Treba se coveku zahvaliti sto je preuzeo tim kada to niko nije hteo. Mlad je i neiskusan i to je dovelo do toga da izgubimo 2-3 utakmice ali sa ovakvim igracima drugo se nije moglo ni ocekivati. Bozicu zelim sve najlepse i da u buducnosti postane veliki trener kao sto je veliki covek!

Sale Jagodina

pre 8 godina

A skoro sam napisao da Božić odlazi za Božić.Podrška za Džigija,pravi potez.Mučno mi je bilo da gledam utakmice,ali nisam izdržao.Gledam i jedem se.

Tisina Tamo!

pre 8 godina

..."a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera"...
Najbolji poznavalac americke kosarke od njih (sa ovih prostora) je Marin Sedlacek,ali naravno, nije opcija za Partizan.

Marence

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.

Brondby

pre 8 godina

Spremamo velika pojacanja idemo ka tituli idemoooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Don Armando

pre 8 godina

Сада је Џикић и званично нови тренер, пише на сајту ККП. Џиле, нека ти је са срећом!

Crnobelac

pre 8 godina

Ako je ikako moguće, dovedite Ivicu Zupca (2,11cm) bivšeg igrača Cibone u PARTIZAN.Igra na petici, a tu smo vrlo tanki.Dečko je mlad i vrlo talentovan.Inaće sve čestitke za dovođenje Đžileta.NAPRED PARTIZAN.

toni bler,moj dobar drugar

pre 8 godina

sad će grobari po starom običaju, da šire optimizam a za par meseci ima da ga pljuju ko poslednju džukelu...
Predšjednika dočekaše ko mesiju a sad je vučićev čovek..
Legende kluba, Berića i Kecmana dizaše u nebesa, sad su prodane duše...
Pera profesionalni dizač pehara postade Pera voli premijera...

čudo ste, cirkus Medrano u najboljim danima, za vas je malo dete...

Asosicajtor

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.

Komšo

pre 8 godina

Za razliku od MIloja ovaj ne poštuje Duleta, tako ispada:)
Iskreno ja bih voleo da vratite Duleta više nego išta na svetu, da nastavi post koji je započeo...

ZG ul. Ilica -26 vasa je adresa

pre 8 godina

Jedan od boljih na ovim prostorima, nek se uigra ekipa pa sledeću sezonu bolje da odradimo.
(Gregory House, 05. januar 2016 10:34)


"SLEDECU SEZONU"? Ha, ha, ha...
Zaboravio si da cete te sezone igrati KLS. Tegi ce da pravi izvestaje iz Kosjerica, Leskovca...

Nikola-split

pre 8 godina

Zao mi partizana..bojim se da ce zavrsit kao i moj split a kakav je to nekad bio klasiko..na zalost kosarke danas dominiraju umjetne tvorevine cz i cedevita..tuzno

Pedja

pre 8 godina

Sramota je kako pljujete Bozica. Veci problem je sto je ekipa sastavljena od polupropalih kosarkasa. 3 su valjda iz Zvezde gde ni pre vise godina nisu igrali nesto posebno, nekoliko je dovedeno sa osrednjim kvalitetima. Bozic i Pekovic sad da se skinu u opremu bolje bi igrali od sadasnjeg tima. A toliko se pricalo kako Vujosevic stvara igrace. Pa gde su ti mladi igraci? On je jedino dovodio sve sto je valjalo o=iz zemlje i strane igrace koji su nosili igru.

SNS=zlo!

pre 8 godina

(GT, 05. januar 2016 10:33) Legendo,Vilson znam da igra za 8.000 eura mesecno,to znam sigurno! Sta je to u odnosu na Mekela 50.000 mesecno?

opasno se suska

pre 8 godina

@Asocijator

Nije rec samo o Krsticu i Lucicu (malom Krsticu iz Mege i Urosu Lucicu, ne onom iz valensije) nego i o Cendleru Parsonsu i Lexington Steelu. Takodje se suska da ce se reaktivirati i Vulo Avdalovic, ali hajde da se ne zalecemo

Toto-ko-tunjo

pre 8 godina

Oni su se nekako i opametili, i shvatili da Bozic mora da ode, sta cemo mi sa Radonjicem?
(Mali od palube, 5. januar 2016 10:51)

Drzi se ti Bozica i svog misetnjaka. Ne brini za Radonju.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Smenili Duleta da bi dovodili njegove pomoćnike, dakle to ima samo kod nas, kao kad su prošle godine u FK smenili čoveka koji vodi prvi tim lige i doveli čoveka koji vodi poslednji tim lige. Pa neka mi posle neko kaže da ne postoji plan da se uništi Partizan.

kima

pre 8 godina

Ovo vam je ubedljivo najbolje resenje grobari, harizmatican lik, fantastican trener, zanimljiv covek, duhovit, a najvaznije bar 10 puta bolji trener od Pere. Sad ce vas izvuci od ispadanja, a sledece sezone, bice to ozbiljan tim.

Tisina Tamo!

pre 8 godina

..."a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera"...
Najbolji poznavalac americke kosarke od njih (sa ovih prostora) je Marin Sedlacek,ali naravno, nije opcija za Partizan.

Marence

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.

realista

pre 8 godina

navijam za zvezdu, ali mi ni malo nije drago kada jedan veliki tim ima ovakve probleme. Od srca zelim Partizanu brz oporavak I povratak u vrh ne samo ABA life, vec I evropske

veliki strumf

pre 8 godina

Cuj ovog - dolaze Krstic i Lucic. Hahahahohoho, provala decenije. A sta ce vam, da igraju KLS? Imate najtezi raspored do kraja, tu su i Zvezda i Buducnost i Cedevita sa kojima igrate, plus ove sezone 2 tima ispadaju. Imate gori medjusobni skor i od Cedevite i Sutjeske. Tesko cete se izvuci.

Licenca

pre 8 godina

A,sada može,a? Ispadanje Partizana iz ABA znači i sam kraj te lige. Posebno,ako se doda i to da osvajač iste najverovatnije neće igrati direkno EL. Još,ako to nije Zvezda,a velike šanse ima da ne bude...

asa

pre 8 godina

Napokon! Ako date Peri sansu jos protiv Cibone, iz sveg srca cu navijati za njih, samo da vise dobije otkaz! Aca jeizvanredan trener i odlican covek, sa njim necemo pogresiti siguran sam. Bilo bi peambiciozno da ocekujemo nesto vise od opstanka u ABA, jer nas je Pera zakopao, ali mogli bi da ocekujemo finale domaceg prvenstva, jer bi trebalo da se Aca uklopi do tad i da se tim navikne na njega, uz naravno centra koji nam je preko potreban, od Djumica nema nista, to svi vide,a Dzouns je krilni centar.

Igor Urosevic

pre 8 godina

Konacno neka lepa vest iz KK Partizan u ovoj sezoni. Sad imamo trenera koji vredi mnogo, znace da uklopi tip za sl sezonu, plus Pekmen da se otvori za koje pojacanje I bicemo opet ona stara masina. Sve najbolje Dzilee!

Nolan

pre 8 godina

Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
(Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

Opasno se priča i da obojica sa nestrpljenjem očekuju da igraju KLS po salama osnovnih škola pred rodbinom domaćih igrača i prodavcima semenki...

zagor

pre 8 godina

zasto ovo nije uradjeno u septembru? mislim da je jedini razlog sto dzikic nije hteo da ispadne da je on smenjivao vujosevica. jedan od nasih najboljih trenera, a mozda i najbolji poznavalac americke kosarke od svih balkanskih trenera. on ume da ubode amera iz ncaa za male pare. mislim da u zvezdu nije hteo iz navijackih pobuda, a to mi je zao. mnogo ga cenim.

mln

pre 8 godina

Svaka cast Peri, preuzeo je ekipu kad mnogi nisu hteli, ali ocigledno mu ne ide. Mislim, 6-12, mnogo lose. Moja procena, sa istom ekipom Vujosevic 10-8, u najgorem slucaju. Dzikic je dobar izbor, poznaje klub, ima vec dovoljno iskustva, za pocetak dovoljno.

miki

pre 8 godina

Konacno. Dobro rešenje. Dati mu ugovor na 4 godine, i ostaviti ga da radi. Dovesti par dobrih pojacanja i uigravati tu ekipu. Opasno se prica da sledece sezone dolazi Krstic i Lucic, to mi je inf iz prve ruke. Pekovic vec dogovorio transfer. Samo polako ljudi, bice Partizan opet sto je bio do prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Asosicajtor, 5. januar 2016 10:17)

# Link komentara

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.

Brondby

pre 8 godina

Spremamo velika pojacanja idemo ka tituli idemoooooooooooo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Bodibond

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???
Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???

Borko

pre 8 godina

Ne treba samo Bozic da ode, Silobad i Todoric, nemamo ni jednog sponzora cemu onda sluzi taj Silobad, a Todoric je morao da ode kad je Danilovic podneo ostavku, Grbovic da udje u klub sa Dzikicem, ako ne mozes da dovedes sponzore das ostavku ili kazes javno ko ti zabranjuje

điđi

pre 8 godina

Ma sta vas briga, tu je sledeca sezona
(odakle pare, 05. januar 2016 11:17)

ta fora je bila izlizana već nakon 10 godina upotrebe, otprilike prije 5 godina...

Lizbet Salander

pre 8 godina

Sad se cuo sa Krsticem i porucio ti je da nemas pojma i da lupas gluposti. Eto ti informacija iz prve ruke.
(miki, 05. januar 2016 11:13)
A 'el se čuješ sa Šestićem?

Karudijan Šumadijski

pre 8 godina

Najzad jedan pametan potez em što je dobar trener Džikić je i super lik pozitivan koji zna kako da unese HEMIJU U TIM !!!Obavezno

Tool

pre 8 godina

Ovo je odlična vest ako Dzikić preuzme Partizan. Da je sreće da je Dzikić od početka sezone vodio Partizan, sigurno ne bi Partizan bio na dnu tabele. Inače gledao sam intervju sa njim na Areni, intervju su vodili Avdić i Kole, gde sam video koliki je čovek stručnjak i koliko dobro poznaje košarku.

Ponos

pre 8 godina

Ne krivite Bozica nije nista kriv. Treba se coveku zahvaliti sto je preuzeo tim kada to niko nije hteo. Mlad je i neiskusan i to je dovelo do toga da izgubimo 2-3 utakmice ali sa ovakvim igracima drugo se nije moglo ni ocekivati. Bozicu zelim sve najlepse i da u buducnosti postane veliki trener kao sto je veliki covek!

rango_unchained

pre 8 godina

ovo je sjajno, najbolji moguci izbor. odavno prizeljkujem da zameni vujosevica. samo mu treba dati vremena, pa polako da se stabilizujemo.

Sale Jagodina

pre 8 godina

A skoro sam napisao da Božić odlazi za Božić.Podrška za Džigija,pravi potez.Mučno mi je bilo da gledam utakmice,ali nisam izdržao.Gledam i jedem se.

Veerghoen

pre 8 godina

Gospodin Djikic ima pozamasnog iskustva vodjenje ekipa. Ne zaboravimo da je sa Krkom osvojio Eurochallenge Cup. Sa smesnom selekcijom Makedonije obezbedio plasman na EP 2015. Veoma pozitivan lik koji kosarku ima u malom prstu. Steta sto mu ostavljaju ovakvo rasulo u ekipi a nisu mu dali prostora u jun da sam selektira sastav. Puna podrska.

Radenko

pre 8 godina

Realno, sa ekipom u kojoj su nedokazani talenti, izraubovani domaći igrači, više nego prosečni stranci i nekolicina totalnih kosarkaskih promasaja, teško i da Džikić može da uradi nešto.
Partizan čak ne deluje ni kao razbijena banda, jer i ona ima nekakav cilj, dok smo mi nažalost u potpunosti izgubili kompas.
Hajde da se nadamo boljim vremenima...

john stockton

pre 8 godina

Kasno je za bilo šta, ovim porazom smo sebi zapečatili sudbinu. Zaista ne vidim način da se izvučemo i dođemo do tog 12. mesta. Kao prvo i osnovno ja u ovim igračima ne vidim trunku žara, želje i motivacije da igraju, kao da su po kazni na terenu. Izrazito je da nemamo vođu ni u jednoj strukturi kluba. Predsenik nije tu da vodi klub, trener neznalica nesposoban da vodi tim, a nema vođe ni na terenu koji bi pokrenuo saigrače. Igra katastrofalna, zasniva se na silovanju šuta, češće iz neizgrađene pozicije i preko ruke nego iz otvorenih situacija, odbrana ne postoji, o nekim smislenim akcijama možemo da sanjamo. Ne verujem da će doći do smene jer ovaj Božić izgleda nema ni trunku obraza, vuče nas u propast bezobzirno iako vidi da nema znanja, snage ni autoriteta kod igrača da ih pokrene.Nije meni problem da mi ispadnemo iz lige, to je sport, to je ljubav, i sreća i tuga, moja ljubav ne zavisi od rezultata i ne meri se u pobedama, ali da ispadnemo na ovakav način!? Ispadamo praktično bez borbe, to je on što me boli što ne vidim više onaj partizanski moral kod igrača koji su imali pod Duškom Vujoševićem. Kompletan kadar KK Paartizana od uprave do igrača treba da se stide nas navijača koji smo uvek uz njih. Treba da ih je sramota što na ovaj način zloupotrebljavaju našu ljubav prema klubu. Znaju da ne tražimo mngo, samo da se bore i ginu na terenu a ne daju nam više čak ni to, videli da smo tu bez obzira na sve pa se osilili.

igor

pre 8 godina

Ovo mi jako lici na onu vest o Urosu Lukovicu.Gotova stvar,sigurno,100%...A onda obrt.Jednostavno uprava je suvise trula,puna prodanih dusa,suvise uplasenih da ne postupe kako oni koji zaista vode glavnu rec zele.

Ivica

pre 8 godina

Mnogo je nerazumnih poteza povučeno tako da ne vidim izlaz iz ove situacije. Pre svega mislim na katastrofalan izbor novih igrača, dovođenje Džumića pa Milutinovića i na kraju Vitkovca koji je kod Božića imao najveću minutažu. Nema nam pomoći bar ove godine.

axaxt

pre 8 godina

Velika pobjeda Crnogorske nad srpskom košarkom. Budućnost i Sutjeska kolo vode u Jadranskoj ligi kao i drage komšije Hrvati (Cedevita).
(Miraš, 05. januar 2016 10:35)

Pa pazi ovako, Zvezda je dovela dva nova igrača, a Partizan ima jednu od najgorih sezona. A ako ti misliš da je pobeda Cedevite nad Zvezdom i Sutjeske nad Partizanom veliki uspeh vaše košarke, onda je ona stvarno na niskim granama. Nama će se kockice složiti do play offa, a Partizan će se kad tad izvući iz krize. Vi bolje gledajte šta će od vaše košarke da ostane za par godina, nemate nijednog talenta, najbolji igrači u vašim klubovima su Srbi i Ameri, a ne možete ni na Evrobasket da se plasirate

DedaMiloje

pre 8 godina

Odlicna vest. Podrska Dziletu. Ipak je Partizan jedna i jedina kosarkaska institucija u bivsoj Jugoslaviji. Dolaze Krstic i Lucic, ne sprdajte se sa tim, transferi su dogovoreni. Cak se pominje i Gist.
(Marence, 05. januar 2016 14:36)

Daj breeee, hahahahaha...

sasa

pre 8 godina

ISTINA:

Samo smusena uprava KKP je mogla dozvoliti ovako nesto, i na kraju uciniti ono sto su apsolutno svi, ali bas svi govorili vec od starta...
I sad kad je krompir u vatri, sad vadi kako znas i umes, ali mislim da je prekasno, i da se KKP nece izvuci vise...
Isuvise ruzan raspored ima, njemu trebaju 4 pobede do kraja, a ja ne vidim ni 3.
Nadam se da gresim, ali KKP je vec u KLS..

cole

pre 8 godina

jedini trener koji igra na kos vise! uvek gradi igru tako da mu nije bitno, kao svim ostalim trenerima, da primi manje koseva od protivnika vec da postigne vise. radonjiceva defanziva i dziletova ofanziva, eeeeee to bi bio dream team. ako zaista dodje u partizan, bez obzira sto ga ocekuje krs od igraca, izvuci ce iz njih maximum i partizan nece ispasti iz aba lige.

Shamija

pre 8 godina

Jednostavno i Greg Popovic da dodje nema koga da trenira. Igracki kadar je toliko tanak da je to jezivo. Vrabac ??? Milutinovic ???Vitkovac ??? Djumic ??? Cvetkovic sa onim zenskim izbacajem lopte ???
(Bodibond, 05. januar 2016 13:20) Ajde da se jednom ja i ti u necemo slazemo. Potpisujem.

canada

pre 8 godina

Moj predlog je da se Bozic,Kecman i Avdalovic prikljuce prvom timu i da budu u sastavu za utakmice,a da im Dzikic bude trener.Win-win situacija :D

Don Armando

pre 8 godina

Сада је Џикић и званично нови тренер, пише на сајту ККП. Џиле, нека ти је са срећом!

Crnobelac

pre 8 godina

Ako je ikako moguće, dovedite Ivicu Zupca (2,11cm) bivšeg igrača Cibone u PARTIZAN.Igra na petici, a tu smo vrlo tanki.Dečko je mlad i vrlo talentovan.Inaće sve čestitke za dovođenje Đžileta.NAPRED PARTIZAN.