Sreda, 07.05.2003.

19:02

Partizan odbranio titulu !

Izvor: B92

Partizan odbranio titulu ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Borkova savest

pre 20 godina

Cigani, sutra u 3 sata na RTS emisija LINK se bavi vasim uspehom u sezoni 1951-1952 pa pogledajte bice tamo i Rajko Mitic i Nemanja Vidic koji ce pokusati da izgovori: "Na vrh brda vrba mrda". (Na vvh bvda vvba mvda). Bice i Delca!

Borko

pre 20 godina

Svaka cast Partizani.
Sada ste na -4 u titulama i -19 u pobedama.Ali dobro,trenirajte i dalje.Mozda nas i stignete jednog dana.
Svaka cast Bjekovicu,ti si pravi vremeplov.Vremena se menjaju,ali ti ne.I dalje kupujes utakmice van JNA.
Polako napredujete svi skupa.Do pre neku godinu ste cupali travu,mrezu,pekli ste vola posle pobede nad Spartakom iz Subotice.Ja kada se setim toga,sve mi je jasno sta ste i ko ste.Vi sami sebe zakopavate.Tako ste prosle godine dodelili plaketu Ivici Dacicu.Ali dobro,TO STE VI,TO JE VASA REALNOST.
A sto se tice Lige Sampiona,pa da li stvarno mislite da mozete da udjete???
Lepo je biti optimista,samo kada ima covek na cemu da gradi taj optimizam.Na cemu ga vi gradite???
Jel na osnovu utakmica koje ste kupovali,jel na tome?
Pogledajte utakmice koje ne mogu da se kupe,pa sudite po tome.
Ja razumem vasu radost,malo ste blizi nama,malo bolje vidite nas auspuh,razumem vasu srecu.............ali budite bar jednom u zivotu realni!

Visoka trava

pre 20 godina

Glupi ste do neba svi vi cigani sto uopste citate ovo. Od vas niko i ne trazi da dajete komentar za vas je otvorena knjiga zalosti na http://www.bas_smo_jadni_mi_cigani.net/ pa tamo pisite ove vase eseje o slavnoj proslosti. Zapamtite dobro ovaj broj -13 (m-i-n-u-s t-r-i-n-a-e-s-t) jer je to vasa realnost. Mi cemo u Champions league vi u onaj kup za koji se jos ne zna da li ce se uopste igrati.
P.S. Podsisajte travu posto UEFA nece tolerisati te uslove na utakmicama protiv Vidjeva iz Lodja i Jang Bojsa.

The sexiest gravedigger in jamaica

pre 20 godina

Digo sam ja ruke od naseg fudbala odavno, ali ako neko moze da vrati nadu onda je to Partizan. A ganci, kako Branko kaze, vi samo gledajte u proslost, to je sve sto vam je i ostalo.

Branko

pre 20 godina

Ko o čemu, štakori o njihovoj istoriji, samo tako nastavite zreli ste za muzej, niko vas ne sluša, niko ne obraća pažnju na vaša lupetanja, mi smo ŠAMPIONI, a vi ste JADNI I BEDNI i to je vaša realnost, puknite od muke ja vam tu ne mogu pomoći.
Samo vi mi dalje pričajte o Mitiću, Džajiću i ostalima, gledajte u prošlost a mi ćemo u budućnost i svi će biti zadovoljni!

MNOGO SMO JAKI!!!

MNOGO STE JADNI!!!

PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

milan

pre 20 godina

Pamtim i ja Dule Presicu CSKA Kijev koji je te iste godine kad je izbacio CZ ispao iz ukrajinskog sampionata,Monpelje(ista stvar,samo je u pitanju Francuska),pa tamo neki Xamax za koji nikad niko nije ni cuo,pa pet komada moj amigo uvali vam Selta Vigo,sva sreca pa je orac Stevo igrao sa parnim zutim,pa je kao na kraju bilo 3:0.A da pitam ovoga Branka Us..nka koji se ovdje predstavlja kao grobar,a cisti je cigan,kod koga su to Zeko i Djavo kupovali utakmice kad je cijeli Savez vas.Mozda kod Piksija,Deje ili nekog treceg?

Nebojssa

pre 20 godina

Sta briga Rudar iz Pljevalja,Javor,Radnicki iz Obrenovca,zvezdu i ostale male klubove ko ce da nas predstavlja u Evropi,imaju oni svoje brige.

Champoins League

pre 20 godina

Od kraja ove sezone po specijalnom dekretu predsednika FSSiCG Dragana Stojkovica Partizanu za pobedu 1 bod,za nereseno 0,za izgubljenu utakmicu -3,a za zvezdu pobeda +5,nereseno +3,i izgubljena utakmica +1.Bez jake zvezde nema ni jakog Partizana.Samo jedna napomena ko je komunisticki klub:prebrojte titule za vreme Tita pa vidite gde ste stekli prednost

NEFA LAVOVI 37

pre 20 godina

POSTO VIDIM DA SE PREPIRETE O TOME KO JE BOLJI,EVO VAM PAR REZULTATA IZ OVE GODUNE ZELEZNIK-ZVEZDA 3:2
ZVEZDA-ZELEZNIK 1:1
ZELEZNIK-PARTIZAN 2:0
PARTIZAN-ZELEZNIK 3;1
PARTIZAN-ZVEZDA 2:2
ZVEZDA-PARTIZAN 2:0
POSTO SU TO NASA TRI NAJBOLJA KLUBA NAPRAVITE MEDJUSOBAN SKOR PA SVI ZAJEDNO MISLITE O TOME KO JE USTVARI NAJBOLJI.
P.S.NE ZABORAVITE KUP PARTIZAN-ZELEZNIK 1:4

grobar banjaluka

pre 20 godina

Iako je titula osvojena jos jesenas, jos jednom velika cestitka Partizanu! Solidna igra u domacem prvenstvu, kiks u domacem kupu i utisak da se mogao napraviti jos jedan korak u 'Evropi' su karakteristika ove sezone. Ako se dovedu barem dvojica defanzivaca da vrijede necemu i jedan solidan golman te uz malo srece mozda se i moze do LS ... a uostalom ni u UEFA kupu nije lose dogurati sto dalje. Sretno!

Goran

pre 20 godina

Cestitke grobari, ali ipak pamtite tu 91. godinu jer ce jos mnogo vode proteci Dunavom dok ne uspete da dodjete bar u drugi krug Lige Sampiona. Salu na stranu, dobra je stvar sto ste konacno oterali Tumbu mada mi je s druge strane i zao jer smo s njim i Ivicom Kraljem znali da nam nema zime kada je titula u pitanju. Ne dajte da Mateus ode jer ce mnogo znaciti u kvalifikacijama za LS to sto ce on biti na klupi a i krajnje je vreme da nas fudbal napravi nesto u Evropi pa makar to bio i Partizan. A sto se nas Cigana tice, dok ne stignete do Tokija mozete samo da sanjate da smo isto ili bar slicno jer Sampion Evrope i Sveta je jedino sto se racuna i broji. A i razlika u broju titula nije za bacanje. Mada se ipak uvek pricalo: bez jake Zvezde nema ni jugoslovenskog (citaj.Srpskog i Crnogorskog ) fudbala. Otuda mozda i onih tuznih 2:2 protiv Azerbejdzana. Jos jednom: Cestitke na tituli ali Zvezda je ipak jedini Sampion Evrope i Sveta sa nasih prostora. Tek toliko da se zna. Pozdrav, Delija Prizren-Goran.

Dusko Presic

pre 20 godina

Zanimljivi ste Grobari, malo je reci. Sad ste prvi i ko zna kad opet. 2:0, Boskovic, Bogavac, tek da se zna. Sad mozete i prodavati utakmice jer ste sigurni na minus 13, a za ono protiv Rada bi vas trebalo kazniti tj pustiti vas u Ligu sampiona pa da vas nabija ko god stigne. Ustvari nije to neka kazna, vi ste vec na to oguglali, pozdrav iz Minhena, Zagreba, Praga, Beca i kozna odakle jos poslije ovog ljeta. Ti Nemanja nadji negdje kasetu san tekmom Zvezda Olimpik pa gledaj Binu turbinu, a ja imam bruku iz Zagreba i Beca pa kad god Pixi kaze da nam je fudbal napredovao, pogledam to i kazem stvarno jeste (u tri lijepe p.... materine) Brankic predpostavljam da si sad prezadovoljan jer si ubjedljivo najvise srao po sajtu kako ste najbolji, a ona glupiranja tipa Sone Dileja nisu tebe masila. Neka pajdo lijeci komplekse kad ti se moze.

Branko Us..nko

pre 20 godina

Dobro je da su Zeko i Djavo kupili i ovu utakmicu pa smo postali prvaci hvala Bogu. Vi se cigani tjesite sto ste bolji od nas,ali mi smo ipak kupili sve sto se moze i postali prvi. Eto vam stakori.
P.S. I KAD NAS SVAKO NABIJA PARTIZAN SE VOLI

Nemanja

pre 20 godina

Hej,Boki nije tamo bilo 4000 grobara zato sto nas nema vise,vec zato sto je nama normalno osvojiti titulu.Ja znam kada je Zvezda osvoji za nekih 100 godina da ce svi cigani izaci na ulice da proslave veliki uspeh.TITULE SU VASA PROSLOST,-13 JE VASA SADASNJOST.Samo cekam da se javi neki cigan sa komentarom mi smo 91. bili prvaci sveta,a Dragisa Binic je napravio salto kad je dao go.Sad molite Boga da Partizan udje u Ligu sampiona i tamo napravi sto bolje rezultate pa da i drugoplasirana ekipa SiCG ima pravo da se tamo plasira kroz kvalifikacije,posto cete vi biti veciti drugi.Prvi je zna se ko.

Nemanja

pre 20 godina

Evo presreo me DELIJA NS,pa je vec spomenuo Bari 91,ali jos nije niko Binica.Sto se tice ovoga 22:18,za 4 godine ce bii 22:22 ako tako racunas.Samo sad je 1:0,ne znam da li znas da sada zivimo u SiCG.

digger

pre 20 godina

YES!!!!!
A sada u Ligu Sampiona!
Neno Djavo je na potezu, kupi sve sto treba da idemo do neba!
A Taribo, je li ga zabo?!!!!
Bice vremena i za Zvezdu, ovo se on vezba na crveno-belu boju...!

Sone-Dileja

pre 20 godina

OH, JAOOOOOO...KUKU MENI...
NEMA NICEG LEPSEG DOK SE LOPTA VRTI I NAS DILEJE STRASNI GROBAR TRTI !!!!
P.S: ZVEZDA JE SITNICA SVE OSTALO JE KRUPNO ZA NJU !!!!

DELIJA NS

pre 20 godina

Sta se vi lozite,misevi?Ovo vam je tek 18.!
Titule:CZV-PAR 22:18.
Derbi:CZV-PAR 52:33.Mislite o tome...
BARI-91.DALEKO OD VAS!
Gore glavu Delije!ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!

serbsix

pre 20 godina

Prvi sampion Srbije i Crne gore, bice jos puno pehara!
U ovome trenutku najbolje je biti GROBAR a sta nam u komsiluku rade jadnici?

Delija-Graz

pre 20 godina

Da se o nama opet čuje u evropi!! Ono opet može da se čuje ali ne o vama posto se nikad nije ni čulo za partizan vi tamo ne egzistirate ne postojite niti ćete ikad postojati u svetu ako neko i zna za neki klub iz srbije to je naravno Crvena Zvezda,Stela rosa,Rote Stern,Estelo Roja itd.

volimPARTIZAN

pre 20 godina

E cigane zar ne vidis naslov iznad "PARTIZAN ODBRANIO TITULU"???Ko tu uopste pominje vas cigane i obilic-malo si promasio temu ali nema veze razumemo vas sto se "uzbudjavate"-nije lako biti drugi!
P A R T I Z A N S A M P I O N ! ! ! ! !

shadow

pre 20 godina

e, pa GROBARI neka nam je sa srecom ova titula!
P.S. HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI, PEVAJU TI GROBARI, TVOJI VERNI SINOVI!!!

Shampion

pre 20 godina

Prvo da cestitam FK PARTIZAN i svim njegovim navijacima novu shampionsku titulu.Cigani strpite se nekoliko narednih decenija.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE SITNICA

Branko

pre 20 godina

Sledeće godine 19., posle toga 20. i tako do kraja ovog veka, niko nas zaustaviti neće!!!
Š A M P I O N I!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

slavco

pre 20 godina

Cestitke SAMPIONIMA !!!
Ovo je samo POCETAK !!
Dolazak Mareusa i Westa ,je put da se probudi NAS fudbal !
Da se opet CUJE o nama u Evropi !!
Nadam se da ce Svi klubovi poci Stopama Partizana i Vratiti Veru u NAS Fudbal.
Pozdrav svim GROBARIMA iz Kanade !
Slavco

shadow

pre 20 godina

e, pa GROBARI neka nam je sa srecom ova titula!
P.S. HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI, PEVAJU TI GROBARI, TVOJI VERNI SINOVI!!!

slavco

pre 20 godina

Cestitke SAMPIONIMA !!!
Ovo je samo POCETAK !!
Dolazak Mareusa i Westa ,je put da se probudi NAS fudbal !
Da se opet CUJE o nama u Evropi !!
Nadam se da ce Svi klubovi poci Stopama Partizana i Vratiti Veru u NAS Fudbal.
Pozdrav svim GROBARIMA iz Kanade !
Slavco

Shampion

pre 20 godina

Prvo da cestitam FK PARTIZAN i svim njegovim navijacima novu shampionsku titulu.Cigani strpite se nekoliko narednih decenija.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE SITNICA

volimPARTIZAN

pre 20 godina

E cigane zar ne vidis naslov iznad "PARTIZAN ODBRANIO TITULU"???Ko tu uopste pominje vas cigane i obilic-malo si promasio temu ali nema veze razumemo vas sto se "uzbudjavate"-nije lako biti drugi!
P A R T I Z A N S A M P I O N ! ! ! ! !

Branko

pre 20 godina

Sledeće godine 19., posle toga 20. i tako do kraja ovog veka, niko nas zaustaviti neće!!!
Š A M P I O N I!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

serbsix

pre 20 godina

Prvi sampion Srbije i Crne gore, bice jos puno pehara!
U ovome trenutku najbolje je biti GROBAR a sta nam u komsiluku rade jadnici?

Delija-Graz

pre 20 godina

Da se o nama opet čuje u evropi!! Ono opet može da se čuje ali ne o vama posto se nikad nije ni čulo za partizan vi tamo ne egzistirate ne postojite niti ćete ikad postojati u svetu ako neko i zna za neki klub iz srbije to je naravno Crvena Zvezda,Stela rosa,Rote Stern,Estelo Roja itd.

Sone-Dileja

pre 20 godina

OH, JAOOOOOO...KUKU MENI...
NEMA NICEG LEPSEG DOK SE LOPTA VRTI I NAS DILEJE STRASNI GROBAR TRTI !!!!
P.S: ZVEZDA JE SITNICA SVE OSTALO JE KRUPNO ZA NJU !!!!

digger

pre 20 godina

YES!!!!!
A sada u Ligu Sampiona!
Neno Djavo je na potezu, kupi sve sto treba da idemo do neba!
A Taribo, je li ga zabo?!!!!
Bice vremena i za Zvezdu, ovo se on vezba na crveno-belu boju...!

DELIJA NS

pre 20 godina

Sta se vi lozite,misevi?Ovo vam je tek 18.!
Titule:CZV-PAR 22:18.
Derbi:CZV-PAR 52:33.Mislite o tome...
BARI-91.DALEKO OD VAS!
Gore glavu Delije!ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!

Nemanja

pre 20 godina

Hej,Boki nije tamo bilo 4000 grobara zato sto nas nema vise,vec zato sto je nama normalno osvojiti titulu.Ja znam kada je Zvezda osvoji za nekih 100 godina da ce svi cigani izaci na ulice da proslave veliki uspeh.TITULE SU VASA PROSLOST,-13 JE VASA SADASNJOST.Samo cekam da se javi neki cigan sa komentarom mi smo 91. bili prvaci sveta,a Dragisa Binic je napravio salto kad je dao go.Sad molite Boga da Partizan udje u Ligu sampiona i tamo napravi sto bolje rezultate pa da i drugoplasirana ekipa SiCG ima pravo da se tamo plasira kroz kvalifikacije,posto cete vi biti veciti drugi.Prvi je zna se ko.

Nemanja

pre 20 godina

Evo presreo me DELIJA NS,pa je vec spomenuo Bari 91,ali jos nije niko Binica.Sto se tice ovoga 22:18,za 4 godine ce bii 22:22 ako tako racunas.Samo sad je 1:0,ne znam da li znas da sada zivimo u SiCG.

Dusko Presic

pre 20 godina

Zanimljivi ste Grobari, malo je reci. Sad ste prvi i ko zna kad opet. 2:0, Boskovic, Bogavac, tek da se zna. Sad mozete i prodavati utakmice jer ste sigurni na minus 13, a za ono protiv Rada bi vas trebalo kazniti tj pustiti vas u Ligu sampiona pa da vas nabija ko god stigne. Ustvari nije to neka kazna, vi ste vec na to oguglali, pozdrav iz Minhena, Zagreba, Praga, Beca i kozna odakle jos poslije ovog ljeta. Ti Nemanja nadji negdje kasetu san tekmom Zvezda Olimpik pa gledaj Binu turbinu, a ja imam bruku iz Zagreba i Beca pa kad god Pixi kaze da nam je fudbal napredovao, pogledam to i kazem stvarno jeste (u tri lijepe p.... materine) Brankic predpostavljam da si sad prezadovoljan jer si ubjedljivo najvise srao po sajtu kako ste najbolji, a ona glupiranja tipa Sone Dileja nisu tebe masila. Neka pajdo lijeci komplekse kad ti se moze.

Branko Us..nko

pre 20 godina

Dobro je da su Zeko i Djavo kupili i ovu utakmicu pa smo postali prvaci hvala Bogu. Vi se cigani tjesite sto ste bolji od nas,ali mi smo ipak kupili sve sto se moze i postali prvi. Eto vam stakori.
P.S. I KAD NAS SVAKO NABIJA PARTIZAN SE VOLI

Goran

pre 20 godina

Cestitke grobari, ali ipak pamtite tu 91. godinu jer ce jos mnogo vode proteci Dunavom dok ne uspete da dodjete bar u drugi krug Lige Sampiona. Salu na stranu, dobra je stvar sto ste konacno oterali Tumbu mada mi je s druge strane i zao jer smo s njim i Ivicom Kraljem znali da nam nema zime kada je titula u pitanju. Ne dajte da Mateus ode jer ce mnogo znaciti u kvalifikacijama za LS to sto ce on biti na klupi a i krajnje je vreme da nas fudbal napravi nesto u Evropi pa makar to bio i Partizan. A sto se nas Cigana tice, dok ne stignete do Tokija mozete samo da sanjate da smo isto ili bar slicno jer Sampion Evrope i Sveta je jedino sto se racuna i broji. A i razlika u broju titula nije za bacanje. Mada se ipak uvek pricalo: bez jake Zvezde nema ni jugoslovenskog (citaj.Srpskog i Crnogorskog ) fudbala. Otuda mozda i onih tuznih 2:2 protiv Azerbejdzana. Jos jednom: Cestitke na tituli ali Zvezda je ipak jedini Sampion Evrope i Sveta sa nasih prostora. Tek toliko da se zna. Pozdrav, Delija Prizren-Goran.

grobar banjaluka

pre 20 godina

Iako je titula osvojena jos jesenas, jos jednom velika cestitka Partizanu! Solidna igra u domacem prvenstvu, kiks u domacem kupu i utisak da se mogao napraviti jos jedan korak u 'Evropi' su karakteristika ove sezone. Ako se dovedu barem dvojica defanzivaca da vrijede necemu i jedan solidan golman te uz malo srece mozda se i moze do LS ... a uostalom ni u UEFA kupu nije lose dogurati sto dalje. Sretno!

NEFA LAVOVI 37

pre 20 godina

POSTO VIDIM DA SE PREPIRETE O TOME KO JE BOLJI,EVO VAM PAR REZULTATA IZ OVE GODUNE ZELEZNIK-ZVEZDA 3:2
ZVEZDA-ZELEZNIK 1:1
ZELEZNIK-PARTIZAN 2:0
PARTIZAN-ZELEZNIK 3;1
PARTIZAN-ZVEZDA 2:2
ZVEZDA-PARTIZAN 2:0
POSTO SU TO NASA TRI NAJBOLJA KLUBA NAPRAVITE MEDJUSOBAN SKOR PA SVI ZAJEDNO MISLITE O TOME KO JE USTVARI NAJBOLJI.
P.S.NE ZABORAVITE KUP PARTIZAN-ZELEZNIK 1:4

Champoins League

pre 20 godina

Od kraja ove sezone po specijalnom dekretu predsednika FSSiCG Dragana Stojkovica Partizanu za pobedu 1 bod,za nereseno 0,za izgubljenu utakmicu -3,a za zvezdu pobeda +5,nereseno +3,i izgubljena utakmica +1.Bez jake zvezde nema ni jakog Partizana.Samo jedna napomena ko je komunisticki klub:prebrojte titule za vreme Tita pa vidite gde ste stekli prednost

Nebojssa

pre 20 godina

Sta briga Rudar iz Pljevalja,Javor,Radnicki iz Obrenovca,zvezdu i ostale male klubove ko ce da nas predstavlja u Evropi,imaju oni svoje brige.

milan

pre 20 godina

Pamtim i ja Dule Presicu CSKA Kijev koji je te iste godine kad je izbacio CZ ispao iz ukrajinskog sampionata,Monpelje(ista stvar,samo je u pitanju Francuska),pa tamo neki Xamax za koji nikad niko nije ni cuo,pa pet komada moj amigo uvali vam Selta Vigo,sva sreca pa je orac Stevo igrao sa parnim zutim,pa je kao na kraju bilo 3:0.A da pitam ovoga Branka Us..nka koji se ovdje predstavlja kao grobar,a cisti je cigan,kod koga su to Zeko i Djavo kupovali utakmice kad je cijeli Savez vas.Mozda kod Piksija,Deje ili nekog treceg?

Branko

pre 20 godina

Ko o čemu, štakori o njihovoj istoriji, samo tako nastavite zreli ste za muzej, niko vas ne sluša, niko ne obraća pažnju na vaša lupetanja, mi smo ŠAMPIONI, a vi ste JADNI I BEDNI i to je vaša realnost, puknite od muke ja vam tu ne mogu pomoći.
Samo vi mi dalje pričajte o Mitiću, Džajiću i ostalima, gledajte u prošlost a mi ćemo u budućnost i svi će biti zadovoljni!

MNOGO SMO JAKI!!!

MNOGO STE JADNI!!!

PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

The sexiest gravedigger in jamaica

pre 20 godina

Digo sam ja ruke od naseg fudbala odavno, ali ako neko moze da vrati nadu onda je to Partizan. A ganci, kako Branko kaze, vi samo gledajte u proslost, to je sve sto vam je i ostalo.

Visoka trava

pre 20 godina

Glupi ste do neba svi vi cigani sto uopste citate ovo. Od vas niko i ne trazi da dajete komentar za vas je otvorena knjiga zalosti na http://www.bas_smo_jadni_mi_cigani.net/ pa tamo pisite ove vase eseje o slavnoj proslosti. Zapamtite dobro ovaj broj -13 (m-i-n-u-s t-r-i-n-a-e-s-t) jer je to vasa realnost. Mi cemo u Champions league vi u onaj kup za koji se jos ne zna da li ce se uopste igrati.
P.S. Podsisajte travu posto UEFA nece tolerisati te uslove na utakmicama protiv Vidjeva iz Lodja i Jang Bojsa.

Borko

pre 20 godina

Svaka cast Partizani.
Sada ste na -4 u titulama i -19 u pobedama.Ali dobro,trenirajte i dalje.Mozda nas i stignete jednog dana.
Svaka cast Bjekovicu,ti si pravi vremeplov.Vremena se menjaju,ali ti ne.I dalje kupujes utakmice van JNA.
Polako napredujete svi skupa.Do pre neku godinu ste cupali travu,mrezu,pekli ste vola posle pobede nad Spartakom iz Subotice.Ja kada se setim toga,sve mi je jasno sta ste i ko ste.Vi sami sebe zakopavate.Tako ste prosle godine dodelili plaketu Ivici Dacicu.Ali dobro,TO STE VI,TO JE VASA REALNOST.
A sto se tice Lige Sampiona,pa da li stvarno mislite da mozete da udjete???
Lepo je biti optimista,samo kada ima covek na cemu da gradi taj optimizam.Na cemu ga vi gradite???
Jel na osnovu utakmica koje ste kupovali,jel na tome?
Pogledajte utakmice koje ne mogu da se kupe,pa sudite po tome.
Ja razumem vasu radost,malo ste blizi nama,malo bolje vidite nas auspuh,razumem vasu srecu.............ali budite bar jednom u zivotu realni!

Borkova savest

pre 20 godina

Cigani, sutra u 3 sata na RTS emisija LINK se bavi vasim uspehom u sezoni 1951-1952 pa pogledajte bice tamo i Rajko Mitic i Nemanja Vidic koji ce pokusati da izgovori: "Na vrh brda vrba mrda". (Na vvh bvda vvba mvda). Bice i Delca!

shadow

pre 20 godina

e, pa GROBARI neka nam je sa srecom ova titula!
P.S. HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI, PEVAJU TI GROBARI, TVOJI VERNI SINOVI!!!

slavco

pre 20 godina

Cestitke SAMPIONIMA !!!
Ovo je samo POCETAK !!
Dolazak Mareusa i Westa ,je put da se probudi NAS fudbal !
Da se opet CUJE o nama u Evropi !!
Nadam se da ce Svi klubovi poci Stopama Partizana i Vratiti Veru u NAS Fudbal.
Pozdrav svim GROBARIMA iz Kanade !
Slavco

Shampion

pre 20 godina

Prvo da cestitam FK PARTIZAN i svim njegovim navijacima novu shampionsku titulu.Cigani strpite se nekoliko narednih decenija.
PARTIZAN SE VOLI ZVEZDA JE SITNICA

volimPARTIZAN

pre 20 godina

E cigane zar ne vidis naslov iznad "PARTIZAN ODBRANIO TITULU"???Ko tu uopste pominje vas cigane i obilic-malo si promasio temu ali nema veze razumemo vas sto se "uzbudjavate"-nije lako biti drugi!
P A R T I Z A N S A M P I O N ! ! ! ! !

Branko

pre 20 godina

Sledeće godine 19., posle toga 20. i tako do kraja ovog veka, niko nas zaustaviti neće!!!
Š A M P I O N I!!!
PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

serbsix

pre 20 godina

Prvi sampion Srbije i Crne gore, bice jos puno pehara!
U ovome trenutku najbolje je biti GROBAR a sta nam u komsiluku rade jadnici?

Delija-Graz

pre 20 godina

Da se o nama opet čuje u evropi!! Ono opet može da se čuje ali ne o vama posto se nikad nije ni čulo za partizan vi tamo ne egzistirate ne postojite niti ćete ikad postojati u svetu ako neko i zna za neki klub iz srbije to je naravno Crvena Zvezda,Stela rosa,Rote Stern,Estelo Roja itd.

Sone-Dileja

pre 20 godina

OH, JAOOOOOO...KUKU MENI...
NEMA NICEG LEPSEG DOK SE LOPTA VRTI I NAS DILEJE STRASNI GROBAR TRTI !!!!
P.S: ZVEZDA JE SITNICA SVE OSTALO JE KRUPNO ZA NJU !!!!

digger

pre 20 godina

YES!!!!!
A sada u Ligu Sampiona!
Neno Djavo je na potezu, kupi sve sto treba da idemo do neba!
A Taribo, je li ga zabo?!!!!
Bice vremena i za Zvezdu, ovo se on vezba na crveno-belu boju...!

DELIJA NS

pre 20 godina

Sta se vi lozite,misevi?Ovo vam je tek 18.!
Titule:CZV-PAR 22:18.
Derbi:CZV-PAR 52:33.Mislite o tome...
BARI-91.DALEKO OD VAS!
Gore glavu Delije!ZVEZDA JE ZIVOT,OSTALO SU SITNICE!

Nemanja

pre 20 godina

Hej,Boki nije tamo bilo 4000 grobara zato sto nas nema vise,vec zato sto je nama normalno osvojiti titulu.Ja znam kada je Zvezda osvoji za nekih 100 godina da ce svi cigani izaci na ulice da proslave veliki uspeh.TITULE SU VASA PROSLOST,-13 JE VASA SADASNJOST.Samo cekam da se javi neki cigan sa komentarom mi smo 91. bili prvaci sveta,a Dragisa Binic je napravio salto kad je dao go.Sad molite Boga da Partizan udje u Ligu sampiona i tamo napravi sto bolje rezultate pa da i drugoplasirana ekipa SiCG ima pravo da se tamo plasira kroz kvalifikacije,posto cete vi biti veciti drugi.Prvi je zna se ko.

Nemanja

pre 20 godina

Evo presreo me DELIJA NS,pa je vec spomenuo Bari 91,ali jos nije niko Binica.Sto se tice ovoga 22:18,za 4 godine ce bii 22:22 ako tako racunas.Samo sad je 1:0,ne znam da li znas da sada zivimo u SiCG.

Dusko Presic

pre 20 godina

Zanimljivi ste Grobari, malo je reci. Sad ste prvi i ko zna kad opet. 2:0, Boskovic, Bogavac, tek da se zna. Sad mozete i prodavati utakmice jer ste sigurni na minus 13, a za ono protiv Rada bi vas trebalo kazniti tj pustiti vas u Ligu sampiona pa da vas nabija ko god stigne. Ustvari nije to neka kazna, vi ste vec na to oguglali, pozdrav iz Minhena, Zagreba, Praga, Beca i kozna odakle jos poslije ovog ljeta. Ti Nemanja nadji negdje kasetu san tekmom Zvezda Olimpik pa gledaj Binu turbinu, a ja imam bruku iz Zagreba i Beca pa kad god Pixi kaze da nam je fudbal napredovao, pogledam to i kazem stvarno jeste (u tri lijepe p.... materine) Brankic predpostavljam da si sad prezadovoljan jer si ubjedljivo najvise srao po sajtu kako ste najbolji, a ona glupiranja tipa Sone Dileja nisu tebe masila. Neka pajdo lijeci komplekse kad ti se moze.

Branko Us..nko

pre 20 godina

Dobro je da su Zeko i Djavo kupili i ovu utakmicu pa smo postali prvaci hvala Bogu. Vi se cigani tjesite sto ste bolji od nas,ali mi smo ipak kupili sve sto se moze i postali prvi. Eto vam stakori.
P.S. I KAD NAS SVAKO NABIJA PARTIZAN SE VOLI

Goran

pre 20 godina

Cestitke grobari, ali ipak pamtite tu 91. godinu jer ce jos mnogo vode proteci Dunavom dok ne uspete da dodjete bar u drugi krug Lige Sampiona. Salu na stranu, dobra je stvar sto ste konacno oterali Tumbu mada mi je s druge strane i zao jer smo s njim i Ivicom Kraljem znali da nam nema zime kada je titula u pitanju. Ne dajte da Mateus ode jer ce mnogo znaciti u kvalifikacijama za LS to sto ce on biti na klupi a i krajnje je vreme da nas fudbal napravi nesto u Evropi pa makar to bio i Partizan. A sto se nas Cigana tice, dok ne stignete do Tokija mozete samo da sanjate da smo isto ili bar slicno jer Sampion Evrope i Sveta je jedino sto se racuna i broji. A i razlika u broju titula nije za bacanje. Mada se ipak uvek pricalo: bez jake Zvezde nema ni jugoslovenskog (citaj.Srpskog i Crnogorskog ) fudbala. Otuda mozda i onih tuznih 2:2 protiv Azerbejdzana. Jos jednom: Cestitke na tituli ali Zvezda je ipak jedini Sampion Evrope i Sveta sa nasih prostora. Tek toliko da se zna. Pozdrav, Delija Prizren-Goran.

grobar banjaluka

pre 20 godina

Iako je titula osvojena jos jesenas, jos jednom velika cestitka Partizanu! Solidna igra u domacem prvenstvu, kiks u domacem kupu i utisak da se mogao napraviti jos jedan korak u 'Evropi' su karakteristika ove sezone. Ako se dovedu barem dvojica defanzivaca da vrijede necemu i jedan solidan golman te uz malo srece mozda se i moze do LS ... a uostalom ni u UEFA kupu nije lose dogurati sto dalje. Sretno!

NEFA LAVOVI 37

pre 20 godina

POSTO VIDIM DA SE PREPIRETE O TOME KO JE BOLJI,EVO VAM PAR REZULTATA IZ OVE GODUNE ZELEZNIK-ZVEZDA 3:2
ZVEZDA-ZELEZNIK 1:1
ZELEZNIK-PARTIZAN 2:0
PARTIZAN-ZELEZNIK 3;1
PARTIZAN-ZVEZDA 2:2
ZVEZDA-PARTIZAN 2:0
POSTO SU TO NASA TRI NAJBOLJA KLUBA NAPRAVITE MEDJUSOBAN SKOR PA SVI ZAJEDNO MISLITE O TOME KO JE USTVARI NAJBOLJI.
P.S.NE ZABORAVITE KUP PARTIZAN-ZELEZNIK 1:4

Champoins League

pre 20 godina

Od kraja ove sezone po specijalnom dekretu predsednika FSSiCG Dragana Stojkovica Partizanu za pobedu 1 bod,za nereseno 0,za izgubljenu utakmicu -3,a za zvezdu pobeda +5,nereseno +3,i izgubljena utakmica +1.Bez jake zvezde nema ni jakog Partizana.Samo jedna napomena ko je komunisticki klub:prebrojte titule za vreme Tita pa vidite gde ste stekli prednost

Nebojssa

pre 20 godina

Sta briga Rudar iz Pljevalja,Javor,Radnicki iz Obrenovca,zvezdu i ostale male klubove ko ce da nas predstavlja u Evropi,imaju oni svoje brige.

milan

pre 20 godina

Pamtim i ja Dule Presicu CSKA Kijev koji je te iste godine kad je izbacio CZ ispao iz ukrajinskog sampionata,Monpelje(ista stvar,samo je u pitanju Francuska),pa tamo neki Xamax za koji nikad niko nije ni cuo,pa pet komada moj amigo uvali vam Selta Vigo,sva sreca pa je orac Stevo igrao sa parnim zutim,pa je kao na kraju bilo 3:0.A da pitam ovoga Branka Us..nka koji se ovdje predstavlja kao grobar,a cisti je cigan,kod koga su to Zeko i Djavo kupovali utakmice kad je cijeli Savez vas.Mozda kod Piksija,Deje ili nekog treceg?

Branko

pre 20 godina

Ko o čemu, štakori o njihovoj istoriji, samo tako nastavite zreli ste za muzej, niko vas ne sluša, niko ne obraća pažnju na vaša lupetanja, mi smo ŠAMPIONI, a vi ste JADNI I BEDNI i to je vaša realnost, puknite od muke ja vam tu ne mogu pomoći.
Samo vi mi dalje pričajte o Mitiću, Džajiću i ostalima, gledajte u prošlost a mi ćemo u budućnost i svi će biti zadovoljni!

MNOGO SMO JAKI!!!

MNOGO STE JADNI!!!

PS.ZA SVE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI!!!

The sexiest gravedigger in jamaica

pre 20 godina

Digo sam ja ruke od naseg fudbala odavno, ali ako neko moze da vrati nadu onda je to Partizan. A ganci, kako Branko kaze, vi samo gledajte u proslost, to je sve sto vam je i ostalo.

Visoka trava

pre 20 godina

Glupi ste do neba svi vi cigani sto uopste citate ovo. Od vas niko i ne trazi da dajete komentar za vas je otvorena knjiga zalosti na http://www.bas_smo_jadni_mi_cigani.net/ pa tamo pisite ove vase eseje o slavnoj proslosti. Zapamtite dobro ovaj broj -13 (m-i-n-u-s t-r-i-n-a-e-s-t) jer je to vasa realnost. Mi cemo u Champions league vi u onaj kup za koji se jos ne zna da li ce se uopste igrati.
P.S. Podsisajte travu posto UEFA nece tolerisati te uslove na utakmicama protiv Vidjeva iz Lodja i Jang Bojsa.

Borko

pre 20 godina

Svaka cast Partizani.
Sada ste na -4 u titulama i -19 u pobedama.Ali dobro,trenirajte i dalje.Mozda nas i stignete jednog dana.
Svaka cast Bjekovicu,ti si pravi vremeplov.Vremena se menjaju,ali ti ne.I dalje kupujes utakmice van JNA.
Polako napredujete svi skupa.Do pre neku godinu ste cupali travu,mrezu,pekli ste vola posle pobede nad Spartakom iz Subotice.Ja kada se setim toga,sve mi je jasno sta ste i ko ste.Vi sami sebe zakopavate.Tako ste prosle godine dodelili plaketu Ivici Dacicu.Ali dobro,TO STE VI,TO JE VASA REALNOST.
A sto se tice Lige Sampiona,pa da li stvarno mislite da mozete da udjete???
Lepo je biti optimista,samo kada ima covek na cemu da gradi taj optimizam.Na cemu ga vi gradite???
Jel na osnovu utakmica koje ste kupovali,jel na tome?
Pogledajte utakmice koje ne mogu da se kupe,pa sudite po tome.
Ja razumem vasu radost,malo ste blizi nama,malo bolje vidite nas auspuh,razumem vasu srecu.............ali budite bar jednom u zivotu realni!

Borkova savest

pre 20 godina

Cigani, sutra u 3 sata na RTS emisija LINK se bavi vasim uspehom u sezoni 1951-1952 pa pogledajte bice tamo i Rajko Mitic i Nemanja Vidic koji ce pokusati da izgovori: "Na vrh brda vrba mrda". (Na vvh bvda vvba mvda). Bice i Delca!